hits

drømmeverden Interiør

Skal du til Legoland? Gjør det samme som oss for å unngå mye folk!!!


Altså, aldri en Danmarkstur uten Legoland! Jeg husker selv da jeg var her som liten og ble så imponert over alt som var bygget i lego. Så fasinerende å se båter, biler og fly som kjører rundt. Alt er så ekte og levende. Bilen som kjører rundt i Amsterdam, kjører inn på ferja, den krysser vannet og bilen kjører av på andre siden. Fasinerende!
Jeg tror vi voksne koste oss like mye som barna. Ikke bare er så og si alt bygget i lego, men parken er veldig oversiktlig og pent bygget opp. Det er noe å se på overlat, spisesteder på rekke og rad, og god tilgang på toaletter. Alt i alt likte jeg parken veldig godt, tydelig at her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Jeg MÅ bare tipse dere om noe! Vi var veldig usikre på om vi skulle dra hit eller ikke. Dette pågrunn av at det er fellesferie og tanken på køer overlat ga oss nærmest angst. Jeg takler køer og mye folk veldig dårlig, det er lite som stresser meg mer enn det. Og det er desverre mye dårlig oppførsel blandt voksne og det irriterer meg grønn. Men igår gjorde vi noe lurt! Det var meldt masse regn og torden denne dagen så vi hadde planer om å dra idag. Men vi våknet til sol og sjekket YR, det var plutselig meldt bedre vær enn først meldt. Så vi hev oss rundt og dro til Legoland, superlurt! Det var lite køer og generelt lite folk. Hurra! Vi koste oss i 8 timer og de gikk unna i en fei. 


Det er deilig å være norsk i Danmark:)

Vil du bli en del av Team Drømmeverden?

Har du lyst til å jobbe med interiør og mote? Da bør du lese videre!

Drømmeverden klær, interiør og kaffebar trenger nye ekstrahjelper/vikarer. Det er ikke fastsatt hvor mye eller noen faste vakter per idag, men det er store muligheter for det. I all hovedsak er det snakk om noen timer ettermiddag, lørdager og ferier. I tillegg trenger vi hjelp i sommer. 

Vi leter etter deg som har kunden i fokus, er serviceminded og har et godt humør. Du har stor arbeidskapasitet, tar initiativ og er fleksibel. God sans for ordren og er ikke redd for å ta en runde med kluten. Siden vi driver nettbutikk i tillegg til en fysisk butikk verdsettes gode datakunnskaper.

Høres dette ut som det kan være noe for deg? Send en søknad og CV til post@drommeverden.no eller kom innom med den i vår butikk:) 

Frist for å søke er fredag 26.juni.

-Velkommen inn i min verden: DRØMMEVERDEN-

Velkommen til Drømmeverden klær, interiør og kaffebar♥

I høst har vi pusset opp butikken, flyttet møbler, laget avdelinger, utsillinger og fått det så fint! Ja, nå er jeg så fornøyd og så stolt av butikken min. Min 3.baby dette her:)

Jeg har lovet dere bilder fra butikken etter at den ble pusset opp, så her kommer et bildedryss. Min verden som jeg bruker mye av tiden min på. Hvis jeg ikke er på jobb fysisk i butikken så er jeg alikevel på jobb. Mye av døgnet brukes til å tenke, føle, vurdere, bekymre og fikse ting for Drømmeverden. Det å drive butikk er en livsstil. Men herremin som jeg ELSKER jobben min♥

Jeg får ofte spørsmål om hvordan det er å drive butikk. Hva må til for å starte? Hvordan får man leverandører? Hvordan ditt og hvordan datt? Det har gitt meg en idè om å starte en ny spalte her på bloggen. En type butikkdrift A-Å hvor jeg gir erfaringer, tips, fakta osv. Hva tror dere? Da vil dere også få et mer innblikk i min hverdag og min arbeidsplass.

-interiør og stue avdelingen-
-Riviera Maison i hyllene-

-Litt fra barneavdelingen-

-Kjøkkenkroken-

-Lexington-

_Greengate-

-Klesavdelingen-
Det eneste jeg glemte å ta bilder av er badeavdelingen og soverom. Men det får komme etterhvert. Jeg liker å endelig ha fått åpnet opp butikken mye mer og fått delt opp i avdelinger. Så mye mer oversiktlig! Fargen på veggen heter Elegant og er virkleig elegant også. Varene kommer så fint frem. Nesten bildedryss fra butikken blir fra julebutikken♥

Takk for besøket og velkommen igjen♥

Klem fra frøken Drømmeverden

Pakker bilen og flytter

God morgen Lørdag♥

Da har jeg pakket bilen og stikker til fjells. Ikke bare skal vi opp og kose oss i vårt krypinn, store og små. Men jeg har pakket en liten del butikken og skal ha en liten stand for Drømmeverden på Haglebu Høstmarked. Det er første året jeg slenger meg med på dette, så får håpe det faller i smak. I bilen har jeg en god blanding av Barfota klær, Timo, Riviera Maison, Greengate og Lexington. Moro♥

Igår kveld knipset jeg noen bilder i butikken før jeg måtte skynde meg hjem. Jeg blir jo bare mer og mer glad i butikken min♥ Til uken skal jeg ta flere bilder til dere, kanskje en skikkelig rundtur er tingen? Hva tror dere? Mange av dere som leser bloggen min har ikke mulighet til å stikke innom butikken, men handler på nettbutikken. Si fra om dere synes det er moro å se butikken på innsiden.Nå får jeg fylle på kaffekoppen så er jeg klar for kjøretur. Kanskje vi sees?

GOD HELG

Margit

-Hemmelig Prosjekt-

 

God kveld♥

Tenk idag ble vi ferdige med et prosjekt i butikken min som har vært planlagt lenge og tatt en del tid. Ved siden av oppussing og ommøblering av butikken har vi flyttet lageret. Som mange vet så har Anne Kat åpnet Vakre kaker tidligere i år i et av lagrene mine. Mellom butikken min og hennes kjøkken hadde jeg inntil nå et lager. Vet dere hva det lageret er blitt nå? Jo, det er nå blitt til en kjempehyggelig café. Hurra!

Cafeen er malt i fargen elegant. Dette gir en veldig fin kontrast til de hvitmalte møblene. Sammen med lyng, stearinlys, pledd og tekstiler blir det en kjempekoselig stemning der inne. Det er viktig at det er koselig atmosfære på cafè♥ Anne Kat baker de beste kanelsnurrene og en fantastisk sjokoladekake, bare for å nevne noe. Sammen med vår gode kaffe blir lykken komplett!!Jeg ELSKER å stæsje og pusle med interiør!

Imorgen skal jeg ta flere bilder fra Drømmeverden som virkelig nå er blitt en skikkelig Drømmeverden♥

Klem fra en fornøyd butikkeier

-Vår NYE leverandør-God mandagskveld♥ Håper uken har startet bra?:)

Nå er tiden inne for å introdusere vår nye leverandør i Drømmeverden interiør. Dette er en leverandør jeg lenge har hatt på listen og nå er det endelig klappet og klart. Personlig har jeg likt dette merket i mange år, tenk nå skal jeg få selge det i butikken min! *Lykke* Jeg vil ønske velkommen:

♥LEXINGTON♥

Dette er en leverandør med mye fint innen tekstiler i utrolig god kvalitet. Det finnes ingen bedre håndklær enn disse, de kan vaskes og vaskes og holder seg like fine. Vi har hatt våre i 6år nå og de er akkurat som da vi kjøpte de. Når det kommer til sengetøy går Lexington alle en høy gang. Har man først sovet i dette vil man ikke ha noe annet. Jeg kjøpte et sengesett for 5år siden og vi bruker det ofte. Mannen er faktisk enig i at det er vårt beste og han bryr seg fint lite om slike ting:) 


Dette kommer til å bli perfekt sammen med resten av varesortimentet hos oss!

Så hva synes du, blir det bra?

Klem fra Margit

 

Kitchen Duty

God kveld fra sofaen!
Det merkes at dagene blir lange nå som skole, barnehage, trening og jobb er i full gang. 
Selv om de er lange løper timene nesten fra meg. Det er mye som skjer nå med butikken, vi skifter totalt fra sommer til høst, og mye spennende som jeg ikke kan fortelle helt enda…men snart!

Jeg sender Pernille med skolebussen 07.30 hver dag. Hun er så fin der hun går på bussen alene, finner et ledig sete og vinker til meg. Mammahjerte dunker litt ekstra og jeg blir blank i øynene hver gang. Kommer jeg noen gang til å bli klar for å slippe? 

Etter jobb, henting på SFO og bhg dumper vi inn døren kjempesultne hele gjengen. Jeg merker at behovet for raske middager er mer aktuelt nå enn før. Marielle er sulten og henger i buksebenet mitt. Siden jeg er alene på hverdagen med jentene er det nesten håpløst å lage middag. Nå går jeg snart tom for ideer, for ikke å snakke om matlei. Selvfølgelig kunne jeg stekt en ferdigpizza, kokt pøler, eller varmet opp noe ferdigmat. Men jeg er også opptatt av sunn mat, helst fra bunnen.
Noen som har kjappe, gode, sunne og lettvinne oppskrifter å dele med meg?
Jeg kunne delt de her på bloggen, vil tro vi er flere som er i samme bås.


           


//  Krukke kjøkkenredskaper RM //  oljeflaske RM //  Cordoba krukke RM //  Rektangulær kurv RM //  Rottingbrett RM//

Kjøkkenutstyret er viktig at er i umiddelbar nærhet. Med fine krukker, kurver og fat er det ikke noe problem. Jeg elsker produktene fra Riviera Maison.
Er ikke krukken til kjøkkenredskapene fin?
Ny favoritt!

Nyt kvelden på sofaen. Godt det er mange fine, nye program på Tv nå.

Endelig helg i en ommøblert stue!

Endelig helg for meg også!
6 dagers arbeidsuke med ekstra lange dager merkes på kroppen. Nå var det helt greit å avslutte dagen med en treningsøkt og sofakos med en kopp kakao og levende lys. Jeg har med et lass av kataloger opp i sofane, nyheter bestilles. Kan røpe at jeg også bestiller varer fra et nytt merke vi får i Drømmeverden, dette har jeg ventet lenge på:) *glede*

Jeg ser tilbake på en fantastisk uke på mange måter. Ikke bare er jeg kommet igang med styrketrening igjen og ble så støl at jeg nesten ikke klarte gå på do. Haha!
Men det har vært en klype seg i armen uke når det kommer til butikken min. Utrolig mange nye fjes har funnet veien og det er blitt shoppet som aldri før. Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker!
 Tenk at min lille drøm om en drømmeverden er blitt så utrolig virkelig. Det siste halvåret har vært helt rått. 
Hard work pays off!
Tusen tusen takk for at dere velger å handle i Drømmeverden og lar meg få jobbe med det jeg elsker. Jeg kan love dere enda mer fine klær, interiør, nyheter, inspirasjon, merker og en enda bedre butikk. Bare vent, jeg har planene klare:)


Stuen fikk seg en ommøblering denne uken. Sånn er det når a mor er alene hjemme:)
Jeg er veldig fornøyd med en skikkelig kosekrok, men mangler veldig noe på veggene over sofaen. 
Lurer litt på å ha et speil, eller en klokke, eller bilder. Å klarer ikke bestemme meg.
Nytt sofabord kommer, lampe skal over bordet (elektrikker kommer snaaaart) og gardiner må opp denne høsten. Ja, da bør det bli bra.

Hva synes du?

Driftwood table

God Lørdagskveld!
Nok en deilig sommerdag er på hell, og her sitter jeg ute i bare sommertøyet. Herlig!
Middagen idag ble ferske reker fra havna og hvitvin til. Jeg kunne spist og spist og spist. Noe av det beste jeg kan få.
Måtte sommeren vare evig:)

Vi har en enorm pågang på driftwood bord for tiden. I alle varianter og størrelser.
Jeg har til og med solgt mitt eget stuebord til en hyggelig dame som ikke klarte vente:)
Leverandør får mange av variantene inn igjen i uke 29/30 og da kommer det en stor levering til oss også. Juhu!
Det ser ut til at så og si alle bord er bortbestilt og solgt av det vi har tatt inn foreløpig. 
Men leverandør kan skaffe oss flere.

Dersom du er interrissert så send en mail til post@drommeverden.no, enten du har spørsmål eller ønsker å bestille. Du må gjerne også bestille direkte via nettbutikken. Da vil frakt komme i tillegg om du ikke kan hente det selv.
//Driftwood spisebord 160x84cm kr.6999,-  HER//
(Kan også skaffes i kvadratisk i 150x150cm)

// Driftwood stuebord 130x70cm kr.5299,-  HER //
I tillegg finnes dette i kvadratisk 90x90cm kr.5000,-  HER

                                                                                                                                                                      
-Riviera Maison-
På vårt kjøkken har vi noe av det samme bordet, men vårt er 180cm med 2 stk ileggsplater slik at det kan bli 280cm. (kan også bestilles i 180 uten ekstra plater også)
Dette føres også gjennom butikken min.
Til info så er bordet vårt av merke Riviera Maison, men det er ikke de andre driftwood bordene.

Husk at du skal ikke sove bort summarskvelden:)

Helt ute å kjøre!

God LilleLørdag!
Flere enn meg som er helt ute å kjøre?
Nei, jeg er ikke full. Men det å starte en uke på en tirsdag ble bare helt feil for meg. Vi nærmer oss slutten på uken allerede imorgen, det passer dårlig når man såvidt har hodet over vann.
En hektisk helg nærmer seg for min del. Allerede imorgen starter Sommerstart i Åmot. Det vil si gode tilbud i butikkene, lengre åpningstid og diverse happenings. Moro!
Endelig begynner kjøkkenet å bli komplett. Kjøkkenøya har manglet barstoler, men jeg har ikke villet kjøpe noen før jeg virkelig fant noen jeg likte. Gjett om jeg har nå!
Ikke bare er den en fryd for øyet, men den er helt fantastisk å sitte på. Jeg har flere kvelder nå sittet på den og jobbet på mac`en. En ny spise- og arbeids-plass med andre ord.         
Barstolen finnes  her. Det er også kommet lik spisestuestol til butikken. Den har lengre rygg og kortere ben, ellers lik. Kan sees  her. De står på min ønskeliste. *ønske seg*
Diningsofaen jeg har på kjøkkenet er nå igjen på lager. Alle møblene er i samme serie.

Håper å se DEG innom denne helgen. 
Ikke nok med at butikken bugner av masse flott av klær og interiør, men Anne Kat har bakt en helt nydelig gulrotkake. Den anbefales!
Og vi har sommermeny i kaffebaren. Alt fra iskaffe, Frappe og vår egen iskremkaffe. Nam!
Nyt kvelden videre!

Butikken min!

God fredag!
Nok en fantastisk fredag på jobb idag. Det er veldig stas å se at det sitter kaffe-kunder på terrassen vår, idag var intet unntak. Faktisk var jeg litt misunnelig idag da solen stekte.

Etter stengetid idag tok jeg noen bilder både inne og ute. Som jeg har skrevet før så har jeg en stor terrasse utenfor butikken, det er lettere å se på bildet for de som ikke har vært hos oss. Bygget butikken ligger i skiller seg ut blant bygningene rundt. Jeg synes bygget og butikken går som hånd i hanske, hva mener du?
Flotte Anne Kat kom opp på veggen idag. Nå er det ikke lenge til kakebakeriet åpner!
Hva synes du selv, Anne Kat?
Lovte henne noen bilder siden hun er på vestlandet denne helgen:)

Velkommen inn!
Mine flinke ansatte har laget så fine sommer utsillinger. Gamlebenken er fylt opp med hage/terrasse interiør. Nå er det perfekt å pynte opp ute.
Først når jeg kom hjem og lastet bildene inn på pc´n la jeg merke til at putene matchet skiltene til Anne Kat. Moro:) Jeg gleder meg til å stæsje opp ute. Mannen skal få ut rottingsofaen vår, kan nesten ikke vente. Ja, det har tatt sin tid. Men sånn er det å være rallyenke:)
(vanskelig å ta bilde siden det er så mye varer bak)
Please buksene har kommet på plass i butikken idag. En del har flydd ut, men fortsatt litt størrelser igjen. Litt annet nytt har også kommet på plass og nye antrekk på dukkene og utstillinger har kommet opp. Jeg digger dette antrekket! Jeg har samme dressjakke i gullfarget og den har jeg brukt kjempemasse. Behagelig stoff, stretch og fasong. Skjørtet med dyremønster må nok i posen neste gang.
Dressjakke//  skjørt// toppen kan bestilles per mail.
       

Og nye skjerf er kommet!:)

Da gjenstår en ting:

Ny denne første helgen i mai!

Jeg flytter ut!

God søndag kveld!
Da er ungene levert på en mini-påskeferie så jeg kan få gjort siste jobbinnspurt før det er påskeferie. Dagen har gått med til mye bilkjøring, men det går veldig fint når man har radio på full guffe og kaffekoppen ved min side. 

Ja, da var tiden inne for å avsløre en hemmelighet jeg har hatt ganske lenge nå..
Det er like før jeg sprekker!
Så da kjører vi igang:
Ja, nå flytter jeg ut!
Ikke ut av Villa Drømmeverden, og heller ikke ut av butikk-lokale. Men ut av lageret!!
I tillegg til selve butikklokale har jeg et kjempestort lager, eller faktisk opptil flere lagerrom når jeg tenker meg om. Litt i hver ende av bygget. 
I den ene enden av lokalet er det et gammelt kjøkken fra den gang det var pub og pizzeria her. Det har inntil nå vært fult av ESKER, tomme esker, og varer. Eskene er most sammen og varene er satt pent i hyller på et annet lager.  Drømmeverden flytter ut av dette lageret og inn kommer....
(Inngangen til dette gamle kjøkkenet er den sorte døren bak oss på bildet)
TAM-TARA-TA!

Kjenner dere igjen damen ved min side?
Jepp, det er Anne Kat fra Hele Norge Baker!

Hun har i snart 1år nå levert kaker til vår kaffebar, noe dere kunder har nytt godt av. 
Men nå skal hun ikke bare levere kaker til oss, men hun skal åpne bakeri hos oss!
Herremin, som det gledes! Og vi kommer til å rulle... hihi:)
Dama baker de mest fantastiske kaker og det er vanskelig å ikke la seg friste.

Vi har mer enn nok å gjøre for tiden. Terrassen klargjøres virkelig for en sommersesong. Vi skal vaske, beise, plante, snekre og stæsje. Gled dere!
 Anne Kat pusser opp gamle kjøkkenet og bygger nå nytt kjøkken. Der skal hun bake og kose seg må dere skjønne. 
Vi måtte bare slippe denne bomben nå for vi sprekker snart!
Og ting begynner virkelig å skje, og mange har nok også sett henne flygende ut og inn hos meg:)
Det er ikke lenge til åpning, så følg med.

Hva synes du?
Er dette noe du liker så del gjerne nyheten med dine venner på Facebook, instagram, blogg eller over en kopp kaffe. (DEL gjerne dette innlegget)

Husk å heie henne frem ikveld kl. 20 på TV3!
Dama har egen blogg  Vakrekaker

Sjøgrønt har inntatt stuen

God kveld!
Har dere hatt en fin torsdag?
Jeg har hatt en skikkelig effektiv dag, elsker all den energien jeg får nå som solen skinner og det er vår.
Og jeg elsker å få utrettet mye iløpet av en dag. Jeg startet dagen med en økt med styrketrening mens vesla sov, det blir det fokus på fremover nå. Styrke kropp og RYGG. Møte hos ryggspesialist var veldig bra, dette skal jeg klare:) Klar for å bli den beste utgaven av meg selv og få en frisk rygg igjen.
Deilig å gå helgen i møte med nyvasket hus, fult kjøleskap, klesvasken er a jour og en sommerfrisk stue.

Årest farge er sjøgrønn og den har jeg testet her hjemme. Selv synes jeg det ble så friskt, delikat og lyst. Sammen med noen skjell detaljer ga det meg en følelse av tidlig sommer. Jeg lengter!
Deilig å bruke andre farger enn rosa, selv om det alltid vil være en favoritt. 
Ta en titt å se, ble det ikke delikat?Blomstrete  pute sjøgrønn// strikket  pute sjøgrønn // pute  metall //  lanterne mosaikk //  hurricane Stanford R.M //  Vase R.M //  Sølvfat med føtter 
Sofa, bord, puter og det meste av interiør er også fra Drømmeverden.
Den sjøgrønne lykten kjøpte jeg på en interiørbutikk jeg dumpet innom på vei til ryggspesialisten, og den skled jo rett inn;)
Jeg samlet noen stilige steiner på en strand i Thailand. De passet perfekt i Standford lykten!
Denne lykten er en favoritt for den kan pimpes opp etter sesong og årstid, det liker jeg.

Imorgen er det storrydding i butikken. Lager skal tømmes for papp og søppel, ute skal det shines opp og uteboden skal ryddes. Får hjelp av en gjeng med russegutter, ikke verst!
Har noe spennende på gang med butikken nå, dette blir så moro å fortelle dere om kort tid. Drømmeverden blir enda bedre! *knis*

Happy Friday!

Herlige nyheter!!

God fredag kveld til deg!
Med stumpen godt plassert i sofaen, magen er mett og bena trette da er det duket for helg.
Jeg har frihelg og den skal nytes med de her hjemme. 
Har du noen spennende planer for helgen?

Rett før jeg dro fra jobb idag fikk jeg snust på noen flotte nyheter som kom. Den frostede sølvlykten med teksten Lykke er kommet inn igjen, sist forsvant den på 2 dager (!). Også kom samme lykten med stjerner på. 
Og ENDELIG er glasskrukkene med sølvlokk kommet!!
Gledet meg siden messen i januar. Ønsker meg mange for disse kan brukes til mye. Alt fra bomull på badet, godis på stuebordet og div tørrvarer på kjøkkenet. Bare å bruke fantasien og stæsje i vei!

Og hvem ønsker seg ikke et sølv stettfat med glassklokke?
Tror nesten jeg må bake i helgen så jeg kan unne meg et slikt fat:)
Mmmm...
Bor du i nærheten av butikken min som ligger i Åmot, Modum, kan jeg anbefale deg en tur nå. Det er så mye fine nyheter av interiør og klær nå. Blir helt dårlig jeg!

Imorgen har vi nystekte kanelboller fra Anne Kat i kaffebaren fra ca 11.00. De går unna for de smaker gull. Nesten så jeg vurderer en cafè-tur imorgen selv.

God Helg fine Lesere!

Kveldsstemning!

God kveld!
Idag har vi pakket opp så mye fine varer, gjort om, flyttet om, stylet og kost oss på jobb.
Nå bugner butikken av så mye fint, både av interiør og klær. Blir helt tussete jeg:)
Måtte bare vise dere dette fantastisk fine fatet som kom idag. Rett hjem å stæsje!
Eller vent litt...før jeg kom så langt hadde jeg kvalitetstid med mine to små gull. Det var så herlig å se de igjen. Gjensynsgleden til de små kan ikke måle seg med noe annet.
Jeg har ikke vært lenge borte fra minstemor før så det var ekstra spennende. Hun nektet å se på meg, selv om hun satt på armen, bare ga meg små klemmer og "pratet" som en foss. 
Mye å fortelle:)
Det lekre fatet vi har fått inn er ganske stort, plass til mange lysholdere. Også med ben, så delikat!
Sammen med den nye champagnekjøleren fra Riviera Maison ble dette helt som jeg håpet.
Tenk å dekorere dette fatet med parfymer og dill på badet!
       

Fatet ligger i nettbutikken  her
Lykten på fatet er small double hurricane fra Riviera Maison  her
Kubbelysene er også fra RM.
Jeg er helt kaputt og skal søke senga nå. Krysser fingrene for at jeg ikke blir syk, for jeg er helt "dett i nesa" og sliten i kroppen. Søvn gjør underverker! 
Imorgen er det fridag sammen med prinsessene mine <3

Klem fra

Still alive etter messe!

Flere som nesten har snødd inne?
Trodde ikke det var mulig å komme så mye snø på en natt. Jeg ønsket meg snø, men nå begynner jeg å bli forsynt. Det holder vel nå? Ute er det dekket av hvitt.
Da er det deilig å ha samlet masse vår og sommer inspirasjon på messen.
Greengate skuffer aldri!
Vår og sommer kolleksjonen består av deilige pasteller og serien med grå serviset er utvidet med to nye varianter. Noe for enhver smak.
Butikken bli bokstavelig talt fylt opp med nyheter om bare kort tid. Da kommer alt som perler på en snor. Det skal bli deilg med FARGER!
Apropo farger, vi har handlet inn så mange deilige farger denne gangen. 
Fremover vil man kunne finne en salig blanding av blått, rosa. corall, mint, og selvfølgelig årets farge sjøgrønn. I tillegg har vi mye basic som grått, hvitt, lin og det som hører med:)
SJØGRØNN kan fort bli min nye favoritt:
Ingen tvil om at det er mye å glede seg til fremover:)
Nyheten kommer til å komme som perler på en snor, hver uke blir som julaften.
I disse dager pakkes våre paller med godsaker fra Rivera Maison, det vil si at butikken om krt tid er fylt opp med dette. Det kommer mye, og enda mer er bestilt så hos oss vil du kunne finne et stort utvalg. 
Kan ikke bare ha en liten hylle i et hjørne med favorittmerke!
Flere enn meg som gleder seg?
det aller meste vil også komme på nett så klart, slik at alle våre kunder i vårt langstrakte land skal kunne nyte godsakene:)


Forresten dere, min lillegull har begynt å gå!
Hun beveger seg fra A til B, dog med noen knall og fall.
Idag fikk hun vaksine så nå får jeg kose litt ekstra med henne, hun våknet netopp fra en liten ekstra dubb. Ikke bare bare..krysser fingrene for null feber.

Klem fra

Messe inspirasjon!

God morgen fra messa!

Herremin som det kommer mye fint fremover!
Bare å glede seg:)
Idag blir det noen inspirasjonsbilder og lite tekst. Jeg må haste videre til nye innkjøp.
Ser du noe du liker kanskje?
Nå skal farger kjøpes inn og fylle butikken. Vi snakker VÅR!


Klem

Blått er HOT!

God kveld i de Norske hjem!
Nå er arbeidsdagen gjennomført, middagen fortært og barna i seng.
En ganske allminnelig dag hos de fleste kan jeg tenke meg.
Julen gikk ut forrige helg og da ble stuen veldig hvit og beige. 
Før jul bestemte jeg meg for å kjøre blått i hjemmet på nyåret, en farge jeg aldri har brukt før. Jeg er veldig svak for rosatoner, dere husker kanskje min corall-love i sommer? Den forelskelsen fortsetter til vår/sommer her i huset, bare vent å se hva Drømmeverden interiør får inn i April dere!! (kan nesten ikke vente med å vise dere, men må pga kopifare)
Blått er skikkelig hot nå dere, bare å kaste seg på bølgen!
Som sagt har jeg ikke hatt mye blått i hus, men nå kan jeg ikke skjønne hvorfor jeg ikke har dratt det i hus før? Herregud så fornøyd jeg er med fargepaletten!
Hvit, beige, brun, grå og blått blandet med røffe trematerialer og sølv.
For ikke å snakke om miksen blått og kobber:)
Jeg får mange spørsmål om stuebordet mitt. Det er fra Drømmeverden interiør og kan bestilles. Det er noen på vei nå, men alle er bortbestilt. Ønsker du å bestille bordet kan jeg få med noen flere på denne leveringen. Send meg isåfall en mail: drommeverden@hotmail.no.
 Pelsdotten på puffen er kosekatten vår Diva. Han elsker å ligge inne og late seg, gode gamle pusen vår. Ja, han heter Diva fordi vi fikk beskjed om at katten var en hun. Det var inntil ting begynte å vokse og vi så fort at det ikke var en hun. Men navnet fikk han beholde:)
Ble du også fristet til å fylle interiøret med blått?
Marineblå pute  her
Rutet pute  her
Brikke  her
Fasett telysestaker TineK  her
3.etg trefat og TineK vase er også fra butikken, samt det meste av møbler, puter og stæsj.

Nyt kvelden videre!
s

Nytt år, nye muligheter

God morgen NyttårsAften!
Tenk idag skriver vi den siste dagen i 2013. 
Dette har vært et fantastisk år med mye glede, men også et tøft år med mye frustrasjon og tårer.
 
 
2013 er et lykkens år for min familie. Vi var så heldige å bli foreldre til nok en nydelig pike, som kom 3uker før tiden og gjorde starten på 2013 ganske hektisk. Og siden har hun holdt liv i oss alle her hjemme ved å være i 110...Herlig liten frøken med steker meninger:)
2013 var også året hvor min kjære fridde til meg. Tenk at mannen som ikke skulle gifte seg snudde på flisa. Meget meget fornøyd med den!
 
 
2013 har også vært et tøft og utfordrende år for meg.
Det å drive butikk samtidig som man skal ha barn og ut i permisjon er ikke lett. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg synes det har vært DRITTØFT. (unnskyld uttrykket, men det er sannheten). Ikke bare skal man følge opp bedriften, bestille varer, gjøre regnskap, svare på mail og følge opp leverandører. Men man skal også samtidig prøve å nyte den nyfødte, komme seg til hektene og finne en hverdagsrytme som passer familien. Heldigvis var jeg i kjempeform etter fødsel og var til og med på gave og interiørmessen da lillemor var 9dager gammel, sammen med henne selvfølgelig. Jeg føler at jeg  fant en "arbeidsrytme" ganske fort som passet meg og den lille. Hun sov og jeg jobbet. I tillegg har jeg sittet med macen i fanget stort sett hver kveld for å få ting unna.
Det er ikke bare det administrative jeg har bedrevet 2013 med. 
Sent i 2012 fikk jeg tilbud om et nytt lokale i Åmot sentrum. Etter en liten tenkepause var jeg overbevist, butikken skal flyttes til våren. Jeg må bare føde litt først:)
 
Og sånn gikk det til. Mellom amming, bleieskift og våkennetter fikk jeg ryddet, vasket og pusset opp lokale vi er i idag. Jeg angrer ikke, men hadde jeg hatt en snev av fornuft hadde jeg ikke tatt på meg den oppgaven. Lokale så ikke veldig bra ut ved overtakelse, men med min lille touch synes jeg det har blitt helt perfekt. Mannen mente det var mye som skulle til for å skremme meg, etter at han var på besøk i lokale første gang. Tihi...men han vet jeg har rett:)
 
Det har ikke vært lett å drive en butikk uten å fysisk være til stede der selv. 
Takket være helt fantastiske ansatte har dette gått overraskende bra! 
Jeg og ass.butikksjef har hatt mange telefonsamtaler underveis, dette har vært viktig for at jeg kunne holde meg oppdatert og holde driften igang. Vi har nærmest løst verdensproblemer:)

Tross i ganske full kontroll fra min side, flinke ansatte og nytt lokale har jeg flere netter ligget våken. Hvordan går egentlig butikken, har vi nok varer, for mye varer, kan regninger betales, lønn til ansatte, hva med markedsføring, nye ideer, nye merker, flytte om... Ja, i det hele tatt!
Etter en lang permisjon kan jeg nå se meg tilbake og tenke at jeg KLARTE DET!
Jeg har lønnet ansatte, varer kommer inn og flyr ut, ordre kommer inn i nettbutikken hver dag, kunder besøker Drømmeverden, kaffegjester sitter ofte i kaffebaren, antrekk prøves og kjøpes, og tallene øker for hver måned etter flytting..
Jeg er kjempestolt, Drømmeverden har overlevd og vel så det!
Nå ser jeg såååå frem til 2014.
Nytt år med mange nye spennende ting som skjer med Drømmeverden. 
Føste og en av de beste nyhetene er at vi får inn varer fra Riviera Maison om kort tid. Herremin som jeg gleder meg. Jeg satt å tittet på alle bildene jeg tok på RMs showroom i Nederland. Jeg bobler nesten over av inspirasjon og glede, nesten litt uvirkelig at de flotteste produktene kommer til min butikk.
Jeg har definitivt nådd ett MÅL for butikken!
RM har vært min favoritt i 6år, nå skal jeg få føre det i MIN butikk. 
 
Jeg vet at mange av dere kunder gleder dere med meg, og det er så stas å høre. Daglig har jeg kunder innom som spør etter og gleder seg. Det varmer mitt hjerte.
Dette kommer til å løfte butikken flere hakk!
Om en ukes tid begynner vi å gjøre om i butikken for å være klare for alle nyhetene som strømmer på fremover. Spennende tider med andre ord.
Nå har jeg "skravlet" meg bort igjen. Vaskebøtta og kalkunen venter, vi skal ha gjester her ikveld. En kopp til med kaffe så er jeg klar. Ungene er hos mamma noen timer til, mannen tar noen ærender og jeg er alene hjemme. Jeg skal sette på høy musikk og svinge moppen. 

Nyt den siste dagen i 2013 og
God Nytt År kjære leser!

Foto: bilder jeg tok i en RM butikk i Nederland. Da var det slutt!

God morgen!
Idag er det en uke til jul. Er du i rute?
Vi skal ut å få unna de siste julegavene idag, og da er det meste på stell. Tross i juleforberedelser etter noter har jeg ikke den helt store julestemningen.. Håper den kommer rett rundt hjørnet.
Det er rart å tenke på at det snart er ett år siden lillemor kom til verden. 
Og igår var permisjonen min over sånn på skikkelig. Mannen er hjemme i pappapermisjon i julen og jeg skal jobbe en del. Snakk om å bli skikkelig kastet ut i det!
Jeg har jobbet mye gjennom hele dette året, men nå er permisjonen helt over. Eller det vil si at den var det for noen uker siden så jeg har allerede tyvstartet, men nå som mannen er hjemme føles det så over. Vi er heldige som har mulighet til å få så lang permisjon her i Norge, bare synd den fyker avsted..
Mange er ikke klare eller gruer seg til å begynne i jobb igjen. Jeg synes det var veldig godt, for nå kan jeg jobbe på jobb og ha fri når jeg kommer hjem. Det siste året har jeg småjobbet hele tiden og det er så slitsomt å aldri ha helt fri.

Igår var det konstant trafikk i butikken og varer løper ut! Herregud så moro, jeg er så takknemlig og glad for at kundene velger min butikk.
Uten dere ville Drømmeverden bare forblitt en drømmeverden.

Ønsker deg en fin desember, kun en uke igjen!


So soft!

Gos kveld!
Idag har jeg hatt en skikkelig kosedag, bare jeg og veslemor. Dagen har vi brukt på Sandvika Storsenter sammen med ei venninne og hennes lille baby. Titte i butikker, nyte en kaffe, skravle og spise god mat. Det ble litt shopping som jeg skal vise dere nærmere helgen, trenger en handyman først:)
Endelig har jeg fått et skikkelig kosepledd i hus!
Jeg har lenge lett etter et pledd som både er fint å se på og deilig mot kroppen. Hvor mange ganger jeg har funnet pene pledd i forskjellig strikk eller farge har jeg ikke tall på, men så kjenner jeg på det og da stopper det der. Jeg kan ikke fordra "harde" og "stive" pledd om du ser hva jeg mener. Mine pledd må være gode å ta på for jeg er avhengig av pledd, til og med om sommeren kan jeg sitte med pledd over meg. 
Happy wife, happy life!
Pledd finner du  HER (finnes også i lysegrått, jeg har beige)

Imorgen starter vi dagen med lysfrokost i barnehagen, så koselig.

Gjør noen rundt deg glad:)

Drømmeverden 3ÅR!

Disken i fjøset
God lørdag kjære leser!
Håper du sitter godt til rette i sofaen og følger med på Skal vi Danse finalen?
Det er ihvertfall det jeg gjør. Oh du herlige lørdagskveld:)

Jeg føler jeg til stadighet sier at jeg bare har mandager og fredager i mine uker. Tiden flyr så fort, ja til tider altfor fort. Noen som vet hvordan man trekker i bremsen? 
Tenk at butikken min fyller 3år allerede!

Imorgen 24.nov er det 3år siden jeg åpnet døren til fjøsbutikken. Husker fortsatt siste kvelden jeg og ei venninne satt å veide opp kaffe og ryddet butikken klar til åpning. Mange kunder tok turen opp på landet for å få med seg åpningen. Jeg var storfornøyd når jeg lukket døren den kvelden. 
Etter ett år ble fjøset for lite og jeg åpnet en mye større butikk i Strandgata. Ikke bare var butikken større, men den kreerte også mer salg og jobb. Butikken hadde gått fra å være en hobby til en skikkelig jobb. 
sjarmerende fjøsbutikken!
Det er mange jenters drøm å starte opp sin egen interiørbutikk. Jeg har ingen problemer med å se det, men desverre er det ingen dans på roser og masse kos blandt pene varer. Bak en butikk ligger det mange timer med hardt arbeid, mengder med drittjobb og enda mer jobb. Dagen består av å pakke ut varer (tilslutt svømmer man nærmest i papp og plast), plassere varer, rydde, svare på mail, bestille varer, følge opp leverandører, regnskap, og altfor mye papirarbeid. Mye av dette må gjøres utenom butikkens åpningstid. 
Store deler av åpningstiden bruker man på kunder, og det er noe av det beste med denne jobben:) 
Jeg ELSKER å veilede kunder, anbefale, finne riktig interiør/klær til kunden og tilslutt se at de går ut av butikken med et smil om munnen. Da har jeg gjort en god jobb!
Jeg skal innrømme at jeg til tider har vurdert å gi opp. Det er tøft å drive butikk alene. Sitte alene med alle avgjørelser, bekymringer og frustrasjon. Butikkens salgsår går opp og ned og det er i nedgangsperiodene det gjelder å holde hodet kaldt og tenke positivt. Jeg bruker mange av døgnets timer til å jobbe og tenke butikk. Jobben går aldri fra meg og krever masse fra meg. Desverre kommer ingenting gratis. No pain, no gain!

2013 har vært et begivenhetsrikt år for Drømmeverden, men også veldig slitsomt for meg.
I januar gikk jeg ut i permisjon og ga roret videre til mine ansatte. Alt det administrative har jeg tatt meg av, men den daglige driften har jeg gitt fra meg. Drømmeverden var fortsatt en ung butikk når jeg gikk ut i permisjon og veldig sårbar. Snart har året gått og det har gått helt supert takket være mine fine ansatte! 
Dette året flyttet også butikken opp til sentrum i en gammel brun pub. Lokalet ble kjempekoselig etter mange timers oppussing. Nå har jeg en stor butikk som bugner av interiør og har en egen klesavdeling, samt en koselig kaffebar. Rart jeg gleder meg til å komme tilbake?
I tillegg ble Drømmeverden nå i oktober stemt frem til å bli en av Norges beste interiørbutikker!!
*stolt*
Jeg vil idag takke alle dere som finner veien til oss enten inn i butikken eller til nettbutikken. Uten dere hadde ikke drømmen min blitt til en Drømmeverden!

Jeg gir gratis frakt t.o.m 30.november (ordre over 500,-) så fort dere å klikk hjem mange godbiter fra nettbutikken.

En ærlig og takknemlig


Den perfekte takpendel!

Hei og hå!
Noe av det vanskeligste med nytt hus er å finne taklamper som jeg er helt sikker på.
Vi har hvitmalt gips i alle tak, så jeg ønsker ikke å lage unødvendige hull. Derfor har jeg brukt litt ekstra tid på å bestemme meg før lamper kommer opp. Stue, kjøkken, TV stue, gang og hall har i tillegg downlights så behovet for taklamper er ikke nødvendigvis der. 

Tips ved husbygging:
Det er alltid vanskelig å vite akkurat hvor spisebord, stuebord og andre møbler blir plassert når man er midt i byggeprosessen. Noen møbler har man ikke valgt enda heller. Istedenfor å få et takpunkt der man TROR at taklampen skal henge så kan man be elektrikker lage takpunktet og la det ligge rett over takplatene/panel/gipsen. Da kan man bruke tid på å plassere møbler og få ting på plass der man ønsker uten å måtte ta hensyn til takpunktet. Når alt er på plass kan elektrikker lage takpunktet der du ønsker å bare hente ned koblingen som allerede ligger der. 
Dette har vi gjort, så nå venter jeg bare på elektrikker som skal sette opp lamper og borre hull i taket på riktig sted.
Jeg simpelthen ESLKER takpendelen i silke fra TineK.
Nå som vi har de på lager i butikken tror jeg at jeg skal kjøpe meg en XL lampe.
Jeg har to steder den kan passe, så jeg må teste det ut. 
Gleder meg:)
Er dette også en favoritt hos deg?
Ta deg en titt  HER

Jeg styrer på kjøkkenet for tiden, har noe å vise dere som kanskje kan være noe for dere også!

Nattaklem

Rustet for skikkelig vinter!

Hei kjære leser!
Innom altfor sent etter en lang arbeidskveld. Her i huset blir mange av ukens (og helgens) kvelder brukt foran PC hvor det ligger masse arbeid foran meg. Butikken vokser og det merkes!
Det gjør meg så stolt og glad at da er det helt ok å jobbe litt ekstra.
Igår var det skikkelig høstvær og idag skinte sola. Snakk om forskjell!
Jeg og lillemor fikk oss en nydelig gåtur i høstsola, nå gjelder det å bare nyte. For før vi vet ordet av det er vinteren her. Er du klar?
Jeg er ikke klar for vinter annet enn på klesfronten. Det verste med vinteren er skikkelig kulde. Det er så ubehagelig å fryse, og jeg er skikkelig frysepinne. 
Da er det helt på sin plass med en jakke som holder deg varm i opptil -30grader.
Jakkene fra Pajar er de fineste, varmeste og beste vinterjakkene jeg vet om!
Jeg hadde en Pajar jakke ifjor vinter som holdt både meg og bollemagen varm. Bare så synd at den er litt for stor i år, får se om jeg selger den.
Derfor blir det ny brun Pajar jakke på meg!
Det er en jakke som riktignok koster litt, men den er verdt hver krone!
Ikke bare er den varm og god, men også klassisk så denne skal jeg bruke i mange år.
Jeg er blitt mer bevistt på kvalitet fremfor kvantitet de siste årene. Heller kjøper mindre og ikke så mye bruk og kast mentalitet. 

Man skal tidlig krøkes:)
Det er jobbedag for meg imorgen. Nyheter skal opp og frem, og snart er det jul i butikken.
Det er jo 2mnd igjen til jul!
Ønsker deg en CRAZY friday!

Nest siste dag med Ta 3 betal for 2 på klær og sko imorgen.

Pajar jakken finnes hos Drømmeverden klær og interiør. Eller i nettbutikken  HERAltfor sen kveld igjen...


Lørdagsmorgen


God Morgen!
Helgen er godt igang og det er tid for å kose seg med familien.
Igår hadde jeg en så fin dag i butikken. Masse fine kunder, nye varer, og mye spennende som skjer. 
Jeg må bare vise dere den nye porselensbollen vi har fått inn, er det ikke stilfull?
Kan brukes til alt fra salat, snacks, brød, frukt, eller fyll den med mose-kongler-lys!
Finnes  HER og  HER
Middagen igår var en virkelig symfoni for ganen!
Jeg laget salat av isbergsalat, ruccula, pinjekjerner, tomat og vårløk. Tilsatte varme tandoori-kylling biter, fetaost, avacado og hjemmelaget dressing. Servert i tortilla-lompe.
Herremin så deilig og så enkelt!
Husk at det er siste dag med 20% på nesten hele butikken i Åmot idag. Og idag startet gulldager, hvor du får en gullseddel for hver 100-lapp du handler for. Du kan vinne supre premier. Mer infor kan jeg komme med, men ikke nå.

Bruk lørdagen fornuftig da dere!

Klem fra

Norges beste interiørbutikker: DRØMMEVERDEN!


Idag føler jeg meg som en gullvinner!
Listen over Norges beste interiørbutikker ble lansert på bloggen til  Franciska og  Vakre hjem & interiør 
idag.


Her får dere listen over de 30 butikkene som har best utvalg, best service og de mest fornøyde kundene! Listen er i alfabetisk rekkefølge. 

Norges 30 beste interiørbutikker:
Aflekt home  - Alta
Annas rom i Søgne 
Bazaren i Lyngdal 
Britts Boutique i Tromsø 
Bryggejentene i Tromsø 
Bua Dekor - på Ytterøy i Nord-Trøndelag
Cornelias Hus i Trondheim
Drømmehuset i Bergen 
Drømmeverden i Åmot
Farmos Hus i Åsane ved Bergen
Fem Høns på Stord, Bryne og Randaberg
Fru Rosas Landhandel på Midsund 
Hansen & Co i Kristiansand 
Home & Cottage 
Hummingbird Interiør 
Kamelon i Vennesla 
Kremmerhuset 
La Vita e Bella i Arendal
Landstil på Moi
LandRomAntikk i Tønsberg 
Lille My Interiør på Nord-Lenangen
Lobelia på Sandsli
Lunehjem i Tønsberg 
Malou på Lilleaker
Mathildes Verden på Steinkjer 
Moolo - nettbutikk
Olivias Hus i Kristiansand
Palma på Skøyen 
Ruth og Rudolf - Rasta
Sofies Villa – Tønsberg og Drøbak 
Zanz i Lillestrøm 
Er det rart jeg blir stolt?
Tenk at min lille butikk som startet som en liten fjøsbutikk skulle havne på en slik liste. Sammen med mange av de butikkene jeg alltid har sett opp til. Jeg får gåsehud!

Tusen tusen takk til alle de fine kundene våre som har stemt oss frem!
 Til dere vi treffer i butikken, de jeg "snakker" med på mail, og de som handler i vår nettbutikk. 
Jeg skulle gjerne gitt hver og en av dere en blomst, men det lar seg desverre ikke gjøre.
Men jeg kan love at vi i Drømmeverden skal fortsette og gjøre den beste jobben vi kan, gi dere inspirasjon, tips og ellers gjøre kundene våre fornøyde!
Det sies at man får lønn i himmelen. Men jeg tror akkurat jeg fikk lønn for mye av strevet nå jeg.
Ja, idag skal jeg være så vågal at jeg skal be janteloven dra rett vest, for vi er best!
Nå er det lov å gå med hevet hode, og være ille stolt!

Igjen tuuuusen takk til dere!

Kun til lån!

Happy Torsdag! 
Tenk at uken går mot helg igjen. Jeg syens det nesten bare er mandager og fredager, flere som føler det? Torsdag er vanligvis dagen for at mannen kommer hjem etter endt arbeidsuke. Men ikke denne torsdagskvelden. Jeg får vente en dag ekstra
Så stor stas at mange av dere likte det nye stuebordet vårt!
Jeg elsker den grove platen og de elegenate bena. Spisebord i samme serie har flyttet inn på kjøkkenet vårt, men det er bare på lån. 
Vi skal bytte spisebordet vi har på kjøkkenet idag. Det flyttet inn da huset var ferdig bygget for 1 år siden og skulle være her frem til vi fant det riktige bordet. Jeg har nå bestemt meg for at det må bli et bord med grov plate og hvite ben, det er jo bare så lekkert!
Bordet finnes i nettbutikken  HER
Hva synes du?
Vi har et stort kjøkken som krever et stort langbord. Kjøkkenet vårt fungerer mer som et allrom, faktisk er det der vi er mest. Huset vårt har ingen egen spisestue så kjøkkenbordet må kunne romme mange.
Desverre ble dette spisebordet litt for lite hjemme hos oss, til tross for at det er ganske stort.
Akkurat nå har vi begge bordene på kjøkkenet, og fortsatt er det greit med plass. Pernillemor synes vi kunne ha begge bordene, vi hadde jo plass. Hadde hun fått velge ville hun spist middag ved det nye bordet idag, for det var jo så mye finere. :)

Koselig med flere kjøkkenbord:
Jeg må nok bare levere bordet tilbake, takk for nå kjære bord.
Tror jeg fant et annet bord i samme stil som vil passe bedre hos oss. Håper det kan komme veldig snart. Nye stoler og sofa venter jeg også på. Bare alt kommer til jul...
Skal bli godt å få en deilig ny kosekrok på kjøkkenet.

Imorgen er det jobbedag for meg i butikken, can´t wait.
Jeg liker å komme meg ut i jobb en dag i uken, deilig å fungere på andre arenaer enn bare hjemme.
Lillemor begynner å bli veldig mammadalt, hun har også godt av litt avbrekk fra meg:)

Ønsker deg en super Fredag, ta imot helgen med åpne armer!


Driftwood table

God kveld bloggen!
Endelig har en ny skjønnhet flyttet inn i Villa Drømmeverden.
Dette bordet har jeg ventet på lenge, og endelig er det i hus. Det gledes!
Jeg elsker den grove platen og de elegante bena.
Bordet vi hadde i stuen var ganske likt, men en del kortere og smalere. 
Vi har lenge ønsket oss et nytt bord som passer bedre til sofaen. 
Nå kan vi sitte mange i sofaen og nyte godsaker fra bordet.
Idag har dagen gått sin vante gang her i heimen. Jeg har veldig mye å ta tak i på butikkfronten for tiden, det nærmer seg jo juletid og mye annet spennende. Men idag har jeg måttet sette det meste på vent for sjefen i huset har hatt en lei dag. Hun har sovet korte dubber, sutret og aller helst villet sitte på armen min. Jeg forsøkte å gjøre dagen så koselig som mulig med mye babykos, for barna mine er det viktigste jeg har. Mot kvelden har hun vært ekstra kosete, grått og tatt seg mot ørene. *krysser fingrene for ingen ørebetennelse:/
På slike dager kunne jeg virkelig ønske at min kjære kom hjem hver ettermiddag, 20min alene ute i frisk luft hadde hjulpet en litt sliten mamma. Godt mannen kommer hjem imorgen kveld. Hurra!

Jeg vet ikke hva natten vil bringe så nå skal jeg krype opp i loppekassa.
En del nyheter er kommet ut i nettbutikken ikveld forresten.

God Natt kjære leser!

Bordet kan bestilles i nettbutikken for de som også likte det.
Finnes  HER

Driftwood!

Lørdags-feeling!
Lørdag uten de helt store planer er deilig, bare kos med mine kjære. Vi har alle gjort det vi liker best idag.  Jentene lekte sammen i stuen i lang tid idag, så koselig å se samspillet mellom de og storesøster som er så anasvarsfull. Hun leker og underholder lillesøster, følger henne rundt og roper på meg om hun mener at lillesøster er i "fare" (rører mammas pynteting). Mens de lekte fikk jeg ryddet og dullet i heimen, vasket klær og andre huslige sysler. Mannen forsvant fort ut i garasjen for å dulle med sin favoritt, en oldis MK1 bil. 
Jeg har bare det siste året blitt røffere i stilen. Mye av det hvite og romantaiske er byttet ut med drivved, rotting, betong, og lin. Jeg liker fortsatt det hvite, men satt sammen med noe røft. 
Sølv har jeg likt i mange år og følger meg fortsatt.  
Jeg har aldri vært noen shabby chic dame, men en del hvitt har jeg hatt og har noe fortsatt. 
Liker du driftwood?
En veldig travel og spennende uke ligger foran meg, noe utenom det hverdagslige.
Grugleder meg!
Nå har vi spist en deilig lørdagsmiddag og sett Skal vi danse. 
Herlig lørdag og akkurat slik det skal være. 
Ønsker deg en fortsatt fin lørdagskveld og søndag. Lad opp og gjør deg klar for en ny uke, da blir uken så mye bedre:)
HAPPY WEEKEND!

4 på rad lysestake  HER
Etasjefat  HER
Firkantet lykt  HER

Klem fra

Teller ned..

God kveld i stuen!
Idag er det 24.september og hva vil det si?
Jo, det er nøyaktig 3måneder igjen til jul.
Herregud, det kommer til å gå så fort, for jeg ser jo hvor fort tiden går nå. 
For oss som driver i interiørbransjen starter ofte omgjøring til julebutikk i slutten av oktober.
Det vil si at det er litt over en måned til jeg skal tenke i de baner (vel, mye er planlagt allerede)
Plutselig ble frua litt stressa her:)
En ting er helt sikker: jeg GLEDER meg til jul!
Har du begynt å tenke i de baner?


Idag passerte telleren her inne 400.000 besøk!
Oioioi, det er mange. Tusen takk for at dere kommer på besøk her inne:)

Cosy!


Hei på deg!
Vi er nå godt inn i september måned og høsten er kommet for og bli. Igår pisket regnet mot vinduene, trærne stod nærmest vannrett her ute og man har mest lyst til å tenne masse lys og være inne. På denne tiden av året ønsker jeg bare å pakke meg inn i ull, skjerf og cosy klær. 
Jeg er derfor i ekstase over å ha funnet et skikkelig favoritt-plagg i denne buksa!
Den er fantastisk å ha på seg, mykere stoff har jeg aldri vært borti tror jeg. 
At den er skikkelig tøff i tillegg gjør den til en stor favoritt denne høsten!
Idag har jeg gjort den ekstra comfy med ballerina, skjerf og ulljakke til. Men så fort ryggen er bedre skal jeg tøffe den opp med litt heels:) Elsker plagg som kan ha flere bruksområder, denne funker like bra til fest som i sofakroken på hyttetur.
Finnes  nettbutikken her
Jakken skal også følge meg fremover og inn i vinteren. Den er supermyk og inneholder angora og casmir. Liker veldig godt plagg med det lille ekstra, slik som merkene på albuene her.
Jakken finnes i nettbutikken  HER
Jeg elsker å kle meg i ull i vinterhalvåret. 
Men da må plaggene være myke, behagelige og ikke klø. Kan ikke fordra ull som klør eller er hardt og stivt mot kroppen. Derfor er jeg ekstra kresen på kvaliteten når det kommer til ull. Jeg kjøper heller færre ullplagg i god kvalitet enn mange "ubrukelige" plagg. Hos meg blir de bare liggenede i skapet for deretter å bli kastet ut av garderoben.
Setter du pris på kvalitetsplagg?
Idag måtte jeg hente eldste jenta i barnehagen med feber. Det kan se ut til at det er hennes tur denne helgen, forrige uke var det jo lillemor. Jeg får så vondt av disse små når de er syke:(
Liker ikke!

Imorgen er det jobbdag i butikken for meg igjen, hurra!
Vi har høstdager i Åmot denne helgen. Drømmeverden kjører derfor 20% på alt interiør (-greengate) og ta 3 betal for 2 på klær og sko. Idag fikk vi en superhøy og flott sjokolade-kake og cupcakes levert på døren fra vår bakerinne, kun 49,- for kake og valgfri kaffe i kaffebaren. *vann i munnen*

Ønsker deg en finfin Torsdag kveld!

Klassiske møbler!

Hei og hopp!
Dagen igår og idag har bare sust avgårde. Jeg jobbet i butikken igår og det er så utrolig hyggelig. Snakke med kunder, pakke ut varer, hjelpe og veilede. Jeg sitter for tiden stort sett med mye av det "kjedelige" ved en business (regnskap, regninger, tall og kontorarb.) siden jeg er i mammapermisjon. Da hjelper det med slike dager hvor man ender opp med å smile fra øre til øre.
Tenk å kunne glede seg til å komme tilbake til jobb når den dagen kommer. Jeg skal kose meg hjemme en god stund til, sammen med lille bolla mi:)
Vet dere hva? 
Jeg har fått noen bilder av fantastisk råfine møbler som Drømmeverden har mulighet til å få inn, hva synes dere? Vi har desverre ikke mulighet til å bestille inn så mange pga lagerplass. Derfor gir jeg dere mulighet til å forhåndsbestille på mail: drommeverden@hotmail.no
Barstolen har kjøkkenbenk høyde, perfekt til kjøkkenøy. Både stolen og barstolen finnes i fargen lin og anthracit, og med håndtak bak på ryggen. Ønsker du å bestille? 
Jeg trenger bestillingene helst inne morgendagen, for at vi skal få de på nyåret. (produksjonstid)
Diningsofaen finnes også i grå og lin. 
Vi får inn en til butikken om kort tid, men her er det også mulighet for å bestille. 

Jeg har prøvesittet alle møblene og de er ikke bare fine å se på, men også gode å sitte i.
Hva mer kan man ønske seg?
Etter en lang dag i 40års dag sitter jeg her med bena høyt.
Rart at man blir så sliten bare av å sitte og spise?

Nyt søndagen så du er klar for en ny uke!
Jeg skal kose meg med mann og våre små håpefulle.

Natta fra

Underveis..


Happy Torsdag, og snart helg!
Synes jeg bare skriver mandager og fredager, de dagene i mellom forsvinner så fort.

       
 Som jeg har skrev tidligere så er butikken i en liten forvandlingsfase nå. Vi åpner opp lokale mer, flytter på møbler og pakker opp varer. Høstbutikk it is!
Knipset noen underveis bilder til dere, så alt er ikke ferdig på bildene og noen hyller ser litt tomme ut. 
Sanselige rom boken er forresten kommet, utrolig flott bok med masse inspirasjon.
Finnes også  HER

           
Jeg gleder meg så mye til å jobbe imorgen.
Ta nyhetene i øyesyn, style litt, hjelpe kunder og ikke minst se hvordan butikken er blitt.

Vi er så heldige å ha peis i butikken, det blir ekstra kos nå utover!
Masse deilige klesplagg og sko er også kommet i hus.
Den tøffe skjorten på dukken med patcher på albuene og andre fiffige detaljer er vi allerede snart tom for. Ingenting som er mer givende enn det:)
Butikken ligger i en gammel brun pub som er pusset opp for vårt bruk. Men fortsatt finner man brune bjelker i taket, murstein, peis, stor uteserverings-terrasse osv. Jeg DIGGER den nye butikken min!
Her snakker vi atmosfære og sjel, noe jeg synes er viktig for en slik type butikk. 
 Du skal ha lyst til å slå deg ned og bli en god stund, rett og slett hjemmekoselig.
Slik er mye av hverdagen i en butikk: PAPPESKER!
Vi har fått en kjempestor ladning med Greengate igjen, deilig siden hyllene var så skrapte.
Masse Greengate skal ut til dere nettbutikk-shoppere. Det er moro!
Velkommen til nye følgere på bloggen, håper du vil trives her:)

Her hjemme våkner snart lillemor, så jeg får hive meg rundt. 
Vaskemaskinen piper, så sånn går no dagan!

Høstinspo kommer snart fra min stue.
So long!

Pajar!

Innom en snartur før leggetid!
Igår måtte jeg gi meg selv forbud om å blogge, for regnskap og papirarbeid stod først på lista. Desverre er det bakdelen ved å drive butikk.
Jeg og lille-sjefen var innom butikken min idag, hønemor selv er stolt som en hane.
Butikken er blitt så åpen, lys og enda mer innbydende (noe jeg ikke trodde var mulig:)

Jeg rakk å hjelpe, skravle og ha kontakt med kundene igjen. Det gir meg en sånn giv!
Det minner meg på hvorfor jeg jobber litt for mye i permisjonen min, gleden og tanken på å ha en så fin jobb å komme tilbake til. Jeg fulgte drømmen, har jobbet som en gal og får en jobb jeg elsker!
Jeg er heldig:)
Jeg må bare dele med dere en fantastisk nyhet!
Drømmeverden er blitt forhandler av de beste vinterjakkene fra Pajar.
Jeg har selv hatt en slik en vinter allerede, og kan gå god for jakken. Den holder deg varm og god, selv i mange minus grader. I tillegg er den feminin og stilig. Det kan man ikke alltid si om alle typer vinterjakker, mange får deg til å føle deg som et telt.
Jakken er innsvinget og kan like gjerne brukes på fjellet som på byen.
Flere enn meg som ønsker seg en slik?
 Disse er lagt ut i nettbutikken allerede, sikre den den beste og fineste vinterjakken!
Riktignok koster den litt, men den er verdt hver krone. Og dette er et plagg du bruker daglig.
Finnes  HER i nettbutikken.


Jeg har bilder fra den "nye" butikken som jeg skal vise dere.
Men nå er det nattinatt

Happy thoughts!

Messe-rapport!


Hurra for mandag og ny uke!
Igår tok jeg meg helt fri fra jobb og butikk, etter noen intensive dager på innkjøp.
Det var deilig å se mann og barn igjen, vi pakket rett og slett sekken og tok oss en blåbær-tur. Ingenting er så deilig som en stille skog, barnelatter og niste ute!
Jeg var mobilfri og det var så deilig. Storesøster hadde med seg rosa plastikkveske med gull-glitter på skogtur. Plutselig satte hun seg ned i lyngen, dro opp en knallrosa iphne (leke) fra veska og begynte å prate. "Nei, du skjønner jeg har ikke tid nå for jeg er på skogtur. Plukker litt blåbær og sånn. Men jeg kan ringe deg etterpå når jeg er hjemme igjen...."
*noen ganger møter man seg selv i døra:)*


 Vi har hatt en helt fantastisk innkjøpstur!
Jeg er så fornøyd med alt, både på klær, interiør og stæsj.  Flotte nye merker har vi fått og de lekreste ting er plukket ut. Mange av våre tidligere leverandører fortsetter vi også med. Butikken er nå på vei dit jeg vil, og det er så stas. 
Vi er faktisk på vei til å ta butikken til nye høyder, kan det bli bedre? *smiler bredt*
 Stilen i butikken kommer endelig på sin rett, og vi snakker nå skikkelig Drømmeverden stil.
Bildene taler litt for seg, men vi snakker nå lin, myke tekstiler, rotting, sølv, og flotte møbler.
Store ting sammen med herlige tekstiler utgjør et flott bilde. For mye dill og dall kan fort bli for mye.
Masse produkter med god kvalitet og det lille ekstra. 
(vi skal fortsatt ha varer til fine priser selvfølgelig)
 Det vil skje en liten forandring (eller ganske stor faktisk) på mange plan nå fremover. 
Alle mine flotte lesere og kunder skal selvfølgelig få bli med på den reisen.
Men av hensyn til konkurrenter vil jeg ikke røpe for mye nå. Det er tøft å drive egen "bisniss" idag hvor alle skal selge interiør og denslags. Det gjelder å synes blant alle "garasje-nettbutikker" og frisørsalonger med interiør. I tillegg er det altfor lett å kopiere andre siden alle er så tilgjengelige på blogg, instagram, facebook osv.. 
Jeg tror man kommer lengst med å selge det man tror på, finne sin stil og nisje blant 100 andre, ha gode leverandører/varer og de beste ansatte. Selvfølgelig skal man få inspirasjon fra andre, men ikke prøve å kopiere noe som allerede finnes. 
Stå oppreist med egen ryggrad!
Tenk å selnge seg nedpå en sånn daybed a?
Kan bestilles via min butikk Drømmeverden. 

Nå får jeg planlegge og jobbe videre. Venter du på mail?
Ja, da kommer det så fort jeg får jobbet meg gjennom de 120mailene som gjenstår.

So Long!

I kleshimmelen


Velkommen til kleshimmelen!
Slik følte ihvertfall jeg og min kollega det igår, tror vi gikk på en rosa sky.
Vi møtte opp i de mest fantastiske lokalene, en oase midt i byen.
Det flotteste inngangspartiet førte oss opp til en klesverden uten sidestykke!
Drømmeverden er nå blitt forhandler av by Ti-Mo. Første levering vil være våren 2014, en helt fantastisk kolleksjon.
Her snakker vi superdeilig kvalitet, stoffer, fine detaljer, gode snitt, herlige farger. 
Trenger jeg si mer?
 Her koste vi oss i maaange timer.
Vår selger Lina vartet oss opp og hjalp oss med å plukke ut det beste:)
En liten teaser...og sjekk den stilige ballkongen de har på showrommet sitt. 
En annen stor nyhet må være at vi skal begynnne med Please bukser!
Første levering blir i oktober. 
Det er veldig mange modeller, farger, mønster, blomster...og velge i.
Vi falt på en veldig fin blanding av høstfarger og olabukse.
Butikken min kommer til å bli flottere enn noen gang:)
Frua selv er strålende fornøyd!

Natta fra hotellet, siste dag med innkjøp imorgen.
Følg med!

Snart klart for innkjøpsmesse!

 STORE sommerfugler i magen!
Kofferten er snart ferdig pakket og jeg er klar for 3 hele dager på innkjøp. Først noen spennende møter i Oslo før det bærer inn på gave og interiørmessen. Marianne som fungerer som butikksjef mens jeg er i permisjon får være med på reisen. Vi skal jobbe mye, men det blir også tid til litt kos som god mat og vin:)
Selvsagt skal dere få være med!
Jeg kommer til å legge ut litt her på bloggen, butikkens facebook-side (se link på høyre side her) og på instagram @drommeverdenmargit.
Vil du være med så heng på.
 På fredag kommer et nytt merke til butikken; FROGBOX!
Bl.a Tøffe Ullgensere i nydelig kvalitet.
Skoene fra MOU er på vei til oss og kan bestilles i nettbutikken  HER

Til info:
Butikken holder stengt torsdag 22.aug på innkjøp. Vanlige åpningstider fredag og lørdag.

Vi Hørs!

Bring glam to your life!

Gooood Tirsdag!
Da er vi godt igang med ny uke, herlig.
Dette er uken jeg har gledet meg til lenge, innkjøpsmesse står for tur. Herremin, som jeg gleder meg!
Forrige gave og interiørmesse som var i januar fikk ikke jeg deltatt på siden jeg hadde en 1uke gammel baby. Det vil si jeg og bebisen var en liten tur innom bare for å titte litt.
Litt nytt har fått komme opp i sofaen i hallen. Jeg elsker puter og spesielt de med det lille ekstra. Veldig svak for strass, glitter, stener, metallfarger og tekst. Gjerne sette sammen forskjellige materiler som lin, bomull, silke, pels, strikk, mønster osv. Så lengde de går i samme fargeskalaen. 
Jeg er ikke så glad i to like puter i hvert sitt hjørne i sofaen. Det blir for symetrisk.
Pute med strass fjær  HER
Pute med tekst i sølv (finnes og i gull og kobber)  HER
Pute med mønster  HER
Listen for avtaler og innkjøp på messen er lang. Jeg og min kollega får mange kilometer unnagjort på noen dager. Flere spennende nye leverandører har vi avtale med, denne høsten og julen i Drømmeverden blir fantastisk! Jeg lover dere.
Macen skal bli med på tur så heng med på innkjøp:)
Har du tips til produkter vi bør ta en ekstra titt på eller leverandører send meg gjerne en mail på; drommeverden@hotmail.no 
Gjelder både lokale shoppere i butikken og dere som handler på nett!

Lillemor ligger nå og gurgler i vogna, kosetid it is!

Røft er tøft!


Happy Løøøørdag!
Det finnes ikke noe bedre enn å slenge seg ned i godstolen med PC´n og et lass av regninger.
Lørdagskvelden sin det tenker jeg!
Vel, jeg hater å la ting ligge så da gjør jeg det så fort jeg har mulighet.
Bena er høyt hevet. 
Det meste som kan gjøres klart er nå gjort istand for morgendagen. Da skal jeg feire min 30års dag og mannens bursdag, litt på etterskudd. Da blir det fult hus av familie. 
Kjempekos med feiring, men huttemeitu så mye som skal planlegges og ordnes. 
Butikken fylles stadig opp med nyheter nå. Elsker høsten og dens lune feeling. 
Vi snakker røft treverk, rotting, pels, lin, grått, metaller og for ikke å glemme alle stearinlysene.
Til uka reiser jeg på innkjøpsmesse. Høydepunktet for oss som driver butikk. 
Lista mi er laaaang og full av avtaler. Vi snakker slitne ben på kvelden:)

Det skjer mye med butikken fremover.  Jeg får stadig flere spennende leverandører og muligheter. Gleder meg veldig til denne høsten og julen. Mer vil jeg ikke si nå:)

Selv om det meste av høsten er planlagt av innkjøp er jeg åpen for ideer, ønker, forslag osv til hva Drømmeverden bør ta inn, ta en titt på osv. 
Send gjerne en mail: drommevernde@hotmail.no
Dette gjelder også dere som handler på nett!

Apropo nettbutikken. Vi får daglig flere nye shoppere, og jeg blir så stolt!
Veldig stas at akkurat DU velger oss:)
Tøff kasse eller?
Fyll den med ved, blader, leker, puter, tepper....ja i det hele tatt:)
Koster 549,-

Viser noen bilder fra butikken idag, det meste av nyhetene ligger allerede ute på nett.
Hvis ikke send en mail om det skulle være noe.

Loppekassa kaller, må være uthvilt til å ta imot huset fult imorgen.

Ha en fin søndag!


MOU!!!


God Kveld!
Hørt om Mou? 
Hele Hollywood og flere norske kjendiser elsker disse skoene.
Jeg hang meg aldri på bølgen med Uggs.
Mou er nok de nye Uggs, men sååå mye finere. Tror det er den kraftige sømmen som gjør det ekstra.
På motemessa fikk jeg prøve et slikt par og jeg ble totalt solgt. 
Helt fantastiske å ha på foten, nesten som tøfler! 
Og med en kraftigere hælkappe enn Uggs blir de ikke så "utgåtte". For det er noe av det styggeste jeg vet om, når man tråkker utenfor sålen på skoene:)
         
Hvorfor skriver jeg om disse skoene?
Nettopp fordi Drømmeverden nå har blitt forhandler av disse. Halleluja!
Gleder meg som en unge til disse ankommer butikken, innen 2uker så er de på plass.
I første omgang kommer de i fargen sand og marineblå.
Ønsker du å forhåndsbestille? Send mail til drommeverden@hotmail.no

Idag har jeg jobbet i butikken, fått ryddet og stylet. Stadig slenger jeg mer varer på salg, vi trenger plassen til alle nyhetene som har kommet og som kommer fremover. Jeg blir å finne på jobb imorgen også, ta turen innom og hils på:)
Høsten er en fin tid, jeg er klar!I kosekroken etter endt Motemesse!

Hei Bloggen!
Dagen idag har blitt tilbrakt på Motemessa. Vi har en egen klesavdeling i Drømmeverden gaver og interiør. Denne har økt fra en kleskrok til en egen klesavdeling da vi flyttet inn i nye lokaler nylig. Det betyr mer plass og mer klær. Tanken min har lenge vært å ha en flott og velfylt klesavdeling med noe for enhver smak og lommebok. Jeg skal love deg at vi er på god vei dit!
Mye spennende i vente fremover på den fronten også, gleder meg som et barn til å vise og fortelle dere.
Etter en dag med trasking er det deilig å slenge rompa nedpå i godstolen. Høsten er på god vei så nå er teakoppen god å ha igjen, og masse stearinlys. Innekosetid!
Viste et nytt konsollbord her om dagen som flere av dere spurte om. Først plasserte jeg det foran mursteinsveggen, der passet det kjempebra. Det grove treverket mot den tøffe mursteinen.

Jeg kjøpte konsollbordet for å ha det stående bak godstolene, ønsket en plass til interiør og oppbevaring av interiørblader o.l. Det er hylle under bordet jeg tenkte å plassere kurv eller trekasser.
På veggen over har jeg sett for meg en stor klokke. Fikk inn en flott klokke i dus grønngrå.
Skal jeg henge den opp?
Herregud, som jeg har #lagehulliveggen frykt!
Det meste av interiøret er fra Drømmeverden, i tillegg til stolene og det nye konsollbordet.
Klokken finnes i  NETTBUTIKKEN HER

Vi skrives!

Paradis Kupp!

God Morgen!
Titter kjapt innom før jeg må jobbe videre med regnskapet. 
Det er nok noe av den tyngste og kjedeligste delen av egen bisniss, men det må til.

Et lite TIPS til dere:
En av mine favoritt puter som vi har valgt å kalle Paradis har vi kupp på i nettbutikken nå.
Før 299,- Nå 150,-
Kun noen igjen så førstemann til mølla!
Finnes  HER!


Work Hard & Enjoy!

Høstens Greengate-nyheter nærmer seg!

God kveld lesere!
Vi skriver 1.august på kalenderen, den siste sommer måneden og sensommer.
Hvor ble egentlig juni og juli av? *hjelpes som tiden løper*
Det vil si at vi entrer september før vi vet ordet av det, og da snakker vi starten på høsten.
Vi som driver butikk har hatt tankene i "høst-mood" en god stund. Nye kataloger dumper ned i postkassa allerede i juni, for høsten og vinteren. Mye har jeg bestilt i sommer, og mer skal bestilles nå fremover og ikke minst på innkjøpsmessen i slutten av denne måneden. *WEEE*
  

Jeg føler at jeg gjentar meg selv hver sesong, men Greengate har gjort det igjen.
Fy så mye fint!
Mint og rosa har vært en stor HIT i vår/sommer. Kolleksjonen utvides med enda mer i disse sukkersøte fargene.
       
 
For mange er lilla/lavendel den store høst fargen.
Noen nye kopper og kar kommer i den nydeligste lillafargen.
 Og mange vil nok si det samme: Endelig, kommer Greengate med stjerner!
Grått kom første gang ifor høst og er en stor slager. Serien utvides igjen.
Grått passer jo hos de fleste.
Bland det med sølv, kongler og rotting----> Jeg er SOLGT!

Masse Greengate Nyheter er bestilt, og kommer mot slutten av august.
Følg gjerne Drømmeverden interiør på facebook. Da får du se nyheter, info, inspirasjon og tilbud.
 
HVA ER DIN FAVORITT?
 
Klem
jule nyhetene fra Greengate viser jeg senere.

Koser meg inne!

Brrr.. det er ikke mye som sier meg at vi nærmer oss juli måned.
Hvor blir det av tropenetter og deilige sommerkvelder som jeg husker fra da jeg var liten?
Vi satt ute på terrassen under tak ikveld, men måtte tilslutt kaste inn håndkle. Det er grenser for hvor mye man skal truge-sitte ute!
Tror det kan bli hakket bedre når rotting-sofaen kommer og vi får opp varmelamper i taket.
Da SKAL jeg sitte ute!
Min favoritt er fortsatt corall, blir ikke lei jeg.
Fargen gir meg energi og en følelse av sommer. Så når vi fikk inn like bordbrikker som putene mine måtte jeg bare ha. Gleden ble dobbel da vi fikk inn telysestakene fra TineK i corall.
De er bare vakre med lys i!
Disse og masse mer fra TineK finnes HER
Planen var å flytte rosa stæsj inn i stua, men det får vente.. I hvert fall inntil utesofaen min kommer, kan jeg flytte corall ut. For en ting er sikkert: Corall skal få følge meg denne sommeren!
Nå er butikken og nettbutikken fylt opp med Greengate varer. Vi fikk inn en stor ladning i går, moro når kundene kaster seg over og kjøper rett fra eskene:) I tillegg ble en god del sendt avgårde til kjære nettbutikkunder. Så enda mer påfyll er bestilt igjen i dag.
Noen nye merker har vi også fått avtale med og masse fint er bestilt. Drømmeverden har en flott tid foran seg.
På tide å køye for min del. Små barn vet ikke forskjell på hverdag og helg, så dagen starter tidlig her i heimen uansett dag. Og i morgen skal jeg og min kjære på bryllupsfest. Gleder meg til å pynte meg, mingle med venner og bare være Margit. Og masse god mat og drikke!
 
Shangala Bangala! 

Det meste av interiør og sofa er fra Drømmeverden Interiør.

I see STARS!

God kveld i høst-stormen!
 
Det er ikke mye som minner om slutten av juni i dag. Småkaldt ute, mørkt, vind og masse regn! Da er det godt man kan kose seg inne med stearinlys, pledd og en kopp kakao med altfor mye krem.
NAM!
En fantastisk fin bling-bling pute måtte bli med meg hjem fra butikken min. Den er så fin at jeg vil ha den overalt! Fant ut at den passer på kjøkkenet, i stua, på soverommet, i gangen...ja, nå er det bare å begrense seg:) Tror den får flytte inn i stua. Vil du taste en hjem du også så finnes den her.
Litt mer nytt har også flyttet inn, bilder kommer i morgen når lyset er tilbake...håper jeg.
 
I morgen blir det shopping-tur, og som jeg gleder meg!
Kan nesten ikke huske sist.

Nå får det være nok!

Hipp Hipp!
 
I dag har jeg tilbragt noen timer i butikken min.
Hver gang jeg er innom ønsker jeg bare å "flytte inn", jeg er heldig som har en jobb jeg gleder meg til å komme tilbake til. Men først skal jeg prøve å nyte permisjonen med lille søtingen min, og jobbe bittelitt ved siden:)

De flinke jentene i butikken har pakket ut de lekreste varene fra Tine K Home, og gjort om i butikken. Hver gang vi får inn noe nytt blir jeg helt i ekstase, blodet pumper og noe må bare bli med meg hjem! Jeg gir meg helt over, NÅ FÅR DET VÆRE NOK!
Nei, jeg ELSKER nyheter og pene ting
 
Tine K varene var intet unntak, jeg skjønner godt hvorfor dette er det STORE.
I'm in love
Sett noe så fint?
Kjeramikken er helt fantastisk. Den er håndlaget og unik, følte jeg holdt en liten baby:)
Vi har det inne nå i den nydeligste lyseblå og grå.
Vet jeg har sagt det før, men den er helt nydelig!
Telysestakene med facet gir et flott lys, jeg skal ta bilder av de her hjemme i helga.
 
Pendel lampene i plisse har vi inne i forskjellige størrelser og farger.
Står på min ønskeliste i hvert fall!
 
Sukk....
Ikveld har det gått i VG-lista på Tv'n og litt deilig kaldt i glasset. Mannen ble litt oppgitt over meg etter et par timer... Han lurte på om frua hadde munn-diare? Det var ikke stille i ett sekund.
SOM om det er noe nytt:)
Skjønner hvor 5-åringen har fått skravla si fra ja.
 
Sånn går no dagan:)

For ei helg!

Ship O'Hoi!
Har helgen vært TOPP så langt?
Vi har hatt sommerstart i butikken denne helgen, og det har bokstavelig talt kokt over.
Gud hvor moro!
Siden butikken åpnet i sentrum for 3uker siden har masse varer funnet nye hjem. Dette har vært en kjempebra og spennende forandring for oss. På fredag utvidet vi kaffebaren med hjemmelagde kaker levert fra en lokal bakerinne, jeg er heldig som catchet henne. Så i helgen har det konstant sittet folk ute på terassen vår med en kaffekopp og noe attåt.
Vi har et eget rom med klær, sko og tilbehør i den nye butikken. Der bugner det av deilige klær i god kvalitet som jeg simpelthen elsker. Dette gjør kundene våre også:)
Vi er nå utsolgt eller utplukket på mange gode plagg. Ingenting er mer moro enn det!
Når kundene shopper som gale, produkter flyr ut og gode tilbakemeldinger kommer som perler på snor gir dette meg enda mer energi til å stå på. Jeg er alltid på hugget etter vakre ting, man kan ikke hvile på laurbæret.
Jeg lover mye spennende fremover i Drømmeverden!
 

Jeg er så stolt av å få blitt forhandler av Tine K Home.
Masse fint er på vei til oss, kommer i butikk i begynnelsen av neste uke.
Gleder meg som en unge!
 
Nå må jeg legge denne kroppen på lading, en ny spennende dag venter:)
Foto: fra bloggen til TineK

Kleskroken!

EN FANTASTISK HELG ER OVER!
En velfortjent og avslappende helg er på hell. Vi har kost oss med en skikkelig sommerhelg på campingen. Stekende sol, blå himmel, strandliv, bikini, barn som leker, god mat og kald drikke.
 Gleder meg til en hel sommer som er foran oss!
Vi har nå gått over til vår 1.sommermåned, det betyr at vi i dag har 90dager med sommer igjen. *krysser fingrene*
   
 
I den nye butikken har vi laget en egen kleskrok med de deiligste plagg!
Jeg rett og slett DIGGER denne avdelingen av butikken. Sammensetningen av fine klær, røff mursteinsvegg, bjelker i taket, drivvedd, sorte fliser... Ja hele konseptet!
Røft møter fint.
 
   
 
Prøverommet i forrige butikken laget jeg av en gammel dør fra hovedhuset på gården jeg er fra, det var jeg så fornøyd med at den måtte være med på lasset videre. Den er nå endeveggen på prøverommene med en lettvegg imellom. Jeg elsker å bruke gamle ting og lage noe som ikke alle andre har.
Jeg er i hvert fall kjempefornøyd:)
 
Ikveld avsluttet jeg helgen med en skikkelig joggetur. Det er så deilig å kjenne at kroppen er der den skal være igjen etter fødsel. Nå må jeg bare vente på at lille-bebis kan bli med i joggevogna, inntil da kan jeg løpe alene eller kjøre speedwalk med barnevogn.
 
God ny uke alle sammen!
 

10 minutter alene..

...før jeg skal vekke storesøster.
Lillesøster har fått mat og blitt lagt igjen. Merkelig hvordan hun sover hele natten og allikevel må hun alltid legges rett etter mat og skift. Godt med noen minutter alene, bare jeg og kaffekoppen
 
 Bilder fra butikken kommer litt senere enn lovet.
Min fritid er snever for tiden med mye å gjøre + en litt mer krevende bebis enn vanlig. Fant i går ut at hun har 3 tenner på vei, en nede og to oppe. Alle godt ut på siden, kan se ut til å være jeksler..
Trodde ikke det kom før de var over året??
Butikken min har en ganske stor Greengate-avdeling, da vi selger en del av det. Den tidligere disken er nå blitt "kjøkkenbenk". Synes det ble så fint med egen kjøkkenkrok og alt som hører med der.
Små og store sitteplasser til kaffekundene finnes rundt i butikken og på terrassen ute. Er det dårlig vær flytter vi inn en del av utemøblene, kundene skal da slippe å stå:)
     
 For kaldere dager kan vi fyre på peisen. God stemning!
Men først vil vi ha sommer.
 
har fått inn en rålekker pute, hvit med strass fjær!
Litt glam er ikke å forakte. Tror jeg må shoppe litt igjen.
 
Nå må jeg hive meg rundt her. Eldstemann skal på uteuke i bhg, jeg og lillemor skal på trening før vi skal en tur innom butikken. Lokal-TV intervju igjen.
Gleder meg som en liten unge til å komme i butikken igjen, rart å ha åpnet "ny" butikk og ikke være der daglig. Men min tid kommer så altfor fort, så inntil da må jeg nyte dagene hjemme.
 
Happy Tuesday!
 
 

Velkommen inn i nye Drømmeverden!

 

Happy lørdag!
For et herlig vær vi har hatt i dag! Det er så deilig med sol, grilling og blogging ute på terassen.
Heldige oss fikk strålende sol på åpningsdagen av Drømmeverden interiør, klær og kaffebar i går.
Kundene satt ute i solen og drakk deilig kaffe.
Nyheter fra Mille Moi kom dagen før åpning, snakk om service fra de beste damene!
Og varene er til å dø for. Elsker at det er klassisk, røft og sommerlig. Blir vi noen gang lei stjerner?
De har designet sin egen serie med kopper, asjetter, boller og tekstiler. Miks og match i forskjellige mønster og farger.
Prisene er heller ikke noe å si noe på, hva med et 60x60cm putetrekk til 199,- ?
 
    

Vi har fått et stort parti med Durance sitt skyllemiddel og klesvask i den nye freshe duften Cotton flower, og kjører 30% på dette som et åpningstilbud. Løp og kjøp!
Pssst! Du blir avhengig av disse produktene:)
 
      
En deilig kaffekrok!
En av flere sittegrupper inne i tillegg til at vi har stoooor terrasse ute.
Dette er en butikk man skal kose seg i. 

 
Dette var bare en liten smakebit!
Stikk innom igjen i morgen så skal jeg guide deg videre rundt.
Hva synes du så langt?
 
Krysser fingrene for like fint vær i morgen for jeg har en hage som skal planlegges.
Mannen hadde graver her for et pr uker siden så nå er siste delen medd gress på vei opp. Nå mangler blomsterbed, hekk og hagemøbler.
 
 

working 9-5...


......ikke akkurat!
Hos oss går snart dag og natt i ett. Å stable en ny butikk på bena på under en uke er ikke bare bare, men det er ikke umulig!
 For 2 år siden tok jeg steget fra å drive en liten butikk i fjøset hjemme med nettbutikk, til å åpne en ordentlig butikk. Det var kjempeskummelt, men jeg har ikke angret en dag!
Jeg har lært kjempemasse om butikkdrift, møtt mange hyggelige kunder (og noen ikke fult så hyggelige), sett varer komme inn og løpe ut, gjort noen bomkjøp, hatt mange opp og ned turer..
 
Jeg åpnet en liten butikk ved hjelp av sparepenger etter knallhard jobbing. For hver krone tjent kjøpte jeg mer varer og økte sakte, men sikkert varelageret. Slik holdt jeg på i et par år og endte opp med en butikk med godt utvalg. Alt fra interiør, klær, smykker, sko, kaffe/tea, konfekt..og en kaffebar.
Dette har kostet meg mange arb.timer, tårer, våkennetter, bekymringer, mye av mitt sosiale liv og gitt meg lite med lønn. Til gjengjeld har jeg lært så mye, gitt meg masse glede, stolthet og latter.
Det er ganske kult å se hva man har klart å bygge opp! Og det er med stolthet jeg kan vite at alt er 100% mitt.
Drømmeverden er kommet for å bli, MiN Drømmeverden! 

Nå har jeg pusset opp en gammel brun pub og forvandlet den til en skikkelig Drømmeverden.
Som min kjære sa da han kom inn der: du er ikke akkurat skyggeredd du nei.
Vel, jeg er vel kanskje ikke det. Det gjelder å se muligheter, ikke hinder!
Ikke alle som vasker ned og pusser opp et fjøs heller:)
 
Veien fra "rottereir" til interiørbutikk var ekstra tung denne gangen. Siden jeg er i barselpermisjon for ei jente på 4mnd har jeg følt meg litt mellom barken og veden. Dårlig samvittighet for å enten ikke være nok på "jobb" eller altfor lite hjemme. Takk for pappaperm-dager og røde dager i mai:) 

I dag er jeg nok verdens stolteste butikk-eier!
Vi klarte å åpne butikken slik vi hadde håpet. 4dager med flytting og rigging av ny butikk er fantastisk bra jobbet. Jeg har det beste jente-teamet med meg i butikken.
Tusen takk til dere jenter!
 
I morgen holder butikken åpent fra 10-15. Hva med en deilig kaffe og kake på terrassen?
Butikken er vel verdt et besøk synes nå jeg:)
Og ja, det er faktisk lov å være stolt av en så fin butikk!
janteloven kan bare tie..
 
Bilder fra ny-butikken kommer i morgen, nå skal det køyes. Disse bildene er tatt av journalist da jeg åpnet butikken i Strandgata for 2år siden.
 
SUPERSTOLT BUTIKK-EIER
klem


Det nærmer seg!

God kveld!
Flere enn meg som synes tiden går altfor fort??
Jeg synes ikke det er lenge siden jeg var å tittet på nye lokaler i januar og bestemte meg for å flytte butikken til sentrum. I morgen er det 16.mai og siste dagen i Strandgata butikken.
Var det ikke akkurat 1.mai dere?
 
Snart er det tid for en ny epoke for Drømmeverden interiør.
Jeg grugleder meg til å forlate den flotte butikken vi har i dag
 
 
Nå må jeg lades!

Maritim sommer!

 
Mandagsblues!
Ja, da var vi snart halvveis i mai måned om jeg har ikke sett mye til sommeren, kanskje ikke du heller?
Jeg krysser fingrene for at den kommer snikende om noen dager, helst før 17.mai. Også har jeg bestilt sommer til langt ut i september. Med ønske om sommer kommer også tankene på duse pasteller i heimen, lette klær/sko og ønske om en maritim sommer.
Flere enn meg som liker marineblått i striper, ruter og STJERNER???
 

Er man ikke helt på den marineblå linjen kan beige også
være sommerfint. For min del må disse to fargene gjerne matches sammen.
.
 
 
 
 
Vi åpner snart sommerparadiset vårt, nemlig campingvogna som ligger i nærheten av Helgeroa.
Beste sommerplass på jord!
I år har jeg planer om å virkelig stæsje opp litt der nede, og da blir det beige, hvitt og marineblått.
I fjor gjorde jeg minst mulig der siden vi kjøpte en gammel vogn med alt utstyr slik at min kjære også skulle få teste ut campinglivet før vi invisterte for mye.
Vel, i år må det bli ny vogn. Med et barn til på lasset har vi hverken plass eller mulighet til å bruke den gamle. (vi snakker tidligere lekkasje, få soveplasser, ingen varme og NULL luksus)
 
 
Produktene på bildene blir å finne i butikken min etter hvert! *Lykke*
You LIKE?
 
Må bare fortelle dere. I dag var det foreldremøte i bhg med foredrag Vi fikk høre et super-entusiastisk foredrag fra Nina Nakling, førr ei dame! Den energien skal du lete lenge etter.
Se gjerne HER
 
Natti nattFridag ble maledag!


Har du hatt en fin Himmelsprett?
Mange har i dag hatt en etterlengtet fridag, det er det som er så deilig med mai-måned. (Vel, sett bortfra færre salgsdager for oss butikk drivere da. )
Jeg benyttet anledningen i dag til å la jentene få ha en besteforeldredag slik at jeg og mannen kunne jobbe. Jeg har malt og jobbet i det nye butikk-lokale og mannen har lekt seg med graver rundt veggene her. Tomta blir opparbeidet og gjort klar for mer plen, og blomsterbed til meg. Godt å få ryddet rundt veggene etter husbygging.
Jeg var på befaring i butikklokale en kveld på nyåret, da så alt så lyst og fint ut. Men i dagslys fikk jeg se at veggene var gulbeige, lyserosa og gule. Og mange mørkebrune elementer. Fysj a meg!
Etter å ha brukt mange liter hvitmaling og lyse jordfarger begynner det å bli så bra.
Lokale har tidligere vært pizzeria og pub, en såkalt brun pub.
Barhyllene bak disken var sorte med speil inni, jeg har malt hyllene i hvit lin og tapetsert over speilene. Ble knallfint!

 
Vel, dette var noen underveis bilder. Fortsatt litt småtterier igjen, lokale har heller ikke blitt ryddet og vasket ned. Jeg tror resultatet blir veldig bra!
For de som vil se noen før-bilder så kommer de her: 
(dårlige mobilbilder men..)

Nå får frua legge seg på lading, i morgen er det forberedelser til bursdag-helg.
Pernille fyller 5år!
 


Nyt langhelgen for deg som har det:)

-Margit-

Raindrops!

Raindrops keep falling on my head
I'm not complaining
because I`m free
nothing worries me
 
Mandagskveld hello!
Nydelig dag har vi hatt i dag med god temperatur og sol. Jeg måtte dra inn storesøster kl.19 ikveld:)
Butikken er øyeblikkelig ferdig malt, jeg er så fornøyd!
Har noen grusomme før bilder jeg skal vise etter hvert, og etter bilder såklart.
Selv om solen endelig er kommet, gjelder det å være forberedt til våtere tider. Med de siste somrene ferskt i minne har jeg i dag kjøpt meg nye sko. Vel, ikke vanlige sko, men råtøffe gummisko.
Disse var så fine at de får pryde skjenken litt ikveld.
Disse finnes i butikken min og du kan tikke de hjem HER
I morgen skal jeg på TV....ut av komfort sonen. *gulp*
 
For de som lurer og spør så blir siste åpningsdag i Strandgata 16.mai. Den kvelden braker det løs med flytting. Kjenner jeg gleder meg vilt til ny butikk!
 
See you later Aligator!

Kom mai du skjønne milde!

Hurra for Mai!
Jeg har sett sånn frem til mai-måned. Da kan vi endelig håpe litt på sommer og sol, plante ute, campingsesongen starter, storesnupp blir 5år, 17.mai, grilling, fridager, småsko og grønn natur!
Mai pleier å være en skikkelig fin måned.
 
Jeg husker det året Pernille ble født (2008), da satt jeg ute i bikini fra permisjonen startet 1.mai. Og det var  trope da jeg lå på sykehuset og etter vi kom hjem. En fantastisk mai måned var det!
Hvor blir den varmen av nå? Hørte rykter om at sommeren kommer neste uke..!?
Den som venter får se:)
 
Mai måned betyr også ny adresse for Drømmeverden interiør. Idag har jeg malt og fikset i lokale, FOR en forandring det blir! Fortsatt litt igjen, men tror jeg og håndtverkerne er i god rute.
Selve flyttingen orker jeg nesten ikke tenke på, da er det bare å puste med magen og henge med i svingene:) 
 
Hurra for Mai og hurra for snart helg!
 
klem fra
Stilig genser finnes HER. Knæsje farger er hot i år!
Gratis frakt i nettbutikken for ordre over kr.600,-  t.o.m 16.mai
 

I'm BLUE baby!

God morgen fine lesere!
Solen skinner fra skyfri himmel, fuglene kvitrer og mor selv er uthvilt.
Nok en fin dag ligger foran oss;)
 
Jeg får lyst på en ny garderobe nå som våren har meldt sin ankomst. Lette stoffer, korte ermer, lyse farger...og korall da. Jeg er helt fortapt i korall!
Etter et svangerskap med gravidbukser og etter hvert bare noen få plagg å velge blant blir man shoppelysten. Jepp, jeg er klar!
Jeg har nå en butikk som bugner av flotte klær, moro å gå på shopping der.
Også litt stas med klær som man ikke finner overalt.
Jeg har tatt bilder av mange av nyhetene og en del er kommet ut i nettbutikken.
Spørs om alt blir levert tilbake til butikken,  jeg har funnet mange favoritter:)
Snart kommer presten hit for dåpssamtale.
Deretter skal vi ut på den O'store handlerunden: mat, blomster og bordpynt skal kjøpes inn.
 
Oversized blå genser og min favoritt  bukse, begge fra Worn Pretty.
Alt av klær og sko fines her 
 
Ønsker mine lesere en Happy Friday!!!

Vårslepp!!

Happy vårdag!!!
 Har uken vært fin så langt?
Jeg har fått gjort veldig mye fornuftig og koselig denne uken. Mange ting er krysset av to-do listen. Kan kanskje ha noe med at lillemor starter dagen i 06-tiden...men heller det enn nattevåk.
Godt jeg har kaffe å starte dagen med:)
 I dag starter Vårslepp 2013 i Åmot. Da blir det en del happenings, tilbud, olabilløp på lørdag osv..
Vi ønsker våren velkommen!
I Drømmeverden interiør blir det masse flotte klær, sko og interiør til nice price.
Førstemann til mølla...
       
Nå bugner butikken med masse flotte vår og sommer klær, jeg blir helt spinnevill!!!
Er ikke dette antrekket som et friskt vårpust?
I'm in LOVE
 
Disse ballerinaskoene er rett og slett et must!
Kjempegode på foten og flotte å se på.
 
Ut på tur aldri sur, nå blir det ny power-walk runde før jeg skal kose meg hjemme med verdens beste bebis, litt jobb og klargjøre huset for helg.
I morgen skal jeg jobbe i butikken for første gang etter fødsel, gleder meg som en unge!
 
Happy Vårdag!
 
I nettbutikken finner du:
 
 

Vel overstått påske

Hei og hopp Tirsdag!
Påsken er over for denne gang og hverdagen er i gang.
Vi har hatt en fantastisk og solrik påske på fjellet med avslapping, ski, god mat og altfor mye påskegodt!
Flere som kjenner seg igjen?
 Borte bra, men hjemme best!
Det er godt å komme seg bort, bort fra hverdagens gjøremål og husets fire vegger. Men gleden var stor både for stor og liten når vi kom hjem.
Vårt hjem
 Før vi dro på påskeferie lånte jeg med meg en ny lampe fra butikken. Den passet PERFEKT i stua vår! Forelsket igjen.. så den må jeg nok kjøpe meg ja.
Tester den litt rundt i stua, synes den passet fint på skjenken sammen med de nye sølv-bollene. Spørsmålet er om jeg må ha to stykker for den fikk også plass i vinduskarmen selv om den er ganske stor. Hadde vært fint i vinduene ved sofaen... *tenke tenke*
Den blir vel på evig vandring slik som alt annet i huset her:)
Startet dagen i dag med en time power-walk med barnevogna.
Fantastisk med varme fra sola og masse energi!!
 
Nyt denne flotte vårdagen videre!
 
Lampen og sølvbollene ligger i nettbutikken under NYHETER

Hjemmekontor!

God fredag!
Jammen er det ikke helg igjen, synes det bare er mandager og fredager jeg.
For mange er kanskje også påskeferien i gang?
 
I dag har jeg hatt min første hele arbeidsdag etter fødsel.
Deilig å ha "tid" til å jobbe igjen. Jeg har til nå kombinert barselpermisjon og litt jobb innimellom slagene. Det har vært ganske slitsomt å aldri komme ajour.
Fra nå skal pappaen ha permisjon en dag i uken, noe som gir meg mulighet til å jobbe. For det er ikke til å skyve under en stol at det alltid er mye å gjøre og ta tak i når man driver egen bedrift.
Nå har jeg fått fikset i nettbutikken, betalt regninger, svart på mailer og ikke minst ført regnskap.
Puten jeg har valgt å kalle Paradis er kommet i butikken, jeg tenker på palmer og bølgeskvulp når jeg ser den. Altså et paradis!
Drømmeverden interiør har fått noen nye leverandører i dag som jeg gleder meg til å motta varer fra, butikken blir bare bedre og bedre! Jeg jobber hele tiden med å finne de beste leverandørene og de flotteste varene. Det skjer mye med butikken fremover som jeg gleder meg til å dele med dere:)
Jeg har også pyntet og stæsjet litt i heimen med nyheter, ble så fornøyd. 
Dere skal selvfølgelig få se.
 Nå tar jeg helg med kjempegod samvittighet. *Lykke*
Jeg er klar for babykos, kos med storesnupp og kokkelering av fredagsmiddagen.
Og sofaen da..
 
God helg Folkens!
 
Corall pute her og paradis pute her

Love corall!!


God kveld folkens!
Nok en dag som har flydd av sted. Egentlig uten de helt store gjøremålene, men har fått ordnet litt i heimen. Med ny sjef i huset er det bare å senke skuldrene og ha minst mulig planer:) Støvsuging med bebisen i bæresele var riktignok en stor suksess, hun ble helt døsig.
Nå som solen og påskeværet er tilbake var det bare å ta på seg solbrillene og trille en tur.
Jeg kunne høre at snøen smeltet. Jippi!
Med våren rett rundt hjørnet er det deilig å pynte med friske farger inne. Jeg er svak for vårens farge corall, noe så fresht! Varene jeg bestilte på messa er nå i butikken, så da måtte jeg shoppe litt.
Rett rundt hjørnet kommer telysholdere fra Tine K i samme farge. *Lykke*
Gleder meg til klær i samme farge, men da trenger jeg litt mer sol på kroppen først:)
Corall puten kommer i nettbutikken i morgen, for da har jeg min første hele arbeidsdag igjen.
Og mange flere godbiter.
 
Flere bilder kommer i morgen!
Liker du corall i interiøret?
*God natt*
 
 

En titt inn i Drømmeverden interiør!

 
God Morgen!
 Lyst til å sitte ved dette bordet å nyte en deilig frokost? Det hadde vært noe, så herlige farger!
Pasteller er jeg veldig svak for, spesielt gjennom våren og sommeren. Rosa, blått, mint, hvitt...mmmm 

Nyhetene fra Greengate er på plass i butikken.
 Eyecandy vil jeg kalle det!
 
Candy mint er en av vår/sommerens nyheter. Kjenner jeg er veldig svak for denne serien selv, helst sammen med de rosa nyhetene. Just my kind of tea!
  Vi har ikke bare søte, blomstrete og romantiske herligheter i butikker. Bare se på denne miksen av natur, lin, betong og jordfarger. Jeg liker en basis i hjemmet som består av akkurat dette, og tilsette litt farge, glam og paljetter:)
Lag deg et lysfat, det gir et mer ryddig uttrykk og gir rom for å bytte ut små detaljer etter årstid og humør. Noen herlige rosa tulipaner kunne vært fint i denne kabelstrikkvasen akkurat nå.
 


Noen av vårnyhetene på klær og sko.
Her vises mine favoritter:
Klær med de ekstra detaljene, prikken over i'en! Og lyserosa converse med nagler/diamanter, ballerina med paljett peacetegn og lave sorte gummistøvler.
 
Våren er en herlig tid både på interiør og klesfronten!
Og for en energi våren gir...herlig!!
 
Så du noe du likte? Det meste finnes HER
 
Nå må jeg og lillemor stikke, innkjøp av klær til høsten i butikken.
Glede! 
 

Tine K- LOVE


Hei og Hopp!
Håper uken har vært fin så langt?
Her hos oss er det vinterferie nå, så vi koser oss store og små:)
 
En gledelig nyhet har jeg å komme med idag.
Drømmeverden interiør er nå stolt forhandler av Tine K!
Herregud, som jeg gleder meg til første sending kommer om et par uker:)Tine K har så utrolig mye kult og stilfult!
Kjeramikk produktene med striper eller mønster kjenner vel de fleste til, finnes snart ikke et interiør-bloggehjem uten?
Den store pendel-lampen skal jeg sikre meg en av ihvertfall, vet allerede nå hvor den skal henge.. GLEDE!

Synes den blå kjeramikk-serien er fantastisk flott, behagelig farge.
Oi oi oi, som jeg nesten ikke kan vente!
Hva synes du om Tine K?
 
Nattaklem

Vårlengsel♥

Candy mint
  Sukkertøy for øyet!!!
Sett så herlige farger?
Det er ingen hemmelighet at vi gjerne drar frem pastellene når det går mot vår, den ultimate vårfølelsen. I et ellers så hvitt og lyst interiør er det flott med noen farge-elementer. Ofte trenger det ikke være så mye, annet enn noen tekstiler, kopper, blomster og puter i en kontrast farge.

        
 

Det er ingen hemmelighet at jeg ELSKER rosa!
Hele våren og sommeren kan jeg gjerne fråtse i rosa.
Jeg er også svak for lyseblå og nå har jeg falt skikkelig for fargen mint.
Greengate sine nyheter er helt i min gate.
You Like?


          
 Nytt av året er en serie med servise i kjeramikk. Her er koppene bl.a smalere og høyere.
Finnes i grått, mint og lyseblå/hvitt. (bildene under her)
 

 
Greengate klarer det hver sesong: de tar meg med storm!
Samlingen min øker stadig, merkelig nok... Jeg liker å mikse og lage mitt eget servise etter årstid. Noe settes bort og noe nytt taes frem fra skapet. På den måten blir jeg adri lei.
 

 
Har du en favoritt kanskje?
 
De fleste nyhetene er på plass i butikken og på nettbutikken
Her er det bare å fråtse og kose seg:)
 
Her i huset er det nå klart for en deilig lørdagsmiddag...kanskje med et glass rødt?
Ja, det var lurt!
Før vi skal innta sofaen og se siste episode av Hver gang vi møtes.
 
Herlig Lørdag!!!
 

Ny Kosekrok!

  Ohh herlige Torsdag!
Det betyr at helgen er rett rundt hjørnet og mannen kommer hjem. Alltid deilig etter å ha vært gressenke og "alenemamma" i 4 dager.
 
 Og for et vær vi har for tiden!
Nærmest påskevær...solen gir meg energi:)
 Den store hesteskosofaen har flyttet ut av Villa Drømmeverden. To fantastiske stoler tok over plassen, den såkaldte TV-kroken. Stolene er i samme serie som den nye sofaen vår. Klassiske møbler i linstoff, og dun i putene= ekstra god sittekomfort!
Møblene kommer fra Drømmeverden interiør.
 
Mangler paller til å slenge bena på og noe på veggene. Ønsker meg en superstor klokke på veggen, og kanskje en skjenk eller konsollbord bak stolene. Greit å hatt noe å sette litt stæsj på:)
Kakao i koppen bena på bordet og jeg er klar til å nyte kvelden.
Herlige hjem på TV ikveld og..
 
Nyt kvelden du også, det har du fortjent!
Bondep puter, saueskinn, lysestaker, stige, tepper og stoler fra Drømmeverden interiør.
 

Moxy...

...makes you feel Foxy!
Nytt favorittmerke er kommet til butikken. Klær med det lille ekstra!
Feminint, trendy og med litt edge.
Gleder meg til å shoppe:) Finnes HER
 
God søndag!
Idag har vi en deilig og avslappet søndag her i Villa Drømmeverden. Storesøster er med min foreldre, babisen sover og jeg benytter tiden til å blogge, jobbe og litt metime.
Apropo metime, det ble påfyll av litt sosialt igår kveld. Herlig med skravlekveld med de beste jentene!
Med en blanding av høygravide, nyforlovede, vordende brud og nybakt mamma følte jeg plutselig at vi var så voksne:) vel vel, vi er jo ikke 20år lenger...
 
Nei, nå må jeg tilbake til papirbunken. Kanskje det kjedeligste med å drive egen bedrift???
 
Husk å melde deg på give-awayen  HER på bloggen. (trykk på linken og meld deg på der)
Frist frem til midnatt idag:
 
 
Sofaen vår ble solgt igår, nå begynner stua å ta form:)
Bilder kommer.

Dueblå

 
Eller idag burde overskriften vært blåmandag(!) eller torsdag ssom det har rukket å bli allerede.
Idag våknet jeg med en rygg som ikke fungerte, måtte krabbe ut av senga. Da var det godt å ha en storesøster prinsesse som kunne hjelpe meg litt med baby.
Et skikkelig hekseskudd!
 
Jeg har forelsket meg helt i de nye putene fra Bondep!
. Røffe basicputer i stonewashed lin/bomull som gjør seg godt sammen med romantiske, klassiske, røffe eller moderne puter. Lag din egen miks.
Jeg har nå puttet inn noen blå elementer på kjøkkenet, friskt og vinterfint.
Puten i dueblå er bare vakker, utrolig fin blåfarge!

Vel, dagen idag ble toppet med at storesøster måtte hentes før i bhg for hun hadde kastet opp.
Stakars liten.
Ble en liten pause i skriving nå, med nok en runde med oppkast, vask og bading. Må si jeg ikke ser frem til natten. Faktisk første gang hun har omganssyken, men en gang må vel bli den første.
Tips for omgangssyken?
 
Håper din Valentin Dag har vært bedre enn vår:)
 
Puten ligger under Nyheter på nettbutikken

Bondep!

 God kveld fra sofakroken!
Vi har fått inn de fineste putene i butikken fra norske Bondep, basicputer i stonewashed lin/bomull.
Slike basic linputer får man aldri nok av synes jeg. Det er de putene man kan bruke hele året og bare tilføre en og annen sesongpute itillegg. Jeg har beholdt den runde puten i gammelrosa, får jeg litt farge i stua.
Elsker fargeskalaen!
 Noen rosa kubbelys, lykter og puter er nok til å "fornye" et rom etter sesong. Jeg har valgt en dusty rosa siden det fortsatt ikke er vår. Klarere rosa synes jeg hører våren og sommeren til.
Noen få elementer i en farge er alt som skal til, en rimelig og enkel måte å friske opp et rom.
Mens basicputer i skalaen grå-beige-hvit kan man ikke få nok av.
Idag har jeg og veslemor tatt den første lange trilleturen. Godt å få litt barseltrim.
Jeg får sakte, men sikkert trene meg opp igjen. Uvant for meg som er vant til å trene mye, men samtidig er det viktig å ikke gå for hardt ut etter fødsel.
 
Nei, nå våknet den lille byltet som sov så søtt på brystet mitt. Siste mating før vi tar kvelden:)
 
Klem fra

Putene finner du Her og her

Coffe, tea or ME? 
Håper uken har vært fin så langt?
Selv sitter jeg i sofakroken med en god kopp tea og koser meg, etter en lang arbeidsdag.
Kom i mål med regnskapet denne terminen og:) Det må være det kjedeligste med min ellers så herlige jobb som butikkdriver. For nå er butikken stappfull av så innmari mange fine nyheter innen klær og interiør. *happy, happy*
Kamera er med imorgen!
 
 
   
 
Kaffestasjonen på  kjøkkenet er så og si ferdig. Utrolig enkelt å ha alt på ett sted!
Etasje glasskrukkene har jeg fylt med forskjellig løs-tea, det gjør det enkelt å fylle en klype med tea.
 Kopper fra Greengate og Bastion, bolle og sukkerstrøer også fra Greengate.
 
Alt interiør fra www.drommeverden.no
 
 
Vi har en Dolce Gusto kapselmaskin, her kan man lage det meste.
Jeg synes kaffen er god, kaffelatten o.l er helt greie. Den kan ikke sammenlignes med en kaffelatte fra en barista maskin. Siden jeg har kaffebar i butikken og har tatt barista kurs er jeg nok særere enn de fleste..

 
Fredag igjen imorgen..
Ukene flyr altfor FORT!
 
Goooood fredag kjære leser!
kanskje sees vi i Drømmeverden? :)
 

En titt inn i julebutikken min

 Håper helgen har vært topp? :)
Vår har vært ganske avslappende og rolig. Jeg trengte virkelig å hente inn litt ny energi etter en stressende uke. Fredag åpnet julebutikken, så nå bugner det av jul!
            
 Favorittene mine er tekstilene i lin og mørkerød, så du den herlige julegrisen?
Sammen med natur, granbar og litt sølv har du min jul:)
Masse fint i rødt og hvitt har også funnet veien til Drømmeverden.
 Det blir vel ikke jul uten litt rødt?
Sammen med zink får man en koselig og nostalgisk jul, synes jeg.
Bedelys med tallene 1-24 har jeg også i år. Det var en favoritt hos oss ifjor. Tenne et lys hver kveld til julekalenderen på TV.
            

 Bakveggen i butikken er fylt opp med varer i sølv, hvitt, grått og lillatoner. 
Ble skikkelig fornøyd!
Ja, nå burde det være noe for enhver smak i butikken. Alt fra natur, rødt, lilla, sølv og hvitt. 
 Har du begynt å tenke på julepyntingen av eget hjem? Eller kanskje julegavene?
Anbefaler alle å starte NÅ da utvalget er best i butikkene, husk at godbitene går først.
En god del av julevarene er kommet i nettbutikken også, ta gjerne en titt HER!

Nyt Mandagen, folkens!
Vi sees:)

Jul i Butikken

Idag har jeg og mine 3 søte medarbeidere laget jul i butikken.
Litt av en prosess, men herregud så fint det ble!
 
Nå bugner butikken av nydelige julevarer og gaver. Nå finnes mye fristende av tradisjonell jul, sølv og hvitt, lilla, natur, nostalgisk... ja, noe forenhver smak:)
 Mine favoritter må være disse nydelige tekstilene. 
Jeg liker at julen er nostalgisk og ikke too much!
Hos oss blir det lin, rødt, granbar, litt sølv og kongler/kvister.

Løperen er lik som duken jeg viste her om dagen på kjøkkent mitt.
DEN serien skal få pynte mitt kjøkken til jul!
 
Gleder meg til å åpne JuleButikken imorgen

Legger meg med et smil om munnen for jeg har verdens beste jobb:)
Og imorgen er det fredag, ukas beste dag.
 PC'n har jeg fått liv i takket være lånt lader, og ny PC er bestilt.

Juleklem fra

Nye julelifter!
 Håper helgen har vært fin så langt?
Jeg har jobbet idag, før vi fikk middagsgjester. Stor stas for lillemor med besøk av kusinene sine.
En flott høstdag har vi hatt idag, kanskje en av de siste?
Snøen melder kanskje sin ankomst imorgen...altfor tidlig!
En ny liftgardin henger på kjøkkenet vårt. 
Fortsatt tidlig med julegardiner, dette er bare en liten smakebit. 
Lurer på om disse blir min favoritt og får pryde mitt julekjøkken i desember...  
Hva synes du?
Liftgardinen jeg viste forrige helg, er nesten tom før jeg i det hele tatt fikk den ut i butikken. 
Mange heldige nettbutikk-kunder!
God jul liftene har jeg akkurat lagt ut i nettbutikken  HER 

Bena høyt, kald pesimax i glasset og danse på TV!
NYT HELGEN, så blogges vi

Bli med inn i Drømmeverden

 Håper torsdagen har vært fin?
Idag var både kamera og minnekort med på jobb, da blir det bilder fra butikken min!
Grått er virkelig i tiden nå, og vi har masse grått inne. Ny grå lift og puter, elsker puten med barokk mønster. Vi har beige sofa, ellers hadde jeg kjøpt den for lengst!
 Høstens skjerf fra Barfota er på plass, mange fine mønster og farger
 Bakveggen er fylt opp med høstens varer i lin, grått, brunt- jordfargene med andre ord.
Og litt natur!
Nydelig og dekorativ hest.
Etasjefatet i glass er så kjekk, kan brukes både til matvarer og til dekorasjon. Eller begge deler:)
 Noen av mine favorittputer!
Disse har jeg på Tv-stuen. Mannen kan bekrefte at de også er veldig behagelige:)
 
 Gyngestolen i drivvedfarge står på min ønskeliste!
Tenk å ha den på babyrommet.
 
Ulveputen er svært populær.
Grått og lilla er fint sammen, synes jeg.
 Gammelrosa og lilla er min favorittfarge denne høsten.
Tilsett en lyngblomst så blir det knall!
Greengates nye servise er grått er kundenes nye favoritt, ikke så rart?
Bildene er veldig så som så.
 Idag har det vært tåkete og dårlig vær ute, da er det også mørkere inne i butikken.
Denne frua kan veldig lite om fotografering også, kurs står på ønskelista!
 
Så du noe du likte kan det meste finnes i nettbutikken
Hvis ikke må du ikke nøle med å sende en mail.
 
God natt og fredag imorgen alle sammen!
Litt ny julestæsj har funnet veien til kjøkkenet..bilder kommer imorgen:)
 


Special Moments

 
God midtuke-kveld!
Håper dagen har vært fin?
Dagen idag har gått i ett som de fleste hverdager gjør. Da er det ekstra godt å sette seg ned i godstolen med pleddet (jeg er avhengig!), teakoppen og bloggen.
 

 Jeg drikker en kopp tea hver kveld sammen med kveldsmaten. Spesielt nå på høsten og utover vinteren. Da er det viktig med en stor kose-teakopp!
"Kaffe og tea stasjonen" på kjøkkenet er under produksjon, her står kopper fra Bastion med teksten Good Morning og special moments. Klare til å fylles med deilig tea!
Liker du koppene fra Bastion?
Nå kan du sikre deg noen fra Drømmeverden interiør med -30% rabatt!
Du finner de HER!
 
Tenk imorgen er det torsdag alt og snart helg, ukene flyr altfor fort...
 
Fin fin Torsdag til deg!
 

Nesten julaften!

Oioioi!
 
 Sitter her med boken Sanselig Jul, og jeg er fortapt!
Boken er full av nydelig inspirasjon.
 
 
 Boken er flottere enn jeg turte å håpe på.
Den dekker flere "jule-stiler", har oppskrifter som gir meg vann i munnen og gir meg julestemning og det i oktober.
Jeg får faktisk sommerfugler i magen!
  

 Jeg er i full gang med å planlegge jul i nytt hus. I år skal jeg glede meg over julepynting, innkjøp og alle forberedelsene. Det var ikke det samme å pynte i gamlehuset vi bodde midlertidig i mens vi bygget.
 
Om bare 2 uker er jeg igang med julebutikk... weee... tiden til jul går fort!

 
Boken er å få i Drømmeverden interiør både i butikk og i nettbutikken
Kr.399,-
 
Nei, nå skal jeg tulle meg inn i pleddet igjen med teakoppen (juletea:) og den nydelige boken!
Ønsker deg en like fin kveld!
 


Putekrig!

God Morgen!
 Nye puter ble med hjem og inn på TV stua. 
Elsker disse putene og kombinasjonen: slangemønster, lin og velour!
 Disse putene har ingen "farlig" farge og kan lett kombineres med flere puter og farger etterhvert. 
At det blir flere puter etterhvert er det ingen tvil om. Jeg får ALDRI nok puter og synes det luner opp et rom. Samtidig som det gir endringer og fornyelse bare ved hjelp av en ny pute.
 Mine favoritter er puter i jordfarger og i den duse fargeskalaen. Har man mange puter i disse tonene er det ofte bare en blomstrete eller mønstrete pute som skal til for å sprite opp litt. (slik som på bildet over)

Løperne fra Au Maison i duse farger med blondekant i hver ende er populære blant kundene, og det forstår jeg godt!
Delikate og enkle på en gang.
 Butikken bugner av puter for tiden, i alle mulige farger, mønster og størrelser. 
Kundene handler puter som aldri før, tydeligvis ikke bare jeg som har putedilla!
 Peace puten i blågrå og keep calm puten er mine andre favoritter, kanskje de blir med hjem neste gang:?

Så du noen du likte? Du finner alle i nettbutikken under kategorien Nyheter.
Har du også putedilla?


 Klem fra

Endelig i butikk! BLINK BLINK!

Tjolahopp!
 Nok en laaaang dag er over. Idag har jeg flydd fra det ene til det andre, føler jeg ikke har fått gjort noenting. Selv om jeg egentlig har gjort veldig mye.. Men sånn er vel noen dager.
 Flere som føler det slik innimellom?
 
Gleden ble stor da et stort parti Blink jeans i fargen grå kom inn døren idag. En god del av de er allerede bestilt og solgt. For en stilig bukse som passer supert til høtens strikk!
Finnes i nettbutikken
 
Jeg har solgt den samme buksen i jeansstoff, den har vært populær og passer de fleste.
Elsker min!
Smale ben, lave baklommer som "løfter" rompa og et fint snitt! Kan vi ønske oss mer?
Like fin om du er lav, øy, smal eller kraftig.


 

Dette kalles helgelykke!
 
Håper du har hatt en fin torsdag, snart helg igjen nå.
Synes det kun er mandager og fredger jeg..
 
Tar med kamera på jobb imorgen, så kan dere få se den "nye" butikken:)
 Damenes Aften♥

Hoi hoi!
 Denne uken har flydd av sted, som de fleste andre uker. Dagene har gått med til masse jobb, både i butikken og på nett. Moro at så mange liker butikken min♥
Nyheter strømmer på, nå bugner det virkelig!
Vi har flyttet om på hyller, møbler, varer og satt opp ny innredning. Butikken fremstår nesten som NY.
Det er stas, for det er jo min lille baby♥

Imorgen Fredag 21.09 holder vi Damenes Aften i butikken kl.18-20.
Da får dere se alle høstnyhetene, vi har gode tilbud og serverer noe bite i og drikke.
Alle som handler hos oss den kvelden er med i trekningen av en fiiin premie!
Håper å se DEG:)

 Tusen takk for så mange fine tilbakemeldinger på kjøkkenet vårt (les:mitt)
Flere bilder kommer, også fra resten av huset. Mye jeg ikke har blogget ennå.

Klem

Høst♥

  Da er vel tiden inne for å si takk for nå til sommeren og ønske høsten velkommen!
             
 Våknet idag til skikkelig høstvær. Mørkt, kaldt og frisk luft.
Måtte tenne lys på frokostbordet, snuppa lurte på hvem som hadde bursdag!?
Da var det jammen meg på tid med levende lys igjen. *smiler*

              
 Jeg må innrømme at jeg ønsker høsten velkommen.
Hver årstid har sin sjarm. Høsten er en skikkelig kosetid med levende lys, pledd, masse puter, tea, frisk luft, lese og tv-tid..
 Herlige inspirasjonsbilder fra Hubsch, en leverandør til min butikk. Mye av dette kommer om få dager.
Jeg har bestemt meg for å blande jordfarger med dusty rose i stuen denne høsten.
Hva blir din høstfarge?

Ikke helt i form klem fra
 

Fridag!

God kveld!
Foto: Høstgodbiter hos  Drømmeverden interiør.
 Hatt en herlig fridag idag!
Etter en slitsom messehelg var det godt å tilbringe dagen med lillemor
 Å starte dagen med barne-tv, sofakos og pysj er ikke hverdagskost. Kanskje derfor det er så kos når man først har mulighet.
 
Til lørdag er jeg med å arrangerer loppis på grendehuset her vi bor. Det vil si at hver kveld denne uken må brukes til å klargjøre for loppis. Blir spennende, håper å finne noen godbiter!
På den andre siden skal det bli godt å komme i mål, slik at jeg kan bruke kveldene på å stæsje og høste til interiøret her hjemme. 

Klem fra

Greengate Høst!


 Sommeren er ikke helt forbi, men jeg har forberedt til høst en god stund allerede.
Eller har sommeren vært her i det hele tatt?
Greengate nyheter ruller inn i butikk om ikke altfor lenge. 
Som jeg gleder meg!
               
 
               
Det skal bli godt å bytte ut lyse farger, pasteller og lette stoffer i hjemmet.
Jeg ser frem til å få inn mer grovt, lin, røft og et hav av lys i nyhuset.
Ja, jeg legger ikke skjul på det: høsten er en deilig tid for innekos

            
 Greengate kommer med flere nye serien, igjen!
De klarer det hver gang, jeg er betatt:)

Koselig rosemønster i duse pasteller, blomstrete rødt, røft og stilig i grått, lin og blått og for ikke å snakke om nyheten i mint:
                
 Flere som får en fornemmelse av 50 tallet?
Herlig!

 Alle seriene er bestilt, så her burde være noe for enhver smak.
Fant du en favoritt?

Regnværklem fra

Vel overstått!

Hipp Hipp Hurra!

Snuppa har Helgestakk fra Hallingdal.

En fin 17.mai er over!
Barnetog, leker på skoleplassen, is-spising, Russetog og avslutttet med spekemat og jordbær.
 Mmmm..

Den eneste vi manglet var vår kjære.
Gleder oss allerede til han kommer hjem om en 1uke.

Prinsessas dom:

Ikke alle har hatt en like fin dag.
Min kjære kjørte en kollega hjem inatt, hans sønn hadde omkommet i en ulykke.

Lev dagen som om den skulle være den siste i resten av ditt liv

-Margit-


Nyheter i butikken min♥

God Morgen!
Håper morgenen har vært fin så langt?
Jeg startet dagen med en løpetur i duskeregn, som gikk over til striregn. 
Forfriskende!
Fuglebur, hjerte til dekorasjon og pip-pip pute. Elsk<3

jeg KLØR i fingrene etter å starte flyttingen inn i nyhuset, og ikke minst å begynne med det jeg liker aller BEST: Innrede!
Maritimt og sommerlig:)Problemet mitt akkurat nå er å bestemme meg for hvordan jeg vil ha det. Blir spennende å se hva jeg ender opp med!
 Ikke husker jeg helt hva som befinner seg i alle eskene våre, som har vært nedpakket i 2år.
Og jeg har sååå mange godbiter i butikken akkurat nå.
Stor fare for at jeg shopper meg blakk. *fnis*
Bildene viser noe av utvalget i butikken akkuart nå. 
Ønsker du å se mer fra butikken?

Nei, nå kom det en pall fra Mille Moi. Weee!!
Hive seg rundt klem fra

Ørebetennelse og murstein

Hei og hopp, god kveld!
Fineste Peace puta er nyhet, ligger også i www.drommeverden.no
Frua har klart å få ørebetennelse etter Svalbard tur. Bad timing!
Men det slår ikke ut meg, selv om det er innmari vondt (må jeg bare innrømme).
Butikken driver seg ikke selv. (desverre, noen ganger..)
Halvparten av min gamle murstein er skrubbet, resten må fikses en av de nærmeste dagene. Murer skal mure veggen mellom stue og kjøkken på mandag. *spent*

Huset vi bor i nå er sånn circa på stell, for her blir det burdag på lørdag.
Nei, nå må jeg krype i loppekassa. Prinsessa fyller 4år imorgen. Da blir det rooosa cupcakes, gaver, sang og prinsesse-blad på senga. Koooos!

Keep up the good work!

Slipp lyset inn!

God kveld søndag!

Lyset er for lengst kommet tilbake og det er så deilig.
Masse ny energi gir det meg!
 Siden huset vårt nærmer seg ferdig har jeg begynt å tenkte på gardiner, møbler, og interiør. 
Jeg ELSKER lyse gardiner nå på sommeren, slik som på dette nydelige bildet over!
Har du ikke de perfekte gardinene, så finnes det mange lekre i butikken min
*vanskelig å velge synes jeg*
Florlette gardiner som vaier i vinden<3 Finnes både i heisgardin og lange lengder.

  Det sies at gardiner er vinduets øyne!

Over kjøkkenbenken ser jeg for meg heisgardiner/lifter, kjekt å få gardinen vekk fra benken så man unngår flekker fra matlagingen. Ved terrasse-døren på kjøkkenet ønsker jeg lange gardinlengder i samme serie.
Ønsker meg hvite gardiner i sommer på kjøkkenet.
Notre Dame serien. Finnes i lifter og lengder.
 I stuen er planen å kjøre lange gardiner, ihvertfall på våre 3 vinduer som går fra gulv til tak. Disse 3 vinduene er ganske nærmer hverandre, men jeg får ikke bestemt meg om jeg kun skal kjøre gardin på hver side eller mellom hvert vindu. 
Tenker det blir lettere å bestemme seg når jeg får prøvd. 
Trenger ikke ha ALT planlagt:)

 Gardiner i lin farge er en stor favoritt. 
Jeg synes liftene og gardinen i lin i monogram-serien er fantastisk fine!
Håper de matcher fargen i stuen vår: hvit lin.
*krysser fingrene*

 Fargerike, smårutete gardiner er også flott på kjøkkenet!

Jeg har tatt mange nye bilder i huset idag, herregud nå drar det seg til!
Vi er i nytt hus innen en måneds tid om alt går etter planen, det gledes:)

Ser frem til å ta bilder av produkter fra butikken min i vårt nye hus. 
Ingenting inspirerer mer enn å se varene i et miljø!

Søndagsklem fra
 

Garden-Life!

God kveld i Drømmeverden!
Tenk at enda en helg er på hell, tiden flyr for fort.
Godt jeg og lillemor har fri imorgen, den skal nytes♥

Nyheter fra http://www.drommeverden.no/


Ikveld har jeg lagt en del nyheter ut i nettbutikken. 
Blant annet en del utelivs-nyheter. Det får meg til å se frem mot sommer og uteliv på vår nye, overbyggede terrasse. (greit med tak her i Norge:)
Vel, den er ikke ferdig ennå, men min kjære planerte før han dro på jobb. Da gjenstår det bare å legge hellene. Vedlikeholdsfritt!
Under tak drømmer jeg om en deilig sofagruppe i rotting, som matcher de kule produktene over i gråvasket tre:


Utemøbler fra Artwood!
Jeg er forresten forhandler av Artwood om noen ønsker å bestille. Flotte møbler med god kvalitet! Skulle gjerne hatt hele kolleksjonen deres, men plassen i butikken tilsier noe annet. *smiler* Men rotting-gruppen, solsenger og dockchairs står høyt på min ønskeliste!

Puter fra http://www.drommeverden.no/

Jeg er veldig svak for rosa og blomster, spesielt i sommerhalvåret. Disse putene i rosa og turkis er så freshe og sommerlige. Vurderer å kjøre slike farger, puter og stæsj på terrassen....men så er jeg så svak for marineblått, beige og stjerner også. Den maritime varianten.
Valgets kval!

Puter og lykt fra http://www.drommeverden.no/

Kanskje det må bli marinestilen på campingen...så kunne jeg valgt rosa, blomster og romantikk hjemme..?
Ja, det hørtes lurt ut!

Hvilken farge og stil har du valgt ute?

Nyt den nye uken som ligger foran oss:)

Badegleder!

God kveld til dere!

Mine bade-ønsker fra www.drommeverden.no og håndklær fra Lexington (som jeg sikkert bare kan drømme om:)

Denne frua sitter fast i sofaen!
Ikveld har jeg fått jobbet litt med nettbutikken. En del nyheter skal inn og litt opprydding trengs alltid.
Det er deilig å ta ferie, men når man driver for seg selv hoper det seg opp med mailer, regninger, bestillinger, og papirarbeid. Og en masse pakker i nettbutikken som skulle pakkes og sendes. 
Takk for det! 
Setter så pris på hver og en av dere som velger min nettbutikk...så prøver jeg å gjøre mitt for at dere blir fornøyd:)

Hovedbadet vårt er på vei opp, så jeg er i bademodus for tiden. I tillegg fikk vi inn en nydelig badeserie rett før påske som jeg tror jeg bare MÅ HA på badet vårt. Vakker!
Den finner du her.
Og alle smykkene mine skal opp og frem på stativer, så vet jeg hva jeg har.

Vil du se fremgangen på badet? 
Følg med imorgen:)

Ha det på badet!

Sommer?

For en deilig helg vi har hatt her på Østlandet!
Håper du også har fått nyte solen!

Tenk at vi har sååå fint vær og vi skriver ikke April engang! 
Fantastisk!
Jeg elsker de forskjellige årstidene vi er så heldig å ha her i Norge, men vintern ligger nok desverre på sisteplass av de 4. Den blir ofte altfor lang og gjør en del ting mer tungvint enn ellers.
Men jeg ELSKER våren, all energien jeg får og at lyset kommer frem. *smiler fornøyd*
Og alt som kommer til liv etter en vinter.
Hvilken årstid liker du best?

Minner meg på at jeg må begynne å planlegge og tenke på hagen!
Å opparbeide en ny hage er ikke så lett, synes jeg. Men rommet var ikke bygd på en dag heller. *smil*
Boken sanselig sommer gir meg masse inspirasjon! 
Har du den ikke? Da kan du kjøpe den her for 299,- (veil 399,-)

Super-duper klar for en ny uke klem
 (jobber i butikken tirs-lør:)

Råååååsa Vår!

FOR et deilig vær det har vært idag!
 Solen skinner om kapp med alle de deilige fargene i butikken for tiden. 
Gir meg masse energi!
 Men kan heller ikke la være å bli glad når vårens pasteller titter frem.
Jeg har alltid vært svak for råååsa, men se så nydelig det er sammen med lilla. Sukk!
 Om ikke så lang tid har jeg et kjøkken som skal innredes, skal bli gøy for i gamlehuset finner jeg null inspirasjon til å stæsje og ordne.
 Lurer på om det ikke må bli rosa i sommer!?
Blomstrete kjøkkenhåndkle+grillvott, rosa små boller og kar i hyllene og noen rosa+lilla puter i slagbenken. 
Kanskje den rosa brødboksen og, den er såå kul!
Høres ut som en deal det!?
 Imorgen er det den store vaffeldagen, da skal jeg tørke støv av piskebollen min og piske sammen en røre. Den bollen er så utrolig kjekk siden den har håndtak og helletut.
Just bake!
Foto: tatt i butikken min, Drømmeverden interiør.

Hva er din favoritt farge nå?

Lørdagsklem fra
D
De fleste av varene kan du finne i  Drømmeverden. Fri frakt Lørdag og Søndag for ordre over 500,-

Nyheter og rabatt i nettbutikken min!

En del av dere har kanskje fått med dere at jeg har startet med klær i butikken min?
I tillegg til alt interiøret og stæsjet. 

Her er noen av vår-nyhetene:

Det meste av interiør produktene og klærne ligger nå ute i nettbutikken. 

Mange av dere lesere hadde ikke mulighet til å komme på Damenes Aften i butikken for en ukes tid siden.
Jeg ønsker derfor å gi dere en unik mulighet til å handle i  nettbutikken med rabatt!
Fra nå og ut søndag 18.mars får dere 15% på ALT ved å oppgi rabattkode: villadrommeverden
(gjelder ikke på allerede rabatterte varer, og kun for de som benytter seg av en frakt-metode)

 ♥ Ønsker deg en behagelig handel
Og lørdagskveld! Koser meg med Hver gang vi møtes og Artisgalla..deilig lørdag ♥

Klem fra

som gleder seg til å handle interiør til huset vårt!

Damenes Aften

Vi feirer kvinnedagen med åpning av kleskroken vår!


Velkommen til Damenes Aften 8.Mars kl.18-21
Det vil bli enkel servering, gode tilbud og masse nyheter er kommet inn!
Ta gjerne med deg en venninne og møt opp. 
Dette er vår kveld!

Klær fra bl.a Ilse Jacobsen, Worn pretty, Kristine Vikse, Tina Wodstrup og Q by Kjederqvist.
Kule og fine sko og smykker som passer til vil du også finne her.

VELKOMMEN!
 

Putekrig!

Elsker disse putene i grov kabelstrikk!
Godt igang med ny uke allerede. Pakker ut vårens nyheter av puter og tilbehør. Vi snakker duse pasteller, grått, blått og sommerlige spreke farger....sukk! Skal ta bilder og vise dere. 
Har du også putedille?
Ofte er det ikke stort mer enn nye puter, blomster,  lys som skal til for å fornye stue, kjøkken eller soverom. 

Igår hentet vi fire (!) paller med fliser og stæsj! For en jobb å tømme det da vi kom hjem, hadde glemt at fliser er sååå tunge... Flislegger'n starter denne uken.. og dere skal selvfølgelig få være med.

Ønsker alle en FLoTT Tirsdag!

Klem fra
 

Psst! Lyst til å se tegninger av kjøkkenet vårt snart?

Naturligvis!

 Butikken bugner av nyheter nå!
Ikke bare pasteller (selv om det er populært nå mot lysere tider), men også en del natur.
 Stjerner og grått/hvitt. Og de kuleste blomsterpottene fra Greengate i betonglook.
 Endelig er speilet med liten hylle og knagger under kommet! *ønsker meg*
 Mugtail, do I need to say more?!? *smiler*
 Nytt servise som er så fint og røft med ugjevne kanter! 
 Det er så moro med masse nyheter og fiiiine ting i butikken nå!
Ønsker meg alt:)
Kan tro jeg gleder meg til å innrede nyhuset....kan bli farlig..

Nyt søndagen, den er DIN!


Liker du best pasteller eller det naturlige, eller begge deler?

Klem fra jeg-liker-alt

Bli med på jobb da vel!

 Jeg har verdens beste jobb i min flotte interiørbutikk! (ja, det er lov å være fornøyd:)
Det våres til veldig om dagen, nyheter strømmer inn. Også med det flotte vårværet i tillegg da!
 Nydelige Cornelia Plum fra Greengate!
 Love Pasteller! 
Vi knytter disse pastellene tett til brystet når det nærmer seg vår, skjønner det veldig godt jeg.
Tenk å ha en lyserosa brødboks på benken...sukk!

Lyserosa eller lyseblå? 
Ja takk, begge deler!

Kamera har vært med på jobb, flere bilder kommer!
Ser du noe du likte?
Se innom nettbutikken så sender vi.

våryr hilsen fra

Formland- Here I come!

Jeg er så super duper heldig at jeg skal til Formland interiørmessen i Danmark!
Innkjøp til butikken og bittelitt titting for min egen del (til nyhuset)..tihi..

Kjenner jeg er så klar for vår og litt farger jeg nå. Gjerne pasteller..
Jeg er klar for å finne noen nye leverandører også, kanskje noen ikke alle andre har. 
Det er totalt sett mange flere leverandører på den Danske messen, som også er mye større enn den norske messen.
TIPS mottas veldig gjerne!

Puter i nydelige farger som rosa, turkis, marineblått og blomstrete kommer til butikken nærmere våren. Og for å ikke glemme strandmatte:)
Me Like!
Knæsj rosa og blått i flere nyanser kommer virkelig denne våren, deilig å hvile øynene på. *smiler*


God Onsdag!

Litt reisesyk klem fra

MugTail- Me Like!

Du har sikkert både hørt og sett de flotte Mugtail koppene?
Før jul bestilte jeg disse inn til Drømmeverden Interiør, men de rakk desverre ikke komme før jul.
De hadde solgt seg helt tomme.
Men snart er de her!

Har du også falt for disse skjønnhetene?

Nå er jeg klar for nok en uke i butikken min, heldig som Elsker jobben min! Det ryddes i alle kriker og kroker så mange godbiter er satt på salg. 

Ikveld skal jeg dele noe kult med dere!

God tirsdagsklem fra

Jisess! I'm in LOVE!

Sett noe vakrere juletekstiler?

Jeg har falt pladask og litt til!
Så tidlig at disse tekstilene var flotte når de ankom butikken min allerede i oktober... men når leverandøren kom med dette bildet. Ja, da sier bildet mer enn 1000 ord!

Ergrer meg nok en gang over at huset vårt ikke blir ferdig bygget til jul. Men neste jul, da skal jeg starte pyntingen tidlig og da blir det ikke snakk om å spare på noe. Jo mer jo bedre...*smiler fra øre til øre*

For de av dere som har et hus å stæsje i år, er alle disse herlighetene å få kjøpt i min butikk eller nettbutikken
Så skal jeg prøve å holde meg heeeelt til neste år! Skal godt gjøres..

Har du pyntet huset enda?
Jeg vil så gjerne, men prøve å vente til lørdag..

Klem

Butikkbilder: den røde julen

Til manges glede er den røde julen her!

(Bilderas fra butikken tatt med iphone)
 De siste årene har hvitt, sølv og til dels naturelementer regjert på juletrend-fronten. I år er det også rødt som gjelder!
 Adventsstake beatående av "terninger" 1-4.
 Med røde ruter får man den nostalgiske røde julen
 Kjenner jeg er veldig svak for den røde og hvite julen! Bare ikke for mye rødt, det gjelder å finne den gyldne middelvei *smiler*
 En krans med bånd og god jul skilt skaper koselig stemning

 Og som jeg ønsker meg Greengates røde servise. Ville vært supert til julefrokosten, som forøvrig er noe av det hyggeligste med julen! Masse deilig pålegg, kaffe, egg, stearinlys, god tid...mmmm...

 Kjærstepar i gamleda'r!
 Rødrutete boxputer. Hadde huset vårt vært ferdig til jul skulle disse prydet vår hvite slagbenk
Jeg må ha litt rødt i hus til jul, ellers får jeg ikke den gode julefølelsen. I kombinasjon med fattigmannssølv, granbar, hvitt, sølv, lin og naturelementer----> har man MIN jul ♥ 
Kremt...vår jul:)

Hvilken farge er DIN jul?
Har flere bilder å vise fra butikken imorgen. (Hint: natur og lin)

 LOve
 

Lun spiseplass...

...ønsker vi i nyhuset.
Vi er så heldige å få et kjøkken på 40kvm så her skal vi ha et stort spisebord. Kjøkkenet skal være et allrom: husets

Stol, bord, dekketallerken, lykter, serviettringer, tøyservietter/ Drømmeverden interiør

Synes sammensetningen med hvitt, beige og rotting gir en lun stemning. Også kan man tilsette litt farger etter sesong. Ønsker meg et stort bord med en hvit slagbenk og stoler med lose-covers. Slagbenken skal fylles med puter, pledd og skinnfeller
Pute, skinnfell, slagbenk, rottingstol/ Drømmeverden interiør
 Og i et hjørne kan jeg ha en deilig lenestol i rotting til blogging og lesing...sukk!

Kjenner jeg gleder meg til å få et stort og deilig allrom!

Nei, nå kom mannen hjem fra 14-dagers jobbing så nå skal jeg klemme på han

Flott tirsdag!
 

Trenger du nye julegardiner?

 Jeg får inn flere FINE i Drømmeverden interiør
Åneida, det er ikke for tidlig å tenke på det. *smiler*
Viser idag den ene serien:
Buketthjerte 
(Klikk på bildet for å forstørre)
 
Nydelig smårutete tekstiler med brodert hjertekrans. 
 Gardinsett a 2 lengder m/knytbånd øverst kr.849,- (145x240cm)
Serviett kr.69,- (40x40cm)
Stolpute kr.149,- (42x42cm) med knyting og volang
Rund pute m/fyll kr. 249,- (ø50cm)
Putetrekk kr. 139,- (40x40cm)
Løper kr. 149 (45x120cm)
Liftgardin m/knyting og komplett oppheng 
100cm bredde kr.599,-
120cm bredde kr.649,-
(finnes og i 80,140 og 160cm bredde)

Butikken har fått inn denne serien i begrenset antall, spesielt av gardinsett og liftgardiner (kun 100 og 120cm). Jeg har mulighet for å bestille mer nå i nærmeste fremtid, slik at det blir levert i god tid før jul. 
Ønsker du å bestille noe fra denne serien?
Send mail: drommeverden@hotmail.no