hits

mars 2015

Fysen på noe godt?

Håper uken har startet bra♥ Jeg var glad for å være tilbake på jobb igjen. Nå gjelder det å få unna det siste før det skal være stengt i mange dager. Mange av dere har kanskje startet påskeferien? Det skal bli godt med ferie når den tid kommer. Skikkelig fjellpåske med ski, appelsin, kvikk-lunsj, bålkos og spill. Et must på tur er kakao, jeg er skikkelig svak for det!

Ikveld var jeg så fysen etter trening at jeg nesten dumpet hodet nedi påske-egget. Det var nære på! Men jeg får stålsette meg å vente litt til. Jeg har bestemt meg for å skeie skikkelig ut en dag i påsken:) Men ikveld var det bare å se hva vi hadde i skapet og lage seg noe godt. Valget falt på kakao. Mmmm? Jeg laget en sunnere variant fri for sukker, og karbohydrat vennlig. Vil du teste?

1dl fløte♥ 1dl vann♥ 1dl H-melk♥ 1ss sukrin♥ 2ss kakao/ 2ruter mørk sjokolade (minimum 70% kakao)

Rør alt sammen og kok opp. Hell opp i en romslig kopp. Pisk en 1/3L kartong fløte til krem og legg litt på toppen. NYT!Tid for Frikjent på TV. Herremin jeg digger den serien. Flere som ser på?

Margitklem♥

Palmesøndag

Å du deilige søndagskveld♥ Har du husket å stille klokken frem idag? Hvis ikke er det jammen på tide.

Hvordan er det mulig at en dag som i utgangspunktet mister en time føles så lang? Jo, man står opp grytidlig og har ingen planer!

Denne søndagen har vært en utrolig lang og innholdsrik dag. Faktisk har hele helgen vært lang og gitt meg rom for å samle energi. Nesten synd jeg har en mini arbeidsuke foran meg, det er lenge siden jeg har følt meg så opplagt for ny uke. Uansett, nå vet jeg hva jeg skal gjøre en annen helg jeg trenger å samle energi og er sliten. Minst mulig planer!

Jeg og ungene hadde påskeverkested mens mannen pisket sammen vaffelrøre. Det er så deilig med åpen stue og kjøkken løsning. Vi satt ved spisestuebordet og mannen på kjøkkenet, full kontroll:) Jeg slang deretter sammen en liten røre fri for hvetemel også, tok det vi hadde og slumpet sammen. De ble så GODE! En liten finpuss på oppskriften så skal jeg dele den med dere. Enkle og sunne, hva mer kan en ønske seg?

En grå og regntung dag ble til en solrik søndag med påskestemning. Perfekt med en løpetur i solskinnet♥ 

Velkommen Mandag! Er du klar for påskeferie?

Margitklem

-Den timen-


God morgen♥ Her er morningen godt igang. To jenter som våknet altfor tidlig idag. Først trodde jeg klokken var 07, men det var helt til jeg rakk å summe meg. Klokken var jo egentlig bare 6(!). Det var lite jeg klarte å lokke de med så da var det bare å stå opp- gjesp! Prinsesse Sophia på Netflix, frukt og levende lys. Og kaffe til meg. Akkurat slik vi liker det.

En kopp til med kaffe så er vi der. Idag skal jeg lage deilig påskefrokost og dekke bordet fint. Det er koselig å gjør det lile ekstra. Flere som skal gjøre litt ekstra ut av søndagsfrokosten? Deretter får vi se hva dagen bringer. Ingen planer!
Lag deg en fin Palmesøndag♥

Reality check!

Et døgn fylt med hotell, champagne, høye hæler, sushi, fingermat, goodiebags, kjendiser, bloggere, samarbeidspartnere og ansatte i Nettavisen. For en fest! Heldige meg som fikk ta del i side 2/nettavisen sitt 10års jubileum. Ganske langt fra min hverdag som mamma, husfru, grûnder og kone. Det er lite i mitt liv som kan sammenlignes med et slikt luksusliv.Jeg kom hjem til klesvask, husvask og matlaging. To blide jenter som kastet seg rundt halsen min og ropte mamma! Nok en gang kan jeg si: borte bra, hjemme best. Jeg er så lykkelig der jeg er i livet mitt nå. Turbo-mamma med mange jern i ilden. Hus på landet, en mann med stor M, 2 fine jenter og en jobb jeg elsker. Nei takk til et liv som Diva. Eller litt diva er lov da. Ihvertfall en gang innimellom:)


Lørdagen vår kan beskrives med ett ord: laidback. Jeg tror dette må ha vært den lengste lørdagen på lenge. Tidlig oppe, tidlig ut i solen og mange timer foran oss. Ungene elsker å være ute, jeg og mannen liker oss i solveggen. Kaffe, kvikk-lunsj, dryppende vann fra taket og barn som skrattler. Lykke. 

Igår kjøpte jeg meg nytt kamera. Jeg elsker det allerede! Bildene får så klare fine farger og jeg har lært en hel masse. Scandinavian photo i Oslo er bare å anbefale om du skal ha nytt utstyr. Etter påske skal jeg inn igjen og hente en linse til som jeg har bestilt og få et kurs i foto. Det gledes!

Mannen er ute og mekker bil. Her blir det film og mulig jeg ommøblerer- igjen. Kanskje jeg venter til imorgen. Bilder kommer ihvertfall.

Margitklem

Klar for Party og åpen snap

Sitter på toget inn til Oslo. Tryggest det, skulle ikke tro Ola nordmann hadde sett snø før? Det kommer som kastet på hver gang, uansett hvor mye værmeldingene roper ut om det. Det kommer snø, så vær beredt. 

Beredt ja. Nå er jeg klar for å feire Nettavisen/side 2 sitt 10års jubileum. Gleder meg, og er spent. Jeg reiser jo alene. Vil du være med? Nå har jeg åpnet snappen slik at alle som vil kan følge meg. Det vil bli en blanding av hverdagsliv, trening, butikkdrift, interiør, styling og det som faller seg inn. Ikveld blir det noen smakebiter fra festen. Legg gjerne til drommeverden.


Deler noen bilder fra butikken. De er tatt rett før jeg dro derfra istad. Masse fine vårvarer som er i butikk nå. Tross snøen utye:)

Vi snappes!

Husmor Pampering!

Hei i luken!

Lillelørdag og greier alt, håper uken så langt har vært bra? For min del har timene bare løpt av sted, og det gledes at veldig mange av planene mine for uken er vel gjennomført. Jeg tror det er påskeferien som er i sikte som biter meg litt i rompa. mye skal på plass før jeg kan ta ferie og da gjelder det å ligge foran skjema. I år gleder jeg meg ekstra til ferie, det skal bli deilig å koble av jobben og bare være sammen med familie og venner. Tiden fra jul til nå har bare forsvunnet, trekk pusten og heng deg på. #den følelsen.

Ikveld har husmor spa stått på planen. Eller brannslukking vil jeg kalle det. Med 2 små, butikk og altfor få timer i døgnet så blir det lite tid til egenpleie. Jeg er ikke desverre ikke priviligert med full pampering i salong, den luksusen lar jeg andre ta seg av. (skulle ønske det var meg men..) Men at jeg ikke lærer snart! Alltid i siste liten og dagen før det gjeder. Mor skal på jubileumsfest imorgen. Nettavisen/side2 fyller 10år og det skal feires. Gleder meg til å møte mange i side2, bloggere og ansatte. Tjohoo!Jeg ELSKER håndklærne fra Lexington. Har du ikke testet de? Da må jeg bare få anbefale de. Kjempekvalitet, de kan vaskes og vaskes år etter år. Og det viktigste av alt de er myke og tørker faktisk kroppen. Jeg kan ikke fordra håndklær som ikke trekker til seg fuktighet. Stort utvalg her.


Nei, på tide å skrubbe av seg dette klisset i ansiktet og slukke duftlysene. Dette har jeg ikke tid til. Kofferten skal pakkes og jeg har en del mail å sende. #back2reality

Margitklem♥

-Slike dager-

En liten tur innom bare for å ønske mine fine lesere en fin kveld og god natt♥

Denne uken blir hektisk, mye som skal på plass. Dagen idag gikk opp i røyk. Akkurat ferdig med papirarbeid så nå er det tid for Frikjent. Ukas høydepunkt på skjermen:)

Margitklem♥

 

HJEM- helt herlig

Sunday is Funday!

Ja, det skal være helt sikkert. FOR en dag! Vi kom oss ut av pysjen og fikk litt frisk luft i lungene. Mor selv fikk renset tankene og løst en del verdenspoblemer med en løpeøkt også, langkjøring er topp. Jeg får aldri klarnet hodet så bra som når jeg løper. Ren terapi, helt gratis!

Noe som ikke er gratis er kino. Det skal sies at vi nesten aldri er på kino, men idag fikk jeg lurt med mannen. Eller en liten rettelse, det var faktisk hans ide. Jeg holdt på å dette av stolen! Tror vi har vært på kino 3 ganger på 13år? 


Planen var å se Askepott, men den var utsolgt. Urutt, sier du? Jepp, vi er ikke kino-vant. Vi kastet oss over neste film for kino skulle vi på. Valget falt på barnefilmen Hjem. Den synes både jeg, mannen og begge jentene falt veldig i smak. Den var underholdene, glad, litt trist, fengende og søt. Hell i uhell der altså!

Marielle er 2 år og vi var spente på om det ville gå bra med henne. Hun satt stille og var så konsentrert gjennom nesten hele filmen. Popcorn og juice gjorde susen:) Mot slutten begynte hun å bli litt utålmodig. 1,5time var perfekt. Pernille derimot kunne gjerne vært lenger:)


Litt om filmen:

Romvesener søker tilflukt på jorden. De gjemmer seg fra sine fiender!

Når jorda blir tatt over av den altfor selvsikre og utenomjordiske rasen bøffer på leting etter et nytt sted å kalle hjem, blir alle mennesker raskt flyttet mens alle bøffene blir satt til å omorganisere planeten. Men når en ressurssterk jente, Tipp, klarer å unngå å bli fanget, finner hun seg selv utilsiktet medskyldig med en forvist bøff kalt Oi. De to flyktningene skjønner raskt at det er mye mer på spill enn intergalaktiske relasjoner når de legger ut på deres livs reise.

Husk at det er fri frakt i nettbutikken frem til kl.08.00 imorgen. (ordre over 500,-)
Margitklem♥♥

-Sunday is Funday med fri frakt i nettbutikken-

God søndag fine deg♥

En meget avslappende morgen i Villa Drømmeverden. Vi tusler rundt i pysjen, tegner, bygger lego og ser sport på tv. Akkurat slik en søndag skal være. Været her er grått og trist, da er det ekstra tungt å komme igang. Egentlig burde vi ta en tur ut også, få litt frisk luft. Tror jammen meg det blir en joggetur litt senere idag. Ja, det skal jeg få til. 

Hva er dine planer for dagen? Idag er det perfekt vær for nettshopping dere. Jeg kjører fri frakt i nettbutikken idag. (på ordre over 500,-) Drømmeverden interiør finner du her. Dette gjelder frem til mandag morgen kl.08.00. Husk: Sunday is Funday:)

Bildene viser vårens nyheter fra Greengate. Det er et stort utvalg av Greengate i nettbutikken. Miks og match♥

Margitklem♥

-Banana Oatmeal Cookies-

Har du noen brune bananer i kjøleskapet? Selv synes jeg bananene blir brune før jeg i det hele tatt får vurdert om jeg skal spise de. Det skal sies at jeg har 2 jenter, ja og en mann, som er glad i bananer. Men alikevel?. Brune og bløte blir de. Nå har jeg funnet ut hva de bør brukes til. For vi kaster da ikke mat!

Her om dagen fikk jeg det for meg at nå måtte de bananene brukes til noe. Ja, før de tok bena fatt selv og løp ut av kjøleskapet. Det eneste jeg kom på var banankake som vi bakte da jeg var liten. Å, minner! På let etter denne kaken i kokeboken min så kom jeg over en oppskrift jeg hadde skrevet ned for en stund siden. Mener jeg fikk den da jeg bodde i USA. Banana Oatmeal Cookies! Disse falt i smak hos jentene mine og meg. Et sunnere alternativ til kjeks. Vil du teste?

Oppskrift: 4 modne bananer♥ 4dl havregryn♥ 1dl olje♥ 2dl kokosmasse♥ 1/2 ts salt♥ 1ts kanel ♥1ts vaniljesukker Stevia♥ 1dl sesammel♥ 1/2ts kardemomme

Mos bananene med f.eks en stavmikser. Tilsett olje og krydder, deretter rør inn havregryn, kokosmasse og sesammel. Lag passe store kuler som klapper flate. Oppskriften ga 24 cookies. Stek de i på 175 grader midt i ovnene. Ca 15 minutter.

Mitt favoritt kjøkkenhåndkle i himmelblå fra Lexington finner du her.

Hva med å lage de til lørdagsfrokosten? Deilig med bær til, eller spis de med brunost eller syltetøy. Gjerne når de fortsatt er varme. NAM♥


Over og ut fra sofaen! Du vet det har vært en travel dag på jobb når bena verker og lunsjen ble først inntatt klokken 14.30. High Five!

Liker du dette innlegget? Del det gjerne med dine venner på facebook. 

-Vaskerommet mitt-

Velkommen inn i min hule♥ Rommet vi helst lukker døren til når gjester kommer på besøk, men som vi er så avhengig av.  VASKEROMMET!Jeg koser meg egentlig her inne, tro det eller ei. Noen ganger sniker jeg meg inn på vaskerommet når barna og mannen leker eller ser på barneTV. Helt stille, bare meg og tankene mine. Da vi bygget dette huset var det viktig for meg å få et vaskerom med innredning og greie løsninger. I tillegg ønsket jeg litt farger, planen var en vegg med blomstrete tapet. Desverre skjedde ting litt fort så murer´n var allerede igang med å flislegge den tiltenkte veggen før jeg rakk å hive meg rundt. Han kunne ikke skjønne hvorfor jeg ville ha en pen vegg der inne. "Skal du ha en gyngestol der inne også? Så kan du sitte å se på vaska som går", sa han og fliret:)

Jeg er super fornøyd med at det endte opp med helt hvite vegger og grått gulv. Enkelt å holde rent. Rommet er lyst og gir en fin ro. Innredningen har jeg tegnet selv og fått produsert hos samme møbelsnekker i Estland som kjøkkenet vårt. Vasken er fra Ikea. Benken er stor og kan romme flere hauger med nybrettet klær. På motsatt side har jeg flere skittentøysdunker. En for hvitt, mørkt og farget tøy. Det gjør jobben enklere. Jeg har noen regler for å holde orden her inne, de skal jeg dele med dere en dag.
 Det var så deilig å komme på jobb igjen idag! Flinke ansatte som passer på mens jeg er hjemme. Lillemor er i 120 igjen og alle hjerter gleder seg. Idag hadde jeg innkjøp av vinter/jul kolleksjonen til en klesleverandør. Bare å glede seg sier nå jeg. Men først er vi klare for vår og sommer. Farger!!!!

Imorgen er det fredag igjen jo. Juhu! Det gledes♥

Gjør vaskingen til en lek!

Hei og hopp♥

Har onsdagen vært topp? Her i heimen har vi rullet på gulvet, pyntet oss til prinsesser, bakt, puslet, lest og vært gjennom det som finnes av leker og bøker her hjemme. Lille er i fult vigør og storesøster kom hjem med bussen ganske tidlig. Korte dager i 1.klasse. Høydepunktet var kanskje da lille satte på "Let it go" sangen på ipaden og hadde show for meg. Hun danset, sang og gestikulerte. Akkurat slik storesøster pleier. Imponert:)Nå tror jeg det meste av klær, sengetøy, håndklær, tepper, puter og bamser har fått seg en runde i vaskemaskinen. Det er helt utrolig hva de små klarer å spy ut. Jeg visste ikke at en så liten mage kan inneholde så mye. Det skal sies at jeg ble vedig imponert over hvor flink hun ble til å bruke bøtta etterhvert. *stolt i mammahjerte*

Det er ikke bare tekstiler som har fått seg en runde her hjemme, gulver og andre overflater har blitt skrubbet x antall ganger. Jeg er så utrolig glad i produktene fra Durance. De gjør vaskingen til en lek....ihvertfall nesten. Jeg skal ikke skryte på meg at vasking er en lek, men det blir så deilig lavendel lukt i hele huset. ELSKER lukten! Jeg bruker klesvasken og skyllemiddelet når jeg vasker sengetøy og håndklær, i hovedsak. Det er så deilig å legge seg i nyvasket sengetøy med lavendellukt, i tillegg er lavendel effektiv mot midd. Hurra! Jeg bruker det også til ull og silke, endelig lukter ulltøyet godt:) Durance finner du her.

Nå er jeg så klar for å komme tilbake på jobb. Mailboksen er full, to do listen vokser og beskjedene lar ikke vente på seg. Skal bli godt å få ting unna. Tror jeg skal legge meg snart så morgendagen kommer fort nok:)

Imorgen skal dere få være med inn på vaskerommet. Passe på nå som det er rent og ryddig!

Margitklem♥

Frisk start på dagen: FROKOSTTIPS!

God morgen♥

Her er vi tidlig oppe som vanlig, slik er det med småbarn i hus. Fått i deg frokosten enda? Hvis ikke har jeg en super frokst å anbefale for deg her. Enkel å lage, metter lenge og har en god dose proteiner. For du spiser vel frokost? Dagens viktigste måltid. Jeg klarer ikke gå lenge fra jeg står opp til jeg må ha noe mat i magen. De gangene jeg trener tidlig tar jeg en neve med nøtter og vann. Deretter blir det en god proteinporsjon etter endt trening. Jeg er aller mest glad i frokost som inneholder frukt, nøtter og en form for youghurt. Brød til frokost er helt ok, men da må det nesten være helg. Gjerne med noe egg til. Tror det må være den følelsen av friskhet og noe lett som trigger meg.

♥1/3 boks cottage cheese ♥1 youplait youghurt 0% ♥bær ♥valnøtter

Bland sammen cottage cheese og en youghurt. Topp det med bær ettet ønske og valnøtter. NAM!Nå skal jeg nyte frokosten min. Lille er i bedre form så idag skal vi virkelig kose oss. Liker at hun er skikkelig tilbake♥

Bruk dagen godt! 
 

-Hjemmekos med lille-

Hei tirsdag kveld!

Denne dagen har vart forever. Ihvertfall føles det slik. Dager hjemme med syke barn er både koselig og slitsomt på en gang. Jeg er nok ikke laget for å bare være hjemme og gjøre ingenting. Utfordringen når man er hjemme med syke små er å ikke tenke på alt man skulle gjort eller kunne gjort. En vanlig fridag er kjempedeilig, men når det blir påtvungen fri må jeg endre tenkegangen min. Vi er ganske stuck hjemme og må innse at slik er det.

Lille ser ut til å være på bedringens vei. 4 dager med oppkast, ingen mat og minimalt med drikke har gjort meg kjempebekymret og urolig. Ja, jeg er dårlig på å ha syke barn, men det er verre for lille enn for meg. Jeg er tross alt frisk! Det er viktig at jeg holder motet oppe og overfører det til henne. Det beste med syke barn er all den kosen man får. Vanligvis er hun litt kosete, men stort sett over alt hele tiden. Nå har jeg fått skikkelig koseoverdose:)

//Collegekjole-Timo//


 Idag har jeg trasket rundt i den nye superdigge kjolen min. Collegekjole med lommer er jo så kult! Gleder meg til varmere vær, da skal den styles opp med olajakke, espadrillos og brune ben♥ Traske langs brygga. For ikke å snakke om å slenge den over bikinien, alltid klar for litt tanning:)

Mannen kom plutselig hjem her. Da blir det ost, kjeks og et lite glass rødt. Også på en tirsdag da! 

Imorgen skal jeg dele en super frokost med dere, NAM!

Margitklem♥

Not my kind of tea!

Mandag er en deilig dag. Starten på en helt ubrukt uke, nye muligheter for å nå nye mål. Jeg liker mandager. Vanligvis. Idag har ikke vært noen god mandag. En slitsom natt med altfor lite søvn, til tross for at jeg la meg før kl.22(!). En stykk sur mamma som blir vekket av klokka så storesnupp skal rekke bussen. Tålmodighen strekkes. Vi rekker bussen. Lillesøster vinker farvel til storesøster. Svømmebagen er med, glad jeg pakket alt klart igår kveld. 

Lillesøster er slapp og vil bare kose seg på sofaen, barneTV er på. Skal jeg legge meg i vannrett stilling eller gjøre noe fornuftig? Et stort gjesp. Hiver meg på spinning-sykkelen i håp om å svette og våkne skikkelig. En time senere og en stykk god dusj er jeg klar for en ny mandag. Zoombimamma er vekk. Jobben kaller og lillesnupp leveres hos mommo. Jeg rekker litt jobb før vi skal en tur til legen. Ingen mat siden fredag bekymrer hønemor. 

Slik startet min mandag. Håper din mandag har vært fin?

Gleder meg til ny episode med Frikjent! Flere som ser på den? Deretter blir det senga, kroppen sier så.

Imorgen blir det hjemmedag på meg og vesla, jeg vil ikke levere henne i barnehagen før hun er helt frisk. Vi skal kose oss og jeg ser mitt snitt til å få unna papirarbeid når hun sover. I utgangspunketet er det ikke heldig eller lett å ta sykedag når man driver for seg selv. Akkurat nå skulle jeg ønske jeg hadde en arbeidsgiver. Mer om dette senere:)

Margitklem♥

En første gang for alt

Hei søndagskveld♥

Da kan jeg ikke lenger si at jeg aldri har hatt barn med omgangssyken. Noe av det værste en kan ha i hus! Bilsyken til Marielle viste seg å være omgangssyken. Æsj. Det er vel en første gang for alt. Nå har jeg snart vært mamma i 7år så det var ikke uforventet at trenden måtte snu. Denne helgen har ikke bare klær, pledd, sengetøy, bamser og alt i den kategorien fått seg en vask. Rart når man først begynner, da blir jeg bitt av basillen ihvertfall. Vinduer er vasket inne og ute, kildesorteingsskuffen på kjøkkenet, vaskerommet, skuffer og skap. Denne helgen har jeg vasket mer enn på lenge. Håndvask har fått seg en ny dimesjon, viktig med god håndhygiene!

Ingenting er som å dumpe ned i sofaen etter en slik helg for oss småbarnsforeldre:) Sofakroken er nå skikkelig vårlig, jeg ELSKER det! Jeg er en skikkelig rosadame, men de siste årene har jeg falt pladask for corall. Det er så fresh sammen med den beige paletten vi har her hjemme. Jeg har sagt det mange ganger før, men en god ting kan ikke gjentas for ofte. Hold en enkel fargepalett hjemme og tilsett noen elementer i en farge/tema etter sesong. En enkel og rimelig måte å fornye på:)
Corall strikkepute// corall mønstret pute// Corall telysholder// Corall lyslykt// Corall dekkebrikke// Lexington logopute// 

Jeg er klar for en ny uke og skal gi bånn GASS! Mye som skjer på jobben og jeg skal igang med nytt treningsprogram. Det blir moro! Krysser fingrene for at alt går bra her på hjemmebane for denne uken er det klart for å være gressenke igjen.

Margitklem♥

-Teaser-

Love Love Love♥

Sett noe så lekkert da dere? Corall er og blir en stor hit her hos meg. Nyhetene strømmer på for tiden og dette ble med meg hjem i handleposen. Finnes her. Sofakroken vår har fått seg en skikkelig vårpuss. Nå storkoser jeg meg med fine farger, levende lys og godis. Gikk på en skikkelig smågodt smell idag, snakk om å spise seg kvalm. Flere med meg der eller? Jeg skylder på de sukkersøte fargene jeg omgir meg med. *ler*

Noen som ser på MGP? Her var det virkelig en bukett med litt av hvert. Tenk å sende gutta som synger om "bygdefyll" videre, det måtte vært festlig:) Ola Normann, alkohol og bygdefyll. *Ha Ha*

Bilder av sofakroken kommer imorgen. Og dere, jeg har vasket alle vinduene! Ikke bare var de møkkete utvendig, men vannet ble helt mørkt av skitt innvendig også. Som mannen sa: det er alle de lysene du tenner hver kveld sin skyld det. Ooops! Han har nok rett i det. Så da tenner jeg enda flere lys ikveld. Hihi:)

Margit♥

-Sunny Saturday-

HEI LØRDAG!

En rolig mornings i Villa DRømmeverden. Disney på TV, kaffe i koppen og pysj. Jentene koser seg med kjeks og litt søtsaker. Siden Pernille var ganske liten har hun fått "lørdagsgodisen" på lørdagsmorgenen. Vi synes det passer oss bedre siden lørdagen ofte blir litt sånn surrete og godis kom aldri på bordet før barneTV tid, etter middag. Det resulterte i en litt livlig unge rett før leggetid og ga et evig strev med å få henne i seng:) Nå har de hele dagen på å brenne opp kruttet!


Jeg har vært på butikken og hamstret vaskemidler. Rart hvordan skyllemiddel, husvask, jif og alt i den kategorien der blir tomt på en og samme tid. Eller er det bare hos oss? Vel, vaskemaskin går fortsatt og jeg har vasket gulvet x antall ganger. Marielle hadde en oppkast rudne til her hjemme sent igår. Nå skal jeg ta for meg vinduene ute, det er jo nesten ikke mulig å se ut av de! Deilig med solskinn, bare så synd at man da ser hvor skitne vinduene er. Kaffekopp, radio, vaskebøtte og sunnies på nesa så er jeg klar:)

Titter innom ikveld med en vårlig stue:)

 

En skikkelig oppvask!

Endelig er fredagen her og en hel helg ligger foran oss. Denne helgen skal nytes på fjellet i det fine været. Eller.....det var ihverfall planen vår. Vi kom sånn circa halve veien til fjells før vi vendte snuta hjemover. Etter 4 runder med oppkast i bilen var nok nok. Marielle hadde da kastet opp utover sete, fleecedress, lue, smokk, Upsy Daisy, body og i det hele tatt. FY for en lukt! Som jeg har nevnt tidligere så har hun blitt bilsyk en del ganger tidligere og derfor valgte vi å fortsette turen etter første oppkast runde. Etter runde 4 valgte vi å snu og heller se hvordan formen hennes utarter seg. Denne gangen er vi usikre på om det er bilsyke eller omgangssyke. Tvi tvi for at det ikke kommer noe inatt!Vel hjemme igjen står nærmest vaskemaskinen og lyser rødt, her må det vaskes. Samme hvor mye som må vaskes etter en slik opplevelse så er det ingenting mot det å se de små lide. Også får man ikke gjort annet enn å prøve og hjelpe. Sånt svineri! 

Håper fredagen deres har startet litt bedre. Jeg må bare takke for en superfin dag i Drømmeverden idag. Fult kjør, blide kunder, sola varmet og hyttetrafikken var absolutt der. Jeg elsker slike dager på jobb. Det gir sånn giv og energi. 

Fredagskvelden blir bra med litt Senkveld og et glass pepsi max♥

-Orange is the new......TREND-

/$%/"()()(/%%&&% 

Jepp, da har jeg jobbet meg gjennom denne prosessen også. Macen min er snart på stell igjen. Alt og da mener jeg ALT har jeg måttet installere, oppdatere, sette meg inn og synkronisere med iphone min. Men nå ser alt ut til å virke. Det er et par timer siden jeg startet på dette innlegget her. Ikke fikk jeg lastet opp bilder og ikke fikk jeg lagt de inn i innlegget. Men her kommer det altså, bedre sent enn aldri:)


Er ikke dette bare lekre farger sammen? Jeg har aldri og da mener jeg ALDRI hatt orange i hus, eller jo noe halloween nips har vi hatt. Men det var ikke fint! Vel, komboen orange og blått var en innertier kjenner jeg. Jeg har brukt en del blått det siste året og funnet ut at det er en farge som har kommet i hus for å bli. Endelig var de søte, små, blå perleblomstene på plass hos blomsterbutikken igjen. Jeg bare MÅTTE ha de med hjem. 

Orange dekkebrikke// Orange pute// Blå mønstret pute// 

Sjalabais! Imorgen er det fredag og det er hjertelig velkommen kjenner jeg♥

Vår styling!

Er ikke dette fine farger? Til å bli skikkelig glad og våryr av spør du meg! Oransj er jo årets farge så da må jo jeg teste det ut. Resultatet? Ja, det kommer i neste innlegg. Super-duper fornøyd:)

Jeg har endelig fått macen min tilbake. *gledeshyl* Herremin den har vært sårt savnet. Nå gjenstår bare å installere alt og synkronisere den med iphone. Jeg har ikke tenkt over hvor kjekt ting har vært tidliegere. Men etter nesten 3 uker med veteran-PC må jeg nå bare si halleluja for tekniske duppedingser som funker. Jeg har prøvd å installere iphoto 20 ganger uten hell. En pause for å dra på møte nå så er jeg igang igjen ikveld. Sta som jeg er vil jeg ikke gi meg:)

Nyt en fin lille-lørdag♥

-Tikk Takk-

God tirsdag til deg♥

Uken er godt igang og det føles nesten som vi er lengre ut i uken enn tirsdag. Jeg har utrettet så mye på 2 dager! Det har vært to fulle dager på jobb med masse pakking til nettbutikken, kontorarbeid, nye varer, osv. Sånn går nå dagen:) Gleder meg til å dele mer av min arbeidsdag med dere. Bloggplanen er nesten klar. Mye spennende i vente her altså!

Jeg måtte bare vise dere den nye klokka mi♥ Er den ikke fin? Lurer litt på om jeg skal henge den på en stor fin krok i sølv, men da må jeg gjøre om hullet som allerede er i veggen. Og jeg har jo vegring for hull i veggene. Hihi! Klokken finnes her

Startet dagen med en deilig styrkeøkt, desverre en uke siden sist. Det blir mye cardio trening på meg, men nå har jeg bestemt meg for å få til mer styrke. Det må til for oss damer også det! Jeg skal få nytt program på torsdag. Fremover vil jeg dele mer trening, øvelser og tips med dere. Høres ikke det ok ut? 

Varer skal pakkes ut, jeg må løpe! Adios♥

Vi kvinner kan!

Hei Søndag! Og hurra for kvinnedagen til alle de fine kvinnene der ute♥

Denne helgen har flydd av sted så altfor fort. Fredag fikk jeg unna innkjøp, spennende møter og sosialt samvær med Anette Marie og Marna/Komikerfrue. Jeg elsker å tilbringe tid i Oslo by. Det er klart når solen skinner og våren titter frem så viser Oslo seg fra sin beste side. Det er de gangene jeg savner å bo ved Lillestrøm igjen. Kort vei til alt! Et møte på fredag ga meg skikkelig giv til å gi enda mer av meg selv her på bloggen. Jeg skal dele mer av meg selv, mitt liv, min mening, min hvedag og min butikk. Alt i alt er det til sammen min Drømmeverden. Kjenner jeg nesten blir litt nervøs av tanken, men nu kjør vi! Det er ikke sjelden jeg får mailer, spørsmål eller telefoner fra kvinner der ute som vil starte for seg selv. HURRA for dere! Jeg fulgte drømmen og startet Drømmeverden for 4,5år siden. Den prosessen, erfaringene og veien frem til idag vil jeg dele med dere! Har du noe du lurer på, et tema jeg skal ta opp eller ønsker om hva jeg skal skrive om iforhold til dette så send en mail: post@drommeverden.no eller skriv under her.

Jeg feirer kvinnedagen med å gi dere en rabattkode til nettbutikken som gjelder frem til midnatt idag. Få 15% rabatt på nesten hele nettbutikken (ikke møbler) ved å bruke koden: kvinnedagen15

For vet dere hva? Vi kvinner kan! Hurra for kvinnedagen og alle superwomen der ute♥

-Vårtegn-Nå er virkelig våren her! Ikke bare er det solskinn, nesten bare veier og fuglekvitter. Idag fant vi frem syklene. Det er et sikkert vårtegn for meg. Formen til Pernille ble bedre utover dagen og en sjekk hos legen konkluderte med at hun ikke hadde noe alvorlig. Marielle har storkost seg hjemme med oss idag så jeg angret ikke på at jeg tok en fridag på henne. Hun fikk leke med storesøste sine barbie dukker og det var en sann glede♥ 

Kjøkkenet er også kledd i vårdrakt. Jeg har beholdt det blå, men det duse blå er byttet ut med himmelblå. Det minner meg og blå himmel og sol. Akkurat slik jeg vil ha det ute nå. Hører rykter om kuldegrader i vente? Vel, jeg vil ikke høre om det engang!

Kjøkkenhåndkle-Lexington// Serviett- Lexington

Imorgen tidlig går ferden inn ti Oslo. Noen innkjøp for butikken, møter og spennende avtaler. Det gledes! Oppdaterer dere med mye spennende når jeg er hjemme igjen:)

Sov godt, tenk imorgen er det fredag alt♥

-Sofatjeneste og 48timer-


God morgen fine lesere♥ Har du tatt utfordringen min? Håper du har sett deg selv i speilet idag og sagt til deg selv: Jeg er FIN! For ordens skyld så tenker jeg ikke bare på det å være fin ift utseende. Vi er alle fine mennesker, utenpå og innvendig!'

Jeg rakk aldri innom her igår. Dagen startet med noe spennende før jeg dro på jobb i butikken, som jeg skal fortelle mer om siden. Etter en time fikk jeg telefon fra barnehagen, Marielle hadde kastet opp. Hun fikk være med meg på jobb, ihvertfall en liten stund tenkte jeg. Alene på jobb var det eneste løsning, men jeg var klar til å stenge og dra hjem om hun kastet opp igjen så klart. Vel, hun var helt seg selv og ingen tegn til sykdom der. Hun spiste, lo, lekte og skravlet med kundene. Faktisk var det ganske fint å ha henne med♥ 

Idag er ikke eldstejenta helt i form. Hun har vondt i kroppen og orker ikke på skolen, så da blir det sofatjeneste idag. Flaks at jeg har så fine ansatte. Stiller opp i siste liten♥ En fridag er ikke vondt for noen, jeg skal prøve å ikke tenke så mye jobb og være sammen med mine små. Om det passer seg sånn så skal jeg vaske vinduene i stuen. Herremin som de ser ut! En arbeidsoppgave iløpet av en dag med sofatjeneste er vel ok? Jeg er så dårlig på å flate helt ut!
Marielle får være hjemme idag og holde storesøster med selskap. Det diskuteres både her og der for tiden om man skal følge en 48timers regel ift oppkast. Det er en anbefaling fra folkehelseinstituttet. To døgn hjemme etter siste symptom ved omgangssyke. Men er foreldrene flinke til å følge dette? I dette tilfelle går Marielle mest sannsynlig ikke under kategorien omganssyken siden hun ikke hadde flere symptomer eller flere runder med oppkast. Mest sannsynlig kastet hun opp av andre årsaker slik barn ofte kan gjøre. Jeg holder henne hjemme idag for å være 100% sikker og idag passet det seg slik. Det er en utfording med syke barn når man driver for seg selv og mange ganger kan alternativet være å stenge, noe som er svært uheldig. Jeg tar mitt ansvar iforhold til sykdom og håper alle foreldre gjør det samme. Ikke bare for ditt eget barn, men også for alle de andre barna.

Hva er dine tanker rundt dette? Er du flink til å bruke 48timers regelen? Jeg vil høre din mening:)

Håper solen skinner hos deg også♥

-JEG ER FIN-God kveld fine lesere♥

Når slutter vi å synes at vi selv er fine og bra nok som vi er? En kommentar fra datteren fikk meg til å begynner å reflektere over det. Leseleksen hennes inneholdt ordet FIN. Da sier hun klart og selvsikkert: Mamma, jeg er FIN! Ja, du er den fineste jeg vet om, sa jeg.

Små barn er selvsikre når det kommer til seg selv og sine ferdigheter. Nå kan ikke jeg snakke for alle barn, men slik jeg opplever mine. De svinger seg rundt når kjolen/skjørtet kommer på og synes de er så fine. Titter i speilet og synes de er fine. Smilet går nesten helt rundt når de mestrer noe og klapper i hendene. Ingen bekymringer i livet og ingen "stygge" tanker om seg selv. Når forsvinner denne tankegangen?

Som tenåring kommer også gjerne usikkerheten og dårlig selvtillit. Noen er for store, for små, for høye, for lave, for kvisete, for tykke, for tynne. Ja, listen er lang. Vi går fra å være bekymringsløse barn som ser på seg selv som FIN til en tenåring med mange negative tanker. Jeg husker dette så godt selv. Med en høyde som bikker 180 prøvde jeg det jeg kunne å se lavere ut. Ryggen lut og knekk i knærne- lekkert! Jeg husker ikke helt når det snudde, men tror det var da jeg var på modellkurs. Der lærte vi å være stolte over høyden vår! Jeg rettet meg opp, og har i ettertid fått høre fra flere at jeg var hun med så strak rygg. 

Tenk om vi alle kunne være slik som små barn er. Være fornøyd med oss selv. Ikke fokusere på det som måtte være "feil". Jeg er så lei av å høre folk si at de har noen kilo for mye, for korte ben, for slappe armer, stygge knær og i det hele tatt. Det er så trist! Hvor ofte hører du et voksent menneske si: Jeg er FIN. Det er ikke greit å si at man selv er fin. Janteloven sier så. Gir du et kompliment til noen så prøver de bare å feie det vekk. Jeg synes vi skal gi hverandre flere komplimenter og ta de imot, ikke feie de vekk. 

Det er ikke bare det ytre som teller, men desverre så er det det som er roten til mye vondt. I dagens samfunn er det mye fokus på utseende og kropp. Jeg kjenner at jeg er spent på fremtiden og hva den vil bringe for mine to små. Hvordan skal vi prøve å styre barna i riktig retning og være fornøyd med seg selv? Å bygge opp en god selvtillit og gi mye ros hjemme tror jeg er viktig. Og selvfølgelig masse kjærlighet! 

Jeg er idag veldig fornøyd. Kroppen min er sterk, frisk og sunn. Den har båret frem to perfekte jenter og gjort den viktigste jobben i livet etter min mening. Trening holder kroppen i form, gir den gode følelsen og holder ryggen i sjakk. Vi har vel alle noe vi ikke er fornøyd med, men hvorfor kaste bort tid på å tenke på det? Nei, vi får være fornøyd med det vi har fått tildelt og gjøre det beste ut av det. 

"En får værra som en er når en itte vart som en sku. Inni er vi like både je og du!"

Jeg utfordrer deg: still deg foran speilet og si til deg selv JEG ER FIN!

Trykk liker under om du tar utfordringen:)

-Carpe Diem-Grip dagen og bruk den godt♥

Hei mandag♥ Jeg er så glad i mandager! En ny start og hele uken foran oss. Men det er viktig å få en god start på mandagen. Blåmandager er jeg ikke fan av:) Det beste jeg vet er å starte mandagen med en treningsøkt, kicke uken skikkelig igang.
Shorts-Uldahl// T-shirt- Minus//

Nå er straks arbeidsdagen over i butikken. Avsted for å hente mine små håpefulle, kjøre eldste på turn og spise middag. Ikveld har jeg full arbeidskveld med nettbutikken, da er det godt å ha gjort ferdig treningen tidlig før barna stod opp. Og sånn går no dagen:)

Håper du har en fin mandag♥

-Rosa Søndag-Hei søndag♥ Denne helgen har vært så utrolig lang, deilig! Et par dager med vinterferie i slutten av uken gjorde virkelig susen. Vi kom hjem fredag morgen med en følelse av at det var søndag. Lørdag og søndag har vært skikkelig bonus selv om jeg jobbet lørdag. Nå er jeg full av energi og superklar for ny uke. En uke som byr på mye spennende på flere plan:) 


Barnedåp stod på planen idag. En liten jente som jeg er tante til. Hun ga ikke en lyd fra seg under selve dåpen og var så blid og fornøyd etterpå. Jeg benyttet sjansen til å knipse noen bilder av henne. Noen av de ble jeg ganske så fornøyd med (vil ikke dele bildene her, men sender de over til moren). Det er så moro med foto. Nå ønsker jeg meg bare et nytt og enda bedre kamera. Må bare spare litt først. 

Bordet var dekket så vakkert! Deler noen bilder her. Jeg liker så godt når man ser den røde tråden. Tema her må være sommerfulg, den går igjen på kaken også:) Tror det meste av pynten var fra ebay om noen lurer. 

De få bildene av meg og mine ble ikke noe bra desverre. Note to myself: bli bedre på å ta bilder av oss! Idag var vi kledd med noe rosa hele gjengen. Synd å ikke ha foreviget det. Vel, det er slike ting jeg liker:) Match match!

Søndagsklem fra denne kanten♥