hits

april 2015

Natt til 1.mai

Hei i natten♥ Tenk at nå er vi straks inne i mai måned. Jeg er så klar! Nå er det på høy tid å ordne opp ute, sette ut hagemøbler og etterhvert plate i krukker og bed. Det gledes. Mange av dere har kanskje startet utesesongen allerede?

Natt til 1.mai. Den store partydagen for mange. Selv kan jeg ikke huske sist det var det for meg, det året jeg var russ kanskje? Haha! Nei, nå er det mer som en ekstra fridag for min del. Denne helgen blir ekstra lang for meg. 3 hele fridager, det er luksus. Akkurat nå kom det just in time. Det kjennes på kroppen at det har vært veldig mye jobb i det siste i kobinasjon med små barn, gressenke tilværelsen og alt som hører med her hjemme. Det går i full rulle fra tidlig morgen til sen kveld. Min arbeidsdag er aldri ferdig før kl.22, tidligst. Nå skal jeg samle energi og sette opp en arbeidsplan for meg selv. 

Jeg skal nå dele mer av min hverdag, arbeidsdag, behind the scenes og livet som grunder med dere. Håper dere vil henge med:)

VELKOMMEN MAI!

-Kickin It-

God morgen♥ Min beste start på dagen må være de dagene jeg får svettet fra meg før jeg starter arbeidsdagen. Det er digg å kjenne at man lever, men det er ikke eneste grunnen til at det er en god start. Jeg får startet kroppen skikkelig igang og det gir meg så mye ekstra energi. 

Jeg trenger å samle energi for å få unna alle arbeidsoppgavene mine. Den beste energien får jeg fra trening. Og sunn og næringsrik mat. Frokost er dagens viktigste måltid. Jeg er aller mest glad i frokost i form av youghurt, nøtter og bær. Idag laget jeg min nye favoritt! Vil du prøve?

Vanilje kesam♥ cottage cheese♥ bar♥ valnøtter♥ kokos

Bland 50-50 med vaniljekesam og cottage cheese. Fyll på med bær og valnøtter. Strø litt kokos over. NAM!
Jeg får komme meg ut på tur før jeg skal ned og style butikken ferdig. Igår gikk dagen med til ommøblering og påfyll av nyheter. Utrolig hva jeg får til når jeg bestemmer meg for noe. Alene flyttet jeg om på møbler, utstillinger og skrudde opp hylle. Ha! Hvem trenger en mann? Eller en vaktmester? Nei, jeg er så sta og finner en indre styrke når det gjelder. Som butikkeier må man gjøre mye selv, allle tjenester koster og det gjelder å velge de viktigste utgiftene. Mer om det senere forresten!

Ta fatt på dagen og gjør den fin:)

-Pink Pink Pink-

Det er ingen hemmelighet at jeg er veldig glad i rosa. Det gjelder både innen klær og interiør. Vi nærmer oss mai måned og da er det på høy til å dra frem det rosa. Pasteller, og spesielt rosa er skikkelig sommer for meg. Det er ekstra kos på jobb nå med rosa i sofaen:)

Hvilken er din favoritt farge nå?

Mitt favorittpledd fra Lexington som er supersoft finnes her. Jeg må ha pledd vinter som sommer. 

Etter jobb har jeg endelig fått vært hos frisøren. Nå er jeg lysere og "sparesveisen" fikset. Godt å endelig føle seg litt vel på håret igjen. 

Planen var å gjøre om en del i butikken idag. Mellom slagene prøvde jeg å komme på den perfekte ommøbleringen, men jeg kom ikke langt. Håper jeg funker litt bedre på det området imorgen. Bilder kommer om det blir bra.

Margit

Rekreasjon for en ny uke

Hei mandag♥ Solen skinner, fuglene kvitrer og en glad liten jente danser oppover stien.  Hun stopper opp for å høre på fuglene. Helt stille. Løper videre, stopper oppå en stein og hopper ned. En liten stein, men spennende for en 2åring. Vogna humper oppover den steinete stien, noen steder må vi bære den. Da er det godt vesla liker å gå. Det er ikke bare fantastisk å oppleve naturen sammen med små barn, men også gjennom barns øyne. Steiner er spennende, det er også blader, små kryp, bekker og fugler. 

En tur i skog og mark er rekreasjon for stor og liten. Jeg er så glad det ble en skogtur igår. En lang tur med vesla i vogn hvor hun kunne løpe og kose seg innimellom. Hun ble spesielt opptatt av alle bekkene. Smilte og pekte. Perfekt rekreasjon før en ny uke. Frisk luft, samle tankene og kvalitetstid. 

Nå er jeg klar for mandag og ny uke. Jeg kan nesten ikke vente med å lage en enda bedre uke enn forrige. Og hei! Vi nærmer oss mai måned. Hurra:)

-Min venninnes kjøkken-

God søndagskveld♥ Håper deres søndag har vært fin! Jeg har hatt den mest avslappende søndagen på lenge. Ingen planer og ingenting nyttig er blitt gjort. Innimellom er det helt nødvendig med slike dager når jeg har så mange baller i luften ellers. Bare masse kos med barna♥

For kort tid siden var jeg på jentekveld hos en venninne. Dere husker kanskje den tøffe planken hun serverte mat på? Den kan du se her. Jeg fikk lov å ta bilder av det fine kjøkkenet de har. De har nylig pusset opp og valgte et grått kjøkken fra Ikea. Ved spiseplassen har de en panelvegg som er beiset. Den skaper en koselig og lun stemning. Bordet og stolene er gamle møbler som er malt og trukket om. Lysekronen setter prikken over i´en. Tallerkenhyllen er fylt med Greengate servise fra Drømmeverden:)Håper dere liker å titte innom andres hjem for å få litt inspirasjon? Jeg ELSKER ihvertfall det og kan aldri få for mye inspirasjon. Nesten så vi skulle bygget en gang til før vi er ferdig:) Haha! Nei, tror mannen synes 2 ganger holder.

En liten tur innom sofaen nå så er jeg snart klar for en ny uke. Mye som skal skje denne uken, og med en dag mindre så blir det travle dager. I like it!

-Margit-

-Moteshow-

Ikveld er jeg innom en liten tur for å ønske dere en fin kveld og vise dere noen bilder fra dagens moteshow. Jeg tok mange bilder, men kvaliteten ble ikke helt som ønsket. Tror jeg stilte inn kamera feil. Men antrekkene er så fine at jeg bare MÅ vise dere. Og modellene var så flinke. Det er så mye fint tøy i butikken min nå, her er en bitteliten del av det:

Mannen overrasket med å komme hjem tidlig idag. Møtte meg på jobb for å se om jeg trengte hjelp til noe♥ 

Middag inntatt og jeg sovnet sittende i stolen:) For en uke. Nå er jeg klar for en fridag, men først en god natts søvn.

Nattaklem

Me, myself & I

Endelig fredag kveld♥ Denne kvelden er mer etterlengtet enn jeg kan huske. Det kjennes på kroppen at uken som gressenke går mot slutten. I tilegg har det vært en innholdsrik uke på jobb, mye som skal på plass og vårslepp i Åmot denne helgen. Takk for alle tilbakemeldinger fra dere på innleggene mine de siste dagene. Godt vi er flere i samme båt når det kommer til å sette pris på kveldene♥

Jeg har vært så lur! Middag med to små er sjelden en avslappende, koselig stund. Glass som velter, mamma må tørke opp, lille som går fra bordet, mas om mer drikke, jeg liker ikke sånn og sånn, vil ikke spise. Ja, dere som har små kjenner dere kanskje igjen? Så idag spiste jeg bare halve middagen min sammen med barna, kun for å døyve sulten, og resten har jeg KOST meg med nå. Lompe-pizza og et glass rødt, for ikke å snakke om kald pepsi-max. For en glede♥

Idag lagde jeg og vesla lompe-pizza. Perfekt for de små, enkelt og ikke minst kjapt. Jentene ville ha pølse og ost, jeg ville ha kyllingfilet fra igår (bruk av restemat=klapp på skulderen) sammen med tomat, sopp og løk. Alle fornøyde:)

Den lille hjelperen min. Tror det ble like mange pølsebiter i munne som på pizzaen:)
Tre uker siden jeg har fått sett gullrekka. Det er skikkelig fredags-feeling det. NÅ er jeg klar!

Håper å se mange av dere imorgen? Vårslepp i Åmot sentrum med Olabil-løp for barna, bruktbilsalg på stadion, masse bra tilbud i butikken og moteshow/danseoppvisning på terrassen til Drømmeverden kl.14. Og Anne Kat har bakt SÅ mye godt til kaffebaren. Jeg skal ihvertfall skeie ut imorgen:) NAM! 

Fredagsklem fra Margit♥-Noen morninger altså og vår nye sofakrok-

Når dagen starter dårslig så kan det bare bli bedre, ikke sant? Jeg våknet før klokken idag, allikevel jobbet klokken imot oss idag. Det kan ha noe med at Pernille ikke vill ha på antrekket jeg hadde lagt frem for hun ville ha kjole, Marielle ville heller leke med storesøsters Askepott-barbie enn å bli skiftet på og jeg var nesten tom for kaffe. Akkurat nok til å lage 1,5kopp, men jeg fant det først ut da jeg hadde fylt opp med masse vann i kaffetraktern. Pokker! Jeg må ha kaffe, men etter mye styr ble det en kopp med morning-gold. Pernille fikk ha på seg kjole og Marielle fikk leke med Askepott mens jeg skiftet på henne. Noen ganger er det greit å gi etter. Jeg velger mine kamper:)

Vi løp til bussen og rakk den med grei margin. Puh! Vi reddet inn dagen. Flere som har noen morninger som er mer utfordrende enn andre? Akkurat nå teller jeg ned timer til mannen kommer hjem, imorgen kveld. Nok en uke som gressenke med jobb, skole og barnehage er straks reddet i havn♥


Ukens 4 treningsøkt er lagt bak meg. Igår tok jeg treningsfri for ryggen min sa nesten takk for seg. Jeg tok muskelavslappende og la meg vannrett igår kveld, det så ut til å redde ryggen denne gangen. En styrkeøkt tilpasset min rygg så ut til å gjøre underverker for meg idag. Da krysser jeg fingrene.

For noen uker siden flyttet vi den ene sofaen inn på kjøkkenet. Da gjenstår det en sofa og to stoler i stua som tilsammen lager en god sofakrok. Nå bruker vi stolene mer enn før. Mulig det er fordi TV´n står rett fremfor de:) Det er perfekt å ha en firkantet stue samt stoler og sofaer i samme serie. Det gir meg mange muligheter til å flytte om. 

Corall pute// Mønstret corall pute// corall lykt// 

Imorgen er det moteshow på terrassen til butikken min Drømmeverden kl.14. Sees vi?

God helg da dere♥

Jeg har bildet av et kjempefint kjøkken liggende som jeg har fått lov til å se vise dere. Klikk innom senere for å se.

Margitklem♥

Min kveld er hellig!

Middagen er ferdig inntatt, det er nesten like mye mat på gulvet som på bordet. Ungene tripper etter å få gå fra bordet. Storesøster og lillesøster tar hver sin asjett som de setter på benken over oppvaskmaskinen. En kjapp vask av hender og munn før de fyker avgårde. Mer lek og moro. Jeg rydder av bordet og koster opp maten på gulvet. Lager meg en kopp kaffe og går ut til jentene. Solen varmer i ansiktet. Latteren sitter løst hos de små, så godt å se søskenkjærligheten mellom de. Vi leker og leker. Hverdagslykke♥Det nærmer seg Barne-Tv tid, men først skal små kropper dusjes. Hver sin Elsa nattpysj og de er klare. Barne-Tv og kveldsmat, stillheten senker seg. Jeg sniker meg inn på vaskerommet og setter på dagens maskin. Bretter en haug med klær og rydder bort. Det er fortsatt stille i stua og maten er spist opp. Perfekt. Oppvasken står fortsatt på benken og kjelene på ovnen. Jeg rydder kjøkkenet, tar opp brød og middag til dagen etter. Tiden er inne for kos. Jeg setter meg i sofaen med en jente i hver armkrok og ser siste del av Barne-Tv med mine.  Klokken nærmer seg 19, leggetid for vesla. Natta til storesøster, tannpuss, lese bok og synge sang. Vi sier natta. Tid for lesing med storesøster. Hun er blitt så flink! Tannpuss, flette håret og en fin samtale med store jenta mi. 

Klokken er halv åtte og min kveld starter♥ Det er da jeg stort sett har tid til dere fine lesere. Noen kvelder må jeg løpe fra det ene rommet til det andre: lillesøster hadde ikke sovnet alikevel, storesøster vil ha vann, må fortelle meg noe, tisse. Ja, dere kjenner dere kanskje igjen? Det er da jeg har kortest lunte og må telle til 10. Når tiden er inne og min kveld starter så er tålmodigheten min borte. Sånn plutselig! Jeg har aldri satt mer pris på kveldene som etter jeg fikk barn. Ingen å ta hensyn til, ingen som trenger hjelp, ingen som vil ha min oppmerksomhet, ingen ditt og datt. Vi mammaer trenger litt me-time. Tid for å samle tankene, senke tempo og slenge bena høyt. 

Det er fantastisk å få være mamma, da kan jeg sette ekstra stor pris på kveldene mine♥ Hverdagen kan være hekstisk, men det gjelder å nyte de små øyeblikkene. Det er de som er selve livet!

Lag deg en deilig kveld. Her er det Kardashian på Tv og jeg ligger nærmest i vannrett stilling. Vel fortjent♥

Min kveld er hellig, hva med din?

Imorgen viser jeg mer av den nye sofakroken, kom på at det har jeg ikke gjort. Må gjøre det nå før jeg gjør om igjen:)

Margitklem♥

Lever jeg et Drømmeliv?


Idag vil jeg ta opp et tema som har surret i hodet mitt en stund nå. Mange er innom her daglig og finner inspirasjon, leser om "mitt liv" eller bare lar seg underholde. Jeg er en av mange bloggere som lesere titter innom daglig eller en gang innimellom. Mange har en fast liste med blogger de titter innom og lar seg inspirere, underholde eller drømme seg vekk i. 

Jeg lar meg selv inspirere av andre blogger og mange ganger drømme jeg meg bort. Innimellom kjenner jeg også litt på den misunnelsen som kommer snikende. Mange viser nye antrekk, ferieturer, fine biler, veltrente kropper, hygge med familien, hvite smil, perfekt hår og i det hele tatt. Men jeg er voksen nok til å skjønne at dette ikke alltid er "the real life" og lar meg ikke hige etter den perfekte fasaden. Dette gjelder ikke bare på bloggene, men også i sosiale media generelt. Men hva med de som ikke klarer å se forskjell på en slik fasade og det faktiske livet?

Mange blogger om det perfekte livet rett og slett for å inspirere. Den usminkede sannheten er ikke alltid så tnterressant. Vi liker å la oss inspirer for å ha noe å jobbe mot, eller se noe vi ønsker oss. Se bare på Norges største blogger Caroline Berg Eriksen. Jeg tenker at det er ikke for ingenting at hun er mest lest, hun inspirerer mange! Skandaler, åpenhet og ærlighet selger det også for all del. Men det er ikke alle som vil brette ut det mest private på sosiale media. Det er forksjell på å være ærlig og privat.

Det var da jeg funderte litt dette tema at jeg satte meg selv og denne bloggen litt i perspektiv. Hvordan oppfatter leserne meg? Jeg viser sjelden eller aldri frem rot. Det skal sies at det er ikke mye rot hos oss, men noe hverdagsrot er det. Når jeg styler og tar bilder her hjemme blir det til at jeg ordner, rydder litt og flytter på ting så det blir bra nok for bilder. Jeg blir sjelden eller aldri inspirert av å se andres rot derfor ønsker jeg ikke å vise det her heller. Det er tross alt en interiørblogg. Litt på lik linje som et interiørblad. 

Jeg håper ikke at dere lesere tror og oppfatter meg og mitt liv som et "fasade liv".  Denne bloggen er en veldig liten del av meg, og også mitt fristed. Drømmeverden er min lille rosa boble hvor jeg kan vise interiør og litt av min hverdag. Jeg har også en tøff hverdag, småbarn med de utfordringene som følger med, de daglige konfliktene, en utfordrende jobb, en kropp med vond rygg og i det hele tatt. Ja, for ikke å snakke om en ettervekst som skulle vært farget for lengst, men som jeg ikke har hatt tid til å prioritere:)

For meg lever jeg drømmelivet. Hvorfor? Fordi jeg er fornøyd med det jeg har oppnådd, det jeg har i livet og der jeg er akkurat nå. Jeg har to flotte jenter, en mann, en sunn kropp, hus, bil og en arbeidsplass jeg har skapt selv. I tillegg har jeg en super familie og en fin gjeng med venner som jeg desverre ikke har nok tid til å være sammen med, men sånn er det vel for de fleste i denne fasen av livet. Riktignok ønsker jeg meg mer penger, mer fritid, ny bil og ferieturer, men det er ikke så viktig her i livet. Jeg synes alle skal gå i seg selv og se på hva du har og hva du har oppnådd. Vær stolt av deg selv og ikke prøv å være noen annen. Bli inspirert av blogger, andre mennesker, magasiner osv men ikke la det trykke deg ned. Vi trenger alle forbilder og mål å strekke oss etter, men ikke vær misfornøyd der du er. DU er bra nok♥

Jeg håper dette innlegget kan vise at du skal ikke tro på alt du leser på nettet og ta alt på sosiale media med en klype salt. Synes du dette er et viktig tema? Vær så snill å del. Sharing is caring♥

Snaps fra Drømmeverden

Noen bilder fra butikken idag. Det er så mye fine farger, mønster, materialer og varer i butikken nå. Friskt og deilig:)Det er mye som skjer på bisniss fronten for tiden så det er nesten vanskelig å holde hodet kaldt og klart. Jeg har mange planer, ønsker og mål. Det er vel det som kjennetegner en gründer, alltid sulten på noe mer:) Mange ideer blir klekket og lagt på blokka for deretter å bli skrinlagt. Det gjelder å ha hold i det man ønsker og tenker. Jeg er så stolt over hvor jeg er kommet i dag, men mye vil ha mer. Første mål er nådd og nå er det bare å jobbe etter mer. Ja, for det er vel lov å være stolt av seg selv? I dagens samfunn er det stort sett ikke greit å være fornøyd med seg selv og det man oppnår. Vi skal alltid underligge oss janteloven. Jeg sier ikke at man skal være og føle seg bedre enn andre, men det gjelder å være fornøyd med seg og sitt. Er du flink til det? 


Alle godbitene finner du her.

Herlig når det er skikkelig sommer inne og ute. For et sommervær a dere! Jeg fikk nyte noen minutter ute etter jobb idag. Jeg grillet kylling og jentene lekte i lekehuset sitt. Takk for fine tilbakemeldinger dere! De storkoser seg der. Middagen ble spist ute, fantastisk♥

Krysser fingrene for sol imorgen også:)

Margit

 

-Velkommen inn i lekehuset-

Vi har fått det søteste lekehuset i hagen. Vil du være med inn?

Lekestua til jentene er ikke store krypinnet, men rommer akkurat det de trenger for å kose seg og leke. Alt er så lite og søtt her inne. De har en kjøkkenkrok, sitteplass, stellekrok til babyene og en hems som skal fylles med madrass og masse puter. Tenk å være barn igjen og få kose seg her inne. Minner:)

I helgen fikk vi innredet lekestua og nå er den nesten ferdig. Noe småtteri står igjen inne og ute, men det tar vi etterhvert. Snart skal vi plante blomster i kassene under vinduene. Så og si alt som vi har innredet med er ting vi hadde fra før, kjøpt på loppemarked eller laget selv. Mamma og pappa har snekret kjøkkenbenk, og mamma har sydd gardiner av mine gamle Tilda kjøkkengardiner. Hyllene og kurvene på veggene er kjøpt på loppis og malt rosa. Bordet og stolene hadde Pernille på rommet sitt, men nå var det tid for å flytte det ut. Jentene er superhappy med sin nye lekestue og det er det viktigste♥

-sitteplassen-

-Hems som skal romme masse puter-
-stelleplassen-

-kjøkkenkroken-

Flere enn meg som kunne ønske de var et barn igjen? Jeg hadde selv en veldig koselig lekestue. I tillegg hadde jeg strøm, full isolert og varme i min. Den ble brukt vinter som sommer og det var mange overnattinger der. Husker jeg fikk en gammel kaffetrakter som jeg brukte til å koke vann på. Jeg serverte tea, ja ordentlig tea. Herremin vi drakk så mye tea med masse sukker i. Lipton gul tea. Og hver gang vi lekte i lekestua måtte vi vaske, rydde og gjerne gjøre om. Vi snakker så og si alt måtte ut på plenen og hyller, skap og gulv ble vasket. Deretter satte vi alt på plass igjen, sortere tingene og ordnet. Snakk om å begynne tildig i bransjen a, haha! Minner♥

 

Rosaklem♥

Det lille huset i skogen!

God kveld til deg♥ Så var en fantastisk fin mandag på hell. Været ute nå er jo bare til å klype seg i armen av. Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg ikke jobbet inne, men sånn er det. Fikk 10 min ute i solen idag da, og det var utrolig deilig. Har dere kost dere ute idag?


Er ikke dette lille huset til å spise opp? Jentene fikk dette i gave ifjor og nå er det mer eller mindre helt ferdig. Selve lekehuset stod ferdig bygget og malt ifjor, men innredning ble ferdig igår. Og jentene elsker å leke i det lille huset!

De som bor her er Pernille (igår var hun Anna) 7år og Marielle 2år. Vil du være med inn å se i det søteste huset? Stikk innom imorgen. 

Sleng bena høyt og nyt kvelden♥

Gatelangs i Amsterdam

 

Amsterdam er en koselig by♥ Kanaler, små bruer, kanalbåter, smale gater, masse butikker og underholdning underveis. Byen er stor og jeg har gått på kryss og tvers mange ganer. Denne gangen var det min 3.gang så nå begynner jeg å føle meg litt "kjent".


Jeg har ikke hatt mer enn 5-6 timer i byen hver gang så jeg har ikke tatt meg tid til å kjøre kanalbåt. Men det står på planen neste gang. Eller kanskje ikke neste gang siden det blir i oktober/november. Men om et år vil det være fint. Mulig jeg klarer å lure med meg mannen snart, det kan bli koselig. 

Overalt i Amsterdam sykler folk, vinter som sommer. Vi snakker ikke racersykler, men skikkelig bysykler hvor man sitter helt rett i ryggen. Så koselig:) Byen er veldig ren og fri for søppel. Flere ganger har jeg tenkt over at det er lite sneiper å se på bakken siden så mange røyker. Det er superkoselig å sitte på en cafe rett ved en kanal og bare nyte. 

-Bushdoctor! Jeg måtte bare. Uff!-


Nydelig "sommerdag" vi har hatt idag! Fra morgen til kveld har vi tilbragt dagen ute. Jentene har fått noe ute som de koser seg sånn med. Og resultatet er blitt så bra! Jeg titter innom igjen imorgen med bilder til dere. Kan tenke meg det er flere småjenter som vil la seg inspirere, eller mammaer:)

En date med sofaen nå så er vi der♥

Superklar for mandag og ny uke. Denne uken blir SUPER! Mye å planlegge og fikse, så følg med:)

Hvordan holde orden på vaskerommet?

God morgen♥ Vel, hjemme tilslutt. Flyet var forsinket og jeg rakk siste flytog med 10minutters margin. Da jeg ankom Drammen så fant jeg ikke bilen. Da snakker vi panikk kl.02 om natten! Lite høy i hatten småløp jeg bort til naboparkeringen på stasjonen. Der stod bilen. Viking hadde tauet bort alle bilene for parkeringen skulle være stengt hele helgen. Gudskjelov ingen bot. 


Igår gikk dagen med til å pakke ut og vaske klær. Godt å starte en ny uke med ganske tomme skittentøysdunker. Vi var ute nesten hele dagen igår, så deilig vær! Første klesvask hang også ute igår. Beste lukten det♥

Tidligere hadde jeg et vaskerom som konstant var kaos. Etter at vi flyttet inn her har jeg gitt meg selv noen regler for å holde orden. Det er nok en av grunnene for at jeg trives her inne, i tillegg til at jeg aldri har klesvasken hengende over meg. Inne på vaskerommet har jeg 3 kurver som jeg sorterer tøy i: hvitt, sort, farget. Siden jeg har to jenter blir det en del tøy som er rosa, lilla og rødt. Dette går i kurver fargen tøy og fyller den opp ganske ofte. I tillegg har mannen en egen dunke til arbeidstøy, det er ikke sjelden han kommer hjem med oljeflekker og søle. Disse dunkene er superkjekke! Jeg ser fort hvilken maskin som bør kjøres og skittentøyet ser oversiktitlig ut (disse krever litt plass da). 

Mine vaskeromregler vil jeg dele med deg:

Vask minst en maskin med klær hver dag, så slipper du skippertak♥ Brett tøyet med engang det er tørt♥ Rydd det bort fortløpende♥

AS SIMPLE AS THAT:)

Vi vet det innerst inne, men det var det å gjennomføre det da. Etter at jeg begynte med dette så har jeg bare fortsatt. Det er rett og slett blitt en rutine. Jeg sier ikke at jeg aldri har et kaotisk vaskerom innimellom, men det er stort sett ryddig. For de som ikke har vaskerom, men som har felles bad og vaskerom er dette en super regel!

Hvis du skal lage deg vaskerom, pusse opp eller bygge har jeg noen tips til deg. Plass til flere skittentøysdunker (2-5stk), benkeplass, snorer i taket/plass til klesstativ og skap, skap, skap. En liten benk er veldig kjekt og nesten uunværlig, jeg legger ferdig brettede klær der mens jeg bretter. Skap har vi en del av på vårt vaskerom. Plass til vaskemidler, bøtter, vaskeutstyr, liten søppeldunke, duker/putetrekk og mannens arbeidstøy. Godt å få alt vekk og bort. 

Tilslutt har jeg et tips til småbarnforeldre! Jeg har to blomstrete esker på den øverste hyllen, en til Marielle og en til Pernille. Her legger jeg ferdigvaskede klær som de har vokst fra. Jeg tar en opprydding i skapene deres innimellom og legger bort. Alikevel er det noen plagg som jeg ser synger på siste verset når de bruker det, da legger jeg det i esken etter det er vasket. Eskene tømmer jeg når jeg tar en skikkelig rydderunde i skapene deres. Funker supert her i huset:)En hel søndag ligger foran oss. Her blir det noen få prosjekter og masse kos. Et prosjekt ute til jentene begynner å ta form, dere skal få se.

Lag en fin søndag♥

-Ut på tur-

God formiddag! Nå er jeg så uthvilt. Jeg sovnet med PC i fanget og halvveis ut i Orange is the new black episoden. Plutselig bråvåknet jeg av at det hørtes ut som at noen var inne på badet her. Helt i ørska stod jeg opp for å sjekke. Da skjønte jeg at det ikke var her, men på naborommet. Og jeg som trodde det ikke var noe naborom. Nachspiel nå, tenkte jeg? Uff?. Først hørtes det ut som de ommøblerte der inne før lydene gikk over til knirking og en jevn donkelyd. Du skjønner? Jeg gjemte hodet ned i puta og prøvde å sove. De ga seg ikke med det første for å si det sånn. Tilslutt sovnet jeg gudskjelov. 

Jeg våknet tidlig og spente på meg løpeskoene. Det er så mange fine hager og hus her. Jeg blir så inspirerte. Forresten! Jeg har delt noen på snap: drommeverden. Staksferdig med litt jobb, Amsterdam by venter. Denne gangen er kamera med. Deler bilder med dere senere, vakker by!

Noen sneak peak bilder fra showrommet til Riviera Maison. Der er det høst. Gleder meg til jordfarger, pels, rotting, lin, levende lys og masse masse fine nyheter♥ Men for all den, først skal vi prise sommeren. Nå er jeg klar for rosa rosa rosa og pasteller. Hva med deg?

Margitklem♥Orange is the new black

For en lang dag! Min dag startet kl.04 idag. Tidlig avgårde til Gardermoen. Takk og lov for kaffe♥

Høst og julekolleksjonen til Riviera Maison skuffer ikke! Herremin så mye lekkert som kommer. Det er bare å glede seg. Men først skal vi ta for oss vår og sommer. Det er en lett og deilig tid vi er i nå. Forresten! Orange er årets farge og nydelig både ute og inne nå. Selv har jeg puttet inn noen elementer på Tv Stua.

En lang dag er over hvor store deler har vært tilbragt på showrommet. Når jeg står opp så tidlig så føles det som om jeg dro hjemmefra igår:) Etter en dag med reise og showrom var det ubeskrivelig deilig å spenne på seg joggeskoene, plugge musikk i ørene og bare løpe. Det anbefales på det sterkeste etter slitsomme dager! Det må ikke være en løpetur, en gåyur er nok.

Magen er full etter nydelig middag på restauranten. Luksus for en småbarnsmamma å få maten servert og kunne nyte den stille ved bordet. Nå skal jeg snurre igang Orange is the new black. Jeg startet på den for lenge siden, men har jo aldri tid til sånt?. Nå skal jeg kose meg før øynene lukker seg.
Nattaklem♥

Klar fro Amsterdam tur!

Endelig kunne jeg sette rompa nedpå! Dagen har gått i ett i hele dag. Trening, jobb, middag, lek med barna, leggetid, husarbeid og klargjøring for tur. Nå er kofferten pakket og klærne til barna lagt frem. Ja, mannen liker å ha outfittene klare til barna:)

Det er endelig duket for denne sesongens tur til Amsterdam. Siden jeg har vært så forkjølet har jeg utsatt den litt, men nå er jeg frisk. Gleder meg til igjen å ta turen til Riviera Maison sitt showroom. Nå skal det handles jul! Ja, det er tidlig men herremin så deilig å ha dette klart allerede nå. Høsten er stressende nok og jul må vi ha i butikk. Vi solgte veldig bra med julevarer ifjor så iår skal jeg slå til enda mer. O Jul med din glede:)

Desverre kan jeg ikke vise for mye bilder derfra selv om kamera er med. Jeg kan vise når det nærmer seg da. Dette er fordi mange er ute etter å herme etter de gode leverandørene. Nei, det vil vi ikke ha noe av så da holde vi kortet tett til brystet. Tross strenge regler så skal dere få være med meg på tur forde. Fredag skal jeg oppleve Amsterdam by♥

 

 

Litt fra denne sesongens RM kolleksjon.

Jeg får finne senga for imorgen skal jeg avgårde grytidlig!

Nattaklem♥

 

-Morgenøkt-

God formiddag♥ Først må jeg få takke for mange engasjerte tilbakemeldinger på rydde-innlegget mitt. Godt å se at vi er mange som liker å ha det ryddig i heimen tross små barn. Jeg skal følge opp denne tråden fremover, del gjerne tips med meg i kommentarfeltet. Så kan det være ditt tips kommer med her inne:)


Morninger hvor jeg får til en morgenøkt før jobb er helt gull! Noen ganger kjører jeg cardio grytidlig, helst før ungene våkner. Andre ganger tar jeg en styrkeøkt på gymmen før jobb, det prøver jeg på 2-3 ganger i uken. Det betyr at jeg ikke rekker kontorjobbing før jeg jobber i butikken, men det tar jeg igjen iløpet av dagen eller hjemme på kvelden. Noen dager i uken blir det en treningsøkt på kvelden, men det er helt ok. En blanding er best synes jeg. Alt i alt er jeg aller mest glad i morgenøktene, det er så deilig å ha fri på kvelden. Og skulle det dukke opp noe spennende på kvelden så er det godt å være ferdig med treningen:)

Idag ble det ukas 2.styrkeøkt. To dager på rad med styrke er ikke det jeg pleier, og det er heller ikke det beste. Men jeg skal ut å reise i slutten av uken så da måtte det bli slik. Hver uke setter jeg opp en trenongsplan i hodet som jeg prøver å følge så godt det lar seg gjøre. Ofte blir den ganske lik fra uke til uke. Lager du treningsplan? 


Det ble nærmest en treningsøkt da jeg kom på jobb idag også. Mannen kom med henger og hjalp meg med å rydde lager og ute. Et hengerlass med paller som har samlet seg opp iløpet av viteren og masse papp. Lenge leve grûnderlivet:) Tusen takk for hjelpen min kjære♥

Imorgen drar jeg til Amsterdam/Riviera Maison showroom på innkjøp. Mye å gjøre før jeg er klar til å reise så jeg får hive meg rundt.

Nyt onsdag videre fine lesere!

Margitklem♥

Ikke skyld på barna om det er rotete!God kveld♥

Jeg kom over en sak her om dagen som gjaldt rot i hjemmet når man har små barn. For meg trenger ikke det å ha små barn i hus automatisk bety et rotete hjem. I denne saken var det ikke i hovedsak snakk om hverdagsrot som oppstår der og da, men generelt rot overalt. Det virket mer som at barna var unnskyldningen for å ha det rotete.


I en hverdag med små barn, egen bedrift, "gressenke" tilværelse, hus og mange gjøremål  synes jeg det er viktig med orden. Har man gode rutiner og alle ting har en fast plass er det ikke så vanskelig å holde ordren i heimen. Jeg rydder opp når jeg er ferdig med noe og har fra tidlig alder lært barna det samme. For meg er det viktig og helt avgjørende å ha ordren i heimen, det sparer oss for mye tid. Det er deilig å slippe og lete etter ting hele tiden. Nå vet alle hvor alt kan finnes.

Til og med vesla på 2år har lært å sette skoene på skohylla, luer/votter i skuffen og prøver å henge opp jakka si. Når hun er ferdig med å pusle, tegne eller leke med lekene sine så hjelper vi henne med å rydde opp og vise hvor alt skal. Det samme gjorde vi med storesøster også. ikke bare er det greit for oss her hjemme at de kan dette, men dette er også viktig for senere. Som når de begynner på skolen, flytter hjemmefra eller får seg jobb. Voksne som rydder opp etter barna, eller ikke rydder i det hele tatt (bare en sjelden gang) vil jeg si at gjør barna en bjørnetjeneste. For meg er dette en del av oppdragelsen! Som arbeidsgiver vil jeg si at orden, struktur og generell ryddighet er viktig. Ellers måtte de vært en superselger så jeg kunne klart å svelge noen kameler!

Kjøkkenbenker som flyter over av oppvask, kjeler, papirer, leker og i det hele tatt blir både uhygenisk og udelikat for meg. Det er feil å skylde på at man har barn i denne sammenhengen. En ting er oppvask og "kjøkkenrot" mens man lager mat og rett etter middag. Om man ikke vil rydde rett etter middag og mens barna er våkne så rydd heller kjøkkenbenken når de er lagt. Det er ikke noe som er verre enn å starte en ny dag med et bomba kjøkken. Lukter gjør det og. Papirer og leker over alt på benken er gjerne noe som samler seg opp over tid. Ta deg selv i nakken og rydd det opp. Har man deretter gode rutiner hvor alle bidrar så skal det ikke bli for mye rot. Det er ikke noe rot å rydde opp om ikke roter. You see?

Et hjem med barn skal ha litt leker og andre barneting fremme på dagtid. Gjør det til et fast gjøremål og rydde opp når dagen er over. La barna lære hvor lekene skal og ha faste plasser for dette. (dette er det samme som de skal lære i barnehagen så det er ikke noe hokus-pokus). I det siste har jeg sett en del tråder på diverse facebook sider ol hvor det er om og gjøre å vise frem mest mulig rot for å vise at det bor barn der. Til tider er det nærmest som de med mest rot blir hyllet som en god mor for her ser vi at det bor folk. Ja, det må gjerne være leker fremme, men man er ikke noen dårlig mor om man har et ryddig hjem med faste rutiner og plasser for tingene. 

Jeg har flere ganger fått spørsmål om hvordan jeg klarer å ha det så ryddig og fint hjemme siden jeg har små barn. I tillegg har jeg flere ganger blitt plassert i båsen utstillingshjem, og da gjerne i en negativ betydning. Ja, jeg er interiørgal, har interiør som levebrød og bruker huset vårt som showroom. Men det bor flere enn meg i dette hjemmet og de får faktisk bevege seg fritt rundt:) For meg er det ingen sammenheng mellom et hjem med små barn og rot. 

Siden flere av dere spør og mange mener at det ikke er mulig å ha et ryddig hjem når man har barn så skal jeg fremover komme med noen tips. Turbomamma har flere tips på lur som jeg vil dele med dere. Husk at et ryddig hjem gir et ryddig hode! 

Turbomammaklem♥

PS! Bildene lyver faktisk ikke. Sånn ser det stort sett ut her hjemme. Jeg kunne ikke drevet en interiørblogg om jeg måtte rydde masse først, det har jeg ihvertfall ikke tid til:)

Klikk liker under her om du liker å ha det ryddig hjemme:) 

Swiss Skin Renewal

//annonse//

Har dere testet Swiss Skin Renewal? Dette kittet består av en swiss skinn roller og swiss rejuvenator. 

De fleste har hatt en periode i ungdomstiden med uren hud. Jeg hadde ikke de store utbruddene som tenåring, men har tatt det igjen i senere tid. Etter svangerskap og amming har jeg hatt en periode med uren hud, begge gangene. Den siste tiden har jeg testet ut dette kittet fra SwissClinic. Det er det nyeste inne hudpleie og hudfornyelse som skal hjelpe mot kviser, arr og eksem. For ikke å snakke om å behandle og forebygge rynker. 

Siden jeg har passert 30år er det på høy tid å tenke på rynkene. Ikke det at jeg har så mange idag, men de kommer før jeg aner. Etter å ha jobbet noen år i kosmetikkverden så vet jeg at man allerede som 25åring bør begynne å forebygge. Men har jeg gjort det? Nei, desverre. Inntil nå. Etter å ha testet Swiss Skin Reneval en periode nå så er jeg skikkelig imponert! Huden kjennes og føles veldig mye strammere. I tillegg er store deler av arrene etter kviser borte. Nå kan jeg glede meg til å gå sommeren i møte uten å måtte smøre meg inn med foundation før jeg går ut. Supert for en travel småbarnsmamma!

Slik gjør du:

Desinfiser asiktet ditt før du startet. Bruk gjerne Swiss Sanitizing Spray. Deretter begynner du å rulle, bruk god tid. Rull frem og tilbake 3-4 ganger på samme sted, både vertikalt, horisontalt og diagonalt begge veier. Smør deg inn med Swiss rejuventor slik at den trekker seg godt inn. Rengjør rolleren med Swiss Sanitizing spary før du legger den bort.Det er deilig å føle at huden er strammet opp og vite at jeg forebygger rynker. Jeg liker dette settet veldig godt. Vil du også prøve? Sjekk det ut her. 

Det beste er å bruke det på kvelden da huden kan bli litt rød etterpå. Så nå skal jeg snike meg inn på badet og rulle:)

Nattaklem♥

-Deer & Stars-

Rommet til lille stjerna vår Marielle har ikke vært ferdig altfor lenge. Selve rommet var ferdig da vi bygget huset, men innredningen tok tid. Jeg ønsket ikke å lage et typisk prinsesserom med prismer, prinsessekroner, rosa og dill. Det har vi allerede ett av til eldste jenta, men så er også hun en skikkelig prinsesse-jente. Vesla er ikke helt der. 

Det er fortsatt et jentete rom med en del rosa, men fritt for prinsesse-stæsj. Jeg falt skikkelig for en rosa rullgardin med stjerner, den ble litt av utgangspunktet for resten. Rommet er malt i fargen bomull og en vegg i fargen marrakesh. Det gir litt lunhet i rommet og ikke fult så søtt. Serien Abbey med den søteste rådyrene går igjen i rommet. Hver kveld må Marielle si natta til alle rådyrene. Så søtt!

Fargene i rommet går i jordtoner med et hint av rosa og grønt. Når hun blir litt større og vi vil endre litt på uttrykket så er det enkelt å fjerne interiørtingene og bytte de ut med noe annet. Idag er rommet både søtt, lekent og lett. Hun elsker å sitte ved bordet å tegne, pusle eller bygge lego. De siste månedene har hun begynt å like seg veldig på rommet sitt alene, ofte løper hun inn der for å leke. Nå er så og si alle lekene fjernet fra stua for de ble ikke brukt. Tiden flyr så fort!

Rosa stjerne knagg// Taklampe Abbey// Vegghylle m knagger// Veggdekor Abbey// 


En veldig fin søndag er på hell. Bilen ble ren, veldig ren om jeg skal si det selv. Faktisk har vi vært ute nesten hele dagen, deilig vær tross i litt vindvær. Jeg er så glad i søndager. Stort sett får vi gjort masse, vært sammen masse og kost oss glugg. 

Jeg er klar for en ny spennende uke, håper du er det samme♥

Sundaybliss

Snilleste mannen lot meg sove lenge idag♥ Fantastisk å få sove ut. Jeg hoster meg gjennom natta, så søvnen blir sånn der. Vesla og mannen dro ut en tur. Storesøster ville sove borte en natt til så hun er ikke hjemme. Det vil i at jeg nå er alene hjemme for en liten stund. Det er så sjelden at jeg nesten ikke visste hva jeg skulle gjøre. 10minutter stillhet, en kopp kaffe og bare la tankene fly. Jeg er heldig♥

På gårdsplassen står det en bil og skriker sårt etter en vask. Uff, jeg kan ikke fordra å vaske bil! Det er like givende som å vaske bad. Fint der og da, men det varer ikke lenge. Jeg får vel fylle vaskebøtta og finne frem støvsugeren, tror vi har hele sandkassa inni bilen.

Fin Søndag til deg! Lag en fin en♥

-Plankemat-

God lørdagskveld♥ Jeg må bare dele denne fine ideen med dere! Igår var det som sagt duket for jentekveld for go´gjengen, endelig. Min kreative og flinke venninne hadde en super måte å servere maten på. For hva gjør man når man har litt manko på store nok fat? Jo, man lager sitt eget. 

Siden vi var ganske mange og maten var fingermat så var dette helt perfekt. Hun har satt sammen to lange planker og beiset de. Deretter er de trukket med kontakt papir, veldig greit med tanke på mat og gris. Plankene er plassert oppå dessertskåler for å få litt høyde på fatet. Hun hadde laget lefseruller med forskjellig deilig fyll. Laks, kremost, corizo, aioli, fårepølse, kalkunskine og mye mer. NAM!Når maten var tømt ble det chips og sjokolade på planken. Var ikke dette en smart ide? Jeg skal ihvertfall lage meg en slik planke, med et bord på 3meter så kan den komme godt ti nytte. Tenk å servere reker på en slik planke da! 


Dagen har jeg tilbragt på jobb. Elsker å jobbe lørdagen, en helt spesiell stemning hos kundene. Mannen er kommet i hus, uken som gressenke er igjen over. Den har vært rene plankekjøringen:) Ting har stort sett gått på skinner og hverdagen kom fort tilbake. Det kan være utfordrende å være alene en uke med to små, full jobb og diverse aktiviteter. Men med riktig planlegging og rutiner så går det veldig fint. Jeg har derfor null sympati for de som syter over å være noen dager alene hjemme med barn hvert skuddår!

Nattaklem♥

 

-Snaps fra butikken min Drømmeverden-

Fredag!!!! Det slår aldri feil det♥

Ukens femte treningsøkt er tilbakelagt, idag ble det en god styrkeøkt igjen. Utrolig deilig å trene styrke når øvelsene er skikkelig inne og jeg merker at jeg blir strekere, det er motivasjon det. Alle jenter burde trene mer styrke, det er så utrolig bra for oss. Og nei, vi blir ikke kjempestore av å trene tungt. Lurer på om jeg skal skrive et innlegg om netopp dette en dag. 

Noen snaps fra butikken:

Solen skinner og varmegradene stiger. Det gledes over dette flotte vårværet. Idag har det virkelig vært fint. Det merkes også på kundene. Dagen idag har bare flydd på jobb, kundene smiler, jeg smiler og varene løper ut. Hallaluja, det varmer et hardtarbeidende grunderhjerte♥

Jeg får slenge meg rundt her. Jentekveld med de fineste jentene venter. Herremin vi har ikke samlet oss siden Nyttårsaften. Skamme seg! Det skal det bli en endring på idag. Møteplan skal settes opp, å jeg elsker lister med planer. Vi er så opptatt på hver vår kant alle sammen.

Hei og hopp det er fredag♥

-Leggerutiner og kosetid-

God kveld♥ Jentene er i seng for lengst og langt inne i Drømmeland. Idag har jeg hatt en ekstra lang dag på jobb, men fikk med meg kveldstiden med jentene hjemme. Jeg synes leggetiden med de små er så koselig. Og for meg er det viktig at vi får roet ned og at denne tiden blir så fin som mulig. Vi starter med dusjing/bading og skifte til pysjamas. Deretter får de kveldsmat og vi småprater rundt bordet. Ofte vil lille sitte på fanget og drikke melkeflasken sin. Skikkelig mammakos det! 

Marielle legges først. Hun elsker å titte litt i bøkene sine og innimellom får jeg lov og lese for henne. Aller helst vil hun bla og lese selv:) Vi har en ekstra seng på rommet hennes som brukes som daybed. Den er fylt med pledd og puter. Over sengen henger en bokhylle som hun når opp til. (hyllen finnes her). Kjekt at de små kan finne en bok selv. Etter en liten lesestund tar jeg henne opp på armen og hun legger hodet på brystet mitt. Jeg synger nattasang mens hun koser og nynner med: (jeg har endret sangen litt etterhvert som jeg sang denne for Pernille også)

So ro lille skatt
nå er dagen over
alle barn i alle land
ligger nå og sover
so ro tipp og tå
du er mammas jente
reven sover også nå
med halen under hodet
Deretter er det storesøster sin tur. Hun leser for meg, det er moro å se hvor flink hun er blitt til å lese. Noe av den beste tiden er praten vi har på sengekanten. Vi prater om dagen og hun spør om noe interessant. Kvalitetstid♥

Natti natt fra denne kanten♥

-Black & Gold-

Sort og gull er alltid en slager og så stilig. Jeg har funnet en ny favorittbukse som er like fin til hverdag som til penbruk. På forsiden har den et lekkert blankt støff og et mykt bomullsstoff bak, samt blankt beslag på lommene bak. Den er comfy og kan styles opp og ned. Jeg elsker slike plagg. Det er jo flest hverdager:)Sort bukse// cardigan gull 


Tidlig på´n idag. Møte før butikken kaller. Idag var det ekstremt vanskelig å stå opp, fy så trøtt. En litt slitsom natt gjør sitt. Jeg er så forkjølet og hoster til jeg nesten kaster opp til tider, i natt hostet jeg i ett fra kl.03.30. Skal det aldri slutte? I tillegg var jentene urolig så jeg måtte opp noen ganger for å legge de. Ikveld skal jeg møte senga ekstra tidlig. Håper dere er i form?

Snart helg klem fra Margit

Sofa på kjøkkenet er vinn-vinn!

Hei onsdag kveld, hu hei hvor det går! Denne uken kommer til å fly fort avgårde. Det var godt å være på jobb igjen. Mye å ta tak i etter påsken. Jeg koser meg sånn på jobb at det var en glede å være på plass igjen. Masse nye varer, hyggelige kunder og litt for mange fristelser. Lyst til å shoppe med meg alt hjem:) 

Det er ingen tvil om at hverdagen er igang for fult. Flere som merker det litt ekstra nå etter ferie? Vi må tidlig opp for å få eldste på skolen, det er ekstra tungt de første dagene. Vesla var ivrig på å komme seg tilbake i barnehagen, det er godt å se. Dagen går i ett med morgenrutiner, levering, trening, jobb, middag, lek og ikke minst lekser.

Mens eldstemann gjorde lekser på kjøkkenøya kunne jeg slenge meg litt nedpå sofaen. Fantastisk å ha sofa på kjøkkenet! Må være noe av den lureste ommøbleringen jeg har gjort her hjemme. Ihverfall synes jeg det enn så lenge (helt til jeg må ommøblere igjen). Pernille var ikke helt enig til å begynne med. Mamma, hvorfor skal vi ha stue på kjøkkenet? Det ser jo bare rart ut?. Vel vel. Jeg og vesla leste bok i sofaen mens storesøster gjorde lekser. Slik fikk jeg lekt med minste samtidig som jeg er tilgjengelig om hun største står fast med leksene. I hverdagen når mannen er bortreist på jobb så er det ikke så lett å være alene med begge. Spesielt i situasjoner som lekser for jentene er på så forskjellige stadier i livet. Minstemann blir utålmodig og masete om jeg bare hjelper eldste med leksene og eldstemann liker at jeg er i nærheten. Sofa på kjøkkenet er altså helt vinn-vinn♥

Beige/hvit pute-Lexington // Blå mønstret pute

Tidlig opp igjen imorgen så her må jeg bare hoppe i loppekassa. 

Nattaklem♥

-Å du herlige kveld-

Bena høyt, en kopp kakao, tente lys og macen i fanget♥  Slik er min kveld, akkurat slik jeg liker det etter en hektisk dag. En skal ikke kimse av å være hjemme med små barn. En skikkelig kosedag stort sett, men mammaen blir også satt på prøve. Vesla begynner å bli skikkelig utspekulert til tider. Moro å følge henne:) Hun vokser så fort. Det minner meg på at jeg snart må få til en fotoshoot med begge jentene. Jeg er så glad i bildene av meg og Pernille, tatt når hun var 4år. 


Vi har ryddet litt her og der i heimen, vært ute på tur, lekt ute, og fylt opp kjøleskapet etter påske. Der var det skrapet for det meste. Jeg benyttet samtidig anledningen til å kaste utgåtte varer og vaske kjølehjørnet. Nå er det en fryd å åpne det opp! Masse sunn og god mat lyser mot meg fra rene hyller. #hverdagslykke

Sengen roper på meg, det var tungt å stå opp idag. Nyvasket sengetøy frister nå kjenner jeg♥

Ikke etter planen!


God morgen♥ Her er dagen godt igang og vel så det. Mannen har reist på jobb, eldtstemann på skolen og jeg er hjemme sammen med vesla. Det er planleggingsdag i bhg. Skikkelig urutt synes jeg. Nå har vi hatt ferie så lenge at jeg gjerne skulle kommet igang med jobb igjen. Ting gjør seg ikke selv desverre. Jeg jobber en del hjemmefra idag, ihvertfall det som lar seg gjøre. Imorgene er det bare å brette opp ermene og ta i et skikklig tak. Gleder meg:)

Planen denne våren og sommeren var å få gjort en del i hagen. Nå er det på høy tid å få opp blomsterbed, hekk, stein langs veggene, plante trær, en murvegg på terrassen. Ja, ønskelisten er lang. Desverre er jeg redd det blir en drøm. Jeg får en restskatt som ikke låter bra i mine ører! Hvert år har jeg fått igjen en del på skatten, noe jeg også antok i år. Pengen var allerde øremerket hagen. Jeg har akkurat fått vite hva som gjorde at jeg fikk denne flotte restskatten, og jeg kjenner meg rasende! I utgangspunktet kunne jeg ikke forstå hvorfor det gikk feil vei i år siden ingenting er endret. Nå bår jeg vet grunnen så blir jeg bare så sint. Mulig jeg deler det med dere senere for dette kan faktisk gjelde flere. 

 
Inspirasjonsbildene har jeg samlet i mappen min hage og der kan de forbli enn så lenge. Det blir hage en gang, bare ikke i år. 

Det er en gledelig nyhet å se på blogglisten idag. Bloggen min ligger ganske høyt oppe. Tusen takk til alle som titter innom. Jeg skal gjøre mitt for å prøve å inspirere dere♥

Nå blir det tur ut med vogna, vesla vil ut på tur. Selv er jeg så snørrete og bjeffer som en hund. Forkjørelsen har hengt i over en uke nå. Nå kan den gjerne takke for seg og fly videre. 

Margitklem♥

Fornøyd nå?

La oss ta en svingom♥ Her i huset danser nærmest møblene rundt. Ja da, jeg er interiørgal og elsker det! Siste nytt på denne fronten er at sofaen er plassert på kjøkkenet. Dette har jeg tenkt på en stund. Men så er det ikke bare å få med mannen på planene mine. Ikveld fikk jeg lurt han. (mulig det har noe med at han har dullet med a Olga i hele dag. Rallybilen altså) En liten sneak peak her altså. Tenk å slenge seg nedpå sofaen her med en kopp tea og et interiørblad. Tror dette blir bra jeg:)


Ellers har dagen vært en skikkelig typisk søndag. Jeg har prøvd å tenke at det er mandag, men det funket dårlig. Det ble noen timer med jobb tidlig idag, godt med en god start imorgen. Solen viste seg etterhvert fra sin beste side så da måtte jeg bare ut. Det ble en langkjøringstur idag også, deilig å bare løpe og løpe. Etterpå var det godt å nyte resten av dagen sammen med jentene mine. Grillen ble funnet frem for sesongen også. Å du herlige vår!

Vil du få med deg noen småglimt fra min hverdag, butikk, livet som grunder, litt trening og mine søte små så kan du følge meg på snap: drommeverden.

God med ferie, men nå er jeg superklar for hverdagslivet igjen!

Margitklem♥

Hvor skal jeg starte?

God morgen mandag♥ deilig med ny uke, selv om det for mange er siste feriedag. Jeg skal ha en blanding av fridag og arbeidsdag. Det er deilig å starte sånn smått med arbeidsoppgavene, slipper morgendagen å komme så busende på! Aller først skal jeg starte dagen her:

Jag har et stort behov nå for å gjøre om og fikse opp her hjemme. Litt usikker på hva jeg skal gjøre, men en liten plan har jeg. Veien blir alltid til mens jeg går når jeg holder på! Bordet på kjøkkenet er bare midlertidig. Det er et fint bord som vi brukte på vårt tidligere kjøkkent. Planen var å pusse det opp, men bena er så løse og høyden helt feil. Det er ikke godt å sitte med bordplata skvise ned i låra. De må ha hatt helt andre mål før? Jeg har et annet bord på ønskelisten, tror det ikke er så altfor langt unna.


Ellers skal vi holde på ute idag. Vi lager noe gøy ute for prinsessene våre. Ting begynner å falle på plass, dere skal få se. Håper du nyter den siste påskedagen, skal du noe spennende idag? Nå er virkelig våren her! Lysere tider er jeg helt klar for♥

Dere, det er fri frakt i nettbutikken ut dagen idag. Perfekt å shoppe på nett når det er ferie og man kan sitte i fred og ro hjemme i sofaen. Ta en titt her.

Margitklem♥

Nå er det slutt!

God kveld♥ Mange av dere er kanskje på vei hjem fra ferie nå. Det ryktes om kø på alle de store utfartsveiene. Vel, det er vel ikke noe nytt for de fleste. Kjør forsiktig! Tidligere idag streifet politi-helikopteret rett over huset vårt. Det fløy lavt og holdt seg i nærområdet lenge. Jeg ble så nysgjerrig, men antok at det var for å følge med på fjelltrafikken. Både trafikken fra Sigdal og Norefjell/Hallingdal er på hver side av bygda her. Leste akkurat at de var på søken etter en bil som stakk fra når de hadde en rutinekontroll tidligere. Idiot!

Vi reiste tidlig hjem fra fjellet idag. Ingen trafikk og masse tid hjemme. Det meste av klesvasken er allerede tatt og all bagasje er pakket ut. Jeg hater å pakke ned og pakke ut så det er virkelig klapp på skulderen! Hadde jeg ikke fått det unna nå så kunne det fort tatt dager, rart hvordan det da bare blir liggende. Denne påsken har vært så fin på alle måter. For det første så har været vært helt på vår side, det meste av tiden har vi tilbragt ute. Hver dag har vi gjort så mye gøy, vært sammen med fine folk og ungene har lekt og lekt. I tillegg har vi kost oss sånn skikkelig i vårt lille krypinn. Jeg er over gjennomsnittet glad i å ha det fint og i orden rundt meg. Da slapper jeg skikkelig av. Siden vi pusset opp i høst og bygget på litt så ble alt så mye mer koselig. Jeg og min lille familie stortrives!

Oppussingen her har ikke vært av den store sorten. Litt maling, beis og nytt stæsj. Her var det tidligere et skikkelig furuhelvete, vi du se før bilde så se her.  Jeg har brukt drivved beis på veggene og malt tak og vinduskarmer hvite. Ellers er vindusbrett, gardiner og interiør revet ut. Mye av det som er puttet inn hadde jeg fra før, sofaen er kjøpt brukt på finn. Alt i alt en rimelig oppussing som har gjort underverker:)


Jeg er ganske dårlig på å slappe av og ha skikkelig ferie. Alltid er det noe på to-do listen min selv om det er ferie. Denne gangen var jeg superflink med å få unna alt som måtte gjøres før ferie og har en liste klar for hva jeg skal gjøre når ferien er ferdig. Herremin det var så lurt det! Det har gitt meg rom for å nyte ferien og ikke tenke jobb i det hele tatt. Tips til dere som driver eget og har jobber hele tiden. For ja det er en livsstil, men jammen har vi godt av ferie innimellom. Digger tekstilene og den hvite stjerne knaggen fra Lexington. Kan kjøpes her 
 

Takk for nå, desverre måtte ferien ta slutt♥

Ny farge på kjøkkenet?

Vel overstått påskeaften! Jeg synes det akkurat var onsdag og starten på en lang påskeferie foran oss. Straks er det søndag og helgeslutt. Skikkelig bomus med fri på mandag. Da skal jeg starte prosjektet mitt vårrengjrøing. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har ting og tang som ikke brukes lenger. Det samler seg opp i skuffer, skap og for ikke å snakke om bod/garasje. Litt usikkker på hvor jeg skal starte opp. En plan høres fornuftig ut:)Det er ikke så mye jeg savner her på fjellet. Men en ting er sikkert, jeg savner kjøkkent mitt. God plass, mye redskap, stor stekeovn, ja i dety hele tatt. Her til fjells lever vi litt mer primitivt og lager mat deretter. Nå gleder jeg meg til å kokkelere igjen. En deilig middag står for tur imorgen. 

Nå som påsken er på hell er virkelig våren igang. Det var en typsik veiskille for meg tidligere. Etter endt fjellpåske var det hjem til bar bakke, småsko og hoppestrikk. Nå skal kjøkkenet våres opp enda mer. Vurderer å bytte det blå ut med en ny farge. Rosa står høyt i kurs hos meg, så kanskje?

Hvilken farge liker du best nå?

Gleder meg til å ta kjøkkenbilder med det nye kamera. Det blir nok som natt og dag:)

Mange reiser hjem fra ferie imorgen søndag. Kjør pent og ta hensyn til andre, vi kommer ikke fortere hjem ved å være aggresive og egoister.

Margitklem♥

 

Påskefrokost med ROSA egg!

God påskemorgen♥ Det beste med påske og ferie er lange morgener med barneTV, kaffe, ulltøy, lang frokost og null stress. Jentene ser på Emil i Lønneberget og jeg må titte opp på TV innimellom selv. Barndomsminner! Jeg elsker å dekke bordet litt ekstra når vi har fri. Ikke det at frokostene varer så lenge med to små, men det er lov å håpe:) Det var ihvertfall stor stas å få drikke melk fra de fine Greengate koppene. De drakk med andakt. Hihi:) 

Til vanlig er ingen av jentene så veldig glad i kokt egg. Det forandret seg fort da jeg serverte de ROSA egg! De nærmest kranglet om å få egg først. Ifor laget jeg grønne egg, det var ikke på langtnær så stas gitt. Har du farget egg før? Hvis ikke bør du prøve. Tilsett ca 1/2 flaske med konditorfarge i eggevannet når du koker egg. Her har jeg brukt rød konditorfarge= rosa egg. Jo mer farge jo sterkere rosa. Perfekt for små jenter!

Serviset er Greengate finnes her Baguettbolle, smørklokke og salt/pepper finnes her

Jentene har malt påske-eggeglass hos Mommo♥ Smelt!

Lag dere gode, lange og dekorative frokoster i påsken. Skap minner♥

Nå må vi ut i solen. Blå himmel og sol er skikkelig påske det!

Margitklem

 

-Big Break-

Hei fra fjellheimen♥ Skuldrene senker seg, solen skinner, det drypper fra taket og kaffen er varm. Påskeferie er deilig, og kom akkurat i tide kjenner jeg. Nå har det gått i 110 siden jul og før den tid også når jeg tenker meg om. Dette er den lengste sammenhengende ferien for oss butikkdrivere. Selv om jeg er flink til å ta meg litt ferie i julen, sommeren og noen langhelger så er det noe helt eget når butikken er stengt. Da er det fri for alle.

Etter et par timer var alt pakket ut, kjøleskapet fylt opp og alt klargjort. Nå skal dagene bare nytes. Rastløsheten slo meg etter 20min i solen. Lille ville gjerne på tur så da slo jeg to fluer i en smekk. Løpetur med lille i vogna. Perfekt i sol og de høye fjellene rundt. Det glitrer i snøen!

By the way: ingen fjelltur uten Mou skoene mine. Helt fantastisk å sette føttene oppi disse etter endt løpetur, gjerne uten sokker. De er som tøfler! Saueskinn inni som holder deg varm. Jeg har aldri hatt bedre vintersko. Vi har noen få igjen som selges til superpris. Sjekk ut her og her. Håper du nyter påsken enten du er hjemme, på fjellet, ved sjøen eller utenlands!

Margitklem♥