hits

Livet er best ute!

14.06.2017 - 14:36 3 kommentarer


ÅÅÅÅ! Endelig er solen tilbake. Jeg hadde nesten begynt å miste troen på sommermåneden juni. Nå har vi hatt litt for mye regn. Så sol jeg har ventet på deg. Apropo regn, det er så klinete og vått i skogen nå. Regner med det tørker opp nå. Jeg tok en løpetur i lunsjen idag. Ja, faktisk i skogen der jeg møtte kuene sist. Heldigvis møtte jeg ikke på de denne gangen, men jeg så sporene i gjørma så de var sikkert ikke så langt unna. Jeg var litt småredd da jeg løp oppover, men hadde bestemt meg for å snu o, jeg møtte på de. Men jeg fikk fullført:) Det er noe eget med å løpe i skogen. Stillheten, lukten, ujevnt terreng. Åååå♥ Livet er best ute.


Vel hjemme tok jeg en kjapp dusj og hoppet inn i bikinien. Hjemmekontor ute i solen er helt innafor. Jeg liker at jeg kan trekke meg ut når solen skinner og nyte de strålene vi får. Det er ikke alltid like lett å jobbe ved macen når solen skinner, men jeg har lært mine triks:) Idag var det dagen for telefonsamtaler også, og de kan lett taes fra solsenga. Livet er best ute, og jeg nyter♥


Om kort tid skal jeg hente mini i barnehagen for da rekker vi hjem og skifte og spise litt. Det er duket for nok en sommeravslutning. Iløpet av 1,5 uke er vi gjennom 4 avslutninger og 4 bursdager. Juni er måneden for kakebaking, avslutninger og matfat. Det er helt greit i år for jeg koser meg med det. Og ungene elsker det!

Ha en fin onsdag!
 

3 kommentarer

Thomas Frydenberg

14.06.2017 kl.18:15

Livet er helt klart best ute. Særlig når været er så fint som nå.

Freshsister

18.06.2017 kl.13:33

Hei, fint innlegg:) Prøver å følge deg men får det ikke til?! Vet du hvorfor? Når jeg leter etter bloggen blir den ikke funnet blant de man kan følge.

Drømmeverden // Margit

19.06.2017 kl.20:57

Freshsister: Hmmm... Jeg er ikke sikker, men vet det skal være mulig. Tror det bare skal være å legge seg til. :)

Skriv en ny kommentar