hits

august 2015

Høsttrening i boks!

Sponset Innlegg

Høsten er her og det begynner å bli skarpere i luften. Været viser seg fra sin beste side i disse dager, men det blir veldig snart kjøligere. Da gjelder det å ha en god treningsjakke og lange tights. Shortsen kan legges på hylla for nå. Jeg elsker å løpe ute i all slags vær. Til og med i kuldegrader og snø. Det gjelder bare å kle seg etter forholdene. Akkurat nå står en ny løpejakke på ønskelista, sammen med litt nye farger. Jeg har akkurat kjøpt meg nye lilla sko som vil passe perfekt til denne lilla jakken. Min ønskeliste ser slik ut nå:

Alt har jeg funnet i nettbutikken til Gymgrossisten. Perfekt at Cuponation har en eklusiv kode som varer ut uke 36. Få 300,- i rabatt på kjøp over 1000,- hos Gymgrossisten. Det er jo en super deal! Jeg bestiller hjem ønskelista mi med engang. Har du sjekket ut Cuponation tidligere? Der finner du så mange bra rabattkoder for netthandel. Det lønner seg å sjekke de ut før du taster hjem noe. Alt fra hotell, klær, trening, leker ja i det hele tatt hele segmentet av nettbutikker. Sjekk ut Cuponation.


 

Jeg drar til fjells med mine. Kosebua vår er solgt så den må tømmes og gjøres klart for en ny familie. Litt leit, men samtidig ok. Akkurat nå er det ok med alt vi blir ferdige med. Så kan jeg konsentrere meg 100% med den nye butikken min. Jeg har en sånn ro i magen nå, alt er bestilt og bestemt. Drømmeverden kommer til å bli den fineste butikken, det er det ingen tvil om.

Klargjøring til høsten er det kanskje flere som skal idag? Jeg begynner med å klikke hjem litt nytt høst-treningstøy:)

FIN SØNDAG!

Fra Sengekanten?..

God morgen lørdag! Og hei fra sengekanten. Riktignok ligger jeg ikke i sengen vår, men på hotell i Oslo. Jeg måtte bare vise noen bilder fra soverommet vårt med nyoppredd seng og noen nye småting. Nå er det interiørmesse og jeg bobler snart over av inspirasjon og glede!

Dagen igår var så fin. Jeg dro tidlig inn til messa og fikk gjort unna mange innkjøp. Det kommer så utrolig mye fint inne interiør, klær og tilbehør fremover at jeg bare tripper. Den nye butikken min blir AMAZING! Denne gangen tror jeg ikke at jeg skal dele så mye innkjøpsbilder med dere, heller holde kortene tett inntil brystet. Jeg legger så utrolig mye tanker og engasjement i innkjøpene at jeg vil ikke gi det fra meg til noen andre. Desverre er det mange andre i bransjen som lett lar seg rive med. Planleggingen med den nye butikken er ganske klar i hodet mitt. Alt fra plassering til utsillinger er tenkt ut. Håper det blir som jeg håper og ser for meg. Jeg kan nesten ikke vente!!!

Etter messa mått ejeg klarne hodet mitt. Det ble en skikkelig styrkeøkt her på hotellet før jeg fikset meg og spiste middag ute. Det var utrolig merkelig, men fint på samme tid. Ganske artig og se på menneskene rundt. Jeg trives i mitt eget selskap. Egentlig skulle jeg ut med en god venninne, men hun ble syk desverre. Kvelden tilbragte jeg i senga med Senkveld på TV. Noen ganger er det deilig å bare roe ned, være alene og ikke ta hensyn til noen andre. Jeg trenger ihvertfall det innimellom slagene:)


Nå venter en løpetur før jeg skal nyte en deilig hotellfrokost. Det beste med å være på hotell! Flere skatter skal sankes inn til Drømmeverden også, så det er bare å komme igang.

Fin Lørdag til deg!

 

Dager og nett går i ett-


Jeg føler at jeg løper rundt som ei hodeløs høne for tiden! Kombonasjonen med skolestart, lekser, aktiviteter, barnehage, husarbeid, og alt det vanlige her i heimen sammen  med alt som skal gjøres og planlegges med den nye butikken er ikke bare bare. Jeg prøver å holde hodet over vann! Sommerfugler og mange tanker rundt det å åpne en mye større butikk tar opp mye av tankene mine for tiden. Har jeg bestilt ditt, planlgat datt og fikset det? Jeg trenger en ny liste kjenner jeg:)

Det er så mye spennende som pågår for tiden! Dagene går snart i ett med nettene. Jeg skal forresten på innkjøpsmesse om et par dager. Mer varer skal bestilles til butikken, og kanksje noen nye merker? Storgleder meg! Dere skal få være med på prosessen.

Nå kaller jobben. Jeg må hive meg rundt her.

 

Slik ble jeg kvitt SØTSUGET!

inneholder annonselenker


God morgen tirsdag! Jeg har slitt litt med bloggen de siste dagene. Bildene har blitt lastet opp, men vist som error. Når ting ikke fungerer som det skal så blir jeg rådløs. Har ikke tid til sånt tull:)

Jeg er ekstremt glad i alt som er søtt. Daglig må jeg jobbe mot søtsuget som melder seg i tide og utide. Til tross for et sunt kosthold og trening melder søtsuget seg. Jeg spiser ofte og små måltider for å holde blodsukkeret i sjakk, men alikvel har jeg alltid lyst på noe. Etter at jeg nærmest kuttet ut karbohydrater for 3 år siden og innførte mer fett i kostholdet mitt merket jeg en liten forbedring. Men jeg har nok arvet søtsuget til min pappa. For de som kjenner han så vet dere at han er kjent for sin kjærlighet til sjokis:)

Jeg har testet det meste. Krom tabletter, pusse tennene når man er fysen, drikke masse vann, spise grønnsaker istedet, ja listen er lang. Jeg er ekstremt bestemt og målbevisst, så det er stort sett bare godis på lørdager selv om jeg har lyst på det hele tiden. Det er slitsomt, men man ikke kose seg hele tiden. Da er det ekstra deilig å ha funnet noe som endelig virker. Og det uten at jeg har gjort noe for det.

Tidlig i Sommer begynte jeg å drikke Argi+ og Aloe Vera Gel. Jeg ønsket å teste det ut av andre grunner og hadde ingen som helst anelse om hva det ville gjøre for meg. Ikke nok med at Argi+ gir meg masse energi og overskudd og Aloe Vera Gel gir meg balanse i kroppen og en glad mage. Men jeg har ikke hatt lyst på søtsaker de siste 3 ukene! Jeg merket ikke noe til dette de første ukene. Plutselig reagerte jeg på at søtsuget mitt var borte for 2 uker siden, da hadde jeg vært helt uten søtsug en uke allerede. Første helgen uten noe søtt var fantastisk! Jeg gjorde ikke noe efford selv engang, det bare var sånn. Nå er det 3 uker siden jeg har spist godteri og det til tross for at jeg har kjøpt masse smågodt i Sverige og hatt min månedtlige uke. Vanligvis er jeg helt maniac når jeg har veka. Dette er jo bare moro!
Jeg må varmt anbefale disse produktene til alle som har en kropp og en mage. Disse gjør så godt for meg. Hvem sier vel nei til mer overskudd, energi, bort med søtsug og en glad mage? Helsen og kroppen vår er viktig for å fungere i en travel hverdag. Jeg hadde ikke blitt forhandler og brukt tid på forever om jeg ikke var så fornøyd. Tid har jeg ikke nok av til å sløse bort på tull. Argi+ finner du her og Aloe Vera Gel finner du her. Jeg bruker boksen Vital 5 for da får jeg disse og mer til i en og samme pakke, finnes her.

Gjør noe godt for din helse! Tirsdagklem fra denne kanten

Bryllupslørdag!Hei Lørdag!
Idag er en lykkens dag. En av mine ansatte, eller tidligere blir det jo siden hun nå har begynt i en annen jobb, skal gifte seg. Vi stiller mannsterke fra Drømmeverden. Hun er veldig spesiell for meg siden vi har jobbet sammen i tykt og tynt i over 2 år. På den veien har hun vokst fra å være en liten knopp til en fult utsprunget blomst. For en progresjon hun har hatt! Det føles nesten som at det er datteren min som skal gifte seg. Tonje-mor jeg er så glad i deg♥ *husk å ta med klinex*

Her hjemme holder jeg på for fult. Jeg rydder, kaster, gjør om og styler. Denne helgen er jeg alene hjemme for mannen har tatt med seg jentene på campingen. Kjenner jeg er litt misunnelig på de. ENDELIG er det sol og strandvær der. Vi hadde ikke for mye av det i sommer. Men jeg skal kose meg i bryllup:) Rommet til Marielle står for tur, så jeg får hive meg rundt. Altfor mye baby-leker som skal bort der inne. Jeg rekker litt til før jeg må få på meg finstasen. 

Fin fin lørdag til deg♥

Og dere, jeg viser litt av prosessen her hjemme og litt annet på min snapstory: drommeverden. Legg meg til da vel:)

 

Slik får du hotellfølelsen!


Hvor mange ønsker ikke å få følelsen av hotell og luksus i hverdagen? Det var et av kriteriene mine da jeg skulle innrede soverommet vårt. Allerede da vi satte oss ned og tegnet huset var det den følelsen jeg ville ha frem. Soverommet vårt skulle ligge i enden av huset med walk-in garderobe og eget bad. Slik ble det også:)

Det er ikke så mye som skal til for å skape den rette hotell følelsen på soverommet. Jeg har samlet de viktigste punktene som jeg vil dele med deg:

♥Sengegavel er med på å skape en herksapelig seng og skape en fin ramme på sengen. Her er det mye å velge i. Alt fra stoppet gavel i stoff/skinn, en gammel tredør, palle-gavel, snekret gavel eller bruk fantasien:) 

♥Gardiner er med på å skape et rom. Tykke, lange gardiner gir en følelse av luksus. Velg gjerne stoffer som lin, velour eller silke.

♥Tapet og valg av farge er med på å skape rommet. Dekk gjerne en vegg i rommet med tapet for å skape litt liv og mal resten av veggene. Tapet med metalleffekt gir litt glam til rommet. Blomstrete tapet gjør rommet mer romantisk. Selv liker jeg jordfarger blandet med litt metall.

♥Nattbord er et must synes jeg. Det er med på å skape litt liv rundt sengen. Her kan du plassere pene lamper, fotorammer og annet stæsj. 

♥Lamper på hver side av sengen er både pent og praktisk. Heng lampene på veggen eller sett de på nattbordet. Velg lamper med litt størrelse for å gjøre rommet herskapelig.

♥Tekstiler er med på å myke opp sengen og gi farge til rommet. Fyll sengen med mange puter, og sengeteppe. Re opp sengen hver dag for den rette følelsen. Det er ikke like delikat å legge seg i en uoppredd seng. Tilsett puter med farge for å forandre rommet på en rimelig måte. F.eks lysere farger på sommeren og mørkere farger på høst/vinter. 

Håper dette var noen tips på veien til ditt Drømmesoverom♥

Jeg hopper til køys!

Noen som ønsker seg ei kosebu?

Den utrolig koselige kosebua vår som vi bygget på og pusset opp i vinter skal snart få nye eiere. Håper jeg ihvertfall. Vi har lagt den ut for salg så får vi se. Her har vi kost oss masse altså. Etter at jeg malte og pusset den opp ble den så lun og fin. Elsker drivved fargen på veggene. Faktisk så er innlegget jeg skrev om denne bua og oppussingen en et av de mest leste innleggene mine. Det ble delt på side2 også. Det er moro at dere liker sånn enkel oppussing. For om det går slik jeg ønsker så skal vi bygge ny kosebu og da blir det mye mer tips og sånn hytte-stil blogging på meg. Gleder meg allerede!! 

Finn annonsen finner dere her om dere er interrissert. Vil dere gjøre meg en tjeneste? Del Del Del med dine venner på facebook! Sikkert noen som ønsker seg en slik bu:)


Tilbake til gode rutiner!


God morgen onsdag og skolestart! Selv om jeg allerede har jobbet noen uker nå så føles det som en ny start idag. Eldstemann begynner i 2.klasse og skoleferien er over. Barna har vært litt i barnahage og SFO de siste ukene, men stort sett har de blitt levert senere enn vanlig. Sånn sett er jeg heldig som driver butikk. Jeg MÅ ikke være på jobb veldig tidlig, men kan gjøre papirarbeidet på kveldene istedet. Ihvertfall for en periode. Men nå kjenner jeg at det er helt ok å komme tilbake til de gode rutinene og hverdagen. Nå starter dagen tidlig for alle og jeg får tid til å gjøre litt i butikken før den åpner. Ingen barneTV kos eller sene frokoster mer. Det blir forbeholdt helgene. Det er viktig å skille på hverdager og helg/ferie. Da setter barna mer pris på det ekstra♥

Jeg starter dagen min med en sunn og næringsrik frokost. Cottage cheese med bær og nøtter, kaffe, aloe vera gel og Argi+. Jeg skrev litt mer om hva Argi+ er og hva det gjør for meg i et annet innlegg her.  I hele sommer har jeg testet ut dette kosttilskuddet fordi jeg var nysgjerrig. Ved gjentatte ganger har jeg fortalt dere at jeg tester ut noe spennende, at jeg har funnet noe som gir meg masse energi og at dere skulle få vite om noe spennende veldig snart. Jeg vil ikke anbefale noe jeg ikke kan gå god for selv og derfor ville jeg teste det ut over 1mnd før jeg fortalte. Dette er heller ikke en annonse som jeg får betalt for å skrive, bare en 100% ærlig mening fra meg. Argi+ gir meg masse energi og overskudd, noe de fleste av oss kanskje også trenger litt ekstra av i hverdagen? Anbefaler alle å prøve ut dette! Ganske nylig ble jeg selv forhandler, selv om jeg egentlig ikke har tiden til noe mer.  Men når jeg har falt for noe så ønsker jeg å tilby dette til mine lesere og kunder. Du finner Argi+ her.
Jeg får komme meg avgårde på trening. Styrke står på planen idag, juhuuuu! 

Hipp Hipp Hurra for den beste pappaen min idag! Ikveld skal vi feire:)

Håper du får en fin onsdag og er kommet tilbake til dine rutiner:)

Reker i det fri!


Noe av det beste jeg vet på sommeren er å frotse i reker! Jeg får nesten ikke servert noe bedre enn det på en deilig sommerdag. Ja, for det må være på en dag hvor solen skinner. Slik som idag:) Og aller helst skal det være ferske reker, ikke de fra frysedisken.

Tenk, nå er sommeren skikkelig her. Endelig, sier jeg. Det er fantastisk deilig å kjenne at solen varmer kroppen. Jeg skulle gjerne hatt mer sol da jeg hadde ferie, for nå er jeg stort sett inne på dagtid. Men det er godt å ha døren åpen til butikken og kjenne at varmen siger inn. På ettermiddagen spiser vi middagen ute. Akkuart slik det skal være♥

Måtte det vare evig!

Dere, jeg er så spent på hvordan den nye butikken blir jeg! Nå sitter jeg med tegninger og "innreder" den nye butikken. Plasserer hyller, disk, møbler, klær og osv. Jeg tror og VET at dette blir griselekkert! Butikken vil inneholde mye mer enn den gjør idag, gleder meg til å vis dere. Jeg skal ta dere med på flyttelasset:) det vil komme bilder fra den tomme butikken og frem til den er stylet, innredet og klar for åpningsfest. Er du klar til å bli med? Om alt går etter planen så begynner jeg så smått om 1 måned. Juhuuuuu!

Imorgen er det tilbake til the real life på alle måter. 2.klasse står for tur for Pernille, og rutiner skal innarbeides igjen. Det skal bli hardt, men utrolig godt!

Det BESTE i livet er GRATIS!


En av de fineste dagene i sommerferien! Mine to små jenter, mannen og meg ut på tur. Vi skulle opptage hva naturen hadde å by på. Den hemmelige skogen, skjær, strand, skjell, flo og fjære. I sekken hadde vi med drikke og noe å knaske på. Været var grått, men det hjelper ikke å legge seg ned å grine over været. Da er det perfekt med en slik tur♥

Jentene hoppet fra stein til stein, stilte spørsmål og plukket skjell. Pernille fikk klatre på det høyeste fjellet sammen med pappa mens Marielle plukket skjell med meg. Vi kastet stein i vannet og fant pene steiner til å ta med hjem. En liten rast med mat og drikke før turen gikk hjemover, gjennom den hemmelige skogen. Pernille sankker om denne dagen fortsatt, 3 uker etterpå.
I disse dager begynnner mange barn på skolen igjen, etter en lang sommerferie. Jeg har lest mye de siste dagene om at lærerene ikke skal spørre elevene om hva de har gjort i sommerferien. Dette for å ungå at noen barn føler seg utenfor. Alle har ikke vært på lange reiser, noen har bare vært hjemme. Etter 8 uker ferie så skal man ikke snakke om hva man har gjort denne tiden? La barna fortelle. Vi må lære de å spørre andre, bry seg om hva andre har gjort. Det er da vanlig å spørre noen man ikke har sett på lenge om hva de jobber med nå, hva har du gjort siden vi så hverandre sist? 

Våre barn har hverken vært i syden eller utenlands, ja om ikke Sverige teller da:) Men jeg vet at de har hatt en kjempefin sommer! De har opplevd andre ting, vært masse sammen med hverandre og sine foreldre, og andre personer som betyr noe for de. Det er vi voksne som er opptatt av turer og andre materielle ting, ikke barna. Lærerne kan evetuelt spørre om hva er det morsomste eller beste du har gjort i sommer, istedenfor å fokusere på hva og hvor de har vært. 

Barn må også lære å kjenne på følelser også. Vi kan ikke sy puter under armene på de. La barn fortelle og andre drømme seg bort eller la seg inspirere. Jeg var aldri i syden eller i et fly før jeg hadde passert 17år. Det var noe jeg alltid ønsket meg da andre fortalte i klasserommet. Da jeg fikk mulighet til å søke om et år som utvekslingsstudent i USA så slo jeg til. Det ble et år jeg opplevde utrolig mye! Alt fra cruise i Caribbean til ishockey i Toronto. Jeg drømte, ble inspirert og satte meg et mål da jeg var yngre. Det er sunt å ønske seg noe♥

Desverre er det alltid noen som begynner på skolen igjen med en klump i magen. De som ikke ønsker å være der, eller noe annet sted. Sommerferien var kanskje fylt med vold, alkohol og andre triste ting. Forhåpentligvis vil slike triste skjebner bli fanget opp og få den hjelpen de trenger for et fullverdig liv. Alle fortjener å bli overøst med kjærlighet♥

Min oppordring: la de barna som ønsker fortelle og la første skoledag bli en gledens dag! Husk: det BESTE i livet er GRATIS♥
 

DEL om du VIL med de du bryr deg om!

 

Slik får jeg masse energi!


Gooooo Morgen! Oppe og ikke gråter? 

For en deilig søndag dere. Frokost er inntatt og jeg skal ut å lufte meg. Jeg lever et ganske hekstisk liv med to små, mann, egen butikk og hjem. Det er mye planlegging og struktur som skal til for å få hverdagen til å gå opp. Med en mann som jobber borte så ligger mye av ansvaret på meg. Jeg trenger energi for å holde et godt tempo og et fokusert hode. I mange år har trening vært en fantastisk måte for meg å koble av og ikke minst samle energi. Sammen med et sunt kosthold gir det meg et bra utgangspunkt. 

Tidligere i Sommer kom jeg over Argi+ som er et kosttilskudd for oss med et aktivt liv. Har vi ikke alle det stort sett? Nå har jeg brukt dette hver morgen i over 1 månded og jeg har fått et helt nytt liv. Jeg har energi og overskudd i hverdagen, noe jeg tidligere ikke hadde da klokken passerte 19. På treningsfronten så kjenner jeg at jeg har mer energi enn før, noe som igjen vil gi meg resultater. Hver morgen våkner jeg uthvilt og til og med før vekkeklokka. Det er ikke vanlig for en slumrer som meg:)

På folkemunne blir Argi+ kalt "husmorspeed". Jeg kan skrive under på det! 
I feel like the beast!!!!!

Argi+ er bare ett av mange produkter hos Forever Living. Nå har jeg testet en del av deres sortiment og har valgt å bli forhandler selv. Nå ønsker jeg å tilby disse bra produktene til dere. Jeg kaster ikke bort tiden min på noe jeg ikke kan gå god for selv. Det at det er 90dagers fornøydhetsgaranti på produktene syens jeg også sier sitt.

Trenger du overskudd i hverdagen? Da kan jeg varmt anbefale Argi+ som du kan kjøpe her.

15. AUGUST. 15


15.08.15  En lykkens dag! 

Vi har planlagt det lenge, dette skulle være vår dag. Datoen ble satt for over ett år siden. Bare fordi jeg synes det er en perfekt dato for å gifte seg. Det er en dato man husker. 15.08.15. 

Datoen ble satt, men ikke noe annet. Lokaler er blitt besøkt og vurdert. Hoteller er blitt sjekket. Fine gårder er blitt tittet på. Slott i Sverige er vurdert. Listen er lang, men vi klarer ikke lande ballen. Hvordan vil vi at vårt bryllup skal være? Valgene er altfor mange. Stort, lite, fjell, vann, gård, intimt, stivt. Ja, også har man utenlanske bryllup også da. Bare for å forvirre litt mer. Kanskje vi bare skal reise vekk og gifte oss i det hemmelige?

Vi er ganske rådville og venter på å finne THIS IS IT. Kan du hjelpe oss? Gode tips, forslag og råd tar vi gjerne imot!:)


Jeg har en ting klart og det er fargetema. Kan du tippe hva det er?

-Klem fra ugift-

Det sniker seg på?.

God kveld fine leser! Har uken vært fin så langt? Min uke har flydd av sted som vanlig, men alikevel inneholdt så mye. Jeg elsker det! Igår gikk hele dagen med til innkjøp i Oslo. Det er motemesse så det må man få med seg. Jeg har bestilt så innmari mye fint til våren, tenk at den sesongen snart er i boks. Det er utrolig deilig det. Men først skal høsten nytes både på interiør og klesfronten♥

Og dere, høsten sniker seg på. Jeg er klar for å "piffe opp" soverommet og resten av huset med høstnyheter. Gleder meg til å fylle opp med puter, deilige tepper, levende lys og rotting. Ja, også saueskinn da! Da blir det høst for meg. 

Jeg er klar for å stupe i seng! 

Nattinatt♥

Førr ei Dame!

På søndag var jeg på et veldig spennende event. Jeg skal fortelle mer om det om kort tid. Dette er noe nytt og spennende jeg har begynt med. Men dere, på eventet hadde Trine Grung et sinnsykt inspirerende foredrag. Førr ei dame! Stappfull av energi og sprudlende humør. Hun holdt et foredrag om bruken av facebook, blogg og andre sosiale media for bedrifter Jeg lærte mye og skal nå prøve å samle det hun formidlet og faktisk bruke det. Jeg lærer aldri nok:) 

Trine Grung kjører nettkurs så om du vil lære mer så søk det opp. Lærerikt! 


Imorgen bærer det inn til hovedstaden. Denne uken er det moteuke i Oslo og jeg skal på diverse innkjøp. Noen nye klesmerker kommer utover. Jeg storgleder meg, det håper jeg dere gjør også. Om alt går i boks så kommer en del av det allerede til nyåpningen i høst. Herremin nå sa jeg det; NYÅPNING!!!! *sommerfugler i magen*

Fortsatt fin tirsdagskveld til deg!

Den beste ukestarten!


Har du startet uken slik du liker? Eller snakker vi skikkelig BLÅmandag?

Jeg kicket igang uken med en langkjøring på spinningsykkelen i helt ok tempo. Bena er litt støle etter tøff styrketrening, så det passet godt. Greit å få løsnet opp litt.  Noe av det beste jeg vet er å svette skikkelig på morgenkvisten. Det gir meg en så god start og masse energi utover dagen. Anbefales! Også er det noe med mandag da. Hvor mange av oss har ikke tenkt tanken: jeg skal begynne til mandag. Det er en perfekt dag å starte på, så hvorfor ikke idag?

( Annonselinker) Nike shorts// Nike singlet                                        


 

Tusen takk for alle lykkeønskninger med den nye butikken. Jeg gleder meg utrolig mye og det virker det som dere gjør også. Så moro!:)

Jeg får sette meg ned sammen med småtuppene mine. Filmen Turbo står på for fult her. Tøff film, gleder meg til å se den ferdig:)

ENJOY your MONDAY!

Derfor er jeg REDD!


Magen er fylt med sommerfugler, og innimellom kjennes det ut som store ørner. De flakser rundt og lar meg ikke være i fred. Signaler sendes fra magen og opp i hodet. Det føles som jeg snart tørner GAL! Tanker sorteres, tenkes gjennom og legges til side en etter en. Usikkerheten kommer snikende. Men så tar iveren og gleden over. Planene er store, de tenkes gjennom og skal gjennomføres. Ja for det skal jeg! Ørner eller ikke i magen??.

Slik føles det innimellom å være günder. Spesielt i disse tider. Jeg har tatt et valg som jeg har fundert på lenge frem og tilbake. Nå er alt signert og det er ingen vei tilbake. Jeg har også skreket det ut, og da er ikke jeg typen som tar halen mellom bena og trekker meg tilbake. Om et par måneder skal jeg flytte butikken min Drømmeverden. Det er ikke det at flyttingen er så stort i seg selv. Riktignok blir det nytt lokale, "kollegaer" i de andre nabobutikkene og ny beliggenhet. Drømmeverden får et lokale som ligger rett ved veien, noe som kommer til å gjøre den enda mer synlig og tilgjengelig. Det er kjempepositivt. Det som er skummelt er at butikken blir MYE større i areal og det krever sitt. 

En større butikk krever mer varer og større utvalg. Det betyr at mer penger må invisteres. Det er SKUMMELT det! Jeg er økonom og halvt halling og det betyr at jeg har en innebygget forsiktighet når det kommer til penger. HAHA! Jeg har tidligere skrevet om økonomi ift butikkdrift og det er ikke heldig å låne masse penger for å starte noe eget. Da kan fallet bli stygt. Jeg har invistert gradvis i firma etterhvert som butikken har økt, altså en sunn vekst. Nå er neste steg, og et naturlig steg for meg og butikken og utvide mer.

Jeg skal satse og utvider butikken. Åpningstidene utvides også. Totalt betyr dette en større kostand for firma. Dette håper jeg kundene setter pris på og fortsetter å besøke butikken min. I tillegg ønsker jeg meg enda flere kunder i butikken og på nett. Liker du butikken min, inspirasjon fra meg og det jeg jobber med? Ja, da håper jeg du vil benytte deg av Drømmeverden♥

Foreløpig har jeg tegnet kontrakt og lagt planer for Drømmeverden for noen år fremover. Jeg kommer til å ta en vurdering når denne tiden går mot slutten. Har vi ikke hatt en stor nok vekst innen den tid så har jeg lovet meg selv og finne på noe annet her i livet. Hvorfor? Jo, jeg leker ikke butikk:) Og skal være dønn ærlig med deg: det er mye jobb å drive butikk og hvis man ikke kan ta ut en normal lønn så er det ikke liv laga. Akkurat nå er jeg veldig fornøyd der jeg er idag og håper det vil fortsette i all sin tid så Drømmeverden kan bestå i mange mange år!


Louise skjørt// Haura Genser

Jeg er kjemperedd, men herremin som jeg gleder meg! Butikken min kommer til å bli griselekker. Og med så bra beliggenhet så har jeg stor tro på en super vekst. Har du trua? Liker du Drømmeverden? Da håper jeg du snakker med alle du kjenner for å spre viten om min butikk og nettbutikk, og del gjerne dette innlegget med alle dine venner. 

Takk for at du leste♥

 

wining-dining


Happy Lørdag! Mannen er kommet hjem og alle hjerter gleder seg. Noe av det jeg har sett veldig frem til var en å spise middag sammen med. Det blir ikke helt det samme med hverdagsmiddagene sammen med to små. Alle med småbarn vet nok hva jeg snakker om:) Alt til sin tid og alt med sin sjarm, men nå var jeg klar for en å spise middag sammen med. Tente lys, vin i glasset, biff på grillen og den gode samtalen. I´m all in♥Corall brikker// Vase RM// Free drinks pute (nå på SALG)// Ramatuelle pute//


Noen bildet fra spisestuen vår som jeg er så innmari glad i. Elsker miksen av det røffe mot det søte, ispedd litt farger. Enn så lenge beholder jeg corall fargen. Den holdt på å ryke tidligere denne uken, men så kom jo sommeren tilbake. Solen lyste så flott inn vinduene her tidligere idag. Ikveld har jeg en date med mannen i go´sofaen ute. Vin, armkrok og musikk. Det gjelder å nyte de få sommerkveldene vi har. 

Og dere! Rosene kjøpte jeg for 10dager siden på Rema1000, og de er like fine om ikke finere enn da de var nye. Sånt kan jeg like:)

Da gjenstår det bare å si: Happy Lørdagskveld!

Livet som gressenke er ikke så værst!


Nå sitter jeg her god og mett i godstolen. Idag ble det middag for 1,  etter at ungene var i seng. Det er luksus det! De hadde allerede spist da jeg hentet de idag så vi brukte ettermiddagen på lek og kos ute. Hageslange og trampoline var det store idag. Vel og merke sammen! De hylte og lo på trampolina, og jeg var dommer. De hoppet en og en så ingen skulle skade seg. #hønemor

Sommerprogram på TV, iskald pepsi-max i glasset og italiensk pizza. Slik ble min kveld etter kvelds treningsøkt. Nå har jeg slengt bena oppå puffen og skal se om jeg finner en letttspist film. Perfekt sammen med litt jobb på macen. Typisk gründerlivet med nettjobbing. Og dere, den perfekte enmannspizzaen lager jeg slik:

1stk tortilla lefse (helst grov), litt tomatsaus, ost, løk, skinke, tomater og frisk oregano. Anbefaler å legge osten på før skinke og tomat! Mmmm?.Bedre blir det ikke:) Nesten?.

Livet som gressenke er ikke så illle. Men når det nærmer seg dagen hvor mannen kommer hjem så gleder jeg meg. Denne gangen var det helt ok at han skulle dra på jobb etter 4 uker hjemme?. Ferie sammen 24/7 er ikke alltid en dans på roser. Men nå gleder vi oss store og små. Velkommen hjem imorgen kjære♥

GOD HELG!

-Navy & Stripes-


Jeg har falt mer og mer for blått det siste året. Både i hjemmet og når det kommer til klær. Det er både klassisk og elegant. Denne sommeren har jeg også brukt blått mye i garderoben, gjerne sammen med hvitt og jeans. Nå ruller det inn med nyheter i butikken min og det gledes at blått er en av høstens farger. Både når det kommer til klær og interiør. Dette går ofte hånd i hånd, trendene er like på disse to områdene. Gøy!

Denne buksen bestilte jeg meg da jeg var på innkjøp tidlig i vår, den ble prøvd under skjørtet jeg hadde på meg. Haha! Endelig er høstnyhetene her og jeg nærmest hoppet oppi esken. Buksen har skrå lommer i front som gir den et perfekt snitt, og ribbestoff på innsoden av lårene. Den er både pen og sporty, alt kommer ann på hva som brukes til. Her har jeg valgt å forlenge sommeren litt med striper og navy. Så comfy og så classy! Buksen finnes her.
Elva Pants// Laura Cardigan// Hvit sandal// t-shirt gammel


Dagen idag har løpt av sted. Jeg hentet barna litt tidligere enn jeg pleier siden Marielle har hatt tilvenning i ny barnehage denne uken. Det har gått så bra og det er moro å høre hvordan hun forteller og forklarer:) Hun snakker på ut og innpust nå, lille moroklumpen vår. Vel hjemme ble det en løpetur for meg og henne i vogna, da koser vi oss begge to. Pernille fikk være alene hjemme 1 time. Hun blir så stolt av å få være litt alene, hun begynner å bli litt vel stor for mamma sin del. Snart 2.klasse?. hvor blir tiden av? Regnet måtte jo komme tilbake på ettermiddagen. Da kledde jentene av seg og tok regndansen ute. De ELSKER å danse i regnet, godt vi bor for oss selv her på landet:)

Senga mi roper, ja og det gjør klesvasken også. Jeg får starte leggingen, rart hvor lang tid det tar fra jeg bestemmer meg for å legge meg til jeg faktisk er i seng. #husmor

-På lånt tid-


-Dager kom og dager gikk, Ikke visste jeg at de små øyeblikkene var selve livet-

Vi er tilbake i hverdagen og det synes jeg er kjempedeilig. Jeg liker rutiner, hvedagen og livet vi lever. Det er viktig å sette pris på hverdagen, de er det tross alt flest av. Hver dag prøver jeg å nyte alle de små øyeblikkene. Det kan være den første kaffekoppen, en deilig morgendusj, en liten jente som vil ha hjelp med å smøre brødskiven sin, fantasihistorier fortalt av en jente, en uventet kos, en liten hånd som søker min når verden blir for skummel, nyvasket hus, svett kropp, deilig mat, et kompliment osv. Det er viktig å ta vare på disse øyeblikkene og ikke bare la de passere foran nesa vår.

I Sommer har jeg kost meg masse sammen med familien min. Vi har spist alle måltider sammen, lekt masse, vært på tur og funnet alternative aktiviteter når været ikke har vært på vår side. Det er viktig å ta hver dag som den kommer. Vi lever en gang og hver dag må leves. Livet er her på lånt tid. Den siste tiden har jeg fått føle på sykdom og død mye nærere enn noen gang. Ganske skummelt. Mange i min omkrets har fått føle på sykdom selv eller hos noen nære. Det gir meg en påminnelse om at livet er her og nå.

Jeg velger å leve hver dag med energi, glede og positivitet. Måtte det vare lenge♥ Jeg er heldig som har disse to klippene i mitt liv ♥

En stor god klem til alle som opplever sykdom hos seg eller noen nære♥

CARPE DIEM!

M.Y.S.


Regnet pisker mot vinduene, lysene er tent og jeg har krøpet opp i godstolen. De siste dagene synes jeg luften har vært kald og crispy. Skikkelig ren luft. Er høsten kommet? Ikke vet jeg, men om den har det er det helt ok. Jeg gleder meg til høst og innekos♥

Denne høsten vet jeg blir helt sinnsyk! Jeg skal ta dere med på tidenes reise. Håper dere gleder dere like mye som meg? Det er så mye spennende som skjer at jeg nesten bobler over:)

Stuen er kledd for høst i beige-toner. Min all-time favorite. 
Pledd RM// Pute med metall-trykk// Lykt RM

Takk for alle som gleder seg over nyheten om større butikk og nye lokaler. Jeg storgleder meg, og gruer meg bittelitt til flyttingen?. En skikkelig tøff jobb, men verdt det tilslutt.

God natt!

Jeg skal Flytte på Meg!


Mange av dere har lenge vært nysgjerrige på hva jeg har drevet med den siste tiden. I mange måneder nå har jeg vært hemmelighetsfull. Prosessen har vært lang, slitsom, usikker og krevende. Etter mange uker med mye tanker så tok jeg tilslutt valget. Et valg som fortsatt er veldig skummelt, men også deilig å ha tatt. Det berører flere mennesker så vi har valgt å holde kortene tett til brystet. Nå som alle berørte parter er informert så kan jeg skrike det ut:  NÅ BLIR DET FLYTTING!

Jeg skal ikke flytte, men butikken min skal. Nå blir det større butikk med mange vinduer i front. Jeg har tegnet og laget meg mange planer for den nye butikken. Drømmeverden skal bli enda større, flottere og et enda bedre utvalg. Nå er jeg kjempespent, det er ganske skummelt. Men herremin som jeg gleder meg! 

Butikken skal flytte inn i Pyramiden, ta over lokalene etter Herreavdelingen. Så hva tror dere, blir ikke dette bra?

Jeg skal ta dere med på reisen med flytting, oppussing og fiksing av ny butikk. Og for dere som nå forventer dere Flyttesalg: det vil ikke bli noe særlig flyttesalg for jeg flytter en allerede flott butikk som bare skal bli større og bedre. Derfor er det ikke noe poeng i å selge ut varer som er basic eller nye. For ja, nå renner det inn av nyheter fra nå og utover. Høstnyhetene er jo så moro:)

DEN BESTE STARTEN


Hei Mandag! Ny uke, nye muligheter. Juli er et tilbakelagt kapittel, det er også all form for ferie for min del. Jeg har vært litt frem og tilbake mellom jobb og ferie, men noe ferie er det blitt. I begynnelsen av juli var jeg ganske dritlei jobben min og hadde mest lyst til å gi opp hele sjappa. Ferie har gitt meg så mye og det er en sann glede å være tilbake. Når man kommer på jobb og kjenner at smilet sitter løst, ahhh den følelsen. Jeg digger jobben og butikken min.  Nå er jeg kjempeklar for å gi jernet og gjøre dette til den beste høsten noen sinne! 

Mandag er den beste dagen å starte på nytt, en hel ny og ubrukt uke ligger foran oss. For meg er det ingen mandag uten trening. Selv om jeg avsluttet forrige uke med en god langkjøring må jeg igang igjen idag. Jeg har en energi uten like for tiden og føler meg så bra. Kroppen fungerer bedre enn noen gang! Mange av dere spør om det er en grunn til det. Og det er nok det. I tillegg til masse trening, sunt kosthold, nok søvn og lykkelige valg for mitt liv så har jeg også funnet vidundermiddelet. Mer om det i et eget innlegg. For dette må jeg dele med dere!

Kickstart uken med en god trenigsøkt du også. Det er jo så deilig når man er ferdig-trent!

Happy mandag, og smil til verden:)

Jentekveld og digg taco-dip!


God morgen fra fjellheimen! Jeg tok turen til fjells etter jobb igår, ungene har vært her i helgen. Luften er så ren og frisk, noe av det beste med fjellet. Nå begynner jeg å glede meg til sesongen begynner for vår del også her oppe. Høsten og vinteren skal nytes til fjells:)

Fredag var det jentekveld hos meg. Rart hvordan vi kaller oss jenter fortsatt? Tross i at alderen har rundet 30?..jaja?pytt pytt. Det blir feil å si damekveld. Jeg serverte taco, enkelt og godt når man ber inn etter jobb. Også var det jo taco-fredag. En tradisjon i jentegjengen vår må være den digge taco-dipen. Pappaen til en venninne som introduserte oss for den da vi enda kunne kalle oss tenåringer. Siden har den vært fast følge. Den MÅ du prøve, digg digg digg!

Du trenger: 1pk philadelphia ost♥ 1 boks rømme♥ 1 løk♥ 1 tomat♥ 1/2 glass tacosaus♥ raspet ost

Bland sammen philadelphia ost og rømme, legg i bunnen på en form. Skjær opp tomat og løk, legg oppå. Hell over ønsket mengde tacosaus. Tilslutt legg raspet oss på toppen. Server den med nachos og gjerne taco.Slike kvelder er gull verdt!

Ønsker deg en fin søndag. Jeg skal kose meg med mine♥

OSLOVE


Happy Lørdag! Tusen takk for alle som husket på meg på bursdagen min. Dagen feiret vi akkurat slik jeg liker og ønsket. En tur inn til Oslo By (som etterhvert er blitt en tradisjon nesten) hvor vi bare tuslet rundt og tittet, gikk på cafe, lekte på lekeplass og spiste is. Det aller beste må jo ha vært været dere. Solen skinte og varmet deilig. Hva er odsen for det etter dag ut og dag inn med dårlig vær? Jo, det skal jeg fortelle deg. Det var jo min dag og jeg har enda til gode å ha dårlig vær på bursdagen min. *bank i bordet*

Jeg var litt skeptisk til om dagen kom til å bli fin eller bare strevsom med to små i storbyen. Marielle er meget bestemt og vil helst ikke sitte i vogn mer. Men dagen gikk som en drøm. Ungene smilte, lo og storkoste seg. Vi tok dagen som den kom og stresset ikke. Det synes jeg er noe av det viktigste med tanke på små barn. Slottet, festningen og Aker Brygge ble besøkt. Vi reiste hjem i tide til å spise en sen middag hjemme. Planen var å spise middag i Oslo, men da er jeg redd dagen hadde fått en litt mindre hyggelig avslutning enn koselig. Det er greit å avslutte mens leken fortsatt er god:) Reker fra en fiskebåt på Aker Brygge og prosecco hjemme på terrassen var helt perfekt! (etter at ungene var lagt)

Det er fortsatt stas å ha bursdag!Oslo er en flott by! Helt perfekt å bo en time inna for en kort visitt og dra hjem til vårt hjem i landlige omgivelser:)