hits

-Helgekos og pepsi-max-

♥Fredag♥ min absolutte favorittdag i uken. Helgen ligger foran oss og fredagskveldene hjemme er hellige. Bena høyt, god drikke, litt snacks på bordet og de faste programmene på TV. For min del er det hallaluja å drikke pepsi-max, ukas høydepunkt:) Etter jul har jeg vært så utrolig flink. Kun pepsi-max i helgene. Jeg bestemte meg til jul at nå var det nok! Før jul drakk jeg pepsi-max mer eller mindre hver dag, spesielt på jobb og på kveldene. Med jobbing nesten dag og natt var det lett å ty til favoritt-drikken. Den første uken etter januar hadde jeg dundrene hodepine i 3 dager, ikke vet jeg men jeg følte det var pepsi-max stoppet som gjorde det. DET er skremmende. Jeg har ikke noe mål om å slutte helt, men drikke litt på kveldene i helgen synes jeg er helt innafor. 

Jeg var hekta, er du?

FOR en dag det har vært på jobben idag! Skikkelig energiboost. Det har vært konstant kunder innom og varene har nærmest flydd ut. Imorgen tidlig må jeg tidlig på jobb for å fylle opp hyllene igjen. Luksusproblem:) Det merkes at våren pirrer mange og vi selger mye varer i deilige farger. Rosa, mint, blå og corall har fått ben å gå på. Vi er sugne på farger i hverdagen vår igjen. Lysere dager og snart banker våren på døren♥ 

Rosene fra morsdagen står enda, men de begynner å henge litt med hodet. Jeg blir ikke lei meg for en ny bukett:) *hint hint til mannen*

God helg til deg og dine! Happy kjærlighetsweekend♥

8 kommentarer

Så utrolig fine bilder, og helt nydelige roser! :D Ha en helt fantastisk fredagskveld videre :-)

Cecilia Catharina: Så utrolig koselig å høre:) Tusen takk <3 God helg!

gleder meg til våren tar skikkelig tak slik at bukser, skjørt, bluser, blazer og t-shorter kan tas ibruk. Fått fornyet garderoben!

snart mamma til to 93

snart mamma til to 93

Var sikkelig hekta selv på pepsi max, drakk mange bokser til dagen. Bor nærme svenskegrensa, så det var jo billig. Men måtte kutte det ut når jeg ble gravid.syns det er godt å drikke vann m sitron nå:) kan umulig være bra å drikke masse hver dag, fikk selv vondt i hodet når jeg ikke drakk pepsi max... ha en fin helg videre da!:))

Siri: Du har jo fått deg den smashing garderoben! :)

snart mamma til to 93: Ja man blir så lett hekta! Skummelt? God helg:)

Skriv en ny kommentar