hits

Sitter her alene...


God Kveld! Nå sitter jeg alene i stua og får med meg Senkveld. Flere som gjør det samme, eller har dere sovnet alt? Mannen har køya, og ungene sover også såklart. Det er utrolig deilig å sitte her helt alene. Pysj, tøfler, pledd og macen i fanget. Skrivekløa kommer gjerne snikende på da:)

Gårdsdagen gikk med til Låvesalg og deretter forestilling på skolen. Elevene hadde satt opp en musikal som vi foreldre fikk se. Herremin så flinke! Og mammahjerte mitt boblet jo nesten over♥ Hva skjer med oss etter at vi blir mammaer? Jeg har alltid vært følsom, men etter jeg ble mamma så skal det ingenting til før begeret nesten renner over. Herlig følelse da♥

Ikveld har vi spist hjemmelaget pizza, som så mange andre fredager. Men mannen har kjøpt seg pizzasten. Vi fikk bunnen ganske sprø, men den hevet så mye og ble en solig pizza. Neste gang må vi teste ut noe nytt, for vi øsnker tynn bunn. Sånn italiensk. Flere som har slik sten og vil komme med tips? Så kan jeg lage ett innlegg til dere etterhvert. Men vi trenger litt mer trening først. Og den vaskejobben etterpå da, for stenen blir jo ikke så fin. Den skal bare vaskes med vann, interresant... føler den ikke blir helt ren på en måte. Alle tips mottas med takk:)

Nei, jeg blir skravlete av å sitte her alene. haha! Jeg får runde av og stikke innom igjen imorgen. 

God Natt!

6 kommentarer

Så koselig det så ut!

Så koselig stemning.

Jeg har så sykt lyst på slikt kjøkkenbord, sofa og stoler... Hvor handlet du dette?

Marita: Spisestuen vår er fra butikken min Drømmeverden :)

Hei. Tips til bruk av pizzasten; stek bunnen med stekepapir under de første 10 minuttene, fjern bakepapiret og ha på fyllet☺ da setter ikke bunnen seg så fast i stenen og det blir enklere å rengjøre😉

Marianne: Tusen takk for tips! Vi testet ut bakepair, men det var da pizzaen var helt ferdig. Det ble mye klin. Neste gang forsteker vi bunnen ja, supert!:)

Skriv en ny kommentar