hits

Påskefrokost med ROSA egg!

God påskemorgen♥ Det beste med påske og ferie er lange morgener med barneTV, kaffe, ulltøy, lang frokost og null stress. Jentene ser på Emil i Lønneberget og jeg må titte opp på TV innimellom selv. Barndomsminner! Jeg elsker å dekke bordet litt ekstra når vi har fri. Ikke det at frokostene varer så lenge med to små, men det er lov å håpe:) Det var ihvertfall stor stas å få drikke melk fra de fine Greengate koppene. De drakk med andakt. Hihi:) 

Til vanlig er ingen av jentene så veldig glad i kokt egg. Det forandret seg fort da jeg serverte de ROSA egg! De nærmest kranglet om å få egg først. Ifor laget jeg grønne egg, det var ikke på langtnær så stas gitt. Har du farget egg før? Hvis ikke bør du prøve. Tilsett ca 1/2 flaske med konditorfarge i eggevannet når du koker egg. Her har jeg brukt rød konditorfarge= rosa egg. Jo mer farge jo sterkere rosa. Perfekt for små jenter!

Serviset er Greengate finnes her Baguettbolle, smørklokke og salt/pepper finnes her

Jentene har malt påske-eggeglass hos Mommo♥ Smelt!

Lag dere gode, lange og dekorative frokoster i påsken. Skap minner♥

Nå må vi ut i solen. Blå himmel og sol er skikkelig påske det!

Margitklem

 

8 kommentarer

Så lekkert med rosa egg! Ha en flott skjærtorsdag :-)

Sjekk gjerne ut bloggen min for å finne ut hvordan du kan vinne masse kult Solo-stæsj hver dag resten av 2015! ;-)

Tipper det slår an hos store jenter også;) Dette må jeg prøve. Nydelig blogg;)

fina bilder fin blogg fina ägg :D

Åh, så koselig! Akkurat slike eggholdere malte jeg da jeg gikk på sfo for over 20 år siden, og vi har de fortsatt på hytta. Så gøy å se! Fikk lyst til å lage en oppdatert versjon i gave til bestemor. Vet du hvor de er kjøpt? Eller er de støpt selv kanskje?

Lykkelerke: Jeg malte også slike da jeg var liten. Mamma hadde gipsformer fra den tiden så hun har bare støpt nye. Kan være panduro eller lignende har slike eller lignende? Skikkelig koselig å ha slike som vi hadde da jeg var liten:)

sunniva70: Slo det ann? Her var det stor sukess:)

Henrik Sortland: Takk:) Fortsatt fin påske:)

Skriv en ny kommentar