hits

august 2014

En åpenbaring

God Søndag alle sammen!
Har helgen vært fin? 
Helgen min har vært effektiv, kreativ og veldig slitsom. 
Nå verker jeg i snart alle ledd i kroppen tror jeg…men det er SÅ verdt det! 
I utgangspunktet skulle vi rive og kle en vegg i butikken og deretter sette opp plassbygde hyller til interiør på veggen. Jeg var ikke fornøyd med de hyllene som var der. I tillegg skulle jeg rydde, organisere og gjøre noen andre småting i butikken.
Det var helt til jeg fikk en åpnebaring…

Den nye veggen ble så utrolig flott da jeg fikk malt den at det ville vært en "skam" å sette opp hyller på den. Jeg begynte å tenke nye ideer og ballen begynte å rulle. Noen ganger er det nesten litt "farlig" når jeg lar kreativiteten slippe fri. Til vanlig har jeg ikke tiden til å være så kreativ som jeg ønsker, men denne helgen hadde jeg full fokus på netopp dette. 
Jeg så for klær på denne veggen og etter mye frem og tilbake, tenking og testing ble det slik. Ikke nok med at klesavdeling i butikken gikk fra fin til fantastisk flott og elegant, men interiøravdelingen kommer til å bli mange hakk bedre også. Og det fortjener den med så mange fine varer og merker!
Jeg kan nesten ikke vente med å få den 100% ferdig. Ting tar bare litt tid når man gjør det så omfattende og snur om på hele butikken. 

Her er en del av klesavdelingen. 
Måtte bare henge opp litt klær så dere ser hvordan den kommer til å bli. 

Fortsatt mye jobb igjen, men vi kommer i mål:)

Tenk nå skrider vi inn i september måned og høsten er her.
Jeg er klar, og det er snart butikken også. Nå gjenstår det bare å lage skikkelig høst her hjemme. Kjøkkenet er ikke helt der enda.

Nyt mandagen og lag en god start på uken!

Jeg flytter inn..

Happy Fredag er snart over!
Etter en 12timers arbeidsdag er jeg hjemom for å sove før det bærer tilbake imorgen. Ungene er sendt til fjells og mannen er på luftetur med a Olga i helga (les: rallybilen).
Det betyr alene hjemme for min del og det benytter jeg til de fulle. Ingen store utskeielser her i gården, bare jobb. Jeg har flyttet inn i Drømmeverden med drill, hammer, malekost, masse kreativitet og pågangsmot. Butikken skal fornyes, omgjøres, males, snekres osv. 
Fantastisk!

Hyllene fylles opp av godsaker, høsten er rett og slett best på interiør og klær!
Greengate sine nyheter er fylt opp med til randen, bare å kose deg. Det kommer på nett bare vi får hodet over vannet her:)
Med nye varer kommer det uendelige mengder med papp. Jeg kaster og rydder.
Nå skal det bli så ryddig og flott overalt:)


       

Endelig skal de hvite hyllene ned, som egentlig ble satt opp midlertidig. Knipset et bilde av de mens jeg holdt på med å tømme de. Forferdelige hyller!
En vegg er revet, ny satt opp og hyller skal opp. Det er planen ihvertfall.
Time will show:)Viser mer når det er ferdig. 
Fy dette blir så fint!

Busy Bee!

God kveld!
Nå merker jeg veldig godt at den mest krevende, stressende og tidkrevende tiden har startet. Jeg har arbeidsoppgaver til over hodet, men i mål skal jeg!
Det er viktig å sette seg mål og stå på når det gjelder.

Butikken fylles med nye varer radig nå, og nettbutikken med. Det merkes at butikk og nettbutikk vokser på hvert sitt plan. Jeg har bare mine 24timer i døgnet og merker at det er ikke nok. Det skjer så mye med butikken, nettbutikken, og bloggen nå. Jeg har laget meg lister så jeg bare kan checke det ut når det er utført. Perfekt:)
Igår tok jeg et valg som er veldig spennende og litt skummelt på en gang. Nå gjelder det bare å gi full gass, og henge med i svingene. Jeg elsker at det skjer så mye nå for tiden, gleder meg til å dele:)
Desverre øker mailboksen i takt med arbeidslista, så den skal jeg ta for meg nå. Før den sprekker!


Bena på bordet, kosepleddet på plass, tea i koppen og macen i fanget.
Jeg liker'e!

Kitchen Duty

God kveld fra sofaen!
Det merkes at dagene blir lange nå som skole, barnehage, trening og jobb er i full gang. 
Selv om de er lange løper timene nesten fra meg. Det er mye som skjer nå med butikken, vi skifter totalt fra sommer til høst, og mye spennende som jeg ikke kan fortelle helt enda…men snart!

Jeg sender Pernille med skolebussen 07.30 hver dag. Hun er så fin der hun går på bussen alene, finner et ledig sete og vinker til meg. Mammahjerte dunker litt ekstra og jeg blir blank i øynene hver gang. Kommer jeg noen gang til å bli klar for å slippe? 

Etter jobb, henting på SFO og bhg dumper vi inn døren kjempesultne hele gjengen. Jeg merker at behovet for raske middager er mer aktuelt nå enn før. Marielle er sulten og henger i buksebenet mitt. Siden jeg er alene på hverdagen med jentene er det nesten håpløst å lage middag. Nå går jeg snart tom for ideer, for ikke å snakke om matlei. Selvfølgelig kunne jeg stekt en ferdigpizza, kokt pøler, eller varmet opp noe ferdigmat. Men jeg er også opptatt av sunn mat, helst fra bunnen.
Noen som har kjappe, gode, sunne og lettvinne oppskrifter å dele med meg?
Jeg kunne delt de her på bloggen, vil tro vi er flere som er i samme bås.


           


//  Krukke kjøkkenredskaper RM //  oljeflaske RM //  Cordoba krukke RM //  Rektangulær kurv RM //  Rottingbrett RM//

Kjøkkenutstyret er viktig at er i umiddelbar nærhet. Med fine krukker, kurver og fat er det ikke noe problem. Jeg elsker produktene fra Riviera Maison.
Er ikke krukken til kjøkkenredskapene fin?
Ny favoritt!

Nyt kvelden på sofaen. Godt det er mange fine, nye program på Tv nå.

RM på messa!

God mandag og god ny uke!
Interiørmessen var effektiv og inspirerende for min del. Slike dager er lange og ganske slitsomme, mye skal på plass på kort tid. Jeg dro rett fra innkjøpsmesse til Drammen hvor vi skulle drikke ut en flott venninne. Jeg og ei til var forlovere for henne da hun giftet seg for ett år siden. Hun overrasket alle med bryllup i dåpen, så nå var det på tide å overraske henne. Vi rakk ikke noe utdrikkingslag siden de kastet seg rundt 3 uker før dåpen:)
Det ble Elvefestivalen, hotell og masse moro. En fantastisk kveld!

Den fineste standen på messen var Riviera Maison, min absolutte favoritt!
Vil du være med inn å se?        
        

Fant du en favoritt?
Dette er bare noe av det du vil se fremover i Drømmeverden.
*Lykke*


Imorgen er det utpakking som gjelder på jobb, vi har fått inn så mye nye varer. Julaften og Bursdag på en gang dette her. 

En dæsj med glam!

God Lørdag!
Da er messen over for denne gang for meg. Masse inspirasjon er hentet, nyheter er bestilt og jeg er superfornøyd:) Det er bare å glede seg til høsten trer skikkelig inn.
Vi skal blande grove materiler, lin, sølv og glass med en dæsj glam denen høsten i Drømmeverden.
Jeg lar bildene snakke for seg, er det ikke mye fint?


       


           
Nyt Lørdagen videre fine lesere!

Interiørmesse

God morgen!
Her går det i ett med innkjøp. Mye å tenke på og se over på messen. Det gjelder å holde hodet klart midt oppi alt. Mye fint er bestilt, masse fint er på vei og flere paller er nå på plass i butikken.
Jeg er bare fort innom for å ønske dere en fin fredag, og god helg.

Det skjer mye spennende med butikken og bloggen for tiden. Igår hadde jeg et fint møte som gikk kjempefint. Gleder meg til å fortelle dere:) *stolt*

Jeg må en tur til innom Riviera Maison standen!
Fint, eller?


Kvalitetstid!

God torsdag og messedag:)
Jeg sitter nå på vei inn til Oslo for diverse møter, innkjøp og interiørmesse. Det blir lange, hektiske dager med mange inntrykk og inspirasjon. Men herremin som jeg gleder meg!
Dette er tiden for å samle inspirasjon og tenke jul…og bittelitt høst. Butikken skal gjøres om i månedsskiftet med nye hyller, farger, møbler osv. Det meste er klart i hodet mitt, men det kan jo være jeg virkelig finner prikken over ién i helga:) Vi trenger sårt å gjøre om for alle møblene og nesten alt interiøret forsvant på sensommeren. Gøy når dere handler sånn og liker butikken.
Idag kommer det mange paller med varer, stakars Marianne som er alene på jobb. Men den dama bretter opp ermene og er ikke redd for å jobbe. Heldige meg som har så flinke ansatte!

Apropo hekstiske dager. Det er min hverdag nå for tiden. (og fremover)
Med en liten jente i barnehagen, en stor jente på skolen, en mann som jobber borte og en butikk som stadig vokser gjelder det å bruke tiden fornuftig. Jeg har funnet ut at struktur i hverdagen er kjempeviktig for å rekke alt. Opp i 6-tiden, dusje og stelle meg, smøre matpakker, stelle barn, spise frokost, følge til bussen, kjøre i bhg, jobb, jobb, jobb, hente barn, lage middag, spise, bade, barnetv, kvalitetstid, kveldsmat, jobb, jobb, jobb… henger du med?
Uansett, jeg prøver å nyte hverdagene og spesielt ettermiddagene med de små fult ut. Vi danser, leker, spiller spill, pusler, tegner, er ute, leser…og det som måtte fall oss inn. 
Jeg prøver å være til stede når jeg virkelig kan!
Og da er mobil og pc lagt bort. Som vi koser oss:)-Mine Hjerter-

Bli med på innkjøp!
Titt innom igjen ikveld:)

klem

Høsten er på vei...

Høsten er helt topp!
Jeg er så klar for høst jeg nå. Frisk luft ute, gode varme plagg, innekos, mye bra på TV, varmt i koppen…Ahhhh…Jeg er klar!

Høsten er også tiden for nyheter i butikken. En av mine beste og mest populære leverandører Greengate skuffer meg heller ikke denne gangen.
Ekstra stas var det å få vite at nyhetene er nå på vei til oss. En stor glede.
De vil komme ut i nettbutikken fortløpende.

Ta bare en titt her:
Gjør denne tidlige høstettermiddag fin:)

Jeg reiser på innkjøp imorgen, kan nesten ikke vente!! 
Dere får være med på turen.

Pappaen min!

For en dag!
Dagen startet grytidlig og ender nå..
Store, lille, skolejenta mi tok bussen til skolen for første gang idag. Jeg fulgte henne til bussen og ventet der sammen med henne. Hun gikk inn alene og satte seg på første setet med et lurt smil om munnen. Mammaen stod igjen kjempestolt med en klump i magen og tårer som presset på. TENK så stor hun er blitt! Idag kjente jeg veldig på følelsen av å slippe taket. Taket til en liten jente som skal utforske verden og lære å bli selvstendig. 

Ikveld har vi feiret verdens snilleste, mest hjelpsomme og trygge pappa! Han fyller 60 år idag. En mann som står på og jobber dagen lang. Han har drevet for seg selv i 23år nå, jeg er stolt av hva han har skapt. Uten han hadde ikke jeg vært der jeg er idag med egen butikk heller. Mye har han lært meg i årenes løp, og jeg lærer enda. Han har stilt opp og hjulpet meg med alt fra snekring, bæring, skruing…ja, det meste av sånne handy-ting ikke jeg kan:)
Hipp Hipp Hurra!

Jeg dro likesågodt igång en giveaway på instagram for å feire:)
Følger du oss ikke der bør du ta turen innom.
@drommeverden_no

Siste arbeidsdag imorgen før det bærer av sted på innkjø og messe….weeeee!


En stor dag!

Da var dagen endelig her!
Pernille har ventet, pakket sekken, spisset alle blyantene, telt dager og spurt utallige spørsmål. En stor dag for henne og en stor dag for mammaen og pappaen. Tenk nå har vi en skolejente!
Dette er en milepæl i livet som vi har snakket om lenge, men det var jo så langt frem i tid. Jeg synes ikke det er så altfor leneg siden hun var liten, veldig liten. 

Mange av milepælene i foreldrelivet vårt hittil har vært stort for oss voksne og vi vil samle minnene i våre hjerter. Nå er også Pernille så stor at hun vil huske. 
Jeg husker selv min første skoledag, iført kjole, skinnsekk og krøllete hår etter en natt med fletter. Dagen var spennende og veldig stor!

Det var mye spenning i en liten kropp. Mye som skulle oppleves, inntrykk å ta inn og mye å tenke over. Ikveld har vi hatt en fin samtale rundt skole og dagen idag.
Må bare dele dagens med dere:
Jeg fortalte til Pernille at en av de som jobber på skolen også jobbet der da gikk der. Pernille tenkte lenge og sa: "hadde hun så mange streker i ansiktet da også?"
Jeg skjønte ikke hav hun mente med en gang og ba henne forklare. 
"Jo, sånne streker i ansiktet som bestemoor har også fordi hun er gammel"
Vel, det er av fulle folk og små barn man får høre det:)


-SKOLEJENTA MI -

Håper alle 1.klassinger der ute har hatt en fin skoledag!

klem fra

China Blue!

God Søndag kveld!
Butikken fylles opp nå med høstvarer, den beste tiden når det kommer til interiør og klær. Deilig å pakke seg inn i strikk og myke plagg, det er viktig å ikke fryse. Det skal ikke jentene her i huset gjøre heller. Idag har jeg fått fikset garderoben til begge to med høst- og vinterklær. Nå kan bare snøen komme! (men helst ikke). Klær som er blitt for lite er nå pakket bort på loftet og noe "gammelt" er dratt frem. Kjekt at minstemor kan arve fra storesøster.
Deilig å være klar så tidlig på høsten. *klapp på skulderen*

By Timo er et av mine favorittmerker, alt er så flott med deilig kvalitet og fine detaljer. Nyhetene strømmer på nå og jeg går nesten i spinn. Toppen med blondehals har jeg ventet på siden innkjøpet i februar. Nå er den i butikk, lykke!
Se på de lekre detaljene. Og jakken som er silver coated er griselekker!
Jeg la den ut på insta da jeg fikk min, og den vekte oppsikt hos mange. Inni er den kjempesoft mens utenpå er den "malt" med metallfarge. Sammen med smale bukser og comfy ankelstøvletter er jeg klar for høsten:)


Ankelstøvlett-Debbie//  Jakke-By Timo//  Blondetopp-By Timo//  Bukse-By Timo

Imorgen er det skolestart for store, fine jenta mi.
Tenk at hun er blitt så stor… Mange sommerfugler som løper fritt både hos mor og datter. 

Ønsker deg en fin start på uken!
Håper ikke det blir noen BLÅ mandag:)


Søndagsklem fra

Oppkast, usminket og ærlig!

Denne lørdagen kunne ikke startet bedre!
Lillemor sov til kl.08.30 (!) i senga sammen med meg. (vanligvis våkner hun 06-07 tiden)
 Så koselig å våkne til suttelydene fra smokken:)
Vi har vært alene siden igår og da fikk hun sove hos meg på morgenkvisten. Mannen og Pernillemor har vært på campingen og pakket sammen for iår. *snufs*
Men vi måtte innse at vi ikke har noen ledig helg før høstferien, og da er jo sommercampingen vel overstått.

Etter en deilig morgenstund sammen med vesla var det tid for å komme oss avgårde å gjøre dagens ærender. 5minutter hjemmefra hører jeg brekninger i baksetet og vesla rekker å spy 3 ganger før jeg får stoppet. Ungen, setet og kosekluten var full av spy. Heldigvis var jeg rett ved Drømmeverden så da ble det et stopp der for å vaske alt. Marielle var da i full fart igjen:)
Hun har kastet opp 3 ganger tidligere i sommer, men da på lange bilturer. Nå er det vel bare å innse at hun blir bilsyk. Hun sitter bakovervendt i bilen, slik som er anbefalt. De gangene jeg har snudd henne har hun vært så blid og fornøyd. Noen som har tips mot bilsyke hos små barn?
Er eneste mulighet å snu henne riktig vei?

Idag har jeg fått nytt trekk på TFK vogna. Ryggen legges ned eller settes opp ved hjelp av glidelåsen. Den ene glidelåsen vår har vært defekt fra starten av. Endelig kan hun sitte rett i ryggen:)
Marielle stortrives i vogna si, og elsker å være med på løpetur. Noe vi gjør titt og ofte. 
Jeg kjøpte vår TFK jogster twist på barnas hus i Krokstadelva. Ikke bare fikk vi nytt trekk idag, men de smurte den opp, strammet bremsen og tok en full service på den. Slik ekstraservice liker jeg!
Vognen er nå enda bedre å trille, den er lett som bare det. Jeg jogget med den igår og måtte ut igjen idag for å teste. Den kan enkelt navigeres med en hånd. Jeg kan ikke få fullrost TFK´n  nok! Ikke bare er den fin å løpe med, men den er også god til trilleturer, på shopping, byturer, og komforten ift barnet. 
(nei, renne vognen er IKKE sponset ei krone)

Usminket og svette etter en fin løpetur!

Hu hei hvor det går!


Haha…som vi lo når mannen skulle ta bilder av oss. Ufresh, svett og usminket stilte jeg opp. Skal jeg løpe? Uff, dette ble kleint. Og han knipset.
Er det så farlig da? Alt kan da ikke være på stell hele tiden! 


Enjoy the night!

På Vei!

Hei fra sofakroken!
Denne helgen er så hjertelig velkommen. En uke med mye nytt og mange inntrykk går mot slutten og det skal bli godt å bremse ned litt. Og bare nyte.
Nyte familien min og at høsten er skikkelig på vei. Eller er den her alt? 
Ingen tvil om at denne uken har temperaturen fornadret seg. Skikkelig kaldt på kveldene og morningene. 

Jeg er veldig glad i høsten. Nå kan vi med god samvittighet krype opp i sofaen blant mange puter med et deilig pledd, en kopp med noe varmt og kanskje en god bok. For ikke å glemme levende lys! 
Jeg teller 22 tente lys nå, og det bare i stuen… 
Interiøret om høsten synes jeg er noe eget. Jeg elsker jo alt som går i lin og jordfarger, dette kommer skikkelig til rette nå. Sammen med drivved, rotting, saueskinn og lyng får dere min stil. Eller Drømmeverden stilen!

Min favoritt leverandør i butikken er Riviera Maison, noe jeg vet jeg ikke er alene om å synes. Eller hva? Disse varene flyr ut av butikk så det er ikke tvil om at dere også har trykket dette til deres bryst. Ikke bare har de utrolig mye fint, men man ser og merker at alt er så ordentlig og gjennomført. For ikke å snakke om klassisk. Rottingbrettet mitt fra RM er 6år gammelt, og jeg bruker det hele året rundt. Det kommer nå inn igjen til Drømmeverden. Tidlig neste uke kommer det endelig masse deilige produkter  fra RM, gleder meg:)Noen av de basic varene som kommer inn igjen er Something Else vasen, kitchen roll holder, rectangular rottingkurv (som jeg bruker inne i grua), rottingfat, champagnekjøler på stett, stort etasjefat i sølv, RM hurricane, rotting brikker….og i det hele tatt:)
Jeg legger det ut i nettbutikken nå, så pass på å sikre deg godbitene. Klikk  HER 

God Fredagskveld og helg mine lesere!

Out & About

Velkommen til Torsdag og snart helg!
Denne uken har vært så lang for en gang skyd. Ellers synes jeg at jeg bare skriver mandager og fredager i boken min, men at det bare er onsdagskveld nå er nesten ikke til å tro.
Kan være noe med alt det nye denne uken.

Minstemor har begynt i barnehagen og hun trives godt, dette går veien:)
Dagene her i huset starter alt for tidlig og går i ett. Akkurat nå skulle jeg ønske vi var to i hverdagen. Ikke bare blir det mye å holde styr på med de to små og hjemmet, men nå er det mye innkjøp, forberedelser, planlegging, fikse i butikken, sende varer osv i Drømmeverden. Denne tiden er hektisk, men veldig fin. Daglig kommer det inn så mye fine varer at jeg går nesten i spinn.Minna skjørt //  Piaf Blazer //  Harper bluse //  Debbie pumps

Skjørtet har jeg falt her for, se på de kule detaljene! At det er litt ull i det i tillegg paser fint for sesongen vi går i møte. Blazeren er super stretchy og kjennes ikke ut som en blazer, man blir ikke så oppstrammet:)

SUPER TORSDAG mine fine lesere!

Jeg kapitulerer i dette øyeblikk. 
Bena er slitne etter en lang dag og en god treningsøkt. 
zzzzz…..

En oase for rekreasjon

God mandagskveld!
Håper starten på uken har vært super. Her i huset er vi ENDELIG igang med barnehage for lillemor. Hun var så nydelig der hun gikk ut døren idag med sekken på ryggen
Det har ikke vært så greit å gå 7måneder uten barnehageplass, siden hun fylte 1år i januar. Men vi snekret det sammen på et vis med god hjelp fra familie.
Første dag i barnehagen gikk kjempefint, hun lekte i vei og ble fort fortrolig til de voksne. Godt å se for mammahjerte.


Igår var vi på en åpen hage her i nærområdet. Herremin for en hage!
De hadde lysthus, urtehage, drivhus, grønnsakshage, pelargoniaer i fleng, koselig sittegrupper både her og der…ja, denne hagen burde man oppleve. 
Jeg ble veldig inspirert til å oppgradere vår hage, men da i en veldig light versjon. Siden vi er bortreist titt og ofte og gjerne 3uker på sommeren hadde ikke denne hagen passet oss. Ikke har jeg tid i hverdagen heller. 
Et besøk her var rene rekreasjonen…
-tenk å sitte her med et glass vin-

                    


…..Blup Blup...

Fortsatt god mandagskveld!
Jeg må tilbake til papirarbeidet mitt….*ønske det bare forduftet!*
Og pakke sekkene til jentene mine for morgendagen, SFO og barnahage:)

Endelig helg i en ommøblert stue!

Endelig helg for meg også!
6 dagers arbeidsuke med ekstra lange dager merkes på kroppen. Nå var det helt greit å avslutte dagen med en treningsøkt og sofakos med en kopp kakao og levende lys. Jeg har med et lass av kataloger opp i sofane, nyheter bestilles. Kan røpe at jeg også bestiller varer fra et nytt merke vi får i Drømmeverden, dette har jeg ventet lenge på:) *glede*

Jeg ser tilbake på en fantastisk uke på mange måter. Ikke bare er jeg kommet igang med styrketrening igjen og ble så støl at jeg nesten ikke klarte gå på do. Haha!
Men det har vært en klype seg i armen uke når det kommer til butikken min. Utrolig mange nye fjes har funnet veien og det er blitt shoppet som aldri før. Jeg er så stolt at jeg nesten sprekker!
 Tenk at min lille drøm om en drømmeverden er blitt så utrolig virkelig. Det siste halvåret har vært helt rått. 
Hard work pays off!
Tusen tusen takk for at dere velger å handle i Drømmeverden og lar meg få jobbe med det jeg elsker. Jeg kan love dere enda mer fine klær, interiør, nyheter, inspirasjon, merker og en enda bedre butikk. Bare vent, jeg har planene klare:)


Stuen fikk seg en ommøblering denne uken. Sånn er det når a mor er alene hjemme:)
Jeg er veldig fornøyd med en skikkelig kosekrok, men mangler veldig noe på veggene over sofaen. 
Lurer litt på å ha et speil, eller en klokke, eller bilder. Å klarer ikke bestemme meg.
Nytt sofabord kommer, lampe skal over bordet (elektrikker kommer snaaaart) og gardiner må opp denne høsten. Ja, da bør det bli bra.

Hva synes du?

Fredag med ungene på slep:)

Deilig med fredagskveld! 
Her traff rompa sofaen for 10minutter siden. 
Altfor sent etter min mening, men det er ikke alltid alt går etter planen. 

Idag har vært en slik dag. Begge småtuppene måtte være med meg på jobb idag. Jeg gruet meg skikkelig, men må man så må man. Alternativet var å holde butikken stengt og det er en grense jeg helst ikke vil gå over. Med begge jentene på slep dro jeg på jobb…

Kombinasjonen interiørbutikk og 1-åring er ikke den beste, men det gikk gudskjelov veldig bra idag. Storesøster passet på lillesøster som en hauk når jeg hjalp kunder. Og med litt boller, solrik og fantorangen på PC gikk det så bra. Hun sover jo midt på dagen og det reddet mye av dagen.
Alt i alt er jeg fornøyd, men håper å slippe det igjen:) 
*svett på ryggen og hjertet i halsen*

Stuen har blitt ommøblert igjen etter en "alene-hjemme" uke. 
Her er en sneak peak, mer kommer imorgen.

GOD HELG!

Blooming Pink!

God morgen Torsdag!
Dagen igår forsvant før jeg rakk å titte innom. En aktiv og produktiv dag på jobb gikk unna i en fei, og jeg endte med å gå defra 2 timer etter stengetid. Deretter ble det er superbra styrkeøkt. Følelsen av at bein og armer dirrer når du går fra studio, deilig. Men dagen idag blir ikke så god kjenner jeg, har store problemer med å sette meg ned:)

Blusen jeg viser idag er bare så vakker!
Den har virkelig fått ben å gå på etter at jeg la ut et bilde på instagram. 
Florlett med høstens farge burgunder. Blondene er håndsydde, altså et lite kunstverk.
Skjørtet er også en flott høstnyhet, bare å få på seg strømpene når kulda setter inn.


        Jeg får komme meg på jobb. Idag kommer jentene mine hjem igjen, det blir kos:)

Grip Torsdagen!

Klem fra

Helt Alene...

Nå er vi inne i siste uken før de små skal begynner i barnehage og SFO. Det skal bli deilig å få faste rutiner på alt igjen. Og ikke minst barnehageplass på minstemor. Vi har ventet siden hun fylte 1år i januar.. Ikke så lett å få det til å gå opp, men vi fikk det da til:)
Hun er så klar for å leke med andre små, være aktiv og lære masse nytt. Tror hun vil elske barnahagen:) 

Jentene er på en liten ferie nå uten foreldrene. Det har de så godt av, de storkoser seg. Når jeg er helt alene hjemme har jeg alltid mange planer:)
En del prosjekter hjemme skal gjennomføres, og noe på jobb. Idag skal vi spikre, male, gjøre om og fikse. Kan være det blir en liten runddans i stua også, jeg elsker å gjøre om!


Dette blir moro!

Fortsatt fin tirsdag til deg:)

@drommeverden_no

God mandag og første uken i august!
Deilig, det betyr at vi er igang med hverdagen igjen. Ihvertfall for min del:)
Ferie er deilig, men aller helst liker jeg hverdagene med rutiner og velfortjent helg på slutten av uken.

Jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg også er å finnes på instagram. Mange av dere har kanskje sett meg der allerede, men nå var det på høy tid å dele det med dere alle.
Jeg deler en blanding av butikken, nye varer, hjemmet vårt, mine små gull og litt hverdagsliv.
Besøk meg gjerne:)

@drommeverden_no
                 


Vi skrives senere:)

Lucky Girl :)

Idag våknet jeg av bursdagsang, gave og kaffe på senga. To små snupper og pappaen kom luskende inn på soverommet. Jentene hoppet opp i senga og ville hjelpe meg med å pakke opp.
På kjøkkenet stod en nydelig bukett med roser og frokosten var klar.
Jeg er heldig!

Mannen er hjemme fra jobb igjen så denne helgen skal vi feire litt. 
Bedre sent enn aldri. Sånn blir det når mannen er bortearbeider. 
Jeg var så heldig å få pulsklokke, det har jeg ønsket meg!
Den skal testes ut imorgen på løpeturen. Klokken er en Nike+ Sportwatch GPS.
Kanksje noen som kjenner til den?


God Helg fine lesere!

Ps! Anne Kat har bakt deilige kanelsnurrer som finnes i vår kaffebar. Er ikke det digg eller?