hits

juni 2015

-Himmelblått så langt øye kan se-


God kveld og hei sommer! For et vær vi har her. Jeg får det såvidt med meg da jeg ser terrassen utenfor butikken min bader i sol. Hver gang jeg serverer kaffe og godbiter til kundene som koser seg der ute så kjenner jeg på varmen. Og helt ærlig drømmer jeg meg litt bort. Så går jeg inn igjen og fortsetter med mitt. Det er lov å holde på tanken og håpe at den himmelblå himmelen viser seg også neste uke. Da er det ferie på meg. *glede seg*

Himmelblått er blitt en favoritt hos meg. Det frisker opp i ethvert hjem. Selv om min absolutte favoritt er rosa så kommer himmelblått hakk i hel. I helgen dekket jeg et enkelt bord til meg og mannen. Vi ventet med middagen til barna var lagt, de fikk egen middag tidligere på dagen såklart. Det er deilig å gjøre det innimellom så man kan nyte et måltid i fred og ro. Biff stod på menyen og det er ikke jentenes favoritt. Like greit å vente. Himmelblått, beige og rotting er så fint sammen!
Linker her: Kjøkkenhåndkle Lexington// Serviett Lexington// Rottingbrikke RM// Vinglass RM// Champagnekjøler RM


 

Jentene er endelig i seng. Kveldene er så lyse og vi tilbringer ettermiddagene ute, da er det vanskelig å få de i seng.Løpe ute i hagen barføtt og leke.  Å minner! Nå skal jeg få meg en økt på spinningsykkelen med terrassedøren oppe. Tror det kan bli en svett økt. Deilig!

Nyt sommerkvelden, svett eller ikke:)

Margit

Pappa slo meg!

En gråtkvalt liten kropp. Tårene renner. Hun strekker armene opp til pappa. Han trøster så godt han kan. Frem med kos og smokk, tryggheten selv. Pappa slo meg, kommer det mellom gråt, snørr og hikst. 

En liten 2-åring som har lært seg å snakke i setninger. Ikke fullstendige setninger. Pappa slo meg, som da betyr pappa jeg slo meg. En setning som kan vekke stor oppsikt i dagens samfunn. Både på godt og vondt. Lille jenta vår prøver bare å ordlegge seg så vi skal forstå henne. Den ene gangen blir det pappa slo meg, den andre kan det være mamma slo meg, eller Pæmille slo meg. Vi forstår hva hun vil. Opp på armen, litt trøst og kanskje et plaster. Plaster er veldig viktig. Helst rosa!

Desverre er dette hverdagen for mange barn. Vold i hjemmet, gjerne fra de som står de nær. Jeg blir uvel og kvalm av tanken. Tenk at voksne mennesker kan påføre en liten uskyldig kropp vondt. De kan ikke forsvare seg. Bare ta imot. Jeg får vondt i mammahjerte mitt bare en av jente får et skrubbsår. Heller meg enn dem! Klamrer de til meg, koser på ryggen, vugger frem og tilbake, synger favorittsangen og nusser de på kinnet. Det er jo slik det skal være!

Nå går vi mot sommerferie, noen har allerde begynt. For de fleste betyr det hygge med familien, utflukter, is, sol, strand og kos. Tid sammen. For noen barn betyr det redsel, krangling og vold. Hele dager med foreldre som ikke ønsker barnets beste. I noen tilfeller blir de etterlatt på egenhånd. Fyll og bråk. Sommeren er høytid for alkohol. Sol. sommer og fri. 

-Alle skulle hatt en storesøster til å trøste-

La oss sammen følge litt ekstra med i sommer. Ser vi noe som ikke er greit så meld fra. Ikke la barn være offer for voksnes dårlige handlinger!

Jeg utfordrer deg til å si fra! Del gjerne innlegget for å minne andre på det samme. Sammen er vi sterke!

Klem fra Mamma-Margit

Sunday is funday!


Or RUNday!

Søndag er den perfekte dagen for trening. For min del betyr søndag fridag og da har jeg bedre tid til annet enn jobb. På hverdager klarer jeg stort sett å få inn en treningsøkt, men det krever struktur og planlegging. Søndag har vi stort sett ingen store planer og jeg kan ta den løpeturen når det passer seg. Morgen, midt på dagen eller kvelden. De siste 2 årene har jeg vært skikkelig flink til å få til en langkjøring, nesten uten unntak. 

Tidligere hadde jeg et litt annet syn på søndag. Det var dagen for hvile og siste dagen før en ny uke. Oftest var det lettere å heller vente til mandag og skape en ny start da. Hadde vi igjen godteri fra lørdag så dyttet jeg gjerne innpå dette på kvelden, det var jo tross alt en ny start dagen etter. Flere som kjenner seg igjen?Nå som jeg har kommet meg inn i denne fine rytmen så kan jeg ikke se for meg noe annet. Faktisk blir jeg sur om jeg ikke får min Sunday Runday:) 

Litt styrke i hagen avsluttes med litt moro. En kan ikke ta seg selv for høytidlig!

Adlinks: Printed tights Nike (utsolgt, samme her) // Nike pro V-neck (annen farge her) // Favoritt løpesko her


Vi kom hjem fra campingen tidlig idag. Jentene forsvant i bursdag, noe som ga meg rom for å jobbe litt. Siste innspurt før ferie denne uken. Huset er vasket klart til ferie og snart alt av tøy. Mannen vasket alle 3 bilene (Olga fikk seg også en omgang idag). Rallybilen altså. En hel sandkasse er nå støvsuget jeg ut av bilen. Livet med barn. Ukens 6 og siste treningsøkt er tilbakelagt. Kvelden avsluttet vi med en biffmiddag for to etter at jentene var i seng. Ganske ok å spise hele måltidet sittende. Ingen som veltet et glass, manglet noe eller løp fra bordet før vi var ferdig. 

En søndag helt etter min smak!

Margit

 

Avslapningshelg!


Hei lørdag og helg! Denne helgen føltes så etterlengtet. Noen travle uker er lagt bak meg med ekstra mye jobb, møter, avslutninger, fiksing hjemme og klargjøring til ferie. Det er ikke lite som skal legges til rette når man skal ta litt ferie. Som selvstendig næringsdrivende er det mye som skal på plass og gjøres ferdig før man kan koble av litt. Ihverfall om man ikke skal ha et berg av jobb når man kommer hjem. Heldigvis er det mange andre samarbeidspartnere som tar ferie på samme tid så det renner ihvertfall ikke inn med hundrevis av mail. Nå har jeg 1 uke igjen med jobb før jeg skal koble av i 2 uker. Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg kun var ansatt, men jeg vet at det er bare nå jeg ønsker det:)

Har dere en fin helg så langt? Jeg kobler av med familien min. 2 late dager med lek, is, sol og bare tid sammen. Og bena høyt når man trenger det. Eller slenge seg ned på sofaen. Her i huset er vi så glad i sofaen på kjøkkenet. Der er det plass for hvile. 
Rosa lexingtonpute// hvit pute platinum// hvitt pledd Riviera Maison// strikket beige pute// Lexington logopute


Vi skal kose oss med sommerens beste mat: reker og hvitvin. Mmmm. Vann i munnen! 

Lag deg en fin lørdagskveld! Margit

Sier du fra?


Da jeg var i Oslo sist ble jeg stoppet av en svensk jente på gaten. Jeg var akkuart kommet meg ut fra parkeringshuset og lokalisert meg. Hun prikket meg på skulderen. Unnskyld! Du har en lapp som henger utenfor. Jepp, merkelappen hang utenfor. Jeg hadde skiftet til skjørt i bilen siden solen endelig viste seg fra sin beste side. Først ble jeg litt småflau og takket henne. Hun smilte til meg og ønsket meg en fin dag. Jeg var allerede litt ute å kjøre følelesmessig for jeg var på vei til et spennende møte. Etter at hun forsvant bortover gaten så fikk jeg summet meg. Så utrolig snilt gjort! Tenk om jeg hadde dukket opp i det møte med merkelappen på rompa. Det skal sies at merkelappene/prislappen til Timo skjørtene er ikke rent liten heller:/

Takk for at du sa fra! Ville du gjort det samme? Jeg er ikke god nok til dette selv. Det er forskjell på om det er ei god venninne eller en fremmed på gata. Noen ganger er det kanskje bare enklere og lettere å bare snu ryggen til og late som ingenting. Sier du fra om en busemann henger utenfor nesa? Mat mellom tenna? Buksesmekken oppe? 

 Jeg er dårlig på det. Men så takknemlig når noen gjør det. Derfor har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å si fra. La oss sammen bli flinkere. Er du med?


Jeg jobber lang dag idag. Det er mye å ta tak i på jobb og mange tanker for tiden. Om alt går som jeg ønsker så har jeg en super duper hemmelighet å komme med snart. Det har vært noe jeg har båret på lenge nok nå, jeg må snart lette på lokket. Et spennende møte etter jobb kan være den siste brikke i spillet:)

Over og ut! Margit

-Foodporn-


Noen ganger snakker maten til deg! Se denne herlige kombinasjoenen av farger. Jeg tror ingen mat har blitt så mye fotografert før som denne. Sånn er det når en gjeng med bloggere er på fotokurs:)

Dagen igår var så fin. Jeg tok toget inn til Oslo for å kunne jobbe litt på veien. Noen ganger er det deilig å slippe å ha med bilen, ihvertfall når man kjører alene. Kontor på toget funker det og. Første møte var innkjøp av vår 2016 klær. Ja, det er lenge til, og jeg gleder meg allerede til de flotte fargene og snittene! Men først kommer høstnyhetene, og etter å ha bli minnet på alle de fine plaggene der så er det bare å glede seg. Kjapt innom på et annet møte før fotokurs stod for tur.

Jeg synes foto begynner å bli mer og mer moro! Veldig mange nye triks og info fikk jeg, og gjentagelse av mye av det jeg kan. Nå gjelder bare å praktisere og lære seg alt jeg nå har lært. Herremin dette er så moro! Etter at jeg kjøpte meg nytt kamera i våres har interressen virkelig satt skudd. Utstyret har en del å si, men det er det tekniske som må læres og sitte. Fikk en bok som skal leses i sommer:)


Behind the scenes når mange bloggers samles:)Ønsker deg en fin lillelørdag:)

Margit

Oslo next!

God morgen til deg! Her er frokosten akkurat inntatt og jeg er klar for å vende nesen mot Oslo. Der blir det innkjøp, møter og fotokurs. Gleder meg virkelig til fotokurs med side2 gjengen, alt jeg kan lære er gull verdt. Det er moro med foto!

Jeg får fylle opp kaffekoppen og komme meg avgårde. Håper jeg slipper unna den verste køen. Hvis du vil følge meg idag så legg meg til på snap: drommeverden heter jeg der. 

Takk til alle som deler og tagger mulige ansatte på innlegget mitt igår. Håper det kommer mange bra søknader:)
Alle de fine rosa detaljene finner dere her.

Ønsker deg en super tirsdag! Og St.Hans, noen skal feire idag?

Vil du bli en del av Team Drømmeverden?

Har du lyst til å jobbe med interiør og mote? Da bør du lese videre!

Drømmeverden klær, interiør og kaffebar trenger nye ekstrahjelper/vikarer. Det er ikke fastsatt hvor mye eller noen faste vakter per idag, men det er store muligheter for det. I all hovedsak er det snakk om noen timer ettermiddag, lørdager og ferier. I tillegg trenger vi hjelp i sommer. 

Vi leter etter deg som har kunden i fokus, er serviceminded og har et godt humør. Du har stor arbeidskapasitet, tar initiativ og er fleksibel. God sans for ordren og er ikke redd for å ta en runde med kluten. Siden vi driver nettbutikk i tillegg til en fysisk butikk verdsettes gode datakunnskaper.

Høres dette ut som det kan være noe for deg? Send en søknad og CV til post@drommeverden.no eller kom innom med den i vår butikk:) 

Frist for å søke er fredag 26.juni.

Det blomstrer!


God kveld til deg. Nå var det helt ubeskrivelig fantastisk å sette seg ned. Jeg har vært i aktivitet i hele dag. 

Endelig ble det tid og anledning til å fikse opp litt ute. Tidligere denne uken fikk jeg ordnet sofaen vår på terrassen, og ryddet opp ute. Idag ble det en tur til hagesenteret for å kjøpe blomster. For ikke å snakke om noe nytt grønt til de store krukkene ved inngangsdøren. De andre døde i vinter og har stått til skam frem til nå. Jeg gremmes! Planen har vært å komme seg avgårde før, men siden det er et stykke å kjøre den ene eller andre veien for å kjøpe uteplanter så har det bare blitt med tanken. Tiden strekker ikke til.

Jeg, mamma og jentene har kost oss max med planting og fiksing. Pernille er så flink og villig til å hjelpe til. Hun ville ha egne oppgaver og ente opp med å skure hellene ute fri for fugledrit. Så flink:) Det ble så ryddig, pent og innbydende ute. Jeg blir så glad når det blir pent rundt meg. Ja, jeg vet jeg er interiørgal. Men indre lykke skal man ikke kimse av.En fin dag sammen med de beste i verden. De vokser så fort, så jeg tviholder på tiden vi har sammen <3

Har dere hatt en fin sommerdag?

Klem

Nyter stillheten #livet på landet


God søndag morgen!

Kan du høre stillheten? Noe av det beste med å bo her på landet må være stillheten. Fuglene kvitrer og sauene breker i det fjerne. Ingen støy, biler eller mennesker som prater. Bena på bordet, en kaffe i hånda og macen i fanget. Slik er min morning. Snart skal jeg bort til mamma og pappa på frokost. #luksus. Begge jentene har sovet der, i min gamle dukkestue. Da koser de seg stort. Fniser og gjør seg til:) 

Dagen startet tidlig for min del. Før kl.07 spratt jeg opp, og la ut på dagens løpetur. Helt stille. Ikke en bil å se, ingen mennesker eller hunder som bjeffet langs veiene. Bare meg, stillheten og tankene mine. Jeg tenker aller best når jeg løper. Da er jeg kreativ, løser problemer og tenker tankene mine fult ut. Rekreasjon for meg! 

Jeg og jentene skal bare kose oss idag. En dag uten planer er godt innimellom. Mannen dro tidlig for å kjøre rally. Vi vurderte å bli med, men jeg kjenner at jeg trenger en dag hjemme. Lek, kos, planting og kankje en is eller to står på planen:)

Lag deg en fin søndag!

Jeg titter innom med noe spennende senere.

For en uke! Har dere det sånn?


Dette har vært en sinnsyk uke på alle måter! Uken hvor mannen er borte på jobb er alltid ekstra hektisk, denne uken har ikke vært noe unntak. Jeg føler at jeg konstant kjemper mot klokken for å rekke alt iløpet av en dag. Morgenstell, levere barn, trening, jobb, hente barn, middag, lekser, aktiviteter, kveldsstell, kveldsmat, jobb og natta. I tillegg så sniker det seg inn noen ekstra møter, ting vi MÅ og ekstra aktivitere. Det gjelder å holde hodet akkurat over vann så man får puste.

Tidsklemma er noe det fleste av oss opplever, enten vi har barn eller ikke, driver eget firma eller er ansatt. Vi er alltid på vei til noe. Ikveld skal jeg?imorgen skal jeg?nå må jeg løpe for jeg skal? Kjenner deg igjen? Som gründer, mamma, huseier og kone føler jeg at jeg ikke strekker til slik jeg ønsker på alle plan. Hvordan får dere andre til alt som kreves av oss? Og med kreves så tenker jeg mest på det vi krever av oss selv, og samfunnet forøvrig også. Ja, vi stiller for store krav til oss selv, men de er ikke så lett å bare senke. Jeg elsker å ha mange baller i luften, men nå er jeg klar for å lande mange av de. 

Jeg jobber og planlegger noe som opptar mye av mitt hode og min ekstra tid, som jeg egentlig ikke har. Men om jeg får det til så blir det så innmari bra, det bare vet jeg! Magefølelsen er på plass og da stemmer det. Jeg har i hele mitt voksne liv fulgt magefølelsen, og det har gitt meg opplevelser jeg ikke angrer på. For meg er det rikitg! 


Rm classic Hurricane// La plage telysholder// corall puter

Jeg trenger tips: Hvordan klarer dere å få kabalen til å gå opp? #desperat

Nå er jeg klar for å lande etter en lang arbeidsuke! Venninnebesøk skal bli så koselig ikveld. Jeg har forresten noe spennende å komme med imorgen. Så følg med:)

Løtrdagsklem

SceneskrekkPulsen dundrer i kroppen så du ikke klarer å høre deg selv tenke. Håndflatene er våte av svette. Teksten pugges om og om og om igjen. Den sitter som klistret. Blikket holder du ned for å slippe å se noen i øynene. Hendene beveger seg fra siden til baklomma og deretter frem igjen. Du fikler litt med jakkekanten. Rommet beveger seg, går det rundt? Kvalmen melder sin ankomst og kroppen føles slapp. Ånei, nå er det sidemann sin tur. Kroppen kjennes helt energiløs ut, nesten som gelè. Og før du vet ordet av det er det DIN tur!!

Sceneskrekk. Jeg liker ikke det ordet. Det er så skummelt. Helt fra jeg var liten var jeg veldig sjenert. Reise seg i klassen for å fortelle navnet sitt, skuespillet til juletrefesten, stå foran en forsamling og alle settinger hvor jeg ble i fokus. Jeg husker så godt den gangen jeg turnet i basketballstativet på skolen. Det var i 1.klasse. Plutselig mistet jeg taket og skled ned. På veien skrubbet jeg fremsiden på leggen på en skrue. Baksiden av skruen faktisk. Jeg flerret opp et stort kjøttsår, da kunne jeg se selve leggbenet inni såret. Siden jeg knapt nok tåler synet av blod var det bare såvidt jeg ikke besvimte. Jeg ville ikke at noen skulle se meg så jeg småløp inn i klasserommet. Fant frem papir og holdt på såret. Det blødde masse. Jeg holdt tårene tilbake, turte ikke gråte. Redd noen skulle se meg og skape en scene. Etterhvert sluttet det å blø og jeg satte på et plaster jeg hadde i sekken min. (ja, jeg hadde det meste på stell da også). Da skoledagen var omme og jeg kom inn døren hjemme hylgråt jeg. Arret etter denne hendelesen har jeg enda, ikke bare har jeg det gjemt i hjerte men et stort synlig arr rett under kneet minner meg om denne opplevelsen.

Dette er trist å tenke på idag. Tenk at jeg var så utrolig sjenert og usikker. Jeg ville ikke være til bry, ville ikke gråte foran andre, og aller helst ville jeg slippe å si noe foran andre. Slik var jeg som liten. På ungdomsskolen vokste det frem en selvsikkerhet som jeg trivdes med. Jeg har alltid vært høy og rett i ryggen (180 på strømpelesten), skoleflink og tatt ledelsen. På denne tiden bestemte jeg meg for å bli mer vågal, slutte å være sjenert og bidra der jeg var god. Jeg ble elevrådsleder i klassen, mer aktiv i timene og trivdes generelt med meg og mitt. Etterhvert fikk jeg meg en jobb bak kassa i en butikk og jeg elsket å hjelpe, småsnakke med kundene og fleipe. Da var jeg i mitt ess. Denne tiden var et vendepunkt for meg. På videregående forsatte jeg å engasjere meg i elevrådet. Det andre året tok jeg på skole i USA, helt alene. Kjente ingen og hadde kun meg selv. Da kan man ikke være sjenert! Jeg ga meg selv en så stor utfording, noe jeg ikke angrer på idag. Det endte opp med å bli et av de beste årene i mitt liv. Og som jeg vokste! Vel hjemme igjen ble jeg Russepresident for skolen min. Hvor ble sceneskrekken av?

Tro meg den er der fortsatt. Tanken på å holde en tale, et foredrag eller stå foran et stort publikum gjør meg kjempenervøs. Den sceneskrekken har jeg ikke klart å temme. Bortsett fra når jeg er instruktør. Da står jeg gladelig foran en stappfull treningssal og hyler og skriker. Da er jeg i mitt ess! Jeg tror nok aldri at jeg klarer å temme den sceneskrekken helt, men mye kan gjøres bare ved å jobbe med seg selv og ta ett skritt av gangen. Mange spurte meg om hvorfor jeg ikke gikk mannekeng på moteshowet forige helg. Jeg tør ikke, rett og slett. Eller kanskje en gang. Jeg må jobbe litt med det.

Denne uken hadde vi skoleavslutning for Pernille. De skulle fremføre diverse tekster som de hadde lært utenat. Pernille var nervøs, og jeg kjente meg sånn igjen. Vi øvde mange ganger hver dag, teksten satt som et skudd. Hun gruet seg. Jeg fortalte at mamma var heller ikke så glad i å stå foran alle de voksne når jeg var liten. Mamma var kjempesjenert da. Var DU? spør Pernille. Etter at jeg har fortalt litt sier hun: mamma, jeg skal slutte å være sjenert jeg <3

Hun gjennomførte med glans! Etterpå vokste hun med 20centimeter. (Uttrykket i bildet sier sitt, før og etter fremføringen) Da ble mammahjerte stolt da! 

En del av skoleundervisningen består av å pugge, fremføre og holde foredrag. Den muntlige delen kan være veldig tøff for mange, spesielt de med sceneskrekk. Jeg er for at man skal face utfordringer. Men det er alikevel ikke noe som bare går over.

Kjenner du deg igjen? Eller har du et barn som opplever det slik? Jeg tar gjerne imot råd og historier fra dere. 

Takk for at du leste <3 Og del gjerne dette med dine venner, jo flere som kan legge igjen en kommentar jo bedre.

Skolefri og rosa kjøkken!


Fredag, skoleferie og sol! Kan det bli bedre? Jeg har riktignok ikke fri selv om det er skoleferie. Skulle tatt seg ut om butikken stengte i 8 uker. Men det er alikevel noe med skoleferie. Vi trenger ikke stresse så mye på morningen, ingen lekser, ingen aktiviteter og generelt en roligere hverdag. Det skal bli godt for store og små. Jeg husker følelsen av skolefri og siste skoledag. Vi koste oss med godteri, lekte ute, drakk brus og så kanskje en film. Kosedag på skolen. Så forbudt, men så deilig. Idag sendte jeg en veldig fornøyd frøken avgårde til skolen. Med smågodt og en flaske cola i sekken. Spent på hvor mye hun kommer hjem med, ofte er det bare det at det er lov som er det beste. Skoleferie betyr også at sommeren er ofisielt igang:)

Sommer betyr rosa på mitt kjøkken. Jeg elsker at det hele blir så hvitt og lyst. Mange ganger har jeg hatt lyst til å male veggene på kjøkkenet, men nå som det er sommer er jeg aller mest glad for hvite vegger. Clean! Sammen med rosa detaljer blir det skikklig sommer. Hurra for Sommer!

Fredagklem

 

-Summer Kitchen Details-


God dag fra kjøkkenet! Nå hjar jeg sittet noen timer ved kjøkkenøya og bare jobbet. Macen er og blir min gode venn. Innimellom slagene har jeg knipset bilder her hjemme. Det var også på planen idag, men jeg hadde sett frem til en dag med sol. Det gir så mye finere lys på bildene. Men været kan jeg ikke styre desverre:/


Kjøkkenet har fått detaljer i rosa de siste dagene. Det gjør meg rett og slett LYkkeLiG! Jeg er megasvak for rosa. Det blå er satt bort, men det finner nok tilbake når sommeren er over. Det er ikke så mye rosa detaljer som skal til før det blir sommelig og uttrykket på kjøkkenet blir nytt. Jeg viser hr noen av de rosa detaljene. Noen kopper, tekstiler, og småting er alt. Rommet går nå i hvitt, beige og rosa. En herlig kombo!

De siste dagene har jeg virkleig ryddet, vasket og kastet her hjemme. Det gir meg en indre ro og lykke. Da kan jeg fokusere på viktigere ting. 
Brødboks// Rottingkurv// Tallerkenstativ// Greengate servise// oppvaskkost// Kjøkkenhåndkle rutet// Brødserviett rutet

Jeg skal trosse regnet og begi meg ut på en løpetur. Det er faktisk skikkelig deilig å løpe i regn. Har du ikke prøvd? Gjør DET!

Margit

Så stor, men alikevel så liten <3-Ikke visste jeg at dagene som fløy forbi var selve livet-

Hverdagene flyr forbi i en fei, det samme gjør helgene. Jeg prøver å nyte de små øyeblikkene, tross i en krevende hverdag med jobb, familie og gjøremål. Denne morningen var et slikt øyeblikk. Husker du å nyte de små øyeblikkene?

Dagen startet kl.05 for min del, da hadde jeg vridd meg rundt i senga og fant ikke igjen søvnen. En time senere med spinning i stua, en episode Orange is the new black og ei stor flaske vann var jeg klar for å ta fatt på denne dagen. Solen skinte inn i stua fra jeg stod opp, det måtte bli en fantastisk dag! Begge jentene stod opp uten noe om og men og de skiftet i en fei. Det må være sommeren som gjør det? 

På vei ut døren ville Marielle hilse på sauene, eller vår nærmeste nabo spør du meg. Vi har de helt innpå parkeringsplassen vår. Jeg tok med meg kamera og tuslet etter henne. Vi trengte strengt tatt ikke haste av gårde denne dagen, noen ganger er det deilig å bare ta seg tid. Jeg knipset bilder av henne, mens hun lokket på sauene. "Bæ miiiil mamma", ropte hun. (smil til mamma Bæ) Jeg må le. Blodet bruste i hele kroppen; jeg er så stolt av denne lille skjønningen. Den siste tiden har hun blitt så stor. Skravla går i ett, gjerne på både ut og innpust. Hun kler på seg selv, gjør seg forstått, skal klare alt selv og gir seg aldri. Hun er blitt så stor, men alikevel er hun så liten <3

For en flott dag vi har idag! Nå synes jeg regnet har gjort sitt den siste tiden, endelig kom sol og sommer. Ettermiddag har vi satt av til bare hagekos, grilling og lek. Jeg får stenge butikken og hente jentene mine. 

Bilder av sommerhjemmet vårt kommer.

Margit

Helgas Moteshow!


Hei mandag og ny uke!

Lørdag var det duket for årets Sommerstart i Åmot. Høydepunktet den dagen må nok være Moteshow! Drømmeverden var selvsagt på plass med masse fint til ung og voksen dame. Jeg lar bildene snakke for seg idag:)

Sommerkjole-TimoBlå dressjakke // hvit bukseBlå kjole

Rose blondebluse


Dyreprint sandaler

Jentene sitter helt utslitte foran Barne-Tv etter en lang dag ute. Sol og fint vær tar på for de små:) Så fort de er i seng skal jeg style hjemme her. Nyvasket hus= styling. Det er hverdagslykke det!

Mandagsklem

Dagen derpå Sommerfest!

Søndag er en dagen derpå dag for veldig mange. Det er det for meg idag også!

Man våkner med en munn tørr som sandpapir og hodet er i ferd med å eksplodere, ihvertfall føles det slik. Rommet snurret rundt. Det eneste man klarer er å nærmest krabbe seg fra senga til sofaen. Det eneste som frister er cola, junkfood, goddis og TV. Kjenner deg igjen? Dette kunne fort vært min dag etter en fantastisk morsom sommerfest igår. Jentegjengen med mannebein var samlet for en skikkelig sommerfest hos ei venninne. Telt i hagen, god musikk, godt i glasset og høy stemning. 

Jeg slapp unna en slik dagen derpå idag. Jeg våknet uthvilt og fin etter å ha sovet så lenge jeg ville. Det er ikke hverdags i dette huset. Mann og barn er på campingen. Som en durasell har jeg ryddet, kastet og fikset her hjemme. Så deilig med så mye energi! Dagens treningsøkt ble en digg løpetur. Bena var lette, ingen smerter i ryggen og energien på topp. Jeg tror det må ha vært dagen før som gjorde sitt. En slik kveld gir meg så mye, påfyll av energi fra den fineste gjengen jeg vet om♥Vi snappet oss gjennom kvelden:) Om du vil følge meg på snap så let opp: drommeverden

Selv om jeg har jobbet i overkant av mange timer denne uken og ikke sovet for mye er jeg megaklar for en ny uke. Det er en kjempegod følelse. Håper du har det på samme måte!

Nå skal jeg legge meg i nyvasket sengetøy og lade opp til en ny uke som gressenke med jobb, skole, sommeravslutning, treninger, møter og forhåpentligvis litt hagearbeid. 

Ola fikk bli med meg hjem!

God morgen til deg♥ Ååååå dette har jeg ventet så lenge på og lengtet så lenge etter! Endelig kan jeg vel si nå. Slik føler jeg meg nå faktisk:

Jeg klippet av meg halve håret i høst. Fra å ha langt lyst hår godt under BH kanten til lang bob. (sveisen kan du se her) Svangeskap nr.2 og alt som følger med der gjorde sitt med håret. Faktisk hadde jeg naturlig bob av underhåret og langt hår over, dog en del pistrete. For å få et sunt og fint hår igjen var det bare å hoppe i det. Jeg digget å få en sveis! Ikke nok med at det ble ny frisyre, men jeg farget meg også mørk. Til mannens store fortvilelse. Han liker meg best blond.

Her om dagen ble ha Ola løsningen! Har du hørt om Olaplex? Det er det nyeste innen frisørbransjen. Faktisk det mest revlusjonerende siden permanenten. Det gjenoppretter ødelagt hår som et kursystem, og kan brukes i alle type fargebehandlinger. Jeg ønsket så inderlig å komme meg fra mørk brun til blond, men det er egentlig en for stor og påkjennende prosess for håret. Ihvertfall på en og samme dag. Takket være olaplex er dette nå mulig. Runde 1 og 2 med olaplex gjøres i salong, mens runde 3 tar du med hjem og bruker som en kur. 

Jeg har farget og fikset håret mitt hos min faste frisør gjennom de siste 10(?) årene. Vibeke som holder til hos Liz frisør i Vikersund er kjempegod i sitt fag. Hun slipper ingen ut fra salongen før hun er fornøyd med resultatet, og hun er nøye. Jeg blir alltid så fornøyd! Dette er ingen reklame, men min oppriktige mening. Tusen takk for all god hjelp så langt Ola! Gleder meg til å ta´n med i dusjen for en skikkelig pleie♥

Nå skal jeg ned i butikken for en super lørdag på jobb. Disken er fylt opp med masse digge kaker fra Anne Kat, kom og nyt kaffe og kake hos oss! Og husk moteshow kl.13 ved reprotorget, vi skal vise masse fint sammen med alle klesbutikkene i Åmot. Ja, også er det mye som skjer for ungene hele dagen. Sommerstart i Åmot er gøy!

Margit♥

En dag med Komikerfrue!

Hei og fin fredag! Dette har vært en super dag på jobb, masse folk, liv og røre:) Det gir masse energi det!Onsdag tok jeg med fri fra jobb for å nyte en dag i Oslo. Eller en dag med Komikerfrue/Marna. En busy dame med mange jern i ilden. Vi startet dagen med en lunsj på Mad Fork på Majorstua. Det var så deilig å bare sitte i solen med solbrillene på, god mat og det beste selskap. Skravla gikk og tiden forsvant. Vi hastet videre til Thune for å hente noe riktig så flott og hilse på. Deretter skilte vi lag. Marna til frisøren og jeg på fotokurs. 

Jeg fikk shoppet meg litt og bare tusle rundt i gatene i Oslo. Jeg elsker Oslo på denne tiden av året. Solen varmet, en kaffe i hånda og et møte senere var det å ta turen hjem til Marna. Et klesskift, lading av mobil og solpudder på nesa så var jeg klar. Marna var ekstra fin i en nydelig hvit kjole og sorte griselekre sko! *ønske meg* Men så skulle hun fotograferes og det skulle ikke jeg:)

Det er ikke ofte jeg går på events. For det første bor jeg ikke i Oslo og for det andre har jeg ikke tid, men når jeg først har tid så er det ekstra stas. Rød løper, champagne, negllakk legging, fikse håret, goodiebags, musikk osv. Ekstra stas var det å støte på min gamle sjef og kollegaer i Swatch group. Jeg jobbet tidligere innen markedsføring av Omega, Rado og Tissot. En vellykket dag altså♥Det var gøy å være med på en dag i Komikerfrues liv, litt anderledes enn min:)

Vet dere, jeg er helt alene hjemme i helgen. Mann og barn tok turen til campingen, mens jeg skal jobbe mye. Jeg har vel nesten aldri vært helt alene hjemme en helg. Den skal være effektiv, men også en del kos. Nå skal jeg hjem fra jobb og style. Weee!

Fredagsklem 

-En tankevekker, ta deg tid til å lese-

God morgen onsdag♥ Dagens trening er tilbakelagt og jeg er på vei til Oslo for en spennende dag. Diverse møter, fotokurs og et event står på planen. Egentlig har jeg ikke tid, men denne dagen har jeg sett frem til så jeg tar meg tid. All jobb som venter på meg kan vente til imorgen. Ja, det kan den. *pust dypt inn*


På en måte er det en trist dag. Ikke bare for en kollega, men for mange der ute også. Flinke Camilla med bloggen Villa Paprika er ikke bare en flink kollega i Side 2, men også en kollega innen interiørbutikk bransjen. Hun inspirerer meg og mange andre, en dyktig dame innen interiør! Igår delte hun en trist nyhet på bloggen sin, hun legger ned butikken sin i Fredrikstad. Det var rett og slett ikke lett å drive butikk i gågaten der. 

Jeg skal være den første til å innrømme: det er kjempetøft å drive butikk! Vi er avhengig av kunder og vi har ikke store investorer i ryggen som kan spytte inn mer når kostanden blir for store og kundene uteblir. Personlig er jeg veldig glad i de små og originale butikkene som ofte har et utvalg utenom det vanlige. Kjedebutikker er det mange av og de finnes overalt. Desverre ser jeg at flere og flere småbutikker legger ned rundtom i Norge. Kundene uteblir.

Små lokale sentrum er avhengig av mange butikker og et bredt utvalg for at det skal være interressant for de lokale å handle der. Men om de lokale svikter og handler det de trenger på de store kjøpesentrene vil det lokale sentrummet skrante inn sakte men sikkert. Og hva gjør de lokale da? Klager over at utvalget er redusert. Tilslutt blir dette en ond sikrkel som ikke gir seg før det meste er lagt ned. Sentrummet blir lagt ned og det blir også straks mindre attraktivt å bo eller kjøpe bolig på denne plassen. Boligprisene synker. 

Døde sentrum er trist! Er du ikke enig? Jeg synes det er viktig at hver og en tenker over hvor man legger igjen pengene sine. Støtt det lokale sentrum og skap liv og røre der du bor. Jo flere som handler i en butikk, jo større og bedre blir utvalget. Og flere butikker kommer til, noe som betyr et enda større utvalg. Det skapes arbeidsplasser og bedriften skatter til kommunen. Det betyr mer penger i kommunekassa. Vinn vinn eller hva?

Jeg blir lei meg og skremt når andre butikker ser seg nødt til å legge ned. Vi må ikke la alle butikker i gågatene legge ned, da sitter vi kun igjen med store kjøpesenter. Og spør du meg er de like uansett hvilken by du befinner deg i:(
Synes du det er viktig å bruke de lokale butikkene? DEL DEL DEL innlegget mitt og la flere få en tankevekker♥

Dette er ikke ment som et sutre-innlegg, men heller en tankevekker. Vern om dine favoritter om du vil at de skal vare. 

Jeg skal kose meg i Oslo idag så får jobb være jobb.

Margit♥

-Sommerlig på badet-Hei og god mandagskveld? Det var godt å komme igang med ny uke. Vesla sov til kl.08.30 idag. Det har vel nesten aldri skjedd! Jeg rakk da en god time med spinning før hun våknet, skikkelig svettefest i stua. God morgen Norge på skjermen (som jeg ikke fikk med meg:) og god musikk på øra. Et supert alternativ til småbarnsforeldre, eller de som liker hjemmetrening. Det var en super start på mandagen for min del. 

Dere, jeg har gjort det sommerlig på badet vårt! Dette er hovedbadet som er tilknyttet soverommet vårt.  Sammen med walk-in closet utgjør dette vår lille foreldre-avdeling, eller "hotell-suite" som jeg liker å tenke. En drøm som kom i oppfyllelse der altså. Vi har innredet badet i rolige og klassiske farger. Det er brukt samme flis på alle vegger og gulv, men i hele 5 forskjellige størrelser, det gir et fint spill. Innredningen er laget av samme møbelsnekker som kjøkken, garderobe og vaskeromsinnredningen vår. Det gir en fin rød tråd i hele huset, i tillegg til at jeg har valgt farger i samme skala i alle rom. Jeg ELSKER badet vårt?

Som jeg har sagt mange ganger før, men et godt tips kan ikke gjentas for ofte. Tenk på et rom som et ensfarget lerret og fyll det opp med noen fargede elementer. Velg vegger, møbler og tekstiler i en rolig skala, da har du et enkelt lerret å jobbe med. Jeg har brukt hvitt, beige og drivved som varige elementer på badet. Da er det ikke så mye som skal til for å lage det sommerlig på badet. Jeg har valgt rosa, selvsagt:) Noen håndklær, blomst, kubbelys og duftlys i rosa gjør sitt. P!NK LOVE?


Duftlys// Såpestykke// rosa håndklær// brune håndklær// rottinglykt liten RM// rottinglykt stor RM// Avlang rotting kurv

Jeg har forelsket meg totalt i sommerens duftlys fra Durance! Pion og red berries, det må du teste ut her. 

Nå skal jeg slenge meg på sofaen sammen med mannen. Servere litt kjeks og ost, eller knekkebrød for min del. Det er tross alt bare mandag:)

Margit♥

Vi trengte en slik dag!Noen dager kommer man bare ikke igang. Idag har vært en slik dag. Våknet kl.09.30. Ikke fått med meg hva som har skjedd utenfor soverommets fire vegger. Mannen og barna koste seg med film i stua. Jeg velger å tro at jeg trengte den søvnen:)

Dagen så ut til å bli en som forsvinner mellom fingrene dine, uten mål og mening. Jeg liker ikke slike dager. Det beste jeg vet er å se tilbake på dagen og tenke at dette var en fin dag. Jeg tok meg selv i nakken og fikk meg opp fra sofaen. Her må noe gjøres enten jeg vil eller ikke. 

Begge barna lekte så fint på rommet til Pernille. Barbie dukker med tilbehør overalt. Jeg ryddet i skapene på badet, det er ikke gjort siden vi flyttet inn her. Det var på tide med en rufs. Innimellom slagene fikk jeg være med på leken, flette barbie og pusle puslespill. Koselig med litt inne aktivitet mens vi ventet på bedre vær. 

Jeg fikk meg en deilig løpeøkt i solskinnet. Godt å klarne hodet, det er min form for terapi. Mange tanker i hodet som skal settes i riktig rekkefølge, slik får jeg unna mest mulig jobb i best mulig rekkefølge. Jeg laget en superdigg middag etterpå. Tenker å dele den med dere til uken.

Vi trengte en slik dag. Det er godt innimellom♥ Jeg er klar for en ny uke. Håper du er det samme. Og dere imorgen kommer det bilder fra et nystylet bad.

Margit

Uovervinnelig gudinne!

Lørdag kveld♥ Jeg føler meg som en uovervinnelig gudinne!

Rollen som mamma har vokst med meg. Jeg føler meg enda mer selvsikker og sterk. Det er en god følelse å kjenne på, om man tillater seg det. Den dagen man sitter der med sin nyfødte er man så usikker og sterk på en gang. Man strutter av lykke og stolthet, og det er ikke et tog som kan stoppe deg. Du har født og føler du kan klare alt her i verden. Det er helt til du innser at babyen ikke kommer med bruksanvisning. Sammen skal man lære hverandre å kjenne og gå opp veien sammen. Jeg husker at jeg en dag satt der med den nyfødte, barseltårene trillet, melken uteble og babyen hylskrek. Av sult! Uansett hva jeg gjorde så ble det feil. 

What doesn't kill you makes you stronger!

Jeg var en mye mer rolig og avslappet mamma når nummer to kom til verden. Hun var en helt annen person og vi måtte lære hverandre å kjenne, men jeg var alikevel mer selvsikker. Jeg løp ikke bort til vuggen hver gang hun klynket. Det var mye frustrasjon og usikkerhet med andremann også, men ikke like mye. Barseltårene trillet like mye da, men de var ikke fult så skremmende. Jeg hadde vært gjennom det før. Hun gråt mye, gjerne hver kveld i en periode. Det var en tung og usikker periode, men jeg lot meg ikke knekke. Mammas hjertelyd og massasje på magen var det som hjalp♥

Det er fantastisk å få være mamma. Til tider er det ingen dans på roser, jeg er sliten og tålmodigheten uteblir. Da gjelder det å finne frem de fine øyeblikkene, for de er det tross alt flest av. Jeg er imponert over hva kvinnekroppen får til. Det er tøft, men samtidig stort å få bære frem et barn og ikke misnt føde det. Jeg har fått bære frem to! Er det rart jeg er stolt? Tenk hva vi kvinner får gjennomføre, mens de stakkars mennene må sitte fortvilte på sidelinjen og se på. Helt rådløse. Nei, da vil jeg heller få være den sterke gudinnen som føder!

Jeg tok med meg begge jentene til campingen rett etter jobb igår. En kosehelg mens mannen jobber siste innspurt før friuke. Av en eller annen grunn følte jeg meg så selvstendig igår. Voksen på en måte. Veldig rart med tanke på at jeg er vant til å være alene med jentene halvparten av tiden ihvertfall. Jeg tror det må ha vært fordi jeg måtte være både handy og kokk på en gang. Haha! Så ja kjære, vi savner deg♥ (dotømming og gressklipping står igjen til deg)

Akkurat nå føler jeg meg som en selvsikker mamma, helt til neste utfordring kommer. Mulig den er rett rundt hjørnet. Med små barn så vet man aldri. Jeg velger å nyte følelsen så lenge den varer og bretter opp ermene når det er behov for det.

Jeg håper ALLE mammaer vet hvor sterke og flotte dere er! Vi er uovervinnelige gudinner:)

Black & lace

Dagene i Spania var så fine. De kan jeg leve lenge på. Når det står på som verst er det bare å lukke øynene og drømme seg tilbake. Ikke bare var det deilig å bare være oss to, men varmen savner jeg like mye. En liten pre-lufting av sommertøyet. Jeg gleder meg til sommer og sol jeg nå!

Sort er stilig også på sommeren. Jeg elsker den nye toppen min med sølv-, gull-ringer og strass. Elsker bling bling! Sammen med en sort blonde shorts ble det et perfekt ut å spise antrekk. Blonder er så vakkert, passer meg fint at det er mye av det denne sommeren. Toppen finnes her.

Gamlebyen Malaga var så vakker. En av verdens eldste byer som er verdt et besøk. Jeg vil gjerne tilbake. Gatene er steinbelagt, mange koselige tapasrestauranter, shopping gater, pene bygninger og mye kultur.Fin lørdag til deg! Jeg skal ha en skikkelig kosedag med mine to små. Ikveld kommer Kristian hjem, det skal bli godt:)

Ta gjerne turen innom nettbutikken min, nå kan du få 20% på alt fra Greengate ut søndag. Bruk rabattkode: ggsommer

Margit♥

Gründerposten #3: Økonomi og regnskap!

Noe av det viktigste ved et firma er økonomi. Det starter allerede i startfasen; hvordan skal du finansiere å starte en bedrift? Ikke alle bedrifter trenger mye startkapital, det kommer helt ann på hva du skal jobbe med. Et kontor eller salong er ikke sikkert trenger like mye ved oppstart som en varehandel. Oppussing og innredning kan koste mye og gi lite avkastning tilbake, det kan være lurt å tenke på ved planlegging. Kanskje man kan finne en rimeligere mulighet? Da jeg åpnet butikken min kjøpte jeg hyller, bord, stoler og reoler på loppis. Ved hjelp av hvitmaling ble det veldig sjarmerende:) Dette fungerte som en flott innredning for vareplassering. Det ville kostet mye med å kjøpte reoler fra en leverandør.

Hvordan skal du finansiere å starte et firma? Det er ikke bare å starte et firma, ihvertfall ikke en varehandel. Du trenger varer og det koster penger. En butikk burde ha et godt utvalg allerede ved oppstart, en "tom" butikk frister lite. Store lån for å starte opp noe nytt kan være veldig risikabelt. Man vet aldri hvor mye man klarer å omsette for. En butikk har gjerne en del faste kostander som husleie, strøm, lønn og generelle driftskostander, sett opp et budsjett for å få en oversikt. Om man da skal ha store avdrag til lån kan det fort bli for mye utgifter. Få gjerne hjelp av en regnskapsfører.

Jeg startet en liten butikk i låven hjemme med egne midler. Her hadde jeg ikke de store faste kostnadene, så all fortjenesten ble brukt til å øke varelegaret sakte, men sikkert. Etter ett år åpnet jeg en større butikk mer sentralt. Her vokste butikken seg større over 2 år. Da flyttet Drømmeverden til Åmot sentrum i et enda større lokale. De faste kostnadene har jeg hele tiden forsøkt å holde nede. Nå etter 2 år i sentrum har jeg en stappfull butikk! Jeg har tro på å vokse sakte, men sikkert. Step by step. Det er en sikker måte å vokse på. Men jeg skal ikke påstå at det har vært lett!

Ett par år med minimal eller ingen lønn, bekymringer og usikkerhet er bare noe av baksiden. Ett år i butikkbransjen går opp og ned som en berg og dal bane. Til tider selger man veldig bra og livet smiler, andre perioder går det trått. Noe som er sikkert er at man må kjøre på 5.gir hele veien. Legger man seg ned og er fornøyd så tror jeg man ikke har noe mer i bransjen å gjøre. Det gjelder å være sulten på noe mer!Slik har jeg sittet igår og idag. Regnskap er noe herk!

Jeg vil skrive litt mer om tema økonomi ved en senere anledning. Men i fare for at dette skal bli for langt så stopper jeg her:)

Jeg er ingen eksepert, men deler av min erfaring.

Regnskapsklem♥

-Værsyk av smalltalk-

 

Hei og god tirsdag♥ Idag var en slik dag hvor man aller helst ville tre dyna over hodet igjen og bare ligge i senga og høre på regnet. Med to små i hus er det en dårlig idé. Selv om jeg hadde villet sove tror jeg sjansen for at de ville gjort det samme hadde vært liten. Skole, barnehage og jobb kalte også, så det ble med drømmen.

Jeg gidder sjelden å klage over været eller bry meg, men nå skal jeg ærlig innrømme at jeg blir litt preget. For vi er i juni måned eller? Hallo! Sommergarderoben min skriker etter å bli luftet, og humøret er alltid litt lettere når solen skinner. Vi som driver butikk er også avhengig av at de forskjellige årsitende skifter slik vi er vant med. Det er ikke like lett å selge sommertøy når det sprutregner og blåser surt. Heldigvis kan vi style hjemmet vårt sommerlig. Det hjelper på mitt humør:)

Hva snakker vi nordmenn om når vi skal smalltalke? Jo, VÆRET! Siden jeg driver i servicebransjen (les: butikk) så blir det mye smalltalk, altså snakk om været. Til vanlig går dette inn det ene øret og ut det andre. Men nå har jeg hørt om det kalde været i over en måned. Nå ønsker jeg meg trope varme så jeg kan høre om hvor varmt det er ute. Og det mens jeg jobber inneog ikke får så mye som en solstråle på meg:)

Ikveld skal jeg tenne masse lys og drikke noe varmt. Det er lov å nyte slike dager og gjøre det beste ut av det. Jeg er glad for alle pengene jeg sparer på uteblomster, hagen er fortsatt ikke plantet i år.

Regnværsklem fra Margit

 

-Velkommen Sommer og velkommen inn i vår hall-

Hei mandag og ny uke! Jeg anser meg ikke som værsyk, men nå kjenner jeg at jeg begynner å bli det. Velkommen juni, den første sommer-måneden. Men hei hvor er sommeren? Idag har det blåst nordavind fra alle kanter. Utenfor butikken fløy puter, pledd og klær helt vilt. Utemarkedet ble flyttet inn, varmepumpa slått på igjen og jeg varmet meg på kaffe mellom slagene. Nå ønsker jeg meg varme og sol mer enn noe annet. Lengter etter å gå i kjole og sandaler på jobb, sommer-garderoben min skriker etter å bli luftet.

Apropo garderobe. Jeg er så innmari glad i garderoben vi valgte å innrede gangen med. Den er tegnet av meg og laget av samme møbelsnekker som bygde kjøkkenet vårt. Ikke bare er den vakker å se på, men den er så super praktisk. Jeg elsker detaljene og at den er så lekker og herskapelig, akkurat slik jeg liker. Men den rommer mer enn du aner. Her samler vi alle skoene våre, jakker, uteklær, treningstøy, treningssko, sekker/bager og skuffene rommer alt av luer, votter, skjerf, solbriller, hjelmer og paraplyer. ALT på ett sted her altså. Da slipper vi å traske inn i huset for å hente noe på vei ut døren. Stapp inn og lukk døren! Perfekt for meg som ikke liker å ha masse fremme, som fort kan se rotete ut. 

Skal du bygge hus eller pusse opp? Da ville jeg gjort plass for en slik stor garderobe, jeg kan ikke få lovpriset vår nok!Jeg tror jeg må lage meg en kopp kakao og tulle meg inn i pleddet. Vinden suser ute og hadde det ikke vært for at det er så lyst ute så hadde jeg trodd det var høst. Ja, det skal jeg. Koselig er det lell♥

Margit♥