hits

februar 2016

Jeg kan kjenne på stillheten!


God morgen mandag! Hver morning her i huset er full av faste rutiner, en kamp mot klokka og alt avhenger av humøret til barna. Sikkert akkurat det samme som hos alle andre barnefamilier. Men ikke idag, neida. Jeg våknet av mg selv, før klokka, til et helt stille og tomt hus. Barna dro på vinterferie igår. Bare tid til meg selv. Sminke meg uten å ha en 3åring som vil prøve alt, sitte ned å spise frokost, se på God morgen Norge, blogge litt og nyte en varm kopp tea. Noen ganger er det helt Ok med en liten forandring:)

Corall pute// Blomstrete pute// beige pute med tekst

Igår kveld begynte jeg på et prosjekt her hjemme. Moro:) Gleder meg til å vise dere. Nå bærer det på jobb. Idag skal jeg kose meg med å stæsje med alle nyhetene og gjøre om i butikken. Jeg har pyntet med så fine nye puter hjemme her også, V.Å.R!!!  Ikveld skal vi gjøre store endringer i butikken. Håper det blir bra. 
 

Bli med meg inn i Drømmeverden


God morgen og hei søndag! Idag tenkte jeg å ta dere med på jobb. I over 5år har jeg devet Drømmeverden. Etter 3 flyttinger har jeg nå funnet min plass. Et stort lokale med god plass til både interiør, møbler og klær. Her er de herligste skatter samlet, ja rett og slett en Drømmeverden. Nå som våren har inntatt butikken så er det så mye flott å finne av nyheter, farger og freshe produkter!

Dagene i butikken er aldri like. Her blir det en salig blanding av utpakking av varer, lage utstillinger og sette opp varer, servere kaffe, pakke ordre og ikke minst hjelpe kunder som kommer innom. Jeg liker at dagene er så forskjellige:) Det vi ikke har tatt med her er alt det kjedelige som regnskap og kontorarbeid. Velidg mange drømmer om å starte en interiørbutikk, og jeg skjønner dere så godt. Men desverre er det så mye mer bak en butikk som man ikke ser og skjønner før man prøver selv. Jeg har dager hvor jeg knapt rører varer ute i butikken, kun driver med kontor. 
Skjørt// Cardigan// bluse// sko

Lag deg en flott Søndag! 

F.R.I.Y.A.Y- hurra meg rundt og full av energi!


Hei Fredag! Noen som starter vinterferie idag?  For et herlig vær ute da dere. Jeg blir så full av energi, smilet går snart rundt. Tidlig lyst på morningen er bedre enn jeg kunne huske. Det er nesten så man går i hi om vinteren og kommer ut nå som våren titter frem. Jeg får lyst til å gjøre om, sette igang prosjekter og rydde.  Neste uke er jentene mien borte på en miniferie så da skal jeg fikse og ordne i butikken og hjemme. På tide å gjøre om i butikken etter 4måneder med den  samme plasseringen av hyller. Haha! Ja, jeg vet det er ikke helt normalt. Men jeg tror også det er viktig for å skape ny inspirasjon i butikken for kundene. 

Senere skal dere få være med meg på jobb. Det er så mye fint i butikken nå at jeg går spinnvill♥

Jeg ble overrasket av mannen!


Etter 10timer på jobb var det godt å komme hjem igjen. Jeg ble møtt av mannen og to nydusja jenter, klare for senga. Planen va at jeg skulle forte meg hjem fra jobb, hente barna og starte kveldsstellet. Full fart for å rekke å legge de i tiden. Men det slapp jeg for mannen rakk hjem før meg. Det er da jeg kjenner hvor deilig det er å være to. Jeg er gressenke hver uke og til tider kan det bli litt mye for å få kabalen til å gå opp. 

Overraskelser i hverdagen er gull♥

-VÅRYR-


Flere enn meg som blir helt våryre nå for tiden? Solen som skinner, det drypper fra taket, bar bakke mange steder. Det bobler jo av energi inni meg. For ikke å snakke om de lange dagene, endelig er det lyst når man kommer hjem fra jobb. Det har jeg lengtet etter lenge. Om kort tid entrer vi den første vårmåneden, det blir en bra milepæl:)

Kjøkkenet vårt har fått en liten vårlig touch. Frem med lyse tekstiler, tullipaner, gåsunger og perleblomster. Jeg gikk for fargen blå nå, den gir en fin harmoni sammen med alt det duse. Mitt mørkeblåe servise fra Greengate skal frem i hylla sammen med det andre beige. Det gjenstår noen blå detaljer som kommer opp og frem om noen dager, da skal dere få se resten. Spisekroken er klar med to nye blå puter. Jeg satte min elsk på disse, mønster og paisley! 

Denimblå pute-RM // Paisley pute// Mønstret pute


Vi avsluttet dagen vår her i heimen med turnoppvisning. Det var to stykk slitne jenter som gikk til sengs:) Ikveld er det movie-tid for meg. Kan nesten ikke huske sist. Viktig å koble av litt innimellom.


 

-Working from home-


Hei Onsdag og lillelørdag! Hva skal du bruke dagen til? Her i huset var ungene ute av huset tidlig som vanlig og jeg har fått jobbet en del allerede. Hjemmekontor er så digg! Ting krysses fortløpende fra to-do lista mi og skuldrene senkes i tankt med at lista blir mindre. Innen arbeidsdagen er over så svever jeg vel på en rosa sky. Haha! 

Jeg er så heldig å få styre min egen hverdag. Det er virkelig en god grunn for å starte sin egen business. I tillegg til å få styre min egen hverdag så får jeg det beste fra TO verdener. Det er 5år siden jeg fulgte drømmen min og åpnet Drømmeverden, butikken min som bugner av det fineste inne interiør og klær. Her får jeg utviklet min kreativitet og sans for interiør. En annen stor del av meg er helse og trening. Jeg har vært opptatt av sunn mat og trening så lenge jeg kan huske. Idag får jeg jobbe med kvalitetsprodukter innen skjønnhet, velvære og trening. For ikke å snakke om at jeg er så heldig å få være leder for et fantastisk team. Jeg er med å utvikle nye ledere. Kanskje min neste leder er deg?

Tusen takk for alle fine kommentarer, delinger og tilbakemeldinger på forrige innlegg. Det er godt vi er flere som føler at samfunnet er på feil vei. Det er jo utrolig hva man kan få til med gode skjønnhetsprodukter, trening og riktig mat. Også så mye sunnere a gitt:)


Vil du vite mer om hvordan du kan jobbe hjemmefra, være din egen sjef og bli min neste leder? Jeg har oppskriften så heng deg på. Send meg gjerne en uforpliktende mail for mer info: margitshelse@gmail.com

Jeg sender en energiklem til hver og en av dere!
 

Skal barna våre vokse opp i et slikt samfunn?


Jeg er mamma til to små jenter. Det er den viktigste jobben jeg har her på denne jord. Hver dag menger jeg meg med pene ting i butikken min, puter i regnbuens farger, trendy klær og alt som glitrer og klirrer. Jeg lever av å selge pene ting, men det er ikke det vikgste når fakta kommer på bordet. Min viktigste jobb er å trøste, pleie, skape trygghet, gi omsorg og skape en best mulig barndom for mine små. Jeg skal oppdra de til å bli sterke, selvstendige, omsorgsfulle og trygge jenter. Hver dag får de høre hvor flotte jenter de er!

Jeg gjør det beste jeg kan for å skape trygge jenter, både på seg selv og andre. Men selv om jeg gjør mitt beste så er jeg bekymret for de. Jeg vet at det vil komme en periode i livet hvor de ikke vil høre på meg, den alderen hvor mamma er det teiteste. Vi har vel alle vært dere engang? Innen den tid så håper jeg at jeg at vi har skapt jenter som er trygge på seg selv, og ikke lar seg påvirke for mye av de rundt og samfunnet forøvrig. Hvorfor? For idag er jeg bekymret for retningen samfunnet tar veien. Skal barna våre vokse opp i et så fucka samfunn?? Beklager ordbruken, men jeg har ikke ord... 

Da jeg var tenåring gikk vi jentene kledd ganske likt. Flere enn meg som husker miss sixty bukse, buffalo sko, leggings, pique tskjorte og college genser? Eller hva med buske med skjørt utenpå? Jisess... Vi var kledd likt, men alikevel var vi så ulike. Det kan man ikke alltid si om dagens unge. Store lepper, store pupper, hair extensions, lange vipper, lange negler, solbrun hud... ja listen kan bare fortsette. Ikke nok med at klesstilen er det samme, men de skal jammen meg se like ut også! Og hver gang de tar en selfie så lager de duckface.

Jeg er bekymret som mamma. Hvor skal det ende? Det er nærmest blitt akseptert at unge jenter fikser på alt. Flere store bloggere er åpne om alt de har fikset på og skriver gjerne om sine platiske operasjoner. Desverre er mange av leserne deres unge jenter som lett lar seg påvirke. Om deres store forbilde fikser på seg selv, hvorfor skal ikke de kunne gjøre det samme? Det er trist å se at bloggere som ligger høyt oppe på blogglisten og når ut til mange ufarliggjører dette. De har faktisk et ansvar. Jeg som mamma gruer meg til mine døtre blir gamle nok til å surfe på nettet selv....

Klem fra en bekymret mamma som håper samfunnet vil snu♥ 

Monday Bliss og Mamma Hero!


Noen dager altså! Endelig satte jeg rompa ned i sofaen, nesten så det verker i bena. For en dag! Jeg startet dagen tidligere enn ellers så jeg var ferdig stelt før jeg vekket jentene. Vi skulle tidlig avgårde. Marielle hadde første dag på stor avdeling idag. Lille jenta mi som ikke er så liten lenger.... snufs. Deretter skulle jeg på konferanse-time før jobb. Alt måtte unna før 08.45. Og hva skjer? Bilen vil ikke starte!! Godt jeg skulle starte den ekstra tidlig så den skulle bli varm til avreise. Takket være en kjapp pappa som hjalp meg med bilen så kom vi oss avgårde på avtalt tidspunkt. Hiv og hoi:)

Noen dager går ikke alt på skinner, men det ordner seg stort sett. Vi har fått gjennomført dagen med skole, barnehage, jobb, turntrening, step og styrke timen min og en kveld med litt slitne barn med kort lunte. Jeg klapper meg selv på skulderen og må si: vel gjennomført.

Husk at vi mammaer er Heroes uansett! 

-Sonya Skin Care Collection-

Reklame for egen butikk


Hudpleie har vært en viktig del av mine morgen og kveldsrutiner i mange år. Husker jeg kjøpte min første renseserie da jeg var 14år, for penger jeg hadde tjent selv:) Jeg elsker følelsen av renhet, og en god lukt er viktig. Etterhvert som jeg har blitt eldre og fått mer kunnskap er det også viktig at produktene er rene. 

Siden oktober har jeg brukt serien Sonya Skin Care Collection. Den er aloe vera basert, itillegg til at den inneholder jojoba, agurk og ekstrakt av hvit te. Serien har gitt meg en mykere hud og er veldig fuktgivende. Dette er første vinteren jeg ikke har flasset på nesa! Jeg er så utrolig glad i lukta på denne serien, en god blanding av friskt, rent og luksus. Serumet i denne pakken er et kapittel for seg, aldri har jeg fått så silkemyk hud. Innimellom bruker jeg det også i tuppene på håret mitt, ekstra luksus. 

Det viktigste og beste for meg er at jeg er blitt kvitt mye av den urene huden min. I sommer hadde jeg mange store kviser som bare innehold væske. De føltes betente og var utrolig dype. Forferdelig! Ikke bare var de vonde, men også lite hyggelig med tanke på at jeg har passert 30år.... Nå har jeg kun hatt noen små-kviser i ny og ne. Jeg drikker aloe vera, renser med aloe vera besert hudpleie og sminker meg med aloe vera basert sminke. Pakken inneholder 5 produkter og kommer i en fin gave-eske. Prisen er utrolig fin for hele settet! Finnes HER. Hvert produkt kan også kjøpes hver for seg. 

Gi deg selv litt Luksus!
 

Noe av det mest irriterende jeg vet om!


Noe som har irritert meg lenge, men som jeg ikke har gjort noe med. Rett og slett for jeg har ventet på den rette løsningen. Nå tror jeg at jeg har funnet den. Jeg kan ikke fordra den haugen med papirer som alltid havner på kjøkkenøya. Hver gang det er vaskedag her i heimen så rydder jeg den vekk og sorterer papirene der de skal. I tillegg så salmes det post igjennom uken som mannen skal ta seg av når han kommer hjem. Det er også papirer jeg må huske å fylle ut ift skolen og barnehagen, regninger som må legges inn, og diverse annet. Flere som har en slik haug på benken, eller andre steder?

Jeg lånte med meg denne organiser-saken som akkurat kom inn i butikken min. Nå tror jeg den jammen meg jeg må kjøpe den. Her  skal alle papirene samles i de to "skuffene" og slike små saker samles i den lille kurven under tavla. Det er også perfekt å henge forkle her! Og som den liste-dama jeg er så passer det perfekt med en huske-tavle. Amen!


Denne fantastiske saken finnes HER! Gjør deg selv en tjeneste og få orden i papirene du også:)

-Over ut fra Listedama-

# MANNESYKEN


God kveld fredag og hvor ble uken av? Jo, her har den forsvunnet blant syk mann, syke barn, jobb og de faste aktivitetene. Uken startet med syk mann og barn mens jeg flagget til topps. Mannen måtte ta seg av to febersyke barn mens jeg var på jobb, eller om de tok seg av pappaen. Ikke vet jeg, men de klarte seg da. Dere kjenner til syke mannfolk? Herremin... Noen ganger er det veldig greit at de kommer seg på jobb igjen:)

Nå er familien samlet igjen og alle ser ut til å være friske og raske nå. Eller, jeg er ikke helt sikker på om Kris er helt ved sitt fulle fem. Rart hvordan den mannesyken kan sitte i. Spesielt når det står mellom å lage middag eller slappe av på sofaen. Barna er i seng  og jeg har plassert meg i sofaen. Klar for senkveld og det som hører med på en fredag. Jeg får ta meg av mannen min her og servere han litt ost og kjeks. Dakars slitne mann. *flirer*

Håper dere holder dere friske og raske. Denne #mannesyken skal man ikke kimse av nei.


 

Har jeg mistet grepet helt?


Ikveld har jeg sittet å bladd gjennom gamle poster her på bloggen og gamle bilder på macen. Det har blitt mye bilder i årenes løp, jeg er så glad i å ta bilder. Men den siste tiden har jeg tatt bekymringsfult lite bilder. Og det lille jeg har tatt er ikke så veldig inspirerende. Ikke det at det har vært så mye å ta bilder av her hjemme heller. Jeg må ha det inspirerende og pent rundt meg for å få lyst til å ta bilder. Jeg har knapt fikset her hjemme siden julen. Ikke det at det er rotete eller møkkete her, men det er ikke fikset noe særlig. Jeg lever jo av å ha det stylet og inspireredne her hjemme. Det deler jeg med dere og dette er min reklame for butikken min Drømmeverden. Har jeg mistet grepet?

Inntil idag har jeg ikke funnet noe inspirasjon til å ordne og gjøre om her hjemme. Men nå er jeg så klar til å skape vår her hjemme, gelder meg! 


Bildene er fra forrige vår/sommer:)

Imorgen skal jeg style her hjemme ja! Hurra hurra♥

En anderledes dag!


GOD KVELD♥ Morsdag og Valentines Day på en samme dag. Dobbel dose med kjærlighet. Jeg er veldig fan av morsdag, men valentines day er ikke så viktig for meg. Det er koselig når barna lager noe personlig, som et kort eller tegning. Frokost på sengen, eller noe annet koselig. Gaver er ikke så viktig for min del. 

Jeg er heldig som får være mamma til to av verdens fineste og beste jentene i verden! Gleden av å få være mamma kan ikke sammenlignes med noe annet. Jeg gleder meg til å følge de på livets vei.

Denne helgen har jeg vært bortreist så det har ikke blitt en vanlig morsdag her i huset. Jeg følte mye på det før jeg reiste, nærmest gruet meg til å være vekke fra de på denne dagen. Noen ganger føler jeg at jeg er født med ekstra mye samvittighet, den spiller meg et puss følte. Eller er det bare slik samvitttighet vi mammaer er utstyrt med? Uansett, jeg prøvde å snu tankene mine til at jeg som mamma skulle få et par dager for meg selv. Det er med på å gjøre meg ti en enda bedre mamma. Egentid er gull for oss mammaer. Jeg har investert tid i min egen business og fremtid, noe som skal komme meg og min familie til gode. Det er viktig!


Håper dagen idag har blitt akkurat som du håpet og litt til:)

IIIIHHHHAAAA!


God morgen fra Sarpsborg♥  Denne helgen skal jeg rocke! Jeg er på et event med mange kollegaer, herremin så heldig jeg er. Denne helgen har jeg sett frem til lenge. Ikke det at jeg helt vet hva jeg går til, men de av mine kollegaer som har vært på dette før sier det er helt rått. Her snakker vi selvutvikling på høyt plan. Skal ikke se bort fra at jeg lærer meg å gi enda litt mer F.... For er det noe vi nordmenn trenger så er det jo det.

Gleder meg til å dele mer av helgen med dere. Kanskje jeg også skal dele noen tips:)
Ponco // Skjørt // 

 Jeg har fått teste ut gymmen her så nå er jeg mer enn klar for frokost. Hotellfrokost er det beste som finnes!

Nyt Lørdagen da dere. Og husk å fikse morsdagsgaven idag så du er klar til imorgen. I butikken min finnes det mange gaveideer for de som er i tvil:)

 

-Verdens beste Müsli-


God morgen fine lesere♥ Først må jeg si tusen tusen takk for alle gode ord og koselige hilsninger på innlegget mitt igår. Innimellom er det veldig godt å lette litt på sløret. Bloggen min er et fristed og et sted for inspirasjon innen interiør, trening, helse, mote og mammarollen. Jeg får ofte høre at jeg må være superwoman med så mange jern i ilden, at jeg lever et drømmeliv i perfekt omgivelser. Jeg er lykkelig i livet mitt og velger stort sett å vise det, men livet er ikke alltid en dans på roser. Og det er viktig å påpeke innimellom. 

Dagen min starter aldri helt før jeg har fått i meg en god frokost. I den hektiske hverdagen liker jeg stort sett å ta en proteinshake/smoothie on the go, hvis ikke er min store favoritt youhurt og cottage cheese med musli og bær. Og jeg lager verdens beste müsli selv:) Vil du prøve den ut?

1dl solsikkekjerner- 1dl linfrø- 1dl sesamfrø- 1dl valnøtter- 1 dl mandler- 1dl hasselnøtter- 1dl kokosmasse- 1dl olje- 1,5dl vann

Bland alt sammen og legg på et stekebrett. Stekes i ovnen i 15min på Idag er jeg tilbake på jobb sammen med en liten assistent på 3år. Ikke like effektivt, men hyggelig selskap er det♥

-Ikke tid til å være mamma-


Mange ønsker å bli gründer for å bli herre over eget liv. Jeg er en av de. Herre over min egen virksomhet, bestemme alt, ta alle valg, jobbe for min egen lykke og ingen skal fortelle meg hva jeg bør/skal gjøre. I utgangspunktet tror mange at man er herre over sin egen tid også, eller frihet i hverdagen som det så fint heter. Hvis det er det du ønsker så må du ALDRI åpne egen butikk eller annen virksomhet med satt åpningstid. 

Det er aldri moro å være foreldre når barna blir syke uansett yrke man har, men som selvstendig så er det ekstra kjedelig. En av godene ved å være ansatt er at man har syktbarn-dager. Som arbeidsgiver må jeg betale en ansatt som er så snill å hjelper til, i tillegg til min egen lønn. Det skal sies at dette er ikke det kjedeligste ved sykdom, det verste er nok all den dårlige samvittigheten og alt som skulle vært gjort. Drømmeverden er meg og når jeg blir satt ut av spill så er det mange oppgaver som havner på vent. De går ikke fra meg, men må gjøres så fort jeg er tilbake. Jeg vet at dette også gjelder for mange andre foreldre som er ansatt i en bedrift, men ofte er det da flere ansatte som kan bidra på de områdene det brenner mest.  For en liten bedrift som min butikk så kan dette være veldig negativt. Jeg ser at omsetningen går ned om jeg ikke er aktiv på markedsføringsfronten, kunder kan bli sure om de ikke blir fulgt opp godt nok på mail, bestilling av varer lar vente på seg..... Ja, som de sier liten tue kan velte stort lass!

Idag har veslemor vært syk og jeg blir satt ut av spill. Butikken har blitt tatt godt vare på idag, det er minste bekymring. Men samvittigheten min er ikke god på slike dager. Jeg skulle bare ha sjekket mail, jeg skulle bare ha lagt inn de varene på nettbutikken, jeg skulle bare ha fulgt opp sosiale medier, jeg skulle bare ha tatt den bestillingen som jeg ikke rakk igår, jeg skulle bare ha fulgt opp de kundesakene på lista mi.... Ja, listen min er lang over ting som skulle vært gjort.

På den andre siden så knyter det seg i magen. Jeg vil helst ligge på sofaen ved siden av den pjuske lille tulla mi, holde rundt henne og kose håret hennes. Kjenne de små hendene som holder rundt mammaen sin. Den lille, varme kroppen som sovner i armkroken min. Lese boken du er så glad i, sitte på gulvet å pusle frost puslespillet og være med å leke med barbiene dine. Det er på slike dager jeg aller helst bare vil være en MAMMA♥

Det å drive butikk sies å være en livsstil, og det kan jeg bekrefte at det er. Akkurat idag hater jeg den livsstilen for jeg gir meg ikke selv tid til å være mamma. Jeg ønsker meg frihet i hverdagen og det skal jeg jobbe for å få.

Idag triller tårene mens jeg skriver for jeg vil aller helst være en mamma og ha tid til å være mamma♥ #mammahjerte #dårligsamvittighet

Be Colorful-

       
Er det ikke deilig med litt farger? Nå som våren nærmer seg så blir jeg så glad av farger. Elsker denne nye jakken i sterk corall farge. Den spriter opp ethvert antrekk, og tenk dere denne til sommeren da. Jeg skal begynne å bruke den allerede nå sammen med et litt mørkere antrekk, slik som jeg viser her. Så blir den med meg fremover mot sommeren:)

God morgen til deg♥ Idag blir det hjemmekontor på meg. Sammen med en litt pjusk veslemor. Jeg må jobbe litt innimellom, også må vi kose oss masse. Hun vil aller helst sitte oppå mammaen sin, skikkleig kosejente dette. Det skal jeg nyte til det fulle for denne tiden med de små går så altfor fort. Savner allerede tiden da hun var veldig liten, for ikke å snakke om babytiden. Naaawwww♥


Corall Blazer// Sort/hvit kjole// Sneakers

 

NÅ er det fylt opp!


Jeg har tenkt på det lenge. Det burde vært gjort, det burde vært gjort. Sånn har ukene gått. Inntil igår, da tok jeg meg tid. Etterpå er det så utrolig befriende og jeg blir så glad. Ja, og selvfølgelig kommer tanken: hvorfor gjorde jeg det ikke før?


Slik har jeg det ofte. Tenker på alt jeg burde gjort, men så tar jeg meg ikke tid til det. Nå er endelig krukker og kar fylt opp her hjemme. Jeg har endelig fått laget hjemmelaget knekkebrød, til og med 3 brett! Hjemmelaget musliblanding er også fylt på krukke. I tillegg så er frysen full av protein-rundstykker og boller uten mel og sukker. For ikke å glemme hjemmelaget bounty sjokis. Nam!! Alt er uten sukker og mel. Det er så mye lettere å leve sunt når man har laget opp slike "tørrvarer" som er lurt å ha på lager. Billigere enn å kjøpe ferdig er det også. Føler meg nesten 10kg lettere bare nå:)

Apropos sunt, det er mange av dere som har spurt hvordan det gikk da jeg gjennomførte C9 programmet. Vet dere, det gikk såååå bra! Jeg har fått mye mer energi, kuttet sukker, spiser mindre måltider, drikker ikke pepsimax og tar de gode valgene. Og som en bonus gikk jeg ned 5kg. 
(annonselink) genser finnes her//

Note to myself: Når det nærmer seg tomt skal jeg diske opp med nytt!

-Fastelavensboller med god samvittighet-


Hei Fastelavenssøndag♥ Ikveld blir det fastelavensboller for alle i familien. Jeg har bakt vanlige boller og boller uten mel og sukker, mest for min egen del. Magen min er så lite glad i hveteboller så da blir det sånn! Og disse bollene uten sukker og mel er også litt bedre for samvittigheten:)

Boller:

160g mandelmel- 100g smør- 2 egg- 4ss sukrin- 2ts bakepulver- 2ss kardemomme- 3ss fiberhusk

Pisk egg og sukrin sammen. Tilsett deretter alt det tørre og smeltet smør. Form runde boller og legg på et brett. Stekes på 180grader i ca 20min. NAM♥

Her har søndagsfølelsen stått i høysete idag. Jeg har labbet rundt i en deilig ullkjole og tøfler store deler av dagen, samme har barna. De har lekt sammen i over 2timer, for en fryd. Med hver sin dukke og vogn har leken gått så lett. Jeg ble stående på kjøkkenet mer eller mindre alene å bake boller, knekkebrød, musliblanding og bounty sjokolade. 

Nå er jeg klar for en avslappende kveld med litt jobb på macen. Kroppen er godsliten etter en løpetur i regnværet. Men først får jeg sjekke ut jentene som bades av mannen. Tror det blir vått på badet:)

En deilig søndagskveld ønskes deg!

Ligger rett ut....


Hei Lørdag! En lørdag slik den bør være for vår del. Vi starten dagen rolig før vi reiste i svømmehallen. Dere som har lest bloggen min en stund eller kjenner meg vet at jeg ikke setter slike badeland høyest på lista mi. Jeg liker ikke å plaske rundt i basseng med mange andre, alt det ekle loet og håret som ligger rundt og bare lukten av klor gjør meg uvel. Men når jeg ser hvordan jentene mine ELSKER å bade så må jeg bare svelge noen kameler. Det var høy jubel i heimen da vi fortalte om dagens planer. Etter bading ble det cafè besøk, det er så sjelden vi får til så da er det ekstra kos:)

Slitne etter en fin dag ligger vi nå rett ut med hver vår ipad eller mac. Herremin for et samfunn. Det skal sies at det hører til sjeldenheten her i huset. Jeg bruker ikke macen her hjemme før etter jentene er lagt, derfor blir det alltid sen blogging på meg. Men etter en aktiv lørdag synes jeg det er ok. Hvilke regler for bruk av ipad o.l har dere i heimen?
Igår var jeg på ost og vin kveld med venninner. Like koselig hver gang:) Snart venter vi middagsgjester. Tente lys, god mat og drikke er stikkord for kvelden. Ja, også må jeg få med meg hver gang vi møtes. Så koselig program altså!

God lørdag til deg♥

 

Lysere Tider!


God Torsdag til deg♥ Tenk det nærmer seg helg igjen, ukene flyr så fort. For min del synes jeg det er veldig deilig. Det er ikke alltid en dans på roser å være alene hjemme med barn, hus og full jobb. Men vi får det da til på et vis, barna vet ikke om noe annet så de tilpasser seg veldig fint. Ikveld kommer mannen hjem og det er alltid en stor glede for oss alle♥

Jeg blir ekstra glad om dagen når solen skinner! Og dagene er lysere og lengre. Det er lyst når vi kommer hjem fra skole, bhg og jobb. Masse ny energi strømmer til! Nå fremover kan det jo bare gå en vei:) 


Er dere friske og raske eller? Jeg hadde eldstemann hjemme to dager denne uken med feber og halsvondt. Da er jeg heldig som er min egen sjef:) Det er godt å slippe og bruke sykedager. Frihet i hverdagen er viktig for meg. Det overveier alt! Ikveld sitter jeg her med vondt i halsen og det ene øret mitt. Redd jeg er blitt smittet. Isj, ønsk meg god bedring da:)

Senga kaller og jeg håper å våkne frisk og rask imorgen♥

 

 

-Pink Bow Pillow-


God kveld tirsdag♥ De som har fulgt meg lenge vet at min store svakhet er ROSA. Jeg ble overlykkelig da jeg fikk vite at dette er årets farge. Woho! Det var tydelig å se på interiørmessa også, de fleste leverandørene hadde noe rosa i din kolleksjon. Jeg lover dere mye rosa fremover, itillegg til andre farger selvfølgelig. ikke alle liker rosa, men jeg ELSKER rosa. Spesielt litt dusty rosa som glir rett inn sammen med grått, lin og drivved♥

Her hjemme i Drømmeverden hjemmet har jeg fått sneket inn noen rosa detaljer. Siden vi skriver februar så er jeg ikke helt klar for de helt klare fargene. Pudder-skalaen er perfekt på denne årstiden. Noen nye puter, lys og blomster er alt som skal til for å skape litt vår i hjemmet. Og dere, SE den søte sløyfe puten da! Det gjør seg med forskjellige kvaliteter og former på putene. Jeg blander gjerne pels, strikk, lin, velour og mønster. 

Liker du Rosa?(Annonselenker) Sløyfe pute-RM // Strikkepute rosa-RM // Cambon beige pute-RM// 

 

Nå skal jeg slenge meg ned i sofaen blandt alle putene♥

 

Never give up. Great things take Time!


God kveld♥ Jeg håper mandagen har behandlet dere bra. For min del var det deilig å komme tilbake på jobb. Butikken jeg elsker og masse oppgaver å ta fatt på. Masse nyheter kommer på løpende bånd fremover nå så da gjelder det å være klar. Jeg har planer om en liten omgjøring i lokale allerede,etter vare 4mnd så må det endringer til. Typisk meg! Men det skaper liv og mye moro.

Nå er det 5år siden jeg åpnet dørene i Drømmeverden, min drøm. Det har vært flere opp og nedturer på veien. Aller mest moro, men også en del tøffe tak. Det er tøft å drive eget. Det koster mye på mange plan. Men herremin så mye moro jeg får være med på. *Takknemlig*

Her om dagen hadde jeg møte med min mentor som betyr så utrolig mye for meg. Hun er en driftig dame med en stor business og suksess. Jeg DIGGER grunderdamer!! Det viser at vi damer også kan, det var ingen selvfølge bare for noen tiår tilbake. Vi har lagt planer for min fremtid. Store planer og store drømmer. Jeg trenger konkrete mål å jobbe meg mot. Ikke bare skal jeg jobbe mot at Drømmeverden blir enda større, men min personlige business skal også vokse inn i skyene. Jeg er så heldig som får jobbe som coach og veileder for mange driftige kvinner. Dette er kvinner som har startet sin egen business og skaper sin egen arbeidsplass, Norge trenger mange slike! Går du også med en grunder-spire i magen kanskje?Bukse Minus// T-shirt Rich & Royal

Jeg slang meg akkurat ned på sofaen etter en deilig Step og styrke time. Jeg startet opp igjen som treningsinstruktør og det gir meg så utrolig mye:) En kopp tea og litt kveldsjobb nå så tenker jeg at denne kroppen snart finner senga.

God natt:)