hits

Jul

Vårt Julekjøkken ❤

God kveld! Håper romjulen nytes hos dere også? Jeg titter innom altfor sent, men tiden har løpt fra meg. Planen var å vise dere bilder fra kjøkkenet vårt, i all sin juleprakt. Det har kommet mer rødt inn der i år enn tidligere. Pernille mente jeg burde ønske meg røde lys til jul ifjor for vi hadde bare hvite lys. Og begge jentene ønsket seg mer rødt, så da var det bare å få inn litt mer rødt. Det ble riktig så koselig må jeg innrømme❤

Siden vi har et hvitt kjøkken med hvite vegger så gir det meg et rent lerret å jobbe med. Ved å tilsette røde tekstiler, rødt servise, granbar, julestjerner og røde lys så gir det en perfekt julefølelse. Synes vi❤ Hva gir deg den perfekte julefølelsen på kjøkkenet?

Vi storkoser oss på fjellet. Ungene leker ute, kjører slalom og aker. Idag fikk jeg luftet meg en liten tur, men øret mitt er fortsatt ikke bra så jeg tar ingen sjanser.

Nå trer vi inn i siste helgen av 2017. Jeg gleder meg til et nytt år🌟

Litt skravling på morgenkvisten🌟

God morgen julen🎅 Igår måtte jeg slenge inn håndkle og dra til legen. Jeg håpet øreverket gikk over av seg selv, og drøyer gjerne med å dra til lege... Men jeg hadde full ørebetennelse og halsbetennelse så jeg fikk penicillin nesten før jeg rakk å blunke. Eller som legen sa på gebrokken norsk: Do har dårlig bakterier over hele hodet ditt og trenger noen gode kompiser😂✌ Så nå har jeg fått gode kompiser i form av penicillin! Noen dager med ro og være innendørs vil nok hjelpe.

Til tross for en redusert mor så koser vi oss på den nye hytta. Ungene kjører slalom, går på ski og aker. Og det er ganske greit å kose seg inne her❤ Hytta er så utrolig fin, stor og har alt vi trenger (og litt til). Skal vise dere litt bilder etterhvert. Panelen på veggene er beiset i panelhvit, og vi skal beise de til drivved farge. Noen som har erfaring med det?

Jeg tok bilder på kjøkkenet vårt hjemme før vi dro. Skal laste de opp og vise dere. Vårt Julekjøkken❤

Ønsker deg en fin juledag så lenge❤

Helt slått ut....!

God kveld i de mange julehjem❤ Har julen vært fin så langt? Vi feiret julaften hjemme hos oss, og som jeg gledet meg til det. Dagen startet med julestrømpe, Disney og sen frokost. Ribba ble satt i ovnen, grøten putret på ovnen og vi fikk se 3 nøtter til Askepott hele gjengen. Ingen jul uten. I år ble det ekstra stas for begge jentene mine satt helt stille og fulgte møte med. Når det var ferdig så ville Marielle gjerne se det en gang til❤ Da er det bare å glede seg til neste år.

Vi pyntet oss og tok turen opp til kirka for å ringe julen inn. Da kan selveste julaften begynne skikkelig. Men er det ikke da typisk; jeg begynner å få mer og mer vondt i øret. Jeg hadde riktignok hostet og hatt vondt i halsen noen dager. Men øreverk??? Etter middagen ble smertene så vonde at jeg måtte ta smertestillende og nærmest ligge vannrett og se på at jentene åpnet pakkene. Jeg husket ikke at øreverk var så vondt? Har ikke hatt det siden jeg var liten, og sist jeg var skikkelig syk er snart 10 år siden og da hadde jeg influensa. Så jeg skal absolutt ikke klage😊

1.dag kastet jeg inn håndkle og tok livet med ro. Formen var ikke på topp, dotter i øra og en sinnsyk hodepine. Kanskje ikke så rart siden jeg hoster som en gal om natta. Tror Kristian snart slår meg ihjel🙈 stakkars mann..

Nå har vi reist til fjells for å slappe av resten av julen. Tror høyden gjorde noe med dottene mine. Nå kommer det væske ut av øret, og det kjennes litt bedre.

Uansett litt sykdom så har jeg fått oppleve julen og kost meg. Fordelen må være at matlysten er ikke helt der, så slipper jeg dette etagilde😅 Det er godt det er bra for noe!

Fortsatt fin jul til dere❤

Føler meg alene...

Tenk nå er det ikke mange dagene igjen til julaften, ei drøy uke bare. Er det flere enn meg som synes at desember bare sklir forbi? Her i hjemmet så nyter vi førjulen til 1000, men alikevel så flyr tiden. Jeg var tidlig ute med julegavene i år, kun et par gaver igjen som bare er kos. Vi har bakt litt og skal bake mer i helgen, men de 7 slagene er vi langt etter. Hvert år kaster jeg masse kaker så det har vi sluttet med å prioritere. Vi er mer glad i god mat og julekonfekt. Huset pyntet jeg tidlig nettopp for at vi skulle nyte det i hele desember. Men en ting gjenstår...

I tradisjon tro så pynter vi juletreet nærmere julaften. Vi pleier ikke å vente til lille-jualften for da har vi alltid mye annet å gjøre og vil nyte kvelden foran TV. Men rundt 20.desember kommer juletreet i hus. Men i år føler jeg meg mer alene enn noen gang. For meg virker det som "alle" har satt opp juletreet. Og ikke nok med det, men "alle" har falsk juletre. Her i huset kommer det ikke inn et falsk juletre! Det er ikke det at jeg ikke vil ha det, men er det noe mannen ønsker så er det ei ekte edelgran. Jeg er på mange måter enig....det er lite som slår den lukta. Og noe må han også få bestemme her i girlpower-heimen. Vi får se etterhvert om vi ender opp med falsk juletre, men da må jeg jobbe en del med saken. Og helt ærlig, så er det ikke alle kampene man vil ta:)

Ønsker deg en kjempefin 3.adventshelg! Senk skuldrene, kos deg og vær sammen med dine♥

Snakk om julefølelse!

Snakk om julelukt! Igår handlet om jul, jul, og atter jul. Årets første baking fant sted, nemlig pepperkake-baking. Det er veldig sent for oss å være, men desember er litt rar i år synes jeg. Tidligere år har vi bakt første helgen i advent som stort sett har funnet sted i slutten av november. I år føler jeg at vi blir snytt for en førjuls-uke. Da er det ekstra viktig å ta vare på den tiden en har.

Ungene var så klar for å bake, de har spurt siden torsdag om det snart er lørdag og baking:) Det merkes at de er blitt eldre, for i år var det skikkelig morsomt å bake sammen. De kjevlet og stakk ut figurer. Det var ikke mye hjelpen de trengte fra meg, og det merkes at stemingen blir bedre når de får den mestringsfølelsen. Juelmusikk, gløgg og pepperkakeluktt. Mmmm♥

This guy loves christmas! Kristian er på samme nivå som meg når det gjelder jul:)

Etter bakingen var det tid for julemiddag. Ribbe, julepølse og tilbehør. Det ble til og med riskrem med rød saus. Snakk om dobbel julelukt i huset da dere! Ei venninne kom på besøk sammen med sin datter, som er på alder med Marielle. Utrolig koselig å skravle, drikke kaffe og jentene lekte så fint. Superkoselig når de ble til middag også. For meg handler julen ikke bare om tradisjoner, julepynt, julekos og baking. Men tid sammen med familie og venner er gull verdt! Vi satt igjen med en følelse at vi hadde hatt en mini julaften her hjemme♥

Christmas Spirit✨

Julen sniker seg innpå! Flere enn meg som synes desember har gått fort til nå? Allerede er en uke tilbakelagt. Jeg tviholder på tiden og prøver å nyte som best jeg kan. Men i hverdagen så er det ikke så lett.

Denne helgen skal vi gjøre masse juleforberedelser. Vi skal bake pepperkaker! Det er ganske sent for oss å være, de pleier å være i boks rundt 1.desember. Men da var vi jo i London. Sukk❤

På lørdag skal jeg dekke det første julebordet her hjemme og lage julemiddag. Ei litta prøvemiddag må til😊 Ellers blir det både juletrefest, mer baking, besøk og kos. Akkurat slik det skal være før jul. Ja, og gaveinnpakking! Denne frøkna er nesten i mål med pakkene. Tjohei✨

Ønsker deg en fin fredag, senk skuldrene og nyt denne førjulstiden❤ Så lenge du ikke skal feire jul inni skapene så dropp den vasken👌

Slik får du en mindre travel desember!

God morgen! 1.desember er rett rundt hjørnet, faktisk allerede imorgen. Den kom fortere enn ifjor. Flere som synes det? Men jeg er klar, endelig er den koseligste måneden i året her. 

Huset er julepyntet, adventskalender er nesten ferdig (mangler alltid de siste dagene) og julestemningen er her. Desember måned skal vi bruke på å bake, lage konfekt, julehygge, juleverksted og rett og slett bare kose oss. Hver og en dag skal nytes i desember! Dette har jeg ventet lenge på, og sett frem til. Ettermiddagene skal jeg og jentene kose oss med noe julerelatert, som en del av deres julekalender. Innimellom savner jeg butikken min Drømmeverden, spesielt på denne tiden av året. Det var noe eget ved å drive interiør/gave butikk i julen. En magisk stemning! Men når jeg ser bort fra denne koselige stemningen så ser jeg all jobben som blir lagt ned i desember. Det er ekstra lange dager, masse varer som skal pakkes ut (helst etter åpningstid), mye sendinger i nettbutikken og generelt mye jobb. Det resulterte i en sliten mamma på julaften som kunne unne seg 2-3 dager fri før det var på igjen med jobb i butikken. Savner jeg butikken min da? Nope! Det er rett og slett ikke forenelig med familielivet. 

Jeg vet at mange er i samme situasjon som det jeg var. Rundt meg hører jeg folk snakke om hvor travel desember er og alt de skal rekke før julaften. Men det trenger ikke være slik. Senk kravene for alt du MÅ gjøre før jul. Du trenger ikke 7 slag, nyvasket hus, pusset sølvtøy og 56 medisterkaker. Sett opp en liste over det som er viktigst for deg og fullfør det. Da får du en mestringsfølelse og det skal man ikke kimse av:)

Du har alltid valg her i livet. Jeg er glad for at jeg valgte vekk jobben jeg hadde og har nå en mer fleksibel hverdag. Da kan jeg prioritere jentene mine, mens de enda er små. Du kan også ta noen valg i livet om du ikke er fornøyd. Jeg vil ikke leve et liv jeg ikke er tilfreds med♥

Jeg får så mange hyggelige meldinger fra dere her via blogg, facebook og instagram. Tusen takk♥ Det mange også lurer på er hvordan jeg jobber hjemmefra, hva jobben min innebærer og mange er nysgjerrige på å starte opp selv. Har du spørsmål eller lurer på om dette er noe for deg? kontakt meg:)

2 måneder igjen!

Idag skriver vi 24.oktober. Flere enn  meg som tenker at det er bare 2 måneder igjen til julaften? Og enda kortere tid til årets koseligste måned, nemlig desember. Det kribler i alle celler bare ved tanken. 

Idag har jeg børstet støv av noen julebilder fra ifjor Sånn for å sette den rette stemningen. Det er fortsatt en måned igjen til jeg begynner å pynte her hjemme, men det skal være klart til første advent. Apropo advent! Jeg har kommet godt igang med julekalenderen til jentene. Det blir pakke-kalender akkurat som ifjor, og året før og året før... Tradisjon! Jentene våre får både ting de trenger som sokker, truser, vanter, pysj og de får små ting de ønsker seg slik som hårspenner, strikker, små leker osv. Og hvert år kjøper jeg en leke som kan deles opp i mange dager; lego, tusjer, puslespill etc. Også får de heller litt mindre gaver til jul.

Nå betyr ikke julen bare gaver. Stemning og følelser er viktige for meg! Det er viktig med tradisjoner, da kommer følelsene frem igjen. Og lukt! Julen er mange faste lukter. Jeg gleder meg stort til å bake med jentene, ha juleverksted og hjelpe de med å pynte rommene sine. Og pynte huset. Det er alltid stas. Men enn så lenge så nyter jeg synet av julen som popper opp i butikkene. Jeg planlegger en del og gleder meg til å den tid kommer.

Flere som har begynt å glede seg?

 

Nå er det slutt!


Mandag og nytt år! Er dette dagen hvor alle skal starte på nytt og få et bedre liv? Tenkte meg det:)

Det er så deilig å ta fatt i et nytt år, men samtidig er det så trist at julen er over. Vi har hatt en helt fantastisk førjulstid, julefering og juleferie. Jeg har storkost meg med baking, gaveinnkjøp, lage adventskalender, pynte huset og alle andre forberedelser. 5 uker med fokus på julen, og nå er den over. Juleferien vår gikk så altfor fort. Det å stå opp, drikke kaffe i pysjen og ta livet med ro er godt. For ikke å snakke om å se på julefilmer, jeg er en sucker for julefilmer! 

Et julepyntet hus gir en helt magisk stemning. Alle lysene, minnene, røde detaljer, glitter og ikke minst juletreet. Det er noe helt eget med et julepyntet hus. Foreløpig er huset vårt fortsatt pyntet, men det ryker ut om ikke altfor lenge. Når rydder dere julen ut? Selvom jeg egentlig ikke vil rydde det bort så vet jeg jo at jeg må. Før eller siden:) 


Vi kom oss vel hjem fra fjellheimen igår. Det var godt å feire nyttår borte og oppleve litt snø. Men hjemme er uansett best! Idag har jeg viet tiden min til mine to små, planleggingsdag betyr kosedag. Til tross for en fin juleferie sammen så skal det bli godt å komme tilbake til hverdagen. Jeg elsker rutiner og hverdager så det skal bli godt. Er du klar for hverdagen?
 

Glitter og fjas i hallen!


Hei fra fjellheimen! Vi skal nyte romjulen til fjells sammen med venner. Nå er alle juleselskapene unnagjort og vi skal bare senke skuldrene. Ute er det klart, litt kaldt og det kan se ut som solen vil titte imellom. Tror alpinbakken kaller:)

Viser noen bilder fra hallen som er julepyntet. Julen har gått så fort at jeg føler vi ikke har fått nyte pynten hjemme helt ut. Men den står jo der når vi kommer hjem. Det eneste er at da er jeg klar for å starte det nye året uten julepynt. I-landproblemer altså:)

Håper dere nyter romjulen! Bare noen dager igjen i 2017.

Vår jul


Hei romjul! Nå er julaften vel overstått og romjulen godt igang. Vi hadde en så fin julaften, store og små. Hele dagen ble brukt til å se på juleprogrammer på Tv, spise julegrøt, sette ut grøt til nissen og leke. Så var det tid for å dresse seg opp og ta turen til kirken. Julen ringte inn.
Julaften feiret vi hos min bror og svigerinne sammen med familie. Deilig mat og god stemning. Ekstra sats at nissen kom på besøk! Marielle er ikke så glad i nissen og hopper opp på armen min så fort hun ser nissen. Så når første pakke ble ropt opp til henne så var jeg forberedt på å bli med henne bort. Men neida, vesle jenta gikk bort alene. Mammahjerte bobler av sånt♥
Til og med bilde av jentene mine sammen med Nissen! 

Nå bærer det avsted til fjells og 2.dags brunsj-lunsj-middag. Vi begynner tidlig og fortsetter ut dagen. Ingen fare for å legge seg mett der oppe. Jeg fikk lagt inn en joggetur igår, så utrolig deilig! sol og god temperatur. Ta en tur for meg idag om du har mulighet. Anbefales altså!

Fortsatt fin jul til deg♥

-Julaften-


J.U.L.A.F.T.E.N♥ Endelig er dagen her. Ungene nærmest gnistrer. Strømpene var fylt opp med godterier og ny pysj. Og under juletreet ligger det masse pakker, de venter på å bli pakket opp. Ikke bare har nissen vært her i natt, men han har også flyttet inn. En magisk liten dør er satt fast på veggen her, med stige ned og en liten postkasse. Oppi der var det et brev til jentene her. Herremin så utrolig gøy for liten og stor♥

Igår dekket jeg bordet her hjemme for møljelag. Vi skal ikke feire julaften hjemme i år så da måtte jeg bare pynte litt ekstra for lille-julaften. Er så koselig å dekke bord! Til jul bruker jeg å pynte med granbar midt på bordet. Innimellom der legger jeg julekuler eller annet pynt, blomster og telysholdere. Ganske enkelt og stemningsfylt. Kanskje du kan få litt inspirasjon til kveldens bord eller til romjulen.GOD JUL til deg og dine. Nyt noen fredfylte dager og ta vare på hverandre♥

Same Procedure as last year!


Lille julaften♥ Nå er det duket for møljelag her i heimen. Jeg elsker mølje! Flere som spiser det i julen? Vet det er en tradisjon her i Drammens området, men kanskje flere steder og? Bordet er dekket, lysene tent og ungene nybadet. Vi gleder oss til å senke skuldrene helt og ta innover oss julen. 

Kjøkkenet her i Villa Drømmeverden er pyntet opp med rødt til julen, tradisjon er tradisjon. Jeg har alltid hatt litt rødt på kjøkkenet og ikke så mye i stuen. Men i år er det mer rødt i hele huset. Skal ta dere med på en rød jakt tenkte jeg. Til og med rødt på soverommet i år. Woho!:) Jeg setter frem rødt servise, røde tekstiler og røde lys på kjøkkenet. Ikke så mye nisser og julepynt egentlig. Ja, og julegardiner da. Nå har vi hatt jul her inne i hele desember og som jeg har kost meg. 


Hvitt, rotting, lin, rødt, ruter og svibler hånd i hånd. Jeg ELSKER det! Idag viser jeg kun den ene delen av kjøkkenet. Og tro meg jeg har tatt så mye bilder her hjemme idag. Jeg skal dele med dere i hele romjulen. Nå ankommer straks gjestene og vi skal spise oss mette og gode. Ja, og se på Grevinnen og Hovmesteren. Same procedure as last year♥

God lille julaften til deg. Ta vare på hverandre i julen♥

It´s Christmas Time!


Da starter juleferien i Villa Drømmeverden! Jeg er helt ajour med alt både på jobb og privaten. *Klapp på skuldra* Nå skal vi senke skuldrene, legge bort vekkeklokka og nyte tiden sammen. Og kjenner jeg oss rett så blir det mye god mat, drikke og kos. Nå skal jeg og mannen hente ungene så de også kan starte juleferien sin. Idag har vi jobbet side om side her hjemme med hjemmekontor. 

Nå kicker vi igang den beste tiden på året. Kan nesten ikke vente. Å jul med din glede♥

Tid til å nyte julen!


Julen er i ferd med å senke seg her i Villa Drømmeverden. Kakene er i boks, juletreet er pyntet, julekortene er sendt, gavene er pakket inn og det er bare 2 dager igjen på skolen for Pernille. Alt er på stell og det er ikke lille julaften før om noen dager, den er ny for meg. Jeg vet jeg har gjentatt meg selv snart i hele desember, men jeg nyter førjulen til de grader!

Julen har også gitt meg tid til å tenke og reflektere over ting. Et år går fort og det føles nesten ut som julen ifjor bare var for noen uker siden. Jeg får vondt i magen. Tempoet på både meg og til varene som fløy ut av butikken min ifjor var ekstremt høyt. Jeg jobbet fra tidlig om morningen (vi snakker i 06-draget) til sene kvelden i hele desember. Før butikken åpnet pakket jeg ordre i nettbutikken og etter at jeg kom hjem fra butikken så svarte jeg på mail osv. Totalt hadde jeg 1 fridag til å få unna julegavene på. Tallene ga meg rus for å holde koken oppe.

Når jeg tenker tilbake på de siste årene og juletiden så blir jeg uvel. Rett og slett kvalm. For all del alt var tilsynelatende på stell da også, for det er slik jeg er. Jeg bakte et kakeslag på kvelden i ny og ne. Julekortene ble bestilt i hu og hast midt på natta. Vi bakte pepperkaker sammen etter jobb en lørdag og pyntet de før jeg skulle på jobb igjen søndag. Så lenge jeg planla alt til punkt og prikke for meg og familien så gitt det akkurat. Og ingen merket at alt ble skviset inn der JEG hadde litt ledig tid. Alt vi måtte og "burde" gjøre før jul rakk vi akkurat. Men nøt jeg det? Jeg kan si at det gjorde jeg ikke. For alt dette kom oppå alt annet stress jeg hadde på jobben. For meg ble det mer en plikt å skulle krysse av tingene på julelista mi. Jeg holdt pusten frem til lille julaften kl.18, for da gjenstod det bare å handle inn maten til jula etter jobb, levere de siste julekortene, pynte juletre og forberede maten til julaften. Jeg landet litt utpå julaften, sank sammen som en potetsekk. Å jul med din glede!

I år kan jeg med hånden på hjertet si at jeg STORKOSER meg og jeg er tilstedet for meg selv og familien min. Denne uken har vi hatt juleverksted, pakket inn pakker sammen, tegnet med de nye tusjene fra julekalenderen, lest eventyr og bakt. Bare fordi vi hadde ekstra tid. Jeg elsker julen og endelig kan jeg også nyte den igjen. Det har vært et viktig verdivalg for meg. 

Jeg håper du nyter førjulstiden og ikke ser på den som stress. Da kan jeg anbefale deg å se om du lever livet ditt slik du ønsker♥

Jula skal være rød!

Hei Mandagskveld!

Tenk at det snart er jul da dere. Denne førjulstiden har vært så fin samtidig som den har gått så fort. Jeg har kost meg hver dag med noe julerelatert. Ikveld pakket vi inn julegavene her hjemme. Pernille pakket inn gaver fra seg selv og fra oss, helt alene. Hallo, hvor ble den lille jenta mi av? En liten reality check der for mor selv. Veslemor Marielle hjalp meg med å klippe bånd og sette på tape. Perfekt team der altså. Hver alder har sin sjarm. Nå er det ekstra kos med baking, innpakking, lage juleting, pynte juletre og mye mer siden jeg får så god hjelp. Det er ekstra julekos♥

Igår kveld pyntet vi juletreet i stua. Så nå kan julen bare komme. Jeg nyter utsikten av det flotte treet vårt. Håper det aldri må kastes ut. (joda, jeg vet jeg blir lei i januar). Og lukten er jo bare det beste. ELSKER lukten av juletre, derfor forblir det ekte tre her i huset. Selvom interiørentuiasten i meg skriker at falsk-juletre er så fiiiint! 

I år har jeg ekstra mye rødt i interiøret her hjemme. Det gleder mannen ekstra, håper jeg!? Han mener julen skal være rød, men lurer på om han egentlig har sett det? Det er ikke mye han får med seg av dill og dall her hjemme, men om jeg flytter TV´n. Ja, da våkner han til ja. Hoho:)Nå skal jeg slenge meg ned i stolen her blandt alle putene mine. Lykke! Julefilm står på planen ikveld. Jeg tyvstarter litt på jula jeg. Tror ikke mannen blir så lei seg om jeg ser en av filmene uten han. Eller hva Kristian? Vi har fortsatt mange filmer igjen kjære♥

Julestemning i Oslo


God kveld søndag! Da har vi den siste uken vært gjennom to juletrefester, juleavslutning cheerleading. julelunsj, jentenes julebord, bursdag, låvesalg og tilslutt Putti Plutti Pott. Jeg sitter helt kaputt i sofaen etter denne uken og er egentlig klar for senga, men må jo ha med meg finalen i Farmen! Heia Laila:)

Igår hadde vi en kjempefin dag i Oslo. Vi startet dagen med Putti Plutti Pott, da kom virkelig julestemningen. Begge jentene satt helt stille og så på med store øyne. Og sang med. Etterpå beveget vi oss til Karl Johan, tittet litt i butikker og spiste middag. Jeg bare må en tur innom Steen & Strøm i julen. Fantastisk senter som gir meg god stemning. Husker så godt den julen jeg jobbet på standen til Dior, julekos! 

Marielle digger den snakkende Elgen:)
Vi måtte innom Vinter Wonderland igjen på Karl Johan. Både store og små liker seg her, mye forskjellige å se på. Og smake:) Julestemning som er perfekt for en jule-entuiast  som meg:)

Nå er jeg klar for en ny uke med litt mindre på planen♥

Slik kommer man seg gjennom julestria!


Hei og hå! Er du en av de som nesten ikke puster med magen i desember? Det er måneden for julebord, juleshopping, julebaking, julefester, avslutninger, juleverksted osv. For de fleste så går dagene i ett fra morgen til kveld, det gjelder å holde pusten og henge med i svingene. Eller, det å holde pusten er ikke noe jeg anbefaler, men jeg vet mange føler det slik. Når dagen er over så lander man på sofaen eller i senga med et dunk. Noen som kjenner seg igjen? Jeg ELSKER desmber selvom man skal rekke over mye. Hver dag prøver jeg å nyte og legge alt til rette for at det skal gå så smertefritt som mulig. Det kreves mye av oss, og kanskje litt ekstra av oss mammaer/damer for å holde alt på stell?

For 1,5 år siden kjøpte jeg min første boks med Argi+ og jeg kjente med engang at dette var akkurat det jeg trengte. Ikke bare i julen, men året gjennom. Jeg har valgt å kalle den "husmorspeed på boks", for det er nettopp det den er. Jeg merket med engang at jeg ikke hadde den "down" perioden rett etter jobb, du vet når du er tung i kroppen og vil bare legge deg litt ned på sofaen? Søvnen min ble bedre om natten. Jeg våknet lettere i kroppen og trengte ikke slumre 4 ganger før jeg stod opp. Og jeg presterte bedre på trening. Alt i alt ga den meg mer overskudd. Nettopp det de fleste av oss trenger akkurat nå!
Argi+ er et kosttilskudd med vitaminer og L-arginin. Anbefaler deg å google L-arginin, så skjønner du hva jeg mener:) Argi+ er et av de produktene jeg selger mest av og en av mine favoritter selv. Ikke så rart siden den gjør hverdagen min bedre? Du kan lese mer eller bestille Argi+ HER. Eller send en mail margitshelse@gmail.com. Det er 90dagers fornøydhetsgaranti så hvorfor ikke prøve?

På en uke har vi 2 juletrefester, cheerleading avslutning, bursdag, julelunsj, låvesalg og julebord. Tar meg en ekstra dose Argi+ jeg. SKÅL!

Snekker Andersen og Julenissen!


For noen uker siden var vi på kino med Marielle og Pernille. Vi hadde gledet oss en stund til å se Snekker Andersen og Julenissen på kino. Jentene lyste opp hver gang de så reklamen på TV eller på bremykt smørpakka her hjemme. Jeg gledet meg minst like mye:)


Jeg elsker at filmen er laget i typisk Prøysen stil. Alt bra klær, hus, bil, kjøkken ja alt er nostalgisk og gammeldags. Det gjør at alt blir så koselig, synes jeg. Du merker at de har god tid, gleder seg over julematen og det er ikke overflod av pakker. Helt etter min smak!

Filmen har en koselig story som de aller fleste av oss kjenner. Vi må ihvertfall se Snekker Andersen hver julaften morgen. Skuespillerene i filmen er flinke og jeg liker så godt at de snakker "totning". Det gjør den ekstra koselig.  


Har du ikke sett filmen på kino enda? Jeg anbefaler den sterkt! Filmen er like fin for både store og små. Julestemning i høysete♥

12.12


Hei Mandag! Tenk at det er under to uker igjen til jul, vi er faktisk halvveis på adventskalenderen.Jeg tviholder på denne tiden som er igjen, for jeg vil at den skal vare lengst mulig.  Nesten som barseltiden, hvor babyen vokser altfor fort og man plutselig er tilbake på jobb. Nei, nå nytes førjulstiden til det fulle her! 

En kontrast til at jeg ikke vil at tiden skal gå så fort er at jeg sitter å jobber litt med 2017. Jeg lager en plan og setter opp drømmer. For at dette skal få plass så må noe vike. Sånn er det alltid. Sier man ja til noe så må man si nei til noe annet. Fremover skal jeg dele litt mer med dere. Det er godt å kunne ha noe å glede seg til etter jul også. For selvom denne tiden nå er så fantastisk så må man ikke glemme at den tar slutt. 
Nå skal jeg ta bilder av karamellene jeg har laget. Det vil si runde to med karameller. Jeg rakk ikke å ta bilder av de første, for når familien fikk smaken av de så fikk de seg en real karamell:) Ikke bare er de sinnsykt gode, men de er også sunne. Halleluja:) Oppskrift kommer i neste innlegg.

So Long, nyt førjulen! Med eller uten en karamell:)

Å jul med din glede!


Hei og hå! Her går tiden unna, vil tro det gjør det hos flere? Denne førjulstiden er så koselig. Nå kan vi krysse av julegaveshopping, juletrefest, julebakst, julefilm og julefoto av på listen. Nå er det straks klar for julemat og deretter julekos med venner. Jeg bare nyter denne tiden til det fulle. Vi stresser ikke med alle gjøremålene, men tar det som vi har lyst og tid til hver dag. Ingen har godt av å stresse seg gjennom førjulen. Husk at den skal nytes♥
Gleder meg til ribbe middag, det lukter helt himmelsk her. Barnevaktene får servert deilig mat før de tar med ungene så vi får en kveld med barnefri. Vinn- vinn spør du meg♥

Å jul med din glede!

Ærlighet varer lengst!


Tenk at vi er godt ut i 2.adventsuke og bare 17.dager igjen til jul! Er du i rute? Jeg har tatt julen veldig med ro i år. Noen gaver er i hus og noen kaker. Vi skal bake litt mer til helgen, men helt ærlig så trenger vi ikke noen overflod. Vi kaster kaker hvert år for det går ikke all verden. Ellers er huset pyntet, bortsett fra juletreet som kommer opp rett før jul. I tradisjonen tro. Det er deilig å bare nyte desember så godt som mulig er. Det er jo det førjulstiden handler om♥

Jeg holder på med å skrive en del innlegg til dere som jeg skal poste når jeg er klar. Denne høsten har det vært ekstra vanskelig å blogge, det er også grunnen til at jeg ikke har postet hver dag. I tillegg til en annen viktig grunn. Når man holder tilbake noe så blir alt litt vanskelig. Jeg er en veldig ærlig person som stort sett ikke legger noe imellom. Og det meste kan snakkes om. Det har mange av mine kunder i butikken merket, de legger ut om det meste og jeg bidrar der jeg har noe å bidra med. Vi har snakket om fødsel, svangerskapsplager, våre svakheter, mannfolk-problemer, unger, familieproblemer, sykdommer, overvekt, samliv og jeg vet ikke hva. Ofte var jeg en hobby-psykolog. Jeg har lett for å prate med folk og de åpner seg lett for meg. Det er noe av det jeg savner med å drive butikken faktisk. Tilliten jeg skapte til mine kunder. Jeg vet at ærlighet varer lengst så derfor ønsker jeg å dele noe med dere så fort jeg er klar:)

Og dere, imorgen torsdag er det låvesalg igjen. Masse masse fint til en rimelig penge. Det er vel ikke dumt nå før jul? Åpent 11-18.  Adressen er: jareveien 92, 3340 Åmot. Låven vegg i vegg med Jahr Bilservice. Håper å se deg:)
 

Årets Julekalender!


Det skjer hvert år og i år er intet unntak. Pakkekalenderen til jentene blir ferdig i siste liten, nå gjenstår det bare å henge opp pakkene på stigen. Jeg har i år vært veldig smart og kjøpt ting gjennom hele høsten. Hver gang jeg har kommet over noe, gjerne på salg, eller har kommet på noe de trenger så har jeg kjøpt det. Og noen av tingene har de ønsket seg, og jeg har kjøpt det rett etterpå for ellers går det i glømmeboka. De får en god blanding av ting de trenger og ønsker seg. Jeg liker å kjøpe litt ordentlige ting, for småting de ikke trenger blir bare fyll i skuffer og skap. Hårspenner og strikker er en klassiker å gi, tror alle med små jenter vet at det blir en forbruksvare etterhvert. Hvor blir de egentlig av? Det samme med sokker, vanter og truser, dette trengs det alltid påfyll av:) Jeg har også kjøpt noen klesplagg til de, dette er klær de ellers bare ville fått men nå blir de en del av kalenderen. Rett og slett fordi de trenger det. Noen dager ligger det en liten karamell/sjokolade i posen og noen dager finner de en opplevelse/noe vi skal gjøre sammen. Et tips er å kjøpe ting som kan deles opp i flere dager slik som puslespill, lego, tusjer/farger, pakke med truser, hårspenner osv. Det gjør alltid jeg:)

Det vil vel alltid være en diskusjon rundt dette med pakkekalender. Jeg tenker at det må være opp til hver enkelt familie hva de kan, ønsker og vil gjøre ut av denne ventetiden. Hver familie skaper sine tradisjoner. Jeg elsker å lage en slik kalender til jentene våre. Ting de trenger, ønsker seg og noen opplevelser.  Gleden de viser tilbake er hvert hver time, selv ut de sene nattetimer... kremt!

Lager du kalender til barna? Fortell meg gjerne, kanskje du har noen tips jeg kan ta med meg neste år.
 

10 ting jeg gleder meg til i November!

Hei November! Måneden i året som blir litt midt imellom alt. Oktober er så veldig høst for oss og Desember er julen. Det er fortsatt høst. Ute begynner det å bli mørkere, ja nesten konstant mørkt, og kaldt. Kanskje vi får litt snø etterhvert og? Det hadde vært koselig da. Jeg er ikke et vintermenneske, men alt blir ihvertfall litt lysere ute. Jeg jobber med å nyte november veldig og tenke at siste del av den er en del av julen:)

1. Tente lys:  Nå som det er mørkt når vi står opp og mørkt når vi drar hjem for dagen så er det ekstra kos med tente lys. Tenn lysene også til frokosten, det trenger ikke å være så lange tiden. Det gjør så mye med stemningen:)

2. jul i butikkene: Jeg storkoser meg nå som butikkene blir fylt opp med julevarer. Det er godt å kjenne litt på stemningen før det braker løs.

3. Kjøpe julegaver: Nå fylles butikkene opp med julevarer og julegaver. Tips! Handle julegavene nå som utvalget er best!

4. Deilige ullplagg: Jeg er storfan og storbruker av ullgensere, ulljakker og ullkjoler. Det kombineres sammen med både bukse og skjørt. Superdeilig å tulle seg inn i og holde varmen. Hittil har det ikke vært så behov for det.

5. Adventskalender: November er måneden for å gjøre klar pakke-kalenderen til jentene. Jeg storkoser meg med å kjøpe inn, pakke inn og henge de opp på stigen. Jeg har allerede kommet godt igang med gavene:)

6. Varm drikke: Når det er kaldt og mørkt ute så er det så deilig å kose seg med kaffe, kakao eller tea. Gjerne godt oppi sofaen med et pledd.

7. Cheerleading stevne: I slutten av november så skal Pernille på sitt første stevne. Herremin som jeg gleder meg til å se! 

8. Filmer: Jeg har bestemt meg for å se litt mer filmer denne måneden. Nå skal jeg få unna alt jeg må på dagtid så jeg kan se en film i ny og ne for det skjer sånn ca aldri.

9. Julebord: November er det tid for årets første julebord. Det er alltid noe eget med det. Det gledes!

10. Julegrantenning: I slutten av måneden så er det duket for julegrantenning. Er så koselig det! Stort både for liten og stor♥


Så da er kanskje ikke November så gæli alikevel? Gleder meg jeg:)

Hva gleder du deg til i November?
 

Bare 2 måneder igjen!


Å herremin dere! Om bare 2 måneder så sitter vi der. Gode og mette etter julemiddagen og stua full av gavepapir. Dagens koseligste og mest stemningsfulle dag for min del! Fra morgen til kveld koser vi oss her i heimen. Hele dagen kjører vi snegletempo, ihvertfall første delen. For vi kan jo prøve å la ting gå i sneglefart når middagen er over og vi er klare for pakker. Da er ungene så utålmodige at de nesten sprekker:)

Nå har jeg tittet gjennom fjorårets julebilder og jeg tok meg selv i å smile. Gode minner! Det er noe med hele stemningen og det lyser nesten ut av bildene. Marielle var nesten 3år ifjor og mer med enn noen gang, ekstra moro. Hun ventet på nissen, ville pakke opp alle pakkene selv og snakket generelt mye om jul. I år er hun nesten 4år og har allerede begynt å telle ned. Ekstra stas med en storesøster som kan forklare og mimre sammen med henne♥

Da er det bare å starte nedtellingen til 1.advent. Vi er klare!

100 dager igjen!


Det er nesten ikke til å tro! Tenk at det bare er 100dager igjen til jul. Den koseligste tiden på året. Jeg gleder meg masse. Ventetiden, julekosen, pynting, juleverksted, baking og pakke inn gaver. Jeg elsker ALT med julen♥

Men først skal vi kose oss med høsten. Den er også en koselig tid og bygger opp til jul. Jeg er så glad for at vi har alle disse årstidene. Viser dere noen bilder fra kjøkkenet vårt forrige jul. Noen røde innslag for å skape julestemning. Fin fin kveld til deg!

Vår første stund...


Hei 1.januar og godt nytt år til deg♥ Ingenting er som julemorgen sammen med de små. Vi tenner lys, ser på barne-tv og drikker kaffe. Det er skumring ute og stemningen inne er magisk. Med tente julestjerner og juletre så setter det en ekstra piff på stemningen. Jeg gleder meg over julen og alt den har å by på, men ser samtidig frem til at det er over. De siste dagene med slow-tempo og ekstra kos skal nytes før hverdagen kommer igjen og biter meg i rompa:)

Idag var det bare meg og Marielle som fikk nyte denne stemningen. Helt stille, resten av huset sov. En liten kropp tullet seg inn i amrkroken min, filmen Hjem på netflix og julekaffe i julekoppen min. Julen er og blir magisk♥Dagen idag har ingen store planer. Vi skal bare nyte dagen hjemme. Jeg har en ting på agendaen og det er å få meg en god og lang joggetur. Ellers så skal pepperkakehuset rives og vi skal pusle på litt i heimen. Jeg har begynt å tenke på noen nye prosjekter her hjemme, nytt år og nye muligheter. Fikk forresten ja fra mannen istad da jeg la frem prosjektet male stue. Han har ikke vært så villig der tidligere. Mulig det har noe med at det rullet en rallybil til inn på tunet her om dagen!? Haha!

Nyt den første dagen i 2016!

Happy New Year!

Hei Nyttårsaften og hei fine leser♥

Nå er tiden inne for å takke for året 2015. Et år som jeg ser tilbake på med masse glede og en del tunge stunder. Opp og ned turer er en del av livet, er det ikke? 

2016 skal bli et enda bedre år på alle måter! Er du klar til å bli med? En del endringer vil skje her på bloggen, håper dere vil like det. 

Nå skal vi avgårde og feire nyttår venner, gleder oss!

Happy New Year til deg♥

Litt Kjøkkenprat!

Hei fra Kjøkkenet! Benkene er vasket, oppvasket tatt og ryddet bort. Jeg må fikse på kjøkkenet før jeg kan ta kvelden hver dag, det er så kjedelig å stå opp til rotetete benker og oppvask. Det beste er å bare hive seg over jobben så blir det koseligere når man står opp:)

Det har vært fantastisk med flere dager sammenhengende fridager. Jeg trengte det nå etter en sinnsyk høst og jul på jobb. Det har vært veldig mye jobb, men fy så utrolig moro! Salget i butikken har økt veldig veldig mye siden flytting og nettbutikken gjør det også bra. Ingenting er bedre enn det. Med økt salg gir det også mye mere jobb. Mer jobb enn jeg klarer. Jeg pleier aldri å ha nyttårsforsetter, men i år skal jeg komme med ett. Utfordringen til meg selv er hvordan jeg skal løse dette på best mulig måte. Jeg er bare en person som ikke har hverken flere timer enn andre eller kan klone meg selv. Det er mye jobb å styre butikk, nettbutikk, facebook, blogg, mail og instagram. Tilslutt så vil det ikke gå rundt og noen av delene vil bli halvveis. De siste mnd har jeg følt at jeg kun driver med brannslukking. Jeg må se hva som gir penger i kassa og hva jeg må trappe ned på. Kunder forventer at det skal svares på alle kanalene, og til enhver tid. Noen kanaler må prioriteres og andre ikke. Jeg må legge hodet i bløt og snøre sammen nøstet:)Nok kjøkkenprat for idag. Velkommen tilbake:)

 

Julekjøkkenet vårt!


God morgen♥ Vi er tidlig på´n idag, som alle andre dager. Slik er livet med små barn. Litt kos i sofaen med barne-Tv og kaffe for min del. Ungene har fått litt i skåla si, det er jo tross akt lørdag. Ja, de har fått med seg at det er lørdag midt oppi juleferien. Jeg selv klarer nesten ikke å holde styr på dagene:)

Idag viser jeg bilder fra julekjøkkenet vårt. Jeg har tatt bort noe av de vanlige pyntetingene der inne og byttet det ut med noe rødt. Vi har aller mest rødt på kjøkkenet, jeg liker miksen av hvitt og rødt. Litt landlig nostalgi♥ Noen røde tekstiler, litt rødt i hylla med servise og granbar så er man der. Ja, også noen juleblomster. Jeg elsker å bruke blomster i interiøret. 


Rødt kjøkkenhåndkle-Lexington// Beige og rødt servise- Greengate// Brødboks// Tørkerullholder // Rottingkurv// (Annonselinker)

Vi skal i tradisjon tro i 2.juledags selskap til Nesbyen- dette har vært hvert år fra jeg kan huske. Koselig med tradisjoner!

Nyt 2.juledag og skap fine minner♥

(Neste del av julekjøkkenet kommer senere)

Julaften 2015


Åååå god 1.juledag! Vi hadde en så utrolig fin julaften igår. Akkurat etter tradisjonene. Dagen startet med julestrømpe, jule-Tv og en kaffe i sofakroken. Deretter gikk det slag i slag med julefrokost, 3 nøtter til Askepott og litt lek. Julegrøt kl.12 må til og i tradisjon tro fikk også nissen på låven en skål fra ungene:) Det er så koselig å feire denne dagen med barn. Jeg lever dagen litt gjennom de. Da jeg var liten ELSKET jeg julaften så utrolig mye, etterhvert som jeg ble større ble ikke spenningen like stor selv om det fortsatt var en fin dag. Når jeg fikk barn så fikk jeg oppleve den samme spenningen gjennom de♥

                                                                                                                   -The Chef-

                                                                                                -Julenissen dukket også opp-
Maten ble godt mottatt, ungene klarte nesten ikke å sitte ved bordet, nissen kom og ungene fikk så utrolig mye fint. Det gjorde vi også. Klær måtte prøves, leker måtte taes i bruk og nytt Sofia sengetøy måtte testes ut på gulvet:) Akkurat slik det skal være!

Håper du og dine har en fin jul♥

Lille Julaften


Hei i Natten! Her er alt som det pleier. Jeg styrer på til langt på kveld dagen før dagen. Vi har i tradisjon tro spist mølje på lille julaften. Også har vi såklart sett på kvelden før kvelden og hovmester´n. Da er alt som det pleier. Så fort gjestene var dratt og alle mine var i seng så starter mor med sitt. Jeg jobber så bra på kvelden, skikkelig nattemenneske. Flere som har det slik?

Rød saus er laget av solbærsaft fra hagen, strømpene henger klare, gavene er pent plassert under treet og nå skal jeg dekke ferdig bordet. Da kan jeg våkne i morgen til et ryddig hus hvor det meste er på stell. Selve julemiddagen står igjen, men den tar jeg litt innimellom all kosen imorgen. Mye lager seg jo selv:) 


Denne sofaen på kjøkkenet har ikke fått mye oppmerksomhet i det siste. I julen skal jeg kose meg her med en ny bok jeg har fått. Jeg leser så og si aldri bøker, faktisk så kan jeg ikke huske sist. Tiden strekker aldri til for slike ting. Men nå, ja da skal jeg:)

God jul til deg og dine!

 

 

Nå har je vaska gølvet og vi har pønta tre!


Hei på bitte-lille-julaften! Noe av det koseligste med julen er juletre. Jeg ELSKER juletre med masse lys og fin pynt. Det er så koselig å sette på juletre på morningen når det fortsatt er mørkt ute. Stemning♥ Igår pynta vi treet vårt. Små og store bidrar med sitt. Julemusikk, gløgg og pepperkaker må være med. Begge jentene fikk sette på stjernen på toppen, hver sin tur. Jeg har ønsket meg kunstig juletre innimellom. De er så perfekte og da kunne vi pyntet det tidlig i desember. Men ingenting slår lukten av granbar! Så her i huset har vi en ordentlig edelgran:)


En 12 timers arbeidsdag er over. Jeg koser meg sånn på jobb at dagen fyker unna i en fei. Det samme gjør varene i butikken. Det er så gøy at så mange ønsker seg gaver fra Drømmeverden! Helt i ekstase jeg. Fantastisk!
Nå har jeg vasket gulvene i huset her. Så da kan man vel si seg klar til å feire jul. Bare en liten arbeidsdag igjen.

Jeg har knipset bilder av julekjøkkenet mitt. Titt innom senere så deler jeg de med dere.

 

 

-X.M.A.S-


God kveld i de mange julehjem♥ Mange som har tatt juleferie allerede? Jeg har min siste arbeidsdag lille julaften. Vi har åpent på julaften, men da måtte jeg ta meg fri. Fult hus her hjemme så da blir jeg å finne ved grytene fra morningen av. Mannen kom hjem nå til helga og han har juleferie. 2,5 uke med ferie! Bittelitt misunnelig kjenner jeg, men dette er min arbeidsmåned. Det er så utrolig gøy og koselig å jobbe akkurat nå. Det er noe spesielt med jula i butikk♥

Jeg koser meg veldig hjemme på kveldene for tiden. Julehus er magisk! Hver kveld tenner jeg masse lys, må ha juleduftlys også, drikker jule-te og ser gjerne en julefilm eller et juleprogram på TV. Eller bare setter på litt julemusikk. Denne tiden er magisk og jeg venter hele året på juletiden. Det er den gode kombinasjonen av lukter, stemning og kos. Ååååå som jeg koser meg hjemme og på jobb♥

Hva gir deg den gode julestemningen?

 

Tid sammen med barna!


God kveld! Julestemningen har begynt å krype innover meg. I år har det tatt lengre tid enn tidligere, om jeg husker riktig ihvertfall. Grønn desember har ikke hjulpet på, men nå som det er minusgrader og frost på bakken blir det mer julete. Idag har jeg hatt min siste fridag før jul. De siste gavene er i hus og jeg er i rute. 

Etter skole og barnehage har vi hatt skikkelig julekos her hjemme. Vi har bakt litt og laget marsipan. Jentene storkoste seg. Det er dette julen handler om, tid og opplevelser med de som betyr noe. Jeg jobber mye og har begrenset med tid sammen med barna. Er det ikke sånn med de fleste av oss? Den tiden vi har sammen etter jobb, skole og barnehage er gull verdt. Det er ikke hvor mye tid man har sammen som teller, men det man gjør ut av den tiden man har sammen som teller!

Hverdagslykke♥

Lang dag og beslutningsvegring!


God kveld til deg! Eller god natt... 12 timers arbeidsdag er ferig, check! Masse folk innom butikken idag, mange pakker sendt hjem med fornøyde kunder, masse på to do lista mi gjort. Ja, jeg er veldig fornøyd med dagen:)

Imorgen har jeg fri, ja faktisk den siste fridagen før julaften. Jeg vil så mye, har mye på lista og må få gjort mye. Egentlig vet jeg ikke hvor jeg skal starte. Du vet når du har så mye å gjøre at du ikke vet hvor du skal begynne? Slik føler jeg det nå. Da er mitt tips til meg selv å skrive ned en To Do liste- jeg elsker lister! Jeg vet ihvertfall at jeg må få unna de siste gavene som gjenstår. Også vil jeg trene en skikkelig god økt før jeg begynner dagen. Jeg skal skrive en liste og deretter ta fatt på den. Lurt!

Jeg stikker innom igjen imorgen.

God Natt 

 

Adventskosen er viktig!


God kveld til deg! Dagen går mot slutten og jeg sitter nå med rompa godt plassert i sofaen med et mykt pelspledd over bena og en kopp varm kakao i hånden. Barna sover søtt i sengene sine etter å ha fått med seg både Julekongen og Skomakergata, sistnevnte er favoritten. Tro det eller ei. Nostalgi for mor selv, jeg elsker den musikken. Det får meg til å huske adventstiden som liten. Gleden ved å åpne kalenderene mine hver kveld, ja jeg hadde flere. Pakke-kalender, sjokolade kalender og Skomakergata-kalender med et bilde fra dagens episode. Noen som husker de? Å advent; ventetiden og kosen. Jeg husker at jeg gledet meg over hver dag med ny luke. 

Nå som jeg er blitt voksen og mamma selv så er det stas å se gleden hos barna. Pakke og sjokolade hver kveld er skikkelig stas. Ja, vi åpner kalenderene hver kveld for da har vi bedre tid og kan glede oss mer over pakkene. Ungene ser på julekalenderen på TV, åpner pakken og spise skololaden sin. Skikkelig kos:) Jeg prøver å nyte hver dag nå mot julaften, tiden flyr altfor fort. Hver dag skal jeg gjøre noe hyggelig og noe som gir meg julestemning. Idag er det julefilm som gjelder. 12 dates of Chrismas, eller noe i den duren. Kanskje det blir en ny julefilm på lista mi? Jeg ELSKER julefilmer og har en liten liste jeg må gjennom før jul. Til mannens store fortvilelse, det er ikke akkurat hans favoritt filmer. Haha!

Årets adventsstake består av et lysfat med hvite kubbelys, julekuler, granbar med sølvskimmer og en fantastisk fin engel jeg bare MÅTTE kjøpe meg i Sverige♥

-Juleklemmer-

 

Jeg overlevde!


God morgen mandag! Deilig med en ny uke igjen. Jeg har akkurat lagt bak meg en uke som inneholdt 2 juletrefester, 2 julebord, en bursdag og en dag med sykdom. Ja, jeg blir nesten anpusten bare ved tanken. Jeg overlevde så vidt:) Nå skal det bli deilig med en ny uke uten de helt store planene. Det blir en del jobbing på meg, men utover det er det ikke mye på tapeten.

Igår koste vi oss skikkelig med adventskos i heimen. Hele 3 kakeslag kom i bokser og vi laget medisterkaker i skikkelig tradisjonen tro. Vi kvernet opp 6-7kg med svinekjøtt til medisterdeig, deretter mikset jeg den til medistefarse. Det er ingen fare for å gå tom for medisterkaker med det første. Siden vi lager de 100% fra bunnen så vet vi akkurat hva de inneholder. Hos oss spises det medisterkaker hele året, regner med at vi har helt frem til neste jul nå:)

Fredag var det duket for årets jente-julebord. Vi lager diverse tapasretter og får tilsammen et tapasbord uten like! Jeg kunne rullet fra bordet. Haha! Bordet var så nydelig dekket med natur-tema. Ekorn, kongler, små trær og levende lys. Tips til julebord her altså!

Er dere i rute til jul?

Jeg har bestemt meg for å gjøre en koselig juleting hver dag frem til jul- alt fra å se en julefilm til å bake, pakke inn gaver, spise et jule måltid osv. Det er bare 10dager igjen til julaften og de dagene skal nytes♥

Xmas-love

 

 

-Girlander & Stars-


Her sitter vi fortsatt i koseklærne. En rolig søndag morgen er alle forunt. En frokost med det lille ekstra er akkurat unnagjort og nå ser vi på julekongen fra igår. Vi kom hjem sent fra Sverige, så da tar vi det igjen nå. En liten kropp sitter ved siden av meg, så utrolig kos. Aldri aldri bli stor!

For første gang føler jeg at mursteinsveggen vår har blitt akkurat slik jeg liker til jul. Girlander & stars! Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før? Jeg kjøpte en lang girlander ifjor som jeg brukte på et stort fat, men siden jeg solgte det fatet til en smådesperat kunde så hadde jeg plutselig denne til overs. Den havnet på murstiensveggen av ren tilfeldighet, men her blir den. Jeg elsker komboen av mur, grønt og levende lys!


Pepperkake-baking står for tur hos oss. Jeg laget verdens beste pepperkakedeig klar igår kveld. Vi skal lage små kaker og årets pepperkakehus.

Julemusikk, gløgg og kos med familien står for tur♥

NYT hver førjulsdag, denne tiden flyr altfor fort!

Seasons Greetings!


Hei alle sammen! Endelig er desember igang og heimen er pyntet til årets koseligste høytid. Eller jeg er ikke 100% ferdig enda. Med en veldig etterlengtet fridag på onsdag så satte jeg hele huset på huet. Alt av interiør fjernet jeg fra stue og kjøkken, fant frem all julepynten og startet på scratch. FOR et kaos, men jeg må gjøre det slik for å klare å fjerne noe av alt det fine jeg har fremme. 

TIPS! Fjern  en del av pynten din for å få plass til julepynten. Ellers blir det fort overfylt og kaos.

De rutete putene kjøpte jeg for et par år siden. Egentlig stod de for tur til å skiftes ut denne julen for jeg fikk det ikke stil å stemme. Men en ny pute i samlingen løste det glatt. Min nye pute fra Lexington setter prikken over ién. Jeg elsker en touch av den amerikanske christmas feelingen. Ikke for mye, men litt av det. Denne ullputen er akkurat passe amerikansk. Seasons Greetings! Finnes i nettbutikken HER. 


Igår kveld var jeg og mannen på julekonsert. Fantastisk bra av Amazing Wannabees! Det er også mulighet idag, så hiv deg rundt. (sjekk kulturhuset Modum). Julestemningen kom snikende. Deilig følelse. Resten av helgen skal vi bare gjøre juleforberedelser:)

Vi starter lørdagen med en tur til harryland. Innkjøp av godsaker til jul. Mannen storgleder seg (NOT), men dette var faktisk hans idé. I mange år har vi pleid å kjøpe en halv gris til jul, men i år kunne jeg velge mellom gris eller harrytur. Valget ble enkelt. Også så moro for unga. De skal til nam-nam land:)

Brooom Broom

Prøvemiddag: It´s Christmas Time


God kveld og hei til deg! Hatt en fin helg? Denne helgen har jeg vært HELT offline, veldig uvant og nesten så jeg har hatt absinenser. Men så godt også. Nå bobler jeg over av ideer og tanker igjen. Noen ganger er det ikke så mye som skal til:)

Vi har hatt en skikkelig familie helg. Lørdag dro vi ut i skogen med sekken full av godsaker. Tente bål, grillet pøler og lekte gjemsel. Ganske mye spennende å finne på ute i skogen for de små. En rot som ser ut som en stol, klatre i trær, hytte under et tre, se om vannet er fryst til is. Fantasien er det ikke noe å si noe på! Da vi kom tilbake begynte jeg å rydde på Tv stua. Et evig prosjekt det der. Det var så fult av alt mulig der inne så det var nesten ikke mulig å komme seg inn. Og selvfølgelig måtte jeg ommøblere. Haha! Typisk meg, men nå er det mer koselig der inne enn noen gang. Ikke helt ferdig, men det blir klart i god tid før jul. Det var mitt mål også.

Vi har spist årest første julemiddag i helga. NAM! Full pakke med ribbe, julepølse og medisterkaker med alt av tilbehør. Da måtte jeg selvfølgelig også dekke et julebord. Vi leker ikke prøvemiddag halvveis nei. Med julemusikk i bakgrunnen, de gode juleluktene og rødt på bordet så kom julestemningen snikende. Desember: Jeg er klar for deg♥
It´s christmas kule// stjerne telysholder stor og liten// Rm vase // Brun pumpkin lykt//


 

Deilig å avslutte helgen med ukas 6. treningsøkt. Det ble en god løpetur ute i solskinn og -5grader. Det rev i kinna og pusten, men for en frisk opplevelse! Anbefaler alle å trene ute selv om det er vinter. Kle deg godt med ull innerst, noe på hender og hode så er du godt rustet. 

Jeg er klar for en ny fin uke!

-XMAS TABLE-

God første juledag♥

Vi hadde en fin julaften igår. God mat, ungene koste seg, julenissen kom og pakker ble åpnet. Til tider litt midt kaos i stuen under pakkeåpningen, men det er sånn det skal være med mange små:) Veslemor var så sliten når hun nærmet seg slutten på sine gaver at hun frivillig tok på seg Ludvig pysjen. Og sovnet idet jeg la henne i sengen♥

Pernille fikk skøyter til jul og de måtte testes idag. Hun tok det ganske fort og synes det var så moro. Neste gang må mammaen også gå på skøyter. Iiiikkkk! Har ikke hatt skøyter på bena siden jeg var tenåring, men jeg må prøve. Det var mange kalde ute idag så det ble en kort tur. Alikevel dristet jeg meg ut på en løpetur rett før middag. Litt rim i skjegget gjør ikke noe:) Det var en frisk tur, men så deilig å klarne hodet og la tankene fly.Restemiddag er fortært, Flåklypa har rullet på skjermen og sofaen er inntatt. Jeg elsker julen♥ Det beste må være at det fortsatt er mange fine juledager igjen.

Fortsatt fin jul tll deg og dine♥

Margit

I tradisjonen tro

God lillejulaften kjære lesere!

Idag er huset vasket, juletreet pyntet og vi er klare for jul. Jentene var med å pyntet treet, en koselig tradisjon. Det ble litt dansing innimellom slaga siden julemusikken stod på for fult. Først var treet kledd i sølv og glitter, men jeg måtte gi etter for de rød kulene. 3 mot 1 funket dårlig:)Nå skal vi starte julen skikkelig. Snart banker det på døren, vi skal kose oss med mølje slik vi pleier lille julaften. Før det blir hovmester´n og alt det vanlige på TV skjermen. Og en smakebit på julekakene. O´du herlige jul♥

Nyt kvelden og juletiden sammen med dine kjære. God jul til deg som titter innom♥

Håper å komme innom imorgen med bilder fra julehuset vårt.

Juleklem fra Margit

-Julekos-

Nå banker snart julen på døren♥

Hvert år lager vi pepperkaker og pepperkakehus. Dette begynte vi med før vi fikk barn, så det er en lang tradisjon. Oppskriften er den samme som mamma bruker, de beste pepperkakene! Det er så koselig å pynte huset sammen med ungene. Her i huset har vi ikke et perfekt pepperkakehus pyntet etter alle kunstens regler. Nei, dette er hjemmelaget, skjevt og pyntet av små barnehender♥

Det er første gang Marielle får vært med skikkelig på pyntingen. Ifjor knuste hun huset:) I år kunne jeg ta på melis og hun plasserte godisen. Og en god del gikk rett i munnen. Haha! Akkurat slik det skal være. Pernile var veldig nøye på hvilke farger hun satte sammen og hvor det ble plassert. Følte meg litt igjen der gitt.Tenk imorgen er det lille julaften! Gleder meg sånn til jul♥

Klem fra Margit

-Its almost Christmas-

Vær hilset kjære lesere♥

Forrige uke ble jeg spurt av Side 2/nettavisen om jeg ville dekke et julebord og gi mine beste tips når det kommer til pynting av bordet. Jeg elsker å bruke granbar når jeg skal lage julebord. Stort sett legger jeg det midt på bordet og pynter med julekuler innimellom og mange telysholdere. Midt på liker jeg å ha blomster, gjerne røde tullipaner. Det er jul det! For å skape et mer elegant bord bruker jeg dekkebrikker, servietter og serviettringer. Gleder meg til å pynte bordet på julaften♥

Startet dagen altfor tidlig idag. Fikk gjennomført en god spinningøkt før jeg vekket jentene og fikk dagen var igang. Nå merker jeg at jeg har vært på jobb i 10 timer idag. Full rulle og knapt 5 minutter på rompa kjennes i bena. Alle butikkene i Åmot har langåpent denne uken folkens. Legg julehandelen til koselige sentrum, uten for mye kjas og mas. Fri parkering, godt utvalg og vi pakker inn gavene for deg. 

Gold kuler// Dekkebrikke sett // Vinkjøler // telysholder sølv //

Ikveld blir det tidlig i seng kjenner jeg. Tusen takk til alle som tar seg tid til å legge igjen kommentarer her inne. Jeg leser hver og en, koser meg med alle. Det gir meg glede til å blogge. Jeg har noen nye spalter og litt annet på gang her på bloggen. Det vil jeg komme med på nyåret når jeg har litt mer tid.

 

Klem fra Margit

 

Vinneren av 2stk god jul lykter:

mette

13.12.2014 kl.00:15

Er i rute ,, blir jul hos meg med de fine te lyse stakene.

Bloggen din er så koselig ♥
Send en mail på post@drommeverden.no 

Det koker!

Denne fredagskvelden kom "just in time" kjenner jeg. Nå koker det i hodet mitt og på jobb. Herremin så moro at det strømmer på med kunder i butikken og ordrene kommer som perler på en snor i nettbutikken. Desverre betyr det at jeg blir hengende etter på noen plan, men i løpet av helga håper jeg å komme a jour. Venter du svar på mail så er det rett rundt hjørnet. Dette er en fredagskveld litt utenom det vanlige. Jeg skal jobbe hele helgen og mannen er fortsatt på jobb. Men fredag er fredag, rart det der. Jeg elsker fredager:) Og nå gleder jeg meg til en helg i butikken hvor det kommer til å koke enda mer. Men vi er rustet så ingen fare. Jeg har jo de beste ansatte!

Ikveld overgikk jeg meg selv. Listen med to do før julaften er så og si den samme hos meg som hos de fleste andre, til tross for at jeg jobber mye i desember. Jeg har bakt serinakaker ikveld, og da snakker vi dobbel porsjon. Ikke mindre enn 80(!) stykker. Det er mannens favoritt så jeg vet de går med. Jeg var ikke helt klar over at det ble så mange, glemte å lese hvor mange en porsjon tilsvarte. Ja ja, nå bør han bli fornøyd. Han kommer hjem imorgen kveld, gleder meg♥

Tenk idag er vi halvveis til julaften. 12 dager igjen. Hvor er de dagene blitt av? Vel, idag vil jeg gi bort 2stk av telysholderen dere ser på bildet med God jul på. Legg igjen en kommentar under her. Jeg vil høre om du er i rute til jul? 
Snakk om at det koker. Jeg glemte å publisere vinneren av dekkebrikkene med servietter fra Riviera Maison. Vinneren er:

Gentiana

09.12.2014 kl.00:13

åhh, jeg ønsker meh gjerne dette sette 😍😍😍☺️☺️☺️
 Gratulerer! Send meg en mail på post@drommeverden.no.
Tones Jul ruller over skjermen og rødvinsglasset står ved min side. Perfekt!
Klem fra Margit

Klar for ny (L)UKE

God Mandagskveld til deg♥

Da er vi tilbake på norsk jord og hverdagslivet ble regelrett slengt i ansiktet på meg. Utpakking av kofferter, klesvask, rydding av hus, og klargjøring til ny uke. Første dag tilbake på jobb var hektisk, men så koselig:) Jeg er ikke helt a jour med jobben, men det håper jeg å bli imorgen. Det var så deilig å se igjen de to små jentene mine. Godt å reise på tur, men enda bedre å komme hjem igjen.

De siste dagene i London ble bloggfrie, litt frivillig og litt ufrivillig. Macen min ble tom for strøm og jeg hadde ikke med meg adapter. I tillegg var det godt å legge den litt til side når jeg alikevel "måtte". Nå henger vi litt igjen på adventskalenderen, men det tar vi igjen:)

Luke 8 er åpnet og der befinner det seg ett dekkesett fra Riviera Maison. Settet inneholder: 2 stk dekkebrikker med teksten merry christmas, 2stk røde servietter og 2stk serviettringer.

Fortell meg hva du ønsker deg fra Drømmeverden i kommentarfeltet og jeg trekker en vinner imorgen kveld.Vinner av 2stk juletrær i glass er:

Pethra kerschbaumer

05.12.2014 kl.09:27

Eg berre elsker bloggen , huset og bildene dine! Du er klart et bevis på at allt går bare du er beredd at satse!! Kos deg i London🎅og selvfølgelig ville eg blitt kjempeglad for at vinne disse nydelige juletrer🎄
Klem fra Margit

Adventskalender: Luke 4

God kveld fra London♥

Her er julestemningen til å ta og føle på. Idag har vi ikke gjort mye shopping, men bare trasket rundt i gatene og kjent på stemningen. Det er så mye vakre lyssettinger her. Gatene er så flott pyntet, for ikke å snakke om utstillingsvinduene. I LOVE London♥

Ikveld fikk vi med oss tenningen av juletreet på Trafalgar square. Med julesanger og kor fikk jeg skikkelig julestemning. Og når "Ja, vi elsker" strømmet utover høyttalerne fikk jeg gåsehud. Vakkert!

Bedre sent enn aldri kommer åpningen av luke 4. Idag gir jeg bort 2stk sølv juletre i glass. De er så utrolig nydelige. Desverre viser ikke bildene hvor vakre de er, Tenk å dekke julebordet med disse? Inntil da skal de får pryde mitt julefat. Vil du vinne? Let me know! Skriv i kommentarfeltet.Tusen takk for at dere delte så fine tanker med meg rundt hva dere liker med julen. Jeg er så enig med dere alle! Hver og en kommentar er lest og jeg kunne kjenne julegleden helt hit. Så igjen tusen takk♥
stikk innom imorgen for litt London bilder:)
klem fra meg 

Vinner av juleduftlys fra Durance har min kjære akkurat trukket ut her:

Mari R G

04.12.2014 kl.09:09

Det beste med julen er tiden sammen med venner og familie, alle samles og vi koser oss sammen! :) Førjulstemningen og ventetiden er også en favoritt, alle de forventningsfulle barna og alle de fine tradisjonene :) Og for ikke å glemme det å glede hverandre å kjøpe personlige gaver til de man er glad i, DET er koselig det! :)

Adventskalender: Luke 3

God kveld fra garderoben♥

Jeg pakker og prøver klær. Alltid i sist liten med pakkingen, men det vet jeg jo. De gangene jeg har pakket dager før avreise så glemmer jeg alltid så mye. Så da må det bli slik:) 

Ny desember dag er snart over og ny luke skal åpnes. Luke 3 inneholder et deilig juleduftlys fra Durance. Lukten holy er skikkelig nydelig! Nå lukter det deilig i hele huset vårt, ja faktisk helt inn i garderoberommet:) 

Idag vil jeg stille et spørsmål: hva liker du best med julen? Skriv det i kommentarfeltet under her så er du med i trekningen.Mange ville ha den fine julekirken. Til de av dere som ikke vinner denne gangen så finnes den i butikken og nettbutikken.

Vinneren av julekirken er trukket og ble:

 

Kristine:

Tjo hei;-)

Stemmer nok at mange er innom daglig, for det er jeg!

Du er en inspirasjon i min interiør verden og det er like hyggelig å lese innleggene dine daglig og ta i bruk dine fantastiske tips og styling.

Savner innlegg de dagene du ikke får tid til bloggen så fortsett med det du er dyktig PÅ - interiør.

Så skal jeg bli flinkere til å legge igjen kommentarer.

Så på du er rå;-)

Hilsen trofast leser;)

 

Tusen takk for så mange fine kommentarer, jeg er helt overveldet. Nå er det virkelig moro å jobbe med bloggen♥

God natt fra Margit med London-sommerfugler i magen:)

Adventskalender: Luke 2

Hei og hopp♥

Håper det har vært en fin tirsdag? Jeg startet dagen med litt småjobbing før jeg fikk inn en styrkeøkt på gymmen. Så utrolig deilig å være tilbake der jeg var, ingen ryggsmerter og masse energi. Ryggen har plaget meg et år, noen dager mer enn andre. Veien tilbake har vært kjedelig, lang og kjip. Kanskje dere vil lese om min vei tilbake fra prolaps til nå en dag?

Jeg blir så glad når jeg får ting gjort! Flere som meg? Herremin for en effektiv dag fra morgen til kveld. Full rulle i butikken, nettbutikken og her hjemme. Veldig mange av mine oppgaver på to do listen er krysset av, det må til skal man ut å reise på torsdag. Til og med lageret er ryddet:) Det hoper seg opp med pappesker. Egentlig kunne jeg bygget meg et papphus!


2.desember og luken må åpnes. Premien idag er en utrolig nydelig julekirke. Noen som vil vinne den? Da må du legge igjen en kommentar under innlegget her så trekker jeg en ny vinner imorgen kveld når ny luke åpnes.

Vil dere vite hvem som vant kobber fatet i luke 1?

Her er vinneren:

Hei!

For en fin blogg og nydelig hus du har 😉 "Ramlet" over bloggen din for et par mnd siden og er innom flere ganger om dagen 👍

Så gøy med kalender - må prøve lykken 😃

Ha en fin dag!

Mvh

Mona


Tusen tusen takk for så mange fine kommentarer og hilsninger her igår. Ble helt rørt jeg! Alle kommentarene ble lest høyt idag og en vinner trukket.  Jeg ser at mange er innom her daglig, men svært få legger igjen spor etter seg så dette var ekstra stas! Dette gir meg energi til å fortsette med bloggen.

Klem fra en fornøyd Margit

1. advent

1 advent er her kjære lesere♥

Tiden vi har ventet og sett frem til lenge. Nå er ventetiden igang. Venting og forberedelser til en av de største dagene i året for barna. Desverre ikke for alle, men for de aller fleste. Nå skal vi bake, pynte, ha juleverksted, spise mye god mat, åpne kalender osv osv. Jeg for min del liker advent og ventetiden best. De koselige dagene med forberedelser. Julaften går altfor fort, men er så koselig. Og romjulsdagene er nesten de beste!

Imorgen er det 1.desember. Det er kun 1 måned igjen av 2014. Hvor har det året blitt av? Det er skremmende hvor fort tiden går. Høsten har gått veldig for for min del. Barnehagestart, skolestart, oppussing av butikk, ny nettbutikk, cafe, ja i det hele tatt mye jobbing. Nå gleder jeg meg veldig over desember måned!

Vi har hatt en kjempefin 1. søndag i advent. Jeg våknet kl.09.30 og var nesten litt sur. Følelsen av at hele dagen var gått fra meg grep meg. Etter å ha tenkt meg litt om måtte jeg bare innse at jeg kanskje trengte å sove. Etter en løpetur fikk jeg klarnet hodet, våknet og fikk tatt tak i dagen. Huset har fått litt mer julepynt, men langt fra alt. Jeg laget prøvemiddag for julaften idag. Ribbe, medisterkaker og julepølse. Mmmmm! Jeg og Pernillemor bakte litt pepperkaker og hørte på julemusikk. Mine foreldre og lillebror med samboer kom på middagsbesøk. Så koselig, desverre altfor sjeldent! *skjerpe seg* Vi avsluttet den fine søndagen med julegrantenning her vi bor. Da ble julestemningen satt! 
Det første lyset er brent og skal få brenne alene frem til neste søndag.

Imorgen er en hektisk dag! Salgsrekord i nettbutikken git maaaaange pakker som skal ut og avgårde med postmann. *Lykke for en grunder*

Førjulsklem fra fru Drømmeverden

-Adventsfatet mitt-

God morgen vakre♥

Gårdsdagen var en så produktiv og fin dag. Jeg fikk unna myyyyye på To Do listen min, fikset i papirer og vært masse sammen med mine to små hjerter. Dagen startet vi med å forsove oss. Tenk at jeg klarte å få eldstemann klar på 15 min så hun rakk bussen! Ja, for hun vil ikke bli kjørt. Hun elsker å ta bussen:)

Julen sniker seg sakte, men sikkert inn i Villa Drømmeverden. Jeg elsker å lage dekorasjoner og pynte til jul. Det er godt å ta det i et rolig tempo og fylle på litt etter litt. Nå er adventsfatet mitt klart for søndagen. Trolig blir det et fat med adventslys i stuen også, men det får komme nærmere søndag. Og stjernene må opp i vinduene, men de ligger på loftet. Og da trenger jeg mannen for dit opp går ikke jeg! Det blir det første han må gjøre når han kommer hjem lørdag etttermiddag:)

Jeg elsker kombinasjonen granbar, sølv, glass, metall og lin. Og en dæsj med rødt så blir det jul. Dette STORE fatet er så fint, hele 50cm i diameter! Det er nærmest gull/kobber brushet som gjør det nesten litt eksklusivt. Og det til den nette prisen av 399,- Fatet skal være med meg utover i 2015 også. Endelig er jeg lykkelig eier av det vakre hvite juletreet fra RM som jeg har ventet på siden jeg var på innkjøp i sommer. Nederst står det: "We wish you a Merry Christmas". Da snakker vi jul da♥Trefat // hvitt juletre RM // julekirke // Julekuler

På tide å ta fatt på dagen! Varer skal ut i butikken og på nett, jeg får selgerbesøk, bilder skal taes og juletre pyntes.

Håper du får en fantastisk torsdag♥ Tenk det er snart helg igjen. Og ingen hvilken som helst helg, men adventshelgen:)

Klem fra Margit

Snart er vi der igjen!


God kveld♥

Herlig med sol og rim på bakken idag! Jeg begynner å bli så lei det regnet, så dette var skikkelig glede. Til tross for at jeg er inne store deler av dagen. Men det skjer noe med kundene når været er så bra:) Nå er det full rulle i butikken. Varer flyr nesten ut av hyllene, vi løper frem og tilbake for å fylle på varer og hjelpe, pakker blir pakket inn og tempo er ganske høyt. Enda vet jeg at det blir verre. Gleder meg:)

Er du stresset for julen? Jeg er stresset. Tror ikke det har så mye med julen å gjøre, men alt annet. Nå trenger jeg virkelig flere timer i døgnet skal jeg komme over alt. To do listen min øker til tross for at jeg står på som aldri før. Tror jeg blir stresset av å tenke på at jeg er stresset. Skjønner du hva jeg mener? Vel, listemenneske som jeg er har jeg liste og timeplan som skal følges fremover. Med nettbutikk, butikk, to små og et hjem har jeg nok å klargjøre for julen. Å som jeg elsker lister!!!

Det eneste jeg vet er at jule kommer uansett:) Jeg fant noen bilder av en julepyntet stue fra ifjor. Vi satte sofaene og stolene sammen for å lage en felles plass til alle siden vi har stor famile. Det var så koselig det! Må vurdere en slik løsning i år også tror jeg. Her blir det full rulle i julen♥

Jeg gleder meg over den fine tiden vi går imøte nå! Snart er det 1.advent og 1.desember. (pust, pust, pust og ikke stress:)

Senk skuldrene, skriv lister og få ting gjort! Nyt førjulstiden.

Margit

-Amsterdam next-


God kveld til deg♥

Jeg har ikke forsvunnet helt inn i julebobla og blitt der, bare nesten:) Imorgen tidlig, eller nærmest i natt, setter jeg snuta mot Amsterdam. Innkjøp av Riviera Maison for vår/sommer skal gjøres. Gleder meg! Jeg er i skikkelig julemodus for tiden så det blir rart med vår/sommer varer. Kamera er med, men det er ikke stort jeg kan vise av nyhetene for er det noe som blir kopiert i rekordfart for tiden så er det RM. Ikke så rart når man leverer gang på gang og designer det fineste. Det er hardt å ligge på toppen.

Men dere. Jeg har mange innom her hver dag. Veldig mange legger ikke igjen spor etter seg, men jeg vet at dere er innom:) Det setter jeg så stor pris på. Da vil jeg spørre dere: hva vil dere se mer av? Hva liker dere at jeg blogger om? Noe dere savner? Hjelp meg gjerne med å finne gode innlegg!:) Legg igjen noe under her, eller send mail post@drommeverden.no

Nattaklem fra Margit

-Julegardiner på plass-

God søndag og helgeslutt♥

Er du klar for en ny uke? Det er jeg! En søndag uten de store planene gjør at dagen blir ekstra lang og innholdsrik. Idag kom julegardinene opp, samt litt annet stæsj. Og rommet til veslemor er helt ferdig. Det ble så koselig på "babyrommet". Dere skal få se snart. 

Jeg simpelthen ELSKER julegardinene mine! De er så fine. Nå gleder jeg meg til jul nå. Med julemusikk på høytalerene, tente julelys og litt pepperkaker så kom den rette stemningen mens jeg hang de opp. Tenk at vi snart går inn i den flotteste tiden på året. Den koseligste!Juelgardiner finnes her Ønsker du å bestille så legg inn en bestilling før tirsdag, for da går det en sending fra leverandør. Etter det tør jeg ikke love at de har noe mer.

Nå er det filmtid med mannen♥

Klem fra Margit

 

Det nærmer seg

 

 

 God mandag♥

Dette blir en hektisk uke i butikken. Vi får inn masse nye varer og skal lage julebutikk. Jeg er ikke noe for å lage jul i oktober med nisser, rødt og julekuler. Mange butikker har startet for lenge siden, men de om det. Jeg vil at mine kunder skal nyte denne fine tiden vi går i møte nå. Ja, faktisk den fineste høytiden i mine øyne♥

I år er det første julen i butikken med Riviera Maison. Det har vært min største favoritt innen juleartikler i mange år, så dette er stas. Faktisk synes jeg det har vært litt vanskelig å finne fin julepynt tidligere for innerst inne ville jeg veldig gjerne ha RM. Gud som jeg gleder meg. Julemusikk. juletre, pepperkaker og fine kunder. Jeg er så heldig. Jeg lover: gled dere til å se♥

Litt inspirasjon fra Riviera Maison sitt showrom i Nederland, da jeg var der i juni?.
Dette blir en hektsik uke på jobb. Desverre er jeg selv veldig redusert. Ryggen blir ikke noe bedre, den har blitt verre. Imorgen får jeg svar på om det er en prolaps eller ikke:/ Jeg har ikke tid til å ikke fungere optimalt nå. *krysser fingrene*

Klem fra Margit

-Merry Merry-God Morgen Mandag, og velkommen til en ny uke♥

Håper helgen har vært fin dere? Vi har kost oss på fjellet i helgen. Så utrolig mye vi har fått gjort og det blri så fint. Jeg tok før bilde av furuhelvete "hytta" vår og gleder meg til å vise dere resultatet. Her snakker vi stor forandring! Gleder meg til å tilbringe mye tid der fremover. Kosemose krypinn har vi skapt oss:) 

På fjellet var det snø. Veldig gøy å se jentenes begeistring over dette. Minstemor lurte veldig på hva dette var, men etterhvert lærte hun å si snø- eller nøøø som hun sa:) Snøen minte meg på at julen snart er rundt hjørnet. Tiden flyr fort og for oss som driver butikk begynner julebutikk allerede snart. Noen butikker begynner allerede nå, men jeg pleier å vente til vi skriver november på kalenderen.

Jeg kom over denne utrolig fine tekstilserien for julen. Tenk dere dere å pynte kjøkkenet til jul med slike fine testiler♥ Jeg tror ikke jeg klarer å la være. Siden det er vanskelig å vite antall man skal bestille har jeg lagt det inn i nettbutikken allerde for forhåndsbestilling innen 24.oktober. Tidligere har jeg gått tom for lifter, gardiner, puter osv når vi nærmer oss jul og da har også leverandør vært utsolgt. Og det er så kjedelig for jeg ønsker å hjelpe dere alle♥

Juletekstilene finnes herStart uken bra og gjør noe fint for deg selv!

Jeg må få opp ungene, levere de og komme meg på møte før jobben kaller:)

Mandagsklem fra Margit

Lillejulaften: Julefreden senker seg over Villa Drømmeverden

Hei på lille julaften!
Da står julen 2013 for døren og her har julefreden senket seg. 
Det hadde jeg nesten ikke trodd siden jeg jobbet til og med igår. Lange dager på jobb og lite tid til noe hjemme. Mye av forberedelsene gjorde jeg unna de to første ukene i desember, godt var det.
Nå sitter jeg i stolen uten altfor mye jeg MÅ gjøre. Lykke:)
Etter jeg kom hjem fra jobb igår satte mannen juletre inn i stuen. Men før han kom så langt måtte vi ommøblere hele stuen. Vi ønsket å ha juletre i samme kroken som ifjor, hvor lillemor nå har sin lekeplass. Dette skapte litt hodebry siden lekeplassen måtte flyttes. Etter noen runder rundt i stuen med møblene satte vi like greit sofagruppen og kosekroken med stoler sammen. Dette resulterte i en skikkelig stor og fin kosekrok!
Dette blir perfekt på julaften, alle kan sitte samlet med kaffe og julekaker/godis.
Nesten så jeg får lyst til å ha det slik etter jul også, men vi får se. 
Jeg har blitt stresset bare av tanken når kunder forteller at de blir 12, 14 16 eller flere på julaften. Igår telte jeg opp hvor mange vi blir her, ikke mindre enn 10stk. Men det har ikke stresset meg i det hele tatt. Snakk om å være distre:)
Litt mer rødt har sneket seg inn i stuen. Jo nærmere jul vi kommer jo mer har jeg lett etter julefølelsen. Da må rødt til skal jeg finne den. Ute er det grønt, solen skinner og fuglene kvitrer. Kanskje ikke så rart at julestemningen ikke kommer?
Nå skal vi pynte juletre, alle 4. Pernille har mast i hele dag, hun er helt over seg at forventning. Julen med barn er herlig!

Her kan dere se lekeplassen til veslemor, fint inngjerdet. Hun putter alt i munnen og er overalt. Nå føler vi oss litt mer trygge.
Jeg vil takke alle som har handlet i Drømmeverden nå til jul og i 2013, både i butikk og på nettbutikken. Jeg er så takknemlig og gleder meg til hver dag på jobb, og ikke minst til et nytt år hvor jeg er tilbake på jobb. Butikken ser nå ganske tom ut iforhold til starten av november, noe som viser at varene har strømmet ut denne julen. Fantastisk!
Jeg kan nå se frem til vareopptelling (som jeg hater) og masse nytt som kommer inn på nyåret. Ingenting er bedre enn det. 
Egentlig er det ganske kult å vite hva veldig mange får til jul iår, og jeg lover dere at det ligger mange fine gaver fra Drømmeverden under mange jultre i år! Både lokalt og rundt i Norges land. 
Fikk regning fra posten igår og den viser at vi har sendt mange pakker.
TUSEAN TAKK til alle mine kunder!
Her i Villa Drømmeverden blir det nå juletrepynting, gløgg og julemusikk.

GOD JUL mine lesere!
Nyt dagene sammen med de som betyr mest.

Vårt julekjøkken

God kveld fine lesere!
Idag har det vært full fres i butikken. Denne tiden er og blir den koseligste tiden å drive butikk. Stemningen er til å ta og føle på, kundene har (tro det eller ei) ekstra god tid og mange ønsker tips/råd. Og det ELSKER jeg! Det beste med å drive butikk med interiør og klær er når jeg får gi av meg selv og hjelpe kunden. Alt fra råd til "lett" oppussing av hjemmet, hvilke puter passer min stue, style fat...
Varene løper regelrett ut av butikken og jeg pakker inn så jeg har sår på hendene:)
Det er helt greit for denne frua er ikke spesielt glad i vareopptelling.
Hurra! 
Kjøkkenet vårt er ferdig pyntet og klart til å ta imot julegjester.
Det så ikke på langt nær så ryddig ut når jeg kom hjem fra jobb idag!
Middagen stod klar på bordet, og når mannen lager middag bruker han hele kjøkkenet. Jeg var skrubbsulten så da var det herlig å få middagen servert, så får jeg tåle å være litt turbo-rydder etterpå. 
Takk kjære:)
I år har jeg pyntet med litt mer rødt på kjøkkenet. Både mannen og Pernille synes vi manglet julestemning da jeg var ferdig med å pynte. Og jeg må si meg eneig, rødt gir en deilig julefølelse!
Pernille mener at jeg kan ønske meg røde lys til jul....hmm..da jeg burde ta et hint?
Hun jublet når den røde julestjernen ble satt i kjøkkenvinduet.
Etter at jeg solgte kjøkkenhyllen min til en kunde har veggen ved spisebordet vært så tom. Endelig har en ny tallerkenhylle kommet opp. Elsker å ha et nytt sted å pynte opp, bytte etter sesong og farge. Det er nå en hylle av samme slaget igjen i butikken. 

Tenk imorgen er det fredag og allerede 20.desember.
Bare 4 dager igjen til jul.

Herlige førjulstid!
Klem fra

Vi har pyntet tre!

God Førjuls-lørdag!
Endelig tid til å sette seg ned og bare nyte. De siste dagene har flydd av sted.
Torsdag kveld blåste det så det ulte i veggene her, og selvfølgelig gikk strømmen. Da var det bare gå og legge seg, lite å finne på annet enn å lese med hodelykt:)

Igår hadde vi jentenes julebord. Alle lagde noen tapas retter hver som tilsammen utgjorde tidenes tapasbuffe! Herremin som jeg kunne forspist meg. En herlig kveld som jeg håper blir en tradisjon:)
     
Det er tydelig at julehandelen er igang for fult nå. Mange hyggelige kunder i butikken, og vi pakker varer for nettbutikken for fult nå. Dette er den beste tiden å drive butikk!

Jeg og Pernille har pyntet treet, som hun sier. Hun ønsker seg juletre i stuen nå like mye som mammaen. Ønsker meg et falskt juletre som vi kunne satt opp nå. Men den gikk ikke min kjære med på, her skal det være ekte vare! 
Jeg får prøve igjen neste år :)
Mannen sin tur til julebord idag. Jeg koser meg hjemme med 100vis av tente lys, skald pepsimax i glasset (favoritt!!) og skal nå snurre en julefilm.
Four Christmases, elsker den filmen!

Ønsker deg en deilig Lørdagskveld og nyt morgendagen!

TineK vase og juletrepynt fra Drommeverden.no

Juletradisjoner

God kveld fra godstolen!
Morgendagen forsvant bare, så nå henger jeg etter her. Mye å ordne både i hjemmet og med businessen nå før jul. Arbeidsledig blir jeg ikke.

Jeg fikk god hjelp av eldste jenta i år med julepyntingen. Hun ville pakke ut, plassere og bidra. Jeg kjente meg sånn igjen. Det fikk meg til å mimre og tenke....
Vi lever nå i en verden hvor mange kan kjøpe seg mye av det vi ønsker oss. Hvert år handler vi inn ny julepynt og gjerne fornyer og endre på stilen vår.
Mange kjøper ny eller lager ny adventsstake hvert år, alt etter hva årets trend er. Åja, jeg er en interiørblogger og driver en interiørbutikk så dette er min business. Alikevel er jeg stor fan av tradisjoner og bruk av det "gamle" også.

Husker så godt julepyntingen hjemme, jeg fikk være med mamma. Hvert år stod julenissene, snømenn, lysestaker og dorullnisser på samme sted. Jeg kunne pakke ut en snømann og huske at akkurat den skulle stå i nettopp den vinduskarmen. Det var tradisjon det!
Desverre tror jeg ikke jeg klarer å føre den tradisjonen videre til mine jenter. Mye fordi vi flytter om på møblene her hjemme, bytter ut og jeg liker å flytte på nipset. Men jeg skal uansett ikke bytte ut julepynten fra år til år bare fordi årets trend er sort, hvit, grønn, gull eller hva det måtte være.
Noe nytt kommer i hus hvert år, det er ikke til å unngå. Men jeg er også glad i mye av pynten jeg allerede har, rart hvordan det ikke blir jul uten...

Skifter du ut pynten og følger trendene?
Jeg MÅ ha noe rødt skal jeg få skikkelig julefølelse. Selv er jeg ikke en veldig rød person, men noen få nisser og røde tekstiler må inn. Sammen med sølv, glass, grått, hvitt, lin, røffe treprodukter og granbar har jeg en miks jeg liker og trives med. 
Nøtter, kaker og snop må stå fremme i julen. Jeg bruker det som en del av interiøret. 
Nisseparet som er salt og pepper MÅTTE stå på fatet for det gjorde det hos Mommo, sa frøkna her:)


Noen nyheter i nettbutikken er lagt ut nå.
2.etg trefat  her
Krukke med teksten SNOP  her


Ønsker deg en fin torsdag, spennende om det kommer snø imorgen!?
Håper på snø jeg:)

Fra hus til hjem

God kveld!
Noen av dere som har fått julestemning?
Igår var vi på julegrantenning med pepperkaker, gløgg og nisse. I tillegg spiste vi julemiddag og huset vårt er så og si ferdig julepyntet. Fortsatt klarer hverken jeg eller mannen å få helt den rette julestemningen. Lurer rett og slett på om det kan være snøen som daler ned som mangler...?
Huset vårt formes mer og mer til et hjem. Jeg synes ikke et hjem blir helt komplett før man får noe på veggene, og aller helst noe personlig. Ting tar tid her i heimen, kanskje mest fordi mor selv har "hull i veggen" vegring. Tenk om jeg angrer?

Jeg klarte endelig å bestemme meg og fikk vaktmestern (pappa) til å hjelpe meg siden vi har gipsvegger i stua. Bildelister er jo genialt, nå kan jeg endre og bytte akkurat som jeg vil! *Hurra*
Endelig kom de fine bildene av jentene mine opp, mine to hjerter. Og ELSK på den nye klokken min, noen få igjen  her.
Nå skal jeg lage en kopp kakao til meg og mannen, før vi skal få med oss Farmen.

Ønsker deg en flott kveld og nyt morgendagen!
Desember går så altfor fort.

Stemning!

God kveld!
Håper du har hatt en fin tirsdag? 
Den er ved veis ende og jeg er straks på vei inn på soverommet. Ville bare vise dere litt av kveldens bilder. Jeg elsker kveldene her hjemme, vil ikke at de skal ta slutt. Egentlig snakker vi lakenskrekk:)
Noe av det koseligste med tiden vi har foran oss nå er selve stemningen. 
Jeg elsker julen og alt som hører med den. Men julestemningen er det flotteste. Hos meg kommer den når jeg hører på julemusikk, tenner lys, baker, ser julepynt eller ved spesielle lukter som minner meg om jul. For ikke å snakke om alle de faste julefilmene jeg MÅ se før jul hvert år. 
Stuen har fått litt touch av jul idag. Herregud som jeg koser meg akkurat nå!
Jeg har tent masse lys, adventsstjernen er på plass, julete i koppen og jeg bare nyter.

(interiør og tekstiler er stort sett fra Drømmeverden interiør)

Nattaklem fra

Julebord!

Happy Mandag!
Nesten så jeg lyver litt nå, ihvertfall hvis noen hadde sagt det til meg idag tidlig.. Natten har bestått av mye nattevåk siden vesla har tett nese, og er avhengig av smokk. Jeg har løpt frem og tilbake for å trøste, legge henne ned, gi smokk og tørke nese. I ett lite minutt der angret jeg på at hun hadde eget rom...
Men nå etter noen timer med babykos, en deilig joggetur ute i den friske luften, varm dusj og en herlig lunsj kunne ikke mandagen blitt bedre:)
I helga koste vi oss på fjellet hvor det var mye snø. Kjempekos for jentene som fikk testet akebrettene sine. Marielle på 9mnd satt rett opp og ned med armene rett ut, sånn er det med vintertøy på. Ganske komisk:) Det å komme hjem til bar bakke var helt greit, jeg er ikke altfor glad i vintern og den kan godt vente litt til... bare det blir snø til jul!
Som butikkeier er man godt igang med forberedelser til jul. 
Ja faktisk ble alt handlet inn allerede i august. Drømmeverden er nå julepyntet for lengst og en del av godbitene har allerede for nye hjem. En av mine favoritter er tekstil serien i rødstripet. Så lun, koselig og litt røff på en gang. Også liker jeg de dusere fargene.

Sett så søt gris?
Den falt jeg sånn for, og det gjorde Pernille også. HUn håper at den kan flytte inn på rommet hennes til jul:)

Alle jule tekstilene og grisen finnes her
 sølvskål (den med pepperkaker)  Her
4 på rad lysestake  her
Servise jeg har brukt er Greengate red spot og sophie vintage.  her

Ønsker deg en fortsatt fin mandag!
Ny uke, nye muligheter.

Julefreden...

 ...senket seg over Villa Drømmeverden!
Fantastisk nydelig med juleferie og kos med familien.
Flere som nyter juledagene?
 
Lille julaften troppet min mor og far opp på døren her. Mamma ville vaske gulvene i huset og pappa skulle være litt vaktmester. Gulvene ble vasket, og opp kom både gardinstenger, knagger, nøkkelskap og diverse annet.
For en glede!
Tror min kjære var redd han måtte trå til med gulvvasken i år *flirer*
Sånn er det med litt slærkete bekken, og kynnere bare man anstrenger seg litt..
Julaften ble feiret hos oss med familie, deilig med jul i eget hus igjen!
Bordet dekket jeg med lin, sølv og litt rødt. Liker den grove duken mot det "fine" sølvet.
Serviset mitt er bondeserviset fra Porsgrund Porselen. I utgangspunktet ikke helt meg, men jeg liker det til jul. Også er det noe spesielt med det, siden min bestemor og bestefar har gitt meg deler til det siden jeg var ganske ung. Nå er det komplett og vel så det:)
Idag bærer det av sted til nytt juleselskap, så jeg får hive meg rundt her.
Koselige dager dette!
 
Håper du nyter dagen sammen med venner og familie!
juleklem fra

Litt jul i hallen og vinneren!

God kveld fra hallen!
Sakte men sikkert blir det jul i vårt hjem. Herregud, så treg jeg er i år!
Turbomamma har for lengst mistet 5.giret, som jeg vanligvis liker å holde. Får håpe og tro det er dette svangerskapet som sinker meg..og bittelitt mye å gjøre på jobb denne høsten og julen, jippi!
Til helgen skal TV stua få litt jul også, da er jeg ferdig med julepyntingen. Sånn rett før den skal ned igjen..hihi.
 1 måned igjen til permisjonen min begynner, Jiiises dette har gått unna!
(fordelen med det må være at da skal hele nyhuset få et touch av denne interiørdama, og noen nye møbler skal inn. Hjemmet vårt skal formes ferdig!)
Da har jeg mye å vise dere da. *glede seg*
 
Denne fine Merry christmas puten skal en av dere heldige også få!
*Trommevirvel*
 
Den heldige vinneren denne gangen ble:
Line som du kan besøke her
 
GRATULERER!
 
Bloggen nærmer seg hele 200 000 besøkende, svimlende!
Da skal vi lage litt sprell her:)

 
Puten finner du her om du ønsker den.

Helt slått ut!

 
Hiv og hoi!
Under en uke til jul og her ligger vi stort sett vannrett..
Lillemor er ikke i form og jeg har ikke følt meg helt i slaget selv heller.
Hater å ikke ha energi og få unna alt jeg har på planen.
Gudskjelov har jeg fantastiske ansatte som står på i disse travle tider i butikken.
Jeg har fått unna en del administrativt ikveld, det var godt!
Kan jeg sove godt i natt, håper jeg... Forrige natt ble ganske søvnløs, stakars lillemor!
    

 


 

Tusen takk for hyggelige kommentarer og mailer fra dere lesere!
Dere gjør det ekstra gøy å dele litt av mitt liv, hjem og jobb med dere.

Er dere i rute til jul da?
Her har vi igjen litt innpakking av gaver, husvasken og pynting av juletre.
Burde gå veldig fint:)

Trekning av puten utsettes til imorgen kl.18
Nå er det køyetid.

Blogges!


2 uker igjen..

Et lite livstegn fra meg!
Tenk at det bare er 14 dager igjen til jul!?
Jeg startet tidlig med jul siden jeg driver butikk, men synes alikevel at tiden frem til jul har gått så fort. Selv hektiske tider har jeg fått tid til å bake, pynte og nyte førjulstiden med mine kjære.
Og det er fortsatt litt førjulskos igjen:)
 
Pyntet en trollhassel i stuen for litt siden, men har ventet på dagslyset.
Flere bilder kommer imorgen. Og litt annen snacks:)
 
Nå hører jeg sengen skrike etter selskap!
Good night:)

Ny kjøkkenhylle!

God kveld fra sofakroken!
Idag var det ekstra deilig å sette rompa nedpå etter en lang dag, rart hvor deilig det er noen ganger:)
Endelig har veggen over slagbenken fått en kjøkkenhylle og litt stæsj. Den veggen har vært så altfor tom. Tallerkenhyllen in som skulle opp på denne veggen ble så feil i fargen.
Deilig å finne den perfekte hyllen!
Kan finnes HER

Kjøkkenet har fått noen elementer i rødt, men ikke for mye.
Gjerne ikke så mye som skal til, men noen nye tekstiler hjelper ofte mye.
Klokken ble flyttet fra hallen og inn på kjøkkenet, synes den passet fint her:)
 
Torsdag og langåpent i butikken imorgen, kanskje vi sees?
Sov Godt!
 
 
Alt interiør kommer fra Drømmeverden interiør.

Startskudd!


  God søndag og 1.advent!
Temk at vi endelig er kommet inn i desember måned, den beste tiden på året.
Tiden skal nytes med julepynting, baking, familiekos, juleshopping og hyggelige kunder.
Jeg er klar!
 Tidligere i uken ble kjøkkenet vasket og nye julegardiner ble hengt opp.
Lyse julegardiner ble så trivelig, slipper det lille som er av lys inn.
 
Jeg har lånt med meg et småmøbel hjem fra jobb, som ser ut til å passe over slagbenken.
Tror jeg får lurt noen til å hjelpe meg med å henge opp idag. Gleder meg til å vise!
 
 
Julebord med treningssenteret igår var koselig, selv om vi var hjemme før 23!
Gravid+julebord= greit å dra tidlig:)
 
En spent frøken som snart kommer hjem.
Pepperkakehus-pynting står på planen!
 
GOD SØNDAG

Pepperkaker!

Hei og hopp!
Håper uken deres er topp?
Denne frøkna er ihvertfall happy for å ha fått snø ute, julestemningen kommer snikende:)
Og jeg har fått økt plassen for bilder på bloggen.
Godt å være tilbake.

 
Noe av det første vi pleier å gjøre i julen er å bake pepperkaker, for de skal jo nytes hele desember. På søndag bakte vi en stoooor boks med pepperkaker og laget alle delene til pepperkakehuset.
Til helga skal de pyntes og huset skal overfylles med godis, ja for det er lillemor sin jobb. Hun teller dager.. (vi må vente til helga for da er pappaen også hjemme)
Desverre rakk vi ikke begge deler på søndag, for hun ble aaaaaldri ferdig med å bake.
  Rene baker'n!
Gløgg må til når man baker.
Herregud, som jeg ELSKER julen!!
 
Bilder av mitt julepyntede hjem kommer fremover ettersom jeg får frem skattene fra eskene.
(ikke alt som er skatter ser jeg, tatt vare på litt for mye rart opp gjennom årenes løp..)
 
Har du startet julen?
 

Småstarter litt..

God søndagsmorgen!
Håper uken har vært fin? Min uke har vært altfor stappfull og gått litt for fort.
Mannen er i full jobb igjen, så med han borte hele uken blir det litt ekstra på meg. Men jeg og lillemor koser oss vi:)
Igår laget vi pepperkakedeig og sang pepperkake-bake sangen, til stor stas for snuppa.
Idag blir det pepperkakebaking med julemusikk og gløgg. Tror kanskje julegardinene kommer opp idag også. Og kanskje litt annet dill?!
 
Jeg skal NYTE desember i et ferdigpyntet hjem. Når man driver en interiør og gave butikk vil mye av tiden bli tilbrakt på jobb i desember og da er det deilig å være ferdig med alle forberedelsene.

 
Har du startet med juleforberedelsene?
 
Ønsker deg en flott søndag!
 
klem fra

Litt tidlig?

God søndag formiddag!

 Sitter på kjøkkenet med tente lys, kaffekoppen og bloggen. Lillemor og mannen har løpt ut døra, vaske bilene står på planen. Idag fikk jeg sove lenge og ble vekket til ferdig frokost.
Hverdagslykke
 

 
Det ene kjøkkenvinduet er pyntet til jul!
Galskap? Ja, helt klart.
Men jobber man i denne interiørbransjen må man tenke sesong lenge før alle andre. Allerede i august og tidligere ble julen bestilt inn til butikken min. Nå har en god del begynt å komme inn.
 
Som kunde bør man også være ganske tidlig ute, husk at godbitene går først. Ingenting er vel mer irriterende enn at varen du har bestemt deg for å kjøpe er utsolgt!
Leverandørene er ofte utsolgt etter at de har sendt ut nyhetene, spesielt i tiden før jul.
Det er i november mnd utvalget er best, og man bør handle. Selv om man ikke pynter før desember. Kjøp også gavene i november, så kan du nyte desember!
 

 
Juleproduktene her skal selvfølgelig pakkes sammen igjen og leveres tilbake til butikken.
Jeg likte veldig godt denne liftgardinen, den er ikke for mye og litt nostalgisk. Fikk litt Carl Larsson følelse. Jeg liker litt rødt til jul, men ikke for mye. Ruter, striper og lin er mine favoritter for juletekstilene.
Hva synes du?
 
Liften finnes i  nettbutikken
Puten med i lin med tekst finnes HER
Serviset er Fay red og red spot fra Greengate, boken er sanselig jul.
 
Nå skal "roterommet/babyrommet" til pers!
 
Nyt denne fine høstsøndagen!
Lovte bilder fra butikken, men minnekortet til kamera satt i PC'n hjemme..
 


Klarte ikke la være!

God kveld fra sofakroken! 
 Idag klarte jeg ikke la være...et julemagasin ble mistenkelig nok med i handleposen.
Jeg har fått bladd litt i bladet, måtte tyvlese litt. Med Pernillemor på fanget, hun gleder seg nok like mye til jul som mor selv. Bladet skal nytes til helgen på årets store jentehyttetur!

Første julen i nyhuset gleder jeg meg stort til!
Hvor skal juletreet stå? Hvilken stil er oss? Tradisjonelt, mye rødt, sølv, natur..ja, valgene er mange.
Jeg har begynt å planlegge, dere skal få se fremover.  
Siden jeg driver en interiørbutikk har jul vært et tema i lang tid allerede, innkjøpene starter tidlig. I bakhodet har jeg hele tiden hatt Villa Drømmeverden. Vi har noe julepynt fra før, men det er mye hummer og kanari som er kjøpt i studietiden, noe tatt med hjemmefra og noe kjøpt på salg. 

Hva er din julestil?

"nisseklem" fra

Siste dagen i 2011...

Denne julen har gått altfor fort!
Jeg har storkost meg med mann, barn, familie og venner. Det finnes ikke noe bedre enn lange, late morgener som tilbringes i stuen med fyr i ovnen, nytrukket kaffe og jule barnetv. Null Stress!
Om litt er vi tilbake til hverdagen. Selvom vi koser oss med ferie skal det bli godt å komme tilbake til rutinene. Som det rutinemenneske jeg er:)

Men først skal vi ta imot det nye året! 
2012 blir et bra år, vi har mye i vente.
<3Lykke<3

Da gjenstår det bare å ønske alle et GODT NYTT ÅR!

klem

Julen nærmer seg... og fri frakt i nettbutikken..

Med kun en drøy uke igjen til jul er det høysesong i butikken min for tiden.
Som jeg koser meg!

Varene løper ut av butikken og mange hyggelige kunder besøker Drømmeverden. 
Det setter jeg kjempestor pris på!

Butikken bugner av flotte varer, jul eller ikke jul. Har du ikke mulighet til å besøke butikken, kan du se vårt sortiment i nettbutikken. Der har v i fri frakt ut året! Kan være fint å få med seg:)


Desverre er det altfor liten tid til blogging nå for tiden. Skulle gjerne, men med en butikk som må stadig fylles opp, gaver som skal pakkes inn og en nettbutikk som må oppdateres har jeg ikke nok timer i døgnet. For ikke å glemme mine kjære. Men i romjulen skal jeg besøke dere, lese og nyte<3

Huset har fått murfasade og nyyyydelige vinduer er satt inn idag! Huhei hvor det går....WeEEEE!

Ønsker deg fortsatt en nydelig førjul!


klem

Kurt Nilsen♥

Igår var endelig dagen her for årets julekonsert med jentene!
Iår ble den utvalgte Kurt Nilsen, og han leverte som antatt

Prinsessa sin favoritt, hun synger med for full hals:)
 
Magisk å komme ut fra Drammen Teater med en god dose julestemning, og ute var landskapet dekket av snø!
Julestemning

Vi fikk også høre hans nye sang "Ikveld", en liten premiere:
 

Skal du på julekonsert i år?

VELKOMMEN til nye følgere, håper dere vil trives i min lille boble:)

Ønsker deg og dine en flott onsdag, nyt winter wonderland

Oppdatering av husbygging kommer straksens!
Klem

Meter på meter!

Årets julekalender til prinsessa ble pakker i lange baner:
Det var en storfornøyd liten frøken som hoppet opp og ned da hun kom inn i stuen 1.desember.
Lykke!
Vi har tilbrakt det siste døgnet på hytten til min tante. Hun hadde bursdag så da måtte vi jo overraske litt! Roadtrip med brodern, hans kjære, Pernille og meg. Kos var det!

Ny uke, og vi starter med en herlig jente-bytur! 
Store og små.

Nyt førjulstiden, kjære alle!

Klem

2. Desember

Tenk det er bare 22 Dager til jul!
Her i huset teller vi ned dagene til selveste julaften ved å tenne ett nytt bedelys m/tall  hver dag, stas for liten og stor
I tillegg har prinsessa vår fått en adventskalender med søte små gaver, skal prøve å ta nye bilder av den imorgen tidlig. De jeg tok i ettermiddag ble ikkje braaa...

Nyt disse nydelige førjulsdagene, det gjør VI! 

Klem
 Om noen ønsker de samme bedelysene kan de kjøpes i Drømmeverden nettbutikk

Julestemning!?!

Til tross for julegardiner, adventsstaker, julepynt, svibler, pepperkaker og gløgg har jeg ikke den rette julestemningen... 
Har du?
  Noe av det beste jeg vet med julen er riskrem!
Tenkte det ville sette meg i rett stemning, så idag ble det riskrem â la lavkarbo til kveldskos. Og som vi koste oss; jeg og prinsessa. *LYKKE*

Vil du også prøve?
Riskrem:
Bland pisket krem (kremfløte) med cottage cheese, til ønsket konsistens. Tilsett litt sukrin (søtning)

Rød saus: 
5dl sterkt blandet fun light 
1-2ts Johannesbrødkjernemel (JBM)
*varm opp saften og pisk inn JBM, slik at den tykner. Avkjøl*
 
  *Nytes alene eller sammen med de du er glad i*
Håper julestmningen kommer snikende!

Klem