hits

Hva er høst?

God Kveld og ny uke♥

Hva er høst for deg? 

Det første jeg tenker på når jeg hører ordet høst er bladene som skifter farge på trærne og de fine fargene ute i naturen. Ikke bare er det pent ute i naturen, men luften er så ren og crisp. Jeg ELSKER å jogge meg en tur i høstluften. Litt duskeregn i ansiktet gjør bare turen enda mer komplett. Etter en slik løpetur er det deilig med en god dusj, kle seg i en stor myk ullgenser og krype opp i sofaen. Gjerne sammen med en kopp med noe varmt. Min favoritt er kakao med masse krem.

Når det kommer til interiør er høsten kanskje den fineste sesongen. Interiør er viktig for å få den riktige høstfølelsen. Sofaen er fylt med masse puter, pledd og saueskinn. Jeg blander det fine med det grove for å skape kontraster, metaller mot grove tresorter. Fargene går i jordtoner fra lyst til mørkt. Min favoritt blomst må være lyng i en fin lillatone, og gjerne roser i samme tone. Også må vi ikke glemme stearinlys- masse levende lys♥ 


Høsten er en fin tid for familiekos og innehygge. Hva gjør du for å skape høst i hjemmet?

Lag en Tirsdag alle sammen♥

Sofaklem fra Margit

4 kommentarer

Hei! Sitter og ser på det flotte gulvet ditt, hva slags gulv har du?

Maria: Vi har enstavs hvitoljet eikegulv fra Pergo. Veldig fornøyd med det på alle måter. Det tåler mye og skjuler hår, hybelkaniner osv godt:)

Anne Berit Lund

Anne Berit Lund

Hei, så nydelig stuebord. Hvor er det kjøpt? :-)

Mvh Anne Berit Lund

Anne Berit Lund: Det er fra butikken min drommeverden.no

Skriv en ny kommentar