hits

-En god start på dagen-

God morgen♥

Morgenstund har gull i munn! Jeg har vært våken siden halv seks, det kjennes som en evighet allerede. Det man ikke rekker før kl er 12 rekker man ikke, har jeg hørt i mange år. Og det er faktisk noe i det. Jeg elsker å få ting unna tidlig så får man så mye mer ut av dagen. Dagen min startet med en time på spinningsykkelen med inetrvaller. Med meg hadde jeg en episode av Downton Abbey, perfekt treningsfølge:) At jeg ikke har tenkt på det før. Timen fløy unna på et blunk! Med musikk i ørene fikk jeg også fart på bena. Tidlig trening+en god serie å holde deg med selskap= Anbefales!

Etter en deilig dusj, stelling av barn, smøring av frokost/matpakker og levering på bussen hadde jeg fortsatt god tid. Jeg og lillemor koste oss med barnetv og blogging for min del. Vi tegnet, danset og lekte med duploen hennes. Harmonisk og koselig morgen for alle♥


Mitt tips til deg: stå opp tidligere enn vanlig og få mer ut av dagen. Og ikke minst litt ekstra tid! 

Det er viktig å skape gode hverdager, det er de det er flest av:)

Margit

6 kommentarer

Det så ut som en fin start på dagen :)

Så deilig start :-) Og helt enig, så mye deiligere å stå opp litt tidligere istedenfor å bare stresse!

Eg og står opp 05.30, her er huset vasket og shinet før vi er ute av døra kl 08.00💫herleg at komme heim til ryddigt og rent hus hver dag👍med 3 barn i skule og barnehage er det nok at styre med på ettermiddagene, med lekser, trening og allt annet som skjer! Elsker bloggen din! Du er flink!

Pethra kerschbaumer

Pethra kerschbaumer

Glemte visst skrive hvem eg var...🙊

Så fint det bordet ved siden av tv borde er hvor er det i fra?:)

Anonym: Det er et brett med stativ som jeg kjøpte for lenge siden. Tror det var på Bohus.

Skriv en ny kommentar