hits

-Noen morninger altså og vår nye sofakrok-

Når dagen starter dårslig så kan det bare bli bedre, ikke sant? Jeg våknet før klokken idag, allikevel jobbet klokken imot oss idag. Det kan ha noe med at Pernille ikke vill ha på antrekket jeg hadde lagt frem for hun ville ha kjole, Marielle ville heller leke med storesøsters Askepott-barbie enn å bli skiftet på og jeg var nesten tom for kaffe. Akkurat nok til å lage 1,5kopp, men jeg fant det først ut da jeg hadde fylt opp med masse vann i kaffetraktern. Pokker! Jeg må ha kaffe, men etter mye styr ble det en kopp med morning-gold. Pernille fikk ha på seg kjole og Marielle fikk leke med Askepott mens jeg skiftet på henne. Noen ganger er det greit å gi etter. Jeg velger mine kamper:)

Vi løp til bussen og rakk den med grei margin. Puh! Vi reddet inn dagen. Flere som har noen morninger som er mer utfordrende enn andre? Akkurat nå teller jeg ned timer til mannen kommer hjem, imorgen kveld. Nok en uke som gressenke med jobb, skole og barnehage er straks reddet i havn♥


Ukens 4 treningsøkt er lagt bak meg. Igår tok jeg treningsfri for ryggen min sa nesten takk for seg. Jeg tok muskelavslappende og la meg vannrett igår kveld, det så ut til å redde ryggen denne gangen. En styrkeøkt tilpasset min rygg så ut til å gjøre underverker for meg idag. Da krysser jeg fingrene.

For noen uker siden flyttet vi den ene sofaen inn på kjøkkenet. Da gjenstår det en sofa og to stoler i stua som tilsammen lager en god sofakrok. Nå bruker vi stolene mer enn før. Mulig det er fordi TV´n står rett fremfor de:) Det er perfekt å ha en firkantet stue samt stoler og sofaer i samme serie. Det gir meg mange muligheter til å flytte om. 

Corall pute// Mønstret corall pute// corall lykt// 

Imorgen er det moteshow på terrassen til butikken min Drømmeverden kl.14. Sees vi?

God helg da dere♥

Jeg har bildet av et kjempefint kjøkken liggende som jeg har fått lov til å se vise dere. Klikk innom senere for å se.

Margitklem♥

10 kommentarer

såå lekkert du har det !

Kjempefin stil, likte fargene :) ! Ta gjerne en tur innom Matbloggen min. hjertesmil.blogg.no

Hei! Så fint du har det. Jeg har tenkt å kjøpe meg et slikt bord. Ville bare spørre om du er fornøyd med det?

Ha en fin kveld :-) Klem.

Lisa M.: Jeg er så fornøyd med bordet! Siden det er klaffer så passer det alltid inn uansett hvordan jeg gjør om, og kjekt når vi skal spise ved bordet. Skuffene er gull for å skjule alle fjernkontrollene!:)

Tusen takk for svar :) Da skal jeg kjøpe meg et slikt bord. Ha en fin kveld.

SÅ flott :) Hvor er sofaen/stolene fra?

hei. kjempe fin stue:) hvor er sofaen kjøpt?

trine: Takk:) den er fra butikken min Drommeverden.no.

Skriv en ny kommentar