hits

Interiør

VÅR YR!

God kveld torsdag! Og snart helg, igjen. Hvor ble mars av? Jeg synes vi nettopp entret årets første vårmåned, nå er det ikke mye igjen av den. Og endelig begynner det å se bittelitt ut som vår ute også. Her i heimen har vi hatt et vårlig interiør ei god stund inne, nå gledes over vår ute. Snart. Her om dagen la jeg merke til skikkelig fuglekvitter ute, det er vår-tegn det! Snøen smelter, grusen begynner å titte frem og det er vann overalt. Jeg krysser fingrene for mye sol fremover så resten av snøen smelter! Hadde jo vært deilig med en snøfri 17.mai. Haha!

Jeg titter bare innom her med noen bilder av vårt "påske-tre". Jeg pynter ikke så mye til påske, men litt skal det bli. Ute på trappa har jeg byttet ut utgåtte lyngplanter (fra i høst) med påskeliljer. Ellers blir det litt pynt som jentene har laget opp gjennom årene. Ja, og imorgen skal jeg kjøpe noen friske påske inspirerte blomster. Mer blir det ikke, tror jeg. Hvis ikke jentene har noen formening. 

Jeg har et ønske om å komme tilbake til en mer fast blogge-rutine igjen. Det er lenge siden nå. Jeg har rett og slett vært litt av og på. Lite inspirert. Blogg-tørke. Men samtidig savner jeg å skrive, ta bilder og inspirere ut til dere. Flere har spurt meg om både det ene og det andre den siste tiden. Jeg tenker å "besvare" en del av dette fremover. Alt fra jobb, business, trening, mat, interiør, mammalivet, hytte, ja litt av hvert. Hvem er Margit etter Drømmeverden interiør? Ja, si det:) 

Er det noe du lurer på eller vil at jeg skal skrive om så fyr løs!

Jeg har så utrolig mye spennende i vente fremover, og noe skal jeg dele med dere også. Livet altså <3 Men først er det påskeferie på liten og stor. Vi skal være hjemme, litt hit og dit og på hytta. Hva skal dere i påsken? By eller fjell?

God kveld til deg :)

Skap høst inne!

Hei onsdag! Idag er det både tåke og regn ute. Skikkelig høstvær! Da er det ekstra deilig å sitte innendørs med tente lys og en varm kaffekopp. Jeg liker å ha det koselig og lunt rundt meg så det er ekstra viktig for meg når jeg sitter hjemme og jobber. Innekos er noe av det jeg liker godt ved høsten. Det å skape høst inne ved hjelp av fargene, saueskinn, lys, tepper og grove tekstiler.

Vi har hatt sofakroken i dette hjørnet i en lang stund nå. Det er lunt i denne kroken, men jeg liker bedre å sitte ved vinduene. Så nå har jeg gjort om og er så fornøyd! Bilder kommer. Men en del av fargene og interiøret har jeg beholdt. Neste skift her hjemme blir jul, og det er jo ikke så altfor lenge til. Så enn så lenge får burgunder dominere:)

Nå må jeg gjøre ferdig noen oppgaver her så skal jeg ta en løpetur i skogen. Perfekt avbrekk i arbeidsdagen. Det å løpe ute på denne tiden av året er en annen ting jeg verdsetter ved høsten. Fargene i naturen og den crispy luften. DET er rekreasjon for å lufte hodet og skape ny kreativitet. Da er det så mye lettere å fortsette arbeidsdagen etterpå:) En luksus jeg unner meg når jeg har kontordag♥

Lag deg en fin høstdag!

Helt Rotløs!!

Åååå senga mi❤ Er det lov å savne den etter 1,5 uke på farten? Jeg er så ekstremt glad i og ikke minst avhengig av senga mi. Eller vår blir vel mer riktig å si. Ryggen min blir helt tulling av å ligge i andre senger, så nå begynner jeg å få skikkelig hjemlengsel.

Vi dro rett til campingen fra danskebåten. Midt på natta kom vi hit, så gårdsdagen ble litt så som så. Det merkes når barn får lite søvn. Ja, det merkes på oss voksne også;) Vi tok livet med ro, solen skinte og dagen brukte vi på stranda. Etterpå ble jeg så rastløs at jeg måtte ut å løpe. Fant en ny løperute, Weee! Små gleder, så nå gledes det til mange fine turer.

Litt mer tid her i paradiset vårt før vi vender snuta hjem. Gleder meg så mye til å dusje på badet vårt igjen! Og ikke minst pakke ut. Jeg er dårlig på å bo i koffert. Men vet du hva jeg gleder meg nesten mest til? Vaske klær! Jepp, du leste riktig. Det er ikke det at jeg liker så godt selve vaske jobben. Men lukten av nyvasket tøy er så digg og det å få unna skittentøy er digg. Nå begynner vi å få en del så det skal bli godt å bli kvitt det🙈

Det er godt å være bortreist, men hjemmet vårt er best❤ egentlig ganske godt å kjenne på den følelsen innimellom, det gjør at jeg setter mye større pris på det vi har. Noe man fort glemmer i hverdagen.

Nyt sommeren videre☀

Next Up: Wedding!


God morgen lørdag! Endelig er dagen her. Den store dagen hvor lillebror skal gifte seg. Idag skal de bli mann og kone. Det blir en spesiell dag. Og jentene mine skal være brudepiker. De fikk nesten ikke sove igår for de var så spente. Nå skal vi avsted til frisøren for å krølle og fikse håret deres. Herremin som jeg gleder meg til denne dagen♥

Nå må vi starte dagen her. Frokosten skal i magen før vi reiser avsted. 

Ønsker dere en fin lørdag!

 

Sitter her alene...


God Kveld! Nå sitter jeg alene i stua og får med meg Senkveld. Flere som gjør det samme, eller har dere sovnet alt? Mannen har køya, og ungene sover også såklart. Det er utrolig deilig å sitte her helt alene. Pysj, tøfler, pledd og macen i fanget. Skrivekløa kommer gjerne snikende på da:)

Gårdsdagen gikk med til Låvesalg og deretter forestilling på skolen. Elevene hadde satt opp en musikal som vi foreldre fikk se. Herremin så flinke! Og mammahjerte mitt boblet jo nesten over♥ Hva skjer med oss etter at vi blir mammaer? Jeg har alltid vært følsom, men etter jeg ble mamma så skal det ingenting til før begeret nesten renner over. Herlig følelse da♥

Ikveld har vi spist hjemmelaget pizza, som så mange andre fredager. Men mannen har kjøpt seg pizzasten. Vi fikk bunnen ganske sprø, men den hevet så mye og ble en solig pizza. Neste gang må vi teste ut noe nytt, for vi øsnker tynn bunn. Sånn italiensk. Flere som har slik sten og vil komme med tips? Så kan jeg lage ett innlegg til dere etterhvert. Men vi trenger litt mer trening først. Og den vaskejobben etterpå da, for stenen blir jo ikke så fin. Den skal bare vaskes med vann, interresant... føler den ikke blir helt ren på en måte. Alle tips mottas med takk:)

Nei, jeg blir skravlete av å sitte her alene. haha! Jeg får runde av og stikke innom igjen imorgen. 

God Natt!

Rett Før!


Hei Lørdag! Herremin imorgen er det 1.advent dere, det gledes stort. Jeg elsker julen og har telt ned siden pynten forsvant tidlig i januar. Her i heimen har vi snikspist pepperkaker, drukket julekaffe og en og annen juleting har sneket seg inn den siste måneden. Men nå er det ferdig med å snike for ikveld starter moroa. Jeg skal kose meg med litt rødvin og henge opp julestjernene og lage adventsstake. Ja, og bytte ut tekstilene til litt mer jul. Jeg kjenner at julestemningen kommer snikene altså:)

Bildene tok jeg  rett før jeg heiv meg rundt og flyttet om på møblene her hjemme. Jeg er helt ram på å bytte om. Det er kanskje derfor jeg ikke går lei av møblene våre, det er mye rimeligere å ommøblere:) Heldig er vi som har et stort kjøkken og kvadratisk stue for det gjør det så mye lettere å gjøre om. Må ha vært litt smarte de som tegnet huset vårt. Haha, sjøltegna er veltegna:) Vi hadde L stue i vårt forrige hus så det ville vi ikke ha igjen, selvom det også er greit ift ommøblering. Forskjellige "avdelinger". Uansett, nå er jeg så fornøyd med plasseringen jeg endte opp med igår kveld. Nå er det klart for jul. 

Nå skal vi først avsted på kino. Både store og små gleder seg voldsomt til å se på Snekker Andersen. Flere som har sett den? Nå skal vi få julestemningen skikkelig på plass tenker jeg. Dette blir en fantastisk lørdag vil jeg si♥

Har dere noen koselige planer for dagen?

Den standhaftige tinnsoldaten!


Hei Lørdag! Her tar vi morningen i rolig tempo. Jentene har begynt å sove lengre i helgene, endelig har de skjønt det:) Neida, men det er godt å ikke måtte opp 06.30 hver dag. Ihvertfall idag for det ble litt senere enn vanlig for meg igår. Jeg besøkte bestis som har flyttet inn i nytt hus i Kongsberg, energi påfyll! Så her ble det Askepott film og sofakos for oss alle. Godt å starte dagen slik når vi har mulighet. Jeg bakte noen innmari gode og sunne rundstykker til frokost, skal dele oppskrift med dere for disse gikk ned på høykant for alle.

Jeg må bare vise dere disse fine tinnsoldatene. Elsket filmen "Den standhaftige tinnsoldaten" da jeg var liten. Minner! Disse er valgt ut av Marielle faktisk. Hun så disse i en utstilling og rappet de rett og slett derfra. Jeg falt for de umiddelbart og måtte jo bare ha de. Hun mener de er hennes:) Hun får være deleier, men de skal stå på fatet her altså. 

Nå får vi komme oss ut i snøen. Hører rykter om at det skal forsvinne imorgen? Nei og nei, det er så utrolig koselig ute! Vi skal ut å ake, full fart ned til jordet. Heldige oss har akebakker rundt huset vårt. Ikveld skal vi på venners julebord, skal bli koselig å gjøre noe bare vi voksne. Det skjer ikke så ofte lenger. 

Nyt Lørdag!

Mus i hus!

God kveld søndag! Så utrolig deilig med en hjemmehelg. Det hadde vi behov for nå. Masse tid sammen, små prosjekter, lek, aking, shopping og god mat. Nå er garderoben til begge jentene helt komplette for vinteren. Vi har lekt ute, akt og bygget snømann. Mannen har fått jobbet på garasjen og jeg har begynt jobben med å rydde garasjen i huset. Det tar bare så mye tid og er så lite givende. Ting tar tid! Du vet sånne prosjekter som henger over deg og stjeler masse energi- bare ved å tenke på det. Garasjen er full og TV stua vår er full. Nå må det andre boller til. Litt etter litt....

Men dere idag har jeg virkelig gått utenfor komfortsonen min. De sier at magien skjer utenfor komfortsonen, men det gjelder ikke alltid skal jeg si dere. En del av tingene i garasjen skal flyttes til fjøset. Jeg kjørte bort et lass idag, så har jeg startet ihvertfall:) Vel, på toppen av en eske der inne lå det muselort. Jeg åpnet lokket på esken og ut pilte det en mus. Jeg trodde jeg skulle DØ! Mus er noe av det mest ekle jeg vet om. Pulsen steg til maks, jeg løp ut av fjøset og skulle aldri mer inn der. Men så var det bare det at bilen var full av esker som skulle inn der. Jeg kunne ikke kjøre de tilbake i garasjen. Ok, det var bare å manne seg opp og bære inn. Etterhvert glemte jeg meg litt bort og begynte å plassere noen ting inn i skap der inne. Plutselig titter det en mus frem fra under skapet. Jeg stivnet helt og skrek. Musa pilte hit og dit, snakk om å ikke være redd da. Skikkelig hjemmekjær den. Jeg hadde tidligere butikk i fjøset og var aldri plaget med mus. Ingenting ble ødelagt det året jeg holdt til der. Til tross for at det var varmt der inne også. Nei, nå skal jeg ta en runde med stålull i alle kroker og kriker. Og jeg skal hamstre musefeller imorgen. Jeg fikk uansett begynt jobben. Helt utenfor min komfortsone, og jeg skal love deg at det var ingen magi der!

Har du noen gode tips for å bli kvitt mus? Noe spesielt de ikke liker f.eks? Musefeller skal kjøpes inn, men skulle gjerne slippe å få de inn der i utgangspunktet.

Søndagskvelden tilbringes på sofaen. Klapp på skulderen til meg selv:)
 

Skikkelig cozy!


Idag har det vært skikkelig kaldt og rufsete! Jeg fikk tvunget meg ut på en løpetur selvom det fristet ingenting. Men da jeg først var ute, småvåt i ansiktet og pustet inn den crispy lufta så var det mer enn ok. Faktisk koste jeg meg og kroppen føltes lett og iform. Tanken på å komme hjem til en varm dusj ga meg 5.giret. Jentene var ute en tur sammen med pappaen sin mens jeg løp, men de lengtet fort inn igjen:)

Vi har tuslet rundt i deilige koseklær idag, lekt og ryddet litt. Godt med slike avslappende søndager uten mål og mening. Da får alle hentet seg inn igjen og samlet energi for en ny uke. Vi foreldre er ofte så opptatt av å finne på noe med barna hele tiden, inkludert meg selv. Men innimellom så vil barna gjøre ingenting annet enn å leke. Jeg vet at jeg må bli flinkere til å tenke at det er greit. Hverdagen er stressende nok som den er, og vi trenger alle å hente oss inn igjen. 

Lexington pute// Lexington pledd// RM aviskurv// hurricane // 

Jeg elsker de nye tekstilene fra Lexington. Nydelig farge på pleddet! Og det er så innmari mykt, vi krangler om det her hjemme:) Her har stearinlysene vært tent i hele dag og tøflene blitt flittig brukt. Det gir hvilepuls det! Tenk at levende lys kan skape så mye stemning og følelser. Jeg hadde ikke klart meg uten♥

Du er din egen lykkesmed


Mandag! Jeg liker mandager. Starten på en ny uke, med alle de mulighetene som ligger foran meg. Deilig å starte uken med en tidlig styrkeøkt før det ble hjemmekontor. For mange er mandager ikke velkomne, altfor lenge til helg igjen. Jeg synes det er trist om man bare går å venter på at helgen skal komme. Vi tilbringer store deler av livet på jobb så da kan kanskje en forandring være innafor. 

Som grûnder kan jeg skape min egen hverdag, det er verdt mer enn noe annet! Alle dager er like velkomne, mandag som fredag. Og ingen dager er like. Det gjør hverdagen ekstra spennende. Det er jo hverdager vi har flest av så de må prioriteres. Jeg opplever så mange mennesker som teller ned til helg, hver uke. Er ikke det litt trist å tenke på? Lag hver dag til den beste, og lev i nuet. Jeg vet med meg selv at jeg har rushet meg avgårde. Gledet meg til jul, deretter påske, sommerferien, til ungene blir eldre, bursdagen min, sydenturen, hotellturen osv. Selvfølgelig skal man glede seg til jul, men ikke la det ta helt overhånd. Nå er jeg mye flinkere til å nyte hver dag, stresse litt ned og tenke på hva som er viktig her i livet. Hverdagene♥

En stor del av min jobb består i å veilede andre mennesker slik at de kan få den hverdagen de ønsker og drømmer om. En hverdag ut av tidsklemma, for idag styrer den altfor mange familie. Jeg har selv kjent den godt under huden og merket hva den kan gjøre med en. I jobben velger vi selv hvor og når vi skal jobbe. Frihet! Jeg har sett hva denne jobben gjør personlig og økonomisk for så mange mennesker. Det gjør meg stolt!

Vil du vite mer? Jeg har nå muligheten til å veilede noen flere i høst. Er du ute etter en forandring så kan dette kanskje være noe for deg. Mail til margitshelse@gmail.com

Lumières tealight // Corall lykt

Nå slenger jeg meg ned på sofaen for å få med meg farmen. Intriger, galskap og litt hygge:) 

God kveld til deg!
 

-Over en kaffekopp-


God morgen lørdag og hei til deg! Nå skal jeg kubbe meg opp i godstolen med en kaffekopp. Pleddet ligger klart for å omfavne mine bare legger, noe av det beste jeg vet! Jeg klarer ikke pledd som klør, sånne stive og kløete ullpledd vet dere. Her hjemme har vi et par ullpledd som ikke egner seg til annet enn å henge fint på en stige, rett og slett. For en tid tilbake solgte jeg ut alle ullpleddene fra Lexington i butikken min. Det mykeste pleddet noensinne! På samme tid så var det ikke mulig å bestille flere fra Lexington. Tror du gleden var stor når jeg så at Classic wool throw kom inn igjen denne høsten? Jepp! Nå har jeg sikret meg denne herligheten. Pleddet kjennes mer ut som et deilig fleecepledd, men er altså 100% ull. Altså♥

Nå skal jeg og ungene gjøre oss klare for Furumo-mila. Vi pakker snippveska og møter opp. Største-Pie skal løpe sammen med skolen og lillesøster skal løpe mini-mila. Tror det blir slik ihvertfall. Viktigste for lillesøster er å få premie:)

Fin fin lørdag til deg, kanskje vi sees?

Alle trenger en Time-Out!


Mandag igjen alt! Jeg synes det nettopp var mandag og jeg pakket det siste for Spania turen min. Imorgen er det en uke siden jeg satte nesen sydover. Selvom jeg bare hadde 5 dager på tur, hvorav 2 ble reisedager og 3 ble soldager, så passet det meg ypperlig. Akkurat nok til å senke skuldrene, nyte tiden og sole meg. Det ble noen fine dager med sol, god mat, drikke, latter og opplevelser. Sa jeg at solen stekte hele dagen og det ikke var behov for langermet selv på kvelden? ÅÅåååå♥

Det var to små tupper som ble så glad da de våknet søndag morgen og jeg lå i senga vår. Mange gode koser før vi stod opp. Det må være noe av det beste med å reise bort og så komme hjem. Gleden og kosene fra de små! Jeg tror det er sunt at vi mammaer reiser bort på husmorferie. Samler energi og kommer tilbake som enda bedre mammaer. Vi trenger en time-out fra hverdagens faste gjøremål:)
 

Forandring fryder!


Hei Fredag! Jeg synes jeg akkurat skrev at det var fredag, min favorittdag. Uken består snart bare av fredager og mandager. Vel, så sant dagene fylles med noe godt og noe som gir deg energi så er vel det det viktigste. For min del har uken vært veldig fin, og nå ser jeg frem mot helg. 

Jeg og jentene er alene hjemme denne helgen siden mannen har reist på rally. Vi skal kose oss, ordne på hjemme her også har vi noen planer. Ikveld skal de sove i min gamle lekestue hos mine foreldre. De elsker å sove der, nesten som å være på tur:) Den er ganske stor, isolert og med strøm/varme. Jeg har tilbrakt mye tid og sovet mange netter der selv. Minner for små barn♥

Tidligere denne uken flyttet jeg om i stuen, her ser dere bilder fra før flyttingen. Idag tar jeg bilder for å vise hvordan det ble. Jeg elsker at vi har mulighet til det, eller vi har mange muligheter. Jeg har valgt å ha to sofaer og 2 stoler i samme serie, det gir meg mange muligheter. I tillegg har vi en kjøkkengruppe og en spisetue, hvor begge kan flyttes hit og dit. Enkel og rimelig fornying av stue og kjøkken. Det gleder et interiørhjerte. 
Nå får jeg servere skolejenta mi litt mat mens hun koser seg med tegning. For hei, det er jo leksefri idag:) Hun får leke og roe ned før cheerleading trening senere idag. Og mor selv, ja hun skal på jentekveld. Mer energi!!!

En liten titt...


Høsten sniker seg på her hjemme. Høstfarger, skinn og kongler er stikkordet. Jeg har også gjort om i stuen, typsik meg når det går mot mer innetid:) En liten sneak peak her altså. Jeg kommer tilbake med mer bilder. Men først en dag i hovedstaden for min del. 

Innom for å ønske dere en fin fin torsdag, snart helg igjen!
 

På tide å gjøre det cozy!


Høsten er herlig! Det er så koselig å tenne lys inne igjen. Det blir tidlig mørkt og det nyter jeg til det fulle. Tente lys i alle kroker♥

Jeg leker med tanken om å gjøre om hjemme her igjen. Enn så lenge så står spisebordet og diningsofaen på kjøkkenet. Vårt runde spisebord står i stuen. Det er typisk meg på denne tiden av året. Akkurat som jeg må lage det ekstra cosy når det blir høst og innetid. Kanskje det er typisk å ha en sommer-innredning og en vinter-innredning? Jeg vet ihvertfall at vi trenger ekstra plass rundt terrassedøren om sommeren og en luftigere innredning. Nå vil jeg bare ha det cosy. Ikke bare innredningen, men også masse puter, pledd og saueskinn.Høsten er fin!

Jeg er kvitt søtsuget igjen!!!


God kveld!

Jeg er ekstremt glad i alt som er søtt. Daglig må jeg jobbe mot søtsuget som melder seg i tide og utide. Til tross for et sunt kosthold og trening melder søtsuget seg. Jeg spiser ofte og små måltider for å holde blodsukkeret i sjakk, men alikvel har jeg alltid lyst på noe. Etter at jeg nærmest kuttet ut karbohydrater for 4 år siden og innførte mer fett i kostholdet mitt merket jeg en liten forbedring. Men jeg har nok arvet søtsuget til min pappa. For de som kjenner han så vet dere at han er kjent for sin kjærlighet til sjokis:)

Jeg har testet det meste. Krom tabletter, pusse tennene når man er fysen, drikke masse vann, spise grønnsaker istedet, ja listen er lang. Jeg er ekstremt bestemt og målbevisst, så det er stort sett bare godis på lørdager selv om jeg har lyst på det hele tiden. Det er slitsomt, men man ikke kose seg hele tiden. Da er det ekstra deilig å ha funnet noe som endelig virker. Og det uten at jeg har gjort noe for det.

For et år siden begynte jeg å bruke Aloe Vera Gel og Argi+ og opplevde en super effekt! Argi+ gir meg masse futt og fatt, og Aloe Vera Gel gir meg balanse i kroppen og en glad mage. Men i juli var jeg ikke noe flink til å bruke de, jeg gikk tom på ferie og kom liksom aldri igang igjen. Helt til jeg kjente at NÅ må jeg gjøre affære. For en måned siden satte jeg igang igjen, og nå skal jeg ALDRI gå tom eller slutte. Jeg har ikke hatt lyst på søtsaker de siste 3 ukene! Første helgen uten noe søtt var fantastisk! Jeg har til om med hatt veka mi, da er jeg vanligvis helt crazy etter smågodt. Denne gangen gikk det helt fint uten. Dette er jo bare moro!

Jeg må varmt anbefale disse produktene til alle som har en kropp og en mage. Disse gjør så godt for meg. Hvem sier vel nei til mer futt og fart, en glad mage og en balansert kropp? Ikke jeg ihvertfall. Helsen og kroppen min er viktig i en travel hverdag med barna. Jeg valgte å bli forhandler av Forever for 1år siden fordi jeg ble forelsket i produktene. Når jeg finner produkter jeg liker og om finker så liker jeg å dele, sharing is caring. Argi+ finnes HER, Aloe Vera gel finnes HER. Jeg bruker boksen Vital 5 som inneholder disse to produktene og litt annet snacks, totalt inneholder den alt jeg trenger for helsen min. Den finnes HER.

Har du spørsmål så send meg mail: margitshelse@gmail.com

Nå skal jeg krype opp i sofaen med en kopp tea♥

-En prinsesse morgen-


God morgen fra sofaen! Jeg og jentene starter dagen med Rapunzel på skjermen. Prinsessefilm står høyt på lista her hjemme. Jentene har fått litt søtt og salt i skålene sine og jeg en kopp kaffe. Dagens første kopp er best♥ Vi tenner lys og starter dagen sakte. Det er helg det!

Idag skal vi ut og ordne noen små ting, og en gave til pappaen min. Han hadde bursdag igår og vi skal på middag idag. Forsalg til hva man gir en som har alt? Hørte rykter om spekemat idag. Det er kanskje noe av det BESTE jeg vet. Det var noe av det jeg savnet mest i svangerskapet med Marielle. Tror jeg spiste en eller annen form for spekemat hver dag i ett år etterpå:) 

Jeg begynner å få en ganske lang liste med prosjekter her hjemme nå. Sånn er det når man slipper kreativiteten løs. Føler den har ligget i dvale i noen år nå, skøvet til side til fordel for butikken. Egentlig må jeg en tur på Ikea... men kanskje ikke på en lørdag!

Corall hurricane- Amanda lattekopp- Lumieres telysholder

Skal dere noe spennende idag?

Ønsker deg en fin lørdag♥

Planleggingsdag er ikke hva det engang var!


Planleggingsdag

Bare ordet får meg til å bli stresset og få høy puls. Ihvertfall var det slik tidligere. En butikk har faste åpningstider og kan ikke bare stenge når det passer seg. Jeg husker jeg misunnet de som hadde fridag sammen med barna sine, eller kosedag som de fleste kanskje kaller det. Jeg måtte jobbe i butikken eller styre en hel del for å ta meg fri. Og en fridag fra selve butikken i åpningstiden betydde ikke fri på kvelden, ikke på dagen heller egentlig. Telefonen ringte, mailer måtte besvares og noen ganger måtte jeg til og med dra med kidsa ned i butikken. Jeg blir svett!

Idag var det planleggingsdag for begge to, altså både skole og barnehage var stengt. Det ble en skikkelig kosedag ute i solen. Vi har priset sommeren igjen med bading, is-spising og soling (på meg da). Alle barbie dukkene med tilhør av ymse slag fikk også bli med ut. Jentene lekte flere timer ute på teppet. Ikke bare hadde jeg mine to hjemme, men vi hadde besøk av ei venninne av Marielle fra barnehagen. Pappaen hennes jobber hos min pappa så dette ble vinn-vinn for alle. Jentene koste seg, jeg fikk solt meg litt og pappa slapp å ha en ansatt mindre på jobb. 

Endelig er planleggingsdag blitt kosedag for oss også!! 


Endelig er Planleggingsdag blitt kosedag for oss også♥ Flere som har hatt det?

Jeg elsker å være min egen sjef med full frihet. Ikveld har jeg jobbet litt fra macen. Ikke fordi jeg måtte, men fordi jeg ville. Det er frihet det! Og dere, jeg har flyttet om på kjøkkenet. Igjen. Og litt nytt har flyttet inn. Nå er vi så fornøyd. Jeg skal knipse flere bilder til dere:)

Tid for innekos igjen!


God fredagskveld! Nå føler jeg vi er tilbake til de tradisjonelle fredagene. Sommeren er min favoritt årstid, men når det sniker seg mot høst så er det deilig det og. Endelig kan jeg tenne lys igjen. Jeg elsker levende lys! Nå lyser det i alle kriker og kroker på kjøkkenet og stuen. Jeg kryper opp i sofaen blant alle putene og med et deilig pledd. Lykke♥

Jeg har høstet det opp bittelitt her hjemme. Pledd, saueskinn og litt mørkere puter er tilsatt. Kongler og enda mer jordfarger får komme om litt. Jeg tviholder litt på sommeren enda. Fargene går i corall, mørkerosa og beige. De blomstrete sommerputene er lagt til vask og skal legges bort frem til neste år. Mens jeg tar disse bildene stod jentene mine bak meg og ventet på å sette seg for å se barne-TV. Da smeller det fra Pernille: "Mamma nå var det utrolig fint her. Jeg likte spesielt godt de mørkerosa putene! Og endelig tenner du lys igjen. Det er så koselig." Haha... jeg undres over hvem hun tar etter:)

Rosa puter// Corall hurricane// Lumieres lykt// Corall Lene Bjerre lys// Alt på SALG!
Jeg startet dagen idag med en løpetur i 7grader. Snakk om å slå av en bryter da! Neste tur får bli med vanter og pannebånd:) Uansett, det var deilig og friskt. En deilig start å våkne på, svette fra seg og min form for rekreasjon. 

Nå er jeg klar for helg! Mannen mekker på a Olga for hun skal få kjørt seg imorgen. Mulig vi jentene slenger oss med for å heie, men det vet han ikke enda. Ja, og for å dra på harryhandel. Ungene elsker nam-nam land! 

BLÅ mandag!


Hei mandag og ny uke! Solen er borte fra himmelen og regnet øser ned. Æsj og æsj! Eller egentlig er det samme hva, for jeg er innomhus. Da er det lov å kose seg litt ekstra:)

Våknet idag med en vond hals og skikkelig hovne mandler. Er så irriterende det! Jeg vil ikke få halsbetennelse altså. En god kopp med melk og honning ikveld vil nok gjøre underverker. Tror dere ikke det?:)

Jeg ville bare innom å ønske dere en fin mandag:)
 

Bena på bordet!


God morgen søndag♥ Deilig å komme seg opp tidlig så man får litt ut av dagen. Sånn er det med små barn i hus. De sitter forøvrig å koser seg med film. Litt kosetid før vi må hive oss rundt. Idag skal lille tantegull døpes og jeg får æren av å være fadder. Lille nydelige skapningen♥ Jeg og jentene fikk hilse på henne igjen igår. Pernille fikk holde henne for første gang og hun viste sånn omsorg for henne. Fikk sånn babystemme, pratet, underholdt og koste. Begge jentene nærmest kranglet om hvem som skulle trille henne. Så gode da♥

I stuen har mer corall og sommerlig flyttet inn. Det ble så koselig altså. Og den nye veggfargen kom enda bedre frem. Nå liker jeg stuen vår ekstra mye:)

Nei, nå får jeg lage litt frokost til folket her og starte dagen. Alle skal inn i bunadene sine og jeg må pakke med meg kaken. Jeg har laget pavlova, eller det vil si jeg har laget alle delene så mekker jeg den sammen på stedet. Beste kaken! Idag skal det skeies ut:)

Ta fatt på dagen og lag en fin søndag♥

Nå er det bare å stålsette seg!

God morgen på Himmelspretten! Så deilig at solen endelig har vist seg frem. Snakk om å være savnet da dere. Deilig å kjenne varmen, men ikke fult så gøy å se de møkkete vinduene her hjemme. Pytt pytt, de drar ingen steder.

Idag tar jeg med meg denne kurven og stikker på camping. Det er bare å stålsette seg for en dag med sjauing, bæring og kaos. Vi skal sette opp forteltet til campingvogna vår og innrede. Det er alltid like gøy! Eller ikke... Jeg hjelper til så godt jeg kan sammen med mannen, men uansett hva jeg gjør så blir jeg i veien. Og mannen blir så oppgitt. Noen som kjenner seg igjen? Og barna løper rundt og maser etter is. Haha!! Familie kaos på tur, here we come:)

Fullstendig kaos eller ikke, interiøret er ihvertfall i boks:) Denne kurven gleder jeg meg til å ta med. Så kjekk å frakte alt det nødvendige ut på terrassen. Finnes HER.  

Og dere, takk for alle meldinger på forrige innlegg. Pernille ble kjempefornøyd med innbydelsene og er nå klar for bursdag:)


Ship O´Hoi!!

Monday= Getting Organized


Hei mandag og ny uke! I en lang periode nå har jeg hatt et fast rituale på mandager. Det første jeg gjør når jeg kommer på jobb er å lage en oversikt over ukens To-Do liste. Her skriver jeg opp hva jeg selv har som mål for uken, hva som må gjennomføres og hva de ansatte skal gjøre. Dette er så oversiktlig og greit, da er det bare å sette igang og krysse av etterhvert. Et lite mandagsmøte med meg selv dere altså:)

Det samme gjør jeg på hjemmefronten. Sjekker opp at jeg har det jeg trenger av matvarer i heimen, ordne klær og ting ift ungenes aktiviteter, sjekke at barnevakt er i boks om jeg trenger det (eller NÅR jeg trenger det blir mer riktig), og lage en oversikt over ukas aktiviteter. Da kommer tavla på kjøkkenet inn i bildet. Her er det nemlig ikke mulig å gå glipp av viktige gjøremål, møter eller aktiviteter. Jeg ELSKER den nye lifesaver´n vår altså!! Finnes HER.

Nyt Mandagen videre alle sammen!
 

-Lørdag, beach bar og noe godt i glasset-


Hei og hopp! Da var endelig arbeidsuken over for denne frua også. 6 dagers uke hvor jeg har jobbet så og si butikkens alle åpne timer, i tillegg til kveldstimene med kontor og nettbutikk-arbeid. Nå skal jeg ta meg en velfortjent helg og legge bort macen. Ihvertfall resten av dagen idag, og mye av morgendagen. Gleder meg til familietid med mine gull♥

Hjemme er krukker, vaser og lysholdere fylt med sand og skjell. Det er så sommerlig det. I butikken har jeg alt man trenger til nettopp dette. Kjekt! Og dere, se de søte glassunderlagene som ser ut som små paller. Perfekte til sommerens prosecco eller drinker. Koster bare 115,- for 4stykker. Sjekk de ut HER!
Jeg ville bare innom for å ønske dere en fortsatt fin lørdag. Lag deg noe god mat og fyll opp glasset med noe godt. Det har du fortjent! Selv skal jeg tilbringe tiden i ganske vannrett stilling kjenner jeg. 
 

Nå er det tid for Rosa!


Hei Onsdag! Ute skinner solen og gir en ekstra energi. Desverre er det litt for kaldt ute med den kalde vinden. Jeg er klar for sommer og sol, den kommer nok etterhvert. Endelig var tiden inne for å ha rosa i stua igjen. Jeg elsker jo rosa, men liker den best i stua fra april til august. Sommerfeeling der altså:)

Krukker, lykter og vaser er fylt opp med sand, skjell og annet sommerlig pynt. Det er så lite som skal til. Sammen med rosa puter, rosa lys og rosa telysholdere ble det så delikat. Mitt nye rottingfat er mye større enn det jeg hadde tidligere og med hvit flat bunn var det så perfekt! Finnes i to størrelser HER.  

Santê glassunderlag // Bonheur Lykt // Fresco vinkjøler/
 

Det blir mange arbeidstimer for tiden så ikveld skal jeg slenge meg på sofaen og fortsette å se på Suits. Har du sett den serien? Jisess, jeg er helt avhengig og jeg ser jo sjeldent på noe. Godt med litt ro og la tankene fly, ikke tenke jobb hele døgnet:) Men først er det duket for sesongens siste turntrening med minstemann. Hun synes det er så stas å fly rundt i Askepott ballerinadrakten sin. Selv om hun helst vil gjøre som hun selv vil... 

Klem til deg♥

Helt om natten, helt om dagen!


God morgen♥ Morgenstund har gull i munnen, men kanskje ikke idag. Sent i seng og grytidlig opp er ikke helt min greie, gjesp! Eldstemann ble syk igår hun kastet opp på skolen. I en alder av snart 8år så er det faktisk første gang hun kaster opp, tenk det. Hver gang har hun sluppet unna, men ikke denne gangen altså. Stakars lille slet med å få sove rundt midnatt så da ble det sent på meg. Idag er hun i langt bedre form, og mini er som vanlig i full fres. Helt om natten, helt om dagen! #måhakaffe

Jeg får hive meg rundt her og få mini i barnehagen. Tror det skal bli godt med litt fred for storesøster. Marielle har funnet frem legekofferten og skal fikse på Pernille. Hun vil hjelpe, trøste og fikse, men jeg tror nok er nok for storesøster også♥

Vase RM // Tøyserviett Lexington// 
 

Ønsker deg en fin dag!

Here we GO again!


God Morgen! Tiden flyr fortere enn noen gang. Daglige gjøremål, aktiviteter, jobb og små barn gjør sitt. Flere som kjenner seg igjen? Nå skal jeg ha 2 dager litt utenom det vanlige. Rutiner og hverdag er en favoritt, men litt uvanlige dager er velkommen innimellom. Nå er det snart jul igjen------neida, joda! Nå reiser jeg ned til Amsterdam og showrommet til Riviera Maison. Jippi!!

Sommerkolleksjonen er i butikk nå så kom å ta en titt, eller sjekk ut nettbutikken vår

Bildene er fra showrommet til RM som viser sommerkolleksjonen:)


 

På vei til Oslo!


God Morgen! Jeg er på vei ut døren for en lang og spennende dag. Starter dagen med en deilig styrkeøkt før jeg skal sette meg i bilen og sette snuta mot Oslo. Kaffekoppen skal fylles opp og musikken spilles på full guffe. Det er det beste med å kjøre helt alene. Dagen vil by på kurs, møter, innkjøp og kanskje litt shopping:) Vi skal på hotelltur til helgen og antrekkene er som vanlig ikke i boks. "Dress to impress" er koden for lørdag kveld. Jeg fikk tips om å møte opp i silkenattkjole....haha! Skulle tatt seg ut!

Igår kveld fikk jeg endelig tittet gjennom flere av bladene mine. Jeg har et lass av interiørblader, flere av de nye er knapt nok åpnet. Jeg har aldri tid til å lese blader lenger. Det er faktisk noe jeg savner. Flere som kjenner seg igjen? Til helga skal jeg pakke med meg et par nye blader. Da SKAL jeg ta meg tid. Krysser fingrene for rom med badekar. Lese blad og ligge i badekaret er ikke hverdagslig her i huset♥En ny magasin holder har flyttet inn hos hos. Her skal jeg samle mine nyeste blader så jeg fort kan se hvilken som venter på å få litt kvalitetstid med meg:) Du finner magasin holderen HER. 

Happy Onsdag til deg!

Helt ute av kurs!


Hei på deg onsdag, lillelørdag allerede! Denne uken har gått fortere enn noen gang, og dagene går helt i surr. Hei til hverdagen! Jeg elsker hverdagene og rutiner, men noen ganger tar det litt tid å komme seg inn i rytmen igjen. Med små barn tar det noen få dager eller timer å komme seg i feriemodus, og mange av rutinene og reglene bare frosvinner på 1-2-3. Rart det der. Desverre tar det litt mer tid å komme seg til hektene igjen:)

Flere som kjenner seg igjen?


Etter jobb blir det bursdag feiring for mammaen min som har bursdag idag:) Hipp Hipp Hurra!! Uten henne og alt det hun stiller opp for meg og de små så kunne ikke jeg hatt så mange jern i ilden og drevet business samtidig som mannen jobber borte. Takk og pris for prisgitte mommoer♥
 

Interiørreportasje hjemme hos oss!


God påske til deg! Her laver det ned med snø og det er skikkelig guffent ute. Godt vi skal hjem idag! Vi har hatt mange fine dager på fjellet, med opphold og mye sol. Ungene har kjørt slalom nesten hver dag, kjørt på akebrett og gått på ski. 

Har dere sett siste utgave av Norsk ukeblad? I påskeutgaven finnes det en flott reposrtasje fra vårt hjem. Kjempegøy å se det på trykk! Jeg hadde besøk i august så det begynner å bli en stund siden. Rart å se forandringene siden da. Stuen har nå en annen farge, vi har nytt kjøkkenbord og en del annet som er byttet ut. Den største forandringen har skjedd ute. Vi har malt stolpene og drageren hvit, og satt opp flere murer ute. Gleder meg tl å fortsette ute så fort snøen er borte:)


Tenk vi har enda en fridag imorgen. Luksus! Da skal det ordnes hjemme og klargjøres for vår. Hurra! 

Fin 1.påskedag til deg!

Psst! Husk 20% rabatt i nettbutikken på ALT. Sjekk ut HER

Tull deg inn i myke pledd!


Hei fra Hytten! Da har skuldrene senket seg og ferien startet. Jeg er klar for late dager på fjellet. Tenk fri helt frem til tirsdag:) Så mange dager sammenhengende fri er ikke så ofte, så det skal nytes. Tulle meg inn i deilige pledd, drikke kakao og legge bena høyt. 

Vi har fått inn de deiligste pleddene i Drømmeverden. Skikkelig myke og gode. De finnes i blågrå som på bildet, eller gammelrosa. Jeg klarer ikke å velge farge. Rosa er jo min favorittfarge, men det blå er så delikat det og. Skikkelig dilemma:) Rosa her og blå her. 
Fy for et påskevær det har vært idag! Solen har skint fra blå himmel. Vi har kost oss i slalombakken med pølser på grillen, glade barn og solen i ansiktet. Marielle hadde sin jomfru-tur på slalom idag, så flink. Lille snuppa som ropte "joho" når hun passerte nedover med pappaen ettter. Hun storkoste seg og ville ikke hjem. Pernille fyker opp og ned i bakken selv, store jenta! Jentene mine♥

Nyt disse dagene med dine og skap fine minner♥

Husmorferie er ikke for Pinlger!


God morgen onsdag! Husmorferie ja. Det er noe jeg har akkurat nå sånn rent teoretisk, men ikke rent praktisk. De siste dagene har jeg jobbet, jobbet og jobbet. Huset står mer på hodet enn når ungene er hjemme. Jeg satte igang et prosjekt her hjemme som jeg ikke har hatt tid til å fullføre. Samtidig så satte jeg butikken min på hodet. Når jeg bestemmer meg for noe så må det gjennomføres. Nå er disken flyttet til en annen side av lokale, noe har jeg har tenkt på siden juletider. Men slike endringer krever litt kyndig hjelp (les: pappa) Stakars han har snekret, bært, flyttet og fikset mye for meg i disse 5årene som Drømmeverden har eksistert. Prosjektet her hjemme skal jeg få ferdig mot slutten av uken. Alle arbeidstimene denne uken har resultert i en virkelig flott butikk med god løsning. Jeg har fortsatt noen planer på gang, men Roma var ikke bygget på en dag:) 

Idag kommer jentene mine hjem, det skal bli godt å få de hjem igjen. Til tross for at det er deilig å få morningen alene før jobb og ikke stresse slik mot klokka, så er det ikke noe som kan erstatte livet mitt sammen med de to. Mine to fine mini-me´s:) 

Vi har offisielt entret våren dere! Hvor gøy er ikke det? Nå har vi den beste tiden foran oss. Deilig og lys tid:)

Lag deg en perfekt onsdag

-VÅRYR-


Flere enn meg som blir helt våryre nå for tiden? Solen som skinner, det drypper fra taket, bar bakke mange steder. Det bobler jo av energi inni meg. For ikke å snakke om de lange dagene, endelig er det lyst når man kommer hjem fra jobb. Det har jeg lengtet etter lenge. Om kort tid entrer vi den første vårmåneden, det blir en bra milepæl:)

Kjøkkenet vårt har fått en liten vårlig touch. Frem med lyse tekstiler, tullipaner, gåsunger og perleblomster. Jeg gikk for fargen blå nå, den gir en fin harmoni sammen med alt det duse. Mitt mørkeblåe servise fra Greengate skal frem i hylla sammen med det andre beige. Det gjenstår noen blå detaljer som kommer opp og frem om noen dager, da skal dere få se resten. Spisekroken er klar med to nye blå puter. Jeg satte min elsk på disse, mønster og paisley! 

Denimblå pute-RM // Paisley pute// Mønstret pute


Vi avsluttet dagen vår her i heimen med turnoppvisning. Det var to stykk slitne jenter som gikk til sengs:) Ikveld er det movie-tid for meg. Kan nesten ikke huske sist. Viktig å koble av litt innimellom.


 

Monday Bliss og Mamma Hero!


Noen dager altså! Endelig satte jeg rompa ned i sofaen, nesten så det verker i bena. For en dag! Jeg startet dagen tidligere enn ellers så jeg var ferdig stelt før jeg vekket jentene. Vi skulle tidlig avgårde. Marielle hadde første dag på stor avdeling idag. Lille jenta mi som ikke er så liten lenger.... snufs. Deretter skulle jeg på konferanse-time før jobb. Alt måtte unna før 08.45. Og hva skjer? Bilen vil ikke starte!! Godt jeg skulle starte den ekstra tidlig så den skulle bli varm til avreise. Takket være en kjapp pappa som hjalp meg med bilen så kom vi oss avgårde på avtalt tidspunkt. Hiv og hoi:)

Noen dager går ikke alt på skinner, men det ordner seg stort sett. Vi har fått gjennomført dagen med skole, barnehage, jobb, turntrening, step og styrke timen min og en kveld med litt slitne barn med kort lunte. Jeg klapper meg selv på skulderen og må si: vel gjennomført.

Husk at vi mammaer er Heroes uansett! 

Noe av det mest irriterende jeg vet om!


Noe som har irritert meg lenge, men som jeg ikke har gjort noe med. Rett og slett for jeg har ventet på den rette løsningen. Nå tror jeg at jeg har funnet den. Jeg kan ikke fordra den haugen med papirer som alltid havner på kjøkkenøya. Hver gang det er vaskedag her i heimen så rydder jeg den vekk og sorterer papirene der de skal. I tillegg så salmes det post igjennom uken som mannen skal ta seg av når han kommer hjem. Det er også papirer jeg må huske å fylle ut ift skolen og barnehagen, regninger som må legges inn, og diverse annet. Flere som har en slik haug på benken, eller andre steder?

Jeg lånte med meg denne organiser-saken som akkurat kom inn i butikken min. Nå tror jeg den jammen meg jeg må kjøpe den. Her  skal alle papirene samles i de to "skuffene" og slike små saker samles i den lille kurven under tavla. Det er også perfekt å henge forkle her! Og som den liste-dama jeg er så passer det perfekt med en huske-tavle. Amen!


Denne fantastiske saken finnes HER! Gjør deg selv en tjeneste og få orden i papirene du også:)

-Over ut fra Listedama-

Har jeg mistet grepet helt?


Ikveld har jeg sittet å bladd gjennom gamle poster her på bloggen og gamle bilder på macen. Det har blitt mye bilder i årenes løp, jeg er så glad i å ta bilder. Men den siste tiden har jeg tatt bekymringsfult lite bilder. Og det lille jeg har tatt er ikke så veldig inspirerende. Ikke det at det har vært så mye å ta bilder av her hjemme heller. Jeg må ha det inspirerende og pent rundt meg for å få lyst til å ta bilder. Jeg har knapt fikset her hjemme siden julen. Ikke det at det er rotete eller møkkete her, men det er ikke fikset noe særlig. Jeg lever jo av å ha det stylet og inspireredne her hjemme. Det deler jeg med dere og dette er min reklame for butikken min Drømmeverden. Har jeg mistet grepet?

Inntil idag har jeg ikke funnet noe inspirasjon til å ordne og gjøre om her hjemme. Men nå er jeg så klar til å skape vår her hjemme, gelder meg! 


Bildene er fra forrige vår/sommer:)

Imorgen skal jeg style her hjemme ja! Hurra hurra♥

Tankefull!


God morgen fine leser♥ Nå er det en uke siden jeg postet noe her, en uke som har gått utrolig fort. Takk til de som har etterlyst meg:)

Uken har vært fylt av tanker. Hodet koker over, det er ikke plass til mer nå. Mange tanker som skal tenkes ferdig, mange uferdige tanker. Jeg er så takknemlig for alt jeg har i livet mitt. Livet mitt er beriket av mye bra og jeg har det bra på alle plan. Men alikevel vil jeg noe mer. Vanskelig å forklare. Noen som skjønner? En dag fyker av sted, vi skriver snart bare mandager og fredager for tiden flyr, sommer-høst-jul-vinter-vår. Ja, årene flyr fort. derfor vil jeg det beste ut av den tiden jeg har fått tildelt. Som dere skjønner så er hodet mitt fylt, jeg analyserer og finner løsninger.

Jeg har lenge tenkt på en endring her inne. Til tider føler jeg meg litt lei og lite inspirert til å bare vise interiør og hus bilder. Jeg ELSKER interiør, misforstå meg rett. Og det blir det mye av også fremover. Men det vil komme mye annet spennende her også. Dere skal få bli bedre kjent med meg, mitt liv og mine hobbyer. Og masse bra tips og ideer! En god dose inspirasjon på flere plan. Og en ærlighet dere ikke har sett her før. For livet er ikke bare en dans på roser♥

Jeg GLEDER meg stort! Planene er lagt sammen med personer som inspirerer meg og gir meg en superstyrke!

Mitt favorittfat for tiden! Og når sommeren kommer så skal det jammen meg få flytte ut på terrassen. Perfekt at det nå er på SALG. Du finner det HER.

Titt innom senere for en spennende nyhet:)

Slik gjør du hjemmet koselig etter julen


Så fort julen er ute av huset blir det veldig rent og tomt i hjemmet. Jeg er en av de som synes det er så trist å pakke ned julen, det er jo så lunt med all julepynten og lysene. Men når alt er pakket bort så er det nesten litt godt at det blir så lyst, og det er bare å glede seg til desember igjen. 

For å skape litt mer liv i hjemmet og gjøre det lunt så har jeg noen tips til dere!

  • Tilfør en farge du liker og synes passer tiden vi er i. Jeg elsker rosa og alle dens toner, men blått er også en favoritt her hjemme. Hjemme har vi en base av lin, hvitt, treverk og rotting. Da passer det perfekt med en farge som skaper litt liv. 
  • Bruk tekstiler og lek med de. Bland forskjellige stoffer slik som strikk, linstoff, mønster, skinn og pels. Det skaper en god miks. Ikke vær redd for å bruke mange puter, det gjør det lunt.
  • Fyll på med blomster, ekte eller falske. Gjerne i samme farge som du har tilført i form av puter osv.
  • Lys, lys, lys. Tenn lys og sett en ny lampe i vinduet om det ble veldig mørkt uten adventsstaken:)


Hortensia som lever evig! Finnes HER

Lykke til!

 

 

Et tegn på noe stort!


På bordet står en fin bukett med fargerike tulipaner♥ De er et tegn på at våren nærmere seg, vi er på vei mot lysere tider. Det gjør meg godt! Julen er fantastisk, men det er også deilig å bikke over nyttår og vite at man kan begynne litt på nytt. Alle dagene ligger foran oss, det gjelder å bruke de rett. 

Buketten vitner ikke bare om at våren kommer, men den er også et tegn på noe stort. Jeg har oppnådd noe. Noe jeg er veldig stolt av. Jeg har kommet opp på et leder nivå i min karriere. Det gir energi og motivasjon til å fortsette denne fine reisen. Den skal jeg ikke gå alene, nei jeg skal gå den sammen med mine kollegaer. Drømmene mine er store, jeg elsker å drømme og sette meg mål♥

Har du Drømmer?


Vil du bli med meg på denne spennende reisen og realisere dine drømmer? Det er lov å drømme stort! post@drommeverden.no


 

Ikveld tok jeg med meg jentene på kino, sammen med med bror og våre foreldre. Den nye Flåklypa filmen var så fin! Det er godt å sette til side mange ting man skal eller må og bare gjøre noe hyggelig. Det er flest hverdager og de må vi ta vare på♥

Nattaklem fra frua som våknet 04.30 idag helt stappfull av ideer og tanker:)

Årets Farge!


ENDELIG! Årets farge 2016 er ROSA dere. Halleluja! Det falt i god jord hos denne rosa-jenta her:)

Fargerike har kåret fargen ROSA som årets farge

Ifjor var årets farge orange, året før var det sjøgrønn.  I samarbeid med det internasjonale trendbyrået Nelli Rodi, Fargerikes 120 butikker, betraktinger av Europas største interiørmesser og refleksjoner fra samtiden vi lever i - er rosa utropt til å være Årets Farge 2016. I en tid hvor en kan få alt laget maskinelt, blir det myke, det nære, varme, det som er håndlaget og selve håndverket, viktigere og viktigere. Rosa representerer det myke og behagelige. Den føyer seg vakkert inn i våre hjem og gir en naturlig varme. Det en ingen annen farge som får deg til å føle deg så flott som rosa. Og det er ingen annen farge som kan gi en så stor luksusfølelses som rosa.

Jeg kunne gjerne pyntet med rosa hele året, sommer som vinter. Men jeg har forsøkt å bruke en del andre farger. Det har fungert greit det, men rosa er og blir min favoritt! 

Hva synes du om at Rosa er årets farge?Ikke årets mor?


Den nye uka er igang og her i huset startet den bra. Ingen stress, sure barn eller sur mamma. Litt ekstra tid på morningen gjør underverker! 

Jeg og minstemor var alene etter jobb og barnehage idag. Bursdag og turntrening på Pernille så hun var hjemme rett før leggetid. Middagslaging til kun meg og Marielle er ikke høyest på lista mi. Det er svært sjeldent en stille og koselig stund rundt middagsbordet med henne tilstedet. Hun klatret helst opp og ned, spiser ikke, vil gå fra bordet og griser. Det skjer nesten daglig, bortsett fra de få gangene hun får servert pølse. Ja, eller når hun får fiskepudding hos Mommo. Jeg kjenner jeg blir lett irritert og oppgitt hver dag. Mye av tiden går med på å sette henne tilbake på stolen, be henne spise, forsøke å mate eller ta henne med vekk fra bordet til skammekroken. Det er hverdagslig å spise kald mat. Hun har vært slik siden hun begynte å spise vanlig mat. Middag er ikke noe for henne.

Derfor var valget lett idag. Jeg var ikke i humør til å kokkelere og lot derfor "sjefen" bestemme. Hun ville ha knekkebrød med ost. Osten måtte være gul:) Ja, da ble det det til middag idag. Jeg får neppe medaljen for Årets Mamma, men det bryr jeg meg 0 om. Vi hadde en av de fineste stundene rundt bordet. Mamma og Marielle, sa hun mange ganger. Jeg fikk kos, vi satt rett ved siden av hverandre og hun spiste opp ALT før hun takket for maten. Først da gikk hun fra bordet og satte asjetten ved oppvaskmaskinen. Det ble ingen varmmat, men FOR et fint måltid vi hadde♥

Hva tenker du, må middag være middag?


Kjøkkenrullholder-RM // kurv-RM // oppvaskhåndkle-Greengate // 

 

Klem,er på en mandag

Det holdt på å gå galt!


God morgen! Har dere husket å stille klokken? Telefoner og andre tekniske duppedingser stiller seg vel selv, men klokken på kjøkkenet minner meg på at klokken skulle vært en time lengre frem. Det var nære på å bli en skikkelig dårlig morning her i heimen. Jeg fungerer dårlig når det fortsatt er natt og bekmørkt ute. 

Storesøster kom inn på rommet med dukkevogna si og laget et skikkelig leven. Helt i ørska sjekket jeg klokken og den viste 04.30. Ikke aktuelt å stå opp nå! Jeg satte på meg mamma-sinnatryne og ba henne legge seg sammen med babyen sin. Etter litt motstand ble det stille på rommet hennes. 2 minutter etterpå våknet lillesøster. Hun ble pent plassert ved siden av meg i senga og der sovnet vi. Alle våknet kl.08! *Lykke*LItt Barne-TV tid og kaffe kos så er vi nå klare for frokost. Solen skinner ute og vi skal straks kaste på oss uteklær. Jeg skal benytte meg av Marielles sovetid til å fikse opp her hjemme. En skikkelig hjemme-søndag med andre ord♥

Hvilke planer har dere?

-Hjemmedag med syk mini-


Jeg titter fort innom før hodet treffer puta. Dagen idag ble absolutt ikke som planlagt. Idag skulle jeg ha min første fridag på 3 uker, nå har det gått i ett hverdager som helger. Jeg føler jeg henger litt etter på kontorarbeidet så det stod på planen idag. Hjemmedag med kontor. Vesla var ikke i form igår så hun måtte jeg hente i barehagen. Hun hang med hodet og ville bare ligge. Det viste seg at hun hadde forstoppelse så ved hjelp av medisiner fikset det seg. Ida har hun vært alt annet enn syk:)

Full fart med en 2-åring i hus gir lite rom for jobbing. Haha! Bedre lykke imorgen. Men dere jeg fikk laget istand litt nytt her i stua, viser dere imorgen jeg:)

 

-B R I C K WALL-


Happy Fredag! Mange som er klare for fredag og helg? Ukas beste dag:)

Her blir det alt annet enn en vanlig fredag med gullrekkka, god mat og bena på bordet. Idag skal jeg male det nye lokale etter jobb. Eller heter det etter jobb når man flytter seg fra det ene butikklokale til det andre? Vel, jobb blir det ihvertfall på meg. Imorgen etter stengetid starter selve flyttingen og det vil pågå noene dager. Barna skal på høstferie og jeg skal jobbe non stop. Nå er jeg kjempeklar!

Mange spør om murveggen vi har mellom stue og kjøkken. Den er laget av gammel murstein fra en låve. Sementen er av en veldig lys variant, murer´n måtte bestille denne. Jeg visste godt hva jeg ville ha og han klødde seg i hodet:) Resulatet ble supert synes vi. Nå drømmer jeg om en peis laget i samme stil. *Hint hint Kristian*


 

God HELG til deg!!!

Klem fra denne kanten

Det nærmer seg?.FLYTTESALG!


God morgen til deg♥ Jeg er kjempeklar for en ny dag på jobb idag. Det er litt over en uke til jeg skal stenge dørene til butikken og starte flyttingen til nytt og større lokale. Og dere, den nye butikken blir griselekker! Den fineste butikken i mils omkrets kommer det til å bli. Neida, jeg er ikke beskjeden nå:) Vi har masse fine varer inne nå også og jeg stortrives i butikken slik den er, men det er noe eget når man vet at man skal flytte.

Både jeg og kroppen min gruer oss til flytting. Herremin for en jobb det blir, tør ikke tenke på det nå engang:) Og det er her dere kommer inn! Jeg har satt ned masse varer i butikken fra idag av. Velkommen til å handle masse lekkert til en fin pris:)Her er en liten sneak peak på hva som kommer til Drømmeverden den nye butikken♥

Fin Torsdag til deg!

Trodde aldri jeg skulle dra denne i hus!


Vi skriver september og det betyr at høsten er igang. For meg betyr høsten innekos, tente lys og varme. Bladene på trærne begynner snart å skifte farge fra grønt til gult, orange og rødt. Skikkelig høstfarger! I år har jeg vært skikkelig dristig, jeg har tatt kanskje en av de mest høstlige fargene i hus. Nemlig orange!!!!

Tror jeg knapt har hatt et orange plagg i hus, det er ikke min farge i det hele tatt. Den gangen jeg hadde sort skinnsofa, bombay stuebord, black design lysestaker og knæsje detaljer streifet jeg fort innom orange. Sånn 2000-isj. Nå tester jeg det altså ut igjen 15 år etter, og jeg digger det! Jeg elsker hvordan fargen spreker opp og samtidig glir godt inn i alt det beige. Her hjemme har jeg et rent lerret som gjør det enkelt å tilpasse hjemmet etter årstidene. Ved hjelp av linfargede møbler, drivved, rotting, jordftoner på veggene og base tekstiler har jeg laget et enkelt lerret å jobbe med. Nå som høsten er her har jeg tilsatt orange elementer, saueskinn, pels, kobber og masse tente lys. En ganske enkel og rimelig måte å fornye hjemmet på ved jevne mellomrom.

Og hei, Orange er årets farge! Den gir interiøret en leken utstråling man blir i godt humør av!

(Annonselenker til egen nettbutikk) Orange pute// Hurricane RM// Vase RM// Pels pledd//

Håper du blé fristet til å teste ut orange, eller kanksje en annen farge denne høsten?

Dager og nett går i ett-


Jeg føler at jeg løper rundt som ei hodeløs høne for tiden! Kombonasjonen med skolestart, lekser, aktiviteter, barnehage, husarbeid, og alt det vanlige her i heimen sammen  med alt som skal gjøres og planlegges med den nye butikken er ikke bare bare. Jeg prøver å holde hodet over vann! Sommerfugler og mange tanker rundt det å åpne en mye større butikk tar opp mye av tankene mine for tiden. Har jeg bestilt ditt, planlgat datt og fikset det? Jeg trenger en ny liste kjenner jeg:)

Det er så mye spennende som pågår for tiden! Dagene går snart i ett med nettene. Jeg skal forresten på innkjøpsmesse om et par dager. Mer varer skal bestilles til butikken, og kanksje noen nye merker? Storgleder meg! Dere skal få være med på prosessen.

Nå kaller jobben. Jeg må hive meg rundt her.

 

Helt skjelven!


God kveld! Har du noen gang gjort noe du ikke hadde lyst til? Har du utfordret deg selv for å se om du tør? Det har jeg gjort ikveld. Jeg ble utfordret og fortalt at dette måtte jeg bare være med på. Med frykt og klamme hender lot jeg meg overtale. Nå er jeg glad for at jeg turte og lurer på om jeg skal prøve det en gang til?. Adrenalinet strømmet på og jeg var helt skjelven etterpå. Kamera mitt hadde selvfølgelig flatt batteri så da må jeg nok gjøre det en gang til for å ta bilder til dere. Ja, det må jeg ja:) *nervøs*


Ikveld har jeg tent masse lys i stuen. Jeg vil minnes denne dagen som vi aldri glemmer: 22.juli. Denne dagen skal ikke glemmes, ei heller de som ikke overlevde eller de som overlevde. Er det noen som skal glemmes så er den forferdelige gjerningsmannen som er årsaken til alt. Jeg velger å ikke skrive hans navn, vi vet alle hvem det er men han skal ikke nevnes. Er det noe han ønsker så er det å bli husket, nevnt og få navnet sitt på trykk i media. Vi må slutte å skrive om han for det er det han ønsker- i mine øyne er han død! Jeg er så lei av å lese om at han ønsker ditt og datt ellers sulter han seg osv. La mannen sulte! 

Tenn lys du også<3 

Trope og en rosa tilværelse!


Igår kveld og inatt var det helt trope. Jeg hadde glemt hvor fælt det egentlig er, og jeg som har ventet på det så lenge. Vi åpnet det som var av dører og prøvde å lage gjennomtrekk, men det var ikke mulig. Jeg elsker sommeren, men når luften står stille på natten blir det nesten litt for mye. Jeg sovnet tilslutt, men det tok sin tid.

Satt litt på kjøkkenet igår kveld, det ble for mye mygg og sånn ute. Slang meg ned på sofaen, siden den står rett ved terrassedøren. Perfekt å sitte der å jobbe på kvelden. Jeg er så fornøyd med kjøkkenet for tiden. Det å flytte sofaen dit var helt genialt. For tiden kjører jeg rosa detaljer, helt i min gate. 
Rosa Pute// Pute emblem// Hvitt pledd RMRosa potte// Rosa lys// Good food brikke


 

Det ble ingen løpetur idag. Jeg kom utenfor huset og møtte regnværet. Da ble det en tur til gymmen istedenfor og en skikkelig god styrkeøkt. Det kan bli en liten stund til neste så da var det greit å få inn en skikkelig økt nå. 

Pretty Woman på skjermen, jeg elsker den filmen:)

Blåsebort klem fra Margit

-Summer Kitchen Details-


God dag fra kjøkkenet! Nå hjar jeg sittet noen timer ved kjøkkenøya og bare jobbet. Macen er og blir min gode venn. Innimellom slagene har jeg knipset bilder her hjemme. Det var også på planen idag, men jeg hadde sett frem til en dag med sol. Det gir så mye finere lys på bildene. Men været kan jeg ikke styre desverre:/


Kjøkkenet har fått detaljer i rosa de siste dagene. Det gjør meg rett og slett LYkkeLiG! Jeg er megasvak for rosa. Det blå er satt bort, men det finner nok tilbake når sommeren er over. Det er ikke så mye rosa detaljer som skal til før det blir sommelig og uttrykket på kjøkkenet blir nytt. Jeg viser hr noen av de rosa detaljene. Noen kopper, tekstiler, og småting er alt. Rommet går nå i hvitt, beige og rosa. En herlig kombo!

De siste dagene har jeg virkleig ryddet, vasket og kastet her hjemme. Det gir meg en indre ro og lykke. Da kan jeg fokusere på viktigere ting. 
Brødboks// Rottingkurv// Tallerkenstativ// Greengate servise// oppvaskkost// Kjøkkenhåndkle rutet// Brødserviett rutet

Jeg skal trosse regnet og begi meg ut på en løpetur. Det er faktisk skikkelig deilig å løpe i regn. Har du ikke prøvd? Gjør DET!

Margit

Mannen forlot meg!

Da var det helg igjen, tenk det! For en uke siden var jeg i deilige Spania. Mmmmm?savner varmen. Snakk om kuldefest her hjemme.

Mannen stakk av med a Olga denne helga. Hun trakk det lengste strået. #drittkjerring. Og med mannen bortreist så blir det jentefest her hjemme! Rosa champagne, stettglass og high heels. Høres ikke det ok ut? Det kan friste det, men det får bli med pynten. Vi satser på pysj, barneTV, godis og rødbrus. Jentefest blir det ihvertfall og det med de to søteste små jentene jeg vet om:)

Champagnen og glassene står klare til en annen anledning. Eller vet dere hva? Jeg er redd den blir stående i det uendelige. Barskapet har en solid samling av champagne, cava og prosecco. Vi kjøper og får i gave, men drikker vi det? Nope. Mannen erter meg mye for det der. Jeg skal alltid vente på en passende anledning, han venter enda. Haha! Sist vi spratt champagnen var da grunnplaten til huset endelig var støpt, vi feiret at vi vant byggesaken vår og fikk bygge der vi ønsket. Mulig det blir mer champis nå som jeg har kjøpt glass som er mer egnet. Anyway! Jeg digger den nye champagnekjøleren og for en gang skyld har jeg ikke fylt den med blomster. Finnes her og dere sjekk prisen da! Imorgen må jeg shoppe blomster, det finnes ikke en frisk bukett i hele huset. Jeg MÅ ha friske blomster i heimen♥ Vinkjøler// Sparkling glass// osteklokke

Nå skal jeg pakke ungene, klær og leker i bilen. De skal kose seg hos besteforeldrene mens mor skal jobbe litt. Regn eller ei, det blir en flott lørdag på jobb. Kanskje vi sees? Perfekt shopping og café vær♥

Klem fra champagne-fruen som skal bli bedre på å drikke skumpa:)

Innred med farger

God kveld♥

En liten tur innom for å gi dere et lite tips når det kommer til farger i hjemmet!

Jeg har laget en sak om dette sammen med Side 2. Kjempestas å bli spurt, tusen takk! Saken kan du lese her.

Vi valgte å bruke enkle, lyse og rene farger da vi bygget huset. Alle rom i huset går i hvitt, grått og beige. Jordfarger. Dette gir meg sammen med møbler i hvitt, drivved og linstoff et rent lerret å jobbe med. Puter, gardiner og tekstiler er holdt i samme skala: hvitt og lin. Om man ikke gjør noe mer ut av hjemmet enn dette synes jeg det fort kan bli litt tamt og kjedelig. Derfor innreder jeg med litt farger i tillegg.

En enkel, rimelig og grei måte å innrede med farger på er å endre noe ting etter sesong og humør. Tilføy 1-3 puter, en brikke/løper, telysholder/kubbelys og blomster i en farge. Det utgjør en stor forskjell. Jeg bruker gjerne blått til vinteren, rødt til jul, burgunder/lilla til høsten, rosa til sommeren osv. Og gjerne en pute med mønster i samme skala. Sofakroken vår endres etter sesong/høytid. 

Noen bildet fra det siste året for å illustrere.


To slitne jenter som sovnet på et blunk her i huset. Vi har vært på sirkus. Jeg blir så imponert over store deler av showet! Har ikke vært på sirkus siden jeg var liten. Minner. Vesla var veldig flink, satt stort sett stille med store øyne. Ved veis ende begynte hun å turne og herme etter akrobatene. Herremin så skjønn:) Storesøster var i 100 under hele showet, hun elsker sirkus. Det var i over 2 timer og det synes jeg ble litt i lengste laget. Men men.. 

Nattaklem fra denne kanten

Natt til 1.mai

Hei i natten♥ Tenk at nå er vi straks inne i mai måned. Jeg er så klar! Nå er det på høy tid å ordne opp ute, sette ut hagemøbler og etterhvert plate i krukker og bed. Det gledes. Mange av dere har kanskje startet utesesongen allerede?

Natt til 1.mai. Den store partydagen for mange. Selv kan jeg ikke huske sist det var det for meg, det året jeg var russ kanskje? Haha! Nei, nå er det mer som en ekstra fridag for min del. Denne helgen blir ekstra lang for meg. 3 hele fridager, det er luksus. Akkurat nå kom det just in time. Det kjennes på kroppen at det har vært veldig mye jobb i det siste i kobinasjon med små barn, gressenke tilværelsen og alt som hører med her hjemme. Det går i full rulle fra tidlig morgen til sen kveld. Min arbeidsdag er aldri ferdig før kl.22, tidligst. Nå skal jeg samle energi og sette opp en arbeidsplan for meg selv. 

Jeg skal nå dele mer av min hverdag, arbeidsdag, behind the scenes og livet som grunder med dere. Håper dere vil henge med:)

VELKOMMEN MAI!

Klar fro Amsterdam tur!

Endelig kunne jeg sette rompa nedpå! Dagen har gått i ett i hele dag. Trening, jobb, middag, lek med barna, leggetid, husarbeid og klargjøring for tur. Nå er kofferten pakket og klærne til barna lagt frem. Ja, mannen liker å ha outfittene klare til barna:)

Det er endelig duket for denne sesongens tur til Amsterdam. Siden jeg har vært så forkjølet har jeg utsatt den litt, men nå er jeg frisk. Gleder meg til igjen å ta turen til Riviera Maison sitt showroom. Nå skal det handles jul! Ja, det er tidlig men herremin så deilig å ha dette klart allerede nå. Høsten er stressende nok og jul må vi ha i butikk. Vi solgte veldig bra med julevarer ifjor så iår skal jeg slå til enda mer. O Jul med din glede:)

Desverre kan jeg ikke vise for mye bilder derfra selv om kamera er med. Jeg kan vise når det nærmer seg da. Dette er fordi mange er ute etter å herme etter de gode leverandørene. Nei, det vil vi ikke ha noe av så da holde vi kortet tett til brystet. Tross strenge regler så skal dere få være med meg på tur forde. Fredag skal jeg oppleve Amsterdam by♥

 

 

Litt fra denne sesongens RM kolleksjon.

Jeg får finne senga for imorgen skal jeg avgårde grytidlig!

Nattaklem♥

 

Fornøyd nå?

La oss ta en svingom♥ Her i huset danser nærmest møblene rundt. Ja da, jeg er interiørgal og elsker det! Siste nytt på denne fronten er at sofaen er plassert på kjøkkenet. Dette har jeg tenkt på en stund. Men så er det ikke bare å få med mannen på planene mine. Ikveld fikk jeg lurt han. (mulig det har noe med at han har dullet med a Olga i hele dag. Rallybilen altså) En liten sneak peak her altså. Tenk å slenge seg nedpå sofaen her med en kopp tea og et interiørblad. Tror dette blir bra jeg:)


Ellers har dagen vært en skikkelig typisk søndag. Jeg har prøvd å tenke at det er mandag, men det funket dårlig. Det ble noen timer med jobb tidlig idag, godt med en god start imorgen. Solen viste seg etterhvert fra sin beste side så da måtte jeg bare ut. Det ble en langkjøringstur idag også, deilig å bare løpe og løpe. Etterpå var det godt å nyte resten av dagen sammen med jentene mine. Grillen ble funnet frem for sesongen også. Å du herlige vår!

Vil du få med deg noen småglimt fra min hverdag, butikk, livet som grunder, litt trening og mine søte små så kan du følge meg på snap: drommeverden.

God med ferie, men nå er jeg superklar for hverdagslivet igjen!

Margitklem♥

-Slike dager-

En liten tur innom bare for å ønske mine fine lesere en fin kveld og god natt♥

Denne uken blir hektisk, mye som skal på plass. Dagen idag gikk opp i røyk. Akkurat ferdig med papirarbeid så nå er det tid for Frikjent. Ukas høydepunkt på skjermen:)

Margitklem♥

 

Gjør vaskingen til en lek!

Hei og hopp♥

Har onsdagen vært topp? Her i heimen har vi rullet på gulvet, pyntet oss til prinsesser, bakt, puslet, lest og vært gjennom det som finnes av leker og bøker her hjemme. Lille er i fult vigør og storesøster kom hjem med bussen ganske tidlig. Korte dager i 1.klasse. Høydepunktet var kanskje da lille satte på "Let it go" sangen på ipaden og hadde show for meg. Hun danset, sang og gestikulerte. Akkurat slik storesøster pleier. Imponert:)Nå tror jeg det meste av klær, sengetøy, håndklær, tepper, puter og bamser har fått seg en runde i vaskemaskinen. Det er helt utrolig hva de små klarer å spy ut. Jeg visste ikke at en så liten mage kan inneholde så mye. Det skal sies at jeg ble vedig imponert over hvor flink hun ble til å bruke bøtta etterhvert. *stolt i mammahjerte*

Det er ikke bare tekstiler som har fått seg en runde her hjemme, gulver og andre overflater har blitt skrubbet x antall ganger. Jeg er så utrolig glad i produktene fra Durance. De gjør vaskingen til en lek....ihvertfall nesten. Jeg skal ikke skryte på meg at vasking er en lek, men det blir så deilig lavendel lukt i hele huset. ELSKER lukten! Jeg bruker klesvasken og skyllemiddelet når jeg vasker sengetøy og håndklær, i hovedsak. Det er så deilig å legge seg i nyvasket sengetøy med lavendellukt, i tillegg er lavendel effektiv mot midd. Hurra! Jeg bruker det også til ull og silke, endelig lukter ulltøyet godt:) Durance finner du her.

Nå er jeg så klar for å komme tilbake på jobb. Mailboksen er full, to do listen vokser og beskjedene lar ikke vente på seg. Skal bli godt å få ting unna. Tror jeg skal legge meg snart så morgendagen kommer fort nok:)

Imorgen skal dere få være med inn på vaskerommet. Passe på nå som det er rent og ryddig!

Margitklem♥

Not my kind of tea!

Mandag er en deilig dag. Starten på en helt ubrukt uke, nye muligheter for å nå nye mål. Jeg liker mandager. Vanligvis. Idag har ikke vært noen god mandag. En slitsom natt med altfor lite søvn, til tross for at jeg la meg før kl.22(!). En stykk sur mamma som blir vekket av klokka så storesnupp skal rekke bussen. Tålmodighen strekkes. Vi rekker bussen. Lillesøster vinker farvel til storesøster. Svømmebagen er med, glad jeg pakket alt klart igår kveld. 

Lillesøster er slapp og vil bare kose seg på sofaen, barneTV er på. Skal jeg legge meg i vannrett stilling eller gjøre noe fornuftig? Et stort gjesp. Hiver meg på spinning-sykkelen i håp om å svette og våkne skikkelig. En time senere og en stykk god dusj er jeg klar for en ny mandag. Zoombimamma er vekk. Jobben kaller og lillesnupp leveres hos mommo. Jeg rekker litt jobb før vi skal en tur til legen. Ingen mat siden fredag bekymrer hønemor. 

Slik startet min mandag. Håper din mandag har vært fin?

Gleder meg til ny episode med Frikjent! Flere som ser på den? Deretter blir det senga, kroppen sier så.

Imorgen blir det hjemmedag på meg og vesla, jeg vil ikke levere henne i barnehagen før hun er helt frisk. Vi skal kose oss og jeg ser mitt snitt til å få unna papirarbeid når hun sover. I utgangspunketet er det ikke heldig eller lett å ta sykedag når man driver for seg selv. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde en arbeidsgiver. Mer om dette senere:)

Margitklem♥

-Teaser-

Love Love Love♥

Sett noe så lekkert da dere? Corall er og blir en stor hit her hos meg. Nyhetene strømmer på for tiden og dette ble med meg hjem i handleposen. Finnes her. Sofakroken vår har fått seg en skikkelig vårpuss. Nå storkoser jeg meg med fine farger, levende lys og godis. Gikk på en skikkelig smågodt smell idag, snakk om å spise seg kvalm. Flere med meg der eller? Jeg skylder på de sukkersøte fargene jeg omgir meg med. *ler*

Noen som ser på MGP? Her var det virkelig en bukett med litt av hvert. Tenk å sende gutta som synger om "bygdefyll" videre, det måtte vært festlig:) Ola Normann, alkohol og bygdefyll. *Ha Ha*

Bilder av sofakroken kommer imorgen. Og dere, jeg har vasket alle vinduene! Ikke bare var de møkkete utvendig, men vannet ble helt mørkt av skitt innvendig også. Som mannen sa: det er alle de lysene du tenner hver kveld sin skyld det. Ooops! Han har nok rett i det. Så da tenner jeg enda flere lys ikveld. Hihi:)

Margit♥

-Sunny Saturday-

HEI LØRDAG!

En rolig mornings i Villa DRømmeverden. Disney på TV, kaffe i koppen og pysj. Jentene koser seg med kjeks og litt søtsaker. Siden Pernille var ganske liten har hun fått "lørdagsgodisen" på lørdagsmorgenen. Vi synes det passer oss bedre siden lørdagen ofte blir litt sånn surrete og godis kom aldri på bordet før barneTV tid, etter middag. Det resulterte i en litt livlig unge rett før leggetid og ga et evig strev med å få henne i seng:) Nå har de hele dagen på å brenne opp kruttet!


Jeg har vært på butikken og hamstret vaskemidler. Rart hvordan skyllemiddel, husvask, jif og alt i den kategorien der blir tomt på en og samme tid. Eller er det bare hos oss? Vel, vaskemaskin går fortsatt og jeg har vasket gulvet x antall ganger. Marielle hadde en oppkast rudne til her hjemme sent igår. Nå skal jeg ta for meg vinduene ute, det er jo nesten ikke mulig å se ut av de! Deilig med solskinn, bare så synd at man da ser hvor skitne vinduene er. Kaffekopp, radio, vaskebøtte og sunnies på nesa så er jeg klar:)

Titter innom ikveld med en vårlig stue:)

 

-Tikk Takk-

God tirsdag til deg♥

Uken er godt igang og det føles nesten som vi er lengre ut i uken enn tirsdag. Jeg har utrettet så mye på 2 dager! Det har vært to fulle dager på jobb med masse pakking til nettbutikken, kontorarbeid, nye varer, osv. Sånn går nå dagen:) Gleder meg til å dele mer av min arbeidsdag med dere. Bloggplanen er nesten klar. Mye spennende i vente her altså!

Jeg måtte bare vise dere den nye klokka mi♥ Er den ikke fin? Lurer litt på om jeg skal henge den på en stor fin krok i sølv, men da må jeg gjøre om hullet som allerede er i veggen. Og jeg har jo vegring for hull i veggene. Hihi! Klokken finnes her

Startet dagen med en deilig styrkeøkt, desverre en uke siden sist. Det blir mye cardio trening på meg, men nå har jeg bestemt meg for å få til mer styrke. Det må til for oss damer også det! Jeg skal få nytt program på torsdag. Fremover vil jeg dele mer trening, øvelser og tips med dere. Høres ikke det ok ut? 

Varer skal pakkes ut, jeg må løpe! Adios♥

-Friday Fredag-Hei på fredagskvelden♥

En fredag utenom det vanlige for min del. Freidag fredag er ikke hverdagslig for meg. Jeg elsker å jobbe fredager i butikken, det er akkurat som om forlk har litt mer tid og er i helgemodus. Vi startet dagen tidlig som vanlig, sånn er det med små barn. Ferdig pakket, vasket ut og bilen fylt opp var vi på veien tidlig. Godt å komme hjem igjen etter noen dager på fjellet. Første klesvask var ferdig før klokken var 12- det kaller jeg effektivt:)

Nå er vi tilbake der vi var for kort tid siden. Sol, nesten bare veier og fuglekvitter. Det ble en løpetur sammen med vesla idag. Herremin så deilig det var! Jeg elsker å få sola midt i tryne. Tenk at vi veldig snart kan skrive vår på kalenderen. Det er en milepæl jeg kan leve med kjenner jeg:)Jeg knipset en del bilder idag. Mer kommer imorgen!

GOD HELG til deg♥

-Lykke på en mandag-En sen oppdatering fra denne kanten. Jeg elsker mandager, ny start på uken og følelsen av å komme igang igjen. Men hva skjer med været? Igår var det skikkelig vår ute og idag banket kong vinter på døren igjen. Jeg måtte ta meg selv skikkelig i nakken for å ikke bli sur og la det ødelegge resten av dagen min. Følelsen av vår lurte oss denne gangen, men snart er den her for fult! Jeg står klar med åpne armer♥

Ser du hvem som er hjemme igjen? Oh yeah, mine to små er vel hjemme igjen fra fjelltur. Minstemor hadde ikke ro i rompa til å bli med på bildet. Hun hadde mye hun måtte se over her hjemme. Mamman min, skrek hun da jeg kom hjem fra jobb og ga meg en gooooood klem♥ Så søt! Det ble både tid til bading, lesing og litt lek før de sovnet på et blunk. Det har vært deilig med noen dager alene, men det kan ikke sammenlignes med tiden sammen med disse to♥Maskin nummer 3 er ferdig hører jeg. Jeg må få den opp på snora og komme meg i seng. Kan tenke meg det er to små kropper som kommer krypende oppi senga vår imorgen tidlig. Vinterferie fra skolen gir rom for ekstra hygge på hverdager. Felles frokost alle 4 står på planen imorgen tidlig. En dag til med jobb så blir det noen dager med vinterferie på denne frua også. Kan ikke huske når jeg hadde det sist. Da jeg var student kanskje?

Klem fra denne kanten! 

 

-Ikke etter planen-God søndagskveld til deg♥

Håper helgen har vært topp? Jeg for min del har jobbet mye siden jentene er bortreist på vinterferie. Planen min var å jobbe mye med nettbutikken idag, men den planen gikk i vasken. Igår sa macen min STOPP! Den vil ingenting, så imorgen skal jeg innom elektrobutikken. Tvi tvi!

Idag var det bare å tenke i andre baner for en dag på rompa orket jeg ikke. Når jentene er bortreist så har jeg en trang til å få unna mye som jeg ikke får gjort ellers. Vårt kjære walk-in har stått nesten ferdig siden vi flyttet inn. Så idag var dagen. Jeg skrudde opp flere hyller, flyttet oppheng og har kastet klær. Noe klær som er tilbake til den gangen jeg var 18-22år har sett sine bedre dager. Jeg måtte prøve og mimre litt- herremin har jeg gått med noe av det der! Moro:)

Været disse dagene er jo ikke til å tro! Jeg får skikkelig påskeferie følelse, godt det ikke er så altfor langt unna. En løpetur i solen gjorde susen idag. Måtte det nydelige været vare:)
Etasjefat-Riviera Maison

Nå har jeg fått fikset en PC som er litt avdanket. Stolt av meg selv som ikke er så teknisk:)

God mandag til deg!

-Helgekos og pepsi-max-

♥Fredag♥ min absolutte favorittdag i uken. Helgen ligger foran oss og fredagskveldene hjemme er hellige. Bena høyt, god drikke, litt snacks på bordet og de faste programmene på TV. For min del er det hallaluja å drikke pepsi-max, ukas høydepunkt:) Etter jul har jeg vært så utrolig flink. Kun pepsi-max i helgene. Jeg bestemte meg til jul at nå var det nok! Før jul drakk jeg pepsi-max mer eller mindre hver dag, spesielt på jobb og på kveldene. Med jobbing nesten dag og natt var det lett å ty til favoritt-drikken. Den første uken etter januar hadde jeg dundrene hodepine i 3 dager, ikke vet jeg men jeg følte det var pepsi-max stoppet som gjorde det. DET er skremmende. Jeg har ikke noe mål om å slutte helt, men drikke litt på kveldene i helgen synes jeg er helt innafor. 

Jeg var hekta, er du?

FOR en dag det har vært på jobben idag! Skikkelig energiboost. Det har vært konstant kunder innom og varene har nærmest flydd ut. Imorgen tidlig må jeg tidlig på jobb for å fylle opp hyllene igjen. Luksusproblem:) Det merkes at våren pirrer mange og vi selger mye varer i deilige farger. Rosa, mint, blå og corall har fått ben å gå på. Vi er sugne på farger i hverdagen vår igjen. Lysere dager og snart banker våren på døren♥ 

Rosene fra morsdagen står enda, men de begynner å henge litt med hodet. Jeg blir ikke lei meg for en ny bukett:) *hint hint til mannen*

God helg til deg og dine! Happy kjærlighetsweekend♥

-Fredagskos for 1-God fredagskveld♥

Jeg elsker fredager, nå ligger hele helgen ubrukt foran oss. Det skal bli så deilig med helg, mer enn noen gang. Denne uken kjennes i alle muskler og ledd i kroppen. Jeg har vel aldri før shauet, løftet, pakket ut, pakket ned og stått på så mye som denne uken her. Vi har fått inn så mye nye varer, veldig mye er nå ute på nett, kontorjobben er ganske a jour og mange kunder har fått med seg mye fint i posen hjem. En hektisk uke med andre ord:) Det er deilig å kjenne at man lever!

Jeg dumpet endelig ned i sofaen etter ukens 5 treningsøkt. Jeg kan si meg fornøyd. Vet dere jeg hadde aldri klart å gjennomføre en så hektisk hverdag som jeg har om det ikke hadde vært for treningen. Den gir meg ekstremt mye ekstra energi og hjelper meg med å klarne hodet. Tro det eller ei! 5-6 økter i uken gir meg mye mer enn det tar. Ja, det går med mye tid til det, men alt handler om prioriteringer. Jeg vil derfor fremover dele litt treningsmotivasjon, øvelser, tips og kanskje litt treningsoutfits med dere. 

Smørklokke-RM // Bolle-RM // Glassklokke-RM // Rottingbrikke-RM // tøyserviett- Lexington

                                                                                                 -All out of butter: Please refill! -

Nå skal jeg krype enda lenger opp i sofaen med et utrolig mykt pledd og et glass rødvin. Knaske litt knekkebrød og bare nyte denne alene-fredagen. Det blir ikke det samme uten mannen hjemme, men imorgen kommer han endelig hjem. Alle hjerter gleder seg i heimen♥

Fredagsklem fra Margit
 

 

Er du lat?

Hvordan står det til i de 1000 hjem? Er julen kastet ut for lengst eller tviholder du på den litt til?

Her er julen ute og nytt er flyttet inn. Vi kastet ut juletreet på søndag, siden det passet oss best. Jeg kjente det knøt seg i magen med tanke på å kvitte seg med det koselige treet og alt det koselige lyset. Men når det var gjort var det veldig deilig. Hjemmet vårt ble så åpent, luftig og clean. Det jeg gruet meg sånn til var ikke så ille når det først var fjernet. Julen vår har vært så utrolig fin og koselig, det var nok den følelsen jeg ikke ville kvitte meg med. Til tross for at vi har hatt jul i heimen siden slutten av november så var jeg ikke lei. 

Jeg ble så trist når jeg leste intervjuet med Halvor Bakke igår i VG her. Han mente at de som beholdt julen når man gikk over i januar bare var late. Jeg for min del er vokst opp med tradisjonen om å fjerne julen 13.dag jul. Det er greit at man starter et nytt år med blanke ark og alt det der. Men man er da ikke lat om man følger den gamle tradisjonen!? Jeg har alltid juletre og julepynt fremme på nyttårsaften, og bruker ikke 1.nyttårsdag på å rydde bort julen. Nei, jeg rydder alltid bort første helgen/ ledige fridag etter nyttår. Da er jeg stort sett klar for noe nytt. Og jeg anser meg selv som langt ifra LAT! Når rydder du ut julen?


Nå er jeg 10 kilo lettere, ihvertfall føles det sånn. En dag med hjemmekontor har resultert i mange punkter mindre på to-do lista mi. Det er deilig med ferie, men desverre hoper det seg opp med papirer og kontorarbeid. Sånn er det å være sin egen sjef, tar du fri så blir ikke jobben gjort. Her hjemme har jeg fått stylet, fått frem ny farge, nye blomster og freshet opp hjemmet. Nå har vi et rent, luftig og fresht hjem igjen♥Nå er jeg skikkelig klar for en ny dag på jobb imorgen♥

Klem fra Margit

-Helgemys-

God fredagskveld og helg♥

Håper du har hatt en fin dag? Dagen min har flydd av sted. En super dag på jobb blant esker, masse kunder, pene ting og julenisser. Jepp, nå er det jul i Drømmeverden. Og dere, vi har begynt med noe nytt i kaffebaren. Til nå har vi solgt alle typer kaffe, leskedrikk, kanelboller, kaker, kjeks og konfekt. Idag har vi startet med lunsj! Vi serverer supergode grove spelt rundstykker med hjemmelaget eplesyltetøy med vanilje. Det ble vår lunsj idag og, herremin det kan anbefales. Ekte, hjemmelaget, hverdagslig og sunt- akkurat slik jeg liker det. Anne Kat som var med i Hele Norge Baker som disker sammen alt på sitt kjøkken. Mmmmmm...

Fredag er min favorittdag♥ Jeg elsker å komme hjem etter jobb på fredag til mine søte små og mannen. Huset er på stell (etter at jeg har tatt en rydderunde?kremt) og på kjøkkenet lager vi deilig mat. Veldig ofte blir det hjemmelaget pizza. Vi er ikke den typiske fredagstaco familien. Friske blomster på bordet, kjøleskapet er fylt opp, masse tente lys og den faste gullrekka på TV. Og ja takk til et glass rødt. DA er det fredagskveld og starten på helg da. Rart jeg elsker fredager?

Grosvenor etasjefat// Precious pumpkin lykt// RM lykt// Kobber lykt

På de 13årene jeg har vært sammen med mannen så har han jobbet borte. Stort sett har han vært borte på hverdagene og hjemme i helgene. Men ikke denne uken, nå kommer han ikke hjem før lørdagskvelden. For vet dere hva? Han har begynt på skift og får fri annenhver uke. OH HELLO LUKSUS! Det blri så bra for vår familie det♥ Mer pappatid, familietid, kjærstetid, fritid. Jeg gleder meg til å få hjelp med hverdagslige gjøremål og med jentene, men samtidig blir det så rart å ha han så mye hjemme. Jeg er vant til å legge opp min egen tid og ha TV for meg selv. Og ikke ha noe rot her hjemme, redd den trenden ryker nå. Hihi. Tror vi trenger litt innkjøring:)

Fredagsmys klem fra

Margit

-JuleLukt-


God kveld til dere♥

Kveldene mine er hellige! Når jentene er lagt finner jeg frem macen og slenger meg ned i godstolen eller på sofaen. Vel og merke etter at kjøkkenet er ryddet, klær og leker er lagt bort og klesvasken er satt på. Da er det me-time. Jeg koser meg med blogging, mailer og nettbutikken. Noe varmt i koppen og tente lys, gjerne duftlys også. Nå er det vanlige  duftlyset byttet ut med julelukt. Jeg måtte bare teste det ut! En skikkelig innertier♥ Jeg sverger til duftlysene fra Durance. Lukten sprer seg i hele huset iløpet av kort tid, og alle luktene er rene og delikate. Ingen parfyme og falske lukter. Elsker Durance♥

Noen tips for en rygg som har slått seg helt vrang? Nå er jeg på fjerde dagen uten trening og jeg blir nesten sprø. Det har blitt en så stor del av livet mitt at jeg nesten får absistenser. Jeg beveger meg masse på jobben, men jeg elsker å svette. Ryggen min stivner helt om jeg sitter litt og skal reiser meg, eller om jeg står over lang tid. Det er så utrolig vondt, og jeg er så utålmodig. Tror jeg har fått en kink/strekk som går over snart. Krysser fingrene for at det ikke er en skiveprolaps, det passer veldig dårlig nå rett før jul? Grrrrr!Durance julelys // Fat kobber // telysholder kobber

Nyt kvelden videre!

Jeg slenger bena høyt og nyter lukten av jul♥

Margit

Hei fra sofaen!

God kveld♥

Noen ganger kjennes sofaen mer ut som en venn enn andre ganger. Flere som kjenner seg igjen? 

Jeg startet dagen med en god styrkeøkt, ukas 4 økt. Det er digg å kjenne at vektene blir lettere og byttes ut med større vekter. Kroppen er blitt sterkere, ryggen bedre og humøret er på topp. Trening er topp! Finner du ikke gleden, inspirasjonen, motivasjonen eller energien for trening? Anbefaler deg å ta kontakt med nærmeste treningssenter og få litt kyndig hjelp, sett opp et treningsprogram. Husk at det er den første tiden som er tøffest. Etterhvert som man får det inn som en del av hverdagen blir det lettere. Jeg har selv trent mye fra jeg var 14år, nå kunne jeg ikke tenke meg et liv uten. Dette året har det vært alfa og omega for å bli frisk. Ryggplager eller ikke, trening er godt for kroppen.

Ja, da ble det litt treningsprat idag. Sånn kan det gå når man ligger som et slakt på sofaen og er sliten i både hodet og kroppen:) Prøver å samle nok motivasjon for å lette på rompa og dra bort i låven en tur. En ny hylle skal flytte inn i butikken som tidligere har vært i fjøs-butikken min. Forresten en ny LOVE har flyttet inn her. Jeg er så forelsket! Titt innom imorgen for å hilse på:)

Klem fra sofasliter Margit

 

Pels og metaller!


God Onsdag♥

Jeg titter innom for å si hei og ønske dere en fin onsdag. Idag har jeg shoppet med meg masse fint hjem som skal opp. Herremin som jeg gelder meg! Herlighetene her skal piffe opp et rom jeg bruker ganske mye tid i. Kan du tippe hvilket? vel, jeg skal vise dere resultatet. Kanskje allerede ikveld:)

Idag har jeg hjemmekontor. Huset skal styles, bilder taes, nyheter ut på nett, mailer besvares og varer bestilles. Jeg koser meg også hjemme med veslemor. Deilig å ha litt tid med henne også, tiden går så fort og hun vokser til. Hun er med på fiksingen her hjemme. Hun hjelper til så godt hun kan♥ 

Nei, jeg får fortsette her mens hun sover. Da har mor kontortid:)

Vi blogges!

Margit

 

FRIDAY: I´m In Love!


Hei og hopp!

Da kan jeg klappe sammen PC, rydde inn fra terrassen og stenge butikken for idag. For en fin dag på jobb; solen har skint om kapp med kundene og det har vært full rulle idag. Velkommen fredagskveld og helg. Jeg ELSKER fredager♥ En hel helg ligger foran oss, men først skal kvelden nytes med mannen og de små. God mat, tente lys, Senkveld på TV, litt godt i glasset og fullstendig hvilepuls.

Nyhetene fra Lexington er så godt motatt hos dere, så gøy! Jeg har shoppet litt selv også. Tror det blir nytt frokost servise på oss. Var ikke dette fint? Helt min stil og farger, og sammen med rotting da. I´m in LOVE♥ Kommer på nett så fort den nye nettbutikken er oppe. Finnes i butikken, eller send en mail post@drommeverden.no om det er noe du ønsker.Skal du noe fint i helgen? Imorgen blir det jobb på meg, ellers skal vi kose oss hjemme og leke sammen med de små♥ Og fikse litt ute for vinteren, den kan kommer når som helst snart. 

Hopper innom imorgen med bilder av min nye høststue! Nyt Helgen!

Fredagsklem fra Margit

 

høsttyling på kjøkkenet!God kveld fra kjøkkenet♥

Håper tirsdagen har vært fin. For min del har det vært en veldig fin dag. Mye å gjøre på jobb, mye unnagjort og en fin ettermiddag med jentene mine. Rutinene i heimen begynnner å sitte og alle har vendt seg til de. Det har tatt litt tid å få dagene til å gå på gli uten for mye sure miner og gråt. Med en barnehagejente, en skolejente og en mamma med butikk krever det sitt siden mannen jobber borte. Nå er alle uthvilte, forberedte og klare for en ny dag. Whats the key? Planlegging, gode rutiner og tålmodighet♥

I helgen fikk jeg stylet kjøkkenet til høst. Valget falt på blått, en god blanding av mørkeblått og lyseblått♥ Det siste året har jeg fått slik sansen for den blå skalaen, før var det rosa, rosa og rosa. Hele huset vårt har jeg holdt i en fin fargeskala av jordfarger, i kalde farger. Det sprer seg fra hvitt, grått og lin. Dette gir en fin lunhet og et enkelt lerrett å jobbe med. På en enkel og forholdsvis rimelig måte endrer jeg stylingen fra årstid til årstid, og litt etter humor. Den enkleste måten å endre uttrykket på er ved hjelp av tekstiler, selv er jeg kjempeglad i puter! Jeg har en fin samling av puter i en "ren" fargeskala som hvit, lin, grå og metaller. Deretter tilsetter jeg en farge og evt et mønster for å skape en steming. I høst falt valget på en mørkeblå volangpute og blomstrete puter i blåtoner, de andre putene hadde jeg fra før.

Når det kommer til selve interiøret kjøper jeg gjerne gjenstander med litt størrelse, jeg liker ikke så mye nips. Små telysestaker og annen småpynt setter jeg sammen på et fat, det virker ryddigere. Mange av lyktene og fatene mine kan jeg lett style etter sesong ved hjelp av kongler, mose, julekuler, skjell, roser, bånd osv. Da slipper man å bytte de store tingene. Kjøp heller de store tingene du virkelig ønsker deg og endre de etter årstid, eller bare bytt plass rundt om i huset.

For å få en rød tråd i stylingen velger jeg gjerne kubbelys, brikker/løpere, servietter og små telysholdere i samme farge som putene. Blomster er veldig viktig i vårt hjem. det skaper hygge. Jeg elsker å matche de til resten av interiøret og gjerne årstiden. Denne gangen ble det en hvit hortensia, ikke bare er det er stor favoritt, men det er ikke så mange blå blomster jeg liker. Interiør Riviera Maison: Servietter // Rottingbrikker // Rottingfat // Serviettholder // Champagnekjøler // Hurricane liten

Tekstiler: blomstret pute blå // volangpute blå // løper blå // pute lin

 

Har du stylet hjemmet for høst?

 

Klem fra Margit

Morningbliss


God morgen til deg♥

Deilig å nyte en deilig frokost sittende til en forandring. Hverdagene blir det gjerne en matbit ved kjøkkenbenken mens jeg forer barn og lager nister. Ingenting er som lange morninger, tente lys og barn som koser seg med barnetv. Vi er heldige som får oppleve hverdager og helger. Da setter man ekstra stor pris på de lange morningene. Idag skal vi tusle rund i pysjen en liten stund  til før vi tar fatt på dagen. Koppen med kaffe skal drikkes nå før innholdet blir kaldt slik det ofte pleier. Digger de nye koppene våre! De har "double wall" så de holder lengre på varmen og koppen blir ikke varm på utsiden. I tillegg er de jo rett og slett vakre:) Finnes her
Nye brikker fra Riviera Maison har jeg unnet meg. Jeg elsker å dekke bordet vårt med brikker til hverdags og fest. Foreløpig har vi en til hver av oss voksne, men jeg må ønske meg flere. Gøy å kunne dekke til mange! Flere enn meg som liker disse? Vel, de ligger klare her

 

Idag skal vi rydde ute og fikse noen ting på den lange to-do listen vår for denne høsten. Huset skal være klart til jul og alle prosjekter være avsluttet. Det gjelder å henge i for det er ikke lenge til jul. Høsten flyr altfor fort. Bare å nyte♥

 

Kaffeklem fra

Margit

Det tikker mot høst...

God kveld og ny uke
Da er en ny uke kicket igang, og for mange var dette kanskje første arbeidsdag etter ferien?
For meg ble dette første morgen alene med baran igjen. Mannen er fedig med ferie. Rart hvor fort de gode gamle rutinen forsvinner og må "øves inn igjen". Men vi fikset det bedre enn forventet idag:)
Jeg kjenner jeg er enda mer spent for barnehagestart på minstemor og skolestart for eldstemann. DA må vi tidlig opp da! Skolen her starter kl.08.00. Det blir utfordring å få alle 3 klare til det, siden jeg tenker å levere Marielle samtidig. Jeg har vært kjempeheldig som har kunnet jobbe slik jeg gjør og levere Pernille i bhg etter en koselig morgenstund, i 9-tiden. Men nå blir det andre boller!
Godt at Pernille er kjempeklar for skolestart og Marielle kommer til å like bhg-livet:)

I min bransje gjelder det å ligge et hestehode foran hele tiden. Vi er godt igang med høst, og julen er bestilt. For min del har sommeren vært en god stund i heimen, og jeg planlegger høsten for fult. Siden noen nye godsaker som minnet meg om høst ankom butikken måtte noe være med hjem i posen. 
Høsten er en fantastisk årstid (selvom jeg aller mest liker sommeren). Det beste må være all den innehyggen vi lager: masse puter, deilige pledd, stearinlys overalt og lyng. Gleder meg til å krype opp i sofaen blandt masse puter og et deilig pledd, iførst en kosegenser og tøfler, med et interiørblad og gjerne en kopp kakao. Høstlykke!
Vi er heldige som kan nyte alle de 4 flotte årstidene i Norge. 

Serviettholder R.M //  Menton fat R.M //  Drivved fotoramme R.M //  Rotting Blomsterpotte R.M //  Champagnekjøler // 
Puter:  Hvit strikkepute// (beige pute gammel) // Blomstrete med metalleffekt//   Linpute //  Metallpute //

Jeg liker så godt miksen av lin, rotting, drivved, strikk og litt glam. Perfekt match!
Dette får jeg med de nye putene mine. En god miks av det enkle, litt mønster og glitter. Den nye puten med blomstermønster i metalleffekt er helt ELSK!
Den kommer også til å bli super til jul, sammen med litt rødt, sølv, lin og granbar. Det er greit å tenke litt lenger enn det nesa rekker også:)

Misforstå meg rett. Jeg nyter sommerdagene og håper varmen varer i lang tid fremover, for vinteren er så lang. Men det å lage litt mer innehygge inne er ikke for tidlig. Kveldene blir mørkere og det er deilig å nyte kvelden inne etter en lang dag ute.

NYT SOLEN!

Home Sweet Home!

Ingenting slår det å komme inn døren hjemme etter ferie. Borte bra, men hjemme best:)
Nesten 3 uker ferie er over, bare siste helgen igjen. Og den skal vi nyte hjemme.
Vi har stort sett vært på vårt ferie paradis, eller vårt andre hjem som jeg liker å kalle det.
På Oddane Sand camping holder vi fort mye av sommeren. Stranda der er så flott. Og med den utrolige varmen vi har hatt denne sommeren har vi nesten bodd på stranda. Midt i ferien var vi noen dager i Danmark. Alt i alt har vi hatt en SUPER fin sommer. Jeg ønsker meg samme varmen neste år!

Det er bare så synd at det medfører mye utpakking, rydding og klesvask etter en slik ferie. 
Jeg merket på kroppen at jeg har hatt ferie, spant rundt som en duracell her hjemme. Utpakking og flere maskiner med klær gikk unna i en fei. Deretter fikk jeg vasket hele huset. DET var deilig;)
Da kan helgen bare nytes!Imorgen blir det en tur på jobb for min del. Skal bli godt å komme tilabek til gamle rutiner. Men alikevel få en easy start. Jeg var en tur innom butikken idag for å fikse noen ting. Det er godt det er masse nyheter kommet og på vei, for der var det gått unna mens jeg var på ferie. *Lykke*
Fortsatt en del fine salgsvarer igjen, og noe nytt kom mens jeg var der idag. Gled dere til tiden fremover, og snart høst i butikken. Jeg er klar!!

Sees vi Imorgen kanskje?

Diamonds are….

Da er helgen skikkelig igang. 
Jobbehelgen er vel overstått og nå slang jeg meg ned i sofaen. På vei hjem fra jobb kjøpte jeg meg nye blomster. Elsker fargen på disse rosene!
Full match med putene her hjemme.

Mannen duller med Olga, så jeg er alene hjemme. Han skal kjøre på Rudskogen imorgen så da må alt være på stell. Jeg elsker å pusle på her hjemem når jeg er alene hjemme. Noen nye tekstiler og stæsj skal finne sin plass, tror det blir veldig fint. Bilder kommer.

Ny vase fra Riviera Maison har flyttet inne. Den er så utrolig vakker!
Siden den er fasettslipt skinner den så flott med levende lys rundt, eller den kan brukes til lys. Når jeg tenker meg om så er den vel egentlig det siden den heter Diamonds are…hurricane.
Jeg falt helt pladask for denne da jeg var i R.M butikken hvor de hadde rosa lys som brant i den oppå et piano. Men sannelig var den fin med roser i også.
Hva synes du?
Finnes i nettbutikken  her
          

Her nytes litt kald prosecco i glasset og masse levende lys.
Jeg renner nesten bort, men kosleig er det:)
Ikveld er det i tillegg veldig lummert ute her jeg bor, kanskje det smeller snart?
Da skal ihvertfall internett kobles ut!

Ønsker deg en kjempefin sommernatt og søndag!

klem

Velkommen skal du være juni!

Happy Friday!
Nå er sommeren kicket skikkelig igang, og da blir det rosa på kjøkkenet.
Sommer for meg er rosa, selv om jeg godt kunne kjørt rosa hele året. Corall går inn i kategorien rosa, så den er høyst mulig aktuell.
Hvilken farge er din sommer-favoritt?


         


Menton  trefat med sølvhåndtak// Riviera Maison-Drømmeverden
Pumpkin glasslykt // Riviera Maison-Drømmeverden
La Plage telysholder med sand og skjell// Riviera Maison-Drømmeverden
Champagne cooler // Riviera Maison-Drømmeverden
Lattekopper er diverse Greengate-Drømmeverden

Vi nyter latmannslivet med sol, varme, bading, grilling, is, og glade barn:)
Tenk for et nydelig vær vi har nå. Måtte det vare lenge, lenge, lenge!
Jeg har skikkelig følelse av sommerferie. Det beste må da være at den er det fortsatt en god stund til, først skal juni måned nytes. Dette må være den beste tiden på året, hele sommeren ligger foran oss. 
Fantastisk:)

Nyt Helgen og været til det fulle!


Stylet for Sommer!

Endelig! 
Disse bildene fra stylingen forsøkte jeg å legge ut 3 ganger igår.
Men hver gang jeg begynte ble jeg blitt forstyrret. Bedre sent enn aldri, sies det:)
Jeg simpelthen elsker fargen corall, både på klær og interiør. Det er lite som kan måle seg med den fargen akkurat nå. Den gir en så deilig sommerfølelse. 
Jeg er svak for rosa i utgangspunktet, og dette blir en variant av rosa. 
Bare mye freshere.
De nye telysestakene fra Rivera Maison er så delikate. 5 forskjellige pastell-farger med et vakkert lys når de er tent. Jeg klarer nesten ikke ta øynene fra de!
De finnes i nettbutikken  HER
Her hjemme har jeg en ganske ren og ensfarget palett når det kommer til interiør. Det gir meg rom for å skifte look etter årstid og høytider. Dette er en veldig enkel og rimelig måte å gjøre om hjemme.
Med noen nye tekstiler i form av PUTER og brikker, blomster og noen små interiørting som f.eks telysestaker er det lett å skifte farge. Og det koster ikke skjorta!
Jeg har beholdt putene i sjøgrønn og bare tilført en corallfarget pute i hver sofa. Sammen med en brikke på bordet i samme serie og pastell telysestaker skaper det en sommer-look i stua.
Den fine buketten med roser som matchet putene fikk jeg av en venninne på 17.mai.
Lykke:)
Pute finnes  HER og dekkebrikke  HER
Serviett holder  HER og bordskånere finnes  HER
Vasen med RM på er endelig på lager igjen, den er også fin å bruke til lys. 
Finnes  HER

Ha en fin tordag!

Vel overstått Morsdag

 
God kveld!
Håper alle mammaer der ute har hatt en fin morsdag?
Vi er vel heldige som har vår egen dag:)
Det beste og koseligste en kan få på en slik dag er koser, susser og søte ord fra de små. 
Selv om jeg har vært mamma i snart 6år nå synes jeg det fortsatt er litt uvirkelig. Tenk at to små mennesker er så avhengig av meg (og mannen), og elsker oss så høyt. Ingenting slår gleden man ser i øynene og på hele kroppsspråket til de små når man kommer å henter de etter en arbeidsdag. De er ikke mange ukene før de viser denne gleden. 
Det vakreste i verden er å være mamma!
En stor "holde-rundt-klem" sendes til alle kvinner der ute som ikke får oppleve å bli mamma, selv om de ønsker.
Tusen takk for at jeg får mammaen deres vakreste Pernille & Marielle.
 
Idag pyntet jeg med rosa siden jeg er en rosa jentemamma:)
Tenk at fatet mitt fra Riviera Maison er snart 6år gammelt, en mammagave til meg selv da Pernille var knøttliten. Fatet er like akuelt idag og kommer inn igjen om noen uker.
Mini champagnekjøler brukt som blomsterpotte, stanford hurricane stor og xs, samt kubbelys er fra RM og finnes  her
 
Ta vare på de som betyr mest her i verden!

Fantastisk fin!

God kveld fra fjellet!
Idag tok vi turen opp til fjellheimen. Her ligger snøen og det var stor stas for de små. Minstemor´s første tur ut i snøen. Hun satt stort sett rett opp og ned med armene rett ut oppå akebrettet sitt, kanskje litt mye klær!? *må flire*
 
Før vi reiste flyttet den fineste vasen inn til oss! 
Endelig har jeg også en Tine K vase i mitt hjem. Så enkel, så dekorativ og så innmari fantastisk fin. Ikke rart disse er populære!
Den er testet ut i snart alle rom og alle mulig tenkelige hyller, kommoder, skjenker osv. Den passet nesten overalt, men først får den stå på drivved hylla i stua. 
Det er noen få på lager om du også kunne tenke deg en slik skjønning.
Finnes  HER
 
Her skal vi faktisk køye allerede. Fjellufta gjør sitt og kvelden har virket mye lenger siden vi har kost oss med rødvin, levende lys og ingen TV. Kanskje man skulle vært flinkere til å slå av TV hjemme....hmm..
 
Nyt søndagen, DET skal vi!
Og feire alle pappars bursdag som Pernille sier:)
 

Fredagsfølelsen!

Hurra for Fredag!
Idag er kroppen ekstra sliten. Vi satte butikken på hodet idag!
 Flytte om på møbler og varer, masse nye varer er pakket ut og kommet på plass, og hele butikken fremstår som NY....igjen.  Det er så mye fint der nå, jeg har lyst på alt. 
Herregud så gøy!
Her sitter vi å ser på gullrekka på TV, hjemmelaget pizza er i magen og bena i sofaen. 
Å du herlige fredag!
Har du samme fredagsfølelse?
 
Tusen takk til alle som følger meg her, alle som leser bloggen min, besøker butikken og nettbutikken, følger butikken min på facebook og meg på instagram.
En nydelig bukett til DEG!
 
Derfor gir jeg fri frakt på ordre over kr.500,- i nettbutikken!
 
God helg!

Tripp, trapp tresko

Hei og hopp!
Et nytt "møbel" har flyttet inn i stua, et tripp trapp tresko fat.
Kan nesten kalles møbel for det er så stort og flott, gjør så mye ut av seg.
Dette skal pyntes og brukes etter årstid, akkurat nå er det gjort klart for høsten. 
Hva synes dere?
Finnes i Drømmeverden butikk og  nettbutikk

Idag har tripp trapp tresko i familien vært på shopping-runde. Garderoben til storesnupp måtte gjøres klar for den kaldere årstiden, for svært lite passet fra ifjor. Mye var kjøpt inn, for jeg liker å handle i lokalmiljøet og støtte alle de fine butikkene vi har her. Jeg er svært lite glad i kjøpesenter, ihvertfall med små barn. Bare stress og mye folk. 
Men turen idag ble veldig hyggelig, vi fikk tak i det vi manglet og koste oss på cafe. Pernilles kommentar da vi var ferdig og på vei hjem: "Mamma, idag har vi hatt en veldig fin dag sammen." 
Vel, hva skal man si? *SMELT<3*

Imorgen er det fredag og jobbe-i-butikken-dag for
HURRA!

Gold-digger!

God onsdag alle sammen!
Håper dagen har vært fin så langt?
Her i heimen går ting unna som alltid, lille sjefen på 8mnd krever sitt og det gjør hjemmet også. Desverre er jeg skikkelig slow motion idag. Ryggen har takket for seg, og da er man plutselig ganske handikappet. Ikke lett å bære rundt på en liten plugg når man går krokbøyd. Er nok litt av et syn:)

Gull og metaller er hot som bare det for tiden. 
Jeg har hengt meg på bølgen, og jeg digger det!
Rundt om på instagram og blogger ser jeg mye gull blandet inn i den stramme sort/hvitt stilen. Jeg har ingen slik stil her hjemme, og det passer ikke meg eller hjemmet vårt heller. Selv om jeg synes det er stilig for de som har en slik gjennomført stil.
Før jeg bestilte gull og disse nyhetene inn i butikk var jeg usikker på om det ville gå sammen med stilen i butikken forøvrig, etter at de kom inn er jeg ikke i tvil. 
Bland gull og trendy sammen med lin, strikk, pels, drivved og lyng. Og det blir riktig så koselig:)
Uttrykket blir litt lunere og røffere, og det elsker jeg.
Jeg elsker å blande forskjellige stiler sammen. 
Ikke vær redd for å tilføre hjemmet litt nytt og uvant!
 Den store bollen med gull oppi ble fort en favoritt kjenner jeg. Den skal fylles med mye godsaker fremover, og til jul tenker jeg å plante en orkide oppi den med mose rundt. Men ikke for høyt opp for gullet må man se. 
Vel, det er lille-lørdag. Hva med å gjøre som på servietten?
"save water and drink champagne"

Happy Lille-lørdag!

Bolle med gull  HER
Blomsterpotte med gull  HER
Telysholder med gull  HER
Pute med gull tekst  HER
Og mange flere nyheter finner du i nettbutikken:)

Høst-puslerier!

GOOOD MANDAG!
Da var helgen over og ny uke er godt igang. 
Jeg er egentlig veldig glad i mandager, mulighet for å starte på nytt med blanke ark. Nye mål, nye muligheter og hverdagen starter igjen etter helg. Men denne mandagen har vært litt stri. 
Med ei lita prinsesse som har småsutret i hele dag og nesten ikke sovet, kjenner jeg at tålmodigheten min blir tynnslitt... Krysser fingrene for at det er tenner som kanskje endelig kan titte frem, og ingen sykdom som er på gang. *tvi tvi*
Jeg har høstet opp litt i stuen.
Ingenting er så deilig som saueskinn, masse puter, pledd, og mange lysholdere. Aller helst i jordfarger, da er det høst for meg. Lin, brunt, krem, treverk og sauskinn. Ja takk!
Det er noe helt eget med kabelstrikk, synes jeg. Elsker å sprite opp sofaen med noen puter og pledd i kabelstrikk. Vi får inn noen fantastiske nye kabelstrikk puter og pledd om et par uker i butikken, det gledes!
Det nærmer seg kvelden og mørkt så da er det vel ikke noe annet å gjøre enn å tenne masse lys, bre pleddet over seg og nyte en deilig kopp tea.
Ønsker deg en fortsatt deilig mandag!

(puter, skinn, sofa og interiør fra Drømmeverden interiør)

Dagen da ALT skjedde og ingenting ble gjort!

 

 

 

FOR en dag!
Har du opplevd at noen dager går bare ting på tverke og du lurer på om det beste ville være å legge seg igjen? Vel, idag har vært en slik dag..
Etter å ha kjørt storesøster i barnehagen og lillesøster sov skulle jeg sette meg ned med kaffekoppen og mailen. Men PC var DØD!
Satt i laderen og ting skjedde, gudskjelov tenkte jeg. Teksten begynte å rulle på skjermen og jeg skjønte fort at ting var ikke som normalt. Etter litt frem og tilbake kastet jeg meg i bilen og dro ned til databutikken, hvor jeg kjøpte PC´n for under ett år siden. 
Harddisken har kræsja! Bilder, filer, bestilinger, bilag....jepp, alt er nok tapt.
GONE!
Note to myself: Husk å ta backup litt oftere.
Tar du back-up?
Lillemor toppet besøket i databutikken med å få tak i mine Dior solbriller og kaste de i gulvet.
Stangen knakk!
Bahhh...
Vel, hell i uhell.
Mor har endelig fått seg MAC. *glisesmilefjæs*
Bare bittelitt som må læres... finner ikke engang ut hvordan jeg skal scrolle nedover siden:)
Jeg har med andre ord litt å kose meg med i helgen.
 
Etter at dagen ble amputert med et langt besøk hos databutikken ble ikke dagen som planlagt. Jeg har alltid en del på to-do listen og liker ikke dager som jeg ikke får utrettet noe. Ihvertfall 1-2 ting på listen.
Lillesøster sov noen korte dubber idag så jeg kom liksom aldri igang med noe før hun våknet.
Noen dager blir bare ikke som planlagt, da får man håpe på en mer effektiv dag imorgen for Turbomamma:)
 
MyBook er griselekker å se på, sant?
Tenk å føle en slik forelskelse for en Mac!
Tror den må få bli med i senga inatt....#flirer#

 

 

 

 

Velkommen VÅR!

Velkommen 1.Mars!
Og med det kan vi endelig si at våren er her.
Deilig med det flotte været vi har nå, jeg kan høre snøen smelte.
HURRA:)
 
Med solen og våren kommer også lysten til å fikse hjemme, jeg har røsket opp litt her og frisket opp med bittelitt farger. Slikt blir det energi av. I will show you.
 
Fargen corall har jeg fått skikkelig sansen for.
Kommer en del varer til Drømmeverden interiør fremover nå i denne deilige fargen, da skal jeg shoppe ja!  De corall fargede liljene fikk jeg av et barselbesøk for 2uker(!!!) siden. Fargen gjør seg supert i stuen vår, flott å få testet ut fargen:) *glede seg*
 
Hurra for vår og en deilig helg som ligger foran oss!
 

 

Kjærlighet!

Heldige meg har fått mørkerosa roser idag!
11år med min fine kjærste<3
 
God helg til deg!

 

Morsdag med pasteller

 
Hurra for alle mammaer!
Idag har vi fortjent å feire oss selv. I år har jeg ikke bare en, men to herlige jenter.
Jeg er heldig som får gleden av å være mamma. Det finnes ikke noe mer fantastisk enn mammarollen. Riktignok setter vi vårt eget ego og liv litt til side, men denne småbarnstiden går altfor fort. Plutselig er de store og vi lengter tilbake til den tiden de var så avhengige av oss.
Frokost, kaffe, tulipaner og gavekort i klesbutikk har jeg fått idag:)
Skal bli deilig å shoppe seg noen nye outfits nå. Svangerskap tilbakelagt, vår varer i butikk og snaaart er vinteren over. Jeg ryddet og innredet vårt walk-in closet da jeg gikk gravid, og en del plagg fant veien til nærmeste uff-container. Ser nå at jeg var ikke sparsom på ryddingen:)
Vel, da har jeg plass til masse nytt!
 
Ønsker dere en fin fin morsdag videre!
Og fastelaven, her skal bollene bakes ut.

Utfordring: Vis oss din TV

 
 
God formiddag!
Her i huset går dag og natt i ett:) Uvant med en liten baby i hus igjen, men gud så kos.
Her går det i kosing, stell, amming og innimellom slagene prøver jeg å jobbe litt. Butikken driver seg ikke selv, selvom jeg har verdens beste erstatter i butikken! Bestilling av vårvarer er høyprioritet nå, og det er jo bare gøy:)
 
 
Slenger meg med i Nib's utfordring: vis oss din TV!
Jeg som alle andre interiørfrelste er ikke særlig glad i den som en del av interiøret, men høyst nødvendig er den. 
TV'n i hovedstua står på en gammel skjenk jeg har malt (i fargen hvit lin) og blitt et av mine favoritter faktisk. Med litt gammel murstein oppå og den glamorøse tapeten på veggen fikk jeg det slik jeg liker. Det fine mot det røffe.
Jeg får nå lastet opp bilder igjen, byttet fra internet explorer til Mozilla Firefox.
 
Nei, nå grynter det ved siden av meg. Ei som er klar for mer mat. 
Og mer babykos:)
 
Vi fortsetter å nyte dagene, håper du også gjør det!
 
Klem fra 
Margit
 

 

Helt ute!

Drivved tapetvegg på  TV-stuen
Et lite livstegn fra meg!
Håper dere har hatt en fin start på det nye året?
For min del har dagene gått i ett etter jobbstart igjen. Vareopptelling, bestilling av nye varer og opprydding etter julen.
På hjemmefronten er jeg godt igang med redebygging:)
Babyklær er vasket, alt utstyret er funnet frem, og babyrommet er snaaart ferdig ryddet ut. (les: vært vår bod) Til helgen skal gardiner og litt stæsj opp. Koselig!
 
Noen som så på God Morgen, Norge idag?
Jeg fikk med meg innslaget om interiørtrender 2013 med Halvor Bakke. Ikke noe revlosjonerende nytt eller jeg allerede hadde fått med meg.  Men hva mente han vi ikke skulle ta med oss fra 2012?
Jo, fondvegger med sterke/mørke farger eller tapet. Vi skulle tapetsere alle veggene i 2013.
Altså: jeg er helt ute!
Barokkmønstret tapetvegg i hovedstuen
Vi har en tapetvegg (fondvegg) i begge stuene. Og jeg ELSKER de!!
Synes det hadde blitt too much med tapet på alle veggene.
Trend eller ikke trend, jeg er ikke så opptatt av det. Jeg synes det viktigste er at man finner sin stil og følger magefølesen. Man vil ikke trives i hjemmet om man følger trender bare for å være trendy.
Bruk litt av trendene og mix det med ting du liker. Da får du din egen stil:)
 
Følger du trendene?
 
Ser at bloggen har rundet 200 000 besøk, fantastisk!
Tusen takk til alle som følger Villa Drømmeverden:)
 
Vi blogges!

In the progress....

Endelig fredag!
 Beste dagen i uken... 
Starter dagen med trening og shining av huset før det bærer på jobb. Kundene har en dendens til å være i ekstra godt humør på fredager, og unner seg litt ekstra til helga:)
Nå har vi en deilig helg foran oss!
Gardinene på kjøkkenet er på plass, skulle bare hatt en tur under strykejernet. Jeg HATER å stryke...flere som meg? Fikk kjøpt med meg noen høstnyheter fra butikken idag så her skal det pyntes og ordnes! 
Dette er bare en sneak-peak..Håper å kunne ta bilder imorgen, må bare vente på lyset. Altfor mørkt etter jobb, det er utfordringen fremover nå.

Mannen er på jobb så jeg har sofa og TV for meg selv ikveld. Vel, nyheter skal ut i nettbutikken og regnskapet skal gjøres ferdig. Da er det godt med gullrekka på TV i bakgrunnen!

Ønsker deg en fin høstkveld!


Høst♥

God morgen mandag!
Potte og lykt fra butikken min
 Lyngen har for lengst funnet veien til inngangspartiet, nå var det på tide at det også flyttet noen inn. Det gir meg skikkelig høststemning. Og lykken blir komplett med nytt blad!
 
Helgen har fløyet av sted. Jeg jobbet flere timer etter stengetid på lørdag, nyheter måtte ut i butikken og nye utstillinger var det på høy tid å lage. Søndagen brukte vi på å pakke ned sommer-campingen vår, da er det bare å glede seg til neste sesong
 
Tiden er inne for å gå fra hus til hjem. 
Vi har bodd altfor lenge i et sterilt hjem, med bare noen møbler. Nå skal nye møbler på plass, gardiner opp, lysestaker frem og stæsj opp! Gleder meg!
Kanskje du vil følge prosessen? 
 
Nyt høstdagen!

Vel hjemme..

God kveld! 
 Helgen har vært minnerik, for et eventyrbryllup!
Herregården var et syn, og maten var fantastisk. For ikke å snakke om det fine brudeparet.
Dagen idag har gått med på utpakking og rydding hjemme. Som jeg hater å pakke ut, men tar jeg det ikke med en gang blir bagasjen fort stående en stund..kremt..
              
 
Høstnyhetene er på vei inn i butikken min, dette er en herlig tid å drive butikk!
Først den lune og koselige høsten, deretter kommer julen. Ånei, det er ikke tidlig å tenke litt jul. *smiler*
Dette blir også vår første jul i nyhuset, gleder meg stort!
 
Jeg starter straks med å "høste" det til her hjemme. Venter på noen høstnyheter, så starter jeg. Blomstrete tekstiler, pasteller og en del hvitt skal byttes ut. Hos meg blir det mye grått, lin, natur og grove detaljer. 
Allerede på torsdag reiser jeg på gave og interiørmessen for innkjøp av høst og jul. 
Skal bli deilig med påfyll av inspirasjon! 
 Murveggen som deler kjøkken og stue er laget av murstein fra 1900-tallet. 
Min favoritt!
 Her vises den fra kjøkkensiden. 
Pute her og lykt her
  
 Litt deilig at det er mørkt ute, da tennes lysene inne. 
Jeg skal lage meg en deilig kopp tea, så er jeg klar for Dallas.
 
 Klem

Pelliser♥

Får pryde mine kjøkkenvinduer, fordi jeg ELSKER lyserosa pelliser!
 
 
Fant to potter fra Riviera Maison i flytte-eskene. 
LYKKE!
Ble plutselig en brå pause fra bloggingen, siden denne fruen tok seg EN hel uke ferie! 
Det er luksus når man driver butikk. *smiler fornøyd*
 
Tusen takk for alle kommentarer, mailer og meldinger fra dere rundt nyhuset vårt, svarene kommer fortløpende. Tenkte å ta dere med på en guidet rundtur etterhvert, med svar på farger, tapeter, fliser, leverandører osv.. Høres ok ut?
Tar bare litt tid å forme huset til et hjem..og få ting på plass. Flere som kjenner seg igjen?
 
Idag er en spesiell dag.. Tankene går til de som ble rammet 22.juli 2011. En forferdelig dag, vi aldri glemmer!

♥Ta ekstra godt vare på hverandre♥

 

 

 

Litt røffere!

...eller GLAM?
Ja, takk begge deler:)
En ting som ble bestemt tidlig under byggeprosesen som startet for 2 år (!) siden var at jeg skulle ha to stykk prisme-lysekroner på kjøkkenet. En over spisebord og en over kjøkkenøy.
Tror meningene er endret siden da...
Jeg digger industri lamper og stilen mer og mer... og heller stadig mer mot det røffe. 
Slipp gjerne naturen inn. *smiler*

Innredningen på kjøkkenet blir i en landlig stil med et touch av det herskapelige.
Slik jeg liker det! 
Hadde det ikke da vært stilig med litt industri og natur? 

Jeg får planlegge videre!

Kjøkkentegningene er straksens ferdig, da skal jeg vise! Weee...

Livet på landet!

I'm In Love!
Endelig er den flotte boken "Livet på landet" her!
Og den er virkelig inspirenende. Gleder meg til å sette meg ned i ro og bare nyyyte..

I denne nye interiørboka får du bli med ut på landet . Gjennom et helt år vises stemninger fra det gode landliv. Alle årstider presenteres, det samme gjør alle husets rom, uterom og hageliv. I tillegg til smarte interiørløsninger får du også hyggelige oppskrifter på småretter og morsomme kuriositeter fra vårt liv på landet .

Dette var bare en liten sneak peak. *smiler*
Om du ønsker å kapre denne flotte bord-boken kan den bestilles  her 
Nei, nå må frua lage litt mer zumba program for imorgen tidlig, før jeg skal kaste meg ned i sofaen å nyte Grey's.

Nyt kvelden!

Tiden strekker ikke alltid til...

...men om man vasker badet litt før kl.07 er det utrolig hva man rekker. *fmis*
Selv om dette ikke er helt dagligdags her i huset.
 
Viser idag litt bilder fra badet i gamlehuset som jeg har pusset opp bittelitt selv om vi bare skulle bo her litt. Nåvel, nesten 2ÅR ender vi opp med så jeg angrer ikke på de arb.timene. *smiler*
 
Badet i gamlehuset var mildt sagt jæ....lig! Ved hjelp av små midler er det blitt helt greit.
Malte veggene med baderomsmaling (bomull) og gulvet malte jeg grått.
Ny vask og innrednig fra Ikea for en 1000-lapp. Og litt nye knagger og småstæsj..
Liker denne hyllen, gøy å pynte litt i gamlehuset og. *smiler*
Badet fungerer også som vaskerom. Samlet det mest nødvendige på en hylle. Elsker å bruke vaskepulver bokser og melkeflasker til skyllemiddel. Gjør det rent og pent!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Slik så det ut før:
  Grusomt!

 

  Skjønner? 

 

 

 

 

Pizzaen er fortært og gullrekke på hell så nå er det natta for denne frua. Jobb igjen imorgen.

 

 

 
Nattaklemmer fra 
 

Interiørmessen neste....Weee!

Imorgen bærer det innover til Lillestrøm på gave og interiør messen.
Som jeg gleder meg!
Jeg skal kjøpe inn sååå mye fint til Drømmeverden gaver & interiør....Weeee!
Spørs om jeg klarer å sove i natt, blir som en unge som venter på julaften jeg. *smiler*
Natten skal tilbringes på hotell i Oslo slik at jeg får 2 dager på messen. 
Kjenner jeg har fått skikkelig sansen for drivved fargede produkter, deilig med noe som bryter med alt det hvite. Disse lyktene ønsker jeg meg! (finnes i butikken min by the way)

Tror jeg må ha et ekstra øye med meg imorgen for ting til Villa Drømmeverden også. En del møbler og interiør er bestemt, men det er plass til mer. *smiler bredt*

Skal DU på messen? Kanskje vi sees!? 
Psst! Det er lov å hilse på, selv om jeg sikkert ser litt småforvirret ut:)

God natt!

Foto: Hübsch

Endelig!

En ny milepæl mot Villa Drømmeverden er tatt!
Dette har jeg ventet sååå lenge på...
Endelig er byggesøknaden levert til kommunen, så da er det vel bare å veeeeente...
Alt har tatt mye lenger tid enn planlagt (eller ønsket heter det kanskje). Men i en slik planleggingsfase tar alt tid, ikke minst fordi man er avhengig av andre... Siden vi ikke har et type ferdighus, hvor man kjøper et nøkkelferdig hus, har denne prosessen naturlig nok tatt lenger tid. Tegne huset, innhente tilbud fra elektrikker-snekker-rørlegger osv og tilslutt velge de forskjellige.
Endelig er alle håndtverkere på plass og prosessen i gang. *smiler*
Litt sommer er det blitt på trappa, takket være et tupp i ræva fra mamma. *flirer*
Kjenner jeg har null lyst og energi til å stæsje og pynte i gamlehuset...baahhh... og det er veldig ulikt meg!?!
Takket være gårdsbutikken så får jeg dekket interiør og stæsje interessen min, ihvertfall inntil nyhuset er ferdig. *Drømmesegbort*
 
Snart helg igjen, mine venner!
 
Klem klem til alle som titter innom meg:)

Feiring vel overstått!

God kveld i stua!
Noen som følger MGP?
Må innrømme det står på, men gud så mye dårlig!? Og jeg er superskuffa over at Norge ikke er med. *sur*
Må bare le av sirkuset til Moldova f.eks...

Ja ja, her i huset har vi feiret prinsessa sin 3-års dag. Kjempekoselig og vellykket ble det! Tross 20 personer dyttet inn i gamlehuset. *flirer* 
Hedersgjesten selv var kjempefornøyd og sovnet før hun traff puten<3

Slagbenk fra Drømmeverden gaver & interiør
En slik slagbenk som denne skal pryde mitt nye kjøkken! <3love it<3
Lokket kan åpnes og der kan jeg oppbevare mye spennende...tihi.
Gleder meg til å fylle den med masse puter og bytte fra sesong til sesong. Mange deilige frokoster skal nytes på denne benken, og den gode samtalen. *drømme seg bort*

Med bena høyt hevet ønsker jeg deg en fortsatt fin kveld og helg!

GoD PåSkE!

Da sitter jeg med bena høyt hevet, etter 2timer med Zumba(!), med rødvinsglasset i hånden. 
Nyter!!
Endelig er det ferie for liten og stor. *smiler*
 Påskeegget er fylt opp og bilen er fullastet!
Off we go, imorgen tidlig.
Fjolls til fjells!!!
 Masse tid til famile, lange frokoster, pysjamas, grilling, kvikk-lunsj, lesing av alle mine uleste interiørblader og fyring på peisen. Bare ingen skiturer, men det er egentlig ganske greit... *fnis*
Og SOOOOL!!! 
En etterlengtet ferie for vår del. Mye har skjedd siden sommeren med flytting, husplanlegging og oppstart av butikken. Men som vi elsker tempo!
Legger meg på lading til påsken er over. Vi blogges når jeg er nede i sivilisasjonen igjen:)
GOD PÅSKE, alle mine venner!
 
Påskeklem fra 
 
 
.
Psst! -15% rabatt i nettbutikken i påske. 
Rabattkode: paske2011
www.drommeverden.no 
 

Husets detaljer!

Det er desverre ikke mye fint jeg har å si om gamlehuset vi bor i nå. *smiler*
Men en del av listverket er jeg imponert over! Huset var i sin tid et ganske flott hus i sveitserstil, men ble desverre ødelagt på 60-tallet. Som en del andre hus...
Mine oldeforeldre skulle endelig få bad i huset, så da bygget de om det flotte inngangspartiet til bad og en mer praktisk gang. Skal finne frem et gammelt bilde av huset og vise senere, tenker jeg.
 
Knipset noen detalj-bilder av listverket i "gamledelen" av huset. Brede taklister som er kjempeflotte! Prøver å finne noen lignende til nyhuset. Enda bredere karmlister som lager en flott ramme rundt de ellers så flotte dørene. Og mot brannmurene er den en dekorativ brannmurslist. Mange nye hus har en flat list her.
Innedørene i gamlehuset er også helt i min gate. Brede dører med veldig pene "speil". *smiler*
Vi skal ha samme type i nyhuset.
 
Taket i stuen er veldig flott, men desverre veeeeldig skjevt. Men det er bare sjarmerende! Faktisk det eneste rommet i huset med slikt tak, resten har vanlige paneltak. 
Alt i alt er stuen veldig koselig! (hadde aldri trodd jeg skulle si det!?!)

Gulvlistene i stuen er laget av 3 stk panel med en flal list over den nederste. Vet ikke om dette var vanlig på den tiden huset ble bygget? Det gjør seg ihvertfall veldig! (se bort fra det grønne, stygge teppet i stuen, men det er godt å ha om vinteren)
De andre rommene har pene, brede fotlister. Og se den flotte avslutningen nederst på karmlistene!

Hvem skulle tro at jeg ville finne inspirasjon i gamlehuset?
IKKE jeg!

Jeg har fått mange flotte brosjyrer på listverk, men synes det er så vanskelig å finne de rette ved å se på profil-tegninger. Nei, jeg må se de i real life! *smiler*
En ting vet jeg, de skal være ganske brede og profilerte!


God søndag, og velkommen til nye følgere og besøkende!

Klem Klem
 

Nå er det VÅR ♥

Det drypper fra taket, bakken er bar og solen skinner.
Livet er herlig
 
Tekstiler, lykt og skilt fra www.drommeverden.no
Jeg er igang med å forberede uteplassen, alt fra møbler til tekstiler til blomster.
Har et problem.. liker både røde tekstiler (og det røde greengate serviset) og rosa tekstiler (som kanskje er mer meg..), men bare ikke sammen..
Nåvel, jeg har god tid! Er jo tross alt neste års uteplass som opptar meg aller mest- i nyhuset.
 
Hva blir din uteplass farge/stil i år?
 

♥Fredagskos i heimen 

Mor blogger og far sover på sofaen, etter uttallige timer i graveren på tomta. Me like!

 

Rååååsa Mandag!

Og absolutt ingen blå-mandag!
Merker energi-nivået stiger i takt med lengden på dagene! Dagene er lengre, lysere og temperaturen er veldig Ok. *smiler*
Deilig!
Idag har jeg satt butikken skikkelig på hodet, nye hyller er satt sammen og masse varer ankommet. Endelig får jeg plass til enda mer varer. Så mye fint har kommet! 
*Prinsessa mi*
Elsker å pynte seg med prinsesse-kjole og et lass av tilbehør. Og råååsa er favoritten over alle! 
Lillegull har reist på fjellet med Mommo, blir borte heeelt til torsdag. Så her i gamlehuset er det stille, hvordan var det før vi fikk barn? 
Så her skal det jobbes, jobber veldig mye med butikken for tiden...
 
Fin-fin uke! 
Hustegninger kommer, må bare få konvertert de.. fikk akkurat siste tegninger...FORNØYD:)
 

Fra sofakroken!

En liten hilsen i natten.
Fredagskvelden er den beste
Her går det i 110 om dagen  
Masse varer som pakkes ut i butikken, nå må jeg ut å kjøpe nye hyller. Siden det må skje fort tror jeg Ikea blir løsningen. Vi får se:)
 
Siste (?) hustegning får vi imorgen. *hjelpes* 
Men en god følelse  
 
Utkastene på mitt drømmekjøkken er nok også øyeblikkelig på plass. *smiler*
 
Imorgen skal jeg ta meg en bloggerunde, gleder meg    
 
God natt  

Det beste i verden...

...må være å få være mamma  
Til denne herlige prinsessa! (som begynner å bli altfor stor synes jeg)
Heldige er vi som får lov å oppleve dette! 
Så mye glede, håp og kos.
 
Laaang deilig egg&bacon frokost med mommo og bestefar på besøk, etterfulgt av duplobygging, en tur opp i Vikersundbakken for litt hopprenn, og nå sofakos med Shrek på film og en prinsesse i armkroken  
Perfekt morsdag!

Håper du har hatt en fantastisk morsdag!?! 
 
 
 
  Det å ha barn er som å leve med hjertet utenfor kroppen  

Da er vi igang..


...med å planlegge, tegne, og etterhvert bygge vårt nye drømmehjem

Dette har vært planen en god stund, men å krangle med kommunen kan ta motet fra de fleste. Vi har kjempet vår sak i 1.år, men det er nå glemt og vi er mer klare enn noensinne!
Hvor skal vi starte...?!

Jeg og drømmemannen har bygget ett hus, så vi vet hva vi IKKE vil ha, men valgene er fortsatt mange:) Det sies at man skal bygge 3 (!!) ganger. Vel, 2 ganger får holde for vår del. Eventuelt kan jo 3.gangen være en hytte da. *smiler*

Her i Villa Drømmeverden kan dere følge oss på veien til drømmehuset vårt

Jeg har akkurat kommet hjem fra årets første gave- og ineriørmesse, fått en skikkelig inspirasjonsbooster. Masse fint er bestilt til gårdsbutikken min, og litt til Villa Drømmeverden også. *Tihi*
Dere skal få se...

Good Night