hits

bord dekk deg

Venninnetid, alenetilværelsen og helg!

Hei søndag! Og hei dag 7 som gressenke. Nå er det ingen uvanlig hverdag for meg å være gressenke, siden jeg er det hver uke mandag til torsdag. Men 10 dager i strekk er litt i overkant, selv for meg. I hverdagen synes jeg det er greit å være alene med barna (innimellom veldig godt), men i helgen er det godt å være to. Jeg er avhenting av egentid og bare puste litt i fred. Nå får jeg ikke engang gå på do alene😅 flere mammaer som kjenner til det kanskje?!

Idag går alt litt sånn slow-motion kjenner jeg. Kommer liksom ikke helt igang her, selvom vi stod opp tidlig. Takk for en ekstra time! Egentlig er det ikke så rart at jeg føler meg litt treg idag, det har tross alt gått i 120 hele uken. Og sjelden rom for å sette seg ned å slappe av. Sånn er det når jeg har mange baller i luften, akkurat som jeg liker. Men da er det også viktig å lytte til kroppen. Noe jeg ikke var flink med tidligere, men nå vet jeg hva jeg skal kjenne etter og hvordan min kropp fungerer. Jeg kjenner meg selv veldig godt nå, noe som er veldig positivt for meg i fremtiden. Det å kjenne sine styrker, svakheter og grenser er viktig. Kanskje jeg skal skrive mer om dette en annen dag😊

Det er godt at venninnetid gir energi-påfyll! På fredag fikk jeg samlet gjengen her hos meg, mange av de ihvertfall. Vi koste oss med ost & kjeks, det er så kos å spise i mange timer. Blir nesten aldri ferdig med å små-snackse. Og skravla gikk i mange timer❤

Jeg dekket bordet klart på onsdag, rett og slett for å være sikker på at jeg rakk det. Det mister sin glede om det må gjøres i hu og hast, for jeg synes borddekking er gøy. Også er jeg ekstra glad i struktur og planlegging. Vi har alle vårt🤣

Nei, nå må jeg komme litt igang her. Rydding og kasting står for tur. Vi har så mye greier!!

Ønsker deg en fin søndag❤

-Tablesetting for Xmas-


I julen beveger vi oss ofte fra bordsetting til bordsetting. Vi feirer lille julaften, julaften, 1.dag, 2.dag, juleselskaper og nyttår. Utrolig hyggelig å samle forskjellige mennesker til forskjellige menyer. Masse god mat og drikke, gode samtaler og masse hygge. Noen jeg setter ekstra stor pris på i julen er borddekkingen. Jeg elsker å dandere, pynte og ikke minst planlegge. Veldig ofte bruker jeg granbar eller annet midt på bordet sammen med levende lys og stæsj. Til min manns store fortvilelse. Han mener vi ikke har plass til maten og knapt nok asjettene. Haha! Han har rett, men det er jo så fint♥
Golden Forest hurricane S// Golden Forest hurricane M// kubbelys-RM // 

Mannen fikset granbar til meg fra skogen bak huset. Disse klippet jeg opp i lange lengder og la på langs bortover bordet. Deretter plasserte jeg telysholdere, lysestaker og julekuler litt her og der som det passet. Min nye lykt som her fungerer som vase er så lekkert! Liker at det er noe nytt, ikke bare klart glass. Den store bruker jeg her til blomster og den mindre til lys. Jeg kjøpte røde roser og brukte granbar rundt. Det er jul det! I år har jeg en del detaljer i gyllent, før har det alltid vært sølv. Serviset mitt som jeg begynte å få deler til allerede som 16åring er Porsgunn Porselen sitt Bondeservise. Det er gullkant på servise så derfor passet det ekstra med gylne detaljer. Servise brukes bare til jul så det er blitt mitt juleservise:)

Fortsatt fin jul til deg!

Klem fra stappmett

 

 

Siste rest-


For et herlig og varmt vær det har vært idag♥ Dette må vel være siste rest av sommeren? Selv har jeg ikke fått vært ute i solen idag, men det gjør ingeting. Det fine været gjør noe med humøret til folk og da er det helt ok og veldig hyggelig å jobbe i butikken. Blide mennesker er noe av det beste jeg vet! Jeg kan ikke fordra grinete og negative mennesker. Smil til verden og verden smiler til deg:) 

Mann og barn har vært på fotballcup idag. Pernille har spilt sin første cup! Mammahjerte er stolt og skulle gjerne vært der, men jeg får være med neste gang. Det har vrimlet av fotball jenter og gutter i Åmot idag. Moro med så mye liv og røre i Åmot! Også så heldige med været. Det er jo bare noen dager siden det regnet hunder og katter ute. 

Vet dere, nå  er det bare 1uke (!!!) igjen til jeg stenger dørene i Drømmeverden. Dette har jeg planlagt og jobbet så lenge med at jeg nesten ikke kan tro at det snart er der. Om under 2 uker har jeg en dobbelt så stor butikk! Stappfull av masse griselekkert og nye varer. Snart er drømmebutikken min en realitet, den absolutte DRØMMEVERDEN!!!

Nyt Lørdagen videre dere♥

Jentekveld og digg taco-dip!


God morgen fra fjellheimen! Jeg tok turen til fjells etter jobb igår, ungene har vært her i helgen. Luften er så ren og frisk, noe av det beste med fjellet. Nå begynner jeg å glede meg til sesongen begynner for vår del også her oppe. Høsten og vinteren skal nytes til fjells:)

Fredag var det jentekveld hos meg. Rart hvordan vi kaller oss jenter fortsatt? Tross i at alderen har rundet 30?..jaja?pytt pytt. Det blir feil å si damekveld. Jeg serverte taco, enkelt og godt når man ber inn etter jobb. Også var det jo taco-fredag. En tradisjon i jentegjengen vår må være den digge taco-dipen. Pappaen til en venninne som introduserte oss for den da vi enda kunne kalle oss tenåringer. Siden har den vært fast følge. Den MÅ du prøve, digg digg digg!

Du trenger: 1pk philadelphia ost♥ 1 boks rømme♥ 1 løk♥ 1 tomat♥ 1/2 glass tacosaus♥ raspet ost

Bland sammen philadelphia ost og rømme, legg i bunnen på en form. Skjær opp tomat og løk, legg oppå. Hell over ønsket mengde tacosaus. Tilslutt legg raspet oss på toppen. Server den med nachos og gjerne taco.Slike kvelder er gull verdt!

Ønsker deg en fin søndag. Jeg skal kose meg med mine♥

-Himmelblått så langt øye kan se-


God kveld og hei sommer! For et vær vi har her. Jeg får det såvidt med meg da jeg ser terrassen utenfor butikken min bader i sol. Hver gang jeg serverer kaffe og godbiter til kundene som koser seg der ute så kjenner jeg på varmen. Og helt ærlig drømmer jeg meg litt bort. Så går jeg inn igjen og fortsetter med mitt. Det er lov å holde på tanken og håpe at den himmelblå himmelen viser seg også neste uke. Da er det ferie på meg. *glede seg*

Himmelblått er blitt en favoritt hos meg. Det frisker opp i ethvert hjem. Selv om min absolutte favoritt er rosa så kommer himmelblått hakk i hel. I helgen dekket jeg et enkelt bord til meg og mannen. Vi ventet med middagen til barna var lagt, de fikk egen middag tidligere på dagen såklart. Det er deilig å gjøre det innimellom så man kan nyte et måltid i fred og ro. Biff stod på menyen og det er ikke jentenes favoritt. Like greit å vente. Himmelblått, beige og rotting er så fint sammen!
Linker her: Kjøkkenhåndkle Lexington// Serviett Lexington// Rottingbrikke RM// Vinglass RM// Champagnekjøler RM


 

Jentene er endelig i seng. Kveldene er så lyse og vi tilbringer ettermiddagene ute, da er det vanskelig å få de i seng.Løpe ute i hagen barføtt og leke.  Å minner! Nå skal jeg få meg en økt på spinningsykkelen med terrassedøren oppe. Tror det kan bli en svett økt. Deilig!

Nyt sommerkvelden, svett eller ikke:)

Margit

Frost Bursdag vol.2

Ikveld smakte go´stolen ekstra godt. det tar på med bursdag-feiring!

Pernille fylte 7år for et par uker siden og da hadde vi Frost bursdag her hjemme, den kan du se her.  Idag var tiden inne for barnebursdag sammen med en klasse-venninne. Samme tema som regjerte idag: Frost. Jeg tror det vil være det samme tema på samtlige bursdager til alle klasse-venninnene dette året:)


Bordet dekket vi enkelt og greit med papirduk, papp og ballonger. Svusj i søpla når festen var over. Vi valgte glass fremfor plastglass for å unngå de helt store brus-utover-hele-duken. Etter pølsefesten serverte vi Frost-sjokoladekake, cupcakes med blå smørkrem, fruktspyd og marsmellows Olaf. Vi fant fort ut at kake og cupcakes var unødvendig, men spyd var populært! Fruktspydene har brun sjokolade og blå sjokolade på. Er ikke Olaf spydene fine? Et kreativt innslag som imponerte meg. Tusjene er spiselige og kjøpt på Panduro. 
(Mange fine bilder av en flott jentegjeng, men siden jeg ikke har spurt om godkjenning fra foreldrene så vises de ikke her)

Det er lov å være blid med Else på Tv, så skal jeg finne køya. Bena verker etter en lang dag som er gjennomført 80% i horisontal retning.

Vi blogges!

-Frost bursdag og ingen bakemester-

Endelig var dagen her. Eller dagen er ikke før imorgen, men idag var det duket for feriring. Det viktigste kanskje for et barn?Pernille fyller 7år imorgen. Hun hadde vondt i magen før gjestene kom, men det gikk like fort som det kom. Jeg tror det var sommerfuglene som gjorde henne et puss:) Tema for bursdagen har vært bestemt lenge. Som veldig mange andre jenter på denne alderen er Frost det store. Spesielt Elsa. 

Hovedfargen i frost er turkis-blå, så da ble det det. Føltes som jeg skulle dekorere for en fremmed. Blått er nytt her i huset, jeg har jo tross alt 2 små prinsesser. Ifølge de selv ihvertfall. Jeg koste meg med å kjøpe inn og fikse til burdag. Dette er helt innenfor min Drømmeverden:)

Kakene bakte vi selv denne gangen. Jeg angret bittert underveis da jeg kjevlet ut marsipanlokket for 3.gang og forsøkte å flytte det over til kaken. Sprekker og hull. Mor selv koker innvendig, frustrasjonen stiger og det smeller fra bursdagsbarnet: "mamma du er ikke så veldig flink til å bake!" Jeg valgte å ikke svare på den, men konsentrerte meg om å få det hersens marsipanlokket på kaken. Pernille laget mange turkise blomster og snøkrystaller. Hun skal visstnok bli baker sier hun. Etter å ha fått en del pynt på kakene steg humøret og vi fniste og lo. High five og ny kommentar fra Pernille: "Mamma, du er kjempeflink til å bake!" Den er helt innafor. Haha! 


Lyseblå sizoflor løper- blå ballonger- Elsa servietter og lyseblå RM lys. Desverre var det lite bilder av bursdagsbarnet. Hun var mer ute enn inne. Byttet flittig mellom Anna kjole og olabukse outfit. Ny sykkel i gave gjorde sitt. Hun kunne ikke sykle i kjole:)

To slitne foreldre som ligger rett ut på sofaen. Litt Tv titting så er det lading til morgen dagen. Så mye fint som skal pakkes ut i butikken imorgen. Weee! Vi snakker sommer interiør♥

En liten jente sovnet med et smil om munnen, det er det aller viktigste. Imorgen er det enda mer feiring!
øl

Påskefrokost med ROSA egg!

God påskemorgen♥ Det beste med påske og ferie er lange morgener med barneTV, kaffe, ulltøy, lang frokost og null stress. Jentene ser på Emil i Lønneberget og jeg må titte opp på TV innimellom selv. Barndomsminner! Jeg elsker å dekke bordet litt ekstra når vi har fri. Ikke det at frokostene varer så lenge med to små, men det er lov å håpe:) Det var ihvertfall stor stas å få drikke melk fra de fine Greengate koppene. De drakk med andakt. Hihi:) 

Til vanlig er ingen av jentene så veldig glad i kokt egg. Det forandret seg fort da jeg serverte de ROSA egg! De nærmest kranglet om å få egg først. Ifor laget jeg grønne egg, det var ikke på langtnær så stas gitt. Har du farget egg før? Hvis ikke bør du prøve. Tilsett ca 1/2 flaske med konditorfarge i eggevannet når du koker egg. Her har jeg brukt rød konditorfarge= rosa egg. Jo mer farge jo sterkere rosa. Perfekt for små jenter!

Serviset er Greengate finnes her Baguettbolle, smørklokke og salt/pepper finnes her

Jentene har malt påske-eggeglass hos Mommo♥ Smelt!

Lag dere gode, lange og dekorative frokoster i påsken. Skap minner♥

Nå må vi ut i solen. Blå himmel og sol er skikkelig påske det!

Margitklem

 

Dagen derpå!

For en deilig søndag vi har hatt!
Solen har skint om kapp med stillheten, det føles som om hele Norge tar det easy peasy idag. Så utrolig deilig med en fridag etter 17.mai, slik burde det være hvert år. 
Har du hatt en fin søndag?
     
Idag startet vi dagen nesten en time senere enn vanlig. Tydelig at minstejenta også trengte å lade litt lenger. Jeg og Marielle stod opp før de andre og jeg slengte sammen en brød-deig. 
Tenk å stå opp til nybakt brød og deilig pålegg?
Snakk om å sanke husmorpoeng. *klapp på skulderen*
Vi har tilbrakt hele dagen ute. 
Her hjemme har vi hatt en liten dugnad, hva skal jeg vise dere snart. 
Da var det bare å sette igang vaffelpressa, smakte godt for liten og stor ute på terrassen.
Avsluttet denne fine utedagen med en deilig løpetur i bare t-skjorte. Deilig å slippe masse klær, sommeren er fantastisk.
Hurra for deilig sommervær!

Imorgen er det mandag igjen, jeg er så klar for en ny uke. 
Ta vare på mandagen!

Hipp Hipp Hurra!

Vel blåst 17.mai!
Håper du hadde en fin feiring igår?
Hos oss startet dagen altfor tidlig for å komme i havn. Alle skulle kles, piknikk kurven pakkes, flagg og leker være med og alle i bilen innen kl.08.30.
Det gikk på hengende håret:)
17.mai kledde barn er så flott!
Jeg er veldig svak for barn i bunad og matros-dress, og i år fikk jeg begge deler. Pernille har Halling-bunad som jeg selv har brukt som liten. Som jeg hatet det! På den tiden var det ikke så vanlig at barn gikk i bunad så alle måtte ta på, kommentere og til og med ta bilde av meg. Jeg følte meg så utenfor og teit, men ser idag at jeg var jo bare fin:)
Marielle har matros-dress etter Pernille, kjekt å kunne bruke den en gang til.
Pernille er i "avgangskullet" i barnehagen så de fikk bære fanen. Eller plakaten som hun kalte den:)
Det var veldig stas!
 Etter endt barnetog ble det leker på skoleplassen, is, brus, pølser og deretter russe-tog.
Akkurat som det skal være!

I år var russe-toget mer spennende enn tidligere for eldstemann, hun samlet russekort som en gal. 
Dagen endte her hjemme med grilling og besøk av et vennepar. 
En deilig og fin avslutning på en perfekt dag!
Hipp Hipp Hurra!
Butikken min holdt åpent idag med salg av kaffe og kaker fra kaffebaren. Gøy å høre at det har vært masse folk og fult på terrassen. Jeg ville teste det ut i år for å se om det var noe suksess, og det var det helt klart! Skal se vi gjør det samme neste år også:)

Nyt søndagen!
Denne blir lat for vår del, 17.mai tar på liten og stor.

Mille Moi gjør det igjen!

 
Her starter dagen som vanlig litt før kl.06, da er lillemor fornøyd med å sove og vil ha frokost. Litt for tidlig synes nå jeg, men utrolig hva vi får ut av dagen!
I går vasket og ryddet jeg ut siste rest fra gamle butikklokale, kun et lass med noe møbler som jeg trenger hjelp med å frakte står igjen. Hater når det er ting jeg MÅ ha hjelp med, liker å klare meg selv. Men må noen ganger innse at denne frua er ikke helt superwoman heller. *flirer*
Mange av dere husker nok disse koppene fra Bastion collection som Mille Moi hadde i sitt sortiment og de bygget disse opp til å være the big thing.  
Du så de hos alle de store bloggerne, i interiørblader og i de fleste interiør- nettbutikker og butikker. Lyse pasteller, hjerter, stjerner og stooore jumbokopper. Vi forelsket oss i disse, fylte hyllene våre med de og koste oss med varm drikke. Drømmeverden interiør hadde også disse koppene i butikk og på nett. De solgte kjempebra, men plutselig sa det bare stopp...  Dessverre har alt sin storhetstid og det er kanskje begrenst hvor mange vi trenger av den samme koppen? I tillegg er vi vel alltid på søken etter noe nytt og fresht.
LIFE must go on!!
Nå har Mille Moi tatt Bastion Collection ut av sitt sortiment og designet sin egen serie istedet, for de ønsket nå å være 100% bare Mille Moi.
Om vi liker? Oh yeah!! Og det gjør de store bloggerne også, eller trendsettere som jeg vil kalle de. Her har et knippe av  Norges beste bloggere dekket opp med disse nye herlighetene:
 
 
 
 
Charm Design
 
Jeg er stolt av å ha disse flotte varene i butikken min!
Til serviset har de også designet flotte tekstiler til som bordbrikker, kjøkkenhåndklær, puter, grytekluter, løpere..
Jeg ønsker meg nytt komplett sett av dette, men skapene hjemme begynner å bli ganske fulle. På campingen derimot kunne vi trengt noe nytt.
Du kan sette sammen ditt eget servise ved å velge forskjellige farger og mønster. Det gjør at det passer like bra på hytta på fjellet, hjemme, og ved sjøen.
Røft, lunt, maritimt, trendy, klassisk... Your Choice!
 
I dag blir det pakking på tapeten. Jeg og min kjære reiser noen dager til Malaga.
Gleder meg til sol, avslapping, god mat og drikke. Og litt kvalitetstid med min kjære<3
Men som jeg begynner å grue meg til å reise fra gulljentene våre...
 
HAVE A GOOD ONE!


HiPP HiPP

HURRA!
17.MAI er vel overstått. Har dere hatt en fin feiring?
Jeg sitter med bena høyt fulle av gnagesår. Og dette er bunadsko jeg har brukt siden jeg var konfirmant!? Kanskje bena har vokst etter svangerskapet.. hvem vet..
Store prinsessa var så flink med å gå hele veien fra skolen til kirka, hånd i hånd med 2 jenter fra bhg. *smelt*
Deretter var det leker, pølser, is, mer lek, is, REGN, litt sol, REGN, is... på skoleplassen.
Før vi så på det alltid så dårlige russetoget. Men å se det hvert år må vi:)
Vi hadde den nærmeste familien her på spekemat ikveld. Dette var da ikke noe problem siden min snille mamma kom med ferdige fat, blomster, lys, servietter osv.
Vi stilte bare huset til disposisjon:)
I disse travle tider med flytting av butikken var dette luksus!
 
Tilslutt et bilde av den fine Hallingtuppa mi!
Denne bunaden har jeg brukt da jeg var liten. Jeg HATET å bruke bunad for jeg var den eneste som hadde ordentlig bunad og alle voksne måtte se, ta på og kommentere.
Nå er det mer vanlig med bunad og lillemor kan nesten ikke vente med å få den på:)
Og ja, hun har samet russekort....
 
Som dere ser er ikke huset vårt helt ferdig utvendig, vi mangler lister rundt vinduer og dører. Og eventuelt maling på veggen. Jeg likser betongfargen jeg da, så vi får se. Kan bli stilig med hvite lister og beholde veggen som den er.

Langhelg i vente...for de som kan ta seg fri.
Jeg må jobbe en del, butikken skal på bena.
 
Loppekassa roper på meg...zzzzzzzzzz
 

♥Barnedåp♥

Hei Tirsdag!
Vips så var helgen over og tirsdag allerede.
Helgen ble brukt til å gjøre klart til dåp her hjemme, bake, pynte og lage mat.
Vi hadde selskapet hjemme. Det ble litt trangt, men gikk veldig fint.
Bordet pyntet jeg veldig enkelt. Sølvløper (sizoflor), lyserosa lys, pastell servietter og rosa blomster. Jeg er ikke så glad i dåpsservietter, men liker heller å bruke pene servietter i duse farger. Denne gangen forelsket jeg meg helt i Doris servietter fra Greengate. Bordkort ble et rosa trehjerte knytt rundt servietten, enkelt og greit:)
Bordpynt fra Drømmeverden interiør.
 
 
Dåpsbarnet selv sov seg gjennom store deler av dagen.
Dåpskjolen er en gammel kjole som er blitt brukt i generasjoner, herlig!
Bestemoren min har heklet bånd med teksten: la de små barn komma til meg, for Guds rike hører dem til.
Dagen ble minnerik og fantastisk, og en fin feiring av nok en perfekt prinsesse.
 
 I dag har det vært barseltreff her hos oss. Koselig å treffe "likesinnede"  og deres babiser:)
Og jammen kom ikke en annen barselgruppe også innom siden de gikk tur forbi hos oss, dobbelkos med mange mammaer og babyer.
En super tirsdag har det vært!
 
 
Nei, nå nærmer barne-tv seg slutten så da må jeg vie litt oppmerksomhet til jentene mine, og straks kommer mannen hjem fra kort arbeidsuke. Langhelg blir bra!
 

Snart barnedåp!

God Morgen!
Håper uken har vært innholdsrik og fin så langt?
Her i huset er det snart duket for barnedåp, men av en eller annen grunn stresser ikke det a mor...
DET er ikke helt likt meg men men
 
 
Barnedåpen vi hadde for eldste prinsessa i 2008 tok jo nesten livet av meg.
Jeg, mamma og tante stod og jobbet til sent på kveld dagen før.
Vi bakte kaker, laget koldtbord, pyntet bord, laget blomsteroppsatser, ryddet og ordnet.
Jiiiisssess!
 
Ja, jeg er perfeksjonist så jeg går vel på en smell denne gangen og:)
Denne gangen er jeg mer laidback enn sist. Sånn er det vel med barn nr.2.
 Jeg skal pynte bord og lage middag på lørdag, resten er allerede gjort eller satt bort. *tommel opp*
 
Jeg fant noen bilder fra forrige dåp. Bordet blir nok pyntet ganske likt, lyserosa og enkelt.
Eller...kanskje det ikke blir det. Jeg har bestemt meg for noen kjempefine servietter fra Greengate som jeg har i butikken, bordkortene blir annerledes og blomstene.
De høye krystall-stakene på bildet har jeg klart å knuse her om dagen, litt ivrig da jeg ryddet rommet til minstejenta. Kjempelurt!
Bilder kommer når jeg har pyntet, så får vi se hva det blir til.
 
Til og med invitasjonen gjorde jeg meg flid med sist:
 
Nå må jeg slenge over kjøkkengulvet og gangen så er huset ferdig shina for dåp.
 
Happy Torsdag!

En ekstra lang dag!

Og ingen planer: DET er luksus det!
 
Søndagene er blitt litt hellige for meg, kjenner jeg. Da har jeg helt fri og masse tid til min lille familie, siden jeg jobber i butikken min på lørdager.
Gulla mine er i skrivende stund ute å kjører traktor, de fikser litt på veien bort til nyhuset. Da er prinsessa i sitt ess! 
Og mor selv får en time alene, DET er luksus!
Klesvask, brette tøy og bittelitt blogging. *smiler*

Ikveld blir det Halloween på liten og stor. Lillemor har fått prinsesse-hekse drakt og faren har kjøpt en maske som lillemor er redd... så vi får nå se!

 2 uker hjemme på mannen= jobbing!
Renseanlegg er på plass. Prøvde å få handymanny til å posere her, men han ville jobbe og ikke være på utstilling. Var jo tross alt det han holdt på med! Alt må vel ikke være så fint og flott, mente han...

Kommer til å legge ut bilder underveis av husbyggingen, både for vår egen del og slik at dere kan se hvordan det er å bygge hus. Alt er ikke bare pynting og stæsj.... det er det fortsatt lenge igjen til.. 

GOD SØNDAG mine lesere!
Flott med en hel ekstra time  *smiler*

 

Kjærligheten lenge leve!

Igår ble et vennepar av oss smidd i hymens lenker. Et vakkert brudepar, en fin gjeng med gjester, masse god mat & drikke, taler i drøssevis og en god posjon humor! Jeg elsker bryllup, og jammen gir det en god dose vitaminsprøytning til alle og enhver. Kjærligheten blomsterer litt ekstra etter en slik dag<3

Festen ble holdt på Sundhaugen skysstasjon, som består av bygninger fra slutten av 1700-tallet. Det er blitt restaurert i nyere tid, og er så flotte
Jeg og min kjære ble sittende å se på den flotte peisen inne i gildehallen hvor middagen ble holdt. Vi skal ha peis i huset, men har ikke funnet den rette enda. Siden den skal kunne sees fra kjøkken og både tv-kroken og "pensofa" kroken i stuen er det ikke så lett å finne noe. Det vil si at den skal sees fra 3 vinkler. Liker veldig godt den gamle bjelken på peisen. *tenke tenke*

Enkel og fin pynt; norgesglass med orkideer og flytelys. Norgesglass er så allsidig!

Nå må jeg ta meg en liten blund, tar på med slike utskeielser. *smiler*

God søndag videre!

Objektet på speilrefleksen har løsnet, så det henger og dingler litt. Håpløst å ta bilder da det kommer lys inn og gjør bildene mørke/sorte. Redd vi må kjøpe nytt objekt:(

Søndagsmys!

Søndagsmorgenen med all verdens av tid!
Se på Tingeling med en liten prinsesse, tusle rindt i pysj, og spise deilig frokost. 
Deilig å ta seg tid, i en ellers så travel hverdag!
Sesongens første jordbær...mmm... (ikke like gode som de norske, men de duger:)
Elsker dette Greengate serviset mitt, drar det frem når våren er her. Desverre finnes det ikke lenger.
Nystekte frokostlapper!

Jeg har siden januar holdt meg unna brød, mel, poteter, pasta, ris, sukker.... karbohydrater. Aldri har kroppen føt seg bedre. *smiler* Disse frokostlappene er laget uten mel, fulle av proteiner og smaker deilig. 
Vil du prøve? 
1 boks kesam
2 egg
1ts bakepulver
ca 3ss soyamel
litt sukrin (naturlig erstatning for sukker)
litt kardemomme

Blandes sammen og stekes i pannen.
Nydelig med ferske jordbær...mmmm...

Håper dere også nyter 1.mai!

klem klem
 
P.S møte med snekkeren gikk fint!!!

Jentekveld!


Ingenting er som å samle gode venninner til skravling og noe godt å bite i. *smiler bredt*
Idag satte vi startskuddet for en ny tradisjon!
Fra nå av blir det "symøte" en gang i måneden, så koselig det skal bli! Ingen av oss har de helt store planene om å sy, så navn på klubben kommer vel etterhvert. Tirsdagsklubben kanskje.. 

Er du med i en symøte gjeng?
Bildet er fra en tidligere sammenkomst, glemte å ta bilde idag
Nå har vi kost oss med ost&kjeks og skravling ut i de sene nattetimer..nesten..

Takk for ikveld jenter!

P.S. Anbefales på det varmeste! *smiler*