hits

-Ramatuelle Summer-Været og temperaturen kan bare bli bedre. Nå tror jeg det går riktig vei. Dagene blir lysere og dagene blir lengre. Det føles som om dagene blir lengre. Jeg elsker denne årstiden. Og om kort tid kan vi virkleig skilte oss med sommer. Min absolutte favoritt?

Så fort vi nærmer oss juni måned må jeg ha rosa i hjemmet. Det finnes ikke noe mer sommerlig enn det. Nå mangler jeg bare en stor bukett med pioner så er alt på stell. Jeg er forelsket i den sommerlige og fine serien Ramtuelle Summer fra Riviera Maison. Første gang jeg så denne var i november da jeg var på innkjøp hos RM i Nederland. Siden da har jeg ventet. Nå er ventetiden over, og den er endelig i hus. Den er like fin i stuen, ved spisestuen eller ute på terrassen. Enn så lenge har jeg innredet med den i stuen, men tror det flytter ut etterhvert.
Free Drinks pute// rosa pute// rosa kubbelys// rosa krukke// Dekkebrikke// telysholder m skjell// servietter

Jeg er klar for Sommer, er du?

 

 

7 kommentarer

Ramatuelle er jo i St. Tropez. Trodde du var der, jeg... hehe.

irenglede: Åååå? det hadde vært noe:)

Hehe. Var der i slutten av april, jeg. Så skal ikke klage ;D Men uansett fine ting du viste i innlegget.

Hei!

Er det den største Hurricanelykten du har på bildet?

Ha en fin kveld :)

Mvh Lisa-M.

Lisa M.: Ja, det er det. Jeg har begge størrelsene, men liker den største best. Plass til en del pynt:)

Dem er veldig fine. Jeg ønsker meg begge størrelsene. Jeg er redd for at den største blir for stor, men den ser jo perfekt ut på bordet ditt :) Fint med store ting også. Tror det blir slike. Har du begge i nettbutikken din?

Lisa M.: Akkurat nå har jeg bare den store på lager. Jeg liker best store ting egentlig. Jeg har 2stk av den lille for jeg synes 1 ser litt esnom ut:)

Skriv en ny kommentar