hits

februar 2017

Snøvær, angst og ut av komfortsonen!


Hei i natten! For en lang kjøretur det ble på meg idag! Jeg skulle kjøre til fjells for å hente hjem jentene mine idag. Etter å ha jobbet, pakket, trent og jobbet litt til så var jeg klar. Det regnet store deler av turen. Så hva møtte meg når jeg kom oppover i høyden? Jepp, snøkaos! Det blåste, føyket og snødde. Vindusviskerne gikk på full gass og alt rundt var hvitt. Da er det håpløst å se hva som er vei og kanter. Gudskjelov endte jeg bak brøytebilen så da gikk det litt bedre. 

Jeg stoppet på Haglebu for å sette på strømmen og varmen før jeg føk videre over fjellet. Der var det ikke brøytet så det var bare å ta tiden med ro. Alle svinger og bakker så jo helt like ut! Varmen steg i meg og jeg hadde mest lyst til å stoppe bilen. Var jeg så pinglete før, eller blir jeg eldre? Jeg var utrolig lettet da jeg kom meg ned på riksveien igjen og så bar asfalt. 

Nærmere kl.20.30 kunne jeg og jentene pakke oss inn og puste lettet ut. De kubba seg inn med dyne på sofaen, barnefilm og yoghurt. Lite vitende om hvor nervøs mammaen hadde vært for om vi kom frem. Jeg gjorde alt jeg kunne for å ikke vise de at jeg var så nervøs og krysset fingrene for å ikke kjøre ut midt oppå fjellet i mørket. De sier at det magiske skjer utenfor komfortsonen og det må jeg si meg enig i. Selvom jeg ville kaste inn håndkle og reise rett hjem så gjorde jeg det ikke. Og hva fikk det meg til å føle? Som SUPERMAMMA som kan klare alt!:) Alene på fjelltur med jentene mine er et boost for selvtilliten. 

Anbefaler deg å gå utenfor komfortsonen innimellom. Pust med magen, tenk med hodet og ikke stress!
 

Jeg er alene!


Hjemmespa <3 Ikveld er det duket for hjemmespa. Husker du jeg nevnte at jeg må lære meg å slappe av igjen? De siste årene har jeg ikke hatt ro til å sitte i boblekaret vårt. Det var alltid noe annet jeg burde gjøre så badet mitt varte sånn ca 10min. Jeg gledet meg sånn til å få badekar i huset da vi bygget, men nå 4år etter så kan jeg vel telle på en hånd hvor mange ganger jeg har brukt det.

Nå er ungene på ferie, mannen reist på jobb og jeg er alene hjemme. Lysene er tent, det lukter lavendel fra badesaltet og rolig musikk fyller rommet. Snart skal jeg lene meg tilbake og sette på boblene, og la tankene fly. Hårkur i håret og ansiktsmasken er på. Etterpå gelder jeg meg til å smøre meg inn i favoritt lotion min. Den gir meg en følelse av luksus og lukter helt fantastisk! Vil tro jeg kommer til å sove som et barn i natt. Et steg nærmere på veien for å finne igjen gleden ved å slappe av♥

Kaffe på senga, utsikt og frokost!

//Samarbeid//


God morgen mandag! Mange som har vinterferie? Her er barna fortsatt på vinterferie, gleder meg til å hente de imorgen:) De storkoser seg med skigåing og leking i snøen på fjellet. Jeg tenker å ta de med noen dager til fjells selv senere i uken. For endelig trenger jeg ikke å ordne og styre mye for å ta vinterferie. Deilig å være sin egen sjef, og kunne jobbe hvor som helst. Idag startet jeg dagen med kaffe på senga og litt jobb. Det er så luksus det! Hvorfor gjør jeg ikke det oftere? Det er jo bare å stå opp litt før ungene skal opp.Utsikten fra hotell rommet på Radisson Blu Scandinavia kunne ikke måle seg med mye annet. Både Rådhuset og Slottet. Jeg nevnte frokosten for dere og den var også litt av en utsikt. Utvalget var kjempestort og alt var gjort så pent. Små detaljer som jeg liker:) Det er tydelig at den som er ansvarlig her er like visuell som meg. Små tekster, potter med blomster, sitater, gråpapir, og mye frukt og grønt. Bare se her:Skal du til Oslo? Book deg inn! God beliggenhet, fine rom, utsikt, treningsrom og en fantastisk frokost. Tusen takk for oss:)

For et døgn!

 //Samarbeid//


God kveld! Vi har kost oss et døgn i Oslo, jeg og mannen. Det er så viktig å bare være oss innimellom, Margit og Kristian, ikke bare mamma og pappa. Vi har bodd på Radisson Blu Scandinavia med utsikt utover hele Oslo, wow! Hotellet ligger bare et steinkast fra Karl Johan og slottet. Herfra er det kort vei til Aker brygge og Majorstua. Perfekt beliggenhet spør du meg!

Rommet hadde stilig design, noe en hotell-fetisj som meg setter pris på. Og kaffemaskin, det er virkelig tommel opp! Jeg har alltid med meg treningstøy når jeg er ute og reiser. Så noe av det jeg verdsetter stort er eget treningsområde, her hadde de et flott treningsrom og velvære avdeling. Hotellet har absolutt alt man måtte ønske seg! Frokosten er et kapittel for seg så det skal jeg vise dere senere:)

I løpet av et døgn opplevde vi så mye! Burgers, beer og shuffleboard på Gastropub. Vi var en tur på fangene på fortet, og gjett hvilket lag som vant? Yepp, I´m just saying:) Middag på Olivia, noe som aldri blir feil. Og stand up på latter ble prikken på ién. Tips til deg: stand up på klubbscenen hvor 5 forskjellige komikere opptrer. Kun 175,- og hvert show er unikt. Vi lo så vi grein!
 

Nå skal vi kose vors🌸

Hei Lørdag! Og endelig tid til å titte innom. De siste dagene har flydd av sted med litt for mye på timeplanen. Planene mine er klare og ingen ting i livet kommer gratis, så da må man bare stå på🌸

Igår kjørte vi jentene til fjells. De skal på en liten vinterferie alene. Det betyr kjærestetid for vår del. Kan ikke huske sist? Det er viktig i en ellers hektisk hverdag. Vi skal nok kose oss💞 Er dere flinke til å sette av tid til hverandre?

Ønsker dere en fin lørdag🌸 jeg har mye spennende å vise fremover!

Første runde ferdig!


God morgen!

Idag er vi flere som avsluttet Change 9 programmet. Ni dager for å legge et godt grunnlag for videre. Kvitte seg med uvaner man har og få fokuset opp på sunn og ren mat. En livsstilsendring som innebærer sunn mat, trening og kosttilskudd. Alle får en plan å følge så det er greit å gjennomføre så sant man følger planen. De fleste av oss trenger det, istedenfor å fomle rundt selv. 

Det er ekstra stor stas å få tilbakemeldinger fra kunder som er fornøyd. Det er derfor jeg jobber med dette. Jeg har jobbet innen trening i over 10år og det beste med det er å hjelpe andre. Det finnes ingen bedre følelse enn å føle seg bra og være glad i seg selv. For er du ikke glad i deg selv så er det vanskelig å være glad i andre. Look better, feel better.

Nå sender jeg de fleste over på neste program som er F15. Det er et program over 15 dager, totalt over 3 nivåer. Så dersom du starter på nivå 1 så kan man deretter fortsette på 2 og 3. Da får man en langvarig endring. For det er klart at 9 dager er stort sett ikke nok for å endre livsstil. Men C9+F15 gir 24 dager og det er en god start! Det sies at man må endre noe i ca 21 dager for at det skal bli langvarig. 
C9 er enkel å følge. Det er ikke mye komplisert mat og man må ikke trene på treningsstudio. Man kan bruke naturen, gå/jobbe, trene hjemme, svømme, være med på treningstimer, gå på ski eller det som passer seg. Jeg starter opp en ny gjeng til mandag, så heng deg gjerne med. Eller du kan starte opp akkurat når det passer deg også. Planen får du av meg, samt oppfølging og tips. For mer info: mail@drommeverden.no
 

Å lære av den beste Jan Ruhe!


Hei og hå fra meg! Denne helgen tilbragte jeg i Sarpsborg på kurs. Hællemåne for et kurs, tenk om all utdanning og kurs kunne være som dette. Ja, da ville lærdom vært enklere for alle!

Tror du på utsagnet Du blir hva du spiser? Jeg tror på det og jeg vet at det stemmer. Når det kommer til mat. Men har du tenkt på at dette også gjelder hodet og mindsettet ditt? Det å mate hodet ditt med riktig lærdom og positivitet er viktig. Vi kan gjøre og få til det vi vil bare vi har hodet vårt på plass. På veien kan vi få veileidning og lærdom for å nå målet, men først av alt må du ha troen på deg selv først. 

For andre året på rad er jeg så heldig å få oppleve Jan Ruhe. Hun er selve MLM (multi level marketing) dronningen! Hun startet sin karriere som nyskilt 3-barns mamma med stor gjeld. Hun hadde gjort det dårlig på skolen og stod derfor uten utdanning. Hun tenkte at hun kunne selge produkter hjemmefra, og etter å ha sjekket flere MLM firma så landet hun på ett som solgte pedagogiske leker. Kort fortalt så ble hun den mest selgende MLM forhandleren noensinne, hvor hun og teamet dro inn en halv milliard dollar. Hun har blitt coachet av de beste opp igjennom årene og hennes neste naturlige steg på veien ble å lære opp andre. Hun har coachet flere av toppene i Forever slik som Emma Cooper, Natalie Heeley, Dr. Maria Idigo,  Jayne Leache og min sponsor Torun Nordskaug. Altså de har alle lært av den beste. De er blitt hva de spiser!
Jan Ruhe er ikke som alle andre. Hun er en amerikansk dame med mye glitter, stas, farger og energi. Jeg elsker hennes galskap! Hun bruker mye energi, musikk og bevegelse i kursene sine. Det kan virke som uskyldig moro, men det ligger mye mentalt arbeid bak. Dagene kjennes ut som en berg og dalbane. Hun lærte oss mye om forskjellige personligheter, hvordan vi mennesker er forskjellige men også veldig like. Vi er alle drevet av frykt og angst på en eller annet måte. Den må bort for å nå målene våre. Selv hadde hun et klart mål, og lot ingenting stå i veien for å nå målet sitt. Be fearless! Noe av det viktigste hun lærte bort må være at alle kan få til det de ønsker så lenge de har den riktige viljen og drivkraften. Ikke alle vil utrette noe stort her i livet, men mange vil. Flere enn vi tror. Da gjelder det å sette frykt og usikkerhet til side. 
Jeg gleder meg til å bruke all lærdommen jeg fikk i helgen, og være en god veileder for teamet mitt. Og ikke minst være en god støttespiller for de som våger og vil nå helt til toppen. Legge frykten til side og gasse på. Og sist men ikke minst si: F*CK janteloven!

BE FEARLESS!
 

Jeg klarte ikke slappe av!


Hei fredag og helg! Mange som skal bruke helgen til å slappe av? 

Vet du hvordan man slapper av? Jeg trodde jeg visste hvordan man slappet av, men nei da. For en tid tilbake så fikk jeg konstantert at jeg ikke klarte å slappe av. Sånn skikkelig slappe av. Gjøre ingenting og kjenne at skuldrene senker seg. Derfor så ble jeg utfordret på dette. Og vet dere hva? Herremin så deilig det er å slappe av. Hvorfor har jeg ikke gjort det mer før?

Jeg vil tro at flere er som meg. Vi tror vi slapper av. Sitter i sofaen med bena godt under oss, en kopp tea i hånda, Tv står på, vi sjekker sosiale medier på mobilen og vi planlegger morgendagen. Er vi tilstede? Hvordan smaker den tea´n? Hva leste du akkurat på soMe? Altfor få av oss er tilstede i øyeblikket, og vi holder på med flere ting samtidig. Jeg har f.eks aldri likt å ligge i boblekaret vårt for jeg har ikke funnet roen, rett og slett kjedet meg og tenkt på alt jeg burde gjort istedet. Det gjelder å være tilstede, nyte øyeblikket og senke skuldrene. Jeg synes det er mye vanskeligere enn jeg trodde. Bare tenk på når du lager deg en kopp kaffe. Hvor mange drikker den samtidig som vi gjør noe annet? Prøv å sette deg ned og nyt den koppen. Følg koppen fra kjøkkenbordet til munnen, kjenn på smaken, føl varmen og følg den med blikket tilbake til benken. Jeg kan love deg at den kaffen smaker mye bedre enn den du tar i farta!

Jeg ble oppmerksom på at jeg var enten av eller på. Enten holdt jeg på med flere ting samtid eller så sov jeg, ingen mellomting. De kveldene jeg trodde jeg slappet av i sofaen og så på TV så var jeg mer på iphone/mac enn jeg faktisk så på TV. Jeg jobbet med sosiale medier for butikken stort sett. Det ble rett og slett for kjedelig å bare se på TV. De eneste gangene jeg klarte å se bare på TV var de gangene vi skulle se en film, men da slet jeg så innmari med å holde meg våken:) Altså enten av eller på.

De siste månedene så har jeg fått igjen gleden med å slappe av! Jeg har tvunget meg selv til å slappe av og ikke gjøre flere ting samtidig. Det gir meg energi å bare nyte en kopp kaffe, ligge i badekaret, se en film, eller bare la tankene fare. Nå prøver jeg å få til en ting hver dag. Anbefales♥

Er du i fare sonen?

Vi haster avsted fra det ene til det andre. Det kreves mye av oss både på jobb og privat. Vi skal jobbe, trene, ta vare på barna, holde huset i orden, lage mat, vaske klær, stille opp her og der, være sosiale og ta litt vare på oss selv oppi alt dette. Døgnet har bare 24 timer for oss alle. Noen er flinkere enn andre til å utnytte disse timene til det fulle. Arbeidsoppgavene hoper seg opp, vi streber med å holde fokus og få det unna, listen blir lengre og tilslutt kjennes det ut som vi puster i et sugerør. PUST med Magen!!! Noen som kjenner seg igjen?
Sånn var mitt liv tidligere. Kjenner jeg blir helt kvalm. Ikke bare duret jeg på, men jeg ville ikke høre etter. For kroppen min ga meg mange signaler før det sa helt stopp. Jeg visste ikke hva jeg skulle se etter eller føle. Ja, jeg var inneforstått med at jeg stresset mye og at stress var en del av mitt liv. Men var det så farlig da? Jeg følte meg sterk og i god driv, og jeg liker å ha mange baller i luften. Utbrenthet var et ukjent ord for meg, idag kunne jeg ønske at jeg tok signalene litt før. 

Jeg vil dele varseltegnene/symptomer for utbrenthet med dere: 

Tankemessig

 • Konsentrasjon/ hukommelsesvansker/ svimmelhet/ "zombie"
 • Lav stresstoleranse
 • Overfølsom for lyd, lys, lukt

Kroppslig

 • Søvnproblemer, tretthet/utmattelse- selv etter hvile
 • Økt infeksjonsfare
 • Muskelsmerter, hopepine, mage/tarm problemer
 • Redusert sexlyst

Psykisk

 • Ustabil følelsesmessig, uvanlig irritabel/aggresiv, og gråter lett
 • Mister gløden, opplever mindre glede
 • Nedstemthet, depresjon, angst

Andre tegn

 • Forsøker å kompensere med økt kaffe, røyk, alkohol/medikamenter
 • Spiser for mye/ for lite og til feil tidspunkt

Kjenner du deg i igjen i flere av disse symptomene så kan det være at du er i fare sonen. Jeg hadde flere av disse symptomene, faktisk ganske mange av de, før det smalt. Len deg tilbake og kjenn etter, er du på feil vei? Da kan det være at du bør gjøre noen tiltak. Hva bruker du dagene dine til? Er det noe du kan endre eller redusere på? Vi har alltid valg her i livet så gjør det som er godt for deg♥

My Man!


Det er ikke så ofte at my man Kristian dukker opp her på bloggen. Men idag skal ha jammen meg få et eget innlegg:)

My man, kjæreste, klippe, bestevenn, handyman og beste pappa!

Vi har ingen bryllupsdag å feire...enda. Men vi har en kjærestedato! Idag er det jammen meg 15år siden vi ble kjærester. 15ÅR! Det nærmer seg halve livet mitt det. Og tenk på alt vi har opplevd sammen på disse årene. Vi har overlevd 4 flyttinger, bygge 2 hus sammen, tatt utdanninger, fått 2 barn og drevet business. Det har vært nok av fallgruver som vi har kommet oss over:)

Olga måtte nesten bare være med på et bilde her. Hun er en gammel dame med brede hofter som til tider får mer tid sammen med denne mannen enn meg. Jeg har fått meg en konkurrent! Men uansett Olga, jeg er fortsatt den som deler seng med Kristian. Når jeg tenker meg om så har du ikke vært så langt unna for garasjen er vegg i vegg med vårt soverom. Ihvertfall enn så lenge, for nå bygges det et nytt hus til a Olga. Der skal hun ikke bo alene for endelig skal min bil få tak over hodet også:)

Jeg og Kristian er et godt team, vi utfyller hverandre. Det jeg ikke kan kan han, og motsatt. Tenk at vi nærmest bygget det første huset vårt selv. Han snekret, støpte, skrudde og monterte, mens jeg malte, tok pirkejobbene og var kreativ. Her hjemme så er det jeg som rydder og du som roter (og  barna da.) Når det gjelder barna så er vi også et bra team der. Vi verdsetter familietiden begge to, og tilbringer så mye tid sammen med barna som mulig. Vår lille familie♥
Tusen takk for 15 fine år sammen. Takk for at du holder ut med meg og alle mine ønsker, drømmer og planer. Ja, og all gnålingen min om at du må rydde opp etter deg. Om 15år så er du nok fortsatt den som roter og jeg er den som rydder. Dream team. Haha! 

Jeg elsker deg! Og gleder meg til de neste 15 årene!

Happy ditt eller datt!

Happy Valentine! Or not.... Jeg anser meg selv som en veldig selvstendig dame så derfor tok jeg saken i egne hender og fiksa mine egne blomster! :)

Nå skal det sies at mannen er borte på jobb (som han er hver uke) så han er unnskyldt der altså. Ja, han kunne sikkert fått blomster levert på døren her, men det er jeg glad han ikke tok seg bryet med. Det synes denne økonomen her er bortkasta penger. Haha:) Det skal og sies at jeg vet ikke om jeg er så fan av denne dagen. Vi har mange andre dager i året vi kan feire. Jeg er ikke så fan av en pålagt kjærlighetsdag. Hva synes du?

Jeg tok med meg minste jenta ut på date idag mens eldstemann var på trening. Hun fikk bruke så lang tid hun ville i lekebutikken, nesten ihvertfall. Og når jeg ble akkurat litt lei så lokket jeg henne med en muffins på cafe. Hun strålte!:) Jeg fikk meg en god kopp kaffe og en koselig samtale. Hverdagslykke på en tirsdag! 

Mondays kick Ass!


Hei mandag og ny uke! Endelig har jeg lyst til å si. Her gjelder det å wake up, kick ass og repeat!

Jeg har blitt mer og mer glad i mandager. Det er deilig å starte en ny uke, legge planer for uken og sette seg nye mål. Hva vil man ha ut av denne uken? Tidligere var fredager min favorittdag, for da var det tid for helg og kos. Fredag er fortsatt en fin dag og man har hele helgen foran seg, men nå går jeg ikke hele uken og venter på fredag og helg. Desverre så vet jeg at altfor mange gleder seg til helg, teller ned dager. Det er egentlig ganske trist. Vi tilbringer veldig mange timer hver uke på jobb og hverdagsaktiviteter, faktisk mer timer på jobb enn hjemme. Våkne timer vel og merke. Det er flest hverdager så la de telle mer enn helger og ferier. 

You know you´re on the right path when you´re eager for Monday morning! 

Jeg bygger opp min egen business under paraplyen Forever for å skape meg en hverdag jeg gleder meg til å våkne opp til. Jobben gir meg energi, glede og et ønske om å gjøre det lille ekstra. Hvis jobben ikke får deg til å smile, så må en forandring til. Vi skal tjene til livets opphold, men ikke på bekostning av deg selv.  Ikke bare har jeg tilgang på masse bra produkter, men jeg får jobbe med så mye fine folk. Positive folk som engasjerer seg, vil hverandre godt og ser noe godt i ethvert menneske. Det er slike kollegaer jeg har og vil ha:) 

Ikke visste jeg at dagene som kom og gikk var selve livet!  Nyt hver dag og ikke vent på det rette øyeblikket. For det kommer ikke kan jeg fortelle deg.

Benker seg til!

God kveld! Regner med det er mange som har benket ned foran TV for å se finalen av farmen? Jeg har for en gang skyld fulgt med på hele sesongen. Det er ikke mye jeg ser på TV, men dette synes jeg har vært underholdning. Min venninne Marna var jo med så da måtte jeg følge med:)

Helgen vår har vært så fin. Vi har tilbragt det siste døgnet hos min venninne og hennes familie. Så utrolig koselig å se jentene våre leke sammen og knytte bånd. Det er ekstra koselig å sove over for da får vi voksne tid sammen etter at barna er lagt. Vi ble sittende oppe ganske lenge å skravle, litt å ta igjen. Men det er helt ok når det gir så mye energi og ikke skjer det så ofte heller. 

Nå blir det spennende å se hvem som vinner:) Lothepus er jammen meg litt av en skrue. Uten han hadde ikke denne sesongen vært så underholdene. 

Jeg er klar for en ny uke etter en fin helg! 
 

Hva er stress, og kan det være skadelig?

Helt siden jeg delte historien min om da jeg møtte veggen og ble utbrent så har mange tatt kontakt med meg. Grunnen til at jeg valgte å være ærlig og stå frem var for å gi dette tabu tema et ansikt og få det frem i lyset. Jeg brukte mye av den første tiden til å føle skam og at jeg hadde feilet. Svak. Etterhvert fikk muligheten til å dra på et stressmestrings-kurs og lærte følgende: "Det er ikke de svake menneskene som møter veggen, det er de sterke og ambisiøse. De menneskene som gir gass og tror de er maskiner. De som sikter høyt og har store krav er mer utsatt. Fallhøyden er rett og slett høyere."
Så hva er stress? Den psykologiske og fysiologiske tilstanden som oppstår når du opplever ubalanse mellom dine ressurser og de krav/belastninger du står overfor. Stress kan gi økt handlingsberedskap. Når vi opplever fare, mobiliseres deler av nervesystemet som gjør oss klare for kamp eller flukt (overlevelse). Kortvarig aktivering er positivt, langsiktig er skadelig og kan ende med utbrenthet. 

For min del så ble stress en del av hverdagen. Mine daglige krav i jobb og privatliv ble for store. Jeg var alltid bakpå og kjempet mot klokken. Rekke jobb, rekke å trene, rekke barnahegn, rekke å bestille, rekke å pakke ut varer, rekke å legge varer i nettbutikken, rekke å lage ny utstilling, rekke aktiviteter, rekke å lage middag. Ja jeg kunne fortsatt på denne listen. Som selvstendig og butikkeier så er man alltid på jobb, det er alltid noe som må gjøres. Siden mannen jobber borte på ukedager så var jeg alene med barna og husarbeidet. Alle som har hus og barn vet at dette innebærer en del jobb. For å få alt til å gå rundt så måtte jeg være ytterst strukturert og holdt alltid på med noe. Slappe av ble det liten tid til, jeg kunne hvile når jeg sov.

Langvarig stress kan ende med utbrenthet. Det gjorde det for meg. Idag kan jeg klart og tydelig se hvorfor det skjedde. Det er hverken sunt eller bra å stresse hele tiden, alltid være på og ikke lytte til kroppen. Desverre så er dette blitt daglig for mange. Vi skal rekke altfor mye, vi har høye krav til livet og samfunnet spinner rundt i en enorm fart. Er du en av de som stresser mye? Da anbefaler jeg deg å spørre deg selv om du må det. Det er stort sett noe man kan endre på. Jeg holder på med et innlegg om hva du skal ta hensyn til og hva du skal se etter om du er i faren for å bli utbrent. Så følg med:)

Vil du være med også?


God morgen torsdag! Er du oppe og i full sving? Her er eldstemann allerde på skolen og minstejenta koser seg med litt barne-TV før vi setter snuta mot barnehagen. Hun elsker å kubbe seg i sofaen og ikke stresse:)

Så gøy at så mange er nysgjerrige på mitt C9 program som jeg delte med dere igår! Programmet passer for alle, det er enkelt å følge og vil gi deg en fin kickstart. Tilbakemeldinger fra tidligere kunder er at de ønsker å fortsette en livstilsendring etter disse 9 dagene, får igjen energien sin og mange går ned både kg og cm. For min del er det viktigst at kundene ønsker å bedre helsen sin. Kroppen vår har det så mye bedre når vi tar vare på den og gir den det beste utgangspunktet for å gjøre den jobben den er satt til å gjøre. Mange har valgt å starte opp på mandag med C9. Vil du også bli med? Send meg en mail margitshelse@gmail.com om du lurer på noe eller er interessert.
Jeg starter dagen med en digg protein-smoothie. Den er proppfull av det jeg trenger for den beste starten og gir meg alt jeg trenger. Mange er ikke så begeistret for frokost, da er dette en god løsning. Du vet at frokost er det viktigste måltidet iløpet av dagen? Det setter igang kroppen og legger grunnlaget for en god dag. Min smoothie er proteinpulver Ultra sjolokalde, aloe vera gel, fiber pulver, fryste bær og litt nøtter. Det beste av alt er smaken, den er såååå god! (Alt finnes HER)
Lag deg en fin torsdag:)

En kickstart på en bedre livsstil, uten pepsi max!

Egen reklame//

Livet uten pesi max er ganske så greit altså! Deilig å ikke føle seg styrt. Takk for alle hilsninger fra dere pepsi maxere. Det er ingen tvil om at det er mange av dere der ut! Mange ville vite hvordan jeg sluttet og det skal dere såklart få høre. 
Jeg startet 2016 med å gjennomføre C9, det er et 9 dagers program for å kickstarte kroppen. Iløpet av 9 dager blir man mer bevisst på hva man putter i kroppen. Disse dagene skal man holde seg uten sukker, salt, kullsyreholdig drikker, kaffe, te og andre uvaner. Fokuset blir på ren mat, kosttilskudd og trening. Det er utrolig hva som skjer med kroppen på 9 dager, og iløpet av 9 dager kan kroppen venne seg av uvaner. De første dagene synes jeg var ganske tøffe og kroppen ga meg en dundrende hodepine. Det er et vanlig symptom når uvaner skal vekk og shit skal ut av kroppen. På dag 3 våknet jeg med en energi utenom det vanlige og ingen hodepine:)

Nå skriver vi februar på kalenderen og mange har kanskje forsøkt å endre livsstil etter nyttår. Jeg vet at mange starter det nye året med masse giv og et forsett om å bli sunnere. Men hva er sunnere? De fleste av oss vet at det å komme igang med trening, kutte ut brus, kaker og godteri er en god start. Men hva skal vi spise, hvor mye skal vi trene, hvor mye skal vi spise? Spørsmålene er mange for de som ikke har kompetanse på dette området og derfor gir mange opp. Eller de prøver å leve slik de tror er rett i noen uker og gir opp fordi effekten er ikke stor nok. Nå har jeg jobbet som instruktør på treningssenter i over 10år og vi ser det samme hvert år. Det er fult i januar og mange gir seg allerede i februar. Desverre. Vi vil så gjerne at folk trener jevnt hele året. 

Jeg har et opplegg som heter C9, eller Change 9. Dette er en kickstart for reisen mot en sunnere, og smalere deg. Det er lett å følge, effektivt og gir deg de verktøyene du trenger for en forandring. Du får med en kostholdsplan, en treningsplan og det du trenger av kosttilskudd. Det er derfor ikke noe tvil om hva du skal spise eller hva du skal trene. Det er lettere å følge et opplegg enn å fomle rundt i mørket selv. I tillegg vil jeg følge deg opp om du ønsker det. Og du vil få tilgang til en egen facebook side med tips, erfaringer, matoppskrifter med mer. Verdien på hele pakken er mye mer enn det du betaler. Du kan bestille C9 HER. (velg SHOP-bokser- C9 vanilje eller sjokolade)

Etter C9 så jeg ingen behov for å begynne å drikke pepsi max igjen. Nå er det gått over ett år siden siste glasset og jeg savner det ikke! Når kroppen har vendt seg av uvaner så vil man ikke ha cravings for det lenger heller. Blir litt på samme måte som å slutte å røyke:) Nå var dette bare en av bonusene ved å ta C9. Jeg følte meg renere innvendig, huden fikk mer glød, noen kg og cm forsvant og jeg var så giret etter å fortsette denne reisen. Dette er også tilbakemeldinger jeg har fått fra flere kunder det siste året. Nå har jeg også et nytt oppfølgingsprogram som man kan fortsette på etter C9, da kan man velge mellom 15-90 dager. Alt ettersom hvilke mål man har. 

C9 er en super kickstart! Jeg gir deg 90dagers fornøydhetsgaranti på C9. Enten er du fornøyd eller så får du pengene tilbake. Så hva har du å tape? Du taper på å ikke prøve:)

Jeg var besatt!


Noen som så Matkontrollen på torsdag? Søtstoff er trygt, men bare i visse mengder. For første gang drikker nordmenn flere liter lettbrus enn sukkerholdig brus. Pepsi-max er den mest populære brusen i Norge. Den inneholder søtstoffet aspartam. Det sies at vi kan drikke 4liter brus hver dag hele livet uten å få en helseeffekt av det. Det er innenfor det som er trygt, men ikke dermed sagt at de anbefaler det. 

Jeg elsker pepsi-max. Elsket. Iskald brus som nytes til mat eller som kos. Hver gang jeg var fysen på noe godt var det godt med et glass. Det gikk fra hver helg til hver kveld. Et lite glass fordi jeg fortjente det. Et glass fordi jeg var så fysen. Et glass etter trening. Et glass i solen. En boks på jobb fordi jeg fortjente det. En flaske på kjøreturen. Jeg fant alltids en unnskyldning. Det gikk fra at det var godt til at jeg måtte ha. Jeg kunne ta en ekstra tur til Åmot på kvelden for jeg bare måtte ha en flaske. Besatt!

Det gikk aldri så langt at jeg drakk det til frokost, men jeg var avhengig av det nesten hver kveld. Jeg vet at vi er mange som bare MÅ ha pepsi max. Det er greit nok at de sier at vi kan drikke 4liter hver dag uten å få en helseeffekt av det. Men 4LITER !!! Noe sier meg at det kan da ikke være ok? Nå er det vel ikke bare aspartam som kan være helseskadelig, for brusen inneholder mye annet også. Det er en grunn for at vi bli pepsi maxere.

Men vet dere hva? Jeg tok grep og tok tilbake kontrollen. Tilslutt følte jeg pepsi-maxen eide meg. Etter gjentatte forsøk på å slutte hver mandag så fant jeg en utvei. Flere som tenker at mandag er dagen? Sist jeg drakk pepsi max var 3.januar 2016. Altså litt over et år siden! Ha, det er ikke bare deilig, men også befriende. Jeg har drukket litt cola zero og first price cola light innimellom, men det er egentlig ikke noe godt så det blir jeg ikke avhengig av. Prosessen ved å slutte var egentlig litt tøff. Hodepine og cravings, men jeg vant over det tilslutt:)

Vil du vite hvordan jeg gjorde det slutt med pepsi max???? Jeg skal fortelle deg det senere:)

Klar for NM!

God morgen Norge! Idag er det ut med ulltøy, kakao på termosen og flagget til topps. Vi skal på busstur til Lygna. NM på ski står for tur. En stor del av bygda vår skal busse oppover for å heie frem en lokal skiløper. Vi får håpe det blir en folkefest uten like og en plass på pallen. Uansett så blir det en fin tur for vår lille familie. Minstejenta tror hun skal på skitur:) 

Jeg får komme meg tilbake til kakaokjelen og nistesmøringen her. Og eldstejenta vil ha norske flagg i fjeset. Nå er det vel strengt tatt bare nordmenn med, men pytt pytt. Jeg får hive meg rundt før vi mister bussen. Kanskje dere ser oss på TV, så følg med:)

Heia nr.17!!!!

Og dere. Når livet smiler så smil tilbake♥

Plutselig liker jeg deg!


Hei 1.februar! Tenk at første måneden i 2017 allerede er over. Jeg synes det akkurat var jul og nyttår jeg. Det til tross så synes jeg vi har vært flinke til å nyte hverdagene og helgene. Vi har opplevd mye og det viser vel bare at man nyter livet♥

Nå som det nærmer seg vår og det blir lysere ute så drar jeg frem tekstiler og blomster som minner om vår her hjemme. Tulipaner dere, finnes det noe vakrere? Det er lite som gir mer vårfølelse enn tulipaner. Litt blå tekstiler har fått komme frem fra skapet. Blått er for meg en god blanding av vinter og vår. 
Denne tiden på året er egentlig finere enn jeg har tenkt over tidligere. Det er fortsatt mørkt og skumring tidlig på morningen, det er så deilig å sitte inne og jobbe i morgenkåpen med tente lys og en kaffekopp. Etterhvert kommer lyset og tar over. Det gir energi. Det beste må være at mørket ikke kommer før kvelden, da man er klar for igjen å tenne lys og holde seg inne. Fordelingen av lys og mørke er helt perfekt! Herremin plutselig likte jeg februar mye bedre, akkurat som et kinderegg jo!

Rett før lunsj idag tok jeg meg en løpetur ute. Det er så deilig å suge til seg den kjølige luften og alt lyset. Masse lys! Tenker du at det ikke er så godt å løpe ute om vinteren? Jeg anbefaler deg virklig å prøve det ut. Eller eventuelt gå en rask tur. Det finnes nesten ikke noe bedre enn å komme inn etter en slik tur. En dusj og pakke seg inn i varmt tøy. Lykke♥