hits

oktober 2015

UUUÆÆÆÆÆÆWWWWWW!!!!


UÆÆÆÆÆÆWWWWW! Har dere hatt mange barn på døra, eller kanskje dere er ute på vift? Her har ungene fått pynte huset etter alle kunstens regler. Jeg fant ut at vi hadde mye mer pynt enn jeg trodde. Allerede før vi fikk barn shoppet jeg inn litt, og hvert år har samlingen økt.

Ungene har fått godis i bøtta si, de har kledd seg ut og energien har vært på topp:) Jeg elsker å se gleden i øynene deres. Og spenningen er til å føle på. Veslemor skjønner ikke stort annet enn at hun skal være heks og få godis i bøtta. Så herlig!


Eldstejenta er en perfeksjonist akkurat som meg. Se hvordan hun har lagt ut de små gresskarene på fatet. #pirkearbeid

UÆÆÆÆÆÆWWWWWWW!

Jeg angrer ikke at jeg turte!!!


God ettermiddag fra Drømmeverden♥

Nå er nok en uke over i Drømmeverden og jeg kan stenge døren med et smil om munnen. Lørdager er en av de beste dagene å jobbe. Mange blide kunder med bedre tid enn vanlig. Da storkoser jeg meg på jobb:)

 Det er siste dagen i oktober og jeg ser tilbake på denne måneden med et stort smil♥  2.oktober åpnet vi i nye lokaler og idag avslutter vi måneden. Økningen har vært kjempebra og jeg må klype meg i armen! Fortsetter det slik så vil Drømmeverden bestå i mange, mange år. Min drøm, min butikk og min arbeidsplass. For det har jeg vært ærlig om før jeg flyttet: blir det ikke bra butikk så stenger jeg dørene. Kundene bestemmer:) 

Tusen tusen takk for alle de utrolig hyggelige kommentarene fra dere. Vi blir overøst med komplimenter for butikken og sortimentet. Selv ELSKER jeg stilen og alle varene, men man kan ikke garatere for at kundene også gjør det. Til uken kommer det påfyll av masse varer og MASSE nytt. Nå kan julen bare komme♥
Hjemme venter 2 spente barn som skal feire Halloween. Huset ble speed-pyntet av de to (og pappaen) idag tidlig med Halloween effekter. Vet ikke hvem som var mest ivrig jeg:) De mente at mamma ikke vil like pynten?.tihi? Kansje ikke en favoritt, men jeg digger Halloween! Håper alle åpner dørene for de håpefull. Selv skal jeg hamstre godis etter jobb og blir det ikke borte så kan alltids vi nye det selv:)

God Halloween Lørdag til deg!

Dekk et høstbord!


Hei fine lesere! Jeg føler det er bare mandager og fredager hver uke. Denne uken har flydd av sted som alle andre uker. Dagene har gått med til trening, jobb og møter 3 kvelder på rad. Sofaen har desverre ikke fått sin daglige pleie:) 

Høsten er tiden for innekos, god mat og stemning. Kanskje du skal be inn til en sammenkomst denne helgen? Jeg dekket et nytt bord i uken her om dagen som jeg vi dele med dere. Bladene plukket jeg på en løpetur før jobb, enkelt og greit. Lykter, lysestaker og alt annet stæsj finnes i butikken min. Jeg har jo den beste jobben♥

Ikveld er det tid for Mammakveld for alle mammaene i klassen til Pernille. Koselig å møtes på andre arenaer enn skolen:)

Lag en fin fredagskveld!

Halloween er kommet for å bli!


Halloween er rett rundt hjørnet, enten vi liker det eller ikke. Jeg husker da jeg var ung og gikk på høyskolen, ved siden av skolen jobbet jeg i bokhandel. Mulig jeg er den eneste som solgte masse bøker uten å ha lest en eneste en selv. Man kan selge alt bare man setter seg inn i det, jeg leste bokanmeldelsene:) Uansett, da var det ganske mange negative kunder som mumlet rundt det her med Halloween. Dette amerikanske tullet som handelsstanden startet i Norge! 

Selv har jeg opplev skikkelig Halloween det året jeg bodde i USA. Det vi ser her i Norge er ingenting ift over there. Alle butikker var pyntet og bugnet av alt fra godteri, pynt og kostymer. Store varemerker som Oreo, M&M og Reeses laget egne Halloween varianter. Folk pyntet hagene sine med spøkelser, hekser, eddekopp-nett og "fugleskremsler". Mye av pyntingen var på nivå med julen. Kostymer var det så mye av i butikkene at det var vanskelig å velge. Speningen var til å ta og føle på den siste tiden før Halloween og alle forberedte seg til den store dagen. På skolen snakket vi mye om kostymer og hva vi skulle gjøre denne dagen. Sinnsykt MORO! Da dagen kom gikk jeg rundt fra dør til dør med en stor gjeng venner. Godtebøttene til de vi ringte på døren til var noe av det største jeg har sett. Vi samlet inn mer godteri enn vi noen sinne kunne klare å konsumere:) Vi delte med de mindre barna som ikke hadde orket å gå så lenge. 

I disse dager ser jeg mange diskusjoner på nettet når det komme til denne tradisjonen. "Heller julebukk enn Halloween" fant jeg en tråd på tidligere idag. Altfor mange er skeptiske og vil ikke se noe til denne tradisjonen, som de mener ikke er en tradisjon i Norge. Da må jeg nok skuffe, jeg tror det vi har sett til nå bare er begynnelsen. Når våre barn vokser opp tror jeg det vil ta av enda mer, siden mange av de har fått det inn med morsmelka. Hvorfor ta dette fra barna som synes dette er moro? Jeg er ikke imot julebukk, men jeg sier om Ole Brum: Ja takk til begge deler!

Mine tupper skal få lage hvert sitt gresskar som vi har gjort hvert år. Og i år skal jeg prøve meg på gresskar-pai alá den jeg smakte på i USA. Kostymene er klare og de skal få ta en liten ringe på runde. Er  utelyset slukket hos noen så tar vi selvsagt hensyn til det. 

//Mitt nye fine fat finnes her. //

 

Håper DU vil åpne døren når de små håpefulle ringer på døren din!

Husk at mange av de har gledet seg til dette lenge, forberedt kostyme og telt dager. 

 

Det holdt på å gå galt!


God morgen! Har dere husket å stille klokken? Telefoner og andre tekniske duppedingser stiller seg vel selv, men klokken på kjøkkenet minner meg på at klokken skulle vært en time lengre frem. Det var nære på å bli en skikkelig dårlig morning her i heimen. Jeg fungerer dårlig når det fortsatt er natt og bekmørkt ute. 

Storesøster kom inn på rommet med dukkevogna si og laget et skikkelig leven. Helt i ørska sjekket jeg klokken og den viste 04.30. Ikke aktuelt å stå opp nå! Jeg satte på meg mamma-sinnatryne og ba henne legge seg sammen med babyen sin. Etter litt motstand ble det stille på rommet hennes. 2 minutter etterpå våknet lillesøster. Hun ble pent plassert ved siden av meg i senga og der sovnet vi. Alle våknet kl.08! *Lykke*LItt Barne-TV tid og kaffe kos så er vi nå klare for frokost. Solen skinner ute og vi skal straks kaste på oss uteklær. Jeg skal benytte meg av Marielles sovetid til å fikse opp her hjemme. En skikkelig hjemme-søndag med andre ord♥

Hvilke planer har dere?

24.10: 2 MND TIL JUL!!!!


Har du også dumpet ned i en god sofa, eller er du ute å rocker på dansegulvet kanksje? Ikveld smakte godstolen ekstra godt. Mannen er ute på vift så jeg nyter tiden helt alene. Jeg innrømmer det gjerne: en dag alene med to aktive barn kan slite ut en gråstein. Ihvertfall når dagen blir tilbragt på?...

Ja, jeg er nesten flau over å innrømme hva vi har brukt lørdagen til. Shopping! Og ikke hvor som helst, men på Sandvika Storsenter. At det går an! Jeg ville gjerne ha en skikkelig jentedag med jentene mine og spurte om storesøster hadde noen ønske. Shopping og kafè ønsket hun. Akkurat hva mammaen også liker:) Jeg elsker shopping, men er ikke så veldig begeistret for kjøpesenter. Masse folk, de samme butikkene på alle sentrene, kø for å parkere, kør for å betale, sjelden den gode servicen?.ja listen er lang. Men siden vi alikevel skulle vært på en lekebutikk med godt utvalg så måtte vi til byen. Jeg har ikke vært på Sandvika siden før jul ifjor og tenkte at dit kunne vi dra. Haha!! 

For et kaos! Også med to barn på slep da! Vi fikk handlet det vi skulle på lekebutikken, julekjoler til snuppene og noen julegaver faktisk. Jeg må få unna julegaver innen 1.des ihvertfall så det er bare å begynne. Etter det er det bare jobb for min del, og julekos. Resten av gavene regner jeg med å finne i de lokale butikkene som jeg bruker så langt det lar seg gjøre. Mulig jeg tar meg en tur til Oslo før jul, bare for å se på de julepyntede gatene. Men senter håper jeg at jeg slipper. 


I stua vår har det flyttet inn en del nyheter fra Drømmeverden. Ta gjerne en titt i nettbutikken, de ligger det masse nytt! Sjekk Her.

God Helg videre dere♥

Åpningsfest!


Jeg er Målløs! For en fantastisk fest det ble igår. Åpningsfesten i Drømmeverden ble avholdt fra 18-21 igår og det var masse folk innom på de timene. Tusen takk til alle som tok turen for å feire, se på butikken, handle og mingle. For meg gikk tiden kjempefort og jeg haddde NULL kontroll. Det er ikke så greit for en kontroll-freak som meg, men denne gangen var det en god følelse:) Det betyr bare at det gikk unna og mange var innom.

Jeg tenkte på å dra frem kamera når det gikk mot slutten (det var urutinert av meg), men jeg stresset så veldig rett før start. Vi serverte deilig kake fra VakreKaker/ Kafe 2.etg, sprudlende i glasset og frukt. Den røde løperen var ute, noe som mange synes var stas å gå på:) Min sponsor i Forever Living, Torun, holdt et kort foredrag om farger og stil. Supert med et slikt bidrag. Og kunder handlet som bare det! Alt i alt er jeg super fornøyd med kvelden og gleder mge allerede til fortsettelsen♥

En av mine ansatte: Marianne! Hun har forøvrig på seg en lekkert bluse fra butikken. Me want!!!
Imorgen har jeg fri-Lørdag og skal tilbringe dagen sammen med mine små snupper. Hva dagen vil bringe blir spennende, men kose oss skal vi♥

Black Gold


Å du herlige cup of Black Gold♥ Igår ble jeg ferdig med programmet C9 hvor jeg både trener og spiser etter en fastsatt plan. Det innebar også å holde meg unna kaffe i 9 dager, samt masse andre "laster". Det har gått veldig fint, men kaffe har vært et savn. Ikke nødvendigvis smaken eller at det er oppkvikkende, men mer kosen. Jeg forbinder kaffe med kos! Det er det jeg koser meg med på morningen, en kopp på jobb, ute på møter, på besøk, etter middag eller mens ungene bader. På denne tiden av året er det ekstra kos, godt å ha noe å varme seg på♥

Dagen idag har jeg gledet meg veldig til, endelig kaffe! Jeg hadde ikke lyst på kaffe idag tidlig, men tok en god kopp tea. Etter trening svingte jeg innom butikken min for å kose meg med den beste latten jeg vet om! Å du herlige black gold♥ Den smaken var det verdt å vente på. Mmmmmm?
Det er greit å holde seg unna slike laster i korte perioder, men det varer ikke så lenge. Nå skal jeg kose meg med kaffe, men med måte:) 3 kopper om dagen er maks.

Håper å se deg på Åpningsfesten til Drømmeverden imorgen kl.18-21? Velkommen!

 

The Aspen House= høstmys!


God tirsdag kveld dere♥ Jeg kjenner jeg gleder meg over høsten med den crispe luften, friske fargene på trærne og litt rim på bakken på morningen. Ja, jeg småfryser når jeg går ut døren tidlig på morgenen, men det er litt kos også. Nå er det helt greit å kubbe seg til inne med tente lys, masse puter, pledd, skinn og noe varmt i koppen. Om kort tid blir det mer rim på trærne, det er noe av det vakreste som finnes! Men jeg er ikke helt klar for snø enda.

The Aspen House serien fra Riviera Maison traff meg rett i hjertet. Det er skikkelig høst og vinter for meg! Lekre lykter i tre og sølv, brun-beige tekstiler, pels, og kos. En skikkelig Cottage stil. Jeg får lyst til å slå meg ned her og nyte en varm kakao med masse krem. Tulle pelspleddet rundt meg og bare nyte. DET er høsten for meg♥


Bildene tok jeg på showrommet til Riviera Maison da jeg var der på innkjøp i April. Endelig er dette å finne i Drømmeverden, nå har jeg ventet lenge. Finner du noe du liker også? Og dere, jeg skal til Nederland igjen om et par uker. Da er det innkjøp av vår/sommer 16.

Nå venter et webinar før jeg skal treffe puta. Mini sov dårlig i ntt så jeg sitter her og gjesper:)

 

Livsgnist!

Det er så deilig å kunne smile igjen♥ Kroppen er full av energi og livet smiler. Prosessen med flytting av butikken min og alle endringene det har dratt  med seg har tatt på mer enn jeg har villet innrømme. Både for meg selv og de rundt meg. Konstant sliten, kort lunte og irritert er verken sjarmerende eller hyggelig å ha i hus. Alle dager gikk i ett, mandag som søndag. På slutten av prosessen gikk jeg på autopilot. Da den nye butikken åpnet følte jeg meg ferdig og fornøyd. Det var helt til jeg startet jobben med å rydde og vaske ned gamle lokale?.puuh! Nå har jeg fått arbeidet meg inn et par uker i det nye lokale og det kommer seg.

Sist mandag begynte jeg på programmet C9 fra Forever Living. Det er et 9 dagers program for å kickstarte kroppen mot en sunnere og smale deg. Og vaske ut gammel moro. Mange mente jeg var gal som begynte på et slikt program når jeg akkurat var ferdig med flytteprosessen. Nå må du slappe av og kose deg! Jeg skal innrømme at jeg ble litt i tvil selv, ble det for tøft? Idag er jeg så indelig glad for at jeg begynte og har snart fullført, siste dag imorgen. Kroppen er deilig uthvilt og full av energi. Ingen kaffe, pepsimax, søtsaker, kaker, salt, melk, brød, eller ferdig mat. Til vanlig så har jeg et veldig sunt kosthold, men noen små endringer kan man alltids ha. Nå føler jeg meg så ren og kvikk innvendig. Jeg er rett og slett en bedre utgave av meg selv. Perfekt for både meg og de rundt meg♥

Jeg har fått livsgnisten tilbake♥

Trenger du en endring, en ny start eller ønsker en kickstart? Send meg en mail på post@drommeverden.no så kan jeg gi deg mer info om C9, eller stikk innom meg på jobb. Jeg har C9 på lager.

Kickin it! 

Prinsesse-Søndag!


Jeg kan nesten ikke huske sist jeg tuslet rundt i koseklærne til langt på dag. Pusle litt i heimen, leke med barna og bare nyte. Marielle elsker å kle seg i Sofia kjolen sin, aller helst skulle hun hatt den på seg hver dag. Idag har den vært på hele tiden med unntak av tiden hun har lekt ute. Vi skrudde sammen dukkesengen hun fikk fra oss til jul. Julen ifjor vel og merke. Jeg fikk den inn i butikken litt etter jul, men den har blitt utsolgt mange ganger og hver gang har vi solgt vår også. Men nå tok jeg med meg en hjem og her blir den:) 

Marielle er veldig opptatt av å gjøre ting sammen. Hun elsker å være med og lære. Igår skrudde hun kjøkkenbord sammen med mannen og idag skrudde vi sengen sammen. Mamma måtte også være prinsesse så da fikk jeg låne Ra-ra (les: tiara). Og jeg kunne bare prøve meg å ta den av? Dukkesengen falt veldig i smak hos Marielle. Hun løp på rommet for å hente dukken sin, og måtte løpe ut igjen for å hente teppe. Hun la babyen i sengen og sang "Sov i ro?" Jeg smeltet! Den sangen synger jeg for henne hver kveld og nå kan hun den ordrett! Mammahjerte dunket godt da♥
Jeg trengte en slik søndag nå. Ingen planer, ingen ting man MÅ og ingen klokke å følge.
Håper du har hatt en like fin søndag?

Tidlig i seng for min del så blir ukestarten så mye bedre:) Jeg er klar♥

 

Stødig som fjell!


God Lørdagskveld til deg♥ Her i huset er frua i veldig godt humør. Mens jeg kokkelerte en deilig lørdagsmiddag monterte mannen og mini nytt kjøkkenbord. Nå er endelg bordet med løse ben ute av huset. (sjekk ut snap: drommeverden) Det var bare gulv-fyll og ikke til bruk. Nå kan vi spise frokost på kjøkkenet igjen. Det er LYKKE det!

Håper dere har hatt en fin helg så langt? Jeg avsluttet arbeidsuken idag og er meget klar for en fri-søndag. De siste helgene har gått med til jobb så dette skal bli veldig godt. Fikse i heimen og være med familien. Mannen nevnte noe om høstopprydding ute imorgen. Iiiissjjj.. også jeg som tenkte å få ryddet i noen skap her hjemme. Vi får se:)

Jeg skal få tatt nye bilder i dagslys imorgen. Dag 6 er snart fullført av c9 programmet. Lørdag uten pepsi-max, vin eller søtsaker er helt ok. Egentlig ganske deilig. Det eneste jeg savner er den første kaffekoppen på morningen, men da tenker jeg at det helt sikkert er veldig bra med en liten pause. 


God Helg!

 

MatLyst!


God kveld og torsdag til deg! Hvor er de siste dagene blitt av? For min del har de druknet i jobb, trening, jentekveld og helseseminar. Jeg var et kjempebra foredrag igår i regi av min Forever Living team. Jeg lærte så mye om kropp, hjerne og kosthold. Så innmari moro å lære mer og ikke minst forstå sammenhengen mellom kropp og hva man puter i kroppen. Jeg er allerede klar til å gjøre en endring her hjemme. Vi har i utgangspunktet et veldig sunt kosthold, men det er alltids noe man kan bli bedre på.

Jeg har nå fullført DAG 4 i C9 programmet. De første dagene var tøffe, spesielt første dagen. Hodepine, svimmel, mye sulten og litt grinete. Dag 3 snudde det. Jeg våknet så tilfreds, glad, med mye energi og følte meg så ren i kroppen. Helt rått! Idag har det bare vært en fryd med enda mer energi og glede. Jeg gikk ned litt over 2 kg de 2 første dagene. Det skal bli gøy å se det endelige resultatet. Nå koser jeg med med maten og alle smakene. Det er gøy å lage mat igjen og alt lukter så godt. Det var en glad mann som kom hjem etter endt arbeidsuke til biff, ovnsstekte søtpotetbåter og brokkoli. Og hele familien drakk vann til. Pepsi max og vin fikk ikke ærend av å følge oss nei.


Denne helgen skal jeg kose meg på kjøkkenet. Lage god, hjemmelaget mat. Og huset skal få seg en høst-rufs. Det merkes at jeg nesten har bodd på jobb de siste 3 ukene. Nå skal jeg style med mange nye godbiter her hjemme. Gled dere♥

Vil du vite mer om programmet C9? Mail meg på post@drommeverden.no eller bestill/se info her

En ny reise!


God kveld! Etter noen uker med ekstra mye jobbing både fysisk og psykisk er det nå tid for noe nytt. Med lange dager har det fort blitt litt enklere løsninger på matfronten. Jeg har gått for lenge uten mat og ofte ble det kjapp og enkel ferdigmat. Flere dager ble det en del søtsaker når blodsukkeret ble for lavt. Dette kan jeg altfor mye om så det er en skam å havne der selv. Men nå er det nok!

Denne uken kicker jeg igang med Change 9 programmet. Det er et 9 dagers program for å "vaske ut" gammel moro og etablere gode vaner igjen. En ny reise mot et sunnere og smalere meg! Programmet er enkelt å følge, effektivt og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring. Mange har gått ned flere kilo og cm på dette programmet. Jeg har solgt denne pakken til mange kunder og alle har vært så fornøyde. 

Dag 1 og 2 er de vanskeligste dagene. Det er da grunnlaget skal legges. Idag gjelder det å drikke masse vann, aloe vera gel og veldig lite mat. Jeg har en fri liste å velge fra bare. Sulten kjennes og jeg har veldig lyst på mat akkurat nå. Varm mat hadde vært digg! Men jeg er sta og skal gjennimføre dette, sulten eller ei. Det gjelder å ha litt selvdisiplin de første dagene, men det er jo så deilig etterpå. 

Har du lyst til å prøve? Jeg har flere C9 pakker på lager. Vil du vite mer så send mail til: post@drommeverden.no. Du kan bestille pakken her

Jeg skal dele prosessen med dere:)

Takk for Meg!


God Søndagskveld til deg♥ Det er vemodig og litt godt at jeg endelig er her. Jeg har visst at det skulle komme, og frem til nå har jeg ikke tenkt så mye på det. Men idag er det en stor lettelse at jeg tok denne avgjørelsen og kan idag si TAKK FOR MEG!

For en uke siden åpnet jeg nye Drømmeverden butikken min etter en liten uke med jobbing nesten døgnet rundt. Vi jobbet på spreng for å kunne åpne fortest mulig. Vi flyttet butikken på under en uke, men ikke visste jeg at det var SÅÅÅÅ mye jobb som gjenstod. Det fikk jeg smake denne helgen. Det ble en lang dag både igår og idag med flytting av lager, opprydding og ikke minst vasking. Nå er absolutt ALT flyttet, ryddet og på plass i den nye butikken. Gamle lokalet er tømt og vasket. Så tomt og fint som det er nå har det knapt nok vært. For 2,5 år siden tok jeg over et tidligere pizzasted hvor leietaker bare hadde stukket av. Fy som det så ut den gang! 
Nå er tiden på Gamle "Tommy´s" over. Det er vemodig for det er så mange minner der og butikken min har hatt en fin vekst. Men nå er jeg klar for en ny epoke i nye lokaler. Første uken der har vært helt fantastisk, gleder meg til fortsettelsen♥

Tilbake til normalen!


God Morgen Fredag♥ Ukens beste dag. Denne helgen gleder jeg meg veldig mye til. Den siste tiden har bestått av veldig mye jobb, utrolig hvordan man holder ut når man står midt oppi det. Det skal bli godt med en frihelg. Eller 100% fri blir det ikke, for jeg har igjen litt opprydding i det gamle butikklokale. Det blir helgens lille dugad. Og lørdag skal jeg i bursdag og ut med de beste jentene, hæla i taket. DET er lenge siden det!

Endelig har jeg fått fikset opp litt her hjemme igjen. Den siste tiden har det blitt satt til side så nå trengte jeg noe nytt! Burgunder-lilla puter fikk innta sofaen igjen, min favoritt på denne tiden. Perfekt sammen med gammelrosa og lyng. Jeg var så heldig å få en nydelig bukett fra min sponsor i Forever Living her om dagen og den matchet perfekt til putene♥ 

Høst burgunder sammen med pels, skinn, lin, mose, drivved, sølv, tepper og masse lys så er man der. 
Burgunder pute// Classic hurricane// pelspledd-RM

Nå gleer jeg meg til å dra på jobb. Idag er det en uke siden den nye Drømmeverden åpnet, FOR en morsom uke det har vært♥ Tusen takk til alle som besøker oss i butikk og på nett. Og når jeg får besøk av folk langveisfra eller lesere av bloggen min så blir jeg utrolig ydmyk, tusen tusen takk♥ 

God fredag!

-Hjemmedag med syk mini-


Jeg titter fort innom før hodet treffer puta. Dagen idag ble absolutt ikke som planlagt. Idag skulle jeg ha min første fridag på 3 uker, nå har det gått i ett hverdager som helger. Jeg føler jeg henger litt etter på kontorarbeidet så det stod på planen idag. Hjemmedag med kontor. Vesla var ikke i form igår så hun måtte jeg hente i barehagen. Hun hang med hodet og ville bare ligge. Det viste seg at hun hadde forstoppelse så ved hjelp av medisiner fikset det seg. Ida har hun vært alt annet enn syk:)

Full fart med en 2-åring i hus gir lite rom for jobbing. Haha! Bedre lykke imorgen. Men dere jeg fikk laget istand litt nytt her i stua, viser dere imorgen jeg:)

 

Drømmeverden Kitchen


Velkommen inn i Drømmeverdens kjøkken♥ I min nye butikk har jeg endelig fått den kjøkkenkroken som jeg ønsket meg. Hele butikken er delt opp i avdelinger, jeg elsker at det blir slik orden og oversikt. I tillegg mener jeg at kundene blir mer fristet når de kan se utstiling av produktene og få inspirasjon. Jeg liker det ihvertfall veldig godt selv.

Her kommer et bildedryss:
Ønsker deg en fin tirsdag♥ Jeg får hive meg rundt og få ut mer varer og pakke til nettbutikken. Nyheter kommer ut i den daglig. Så mye fint i butikk nå♥

Høst Negler

Sponset Behandling


God søndagskveld fine lesere! Håper deres søndag har vært topp? Her i huset har vi hatt en veldig fin søndag. Kroppen min var sliten etter 1,5 uke med ekstremt mye jobbing så jeg sov til kl.09.30. Det skjer aldri! Men godt var det. Mens mannen gjorde ferdig stein-murene ute så satt jeg inne i finværet med regnskap og annen kontorjobb. Med en god kopp kaffe og musikk så gikk det ganske greit. Slik er gründerlivet, take it or leave it. En god løpetur i finværet etterfulgt av bilvask rakk jeg også før jentene mine kom hjem fra høstferie. Deilig å ha de søte små hjemme igjen♥ Fantastisk å avslutte dagen med to små kroppen som klamret seg til meg mens vi leste bok♥


Det er ikke stort mer enn velstelte negler som skal til for at jeg føler meg vel. Selv med treningstøy og håret i en strikk så føler jeg meg elegant når neglene er fine. Jeg blir mer feminin synes jeg. I ca 12 år har jeg stelt neglene mine hos en negldesigner, det er min luksus i hverdagen. I korte perioder har jeg vært uten og da har jeg alltid følt meg ustelt. Siden jeg jobber i butikk hvor vi pakker opp mange esker daglig så blir mine egne negler veldig flisete og stygge. Det er et must å få de stelt. Ikke minst for å føle meg bedre når jeg ekspiderer kunder. Jeg tar meg selv i å skjule hendene mine om neglene er korte, flisete og stygge.

For ca 2 uker siden fikk jeg stelt neglene mine hos Marianne på Bedre deg. Endelig en dyktig negldesigner med fin salong som ligger i nærheten av Åmot. Jeg synes det er så stress å reise langt for å fikse neglene mine. I min travle hverdag har jeg ikke tid til det, men nå er jeg reddet:) Marianne har pusset opp et gammelt bryggerhus og innredet det til salong. Da jeg var der var hun ikke helt ferdig, men jeg så at det kom til å bli lekkert. Dus rosa vegger og gammel stil, det liker denne interiørgale damen her♥

Et stort pluss må være Mariannes personlighet. Hun er enkel å prate med og har et sprudlende humør. Jeg blir glad! Tiden jeg satt i stolen gikk over på et blunk. Kan du tenke deg noe verre enn å sitte i en slik stol og det bare er pinlig stillhet? Det største plusset må være holdbarheten på neglene. Stort sett pleier jeg å få glipper i sidene på neglene etter 2-3uker. Nå er det gått 2,5 uke og neglene sitter like fint. I salongen kan du også få lagt flotte vipper, det må nok jeg også teste ut. Jeg anbefaler deg å sjekke ut facebook siden Bare deg her, og bestill time allerede nå. Vær ute i god tid om du skal på julebord eller en annen happening.
PEACE OUT♥

Lag en fin ukestart da dere! Jeg starter med noe nytt imorgen som jeg gleder meg til å fortelle om:)

En stor dag!


Hei fredag kveld! Nå sitter vel de fleste godt benket foran Tv skjermen, inkludert meg selv. Ingen fredag uten gullrekka:) Jeg klarer knapt å holde øynene oppe, men få med meg fredagskvelden det skal jeg. Vi ga oss med butikk-rigging kl.03.45 inatt for å bli ferdig.

Idag åpnet jeg den nye Drømmeverden. Fy så god følelse det var! Nå er jeg endelig ferdig med en sinnsyk tung og krevende jobb. Både psykisk og fysisk. Butikken er jeg kjempestolt av. Den har blitt akkurat som jeg håpet og litt til. Fantastisk fin synes jeg den ble♥
VELKOMMEN til nye Drømmeverden♥

Ille STOLT!


Nå har jeg jobbet fra morgen til kveld den siste uken og vel så det. Det merkes på kroppen, men jeg er still going strong. Lokale er ferdig, hyller er oppe, varer er plassert og 1 tonn med varer kom igår (vekta er faktisk sant). Mye av varene fikk vi opp igår, resten pakkes ut idag. Da gjenstår bare styling og siste finpuss. Det er helt utrolig! Jeg kan med hånden på hjerte si at dette blir den fineste butikken jeg kunne tenke meg. ILLE STOLT, gleder meg til å vise♥

Midt i tunge løft, papp-helvete (vet du hvor mye papp som kommer med interiørvarer???) og utpakking av varer tikket det inn en melding på telefon min. Jeg har blitt Supervisor i Forever Living! For de som lurer så har jeg nådd første målet mitt av kompetansetrappen. Men dette er bare starten. Jeg jobber med Forever Living ved siden av  eller parallelt med butikken min. Først tenkte jeg at det har jeg absolutt ikke tid til ved siden av all annen jobb, men når det er produkter man selv elsker så selger jeg uten å tenke over det. Forever Living kan tilby frihet, jobb når du vil, ekstrainntekt ved siden av jobb eller som heltidsjobb, bilbonus, gratis turer, fantastiske produkter og bonuser! 

Vil du jobbe med meg? Ønsker du mer frihet? En ekstra inntekt eller fulltidsjobb? Bli med i teamet da vel:) Kontakt meg: post@drommeverden.no for info eller en uforplitende  samtale.

Ny Dag, Nye muligheter. Jeg får komme meg på jobb igjen. Idag får jeg også spennende besøk!