hits

oktober 2014

Hei fra sofaen!

God kveld♥

Noen ganger kjennes sofaen mer ut som en venn enn andre ganger. Flere som kjenner seg igjen? 

Jeg startet dagen med en god styrkeøkt, ukas 4 økt. Det er digg å kjenne at vektene blir lettere og byttes ut med større vekter. Kroppen er blitt sterkere, ryggen bedre og humøret er på topp. Trening er topp! Finner du ikke gleden, inspirasjonen, motivasjonen eller energien for trening? Anbefaler deg å ta kontakt med nærmeste treningssenter og få litt kyndig hjelp, sett opp et treningsprogram. Husk at det er den første tiden som er tøffest. Etterhvert som man får det inn som en del av hverdagen blir det lettere. Jeg har selv trent mye fra jeg var 14år, nå kunne jeg ikke tenke meg et liv uten. Dette året har det vært alfa og omega for å bli frisk. Ryggplager eller ikke, trening er godt for kroppen.

Ja, da ble det litt treningsprat idag. Sånn kan det gå når man ligger som et slakt på sofaen og er sliten i både hodet og kroppen:) Prøver å samle nok motivasjon for å lette på rompa og dra bort i låven en tur. En ny hylle skal flytte inn i butikken som tidligere har vært i fjøs-butikken min. Forresten en ny LOVE har flyttet inn her. Jeg er så forelsket! Titt innom imorgen for å hilse på:)

Klem fra sofasliter Margit

 

-Soverom i Vinterdrakt-God kveld til dere♥

Som lovet skulle jeg vise dere et rom jeg bruker mye tid i. Flere som skjønte at det måtte være soverommet? Hvis jeg er flink til å legge meg innen fornuftig tid så er dette rommet jeg tilbringer flest timer per døgn. I tidligere boliger har soverommet blitt prioritert sist når det har kommet til oppussing og innredning. Da vi bygde igjen for 2år siden stod et lekkert soverom med walk in garderobe og hovedbad øverst på listen. (sammen med stort kjøkken, åpen stue, stor hall osv). Ikke rart mannen ble litt oppgitt. Faktisk var hustegningen jeg tegnet først på 300kvm på ei flate. Haha! DET er jeg glad det ikke ble til:)

Nå som vi går mot en mørkere tid og kanskje litt snø etterhvert synes jeg det er hyggelig å la soverommet gjenspeile dette. Jeg jublet da pelspleddet og putene fra Riviera Maison endelig kom til butikken. Dette har jeg geldet meg til siden jeg så det på showrommet i sommer. Pesen skaper den helt rette følelsen på soverommet! Nye gardiner er også hengt opp, linfarget med sølvskimmer. To die for! Jeg liker miksen av groft, pels, lin, skimmer og sølv. Den helt perfekte matchen for å skape en vinterfølelse.

Pelspledd // Pelspute // You&me pute // drivved ramme // Gardiner// 

For en fin dag jeg har hatt! Håper dere kan si det samme? Vel, jeg har fått stylet og ordnet her hjemme og tatt masse bilder til dere. I tillegg har det kommet så mye nyheter som jeg har fått fotografert og kommer ut på nettet som perler på en snor. Jeg elsker å være effektiv! Min lille hjelper har vært så flink idag. Hun retter på puter, rydder, plukker opp ting og vil helst holde kamera. Det vil si at hun stort sett skal gjøre akkurat det samme som mammaen sin. Marielle går hakk i hel, sier mamma 100 ganger og gliser til meg. Hun elsker å få være med meg på ting og det varmer så langt inn i hjerte♥ 

Pernille kom med bussen etter skolen. Idag fikk jeg ikke lov til å møte henne på bussholdeplassen, hun ville gå hjem alene. Når klokken nærmet seg begynte jeg å trippe, hønemor som jeg er. Ikke lenge etterpå kom snuppa inn døra og ropte: mamma, her er jeg. Jeg smeltet♥ Hun er blitt så stor på kort tid. ja, det har fatisk begge jentene blitt. Denne høsten har det skjedd mye forandringer. Flere som merker at tiden bare løper?

-Mini Me-

 

God natt til dere!

Tips! Jeg har en giveaway på instagram nå. Følg oss på @drommeverden_no så får du se:)

Nå hører jeg pelsen rope helt hit. Gleder meg!

Margit

Pels og metaller!


God Onsdag♥

Jeg titter innom for å si hei og ønske dere en fin onsdag. Idag har jeg shoppet med meg masse fint hjem som skal opp. Herremin som jeg gelder meg! Herlighetene her skal piffe opp et rom jeg bruker ganske mye tid i. Kan du tippe hvilket? vel, jeg skal vise dere resultatet. Kanskje allerede ikveld:)

Idag har jeg hjemmekontor. Huset skal styles, bilder taes, nyheter ut på nett, mailer besvares og varer bestilles. Jeg koser meg også hjemme med veslemor. Deilig å ha litt tid med henne også, tiden går så fort og hun vokser til. Hun er med på fiksingen her hjemme. Hun hjelper til så godt hun kan♥ 

Nei, jeg får fortsette her mens hun sover. Da har mor kontortid:)

Vi blogges!

Margit

 

-Let Life Surprise You-

God kveld♥ Uken er godt igang for min del, for deg også? 

Jeg har rukket så mye denne uken, klapp på skulderen! Det finnes nesten ikke noe bedre enn å kjenne at man har vært effektiv og fått unna mange ting som har tynget meg. Det må være den "ekstra" timen vi fikk etter at vi stilte klokken, ja det sier vi. Jeg merker at morningene er lettere nå, deilig at det er lyst når vi går til bussen litt over 07. Også er det jo litt koselig med mørke kvelder. Vinn-vinn! Herremin som det blåser for tiden. Idag trodde jeg alt skulle velte over ende! Jeg krysser fingrene for at trærne rundt huset vårt ikke velter. For da trenger jeg en handymann:) 


 

Jeg har fikset opp litt på gjestebadet. Det er også badet til de små prinsessene må vite. Pernille er veldig klar på at det er hennes og Marielles bad. Der har de alt av hårsaker, såper, kremer og søte små rosa tannbørster. Valget ble derfor enkelt når det kom til håndklær, det måtte bli rosa:)

En del gjenstår å ordne der inne, men med et stort stellebord er det ikke plass til mer. Men nye knagger skal opp! Innredningen er en gammel skjenk jeg har malt i fargen Sober og satt en vask oppå. På veggen har vi hvite subway fliser og grå fliser på gulvet. Jeg er så glad for at jeg valgte et bad i beige toner og et i grått, det gir meg mange muligheter. Ellers som Ole Brum sier: ja, takk begge deler:)Lexington håndklær // Baderomssett// 

 

Nå kaller nettbutikken. Mange nye varer skal ut♥

Margit

Dream Team

God Søndag♥

Har helgen vært fin? Alle husket å stille klokken? Hvis ikke er det på tide nå:)

Etter jobb på lørdag duret jeg til fjells hvor mannen var. Han hadde snekret og ordnet. Jeg malte så malingen nærmest sprutet. Rart hvor mye man får gjort når man har liten tid. Veggene har jeg beiset og taket er malt hvitt. Alt som var der fra før av gardiner, gardinbrett, møbler, lamper osv er fjernet. Nå skal alt matche og bli slik vi ønsker. I tillegg til nytt interiør har vi bygget på. 

Mannen snekrer, monterer, bærer og er superhandy. Jeg maler, rydder, vasker, innreder og er kreativ. Sammen er vi et skikkelig dream team. Det er også mye av grunnen til at vi har bygget hus to ganger. Første huset bygget vi nærmest selv, bortsett fra selve "skallet". Jeg elsker å ha en handyman. Ikke bare er det veldig kjekt, men det er også det som gjør en mann til en mann. Om du skjønner hva jeg mener? Jeg liker når man kan si Mann med stor M:) 

Slik så det ut før:


Flere bildet av kosebua vår kommer etterhvert. Det blir nok en liten stund til vi får reist opp igjen, det skjer så mye fremover. Nå er alt klart av vegger, tak osv. Nå gjenstår det beste: innrede og style. Jeg kan faktisk nesten ikke vente. Jeg elsker å skape det koselig rundt meg♥

Imorgen er det mandag og ny uke. Ta den godt imot og lag en god mandag. Nå ligger hele uken foran oss♥

Klem fra Margit

Ny Sveis!


Hei Sveis!

Alt vel? Føler det er altfor lenge siden jeg har tittet innom her. Gårdsdagen forsvant helt i en lang arbeidsdag. Damenes aften igår i butikken var veldig koselig og vellykket. Det nærmest kokte, moro moro:) Iløpet av den lange arbeidsdagen fikk jeg fornyet meg selv litt. Det var så deilig og veldig på tide. Med mange prosjekter på hjemmebane og jobb har jeg ikke hatt noe tid til dette. Nå tok jeg meg tid. Det er noe med når håret er helt livløst og bare henger der. Svangerskapet har gjort sitt, jeg hadde nærmest bob UNDER det lange håret mitt. Jeg har nå vært så tøff som jeg nesten aldri før har vært. Håret mitt var langt nedpå ryggen, nå har jeg lang bob!

Det er veldig uvant med luft i nakken og lite hår å vaske. Men herremin så deilig! Jeg har fikset meg hos Vibeke på Liz Frisør. For å bestille time så ring 46885053. Jeg anbefaler på det varmeste. Hun er dyktig på klipp og farge. Endelig tilbake fra svangerskapspermisjon. Rart jeg har latt håret gro det siste året?


Ukas beste dag er her. Fredag er og blir favorittdagen min. Ingenting er som å slenge seg i sofaen etter en arbeidsuke. God mat og noe godt i glasset. Og kanksje det beste av alt: Nå ligger hele helgen foran oss! Skal du noe spennende? Jeg skal en tur til fjells og fikse opp litt mer. Møbler skal på plass, taket males, og kanksje rekker jeg å få på plass litt interiør. Det er jo tross alt det morsomste!

TODAY IS MY FAVORITE DAY

Sequins skjørt // Ulljakke // Today is? t-skjorte  (hele antrekket fra Barfota)

 

Nå som det er helg er det bare å få på seg paljettene! Eller sleng deg i sofaen med kosebuksa på.

GOD HELG!
fra Margit 

1-2-3: Lunt på badet

 

God kveld?

Igår viste jeg dere en fin miks av mine badefavoritter. Nå har de flyttet inn på hovedbadet vårt og skaper en lun stemning. I sommer hadde jeg en del hvitt på badet sammen med noen detaljer i turkis. Nå som det er høst og innetid er badet fylt opp med detaljer i jordfarger og rotting. Badet i seg selv går i lys beige på fliser og hvit innredning, altså et ganske rent og enkelt lerret å jobbe med. Her kan jeg enkelt bytte farger på detaljer for å skape følelsen av årstiden vi er inne i. En slik forandring er enkel, ganske rimelig og gjort på 1-2-3?


RM Rottingkurv med rom// Lexington håndklær- Drømmeverden//  RM rotting blomsterpotte// sølvlysestaker- DrømmeverdenNå er sofa i hus som skal til fjells. Jeg fikk tak i brukt Ektorp, krysser fingrene for at den passer inn. Til helga skal jeg opp og fikse, gleder meg sånn til å style der oppe. Vi snakker cottage stil. Nå har jeg det meste klart i hodet mitt. Det eneste vi mangler nå er bord til sofaen, men det får vente. Det kan være greit å måle litt.

Imorgen skal jeg endelig få litt tid til meg selv. Det har det vært svært lite tid til i det siste med oppussing av butikk, mye jobb, barnehage og skolestart og ja.. Kanskje blir det en ganske stor forandring, hjelpes! Dere skal få se:)

Husk Damenes Aften i Åmot imorgen torsdag 18-21! Gode tilbud, sosialt og supergod stemning. Ihvertfall hos oss:)

Ha det på badet!

Badefavoritter

God Tirsdag♥

Da er uken godt igang og jeg er fornøyd med uken så langt. Dagene flyr av sted på jobb. God trafikk og shoppinglystne kunder er gøy. Nye varer pakkes ut og butikken fylles opp. Imorgen må jeg shoppe litt:) Forte meg før alle godbitene flyr ut. Nå sitter jeg å jobber med den nye nettbutikken. Den FYLLES opp med så mye fint, gleder meg til å lansere den!


Nå som det er høst ønsker vi å gjøre det lunt og skape stemning hjemme. Ingenting er som å krype opp i sofaen med masse tente lys mens regnet pisker mot vinduet. Vi fyller sofaen med puter, pledd og saueskinn. På denne årstiden er det like koselig å legge seg i badekaret med deilge oljer, en god bok og et glass rødt. Og selvfølgelig mange tente lys. Jeg har samlet mine favoritter til badet som hjelper deg med å gjøre det lunt og koselig. Hvorfor ikke skape litt høst på badet også?

Rotting kurv-Riviera Maison// Badesett- Riviera Maison// Duftpinner- Durance// Toalettrullholder- Riviera Maison// Knagg- Riviera Maison// Laundry kurv- Artwood// Håndklær- Lexington. Alt er hentet fra Drømmeverden

Jeg har skapt høst og stemning på badet. Ta en titt innom igjen for å se.

Klem fra Margit

 

-Merry Merry-God Morgen Mandag, og velkommen til en ny uke♥

Håper helgen har vært fin dere? Vi har kost oss på fjellet i helgen. Så utrolig mye vi har fått gjort og det blri så fint. Jeg tok før bilde av furuhelvete "hytta" vår og gleder meg til å vise dere resultatet. Her snakker vi stor forandring! Gleder meg til å tilbringe mye tid der fremover. Kosemose krypinn har vi skapt oss:) 

På fjellet var det snø. Veldig gøy å se jentenes begeistring over dette. Minstemor lurte veldig på hva dette var, men etterhvert lærte hun å si snø- eller nøøø som hun sa:) Snøen minte meg på at julen snart er rundt hjørnet. Tiden flyr fort og for oss som driver butikk begynner julebutikk allerede snart. Noen butikker begynner allerede nå, men jeg pleier å vente til vi skriver november på kalenderen.

Jeg kom over denne utrolig fine tekstilserien for julen. Tenk dere dere å pynte kjøkkenet til jul med slike fine testiler♥ Jeg tror ikke jeg klarer å la være. Siden det er vanskelig å vite antall man skal bestille har jeg lagt det inn i nettbutikken allerde for forhåndsbestilling innen 24.oktober. Tidligere har jeg gått tom for lifter, gardiner, puter osv når vi nærmer oss jul og da har også leverandør vært utsolgt. Og det er så kjedelig for jeg ønsker å hjelpe dere alle♥

Juletekstilene finnes herStart uken bra og gjør noe fint for deg selv!

Jeg må få opp ungene, levere de og komme meg på møte før jobben kaller:)

Mandagsklem fra Margit

Lørdagsmorgen i heimen

God Lørdag morgen fine folk♥

Tusen takk for alle meldinger, tilbakemeldinger, spørsmål og bekymringer for min nymalte vegg. Til info så har han ikke kastet meg ut ihvertfall:) Hans begeistring og engasjement for den nymalte veggen uteble. Det skal sies at han har svært få meninger om interiøret her hjemme. Ja, oftest ser han ikke den nye puta, lykta, ja til og med ikke et nytt møbel. Men veggen så han. Tydelig! Han synes den var mørk, ikke stort mer. Faktisk mente han at den var sort! Jeg har så lyst til å male hele stua mørk, men da reagerte han fort og konsekvent med: NEI!

Det gjelder å velge sine kamper her i livet. Han så vel min store glede og overentusiasme over den fine veggen, så han valgte rett med å la det være:) Nå er nytt stuebord bestilt og noe fint fint til å henhge opp på veggen. Da var det bare å vente, jeg skulle gjerne hatt det idag.

Idag går turen til fjells. Jeg skal begynne å beise inni mini hytta vår og mannen er godt igang med å bygge den ut. Gleder meg til å se! Jeg har allerede samlet sammen mye stæsj som skal være med opp. Noe nytt er kjøpt, men jeg tenker å bruke en del av det jeg allerede har. (garasjen er full) Nå mangler vi sofa. Kanskje jeg skal se etter en brukt ektorp? Det tror jeg hadde vært noe. Nei, nå får superwoman vekke mannen sin med egg og bacon. Jeg var på bursdagsfest igår og stod opp med barna idag. Da er det vel lov å kalle seg superwoman? Hihi.. Det skal sies at han snekret og stod på i hele går. (og da blir denne frua så fornøyd)

 

Fjolls til Fjells!

Margit

Håper han tilgir meg!

God kveld fra stua♥

Igår svingte jeg malekosten og ble veldig ivrig. Noen som ser noe nytt?

Jepp, jeg har malt den ene veggen i stua mørkegrå. Ikke grå, men veldig mørk grå. Gal? Ja, kanskje. Men herremin så stilig det ble! Jeg er helt forelsket i stua på nytt jeg. Resten av stua er malt i fargen hvit lin som er ganske lys. Ihvertfall enn så lenge:)

Torsdag er dagen da mannen kommer hjem fra jobb. Han vet ikke at frua har fikset opp litt ekstra her hjemme, spent på hva han sier. Stort sett bryr han seg ikke så mye om interiøret her hjemme, eller om møblene tar en runddans rundt i hjemmet. Ihvertfall ikke så lenge TV´n hans får stå:) Flere som kjenner seg igjen der? 

Den mørke veggen ble en kjempefin kontrastvegg til resten av det lyse i stuen. Og alt interiør kom så mye bedre frem. Nå ser det ut til at bildet av meg og Pernille kan komme opp på veggen. Kanskje sammen med en stor klokke med sølvramme som jeg ønsker meg. Jeg skal få opp noe på veggene og ta bilder i dagslys så dere får se fargene skikkelig, men jeg var bare så ivrig med å vise:)

Nå hører jeg bilen ute på gårdsplassen. Kryss fingrene for meg da dere!

Klem fra Malerinna

 

A.S.A.P

God Onsdagkveld finfolk!

Jeg rakk aldri å titte innom igår. Dagen gikk i ett med jobb, barn og skolearrangement på kvelden. Da vi kom hjem landet jeg i sofaen og var helt utladet. Men idag var det en ny dag og energien tilbake. Utrolig hva en god natt søvn kan gjøre med:)

Idag har jeg kost meg hjemme med vesla. Koblet ut alt som har med jobb å gjøre, det var jammen på tide og så koselig. Denne høsten har til nå gått i ett, men noen ganger må vi bare stoppe opp og nyte. Jeg jobber flere timer i døgnet enn hva som er vanlig, og det merkes nå.  Marielle har blitt en skikkelig barnehage-jente. Hun har vokst så veldig siden hun begynte i høst. Nye ord kommer hver dag, gleder meg til å begynner å prate ordentlig. Hun skravler i ett sett, skjønner ikke hvem hun har det fra!?

Malekosten har fått svingt seg hjemme her idag. Gud så moro! Mens vesla sov fikk jeg unna noen prosjekter som har stått på min to-do liste. Gleder meg til å vise dere for dette ble virkelig bra:) Siden vi har malt og ordnet i butikken den siste måneden så har jeg fått tilbake malegleden som har vært borte ett års tid. Men nå er jeg igang igjen!!


Jeg elsker det nye skjørtet med skinn-look foran og sort stretch stoff bak! Det gir den rette kule skinn looken, men man slipper den ukomfortable følelsen. Sammen med min nye ulljakke med hette og tøffe detaljer fikk jeg den looken jeg var ute etter. Helsorte antrekk er tøft, spesielt om man velger forskjelige materialer. Sort Ulljakke // Seam skjørt // ASAP t-skjorte // sort ankelstøvlett

 

Imorgen stikker jeg innom med et titt på et av mine malingsprosjekter. Redd det ikke faller i god jord hos alle?. 

God torsdag!

Klem fra Margit

 

Skikkelig cottage stil


Ny uke og skikkelig blåmandag!

Idag startet dagen ganske bra, ja faktisk var jeg ute i skikkelig god tid. Men det var helt til bilen bestemte seg for å sette seg på bakbena, bokstavelig talt. Det automatiske håndbrekket ville ikke av, og da kommer man ikke langt. Lycky me, pappa driver bilverksted her på gården. Da var det bare å krype til korset å få hjelp. En time senere var vi på veien. Jeg kan ikke fordra å "miste" tid så da er det bare å henge i stroppen. En tur innom monter for å handle det nødvendige for diverse prosjekt her hjemme, på jobb og på fjellet. Nå skal det fikses!


Jeg ELSKER den gode, lune og harmoniske cottage stilen. Ikveld har jeg samlet litt inspirasjon og fått en del tanker på blokka. Nå skal vi oppgradere og pusse opp krypinnet vårt på fjellet. Vi testet ut komboen campingvogn og hyttebu ifjor for å se om dette var noe for oss. Litt trangt, mye kaos og vintertøy overalt var stikkordene for ifjor. I år har mannen allerede startet med å bygge ut bua vår så vi får egen gang/inngangsparti. På den måten blir vi kvitt vintertøykaoset og får større stue/kjøkken. Jeg tror dette blir riktig så bra!

Etter å ha samlet tankene mine og funnet masse inspirasjon er jeg kommet frem til en fin miks. Bua idag er rene #furuhelvete. Jeg skal ha interiørbeis på veggene og hvitt tak/lister. Over den lille kjøkkenbenken skal jeg rive ned 90-talls skapet og henge opp hyller. Her skal fine kopper og kar få komme frem. Det er to små vinduer i bua som trenger nye gardiner. Jeg får ikke bestemt meg for om jeg går for safe lin-lifter eller koselige rutete-lifter, time will show. I gangen håper jeg å få plass til en skohylle/sittebenk som bare står i garasjen nå, med en tilhørende hattehylle over. Vi trenger en ny sofa, jeg har tittet litt på Ektorp fra Ikea. Sammen med deilige puter, skinnfeller, rotting, lykter og stæsj blir dette skikkelig cottage stil.Puten i grått med ski mønster kom akkurat inn i butikken forresten. Tror jeg må forte meg å kjøpe en, for det er ikke mange igjen. 

Hva er hyttestil for deg?

Klem fra Margit

Hva er din favoritt?

God Lørdagskveld fra sofakroken♥ og gjesp?..

For mange betyr lørdag sove-lenge dag. Men ikke for oss småbarnsforeldre, stort sett. Marielle våknet ikke senere enn 05.30(!) Etter et forsøk på å få henne til å sove sammen med oss ga jeg opp og stod opp. Etter noen kaffekopper på meg, og mat og skift på henne tok vi joggevogna fatt og dro ut på tur. Herremin så deilig det var å kjenne på den crispe morgenluften! En joggetur senere var jeg skikkelig klar for en arbeidsdag.

Jeg elsker å jobbe lørdager! Kundene har bedre tid, de vil kose seg og stemningen er lett. Idag var det kunder non-stop i butikken. Ja, faktisk rakk jeg hverken å spise eller gå på do før det stengte. Dette gir en skikkelig god energi-boost til en grunder sjel. Når man jobber nærmest dag og natt, hodet konstant kverner rundt butikken, man eier både opp- og nedturene, og man bygger opp en bedrift step by step. Ja, da er slike dager ekstra kjekt. Tusen tusen takk til alle kunder både på nett og som besøker butikken min. Uten dere hadde jeg ikke kunne leve ut drømmen min♥


Nå har jeg kost meg med å fikse og ordne her hjemme. Det er min måte å lade opp på. Jeg elsker å få være kreativ og lage det koselig rundt meg. Flere puter har flyttet inn! Sammen med rotting, lyng, metaller og grove materialer blir det skikkelig høst i stua.  Jeg er veldig glad i lilla toner til høsten, men ikke for mye. Den nye puta i aubergine har en utrolig delikat farge! Hva er din favoritt av høstens farger?Pute Aubergine// Pute flower shimmer// Pute lin//  Rottingfat RM // Rottingkurv RM/

 

Her krysser vi fingrene for at ungene sover litt lengre imorgen. Det skal sies at Marielle sovnet på joggeturen vår idag tidlig, så at hun egentlig var trøtt var det ingen tvil om:) *Tvi-Tvi*

Nattaklem fra Drømmeverden

FRIDAY: I´m In Love!


Hei og hopp!

Da kan jeg klappe sammen PC, rydde inn fra terrassen og stenge butikken for idag. For en fin dag på jobb; solen har skint om kapp med kundene og det har vært full rulle idag. Velkommen fredagskveld og helg. Jeg ELSKER fredager♥ En hel helg ligger foran oss, men først skal kvelden nytes med mannen og de små. God mat, tente lys, Senkveld på TV, litt godt i glasset og fullstendig hvilepuls.

Nyhetene fra Lexington er så godt motatt hos dere, så gøy! Jeg har shoppet litt selv også. Tror det blir nytt frokost servise på oss. Var ikke dette fint? Helt min stil og farger, og sammen med rotting da. I´m in LOVE♥ Kommer på nett så fort den nye nettbutikken er oppe. Finnes i butikken, eller send en mail post@drommeverden.no om det er noe du ønsker.Skal du noe fint i helgen? Imorgen blir det jobb på meg, ellers skal vi kose oss hjemme og leke sammen med de små♥ Og fikse litt ute for vinteren, den kan kommer når som helst snart. 

Hopper innom imorgen med bilder av min nye høststue! Nyt Helgen!

Fredagsklem fra Margit

 

Morgenstund har gull i munn!

Pledd Lexington, kommer på drommeverden.no

God morgen Torsdag!

Her startet dagen altfor tidlig?kvart på seks. Trøtt som ei strømpe vaklet jeg meg til kjøkkenet og fikk meg en kaffekopp. Småbarnsmødres beste medisin:) Vel, tidlig oppe gir meg ekstra kosetid med vesla. Vi koste oss under dette supermyke ullpleddet fra Lexington. Jeg er forelsket på nytt! Det er bare en av nyhetene i butikken min nå.

Tross i god tid måtte jeg løpe som en gal fra søppeldunken og ned til busstoppet og veive med armene. (For første gang gudskjelov!) Jammen meg stoppet ikke bussen og en smørblid bussjåfør ønsket Pernille "God Morgen". Tenk om alle som jobber i slike serviceyrker var så blide og imøtekommenede. Han reddet ihvertfall min og Pernilles dag:)

Nå bærer det avsted til ukas 4 treningsøkt. Styrke står på planen. Deretter kaller jobben. Idag kommer det nyheter fra Lama. Om du er i nærområder anbefaler jeg deg en tur innom. Nå er det så mye fint av klær og interiør. Vi kan lokke med nystekte kanelboller og bygdas beste kaffe i vår cafe. Torsdag er langdag i butikken, åpent til kl.18.

Lag en fin Torsdag♥

Margit

 

-Høstens Grønnsaksgryte-


God Onsdasgskveld fine dere♥

Idag har jeg hatt min første fridag på lenge! Eller fridag i den betydning at jeg ikke skulle på jobb, møte, innkjøp eller ut av huset. Dagen idag var satt av til hjemmekontor, husarbeid og litt kos. Startet fridagen med en deilig løpetur i piskeregn, fantastisk godt etterpå. Deretter var det bare å stålsette seg og få unna jobb på lista mi. Mye er unnagjort og mange varer er lagt inn i den nye nettbutikken:) Godt å være igang. 

Størstejenta kom med bussen etter skolen og jeg møtte henne på bussholdeplassen. Det er ikke så mye tid vi har sammen, bare meg og henne. Idag var planen å tørke støv av kokkekunstene våre og la henne regjere på kjøkkenet. Hva er vel bedre enn Grønnsaksgryte nå på høsten? Vi kuttet grønnsaker, sang sammen og hadde den gode samtalen♥ Gleder meg til flere slike stunder med henne fremover! Jeg har nemlig gitt meg selv en kontordag i uken, det trenger jeg skal jeg holde meg a jour og ha hodet over vannet. Utrolig digg sjef jeg har!:)


Høstens Grønnsaksgryte a la Pernille:

  • 7stk Gulrøtter 
  • 1 liten sellerirot
  • 1 kålrot
  • 1 purre
  • 1 broccoli 
  • 500g karbonadedeig eller storfekjøtt
  • halve kjelen med vann
  • grønnsaksbuljong
  • krydder: jegermiks, pepper, salt, hvitløk

Kok opp vannet med buljong og krydder. Kutt opp alle grønnsakene og ta de oppi. Stek kjøttet og tilsett i gryten. Idag hadde vi litt kjøttpølse oppi siden vi hadde det i kjøleskapet og det faller alltid i smak hos de små. Kokes til alt er mørt, og jo lenger jo bedre.

Det beste av alt er at vi har middagen klar imorgen! (og da smaker den også bedre)

Høstklem fra Margit

Nå skjer det ting!God Kveld♥ Håper dagen deres har vært fin? 

Vinden uler ute og regnet pisker mot vindu. Enda godt jeg ikke har rukket (eller funnet gnisten) å vaske vinduene, fysj så stygge de er. Vi har akkurat fått murt opp pynt rundt vinduene ute så det er også litt av grunnen. Vi har murhus og etter nesten 2år var det på tide å få rammet inn vinduene og få vekk det synlige byggeskummet. Det tar tid å bygge hus:)

Nå er Lexington ferdig pakket ut og inntatt Drømmeverden. Jeg har lyst på ALT! Nye håndklær, kjøkkentekstiler, puter, pledd, servise, sengetøy?.og ja noe nytt til jentene og. Vi har fått en så fin barnekrok i butikken nå. Jeg skal ta bilder så dere får se etterhvert. Butikken min bugner av så mye fint nå. Den siste tiden har det kommet så mye fint av interiør, klær, barneting, Lexington?.ja, o det hele tatt. Jeg jobber nå med en helt ny nettbutikk som kommer til å bli så delikat, oversiktilig og full av varer. Nå skal ALT ut på nett så dere alle kan shoppe de fine varene vi har. Som dere sikkert fortår så tar dette tid og er mye jobb siden hver artikkel skal legges inn. Sier fra når det nærmer seg jeg:)


Please Bukse // Ulljakke Barfota // Hvit skjorte V-Collection 

Digger den nye sorte please buksa mi♥ Den er i modellen 3B classic akkurat som de andre Please jeg har. Deilig med en sort litt penere bukse nå som vi går mot vintertider. Merker at jeg oftere tyr til sorte klær nå, men helst sammen med litt farger eller noe lysere til. 

♥God Natt♥

Margit

 

Hva er høst?

God Kveld og ny uke♥

Hva er høst for deg? 

Det første jeg tenker på når jeg hører ordet høst er bladene som skifter farge på trærne og de fine fargene ute i naturen. Ikke bare er det pent ute i naturen, men luften er så ren og crisp. Jeg ELSKER å jogge meg en tur i høstluften. Litt duskeregn i ansiktet gjør bare turen enda mer komplett. Etter en slik løpetur er det deilig med en god dusj, kle seg i en stor myk ullgenser og krype opp i sofaen. Gjerne sammen med en kopp med noe varmt. Min favoritt er kakao med masse krem.

Når det kommer til interiør er høsten kanskje den fineste sesongen. Interiør er viktig for å få den riktige høstfølelsen. Sofaen er fylt med masse puter, pledd og saueskinn. Jeg blander det fine med det grove for å skape kontraster, metaller mot grove tresorter. Fargene går i jordtoner fra lyst til mørkt. Min favoritt blomst må være lyng i en fin lillatone, og gjerne roser i samme tone. Også må vi ikke glemme stearinlys- masse levende lys♥ 


Høsten er en fin tid for familiekos og innehygge. Hva gjør du for å skape høst i hjemmet?

Lag en Tirsdag alle sammen♥

Sofaklem fra Margit

Pakker bilen og flytter

God morgen Lørdag♥

Da har jeg pakket bilen og stikker til fjells. Ikke bare skal vi opp og kose oss i vårt krypinn, store og små. Men jeg har pakket en liten del butikken og skal ha en liten stand for Drømmeverden på Haglebu Høstmarked. Det er første året jeg slenger meg med på dette, så får håpe det faller i smak. I bilen har jeg en god blanding av Barfota klær, Timo, Riviera Maison, Greengate og Lexington. Moro♥

Igår kveld knipset jeg noen bilder i butikken før jeg måtte skynde meg hjem. Jeg blir jo bare mer og mer glad i butikken min♥ Til uken skal jeg ta flere bilder til dere, kanskje en skikkelig rundtur er tingen? Hva tror dere? Mange av dere som leser bloggen min har ikke mulighet til å stikke innom butikken, men handler på nettbutikken. Si fra om dere synes det er moro å se butikken på innsiden.Nå får jeg fylle på kaffekoppen så er jeg klar for kjøretur. Kanskje vi sees?

GOD HELG

Margit

-Hemmelig Prosjekt-

 

God kveld♥

Tenk idag ble vi ferdige med et prosjekt i butikken min som har vært planlagt lenge og tatt en del tid. Ved siden av oppussing og ommøblering av butikken har vi flyttet lageret. Som mange vet så har Anne Kat åpnet Vakre kaker tidligere i år i et av lagrene mine. Mellom butikken min og hennes kjøkken hadde jeg inntil nå et lager. Vet dere hva det lageret er blitt nå? Jo, det er nå blitt til en kjempehyggelig café. Hurra!

Cafeen er malt i fargen elegant. Dette gir en veldig fin kontrast til de hvitmalte møblene. Sammen med lyng, stearinlys, pledd og tekstiler blir det en kjempekoselig stemning der inne. Det er viktig at det er koselig atmosfære på cafè♥ Anne Kat baker de beste kanelsnurrene og en fantastisk sjokoladekake, bare for å nevne noe. Sammen med vår gode kaffe blir lykken komplett!!Jeg ELSKER å stæsje og pusle med interiør!

Imorgen skal jeg ta flere bilder fra Drømmeverden som virkelig nå er blitt en skikkelig Drømmeverden♥

Klem fra en fornøyd butikkeier

Han overrasket meg!


God kveld♥

Dagen idag ble ikke så fin som håpet og ønsket. Jeg stod opp tidlig og fikk unna masse før jeg skulle på jobb. Krysset av mye på to-do listen min! Men fra der av gikk alt nedover. Jeg fikk noen sinnsyke magesmerter på jobb. Etter å ha prsset meg et par timer måtte jeg bare pakke snippsekken og komme meg hjem. Kjøreturen hjem var den lengste noensinne! 

Vel hjemme slengte jeg meg på sofaen og mørkt ble det. Jeg sov i underkant av en time og våknet helt fin! Er det mulig? Ikke et tegn til smerter eller murring i magen i det hele tatt. Etter å ha fått i meg litt mat og sjekket at ikke smertene kom tilbake så kjørte jeg tilbake til jobb. Jeg hadde ikke samvittighet til å bli hjemme. Mye som stod på planen idag og da gjelder det å ikke ligge på latsiden. Det er virkelig noe eget med å drive for seg selv, da har man et ekstra gir. Skal man oppnå noe gjelder det å stå på! 

Husker dere jeg skrev på søndag at mannen hadde en overraskelse til meg? Vel, han ønsket å ta meg med på tur til London før jul. En koselig førjulstur til et julepyntet London. Vi var der for 5 år siden før jul  og jeg lever på den turen enda. Herremin som jeg gleder meg! Nå gjenstår det bare å bestille hotell, det er vanskelig å velge for det er så ufattelig mye å velge i. Noen som har tips? Noe vi MÅ se eller få med oss på turen? 


Nå setter jeg meg bak nettbutikken og jobber med den. Jeg driver  å lager en splitter ny nettbutikk nå! Den blir så bra, gleder meg til å lansere den!

Klem fra Margit

God Morgen Norge!

Hei fra kaffekoppen♥

Jeg sitter med regnskap og kontor nå på morningen før turen går til regnskap, godt med alt som er ferdig. Ferdig begynner min "lille" oppussing av butikken å bli også. Den ene veggen som skulle settes opp og males er blitt til total ommøblering, male hele butikken, lage nye hyller, innrede et nytt rom og i det hele tatt. Men herremin så bra det blir! Igår kveld holdt vi på til sent for å flytte om og gjøre de siste endringene. En utrolig lekker sofa flyttet inn igår også. *ønsker meg*

Nå er butikken delt opp i avdelinger slik jeg har ønsket lenge. Vi har lenge hatt noen avdelingen, men ikke så tydelig og flott som nå. Vi snakker kjøkkenavdeling, stue, bad, soverom, barn og klær. Idags skal vi style ferdig så skal jeg knipse litt bilder til dere♥ 

Husmorferien går mot slutten. Mine to små kommer hjem idag♥

Nyt onsdagen alle sammen!