hits

Butikken min

Lykken over en ny start!


Er det ikke rart hvor mye setter pris på en ny start? Enten det gjelder en ny sesong, ny jobb, nytt år, ny uke, ny måned, ny livsstil...ja listen er lang. Jeg er også fan av en ny start. Men jeg er også fan av å leve her og nå og ikke alltid vente på den nye starten.

Da kroppen min sa stopp ifjor sommer så tok det ikke så lang tid for meg å finne ut hva jeg ville endre på. Eller hva jeg måtte endre på. Jeg var utslitt etter å ha jobbet mer enn de fleste gjør, over lang tid. Butikken min tok all min tid og litt til, og sammen med rollen som mamma, kone, venninne, inrtuktør og MARGIT så ble det rett og slett for mye. Drømmeverden måtte legges ned. Mitt livsverk. Det var trist, men det var min mulighet for en ny start. Jeg hadde vært sliten lenge og det tæret ikke bare på meg, men også de rundt meg. Tro meg! (mer om det en annen gang....) Min utvei var nå, min mulighet for en ny start var NÅ. På kort tid bestemte jeg meg og prosessen med å legge ned startet. 

Siden butikken ble lagt ned ifjor sommer så har nettbutikken bestått. Det har ikke vært den store driften, men den har vært der. Hengt over meg som en tung bør. Ønsket mitt var å beholde den og bygge videre på den når jeg kom til meg selv igjen. For jeg var ikke 100% ferdig med Drømmeverden interiør. Men veien blir til mens man går. Nå er jeg sikker, helt sikker. Om kort tid legger jeg ned hele butikkdriften, og det føles godt. Jeg er ferdig. På min vei mot en bedre helse så har noe nytt dukket opp. En bedre mulighet, noe større. Det har hele tiden ligget der, men jeg var ikke helt klar da jeg drev butikken. Det var min nye start!

Deler noen bilder med dere fra den fineste butikken jeg vet om♥ Jeg fulgte drømmen min, fikk den butikken jeg drømte om og har fått en erfaring mer verdt enn min bachelor! Nå er det tid for noe nytt. For etter regn så kommer sol:)

Tilbake til der alt startet!


God lørdag dere! Torsdag var det duket for Låvesalg for Drømmeverden. Fjøset var fylt opp med mange godbiter av ymse slag. Alt fra klær, Greengate, lys/servietter, sko, blomster, smykker, barneting og masse interiør. Det strømmet på med folk hele dagen, god stemning altså. Det var ekstra gøy å høre at folk fant så mye fint og var overrasket over at det ikke bare var "rask" som var på salg. 

Ekstra koselig var det å se igjen så mange av dere gode gamle kunder fra butikk-tiden. Mange har fulgt meg helt fra starten i fjøset. Ja, for det var nettopp her alt startet. Tenk at det er 6år siden jeg åpnet den lille butikken i fjøset. Og etter det ble det mange flyttinger og større lokaler. Selvom det var veldig koselig å jobbe i butikk igjen så savner jeg ikke det å drive butikk. Alt det ekstra rundt som de fleste ikke ser tar mye tid. Det var lange dager og alltid noe å gjøre. Nå etter låvesalget har jeg vært helt skutt, snakk om å vandre rundt som en zombie. Skal jeg være helt ærlig så skjønner jeg ikke hvordan jeg fikk til alt da jeg drev butikken. For da var slike dager hverdagslig!
Takk til alle dere som tok turen! Det var mange som fikk med seg mange godbiter hjem. Og alt til halv pris eller mer. Det har kommet melding fra flere som ikke fikk kommet denne dagen. Tanken er å kjøre mer Låvesalg, for det er fortsatt masse fint igjen. Kanskje allerede den kommende uken. Følg med her, facebook eller instagram for mer info.

Trykk gjerne liker om dere vil ha mer Låvesalg!

God lørdag til deg og dine♥


 

Kommer DU?


God kveld! Det ble altfor sent før jeg fikk satt meg ned idag. Det tar på å pynte til jul:) Nå er jeg snart i havn, og det blir så koselig. Jeg vil så gjerne takke dere alle for alle de hyggelige tilbakemeldingene på Pernilles vegne. Dere lesere er jo bare best♥ 

Men over til det jeg vil dele med dere. Det har blitt jobbet i kulissene her uten at jeg har sagt noe til dere. Så her kommer en invitasjon til dere: Velkommen til Låvesalg for Drømmeverden 1.desember. Masse fint av klær, sko, leker, smykker og interiør. Vi kjører 50-100% og ALT skal vekk! Vi holder åpent fra 11.00-21.00. Å jul med din glede! Sjekk ut Eventet på Facebook her, meld deg gjerne på. 
j
Kommer DU?

Jeg drev rovdrift på meg selv!


For en stund siden ble jeg intervjuet av den lokale avisen, Bygdeposten. Det var i forbindelsen med nedleggelse av butikken min. På det tidspunktet var det mye fokus på hvorfor jeg skulle det. Kundene lurte, de rundt meg lurte og lokale medier lurte. Du elsker jo butikken din og vi elsker den, sa en kunde til meg. Det er helt riktig, jeg elsket butikken min! Min Drømmeverden som jeg hadde bygget opp, ekspandert og utvidet. Det hele startet i fjøset hjemme på noen titalls kvm og endte opp med 200kvm midt i sentrum 6år senere.

Jeg ELSKER butikken min, jobbe med interiør og være grunder. For 6år siden fulgte jeg drømmen min og hoppet i det, noe jeg ikke angrer på. Men alt har sin pris. En butikk har ikke bare sine åpningstider, men også all jobben bak. Den jobben ingen andre enn du og dine ansatte ser, eller det er mer enn de ansatte ser også skal jeg være ærlig. De ser bare en del av isberget. Jeg var på jobb de fleste av mine våkne timer, om ikke fysisk så psykisk. Tankene og hodet mitt jobbet non stop, med alt fra kreative ideer til ting jeg måtte huske. 

Jeg bygget opp en business stein for stein. Det kostet meg mange timer, ga meg nærmest grå hår og mange våkenetter. Det tok tid, men jeg skapte en solid bedrift. Men var det verdt det? Jeg gjorde det meste selv, alt fra lett snekker-arbeid og vasking til innkjøp og kundebehandling. Ansatte hjalp meg med mye, men jeg burde hatt flere ansatte. Hadde økonomien vært enda bedre så kunne jeg kjøpt meg mer fri, men jeg vet ikke om denne kontrollfreaken her hadde klart det. Jeg likte å ha kontroll i alle ledd. 

Det har vært tøft å drive butikk ved siden av 2 barn, en mann som jobber borte hele uken og alle aktiviteter og et familieliv. Eller, jeg drev ikke butikk ved siden av, jeg drev butikk og hadde familien ved siden av. Desverre feil rekkefølge. Jeg hadde konstant dårlig samvittighet på begge områder. Når Drømmeverden ikke lenger var en Drømmeverden sa det stopp. Jeg kjente det fysisk på kroppen. Jeg stoppet akkurat i tide....

Derfor gruet jeg meg!


God morgen onsdag! Vi er godt igang med siste uken for Drømmeverden. Lørdag kl.16 stenger vi dørene for godt. Da er Drømmeverden butikk historie. Min Drømmeverden. 

Jeg gruet meg til å slippe nyheten om at butikken skulle stenge. Det var mange løse tanker. Ikke bare gruet jeg meg til å slippe nyheten, men desto mer til å stå og selge ut. Se at Drømmeverden min sakte men sikkert svinner hen. Tankene var mange, og jeg drøyet tiden. Jeg måtte være 110% sikker før jeg bestemte meg. Så kom dagen, jeg var klar! Blogginnlegget var ferdig skrevet flere dager i forveien. Jeg trykket på publiser og lot det stå til. Telefonen min nærmest glødet. Mange hyggelige meldinger fra fjerne og nære. Kjempekoselig!

Nyheten var sluppet, dagen gikk forbi og jeg var klar for å møte kundene. Jeg tok meg selv i å smile. En etter en kom de kundene. Ord som "dette er så trist", "fineste butikken blir borte" og "vi kommer til å savne butikken" fløy forbi. Jeg smilte og fortalte at dette er ikke trist, jeg er lettet. Avgjørelsen er tatt, og jeg gleder meg til å ta tilbake livet mitt. Dugnadsarbeidet er over. Ja, for det er det jeg kaller det. Det å drive butikk er og blir en livsstil. Man er konstant på jobb, enten fysisk eller i tankene. Arbeidstimene er mange og timeslønna dårlig, altså mange dugnadstimer. Det er på sett og vis ok det om det er hva man ønsker og det passer med familiesituasjonen. For min del ble det for mye med to små og en mann som jobber borte hele uken. 
Jeg er enig med mange av kundene mine. Den fineste butikken er snart historie♥ *STOLT*

De siste dagene har jeg jobbet med å tømme lageret og få alt opp i butikken, ryddet butikken og satt ned prosentene som vil vare ut uken. 30-50% på det som er igjen. Resten vil bli solgt ut i nettbutikken. Det tømmes fort disse dagene så er det noe du ønsker deg så vær snar:)

Og dere som ikke kan besøke butikken bør ta en tur i nettbutikken, masse varer er satt ned!!!

Vi TØMMER butikken!

Sengegavel som vi selger for 4500,- (før 5500,-)

God morgen Torsdag! Det er knapt 3 uker siden jeg annonserte at Drømmeverden butikken skal stenge dørene. Ikke visste jeg at det skulle bli 3 flotte uker når det kommer til butikkdrift, ei heller når det kommer til meg. På denne tiden har vi solgt like mye varer som i desember måned, selveste julehandel måneden! Og er det noe vi butikk-eiere liker så er det høye omsetningstall og full fart. Jeg var bekymret for utsalget. Rekker vi å tømme butikken nok før den stenger? Svaret er nok ja. 

Det er fortsatt mye fint igjen. Så det er store muligheter for å gjøre gode kupp. Om alt går etter planen så stenger vi etter uke 29. Nå er det første mann til mølla! Vi kjører 50% på alt vi har igjen av klær og sko, det er en del igjen, men litt utplukket på størrelser. Alle puter vi har på lager får du nå 30% på (ikke Lexington). Resten av butikken ligger på 20%, det er mye basic varer som det sjeldent er salg på ellers. 

4 stk Heaven spisestoler selges for 10.000,- (før 3698,- pr stk)

Anbefaler deg å ta en tur:)

Trist som Faen!


Kjære Bloggleser, kunde, bekjent, venn eller bare nysgjerrig! De siste døgna har vært ganske ville. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle få så mange koselige hilsninger her, i butikken, på facebook, instagram eller SMS. Det tok ikke lang tid fra jeg slapp nyheten til telefonen min nærmest glødet. Jeg måtte slå den av for å ha nok strøm til jeg kom meg hjem fra Oslo. Ja, for selvom det kunne virke som jeg hadde rømt landet (ref. lokale medier) så var jeg bare en tur i Oslo.

Mange av dere spør hvorfor, mange lurer og mange synes dette er trist. Ja, det er veldig trist. Det er trist for Åmot og det lokale samfunnet, vi trenger flest mulig butikker for å holde på et levende sentrum. Jeg har skrevet det mange ganger, men det kan ikke gjentas for ofte. Vern om dine favoritter! En kunde sa til meg idag: dette er trist som faen! Ja, det er synd at en så flott butikk blir borte, eller som jeg selv mener så er det Modums flotteste butikk:) Hihi!

Selv er jeg ikke trist, jeg er lykkelig. Jeg er lykkelig over at avgjørelsen endelig ble tatt, etter mange måneder med grubling. Jeg jobbet morgen, formiddag, ettermiddag, kveld og noen ganger natt. Til tider var jeg konstant på jobb, enten fysisk eller i tankene. Livet mitt bestod av jobb. Og litt mammarollen. Siden jeg har en mann som jobber borte hver uke kan enhver forestille seg hvor vanskelig dette har vært. Det skal en ending til. Nå skal jeg være mest mamma og mindre på jobb. 

Jeg gleder meg til alt det spennende som venter meg på livets vei fremover nå. Du er velkommen til å følge med:)

Snipp, Snapp, Snute så var eventyret ute!Det var en gang en liten jente med langt lyst hår og store, blå øyne. Hun var veldig nøye, glad i fine ting og lekte alltid mor, far og barn. I hagen stod det er stor, flott lekestue som hun nærmest bodde i sommer som vinter, innlagt strøm og varme hadde hun også. Hun serverte gjestene sine tea laget av varmt vann fra kaffetrakteren og masse sukker. Så ofte det var mulig ble alle møbler og ting flyttet ut på plenen, lekestua ble vasket og deretter ommøblert. Like fornøyd hver gang:)

Da jenta ble stor møtte hun prinsen sin. Sammen bygget de hus og hun fikk igjen gleden av å innrede, stæsje og ommøblere. Til prinsens glede og frustrasjon. Hun hadde stadig nye prosjekter på gang, sy gardiner, male møbler, innrede rom, male vegger og lage hage. En vakker dag fikk prinsen og prinsessa en vakker datter. Interessen for interiør blomstret opp enda mer. Hun kjøpte, solgte, pusset opp og stylet.

Etter 2 år bestemte prinsen og prinsessa seg for å flytte hjem til hjembygda si. Der bygget de nok et hus og prinsessa brukte mange timer på å tegne, innrede, finne farger, møbler, og innrede hjemmet. Hobbyen for interiør ble en dag til en arbeidsplass. Drømmeverden gaver og interiør ble skapt. Prinsessa jobbet dag og natt for å bygge det opp. Hun startet hjemme i fjøset og under ett år senere så flyttet hun butikken. Deretter gikk det slag i slag. To flyttinger til skulle til før hun hadde butikken hun hadde tegnet for 8år siden. Planen og visjonen var alltid klar! Innimellom all jobbingen fikk prinsen og prinsessa en vakker datter til. Det ble lite tid til barsel permisjon, jobben krevde sitt. Prinsessa koste seg midt oppi alt kaoset, hun elsker å ha mange baller i lufta. Hun skapte sin egen arbeidsplass, skapte et merkenavn, måtte lære seg alt selv, feilet og reiste seg opp igjen.  Det seg være regnskap, markedsføring, salg, nettbutikk, merchandising, styling, kundebehandling. Ja, lista er lang når man driver selv.

Nå er det snart 6år siden butikken i fjøset så dagens lys. Rett etterpå ble nettbutikken skapt. Mye forandrer seg på 6år, også samfunnsmessig. De fleste kjenner til tidsklemma og er en del av den. Flere og flere handler mer og mer på nett. Det er lettvint, har ingen åpningstid og leveringen er kjapp. Desverre ser vi en utvikling som peker denne veien. 

Nå er tiden inne for å lukke et eventyr og starte på et nytt. Drømmeverden butikk er snart historie. Utsalget av lagerførte varer starter idag, og dørene lukkes i slutten av juli. Det har vært mange fine år med mange fine stunder, noen kjipe stunder, mye slit, mye svette og tårer. Alt i alt så er prinsessa selv veldig stolt av hva det kom ut av en liten butikk som startet opp i fjøset. 

Snipp, Snapp, Snute så er eventyret ute♥
-Åpningen av den NYE Drømmeverden var en ren fryd. Livet smilte! -

-Concrete-

//Linker til egen nettbutikk//

Jeg er så forelsket i disse krukkene♥

Fantastisk å blande det grove med det fine. De delikate blå tekstilene mot drivved overflaten på bordet. Prikken over ién blir disse krukkene på bordet. Like fine til blomster som til kubbelys. Jeg liker å ha færre og større ting på bordet enn masse nips. Perfekt med denne miksen med store og små krukker. 

Disse krukkene falt jeg pladask for på innkjøpsmessa i januar, og endelig er de her! Jeg har sikret meg noen for det har allerede begynt å minske. Tenk disse ute på terrassen når den tid kommer. Å du herlige vår kom, kom mai du skjønne milde♥ Gleder meg allerede til til å plante og pynte opp ute. I år skal vi også få kjøpt oss ny ute-spisestue. *Drømme seg bort*

Krukkene kommer i 3 størrelser. Stor her, mellom her og liten her. (bildet viser liten og mellom) Putene, pleddet, orkideen og bordet ligger også ute nettbutikken:)

Ungene er lagt og jeg skal få meg en svetteøkt. Deretter skal det jobbes litt mer. Laptoplifestyle er genialt:)

God kveld!
 

Bli med meg inn i Drømmeverden


God morgen og hei søndag! Idag tenkte jeg å ta dere med på jobb. I over 5år har jeg devet Drømmeverden. Etter 3 flyttinger har jeg nå funnet min plass. Et stort lokale med god plass til både interiør, møbler og klær. Her er de herligste skatter samlet, ja rett og slett en Drømmeverden. Nå som våren har inntatt butikken så er det så mye flott å finne av nyheter, farger og freshe produkter!

Dagene i butikken er aldri like. Her blir det en salig blanding av utpakking av varer, lage utstillinger og sette opp varer, servere kaffe, pakke ordre og ikke minst hjelpe kunder som kommer innom. Jeg liker at dagene er så forskjellige:) Det vi ikke har tatt med her er alt det kjedelige som regnskap og kontorarbeid. Velidg mange drømmer om å starte en interiørbutikk, og jeg skjønner dere så godt. Men desverre er det så mye mer bak en butikk som man ikke ser og skjønner før man prøver selv. Jeg har dager hvor jeg knapt rører varer ute i butikken, kun driver med kontor. 
Skjørt// Cardigan// bluse// sko

Lag deg en flott Søndag! 

F.R.I.Y.A.Y- hurra meg rundt og full av energi!


Hei Fredag! Noen som starter vinterferie idag?  For et herlig vær ute da dere. Jeg blir så full av energi, smilet går snart rundt. Tidlig lyst på morningen er bedre enn jeg kunne huske. Det er nesten så man går i hi om vinteren og kommer ut nå som våren titter frem. Jeg får lyst til å gjøre om, sette igang prosjekter og rydde.  Neste uke er jentene mien borte på en miniferie så da skal jeg fikse og ordne i butikken og hjemme. På tide å gjøre om i butikken etter 4måneder med den  samme plasseringen av hyller. Haha! Ja, jeg vet det er ikke helt normalt. Men jeg tror også det er viktig for å skape ny inspirasjon i butikken for kundene. 

Senere skal dere få være med meg på jobb. Det er så mye fint i butikken nå at jeg går spinnvill♥

Ligger rett ut....


Hei Lørdag! En lørdag slik den bør være for vår del. Vi starten dagen rolig før vi reiste i svømmehallen. Dere som har lest bloggen min en stund eller kjenner meg vet at jeg ikke setter slike badeland høyest på lista mi. Jeg liker ikke å plaske rundt i basseng med mange andre, alt det ekle loet og håret som ligger rundt og bare lukten av klor gjør meg uvel. Men når jeg ser hvordan jentene mine ELSKER å bade så må jeg bare svelge noen kameler. Det var høy jubel i heimen da vi fortalte om dagens planer. Etter bading ble det cafè besøk, det er så sjelden vi får til så da er det ekstra kos:)

Slitne etter en fin dag ligger vi nå rett ut med hver vår ipad eller mac. Herremin for et samfunn. Det skal sies at det hører til sjeldenheten her i huset. Jeg bruker ikke macen her hjemme før etter jentene er lagt, derfor blir det alltid sen blogging på meg. Men etter en aktiv lørdag synes jeg det er ok. Hvilke regler for bruk av ipad o.l har dere i heimen?
Igår var jeg på ost og vin kveld med venninner. Like koselig hver gang:) Snart venter vi middagsgjester. Tente lys, god mat og drikke er stikkord for kvelden. Ja, også må jeg få med meg hver gang vi møtes. Så koselig program altså!

God lørdag til deg♥

 

Lysere Tider!


God Torsdag til deg♥ Tenk det nærmer seg helg igjen, ukene flyr så fort. For min del synes jeg det er veldig deilig. Det er ikke alltid en dans på roser å være alene hjemme med barn, hus og full jobb. Men vi får det da til på et vis, barna vet ikke om noe annet så de tilpasser seg veldig fint. Ikveld kommer mannen hjem og det er alltid en stor glede for oss alle♥

Jeg blir ekstra glad om dagen når solen skinner! Og dagene er lysere og lengre. Det er lyst når vi kommer hjem fra skole, bhg og jobb. Masse ny energi strømmer til! Nå fremover kan det jo bare gå en vei:) 


Er dere friske og raske eller? Jeg hadde eldstemann hjemme to dager denne uken med feber og halsvondt. Da er jeg heldig som er min egen sjef:) Det er godt å slippe og bruke sykedager. Frihet i hverdagen er viktig for meg. Det overveier alt! Ikveld sitter jeg her med vondt i halsen og det ene øret mitt. Redd jeg er blitt smittet. Isj, ønsk meg god bedring da:)

Senga kaller og jeg håper å våkne frisk og rask imorgen♥

 

 

Messetid og innkjøp!


God morgen fra Oslo♥ Da er første dag med innkjøp på Oslo Design Fair unnagjort, idag venter en ny dag. Jeg har brukt tiden på å suge til meg inspirasjon og sjekke ut nye merker. Det er så mye fint å velge i at jeg nesten går i spinn! Det gjelder å holde budsjettet tett til brystet så jeg ikke går spinnvill:) Hei dere, kom gjerne med ønsker og tips til hva jeg skal ta inn av varer og merker. I´m listening! Drømmeverden er jo her for dere, husk det.

Idag skal jeg i en del møter og innkjøp rundt om i Oslo. Først ut er Minus som er blitt en stor klesleverandør hos oss. Mye fint, gode snitt, fine priser og kvalitet. Kan vi be om mer? Jeg skal møte en venninne først som skal bli med på innkjøp. Hun er også en blogg-ambassadør for Minus. Hun har vært å se på 4-stjerners middag denne uken, kanskje du vet hvem jeg skal møte? Jeg gleder meg ihvertfall til å skrave og catche opp:)Ønsker deg en fin fredag! Hei, det er FREDAG!!!

Husk at vi har en fin deal på møbler i butikken nå og i tillegg kjører vi Ta 3 betal for 2 på hele butikken denne helgen. Besøk mine fine ansatte som holder fortet mens jeg er på vift!:)

Er du på utkikk etter nye Møbler? SE HIT!

Reklame for Drømmeverden


Så fort vi bikker over til et nytt år så kommer trangen til å forandre hjemme, pynte opp med lysere farger og ta en skikkelig vår-rengjøring. Ihverfall har jeg det slik, og jeg er vel ikke den eneste? Her om dagen startet jeg på en NY liste (ja, jeg elsker lister!) for hva som må fikses, gjøres ferdig og forandres på her hjemme. Jeg har så lyst til å male stuen vår, nå er jeg i tenkeboksen. Jeg er veldig glad i den lyse fargen vi har, men en forandring er sjelden feil. Noen nye systemer skal inn her, spesielt på barnerommene. Gjestebadet skal oppgraderes (bare stæsjet da) og jeg håper stellebordet snart kan kastes ut. Ett nytt møbel er bestilt til huset også. Mer om dette en annen gang:)

Jeg skravler meg bort her, over til overskriften. Siden jeg vet at mange ønsker å fikse opp hjemme så har jeg laget en god deal til dere. Ved kjøp av møbler hos Drømmeverden så gir vi deg et gavekort på interiørartikler. Hvor gøy er det ikke å kunne ta med seg masse fint av interiør GRATIS når man kjøper møbler! Vi fører alt av møbler fra Riviera Maison og Artwood bl.a.

Møbel Avtale 28.Jan-13.Feb:

For hver 5000,- du kjøper Møbler for gir vi deg et Gavekort på 500,- som kan brukes på interiørartikler. 


Imorgen reiser jeg avgårde til Oslo. Diverse møter, innkjøp og annen business står for tur. 3 dager hvor jeg bare skal jobbe og tenke på meg selv, nesten. Fantastisk! 

 

 

Takk for NÅ!

God kveld♥ Vi skriver April 2015 på kalenderen og jeg begynte å leke med tanken. En skummel tanke. Jeg hadde jobbet meg opp fra bunnen til en solid grunn, for meg var denne jobben og prosessen en viktig del av det hele. Ville jeg klare det? Kunne jeg klare å skape noe eget, alene? Dette ønsket har lenge ligget i magen og en dag tok jeg sats. Jeg begynte å leke med tanken om at nå var denne prosessen ferdig og jeg var fornøyd med det. Eller var jeg det?

Våren 2015 begynte jeg å bli lei, sliten og irritert. Altfor mange arbeidstimer gikk med til noe som hadde vokst seg opp, men der stoppet det. Businessen var god, men lønna var ræva. Jeg var klar for å få igjen for alle timene. Faktisk tjente jeg dobbelt så mye den dagen jeg var ferdig utdannet økonom og startet i min første jobb som nyutdannet. Jeg lekte med tanken: NÅ er det nok, takk for meg. Jeg kan jobbe i en vanlig jobb 8-16 og tjene dobbelt så mye, om ikke mer. HALLO!? Hvem vil ikke det? Prosessen var i gnag i hodet mitt. Helt til jeg fikk tilbudet om å flytte butikken. Store, fine lokaler i et godt etablert mini-senter. Skal jeg gi meg nå? Det ble mange våkenetter foran PC med budsjetter og kalkyler. Hvor mye må inn for å få det til? Hvor stort varelager må jeg ha? Spørsmålene var mange. Tilslutt sa det bare PANG. Jeg måtte prøve det ut, ellers ville jeg angre. 

På tampen av 2010 startet jeg Drømmeverden interiør. En drøm som jeg hadde hatt veldig lenge. På tampen av 2015 har jeg fått til noe jeg ikke hadde den fjerneste anelse om! 5 år tok det meg, og 3 flyttinger. Hver gang til nye lokaler med dobbel størrelse. Jeg har gått fra 30kvm til 200+kvm. De 3 siste månedene har vært helt sinnsyke. Varer flyr ut både i butikk og nettbutikk. Paller på paller med varer kommer inn, mer enn jeg noensinne har kjøpt inn. Omløpshastigheten på varene har aldri vært kjappere. Idag fikk jeg tallene for desember og jeg holdt på å svime av! Og enda har vi igjen årets siste omsetningsdag.

Jeg har ikke klart dette alene. Dette hadde ikke gått uten alle DERE. Lojale kunder. Vi i Drømmeverden jobber hele tiden med å tilby den beste kundeservicen, de beste varene, den beste inspirasjonen og den beste atmosfæren. Men vet dere hva? 2016 skal vi ROCKE! Det er ingen grunn til å legge seg nedpå å hvile nå, vi kan alltid bli enda bedre. Om man lener seg bakpå og tenker at dette er bra nok så vil man tape. Da vil toget passere før man aner.

Jeg har planene klare for 2016. Vi skal få en enda bedre butikk, større utvalg, den beste nettbutikken og den beste handleopplevelsen! 

Tusen tusen takk for 2015! Dere er BEST!

 

Jeg angrer ikke at jeg turte!!!


God ettermiddag fra Drømmeverden♥

Nå er nok en uke over i Drømmeverden og jeg kan stenge døren med et smil om munnen. Lørdager er en av de beste dagene å jobbe. Mange blide kunder med bedre tid enn vanlig. Da storkoser jeg meg på jobb:)

 Det er siste dagen i oktober og jeg ser tilbake på denne måneden med et stort smil♥  2.oktober åpnet vi i nye lokaler og idag avslutter vi måneden. Økningen har vært kjempebra og jeg må klype meg i armen! Fortsetter det slik så vil Drømmeverden bestå i mange, mange år. Min drøm, min butikk og min arbeidsplass. For det har jeg vært ærlig om før jeg flyttet: blir det ikke bra butikk så stenger jeg dørene. Kundene bestemmer:) 

Tusen tusen takk for alle de utrolig hyggelige kommentarene fra dere. Vi blir overøst med komplimenter for butikken og sortimentet. Selv ELSKER jeg stilen og alle varene, men man kan ikke garatere for at kundene også gjør det. Til uken kommer det påfyll av masse varer og MASSE nytt. Nå kan julen bare komme♥
Hjemme venter 2 spente barn som skal feire Halloween. Huset ble speed-pyntet av de to (og pappaen) idag tidlig med Halloween effekter. Vet ikke hvem som var mest ivrig jeg:) De mente at mamma ikke vil like pynten?.tihi? Kansje ikke en favoritt, men jeg digger Halloween! Håper alle åpner dørene for de håpefull. Selv skal jeg hamstre godis etter jobb og blir det ikke borte så kan alltids vi nye det selv:)

God Halloween Lørdag til deg!

Dekk et høstbord!


Hei fine lesere! Jeg føler det er bare mandager og fredager hver uke. Denne uken har flydd av sted som alle andre uker. Dagene har gått med til trening, jobb og møter 3 kvelder på rad. Sofaen har desverre ikke fått sin daglige pleie:) 

Høsten er tiden for innekos, god mat og stemning. Kanskje du skal be inn til en sammenkomst denne helgen? Jeg dekket et nytt bord i uken her om dagen som jeg vi dele med dere. Bladene plukket jeg på en løpetur før jobb, enkelt og greit. Lykter, lysestaker og alt annet stæsj finnes i butikken min. Jeg har jo den beste jobben♥

Ikveld er det tid for Mammakveld for alle mammaene i klassen til Pernille. Koselig å møtes på andre arenaer enn skolen:)

Lag en fin fredagskveld!

Åpningsfest!


Jeg er Målløs! For en fantastisk fest det ble igår. Åpningsfesten i Drømmeverden ble avholdt fra 18-21 igår og det var masse folk innom på de timene. Tusen takk til alle som tok turen for å feire, se på butikken, handle og mingle. For meg gikk tiden kjempefort og jeg haddde NULL kontroll. Det er ikke så greit for en kontroll-freak som meg, men denne gangen var det en god følelse:) Det betyr bare at det gikk unna og mange var innom.

Jeg tenkte på å dra frem kamera når det gikk mot slutten (det var urutinert av meg), men jeg stresset så veldig rett før start. Vi serverte deilig kake fra VakreKaker/ Kafe 2.etg, sprudlende i glasset og frukt. Den røde løperen var ute, noe som mange synes var stas å gå på:) Min sponsor i Forever Living, Torun, holdt et kort foredrag om farger og stil. Supert med et slikt bidrag. Og kunder handlet som bare det! Alt i alt er jeg super fornøyd med kvelden og gleder mge allerede til fortsettelsen♥

En av mine ansatte: Marianne! Hun har forøvrig på seg en lekkert bluse fra butikken. Me want!!!
Imorgen har jeg fri-Lørdag og skal tilbringe dagen sammen med mine små snupper. Hva dagen vil bringe blir spennende, men kose oss skal vi♥

Takk for Meg!


God Søndagskveld til deg♥ Det er vemodig og litt godt at jeg endelig er her. Jeg har visst at det skulle komme, og frem til nå har jeg ikke tenkt så mye på det. Men idag er det en stor lettelse at jeg tok denne avgjørelsen og kan idag si TAKK FOR MEG!

For en uke siden åpnet jeg nye Drømmeverden butikken min etter en liten uke med jobbing nesten døgnet rundt. Vi jobbet på spreng for å kunne åpne fortest mulig. Vi flyttet butikken på under en uke, men ikke visste jeg at det var SÅÅÅÅ mye jobb som gjenstod. Det fikk jeg smake denne helgen. Det ble en lang dag både igår og idag med flytting av lager, opprydding og ikke minst vasking. Nå er absolutt ALT flyttet, ryddet og på plass i den nye butikken. Gamle lokalet er tømt og vasket. Så tomt og fint som det er nå har det knapt nok vært. For 2,5 år siden tok jeg over et tidligere pizzasted hvor leietaker bare hadde stukket av. Fy som det så ut den gang! 
Nå er tiden på Gamle "Tommy´s" over. Det er vemodig for det er så mange minner der og butikken min har hatt en fin vekst. Men nå er jeg klar for en ny epoke i nye lokaler. Første uken der har vært helt fantastisk, gleder meg til fortsettelsen♥

Drømmeverden Kitchen


Velkommen inn i Drømmeverdens kjøkken♥ I min nye butikk har jeg endelig fått den kjøkkenkroken som jeg ønsket meg. Hele butikken er delt opp i avdelinger, jeg elsker at det blir slik orden og oversikt. I tillegg mener jeg at kundene blir mer fristet når de kan se utstiling av produktene og få inspirasjon. Jeg liker det ihvertfall veldig godt selv.

Her kommer et bildedryss:
Ønsker deg en fin tirsdag♥ Jeg får hive meg rundt og få ut mer varer og pakke til nettbutikken. Nyheter kommer ut i den daglig. Så mye fint i butikk nå♥

En stor dag!


Hei fredag kveld! Nå sitter vel de fleste godt benket foran Tv skjermen, inkludert meg selv. Ingen fredag uten gullrekka:) Jeg klarer knapt å holde øynene oppe, men få med meg fredagskvelden det skal jeg. Vi ga oss med butikk-rigging kl.03.45 inatt for å bli ferdig.

Idag åpnet jeg den nye Drømmeverden. Fy så god følelse det var! Nå er jeg endelig ferdig med en sinnsyk tung og krevende jobb. Både psykisk og fysisk. Butikken er jeg kjempestolt av. Den har blitt akkurat som jeg håpet og litt til. Fantastisk fin synes jeg den ble♥
VELKOMMEN til nye Drømmeverden♥

Sneak Peak på nye Drømmeverden!


God morgen Onsdag! En god natts søvn har gjort godt for kroppen. Igår la jeg meg i nyvasket sengetøy, det må være noe av det beste som finnes! Har jeg fortalt at den siste uken har ikke bare vært mye jobb og kaos på jobb, men her hjemme hadde minstemor omgangssyken og deretter mannen. Som om det ikke var nok med flytting, 2 foreldremøter, treninger og andre aktiviterer. Gudskjelov var ikke vesla så veldig rammet, jeg liker ikke når de små er syke. Da føler jeg meg så ubrukelig og rådløs. Heller meg selv enn barna. Vel, nå er sykdom vasket ut av huset. Håper jeg ihvertfall! 

Mannen er tilbake på jobb, barna på høstferie og jeg jobber non stop i butikken. Fy så grisefin den blir! Viser her noen snik bilder av en halvferdig butikk.
Nei, det gjør seg ikke selv. Jeg får dusje av meg løpeturen og kommer meg på jobb. En veldig lang dag venter, idag får vi over 800kg med Riviera Maison varer. Det er LYKKE det. WEEEEEE!

Ønsker deg en fin fin onsdag!

Klare SJØL!


God kveld i de mange hjem! Det er lite som kan slå godstolen med puff, et pledd og en kopp varm tea akkurat nå. Jo, det måtte kanskje vært litt fotmassasje kanskje. Kroppen er støl fra topp til tå, bena såre og hodet slutter snart å virke. Det skulle bare mangle når det kverner 1000-vis av tanker non stop. Hele butikken  er flyttet, varer som møbler. FOR en jobb! Den nye butikken er også godt igang med å komme seg opp. 

Jeg er så sinnsykt stolt av team Drømmeverden, venninner og meg selv. Vi har flyttet butikk, demontert, montert, snekkert og pakket ut. Og ikke minst skubba møbler med den styrken vi har. Her snakker vi GIRLPOWER delux! Selv har jeg gjort ting jeg ikke trodde jeg kunne. Vi har bygget prøverom, masse hyller til interiør, utstillingsmøbler, disk og ja, i det hele tatt. 

Bilder fra Dag 2 av flyttingen. Titt innom imorgen så ser du mer fremgang:)

Drømmeverden er i ferd med å bli min Drømmeverden♥

Tilbake i Drømmeverden


God mandagskveld! Har den nye uken startet bra? Det har den for min del. Dagen min startet med en treningsøkt før jobben kalte. Da jeg låste meg inn i Drømmeverden så lyste en ny stylet og fresh butikk mot meg. Alle utsillingene var nye, alt var flyttet om på og butikken skinte. Jeg er heldig som har en så driftig og flink dame som tok vare på babyen min slik jeg liker. Marianne du er råååå! Ja, flinke ansatte fortjener skryt. Snart er vi enda flere i Team Drømmeverden, jeg ansetter denne uken og kanksje også nærmere høsten. Ja, for dette skal bli den beste høsten ever:) *hemmelighetsfull*

Jeg bare MÅTTE knipse noen bilder på vei hjem fra jobb idag. Full rulle har det vært idag. Mange fine kunder, et spennende møte, nettbutikk pakking delux, og utpakking av varer. Moro å være tilbake med masse ny energi!

Etter jobb fikk huset seg en skikkelig omgang, godt å få alt på stell igjen. Vaskerommet tømmes sakte men sikkert for skittentøy. Herremin så mye det blir etter en liten ferie. Jeg som vanligvis vasker en maskin hver dag for å holde kurvene på et vist nivå er ikke vant til så mye skittentøy på engang. Iløpet av morgendagen er vi nok på stell igjen:) Det er deilig å være på ferie, men det er vel så godt å komme hjem igjen. Det var ren nytelse å komme hjem til senga mi!

 

<3 Butikken min <3

En deilig langhelg er ved veis ende. Det har vært rom for mye tid med familien, litt hvile og masse kos. Tross i en fin helg er jeg veldig klar for en ny uke med jobb. Jeg gjorde om en del i butikken forrige uke. Nå skal jeg gjøre meg helt ferdig så alt blir perfekt! Nyheter strømmer på og skal ha sin plass, og mange pakker skal sendes imorgen. Jeg jobber med mange nye planer for butikken som er så spennende. Håper jeg klarer å gjennomføre det:) Å herremin, DA blir det bra da. Dere skal såklart får være med på reisen.

Denne uken skal sovrommet vårt få seg en lett oppussing, sommer feelingen skal skapes. Jeg gleder meg til å style og vise dere:)

Tidlig i seng idag, jeg skal være super-duper opplagt imorgen. Jeg er klar for en ny uke!

-Pink Pink Pink-

Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i rosa. Det gjelder både innen klær og interiør. Vi nærmer oss mai måned og da er det på høy til å dra frem det rosa. Pasteller, og spesielt rosa er skikkelig sommer for meg. Det er ekstra kos på jobb nå med rosa i sofaen:)

Hvilken er din favoritt farge nå?

Mitt favorittpledd fra Lexington som er supersoft finnes her. Jeg må ha pledd vinter som sommer. 

Etter jobb har jeg endelig fått vært hos frisøren. Nå er jeg lysere og "sparesveisen" fikset. Godt å endelig føle seg litt vel på håret igjen. 

Planen var å gjøre om en del i butikken idag. Mellom slagene prøvde jeg å komme på den perfekte ommøbleringen, men jeg kom ikke langt. Håper jeg funker litt bedre på det området imorgen. Bilder kommer om det blir bra.

Margit

Snaps fra Drømmeverden

Noen bilder fra butikken idag. Det er så mye fine farger, mønster, materialer og varer i butikken nå. Friskt og deilig:)Det er mye som skjer på bisniss fronten for tiden så det er nesten vanskelig å holde hodet kaldt og klart. Jeg har mange planer, ønsker og mål. Det er vel det som kjennetegner en gründer, alltid sulten på noe mer:) Mange ideer blir klekket og lagt på blokka for deretter å bli skrinlagt. Det gjelder å ha hold i det man ønsker og tenker. Jeg er så stolt over hvor jeg er kommet i dag, men mye vil ha mer. Første mål er nådd og nå er det bare å jobbe etter mer. Ja, for det er vel lov å være stolt av seg selv? I dagens samfunn er det stort sett ikke greit å være fornøyd med seg selv og det man oppnår. Vi skal alltid underligge oss janteloven. Jeg sier ikke at man skal være og føle seg bedre enn andre, men det gjelder å være fornøyd med seg og sitt. Er du flink til det? 


Alle godbitene finner du her.

Herlig når det er skikkelig sommer inne og ute. For et sommervær a dere! Jeg fikk nyte noen minutter ute etter jobb idag. Jeg grillet kylling og jentene lekte i lekehuset sitt. Takk for fine tilbakemeldinger dere! De storkoser seg der. Middagen ble spist ute, fantastisk♥

Krysser fingrene for sol imorgen også:)

Margit

 

-Snaps fra butikken min Drømmeverden-

Fredag!!!! Det slår aldri feil det♥

Ukens femte treningsøkt er tilbakelagt, idag ble det en god styrkeøkt igjen. Utrolig deilig å trene styrke når øvelsene er skikkelig inne og jeg merker at jeg blir strekere, det er motivasjon det. Alle jenter burde trene mer styrke, det er så utrolig bra for oss. Og nei, vi blir ikke kjempestore av å trene tungt. Lurer på om jeg skal skrive et innlegg om netopp dette en dag. 

Noen snaps fra butikken:

Solen skinner og varmegradene stiger. Det gledes over dette flotte vårværet. Idag har det virkelig vært fint. Det merkes også på kundene. Dagen idag har bare flydd på jobb, kundene smiler, jeg smiler og varene løper ut. Hallaluja, det varmer et hardtarbeidende grunderhjerte♥

Jeg får slenge meg rundt her. Jentekveld med de fineste jentene venter. Herremin vi har ikke samlet oss siden Nyttårsaften. Skamme seg! Det skal det bli en endring på idag. Møteplan skal settes opp, å jeg elsker lister med planer. Vi er så opptatt på hver vår kant alle sammen.

Hei og hopp det er fredag♥