camping

Pinsehelgen i PARADIS!


Hei og God Pinse! Mange som har reist bort denne langhelgen? Vi befinner oss i vårt sommer paradis, ved Nevlunghavn. Solen har tittet frem en god del idag, men vinden har også vist seg. Det har ikke vært like fint som forrige helg, da dristet jeg meg ut i bikini faktisk. Uansett sol eller ikke, her koser vi oss. Skuldrene senkes, barna leker hele dagen, vi tilbringer tid ute og ikke minst sammen. 

Til tider kan jeg kjenne litt på rastløshet. Jeg er ikke vant til å bare slappe av, sitte ned, og ikke ha noe å MÅTTE gjøre. Hjemme er det alltid noe som skal fikses, vaskes, ryddes osv. Det samme gjelder på jobben, der føler jeg meg aldri ajour. Ja, og ofte tar jeg med meg jobben hjem så det betyr ingen tid å kjede seg på. Her nede er det svært lite jeg MÅ, annet enn å vaske opp og lage mat. Innimellom jobber jeg litt også, men det er mest kos. Jeg vet at jeg har godt av å koble av, logge av og gjøre ingenting. Men hvem skulle tro at det er så vanskelig?

Her i sofakroken er det ihvertfall ikke vanskelig å kose seg♥


Fat med rom // It´s Summer telysholder// Paisley lykt stor// Paisley lykt liten //

Jeg er så fornøyd med det nye hvite fatet mitt med rom. Lenge tenkte jeg å bruke det på kontoret, men det passet jo helt supert her nede. Sammen med de kule paisley lyktene, hvor jeg brukte den ene som blomsterpotte til den kunstige eføyen min. 

Fortsatt FIN pinsehelg til deg♥ Ikveld skal vi ha en mini Melodi Grand Prix Fest her:)

Noen som ønsker seg ei kosebu?

Den utrolig koselige kosebua vår som vi bygget på og pusset opp i vinter skal snart få nye eiere. Håper jeg ihvertfall. Vi har lagt den ut for salg så får vi se. Her har vi kost oss masse altså. Etter at jeg malte og pusset den opp ble den så lun og fin. Elsker drivved fargen på veggene. Faktisk så er innlegget jeg skrev om denne bua og oppussingen en et av de mest leste innleggene mine. Det ble delt på side2 også. Det er moro at dere liker sånn enkel oppussing. For om det går slik jeg ønsker så skal vi bygge ny kosebu og da blir det mye mer tips og sånn hytte-stil blogging på meg. Gleder meg allerede!! 

Finn annonsen finner dere her om dere er interrissert. Vil dere gjøre meg en tjeneste? Del Del Del med dine venner på facebook! Sikkert noen som ønsker seg en slik bu:)


Butikken min stenger!


God morgen! En herlig morgen fra denne kanten. Jeg sitter oppe med eldstejenta og ser på barne-TV, mini sover enda. Det skal sies at hun ikke var trøtt igår kveld og sovnet ikke før sent, godt hun tar det igjen nå. Kaffe og litt blogging på meg. Solen skinner og varmer godt allerede, det er lykke for meg!

Jeg er så glad i disse turkise detaljene. Sammen med hvitt og grått blir det så rent. Minner meg om klart vann i sydligere strøk. Noen ganger er det så deilig å sprite opp det ellers så rene lerretet jeg omgir meg i. Sand, skjell, drivved, turkis og hvitt så er du der. Vi skal plukke mer skjell på stranda for å pynte opp i krukker, huriccanes og på fat. Enkelt og rimelig.

Neste uke har jeg sett meg nødt til å stenge butikken min. Planen min er ikke blitt som jeg trodde, sånn er det innimellom desverre. Det er mye positivt med å være sin egen herre, men også noe kjipt. Jeg har bestemt meg for å ta neste uke fri sammen med mann og barn, og da ble dette eneste mulighet. Men fortvil ikke den stenger ikke for evig og alltid. Uke 30 er vi på plass igjen. Så om du kommer til stengt dør i uke 29 og blir irritert, så tenk på at to små barn får ha ferie med mammaen sin som allerede ofrer veldig mye for jobben sin. Jeg gleder meg ihvertfall til å kose meg med mine og skal prøve å ikke tenke så mye på dette. Valget er tatt! 

St.barths turkis pute// Turkis pute// St.barths lykt// Turkis potte

Nettbutikken holder selvfølgelig åpent og kanskje skjer det noe spennende der:) Følg med!

Sommerferie klem fra denne kanten

-Ocean Blue-

Bølgeskvulp. Vannet skylles mot land. Det er helt stille, bare lyden av havet og måkene. Føttene som varmes av den varme sanden. Tærne omringes av myk sand. 

Mitt Sommer-paradis♥

Denne herlige følelsen har jeg forsøkt å ta med meg inn. Inn i hula vår. Vi storkoser oss på camping, store som små. Jeg har forelsket meg sånn i fargen turkis. Ikke den mørke turkise som var inn for 15 år siden, men fargen som minner om klart turkis vann. Mer sommer enn det skal man lete lenge etter.

Riviera Maison lever set med denne herlige turkisfargen. St.Barths serien minner om sommer, sol, bølgeskvulp og turkis vann. Like fint inne som ute på terrassen. Jeg har forelsket meg helt! Denne nydelige serien har jeg fått inn i butikken. *glede*

Finnes her: St. Barths lykt// St.Barths pute// Turkis pute// Turkis krukke 

Apropo sjø og sand, vi reiser til Spania om noen dager. Herremin som jeg gleder meg. Sol på kroppen har jeg ikke blitt bortskjemt med dette året. 

Klar for morgendagen? Her har vi bena høyt og snurrer film.

Hurra for 17.mai og spis masse is:)

Slaraffenliv!


Håper dere har kost dere i solen idag?
Her har vi kost oss med basseng, solstol, jordbær, interiørblader og reker idag. Sommeridyll!
Og jammen meg har vi ikke kjøpt oss campingvogn også. Vi overtar ikke før i august, så dette blir neste år sommerferie. *smiler*
Vognen ligger på en campingplass ved Helgeroa, flott område! Min familie ferierte her i mange mange år da jeg var liten. Gleder meg til å gi denne opplevelsen videre til min datter<3
Lekeplassen (rett ved vår vogn) er stor og flott!

Og stranden er en av Vestfolds flotteste!

Spent på å se vognen og alt inventaret "live". Vi har kjøpt den usett, kun sett bilder. Alt av utstyr og møbler følger med, men skal ikke se bort fra at jeg bytter ut noe.. kjenner jeg meg selv rett. *smiler*

Liker du camping?
Det gjør jeg!

Grilldress-klem fra Margit
hits