hits

september 2014

-Vår NYE leverandør-God mandagskveld♥ Håper uken har startet bra?:)

Nå er tiden inne for å introdusere vår nye leverandør i Drømmeverden interiør. Dette er en leverandør jeg lenge har hatt på listen og nå er det endelig klappet og klart. Personlig har jeg likt dette merket i mange år, tenk nå skal jeg få selge det i butikken min! *Lykke* Jeg vil ønske velkommen:

♥LEXINGTON♥

Dette er en leverandør med mye fint innen tekstiler i utrolig god kvalitet. Det finnes ingen bedre håndklær enn disse, de kan vaskes og vaskes og holder seg like fine. Vi har hatt våre i 6år nå og de er akkurat som da vi kjøpte de. Når det kommer til sengetøy går Lexington alle en høy gang. Har man først sovet i dette vil man ikke ha noe annet. Jeg kjøpte et sengesett for 5år siden og vi bruker det ofte. Mannen er faktisk enig i at det er vårt beste og han bryr seg fint lite om slike ting:) 


Dette kommer til å bli perfekt sammen med resten av varesortimentet hos oss!

Så hva synes du, blir det bra?

Klem fra Margit

 

-Dinner for Two-


God Søndag♥

Dagen så langt har vært så fin! Jeg har fått en god løpetur, fått unna masse kontorarbeid og gjort en del i huset. Jentene er vel fremme på fjellet og koser seg. Vesla har en tendens til å "gulpe" litt på lange kjøreturer. Noen som har tips mot reisesyke? Hun sitter vendt feil vei slik hun skal, og vi ønsker helst ikke å måtte snu henne.

Alene hjemme uten barn gir oss sjansen for å kose oss bare oss to! Idag blir det dinner for two. Kanskje vi snurrer en film etterpå? Det er lenge siden det. Jeg får legge opp maten her, mannen er snart klar for middag:) Han har en overraskelse til meg, jeg er spent!
Fortsatt fin Søndag til deg!

Margit

-Pudderrosa husmorferie-

God Søndag kjære lesere!

For mange er høstferien igang. Kanskje er dere på fjellet og koser dere? Våre to søte små har jeg akkurat vinket avsted til fjells. De skal kose seg der noen dager mens jeg og mannen jobber. Så blir det fjelltur på oss mot helgen:) Da skal vi gjøre istand vårt krypinn. Alt er bedre enn ingenting:)

Huset er så stille uten barna. Jeg er veldig sjelden alene hjemme uten de. Nå kan jeg faktisk høre kjølehjørnet dure, gud for en irriterende lyd! Jeg har slengt meg ned på sofaen med en kaffekopp, det gjelder å nyte og gjøre ting jeg ikke får gjort ellers nå. Idag var sofaen veldig god, det merkes på kroppen at det har vært full rulle i 6dager. Denne uken blir ikke noe mindre stress, selv om barna er på ferie. Jeg har en to-do liste både hjemme og på jobb. Det skal bli godt å krysse av! Prosjektet vårt på jobb nærmer seg ferdig, dere skal få vite om kort tid hva det er:)

Pudderrosa har inntatt sofakroken. Jeg ELSKER rosa!


Pudderrosa pute // Menton fat RM// serviettholder RM // Linpute // Linløper 

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og komme meg ut på løpetur. Ukens 6 og siste treningsøkt. Det er deilig å være så godt igang. Kanskje du skal trene idag også? Det skal bli godt å klarne opp hodet litt før jeg har noen timer med kontorarbeid foran meg. Ikveld blir det date med mannen♥

Perfekt søndag♥

Klem fra Margit

 

Tid for kjøkkenkos!

God morgen!

Gårdsdagen var en spennende dag. Jeg gikk fra innkjøp til innkjøp. Allerede neste uke vil vi få varer fra en ny interiør-leverandør. Noen varer butikken ikke har fra før. Det er med stor glede jeg ønsker dette velkommen:) Jeg skal avsløre iløpet av helgen til dere.

Butikken har mye varer fra Riviera Maison nå og flere paller er også på vei fra Nederland. Ikke rart dette er min favoritt, de har produkter til alle og enhver og til alle husets rom. Vi oppgraderer kjøkkenavdelingen i butikken for tiden. Mye er kommet og mer er på vei. Nå når høsten herjer ute er det ekstra kos å stelle på kjøkkenet. Desverre har jeg ikke så god tid til dette på hverdager, men elsker å kokkelere i helgene. Gjerne sammen med de små♥ Hvorfor ikke gjøre det i skikkelig Riviera Maison style?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg utfordrer deg til å ta kjøkkentjenesten denne helgen. Lag noe godt til deg selv og de du er glad i:)

 

God helg!

Margit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 måneder igjen til jul!

Hei og hopp!

Vet du hvilken dato det er idag? Jo, 24.september. Det vil si at det er 3 måneder igjen til jul! Jeg elsker julen og har allerde planlagt den en stund. Som butikkeier må vi være tidlig ute med å planlegge julen. Det er vår beste tid omsetningsmessig så da gjelder det å ha nok varer, og ikke minst riktige varer. Julevarene er stort sett bestilt for min del. Godt å slippe det midt oppi alt det andre.

 

I juni var jeg en tur i Nederland for å shoppe inn høst og jul fra Riviera Maison. Jeg besvimte nesten av alle de fine utstillingene. Tenk å få et snev av julestmning i juni da dere! Her kommer et knippe av bilder jeg tok på showrommet. Jeg lar de tale for seg. 

Rart jeg gleder meg?

Dette kommer til å bli den beste høsten og ikke minst julen i Drømmeverden. Jeg har de beste leverandørene med på laget! Jeg kan love en ting: her skal det bugne og butikken skal skinne:)

 

Imorgen drar jeg inn til Oslo for innkjøp. Siste klesinnkjøp for vår/sommer for denne gang, denne gangen skal jeg til Timo. En av mine favoritter♥ Etterpå går turen til en helt ny interiør leverandør som jeg er så glad for at skal bli en del av Drømmeverden. Dere kommer til å elske det!  Bilder kommer en av dagene tenker jeg:)

 

Nyt lille lørdag dere!

Margit

 

 

Over og ut!

God kveld og snart natt!

Håper dagen har vært fin? Som vanlig har dagen min bestått av mange gjøremål. Viktig å ikke ligge på latsiden. Ettermiddagen har jeg kost meg med mine søte to små, middag, bading og barnetv.  Begge begynner å bli så store jenter og jeg merker til stadighet endring i hva de kan:) Jeg nyter tiden sammen med de nå mer enn noen gang. Det er viktig å nyte tiden og ta vare på øyeblikkene. Siden jeg jobber en del og har mange baller i luftet hele tiden setter jeg ekstra stor pris på tiden sammen med jentene. Da jeg var i permisjon var jeg ikke like flink til å dette, kan være jeg hadde for mye tid:) 

Etter kveldens treningsøkt ble jeg helt slått ut. Det er så deilig å sove i egen seng igjen, ingernting er som det! Skjønner ikke at mannen klarer å sove borte hele uken når vi har verdens beste seng hjemme. Hihi! Vel, jeg klager ikke for jeg har all verdens plass. For meg er det viktig med et ryddig og innbydende soverom. Ofte er detet rommet det siste vi prioriterer eller pusser opp. Mange bruker også soverommet som bod. Mens vi bygget huset vårt bodde vi i et gammelt hus her på gården. Der var veggene okergule og listene vinrøde. Lekkert! Da kjente jeg virkelig hvor viktig det er med et soverom man trives i. Ofte er det ikke så mye som skal til heller. Jeg skal gjøre noen små endringer på vårt soverom om noen uker. Da skal dere få se:)

Litt blogging fra sengekanten før jeg skal si: over og ut!Nattaklem fra

Margit

Barfota i Fjellheimen!

God mandagskveld og ny uke♥

Håper uken har startet bra? Min dag har flydd av sted med levering av barna, trening, jobb, hente barna, middag, turn og nå litt kveldsjobbing. Litt å ta igjen etter en helg på tur. Og høstdagene i butikken denne helgen var så bra, mye folk og røre. Når det blir en del å rydde og fikse opp etter helgen skjønner man at den har vært hektisk:) 

Denne helgen tilbrakte jeg i fjellheimen på Dagali sammen med mange fine frøkner♥ Det ble mye god mat og drikke, utendørs jacuzzi, rafting, skravling og utrolig mye latter. Slike helger lever jeg lenge på! Vi hadde utdrikningslag for en av frøknene i gjengen som skal gifte seg på selveste nyttårsaften. Når brura endte lørdagskvelden med å hoppe i boblekaret med klær på tenker jeg at kvelden var topp:)

Søndagsmorgenen våknet jeg tidlig og tok meg en løpetur da solen kom frem. Det ble en topptur rett bak hytta. Jeg gikk/løp til toppen og endte med blodsmak i munnen og melkesyre i bena. Men gud så deilig det var etterpå. Fin start på dagen før man skule sitte mange timer i bil. 

Fjellheimen er så vakker nå som den bader i grønt, gult, rødt og oransje. Det er bare å dra på seg anorakken og komme seg ut♥Barfota anorakk // Mou sko // Please bukse

 

Her ikveld er det bonderomatikk på skjermen, pledd og en kopp med varmt. Til tider så pinlig å se, men jeg klarer ikke la være:)

Klem fra

Margit

Rafting Dagali

God Lørdagskveld♥

Nå er jeg på hyttetur på Dagali med en fin fin jentegjeng. Vi drikker ut ei venninne i gjengen. Igår hentet vi henne hos frisøren og satte snuta mot fjellet. Hun ble totalt overrasket! Moro. Idag var den store begivenheten rafting.

Jeg var på vei til å snu og kaste inn hånkle da vi nærmet oss start. Etter noen runder med meg selv satte jeg meg i båten. Jeg var stiv som en stokk og livredd. Men etter første stryket løsnet kroppen og smilet kom på. Fy så moro! Skikkelig adrenalin kick!

Båten ble til stadighet fylt med vann, dunket hit og dit. Vi hoiet og skrek. Det morsomste var å fyke ned strykene. Dette kan virkelig anbefales! Vi raftet med Dagali opplevelser. Flinke instruktører og fantastisk opplevelse!Nå er utdrikningsvalget godt igang, jeg må henge i stroppen her:)

Nyt Lørdagen,

Margit

Høsstemning

Hei på deg♥

Idag var det skikkelig høst ute, bare 6,5grader da vi gikk til bussen. Og med denne tåken som lå over landskapet som en dung dyne var det vanskelig å se om bussen kom. Det var ikke noe problem for 6-åring, hun kunne godt høre etter om den var i nærheten:) Det er så koselig å tusle bort til bussplassen sammen med skolejenta og lillesøster som sitter pakket godt oppi vogna. Jeg rekker å dra med meg en kaffekopp til turen, god start på dagen. Tilbake hjemme blir det barneTV på vesla mens jeg får litt tid på badet. Morningen går i ett, men gud å mye vi rekker:)

Med deilig høst ute er det så kos å krype opp i sofaen med en kopp tea. Jeg tenner masse lys og fyller sofaen med puter og pledd, denne sesongen må nytes til det fulle. Elsker å lage cosy stemning inne, man skal ha lyst til å slenge seg ned♥ Kombinasjonen med deilige tekstiler, rotting, sølv og grovt tre er perfekt! Og denne høsten har jeg falt for fargen 

BURGUNDER!Burgunder pute // Blomstrete pute // Rottingpotte // Serviettholder

 

Denne helgen er det Høstdager i Åmot sentrum. Det vil være boder med mye spennende, hoppeslott, hesteridning, bakgårdssalg, musikk, og butikkene er fylt opp med høstvarer. Hva med å starte på julegavene? Nå er vareutvalget supert! Vel, jeg gleder meg ihvertfall til en fin helg:)

Høstklem

Margit

 

 

 

HØST

God kveld♥

håper dagen har vært fin? Jeg har krysset av mange ting på to-do listen min idag, for en effektiv dag! Jeg elsker å lage lister på alt, og deretter krysse av. Ingenting er som en liste som er fullstendig krysset ut! Idag hadde jeg første foreldresamtale på skolen, nå skjønner jeg virkelig hvor stor jenta vår er blitt. Rart at jeg ikke føler meg en dag eldre:) *smiler lurt*

Høsten er en fin garderobe tid, faktisk min favoritt. Det bugner av ullplagg, strikk, kjoler, skjerf og støvletter i butikkene. Nå kan man med god samvittighet kjøpe masse deilige plagg for sesongen er jo så lang, helt til påske. Er du ikke enig? Denne sesongen er det mye store ulljakker, gjerne over en kjole eller skjørt. Med noen grove strømper er man rustet for en kjølig dag. Jeg ELSKER denne moten! Ikke bare er det deilig å bevege seg i, men man føler seg også så fin. (les: kvinnelig) Kjole-minus // Kåper-minus // Ankelstøvletter-Debbie // skjerf-Tmo

 

Nå roper senga på meg. Idag sovnet jeg nesten til barne-TV. Ryggen verker mer enn vanlig ikveld, håper det gir seg til imorgen. Liker ikke at det nå føles som det går feil vei. Nå som jeg var så på gli! Godt jeg har så mye god hjelp rundt for å få meg frisk igjen♥

 

God natt klem fra

Margit

høsttyling på kjøkkenet!God kveld fra kjøkkenet♥

Håper tirsdagen har vært fin. For min del har det vært en veldig fin dag. Mye å gjøre på jobb, mye unnagjort og en fin ettermiddag med jentene mine. Rutinene i heimen begynnner å sitte og alle har vendt seg til de. Det har tatt litt tid å få dagene til å gå på gli uten for mye sure miner og gråt. Med en barnehagejente, en skolejente og en mamma med butikk krever det sitt siden mannen jobber borte. Nå er alle uthvilte, forberedte og klare for en ny dag. Whats the key? Planlegging, gode rutiner og tålmodighet♥

I helgen fikk jeg stylet kjøkkenet til høst. Valget falt på blått, en god blanding av mørkeblått og lyseblått♥ Det siste året har jeg fått slik sansen for den blå skalaen, før var det rosa, rosa og rosa. Hele huset vårt har jeg holdt i en fin fargeskala av jordfarger, i kalde farger. Det sprer seg fra hvitt, grått og lin. Dette gir en fin lunhet og et enkelt lerrett å jobbe med. På en enkel og forholdsvis rimelig måte endrer jeg stylingen fra årstid til årstid, og litt etter humor. Den enkleste måten å endre uttrykket på er ved hjelp av tekstiler, selv er jeg kjempeglad i puter! Jeg har en fin samling av puter i en "ren" fargeskala som hvit, lin, grå og metaller. Deretter tilsetter jeg en farge og evt et mønster for å skape en steming. I høst falt valget på en mørkeblå volangpute og blomstrete puter i blåtoner, de andre putene hadde jeg fra før.

Når det kommer til selve interiøret kjøper jeg gjerne gjenstander med litt størrelse, jeg liker ikke så mye nips. Små telysestaker og annen småpynt setter jeg sammen på et fat, det virker ryddigere. Mange av lyktene og fatene mine kan jeg lett style etter sesong ved hjelp av kongler, mose, julekuler, skjell, roser, bånd osv. Da slipper man å bytte de store tingene. Kjøp heller de store tingene du virkelig ønsker deg og endre de etter årstid, eller bare bytt plass rundt om i huset.

For å få en rød tråd i stylingen velger jeg gjerne kubbelys, brikker/løpere, servietter og små telysholdere i samme farge som putene. Blomster er veldig viktig i vårt hjem. det skaper hygge. Jeg elsker å matche de til resten av interiøret og gjerne årstiden. Denne gangen ble det en hvit hortensia, ikke bare er det er stor favoritt, men det er ikke så mange blå blomster jeg liker. Interiør Riviera Maison: Servietter // Rottingbrikker // Rottingfat // Serviettholder // Champagnekjøler // Hurricane liten

Tekstiler: blomstret pute blå // volangpute blå // løper blå // pute lin

 

Har du stylet hjemmet for høst?

 

Klem fra Margit

Fra det ene til det andre!


Hei fra Sofakroken♥

Nå var det deilig å dumpe ned i sofaen. Nok en dag har gått slag i slag. Dagen startet med et morgenmøte, selvfølgelig etter levering av begge barna på hvert sitt sted, før dagen på jobb startet. Jeg klarte å legge igjen laderen til macen hjemme så da uteble alt av PC aktivitet. Men dagen i butikken ble ikke lite produktiv av den grunn, nå er det mer enn nok å gjøre. Også så mye besøk idag og da, koselig på en mandag♥

Idag tidlig var det skikkelig kaldt og tåkete, følelsen av høst kom innover meg. Da er det kjempedeilig å pakke seg inn i en myk, stort ulljakke. Denne høsten har jeg kjøpt meg flere slike, og de brukes til alt! Jeg mikser de sammen med både bukser og skjørt eller kjoler. Perfekte når det er kjølig og kan lett åpnes eller taes av om solen skulle varme utover dagen. Akkurat som idag! Min grå teddyjakke har jeg allerede fått brukt mye, finnes her Er du også fan av Tees skjørtene fra TiMo? De er blitt en del av basis garderoben til veldig veldig mange, inkludert meg selv. Nå har sortimentet blitt utvidet ytteligere med en Tees kjole. Den er laget i en superdeilig bomullskvalitet som gjør den så comfy på kroppen. I siden har den drapering a la skjørtene. Så enkelt, men alikevel så brukervennlig. Den kan mikses med smykker, skjerf, store jakker, pumps, boots?ja alt etter bruk og ønske! Sleng på en grov strømpebukse og du er klar for sesongen vi har i vente:) Finnes her

// SKO Debbie // Angora skjerf Timo//

Dagen ble avsluttet med foreldremøte?.igjen. Nå merkes det at jeg har et barn på skolen og et i barnehage. Det gjelder å holde tunga rett i munnen, og A-planen tett til brystet:) Uken fikk ingen start med trening idag, rett og slett var det ikke rom for det. Godt jeg avsluttet uken igår med ukens 6.trening. Imorgen er det på´n igjen♥

 

Lucky Tirsdag alle sammen, lag en fin dag♥

Margit

 

 

Morningbliss


God morgen til deg♥

Deilig å nyte en deilig frokost sittende til en forandring. Hverdagene blir det gjerne en matbit ved kjøkkenbenken mens jeg forer barn og lager nister. Ingenting er som lange morninger, tente lys og barn som koser seg med barnetv. Vi er heldige som får oppleve hverdager og helger. Da setter man ekstra stor pris på de lange morningene. Idag skal vi tusle rund i pysjen en liten stund  til før vi tar fatt på dagen. Koppen med kaffe skal drikkes nå før innholdet blir kaldt slik det ofte pleier. Digger de nye koppene våre! De har "double wall" så de holder lengre på varmen og koppen blir ikke varm på utsiden. I tillegg er de jo rett og slett vakre:) Finnes her
Nye brikker fra Riviera Maison har jeg unnet meg. Jeg elsker å dekke bordet vårt med brikker til hverdags og fest. Foreløpig har vi en til hver av oss voksne, men jeg må ønske meg flere. Gøy å kunne dekke til mange! Flere enn meg som liker disse? Vel, de ligger klare her

 

Idag skal vi rydde ute og fikse noen ting på den lange to-do listen vår for denne høsten. Huset skal være klart til jul og alle prosjekter være avsluttet. Det gjelder å henge i for det er ikke lenge til jul. Høsten flyr altfor fort. Bare å nyte♥

 

Kaffeklem fra

Margit

Kveldssysler!

Fredagkveld♥

Har du noen spennende planer for helgen? Jeg elsker tanken på at hele helgen ligger foran meg. En helg uten jobb, reise eller de helt store planene. Denne helgen skal vi bare kose oss som familie, fikse litt på rommet til Marielle og se på mannen kjøre rally. Imorgen durer jeg og barna til Rudskogen for å se mannen og Olga i farta. Gleder meg til å se Olga i full driv. For de som titter innom her for første gang, så er Olga mannens rallybil. Jeg døpte henne Olga siden hun er en god gammel dame i sin beste alder med brede hofter og mye krutt:) I will show you!

Siden mannen har reist i forveien har jeg huset for meg selv ikveld. Og hva gjør en interiørgal turbo mamma da? Jo, hun vasker, rydder, fikser og stæsjer. Jeg lager HØST på kjøkkenet. Noen snikbilder ble det fra den koselige kroken vår, fylt med stearinlys. Det er ikke så mye som skal til for å endre et rom fra en årstid til en annen. Vil du se hvordan jeg gjør det? Jeg skal ta bedre bilder i dagslyset, men jeg måtte bare vise litt!

 

Imorgen kommer jeg til å være så støl, kjenner det allerede nå. Igår fikk jeg inn en deilig benøkt på gymmen, mens idag ble det en god løpetur sammen med vesla. En uke siden sist tur, kjenner jeg har savnet det veldig.  Det er så deilig å kjenne seg sterkere og sprekere enn på lenge! Jeg jobber meg sakte men sikkert gjennom denne prolapsen jeg hadde i ryggen for et lite år siden. De smertene jeg har hatt skal jeg ikke ha igjen. Daglig har jeg stiv, vond og smertefull rygg men det kommer seg bittelitt. Målet mitt er å bli helt frisk og skikkelig sterk. Det gjelder bare å ikke gi seg! ♥

 

GOD HELG!

Margit

Chess and Lace

God kveld! Tenk nå er det snart helg?igjen. 

Idag var vi mannsterke på jobb, så nå er butikken begynt å ta skikkelig form. Total ommøblering, ny farge, masse nye varer innen interiør og klær. Nå bugner det av godsaker, rart jeg elsker butikken min. Jeg skal få tatt noen nye bilder til dere snart, for nå fortjener den å vises frem. I tillegg har vi startet på et spennende prosjekt som vil gjøre alt komplett. Dere skal få se etterhvert. ♥

Vi har fått inn den fineste genseren jeg har sett! Offwhite blondegenser som er som en drøm. Sett noe så vakkert? Endelig kom også skjerfet fra Timo som jeg har ventet på siden innkjøp. Passer til så og si alt og blir med meg i hele vinter siden det er ull i det. Tulle seg inn♥ Supert til ulljakken min i bordoux også. 

 

Blondegenser By Timo //  Skjerf By Timo // skjørt By Timo // Sko Debbie

ENDELIG er mannebeinet kommet hjem igjen. Han har nesten ikke vært hjemme på 3uker. Sånn er det når han jobber og bor hjemmefra på hverdagene. Da blir det PC fri og sofadate♥

Freaky Friday!

Margit

 

Mange baller i lufta!

Hei på dere! Alt bra?

Denne frøkna har litt for mange baller i lufta akkurat nå. Det gjelder å sjonglere de riktig nå for å ikke miste noen. Første prioritet nå er å få butikken ferdig og style den opp. Vi mottar så mye fine varer hver dag nå at jeg går snart spinnevill. Desverre rekker ikke tiden til å knipse bilder og dele med dere på facebook, instagram, blogg og nettbutikk. Men med tunga rett i munnen så kommer vi dit veldig snart. Butikken er snart ferdig oppusset, bare noen småting igjen. Nå gjenstår bare en liten overraskelse til våre kunder, gled dere! Dette blir så fint for butikken og konseptet. Hoho, jeg skal både fortelle og vise dere snart!

Jeg sitter med en ny FIN bestilling til butikken, så jeg får hive meg rundt her. Nå kommer det snart enda mer fine varer, hvor skal dette ende? Hjemmet vårt skal fikses og ordnes til helga. Gleder meg. Her trenger det et skikkelig røsk for denne frøkna har ikke vært så mye hjemme i det siste.

Fin kveld til deg!

Margit ♥

Jeg flytter til ny Blogg!

Da er min nye blogg klar og jeg flytter.
Som jeg skrev her om dagen har jeg nå blitt en del av Side 2/Nettavisen sine bloggere. Dette blir så spennende! Håper du vil fortsette å besøke meg her:Nytt innlegg er alllerede lagt ut idag:)
Mine gamle innlegg fra denne bloggen blir lagt over til min nye blogg så ingenting blir borte. 
Bordoux

God Tirsdag kjære lesere♥

Og velkommen til min nye blogg. Jeg er så stolt at jeg nå gliser fra øre til øre!

Herremin som livet smiler for tiden. Ny blogg, nyoppusset butikk, nyheter i alle kriker og kroker på jobb, to fine jenter og en flott mann. Jeg kan ikke ønske meg mer!           Eller jo, flere timer i døgnet hadde vært noe. Hver dag går jeg hjem fra jobb uten å føle meg ferdig og klar for å avslutte. Butikken og nettbutikken vokser og det samme gjør arbeidsoppgavene. Jeg liker ikke å føle at jeg ikke strekker til på alle plan. Ihvertfall ikke ovenfor mine kunder. Litt rusk her og der kan jeg tåle nå i disse oppussingstider og utpakking av nye varer, men ikke tanken på at mine kunder ikke får 110% fornøyd service. Men jeg lover, det jobber jeg med å få på plass. Tusen takk til dere som sender meg og mine ansatte gode ord, det varmer når man står på som verst.

Antrekket hjem fra Praha var comfy for en lang reise hjem, men alikevel er det viktig å føle seg fin:) Min kjære knipset noen bilder av meg utenfor hotellet. Jeg har virkelig flyttet inn i skjørtene fra ByTimo, noe alle bør ha i sin basis-garderobe. Med en varm og myk jakke til var jeg klar for det meste, varmt ute og kaldt på flyet. 

 


 
Jakke Bordoux- drommeverden.no // Bluse-drommeverden.no// skjørt- drommeverden.no

 

Fin fin kveld til deg!

Margit

 

Visiting Prague!


God Kveld!
Det beste med å reise vekk er å oppleve masse nytt. Det verste med å komme hjem igjen er alt som må taes tak i etter noen dager fri. Jeg startet denne dagen hardt og brutalt med et morgenmøte med regnskapsfører før jobben kalte. Butikken begynner virkelig å ta form og skinne som en diamant. Oppussingen er så vellykket, gleder meg til å se det fullstendig ferdige resultatet. 
Nå er det bare å henge i, ting gjør seg ikke selv:)

Jeg har samlet noen av bildene fra turen vår til Praha. En fantastisk flott by som jeg gjerne drar tilbake til. Byen er stor med mye fin arkitektur og flotte bygninger. Shoppingen kan man heller ikke si noe på:)
Vi trasket over Karlsbroen, et must når man besøker byen. En båttur på elven ble det også. Ellers trasket vi gatelangs og opplevde det som kom på vår vei:)
Været var nydelig denne helgen, snakk om å få den perfekte stemningen.

      

        


-Mannen er GAL!!!-
Siste dagen spiste vi deilig 3retters på taket av Praha, takterrassen på Hotel U prince. 
Her hadde vi nydelig utsikt utover, kjempegod mat og drikke. 
Nydelig utsikt når kvelden kom


Praha kan anbefales på det varmeste!


Kontrakt signert!

Vel hjemme etter en fantastisk tur!
Jeg rakk akkurat inn døren før de små skulle legge seg. Godt å klemme litt på de først, og overrekke gavene vi har kjøpt. Mannen har reist rett til jobb så han er ikke hjemme før torsdag kveld. Da er det godt å ha skype og facetime!
Koffertene er pakket ut, sekker og alt annet er klart for morgendagen og jeg er i seng. Deilig å være klar og forberedt på nok en ny uke. Jeg har såvidt tittet gjennom bildene fra Praha, noe skal nok dryppe på dere også.

Nå kan jeg avsløre en liten hemmelighet for dere!
For litt siden hadde jeg et møte ifm denne bloggen. Nå er kontakten signert og jeg kan foretelle.
Om kort tid vil denne bloggen få nytt navn og ny plattform (og adresse, men jeg skal si fra). 
Bloggen blir nå flyttet til blogg.no. Jeg har signert kontakt med mediahuset nettavisen, snart er bloggen en samarbeidsblogg med Nettavisen/Side2. Jeg er så takknemlig og ydmyk over å få denne muligheten.
Tenk at min lille blogg som startet som en hobby for 3år siden får en slik mulighet. 
Jeg bruker utallige timer med foto, redigering, tekst og planlegging før hvert innlegg. Nå er det godt å føle at man får igjen litt for alle arbeidstimene. 

Tusen takk til alle dere som bruker tid på å titte innom, lese, se på bilder, lar deg inspirere, legger igjen hyggelige hilsner og shopper i nettbutikken min. Uten dere lesere hadde ikke Villa Drømmeverden ekistert. 
Mannen kom hjem med hvit hortensia og et supersøtt kort til meg. 
Han er stolt av frua si:)

Da gjenstår det bare å ønske deg en fin mandag, krysse fingrene for at det ikke blir en blåmandag!

Høst i stuen!


God morgen fra Praha!
Igår gikk dagen med til innkjøp hos leverandør i Oslo og deretter flytur til Praha. Vi kom frem til hotellet igår kveld, så nå gleder jeg meg til å se meg rundt. Vet jo knapt hvor vi bor.
Første stopp er motemuseum. Deretter blir det lunsj og shopping.

Før jeg overlot hjemmet til tante og mine små fikk jeg høstet opp stuen litt. Nå er jeg virkelig klar for koselige kvelder med stearinlys og hygge:)
Litt lyng på bordet, nye puter og litt rotting gjør susen!
Blomstrete pute  her og burgunder pute  her.God helg kjære lesere!

Teddy Bear!

Vi er kommet til september måned og da er virkelig høsten her.
Det finnes ikke noe bedre enn å tulle seg inn i deilige varme gensere og skjerf. Det gjelder å holde varmen selv om det blir kaldere ute.
"Teddy" stoff er så tøft og så utrolig bløtt. Jeg elsker den nye genseren fra by Timo. 
Finnes  her

Please jeansen er kommet i en ny mørk farge med lyse sømmer. Denne gangen er den ikke slitt, men helfarget. Den må bli med meg hjem til høstgarderoben! Finnes  Her
Eller til Praha i første omgang. Vi reiser dit allerede til torsdag. Jeg har jo ikke engang rukket å vente og glede meg, denne sensommeren har gått altfor fort.

Butikken blir så griselekker!
En litt mindre tenkt endring har blitt til total make-over for hele butikken. Det kommer nyheter på løpende bånd nå, vi rekker nesten ikke pakke det ut og få det ut i nettbutikken. Moro når kundene shopper fra eskene:)

Nettbutikken er oppdatert med nyhetene til Greengate, masse fint som er på plass. 
Glede!

Jeg har shoppet med meg noe deilig høstvarer hjem, nå skal stua høstes opp. Titter innom imorgen med bilder. So long!

Barnerom inspo!


Jeg har surfet rundt etter inspirasjon til barnerom.
Veslemor trenger å få rommet sitt ferdig innredet. 
Hun har et hvitmalt rom med seng og noen få møbler, samt noen esker med "rot". Det gjenstår å se gjennom disse eskene og kvitte oss med det vi ikke trenger. 
Inntil nå har hun lekt i stuen, vi har en stor lekekrok der. Nå begynner hun å vise interesse for storesøster sitt rom, så da er det på tide med egen lekerom.

Jeg har nå bestemt meg for tema og stil. Hun skal ikke ha et prinsesserom med for søte detaljer, men litt rosa blir det. Marielle er en tøff jente, og det skal vises:)

Jeg synes det er vanskelig å finne fint interiør til barn. Derfor har jeg tatt saken i egne hender. Og vet dere hva? Masse godbiter er nå på vei til butikken min!
Er ikke det moro?
Det vil komme en del interiør, leker og fine gaver/dåpsgaver til gutt og jente.
Gleder meg til å style rommet hennes og vise dere!!!
Vurderer å male en vegg i gråfargen vi maler i butikken nå, for den er så fiiiin.

Happy Happy!