hits

april 2014

Vern om dine FAVORITTER!

God morgen!
Håper uken har startet med et kick!? Jeg for min del hadde en super dag på jobb igår. Været gjør virkelig noe med oss. Dagen avsluttet jeg med en deilig løpetur og kontorarbeid. 
Energien sprudler, vi smiler og er så glad:)
Tenker du ofte på hvor du handler og legger igjen pengene dine?
Den siste tiden har jeg tenkt mye på akkurat dette. Ikke bare fordi jeg driver egen butikk og sitter i styret av Åmot handlesstand, men også fordi jeg bryr meg om hjembygda mi.
Bare den siste tiden har jeg lagt merke til at flere butikker legger ned rundt om i Norge. Spesielt utsatt er de som driver på små steder, akkurat som jeg selv gjør. 
En gjengganger til hvorfor de legger ned er: Det er for tungt å kjempe mot de store sentrene, kjedebutikker og mange kommer innom for å prøve/se på varer og deretter bestiller de på nett til en lavere pris. 
Hvor skal det ende?
Hvis man tar for seg nettbutikkene så finnes det to kategorier her. 
En gruppe er de som driver butikk med tilhørende nettbutikk, slik som meg selv. Dette er gjerne for å spe på omsetningen, kanskje det som gjør at man kan overleve. Og for å få et større marked enn akkurat den lille plassen man bor på. Innenfor denne gruppen finnes det også noen store nettbutikker som kun driver med netthandel, men de er som oftest veldig store og kan leve av det. En annen gruppe er "garasje-nettbutikkene", de drives av noen som har lager hjemme og ikke har butikk/eget utsalgssted. Mange av disse driver dette som en bi-jobb ved siden av en annan jobb. Veldig ofte er det disse "garasje-nettbutikkene" som kjører lavere priser. Dette skyldes gjerne at eieren har en fast inntekt ved siden av, ingen husleie, lønnsutgifter eller andre kostander. Desverre ødelegger de mye for de som driver butikk og kjemper for å overleve og ta ut litt lønn til livets opphold. I min bransje vet jeg at flere leverandører nå krever at skal man selge varer på nett så må man også ha et fast utsalgssted, i tillegg har de blitt strengere på å kjøre veil. priser som alle må følge. Mange "garasje-nettbutikker" forsvinner ofte etter 1-2 år, kan være de innser hvor mye jobb det er ved siden av en annen stilling. 

Et stort konkurranse-monster for de lokale butikkene er kjøpesenterene og de store kjedebutikkene. 
Kjedebutikkene tar et stort marked over hele landet og er umulig for små butikkene å konkurrere mot. De har gjerne en stor inverstor i ryggen, butikk på alle de store sentrene og mange dyktige arbeidere. De små lokale butikkene må heller se på seg selv som et suplement til de store, de kan vise til et sortiment som ikke finnes "overalt" og kanksje mange fine skatter. Det er gøy å ha noe som ikke alle andre har! I tillegg vil jeg påstå at det stort sett er mye bedre service hos de små lokale butikkene, enn på de store kjedebutikkene. Når jeg handler på H&M er det eneste jeg forventer meg av service er at det står noen bak kassa og tar imot betalingen..
Hva forventer du av service i kjedebutikkene og hos de lokale butikkene?
Kjøpesentrene blir bare større og større, og er kommet for å bli. 
De fleste på min alder har fått kjøpesenter-shopping inn med morsmelka. Hvor stas var det ikke å få bli med på kjøpesenter og handle nye klær til skolestart? 
Jeg er fortsatt på kjøpesenter innimellom, men stort sett prøver vi å handle lokalt. Det er trivelig å slå av en prat med betjeningen, det er deilig å slippe kjøreturen og mye raskere enn å bruke en hel dag på senter. Også sparer jeg penger på drivstoff , kafe-besøk og noe unødvendig billig varer jeg tror jeg trenger. I tillegg slipper jeg å bli sur fordi jeg har fått så dårlig service av en tafatt dame bak kassa! (for det skjer altfor ofte på senterene synes jeg)
Da vi bygde kjøpte vi det meste lokalt, så enkelt! Hvitevarene ble levert gratis på døra, en ting mindre å tenke på. Mye enklere om man skulle måtte reklamere på noe også.

Jeg vet at en viktig faktor for handelslekasjen skyldes åpningstidene. 
Kjøpesentrene har snart døgnåpent og det er selvfølgelig deilig. Mange av de lokale butikkene inkludert meg selv skulle gjerne hatt samme tilbudet, men lønnskonstnadene vil øke betraktelig og da skal omsetningen øke mye skal det være liv laga. 
De fleste lokale butikker har en dag med langåpent og lørdagsåpent, da skulle det vel være mulig å få handlet selv om man jobber fult?
Mye her i livet handler om prioriteringer. Jeg av alle vet at det gjelder å prioritere skal man få til det man vil.

De fleste vet at det å drive en liten butikk ikke er noen gullgruve, stort sett. Etter at man har betalt moms og skatt til staten, faste kostnader, nye varer og lønn til ansatte så har man kanksje en slant igjen til seg selv. Hadde man regnet antall arbeidstimer hadde man blitt ganske skuffet. 
Jeg kan kun snakke for meg selv, men jeg elsker å skape noe eget og se det vokse frem. Det er vel det som driver meg, i tillegg til at jeg elsker hver dag på jobb. Jeg er heldig som gleder meg til å dra på jobb, det er det ikke alle som gjør. Dagene flyr fort og hver dag er en ny erfaring. 
Daglig får jeg høre skryt fra dere kunder, og det varmer mer enn dere tror. Drømmeverden er en liten baby som vokser frem, og jeg er så stolt. 

Jeg er veldig opptatt av lokal handel og ønsker et sentrum med mangfold, spesielt i min egen hjembygd. Hva ønsker vi å ha i nærheten om 1, 2, 5, 10, 15år? 
Det er lurt å tenke gjennom det og benytte seg av det tilbudet som allerede er der. Det er for sent å komme etter at butikken er lagt ned og ønske at den fortsatt var der, spesielt om man ikke var flink til å bruke den da den var åpen. Ved å bruke de butikkene som finnes lokalt vil de overleve og flere vil komme til, etterhvert blir det et bredt mangfold. 
Butikker som blir brukt flittig av lokalbefolkningen og får god omsetning vil også kunne tilby et enda bredere sortiment. Mer penger inn gir et høyere budsjett. Det hjelper desverre lite å bare klage på at utvalget er så dårlig, siden svært få av de har en stor investor i ryggen som kan spytte inn mer penger. 

PS! God omsetning gir overskudd, som igjen gir skattepenger til kommunen. Og disse skattepengene kommer tilbake til innbyggerne. Altså en fin sirkel for de lokale:)
           
 Som du skjønner så er jeg veldig engasjert i lokal handel. 
Det er ikke bare fordi jeg selv driver butikk, men jeg ønsker å ha et best mulig sentrum der jeg bor. Tenk så trist om man må til nærmeste by for å få tak i det meste, bortsett fra mat og drivstoff?
Nei, jeg tenker over hvor jeg legger igjen pengene mine og håper du gjør det også!:)
                   
 Det er trist å lese om små, fine nisjebutikker som legger ned. 
Jeg er takknemlig for at jeg kan jobbe med det jeg ønsker og elsker, men man vet aldri når det kan snu. Enn så lenge skal jeg gjøre mitt ytterste for å tilfredstille kundene, gi god service og la kunder få oppleve MIN DRØMMEVERDEN:)
Dette er ikke ment som kritikk til noen, men kun en opplysning til dere lesere.
Håper dere 
Verner om deres favoritter!


Stor god klem fra

Skal du gifte deg?

God lørdagskveld!

FOR en dag det har vært idag!
Åpningen av terrassen utenfor butikken idag og kake-kalasset til Anne Kat ble skikkelig suksess. Fra åpning til stenging idag har det det vært full rulle og til tider litt for hektisk. Vi trenger å kjøre oss inn litt, kjenner jeg. Men sånn er det vel med alt som er nytt.
Håper dagen idag var en smakebit av fortsettelsen:)
I august er det ett år siden mannen fridde, noe som kom HELT uventet på meg.
Vi hadde litt planer om å få til et bryllup denne sommeren, men la det etterhvert på is. Ikke klarer vi å finne ut hvordan type bryllup vi ønsker, eller hvor det skal være. Vi er rett og slett uten hva, hvor eller hvordan. Det vi er sikre på er hvem og hvorfor:)
Siden vi begge har hektiske jobber og to små som krever sitt har vi lagt det litt på vent. 
Men jeg må finne inspirasjon og tips innimellom:)
                

Skal du gifte deg i år?
Da må jeg tipse deg om at i Drømmeverden tar vi imot ønskeliste fra brudepar. Kom innom butikken og vi hjelper deg med å sette opp ønskene deres. Eller send mail til: drommeverden@hotmail.no
Brudepar i hele Norge kan lage ønskeliste hos oss, vi sender pakker over hele landet.
Dere som brudepar får 10% av den totale kjøpesummen av ønskelisten, etter brullypet.
Gøy å kunne kjøpe seg gaver etter brullypet også:)

Enjoy the rest of your weekend!


Olga stakk av sammen med mannen!

Hei fra stuekroken!
Og der gikk luften ut av meg, og jeg dumpet ned i sofaen. 
Etter en lang dag på jobb med mye å gjøre var det deilig og komme hjem til et "messy" hjem. Mann og barn har vært alene hjemme (som vanlig på fredager) og da er det litt å ta tak i:) 
Jeg klarer ikke sette meg ned og ta helgen om det ikke er ryddig og koselig rundt meg. Uansett hvor sliten jeg er må jeg rydde og fikse opp. 
Flere som meg?
En runde med støvsugeren, ut/inn av oppvaskmaskin, vaske kjøkkenbenker, sette på klesvask og rydde x antall klær og leker. Da er det ekstra deilig å tenne masse lys, dumpe ned i sofaen og sette på gullrekka. 
Skikkelig fredagsfølelse!:)
Mannen har forduftet fra redet sammen med a Olga. (les: rallybilen)
Imorgen skal han kjøre bakkebilløp i Vikersundbakken. Kanskje flere av dere skal opp og se i helgen?
Jeg får ikke sett imorgen, men skal opp på søndag. 
Krysser fingrene for at a Olga fortsatt er i full driv da! 
          


Imorgen er det olabilløp i sentrum og masse deilige kaker i vår kaffebar fra Anne Kat. 
Håper å se deg og dine imorgen!?

Hva er fredagsfølelse for deg?

Også må jeg bare vise dere da:)
Hovedsponsor for a Olga!

Vakrekaker+Drømmeverden= RÅÅÅÅSA booble

Ja, hva skal man si?
NU KJØR VI!
De som har fulgt meg her inne i noen år, en stund eller kjenner meg godt på privaten vet at min favorittfarge er RÅÅÅÅSA!
Da er det helt på sin plass at min nye kompanjong også er helt RÅÅÅSA:)
Fargerike Anne Kat har laget en skikkelig rosa boble av et kakebakeri.
Jeg skal snike meg til flere bilder av kakebakeriet så fort det er helt ferdig, dette blir stilig.
 
Ute på terrassen fortsetter den rosa tråden.
Et lite hint ser dere her:
Det er langt fra ferdig som dere ser, men vi er på god vei. Og snart i mål!
Det haster jo litt å få det ferdig for vi åpner jo allerede på:
Førstkommende LØRDAG!
 
Da blir det stort utvalg av kaker fra Anne Kat i kaffebaren!
Gled dere og håper å se dere.
Det arrangeres olabilløp i Åmot samme dag kl.12 så da blir det livlig i sentrum.
Vi sees!:)
 
Klem fra

Planleggingsdag

God kveld kjære leser!
Nok en dag med nydelig vær idag. Jeg kjenner det kiler i magen og jeg bobler nesten over av energi. På denne tiden av året er det så mye jeg har lyst til å gjøre og ta tak i. For tiden er det terrassen og hagen som står i hodet på meg. Planlegger, tegner og leter etter ideer. 
Flere som kjenner at energi nivået øker?

En dag hjemme med to energiske småjenter tar på!
Ihvertfall når dagen starter brått kl.06 (!) og det går i ett helt til kvelden. Da var det deilig å samle tankene under en treningsøkt og avslutte dagen i boblekaret.
Siden det har vært planleggingsdag i bhg idag ble det hjemmedag og koselig lunsjbesøk av venninne med sine to små. Nå er jeg mer enn klar til å komme meg tilbake til jobb imorgen!
Spennende uke i vente.

Allerede lillelørdag imorgen jo!:)
Denne uken kommer ihvertfall til å fly.

Trening med småbarn!

Hei og Hopp!
Da var årets påskeferie på hell og den har vært fantastisk!
Vi avsluttet påsken med en skikkelig kose-seg-hjemme-og-fikse-dag. Store deler av dagen har jeg flydd rundt i bikini-overdel og oppbrettet kosebukse, solen har stekt.
Begge jentene har vært ute fra morgen til kveld, og sovnet før de traff puten ikveld.
Faktisk har vi terrassedøren åpen enda, og fugler kvitrer..
Dagen idag startet tidlig som vanlig, sånn er det å ha småbarn i hus.
Kort tid etter frokost og litt lek på gulvet var jeg og vesla ute på løpetur.
Idag ble løpeturen lengre enn den har vært til nå. Solen skinte, bena var lette og smertene i ryggen var ikke så intense. 
Fantasisk:)

TRENING!
Flere har spurt meg hvordan jeg får gjennomført trening med mitt hektiske liv. 
Idag vil jeg dele mine rutiner, tips og erfaringer. Med to små, butikk og en mann som er ukependler kan det fort bli lite rom for trening, men da gjelder det å prioritere. 
Dette gjelder for alle uansett livssituasjon. Det er snakk om og prioritere, for unnskydninger har vi alle nok av. Jeg elsker å trene og det er en stor del av mitt liv:) 

Treningssenter
Jeg liker godt å trene på treningssenter, både egentrening med kondisjon/ styrke og saltimer. Siden jeg er utdannet og jobber som salinstruktør har dette vært en stor del av mitt liv. Akkurat nå er det ikke mye jeg kan være med på pga prolapsen i ryggen, men snart....:)

På treningssenter med barnepass er det bare å bli med på saltimer eller ta deg en økt på egenhånd mens barnet koser seg på lekerommet. Er det ikke mulighet for barnepass er det alikevel håp.
Du kan sørge for å time treningen når barnet skal sove. Er det vanskelig (eller barnet ikke sover på dagtid) så ta barnet med på trening. La barnet leke i vognen, sitte i lekegrind, spise eller annen underholdning. Blir barnet utålmodig etterhvert så bruk barnet som vekt og la h*n være med.
  Babygym
Noen treningssenter har timer tilpasset mor og barn.
Jeg hadde babygym på senteret jeg jobber da Marielle var 7mnd. Første del av timen var konisjonstrening, da koste barna seg på treningsmattene med leker. Siste del var styrketrening hvor barna ble brukt som vekt.
Deilig og koselig trening:)

GåTur med vogn
Gå tur med barnevognen er både deilig og koselig. Her er det mulighet til å kjøre opp tempo eller velge en løype med ekstra bratte bakker for å få opp pulsen.
Tur kan man gå i all slags vær og uansett årstid. Begge jentene mine har kost seg veldig i vognen.
  Jogge med joggevogn
Ønsker man høyere puls, bedre treningseffekt og skikkelig svetting er jogging med vogn et bra alternativ. Dette er min desidert favoritt treningsform med barn.
Jeg elsker å jogge! 
Perfekt å ta en løpetur om man er hjemme med små barn, enten i permisjon eller på fridager. Hvis jeg har begge jentene hjemme en dag og mannen ikke er hjemme blir gjerne begge to med på tur. Når storegull sykler foran får mammaen virkelig trent for da går det unna:)
Hjemmetrening
Noen dager starter jeg dagen tidlig og tar meg en økt hjemme, før de små er våkne, Eller jeg tar en økt så fort de er i seng på kvelden. På Tv stua har vi en spinningsykkel, helt genialt!
Jeg skulle gjerne hatt en skikkelig treningsrom hjemme her med løpemølle, spinningsykkel, vekter og matte. Vi får se etterhvert.
Når man er alene med barna på hverdagene så gjelder det å være kreativ, planlegge og bruke det man har. Ved hjelp av joggevogn, spinningsykkel og et treningssenter får jeg trent like mye som før.
Hvis man er heldig å ha en mann som er hjemme hver kveld så er det bare å komme seg ut:)

Får jeg det til så får du også!

kanskje du har noen gode tips og ideer? Del det gjerne i kommentarfeltet!

Ferie på alle plan

God kveld!
Håper du har hatt en fin påske?
Vi har kost oss maks på fjellet. Tenk å være så heldig med påskeværet da dere.
Uttrykket "skikkelig påskevær" har vel aldri vært mer riktig enn denne påsken?!
Med små barn på påsketur hører "jakten på påske-eggene" med. Og hva skulle man gjort uten en storesøster? Pernille var meget ivrig etter å finne påske-egg, både til seg selv og lillesøster. 
Etter å ha funnet egg til seg og lillesøster forsatte hun jakten, det kunne jo hende hun fant flere egg..
Gøy hvordan hun så spor i snøen som hun mente var påskeharen sine:)
Jeg har nytt godt av en skikkelig ferie!
Det har vært deilig å være sammen med mine tre gull, grillet ute, sittet i solen, gått turer, slalom, god mat, drikke og familietid. På kvelden har jeg vært helt slått ut etter en hel dag ute, vi la oss kort tid etter barna. Dermed ble det en liten ferie fra bloggen, mail, facebook og instagram. Herremin så godt det har vært. Ingenting man må sjekke, oppdatere, eller MÅ gjøre. 
Nå er batteriene ladet for full!
Jeg er så klar for åpning av kakebakeri i butikken min, oppdatere nettbutikken, handle mer varer, style om butikken og ikke minst blogge for dere! Ja, for bloggen har vært savnet kjenner jeg.
Har påsken din vært fin?

Nyt siste fridag før det er på´n igjen.

Nå er jeg skikkelig på overtid her, på tide å finne loppekassa. 
-Hjem kjære hjem-

Dugnad

Titter fort innom igjen jeg:)
Håper dere har hatt en fantastisk tirsdag før påske? Eller kanskje du allerede har startet påskeferien?

Jeg er alene hjemme uten barn og det er nesten mer slitsomt enn å ha de hjemme.
Alene hjemme betyr mange flere arbeidstimer enn ellers og det merkes ikveld.
Etter stengetid i butikken idag har vi hatt dugnad. 
Vi er godt igang med å "pusse opp" terrassen og få den fin til bakeriet åpner. Det er stadig ting å få unna så det er bare å brette opp ermene. Godt man ikke vet arbeidsmengden før man starter et nytt prosjekt!
Hadde jeg visst slike ting før jeg hopper i det hadde jeg hverken hatt butikk eller nybygget hus. Når man ikke vet så hopper man i det med begge bena og godt mot:)
Den store terrassen utenfor butikken kommer til å bli enda finere enn den er idag, og det gledes:)
Vi håper å skape et nytt samlingspunkt i sentrum.

Etter noen lange dager nå så skal det bli deilig med påskeferie, men først en dag til på jobb.
Har du hjemme-påske eller farter gjennom Åmot på vei til Haglebu eller Eggedalsfjellet så stopp gjerne innom imorgen. Vi har deilige kaker fra Anne Kat, kaffe og masse nyheter både på interiør og klær.

Vi Blogges kjære leser:)

Siste innspurt!

God mandag!
Jeg må bare innom dere for å ønske alle en kjempefin mandag. 
Tusen tusen takk for alle delinger, lykkeønskninger og sms ang innlegget mitt igår. Dere er så søte og snille:)
Både jeg og Anne Kat er i ekstase og har gått med et bredt smil om munnen i lang tid, helt sprekkeferdige. Endelig er hemmeligheten ute. 
Da hjelper det STORT at dere liker og synes dette var helt tipp topp tommel opp.
For dette blir bra!
Endelig får Åmot sentrum det møtestedet alle etterspør.

Solen skinner og jeg er klar for å åpne dørene for dere kunder. 
Idag falt valget på litt farger. Det er sol og påske jo.
Genser  her og silkebukse  her.

Ta vare på denne flotte mandagen!
Uansett om du er på jobb, hjemme, fjellet, byen eller i utlandet.

Jeg flytter ut!

God søndag kveld!
Da er ungene levert på en mini-påskeferie så jeg kan få gjort siste jobbinnspurt før det er påskeferie. Dagen har gått med til mye bilkjøring, men det går veldig fint når man har radio på full guffe og kaffekoppen ved min side. 

Ja, da var tiden inne for å avsløre en hemmelighet jeg har hatt ganske lenge nå..
Det er like før jeg sprekker!
Så da kjører vi igang:
Ja, nå flytter jeg ut!
Ikke ut av Villa Drømmeverden, og heller ikke ut av butikk-lokale. Men ut av lageret!!
I tillegg til selve butikklokale har jeg et kjempestort lager, eller faktisk opptil flere lagerrom når jeg tenker meg om. Litt i hver ende av bygget. 
I den ene enden av lokalet er det et gammelt kjøkken fra den gang det var pub og pizzeria her. Det har inntil nå vært fult av ESKER, tomme esker, og varer. Eskene er most sammen og varene er satt pent i hyller på et annet lager.  Drømmeverden flytter ut av dette lageret og inn kommer....
(Inngangen til dette gamle kjøkkenet er den sorte døren bak oss på bildet)
TAM-TARA-TA!

Kjenner dere igjen damen ved min side?
Jepp, det er Anne Kat fra Hele Norge Baker!

Hun har i snart 1år nå levert kaker til vår kaffebar, noe dere kunder har nytt godt av. 
Men nå skal hun ikke bare levere kaker til oss, men hun skal åpne bakeri hos oss!
Herremin, som det gledes! Og vi kommer til å rulle... hihi:)
Dama baker de mest fantastiske kaker og det er vanskelig å ikke la seg friste.

Vi har mer enn nok å gjøre for tiden. Terrassen klargjøres virkelig for en sommersesong. Vi skal vaske, beise, plante, snekre og stæsje. Gled dere!
 Anne Kat pusser opp gamle kjøkkenet og bygger nå nytt kjøkken. Der skal hun bake og kose seg må dere skjønne. 
Vi måtte bare slippe denne bomben nå for vi sprekker snart!
Og ting begynner virkelig å skje, og mange har nok også sett henne flygende ut og inn hos meg:)
Det er ikke lenge til åpning, så følg med.

Hva synes du?
Er dette noe du liker så del gjerne nyheten med dine venner på Facebook, instagram, blogg eller over en kopp kaffe. (DEL gjerne dette innlegget)

Husk å heie henne frem ikveld kl. 20 på TV3!
Dama har egen blogg  Vakrekaker

Down memory lane...

Hei Lørdag- og påske!
Dagen idag har vært så fin. 
Jeg har hatt en skikkelig kosedag sammen med mine to småjenter. Mannen har vært på kurs så vi har kost oss fra morgen til kveld. Tross i vindvær og regn så har vi blåst i det. Film, sykkeltur, shopping, god mat, lek og hopping på trampolina. Vesla var så sliten ikveld at hun nesten ikke klarte holde seg på bena stakars, bare sjanglet og datt. 
Tenk, det er allerede løpt av sted 2 uker siden jeg kom hjem fra en fantastisk tur til Thailand sammen med en gjeng flotte bloggere. Allerede nå føles det vagt og uekte at jeg faktisk har opplevd et slikt paradis. Livet løper altfor fort fra oss...
Star Tour sendte oss på en tur det ikke er noe å sette fingeren på. 
Først sjekket vi inn på  Sensimar, et Blue Couples hotell som var et veldig fint hotell. Vil du se mitt innlegg om hotellet kan du se  her
Deretter sjekket vi inn på  JW-Marriott Resort & Spa
Dette var et fantastisk luksushotell som har alt og uansett hvor du snur deg så er det som å være i paradis. Det koster ikke mye å spise og drikke i Thailand, men noe høyere pris er det på hotellet. Men vi snakker langt fra norske priser. Det er et hotell jeg veldig gjerne vil tilbake til, sammen med min kjære. Måtte vært det perfekte stedet for giftemål:)
Jeg har laget et innlegg om hotellet  her
På turen ble det ikke bare slaraffen og strandliv, men også noen utflukter. Et av høydepunktene var matkurset. Ikke bare lærte vi noen thailanske retter, men Kwam som holdt kurset fortalte oss mye om det thailanske folket og skikk/bruk. Jeg elsker å lære om folkeslaget, stedet og gjerne noen ord og uttrykk i landet jeg er på ferie. Etter at jeg kom hjem har jeg laget litt thailansk mat og det falt veldig i smak her hjemme og. Moro å lære noe nytt!
Se gjerne innlegget om matkurset  her
Har du ikke vært i Thailand før kan jeg anbefale det på det sterkeste!
Et nydelig land med mange "post-kort" strender, nydelig mat, vennlig folk og et hav av inntrykk.
Jeg har flere ganger sett gjennom bilder jeg har tatt på turen og drømt meg tilbake. Dette var min første tur, men definitivt ikke den siste.

Happy Saturday Night! 


Imorgen avsløres hemmeligheten min...

JUMP for joy!

Da er tiden inne for å ønske dere god helg!
Fredagskvelden er her igjen og helgen ligger foran oss. 
Deilig!
Med det deilige vårværet vi har hatt idag så er det bare å hoppe av lykke.
Det har vært en så fin dag på jobb idag. Solen har skint om kapp med blide kunder. Fredager er flott på jobb, en av mine favorittdager. Folk har litt bedre tid enn ellers og smilet sitter litt løsere hos folk. Det skaper god stemning:)
Var ikke denne genseren stilig?
Ikke bare er den i min favorittfarge corall, men jeg liker så godt den flotte ryggen. 
Corallfarget  genser byTimo// Grått  skjørt// Snakeprint  Ballerina

Det blir veldig mye jobbing for tiden. Både butikken og nettbutikken vokser og det gir naturlig nok mer jobb. Men det er jo så MORO:) 
Ja, for når januar og februar viser 100% økning så er det lov til å være fornøyd!
Da er det moro å få tilbake regnskapet for 1.termin. 

Det skjer også noe veldig spennende med butikken akkurat nå. Jeg har en hemmelighet som jeg tenker å dele med dere på søndag. 
Spent? Dette blir så moro det!

Tusen takk til alle Drømmeverdens kunder både i butikk og på nett, 
uten dere hadde ikke dette vært mulig!

God helg!

Flotte møbler på vei, bestill nå:)           
Jeg får mange henvendelser rundt kjøkkensofaen vår. Den er fra butikken min Drømmeverden. Her hjemme er den en stor favoritt, ikke bare er den pen å se på men den er også fantastisk å sitte i. Det synes jeg er viktig siden vi har spisebordet på kjøkkenet og det tilbringes mange timer her. 
Den er 205cm lang og finnes i lin (som vi har) og i antrasitt.
En flott serie med møbler er snart hos oss igjen, i løpet av mai måned. Disse møblene har blitt så godt mottatt og er svært populære. Griselekre og god sittekomfort. Det er kanksje ikke så rart?
Jeg tar derfor imot bestillinger på møbler nå for disse blir fort borte både fra leverandør og hos oss.
Ser du noe her du liker så send en mail for mer info/bestilling: 
drommeverden@hotmail.no

Daybed finnes i lin eller antrasitt 11 999,-


Barstol Heaven (kjøkkenbenk høyde) antrasitt eller lin kr. 3 399,-

Heaven spisestol lin eller antrasitt 2 999,-
               

Lord spisestol 2 799,-

Sengegavel finnes i lin eller antrasitt i 150 eller 180cm bredde.
Benk til å ha i bunnen av sengen eller f.eks i gangen finnes også i lin eller antrasitt.

Var det ikke mye fint?
(Beklager litt dårlige bilder)

God Natt folkens:)

Zic Zac

Håper uken har startet bra?
Jeg stod opp tidlig og startet dagen med en treningsøkt, svette skikkelig igang uken. Deretter ble det en skikkelig effektiv arbeidsdag. Elsker å gå hjem fra jobb og føle at dagen har vært effektiv, hyggelig og produktiv!
Husker dere jeg nevnte at det skulle ryddes og kastes på lørdag, med hjelp fra en gjeng unggutter. Vel, kort fortalt så kom aldri de så idag tok jeg saken i egne hender. Bokstavelig talt!
Vi har idag bært, kastet, ryddet og sjauet. Jeg har noen spennende prosjekter og ideer på gang i butikken så da er det bare å stå på. Og jeg har sagt det før: skal man ha noe gjort må man gjøre det selv!
Fy så sliten jeg var da dagen var over, kjente meg helt tom...nesten så jeg gikk i zic zac.
Apropo zic zac. 
Moro at dere også likte denne puten, min nye favoritt på kjøkkenet. Ingen tvil om at slike puter er skikkelig i vinden for tiden. Det skjønner jeg godt for de liver sånn opp en ellers så basic putesamling.
Ekstra moro synes jeg det var å se at en annen interiørblogger har stylet sin spisestue idag veldig likt som min. Bl.a med zic zac pute, mørkeblått, dobbel etasjefat og dekkebrikker. Min visjon med bloggen er jo å inspirere andre, så dette var gøy!
Vi er godt igang med å style og lage litt ekstra ute på terrassen utenfor butikken. Allerede i noen uker nå har bordene vært flittig brukt, koselig å ha kaffegjester. Enda flere sittegrupper, bord og stoler settes opp nå utover. Alle skal få en plass:)
Til kaffen kan du nyte deilig bakst fra Anne Kat. Hun er fortsatt med i Hele Norge Baker, nå er det kun 5(!) stykker igjen, og hun gjør det så bra. Spennende!
Nå skal jeg hente meg en kopp tea og fortsette kveldsjobbingen.

Nyt kvelden:)

Hagemesse 2014

God kveld!
Flere som har vært på hagemessen på Lillestrøm idag?
Vi reiste innover tidlig for å få mest mulig ut av turen. Forventningene mine var ganske høye etter å ha sett en smalebit på God Morgen Norge og hørt mye om messen på radioen.
Jeg likte best området med parkanlegg og hagelandskap. Vi har en hage med masse plen og det er stort sett det, ingen blomsterbed, busker eller hekker. Halve eiendommen grenser til en skog så tomten vår får litt naturtomt-preg. I år vil jeg planlegge hagen, få inn blomsterbed og forskjellige soner. Det er så koselig!
              
Drømmen ville vært å ha små broer, dammer og fontene i hagen. 
Tenk å tusle barføtt rundt og oppleve sin egen hage. 
Det hadde vært rekreasjon det.
Eller bare sette seg ned på en benk i hagen, la tankene fly..

Fiskedam ja takk!
Det var også en del hagemøbler på messen, noe for enhver smak. Og gode messetilbud.
Vi mangler spiesbord og stoler på terrassen, det gamle settet er jeg redd blir st.hans bål iår:)
Fant et stilig betongbord, det kan vel stå ute hele året?
Fant også en stand med lysthus i alle fasonger og størrelser. Det hadde vært kjekt her oppe på "vindjakke-bygda". Men jeg liker nok de som er i tre, litt mer sjarm. Men interiøret på standen var det ikke noe å si noe på, Riviera Maison og Lexington. 
Helt etter min smak:)


Hagemessen var topp for de som vil kjøpe seg møbler, hagemaskiner, blomster og annet hagerekvisitta til messepris. Jeg ble litt inspirert iforhold til å lage en ny hage, men hadde håpet på litt mer landskap og hage. Det var også et stort utvalg av lekeapparater til barn, til stor glede for mine små.
Har du ikke besøkt messen og ønsker å få den med deg så er det åpent imorgen søndag.

Jeg startet dagen idag med en løpetur sammen med minstemor i joggevogna. Vi ble stoppet av en eldre mann i bil som ikke hadde sett noen løpe med vogn før. Han hadde lagt merke til meg en dag tidligere denne uken og blitt så imponert. Faktisk hadde han fortalt om meg på et landsdekkende foredrag han hadde hatt her om dagen. Litt moro i hverdagen:)

Nyt Søndagen fine lesere!


Han forlot meg...

Ja, da sitter jeg her alene. 
Jeg er vant til å være alene, men helgen er ekstra koselig for da er mannen hjemme.
Men nå har han forlatt meg til fordel for a Olga.
Hun er av en eldre årgang, faktisk 73-modell. Bakpartiet hennes er sunket godt nedpå og hoftene er runde og brede. Hun er kritthvit, litt av ei kruttønne med ekstra krefter og høylytt.
Jeg er ikke lenger bare gressenke, men også rallyenke.
Mannen er i sluttfasen på byggingen av en MK1´er og jobber på for å bli ferdig. 
        
  Etasjefat og  champagnekjøler fra Riviera Maison// Drømmeverden

Jeg skal ærlig innrømme at jeg sturer ikke.
Her sitter jeg med hjemmebakt knekkebrød, deilig ost, rødvin og gullrekka på TV.
Vet å kose meg når jeg:)
Jeg klarer ikke å flytte det mørkeblå ut.....ikke enda. 
Pasteller, spesielt lyserosa, kommer kjenner jeg meg selv rett. 
Men nå har jeg piffet det blå opp med en skikkelig fin pute, eller to faktisk. 
Puten med zic zac mønster er så fin og gjør så mye ut av seg. Og en mørkeblå pute med volang effekt fikk bli med hjem.
Hva synes du?
Pute m volang //  Pute zic zac //   Sølv lysestake //  dekkebrikke //  -Drømmeverden

Fredag og helgen er kikket igang.
Jeg synes det akkurat var mandag og nå er ukens beste dag snart over. En hel ubrukt helg ligger forann oss, og den skal nytes.

GOD HELG kjære lesere!
Imorgen skal vi en tur på hagemessen i Lillestrøm. Vi har jo en hage som ikke er helt ferdig. Håper på masse inspirasjon. Og kamera er med selvfølgelig.

Sjøgrønt har inntatt stuen

God kveld!
Har dere hatt en fin torsdag?
Jeg har hatt en skikkelig effektiv dag, elsker all den energien jeg får nå som solen skinner og det er vår.
Og jeg elsker å få utrettet mye iløpet av en dag. Jeg startet dagen med en økt med styrketrening mens vesla sov, det blir det fokus på fremover nå. Styrke kropp og RYGG. Møte hos ryggspesialist var veldig bra, dette skal jeg klare:) Klar for å bli den beste utgaven av meg selv og få en frisk rygg igjen.
Deilig å gå helgen i møte med nyvasket hus, fult kjøleskap, klesvasken er a jour og en sommerfrisk stue.

Årest farge er sjøgrønn og den har jeg testet her hjemme. Selv synes jeg det ble så friskt, delikat og lyst. Sammen med noen skjell detaljer ga det meg en følelse av tidlig sommer. Jeg lengter!
Deilig å bruke andre farger enn rosa, selv om det alltid vil være en favoritt. 
Ta en titt å se, ble det ikke delikat?Blomstrete  pute sjøgrønn// strikket  pute sjøgrønn // pute  metall //  lanterne mosaikk //  hurricane Stanford R.M //  Vase R.M //  Sølvfat med føtter 
Sofa, bord, puter og det meste av interiør er også fra Drømmeverden.
Den sjøgrønne lykten kjøpte jeg på en interiørbutikk jeg dumpet innom på vei til ryggspesialisten, og den skled jo rett inn;)
Jeg samlet noen stilige steiner på en strand i Thailand. De passet perfekt i Standford lykten!
Denne lykten er en favoritt for den kan pimpes opp etter sesong og årstid, det liker jeg.

Imorgen er det storrydding i butikken. Lager skal tømmes for papp og søppel, ute skal det shines opp og uteboden skal ryddes. Får hjelp av en gjeng med russegutter, ikke verst!
Har noe spennende på gang med butikken nå, dette blir så moro å fortelle dere om kort tid. Drømmeverden blir enda bedre! *knis*

Happy Friday!

Snart er tiden inne..

...for Sommergarderobe!
Etter å ha vært i sydligere strøk, var det litt stusselig å komme hjem til buksevær. Det er deilig at solen skinner og varmer ganske bra. Men nå er jeg skikkelig klar for sommer.
Tenk så deilig det er å fyke ut døren i bare shorts og t-shirt, eller en liten sommerkjole.
*Drømme*
                             
Corall  shorts // TiMo blondegenser
 

Butikken er full av lekre plagg og interiør nå. Jeg kom hjem til masse nyheter, så deilig!
Vi har fått enn en superfin shorts. Den har så fin passform, og det synes jeg ofte er mangelvare.
Begge fargene skal inn i min sommergarderobe:)
 
                               
 Khaki shorts // Silo bluse

Sandaler med korkhæl er så tøft!
Disse kan slenges med i kofferten og brukes til så mye...kjoler, shorts, skjørt, bukse. Eller sleng de over skulderen mens du trasker bortover en hvit strand...
Sandaler fra Debbie shoes.
 
Jeg fikk stylet med nye farger og laget litt tidlig sommer hjemme i går. Det ble så delikat, om det er lov å være fornøyd selv!?
Bilder kommer for de jeg tok i går ble for mørke, men fikk knipset noe nye i dag tidlig før jeg føk avgårde på jobb.
 
Nå er "lunsjen" over og jeg må jobbe litt igjen! 
 

Styling for litt Sommer!

God morgen solstråler!
Idag er jeg oppe altfor tidlig igjen, dette jetlaget sitter jammen meg i. Vel, jeg skal ikke klage for det er deilig å komme igang tidlig. Så mye mer man får ut av dagen!

Jeg er litt inspirert av Thailand turen og litt tildig sommer. 
Igår shoppet jeg litt nytt i butikken før jeg dro hjem, noen godbiter dumpet inn døren rett før stengetid og jeg klarte ikke la være å snoke i eskene:)
Dette har jeg gledet meg til siden messen i januar, endelig sommervarer.

Først skal jeg dure avgårde til Oslo. Endelig står time hos ryggspesialist for døren, det skal bli spennende. Håper å få noe vettu svar fra han, og gjerne noe positivt. 
Nå er jeg rett og slett dritlei av å ha konstante ryggsmerter!
Jeg prøver å ikke syte og klage til folk rundt meg, jobbe og late som ingenting. Men sannheten er noe helt annen. Jeg drømmer om et smertefritt liv:)

Håper å få stylet ferdig og tatt bilder til dere før dagen er over.
For dette tror jeg blir stilig:)

Tirsdagklem fra