hits

Skap høst inne!

Hei onsdag! Idag er det både tåke og regn ute. Skikkelig høstvær! Da er det ekstra deilig å sitte innendørs med tente lys og en varm kaffekopp. Jeg liker å ha det koselig og lunt rundt meg så det er ekstra viktig for meg når jeg sitter hjemme og jobber. Innekos er noe av det jeg liker godt ved høsten. Det å skape høst inne ved hjelp av fargene, saueskinn, lys, tepper og grove tekstiler.

Vi har hatt sofakroken i dette hjørnet i en lang stund nå. Det er lunt i denne kroken, men jeg liker bedre å sitte ved vinduene. Så nå har jeg gjort om og er så fornøyd! Bilder kommer. Men en del av fargene og interiøret har jeg beholdt. Neste skift her hjemme blir jul, og det er jo ikke så altfor lenge til. Så enn så lenge får burgunder dominere:)

Nå må jeg gjøre ferdig noen oppgaver her så skal jeg ta en løpetur i skogen. Perfekt avbrekk i arbeidsdagen. Det å løpe ute på denne tiden av året er en annen ting jeg verdsetter ved høsten. Fargene i naturen og den crispy luften. DET er rekreasjon for å lufte hodet og skape ny kreativitet. Da er det så mye lettere å fortsette arbeidsdagen etterpå:) En luksus jeg unner meg når jeg har kontordag♥

Lag deg en fin høstdag!

4 kommentarer

veldig koselig! hva har du i bunn i korgbrettet ditt? mitt er i ikke hvitt inni og ser ditt er også fra RM?

isadoras lille univers: Takk:) Brettet mitt er fra RM og har hvit bunn-plate og rotting rundt. Det er fra sommer-kolleksjonen, litt usikker på om det fortsatt finnes:)

hverdagmednina

hverdagmednina

Du har et vakkert hjem og jeg liker å lese bloggen og se på bildene dine,for jeg elsker alt som har med interiør og koselige ting og gjøre...:) :)

hverdagmednina: Tusen takk for koselig kommentar Nina:)

Skriv en ny kommentar