hits

januar 2016

Når a mor selv har fått luft under vingene!

                                                                                                                                                                                                                 Sponset opphold


Denne helgen kan skrives inn i minneboka. For ei fantastisk helg! Jeg har vært på innkjøp i Oslo fra torsdag til lørdag. Det var duket for Oslo Design Fair (en lukket interiørmesse for bransjen) og itillegg besøkte jeg noen leverandører rundt i Oslo og hadde noen møter. Greit å legge alt til en tur. Jeg overnattet på Royal Christiania Hotell som ligger rett ved Oslo S. Dette hotellet pleier jeg å bruke fordi det ligger så sentralt, har treningsrom og den beste frokosten!

Jeg elsker følelsen av å bo i Oslo. Tidlig i ungdommen planla jeg å studere og bo i Oslo. Desverre ble det ikke slik, men vi bodde 7år rett på utsiden av Oslo. Derfor er det deilig å innimellom få følelsen av å være Oslo-borger:) Haha, jeg vet det er sært, men sant. Alt er så tilgjengelig overalt. I helgen har jeg toget frem og tilbake hit og dit, kjøpt meg en kaffe on the go, møtt fine folk for et møte, spist middag ute... Ja, et typisk liv som jeg ikke har til vanlig. Det er nok derfor det er så deilig innimellom. Er det ikke slik at vi drømmer om det vi ikke har? Etter noen dager er det fantastisk å sette snuta hjemover til familien min og alt det trygge og vante. Borte bra, men hjemme best.

På fredag kom jeg til hotellet mitt for å skifte før jeg skulle videre. Det dundret musikk i resepsjonen og bassen var til å føle på. Jeg hoppet inn i heisen og på vei oppover så jeg rett ned på en sinnsyk fest! Dansefoten begynte å bevege seg og jeg hadde så lyst til å gå inn dit. Men nei, ikke alene. Jeg gikk av i etasjen over festen og der var det en terrasse med sofa, og utsikt til festen. Perfekt! Musikken var akkurat i min gate, bassen dundret, masse lys, ja det var helt syyykt! Og da disse romfarerne entret scenen så trodde jeg dansegulvet skulle lette:)Tusen takk for en deilig, etterlengtet og helt vilt opphold Royal Christiania♥ Vi sees snart igjen!

Trening og Frokost- en perfekt start!

sponset overnatting


God Lørdag dere♥ Tredje og siste dag her i Oslo står for tur. jeg har hatt noen spennende dager med innkjøp, messe, møter og mye kos. Jeg tok en rolig kveld igår hjemme hos Marna (Komikerfrue) med litt cava og skravling. Mammaen hennes og søsteren var også der, ja nå har jeg vel snart møtt hele slekta hennes. Flotte mennesker!

Idag startet jeg dagen med en treningsøkt, samme som igår. Jeg er mest glad i hotell som har treningsrom, slippe å lete opp et treningssenter i nærheten. Jeg har ofte ligget på Clarion Hotel Royal Christiania, de har et kjempefint treningsrom! Det finnes ikke noe bedre enn å trene for deretter å ta en deilig dusj og tusle ned til frokost. Frokosten ja, den er virkelig noe for seg selv her. De har ALT, og litt til. Delikat, friskt og et stort utvalg. Hotellfrokost er noe av det beste jeg vet om, plukke akkurat det man vil. Men jeg liker at de har sunn og frisk mat. Altfor mange steder har overflod av bacon, pølser og egg som svømmer i fett. Nei takk! 

-Only Hot People Sweat- 

Jeg skal pakke med meg kofferten min og komme meg til Lillestrøm for siste dag på messe. Mange spennende innkjøp idag:)

Herlig lørdag♥

Messetid og innkjøp!


God morgen fra Oslo♥ Da er første dag med innkjøp på Oslo Design Fair unnagjort, idag venter en ny dag. Jeg har brukt tiden på å suge til meg inspirasjon og sjekke ut nye merker. Det er så mye fint å velge i at jeg nesten går i spinn! Det gjelder å holde budsjettet tett til brystet så jeg ikke går spinnvill:) Hei dere, kom gjerne med ønsker og tips til hva jeg skal ta inn av varer og merker. I´m listening! Drømmeverden er jo her for dere, husk det.

Idag skal jeg i en del møter og innkjøp rundt om i Oslo. Først ut er Minus som er blitt en stor klesleverandør hos oss. Mye fint, gode snitt, fine priser og kvalitet. Kan vi be om mer? Jeg skal møte en venninne først som skal bli med på innkjøp. Hun er også en blogg-ambassadør for Minus. Hun har vært å se på 4-stjerners middag denne uken, kanskje du vet hvem jeg skal møte? Jeg gleder meg ihvertfall til å skrave og catche opp:)Ønsker deg en fin fredag! Hei, det er FREDAG!!!

Husk at vi har en fin deal på møbler i butikken nå og i tillegg kjører vi Ta 3 betal for 2 på hele butikken denne helgen. Besøk mine fine ansatte som holder fortet mens jeg er på vift!:)

Er du på utkikk etter nye Møbler? SE HIT!

Reklame for Drømmeverden


Så fort vi bikker over til et nytt år så kommer trangen til å forandre hjemme, pynte opp med lysere farger og ta en skikkelig vår-rengjøring. Ihverfall har jeg det slik, og jeg er vel ikke den eneste? Her om dagen startet jeg på en NY liste (ja, jeg elsker lister!) for hva som må fikses, gjøres ferdig og forandres på her hjemme. Jeg har så lyst til å male stuen vår, nå er jeg i tenkeboksen. Jeg er veldig glad i den lyse fargen vi har, men en forandring er sjelden feil. Noen nye systemer skal inn her, spesielt på barnerommene. Gjestebadet skal oppgraderes (bare stæsjet da) og jeg håper stellebordet snart kan kastes ut. Ett nytt møbel er bestilt til huset også. Mer om dette en annen gang:)

Jeg skravler meg bort her, over til overskriften. Siden jeg vet at mange ønsker å fikse opp hjemme så har jeg laget en god deal til dere. Ved kjøp av møbler hos Drømmeverden så gir vi deg et gavekort på interiørartikler. Hvor gøy er det ikke å kunne ta med seg masse fint av interiør GRATIS når man kjøper møbler! Vi fører alt av møbler fra Riviera Maison og Artwood bl.a.

Møbel Avtale 28.Jan-13.Feb:

For hver 5000,- du kjøper Møbler for gir vi deg et Gavekort på 500,- som kan brukes på interiørartikler. 


Imorgen reiser jeg avgårde til Oslo. Diverse møter, innkjøp og annen business står for tur. 3 dager hvor jeg bare skal jobbe og tenke på meg selv, nesten. Fantastisk! 

 

 

Tankefull!


God morgen fine leser♥ Nå er det en uke siden jeg postet noe her, en uke som har gått utrolig fort. Takk til de som har etterlyst meg:)

Uken har vært fylt av tanker. Hodet koker over, det er ikke plass til mer nå. Mange tanker som skal tenkes ferdig, mange uferdige tanker. Jeg er så takknemlig for alt jeg har i livet mitt. Livet mitt er beriket av mye bra og jeg har det bra på alle plan. Men alikevel vil jeg noe mer. Vanskelig å forklare. Noen som skjønner? En dag fyker av sted, vi skriver snart bare mandager og fredager for tiden flyr, sommer-høst-jul-vinter-vår. Ja, årene flyr fort. derfor vil jeg det beste ut av den tiden jeg har fått tildelt. Som dere skjønner så er hodet mitt fylt, jeg analyserer og finner løsninger.

Jeg har lenge tenkt på en endring her inne. Til tider føler jeg meg litt lei og lite inspirert til å bare vise interiør og hus bilder. Jeg ELSKER interiør, misforstå meg rett. Og det blir det mye av også fremover. Men det vil komme mye annet spennende her også. Dere skal få bli bedre kjent med meg, mitt liv og mine hobbyer. Og masse bra tips og ideer! En god dose inspirasjon på flere plan. Og en ærlighet dere ikke har sett her før. For livet er ikke bare en dans på roser♥

Jeg GLEDER meg stort! Planene er lagt sammen med personer som inspirerer meg og gir meg en superstyrke!

Mitt favorittfat for tiden! Og når sommeren kommer så skal det jammen meg få flytte ut på terrassen. Perfekt at det nå er på SALG. Du finner det HER.

Titt innom senere for en spennende nyhet:)

En skikkelig FROST prinsesse!


Hun har telt ned dager, eller jeg har gjort det for henne. Men hver dag kom spørsmålet: jeg bursdag dag? Hun var klar i talen når det kom til hva hun ønsket seg: Elsa, Anna og dotteri (les: godteri:) Kaken hadde hun også helt klar for seg for den skulle være Elsa, Anna og GLITTER! Meget bestemt hun her:)

Endelig var dagen her og vi skulle feire Marielle 3år. Vi startet dagen med gaver, sang og muffins med tent lys. Hun lyste om kapp med lyset. Senere på dagen fikk vi besøk av den nærmeste familien til pølsefest (hennes livrett nr.1) og kaker. Hun fikk så mye fint og alt falt i smak. Marielle har tydelige ansiktsutrykk som er ubetalelige. Hver nye gave hun åpnet og hun lyste opp, tydelig å se at det falt i smak. Lille skjønne♥


Jeg har så store planer for bloggen fremover. Men først må en del på plass først. Ja, og for ikke å snakke om nettet her hjemme. Dette innlegget startet jeg på igår kveld. Jeg brukte mange timer bare på å laste opp bilder. Og ikveld har jeg brukt over en time på resten. Nettet er så tregt!! Imorgen må jeg kontakte nettleverandør for dette går ikke:/ Gleder meg så til å være fult tilbake på bloggen med mye spennende!

Klem herfra

 

Sjefen har bursdag!


God morgen! Her i huset startet vi dagen tidlig med sang, muffins og pakker. Veslemor i huset fyller 3år!

Hun har telt ned dager hele uken og bare ventet på søndag. Litt usikker på om hun helt forstår hva bursdag er, men hun vet hva som skal til. Hun skulle ha pølser, kake og godteri:) Ja, og Elsa og Anna bursdag. Vi venter huset fult litt senere idag så jeg tror hun kommer til å legge seg både mett og fornøyd. 

Babyen min har virkelig vokst seg til å bli en stor jente. Hun er MEGET bestemt, en skikkelig tullehøne, har mange gode klemmer og sjarmerer de fleste. Hun sprer rundt seg med klemmer og "gla i deg". Vi smelter hver gang♥

Vi er kjempeglad i deg Marielle♥

Slik gjør du hjemmet koselig etter julen


Så fort julen er ute av huset blir det veldig rent og tomt i hjemmet. Jeg er en av de som synes det er så trist å pakke ned julen, det er jo så lunt med all julepynten og lysene. Men når alt er pakket bort så er det nesten litt godt at det blir så lyst, og det er bare å glede seg til desember igjen. 

For å skape litt mer liv i hjemmet og gjøre det lunt så har jeg noen tips til dere!

  • Tilfør en farge du liker og synes passer tiden vi er i. Jeg elsker rosa og alle dens toner, men blått er også en favoritt her hjemme. Hjemme har vi en base av lin, hvitt, treverk og rotting. Da passer det perfekt med en farge som skaper litt liv. 
  • Bruk tekstiler og lek med de. Bland forskjellige stoffer slik som strikk, linstoff, mønster, skinn og pels. Det skaper en god miks. Ikke vær redd for å bruke mange puter, det gjør det lunt.
  • Fyll på med blomster, ekte eller falske. Gjerne i samme farge som du har tilført i form av puter osv.
  • Lys, lys, lys. Tenn lys og sett en ny lampe i vinduet om det ble veldig mørkt uten adventsstaken:)


Hortensia som lever evig! Finnes HER

Lykke til!

 

 

Hodepine, kaffetørst og hvilepuls!


Du vet du er avhengig av kaffe når hodepinen banker på døren i 11-tiden. Det kjennes som at pannelappen skal trykke seg ned i øya. Og det verker fra tinningen og ned i nakken. Du har mest lyst til å ta den kaffekoppen i håp om å få vekk smerten. Men det er det ikke snakk om! 

Dag 1 på Change 9 er ved veis ende. Kroppen kvitter seg med allskens shit etter jula og det merkes. Dundrende hodepine er et bevis på at alt jeg tilfører kroppen til vanlig ikke er det beste. Faktisk så får det meg til å tenke mer over hva som puttes i munnen. Hva godt gjør kaffe, sukker, salt osv for kroppen om det er slik den reagerer når det kuttes ut? 

Dag 1 og 2 på Change 9 innebærer lite mat. Dette for at alle produktene skal kunne gjøre jobben sin, og kroppen skal nullstilles. Jeg har ikke vært plaget med noen sult idag. Knasket bittelitt fra frilista og drukket masse vann. Jeg kjenner meg litt trøtt nå ikveld, men det er helt innafor. Gleder meg til reisen videre:)
Change 9 er supert for alle som vil kickstarte kroppen mot en sunnere og smalere seg. Jeg er igang, bli med du også da. Sjekk ut her, eller send en mail til margitshelse@gmail.com

Bli den beste utgaven av deg selv NÅ!


Hei mandag med nye muligheter♥ Idag GRIPER jeg muligheten mer enn noen gang. Starten på noe nytt, starten på prosjekt MEG. Jeg legger bak meg en tøff høst og jul. Tiden fra høstferien til jul føltes som en lang uke. Jeg har hatt altfor mye jobb og prosjekter på en og samme tid, noe som resulterer i en sliten kropp. Det kjentes både fysisk og psykisk. Juleferien brukte jeg på å tenke, analysere og finne svar. Jeg har kommet frem til at jeg skal sette meg selv mer i førersetet og ta vare på meg selv. Gjør man ikke det selv så gjør heller ingen andre det.

Det siste halvåret har jeg vært flink til å trene og spise sunt, men stress har vært en stor faktor også. Det var først da julen ringtes inn at kroppen min sa stopp og jeg kunne kjenne hvor sliten jeg var etter en hektisk periode. Jeg koste meg med julegodt, god mat og altfor mye pepsi-max. Nå er jeg hektet igjen, sødern og. Jeg som var blitt så flink. Resultatet etter julen er dårlig med energi, noen kilo ekstra og en tung kropp. Men NÅ er det nok! Idag tar jeg grep og starter på min FIT reise. Først skal jeg kickstarte kroppen med et 9 dagers program. Rett og slett for å restarte kroppen, nullstille den. Det skal bli godt å vaske ut jula en gang for alle♥

Vil du også bli med? JA!! Jeg viser vei og du kan følge på, tenk så moro å være flere:) Send meg en mail på margitshelse@gmail.com så forteller jeg mer:)


 

#Getforeverfit2016

Vi er en STOR gjeng som starter opp i Norge og scandinavia den 13.januar. Bli med du også! Tett oppfølging, egen facebook side, egen PT, og masse inspirasjon er en del av pakka. WoooHO!! Bli den beste utgaven av deg selv:)

-SnoW DaY-


God morgen♥ Stemningsfult i stuen vår denne morgenen med tente lys og skumring. Ute snør det fortsatt, endelig kom snøen. Bare en måned for sent etter min mening, men godt den kom. Vi skal ut å ake idag! Moro for store og små:)

Jeg ville bare innom for å ønske deg en fin søndag og gi et lite tegn fra meg. Det har vært en lang arbeidsuke for min del som ble avsluttet igår. Juleferie er deilig helt til man begynner på jobb igjen. Da er det mye å ta igjen, ja og for ikke å snakke om denne vareopptellingen. Hat! Men vi kom i mål denne gangen også. Nå er jeg klar til å nyte den eneste fridagen denne uken sammen med familien min♥

Fin fin Søndag til deg!Et tegn på noe stort!


På bordet står en fin bukett med fargerike tulipaner♥ De er et tegn på at våren nærmere seg, vi er på vei mot lysere tider. Det gjør meg godt! Julen er fantastisk, men det er også deilig å bikke over nyttår og vite at man kan begynne litt på nytt. Alle dagene ligger foran oss, det gjelder å bruke de rett. 

Buketten vitner ikke bare om at våren kommer, men den er også et tegn på noe stort. Jeg har oppnådd noe. Noe jeg er veldig stolt av. Jeg har kommet opp på et leder nivå i min karriere. Det gir energi og motivasjon til å fortsette denne fine reisen. Den skal jeg ikke gå alene, nei jeg skal gå den sammen med mine kollegaer. Drømmene mine er store, jeg elsker å drømme og sette meg mål♥

Har du Drømmer?


Vil du bli med meg på denne spennende reisen og realisere dine drømmer? Det er lov å drømme stort! post@drommeverden.no


 

Ikveld tok jeg med meg jentene på kino, sammen med med bror og våre foreldre. Den nye Flåklypa filmen var så fin! Det er godt å sette til side mange ting man skal eller må og bare gjøre noe hyggelig. Det er flest hverdager og de må vi ta vare på♥

Nattaklem fra frua som våknet 04.30 idag helt stappfull av ideer og tanker:)

Velvære i en fei!


Hverdagen er igang igjen for fult. Jula er vasket ut av huset her hjemme, nå gjenstår bare å få vasket det ut av kroppen også. Det er deilig når det står på, men hverdagene er absolutt best. Mine hverdager går i ett, men slik er det vel for de fleste? Det går i jobb, skole, barnehage og aktiviteter, middag, trening og lekser på kveldene. Da blir det lite tid til meg selv. Flere som kjenner seg igjen?

Jeg trenger enkle, kjappe og gode løsninger for å få litt velvære og egenpleie. Det beste jeg vet er produkter og løsninger som er 2 i 1, eller 3 i 1. Jeg kan ikke ha for mange produkter i skuffen, da ender jeg opp med å bruke halvparten og resten blir bortkastet penger. Luksus for meg er å sette av tid til en hårkur. Perfekt når man kan bruke conditioneren som hårkur! 

(Annonselenker) Shampoo// Conditioner 


Nå sitter jeg med bena høyt i sofaen med en kopp tea i hånda. Kroppen er deilig sliten etter en god treningsøkt etterfulgt av en varm dusj. Ikveld har vi hatt et GetforeverFit arrangement. Moro at flere av dere vil kickstarte kroppen nå i januar. Gleder meg til vi er igang alle sammen:) Vil du også bli med? Ta kontakt med meg på margitshelse@gmail.com

Nattaklem!

Den dagen jeg sluttet å bry meg om hva andre mente var den dagen jeg vant!

God morgen♥ Altfor mange av oss bryr oss om hva andre mener og vil leve opp til normalen. Men hva er normalen? Er det et A4 liv med en 8-16 jobb, barn, stasjonsvogn, hus og hund? Mange kan ikke komme med en egen mening før noen andre gjør det først. Eller tør å tråkke ut av komfortsonen. De som viser seg frem mer enn andre sees på som selvopptatte og tror at de er noe. Ja, for janteloven kicker oss i ræva så fort vi gjør noe utenfor normalen!

Jeg hadde det selv slik i mange år. Det var skummelt å synes i mengde, å ha en mening eller gjøre noe utenfor normalen. Som 17åring reiste jeg helt alene til USA og gikk ett år på skole der. Det var min oppvekker i livet. Over there er det lov å ha en egen mening, det er lov å syntes i mengden og det er lov å tro at man er noe. Den dagen jeg valgte å bli en blogger tok jeg et valg. Jeg valgte å syntes og visste at flere ville ha en mening om meg. På samme tid startet jeg butikk på et ganske lite sted, noe som gjør meg veldig synlig. Når man blir en synlig person så vil også folk ha en mening om deg. 

Iløpet av disse 7årene som blogger og 5år som butikk-eier så har jeg hørt mye forskjellig om meg selv. Til og med ting jeg ikke visste. Noen har meninger om mitt hjem, min butikk, meg som person, eller meg som mamma. En gang fikk jeg høre at mannen min hadde flyttet ut, en leser hadde bare lest overskriften "mannen forlot meg". Haha! Butikken min skulle legge ned, nok en leser som kun hadde lest overskriften. Ja og slik kan jeg fortsette. Er du en av de som bare leser overskrifter? Vel, så feil kan dere ta. Det vil alltid finnes skravlekjerringer der ute som sprer rundt seg med løgn, eller nettroll som sprer hat. Stort sett bunner alt i misunnelse og uvitenhet. 

Hvor mange har ikke hørt noen si: jeg har hørt at hun bla bla bla.? Det er skummelt å tro på at noen har hørt noe, da har de ofte lagt på historien sin for å gjøre den litt mer juicy. Jeg tar alltid slike utsagn med en klype salt. Derfor sprer jeg ikke slike historier videre til andre. Noe av det verste jeg vet er baksnakking av andre. En ting er å ha en konkret mening om noe, men man snakker ikke stygt om en annen person! Jeg snakker heller aldri stygt om kundene mine, det er tross alt de jeg lever av. Jeg er utrolig ydmyk over at SÅ mange velger å handle hos meg. Ja, for Drømmeverden er meg. 

Den dagen jeg sluttet å bry meg om hva andre mente var riktig fikk jeg et friere liv. Jeg vet at alle kan ikke like meg eller det jeg gjør. Men så lenge jeg behandler alle slik jeg vil at de skal behandle meg så vet jeg at jeg gjør mitt beste.
Den dagen jeg ikke brydde meg om hva andre mente, var den dagen jeg vant♥  Og den dagen jeg ble fornøyd med meg selv så sluttet jeg å bry meg om hva andre tenkte. For vi er tross alt vår egen største kritiker. Jeg elsker livet mitt og slik skal det forsette å være- jeg lever ikke livet mitt for å tilfredstille andre.

Bruker du mye tid på å bry deg om hva andre mener?

My Baby is Gone!


Tiden er inne selv om jeg ikke vil. Min minste prinsesse fyller 3år om bare 16dager. Altså hun er ikke noen baby lenger, selv om jeg føler det slik enda. Mulig jeg tviholder litt på denne baby-følelsen. Men nå er det på tide å komme seg litt videre. Marielle har sovet i stor seng et par uker nå, helt siden hun spydde ut sprinkelsenga si. Da ble det en naturlig overgang mens den ble vasket. Hun klarer seg veldig fint i den store senga. Sover hele natten og kommer inn til oss når hun våkner på morgenkvisten. Idag flyttet sprinkelsenga ut og jeg ommøblerte litt på rommet hennes. Det ble så koselig♥

My baby is gone. Enten mammaen liker det eller ikke....

Imorgen bærer det avgårde på spennende ledermøte for min del. Gleder meg til å bli inspirert!

Vår første stund...


Hei 1.januar og godt nytt år til deg♥ Ingenting er som julemorgen sammen med de små. Vi tenner lys, ser på barne-tv og drikker kaffe. Det er skumring ute og stemningen inne er magisk. Med tente julestjerner og juletre så setter det en ekstra piff på stemningen. Jeg gleder meg over julen og alt den har å by på, men ser samtidig frem til at det er over. De siste dagene med slow-tempo og ekstra kos skal nytes før hverdagen kommer igjen og biter meg i rompa:)

Idag var det bare meg og Marielle som fikk nyte denne stemningen. Helt stille, resten av huset sov. En liten kropp tullet seg inn i amrkroken min, filmen Hjem på netflix og julekaffe i julekoppen min. Julen er og blir magisk♥Dagen idag har ingen store planer. Vi skal bare nyte dagen hjemme. Jeg har en ting på agendaen og det er å få meg en god og lang joggetur. Ellers så skal pepperkakehuset rives og vi skal pusle på litt i heimen. Jeg har begynt å tenke på noen nye prosjekter her hjemme, nytt år og nye muligheter. Fikk forresten ja fra mannen istad da jeg la frem prosjektet male stue. Han har ikke vært så villig der tidligere. Mulig det har noe med at det rullet en rallybil til inn på tunet her om dagen!? Haha!

Nyt den første dagen i 2016!