festligheter

Happy ditt eller datt!

Happy Valentine! Or not.... Jeg anser meg selv som en veldig selvstendig dame så derfor tok jeg saken i egne hender og fiksa mine egne blomster! :)

Nå skal det sies at mannen er borte på jobb (som han er hver uke) så han er unnskyldt der altså. Ja, han kunne sikkert fått blomster levert på døren her, men det er jeg glad han ikke tok seg bryet med. Det synes denne økonomen her er bortkasta penger. Haha:) Det skal og sies at jeg vet ikke om jeg er så fan av denne dagen. Vi har mange andre dager i året vi kan feire. Jeg er ikke så fan av en pålagt kjærlighetsdag. Hva synes du?

Jeg tok med meg minste jenta ut på date idag mens eldstemann var på trening. Hun fikk bruke så lang tid hun ville i lekebutikken, nesten ihvertfall. Og når jeg ble akkurat litt lei så lokket jeg henne med en muffins på cafe. Hun strålte!:) Jeg fikk meg en god kopp kaffe og en koselig samtale. Hverdagslykke på en tirsdag! 

-17.Mai for liten og stor-


Hei 18.mai og dagen derpå. Vi koste oss fra tidlig morgen til sent på kveld alle 4. Her gikk det i ett hele dagen, fra det ene til det andre. Det var så stas å se jentene i bunadene sine, mammahjerte mitt bruste nesten over. Bunaden Pernille har på seg er en Hallingbunad som jeg selv har brukt. Forskjellen er at hun elsker å vise seg frem i den, mens jeg hatet den. For på den tiden var det nesten ingen som hadde bunad, så alle voksne ville se og fortelle meg hvor fin jeg var. Aller helst ville jeg ha ny sommerkjole slik som alle andre. Jeg fikk lov til å skifte til ny kjole på kvelden og det var vinn-vinn for alle parter. 

Etter barnetog, leker på skolen og russetog ble det spekemat og kos her hjemme. Alt i alt en skikkelig vellykket dag for liten og stor♥
Som dere ser er det ikke ett bilde av meg. Slik er det når jeg alltid er bak kamera. Men dere får et bilde av mannen idag. Han er sjelden eller aldri på bloggen, men jeg er svak for en mann i dress:) 

Hipp hipp hurra🇳

Barnetog vel overstått. Leker på skolen, isspising og enda litt mer lek. En sliten 3 åring tar en liten timeout på sofaen sammen med meg. Snart er det tid for russetog. Like dårlig hvert år, men man må få det med seg. Tradisjoner🇳

Jeg gleder meg mest til spekemat her hos oss etterpå. Nam! Og litt kos med vesle tantegull❤

Alt Klart for den store dagen!


God kveld! 16.mai er på hell og jeg har lagt meg vannrett på sofaen. Fridagen idag har vært så utrolig effektiv! Jeg startet dagen med å flytte om på møblene i stuen og kjøkkenet. Endelig er spisebordet og diningsofaen tilbake på kjøkkenet. Det store runde bordet er nå flyttet fra kjøkkenet til stuen. Og ja, nå har vi to sofaer i stuen igjen så jeg slipper å få et lite hjørne når mannen er hjemme. Nå ligger vi rett ut på hver vår sofa:)

På vei hjem fra gymmen idag fant jeg ut at hagesenteret var åpent. Perfekt! Jeg har ikke hatt tid til å fikse så mye ute enda. Nå er plattingen kostet, blomster plantet, møbler og puter fikset. Det ble så koselig ute! Nå mangler bare spisegruppen ute. Vi har fått et hjemmelaget stort spisebord som jeg skal beise i drivved farge, men jeg må bare finne ut om det må oljes i tillegg før jeg begynner. Det skal stå ute i all slags vær. Med nye rottingstoler så blir det lekkert♥

Bordet er dekket, pentøyet ligger klart til alle 4, huset er på stell, kaken er bakt og vi er klare for å feire Norges Nasjonaldag. Lommebøkene til barna er fylt opp så her skal de få kose seg med pølser, is, brus og kake. Vi skal gå i tog, leke og kose oss alt vi kan. Dette er barnas dag og de skal få nok en dag å fylle inn i minneboken sin♥

Hipp Hipp Hurra!!!!

Dagen derpå Sommerfest!

Søndag er en dagen derpå dag for veldig mange. Det er det for meg idag også!

Man våkner med en munn tørr som sandpapir og hodet er i ferd med å eksplodere, ihvertfall føles det slik. Rommet snurret rundt. Det eneste man klarer er å nærmest krabbe seg fra senga til sofaen. Det eneste som frister er cola, junkfood, goddis og TV. Kjenner deg igjen? Dette kunne fort vært min dag etter en fantastisk morsom sommerfest igår. Jentegjengen med mannebein var samlet for en skikkelig sommerfest hos ei venninne. Telt i hagen, god musikk, godt i glasset og høy stemning. 

Jeg slapp unna en slik dagen derpå idag. Jeg våknet uthvilt og fin etter å ha sovet så lenge jeg ville. Det er ikke hverdags i dette huset. Mann og barn er på campingen. Som en durasell har jeg ryddet, kastet og fikset her hjemme. Så deilig med så mye energi! Dagens treningsøkt ble en digg løpetur. Bena var lette, ingen smerter i ryggen og energien på topp. Jeg tror det må ha vært dagen før som gjorde sitt. En slik kveld gir meg så mye, påfyll av energi fra den fineste gjengen jeg vet om♥Vi snappet oss gjennom kvelden:) Om du vil følge meg på snap så let opp: drommeverden

Selv om jeg har jobbet i overkant av mange timer denne uken og ikke sovet for mye er jeg megaklar for en ny uke. Det er en kjempegod følelse. Håper du har det på samme måte!

Nå skal jeg legge meg i nyvasket sengetøy og lade opp til en ny uke som gressenke med jobb, skole, sommeravslutning, treninger, møter og forhåpentligvis litt hagearbeid. 

-Rosa Søndag-Hei søndag♥ Denne helgen har vært så utrolig lang, deilig! Et par dager med vinterferie i slutten av uken gjorde virkelig susen. Vi kom hjem fredag morgen med en følelse av at det var søndag. Lørdag og søndag har vært skikkelig bonus selv om jeg jobbet lørdag. Nå er jeg full av energi og superklar for ny uke. En uke som byr på mye spennende på flere plan:) 


Barnedåp stod på planen idag. En liten jente som jeg er tante til. Hun ga ikke en lyd fra seg under selve dåpen og var så blid og fornøyd etterpå. Jeg benyttet sjansen til å knipse noen bilder av henne. Noen av de ble jeg ganske så fornøyd med (vil ikke dele bildene her, men sender de over til moren). Det er så moro med foto. Nå ønsker jeg meg bare et nytt og enda bedre kamera. Må bare spare litt først. 

Bordet var dekket så vakkert! Deler noen bilder her. Jeg liker så godt når man ser den røde tråden. Tema her må være sommerfulg, den går igjen på kaken også:) Tror det meste av pynten var fra ebay om noen lurer. 

De få bildene av meg og mine ble ikke noe bra desverre. Note to myself: bli bedre på å ta bilder av oss! Idag var vi kledd med noe rosa hele gjengen. Synd å ikke ha foreviget det. Vel, det er slike ting jeg liker:) Match match!

Søndagsklem fra denne kanten♥

-NEW YEARS EVE-

God Nytt År kjære leser♥ Håper nyttårsaften og starten på det nye året har vært bra?

Jeg hadde en magisk nyttårsaften! En venninne og hennes kjære giftet seg. Hun entret kirken som en skikkelig isprinsess, iført en kjole som tok pusten fra alle! Vakker blondekjole med små diamanter over hele som skinte og et bredt bånd i livet med masse strass. Hun skinte om kapp med solen igår. Bryllupsfesten ble holdt i "vingen", på toppen av verdens største hoppbakke Vikersundbakken. FOR en utsikt!

Det var litt av en opplevelse å stå på toppen der å se utover når klokken ble 24. Et hav av fyrverkeri langt der nede. Magisk! Etter det meste av fyrverkeriet var ferdig gikk vi ut og sendte opp lanterner. Flott å se de lette over kanten og fly opp i luften. Kvelden bestod av utrolig deilig mat, mange fine taler, rørende ord og god stemning. Kvelden ble avsluttet med nydelig kake laget av Anne Kat (kakebakeriet i min butikk), før det ble dans. 

♥Tusen takk for en utrolig fin dag Silje & Raymond♥

Året 2015 er nå igang, godt det også. Mange mål og planer er lagt for året, måtte det bli et innholdsrikt år. For et vær det var idag. Jeg måtte ut på en løpetur, godt med frisk luft. Solen varmet og noen steder var snøen smeltet. Jeg fikk skikkelig følelsen av vår ute! For min del kunne det gjerne vært tilfelle, det viktigst med vinteren er nå forbi. Men med tanke på barna så håper vi på snø så de får testet slalomutsyr, langrennski, akebrett og skøyter. Moro for unga!

Januarklem fra Margit

Jentenes julebord

Fredag var det duket for årets julebord med jentene. Strengt tatt er vi vel damer hele gjengen, men for oss er vi jentegjengen:) Vi samles nærme jul for førjulskos med tapas. I år var det igjen altfor mye god mat, akkurat slik det skal være. Vi tar med en rett hver som er avtalt på forhånd så vi ikke ender opp med det samme alle sammen. En slik kveld er gull verdt! For meg gir det så mye energi og glede. Kose seg sammen, skravle, og ikke minst le. Var nærmest støl i magen dagen etter!

Dagene går snart i ett for min del. Lange dager på jobb, mye å gjøre og juleforberedelser på hjemmebane. Butikken nærmest "tømmes" nå før jul. Ja, jeg er helt overveldet. Jeg valgte i år og ta en skikkelig sjanse med å handle inn interiør, klær og julevarer til jeg nærmest ble kvalm. Og tenk nå er kjempestore deler av det borte. Varetellingen i år kommer til å bli en lek! (forøvrig det kjedeligste jeg vet). Den siste uken har vi hatt en omsetningen tilnærmet en vanlig måned, bare i butikk. Dette har jeg jobbet så hardt for i 4 år nå. Tenk at så mange liker konseptet mitt. *klype seg i armen*Imorgen er siste arbeidsdag i butikken for min del. Nettbutikken har døgnåpent og jeg blir sittende bak spakene der frem til julaften, men da tar jeg helt fri. Kroppen verker, kaldsvetter og korsryggen er stiv. Tror den prøevr å snakke til meg, men jeg må holde ut noen timer til. En tur til kiropraktor imorgen så holder ryggen litt til tenker jeg. Nå skal det bli godt med jueferie. Gleder meg til julefreden senker seg over Villa Drømmeverden.

Natta klem fra

Margit♥

Hele Norge Baker bursdag!Vel overstått helg i de tusen hjem♥

Dette har vært en helg jeg har gledet meg til lenge. 40års lag, julefilm på kino, hjemmekos, rydde klart til vinter ute. Koselig med en helg fylt av sosiale begivenheter og hjemmelige sysler. Håper helgen deres også har vært fin?

Hvis dere skal se en julefilm denne førjulen på kino må jeg bare anbefale Karsten og Petras vidunderlige jul. Den var så fin. både for liten og stor. Jeg fikk julestemning, koste meg gjennom hele filmen og tårene rant et par ganger. Sutremor som jeg er:) Pernille sa nesten ikke et ord under hele filmen, hun ville også gjerne se den en gang til. Jeg blir gjerne med♥

40års laget til Anne Kat var så gøy! Masse fine taler, sang, god mat, et sinnsykt kakebord og mange fine folk. Desverre har jeg fått en kink i ryggen så det ødela litt for kvelden min. Å gå som en 90åring er ikke gøy, eller godt. Fortsatt er ikke ryggen bra, men nå klarer jeg ihvertfall å gå. Det går vel over:)Den popkorn kaka er noe av det beste jeg har smakt! Helene fra hele Norge baker hadde den med seg til bursdagen. Jeg hørte en liten mus viske at den skal Anne Kat bake. Tror jeg skal bestille den til kaffebaren i butikken. Ja, det skal jeg:) Noen som kommer å besøker cafeen vår da?

Jeg har endelig fått brukt litt ekstra tid på kjøkkenet denne helgen. Gøy å lage mat igjen som ikke er hverdagsmat. Idag ble det julemiddag, ja full pakke. Og julemusikk måtte til. Det er jo tross alt november. Det ble en del bilder på kjøkkenet idag, titt innom imorgen for å se.

Jeg er så klar for en ny uke, håper du er det samme. Hurra for mandag!

-Margit-


Rafting Dagali

God Lørdagskveld♥

Nå er jeg på hyttetur på Dagali med en fin fin jentegjeng. Vi drikker ut ei venninne i gjengen. Igår hentet vi henne hos frisøren og satte snuta mot fjellet. Hun ble totalt overrasket! Moro. Idag var den store begivenheten rafting.

Jeg var på vei til å snu og kaste inn hånkle da vi nærmet oss start. Etter noen runder med meg selv satte jeg meg i båten. Jeg var stiv som en stokk og livredd. Men etter første stryket løsnet kroppen og smilet kom på. Fy så moro! Skikkelig adrenalin kick!

Båten ble til stadighet fylt med vann, dunket hit og dit. Vi hoiet og skrek. Det morsomste var å fyke ned strykene. Dette kan virkelig anbefales! Vi raftet med Dagali opplevelser. Flinke instruktører og fantastisk opplevelse!Nå er utdrikningsvalget godt igang, jeg må henge i stroppen her:)

Nyt Lørdagen,

Margit

4 x 30ÅR!

I helgen var det duket for å feire min og 3 andre venninners 30 års dag. 
Så moro!
Vi pyntet med rosa, favorittfargen til alle 4:)
Det ble fest på lokale, enkel middag og god stemning.
Så koselig å få skravlet, mimret og danset.Idag skinner solen og jeg skal nyte permisjonslivet, ut på tur!
Tiden hittil har bare flydd av sted og nå er det ikke lenge igjen til jeg skal ut i jobb igjen. Nå skal jeg nyte og tviholde på tiden som er igjen. 

Nyt mandagen,

klem fra

hits