hits

juni 2014

DINNER with FRIENDS

Hei Søndag, da er vi allerde godt igang med dagen.
Minstemor våknet rett før kl.06 idag. Da får man mye ut av dagne. Føles som jeg har vært oppe en evighet allerede. Krysser fingrene for at det ikke blir det nye mønsteret hennes, for det er litt for tidlig for meg:)

Igår hadde vi et vennepar på middag og overnatting. Slike kvelder er gull verdt!
Litt vinkos og skravling til kvelden tok oss og vi hoppet i loppekassa. 
Lykken er å ha slike fine venner i livet vårt

    DINNER TASTE BETTER WHEN WE EAT TOGETHER!

En liten cowboystekk på sofaen og nå skal vi videre i familebursdag:)

GOD SØNDAG!


27-Jun-14

Hei Fredag og helg!
Vi har ringet helgen inn med hjemmelaget italiensk pizza og rødvin. Denne gangen etter at begge barna var i seng. Deilig å smake på maten, nyte og bruke god tid. Med masse tente lys kunne ikke kvelden vært bedre.
♥ 

FOR et uvær vi hadde igår. Det gikk fra deilig sol til plaskeregn på kort tid. Jeg og barna kom oss nesten hjem før regnet slo til. En kort tid ut av bilen og jeg var klissvåt. Deretter kom tordenværet. Jeg liker ikke lyn og torden, men må holde masken ovenfor de små. Igår buldret det så fælt at huset ristet. Fysj! Desverre ser det ut til at modemet vårt har tatt kvelde, til tross for at jeg tok ut kontakten da jeg kom hjem. De tåler jo ingenting! Flere som mistet modemet i uværet?

          

Planene våre ble skrinlagt denne helgen grunnet været. Egentlig godt å være hjemme uten planer også, vi får se hva morgendagen bringer. En ting er ihvertfall sikkert, et vennepar kommer på middag til oss. Gleder meg! Gjenstår bare å finne ut hva vi skal servere. 
Noen som har forslag?

God helg!


Hva vil du vite?

Hei og hopp!
Jeg jobber med en innlegg til alle dere som leser bloggen, liker å lese om butikken eller lurer på hvordan det er å drive selv/butikk. 
Men da lurer jeg på en ting: HVA vil dere vite?
Spørsmål kan legges igjen under inlegget her eller sendes til: post@drommeverden.no
Husk! Ingen spørsmål er for dumme så lenge man bruker vanlig folkeskikk:)
Jeg får mange spm fra dere lesere som vurderer å starte opp noe eget, derfor samler jeg sammen og lager et innlegg like greit.

Idag hadde vi besøk av LOs sommerpatrulje på jobb. Litt skummelt og litt spennende. Etter endt "vurdering" fikk vi stjerne i margen og tommel opp. Jeg blir så stolt av butikken min og de ansatte! *klapp på skuldra*

  Imorgen blir det ut på tur for meg og vesla. Varer skal ut til kunder og jeg må fikse noen ærender. Ja, nå har vi startet med hjemlevering også nå:) Neida, men det passet seg slik akkurat nå.

Send inn spørsmål da, dere!

Klem fra

Nå bor jeg her!

Da er det offisielt og jeg har flyttet.
Sommeren er godt igang og forhåpentligvis er den med oss i lang tid fremover. Jeg tilbringer det jeg kan av ledig tid og mulighet her ute.

Det finnes nesten ikke noe bedre enn å traske ut på terrassen barbeint og med kaffekoppen i hånden. En tidlig morgen med solen som varmer. Er dere med meg?
Desverre er ikke denne idyllen hverdagslig her i huset, spesielt ikke på hverdager. Da er tiden knapp, rutinene inne og de to små følger hakk i hæl. Men så fort jeg har fri eller det er helg ønsker jeg å starte dagen utendørs, om det så bare er 5minutter.

På fine dager som idag bruker jeg mesteparten av tiden utendørs. Kroken vi har under tak er gull verdt. Deilig sofa med puter, pledd, lykter og god stemning. Det er skygge her på dagtid, noe som kan være deilig på veldig varme dager. Kveldene sitter jeg gjerne her med pledd, tente lys, tekoppen og pc/magasin.    

Menton Fat-Riviera Maison,  Lanterne i rustrfrittstål- //Alt fra Drømmeverden//

Idag har jeg hatt fri sammen med veslegull. Hun har fått vaksine og jeg liker ikke se de små lide. Hun hylskrek, men det gikk fort over. Krysser fingrene for at hun ikke får noen plager i etterkant. *krysse fingrene* 
Imorgen er det jobb igjen og jeg gleder meg! Tenk så heldig jeg er som får gå på jobb til en jobb jeg elsker. Det føles så godt:)

Jeg skriver litt på et innlegg om hvordan det egentlig er å drive for seg selv, på godt og vondt. Kan det være noe dere vil lese?

Klem fra uteplassen

Riviera Maison Store Amsterdam

Å, du kan tro dette var en flott butikk!
Jeg måtte en tur innom Riviera Maison Concept Store i Amsterdam, og den stod til forventningene.
Masse inspirasjon og flotte utsillinger. 

Deilig å være på jobb igjen. Godt å være på tur, men nesten bedre å kommer hjem. Det er alltid en del å ta tak i etter man har vært borte noen dager. Jeg har hatt en super-effektiv og fin dag og det liker jeg. Det gir en god start på uken:)

Jeg er så lettet over at barnehage er rett rundt hjørnet for minstegullet. Hun har fått plass i en bhg rett ved jobben min og på veien for å hente eldstemann på SFO. I utgangspunktet fikk vi plass i andre enden av kommunen noe jeg er veldig veldig glad for at ordnet seg. Jeg hadde ikke fått hentet begge to innen tiden. Før helgen fikk vi oppstartsdato og det passet perfekt ift ferie og start på SFO. Endelig kan jeg jobbe det jeg behøver for å få unna alt. Det skal bli deilig. 
Da blri det slutt på lange arbeidskvelder hjemme!:)
Lyktet over er nå min nye favoritt fra RM. Den gir et så utrolig nydelig lys, også kan man fylle den med blomster også. Jeg har den i butikken  HER.

Hurra for mandag og ny uke!

Dinner For Two

God Søndagsmorgen!
Siste dagen i helgen og den bør nytes. Jeg elsker fredager. Da ligger helgen foran oss og helgen virker så lang. Men plutselig er det søndag og helgen er snart over.
Deilig med helg, men ok å starte arbeidsuken igjen også. Gleder meg til å komme på jobb igjen!

Igår ble det en middag for to på meg og mannen. Storesnupp er på overnatting hos venninne for første gang, tenk deg så spennende. Husker hvor stas det var selv:)
Det var utrolig deilig å legge lillegull og nyte maten i fred og ro. For enhver småbarnsforledre vet hvor livlig det kan være ved bordet til vanlig. Jeg tar meg i å kaste i meg maten og få det overtsått. Før lillegull begynner å kaste mat og storegull drøyer tiden med å småspise i sakte tempo. Nei, hverdager er det nok av. Det var på høy tid med en rolig middag, god mat og vin i glasset.
Kan ikke huske sist…

Må tipse dere om et tilbehør jeg laget igår til biffen!
Hvitløksfreste brekkbønner:
Fres olje og grovhakket hvitløk i pannen. Når det er skikkelig varmt og lukter deilig hvitløk legger du brekkbønnene oppi. Vend de i oljen et par minutter.
Ikke kast hvitløksbitene, de er supergode å spise til! (roasted garlic nesten)

Bruk søndagen til å lade opp for en ny fin uke!


Visiting Amsterdam

God kveld!
Idag har jeg trasket rundt i snart hele Amsterdam by. 
Tilslutt kom jeg frem til Riviera Maison Consept Store. Flott butikk med mye inspirasjon. Bilder kommer senere for nettet her på flyplassen er litt for tregt. 

Amsterdam er en fin, men merkelig by. 
For meg blir det "rart" å se skilter som sexmuseum, sexshop, coffeeshops… For ikke å snakke om Red light district. Jeg rakk ikke å gå gjennom der, kanskje neste gang. 
Coffee shoppene så jeg flere av, og en eim av hasj-lukt streifet stadig forbi. Langs gaten kunne jeg se flere som rullet seg en joint. Merkelig, og ikke greit synes jeg. Vi er heldige i Norge:)

Byen er veldig koselig og pen med alle sine kanaler og brosteins belagte gater. 
Befolkningen er veldig service-minded og snakker utrolig bra engelsk. En flott by å være turist i.

Nå er det snart tid for sjekk-inn. Gleder meg til å komme hjem til mannen og de søte små.

Reiseklem fra

Innkjøp Riviera Maison!

God Morgen fra Nederland!
Nå er jeg skikkelig opplagt etter en god natts søvn. Startet dagen med en løpetur fra hotellet og nedover gatene hre. FOR noen hager som finnes her! Utrolig koselig med kanalen og de små broene alle har over kanalen. Og hagene bugner av hortensia. lavendel, pioner, roser osv. WOW!

Igår ble det en lang dag i showrommet til Riviera Maison og innkjøp av høst/jul. Jeg lover dere, det er bare å glede seg til alle de flotte nyhetene som kommer!
Jeg er målløs. For ikke å snakke om den flotte julen vi skal få i butikk.
Men først sommer…

Jeg har kamera fult av bilder fra showrommet, men jeg kan ikke dele stort av det siden dette er nyheter som kommer. Mange leverandører som vil kopiere R.M så derfor er det foreløpig hemmelig.
Men jeg kan love en cosy, lun, cottage og glam høst!

Idag skal jeg utforske Amsterdam by. Aldri vært der før. 
Jeg skal besøke en stor Riviera Maison concept store og se på byen. Kanskje det blir en tur ned Red light District også..hihi:)
Kamera er med.

Nå får jeg hive i meg kaffekopp nr.2 før jeg må løpe av sted.

Vi blogges!

Bildene er av Riviera Maison Summer Collection ute i butikk nå.

Ice Breaker!

Sommer og Sol!
FOR en fantastisk dag å ha fri på. Heldig med den:)
Jeg har vanligvis ikke fri på onsdager, men denne uken ble det et unntak. Dagen startet med en deilig løpetur med minstemor, lurt å få det unna tidlig idag. Solen varmet allerede kl.08.
Siden har hun løpt rundt ute her, lekt og bare smilt. Tror det deilige været preger humøret til alle jeg:)
Mens hun tar hvilen sin får jeg hilst på dere, jobbet litt og kost meg ute i solen. 
Litt å få unna idag siden jeg reiser til Nederland imorgen tidlig.

Gleder meg som et barn til å besøke showrommet til Riviera Maison igjen. Tenk dere høststemning, juletrær, lys og julestemning. Altfor tidlig, men jeg gleder meg til å se. Julen i Drømmeverden skal bli bedre enn noen gang!

Det er viktig å få i seg nok væske nå i varmen. Og det er ekstra deilig med noe kaldt!
Jeg har fått dilla på iskaffe og frappe. Vi lager den beste frappen i butikken….mmmm….
Idag testet jeg ut blenderen hjemme og jeg laget nesten like god her. Jeg kan ikke dele eksakt oppskrift med dere siden vi har vår egen i butikken og den er hemmelig. Men jeg kan si så mye som at man freser isbiter, kaffe og melk i blenderen. Prøv deg frem og 
NYT!


Nei, jeg får fortsette med dagens gjøremål. Mye som skal på plass når mann og barn skal være alene hjemme. Sånn er det å være hønemor:)

Gjør denne onsdagen til din beste på lenge!

Sommerbliss, Romantikk og bryllupsdag!

Love is in the air!
Sommer, sol og romantikk. Er ikke det ganske typisk sommer?
Lørdag var vi på hagefest hos venner med en herlig vennegjeng. Slike kvelder lever man lenge på. Nydelig grillmat, godt drikke, høy musikk, par-lek og latter ut i de sene nattetimer. Herlig! Med det flotte sommerværet vi har hatt den siste tiden nå så falt valget på en romantisk sommerkjole, og blomsterkans i håret for min del. Kjolen er av merket By TiMo som er mitt store favoritt merke i butikken min. Norsk design på sitt beste!
Kjolen er florlett med blonder og et lite slep bak. Denne bestilte jeg til meg da jeg var på innkjøp for snart 1år siden. Tanken var å bruke den på "dagen-før" i bryllupet vårt, men det er utsatt på ubestemt tid. Så da måtte den få lufte seg litt på lørdag
-PEACE & LOVE-
♥Romantic Dress ♥ 
//Finnes Her//

Idag er det 1år siden jeg var forlover for min venninne. De overrasket alle i sin datters dåp. 
Hurra for kjærligheten!
Gratulerer V & V

klem

Moteshow!

          

God Søndag i solen!
Vel blåst sommerstart i butikken denne helgen. Igår var det moteshow for flere butikker i Åmot. Og selvfølgelig var vi med. Jeg fikk ikke sett showet selv siden jeg jobbet i butikken. Da er det deilig å få en venninne til å ta bilder for meg. Takk for det vennen!
Modellene som gikk for meg var så FLINKE. Blir så stolt og glad jeg:)
Etter showet fikk jeg også se video, her var det smil, latter, slengkyss og high five. Supert!
Enkelt, lekent og naturlig. 
Rett etter avsluttet jobbhelg for vi avsted på sommerfest. Godt å få danset, ledd og vært med venner. Jeg er støl i magen idag, herregud for en herlig gjeng. Lo så jeg grein!

Skjørtet Renate viser her er så vakkert! Legg merke til de vakre detaljene. Finnes  HER
       

           
//Kimono kjole  Her//

           
//Gracia bukse  Her, Carissa blondetopp   Her//
           
//Filippa kjole  her//
           
//Corall shorts  her//
//Please shorts  Her//

//Bluse  her //

//Sunshine kjole  her//

Nyt denne vakre søndagen!

Det tar på!

Hei og hopp!
Da er helgen kikket igang, er du klar for helgen som ligger foran deg?

Jeg dumpet akkurat ned i sofaen etter en lang dag på jobb etterfulgt av en deilig treingsøkt. Sommerstart i Åmot er gøy, men det tar på. Helt nummen i beina. 
Ikveld blir jeg ikke gammel, hører senga rope på meg allerede. 
Dagen idag var lang, men dagen imorgen blir lengre.
Imorgen blir det nok liv i butikken, akkurat som idag. Mulighet for å nyte kaffe og kake i solen hos oss, kjøpe klær og sko for 3 for 2, masse herlige sommer-nyheter, finale Hele Modum baker kl.14 (på terrassen hos oss), moteshow kl.13, hoppeslott for barna. ansiktsmaling….ja fult opp!
Anbefaler alle en tur til sentrum:)
Håper å få noen bilder av de fine modellene mine. Vi viser et bredt spekter av klær, og alle som en er helt stunning! Skal nok få vist dere..
Rett etter jobb blir det sommerfest med en fin gjeng med venner.
Det skal bli så trivelig det!
Jeg skal ha på meg en superfin kjole, dere skal nok få seg.

Nyt Lørdagen alle sammen!

Throwback Thursday!

God Torsdagskveld!
Da er vi igang med sommerstart i butikken. Masse folk og liv, slikt kan man like. Gleder meg allerede til en lang dag på jobb imorgen. For de som ikke har fått det med seg så har vi Ta 3 betal for 2 på klær og sko i butikken denne helgen.
DET kan være verdt å få med seg:)

Idag var det sommeravslutning i barnehagen for snart skolefrøkna mi..
Vi skal forlate det trygge og bevege oss ut i det ukjente. Spennende og skummelt på en gang!
Vemodig for mammaen når hun fikk dikt og rose. Hun var stolt som en hane.

Tenk om en uke reiser jeg til Nederland. Besøk hos Rivera Maison sitt showroom venter. Der skal jeg kjøpe inn høst og jul. Det er nesten litt sånn klype seg i armen følelse. Jeg har i flere år elsket julekolleksjonen til R.M. Ingen over og ingen ved siden av. I år blir det å finne i Drømmeverden. Ja, det er rett og slett Drømmeverden det!
Jeg mimrer og slenger med noen bilder fra turen jeg hadde ned i November, kjøpte inn vår og sommer. 


Min favoritt innen interiør er Rivera Maison!
Hvilken er din favoritt?

Helt ute å kjøre!

God LilleLørdag!
Flere enn meg som er helt ute å kjøre?
Nei, jeg er ikke full. Men det å starte en uke på en tirsdag ble bare helt feil for meg. Vi nærmer oss slutten på uken allerede imorgen, det passer dårlig når man såvidt har hodet over vann.
En hektisk helg nærmer seg for min del. Allerede imorgen starter Sommerstart i Åmot. Det vil si gode tilbud i butikkene, lengre åpningstid og diverse happenings. Moro!
Endelig begynner kjøkkenet å bli komplett. Kjøkkenøya har manglet barstoler, men jeg har ikke villet kjøpe noen før jeg virkelig fant noen jeg likte. Gjett om jeg har nå!
Ikke bare er den en fryd for øyet, men den er helt fantastisk å sitte på. Jeg har flere kvelder nå sittet på den og jobbet på mac`en. En ny spise- og arbeids-plass med andre ord.         
Barstolen finnes  her. Det er også kommet lik spisestuestol til butikken. Den har lengre rygg og kortere ben, ellers lik. Kan sees  her. De står på min ønskeliste. *ønske seg*
Diningsofaen jeg har på kjøkkenet er nå igjen på lager. Alle møblene er i samme serie.

Håper å se DEG innom denne helgen. 
Ikke nok med at butikken bugner av masse flott av klær og interiør, men Anne Kat har bakt en helt nydelig gulrotkake. Den anbefales!
Og vi har sommermeny i kaffebaren. Alt fra iskaffe, Frappe og vår egen iskremkaffe. Nam!
Nyt kvelden videre!

Spontan roadtrip, pinse og familiehygge!

God sommerkveld!
Plutselig var pinsen på hell og jeg er så klar for ny uke. Denne uken kommer til å gå så fort, mandagen er jo tross alt snart over. Mye som skal på plass denne uken for til helgen er det sommerstart i Åmot. Håper du har satt av tid? Det vil bli lengre åpent, diverse tilbud, moteshow lørdag kl.13 og ikke minst Hele Modum Baker med finale på terrassen til Drømmeverden lørdag kl.14. For en fin helg det skal bli!

Denne pinsen skulle vi egentlig på campingen vår, men ingen av oss var særlig ivrig eller motiverte. Tror rett og slett vi var ganske slitne. Livet vårt går jo ikke akkurat i sakt tempo, vi er to arbeidssomme personer med mye jern i ilden hele tiden med to små aktive barn. 
Lørdag morgen ville mannen på Rudskogen for å se på racing så da slang jeg og jentene oss med på roadtrip. Det ble lite racing på meg og jentene, vi tok heller turen til Fredrikstad og Sverige. 
Fredrikstad badet i sol, det var bylørdag, is til barna, korps, sjørøvere og god stemning. For en vakker by! Og når man er interiørfrelst må man en tur innom Villa Paprika. Heldig at Camilla selv jobbet, koselig å hilse på henne:)
Nå er fryser og godis-skuff fylt opp. Sverige er topp sånn sett:) 
Eller nam-nam land som Pernille sier.


Vi er så heldige som bor et steinkast fra Blaafarveværket.
Idag formiddag tok vi turen dit. Barnas bondegård er ekstra stas for de små. Koselig at de får klappe, ta på og gå sammen med dyrene. 
              


Deilig med ekstra tid sammen med familien!
Vi har samlet mange fine minner denne helgen, de skal bevares godt.

Håper din pinse har vært like fint!
God ny uke til dere alle:)

Beige, Please!

God Helg dere
Som lovet blir det noen outfit bilder idag. Denne gangen er det bilder av fine Marianne som jobber i butikken. Jeg fikk disse bildene tilsendt på mail, for en lyx! Moro når de ansatte tar litt bilder på jobb. Jeg bruker veldig mye tid på bloggen. Ta bilder, style, tenke ut bilder/tema, redigere og skrive. Da hjelper det å få servert bilder på gullfat!


          

Idag var finværet tilbake. Det er så herlig å våkne til sol og varme. Vi nærmest spratt opp alle mann, det var storejenta sin første dag på myk skolestart idag. Mamma og pappa var så stolte, men ingen tvil om at hun var enda mer stolt:)
Kaker og kaffe har fått bein å gå på i kaffebaren idag, herlig å se så mange fine kunder nyte go´været på terrassen utenfor. Imorgen er det meldt enda finere vær, da må jeg bare få anbefale dere en tur. Anne Kat´s deilige kaker og vår kaffe er lite som kan slå!
Vi er stolte av å kunne tilby Please Jeans til våre kunder.
Jeg digger disse buksene, kan bo i de. For ikke å snakke om den fine Please shortsen, ELSK!
Marianne viser her en beige Please bukse. Passer til alt!
                          
Håper dere skal nyte Pinsen og finne på masse sprell:)

Klem

Litt Glam i hverdag!

Hei Torsdagkveld!
Siste dagen før vi kan skrive helg, og denne gangen er det igjen langhelg. Skal bli deilig med pinse og fri med mine kjære. Skal du gjøre noe spennende i pinsen?
Vel, det er svært lite glam i min hverdag. Den består stort sett av rydding, oppvask, klesvask, og bleieskift. På jobb er det mye papirarbeid, fikse ting, vasking, PAPPESKER og pakking av varer. Helt perfekt i mine øyne:)
Men som mange av dere har fått med dere her inne så ELSKER jeg bling bling og det lille ekstra. Enten det er klær med den ekstra lille touchen eller interiør. Jeg elsker å blande grove tekstiler, drivved og rotting sammen med sølv, glass og bling bling! Det røffe møter det fine. Det vil veie opp for og utfylle hverandre. Akkurat som kjærlighet!

            


Jeg liker så godt kombinasjonen jeg har på kjøkkenet nå. Det røffe og grove bordet fra Riviera Maison (kan bestilles i Drømmeverden) sammen med alle de fine detaljene i sølv på bordet. I hjemmet vårt kjører jeg en fargeskala som er ganske dus og går i skalaen hvit, lin, lysegrått. Dette gir meg en fin mulighet til å bytte ut noen puter og detaljer for å skape et "nytt interiør".
En ny pute med sølv paljetter har fått plass i diningsofaen sammen med de mørkerosa putene som er en sommerfavoritt hos meg. Puten finnes  her.
Så du den store fine lykta? Ikke bare er den fin å se på, men den er så brukervennlig også. Den er i rustfritt stål og kan brukes i all slags vær. Min skal ut etterhvert, det er helt sikkert. Tro den skal få pryde utesalongen vår, eller kanskje inngangspartiet. Planen var å ta den ut idag, men når det øser ned så fristet det lite. Da får den pryde bordet inne litt til:)
Lykten finnes  her


           

Rosa puter  her 
Champagne kjøler  her

Jeg får vie litt tid til mannen som har kommet hjem etter endt arbeidsuke borte. Han serverte meg akkurat et glass med rødt, DET kaller jeg litt glam i hverdagen det!
Imorgen er det siste arbeidsdag før pinsehelg. Gleder meg!

Imorgen stikker jeg innom med noen fine outfit bilder!

En er som en, to er som ti.

Jeg kan ikke få nok av dette pene fatet med sølvhåndtak...tenk at noen ting kan gjøre deg så happy...

Heisann på dere!
Fy som tiden flyr. Allerede onsdag kveld. 
Håper uken har vært fin så langt!?
Det ble stille fra denne kanten igår. Natten med en febersyk mini ble ganske tøff. Hun sov urolig, var varm og moren bekymret. På toppen av dette fikk storesøster mareritt og sov i korte perioder av gangen. Kort fortalt så havnet begge jentene i min seng.
Da ble det lite med søvn.
Vi fikk ofte høre før vi fikk barn nr.2 at "en er som en, to er som ti". 
Til tider må jeg innrømme at det faktisk stemmer. Er det ikke den ene så er det den andre, rart hvordan de klarer å time det der. Spørs om ikke søstrene sisters har et hemmelig språk:)
Nå er eldste jenta på overnattingstur med barnehagen. Hun er skolejente til høsten og denne turen er høydepunktet for de eldste i barnehagen. Hun var så spent!
Rart å bare ha et barn hjemme ikveld, plutselig fikk jeg mer kveld og huset er så stille.
Blir spennnende å få henne hjem imorgen, høre hvordan hun har hatt det.
Nå venter et par timer med kontorarbeid.  
Nå skal jeg bli ajour med alt så jeg kan ta langhelg med god samvittighet. 

Nyt kvelden videre dere!

Min Drømmeverden!

Idag vil jeg ta deg med på en liten sightseeing, er du klar?
Sørg for å sette deg godt til rette, fyll på koppen og senk skuldrene...

Velkommen inn!

Drømmeverden er ikke bare min butikk, men også min arbeidsplass. Et sted jeg gleder meg til å tilbringe dagen i, møte fine kunder, pakke ut flotte varer, sende pakker til kunder i fjærn og nær...ja, et fint sted å være. Butikken gjenspeiler meg på mange måter. Jeg har bygget den opp fra bunn og hele tiden fulgt min egen magefølelse. Liker jeg ikke varen så kjøper jeg den heller ikke. Den må passe inn i Drømmeverden, MIN Drømmeverden.
          


Innerst i butikken har vi laget en kjøkken og bad avdeling. 
Her finner man flere meter med Greengate, flotte Riviera Maison kjøkkenartikler og fantastiske møbler. Endelig kom "kjøkkenbenken" til sin rette ved mursteinsveggen. Den har vært flyttet rundt i ett år nå og har vel vært i de fleste kroker og kriker.  
(bildene i "kjøkkenkroken" er litt grønne siden Bring bilen stod utenfor da bildene ble tatt:)


           
Håper du enjoyed the ride!
Vi var ikke innom klesavdelingen denne gangen, eller kaffekroken. Det får bli en annen gang.

Nå venter en glovarm liten klump i sengen min. Krysser fingrene for at hun sover det av seg. Liker ikke når de små er syke. Hun sover vanligvis hele natten i egen seng, men med feber så vil jeg ha henne hos meg.