hits

november 2013

Black Friday!

Happy Friday!
Så var det helg igjen og denne helgen tar jeg imot med store åpne armer. Vi trer inn i desember og nå venter mye kos fremover. Jeg gleder meg til å tenne det første lyset, til å gi storegull adventskalenderen, pynte pepperkakehuset vi bakte forrige helg og ikke minst julegrantenning.

Har du noen planer for 1.advent helgen?


Fine Tonje som jobber i Drømmeverden viser her et flott antrekk fra butikken.
Digger den buksa med kors på rompa!
Finnes i nettbutikken:  Bukse //  Topp // Cardigan har sølvskimmer ved åpningen og koster kun kr.399,- (kommer på nett etterhvert, kan bestilles på mail)

Buksen under av fra JustR med de fineste detaljer! Elsker når klærne har et bestemt uttrykk, et særpreg og ikke som hos "naboen". 

Idag har jeg kost meg på jobb. Fikset opp litt, kost meg med hyggelige kunder og pakket julegaver. Vi er allerede nå utsolgt for en del og vi er ikke i desember enda. Anbefaler dere alle å få unna julegaver og julepynt nå så man får det man virkleig vil ha. 
Husk: Vareutvslget er best nå hos de fleste:)

Ønsker deg en fantastisk julehelg!
Vi må ha noe julemat i helgen kjenner jeg. Ja det må vi:)


So soft!

Gos kveld!
Idag har jeg hatt en skikkelig kosedag, bare jeg og veslemor. Dagen har vi brukt på Sandvika Storsenter sammen med ei venninne og hennes lille baby. Titte i butikker, nyte en kaffe, skravle og spise god mat. Det ble litt shopping som jeg skal vise dere nærmere helgen, trenger en handyman først:)
Endelig har jeg fått et skikkelig kosepledd i hus!
Jeg har lenge lett etter et pledd som både er fint å se på og deilig mot kroppen. Hvor mange ganger jeg har funnet pene pledd i forskjellig strikk eller farge har jeg ikke tall på, men så kjenner jeg på det og da stopper det der. Jeg kan ikke fordra "harde" og "stive" pledd om du ser hva jeg mener. Mine pledd må være gode å ta på for jeg er avhengig av pledd, til og med om sommeren kan jeg sitte med pledd over meg. 
Happy wife, happy life!
Pledd finner du  HER (finnes også i lysegrått, jeg har beige)

Imorgen starter vi dagen med lysfrokost i barnehagen, så koselig.

Gjør noen rundt deg glad:)

Stemning!

God kveld!
Håper du har hatt en fin tirsdag? 
Den er ved veis ende og jeg er straks på vei inn på soverommet. Ville bare vise dere litt av kveldens bilder. Jeg elsker kveldene her hjemme, vil ikke at de skal ta slutt. Egentlig snakker vi lakenskrekk:)
Noe av det koseligste med tiden vi har foran oss nå er selve stemningen. 
Jeg elsker julen og alt som hører med den. Men julestemningen er det flotteste. Hos meg kommer den når jeg hører på julemusikk, tenner lys, baker, ser julepynt eller ved spesielle lukter som minner meg om jul. For ikke å snakke om alle de faste julefilmene jeg MÅ se før jul hvert år. 
Stuen har fått litt touch av jul idag. Herregud som jeg koser meg akkurat nå!
Jeg har tent masse lys, adventsstjernen er på plass, julete i koppen og jeg bare nyter.

(interiør og tekstiler er stort sett fra Drømmeverden interiør)

Nattaklem fra

Kosemosekroken!

God kveld!
Nå er jeg akkurat ferdig med regnskapet, sjekket-sortert-notert-og ført til fingerspissene. Baaaaah....så kjedelig, men så nødvendig. Jeg elsker å ha kontroll så det er deilig når det er ført og ferdig.
Nå er det Farmen i bakgrunnen og jeg koser meg med litt blogging før senga kaller.
Jeg må alltid se i et interiørblad, rydde i noe eller sitte med PC når jeg ser på TV, bortsett fra om jeg ser på film. Har ikke roen til å bare se på TV, flere som har det slik?
Idag har jeg fått opp julegardiner på kjøkkent og pakket ut endel julepynt. Men det er akkurat som jeg ikke vet hvor jeg skal begynnne, hva skal opp og hvor? Som jeg nevnte har vi veldig mye pynt så i år skal jeg være selektiv med hva som får bli i Villadrømmeverden:)
Den hvite skjenken vår havnet bak godstolene, likte denne løsningen bedre. Nå mangler det noe fint på veggen over sofaen. Jeg vet akkurat hva og mannen var enig så da gjelder det å få lurt han til helga. 
For opp skal det! 
Imorgen blir det mer julepynting. Tenk at vi snart sklir inn i desember måned, synes det ikke er lenge siden vi hadde en fantastisk sommer. Snøen har fortsatt ikke kommet hit, egentlig helt greit bare den kommer før jul. 

Ønsker deg en fin uke!

Frem og tilbake!

Hei og hopp!
Idag har vi hatt en liten førjulssøndag, det er jo tross alt kun 1måned igjen til julaften!
Mannen har tatt ned alle julekassene fra loftet. Jeg visste ikke at vi hadde SÅ mange esker med julepynt. Det betyr at jeg må rydde og gi bort en del, vi bruker nok ikke halvparten av pynten engang.
En stor porsjon med pepperkakedeig har vi bakt ut idag. I år var det ekstra gøy å bake med Pernille. Hun er blitt så stor og flink, klarte alt alene. Hele 2 timer holdt vi på!
Etter endt bakekos spiste vi deilig julemiddag. 
Deilig å tenke på at vi nå kan spise julemat opptil flere ganger før jul. Tidligere har vi først smakt julemat på julaften og da forspiser man seg nesten. 
Det farlige med å gå hjemme i permisjon er at man går litt lei interiøret og finner stadig ut nye prosjekter. For ikke å snakke om all omgjøringen her hjemme. Frem og tilbake med møblene:)
For kort tid siden flyttet jeg sofagruppen inntil veggen for å skape en lun krok. Vi trives veldig godt med den løsningen. Igår flyttet jeg den hvite skjenken bak godstolene og konsollbordet bak sofane. At jeg ikke har gjort det før!

Viser dere godstolene og den løsningen imorgen. Nå kalller sengen så jeg er klar for en ny uke.

Klem fra

Drømmeverden 3ÅR!

Disken i fjøset
God lørdag kjære leser!
Håper du sitter godt til rette i sofaen og følger med på Skal vi Danse finalen?
Det er ihvertfall det jeg gjør. Oh du herlige lørdagskveld:)

Jeg føler jeg til stadighet sier at jeg bare har mandager og fredager i mine uker. Tiden flyr så fort, ja til tider altfor fort. Noen som vet hvordan man trekker i bremsen? 
Tenk at butikken min fyller 3år allerede!

Imorgen 24.nov er det 3år siden jeg åpnet døren til fjøsbutikken. Husker fortsatt siste kvelden jeg og ei venninne satt å veide opp kaffe og ryddet butikken klar til åpning. Mange kunder tok turen opp på landet for å få med seg åpningen. Jeg var storfornøyd når jeg lukket døren den kvelden. 
Etter ett år ble fjøset for lite og jeg åpnet en mye større butikk i Strandgata. Ikke bare var butikken større, men den kreerte også mer salg og jobb. Butikken hadde gått fra å være en hobby til en skikkelig jobb. 
sjarmerende fjøsbutikken!
Det er mange jenters drøm å starte opp sin egen interiørbutikk. Jeg har ingen problemer med å se det, men desverre er det ingen dans på roser og masse kos blandt pene varer. Bak en butikk ligger det mange timer med hardt arbeid, mengder med drittjobb og enda mer jobb. Dagen består av å pakke ut varer (tilslutt svømmer man nærmest i papp og plast), plassere varer, rydde, svare på mail, bestille varer, følge opp leverandører, regnskap, og altfor mye papirarbeid. Mye av dette må gjøres utenom butikkens åpningstid. 
Store deler av åpningstiden bruker man på kunder, og det er noe av det beste med denne jobben:) 
Jeg ELSKER å veilede kunder, anbefale, finne riktig interiør/klær til kunden og tilslutt se at de går ut av butikken med et smil om munnen. Da har jeg gjort en god jobb!
Jeg skal innrømme at jeg til tider har vurdert å gi opp. Det er tøft å drive butikk alene. Sitte alene med alle avgjørelser, bekymringer og frustrasjon. Butikkens salgsår går opp og ned og det er i nedgangsperiodene det gjelder å holde hodet kaldt og tenke positivt. Jeg bruker mange av døgnets timer til å jobbe og tenke butikk. Jobben går aldri fra meg og krever masse fra meg. Desverre kommer ingenting gratis. No pain, no gain!

2013 har vært et begivenhetsrikt år for Drømmeverden, men også veldig slitsomt for meg.
I januar gikk jeg ut i permisjon og ga roret videre til mine ansatte. Alt det administrative har jeg tatt meg av, men den daglige driften har jeg gitt fra meg. Drømmeverden var fortsatt en ung butikk når jeg gikk ut i permisjon og veldig sårbar. Snart har året gått og det har gått helt supert takket være mine fine ansatte! 
Dette året flyttet også butikken opp til sentrum i en gammel brun pub. Lokalet ble kjempekoselig etter mange timers oppussing. Nå har jeg en stor butikk som bugner av interiør og har en egen klesavdeling, samt en koselig kaffebar. Rart jeg gleder meg til å komme tilbake?
I tillegg ble Drømmeverden nå i oktober stemt frem til å bli en av Norges beste interiørbutikker!!
*stolt*
Jeg vil idag takke alle dere som finner veien til oss enten inn i butikken eller til nettbutikken. Uten dere hadde ikke drømmen min blitt til en Drømmeverden!

Jeg gir gratis frakt t.o.m 30.november (ordre over 500,-) så fort dere å klikk hjem mange godbiter fra nettbutikken.

En ærlig og takknemlig


Riviera Maison Nederland-tur...Del2

God fredagskveld!
Feliz Navidad...feliz navidad.. flere enn meg som kjenner at julestemningen kommer smygende?
På min ønskeliste står dette vakre juleserviset fra Riviera Maison. Dette er utsolgt ellers hadde jeg rett og slett tatt det inn til butikken. Hvitt med sølvtekst.
Håper du også sitter godt fast i sofaen eller godstolen. 
Jeg elsker fredager!
Dagen starter alltid med frokost med min lille familie på 4, fin start på helgen. Deretter drar jeg på jobb og koser meg i butikken. Deilig å ha en fast jobbedag i permisjonstiden, mens far og datter koser seg hjemme. BUtikken har idag blitt stylet, og mer varer har kommet opp og frem. 
Dagen avsluttes med god mat, the voice og etterhvert litt metime sammen med macen.
Årets jul fra RM er rosa!
Kunne ikke passet denne frua bedre. 
Sølv, hvitt, lin og rosa...herre så kult...Men SÅ uaktuelt!
Prinsessa mi på 5år hadde nok digget det, men tror mannen i huset hadde blitt ganske oppgitt:)
Kommentar fra min side her: "kan vi ikke ha sånn vanlig jul a?"
*jeg må flire litt*
En annen ting som står på min ønskeliste...faktisk helt øverst:
Dette kjempetøffe bordet med nydelige ben og to ekstra plater.
Jeg skal selge kjøkkenbordet vårt og hadde bestilt nytt, men etter altfor lang venting har jeg avbestilt det fra leverandør (ikke RM altså). Det er grenser for hvor dårlig service man godtar. 
RM har de flotteste møblene med den beste kvaliten, ingen over eller vedsiden.


        

I helgen skal min kjære få hente ned jule-eskene fra loftet. Jeg skal se gjennom hva vi har og planlegge årets julehus. Egentlig er jeg klar for å pynte, men det ville vel vært galskap... men ikke si det til noen:)

Nyt helgen sammen med de som betyr mest for deg!

Klem fra

Riviera Maison Nederland-tur...del1

God onsdag folkens!
Jeg har ikke helt landet etter turen vår til Nederland og showrommet til Riviera Maison. Så utrolig mye fint å se på showrommet og jeg har tatt masse bilder, men desverre kan jeg ikke dele så mye derfra siden mye er nyheter som kommer til våren. Og det er ikke et ukjent fenomen at mange leverandører ønsker å kopiere RM. Sånn er det å være best og først:)

Idag skal jeg dele bilder fra en 3.etg Riviera Maison store i Lagen, Nederland. 
Jeg og ass.butikksjef Marianne gikk bare rundt å sa: se der a! Oi! Å herregud! 
Ja, vi var kommet til himmelen:)
Vi var som to virrete høner så det første vi gjorde var å sette oss ned med en kopp kaffe og bare se oss rundt. Deretter tok vi etasje for etasje. Tenk at butikken min skal etterhvert nå fylles opp med deilige varer fra RM. *klype seg i armen*
Vi tok med oss masse tips hjem i bagasjen. Slike turer og besøk er gull verdt for oss som driver egen butikk. Noen ganger stamper man litt for mye i sitt eget og kjører seg fast.
Drømmeverden skal bygges om på nyåret....igjen. Nye planer ble lagt i Nederland. Men nå skinner butikken fra sin beste side fullstappet av jul og julegaver! Men med nye varer og leverandører på nyåret trenger vi å bygge om, blir bra det også. 
Bordet er dekket for jul og nyttår!
Denne lykten kommer til oss, dobbel hurricane. En av mange lykter som kommer. Dekorer den etter sesong og anledning.

Flere bilder har jeg i ermet, kommer på løpende bånd. 

Så du noe du likte?

Klem fra

Ut på vift!

Hei igjen!
Da har denne dama vært ute på vift. Turen til Amsterdam var helt fantastisk!
Tross i at jeg måtte stå opp midt på natta for å kjøre til flyplassen ble dagen en av mine beste dager. Vi tilbrakte mange timer i showrommet til Riviera Maison. Det var rom på rom med nydelige produkter, tenk at mange av disse varene kommer til oss:)
Jeg kan love dere at butikken kommer til å fylles opp av disse flotte varene og vi er i ferd med å ta butikken til nye høyder.
                Ut på tur hadde jeg med meg den beste og flotteste buksen.
Ny bukse i militærgrønn farge med gull detaljer er min favoritt, sammen med ny blazer med gulltråder. Jeg elsker klær med det lille ekstra!
Bukse  her // jakke  her // Sara Design klokke  her

Idag har jeg fått alle adventskalender-gavene i hus. Nå gjenstår det bare å pakke de inn. Tror jeg må sette på julemusikk og lage meg en kopp med jule-te en kvelde denne uken. Godt med alt som er gjort.
I tillegg hadde det vært deilig med litt julestemning, nesten så jeg ønsker meg snø.. 
Vel, den kan vente til  1.advent når jeg tenker meg om.
Har du julestemning?
Ønsker deg en fin mandagskveld!
Her er bena høyt oppe og varm kakao i koppen etter en deilig spinning time.

Klem fra 

På tide å avsløre!

God morning!
Jeg har allerede vært oppe mange timer allerede, for å rekke et tidlig fly.
Nå er det dags for å avsløre min store hemmelighet. Jeg er i fullstendig ekstase!
Jeg er så utrolig heldig og får bli forhandler for mitt favoritt merke.

Tamtarata!

Jepp, vi skal begynne å selge de fantastisk flotte varene til Riviera Maison.
Herregud som jeg må klype meg i armen!!!
Liker du R.M?
                     
Og hvor jeg er på vei?
Jo, nå skal jeg ned til Amsterdam på Riviera Maison sit showroom. 
Jeg er så spent at jeg snart sprekker! Vi skal få se den nye kolleksjonen for vår og sommer 2014. 
*klype meg i armen*

Vel, som du sikkert skjønner så er dette veldig stort for "lille" meg og min butikk. Den skal nå løftes 100 hakk igjen. Halleluja!
Jeg må bare rope: JAAAAAA!!!

Kamera er med, jeg må løpe til flyet:)

See ya!

Mitt favorittrom!

God kveld kjære blogglesere!
Endelig dumpet jeg ned i godstolen etter å ha sittet noen timer med kontorjobb. Det merkes at vi går inn i den mest heltiske tiden for oss som driver butikk. Moro moro:)
Jeg gleder meg til å pynte huset til jul og henge opp julegardiner. Og for ikke å glemme adventsstjernene, det er så koselig det!

Imorgen er det planleggingsdag i bhg så da skal jeg ha begge jentene hjemme. Vi skal ha jentekosedag!
Faktisk så er det eldste jenta som skal få bestemme imorgen. Jeg spurte henne ikveld hva hun ville finne på imorgen, da fikk jeg til svar at hun skulle sove på det og svare meg imorgen.
Så da får vi se da:)
Jeg vurderer å selge spisebordet vi har på kjøkkenet. Det er i hvitmalt heltre, kjempetungt!
220x110cm så det rommer mange. Send mail til drommeverden@hotmail.no om du ønsker mer info eller er intr. 

Imorgen skal jeg avsløre en liten hemmelighet. Tihi:)

Nattinatt

Julebord!

Happy Mandag!
Nesten så jeg lyver litt nå, ihvertfall hvis noen hadde sagt det til meg idag tidlig.. Natten har bestått av mye nattevåk siden vesla har tett nese, og er avhengig av smokk. Jeg har løpt frem og tilbake for å trøste, legge henne ned, gi smokk og tørke nese. I ett lite minutt der angret jeg på at hun hadde eget rom...
Men nå etter noen timer med babykos, en deilig joggetur ute i den friske luften, varm dusj og en herlig lunsj kunne ikke mandagen blitt bedre:)
I helga koste vi oss på fjellet hvor det var mye snø. Kjempekos for jentene som fikk testet akebrettene sine. Marielle på 9mnd satt rett opp og ned med armene rett ut, sånn er det med vintertøy på. Ganske komisk:) Det å komme hjem til bar bakke var helt greit, jeg er ikke altfor glad i vintern og den kan godt vente litt til... bare det blir snø til jul!
Som butikkeier er man godt igang med forberedelser til jul. 
Ja faktisk ble alt handlet inn allerede i august. Drømmeverden er nå julepyntet for lengst og en del av godbitene har allerede for nye hjem. En av mine favoritter er tekstil serien i rødstripet. Så lun, koselig og litt røff på en gang. Også liker jeg de dusere fargene.

Sett så søt gris?
Den falt jeg sånn for, og det gjorde Pernille også. HUn håper at den kan flytte inn på rommet hennes til jul:)

Alle jule tekstilene og grisen finnes her
 sølvskål (den med pepperkaker)  Her
4 på rad lysestake  her
Servise jeg har brukt er Greengate red spot og sophie vintage.  her

Ønsker deg en fortsatt fin mandag!
Ny uke, nye muligheter.

Fantastisk fin!

God kveld fra fjellet!
Idag tok vi turen opp til fjellheimen. Her ligger snøen og det var stor stas for de små. Minstemor´s første tur ut i snøen. Hun satt stort sett rett opp og ned med armene rett ut oppå akebrettet sitt, kanskje litt mye klær!? *må flire*
 
Før vi reiste flyttet den fineste vasen inn til oss! 
Endelig har jeg også en Tine K vase i mitt hjem. Så enkel, så dekorativ og så innmari fantastisk fin. Ikke rart disse er populære!
Den er testet ut i snart alle rom og alle mulig tenkelige hyller, kommoder, skjenker osv. Den passet nesten overalt, men først får den stå på drivved hylla i stua. 
Det er noen få på lager om du også kunne tenke deg en slik skjønning.
Finnes  HER
 
Her skal vi faktisk køye allerede. Fjellufta gjør sitt og kvelden har virket mye lenger siden vi har kost oss med rødvin, levende lys og ingen TV. Kanskje man skulle vært flinkere til å slå av TV hjemme....hmm..
 
Nyt søndagen, DET skal vi!
Og feire alle pappars bursdag som Pernille sier:)
 

Kveldskos!

God kveld i natten!
Ikveld har vi kost oss med gullrekka på TV og hjemmelaget pizza. Dette var så deilig etter en dag på jobb hvor det merkes at julehandelen er igang. Butikken bugner av nyheter og er nå julepyntet.
For en herlig tid!
Det er nå butikkene har aller best utvalg både på festantrekk, julegaver og julepynt. Finner du noe du liker anbefaler jeg deg å hive deg rundt. Ikke noe er mer kjedelig enn å komme tilbake og det er utsolgt.

På lysfatet brenner et fantastisk deilig duftlys fra Durance. Ny duft er julete!
Det lukter så friskt og godt, med et hint av jul. 
Finnes  Her (og disse julelysene går fort ut)

Jeg holder på med et juleinnlegg til dere, håper å få det ut imorgen:)

Klem fra

En ny stjerne...

Ikveld har jeg og jentene mine hatt jentekveld.
Tidlig bading av de to som de begge elsker og deretter så vi filmen To på rømmen. Marielle er ikke så veldig opptatt av filmen, hun krabbet rundt i stua og lekte med lekene sine. 
Jeg er så utrolig glad i og takknemlig for at jeg har disse to fine hjertene mine.

Ikveld har vi også tent masse lys i stua for lille Ylva som tapte mot kreften og til hennes foreldre. Mange har kanskje fulgt pappae´s oppdateringer på Facebook den siste tiden. Jeg har mange ganger sittet med tårevåte øyne og lest meg gjennom oppdateringene. For en styrke!
Idag fikk himmelen en ny stjerne.

Ta vare på deg og dine, idag stikker det i mammahjerte!


Husets Hjerte!


Hei og Hopp!
Da er jeg vel hjemme igjen.  Deilig på tur, men gud hvor deilig det er å være hjemme hos mine hjerter igjen. Som småbarnsmamma er det viktig å komme seg litt vekk og savne de små, samle ny energi og glede seg til å komme hjem. Hverdagen som gressenke kan være slitsom og intens, det skal jeg ikke lyve om. Nå er jeg tilbake med ny giv:)
En helg uten jobb har gjort sitt til at jeg måtte catche opp i mail,ordre og annet pc-jobbing igår. Nå er jeg i mål og det føles godt. 
Kjøkkenet er hustes hjerte, ingen tvil om det. 
Her lager vi mat, spiser, tegner, jobber, ser på barne-TV og har gjester på besøk. 
Å bygge hus med kjøkken på ca.40kvm angrer jeg ikke på!
Alt i alt er dette både arbeidssone og sosialsone.
Huset er klargjort for høsten, både ute og inne. 
Jeg kjører på med mye interiør i jordfarger. Min favoritt er rotting, tekstiler i lin, kjeramikk, sølv og glass. Planen er å tilføre farge, alt er i hus og klart. Det eneste som mangler er de nye kjøkkenmøblene. Jeg solgte slagbenken for en stund siden, og siden har jeg manglet et møbel til å fylle med puter. 
For jeg elsker puter!
Butikken bugner nå av julevarer, herregud så mye fint som er kommet!
Jeg skal style til jul hjemme her denne uken, så skal dere få se. 
Gleder meg!
Det er jo under en måned igjen til jeg skal pynte huset for julen. Jeg skal nyte jul her hjemme hele desember. Tiden flyr jo avsted.
Når pynter du?
Neste uke skal jeg være med på noe kjempespennende, gleder meg som en unge. Jeg vil ikke røpe hemmligheten helt enda, men dere skal få være med. Det jeg kan si er at det vil ta butikken til nye høyder. Dette blir så bra.
En sen hilsen fra a mor som nå skal køye.
Det har vært en lang og flott kosedag med mine søte små.

Natta fra kjøkkenet

Norefjell Resort og Spa

God kveld!
Vi koser oss veldig på Norefjell Spa og resort. Venninne-weekend er ikke feil. 
Masse god mat, drikke, trening, skravling og spa.
Dagen startet vi med trening, deilig å kunne gjøre akkurat det man vil. Jeg for min del synes helgen blir perfekt når man bare kan være seg selv og gjøre som man vil. 
Å sitte ute i boblekaret med prosecco i laaaang tid var helt fantastisk!!!!
Frostrøyk og kald på øra, glovarm på kroppen. 
Og en fantastisk utsikt.
Vi leier leilighet som er veldig koselig når man er flere på tur. 
Bena på bordet, godis på bordet, rødvin og jentesnakk.
Husmorferie!!

Klem fra 

"NYE" Benkeplater- hvitoljet eik!

God Morgen på 1.nov!
Endelig er det blitt som jeg ønsket!
For noen uker siden skulle jeg olje benkeplatene våre som er av eik. Helt siden jeg oljet de for et år siden har jeg ikke vært helt fornøyd med fargen på benkeplatene. Jeg synes de var blitt for gule etter at jeg behandlet de med toppolje for benkeplater. De skulle være hvitoljet eik akkurat som gulvet vårt er.
 
Jeg gikk på med godt mot og startet prosessen. Dekorvoksen jeg kjøpte ville ikke sitte på platen, det ville ikke sette seg pga oljen jeg hadde lagt på ett år tidligere. Pappa kom med pussemaskin sent på kvelden, for jeg skulle få det til. Ja, jeg er STA når jeg bestemmer meg for noe!
Jeg pusset ned alle benkene med maskinen, og tror det endte med fin-fint støv i hele stue og kjøkken... Etter mye pussing kom jeg gjennom oljelaget. Etter nok en vaskerunde var benkene klare for behandling. Jeg brukte hvit dekorvoks, superenkel å påføre og man klarer ikke lage skjolder. Påføres med pensel og "vaskes" av med fille.
Den kvelden la jeg meg kl.02.00.
Dagen etter tok jeg ett strøk til. Resultatet ble akkurat som ønsket!
Nå matcher gulv og benk slik planen var i utgangspunktet. Nå elsker jeg kjøkkenet mitt enda mer. 
 
 
Håper dette kan hjelpe flere som ønsker seg hvitoljet eik. 
Før jeg startet den store prosessen sjekket jeg mye på nett, men fant veldig lite. 
Her er et førbilde:
 
Nå bærer det straks til fjells, bare noen timer jobbing i butikken først. Julen skal frem og vi skal kose oss på jobb. Har jeg sagt at jeg elsker jobben min?
 
Happy Weekend!