hits

hverdag

Takk og Farvel!


Åååh du har vært så fin♥ Sommeren til nå har vært veldig bra, og den er på langt nær ferdig. Vi kan ha mange fine uker foran oss fortsatt, faktisk helt ut i september før høsten tar mer over. Men vi har vendt snuta hjem for nå. Det har vært deilig å være bortreist, men en dag må man si takk og farvel også.

Vi hadde noen fantastiske dager i paradiset vårt. Solen skinte fra skyfri himmel og svetten rant. Sånn skikkelig sommer som jeg husker som liten! Når det er varmt til langt utpå kvelden. Jeg husker det så godt som liten på campingen, vi var på stranden hele dagen og dusjet ikke før kvelden. Da fikk vi nesten ikke på oss klærne for det var fortsatt varmt. Ååååh fantastisk! Egentlig ville jeg ikke hjem igjen, men været var ikke meldt så bra fremover alikevel. 

Det var godt å komme hjem for å starte med klesvasken. Vi var nesten ikke innenfor døren her hjemme før jeg satte igang maskinen. Snakk om å være ivrig:) Nå må jeg vente for tørkestativene er smekk fulle. Så fort det er tørt så setter jeg igang igjen. Ungene synes også det var deilig å komme hjem. Det er lenge siden de har sittet så lenge på rommene sine og leke. Litt sånn stille at du må gå å sjekke om at det ikke foregår noe tull:)

Nå får jeg komme meg på veien, Oslo next up:)

Hvem hadde trodd at jeg turte?

sponset behandling

Hei Sveis:)

Takk for sist! Sånn siden det ble en liten pause her, det skjer ting. Mer om det senere. Men du, har du sett? Jeg har klipt av meg halve håret, og jeg digger det! Det lange lyset håret trengte sårt en klipp. Innerst inne hadde jeg så lyst på lang bob, så når flinke Anita på Hendrix Hair Drammen anbefalte å klippe bob og farge meg mørkere i bunnen så lot jeg henne gjøre det. Jeg lukket øynene og bare lot det stå til. I hverdagen hadde jeg stort sett håret i en "dott" som jentene mine kaller det, så deilig men så kjedelig. Nå føler jeg meg mer fresh og stilig. Hei sveis altså♥

Underhåret mitt og bunnen er farget ganske mørk, og deretter dratt utover hele håret. Nå er lysfargen min mye kaldere enn den var, den var altfor varm. Nå passer fargen mer til min hudfarge. Anita jobber mye med farge og sitter på masse kunnskap. Det er gull verdt for oss kunder som legger hodet vårt i hendene på frisørene. Jeg er så fornøyd med både sveisen og fargen. Endelig har Hendrix Hair åpnet i Drammen, så ta deg turen innom. Anbefales♥

Hva synes du? 

Mila, oktoberfest og slækk søndag!


God kveld søndag! Åååå for en deilig søndag vi har hatt. Startet dagen med en deilig løpetur i høstværet. Ingen planer, ingen gjøremål, ingen to do liste, bare tid sammen. Innimellom er det så deilig og velfortjent. Ungene har sovet borte inatt så jeg fikk luftet meg litt. En liten jentegjeng kom til meg igår kveld. Rett før gjestene aankom så gikk strømmen, litt ubeleilig men alikevel så koselig med bare tente lys. Noen vinglass senere så vendte vi nesa mot oktoberfest. Godt å møte masse kjente fjes, danse seg svett og kjenne at man lever. Til tross for middels bra DJ så ble kvelden bra. Du vet når Bailando blir spilt for 5.gang.... Tror han hadde glemt å oppdatere den spillelista si:) 

Igår var jeg med jentene mine på Furumo mila. Begge løp og fikk premie. Jeg løp sammen med eldstemann, da startskuddet gikk fant hun ut at hun ikke ville løpe alene. Jeg måtte bare plassere mini på armen til nærmeste kjente fjes. Det gikk bra det og:) Tusen takk Gunn. Vel gjennomført koste de seg med mat og lek. FAU på skolen til Pernille hadde satt opp lavo, tent bålpanne og bakt kaker. Supert opplegg! Håper enda flere vil være med neste år, for det var god plass til flere. I år var det første gang vi fikk vært med. Jeg har alltid jobbet den lørdagen det har vært. Har jeg nevnt tidligere at jeg er så glad for å være ferdig med lørdagsjobbing? Mer tid med mine♥

Nå er 7.dagen som gressenke snart på hell. Jeg er vant til å være alene hele uken siden mannen alltid har jobbet borte. Men denne helgen er han i Spania på WRC Rally. Jeg skal ikke klage for jeg var akkurat i Spania på jentetur. Men det merkes på kroppen og tålmodigheten når man går uke-helg-uke alene med barna. All ære til alle alene foreldre der ute! Her i heimen får vi bare glede oss til pappaen kommer hjem til helga igjen:)

Natta fra en litt redusert mamma
 

Jeg er heldig!


Hei onsdag!

Jeg er heldig som har en hjemmebasert jobb, og er min egen sjef. Det gir meg ekstra med rom for å følge opp jentene mine. Selvom jeg synes det er trist at unger generelt har lengre arbeidsdager enn oss (se forrige innlegg), så har jeg valgt å fokusere på å forholde meg til realiteten og gjøre noe med det. Lekser er enn så lenge en del av hverdagen vår og vi må forholde oss til det. Pernille er ikke på SFO hver dag, men tar buss hjem 2-3 dager i uken. Det gir oss tid til å gjøre lekser sammen før lillesøster kommer hjem. Litt mat, drikke og helt ro. Men desverre så er ikke dette hverdagen for de fleste...

I de fleste småbarnsfamilier så jobber både mamma og pappa ute av hjemmet og ungene blir levert før jobb og hentet etter endt arbeidsdag. Da blir det middagslaging og lekser paralelt, før eventuelle aktiviteter. Frem til i sommer drev jeg butikk og var aldri ferdig på jobb før 16, da hadde jeg akkurat med tid til å hente begge jentene før stengetid 16.30. Vel hjemme så stod jeg over grytene, Pernille gjorde lekser på kjøkkenøya så jeg fikk bidratt litt og Marielle lekte på gode dager og sutret og hang i benet mitt på dårlige dager. Her var det rom for fullstendig kaos, om jeg ikke holdt hodet kaldt og støynivået nede. To dager i uken var vi på aktiviteter, en dag hver. For de av dere som har fulgt bloggen min lenge så vet dere at mannen er ukependler og jobber borte hele uken. Jeg kjente tidsklemma godt under huden, helt klart!

I dagens samfunn er det svært vanlig at begge foreldrene jobber, da også fulltid. De fleste jobber for å ha råd til hus, bil, mat og det som trengs for å leve. Ja, vi har bedre råd generelt nå enn før, men de færreste av oss har råd til en masse dyre ting. For noen kan det være en mulighet å jobbe litt mindre for å ha mer tid til barna, men det koster å etablere seg. 

Jeg er ikke helt uendig i at lekser kan være bra for barna for å øke læringen. Men desverre så er ikke samfunnets normal tilpasset dette med tanke på at begge foreldre stort sett er ute i jobb. Da blir fort lekser en ekstra faktor for stress for de fleste småbarnsfamilier. Jeg tror ikke kvaliteten på arbeidet blir like bra når barna er slitne etter en lang dag. Lekser kan være god læring for de eldre som skal lære seg ansvar for egen læring, har fritimer hvor de kan gjøre leksene og noen kortere dager. Utdanning og skole er kjempeviktig, men bidrar lekser til å skape et positivt syn på dette for de små?

Gøy å lese og få mange tilbakemeldinger fra dere! Jeg elsker engasjementet. Det er tydelig at noen er for og noen imot lekser, akkurat slik det skal være:)


Tiden som butikkgrûnder var flott på mange måter, men kostet meg desverre altfor mye. Jeg er glad jeg ga opp den drømmen og tok en annen retning i veiskillet. Nå får jeg mer tid med barna, jobber når jeg vil, jobber fra hvor jeg vil og med hvem jeg vil. Jeg kan legge opp dagene mine selv og være tilstede når det trengs, som ved leksearbeid. Vi er mange mammaer som har valgt denne retningen og fått et bedre liv. Ønsker du en forandring? Vil du jobbe inne helse og velvære? Drømmer du om mer frihet i hverdagen? Kanskje dette kan være noe for deg også. Send meg en mail margitshelse@gmail.com for mer info. Gleder meg til å høre fra deg♥

Gi deg selv litt luksus i hverdagen!

//Inneholder annonselenker//


Jeg er avhengig av glattbarberte legger hele året, samt armhuler. Det er så kjedelig å plutselig oppdage kaktus under armene når man allerede har kledd seg i singlet. Glattbarberte legger gir meg en god velvære-følelse. Som mamma med litt for liten tid til meg selv så prioriterer jeg ihvertfall dette, selv om jeg må innrømme at jeg glemmer det innimellom. Det er jo en kjapp og en enkel vei til velvære, kombinert med dusjen. De siste årene har jeg blitt mer bevisst hva jeg bruker på huden. Siden det man smører på seg trekker inn i huden så prøver jeg å unngå for mye kjemikaler og benytter heller rene råvarer. Aloe Vera er naturens egen medisin og like bra innvortes som utvortes bruk. Aloe Shave har Aloe Vera som hovedingrediens:)

Siden barberhøvelens behandling er en påkjenning for huden og hårsekkene, er de takknemlige for produkter som skjemmer dem bort med et vell av pleiende ingredienser. For ikke å snakke om irritasjon og røde prikker. Barbergel og lunkent vann gjør at hårstråene mykes opp og blir lettere å skjære av. Aloe Shave frisker opp og fukter huden og gir den en herlig mykhet, samt lindrer irritasjon. I tillegg til hudpleiende Aloe Vera inneholder også Aloe Shave fuktighetsbevarende og mykgjørende glycerin og aminosyren arginin, som bidrar med sine hudpleiende egenskaper. Den inneholder ingen tilsatte konserveringsmidler. 

Den gjennomsnittlige mannen barberer seg rundt 20 000 ganger i løpet av livet og kvinnen enda flere. Unn deg selv litt luksus og skjem deg bort. Barbering i særklasse! Bestill denne nå i september og få med en gave, sjekk ut HER. (sendes i hele Norge) Passer både til mannen og kvinnen. 

Jeg elsker den ikke fordi jeg selger den, men jeg selger den fordi jeg elsker den♥

# MANNESYKEN


God kveld fredag og hvor ble uken av? Jo, her har den forsvunnet blant syk mann, syke barn, jobb og de faste aktivitetene. Uken startet med syk mann og barn mens jeg flagget til topps. Mannen måtte ta seg av to febersyke barn mens jeg var på jobb, eller om de tok seg av pappaen. Ikke vet jeg, men de klarte seg da. Dere kjenner til syke mannfolk? Herremin... Noen ganger er det veldig greit at de kommer seg på jobb igjen:)

Nå er familien samlet igjen og alle ser ut til å være friske og raske nå. Eller, jeg er ikke helt sikker på om Kris er helt ved sitt fulle fem. Rart hvordan den mannesyken kan sitte i. Spesielt når det står mellom å lage middag eller slappe av på sofaen. Barna er i seng  og jeg har plassert meg i sofaen. Klar for senkveld og det som hører med på en fredag. Jeg får ta meg av mannen min her og servere han litt ost og kjeks. Dakars slitne mann. *flirer*

Håper dere holder dere friske og raske. Denne #mannesyken skal man ikke kimse av nei.


 

-SnoW DaY-


God morgen♥ Stemningsfult i stuen vår denne morgenen med tente lys og skumring. Ute snør det fortsatt, endelig kom snøen. Bare en måned for sent etter min mening, men godt den kom. Vi skal ut å ake idag! Moro for store og små:)

Jeg ville bare innom for å ønske deg en fin søndag og gi et lite tegn fra meg. Det har vært en lang arbeidsuke for min del som ble avsluttet igår. Juleferie er deilig helt til man begynner på jobb igjen. Da er det mye å ta igjen, ja og for ikke å snakke om denne vareopptellingen. Hat! Men vi kom i mål denne gangen også. Nå er jeg klar til å nyte den eneste fridagen denne uken sammen med familien min♥

Fin fin Søndag til deg!Jeg er nede for telling!


BAAAHHHH!!! Dagen blir helt snudd på hodet når man våkner på morningen og skjønner at kroppen ikke er slik den skal. Idag var en slik dag. Jeg fikk karret meg inn på badet og forstod fort at der skulle jeg bli. En god stund. Jeg er så å si aldri syk (kan ikke huske sist), og jeg er skikkelig dårlig på å være syk. Da går jeg helt ned for telling!

Pernille måtte stelle seg selv og gjorde det med glans. Kanskje på tide at hønemor slipper opp litt? Jeg fikk skiftet på Marielle på en eller annen måte. Rart hva man får til når man må. Dette er baksiden med å være alene på hverdagene med begge jentene, ingen hjelp å hente fra mannen. Begge ferdig skiftet og klare for frokost. Jeg skjærte opp brød, fant frem pålegg og bare måtte slenge meg ned på sofaen. SMART med sofa på kjøkkenet altså!:) Pernille laget frokost til seg selv og lillesøster. "Pernille lage mat meg", sa hun stolt. De satt ved bordet og koste seg, jeg lå rett ved og bare observerte. Marielle måtte til stadighet bort å kose meg på håret og Pernille spurte gjentatte ganger om jeg trengte noe eller om hun skulle finne et pledd til meg. Rart jeg av stolt av disse TO? ♥

En dag nede for telling og alt er kaos for meg. Jeg er så avhengig av struktiur, rutiner og konkrete planer for å rekke alt i hverdagen. Jeg er i mye bedre form nå, og er klar for jobb igjen imorgen. Nå har jeg laget meg liste for å ta igjen det tapte og ikke glemme noe imorgen. Min mandag starter imorgen:) 

En dag på sofaen er mer enn nok. Gudskjelov at det ikke varte lenger. Og dere! Jeg fikk den nye macen min idag. Gleder meg til å flytte alt over på den og jobbe fra den. Min gamle mac fungerer fortsatt, men den ble veldig treg og fotoprogrammet sluttet å virke. Denne gangen kjøpte jeg ny før den gamle krasjet helt. Weeee!!

Har dere hatt en fin start på uken?

Vil redselen ta livet fra meg?


Idag tenner jeg masse lys. Lys for ofrene, familiene deres og alt det grusomme. Det føles så nære selv om det er et stykke unna. Redselen biter i meg. Hva blir det neste? Jeg fatter ikke at noen mennesker kan være så onde og foreta seg slike handlinger. Vi kan ikke alle være enige, men vold løser ingenting. Uskyldige mennesker som møter døden. Jeg blir uvel! Hvilken verden er det vi lever i? Hvilken verden er det jeg har født to barn til?

Redselen biter i meg. Vi kan ikke la være å leve, men alikevel. Jeg kjenner jeg ikke liker tanken på å oppholde meg eller noen fra min familie på et sted med masse mennesker. Skal vi gå rundt å være redde? Da vil vi jo ikke oppleve det livet har å by på.

Akkurat nå kjenner jeg at jeg er ekstra glad for å bo midt utpå landet. Det gjør meg ikke tryggere, men jeg føler meg tryggere.

Håper alle mine fine lesere tenner et lys ikveld♥ #prayforparis 

-MIDNIGHT POISON-

//Sponset behandling//


Det er snart tid for julebord, festligheter og jul. Tiden fremover nå går alltid så fort, den beste tiden forutenom sommeren synes jeg. Mine lilla negler er byttet ut med midnight blue med glitter. En festsesong verdig altså! Jeg har aldri vært så dristig med neglene mine før som jeg er nå. Tidligere hadde jeg fransk hver eneste gang. Nå ELSKER jeg farger? 

Dette er andre gangen jeg legger negler hos Bare Deg og jeg er strålende fornøyd! De lilla neglene mine holdt i 5 uker (!) før jeg tok refill, og det gjennomgikk en skikkelig flyttesjau med butikken. Det kaller jeg Veldig god kvalitet! Hvis du tenker at nå er det på høy tid med negler til høysesongen eller kanskje du leter etter en ny negldesigner? jeg anbefaler Marianne hos Bare Deg på det varmeste. En flott dame både på innsiden og utsiden? (Sjekk facebook siden eller ring for bestilling 988 10 292)


 Før vi flyttet hjem igjen til Modum for 5 år siden så jobbet jeg på Hovedkontoret til Parfums Christian Dior. En utrolig spennende jobb som jeg aldri ville vært foruten. Jeg lærte av de beste og vokste med jobben. Hadde jeg ikke startet egen butikk og skapt min egen drømmejobb så ville jeg gjerne startet der igjen. Hvert år på nyåret dro hele teamet på Kick-off. Et år besøkte vi Tunisia, fra denne turen har jeg så mange surrealistiske opplevelser. En av de var en tur ut i Sahara ørkenen. Vi kjørte store, hvite jeeps ut i ørkenen. Her kjørte vi på snowboard på sanddynene, firehjuling og red på kameler. Da det begynte å bli mørkere så ble vi geleidet til et åpent område hvor det var tent hundrevis av lys i hvite papirposer og dekket opp til middag og fest. Vi koste oss med god mat, drikke og underholdning. Da klokken nærmet seg midnatt så satte de opp et DIGERT lerret, alle fikk en slik papir-luktestikk og musikken dundret. Reklamefilmen for Midnight Poisen vistes på skjermen. ALT dette midt ute i ørkenen! SURREALISTISK! Det er en kveld jeg aldri vil glemme. Er det rart jeg elsket jobben min♥Her er reklamefilmen til Midnight Poisen:


Natta fra denne kanten:)

 

1.juli: en hyllest til sommeren i Norge!


WOW!
Idag er det skikkelig wow!!! Vi har entret den beste måneden i året, synes jeg. Juli betyr for meg sommer, ferie og ikke minst bursdag. Jeg har alltid elsket juli! Været har vist seg fra sin aller beste side, måtte dette være fasiten for resten av sommeren. Begge jentene har vært hjemme idag. De sov lenge så jeg rakk å jobbe en del på macen før de våknet. Deretter har dagen bestått i vann, vann, vann. De har badet, sprutet, lekt, hatt latterkrampe og spist is. Jeg har luftet bikinien for nesten første gang i år, sett bort fra dagene i Spania. 

En annen ting som er wow idag er all responsen jeg har fått på bloggen denne uken, og spesielt idag. Jeg fant akkurat ut at innlegget om vold og barn er delt på side2 og Nettavisen. For første gang er bloggen min vist på nettsiden og det synes jeg er kjempestort. Takk til alle som har lest, lagt igjen kommentarer, sendt mail, delt og likt på facebook. Jeg har aldri sett på meg selv som en blogger. Mange lever av bloggen sin, men for meg er dette et fristed og en hobby. Siden jeg driver butikk sånn ca hele døgnet så blir denne bloggen bare en bi-jobb. Det skal sies at det tar mye tid å blogge, men herremin så gøy det er. Tusen tusen takk til alle som følger meg og mitt, jeg skal ikke legge skjul på at jeg synes det er stas med høye lesertall. Det gir meg energi til å gi full gass.

Ja, for jeg er jo en blogger:) Og det skal jeg jammen meg være stolt av også!
Dagen ble avsluttet med en løpetur med lille i vogna og storesøster på sykkel. Idag ble det en helvetes-tur! Kroppen min kjentes ut som bly og bena var så tunge, det var forresten vogna med lille oppi også. Pernille freste på og jeg hang på så godt jeg kunne. Vel hjemme var vi sprutrøde i ansiktet begge to:) 

Sommerklem fra Margit

Sier du fra?


Da jeg var i Oslo sist ble jeg stoppet av en svensk jente på gaten. Jeg var akkuart kommet meg ut fra parkeringshuset og lokalisert meg. Hun prikket meg på skulderen. Unnskyld! Du har en lapp som henger utenfor. Jepp, merkelappen hang utenfor. Jeg hadde skiftet til skjørt i bilen siden solen endelig viste seg fra sin beste side. Først ble jeg litt småflau og takket henne. Hun smilte til meg og ønsket meg en fin dag. Jeg var allerede litt ute å kjøre følelesmessig for jeg var på vei til et spennende møte. Etter at hun forsvant bortover gaten så fikk jeg summet meg. Så utrolig snilt gjort! Tenk om jeg hadde dukket opp i det møte med merkelappen på rompa. Det skal sies at merkelappene/prislappen til Timo skjørtene er ikke rent liten heller:/

Takk for at du sa fra! Ville du gjort det samme? Jeg er ikke god nok til dette selv. Det er forskjell på om det er ei god venninne eller en fremmed på gata. Noen ganger er det kanskje bare enklere og lettere å bare snu ryggen til og late som ingenting. Sier du fra om en busemann henger utenfor nesa? Mat mellom tenna? Buksesmekken oppe? 

 Jeg er dårlig på det. Men så takknemlig når noen gjør det. Derfor har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å si fra. La oss sammen bli flinkere. Er du med?


Jeg jobber lang dag idag. Det er mye å ta tak i på jobb og mange tanker for tiden. Om alt går som jeg ønsker så har jeg en super duper hemmelighet å komme med snart. Det har vært noe jeg har båret på lenge nok nå, jeg må snart lette på lokket. Et spennende møte etter jobb kan være den siste brikke i spillet:)

Over og ut! Margit

Ola fikk bli med meg hjem!

God morgen til deg♥ Ååååå dette har jeg ventet så lenge på og lengtet så lenge etter! Endelig kan jeg vel si nå. Slik føler jeg meg nå faktisk:

Jeg klippet av meg halve håret i høst. Fra å ha langt lyst hår godt under BH kanten til lang bob. (sveisen kan du se her) Svangeskap nr.2 og alt som følger med der gjorde sitt med håret. Faktisk hadde jeg naturlig bob av underhåret og langt hår over, dog en del pistrete. For å få et sunt og fint hår igjen var det bare å hoppe i det. Jeg digget å få en sveis! Ikke nok med at det ble ny frisyre, men jeg farget meg også mørk. Til mannens store fortvilelse. Han liker meg best blond.

Her om dagen ble ha Ola løsningen! Har du hørt om Olaplex? Det er det nyeste innen frisørbransjen. Faktisk det mest revlusjonerende siden permanenten. Det gjenoppretter ødelagt hår som et kursystem, og kan brukes i alle type fargebehandlinger. Jeg ønsket så inderlig å komme meg fra mørk brun til blond, men det er egentlig en for stor og påkjennende prosess for håret. Ihvertfall på en og samme dag. Takket være olaplex er dette nå mulig. Runde 1 og 2 med olaplex gjøres i salong, mens runde 3 tar du med hjem og bruker som en kur. 

Jeg har farget og fikset håret mitt hos min faste frisør gjennom de siste 10(?) årene. Vibeke som holder til hos Liz frisør i Vikersund er kjempegod i sitt fag. Hun slipper ingen ut fra salongen før hun er fornøyd med resultatet, og hun er nøye. Jeg blir alltid så fornøyd! Dette er ingen reklame, men min oppriktige mening. Tusen takk for all god hjelp så langt Ola! Gleder meg til å ta´n med i dusjen for en skikkelig pleie♥

Nå skal jeg ned i butikken for en super lørdag på jobb. Disken er fylt opp med masse digge kaker fra Anne Kat, kom og nyt kaffe og kake hos oss! Og husk moteshow kl.13 ved reprotorget, vi skal vise masse fint sammen med alle klesbutikkene i Åmot. Ja, også er det mye som skjer for ungene hele dagen. Sommerstart i Åmot er gøy!

Margit♥

Borte bra, hjemme best!

God mandag! Eller nei, tirsdag. Denne uken kommer til å gå så fort. Da gjelder det å starte dagen bra!

Gå hånd i hånd med den store, lille jenta mi bort til bussholdeplassen. Den koselige samtalen. En deilig løpetur i landlige omgivelser, musikk på ørene, duskeregn i håret. Svetten renner og ansiktet er rødt som en tomat. Deilig! En god frokost før jobb.

Deilig å være tilbake til hverdagen. Godt med ferie, men hverdagene er best.

//Jeg har på meg en sølv jakke lik som denne genseren her. Om du er intr i jakken så har jeg en igjen i str M, send meg en mail på post@drommeverden.no//

Jeg titter innom senere med bilder av en sommerlig stue.

God middag:)

Mitt morgen gull!

Huset er helt stille. Regnet pisker mot vinduene, kaffe er varm og jeg er salig i kroppen♥

Jeg har sendt eldstejenta på bussen. Idag ble hun hentet av mommo for lillesøs sover enda og jeg er alene hjemme med jentene. Jeg henter en kopp med varm kaffe, slenger bena opp i stolen og tillater meg selv 10 minutter med morgenkos. Hver morgen går i ett fra vi står opp til vi forlater huset. Frokosten inntar jeg stående mens jeg smører mat til jentene. Å sitte slik en morgen midt i uka er luksus!

Ready- Set- Go! Kaffe er mitt morgen gull.

Etter ti mintter: "Maaaammmmmaaaa!" 

Helt ok å bli vekket ut av bobla mi for å kose litt med den fineste lille kosemose klumpen jeg vet om♥

Dett blir en fin dag. Møte, trening, jobb, styling her hjemme, baking og regnskap. Ja, det er bare å få sving på stompen, ting gjør seg ikke selv:)

Fin onsdag til deg! 

-Take time to smell the roses-

Sekunder blir til minutter, minutter til timer og timer til dager. Dagene blir til uker som igjen blir til et år. 52 uker. Vi er alltid på vei et sted, fra det ene til det andre. Men er vi flinke til å nyte her og nå?

Nydelig strikket genser med blonde detaljer finnes her

På jobb idag snakket vi om at tiden flyr så fort. Ja, den flyr rett og slett ifra oss. I mine uker synes jeg det stort sett er mandager og fredager. Starten på en uke og starten på hgelgen. Noe som hendte for veldig kort tid siden viser seg at skjedde i august. Faktisk! Og før vi vet ordet av det så er august her igjen. For ikke å snakke om julen. Jeg grøsser nesten litt med tanken. Ikke det at jeg gruer meg til jul, for en mer juleglad kjerring skal man lete lenge etter. Men jeg er ikke klar for jul. Ihvertfall ikke enda. La oss ha en fin sommer først.

Jeg prøver bevisst å holde igjen tiden litt og nyte gode stunder. Eller #hverdagslykke som jeg liker å kalle det. Det kan være så enkelt som nytraktet kaffe på morningen, en liten kropp som vil sitte på fange og lese en bok, frokost sammen med familien, en skogtur, en god samtale med jenta mi, nye varer i butikken, en koselig mail fra fornøyd kunde. Ja, listen min er lang.

Tenk om en uke har jeg en jente som fyller 7 år. 7 ÅR! Jeg synes det ikke er lenge siden jeg hadde en liten jente og skolestart var langt der fremme i det fjerne. Nå er hun snart ferdig med første skoleår og har lært seg å lese. Jeg husker den siste graviditeten som om det var igår, nå er hun 2 år og skal klare alt selv. Det er når man får barn at man virkelig ser hvor fort tiden flyr.Nyt øyeblikkene her og nå. Min oppfordring til deg: Take time to smell the roses!

Vi må minne hverandre på dette i en hektisk hverdag. Del dette innlegget med dine facebook venner for å minne på!

#MØKKAKJERRING

En altfor sen hilsen til dere♥ Har fridagene til nå vært fine? Jeg tok helt fri igår fra alt, det var jo arbeidernes dag:) 


Jeg har ikke ligget på latsiden av den grunn. Her har det vært full fart i svingene. Bokstavelig talt. Jeg og jentene har vært å sett på pappa´n kjøre bakkebilløp med a Olga. For de som er nye her inne så er Olga navnet på rallybilen. Hvorfor? Det var det navnet jeg først kom på i fult sinne da den rullet inn i garasjen første gang. Eller den rullet ikke inn for det som kom inn var et tomt karosseri. Han har brukt litt mange timer i garasjen for å bygge opp bilen, til tider for mange. Kremt kremt! Olga er en gammel dame i 40 åra med brede hofter. 

Noe av det som har vært mest stas for vesla var å ta bussen, satt så stolt ved siden av storesøster. Hun passet på, satte på setebeltet og ba lillesøster sitte helt stille. Hun tar bussen hver dag til skolen, så dette var hennes område. Jeg tar mange bilder hver dag, naturlig nok er en del av de av jentene. De smiler, stiller opp og liker seg foran kamera. Nå vil Pernille også lære og tar gjerne bilder av meg. "Mamma, ta av deg solbriller og smil, da er du finest!" Snakk om å møte seg selv i døra.

Olga i farta!Ser du logoen på panseret? Jepp, Drømmeverden er hovedsponsor. Haha! 

Nå skal jeg legge meg sammen med mannen. Han er endelig min igjen, ihvertfall for en liten stund. Før Olga skriker etter kjærlighet og omsorg. #møkkakjerring :)

Wee! Bonus søndag imorgen, det kan jeg like!

 

Me, myself & I

Endelig fredag kveld♥ Denne kvelden er mer etterlengtet enn jeg kan huske. Det kjennes på kroppen at uken som gressenke går mot slutten. I tilegg har det vært en innholdsrik uke på jobb, mye som skal på plass og vårslepp i Åmot denne helgen. Takk for alle tilbakemeldinger fra dere på innleggene mine de siste dagene. Godt vi er flere i samme båt når det kommer til å sette pris på kveldene♥

Jeg har vært så lur! Middag med to små er sjelden en avslappende, koselig stund. Glass som velter, mamma må tørke opp, lille som går fra bordet, mas om mer drikke, jeg liker ikke sånn og sånn, vil ikke spise. Ja, dere som har små kjenner dere kanskje igjen? Så idag spiste jeg bare halve middagen min sammen med barna, kun for å døyve sulten, og resten har jeg KOST meg med nå. Lompe-pizza og et glass rødt, for ikke å snakke om kald pepsi-max. For en glede♥

Idag lagde jeg og vesla lompe-pizza. Perfekt for de små, enkelt og ikke minst kjapt. Jentene ville ha pølse og ost, jeg ville ha kyllingfilet fra igår (bruk av restemat=klapp på skulderen) sammen med tomat, sopp og løk. Alle fornøyde:)

Den lille hjelperen min. Tror det ble like mange pølsebiter i munne som på pizzaen:)
Tre uker siden jeg har fått sett gullrekka. Det er skikkelig fredags-feeling det. NÅ er jeg klar!

Håper å se mange av dere imorgen? Vårslepp i Åmot sentrum med Olabil-løp for barna, bruktbilsalg på stadion, masse bra tilbud i butikken og moteshow/danseoppvisning på terrassen til Drømmeverden kl.14. Og Anne Kat har bakt SÅ mye godt til kaffebaren. Jeg skal ihvertfall skeie ut imorgen:) NAM! 

Fredagsklem fra Margit♥Min kveld er hellig!

Middagen er ferdig inntatt, det er nesten like mye mat på gulvet som på bordet. Ungene tripper etter å få gå fra bordet. Storesøster og lillesøster tar hver sin asjett som de setter på benken over oppvaskmaskinen. En kjapp vask av hender og munn før de fyker avgårde. Mer lek og moro. Jeg rydder av bordet og koster opp maten på gulvet. Lager meg en kopp kaffe og går ut til jentene. Solen varmer i ansiktet. Latteren sitter løst hos de små, så godt å se søskenkjærligheten mellom de. Vi leker og leker. Hverdagslykke♥Det nærmer seg Barne-Tv tid, men først skal små kropper dusjes. Hver sin Elsa nattpysj og de er klare. Barne-Tv og kveldsmat, stillheten senker seg. Jeg sniker meg inn på vaskerommet og setter på dagens maskin. Bretter en haug med klær og rydder bort. Det er fortsatt stille i stua og maten er spist opp. Perfekt. Oppvasken står fortsatt på benken og kjelene på ovnen. Jeg rydder kjøkkenet, tar opp brød og middag til dagen etter. Tiden er inne for kos. Jeg setter meg i sofaen med en jente i hver armkrok og ser siste del av Barne-Tv med mine.  Klokken nærmer seg 19, leggetid for vesla. Natta til storesøster, tannpuss, lese bok og synge sang. Vi sier natta. Tid for lesing med storesøster. Hun er blitt så flink! Tannpuss, flette håret og en fin samtale med store jenta mi. 

Klokken er halv åtte og min kveld starter♥ Det er da jeg stort sett har tid til dere fine lesere. Noen kvelder må jeg løpe fra det ene rommet til det andre: lillesøster hadde ikke sovnet alikevel, storesøster vil ha vann, må fortelle meg noe, tisse. Ja, dere kjenner dere kanskje igjen? Det er da jeg har kortest lunte og må telle til 10. Når tiden er inne og min kveld starter så er tålmodigheten min borte. Sånn plutselig! Jeg har aldri satt mer pris på kveldene som etter jeg fikk barn. Ingen å ta hensyn til, ingen som trenger hjelp, ingen som vil ha min oppmerksomhet, ingen ditt og datt. Vi mammaer trenger litt me-time. Tid for å samle tankene, senke tempo og slenge bena høyt. 

Det er fantastisk å få være mamma, da kan jeg sette ekstra stor pris på kveldene mine♥ Hverdagen kan være hekstisk, men det gjelder å nyte de små øyeblikkene. Det er de som er selve livet!

Lag deg en deilig kveld. Her er det Kardashian på Tv og jeg ligger nærmest i vannrett stilling. Vel fortjent♥

Min kveld er hellig, hva med din?

Imorgen viser jeg mer av den nye sofakroken, kom på at det har jeg ikke gjort. Må gjøre det nå før jeg gjør om igjen:)

Margitklem♥

Ikke skyld på barna om det er rotete!God kveld♥

Jeg kom over en sak her om dagen som gjaldt rot i hjemmet når man har små barn. For meg trenger ikke det å ha små barn i hus automatisk bety et rotete hjem. I denne saken var det ikke i hovedsak snakk om hverdagsrot som oppstår der og da, men generelt rot overalt. Det virket mer som at barna var unnskyldningen for å ha det rotete.


I en hverdag med små barn, egen bedrift, "gressenke" tilværelse, hus og mange gjøremål  synes jeg det er viktig med orden. Har man gode rutiner og alle ting har en fast plass er det ikke så vanskelig å holde ordren i heimen. Jeg rydder opp når jeg er ferdig med noe og har fra tidlig alder lært barna det samme. For meg er det viktig og helt avgjørende å ha ordren i heimen, det sparer oss for mye tid. Det er deilig å slippe og lete etter ting hele tiden. Nå vet alle hvor alt kan finnes.

Til og med vesla på 2år har lært å sette skoene på skohylla, luer/votter i skuffen og prøver å henge opp jakka si. Når hun er ferdig med å pusle, tegne eller leke med lekene sine så hjelper vi henne med å rydde opp og vise hvor alt skal. Det samme gjorde vi med storesøster også. ikke bare er det greit for oss her hjemme at de kan dette, men dette er også viktig for senere. Som når de begynner på skolen, flytter hjemmefra eller får seg jobb. Voksne som rydder opp etter barna, eller ikke rydder i det hele tatt (bare en sjelden gang) vil jeg si at gjør barna en bjørnetjeneste. For meg er dette en del av oppdragelsen! Som arbeidsgiver vil jeg si at orden, struktur og generell ryddighet er viktig. Ellers måtte de vært en superselger så jeg kunne klart å svelge noen kameler!

Kjøkkenbenker som flyter over av oppvask, kjeler, papirer, leker og i det hele tatt blir både uhygenisk og udelikat for meg. Det er feil å skylde på at man har barn i denne sammenhengen. En ting er oppvask og "kjøkkenrot" mens man lager mat og rett etter middag. Om man ikke vil rydde rett etter middag og mens barna er våkne så rydd heller kjøkkenbenken når de er lagt. Det er ikke noe som er verre enn å starte en ny dag med et bomba kjøkken. Lukter gjør det og. Papirer og leker over alt på benken er gjerne noe som samler seg opp over tid. Ta deg selv i nakken og rydd det opp. Har man deretter gode rutiner hvor alle bidrar så skal det ikke bli for mye rot. Det er ikke noe rot å rydde opp om ikke roter. You see?

Et hjem med barn skal ha litt leker og andre barneting fremme på dagtid. Gjør det til et fast gjøremål og rydde opp når dagen er over. La barna lære hvor lekene skal og ha faste plasser for dette. (dette er det samme som de skal lære i barnehagen så det er ikke noe hokus-pokus). I det siste har jeg sett en del tråder på diverse facebook sider ol hvor det er om og gjøre å vise frem mest mulig rot for å vise at det bor barn der. Til tider er det nærmest som de med mest rot blir hyllet som en god mor for her ser vi at det bor folk. Ja, det må gjerne være leker fremme, men man er ikke noen dårlig mor om man har et ryddig hjem med faste rutiner og plasser for tingene. 

Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvordan jeg klarer å ha det så ryddig og fint hjemme siden jeg har små barn. I tillegg har jeg flere ganger blitt plassert i båsen utstillingshjem, og da gjerne i en negativ betydning. Ja, jeg er interiørgal, har interiør som levebrød og bruker huset vårt som showroom. Men det bor flere enn meg i dette hjemmet og de får faktisk bevege seg fritt rundt:) For meg er det ingen sammenheng mellom et hjem med små barn og rot. 

Siden flere av dere spør og mange mener at det ikke er mulig å ha et ryddig hjem når man har barn så skal jeg fremover komme med noen tips. Turbomamma har flere tips på lur som jeg vil dele med dere. Husk at et ryddig hjem gir et ryddig hode! 

Turbomammaklem♥

PS! Bildene lyver faktisk ikke. Sånn ser det stort sett ut her hjemme. Jeg kunne ikke drevet en interiørblogg om jeg måtte rydde masse først, det har jeg ihvertfall ikke tid til:)

Klikk liker under her om du liker å ha det ryddig hjemme:) 

-Hjemmekos med lille-

Hei tirsdag kveld!

Denne dagen har vart forever. Ihvertfall føles det slik. Dager hjemme med syke barn er både koselig og slitsomt på en gang. Jeg er nok ikke laget for å bare være hjemme og gjøre ingenting. Utfordringen når man er hjemme med syke små er å ikke tenke på alt man skulle gjort eller kunne gjort. En vanlig fridag er kjempedeilig, men når det blir påtvungen fri må jeg endre tenkegangen min. Vi er ganske stuck hjemme og må innse at slik er det.

Lille ser ut til å være på bedringens vei. 4 dager med oppkast, ingen mat og minimalt med drikke har gjort meg kjempebekymret og urolig. Ja, jeg er dårlig på å ha syke barn, men det er verre for lille enn for meg. Jeg er tross alt frisk! Det er viktig at jeg holder motet oppe og overfører det til henne. Det beste med syke barn er all den kosen man får. Vanligvis er hun litt kosete, men stort sett over alt hele tiden. Nå har jeg fått skikkelig koseoverdose:)

//Collegekjole-Timo//


 Idag har jeg trasket rundt i den nye superdigge kjolen min. Collegekjole med lommer er jo så kult! Gleder meg til varmere vær, da skal den styles opp med olajakke, espadrillos og brune ben♥ Traske langs brygga. For ikke å snakke om å slenge den over bikinien, alltid klar for litt tanning:)

Mannen kom plutselig hjem her. Da blir det ost, kjeks og et lite glass rødt. Også på en tirsdag da! 

Imorgen skal jeg dele en super frokost med dere, NAM!

Margitklem♥

-Sofatjeneste og 48timer-


God morgen fine lesere♥ Har du tatt utfordringen min? Håper du har sett deg selv i speilet idag og sagt til deg selv: Jeg er FIN! For ordens skyld så tenker jeg ikke bare på det å være fin ift utseende. Vi er alle fine mennesker, utenpå og innvendig!'

Jeg rakk aldri innom her igår. Dagen startet med noe spennende før jeg dro på jobb i butikken, som jeg skal fortelle mer om siden. Etter en time fikk jeg telefon fra barnehagen, Marielle hadde kastet opp. Hun fikk være med meg på jobb, ihvertfall en liten stund tenkte jeg. Alene på jobb var det eneste løsning, men jeg var klar til å stenge og dra hjem om hun kastet opp igjen så klart. Vel, hun var helt seg selv og ingen tegn til sykdom der. Hun spiste, lo, lekte og skravlet med kundene. Faktisk var det ganske fint å ha henne med♥ 

Idag er ikke eldstejenta helt i form. Hun har vondt i kroppen og orker ikke på skolen, så da blir det sofatjeneste idag. Flaks at jeg har så fine ansatte. Stiller opp i siste liten♥ En fridag er ikke vondt for noen, jeg skal prøve å ikke tenke så mye jobb og være sammen med mine små. Om det passer seg sånn så skal jeg vaske vinduene i stuen. Herremin som de ser ut! En arbeidsoppgave iløpet av en dag med sofatjeneste er vel ok? Jeg er så dårlig på å flate helt ut!
Marielle får være hjemme idag og holde storesøster med selskap. Det diskuteres både her og der for tiden om man skal følge en 48timers regel ift oppkast. Det er en anbefaling fra folkehelseinstituttet. To døgn hjemme etter siste symptom ved omgangssyke. Men er foreldrene flinke til å følge dette? I dette tilfelle går Marielle mest sannsynlig ikke under kategorien omganssyken siden hun ikke hadde flere symptomer eller flere runder med oppkast. Mest sannsynlig kastet hun opp av andre årsaker slik barn ofte kan gjøre. Jeg holder henne hjemme idag for å være 100% sikker og idag passet det seg slik. Det er en utfording med syke barn når man driver for seg selv og mange ganger kan alternativet være å stenge, noe som er svært uheldig. Jeg tar mitt ansvar iforhold til sykdom og håper alle foreldre gjør det samme. Ikke bare for ditt eget barn, men også for alle de andre barna.

Hva er dine tanker rundt dette? Er du flink til å bruke 48timers regelen? Jeg vil høre din mening:)

Håper solen skinner hos deg også♥

-My Precious-

Idag har jeg hatt fridag med en av de fineste i verden♥

Fridag for meg innebærer fortsatt en del jobbing, slik er det å være selvstendig. Oppgavene er bare litt forskjellig fra en dag i butikken, for det ligger så utrolig mye bak butikken som mange ikke ser. Vi dro ut tidlig og fikk unna mange ærender, som å kjøpe blomster til dekorering i butikken. Her hjemme bruker jeg mye tid på styling, bilder og miljøbilder til bloggen, nettbutikken og sosiale medier. Moro, men det må gjøres. Aller helst i dagslys. Marielle liker å hjelpe meg her hjemme. Hun retter på tepper, dytter på putene, koster, støvsuger og flytter på gjenstander (gjerne til andre steder). Snakk om å få interiørstyling inn med morsmelka da♥

Hun har lagt sin elsk på de nye lyktene fra Riviera Maison; precious pumpkin. Akkurat som kundene også har. (Vi er nesten utsolgt nå, men nye kommer inn i slutten av uken.) Marielle fant ut at den var super å henge på armen som en veske. Hun svingte den rundt så den blinket i lyset og studerte den nøye. Tilslutt brukte hun den som en kurv og maten meg med liksom-mat fra kurven. Jeg måtte le:) For en fantasi og for et temperament da jeg prøvde å ta den tilbake! 

Precious lyktene

Fine snuppa mi♥ Hun smiler mot kamera og sier: miiiil. Den siste tiden har hun begynt  prate så mye. Rettelse: hun har nesten hele livet snakket veldig MYE, men først nå er det ord som vi kan forstå. Nå har hun lært seg Au og Æsj. Under middagen idag kom det æsj fra henne flere ganger, og det mens hun spiste. Jeg og storesøster måtte le og da lo hun sammen med oss♥ #hverdagslykke

♥Gleder meg til ny dag på jobb imorgen♥

God Morgen Norge!

Hei fra kaffekoppen♥

Jeg sitter med regnskap og kontor nå på morningen før turen går til regnskap, godt med alt som er ferdig. Ferdig begynner min "lille" oppussing av butikken å bli også. Den ene veggen som skulle settes opp og males er blitt til total ommøblering, male hele butikken, lage nye hyller, innrede et nytt rom og i det hele tatt. Men herremin så bra det blir! Igår kveld holdt vi på til sent for å flytte om og gjøre de siste endringene. En utrolig lekker sofa flyttet inn igår også. *ønsker meg*

Nå er butikken delt opp i avdelinger slik jeg har ønsket lenge. Vi har lenge hatt noen avdelingen, men ikke så tydelig og flott som nå. Vi snakker kjøkkenavdeling, stue, bad, soverom, barn og klær. Idags skal vi style ferdig så skal jeg knipse litt bilder til dere♥ 

Husmorferien går mot slutten. Mine to små kommer hjem idag♥

Nyt onsdagen alle sammen!

Nå skal jeg nyte singellivet

God søndag!
Denne helgen har jeg bare slappet av, vært med gulla mine og kost meg. Deilig å samle energi og bare nyte her og nå. 
Håper dere har hatt en fin helg også?
Jeg er skikkelig klar for en ny uke!
Uken som avsluttes idag har hatt kombinasjonen altfor mye jobb, en syk liten jente, nattevåk, sene arbeidstimer, tidlig opp og en husholdning som skal gå rundt. Da passer det dårlig å være gressenke.
Uken er lagt bak meg, jeg har ladet opp og er klar for en ny spennende uke.
Og denne uken blir totalt motsatt: jeg skal leve "singellivet".
Mine to små gull er reist på vinterferie til fjells. Og timingen kunne ikke vært bedre akkurat nå. Mannen reiser på jobb som vanlig, noe som betyr at jeg blir helt ALENE hjemme!
Egentlig ganske skummelt, men jeg må prøve å nyte det.
Hva gjorde man før man fikk barn?
Jeg har en del planer allerede. Det vil naturlig nok bli mye jobbing, jeg trenger å bli ajour med alt. I tillegg skal jeg bruke tid på å trene litt ekstra, jentekveld og ME-time. 
Tenk bare å spise frokost i ro og fred..
Vel, det er greit for noen dager. Men jeg gleder meg allerede til de kommer hjem igjen. 
Mammahjerte blødde litt når de kjørte ut av gårdsplassen idag... 
Gudskjelov vet jeg at de kommer til å kose seg maks på tur!
Også kommer de hjem til en uthvilt og mer energisk mamma:)
Nå er det sen middag og film med min kjære!
Jeg er ikke sånn singel, for de som kanskje trodde det. 
Deilig med kjærstetid også, det er ikke ofte.

Gleder meg til ny uke!
Psst! Har vært i butikken idag og pakket ut enda mer nytt. Nå bugner butikken av så mye fint at jeg blir helt forelska.

søndagsklem fra
Puter i lilla og blomstrete finnes  her

Et velfortjent pust i bakken

God Tirsdag søte!
Det ble ikke noe innlegg her igår. Etter jobb var det endelig duket for MR timen som jeg har ventet så lenge på. Fantastisk å få det på kveldstid:)
Nå gjenstår det bare å vente på resultatet. Krysser fingrene for et frisk rygg etterhvert.
Idag har jeg hatt fridag sammen med vesla. Utrolig hva man rekker på en slik dag, stort sett ihvertfall. Her i heimen er det blitt tid til litt husvask, klesvask, støvsuging, trening og litt OL innimellom slagene. Og masse kos på gulvet med veslemor:)
Mens hun tok luren sin snek jeg meg til en pust i bakken med kaffe, hjemmelaget bounty sjokolade og TV. Jeg slang meg på sofaen med pledd og det hele, DET er hverdagsluksus det!

Disse Bounty sjokoladene ble veldig gode, kanskje du også vil prøve?
Dette er en sunnere snacks, fri for sukker, og de er lavkarbo.
Oppskrift:
1/2dl sukrin 
50g kokosfett
1dl fløte
1dl kokosmelk
200g revet kokos

smelt sukrin og kokosfett i en gryte. Tilsett kokosmelk, fløte og kokos, la det koke svakt. Rør sammen alt og deretter avkjøl det i kjøleskap. 
Form deilgen til avlange pøler, biter eller boller. Sett de deretter i fryseren.
Smelt 70% sjokolade og dypp bitene oppi. Avkjøl så bitene i fryseren igjen.
Oppbevares i kjøleskap.

NAM!

Nyt dagen videre og gjør hver dag litt magisk!

De søte asjettene er fra Riviera Maison og finnes i butikken min (og i  nettbutikken)
Gleder meg til å servere kaffe og noe søtt til mine gjester også.

Tilbake til hverdagen!

Etter en ukes ferie i Danmark har vi allerede rukket å komme tilbake til hverdagen. Jeg står på hodet i butikken for å få den i orden til åpning neste uke. Masse nytt pakkes ut, lokalet er snart ferdig og ting kommer på plass. Dette blir flott. *smiler*
Tror jeg har fylt vårt kommende hus 3 ganger med nytt stæsj jeg, i hodet mitt vel å merke.
Jeg må være verdens heldigste!
Desverre er ikke dette tilfelle i mange hjem i Norge akkurat nå. Terroren vi ble utsatt for for 2 uker siden er ikke til å tro. Vi stod på kaia i Oslo 1,5time etter bombingen og hørte ambulanser, politibiler og hellikopter tett innpå. Der og da ville jeg bare hjem.. Men vi valgte å dra til Danmark og fulgte hendelsen på Utøya via TV, iphone og aviser. På en måte var det veldig greit å være i et annet land og følge alt litt på avtand. Tenk at dette kunne skje i lille Norge! 
Idag fikk jeg føle det litt ekstra nære. Politibetjent Trond Berntsen sin begravelse var idag, og de pårørende møttes på Kongsfoss Pensjonat etterpå, som ligger nesten vegg i vegg med den nye butikken min. Synet av så mange sørgende mennesker ga meg gåsehud. Kjente jeg ble helt kvalm og uvel... 
Mine tanker går til de pårørende, de skadde og ikke minst de overlevende. Som må leve med denne uforglemmelige hendelsen på netthinnen...

I slike slike stunder blir det nesten urettferdig å føle seg lykkelig. Men vi må også huske at livet er for kort til å ikke leve...
Ta vare på deg selv og dine!

Imorgen: en god nyhet!


HURRA- 3ÅR!

Mamma og pappas lille prinsesse er blitt stor jente (ifølge henne selv) idag!
Tenk at det er 3-år siden du kom til verden, hvor er tiden blitt av?
Først teller man dager, uker, måneder, og år...

Det blir ikke den helt store feiringen idag, men noe godt etter middag skal vi kose oss med. Sammen med mommo og bestefar. Den store feiringen blir til helgen.

Pernille gir oss masse energi, glede og latter. Men også noen frustrasjoner. 3-års trassen er definitivt in the house! Da er det vel bare å glede seg til de 15 neste årene. *smiler*
 
Beklager dårlig med oppdateringer og blogging fra denne kanten. Lover meg selv å bli bedre! Desverre tar det mye tid med husplanlegging, hverdagssysler, tilværelsen som gressenke (mannen er mye borte), og butikken min som det skjer mye spennende med fremover. Woho! I tillegg har ikke bloggeinspirasjonen vært på topp. Bare snekkerne får startet kommer nok den tilbake! Ikke mye å hente her i gamlehuset for å si det sånn. *flirer*

Klem fra verdens heldigste mamma til verden beste prinsesse!

Ekte kjærlighet...

er  ikke så vanskelig å love for de gode dagene, men hva med de onde dagene?
I gode og onde dager sies det....mens skilsmisser/samlivsbrudd bare øker!?!

Chris Medina må være mannen med stor M!
Hvilken mann er jeg om jeg forlater henne når hun trenger meg mest? sa han under American Idol audition. Bryllupsplanene til han og forloveden fikk en bråstopp da hun ble kvestet i en bilulykke og endte med omfattende hjerneskader.
Han røk desverre ut av Idol, men har fått denne flotte sangen skrevet av Rodney Jerkins.
ENJOY! (hulket meg gjennom denne sikkert 100ganger allerede)

Ta vare på hverandre i gode og onde dager!
og husk: etter en nedtur kommer det alltids en opptur...

♥kosedag♥

Snøen føyker vannrett ute og det blåser hunder og katter!
Men som jeg koser meg inne i fjøset, med nye varer og en deilig kaffe latte i hånda  
Også er det jo FREDAG!
Har dratt frem litt vårfarger, hvorfor ikke?
Kanskje bittelitt tidlig, men det er jo så fint!
Bordet er dekket med beige og lyseblått, synes det er så fiiint!
Også kan det faktisk være litt vinterfarger. Ja, det kan det!

Det er viktig å ta vare på de kjipe dagene også, blås i været!  
(i ordets rette forstand)
Tull deg inn i et deilig pledd
Nyt en kaffe/tea
Sett på favoritt-musikken 
Lukk øynene og nyt!

Øsnker deg en flott FREDAG  
Ukens beste dag, hvor en ubrukt helg ligger forann oss