hits

januar 2017

Ønsker du mer frihet i hverdagen?


Hei fra hjemmekontoret! Her i huset var ungene ute av huset ganske tidlig. Jeg fikk unna styrkeøkt nr 2 denne uken, snakk om bra start. Deretter har jeg fått jobbet en del allerede. Hjemmekontor er så utrolig deilig! Det er mye som skal fordøyes og settes i system etter en slik inspirerende helg. Nå er planene lagt og nye mål satt. Jeg krysser av på to-do lista mi fortløpende her. 

Siden jeg er min egen sjef så har jeg en unik frihet. Jeg var også min egen sjef tidligere da jeg hadde butikken, men på grunn av åpningstidene så betydde det liten frihet. Frihet for meg er å bestemme når og hvor jeg vil jobbe, ja og med hvem. Nå kan jeg legge opp dagene mine etter med selv og familien. Minstemann kan ha fri fra barnehagen når hun eller jeg føler for det, jeg er hjemme når skolejenta kommer hjem med bussen og jeg kan hente tidligere de dagene det er aktiviteter på kveldstid. Jeg kan heller ta igjen litt arbeid etter deres leggetid, istedenfor å se på TV eller sosiale medier. De gangene det er planleggingsdag, foreldresamtaler, lege/tannlege time osv så trenger jeg ikke å sette hele verden i bevegelse for å få det til. For ikke å snakke om syke barn dager, det var et mareritt tidligere. Heldigvis er vi alle lite syke. *bank i bordet*

Denne friheten verdsetter jeg så høyt. Tiden hvor ungene er små går altfor fort og jeg vil nyte denne tiden. Jeg vil vite at jeg var her 100%. Dette er nok den største grunnen for at vi er mange småbarnsmammaer som jobber med Forever. Vi har alle kjent på tidsklemma med små barn. Veldig mange velger å bli forhandler mens de er gravide eller hjemme i mammapermisjon. En ekstrainntekt kan hjelpe på for å utsette barnehage start eller slippe å komme tilbake i jobben etter endt mammaperm. Vi er også mange som har begynt ved siden av en annen jobb, bygget oss opp og deretter satset fult. Felles for oss alle er at vi ønsker friheten til å styre jobben vår etter livet istedenfor livet etter jobben (slik mange lever idag). 
Jeg får en del spørsmål om hvordan man blir forhandler, hva kreves, hvor mye tid tar det og kan jeg jobbe fult med dette?

Jeg åpner nå opp for å utvide teamet mitt. Nå fremover har jeg mulighet til hjelpe, coache og veilede 3 stykker. Ønsker du å jobbe hvor du vil, når du vil og med hvem du vil? Har du ekstra stå på vilje og liker å jobbe mot mål? Er du glad i mennesker og liker å hjelpe? Har du sans for helse og velvære? 

Hvis du vil ha mer info, lurer på om dette kan være noe for deg eller bare er nysgjerrig så send en mail: margitshelse@gmail.com. Det er helt uforpliktende! Kanskje vi skal jobbe sammen:)

Helt sinnsykt!

WOW! Jeg er vel hjemme etter en helg i Gøteborg sammen med mange gode kollegaer, både gamle og nye bekjentskaper. Fredag startet med New Manager day, en dag hvor jeg og flere managere ble feiret fra A til Å. (Tror det første bildet av meg sier sitt) Jeg gir meg nesten over! Snakk om å bli satt pris på. Lørdag og søndag var det Scandinavia Gathering som er det største eventet Forever holder for oss forhandlere i Skandinavia.

Bilder fra min snap i helgen, det ble mer bilder der og på telefon enn kamera. Snap: drommeverden

Det må være tidenes firmafest! Jeg har ikke sett på maken. Fantastiske forelesere, masse inspirasjon, feiringer, dansere, show, god mat og drikke. Alt var så gjennomført og profesjonelt! Jeg har hørt at Forever er gode på å lage istand dette, men jeg måtte oppleve det selv først for å virkelig forstå. Hele helgen har vi vært flere tusen forhandlere samlet og alt gikk så smooth. Alle er blitt feiret for den jobben de gjør, snakk om å bli verdsatt! Hvert år kan vi kvalifisere oss for denne turen, hvor vi får inngang, hotell og lommepenger spandert. Det er digg å få slik påskjønnelse. Gjør man en god jobb så får man det spandert, gjør man lite eller ingenting så må man betale turen selv. Rett og slett rettferdig. 
Nå jobber jeg og teamet på for å kvalifisere oss til Summer Party. En stor fest som holdes på slottet til Forever. Her er det også mulighet for å få inngang, hotell og lommepenger. Målene og planen er klar så jeg vet at vi skal klare det:) Vil du bli med i teamet og bli med på kvalifiseringen så er det ikke for sent enda. (margitshelse@gmail.com) Dette blir gøy!:) 
 

Hard work pays off!Jeg er målrettet, har store ambisjoner og vil så mye. En indre kraft gir meg styrke til å gjennomføre de målene jeg setter meg. Ihvertfall stort sett. Det kan både være negativt og positivt. For jeg har opplevd begge sidene. De sier at hard work pays off, men det er ikke alltid positivt. Etter 6 år som butikkeier og driver av Drømmeverden så møtte jeg veggen. Jeg kan vel si at hard work paid off i stor grad, men ikke slik jeg ønsket. Det kostet meg mer enn det smakte for å si det sånn. 

Jeg vat at mange kjører seg selv altfor hardt og møter veggen selvom de ikke driver selvstendig. Det er ofte store krav, deadlines og dårlig lederskap som er med på å skape denne trenden. For man vil jo ikke skuffe sjefen og ledelsen? Jeg kan fortelle deg en hemmelighet: ingen takker deg den dagen du ligger nede. De er mer interissert i når du kommer tilbake, og om de må erstatte deg i mellomtiden. Så igjen: hard work pays off.

Det er en annen og mer positiv måte å se hard work pays off på, og det er å få anerkjennelse etter å ha gjort en god jobb. Får du det i jobben din? De fleste får desverre ikke det, annet enn en klapp på skulderen og bra jobba! Hvis man er ekstra heldig så får man en flaske vin eller en blomst. Men da er sjefen jammen god:) Jeg synes altfor mange ansatte blir tatt for gitt. Det er greit at man skal levere og gjøre en god jobb, man får jo tross alt betalt for det. Men en liten påskjønnelse når man gjør en bra jobb, gjør noe ekstra eller når nye mål hadde vært på sin plass. Det gir mer enn det koster. Alle liker å bli satt pris på! 

For meg var det nytt å bli feiret og hedret slik jeg har blitt i Forever. Jeg husker et av mine første eventer jeg dro på hvor jeg skulle opp på scenen og få min diplom, pin, blomster og stående applaus. Det var langt utenfor min komfortsone, men likevel så kult! Og ikke minst så uventet. Jeg dro hjem med et stort smil om munnen og en giv etter å gjøre en enda bedre jobb. Og der har dere nøkkelen kjære ledere: gi ansatte litt ekstra og de gir dobbelt tilbake! 

Igår var også en slik dag. Jeg og over 70 andre fra hele skandiniva har jobbet oss opp til manager nivå. Det ligger mye jobb bak, men når jobben er så morsom så har reisen dit vært så spennende. Vi ble feiret med brask og bram fra morgen til kveld. Jeg har aldri opplevd makan! Jeg har bare en ting å si: Hard work pays off. Og denne gangen på den riktige måten som gir meg et stort smil om munnen:) 
Lag deg en fin lørdag. Nå skal vi skikkelig igang med Scandinavian Gathering! Flere tusen forhandlere fra hele skandinavia samles. Vi skal høre på dyktige forelesere, bl.a topp-forhandleren i UK. Ikveld er det dinnerparty hvor tema er Hollywood classic. Woho!

On the top of the world!


Hei fra toppen av Gøteborg! Med utsikt ut over Gøteborg fra 27.etasje så kan man vel ikke ha det bedre? Føles som jeg er på toppen av byen her. Mulig jeg er det også? Uansett Gothia Tower hotell er helt amazing. Idag har jeg testet ut gymmen her og det lover bra. Det er ikke mange hoteller som har god boltreplass, bra med utstyr og utsikt ut over byen. Ofte er det jo et lite rom med en tredemølle og litt vekter. Frokosten var enorm! Bare synd man ikke orker å spise så altfor mye. Ville gjerne testet alt:)

Idag er det feiring som står på planen. Jeg er kjempespent for jeg vet jo ikke hva jeg går til. Det eneste jeg vet er at jeg og mange flere skal bli feiret som managere. Nå er vi en del av ledergruppen. Stas! Kamera er med så skal prøve å få tatt litt bilder. Ikveld er det mingel og party party. Hørte rykter om fri bar. Hihi! Det er ikke noen vits i å ta den helt ute for det er mye på programmet imorgen og søndag også. Kjedelig å ikke få med seg det. Men noen glass vin er lov:)
Ønsker deg en fin fredag og fin helg! Jeg må løpe av sted og se hva denne dagen bringer♥

Våren sniker seg inn!


Hei torsdag! Hvor blir det av vinteren egentlig? Det er både kaldt, glatt og bittelitt snø ute. Men det er ikke mye å skryte av. Jeg kunne ønske meg masse snø som lavet ned og gjorde at vi kunne ake og gå på ski. Nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg er helt Northug på ski. Men det er jammen meg bedre med snø enn sånn det er ute nå. Utrolig kjedelig for ungene. Uansett nå skulle ikke dette handle om været. 

Siden det er lite som minner om vinter ute så kjenner jeg at jeg tiltrekkes mer mot våren nå. Lette og friske tekstiler og farger. Er det flere som kjenner det? Jeg fant noen lyserosa puter som jeg bare måtte ha. De matchet de mønstrete putene jeg hadde fra før (de er fra Drømmeverden). Det kunne jo ikke matchet bedre enn dette! Og den rosa lykten min kom så fint frem. Har noen igjen av den i nettbutikken på salg HER. Egentlig tenkte jeg å vente til nærmere påske med å ta frem de rosa detaljene, men nå vet jeg ikke om jeg klarer å sette det bort igjen...

Har du sneket inn litt vår detaljer i heimen? Jeg må kjøpe meg en bukett med tulipaner igjen kjenner jeg. Elsker tulipaner på denne tiden♥

God torsdag til deg!

Vil du være med til Gøteborg?


Er det lov å glede seg ihjel når man skal på tur til Gøteborg i helgen? Jeg gjør ihvertfall det. Ikke bare skal jeg til en storby, men jeg skal også reise uten mann og barn. Det vil si full me-time, noe som skal bli veldig godt nå. Etter en ganske tøff høst så skal det bli deilig å få lufte seg litt:)

Jeg skal bo på Gothia Tower Hotell i Gøteborg. Ser det ikke helt amazing ut? Det er et 5-stjerners hotell med utsikt over Liseberg og Gøteborg. Baren i 24.etasje har panoramutsikt over Gøteborg. Det ser også ut til å ha fint treningsrom (viktig!) og spa. Nå skal jeg ikke være så mye på hotellet, men jeg elsker fine hoteller. Grunnen til at jeg skal dit er fordi Forever arrangerer Scandinavian Gathering 2017. Her samles forhandlere fra hele Skandinavia til foredrag, treninger, mingling, middag og party. Årets kick off 2017! På slike arrangementer spares det aldri på noe. Jeg gleder meg til å oppleve dette, og se hva de overrasker oss med.
Vet du hva det beste er? Jeg har kvalifisert meg til denne turen, så den får jeg spandert av Forever. I starten så tenkte jeg at jeg ikke klarte å jobbe meg opp til dette. Men jobben er jo så gøy, så da har det nesten gått av seg selv. Det er enklere å jobbe seg opp mot noe når man har et mål. Jeg er veldig målbevisst så når jeg setter meg mål så går jeg all in og det gir resultater. Vil du være med å kvalifisere deg til neste tur? Jeg ser etter nettopp deg, og kan veilede og hjelpe deg. Løypa har jeg gått opp før deg, det er bare å følge de. (margitshelse@gmail.com)Antrekkene er i boks og snart pakket i kofferten. Det skal bli så godt med en liten husmorferie. Jeg elsker å være med barna mine og kjenner at det stikker litt i magen når jeg tenker på at jeg ikke ser de på noen dager. Men jeg vet at både jeg og de har godt av dette. 
Du kan følge meg på snap hele helga: drommeverden

Alle gode ting er 3, eller?


Hei Tirsdag! 15 grader i kjølehjørnet er ikke innafor. Kanskje ikke så rart jeg synes det var noe feil. Igår fikk jeg besøk av reperatør for 3.gang på de 4 årene vi har hatt kjølehjørnet vårt. For ca 1år siden stoppet det helt, deretter stoppet det for andre gang, og i helgen synes jeg det ikke virket så kaldt som det pleier. Vel, 15 grader er vel ikke mye å skryte av. Good bye kylling og karbonadedeig!

Fordelen med en jevn strøm av reperasjoner må være at jeg får ryddet og vasket inni det. Utrolig mye vi samler opp og sparer på når vi alikevel har plass. Jeg virkelig elsker å ha kjølehjørne og vil ikke bytte til vanlig kjøleskap. Det er ingen problem å ha selskaper, handle inn til jul eller alltid ha mye kald drikke. Ulempen er når du må tømme det helt... Men dere, er vi bare uheldig eller er det flere som opplever at kjølehjørnet ikke varer så lenge? Vårt er fra Norcool.

For en tid tilbake gikk jeg over til en ny såpe her hjemme. Den er kjempemild, lukter godt og erstatter så og si alle vaskemidlene her hjemme. For den kan brukes til husvask, klesvask, bilvask, oppvask (ikke maskin) osv. Jeg har testet den på vindusvask etter anbefaling fra andre, og det er det råeste jeg har sett. Så igår dro jeg frem såpen for å vaske glasshyllene i kjølehjørnet. Snakk om å skinne!

Info om såpenForever Aloe MPD 2XUltra er et allsidig og konsentrert flytende rengjøringsmiddel. Det fungerer like godt til alle typer vask av klær som til rengjøring av gulv, bad, fliser og til oppvask for hånd. Den rengjør effektivt opp smuss, løser opp fett og fjerner flekker uten å ripe eller ødelegge overflater. Forever Aloe MPD 2XUltra er et allrengjøringsmiddel som virkelig gir grunn til navnet. Forever Aloe MPD 2XUltra er uten fosfor, og de aktive stoffene, tensider, som inngår er lett biologisk nedbrytbare. Det fører til at negativ miljøpåvirkning minsker. Den inneholder dessuten mild Aloe vera for å virke mykgjørende for dine hender og klær. Inneholder ingen optiske blekemidler. Nye Forever Aloe MPD 2XUltra er dessuten dobbelt så konsentrert som vår tidligere MPD. Det gjør at du sparer emballasje og dermed også minsker miljøpåvirkningen. Finnes HER!

Da får vi bare krysse fingrene for at alle gode ting er 3!

All you need is wifi and a dream!


Nå er det litt over et år siden jeg registrerte meg som forhandler av Forever Living. I utgangspunktet gjorde jeg det for å kjøpe produktene til redusert pris for jeg hadde noen favoritter, og tenkte at dette skal være en del av min hverdag i lang tid. Det tok ikke lang tid før jeg solgte en del produkter til venner, familie og mennesker rundt meg. Ikke fordi jeg pushet det på de, men de ville vite mer om produktene jeg brukte og så min entusiasme. Etterhvert så veiledet og coachet jeg andre som ville starte opp. På kort tid krøp jeg oppover karrierestigen. Det var moro, det ga meg energi, bedre økonomi og det tok ikke opp masse av tiden min. Jeg bygget opp en business i Forever på kort tid ved siden av butikken min. Jeg var min egen sjef, men også en del av et fantastisk team.

Jeg jobbet som helse- og karriere veileder ved siden av butikken. Desverre stjal butikken mer og mer av tiden min, og den stjal energien min istedenfor å gi meg energi. Forever ga meg en stor karrieremulighet, men jeg var stuck i hamsterhjulet med butikken min, jeg fikk ikke utfoldet meg nok. Det er ikke bare å si opp som butikkeier, det innebærer en stor avgjørelse. Kroppen min sa stopp og den avgjørelsen ble dermed enklere å ta (du kan lese hvorfor HER)

Veien min videre blir spennende. Jeg står nå i et veiskille hvor jeg kan ta den veien jeg vil. Den gangen jeg registrerte meg som forhandler så så jeg en karrieremulighet også. Jobben gir meg en frihet jeg har lengtet etter. Jeg kan jobbe når og fra hvor jeg vil, for ikke å snakke om med hvem jeg vil. Det er en jobb som passer med kroppen min, min familie, og livet vårt. I tillegg så ønsker jeg, i likhet med de fleste andre, en økonomisk frihet. Det er jo ganske trist å gå rundt i livet å drømme, istedenfor å legge en plan og jobbe seg mot den drømmen.

Jeg er heldig som får hjelpe mennesker med å bedre hverdagen og helsen sin. Mange ganger så er det ikke så mye som skal til. Trening, riktig kosthold og ikke minst tilskudd kan gjøre så utrolig mye. Får man litt ekstra velvære på toppen der så blir livet komplett:) I tillegg så veileder jeg mange ut av hamsterhjulet. Enten det er snakk om å tjene noen ekstra tusen i måneden, en heltidsjobb eller karriere. Mulighetene er der, du må bare gripe den♥
Tenker du at du er klar til å gripe en ny mulighet eller er nysgjerrig? Send meg en mail så kan jeg gi deg mer info. Margitshelse@gmail.com. Du trenger bare wifi. Mye av opplæringen, veiledningen og oppfølgingen skjer via nettet så bosted er ikke vesentlig. Har du drømmen din klar så kan jeg hjelpe deg med å legge en plan for å nå den drømmen. Livet er for kort til å ikke leves!

Mammapoeng i fleng!

Hei mandag og ny uke! Helgen har jeg brukt til å samle mammapoeng i fleng. Lørdag var det duket for jentedag med mine to små. Marielle fikk penger til bursdagen sin og de brant i lomma:) Så da ble det en liten shoppingtur hvor lekebutikken skulle utforskes. Deretter koste vi oss på cafe. Jentene mine vokser så fort. Utrolig koselig å sitte på cafe og skravle med de. Høre hvordan de tenker, føler og deres meninger. 

Siden vinteren uteblir så kjøpte vi skøyter til Marielle på vei hjem. Jubelen stod i taket da jeg overrasket de med tur til skøytebanen før vi dro hjem. Små barn, små gleder. Neste gang må jeg teste mine skøyter også. Tror det er 20år siden sist.... Kan bli farlig. Det var to slitne jenter etter en slik dag. Søndag tok vi en liten tur på skøytebanen igjen. De ville vise pappa. Deretter tilbragt vi nesten 3 timer i svømmehallen. Jeg er ikke så veldig fan av svømmehaller, men hva gjør man ikke for barna...? Jeg fikk faktisk svømt 1000m, så da ble jeg fornøyd også:) Begge jentene er så trygge i vannet. Hopper, kjører sklie, dykker og er ikke redd for vann. Godt å se og ikke minst se fremgangen for hver gang vi er i svømmehallen. 

Helgen har med andre ord vært en tid for å samle opp poeng på mammakontoen. Ikke at den var så tom fra før av, men jeg skal dra bort hele neste helg. Så da er jeg godt rustet for en Margit helg. Jeg skal fortelle dere mer om den. Herremin som jeg gleder meg!

Vi skal komme oss ut døren her og reise til helsestasjonen. Marielle er jo nå 4år så da er det tid for 4års kontroll. Lille store jenta mi!

Sitter du fast i hamsterhjulet?

DON´T LIVE THEIR LIFE. LIVE YOUR LIFE!

Etter endt videregående så går veien videre til høyskolen, ihvertfall for de fleste. Dette er forventet av deg. Uten utdanning kommer du ingen vei sies det. Som nyutdannet så er neste steg på stigen å få seg en fast jobb. Når man får seg jobb så kan du ta opp lån og kjøpe deg et sted å bo, og etterhvert stifte familie. Det er da det hele starter, du entrer hamsterhjulet. Hjulet går og du starter å løpe, inn i evigheten. Årene går og du skjønner ikke hvor tiden blir av. Livet i hjulet kan være preget av lek og moro, så lenge alt er under kontroll. Men det kan også virke mot sin hensikt. Hvis jaget etter å løpe fortere enn de andre oppstår og du kommer ut av kontroll. Vi lever i et samfunn som er preget av at vi skal prestere høyt på jobb, fritid, familie, hjem og ikke minst for deg selv. 

Jeg levde et liv jeg elsket med drømmejobben, familie, hus og venner. Hamsterhjulet mitt hadde et godt driv. Men en dag datt jeg ut av hjulet mitt, bokstavelig talt. Jeg hadde det moro og farten var høy, men jeg hadde ikke kontroll. Det er da jeg fikk erfare hvilken fart mitt hjul hadde, og at denne farten hadde gjort meg veldig sliten. Det er først når man tillater seg å kjenne etter at man kjenner hvor sliten man er. Jeg fikk en kraftig smell og lærepenge, men dette har også gitt meg en av de største oppdagelsene i livet. Jeg oppdaget at livet i det hamsterhjulet ikke var så lukrativt. Det var rett og slett uutholdelig.

Altfor mange av oss lever livet i hamsterhjulet akkurat slik samfunnet, vi selv eller de rundt oss forventer. Eller fordi vi ikke kjenner etter hva vi egentlig vil. Tiden løper fra oss og vi bare følger det vante, for sånn har det alltid vært. Dette er normalen, og slik det er i dagens samfunn. Vi streber etter å være en del av dette hamsterhjulet og enda flere finner ut at det var kanskje ikke lykken allikevel. Det å leve sitt liv etter hva andre skal mene om oss blir slitsomt i lengden. Det er jo ikke de andre som skal betale våre regninger eller lage middagen hjemme hos oss. Men om du kunne tillate deg å drømme og realisere drømmene dine, hva da? En stor del av befolkningen er ikke tilfreds i jobben vi har idag, men frykten for å bytte jobb eller følge drømmen vår er for stor. 

Tør du å stoppe opp og kjenne etter hvordan du har det i ditt hamsterhjul? Finn ut hvordan du har det i ditt hjul, vær ærlig med deg selv og kjenn på dine behov. Vi har så mange muligheter vi kan gripe om vi bare tør å kjenne etter. Jeg har fått en ny mulighet. Eller et nytt liv som jeg velger å kalle det. Jeg hadde en mulighet som lå foran øynene mine, men som jeg ikke hadde tid til å ta fatt i. Helt til nå. Nå har jeg endelig muligheten til å velge farten på hjulet selv, løpe fort når jeg vil, ta en pause, rett og slett hoppe av hjulet når jeg trenger det. For hamsterhjulet forsvinner ikke, det er bare opp til meg å bestemme♥  

Vi er alltid på vei til noe!


Tidsklemma, noen som kjenner til den?

Jeg har kjent tidsklemma godt under huden. Livet som butikkdriver er en livssil, og med en mann som jobber borte i ukedagene, to små, aktiviteter og et hus, så hadde jeg mer enn nok å henge fingrene i. Jeg følte at jeg sjelden var tilstede i nuet for jeg var alltid på vei til noe. Stod jeg i dusjen så tenkte jeg på hva jeg skulle huske å gjøre etterpå, spiste jeg frokost så fortet jeg meg for å løpe ut og starte opp bilen, leverte jeg i barnehagen så tenkte jeg på hvem jeg måtte huske å ringe fra bilen etterpå. Det tror jeg ikke at jeg er alene om. Tilslutt gikk jeg mer eller mindre på autopilot, og tenkte ikke over situasjonen jeg var i. Flere som kjenner til det?

Selvom det er tøft å gå på en smell og bli satt mange hakk tilbake så er jeg egentlig glad for at det skjedde. Det er akkurat som at jeg har fått livet i gave på nytt og at jeg står i et veivalg hvor jeg kan velge hvilken vei jeg vil gå. Ungene er små nå og jeg har virkelig fått meg en wake up call. Den har kostet meg mye, men alikevel. Jeg velger å tenke at noe skjer av en grunn. Nå kan jeg ta det riktige valget for meg og familien.

En ting vet jeg med sikkerhet: jeg vil ikke leve et liv hvor jeg aldri har tid til noe. Eller tid til meg selv. Jeg vil ha FRIHET i hverdagen min. Nå som jeg har kjent på hva frihet er og hvor godt det er å ha tid til barna mine så frister det ikke med noe annet. De er det viktigste i mitt liv, og mammarollen er min viktigste jobb. Jeg vil kunne se tilbake på livet og tenke at jeg stilte opp 100% for de. 

Kjenner du at tidsklemma er i ferd med å spise deg opp? Da ville jeg tatt en nærmere titt på livet mitt og se om det er slik du vil leve. Vi har så mange valg idag, og det som ikke er tilfredsstillende kan vi alltids gjøre noe med. For vi har bare ett liv!

Neste gang du setter deg ned med en kaffe kopp så vær tilstede i øyeblikket. Kjenn på smaken, varmen og følelsen den gir deg. Følg koppen fra bordet til munnen og tilbake. Først når du klarer det så er du tilstede i øyeblikket. En herlig følelse♥
 

Bursdagsjenta vår!


Fineste lillesøster i familien fyller 4ÅR!

Min verste natt her i livet var natt til torsdag 17.jan 2013. Da var jeg klar for å hoppe ut av vinduet! Nesten 2døgn med fødsel gikk mot slutten og jeg var så sliten. Du ville nesten ikke ut, men det skulle du. Jordmor mente jeg ikke rakk å få epidural, men den dag i dag kan jeg ikke fatte det. Det var ikke akkurat en kjapp fødsel det her. (Tror hun ikke ville at jeg skulle og siden første fødsel gikk så fort og uten medikamenter så...) Uansett, 3 uker før termin ble du født kl.00.12. Og fra den dagen har vi kaldt deg Marielle Motvillig. Ja, du er fortsatt en smule sta:)

Du har alltid en kommentar på lur og er dønn ærlig. Til tider litt for ærlig!? Men fortsetter det slik til du blir tenåring så skal nok den tiden gå fint for du klarer ikke skjule noe for mamma. Haha! Mammas lille mammadalt som gjerne koser på fanget, du kommer gjerne smygende og gir meg bare blikket. Ditt største idol her i verden er storesøster. Hvis hun ikke vil leke med deg så raser verden sammen. Men stort sett leker dere kjempefint. Du blir med på det meste:)

Marielle vår du er så herlig og full av liv. Eller skal vi kalle deg Elsa? Frost er og blir det store her i livet. 
 

HIPP HIPP HURRA!!!!

FROST bursdag!


Minste prinsessa i familien fyller 4år om to dager. Idag samlet vi familien for å feire henne med brask og bram. Hun har telt dager hele denne uken og ventet på at dagen var her. Helt fra hun stod opp har hun telt timer til gjestene skulle komme. Men hun er fult klar over at hun bare feiret dagen idag og fyller ikke 4 år før på tirsdag:)


Planen har vært klar lenge, hun ville ha FROST bursdag. Selvfølgelig. Begge jentene kledde seg opp som Anna og Elsa rett etter frokost for å hjelpe meg med å dekke bord, pynte muffins og henge opp ballonger. Det ble et lite Let it Go show i stua også. 

Marielle elsker pakker! Hun fikk så masse fint, alt måtte åpnes opp og lekes med right away. Det eneste vi ventet med var legoen, den bygget vi etter at gjestene hadde reist. En fin avslutning hvor vi satt på gulvet alle 4 og bygget:)

En veldig fornøyd jente som la seg ikveld. Det ble stille før jeg lukket døren. Selv dumpet jeg ned i sofaen akkurat i tide til å få med meg farmen, etter at huset er ryddet og gulvene vasket. Deilig å gjøre alt klart til en ny uke:)

God natt til deg og la mandagen bli en god start!
 

Veien min tilbake!


What doesn't kill you makes you stronger!

Jeg hadde to valgt da jeg lå nede, enten kunne jeg forbli der og bli et offer eller jeg kunne ta fatt på veien opp igjen. Det mest behagelige ville såklart være å gi opp og vente på at et mirakel skulle skje over natten. Men jeg orket ikke tanken på å gi opp, ikke er jeg en person som gir opp heller. Jeg ville finne tilbake til meg selv og reise meg igjen. Winners never quit, quitters never win. Og sånn er det bare!

Jeg brukte mye tid i begynnelsen på å finne ut hva som var riktig og hva jeg burde gjøre. Googlet mye, men fant ikke så mye konkret. Det jeg visste konkret var at kroppen min hadde gått på sparebluss altfor lenge. Siden jeg hadde jobbet de fleste av døgnets våkne timer, spist sunt men altor lite, trent mye for å holde energien oppe og sovet litt for lite. Jeg hadde brukt mer enn jeg hadde og også brukt opp reservelageret. Tilslutt dro kroppen ut kontakten, den stolte ikke på at jeg hørte etter.Nå var tiden inne for å skape en tillitt til kroppen min igjen. Jeg måtte jobbe med kroppen og ikke mot den. En dag av gangen. Det viktigste i en sånn situasjon er å høre på kroppen og innse at slik er livet nå, ellers blir veien tilbake lang og tung. Gled deg over de små tingene! 

Jeg begynte etterhvert å trene igjen. Fysisk aktivitet har alltid vært viktig for meg, men nå ble det enda viktigere. Jeg får mer energi av å trene. Ren, sunn og ikke minst nok mat hadde jeg også fokus på. Jeg skulle bygge kroppen og helsen opp igjen. I tillegg til trening og sunn mat så ble fokuset mitt ekstra næring og tilskudd. I mange år så har jeg tenkt at JEG trenger ikke kosttilskudd jeg som spiser så sunt og vet hva jeg putter i munnen. Ja, hadde det vært så enkelt. I dagens samfunn hvor det meste produseres med fokus på kostnader og tid så svekker dette næringen i maten vår. Nå er det viktigere enn noen gang å tilføre ekstra tilskudd for vi får ikke nok via maten. En siste ting jeg innførte i livet mitt var hvile. Hallo, jeg visste ikke hva slappe av var engang!

Kort oppsummert ble trening, kosthold, kosttilskudd, hvile og positive tanker det viktigste for veien min tilbake♥

Vi må renovere badet!


God morgen! Nå som vi skriver 2017 på kalenderen så betyr det ikke bare et nytt år, men også nye interiørtrender. Hva er in og ut i 2017?

Her om dagen kom jeg over interiørtrendene 2017 i Aftenposten. Et bilde og overskrift lyste mot meg: Noen mener metrofliser er ut nå! OH NO! Også vi som har så fine hvite metrofliser på gjestebadet vårt. Det er både rent, enkelt og så klassisk. Nå har vi bodd i huset vårt i 4 år og jeg liker de flisene like mye idag som den dagen vi bygde. Jeg bare visste at jeg skulle ha hvite metrofliser på badet, og de skal ikke byttes ut på lenge♥

Jeg liker å følge med på hva som rører seg av trender i interiøret, men jeg lar det ikke påvirke meg så mye. Det vil ikke falle meg inn å bytte ut både det ene og det andre her hjemme for å ha et trendy hjem. Vi (eller jeg) valgte en ganske klassisk stil her hjemme når det kom til innrednig, flater og fliser. Det er perfekt å ha en ren og klassisk base, så kan jeg heller bytte ut tekstiler, møbler og interiør. Jeg kan strekke meg til å endre farge på veggen om jeg absolutt skulle følge med på trendene. Men når jeg tenker meg om så gjør jeg ikke det så ofte heller:) 

Liker du å følge interiør trendene?
Og dere! Jeg leste at Caroline Berg Eriksen skulle ha en gustaviansk gammel skjenk med servant oppå som innredning på badet sitt nå. Denne skjenken hadde jeg klart i hodet mitt under hele byggeprosessen. Tror ikke håndverkerne helt forstod hvorfor jeg på død og liv skulle ha denne. Og nesten gikk i spinn da de mente den ble feil i høyden. Men jeg fant en løsning. Nå er jeg vel litt trendy da. Just saying, Haha!
 

Fra tiger til skilpadde!

Dere er jo bare de beste♥ Etter at Nettavisen ringte meg og ville dele saken min så var det bare å hoppe i det. Tusen tusen takk for alle lykkeønskninger, hilsninger og ikke minst historier dere deler med meg. Vi er mange i samme båt. Desverre. Men det bekrefter for meg at jeg gjorde det riktige med å dele, vi må få dette opp på agendaen og ikke minst få mer kunnskap om dette. Så ikke flere havner i samme båten.

Vi lever i et samfunn hvor alt skal gå så fort, forventningene er høye  og vi har ikke rom for mye hvile. Eller nytelse. Mange opplever å være slitne til tid til annen. En liten timeout eller ferie er gjerne det som skal til. Men når man går rundt sliten hele tiden og en ferie ikke får deg overnpå igjen så kan det være du er på vei feil vei. Det er stor forskjell på å være sliten og være utbrent. 

Så hvordan føles det å være utbrent? Vel, veien nedover veien for å bli utbrent og eventuelt å kollapse er lang, gjerne 1års tid. Kroppen sender gjerne ut en del signaler underveis, men det gjelder å catche de. Eller ignorere de slik jeg gjorde for jeg hadde ikke tid til å kjenne etter. For min del gikk jeg fra å være en tiger som var sulten på alt og klar for enhver utfordring, til å bli en skilpadde. Det meste gikk nå i sakte tempo. 

Kroppen trengte hvile og tid på å bygge seg opp igjen. Det som hadde vært de enkleste hverdagsoppgavene tidligere og som jeg utførte i en feil ble til tiltak. Og jeg sneglet meg avsted. Ihvertfall føltes det slik. Det var på høy tid å jobbe med kroppen og ikke imot. For det så jeg jo hvordan gikk: det smalt! Kroppen vår er egentlig ganske unik sånn sett. Den drar ut kontakten når man har dratt strikket for langt og ikke catchet signalene den har forsøkt å gi deg. 

Jeg måtte begynne å skynde meg sakte!

Jeg vil fremover dele veien nedover og de forskjellige fasene med dere. Og hvilke signaler man bør ta underveis. Min erfaring og kunnskap kan kanskje hjelpe noen som er på feil vei. 

De 5 viktigste grunnene til at jeg la ned butikken min!

Jeg valgte å legge ned butikken min etter mange år med blodslit. Prosessen begynte nok litt tidligere i hodet mitt enn jeg først trodde, men det har jeg funnet ut i ettertid. 

Her er årsakene til at jeg la ned butikken:

1. Den største og viktigste årsaken var min egen helse. Da kroppen min sa STOPP og jeg fikk beskjed om å roe ned helt så åpnet jeg også øynene. Siden jeg drev en liten selvstendig butikk så er det ikke lett å drive videre når man selv er nede for telling. De fleste arbeidsoppgavene var det bre jeg som visste om og kunne utføre. Såklart hadde jeg ansatte som kunne være i butikken i åpningstiden, men ting ville stoppe opp tilslutt med meg nede. I tillegg så skjønte jeg at dette var en livsstil jeg ikke kunne fortsette med når jeg ble frisk igjen uansett. Butikken var den største årsaken til at kroppen min sa stopp.

2. En annen viktig årsak var barna mine. Jeg følte at jeg ikke strakk til som mamma og grûnder. Butikken ble altoppslukende og det merket både jeg, manenn og barna. De er små en gang og jeg ville få med meg de årene. Jeg ville være tilstede!

3. Motivasjonen min var borte. Det er en livsstil å drive egen butikk. Dersom motivasjonen begynner å forsvinne så mister man også lysten. Jeg hadde i over 1år kjent at motivasjonen min sakte, men sikkert ble redusert. Jeg elsket fortsatt å drive butikk, men mange av de kjedelige oppgavene ble mer og mer tiltak å ta tak i. Jeg utsatte de gjerne. Det er veldig vanlig når man er i ferd med å bli utbrent.  

4. Økonomi er også en viktig årsak. Med så mange arbeidstimer så burde jeg vært millionær! haha! Lønn er ikke det viktigste så lenge man trives i jobben, men når jeg viet hele livet mitt til denne jobben så kjente jeg at litt mer lønn hadde ikke vært negativt. Visste du at jeg tjente mer som nyutdannet økonom enn som butikkeier? Just sayin! Dersom det hadde vært mulig for meg å ta ut mer lønn så kunne det skapt mer motivasjon, eller jeg kunne tatt meg mer fri og heller betalt en ansatt for å jobbe. Det er tøft å drive en selvstendig butikk på et lite sted, og jeg regner ikke med at det blir lettere i fremtiden. Desverre.

5. Midt oppi alt var meg selv en viktig årsak. Ikke bare helsen min, men også Margit. Hvem er jeg, hva vil jeg og hvilke verdier har jeg? I løpet av disse årene hadde jeg satt meg selv helt i passasjersetet, eller baksetet vil jeg nok si. Det var på tide å prioritere meg selv!

Alt i alt er jeg veldig fornøyd med å ha tatt denne avgjørelsen, noe annet hadde vært trist. Og vet du hva jeg gleder meg mest over?

Jeg har tatt livet tilbake!

Angrer jeg på at jeg la ned butikken?

Hei tirsdag! Dagen vært fin så langt? Jeg har fått unna både det ene og det andre idag til tross for at det var så glatt her i dag tidlig at jeg måtte ringe pappa. Han hjalp meg med å kjøre bilen ned bakken:) Heldig jeg!

Nå som jeg har tatt bladet vekk fra munnen og begynt å dele mer med dere så tenkte jeg å snakke litt om butikken min igjen. Mange lurte veldig på hvorfor jeg la den ned i sommer, mange synes det var leit og mange forstod meg. Jeg har skrevet litt om det tidligere, men noe har jeg også holdt tilbake. For å være helt ærlig så var prosessen lang, utrolig kjip, tårevåt og frustrerende.

Jeg valgte å følge drømmen min i 2010 og åpnet Drømmeverden som var MIN drøm. Det var den fineste butikken♥ I 6år utviklet jeg konseptet, ekspanderte og fulgte magefølelsen min. Det var noen utrolig fine, lærerike og unike år. Men det var også mange år med utallige arbeidstimer. Etterhvert som årene går så vil man gjerne ha noe igjen for de timene, eller få muligheten til å høste godene av det man har bygget opp. Når det uteblir så mister man også en del av motivasjonen. Fra den dagen jeg la ned så har jeg ikke savnet butikken noe særlig, det gir en god magefølelse. Avgjørelsen var riktig. Men det er klart at når jeg lette frem disse bildene så kiler det jo litt i magen, for dagene i butikken var fine og atmosfæren var magisk. Igjen, jeg hadde den fineste butikken som for alltid vil være i mitt♥

Senere idag skal jeg dele hvorfor jeg la ned butikken med dere, så stikk innom etter klokken 20 :)
 

Nakent

Dere altså, verdens beste lesere♥ Dagen idag har vært spesiell. Ikke bare har jeg valgt å åpne meg, noe som jeg har brukt tid på å føle meg klar for. Men med så mange koselige, varme og gode lesere så har det gått bra til nå. Vi er mange i samme båt, og det er både betryggende men også bekymringsfult. Betryggende for da føler jeg meg ikke så alene, men bekymringsfult for jeg lurer på hvor samfunnet er på vei. Jeg ønsker å dele mer med dere for å øke åpenheten rundt dette. Kanskje ikke så mange havner i samme felle som meg om det er mer kunnskap rundt dette? Jeg vet ikke. Det er skummelt å dele og åpne seg, nesten så jeg føler meg litt naken, men nå er det på høy tid.

Apropos naken. Er det flere som føler det blir litt naken i heimen når jula pakkes bort? Hos meg blir alt så beige og hvitt. Det er jo en miks jeg elsker, men siden vi har hatt en del rødt i tillegg her hjemme så må jeg nok venne meg av det. Jeg pusler på og fikser her hjemme så det blir nok bra tilslutt:) Vi skal ha bursdag for vesla her til helga så jeg må bli ferdig til det. Interiør og pusling her hjemme gir meg energi og en god følelse. Det er viktig♥


Flere som følger med på Farmen? Gud for et spetakkel, men man må jo få det med seg:)

Superwoman falt!

Tusen takk til alle som leste historien min igår. Til alle gode ord, hilsninger og ikke minst meldinger fra flere av dere som takket for at jeg fikk opp øynene deres. Historien er meget personlig og jeg har holdt den for meg selv lenge nok. For ja, jeg gikk på veggen. Eller jeg liker ikke det uttrykket, for det har ingenting med å gå på en vegg. Ikke gå i kjelleren heller for den saks skyld. Selvom det gir mer mening. Utbrent. Min diagnose. Utbrenthet.
Jeg er ambisiøs, strukturert og veldig målrettet. Det er ansett som mine sterke sider, men det kan også slå andre veien. Ihvertfall når man tror man er en maskin som kan få til alt her i verden og ikke gir seg selv om kroppen skriker. Der har du meg. Superwoman. Jeg ser idag hvorfor jeg fikk kallenavnet superwoman fra mange. Men jeg så det ikke den gangen. Ingenting kunne stoppe meg og mine planer. Ingenting ifølge mine kalkyler. Jeg hadde bare glemt å ta med meg selv i de beregningene. For jeg er ingen maskin.

I mange år drev jeg rovdrift på meg selv. Lite søvn, lite mat, mye trening og altfor mange arbeidstimer. Allerede der burde de røde varsellampene glødet. I tillegg skulle jeg fungere som mamma, ikke bare til en, men jeg ble mamma igjen i denne perioden. Men skal jeg være ærlig så visste jeg ikke hva det innebar å gå på veggen eller bli utbrent. Idag kan jeg mer om det enn de fleste. Alt gikk fint helt til det smalt og da smalt det skikkelig. Da var det bare å plukke opp bit for bit og sette sammen puslespillet igjen. Men det måtte noen endringer til. En stor endring.

Jeg deler ikke dette med dere for å få sympati. Den perioden er over, jeg hverken ønsker eller trenger mer trøst. Nå skal jeg videre, opp og frem igjen. Men med viktig erfaring og mye kunnskap i sekken. Jeg deler dette med dere for å belyse et tabu belagt tema. Det er helt ok å falle. Selv de sterkeste gjør det. Eller som jeg lærte av en lege: det er de sterkeste som faller for der er fallhøyden lengst. Fremover vil jeg dele en del erfaring, tanker, fakta og viten om dette tema. For jeg tror vi trenger mer åpenhet om dette og ikke minst kunnskap. Hvis jeg kan hjelpe en person fra å oppleve det samme som meg så har jeg vunnet. For jeg tror dette er i ferd med å bli den nye folkesykdommen. Desverre.

Kroppen sa stopp!

En lysstråle tvang seg inn under rullgardinen, ute er det lyst og varmt. Sommer. Rommet gikk rundt og rundt i en enorm fart. Jeg grep tak i madrassen, men det ville ikke stoppe. Karusellen gikk fortere og fortere, det eneste jeg ville var å komme meg av. Slipp meg av! STOPP! Ellers kaster jeg opp. Jeg hadde ikke før fått tenkt tanken før det skjedde...


Telefon min, hvor er telefonen min? Jeg ligger musetille i håp om at det skal gi seg, må ikke røre på hodet. Telefonen ligger på nattbordet. En telefon til mamma for å få hjelp, ungene skal jo snart opp. Selv ligger jeg helt stille, men rommet roterer rundt i en enorm fart. Jeg vil opp, men klarer ikke å flytte bena ut av senga. Kroppen føles tung og livløs. Det gjelder å ligge helt stille så kanskje rommet slutter å snurre rundt. 

Mamma tar seg av barna og får de avgårde. Kristian kommer også hjem. Jeg får beskjed om at jeg må til legen. Det er ikke snakk om at jeg flytter meg en millimeter fra denne sengen!  Jeg lover meg selv at nå er det nok. Fra nå av skal jeg høre etter. Jeg ber til høyere makter. Bare la rommet stoppe. Jeg vil bare sove og før jeg vet ordet av det så sovner jeg.

Du skal til legen snart, hva skal du ha på deg? 

Jeg skal ikke noe sted, det klarer jeg faktisk ikke. Det er bare å avlyse den legetimen for dette ordner seg. Bare jeg får ligge her helt stille. Alene. Ingen lys og ingen lyder. Etter kort tid kommer Kristian inn på rommet: du må til legen, de vil sjekke deg. Ambulansen er på vei. Du sa hva? Ambulanse? Jeg skal ikke kjøre amubulanse, dette skal jeg klare selv! Som alt annet her i livet. Det går en faen i meg og jeg mobiliserer det lille jeg har av krefter. Men uansett hvor hardt jeg prøver så klarer jeg ikke å komme meg opp, ut av sengen eller få på meg joggedressen. Kroppen nekter. Jeg må innse at denne gangen har jeg ikke kontroll. Tårene renner...

Ambulasen kom. Great! Jeg ble sjekket opp og ned i mente. Veniflon på plass. Medisin. En ut-av-deg-selv opplevelse. Jeg tåler jo ikke blod og sprøyter. Kjøreturen i ambulansen var ubehagelig, jeg klarte kun å tenke på alle som blir kjørt i hu og hast når det er liv om å gjøre. Bilulykker, blod over alt, sprøyter, innvoller... Vel fremme og legen tar meg imot. Vi er kommet hit ja, Margit. Du skulle hørt på meg.... Ordene klirret i ørene mine. Jeg vet, jeg vet. Strikken ble dratt altfor langt. Jeg lover....

Jeg lover.

Jeg skal flytte!


Jeg skal flytte! Jeg skal flytte!

De siste dagene har vi gjort om på rommet til Pernille. Det har hengt over meg lenge. Hun fikk ett nytt klesskap i høst og etter det har det vært altfor fult der inne, noe måtte ut. Jeg har bare ikke orket å starte på den jobben for jeg vet at det ikke bare er å ommøblere, det drar med seg så mye mer. Nå har vi altså tømt en kommode, ryddet alle hyller og skuffer, kastet ødelagte ting og gitt de barnslige lekene til lillesøster. Hun tok gladelig imot:)

Når èn får "nytt" rom så blir den andre missunnelig. Vi flyttet sengen til Pernille og det ble så koselig! Så da ville lillesøster også flytte sengen sin. Igjen så ble det mer enn bare å flytte sengen, men herremin så kosleig det ble! Og det var egentlig på tide for jeg har ikke gjort noe særlig der inne siden hun var 1,5år. Babylekene var på tide å kaste ut for å si det sånn. Tenk at denne jenta fyller 4år om 11 dager, hvor ble tiden av?

Marielle har gledet seg sånn til å flytte sengen sin at hun har flydd rundt og sagt til alle: Jeg skal flytte! Jeg skal flytte! Vel, det er ikke fult så drastisk, men for en liten jente så var det stort. Hun ble kjempefornøyd med "ny" seng♥Vi endte opp med en løsning som jeg ikke hadde sett for meg. Men den ble til underveis som vi flyttet rundt på møblene. Jeg skal ta bilder i dagslys og med en annet objektiv så dere skal få det. Smart løsning for å utnytte plassen best mulig. Nå har begge jentene danseplass!

Fin fin fredag til deg♥

Årskavalkaden ble avlyst...


Vi er godt igang med det nye året. Men før jeg forlater 2016 helt så satte jeg meg ned for å mimre og gå gjennom året. Planen var å lage en årskavalkade til dere, men lenger kom jeg ikke. Som jeg skrev tidligere så har 2016 både vært et fint år, men også et år jeg bare vil sette lokk på. Noen av opplevelsene og høydepunktene har jeg delt med dere, men det er mye som ikke er snakket om. Fordi jeg har holdt det tett til brystet. Det er også grunnen for at en årskavalkade ble vanskelig å lage. 

Det er vanlig at et år har sine opp og ned turer, men det er gjerne oppturene vi deler. Vi lever i et fasade-preget samfunn, alt ser så fint ut på fjesboka. Visste du at 80% av det folk viser og deler der er pyntet på eller ikke realiteten? Det er skummelt å tenke på det! Hvorfor klarer vi ikke å være ærlige? En stor del av grunnen er at vi mennesker er drevet av frykt. Vi er redde for hva andre mennesker tenker om oss, at vi ikke skal bli likt eller at vi skal få motstand. Er vi virkelig så stygge med hverandre at vi må sette opp en fasade for å bli likt? Det skremmer meg.

Jeg ønsker å vise dere litt mer bak fasaden her på bloggen i 2017. Hittil har det vært stort sett innlegg med fokus på interiør. Det har vært veldig naturlig på grunn av butikken min. Jeg har knapt brukt penger på markedsføring av Drømmeverden, kun sosiale medier som facebook, instagram og blogg. Tenk det! Jeg vil fortsett å blogge om interiør fordi det er veldig meg og en stor interesse. 

Gleder meg til reisen videre!

Nå er det slutt!


Mandag og nytt år! Er dette dagen hvor alle skal starte på nytt og få et bedre liv? Tenkte meg det:)

Det er så deilig å ta fatt i et nytt år, men samtidig er det så trist at julen er over. Vi har hatt en helt fantastisk førjulstid, julefering og juleferie. Jeg har storkost meg med baking, gaveinnkjøp, lage adventskalender, pynte huset og alle andre forberedelser. 5 uker med fokus på julen, og nå er den over. Juleferien vår gikk så altfor fort. Det å stå opp, drikke kaffe i pysjen og ta livet med ro er godt. For ikke å snakke om å se på julefilmer, jeg er en sucker for julefilmer! 

Et julepyntet hus gir en helt magisk stemning. Alle lysene, minnene, røde detaljer, glitter og ikke minst juletreet. Det er noe helt eget med et julepyntet hus. Foreløpig er huset vårt fortsatt pyntet, men det ryker ut om ikke altfor lenge. Når rydder dere julen ut? Selvom jeg egentlig ikke vil rydde det bort så vet jeg jo at jeg må. Før eller siden:) 


Vi kom oss vel hjem fra fjellheimen igår. Det var godt å feire nyttår borte og oppleve litt snø. Men hjemme er uansett best! Idag har jeg viet tiden min til mine to små, planleggingsdag betyr kosedag. Til tross for en fin juleferie sammen så skal det bli godt å komme tilbake til hverdagen. Jeg elsker rutiner og hverdager så det skal bli godt. Er du klar for hverdagen?