hits

Helt Alene...

Nå er vi inne i siste uken før de små skal begynner i barnehage og SFO. Det skal bli deilig å få faste rutiner på alt igjen. Og ikke minst barnehageplass på minstemor. Vi har ventet siden hun fylte 1år i januar.. Ikke så lett å få det til å gå opp, men vi fikk det da til:)
Hun er så klar for å leke med andre små, være aktiv og lære masse nytt. Tror hun vil elske barnahagen:) 

Jentene er på en liten ferie nå uten foreldrene. Det har de så godt av, de storkoser seg. Når jeg er helt alene hjemme har jeg alltid mange planer:)
En del prosjekter hjemme skal gjennomføres, og noe på jobb. Idag skal vi spikre, male, gjøre om og fikse. Kan være det blir en liten runddans i stua også, jeg elsker å gjøre om!


Dette blir moro!

Fortsatt fin tirsdag til deg:)

8 kommentarer

Så utrolig flott dere har det! Vi holder selv på å bygge hus og jeg holder på med innredningen:) Likte veldig godt gulvet deres. Hvilken type er det? Camilla.

Det er skjønt å nyte alenetid innimellom ja!Jeg er også alene hjemme nå, mens mannen ble igjen hos svigermor.Men så mye tid til huslige sysler blir det ikke, siden jeg skal jobbe fra i morgen av... bare klesvask :pOg så må jeg børste støv/spindelvev av sykkelen min i løpet av kvelden, for jeg skal sykle på jobb disse dagene! Ferien er over, så kan ikke ligge på latsiden :pØnsker deg en koselig onsdag videre :)Klem fra Christine

Tusen takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar:)God helg til deg!

Hvor har du kjøpt de stolene og puffen henn?;)

Hvor har du kjøpt de stolene og puffen henn?;) du har en såå fin og vakker blogg;) masse nydelig interiør;)

Stolene, puffen og sofaen er i samme serie og kommer fra butikken min drømmeverden. (se www.drommeverden/møbler)Tusen takk for koselig kommentar, det varmer <3

Suuuper stue. Ka farge har du på veggene?Skal pusse opp stua vår.

Wenche Teige: Takk <3
På disse bildene har jeg hvit lin på veggen:)

Skriv en ny kommentar