hits

bursdag

Endelig er dagen her!

Hei 17.januar! Idag er det en stor dag her i heimen. Vi har telt ned siden jul! Morningen startet med sang, kake på senga og pakke til vesle mor. Endelig var den ordentlige bursdagen hennes her. Hun er i ekstase. Endelig 5år!! Dagens må jeg bare dele med dere: "mamma, hvor mye har jeg egentlig vokst siden igår da jeg var 4år?" ❤

Etter nesten 2 døgn med rier så kom hun til verden 3 uker før termin. Lykken var fullkommen i Villa Drømmeverden💞

Jeg kjenner at en slik dag som idag er ekstra emosjonell. For meg er det helt utenkelig at hun er 5år allerede. Det forteller meg hvor fort tiden går, og hvor takknemlig jeg er for at jeg tok et steg til side og valgte barna fremfor butikken min. Tiden når de er små går fort nok uansett! Nå har jeg ihvertfall mye mer tid sammen med de.

Tankene går tilbake på fødselen, møte med storesøster, tiden vi hadde sammen alene for å bli kjent og alle øyeblikkene jeg satt ved hennes side bare for å beundre💞

Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg får være din mamma Marielle❤ Du er familiens lille klovn og blidfis, gjerne med en vittig kommentar på lur. Fra dag en har du vært utrolig sta og bestemt, jeg tenker du kommer akkurat dit du vil i livet. Du er glad i og viser stor omsorg for de rundt deg. Mamma er uendelig glad i deg❤

Juksebursdag!

God morgen! Her i heimen er det bursdag som gjelder. Minstemann i familien nærmer seg 5 år...altså 5år!😳 Det er på barna jeg ser hvor fort tiden går, her teller vi jo bare år på år.

Igår stod baking og forberedelser for tur. Og jeg hadde verdens beste bakehjelp. Plutselig er Marielle blitt så stor! Hun var med å bake både muffins, sjokoladekake, boller og gelé. Så utrolig tålmodig og ikke minst flink, ja og for en entusiasme. Det sier meg at vi må bake enda mer her hjemme. Hun målte opp sukker, smeltet smør, rørte rundt og pyntet kaker. Nærmest alene. Jeg må bli enda flinkere til å slippe jentene til på kjøkkenet, det er altfor fort å gjøre ting bare selv. Note to myself👍

Idag skal vi ha juksebursdag! Som Marielle kaller det selv. Haha! Hun fyller år til onsdag, så idag er det altså bare juks. Men hun ønsket seg veldig sang, kake og gaver på senga da. Altså full pakke. Siden Kristian jobber borte så var det koselig å vekke henne idag med nettopp dette. Nå fundere jeg litt på hva vi gjør på selve dagen hennes, full pakke igjen? Noe må vi jo finne på, jeg og storesøster. Vi har ihvertfall spart den ene gaven. Og på ettermiddagen blir det mer bursdag. Alt i alt blir hun nok veldig fornøyd. Juksebursdag eller ikke💞

Her skal unger bades, pyntes og bord dekkes. Vi er klare for JUKSEBURSDAG💞

Tropisk hageparty og ett år eldre!


Hei og hopp, og hipp hipp! Snakk om å være sliten i lattermusklene idag a dere! Igår var det duket for tropisk hageparty her i heimen. Undertegnede har bursdag idag så da feiret vi oss inn i dagen min. Noe så perfekt♥ Det ble en god samling med fine mennesker, latteren satt løst og jeg tror ikke jeg har ledd så mye på så lenge. Eller så høyt for den saks skyld. Marielle kunne nemlig fortelle de idag at hun hørte at vi ledde (hennes valg av ord) høyt igår. Ikke det at ungene var hjemme altså bare så det er sagt. Men de var hos mine foreldre som bor en liten spasertur fra oss. 

Jeg er litt over gjennomsnittet opptatt av det estetiske så en temafest synes jeg var på sin plass. Farger stod i høysetet igår. Planen min var å gjøre enda mer ut av teamet, men tiden gikk litt fra meg siden vi har vært bortreist. Blant annet skulle jeg bestille diverse pynt på ebay slik som en stor oppblåsbar palme og flamingo. Men da jeg tok tak i det så var det for knapp tid for sending. Dette er andre året vi har en hagefest rundt min bursdag så neste år kan det være jeg tar den til the next step:)

Det ble så koselig stemning når det ble mørkt. Masse tente lys, fyr på peisen og lysende flamingoer. Du må tro jentene mine elsker de rosa flamingoene! Vi droppet telt i år siden det var meldt så mye regn, og ommøblerte heller uteplassen vår. Spisebord under taket og sofaen foran peisen. Og sånn blir det stående fremover, for det var jo helt gull! 
Kamera ble glemt da gjestene kom så da ble det bare disse bildene. Men det er kanskje like greit. Hihi:) Tusen tusen takk for alle som kom og feiret dagen sammen med meg♥ Kvelden og natten ble topp! Og jeg vet at mange av gjestene ikke er fult så i farta idag, og det må jo bar bety en ting. En vellykket feiring:)

Feiring i 3 dager!


God morgen! Idag skal det bli godt med en vanlig dag uten feiring:) Pernille har nå blitt feiret i 3 dager, skal det være så skal det være. Først en feiring med oss i familien her hjemme med spill, godis og kos. Søndag var det duket for storfamilien på besøk, en dag med full rulle. Vi stuer inn folk i alle kriker og kroker. Og igår mandag var det tid for bursdag med alle jentene i klassen.

Pernille er helt over prinsesse-fasen. Hun ville gjerne ha rosa pynt, men ikke bare rosa. Det må være litt sånn stor-jente bursdag fikk jeg beskjed om. Det ble en blanding av rosa, sølv og gull. Pernille ble veldig fornøyd, og ingenting er bedre enn det. Jeg har kjøpt rimelig stæsj på Nille og en del hadde jeg fra før. På bordet pyntet jeg med popcorn og godis. Det falt veldig i smak:)

Det er så herlig å se hvilken fin gjeng disse jentene er. De snakker fint til hverandre, leker, deler, støtter og trøster. Jeg håper det fortsetter i årene fremover. For da gleder jeg meg allerede nå til å be de hjem til oss for russe-frokost<3 Kristian bygger ny garasje til oss med ganske stor 2.etasje. Perfekt for ungdommen etterhvert, jeg vil gjerne ha de her hjemme istedenfor gatelangs. 

Jentene kom hit etter skolen igår. Helt perfekt for oss å få det til etter skolen istedenfor på en lørdag eller søndag nå i mai, hvor mange er så opptatt. Så lenge jeg har den muligheten så gjør jeg gjerne det. Marielle var veldig spent før jentene kom. Hun fikk være med på festen og det var stort!
Tenk imorgen er det nok en dag med feiring. Nå dekker jeg bordet på nytt igjen, 17.mai it is! 

Bursdagsjenta vår!


Fineste lillesøster i familien fyller 4ÅR!

Min verste natt her i livet var natt til torsdag 17.jan 2013. Da var jeg klar for å hoppe ut av vinduet! Nesten 2døgn med fødsel gikk mot slutten og jeg var så sliten. Du ville nesten ikke ut, men det skulle du. Jordmor mente jeg ikke rakk å få epidural, men den dag i dag kan jeg ikke fatte det. Det var ikke akkurat en kjapp fødsel det her. (Tror hun ikke ville at jeg skulle og siden første fødsel gikk så fort og uten medikamenter så...) Uansett, 3 uker før termin ble du født kl.00.12. Og fra den dagen har vi kaldt deg Marielle Motvillig. Ja, du er fortsatt en smule sta:)

Du har alltid en kommentar på lur og er dønn ærlig. Til tider litt for ærlig!? Men fortsetter det slik til du blir tenåring så skal nok den tiden gå fint for du klarer ikke skjule noe for mamma. Haha! Mammas lille mammadalt som gjerne koser på fanget, du kommer gjerne smygende og gir meg bare blikket. Ditt største idol her i verden er storesøster. Hvis hun ikke vil leke med deg så raser verden sammen. Men stort sett leker dere kjempefint. Du blir med på det meste:)

Marielle vår du er så herlig og full av liv. Eller skal vi kalle deg Elsa? Frost er og blir det store her i livet. 
 

HIPP HIPP HURRA!!!!

FROST bursdag!


Minste prinsessa i familien fyller 4år om to dager. Idag samlet vi familien for å feire henne med brask og bram. Hun har telt dager hele denne uken og ventet på at dagen var her. Helt fra hun stod opp har hun telt timer til gjestene skulle komme. Men hun er fult klar over at hun bare feiret dagen idag og fyller ikke 4 år før på tirsdag:)


Planen har vært klar lenge, hun ville ha FROST bursdag. Selvfølgelig. Begge jentene kledde seg opp som Anna og Elsa rett etter frokost for å hjelpe meg med å dekke bord, pynte muffins og henge opp ballonger. Det ble et lite Let it Go show i stua også. 

Marielle elsker pakker! Hun fikk så masse fint, alt måtte åpnes opp og lekes med right away. Det eneste vi ventet med var legoen, den bygget vi etter at gjestene hadde reist. En fin avslutning hvor vi satt på gulvet alle 4 og bygget:)

En veldig fornøyd jente som la seg ikveld. Det ble stille før jeg lukket døren. Selv dumpet jeg ned i sofaen akkurat i tide til å få med meg farmen, etter at huset er ryddet og gulvene vasket. Deilig å gjøre alt klart til en ny uke:)

God natt til deg og la mandagen bli en god start!
 

Føler meg ikke en dag eldre:)


God kveld fra denne kanten! For en uke jeg er i ferd med å avslutte. I flere dager nå har vi pakket, ryddet, bært og sjauet. Drømmeverden butikk er nå stengt, pakket og flyttet til nettbutikk-lageret. Jeg er så glad hver gang jeg skal i gang med en jobb som jeg ikke vet hva innebærer. Butikken har jeg flyttet 3 ganger, den ene gangen verre enn den andre. Denne gangen er det værst for jeg skal ikke inn i et nytt butikk-lokale som gjør at man gleder seg. Nå er bare jobben kjedelig og noe man bare må gjøre. Vel, nok syting fra meg. Nå er jobben gjort og jeg skal ALDRI ALDRI gjøre det igjen! *Lover*

Igår hadde jeg bursdag. En slik dag har hittil bare sklidd forbi for min del. Men ikke i år. Jeg og mannen ba inn en stor vennegjeng til hagefest. Den aller første festen i dette huset, det er nå 4år siden vi flyttet inn. Det er skammelig det! En god kombo av å aldri ha tid til noe og  en hage og uteområde som ikke har vært ferdig. Nå er det meste ferdig ute her og jeg har bestemt meg for å ta livet tilbake. Første steget var å feire bursdag for det er verdt å feire:)

Vi satte opp stort telt på uteplassen og laget et stort langbord. Mannens gode gamle anlegg ble tørket støv av. Husker jeg hatet å ha de store høyttalerne i stua for sånn ca 14 år siden... Det eneste de egnet seg til var å ha lysestaker på:) Bålpanne og fyr på utepeisen holdt oss varme utover nattetimene. Ja, og mulig inntaket også. Jeg var så heldig å få så utrolig mye fint! Når jeg får penger til shopping (står høyt på ønskelista mi for tiden) , lilla treningstopp (som matcher de nye skoa mine), mørk sjokolade som jeg elsker, rød- hvit- og spurdle vin, blomster som jeg er ekstra svak for og ny brødkniv til campingen så vet man at vennene mine kjenner meg. Jeg er heldig!

Mannen mente dette bør bli en årlig tradisjon. Vi får se hva ÆU Pairén (meg) får til neste år. Hihi.

Tusen takk for en uforglemmelig kveld♥

Denne var kreativ:)

En skikkelig FROST prinsesse!


Hun har telt ned dager, eller jeg har gjort det for henne. Men hver dag kom spørsmålet: jeg bursdag dag? Hun var klar i talen når det kom til hva hun ønsket seg: Elsa, Anna og dotteri (les: godteri:) Kaken hadde hun også helt klar for seg for den skulle være Elsa, Anna og GLITTER! Meget bestemt hun her:)

Endelig var dagen her og vi skulle feire Marielle 3år. Vi startet dagen med gaver, sang og muffins med tent lys. Hun lyste om kapp med lyset. Senere på dagen fikk vi besøk av den nærmeste familien til pølsefest (hennes livrett nr.1) og kaker. Hun fikk så mye fint og alt falt i smak. Marielle har tydelige ansiktsutrykk som er ubetalelige. Hver nye gave hun åpnet og hun lyste opp, tydelig å se at det falt i smak. Lille skjønne♥


Jeg har så store planer for bloggen fremover. Men først må en del på plass først. Ja, og for ikke å snakke om nettet her hjemme. Dette innlegget startet jeg på igår kveld. Jeg brukte mange timer bare på å laste opp bilder. Og ikveld har jeg brukt over en time på resten. Nettet er så tregt!! Imorgen må jeg kontakte nettleverandør for dette går ikke:/ Gleder meg så til å være fult tilbake på bloggen med mye spennende!

Klem herfra

 

Løvinnen feirer år!


Det er min dag i dag, herregud for en herlig dag!

Jepp, i fare for å sette meg selv i scenelyset for mye så skriker jeg det heller ut: JA, JEG HAR BURSDAG:) Og jeg digger om mulig enda mer å ha bursdag nå enn når jeg var liten. Min egen dag er helt ok, når resten av årets dager har fokus på barna stort sett.

Jeg trodde det skulle være skummelt å runde 30år da jeg gjorde det for 2 år siden. Men jeg har fotsatt til gode å kjenne noe på den krisa. Mye mulig det er fordi jeg har kommet meg ganske langt her i livet. Jeg har sikret meg en god utdannelse, 2 barn, mann, egen business og bygget 2 hus. Og janteloven? Den har jeg tråkket på for lengst:)

Med en del livserfaring og en selvsikkerhet jeg skulle ønske jeg hadde som 20-åring så er jeg mer lykkelig nå enn noen gang. Det er ikke ille å bli eldre. Faktisk er det helt ok å kunne fortelle andre at jeg er 32-år. Det er ikke sjeldent jeg får spørsmål fra nye kunder om det virkelig er jeg som driver butikken. Jepp, svarer jeg da stolt. Men du er jo så ung får jeg høre. Ung og ung, jeg er 32-år kan jeg svare nå. Ha!

Over og ut!

Lucky Girl :)

Idag våknet jeg av bursdagsang, gave og kaffe på senga. To små snupper og pappaen kom luskende inn på soverommet. Jentene hoppet opp i senga og ville hjelpe meg med å pakke opp.
På kjøkkenet stod en nydelig bukett med roser og frokosten var klar.
Jeg er heldig!

Mannen er hjemme fra jobb igjen så denne helgen skal vi feire litt. 
Bedre sent enn aldri. Sånn blir det når mannen er bortearbeider. 
Jeg var så heldig å få pulsklokke, det har jeg ønsket meg!
Den skal testes ut imorgen på løpeturen. Klokken er en Nike+ Sportwatch GPS.
Kanksje noen som kjenner til den?


God Helg fine lesere!

Ps! Anne Kat har bakt deilige kanelsnurrer som finnes i vår kaffebar. Er ikke det digg eller?

Det er min dag idag!

Hvilken dag er det idag? Hvilken dag er det idag?
Jo, det er min dag:)

Ifjor fylte jeg rundt tall så idag ble det ikke så stor ståhei. 
En liten gave ble det til meg selv idag tidlig, thai-massasje. Fy det var deilig! Den siste tiden har jeg hatt vondt i kjeven, rett og slett pga stiv nakke og skuldre.
Dagen har jeg tilbragt på jobb, helt supert spør du meg. Hver dag flyr unna så fort på jobb, mye å gjøre, varer flyr ut og jeg koser meg. Heldig er jeg!
Etter jobb fikk jeg servert hjemmelaget middag av mamma med hele familien. Litt lek og kos med mine søte små. 
Pernille har kjøpt en så søt gave fra seg og lillesøsteren. En hvit, stor hortensia. Det måtte visst bli den for det er mammas favoritt hadde hun sagt til mommo. Og det er helt rett. Finnes ingen finere plante enn hortensia, helst hvit eller rosa:) *mammahjerte gløder*
Hun har festet 2 sommerfugler i blomsten, en fra Pernille og en fra Marielle 


Jentene sovnet på et blunk ikveld. 
Etter endt trening sitter jeg godt til rette i sofaen med et glass vin.
Skål til meg!

HiPP HiPP!

Å du herlige fridag!

Snakk om å sitte med bena høyt!
Fridag skal man ikke kimse av. 
Startet dagen tidlig med møte i handelsstanden, vi planlegger så mye spennende dere! Gled dere!
Litt av et styr å få begge ungene kledd, matet og eldstemann i barnehagen før møte. Jeg er heldig som ikke begynner grytidlig på jobb siden jeg er "alenemamma" på hverdager. 
Noen goder må da jeg ha også:)
           
 Etter møte ble det en trenigsøkt, styrketrening stod på planen. Kjekt å få det unna mens vesla sov hvilen sin. Deretter fikk vi unna mathandling (så kjedelig), en del ærender og en tur innom jobben. 
Viktig å ikke ligge på latsiden:)
Da jeg var innom jobben idag måtte jeg shoppe med meg disse fine mørkerosa putene. 
Se så fresht det ble på kjøkkenet!
Jeg som trodde det skulle bli vanskelig å rydde bort det mørkeblå, men nei da. Det ble en naturlig overgang til rosa når man har jentebursdag i heimen:)
Puten finnes  her
Something Else vasen fra RM er på vei til oss igjen nå. *glede*
Idag var det dagen for jentebursdag her hjemme.
Vi hentet en gjeng spente jenter i barnehagen, inkludert min egen prinsesse.
Lydnivået var høyt og spenningen til å ta og føle på. Vel innlosjert her hjemme var det tid for lek, pølser, kaker og godis. Tiden gikk veldig fort, men var intensiv.
Koselig med barnebursdag, selv om jeg kjenner at kroppen er sliten.
Det er vel slik det skal være:)

Benken under vinduet er nå fylt til randen med mange fine gaver. Så mye fint av sommertøy og leker, helt målløs jeg. Imorgen skal jeg og Pernille rydde vekk gavene sammen, koselig å se hva hun egentlig har fått. Det blir for mange gaver på kort tid. 
Vi har spisebord fra Riviera Maison med 2stk ileggsplater. Endelig fant jeg et pent bord med mulighet for hverdagsbruk og festbruk. Siden vi har spisestuen på kjøkkenet er det deilig at den ikke er for stor til vanlig, men stor nok til selskaper.

Jeg kan høre sengen min ROPE på meg, jeg må løpe!

Sliten mammaklem fra

En fin rosa dag:)

God søndagskveld!

Da er store jenta vår feiret fra morgen til kveld. 
Dagen startet med kake, pakker og sang på sengekanten. Hun fikk Disney filmen Frost så da måtte hele familien benke seg til foran TV´n. Vet ikke hvem som likte filmen best, mor eller datter? 
Utrolig fin film:)
Etter familiefilm stund startet jeg med å bake, rydde, ordne bord, og forberede til selskap. Jeg fikk unna alt i en fei og det ga meg tid til en deilig treningsøkt. Perfekt med frisk luft og litt svette før selskapet. Da fikk jeg klarnet hodet og koblet av. 
Anbefales!
Pernille hadde en super dag ifølge henne selv. Ingenting mer varmer en mammas hjerte.
Hun viste stolt frem kaken sin, og den hadde ALLE disney prinsessene.
Lykke for en liten prinsesse.
 Undertegnede er så stolt, jeg har "tatt en Anne Kat".
Jeg bakte hennes sjokoladekake og den ble jeg så fornøyd med, litt lykke på en søndag:)

Ønsker deg en ny fin uke, ta godt vare på den!


For 6 år siden...

....ble jeg mamma for første gang!
Lite visste jeg at man kunne elske noen så høyt. Tross i liten respons, annet enn å føle seg som en matstasjon til tider. Jeg husker første gang hun smilte til meg, på dagen hun fylte 6uker. Det var den beste responsen jeg kunne få fra den lille prinsessa mi.
Lille prinsessa kom til verden 13 dager før ventet og veide bare 2540g. Vi var så bekymret for å ta den lille kroppen med oss hjem. Hun forsvant nesten i babysetet, og vi stoppet flere ganger på vei hjem fra Ahus. Selv om turen tok 17minutter :)
Kort tid etter fødsel sov hun hele natten og siden har hun hatt et godt sovehjerte. 
Siden hun kom før termin var lykken stor over at vi skulle få gå i 17.mai tog som nybakte foreldre. Herremin som jeg gledet meg! Klokken ringte grytidlig så jeg skulle rekke å skifte, mate, pakke, mate og komme oss ut døren i tide. Jo mer klokken tikket mot 09 jo mer begynte det å snø. 
Vel, det ble aldri noe 17.mai tog på oss.
Pernille er en veldig snill og omsogsfull liten frøken. Undrende og lærevillig med mange spørsmål. Hun passer veldig på de rundt seg og sitter gjerne på fanget. 
Endelig er dagen her hvor hun fyller 6år og snart skolejente. 
Hun er mer enn klar for å begynner på skolen
Pernille er en fantastisk storesøster for Marielle.
Ikke en dag har hun vært sjalu på lillesøster, noe jeg fryktet siden hun var enebarn i over 4år. Hun passer veldig på lillesøster, leker med henne og bekymrer seg fort. 
Pernille er en skikkelig prinsesse jente. 
Hun elsker disney prinsessene, rosa, glitter, kjoler og kle seg opp. Hadde hun fått velge selv hadde hun gått i prinsesse kjole hver dag:)
Anne Kat har laget en nydelig bursdagskake til henne, bilder kommer.
Pernille var klar i sin tale: "jeg vil ha kake med Rapunzel, Tornerose, Asketpott, Ariel og Belle."

Tusen takk for at akkurat jeg får være mammaen din Pernille!
 En liten kropp med et stort hjerte

Jentekvelden på torsdag gikk over all forventning. Masse folk og full rulle i butikken. Til tider var butikken litt for liten føltes det som. Litt synd det var så kaldt ute ellers hadde terrassen vært full, for det var kø utenfor kakabakeriet til Anne Kat:)

Fredag og lørdag var det ikke mindre å gjøre i butikken. Innimellom slaga fikk vi ryddet butikken og gjort om siste rest. Nå er butikken så innbydende og flott at jeg strutter av stolthet. Bilder kommer til uken, det lover jeg. 

Nyt søndagen, her blir det fult hus:)

Jentekveld♥

Håper dagen har strålt så langt?
 Ikveld er det duket for et jentelag hos meg.
Ost og vinos er en sikker vinner!
Skal bli moro å vise frem huset. 
Men ikke ha for store forhåpninger jenter, alt er ikke på stell ennå! *flirer* 
For ting tar tid..
              
 Kjøkkenkroken vår er snart ferdig, mangler bare tallerkenhyllen over slagbenken og gardiner.
Ønsker meg en handyman som virker! *tihi*

Nytt bord med kryssben er jeg kjempefornøyd med. (Kan kjøpes via Drømmeverden interiør)
 Back to work!
Tok meg en liten matpause idag, det er hverdagsluksus det. 

Etter jobb blir det husfiksing og borddekking til jentekveld. Mine kjære har reist på campingen så jeg får huset for meg selv. Flaks!
(bildene viser en uhøytidelig bursdagsmiddag på søndag)

God Helg, måtte solen skinne!


Hurra for meg!

God morgen!
Det er min dag idag, herregud for en herlig dag!
Startet dagen med en deilig frokost: jordbær m/vaniljeyoughurt og en kopp tea.
Litt stas må man gjøre på seg selv når mannen er reist på jobb igjen.
Greengate spot red asjett og fay red tea-kopp. Fra www.drommeverden.no
 Dagen skal bare nytes sammen med lillegull, før det er jobb og bhg igjen imorgen.
Kanskje vi skal male litt, moro for liten og stor. Listen med møbler som skal få seg et malingsstrøk er lang.

Nyt dagen!

Snaaaaart Kjøkken!

God kveld i Drømmeverden!
Denne helgen har gått i ett. Bursdagsfeiring av prinsessa vår og konfirmasjon idag. Sitter i sofaen som en potetsekk, rart hvor sliten man blir av å bare sitte og gå fra servering til servering. 
*Bena høyt hevet*
 Fremgang på huset er det virkelig nå!
Kjøkkenet mangler ikke så mye før det er komplett. Endelig får jeg en følelse av hvordan det blir tilslutt.
Jeg er kjempefornøyd. *smiler*
 Imorgen skal elektrikker montere lys i glasskap og over benk slik at snekker får "lukket" kjøkkenet med listeverk og detaljene. Min kjære har montert knotter idag, gleder meg til å se!
 
 Ja fremgangen har vært stooor denne uken, så her blir det oppdateringer på løpende bånd den kommende uken. 
Vil du følge med?  
Så heng på..

 

4år!

Her i huset er det prinsessa vår som har stått i sentrum (ikke så uvanlig egentlig..når jeg tenker meg om:)
Fredag fylte hun nemlig 4år!
HURRA!!
 Rosa cupcakes, gave og sang på senga<3
Kort oppsumert: mye kake, prinsesser, glade viltre barn og masse pakker.

En meget fornøyd 4åring som la seg idag med et smil om munnen<3

Fra iphone

15-May-11

God søndag!

Huset er ryddet og alle tegn etter bursdag er borte. Rart hvordan man vasker, rydder og steller før det barker løs. Så må man gjøre alt om igjen når gjestene har forlatt åstedet.
Superenkel pynt av bord denne gangen. Min favoritt: peoner! Og Tingeling servietter:)
Vi serverte pøsebuffet, derfor ingen pådekking.

Og litt pynt i taket siden gulvflaten ikke er så stor. *smiler*
BTW Gamlehuset har et sååå flott tak, sant?

Vi har en kjempeflink konditor oppi bygda her. I år ble valget Pippi, siden lillemor ønsker seg kake med "pippi-strømpe" på.

Et spent bursdagsbarn, klar til å blåse ut lysene. 
Den flotte sommerlige kjolen hun har på seg hadde også jeg på min 3-års dag<3 
Den er sydd av min tante. Elsker ting med en historie..

Nyt søndagen videre godtfolk!
Her er det høy daffe-faktor idag:)

Klem klem