hits

Blogg

Katta er ute av sekken!

God kveld til deg♥ Husker du jeg fortalte for en stund tilbake at jeg skulle være med på noe spennende? Nå kan jeg endelig fortelle dere Jeg er en av 5 bloggere som har fått bidra i boken Jukse-supermamma. Det er så stas! 

Her ser dere coveret på boken og en kort info om boken:

JukseSuperMamma ? hvordan overleve mammalivet!

Dagens mammaer møter utrolig mange forventninger, alt skal være supert og perfekt til enhver tid. Vi ønsker å slå et slag for at du ikke trenger å gjøre det alle andre gjør, eller det du tror forventes av deg! I boka vår JukseSuperMamma har vi samlet tips og idèer til travle mammaer, vi toucher innom alt fra det å gå gravid til å arrangere barnebursdag. Det er også et eget kapittel med profilerte bloggeres beste mammatips. Med en god porsjon humor og ironi er dette en lettlest feel-good-bok, den perfekte gave til alle mammaer!

I dagens samfunn har tid blitt en mangelvare, det er hvordan vi velger å bruke tiden sammen med barna som teller. Hvordan kan man rekke over alt? Svaret er enkelt: Vi jukser såklart!

♥Tone & Elisabeth


Det er lansering av boken 30.nov. Du kan forhåndsbestille boken her og vil du komme på lanseringsfesten så ta en titt her. Jeg gleder meg til å se det ferdige eksemplaret:) 


 

Alenemamma-uken er akkurat over. Her kom mannen inn døren. Godt å være to om hus, hjem og barn. Igår var jeg i Oslo på innkjøp nesten hele dagen. Herremin det kommer mye fint i butikken i 2016 også. Akkurat nå står butikken litt på hodet, det kom mange paller med varer igjen. Vet egentlig ikke helt hvor jeg skal gjøre av alt. Men en ting vet jeg: nå er utvalget på topp og det bugner av flotte varer♥

Klem

 

Jeg flytter til ny Blogg!

Da er min nye blogg klar og jeg flytter.
Som jeg skrev her om dagen har jeg nå blitt en del av Side 2/Nettavisen sine bloggere. Dette blir så spennende! Håper du vil fortsette å besøke meg her:Nytt innlegg er alllerede lagt ut idag:)
Mine gamle innlegg fra denne bloggen blir lagt over til min nye blogg så ingenting blir borte. 
Kontrakt signert!

Vel hjemme etter en fantastisk tur!
Jeg rakk akkurat inn døren før de små skulle legge seg. Godt å klemme litt på de først, og overrekke gavene vi har kjøpt. Mannen har reist rett til jobb så han er ikke hjemme før torsdag kveld. Da er det godt å ha skype og facetime!
Koffertene er pakket ut, sekker og alt annet er klart for morgendagen og jeg er i seng. Deilig å være klar og forberedt på nok en ny uke. Jeg har såvidt tittet gjennom bildene fra Praha, noe skal nok dryppe på dere også.

Nå kan jeg avsløre en liten hemmelighet for dere!
For litt siden hadde jeg et møte ifm denne bloggen. Nå er kontakten signert og jeg kan foretelle.
Om kort tid vil denne bloggen få nytt navn og ny plattform (og adresse, men jeg skal si fra). 
Bloggen blir nå flyttet til blogg.no. Jeg har signert kontakt med mediahuset nettavisen, snart er bloggen en samarbeidsblogg med Nettavisen/Side2. Jeg er så takknemlig og ydmyk over å få denne muligheten.
Tenk at min lille blogg som startet som en hobby for 3år siden får en slik mulighet. 
Jeg bruker utallige timer med foto, redigering, tekst og planlegging før hvert innlegg. Nå er det godt å føle at man får igjen litt for alle arbeidstimene. 

Tusen takk til alle dere som bruker tid på å titte innom, lese, se på bilder, lar deg inspirere, legger igjen hyggelige hilsner og shopper i nettbutikken min. Uten dere lesere hadde ikke Villa Drømmeverden ekistert. 
Mannen kom hjem med hvit hortensia og et supersøtt kort til meg. 
Han er stolt av frua si:)

Da gjenstår det bare å ønske deg en fin mandag, krysse fingrene for at det ikke blir en blåmandag!

Høst i stuen!


God morgen fra Praha!
Igår gikk dagen med til innkjøp hos leverandør i Oslo og deretter flytur til Praha. Vi kom frem til hotellet igår kveld, så nå gleder jeg meg til å se meg rundt. Vet jo knapt hvor vi bor.
Første stopp er motemuseum. Deretter blir det lunsj og shopping.

Før jeg overlot hjemmet til tante og mine små fikk jeg høstet opp stuen litt. Nå er jeg virkelig klar for koselige kvelder med stearinlys og hygge:)
Litt lyng på bordet, nye puter og litt rotting gjør susen!
Blomstrete pute  her og burgunder pute  her.God helg kjære lesere!

En åpenbaring

God Søndag alle sammen!
Har helgen vært fin? 
Helgen min har vært effektiv, kreativ og veldig slitsom. 
Nå verker jeg i snart alle ledd i kroppen tror jeg…men det er SÅ verdt det! 
I utgangspunktet skulle vi rive og kle en vegg i butikken og deretter sette opp plassbygde hyller til interiør på veggen. Jeg var ikke fornøyd med de hyllene som var der. I tillegg skulle jeg rydde, organisere og gjøre noen andre småting i butikken.
Det var helt til jeg fikk en åpnebaring…

Den nye veggen ble så utrolig flott da jeg fikk malt den at det ville vært en "skam" å sette opp hyller på den. Jeg begynte å tenke nye ideer og ballen begynte å rulle. Noen ganger er det nesten litt "farlig" når jeg lar kreativiteten slippe fri. Til vanlig har jeg ikke tiden til å være så kreativ som jeg ønsker, men denne helgen hadde jeg full fokus på netopp dette. 
Jeg så for klær på denne veggen og etter mye frem og tilbake, tenking og testing ble det slik. Ikke nok med at klesavdeling i butikken gikk fra fin til fantastisk flott og elegant, men interiøravdelingen kommer til å bli mange hakk bedre også. Og det fortjener den med så mange fine varer og merker!
Jeg kan nesten ikke vente med å få den 100% ferdig. Ting tar bare litt tid når man gjør det så omfattende og snur om på hele butikken. 

Her er en del av klesavdelingen. 
Måtte bare henge opp litt klær så dere ser hvordan den kommer til å bli. 

Fortsatt mye jobb igjen, men vi kommer i mål:)

Tenk nå skrider vi inn i september måned og høsten er her.
Jeg er klar, og det er snart butikken også. Nå gjenstår det bare å lage skikkelig høst her hjemme. Kjøkkenet er ikke helt der enda.

Nyt mandagen og lag en god start på uken!

Busy Bee!

God kveld!
Nå merker jeg veldig godt at den mest krevende, stressende og tidkrevende tiden har startet. Jeg har arbeidsoppgaver til over hodet, men i mål skal jeg!
Det er viktig å sette seg mål og stå på når det gjelder.

Butikken fylles med nye varer radig nå, og nettbutikken med. Det merkes at butikk og nettbutikk vokser på hvert sitt plan. Jeg har bare mine 24timer i døgnet og merker at det er ikke nok. Det skjer så mye med butikken, nettbutikken, og bloggen nå. Jeg har laget meg lister så jeg bare kan checke det ut når det er utført. Perfekt:)
Igår tok jeg et valg som er veldig spennende og litt skummelt på en gang. Nå gjelder det bare å gi full gass, og henge med i svingene. Jeg elsker at det skjer så mye nå for tiden, gleder meg til å dele:)
Desverre øker mailboksen i takt med arbeidslista, så den skal jeg ta for meg nå. Før den sprekker!


Bena på bordet, kosepleddet på plass, tea i koppen og macen i fanget.
Jeg liker'e!

Interiørmesse

God morgen!
Her går det i ett med innkjøp. Mye å tenke på og se over på messen. Det gjelder å holde hodet klart midt oppi alt. Mye fint er bestilt, masse fint er på vei og flere paller er nå på plass i butikken.
Jeg er bare fort innom for å ønske dere en fin fredag, og god helg.

Det skjer mye spennende med butikken og bloggen for tiden. Igår hadde jeg et fint møte som gikk kjempefint. Gleder meg til å fortelle dere:) *stolt*

Jeg må en tur til innom Riviera Maison standen!
Fint, eller?


Pappaen min!

For en dag!
Dagen startet grytidlig og ender nå..
Store, lille, skolejenta mi tok bussen til skolen for første gang idag. Jeg fulgte henne til bussen og ventet der sammen med henne. Hun gikk inn alene og satte seg på første setet med et lurt smil om munnen. Mammaen stod igjen kjempestolt med en klump i magen og tårer som presset på. TENK så stor hun er blitt! Idag kjente jeg veldig på følelsen av å slippe taket. Taket til en liten jente som skal utforske verden og lære å bli selvstendig. 

Ikveld har vi feiret verdens snilleste, mest hjelpsomme og trygge pappa! Han fyller 60 år idag. En mann som står på og jobber dagen lang. Han har drevet for seg selv i 23år nå, jeg er stolt av hva han har skapt. Uten han hadde ikke jeg vært der jeg er idag med egen butikk heller. Mye har han lært meg i årenes løp, og jeg lærer enda. Han har stilt opp og hjulpet meg med alt fra snekring, bæring, skruing…ja, det meste av sånne handy-ting ikke jeg kan:)
Hipp Hipp Hurra!

Jeg dro likesågodt igång en giveaway på instagram for å feire:)
Følger du oss ikke der bør du ta turen innom.
@drommeverden_no

Siste arbeidsdag imorgen før det bærer av sted på innkjø og messe….weeeee!


Fredag med ungene på slep:)

Deilig med fredagskveld! 
Her traff rompa sofaen for 10minutter siden. 
Altfor sent etter min mening, men det er ikke alltid alt går etter planen. 

Idag har vært en slik dag. Begge småtuppene måtte være med meg på jobb idag. Jeg gruet meg skikkelig, men må man så må man. Alternativet var å holde butikken stengt og det er en grense jeg helst ikke vil gå over. Med begge jentene på slep dro jeg på jobb…

Kombinasjonen interiørbutikk og 1-åring er ikke den beste, men det gikk gudskjelov veldig bra idag. Storesøster passet på lillesøster som en hauk når jeg hjalp kunder. Og med litt boller, solrik og fantorangen på PC gikk det så bra. Hun sover jo midt på dagen og det reddet mye av dagen.
Alt i alt er jeg fornøyd, men håper å slippe det igjen:) 
*svett på ryggen og hjertet i halsen*

Stuen har blitt ommøblert igjen etter en "alene-hjemme" uke. 
Her er en sneak peak, mer kommer imorgen.

GOD HELG!

@drommeverden_no

God mandag og første uken i august!
Deilig, det betyr at vi er igang med hverdagen igjen. Ihvertfall for min del:)
Ferie er deilig, men aller helst liker jeg hverdagene med rutiner og velfortjent helg på slutten av uken.

Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg også er å finnes på instagram. Mange av dere har kanskje sett meg der allerede, men nå var det på høy tid å dele det med dere alle.
Jeg deler en blanding av butikken, nye varer, hjemmet vårt, mine små gull og litt hverdagsliv.
Besøk meg gjerne:)

@drommeverden_no
                 


Vi skrives senere:)

Shimmer og fjas

God kveld,
Et lite livstegn fra meg før jeg treffer hodeputa. 
Dagen idag har vært super-effektiv. Jeg bare ELSKER slike dager!
Det beste som finnes er å kunne krysse av den ene tingen etter den andre på lista. For ja, jeg er et listemenneske. Og gjerne flere lister av gangen:)

Fikk skviset inn en skikkelig svetteøkt idag, superdeilig. Nå kan jeg møte helga med masse energi og god samvittighet. Laget en lang liste til meg selv for neste uke. Da reiser jentene på ferie og mor selv skal få unna masse både på jobb og her hjemme. 

Shimmer puta jeg la ut her om dagen er det flere som har etterspurt i nettbutikken.  HER kan du finne den. Min nye favoritt i sofakroken. Denne blir med meg helt til jul og sikkert litt lenger også:)


Straks er det ny helg.
God Fredag til deg!

Torden, lyn og kos i heimen!

Hva gjør man når baran sover og mannen er reist på jobb igjen?
Jo, da setter man huset på hodet og styler i vei. Min favoritt syssel over alt!
Noen nye ting ble med meg hjem fra jobb på lørdag, og nå er jeg i full gang.
Vil du se resultatet? Ta en titt innom her imorgen.

Er det ikke typisk at det skal tordne, lyne og sprutregne akkurat idag?
I utgangspunktet synes jeg det bare er kos med litt innekos igjen. Men når mannen skal ta med seg et møbel på vei til jobben som han skal levere til en kunde, så er jeg ikke happy med regnet. Han kjører pick-up og jeg er livredd for at varen blir vårt… Vi pakket den godt inne i presenning, men alikvel.

Idag har vi fått vasket alle bilene. Min, mannens og Olga-mor. Deilig å få alt på stell når ferien er over og vi skal tilbake til hverdagen igjen. Nå er snart skittentøyskurvene tomme, huset er nyvasket og alle sengene er skiftet på. Jeg elsker når ting er på stell!
Da er jeg klar for hverdagslivet igjen.
En kopp med kakao måtte til ikveld slik at jeg fikk den ultimate høstfølelsen. Jeg styler litt sensommer/ light høst og bestiller mer høstvarer. Da er det viktig med riktig stemning:)

Ønkser deg en ny fin uke imorgen!
Hurra for mandager!

Det er deilig å være norsk i Danmark!

Vi er hjemme fra en liten i uke i Danmark. For et deilig land å feriere i!
Vi bodde i et skikkelig stilig arkitekttegnet hus med mange fiffige detlajer. Her snakker vi design og arkitektur. Huset er helt utenfor min stil og det dere vanligvis ser her inne, men jeg elsker når ting er så gjennomført!

Hagen var en oppdagelsestur i seg selv. Jeg tror jeg telte 5 sittegrupper. I tillegg til drivhus, gjestehus, hønsegård, utedusj, solplass…ja og sikkert noe mer jeg aldri oppdaget:)
Jeg drømmer om en slik flott hage! Men først får jeg ønske meg grønne fingre..

Lyst til å se huset?Det ble tur til Tivoli på oss, litt shopping, slottsbesøk og sol og strand. Huset lå noen hundre meter fra stranden, for en lyx! 

Vel, det er ikke annet å si enn det er deilig å være norsk i Danmark!

Hvor ferierer du?

In the Mood

HiPP HiPP HuRRa!
Min kjære mann, kjærste, venn og verdens beste pappa til våre to søte små har bursdag idag.
Dagen har vært feiret med sang, gave og kaffe på senga. Deretter en deilig tur på stranden for bading og moro. Vi avsluttet med god grillmiddag etterfulgt av bobler og bløtkake.
En fin dag for min kjære:)

Jeg er i skikkelig feriemodus. Deilig!
Innimellom strandbesøk, isspising, lek og moro blir det litt jobb. Jeg planlegger for fult høsten og vinteren i butikken. Nye varer er bestilt og noe allerede på vei.
Det kan jeg like!

Vi Hørs!

Husk å nyte sommerdagene:)

FERIEEEE

God morgen Fredag!
For et nydelig sommervær vi har nå. Nesten ikke til å tro. Nå er sommeren akkurat slik jeg husker som liten. Sol, strand, bading, is og gå i sommerklær helt til man legger seg. 
Apropo legging….For første gang har vi skikkelig problemer med å legge minstemann. Jeg velger å tro at det er varmen som plager henne. 3 netter på rad har hun ikke sovnet før kl.22.
Krysser fingrene på en bedre kveld idag:)

Endelig har vi ferie her i Villa Drømmeverden. Det er deilig å bare nyte tiden.
Jeg jobber litt innimellom for jeg klarer ikke slippe alt helt.
Men en time i ny og ne er bare deilig i en ellers så rolig atmosfære.

NyT FeriEN!

En unik mulighet for DEG!

God Søndag fra Villa Drømmeverden!
Idag våknet jeg til regnet som strømmet fra takrennene ute. Jeg ville helst bare dra dyna godt over hodet og sove videre. Men det ville ikke veslemor:)
Jeg blir så tiltaksløs og slapp i slikt vær! Kom til meg sol..

Det gjelder å ta tak i egen nakk, og det gjorde jeg. Nå er en delig joggetur unnagjort sammen med vesla. Det er så lummert ute, godt det sluttet å regne ihvertfall. Mens vesla tok luren sin har jeg jobbet med nettbutikken. Og vet dere hva?
Imorgen starter jeg SALG på masse fine klær i butikken. Noen ting er det få størrelser igjen av, men det er mulighet for å gjøre et kupp. 

Jeg gir DERE en unik mulighet idag!
Ta en titt innom nettbutikken  HER og gjør et kupp allerede idag, før butikken åpner imorgen. Her er det førstemann til mølla som gjelder. 
Bor du i nærheten og er redd akkurat din størrelse skal bli tom før imorgen så kan du shoppe i nettbutikken og velge "hente i butikk" som fraktmetode. Så henter du pakken din i butikken.
SHOP TILL YOU DROP!

Her er noen av mine favoritter:
                               


                                  

                 Håper dere likte dette?

Kos dere videre på denne søndagen:)


Skikkelig Skikkelig KjipT!!!

Hei på onsdag og midtuke allerede!
Jeg sitter her med horn i panna og er skikkelig skikkelig irritert. 
Finnes det noe kjipere enn når ting ikke fungerer?
For snaaaart en uke siden gikk modemet her hjemme dukken, mest sannsynlig i tordenværet. Når man bor oppå landet og i tillegg i en bunker (murhus) så er det beste man får inn på mobilnettet en E(!)
Jepp, skikkelig skikkelig kjipt.
Nå har jeg lånt en USB stikk av pappa, et nettbrett, en iPad og testet med min egen iPhone. Men ingen fremgang. Idag tok jeg med modemet fra butikken hjem, men det virket selvfølgelig ikke her hjemme.
Det eneste som har funket var mannens iPad linket opp mot min Mac som jeg benyttet meg av litt i helgen. Helt til han dro på jobb igjen… Nå klør det i fingrene etter å få gjort unna masse jobb som ligger å venter på meg før jeg skal ta ferie. Denne uken hadde jeg satt av to kontordager, men de er ikke blitt like effektive som planlagt. Men imrogen den dag, da skal jeg få jobbet da. Det gledes!
Vel, det var et lite hjertesukk fra meg:)

Med dårlig internettdekning og lite spennende på TV så får man litt ekstra fritid. Plutselig hadde jeg tid og mulighet til å legge meg i boblekaret med et interiørblad. Bunken over uleste blader bare øker, men de skal jeg kose meg med i ferien. 


Venter du mail fra meg så kommer det snaaaart. Jeg skal jobbe meg gjennom så fort det lar seg gjøre fra imorgen av. Bare vær litt tålmodig:)

Plask, plask fra

DINNER with FRIENDS

Hei Søndag, da er vi allerde godt igang med dagen.
Minstemor våknet rett før kl.06 idag. Da får man mye ut av dagne. Føles som jeg har vært oppe en evighet allerede. Krysser fingrene for at det ikke blir det nye mønsteret hennes, for det er litt for tidlig for meg:)

Igår hadde vi et vennepar på middag og overnatting. Slike kvelder er gull verdt!
Litt vinkos og skravling til kvelden tok oss og vi hoppet i loppekassa. 
Lykken er å ha slike fine venner i livet vårt

    DINNER TASTE BETTER WHEN WE EAT TOGETHER!

En liten cowboystekk på sofaen og nå skal vi videre i familebursdag:)

GOD SØNDAG!


27-Jun-14

Hei Fredag og helg!
Vi har ringet helgen inn med hjemmelaget italiensk pizza og rødvin. Denne gangen etter at begge barna var i seng. Deilig å smake på maten, nyte og bruke god tid. Med masse tente lys kunne ikke kvelden vært bedre.
♥ 

FOR et uvær vi hadde igår. Det gikk fra deilig sol til plaskeregn på kort tid. Jeg og barna kom oss nesten hjem før regnet slo til. En kort tid ut av bilen og jeg var klissvåt. Deretter kom tordenværet. Jeg liker ikke lyn og torden, men må holde masken ovenfor de små. Igår buldret det så fælt at huset ristet. Fysj! Desverre ser det ut til at modemet vårt har tatt kvelde, til tross for at jeg tok ut kontakten da jeg kom hjem. De tåler jo ingenting! Flere som mistet modemet i uværet?

          

Planene våre ble skrinlagt denne helgen grunnet været. Egentlig godt å være hjemme uten planer også, vi får se hva morgendagen bringer. En ting er ihvertfall sikkert, et vennepar kommer på middag til oss. Gleder meg! Gjenstår bare å finne ut hva vi skal servere. 
Noen som har forslag?

God helg!


Hva vil du vite?

Hei og hopp!
Jeg jobber med en innlegg til alle dere som leser bloggen, liker å lese om butikken eller lurer på hvordan det er å drive selv/butikk. 
Men da lurer jeg på en ting: HVA vil dere vite?
Spørsmål kan legges igjen under inlegget her eller sendes til: post@drommeverden.no
Husk! Ingen spørsmål er for dumme så lenge man bruker vanlig folkeskikk:)
Jeg får mange spm fra dere lesere som vurderer å starte opp noe eget, derfor samler jeg sammen og lager et innlegg like greit.

Idag hadde vi besøk av LOs sommerpatrulje på jobb. Litt skummelt og litt spennende. Etter endt "vurdering" fikk vi stjerne i margen og tommel opp. Jeg blir så stolt av butikken min og de ansatte! *klapp på skuldra*

  Imorgen blir det ut på tur for meg og vesla. Varer skal ut til kunder og jeg må fikse noen ærender. Ja, nå har vi startet med hjemlevering også nå:) Neida, men det passet seg slik akkurat nå.

Send inn spørsmål da, dere!

Klem fra

Visiting Amsterdam

God kveld!
Idag har jeg trasket rundt i snart hele Amsterdam by. 
Tilslutt kom jeg frem til Riviera Maison Consept Store. Flott butikk med mye inspirasjon. Bilder kommer senere for nettet her på flyplassen er litt for tregt. 

Amsterdam er en fin, men merkelig by. 
For meg blir det "rart" å se skilter som sexmuseum, sexshop, coffeeshops… For ikke å snakke om Red light district. Jeg rakk ikke å gå gjennom der, kanskje neste gang. 
Coffee shoppene så jeg flere av, og en eim av hasj-lukt streifet stadig forbi. Langs gaten kunne jeg se flere som rullet seg en joint. Merkelig, og ikke greit synes jeg. Vi er heldige i Norge:)

Byen er veldig koselig og pen med alle sine kanaler og brosteins belagte gater. 
Befolkningen er veldig service-minded og snakker utrolig bra engelsk. En flott by å være turist i.

Nå er det snart tid for sjekk-inn. Gleder meg til å komme hjem til mannen og de søte små.

Reiseklem fra

Det tar på!

Hei og hopp!
Da er helgen kikket igang, er du klar for helgen som ligger foran deg?

Jeg dumpet akkurat ned i sofaen etter en lang dag på jobb etterfulgt av en deilig treingsøkt. Sommerstart i Åmot er gøy, men det tar på. Helt nummen i beina. 
Ikveld blir jeg ikke gammel, hører senga rope på meg allerede. 
Dagen idag var lang, men dagen imorgen blir lengre.
Imorgen blir det nok liv i butikken, akkurat som idag. Mulighet for å nyte kaffe og kake i solen hos oss, kjøpe klær og sko for 3 for 2, masse herlige sommer-nyheter, finale Hele Modum baker kl.14 (på terrassen hos oss), moteshow kl.13, hoppeslott for barna. ansiktsmaling….ja fult opp!
Anbefaler alle en tur til sentrum:)
Håper å få noen bilder av de fine modellene mine. Vi viser et bredt spekter av klær, og alle som en er helt stunning! Skal nok få vist dere..
Rett etter jobb blir det sommerfest med en fin gjeng med venner.
Det skal bli så trivelig det!
Jeg skal ha på meg en superfin kjole, dere skal nok få seg.

Nyt Lørdagen alle sammen!

På tide med en timeout!

God kveld og gjesp!
Ikveld er kroppen på sparebluss. Kanskje ikke så rart etter en lang dag med jobb og 5paller med varer som vi fikk i hus før dagen var omme. Jeg klarte å presse kroppen ut på en treningstur idag også, men det var bare så vidt. Men deilig var det!
Imorgen er det en velfortjent fridag, den og resten av helgen skal nytes.
Har du noen spennende planer?

Imorgen skal jeg vise dere noen lekre interiør nyheter, det ble så fint!
Også rakk jeg å knipse noen bilder av butikken idag. Ommøbleringen er vi då fornøyde med.

Nå detter neten øynene mine igjen...zzzzzzzz.....

Styling!

Ikveld er jeg kjapt innom for å ønske dere alle en fin kveld!
Jeg er i full gang med fiksing og styling her hjemme. Så mye fint er kommet inn i butikken og da klarer ikke jeg la være. Oppi handleposen med det:)
Gir dere en sneak peak her, flere bilder kommer imorgen.

God kveld!

Planleggingsdag

God kveld kjære leser!
Nok en dag med nydelig vær idag. Jeg kjenner det kiler i magen og jeg bobler nesten over av energi. På denne tiden av året er det så mye jeg har lyst til å gjøre og ta tak i. For tiden er det terrassen og hagen som står i hodet på meg. Planlegger, tegner og leter etter ideer. 
Flere som kjenner at energi nivået øker?

En dag hjemme med to energiske småjenter tar på!
Ihvertfall når dagen starter brått kl.06 (!) og det går i ett helt til kvelden. Da var det deilig å samle tankene under en treningsøkt og avslutte dagen i boblekaret.
Siden det har vært planleggingsdag i bhg idag ble det hjemmedag og koselig lunsjbesøk av venninne med sine to små. Nå er jeg mer enn klar til å komme meg tilbake til jobb imorgen!
Spennende uke i vente.

Allerede lillelørdag imorgen jo!:)
Denne uken kommer ihvertfall til å fly.

Flotte møbler på vei, bestill nå:)           
Jeg får mange henvendelser rundt kjøkkensofaen vår. Den er fra butikken min Drømmeverden. Her hjemme er den en stor favoritt, ikke bare er den pen å se på men den er også fantastisk å sitte i. Det synes jeg er viktig siden vi har spisebordet på kjøkkenet og det tilbringes mange timer her. 
Den er 205cm lang og finnes i lin (som vi har) og i antrasitt.
En flott serie med møbler er snart hos oss igjen, i løpet av mai måned. Disse møblene har blitt så godt mottatt og er svært populære. Griselekre og god sittekomfort. Det er kanksje ikke så rart?
Jeg tar derfor imot bestillinger på møbler nå for disse blir fort borte både fra leverandør og hos oss.
Ser du noe her du liker så send en mail for mer info/bestilling: 
drommeverden@hotmail.no

Daybed finnes i lin eller antrasitt 11 999,-


Barstol Heaven (kjøkkenbenk høyde) antrasitt eller lin kr. 3 399,-

Heaven spisestol lin eller antrasitt 2 999,-
               

Lord spisestol 2 799,-

Sengegavel finnes i lin eller antrasitt i 150 eller 180cm bredde.
Benk til å ha i bunnen av sengen eller f.eks i gangen finnes også i lin eller antrasitt.

Var det ikke mye fint?
(Beklager litt dårlige bilder)

God Natt folkens:)

Styling for litt Sommer!

God morgen solstråler!
Idag er jeg oppe altfor tidlig igjen, dette jetlaget sitter jammen meg i. Vel, jeg skal ikke klage for det er deilig å komme igang tidlig. Så mye mer man får ut av dagen!

Jeg er litt inspirert av Thailand turen og litt tildig sommer. 
Igår shoppet jeg litt nytt i butikken før jeg dro hjem, noen godbiter dumpet inn døren rett før stengetid og jeg klarte ikke la være å snoke i eskene:)
Dette har jeg gledet meg til siden messen i januar, endelig sommervarer.

Først skal jeg dure avgårde til Oslo. Endelig står time hos ryggspesialist for døren, det skal bli spennende. Håper å få noe vettu svar fra han, og gjerne noe positivt. 
Nå er jeg rett og slett dritlei av å ha konstante ryggsmerter!
Jeg prøver å ikke syte og klage til folk rundt meg, jobbe og late som ingenting. Men sannheten er noe helt annen. Jeg drømmer om et smertefritt liv:)

Håper å få stylet ferdig og tatt bilder til dere før dagen er over.
For dette tror jeg blir stilig:)

Tirsdagklem fra

KundeKveld!

Hei og god tirsdag!

Bare innom for å ønske dere alle velkommen til kundekveld i butikken ikveld kl.19-21.
La mann og barn være hjemme, ta med deg en venninne og kom:)
Disse kundekveldene pleier å være så koselige med mye folk, latter, sosialt og kos.
Vi kjører på med enkel servering og gode tilbud.
Kan love tilbud og rabatter på nesten hele butikken. Samt et utemarked med gi bort priser!

Høres ikke det ok ut da?
VELKOMMEN!

Spring-Fling

Heisann!
Finnes det noe sikrere vårtegn enn Greengates pasteller og blomster i butikk!?
Ja, da lengter jeg etter våren ihvertfall.
Jeg er svak for pasteller på denne tiden av året. Det er så deilig med lysere dager, sarte farger og pasteller. Spesielt ROSA og lysblått. 
Om ikke lenge skal hjemmet mitt fylles med pasteller igjen!
Jeg må bare tviholde på marineblått bittelitt til. (ny favoritt)
Greengate har kommet med en nytt servise som heter Audrey.
Kjempenydelig i blått og hvitt. 
Nostalgisk servise i skikkelig kjøkkenblått!
Allerede blitt en stor favoritt blant mine kunder, visste jeg det ikke:)
Butikken er nå fylt opp igjen med nyehetr fra Greengate. Vår og sommer kolleksjonen er på plass, og jeg er igjen bergtatt. Jeg sier det hver gang: hvordan skal man klare å velge kun en?
For dere som bor langt unna finnes Greengate i bettbutikken  her
Vi selger veldig mye Greengate både på nett og i butikk. Utvalget er stort sett veldig stort, men allerede nå er mange av de nye favorittene snart tomme. Anbefaler alle å hive seg rundt om det er noe man vil ha. Vi får stadig påfyll, men noen ganger er ventetiden lang om de er utsolgt i Danmark.

Nyt dagen videre!

Helgeslutt

Håper helgen har vært fin?
Vi har kost oss på fjellet, godt med familietid. Men såååå mye snø det er på fjellet nå!
2meter høye brøytekanter, så det vil nok forbli snø til påske. Selv om den er sent i år.
Får håpe det blir snøfritt til fellesferien:)
Etter en helg borte er det veldig deilig å komme hjem igjen.
Bare man får pakket ut alt pikkpakk. Jeg hater å pakke og enda verre er det å pakke ut. Men utrolig deilig når det er gjort. Nå er både hjem og jeg klar for en ny uke.

Vi skal pakke ut store mengder med Greengate i butikken. Og mye skal pakkes ned igjen, og sendes til våre fine nettbutikk-kunder. Det shoppes mer enn noen gang på nett, og det merkes.
Jeg er så utrolig takknemlig for alle som velger Drømmeverden både på nett og som kommer til butikken! Tusen tusen takk kjære kunder!
Jeg får komme meg i loppekassa. Ny uke, nye muligheter:)

Jeg og mannen hadde forresten 12års jubileum igår. Tenk det!
Min beste støttespiller, venn og pappa for våre to gull. 
Det er faktisk hans skyld at jeg driver butikk, han synes jeg skulle gjøre noe ut av hobbyen min. Og det var han som kom med navnet Drømmeverden. 
Jeg er HELDIG!

Happy new week!

På farten

For en dag!
Idag har vi vært på farten i 12 timer. Avtale etter avtale i Oslo, hit og dit på kryss og tvers.
Mye klær som nå er i boks for høsten 2014.
Jeg gleder meg så innmari til masse deilige plagg som kommer til høsten. Strikk, jakker, gensere, skjørt, kjoler i deilige høstfarger.
Innkjøp hos by TiMo slår aldri feil!
Jeg kan love dere innmari mye fint som kommer derfra. Og de fantastiske must-have skjørtene kommer igjen til høsten i flere nye farger. Vi får inn et spekter av farger, Hurra!
Men dere, det kom inn mange fine nyheter fra by TiMo rett før jeg låste døra på onsdag. Nyheter jeg har ventet lenge på, nå er det vår i butikken.
Av erfaring er merket populært og godbitene flyr ut av butikken, så det lønner seg å være snar. Mange motebloggere og kjendiser har også trykket merket til sitt bryst, og det skjønner jeg godt.
Jeg er stolt av å føre dette i min butikk:)
Og vet dere, idag besøkte vi også et showrom jeg har gledet meg lenge til å se. Et nytt merke er på vei inn i Drømmeverden, dette vil dere ELSKE!
Gøy at et av mine favorittmerker kommmer. Jeg ønsker å holde det hemmelig en liten stund til, men dere skal snart få vite. 
En gledes dag!

Nattaklemmer, imorgen kaller jobben igjen:)
Foto: @drommeverden_no hos by TiMo

Ny skatt!

En liten tur innom før jeg hopper i loppekassa!
Vi har flyttet om på møbler, solgt møbler, nytt er kommet inn og i det hele tatt her hjemme. Og ja, mannen er bittelitt oppgitt (tihi..:) og mener det må være en stund til neste gang. (jeg lover ikke noe kjære...)
Vel, jeg kan love at det som har flytte inn nå skal få bli. Superduper fornøyd!
Gir dere en liten smakebit her, mer kommer imorgen. 

Snart er det vinterferie og da får jeg jammen meg husmorferie:)
Jeg skal jobbe og jente skal på fjellet. Og gjett om jeg har mange planer her hjemme da. Elsker å ordne, henge opp, male og få ferdig prosjekter de få gangene jeg har huset for meg selv. 
*glede seg*

Nyhetene strømmen inn i butikken for tiden. Og mye flyr ut igjen fort både i butikk og på nett. Utrolig moro at så mange liker det som kommer inn, takknemlig er jeg. 
Hard work pays off!

Imorgen er det langåpent i butikken til kl.18.
Kjøp noe fint til deg selv til helgen. Og har du husket på mamma som skal feires på søndag?

Nattaklem fra

Sofasliter!

God kveld fra sofaen!
Etter en lang dag på farten var det deilig å krype oppi sofaen. Ved siden av mannen såklart:)
Godt å få han hjem igjen. Deilig å ha noen å dele ansvaret og arbeidsoppgavene her hjemme igjen med. Livet som gressenke hver uke merkes, spesielt etter at permisjonen er over og jobben kaller. 

Imorgen er det som vanlig langåpent i butikken til kl.18.
Gleder meg til en lang dag på jobb hvor vi skal pakke ut varer, flytte om litt, style og hjelpe dere kunder. Våre varer fra Riviera Maison ankommer norsk jord imorgen...weeeeee!

Jeg simpelten ESLKER de blå detaljene i stuen. Føler det skaper en vinter følelse ala tidlig vår. Akkurat slik det skal være nå i januar. Vurdere å teste ut en annen farge i helga, så får vi se om det blir det eller om jeg fortsetter på den blå linja.
Håper ikke dere går lei:)

PS! Nettbutikken fikk seg en facelift her om dagen. Jeg har fortsatt noen flere planer, må bare teste ut litt av gangen. Nå er den også laget enklere for dere shoppere. 
Hva synes du?

Møbler, interiør, og tekstiler fra Drømmeverden

Sofaklem fra

Gulljenta 1ÅR og RABATT til deg!

HURRA for gulljenta vår som fyller 1ÅR idag!

Tenk idag fyller Marielle allerede 1År. Dette året har gått så fort.
Ikke bare har jeg kost meg hjemme i permisjon i 2013, men jeg har også fått jobbet med butikken min på en annen måte enn jeg har gjort tidligere. Med mere tid hjemme har jeg fått tatt mer fatt i nettbutikken, bloggen og sosiale medier. Det har gjort at Drømmeverden nå er i ferd med å nå nye høyder! *Hurra*
2013 har vært et tøft år jobbmessig, for jeg skal være ærlig å si at det er ikke lett å drive en butikk samtidig som man skal være hjemme med baby. Men Drømmeverden har overlevd og vel så det! Det betyr nå at jeg er mer rustet enn noen gang. F**K Janteloven!

2013 har også vært det beste året i mitt liv. Tenk nå er jeg mamma til to flotte jenter som er de fineste i hele verden. Ingenting slår et sterkt mammahjerte!

Jeg er i skikkelig Glahumør idag og gir deg derfor 20% på alt i butikken idag fredag 17.januar!
(ikke allerede nedsatte varer)
Hurra for Marielle Motvillig!:)

Møbler for deg?Barstol
En snartur innom innimellom jobbingen her. 
Mye som skal fikses ikveld før jeg kan ta helgen etter jobb imorgen. Jeg har fått bekreftet at vår levernadør har disse flotte møblene på lager om kort kort tid. 
Kanskje de kan være noe for deg?
Alle møblene finnes i lin og antrasitt, bortsett fra Madame stol som bare finnes i lin.
Barstolen passer til kjøkkenøy, gjett om den står på min liste:)

Heaven Barstol lin/antrasitt kr.3399,-
Heaven spisestue stol lin/antrasitt kr.2999,- 
Heaven spisestuestol
Lord spisestuestol lin/antrasitt kr. 2799,-

Daybed som er helt fantastisk!
Lin/antrasitt kr. 11 999,-
Daybed
Madame stol lin kr. 3199,-
Se så flotte former!

Madame stol
Ønsker du mer info eller bestille send mail: drommeverden@hotmail.no
Jeg bestiller på søndag hvis du ønsker å være med på denne runden:)

Snaaaart helg nå dere!

Klem

1.januar 2014

Godt nytt år kjære leser!
Håper feiringen igår ble som du håpet, enten det ble full fest, en rolig feiring eller om du var på jobb. Vi hadde et vennepar med to jenter på samme alder som våre på besøk. Det ble en fin feiring for alle sammen. Det koseligst må være at vi pleier å overnatte hos hverandre og nyte de første timene i det nye året sammen. 
Dette var 3 gangen vi feiret sammen så da kan det vel gå inn i rekken over tradisjoner?

Idag har vi hatt en skikkelig kosedag. Hele familien har tuslet rundt i pysj, sett på barnefilm, lest bøker, ryddet og vasket etter gårsdagen, spist rester og bare vært sammen. Slike dager er gull verdt!
Har du noen nyttårsforsetter?
Mange har ønske om en bedre livsstil for det nye året. Jeg har jobbet på treningssenter i over 10år nå, moro å se hvor fult det er i januar. Desverre faller altfor mange av ved påsketider... Mitt ønske er at alle trener gjevnt og trutt gjennom hele året. Litt er bedre enn ingenting.
Jeg ønsker meg en bedre helse i 2014. Bekken og ryggplager begynner å gå meg på nervene!
Gleder meg til å få svar etterhvert bare jeg får time til MR og Røntgen....snart...
Da skal jeg gjøre det som hjelper meg og min kropp for å bli bra:)
Inntil det trener jeg litt alternativt og krysser fingrene.

Julen får bli i hus noen dager til. Jeg ELSKER å pynte til jul og er ikke veldig glad i å fjerne den. Det er så koselig med alle lysene, pynten, juletre, staker i vinduene..
Til helgen må den ut, det må desverre ta slutt en dag.
Det positive er at nye farger og interiør skal i hus.
Imorgen blir det telling i butikken, rydding og klargjøring.
Butikken er da stengt og åpner igjen 3.januar med SALG!

Vi skrives!

Good bye 2013

Og Velkommen 2014!
Jeg er så klar for et nytt år som vil bli kjempespennende for vår del. 
Nytt år byr ofte på nyttårsforsetter for mange. 
Jeg har faktisk ikke så mange. Annet enn at jeg gleder meg til å lage meg en veldig strukturert hverdag. Vel, det må jeg rett og slett skal jeg rekke både 2 små, butikk, husarbeid, trening og hus i en gressenke tilværelse. 
Har du noen?

Godt Nytt ÅR til deg!

Romjul

God Morgen!
Julen er herlig dere. 
Men også utfordrende og trist for noen. 
Jeg føler meg så heldig og takknemlig, det er ingen selvfølge å ha så mange fine mennesker rundt seg og kunne nyte en så fin jul som jeg gjør. 
Ta vare på deg og dine.
Vi har fått skikkelig julestemning etter et par dager på fjellet. 
Der var det masse snø og mer lavet ned når vi reiste hjem. Storesnupp koste seg veldig i akebakken. Lillemor krabbet rundt i snøen og frydet seg, ihvertfall helt til hun dro av seg votten og fikk kjenne skikkelig på snøen. Det var kaldt for vesla.
Det er ikke det samme å feire jul uten snø, men slik er det bare.  
Romjul for oss innebærer mest mulig kos og et rolig tempo. Hver morgen tar vi det med ro, gjerne med en kaffekopp og barnetv for jentene. Noen dager går vi i pysj helt til vi MÅ ut eller får besøk. Fantastisk deilig! 
Ellers føler jeg at vi dekker bord, spiser, rydder av og dekker til neste bordsetting. Ingen fare for å sulte her i huset:) 
Hva med dere, har dere en fin Romjul?
Veslemor synes det er ekstremt spennende med juletre og julekuler. Hun studerer, smaker på og rister kulene. Godt jeg ikke hang opp noe i glass i år:)

Idag venter en dag i butikken for meg. Og som jeg gelder meg!
Jeg er heldig som får jobbe med hobbyen min. 
Kanksje vi sees for litt romjulskos i Drømmeverden?

Romjulsklem fra

PLEASE baby!

Hei Bloggen og til deg!
Sen oppdatering her, men nå går dagene i ett. Jeg kan tenke meg det ikke bare gjelder for meg? 
I utgangspunktet stresser jeg lite med julen. Den skal NYTES og ikke være et julehysteri. Desverre er det altfor mange som stresser ihjel julen, haster fra det ene til det andre. Jeg begynner tidlig i desember med å pynte, bake og tenke ut julegavene. Deretter prøver vi å stresse det hele ned og nyte alle forberedelsene. Her i huset er alt klart bortsett fra mathandelen som jeg gjør litt nærmere julaften (naturlig nok). Ja, også må jeg rydde, vaske og freshe opp huset på lille julaften. Mannen er nemlig hjemme i pappapermisjon... :)
                            
 Idag må jeg bare vise dere den nye buksa mi!
Vi har fått Please bukser i butikken nå. 
LYKKE!
Please buksen i leather look er så stilig. Den ser ut som skinnbukse, men er bomull. Derfor er den myk og behagelig på, nesten så den ikke kjennes.
Finnes  Her og genser med liten strass stjerne foran og stor bak  her
                      

                           

Har du ikke funnet den perfekte gaven?
Ta turen innom Drømmeverden så hjelper jeg deg:)
Åpent til kl.19.00 idag.

Ønsker deg en flott Torsdag, nyt denne flotte førjulstiden <3


Førjulsklem fra

Hu hei hvor det går!

God kveld i natten!
Nå satte jeg meg endelig ordentlig ned etter en lang og fullstappet dag. Først nå kjente jeg at jeg var veldig sliten i kroppen.
Jeg som mange andre foreldre har sett på Lucia tog i barnehage (eller skole). Altfor tidlig oppe, men så koselig å se de små håpefulle:)
Det ble en lang og kjempetrivelig dag på jobb idag. Ingen tvil om at kundene er i full sving med julegavene. Varene flyr ut av butikk!
Pakket inn etter alle kunstens regler i hele dag jeg:)
Det er den absolutte koseligste tiden å drive butikk på nå, så det passet veldig godt å være tilbake etter permisjon nå. Jeg er heldig som får gjøre det jeg ELSKER!

Sliter fortsatt veldig med bekken og rygg, kjenner jeg begynner å bli skikkelig lei. På jobb må jeg bruke gode sko, og nå har jeg funnet en favoritt. Eskimo skoene fra Mou må være de beste vinterskoene å ha på føttene, kjennes ut som tøfler. De er varme, myke, gode på foten og skikkelig tøffe. 
 Mou sko finnes  her og  her

Jeg ønsker idag å få takke dere kunder som kommer langveis fra for å besøke Drømmeverden. Enten har dere hørt om butikken fra andre kjente eller lest om oss på nett. Kjenner jeg blir varm i hjerte! 

Ikveld er koffertene pakket. Jeg og mannen skal inn til Oslo imorgen, kjærsteweekend! Tihi..
Shopping, kafe, god mat og drikke, show og hotell. Skal bli deilig.
Det beste er at vi reiser sammen med et vennepar, koselig å være flere par på tur.
Vi skal se Latter på Latter, flere som har sett?

Nattaklem fra

Kundekveld i Drømmeverden!

God kveld til dere fininger!

Det finnes så mye kjærlighet der ute! 
Tusen tusen takk for så mange varmende kommentarer her, på facebook, mailer, sms og på gata. Dere er vel fantastiske!
Innlegget jeg postet tidligere idag var jeg veldig usikker på om jeg skulle skrive og dele med "gud og hvermann". Jeg liker ikke å dele for mye og være for privat her inne, men for de av dere som kjenner meg godt eller bare som dama bak disken i butikken vet at jeg er ærlig og snakker om det meste. Derfor ønsket jeg å dele det med alle mine lesere og kanskje vise andre hvor fort ting kan skje. Barna våre er de viktigste.
 

Imorgen skal vi holde kundekveld i butikken. 
Så bor du i nærheten eller ønsker å ta en langtur er du  ♥ lig  velkommen. 
Vi holder åpent spesielt for dere torsdag 12.desember kl.19-21. 
Det blir enkel servering, crazy tilbud og rabatter og tid for å være sosial i førjulstiden. Få unna julegavene, festantrekket, julepynten eller noe fint til deg selv etter stengetid i fred og ro. 
Disse kundekveldene pleier å være populære og SÅ koselige. 
Håper å se deg der!

Psst! Husfrua selv lover tilbud vi aldri kjører ellers, crazy crazy...
Følg oss på facebook og noe blir avslørt der før det braker løs imorgen.

Vi sees imorgen,
klem fra

1.desember Vi pynter til jul

Hei på dere!
Da skriver vi endelig 1.desember på kalenenderen og vi trer inn i den koseligste årstiden synes jeg.
Det er også 1.søndag i advet idag så her skal vi tenne det første lyset i alle 3 (!) adventsstakene. 
Ja da, det holder ikke bare med:)
Idag startet dagen litt utenom det vanlige. Vi våknet til et mørklagt hus, herregud så mørkt og skummelt alt blir da. Strømmen var så vidt tilbake et kvarter så jeg rakk å koke kaffe og lage egg. Takk og pris for kaffe! Alle planene måtte fort skrinlegges da det innebar å bruke strøm. Det er når strømmen er borte man ser hvor avhengig man er av den. Det er ikke stort som ikke trenger strøm.
Nå er det julegrantenning. 
Vi blogges!Kveldskos!

God kveld i natten!
Ikveld har vi kost oss med gullrekka på TV og hjemmelaget pizza. Dette var så deilig etter en dag på jobb hvor det merkes at julehandelen er igang. Butikken bugner av nyheter og er nå julepyntet.
For en herlig tid!
Det er nå butikkene har aller best utvalg både på festantrekk, julegaver og julepynt. Finner du noe du liker anbefaler jeg deg å hive deg rundt. Ikke noe er mer kjedelig enn å komme tilbake og det er utsolgt.

På lysfatet brenner et fantastisk deilig duftlys fra Durance. Ny duft er julete!
Det lukter så friskt og godt, med et hint av jul. 
Finnes  Her (og disse julelysene går fort ut)

Jeg holder på med et juleinnlegg til dere, håper å få det ut imorgen:)

Klem fra

Gull-kupp!

God kveld!
Håper dere har hatt en fin tirsdag? 
Jeg har ikveld brukt tiden skikkelig godt. Fått unna så mye jobb som har hengt over meg, finnes ikke noe bedre enn det. Derfor blir det en sen oppdatering til dere lesere.

Kobber og gull er hottere enn hottest for tiden, og det er visst kommet for å bli en god stund også.
Jeg digger gullputa mi fra Bloomingville, og vet mange av dere gjør det også.
Derfor har jeg ikveld satt ned disse putene med gull, kobber eller sølv skrift fra kr.359,- til 259,- i nettbutikken. 
Ta en titt  HER

Håper dere LIKER!

Nyvasket sengetøy så nå er det loppekassa neste. Finnes ikke noe bedre enn det, eller!?
Nattaklem fra

En perfekt skalle, og gulldager!

Mandagsblues!
Jeg begynner å like mandager mer og mer. Så deilig å kunne starte på nytt!
En deilig treningsøkt er helt på sin plass.
Men mandagen blir ikke bra om jeg ikke har gjort klart for en ny uke på søndag. Huset må være ryddet,  klær på plass, bhg sekk pakket, alle nybadet og kjøleskapet ikke tomt. 
For ja, jeg elsker orden og kontroll.
Endelig fant jeg en perfekt skalle!
Jeg synes personlig at mange hodeskaller blir for harde og tøffe i uttrykket. Lenge har jeg ønsket meg en pute i lin med hodeskalle i gull eller metall, og jeg fant tilslutt.
Denne gled rett inn i stua vår sammen med alle de andre putene. Det gjorde ingenting at den passet sammen med alt gull interiøret mitt.
Pute finnes  HER (puter og interiør også fra nettbutikken)
Denne uken er det gulldager i butikken, og resten av Åmot handelsstand.
Det betyr at du får 1stk gullseddel per 100-lapp du handler for. Samle gullsedlene og legg de i en gryte inne på Åmot senteret. Til lørdag blir det trekning av mange fine premier. 
Les evt mer på Bygdeposten.
Vi gleder oss over Gulldager i butikken:)

Nei, nå skriker bekkenet etter mye jobb ved skrivepulten idag. Og sofaen kaller, sammen med en kopp tea. Mandagkos på gang!

Imorgen kommer uken produkt ut, følg med!

Klem fra 

Fri frakt!


Helgen er slutt og den har vært så fin.
Flottere høstvær skal man lete lenge etter, vi har bare nytt det. Idag gikk turen til fjells for å ta over vårt nye krypinn. Jeg gleder meg allerede som en unge til å innrede. Snakk om å være arbeidsskadet:)

Interiør og klær er moro, derfor ønsker jeg å gi dere fri frakt i nettbutikken på ordre over kr.500,- t.o.m onsdag 16.okt. For å komme til nettbutikken trykk  HER

Da gjenstår det bare å ønske deg en ny flott uke!
Her blir det tidlig kvelden for jentene er i ferd med å bli skikkelig morgenfugler...gjesp!Ikke nok timer!

Innom for å ønske dere en God Natt!
Her i huset slang jeg meg ned i godstolen for tyve minutter siden. Da var jeg endelig ferdig med regnskapet for nå og kan bare grue meg til neste periode. *BLÆ*
Har altfor mange mailer som ikke er besvart og annet papirarbeid som venter, men det får vente til imorgen. 

Permisjon med baby+butikkdrift er ikke enkelt, desverre har jeg altfor få timer i døgnet.
Og min tid med babyen går foran, for den får jeg ikke igjen. Dermed basta!
Men butikken ruller og går med så fine ansatte så jeg slurper innpå siste dråpen med kakao og går og finner loppekassa. Imorgen venter en ny fin dag.
Ta den godt imot!
Tusen takk for råd, bilder og synspunkter ift mitt lampe-dilemma på kjøkkenet. Jeg har bestemt meg, dere skal få se:)

For 8 måneder siden!


God kveld i natten!
Plutselig var vi godt ut i ny uke og jeg har allerede fått jobbet mye og fikset en del her hjemme.
Ikveld har jeg sittet druknet i regnskap, herremin som jeg hater å føre regnskap. Men skal man drive egen bisniss så må man. Også godt å holde oversikten!

Tenk at vår lille prinsesse er 8måneder idag. Hvor ble den tiden av?
Hun sitter nå selv på rompa, kryper bortover gulvet og skrattler. For en fantastisk tid vi har nå!
Hun koser og git mye tilbake, en herlig liten skatt.

Dagen før jeg fikk rier hadde vi fotoshoot her hjemme, jeg og store prinsessa mi.
Herlige minner av en stor mage (som jeg til tider savner) og en spent storesøster.
Jeg har mange bilder fra denne dagen, noe skal nå opp på veggen!

Jeg har pyntet heimen med noe nytt idag. Bilder får jeg ta imorgen siden lyset forsvinner tidlig nå og det gir dårlige bilder. Høstnytt Love!

Idag forsvant slagbenken fra kjøkkenet. Det ble så trist der inne. Nå må jeg tenke nytt og flytte om, kanskje kjøpe noe nytt..? Håper den nye eieren blir fornøyd, for fin det er det jammen meg:)

Nattinatt fra 

Vår Lørdag

Saturday Love, mine fine lesere!

Igår ble det ost og vin med fine jenter her hjemme. God mat, drikke og venninner gir en perfekt start på helgen. Når man i tillegg får sove lenge og står opp til mann og datter som lager frokostpannekaker, ja da kan ikke helgen bli bedre:)
Resten av dagen har gått i et rolig tempo sammen mine aller kjæresete. Det trengte denne frua som ellers kjører et turbo tempo. 
Høst betyr eplekake. Idag har hele familien brukt kjøkkenet, det er så kos. 
Det startet med at mann og barn skulle bake brød(!) og da fikk jeg bakeinspirasjon. Den har vært borte en liten stund nå, men det er noe som skjer når høsten kommer og innekosen starter. 
Jeg bakte en eplekake uten hvetemel og sukker som jeg fant på bloggen til fotballfrue  HER

Eplekake
 3 egg   1 dl. sukrin   1 boks cottage cheese   1/2 dl. fløte   1 dl. helmelk  ♥  70 gram mandelmel   1 ts. bakepulver  ♥  2 ts. kanel  ♥  1 ts. fiberhusk   2 små epler    sukrin til dryss
Visp egg og sukrin sammen. Tilsett cottage cheese, bruk blender for å unngå klumper. Bland alt det tørre og tilsett dette. Hell i melk og fløte underveis. 
Deigen helles over i en form, kuttede eplebiter legges oppå og kanel og sukrin strøs over. 180 grader midt i ovnen i ca 35min.
♥Enjoy
De som har fulgt meg en stund vet at jeg ELSKER Greengate servise. Her viser jeg en av høstens nyheter Vera Vintage. Greengates store sortiment kan du se i nettbutikken
Lykt og champagne kjøler er også fra Drømmeverden interiør.

Satt du også benket foran TV´n for en ny sesong Skal vi Danse?
Det var stor stas for eldste prinsessa, hun elsker dansing!

Nyt Helgen videre!

Oppdatering: dette innlegget ble lagt ut på lørdag kveld, men var plutselig borte...? Merkelig, poster det derfor idag søndag.

Skulle egentlig...

...vasket badet!
Imorgen er det i utgangspunktet duket for høstens ost og vin kveld med jentene. 
Huset er absolutt ikke klart for storinnrykk. Ikke helt likt meg for jeg hater støv, rot og et uvasket hus. Ihvertfall når vi venter gjester. 
Men dagen idag har jeg stort sett tilbragt med en varm baby i fanget eller på armen. Lillemor har feber og er ei skikkelig kosejente. Stakars lille jenta mi:(

Krysser fingrene for en frisk bebis imrogen, liker ikke at hun er syk. Altfor liten og hjelpesløs.
Og for en frisk hals for min del.
Sofasliterne:

 God natt fra de syke i prinsessehuset

Slått ut!

God kveld fra denne vinkelen!
Jeg er igang som instruktør på step styrke time igjen, og ikveld var timen ekstra slitsom. Følte meg litt skrall og varm før timen, og litt sår i halsen. Etter at jentene var lagt slang jeg meg på sofaen med en kopp kakao og "Stjernene på slottet". FOR noen gripende livshistorier!
Vel, halsen blir bare verre og verre. Kjennes ut som jeg nå har 10 kniver i halsen, forfordelig å svelge:(
I tillegg hadde lillegull feber da jeg la henne så jeg tror det kun er en ting å gjøre:

Legge seg og krysse fingrene for en sykdomsfri dag imorgen!
*krysser fingre og tær*

Host og hark fra

Slagbenk selges!


SOLGT!

 Det er med tungt hjerte jeg gjør dette, men noen ganger må man bare.
Vi skal bytte ut litt møbler her hjemme og da har vi ikke plass til alt, rett og slett.

På kjøkkenet har vi en flott slagbenk som er nyprodusert i gammel utførelse. Den har rom under setet, supert for puter, leker, spill osv.
Vi har hatt den i huset siden vi flyttet inn her, altså 1år. Den er veldig lite brukt annet enn til å romme alle mine puter:) Like fin som ny.
Lengde 160cm.
For mer info send mail: drommeverden@hotmail.no
Flere bilder finner du  HER

God Tirsdag!

Sommer og salg!

Herlige sommer!

Endelig kom sommeren tilslutt, det liker jeg svært mye:)
Dagene skal nå nytes mest mulig i vannrett stilling. Vi snakker sol, strand, solkrem og glade barn.
Håper du der ute nyter disse sommerdagene også. Vi har sjelden for mange av dem, derfor gjelder det å nyte de vi får. Lade opp til en kald og lang vinter.
 
Sommer betyr også SALG!
Vi har startet sommersalg i butikken, ta deg en titt innom. Masse herlige kvalitetsklær til en hyggelig pris. Og i disse soldager er terrassen vår populær, deilig kaffe og hjemmelagde kaker fra vår kaffebar.
 
Det er så mye spennende som skjer på hjemmefronten og i butikken fremover. Kan nesten ikke vente med å vise og fortelle, men enn så lenge holder jeg det for meg selv. *hemmeligheter er moro*
 

Ship o'hoi fra

Frøken nettløs!

Hei bloggen!
Da ble det en ufrivillig pause fra denne kanten. Jeg dro med meg pc, kataloger og masse papirer ned på campingen. Planen var å jobbe på kveldene når småtrolla var lagt, stearinlysene tent og radio på men neida... Fikk ikke nettet til å fungere, finnes det noe mer irriterende?
Jeg prøvde 100 ganger....grrrr...
 
Etter noen deilige og avslappende dager på camping dro vi til fjells i helgen.  Så sant man kan kalle det avslappende når man er på camping alene med to små..*flirer*
I helgen var det Hallingmarken og tradisjonen tro ble det fjelltur med karuseller, Kurt Nilsen, lakris, popcorn og is. Store og små har kost seg!
 
Elsker forresten disse godbitene i grått/beige og blått!
Noe har fått bli med å pimpe opp campingvogna vår, passer perfekt til sommer og uteliv.
Jeg henger liiiiittt etter med jobbing for tiden, siden jeg har vært en snau uke med minimalt av nett.
Venter du på mail så kommer det...ganske snart!
Det er i hvert fall aldri kjedelig å drive butikk:)
Kjenner jeg savner butikken min nå..gleder meg til å titte innom igjen i morgen.
Utrolig flotte grovvaska lingardiner fra Mille Moi, hele 3meter lange!
Ønsker meg, klarer bare ikke å bestemme meg for hvor jeg skal ha de.
Disse ligger ikke ute i nettbutikken, men kan bestilles på mail: drommeverden@hotmail.no
Nyt dagene, det er sommer!


Alle bildene er fra butikken min.
 
Sommerklem

Nyter solen!

Hola fra terrassen!
 Det er viktig å nyte de fine dagene, komme seg ut og bare nyte.
 
I dag fikk jeg ut mange nyheter i nettbutikken før det ble Powerwalk-tur med vogna, ble en smule varmt men. Godt å sette seg med bena høyt etterpå og lage bestillingslister for nye varer.
Jeg har tidligere fått en del spørsmål om jeg noen gang ikke jobber, eller hvordan jeg rekker alt..
Vel, sannheten er at jeg jobber mange timer i døgnet. En butikk driver seg ikke selv. Og jeg er en slik person som ikke klarer å ikke gjøre noe... Dager som ikke er effektive gjør meg faktisk litt sur!
Med en mann som jobber borte, 2 små barn, et hus og en butikk gjelder det å være strukturert og ikke sette seg på rompa:)
 
Flere nyheter skal ut i nettbutikken i morgen og de kommende dagene, gled dere!
I morgen skal jeg benytte meg av at mannen er hjemme og ta en morgen-run.*glede*
Tine K nyhetene er ankommet butikken så da blir det en visitt, og litt shopping.
 
So long!

Back home!

God Tirsdag!
Vi er vel hjemme etter en fin tur til Spania, Malaga. Det var deilig å være bare Margit noen dager, og ikke minst tid med min kjære. Men ingenting kan slå gjensynsgleden med mine to gull
 
Nå er det tilbake til hus, barn, butikken/jobb og hverdagslivet. Men det er ikke så gæli det heller:)
Huset skriker etter en skikkelig vaskerunde, og da skal jeg jammen meg ordne og stæsje om litt også. Får ta det en dag det regner, for akkurat nå må man bare nyte solen.
 
Fredag holder vi åpningsfest i butikken fra 18-21.
Hold av dagen, håper vi sees!
Lørdag er det moteshow i Åmot hvor vi også er med.
Weee!
 
so long

Utesøndag!

God kveld i stua!
For et herlig vær å våkne til i dag. Jeg kjenner at lysten til å gjøre ting og energien stiger.
Storesøster var allerede ute på trampolina før kl.09 i dag, og resten av dagen er også stort sett tilbrakt ute. Jeg har noen maleprosjekter på gang, og hva er vel bedre enn å stå ute å male og kjenne at solen varmer? Fantastisk med overbygg over terrassen, så kan møblene få stå der og tørke. Og jeg kan male akkurat når det passer meg!
 
Uken som kommer nå blir HEKTISK!
Bursdag for storesøster til helga, oppussing av butikklokale siden vi flytter om 2 uker(!), regnskap, dugnad, male møbler, bestille varer, svare på litt for mange mailer og jobbe med nettbutikken.... ehhh....ja også har jeg jo egentlig barselpermisjon oppi alt dette:)
Ja, det glemte jeg nesten. Min kjære skal ha gravemaskin her fra torsdag av. Opparbeide tomta og rydde etter husbygging, lage plen og sikkert noe mer som jeg ikke har oversikt over.
MYE spennende på gang med andre ord! *gliser*
 
Pavlovaen på bilde er det min svigerinne som bakte til dåpen. Den var helt fantastisk!
Kanskje jeg må prøve meg på den til helga? 
 
Tjolahopp og God Ny Uke!
Håper du også har masse planer for uken?
 

God søndag!

God morgen!
Med to små i hus startet dagen kl.07 her, idag var det min tur til å stå opp.
Vi sover lengre en dag hver i helgen, flere som gjør det?
 
Solen varmer allerede inn vinduet, nok en fin dag står for tur.
I går fikk vi satt bort ski, akebrett og alle vinterlekene. Frem med sykler, uteleker....nå gjenstår bare trampolina. Gjensynsgleden var stor hus storesnuppa, mange av lekene ble som "nye":)
 
Dagen skal nytes ute idag også. Ikveld skal jeg prøve å få sneket meg til litt velvære-tid på badet. Boblekar, maske, skrubb, lys...ja det må jeg få til!
 
Happy Søndag!

Mens vi venter..

Heisann hoppsann!
Dagene er så flotte for tiden. Solen skinner og snøen smelter. Ja for nå er jeg lei snøen, lurer på når den smelter helt. Fortsatt store hauger med snø i hagen her. Da hjelper det at det drypper fra taket!
Trilletur i solskinn gir masse energi. Deilig med påfyll etter vinteren.
 
Har du vasket vinduene denne våren?
Lite visste jeg at jeg ville stråle over mine nyvaskede vinduer. Tar meg i å se på de hele tiden:)
Anbefales!
 
Min utfordring til deg:
Vask vinduene og få frem pastellene. Det skal jeg.
Hello vår! 

Drømmeverden interiør i stadig endring!

God kveld!
Idag har det blitt en del fokus på butikken. Det er mye å ta tak i selv om man har permisjon. Jeg har noen kjempeflinke jenter/damer i butikken som styrer og ordner der. Men bak en bedrift ligger det mye administrativt. Oppfølging av bestillinger, reklamasjoner, svare på mailer, regnskap, bestille nye varer og ikke minst fikse og ordne med nettbutikken.
Førjulen 2010 åpnet jeg Drømmeverden interiør i fjøset hjemme på gården. Jeg skulle drive en liten butikk med nettsalg, akkurat nok til at jeg kunne ha en del fri sammen med datteren vår siden mannen jobber borte. Etter et halvt år ville jeg noe mer!
Gårdsbutikken ble godt mottatt og kundene likte konseptet, men de ønsket butikken mer tilgjengelig. Høsten 2011 fikk jeg mulighet til å flytte butikken mer sentralt i dobbelt så store lokaler. Omsetningen økte betraktelig, vi fikk mange faste kunder og varer fløy ut. Utrolig moro!
Og ganske stolt:)
Nettbutikken ble etablert på nyåret 2011, det vil si at den alt er 2år nå!
Etter ett år hadde også omsetningen her økt betraktelig. Mer salg krever mer jobbing, men gud så gøy å se at varene fløy ut fra lageret.
Disse årene har vært mye hard jobbing, lite tid til å være sosial, en del frustrasjon og tårer.
Men jeg angrer ikke på noe!
Det gir meg masse å ha så mange flotte kunder, gode tilbakemeldinger og ikke minst omgi meg med masse fine ting. Jeg har drømmejobben, min drømmejobb!
 Tiden er nå inne for en ny epoke for Drømmeverden interiør!
 Allerede i mai måned flytter butikken fra Strandgata opp til Åmot sentrum.
Nærmere bestemt Tommys bygget for de som er kjent, det vil si vegg i vegg med Åmot senteret!
Her vil Drømmeverden få større lokale og ligge enda mer sentralt (også for de som ikke kjører bil).
Utenfor vil vi ha en stor terrasse hvor kundene kan nyte godsakene fra kaffebaren vår:)

Om jeg gleder meg?
Jeg er i ekstase!
 
Dere skal selvfølgelig få følge prosessen fremover. Å flytte en butikk er veldig mye jobb, men dette blir så bra! Litt oppussing må også til:)
 
Fredag og helg igjen allerede. Jeg skal jobbe i dag, mye å ta tak i akkurat nå.
GOD HELG! 
 
 
Bildene er fra den gang Drømmeverden var gårdsbutikk.
 


I vinduskarmen...

Hurricane og blomsterpotte fra www.drommeverden.no
  Fantastisk lys flommer inn vinduene om dagen! Herlig!
Bortsett fra at med lyset kommer også hybelkaninene frem og mine møkkete vinduer...usj.
Må huske å vaske vinduene en dag:)
 
 Jeg fant oliventre på den lokale Mester Grønn butikken.
De er så dekorative og med ny potte fra her ble det het knall!
Spørsmålet er bare om jeg klarer å holde liv i treet...? Tips mottas gjerne.
I natt sov lillemor fra 21.00-09.30 med en matpause i 05-tiden. Hun begynner å ha lengre og lengre soveintervaller på natten nå og det er deilig. Mating hver 3.time i starten var slitsomt.. følte meg aldri uthvilt. Dette var greiere med førstemann for da kunne jeg sove lenge om morgenen, men nå som jeg har to må jeg tidlig opp med storesnupp. Småbarnsperioden er slitsom, men desto mer koselig.
Heldig som får være mamma til to skjønne jenter!  
(ingen tvil at vi har små barn i hus med de fargerike bøttene ute)
Jeg jobber en del med et spennende prosjekt for tiden. I tillegg til alt det administrative som ligger bak det å drive en butikk har jeg ikke en kjedelig permisjonstilværelse:)
Prosjektet skal dere få innblikk i veldig snart.
*kiler i magen*
 
Velkommen til nye følgere som har kommet de siste dagene! Og til alle nye lesere som er innom, besøkstallene stiger og stiger. Dette er både stas og litt "skummelt"...:)
Håper dere vil trives her.
 
Bebis sovnet kl.21 ikveld også så da er det bare å køye:)

Mandagsblues

Hei og hopp!
En kjapp tur innom for å ønske dere en fin fin mandag, tenk en helt ny ubrukt uke foran oss.
Liker mandager jeg!
 
En ting jeg ikke liker så godt er søvnløse netter...gjesp!
Igår kveld og inatt har bebisen vært litt urolig; sovet kun korte dubber, spist, grått, sovet, spist...
Da blir mor selv litt frustrert, spesielt siden det er vanskelig å skjønne hva hun vil. Kan virke som hun har vondt i magen stakar. Da er det ekstra kos med babykos<3
 
Nå venter vi besøk nr.2 idag. Krysser fingrene for en bedre kveld og natt idag.
Imorgen skal vi på innkjøp så da må jeg være uthvilt:)
Mye mye spennende som skjer med butikken fremover...gleder meg til å dele alt med dere!!
 
Håper å få trukket vinnerne ikveld, så sant jeg ikke sitter opptatt med en gråtende baby.
*krysser fingrene*
 
Klem fra

Give away: 200.000 besøkende!

God Kveld, mine lesere!
Idag ønsker jeg å feire dere!
Fra jeg begynte å blogge her på denne bloggen og frem til Villa Drømmeverden begynte å ta form har lesertallene økt kraftig.
Tusen takk til alle som titter innom!
Håper dere trives i Villa Drømmeverden og at jeg kan inspirere dere.
 
Siden bloggen rundet 200.000 besøkende for noen uker siden (tiden rundt da jeg fødet:), ønsker jeg å gi noe tilbake til dere.
Drømmeverden interiør sponser 1stk LOVE pute og 1stk Hjort pute.
 
For å delta kan du gjøre alt eller noe, hvert punkt gir 1stk lodd:
* Lik Drømmeverden gaver og interiør på Facebook HER
* Del Facebook siden til Drømmeverden med dine venner
* Finn en ting du ønsker deg på www.drommeverden.no og skriv under her
*Legg igjen en kommentar under dette innlegget, husk å opplyse om hvor mange lodd du har.
 
Du kan altså trekke 4 lodd totalt.
Jeg trekker ut 2 heldige som vinner hver sin pute, i tillegg vil en av dere vinne akkurat det dere ønsker dere i nettbutikken:)
 
FRIST søndag 17.Februar!
 
Imorgen viser jeg dere de fineste linputene vi har fått inn i butikken....Lykke!

Mission Completed!

Tutti frutti!
Sett så herlige farger?
Denne herlige miksen gjør meg happy, deilig med vår og lysere tider i vente.
 
I helgen var det gave og interiørmessen på Lillestrøm, innkjøpsmessen for oss i bransjen. Som eier og driver av Drømmeverden interiør er dette et must og årets høydepunkt. Denne sesongen ble det ikke innkjøp på meg som vanlig, siden lillemor kom til verden 3 uker før termin.
Alikevel ble det en liten tur på lørdagen for meg og lillemor. Jeg fikk unna litt innkjøp og sugde til meg inspirasjon. Har blant annet bestilt puter i herlige farger!
Jeg var veldig i tvil om jeg skulle reise på messe med baby, men det gikk kjempefint. Hun sov seg gjennom innkjøp og var rolig i bilen. Allerede dagen hun ble født satte jeg meg et mål om å komme meg en dag på messen, og det klarte jeg.
Mission Completed!
 
Gleder meg til nyhetene strømmer inn!
Den store fargen i vår er korall, liker du?
 

Hjerteknuser!

Vært stille fra meg på bloggen nå, av flere grunner. Får ikke lastet opp bilder fra pc til blogg, tips???
Men den beste og viktigste grunnen: natt til torsdag fikk vi en liten prinsesse til<3
Fantastisk å få oppleve det å bli mamma igjen!
Hun kom 3 uker før tiden, men med en vekt på 3690gr og 51cm var det ikke mye som tydet på det.

Håper jeg får til å laste opp bilder igjen. Får lese litt mer på nett.

Vi blogges!
Margit

Velkommen 2013!

Nytt år, nye muligheter!
Vi er klare for et nytt år.
Nyttårsaften feiret vi hos venner, små og store koste seg. Og lillemor holdt ut helt til midnatt, selv om hun ikke var altfor begeistret for rakettene. Idag sov hun helt til kl.11.
Været idag har minnet meg mer om påske enn januar. Nydelig solskinn og vi har fått kost oss ute noen timer.
Etter altfor mye godsaker, mat og kaker i julen var det forfriskende med et stort fat med frukt!
Frukt er fantastisk godt, spesielt når det er ferdig oppskåret. Og da spiser barna så mye mer også.
Idag slipper jeg å lage middag, vi skal straks tusle bort til mine foreldre.
Disse juledagene har vært så deilige, ingen stress og bare kos med familien. Det er deilig å sette ned tempo litt og bare nyte. Vi er ikke så gode på det i hverdagen.
Bena høyt, lese, masse tente lys, nye leker som utforskes, aking, snø og masse god mat/drikke har preget vår juleferie. Den går mot veis ende, men det er litt godt å komme tilbake til hverdagen også.
Jeg for min del har bare noen uker med jobbing før en ny spennende tid starter: mammaperm!
 
Nyt siste kvelden av deres juleferie!
Det skal vi:)
klem

Ingen jul uten...

God søndag!
Landet akkurat på sofaen etter en god ryddeøkt:) Her i huset har vi hentet frem barnevogn, bilsete, seng og en del annet utstyr fra lageret. I tillegg har vi ryddet, kastet og kommet godt igang med babyrommet. Siste soverommet i huset, som ble stappet fult av alt mulig da vi flyttet inn i sommer. Selve rommet er helt ferdig, det gjenstår bare å rydde og innrede det. Men så mye ting og tang!
Heldig at loftet vårt er ferdig nå:)
En liten hvil på sofaen nå så har jeg samlet litt mer energi. En ettermiddagslur:)
Det merkes på kroppen at det bare er en 5uker igjen. Hohoho...snakk om at tiden har gått fort og jeg begynner å bli litt stresset..
 
Drømmer om riskrem med rød saus!
Ingen jul uten, finnes rett og slett ikke noe bedre. Enig?
Kanskje jeg må lage en bolle til for de siste juledagene...mmm...
 
Bilder av stua er tatt, skal se over om de ble ok. Er så fornøyd med nymøblene!
 
Legg bena høyt og nyt dagen!
 

Gooood morning!

God morgen kjære lesere!
Fordelene med å ha en kropp og et bekken som krangler litt er at man får nyte den fine morgenstuden heeeeelt alene. Sett bortsett fra katten som ligger ved siden av meg og maler:)
Jule-tea, fruktskål, PC og tente lys lager den rette stemningen.
 
Sitter på kjøkkenet og ser rett mot vårt flotte juletre som ble pyntet igår, av oss alle tre.
Spurte min kjære om han kunne se etter et litt fyldig juletre. Vel, et større og fyldigere tre skal man vel lete lenge etter. *LyKKE!*
 
En fin lille julaften til dere!
Senk skuldrene og nyt.
 
Butikken min er åpen idag 14-17, stengt julaften.
 
 
Klem fra
Margit
 

Kosemandag!

 
 
 
 
 
 
 
God Kveld!
Bare en liten tur innom for å si hei:)
 
Idag har jeg hatt kosedag med lillemor, fantastisk!
Vi har fått 2 slag med julekaker i boks, pyntet litt til jul og lekt masse inne og litt ute. Brrr..nå er det kaldt ute, så turen ble kort.
 
Jeg har gått inn for å bare kose meg i denne førjulstiden. Bake litt når vi vil, pynte litt her og der, se julefilmer, og bare kose meg med familien. Desember skal være en koselig tid, rent hus eller ikke!
Med en mage i veien og tempo som en snegle har jeg ikke så mange valg heller:)
 
Er du en slik person som vasker inni kjøkkenskapene?
 


Har ikke mer plass, hva nå?

 
God kveld!
En herlig søndag har det vært her i Villa Drømmeverden.
Pepperkaker har fått fylt en stoooor kakeboks...mmm...
 
Desverre får jeg ikke lastet opp bilder idag. Får beskjed om at bloggen er full.
Kan kjøpe mer plass, noen med kjennskap til dette?
Kjenner meg litt i villrede jeg nå.
Hjelpes!
 
Håper å få fikset dette imorgen.
 
Nattaklem fra

Kling!

 Hei og hopp!
Første slaget er i boks til jul. Vi fikk være med mamma å bake kling idag, moro å lære. Og ikke var det så vanskelig heller. Bare man har en god deig og en varm takke.

 Kling er nok en av mine favoritter...mmmm
Blir ikke jul uten!
 En meget konsentrert og hjelpsom liten frøken.
Her smører hun smør/sukker på.
 
Etter endt bakeøkt ble det shopping på meg. ALENE!
Kan ikke huske sist... og jammen fikk jeg ikke unna mange ærender.
Gavene til julekalenderen er i hus, noen flere julegaver, noe til heimen og bittelitt til babyen.
NADA til mor selv...da er vel alt som det skal være da:)
 
Har et interiør-dilemma jeg skal lufte med dere imorgen, håper dere kan hjepe!?
 
Nattinatt, imorgen er det full jobb igjen:)

Nok en helg over

Bilde: Mobil da kamera ligger igjen på jobb..
 
Håper helgen har vært fin?
Her i heimen har vi fått ordnet diverse småting og ellers bare kost oss.
På menyen har vi bl.a hatt en liten førjulsmiddag. Ribbe, medisterpølse, potet og surkål (og aquevit til mannen:)...og for en lukt i hele huset! Mmmm...
 
Imorgen starter jeg og lillemor med julebaksten, første slaget skal i boks.
Før jeg skal avsted å ordne resten av gavene til adventskaleneren og noen julegaver.
Viktig å være tidlig ute da det blir mye jobbing i desember:)
 
Ønsker DEG en flott Mandag!
 

Fin Tirsdag!

God formiddag!
Innom en liten tur for å ønske dere en fin tirsdag og en forsatt herlig november uke.
Bloggen min har ikke vært helt på min side de siste dagene, jeg har ikke fått lagt inn nye bilder og innlegg. Men nå ser det ut til å ha løst seg selv?!
Imorgen får jeg ny PC også, skal bli godt å få alt på stell igjen.
 
Idag ble det en litt rolig morgen på meg, min kjære ville kjøre lillemor i bhg slik at jeg kunne slappe av frem til butikken skal åpne. (Ble litt lite søvn inatt siden bekkenet har begynt å krangle litt..)
Hverdagslykke!
 
Ikveld skal jeg bake knekkebrød og kjøpe inn noen gode oster. Så inviterer jeg min kjære på en liten ost og kjeks date:)
Viktig å ta vare på hverdagene!
 
Fin fin tirsdag! 
 
Pall med varer som kaller, weee!

Tusen takk!

God kveld!
Julegardinene er nede, men jeg er fortsatt i litt julemodus:) 
Planlegger for fult i hodet mitt, først og fremst ifm butikken som skal pyntes opp snart og litt huset.

Bena høyt hevet, tea i koppen, sanselig jul i fanget og snart Asbjørn Brekke show!
For en mann:)

Tusen takk for at så mange ønsker å følge meg og min hverdag, og til alle som stikker innom bloggen.
Igår må det ha vært leserrekord!
Det skal feires, imorgen kommer jeg med en giveaway til dere.

So long: Nyt kvelden!

 
PS! Jeg henger etter med mailene, har du ikke fått svar kommer det imorgen. Bare 50 uleste mail igjen...

Lun stemning♥

 


        
Det var nydelig å sette rompa i sofaen etter en turbodag!
Trening, jobb, turn og foreldremøte...sånn går no dagan.
 
Med bena høyt, en kopp tea og masse levende lys skal jeg nyte resten av kvelden.
Det er viktig å nyte de små stundene♥
 
De nye lyktene mine fra minJosefine er så fine!
Glasslykter som har fått en heklet drakt, håndlaget norsk design. Jeg har en kombinasjon av jute og hvit ull. Like fine til lys som til blomster. 
Finnes i nettbutikken min i jute, grå, hvit og krem.
 
 
Nyt kvelden kjære leser!

Hendig sak!

God kveld!
 Endelig har jeg funnet noe fint å ha oppvaskbørsten og oppvaskmiddel i!
Denne kan også henges opp, men jeg tror jeg lar den stå oppå vasken siden jeg ikke tør lage hull i flisene. 
Liker at ting er fint samtidig som det er praktisk. Finnes her i nettbutikken.

Snille pappaen min har stilt opp med verktøykassa si, gardinstang og lifter skal opp på kjøkkenet. Endelig!
Jeg svinser rundt med vaskefilla, interiør-stæsj og tekstiler. Kjøkkenet er i ferd med å bli skikkelig lunt og klart for høst. På tide å vise dere kjøkkenet mitt, for her trives jeg

Butikken får et lite løft og ommøblering for tiden, blir så fornøyd!
Bilder kommer bare alt er på plass:)

Happy Happy!

LYNG!

God morgen!
 Jeg er straks klar for dag 2 på innkjøpsmesse. Typisk å våkne tidlig når man kan sove litt lenger.. Kost meg med mailer, nettbutikken, God morgen Norge (som jeg aldri får sett) og en kaffe på senga. Litt luksus på hotellrommet og jobbing. *smiler*

Som alltid er det mange fristelser på messa. Ikke så lett å begrense seg...godt man har et budsjett som må følges. Ihvertfall nesten!
Tar med meg kamera idag, kanskje dere vil "bli med" på innkjøp og messe?
             
 Før jeg reiste pyntet jeg litt ved inngangspatiet vårt. Etter et par måneder med smågrus foran døren, er endelig hellene på plass. Deilig å slippe masse grus i hallen!
På Mester Grønn fant jeg høstlyng og potteroser i krem og lilla. Må tilbake å kjøpe mer etterhvert. 
Rundt husveggen fant jeg noen rester av vår gamle murstein, synes det ble tøft å bruke den ved inngangen. Godt å få pottene litt opp, og i forskjellige høyder. Fikk beskjed av min kjære at vi hadde flere steiner som jeg gjerne kunne bruke. Har noen ideer hvor de skal etterhvert..

Zinkpotte med strie her og Garden potte her (begge på halvpris!)

 Nå hører jeg hotellfrokosten skrike!
God Helg:)

Snaaaart!

har vi Internett...
Jammen meg vanskelig å få nett her på landet.
Spesielt siden vi har bygget på en nyetablert tomt vi måtte opparbeide vei frem til.
Altså var ingenting lagt til rette.
Montørene har vært her flere ganger for å legge opp tlf ledning og installere nett.
Så snaaart..
Bloggen har derfor blitt nedprioritert, da tiden i butikken (hvor jeg har nett!) har vært brukt på kunder og nettbutikken.
Gleder meg til å vise vårt nye hjem<3
Vel, flytting tar tiiiiid!
Pakke ut, kaste, tenke, plassere.. Ingenting er kommet opp på veggene, ikke engang gardiner er oppe.
Det tar nok en stund til før vi har bodd oss til, men nå som vi er i hus har vi ingen hast;)
Slagbenken er kommet inn på kjøkkenet, storfornøyd!

Vi blogges!
Klem fra Margit

Helgekos!

Hei bloggen!
En fantastisk familie-helg er på hell.
 Mini-øya i Oslo for barn og 2 barnebursdager idag. Ikke bare lillmor som er sliten nå. 
Tenk at det er hele 2 uker siden vi startet flytteprosessen!
Vi er halvveis på plass. Det mest nødvendige er kommet ut av eskene, en del er på plass og resten er kaos:)
FOR en prosess.

Gamlehuset er ferdig tømt og vasket, garasjen vår er stappfull av esker, sekker og møbler. Jeg starter i den ene enden og jobber meg gjennom. Deilig med en skikkelig opprydding, mye skal selges/gis bort/kastes!

Gleder meg til å ta en innkjøpsrunde til hjemmet. Vi mangler gardinstenger, knagger, blomster ute og inne, speil, hyller, kjeler til induksjon, og masse mer som gjør ting litt mer praktisk her. Og en skikkelig shopping i min interiørbutikk! Har vært superflink å shoppet minimalt siden jeg åpnet for 1,5år siden. Men nå...*smiler*

Internett kommer i løpet av uken håper jeg. *krysser fingrene*
Da skal jeg ta dere på en skikkelig roundtrip!

Kjøkkent vårt er fantastisk! Ikke bare er det mitt drømmekjøkken, men moro å kokkelere der også.
Tips til supergod middag:
Wok med scampi!
Grønnsaker etter ønske, 1 pose scampi og en saus med hvitløk, ingefær og sort pepper.
NAM...

Klem fra nettløse
-Margit-

Tiddelibom!

Et lite livstegn mellom vasking, rydding, pakking og utpakking..
Idag ble gamlehuset tømt...endelig!
Og snart ferdig vasket ut..da er det tid for å konsentrere seg om nyhuset.

Uttallige esker igjen å pakke ut av. Avgjørelser for hvor alt skal plasseres både praktisk..og der det ser best ut;)
Vi jobber oss gjennom det.

Husker du skjenken jeg malte? Vel, her er den trygt plassert på gjestebadet. Passer perfekt, synes jeg<3

Dårlig med nett her oppå landet, inni skogen.. Sitter faktisk nå på gestebadet. Og jammen ble det mørkt og! Lyset slår seg av etter 5min..hihi;)

Hører eskene rope i det fjerne, got to go! (håper på nett snart så jeg får blogget og besøkt dere)

-Margit-

Helt YR!

Velkommen til Villa Kaos!
Et lite livstegn i flyttingen, for en prosess.. Og så mange ting?!
Åpner esker vi har hatt stående i 2år, siden vi flyttet fra vårt forrige drømmehjem. Eller...NÅ har vi drømmehjemmet! Jeg går helt rundt meg selv..
Hvor skal jeg begynne?
Hva skal hvor?
Hvilken farge og stil skal vi ha?
Gardiner?

Jeg tror jeg aldri har vært så ubeskuttsom! Føler jeg ikke vet hva som skal hvor av møbler, lamper, gardiner, ikke engang serviset mitt!
På tide at turbo roer seg litt og får et klart hode;)
Men jeg husker også fra sist gang vi bygget hus at det tar tid å bo seg til.

Nei, dette har jeg ikke tid til. Tilbake til eskene;)

Tusen takk for at du er innom og for alle gode lykkeønsker! Gleder meg til bloggrunde etterhvert;)

-Margit-

I'm moving out, baby!

Hello  Norway!
 Flere som har sett MGP?
Herregud, så mye rart. Moro å se på! 
Ser ut til at min favoritt går av med seier.. (heia Sverige..)

 
Nå er endelig tiden her. Den vi har ventet på i 2ÅR!
Det er nesten litt vemodig at en så forventningsfull og fin tid er over, ventetiden....på et nytt hjem. 
Vårt hjem!
Drømmehjemmet vårt er så godt som ferdig, kun noe småtteri igjen. 
Ikveld har jeg kost meg med å bare tusle rundt i huset, ordne litt her og vaske litt her. 
Huset er nå klart for å ta imot vårt flyttelass imorgen!
*klype meg i armen*

 
Igår hentet jeg vår nye seng- matcher veggen gjør den og. Vi har snakket om å kjøpe ny seng i mange år, men det er nok en sånn typisk ting man utsetter.. Gleder meg til å sove her.

Nå er det ladetid, STOR dag foran meg imorgen!
Hadde det bare vært litt mer givende å flytte..for en shitjobb...selv om gulroten er stor.

-Margit-

Himmelen er blå!


For et herlig vær vi har nå!
Måtte det vare lenge lenge!

Idag har jeg fått vasket kjøkkeninnredningen og nesten resten av huset. Ikke mye igjen før alt er i boks. Herlig!
Håndverkerne våre står på sine siste dager for å få alt klart.

Innimellom slagene pakker, rydder og kvitter jeg meg med ting.
Blir spennende å åpne alle eskene som har stått pakket i 2ÅR!

Jeg er i det blå hjørne akkurat nå, lurer på om det blir fargen på kjøkkenet i sommer..
(bilder fra butikken min)

Sommerklem fra Margit
(fortsatt dårlig nett...)

Nettløs

Jeg tenkte å vise mursteinsveggen til dere idag, men Telenor har problemer med 3G idag.
På slike dager ser jeg hvor avhengig jeg er av nettet! Butikkdrift og nettbutikk gjør seg ikke selv da..

Prøver igjen imorgen;)

Store deler av huset er vasket ned nå! Jeg er klar for innflytting til helgen;)

Ny dør har vi og. Bare fryd og gammen nå!

Tastes imorgen..

Nyheter fra Kristine Vikse

Først må jeg få takke for fine tilbakemeldinger på forrige innlegg. 
Dere er fantastiske!
Kjøkkenet må jeg nok si at er og blir mitt favorittrom i huset. I tillegg er det et sted jeg liker å være. Lage god mat, bake eller bare sitte å skravle.
Sandfarget kjole i 50% silke, herlig kvalitet.
Jeg er ikke bare lidenskapelig opptatt av interiør, klær ligger også mitt hjerte nære!
Oversized genser, jeg elsker min!
I mars åpnet jeg en klesavdeling i interiørbutikken min. *LYKKE*
Ett av merkene jeg fører er Kristine Vikse. En norsk designer med herlige klesplagg!

Sanfarget tunika-kjole i 50% silke. Hvit og rosa nydelig sommerkjole!
Kjolen over i hvitt og rosa er noe av det vakreste!
Vi skal i bryllup i august, tror jeg skal gå for den. *smiler*

Alle klærne fra Kristine Vikse finner du HER

Liker du også klær og mote?

 Jeg rydder og ordner i nyhuset. Imorgen skal jeg vaske "foreldre-sonen" og kanskje starte litt flytting.
Bilder fra huset kommer.

And the winner is...

Tusen takk til alle dere som ville være med i min give-away!
Skulle gjerne gitt en gave til hver og en av dere, men en vinner måtte trekkes.

Rosa tulipaner til dere!
Og vinneren ble:

Send meg en mail med adresse så dumper det en gave i postkassen din snart:)

Oppdaterte bilder fra huset kommer imorgen!
 Vi har hatt en flott langhelg på sørlandet, ladet opp skikkelig. Men det skal bli godt med jobb igjen, og få unna alt som henger over meg etter noen dager fri.

Klem fra

Leker påskehare! (og fri frakt til dere!)

Storkoser oss med påskeferie!

Frua har akkurat vært ute i hagen en tur for å se etter påskeharen (og gjemme egget) mens lillegull leker inne og aner ingenting. Hun er kjemperedd påskeharen etter en litt lei episode ifjor. Så i år skal vi voksne kun late som vi ser påskeharen ute. Og på trappen ligger nå et skattekart.. Moro;)

Håper du også nyter påsken!
Kommer sterkere tilbake;)

Gratis frakt i nettbutikken min om du handler for over 500,- det kan være verdt å få med seg;)
(sendes til tirsdag)

Ut på tur...

...aldri sur!

På blokka idag står det masse to do!
Mandag er fridag her i huset, og i det siste har denne dagen blitt brukt til fikse, ordne, kjøpe, bestille..
Idag er intet unntak...
Blant annet skal jeg og snuppa en tur på Ikea. Innkjøp av noen servanter må vi idag, siden innredninger kommer rett over påske. Vi har valgt hvit porselensvask fra Ikea, håper det blir knall!
(kan kjøpe ganske mange av denne kontra vasken til Villeroy & Boch sin)

Innredninger skal være på plass før vi flytter inn.
Vi mangler innredning til vårt walk-in closet. Får se om jeg finner masse inspirasjon, og jeg skal ikke se bort fra at jeg drar det med meg hjem right away! Hadde jeg sluppet å ta turen igjen...hmm..det hadde vært noe!

Hylle-system til kjøkkenets skafferi mangler også. MANGE hyller!

Med andre ord kan det se ut til at vi har en laaaaang dag foran oss på Ikea.
Men så deilig det skal bli med orden! *smiler*

God ny uke, grip den!


Butterflies...

Ikke bare har jeg sommerfugler i magen for tiden, det går sånn fremover på huset vårt!
Men det blir sommerfugler også på veggen.En nydelig lyserosa tapet fikk vi hentet igår, da vi var på jentetur.
Kan tro frøkna ble kry!
 Ja, for den skal få pryde en vegg på prinsesse-rommet. (hadde tatt seg ut om jeg hadde brukt dennne i stuen, måte på hva mannen skal tåle..*smiler*)

Hun har fra byggestart av (1år siden) vært veldig klar på at hennes rom skal være rosa og lilla, hverken eller. Dermed basta! Søt når hun forklarer.
Høyt på ønskelista står denne rosa og lilla lysekrona jeg har i butikken min:

http://www.drommeverden.no/

Med rosa sommerfugl tapet er alle happy!
Mor fordi denne er rålekker, glad det ikke var ønske om prinsessefigurer, ballerinasko og tingeling. Og prinsessa selv fordi det blir råååååsa!

I tillegg fikk jeg en del andre ideer til rommet hennes.
 For rosa og lilla it will be!
Men kan ikke avsløre alt nå, dere får heller se resultatet.

Finnes det noe annet enn rosa for små prinsesser?

klem

Give Away!


Nå er det på høy tid med en give-away på bloggen min:)
Med mange koselige hilsninger, fremgang på husbygging og masse hyggelige kunder både i butikken og nettbutikken vil jeg feire ved å gi bort et putetrekk i striesekkmateriale med teksten LOVE. Dette putetrekket er hele 60x60cm og har en verdi på kr.599,-

For å delta kan du trekke hele 3 lodd:
1. Lik Drømmeverden gaver og interiør på facebook (link på høyre-siden av bloggen min)
2. Del facebook siden med alle dine venner (trykk share på butikkens side)
3. Legg igjen en hilsen under DETTE innlegget 

Skriv hvor mange lodd du trekker.
Om du har egen blogg må du gjerne linke til give-awayen min:)

Tvi Tvi!Walk in..and out!

Fra soverommet beveger jeg meg inn i vårt walk-in closet!
For en GLEDE!
Google

Det blir ikke mye til danseplass her inne nei, men ordnung och reda skal bli!
Tanken er å ha hengeskap, hyller og skuffer langs begge sidene, og kanskje noen hyller på endeveggen eller rett og slett et helspeil. Jeg er helt i villrede når det gjelder innredning av garderoben.
Hva er viktig å tenke på?
Tips tips tips takk!

Regner med å ta en tur på Ikea etterhvert, der er de flinke med løsninger. Selv om min kjære ikke kan fordra Ikea...samma det, innredning er innredning:)
Planen var å få min kjære kjøkkentegner til å tegne garderoben også, men han har nok med kjøkken, vaskerom og hall. Stakars mann, denne frua vet hva hun skal ha! Men han er tålmodig og tegner og tegner..

Google
Ja, dette hadde vel vært nice!
Nåvel, jorden kaller:)


Neste rom ut er vel badet vårt...men klarer ikke å bestemme meg... inspirasjonsrunde må til:)

Natti natt


Messetid!

Da er det duket for årets første interiørmesse. Det morsomste for oss i bransjen;)
Kamera er med så kanskje jeg deler noen smakebiter med dere!
Gleder meg til å få vårfeelingen og se årets trender.Flotte huset vårt er ferdig utvendig for en stund siden. Nå jobbes det hardt inne, det liker jeg!

God torsdag, vi hørs!

Margit

from my iPhone

Juler seg til. og litt mye og gjøre

Innom for å ønske alle lesere en fortsatt fin uke!
Butikken er forvandlet til julebutikk og som jeg kooooser meg. Med litt for mye å gjøre blir bloggen nedprioritert litt. Men kommer med flere bilder fra butikken straksens!

Nyheter blir daglig lagt inn i nettbutikken. Ta en gjerne en titt  her


Nøyd!
Akkurat hva jeg er om dagen: såååå fornøyd!
Vi kan faktisk se at et hus er på vei opp. *smiler bredt*
"Firkanten" til høyre blir stuen og i innhakket til venstre får vi overbygget terrasse og kjøkkenet. Og jammen meg blir huset stort! Nøyd nøyd...

Ønsker deg en super natt og morgendag<3

Livet på landet

Før jul kommer det ut en nydelig interiørbok
"Livet på Landet" er en hyggelig norsk interiørbok i den nostalgisk romantiske landstilen, full av tips og gode råd til hvordan å lage denne stilen selv. Vi følger livet på landet gjennon alle årstider, og blir dessuten presentert for oppskrifter på småretter og godt drikke underveis. Alle husets rom blir omtalt, i tillegg til hage og uterom.. Vi blir invitert inn i mange landlige hjem hvor fellesnevneren er at eierene selv har tatt ansvar for lekkert interiør og personlig design.
Boka, i stort format, har 200 sider med over 500 stemningsfylte bilder. Flott, matt kvalitet med stivbind. Den er spekket med inspirasjon, kuriositeter og fristende oppskrifter. Den skal selges i interiørbutikker over hele landet.
Forfatterne er to damer i sin beste alder, som lever det gode livet på landet og elsker den sjarmerende landstilen og blandingen mellom nytt og gammelt. Heidi har i snart 20 år drevet interiørbutikken Bryggerhuset på gården der hvor hun bor, og deler gjerne sin interiørerfaring med andre. Cathrine er utdannet møbelsnekker og bruker sine kreative evner både på nye og gamle møbler. Hun gir oss tips og råd til spennende prosjekter.
Veiledende utsalgspris på boka er kr. 399,00

Ønsker du å lese mer om den så se her 
Boken er å få kjøpt i et begrenset antall i butikken eller nettbutikken min
Kan forhåndsbestilles!

Min hverdag

En uke siden jeg åpnet butikken! Og mye av tiden er jeg å finne nettopp der, blant esker, varer, verktøy og kunder;)Men som jeg koser meg *smiler*
butikken rakk å bli ferdig til åpning, men ikke lager og kontor. Endelig er hyller kommet på lageret, som jeg gleder meg til orden. Elsker orden!Masse nye varer tikker inn i butikken, snart er jo høsten her! Ser faktisk frem mot deilig kosekvelder inne med lys, puter, pledd og en deilig kopp tea. Mmmm...

Snart helg igjen, kos DEG!

Et livstegn!


Da var allerede en uke gått...
Døgnet har for få timer, flere som har det slik? I mitt tilfelle går veldig mye av tiden med til forarbeid for byggestart, det renseanlegget går meg på nervene snart!! Tenk å lage søkeprosessen så vanskelig og omfattende at fagpersoner sliter med å forstå!? Latterlig spør du meg...men nå håper og tror jeg vi snart er i mål. En annen ting som tar mye tid er prosjekt-flytte-butikken. Jeg stenger gårdsbutikken til uke 28 og åpner i store flotte lokaler i sentrum hvor vi bor.  
Gleder meg!
Ønsker meg slikt spisebord<3

Imorgen skal vi i bryllup, er så koselig det! Så min kjære har forlatt rede ikveld, sitter sammen med brudgommen. Imens koser jeg meg i sofaen med pledd, litt godt i glasset og blogging<3

Nyt helgen alle sammen!

Villa Drømmeverden: strek-for-strek!

Endelig er Villa Drømmeverden ferdig tegnet! *smiler*
Fasade
De 3 høye vinduene blir i stuen, en flott utsikt tror jeg det blir der. Og kanskje rådyrene trasker forbi utenfor!? Idyll! 
Ser for meg store pokalpotter med buksblom (heter det det?), noen store lykter og en liten benk med puter og skinnfeller ved inngangspartiet. *drømme drømme*


Baksiden av huset
Baksiden vil ikke bli så synlig pga skogen. Vi skal ha en overbygget terasse (under stempel-merke) som jeg tor vil bli en skikkelig kosekrok ♥ Her ser jeg for meg en lounge med sofaer og masse herlige puter og pledd. Kan til og med nytes når det regner!
 

Sør-siden med dobbel terasse-dør ut til overbygget terasse
 Jeg har ikke tall for hvor mange ganger vi har tegnet om huset, utvendig og innvendig. For et år siden startet vi å klusse på blokka. Vi startet faktisk opp med et hus i vinkel...
Men 2 ting har vært klart fra dag 1: huset skal være på ett plan og murfasade (Drømmemannens 2 krav faktisk) Tihi..
Åja, vi har bygget før! Ble rimelig lei av flere etasjer med trapper opp og ned, og den store malejobben utvendig...PUH!
Nord-siden med garasje, Inngangspartiet til venstre.
Gleder meg stort til garasje med direkte inngang inn i huset
Latskapen lenge leve! Hoho..
Vil du bli med inn?
Følg med imorgen:)

Og da kommer prinsessa mi ♥ hjem fra vinterferie. *Gleder meg*


Jippi!!! En stor dag!!

Ihvertfall for oss♥
Gjør meg klar til å fylle denne digre champagnekjøleren! 


Trodde ikke jeg skulle bli så glad for å se en graver på toppen!
Det betyr at det endelig begynner å skje til, og Villa Drømmeverden er ikke lenger bare en drøm.
Min kjære poserer STOLT foran gravemaskinen, ikledd knallgul bokse:) Ikke lett å se..
Drømmemannen har så smått begynt å rydde snø, kvist og kvast på tomta. Planen er å sprenge om 2uker. Tjohei! Nå starter det!
Kjenner pulsen øker, og jeg blir litt stresset med tanke på farger, materialer, innredning her og der.. Nå må jeg komme igang med utklippsboken min. *glede*
Villa Drømmeverden kommer opp der hvor gravemaskinen står.


Vi gleder oss stort til å skape et hjem!
♥Home Sweet Home♥

Imorgen skal dere få se huset, slik det blir..

Nyt Fredagen videre, en seiersFredag.
*Digger Petter*

♥Lavendel♥

♥Snart helg igjen♥

Og vi er allerede inne i mars måned, første vår-måneden...jeg er kjempefornøyd. *smiler*
Denne vinteren og kulden har vart altfor lenge allerede, ja takk til våren!
Til uteblomster og lukten av lavendel, beste som finnes!
Må være en av mine favoritter, lukter så rent. Derfor bruker jeg husvask og skyllemiddel fra Durance med lavendel-duft...mmmm..hele året rundt. Drømmer jeg meg bort til sommer, sol og varme...

Idag er hus et nyvasket og sengetøyet henger på snoren. En deilig lukt av lavendel har bredd seg i hele huset, love it
Gleder meg til å legge meg i nyvasket sengetøy, finnes nesten ikke noe bedre!

Liker DU produktene fra Durance?
Jeg har brukt det i et par år allerede, og er nå så heldig å få være forhandler av disse herlige produktene.
 
Visste dere at tekstilproduktene inneholder en patentert formula som fjerner midd?

♥Tusen takk til alle som besøker meg♥

Lurer på om jeg skal legge ut de ferdige tegningene på Villa Drømmeverden imorgen...