hits

november 2014

1. advent

1 advent er her kjære lesere♥

Tiden vi har ventet og sett frem til lenge. Nå er ventetiden igang. Venting og forberedelser til en av de største dagene i året for barna. Desverre ikke for alle, men for de aller fleste. Nå skal vi bake, pynte, ha juleverksted, spise mye god mat, åpne kalender osv osv. Jeg for min del liker advent og ventetiden best. De koselige dagene med forberedelser. Julaften går altfor fort, men er så koselig. Og romjulsdagene er nesten de beste!

Imorgen er det 1.desember. Det er kun 1 måned igjen av 2014. Hvor har det året blitt av? Det er skremmende hvor fort tiden går. Høsten har gått veldig for for min del. Barnehagestart, skolestart, oppussing av butikk, ny nettbutikk, cafe, ja i det hele tatt mye jobbing. Nå gleder jeg meg veldig over desember måned!

Vi har hatt en kjempefin 1. søndag i advent. Jeg våknet kl.09.30 og var nesten litt sur. Følelsen av at hele dagen var gått fra meg grep meg. Etter å ha tenkt meg litt om måtte jeg bare innse at jeg kanskje trengte å sove. Etter en løpetur fikk jeg klarnet hodet, våknet og fikk tatt tak i dagen. Huset har fått litt mer julepynt, men langt fra alt. Jeg laget prøvemiddag for julaften idag. Ribbe, medisterkaker og julepølse. Mmmmm! Jeg og Pernillemor bakte litt pepperkaker og hørte på julemusikk. Mine foreldre og lillebror med samboer kom på middagsbesøk. Så koselig, desverre altfor sjeldent! *skjerpe seg* Vi avsluttet den fine søndagen med julegrantenning her vi bor. Da ble julestemningen satt! 
Det første lyset er brent og skal få brenne alene frem til neste søndag.

Imorgen er en hektisk dag! Salgsrekord i nettbutikken git maaaaange pakker som skal ut og avgårde med postmann. *Lykke for en grunder*

Førjulsklem fra fru Drømmeverden

-Black Friday Night-

God kveld vakre lesere♥

Det siste døgnet har jeg jobbet utrolig mye så da blir desverre bloggen litt tilsidesatt. Men nå er masse viktig arbeid gjort og krysset av på lista. Lykke! Og idag pyntet vi juletreet i butikken. Sånn Riviera Maison style♥ Akkurat slik jeg liker.

Mye av julevarene har allerede fått nye eiere. Godsakene løper rett og slett ut av butikken. Det gjør meg så glad, stolt og fornøyd. Julegaver pakkes inn på løpende bånd og esker flyr avgårde med posten. Butikken bugner av varer, men nå er jeg nesten redd den er tom før jul. Skulle den være tom til jul så skal jeg ihvertfall ikke klage for vareopptelling må være noe av det kjedeligste med hele butikkdriften.

Ikke vent med julegavene, det er nå butikkene bugner av varer. Vi kicker igang juleshoppingen med Black Friday Night! Shop til you drop fra nå og ut lørdag. 20% på nesten hele nettbutikken. (gjelder for de som benytter seg av fraktmetode: fast frakt i Norge) Det er vel ikke så dumt? Ta en titt i nettbutikken her. 

Bruk rabattkode: blackfridayJeg har knipset noen bilder jeg skal vise dere imorgen. Så drop innom:)

Klem fra Margit

-Adventsfatet mitt-

God morgen vakre♥

Gårdsdagen var en så produktiv og fin dag. Jeg fikk unna myyyyye på To Do listen min, fikset i papirer og vært masse sammen med mine to små hjerter. Dagen startet vi med å forsove oss. Tenk at jeg klarte å få eldstemann klar på 15 min så hun rakk bussen! Ja, for hun vil ikke bli kjørt. Hun elsker å ta bussen:)

Julen sniker seg sakte, men sikkert inn i Villa Drømmeverden. Jeg elsker å lage dekorasjoner og pynte til jul. Det er godt å ta det i et rolig tempo og fylle på litt etter litt. Nå er adventsfatet mitt klart for søndagen. Trolig blir det et fat med adventslys i stuen også, men det får komme nærmere søndag. Og stjernene må opp i vinduene, men de ligger på loftet. Og da trenger jeg mannen for dit opp går ikke jeg! Det blir det første han må gjøre når han kommer hjem lørdag etttermiddag:)

Jeg elsker kombinasjonen granbar, sølv, glass, metall og lin. Og en dæsj med rødt så blir det jul. Dette STORE fatet er så fint, hele 50cm i diameter! Det er nærmest gull/kobber brushet som gjør det nesten litt eksklusivt. Og det til den nette prisen av 399,- Fatet skal være med meg utover i 2015 også. Endelig er jeg lykkelig eier av det vakre hvite juletreet fra RM som jeg har ventet på siden jeg var på innkjøp i sommer. Nederst står det: "We wish you a Merry Christmas". Da snakker vi jul da♥Trefat // hvitt juletre RM // julekirke // Julekuler

På tide å ta fatt på dagen! Varer skal ut i butikken og på nett, jeg får selgerbesøk, bilder skal taes og juletre pyntes.

Håper du får en fantastisk torsdag♥ Tenk det er snart helg igjen. Og ingen hvilken som helst helg, men adventshelgen:)

Klem fra Margit

Snart er vi der igjen!


God kveld♥

Herlig med sol og rim på bakken idag! Jeg begynner å bli så lei det regnet, så dette var skikkelig glede. Til tross for at jeg er inne store deler av dagen. Men det skjer noe med kundene når været er så bra:) Nå er det full rulle i butikken. Varer flyr nesten ut av hyllene, vi løper frem og tilbake for å fylle på varer og hjelpe, pakker blir pakket inn og tempo er ganske høyt. Enda vet jeg at det blir verre. Gleder meg:)

Er du stresset for julen? Jeg er stresset. Tror ikke det har så mye med julen å gjøre, men alt annet. Nå trenger jeg virkelig flere timer i døgnet skal jeg komme over alt. To do listen min øker til tross for at jeg står på som aldri før. Tror jeg blir stresset av å tenke på at jeg er stresset. Skjønner du hva jeg mener? Vel, listemenneske som jeg er har jeg liste og timeplan som skal følges fremover. Med nettbutikk, butikk, to små og et hjem har jeg nok å klargjøre for julen. Å som jeg elsker lister!!!

Det eneste jeg vet er at jule kommer uansett:) Jeg fant noen bilder av en julepyntet stue fra ifjor. Vi satte sofaene og stolene sammen for å lage en felles plass til alle siden vi har stor famile. Det var så koselig det! Må vurdere en slik løsning i år også tror jeg. Her blir det full rulle i julen♥

Jeg gleder meg over den fine tiden vi går imøte nå! Snart er det 1.advent og 1.desember. (pust, pust, pust og ikke stress:)

Senk skuldrene, skriv lister og få ting gjort! Nyt førjulstiden.

Margit

Hvor har du vært hele mitt liv?

God mandagskveld♥

For en ukestart! Jeg dumpet akkurat ned i sofaen etter at dagen har gått i ett fra kl.06.15. Det var mye å ta igjen på jobben etter noen dager bortreist. Ikveld har jeg og skolejenta mi vært på spillkveld på skolen, bra tiltak for klassen! Etter kveldsstell, pakking av sekker, klesvask og andre huslige sysler så laget jeg meg en kopp tea og var klar for å ta kvelden. Og hva skjedde da? Jo, katta kasta opp i stua!!! ÆSj! Nå er alt vasket opp, jeg har brukket meg x-antall ganger, katta er kasta ut og jeg er klar for å se farmen. Puh!

Igår monterte mannen noe av det smarteste på kjøkkenet! At jeg ikke har funnet en så smart ting før? Ikke bare er den utrolig kjekk, men se så vakker den er og da! Jeg er så superfornøyd. Endelig kan jeg ha grytekluter rett ved stekeovnene og oppvaskhåndklær rett ved vasket. Og minstemor er like begeistret. Utrolig kjekk å henge i den og turne. Jeg håper og tror at det er moro noen dager før hun går lei:) Dekorstangen finnes her

Imorgen skal jeg i ilden igjen, styrketrening skal testes ut. Ryggen kjennes så mye bedre og er klar for nye utfordringer nå. Treningen forrige uke gikk over all forventning, deilig å være tilbake:) 

Ønsker deg en fin tirsdag♥

Klem fra Margit

-Det nye babyrommet-

God søndagskveld♥

Det var så deilig å komme hjem, selv om jeg kom hjem midt på natten. Deilig å se mannen og de to fine jentene mine. Det er deilig med et avbrekk fra hverdagen og komme seg litt bort. Da er det enda bedre å komme hjem igjen. Resten av helgen har jeg brukt sammen med min lille familie. Ja, også vaskemaskinen da. Det hoper seg opp etter noen dager borte.

Endelig er babyrommet ferdig. Eller, det er kanskje litt feil å kalle det et babyrom siden jentungen fyller 2år i januar? Når jeg tenker meg om er hun fortsatt mamma og pappas lille baby:) Ihvertfall litt til. Rommet har jeg ikke innredet sånn typisk prinsesserom med rosa, rosa, rosa og prinsessefinesser. Storesøster er en typisk prinsesse jente så hun har fått lyserosa vegg, rosa/lilla lysekrone, rosa seng osv. Men lillesøster er en tøff jente som ikke er redd og finnes ikke jålete. Jeg valgte et tema med stjerner og søte rådyr. Rommet er malt i fargen bomull med en vegg i marrakesh. Gardinene sydde jeg og mamma til Pernille før hun ble født, gøy å kunne bruke de en gang til. Rommet er ikke helt ferdig innredet, men det som mangler kommer etterhvert som jeg finner det. Stoler, bord og teppe fra Drømmeverden// hylle med knagger // veggdekor // taklampe // bordlampe // boklist // rullgardin og DRØM bokstaver fra Princess

Vi satte inn en enkel rammeseng på rommet før Marielle var født. Tenkte det var kjekt når hun skulle mates om natten eller var urolig, kunne jeg sove der inne. Sengen ble lite brukt siden hun sov hele natten fra hun var 3mnd. Før det sov hun ikke hos oss. Men nå derimot er sengen populær! Jeg har laget en liten kosekrok i sengen med mange puter og teppe, samt en boklist med bøker over. Noen mer skal opp på den andre veggen over sengen, vet bare ikke helt hva enda. Boklisten er satt i høyde slik at hun kan ta ned bøkene selv. Det er stor stas!

Jeg er klar for ny arbeidsuke og gressenke tilværelse. Håper du er klar for mandag!:)

Klem fra Margit
In heaven

God morgen♥

Jeg ville bare innom og ønske dere god morgen. Hver gang jeg er ute å reiser så savner jeg badet hjemme. Det er noe eget med å ha alt på et sted. Og savnet til mannen og de to små er stort. Liker ikke være borte fra de. Det er ikke stort jeg rekker å oppdatere her når jeg er på reise, men jeg må jo si hei:) Innkjøp av Riviera Maison er som å være in heaven! Så gøy å ha noe å glede seg til på nyåret, og utover våren. Men først skal vi nyte den beste tiden på året. Nemlig julen og ventetiden.

I butikken pakkes det ut varer så pappen bokstavelig talt flyr. Det bugner av varer der, må anbefale alle som har mulighet til å ta turen innom om å gjøre det. Det er så mye fint der nå. Tenk at jeg snart har drevet i 4år nå. Da må det feires:)

Håper å komme innom med spennende bilder ikveld:)

Klem fra Margit

 

-Amsterdam next-


God kveld til deg♥

Jeg har ikke forsvunnet helt inn i julebobla og blitt der, bare nesten:) Imorgen tidlig, eller nærmest i natt, setter jeg snuta mot Amsterdam. Innkjøp av Riviera Maison for vår/sommer skal gjøres. Gleder meg! Jeg er i skikkelig julemodus for tiden så det blir rart med vår/sommer varer. Kamera er med, men det er ikke stort jeg kan vise av nyhetene for er det noe som blir kopiert i rekordfart for tiden så er det RM. Ikke så rart når man leverer gang på gang og designer det fineste. Det er hardt å ligge på toppen.

Men dere. Jeg har mange innom her hver dag. Veldig mange legger ikke igjen spor etter seg, men jeg vet at dere er innom:) Det setter jeg så stor pris på. Da vil jeg spørre dere: hva vil dere se mer av? Hva liker dere at jeg blogger om? Noe dere savner? Hjelp meg gjerne med å finne gode innlegg!:) Legg igjen noe under her, eller send mail post@drommeverden.no

Nattaklem fra Margit

-Jul på kjøkkenet-

God Tirsdag til deg♥

Idag startet dagen helt perfekt! Mannen har startet med sin føste friuke så da ble det pådekket frokostbord med levende lys. Vanligvis står jeg halvveis påkledd ved kjøkkenbenken og smører frokost til jentene og nistepakker, alt for å rekke bussen som går altfor tidlig. Det hjelper å være to i hverdagen, gud for en luksus! Etter frokost ble det en gåtur i skikkelig speed-tempo på meg. Du vet når bena går i kjapt tempo, armene svinger og blikket er helt stivt fremover? Sånn rett før du jogger. Jeg har så lyst til å jogge at det gjør helt vondt. Men jeg får høre på fagfolk og ta det i et stigende tempo så jeg får ryggen på plass igjen. Jeg vil ikke få de ryggsmertene en gang til!

Kjøkkenet vårt er pyntet litt til jul. Juletekstilene er så fiiiine! Gleder meg til å få opp adventsstjerne, adventsstaker og julepynt. Alt av interiør finner du her

Fortsatt fin ettermiddag og kveld til deg♥

Klem fra Margit

Se på min lille Teddy...

Hurra for mandag og en fin ukestart♥

Jeg startet dagen hos kiropraktor. Har jeg sagt at ryggen er mye mye bedre? Ja, nesten tilbake til der jeg var. FOR en lettelse! Jeg var redd dette skulle bli langvarig, men neida. Nå er det bare opptreningen igjen for å komme tilbake til godformen:) Jeg er klar! Har uken deres startet bra?

Nå er teddy det hotteste på motefronten. Jeg har forelsket meg i denne stilige teddyvesten med høy hals. Og det beste av alt må jo være at den er såååå myk. Og den er god og varm siden den er laget av ull. Liker liker liker!Teddy Vest// Swing skjørt// Ankelstøvlett bianco

La det swinge la det rocken roll!

 

Imorgen skal jeg se om jeg rekker å ta bilder i dagslyset på kjøkkenet. Det er så koselig med julegardinene:)

Hepp og god kveld fra Margit

 


-Julegardiner på plass-

God søndag og helgeslutt♥

Er du klar for en ny uke? Det er jeg! En søndag uten de store planene gjør at dagen blir ekstra lang og innholdsrik. Idag kom julegardinene opp, samt litt annet stæsj. Og rommet til veslemor er helt ferdig. Det ble så koselig på "babyrommet". Dere skal få se snart. 

Jeg simpelthen ELSKER julegardinene mine! De er så fine. Nå gleder jeg meg til jul nå. Med julemusikk på høytalerene, tente julelys og litt pepperkaker så kom den rette stemningen mens jeg hang de opp. Tenk at vi snart går inn i den flotteste tiden på året. Den koseligste!Juelgardiner finnes her Ønsker du å bestille så legg inn en bestilling før tirsdag, for da går det en sending fra leverandør. Etter det tør jeg ikke love at de har noe mer.

Nå er det filmtid med mannen♥

Klem fra Margit

 

-Helgemys-

God fredagskveld og helg♥

Håper du har hatt en fin dag? Dagen min har flydd av sted. En super dag på jobb blant esker, masse kunder, pene ting og julenisser. Jepp, nå er det jul i Drømmeverden. Og dere, vi har begynt med noe nytt i kaffebaren. Til nå har vi solgt alle typer kaffe, leskedrikk, kanelboller, kaker, kjeks og konfekt. Idag har vi startet med lunsj! Vi serverer supergode grove spelt rundstykker med hjemmelaget eplesyltetøy med vanilje. Det ble vår lunsj idag og, herremin det kan anbefales. Ekte, hjemmelaget, hverdagslig og sunt- akkurat slik jeg liker det. Anne Kat som var med i Hele Norge Baker som disker sammen alt på sitt kjøkken. Mmmmmm...

Fredag er min favorittdag♥ Jeg elsker å komme hjem etter jobb på fredag til mine søte små og mannen. Huset er på stell (etter at jeg har tatt en rydderunde?kremt) og på kjøkkenet lager vi deilig mat. Veldig ofte blir det hjemmelaget pizza. Vi er ikke den typiske fredagstaco familien. Friske blomster på bordet, kjøleskapet er fylt opp, masse tente lys og den faste gullrekka på TV. Og ja takk til et glass rødt. DA er det fredagskveld og starten på helg da. Rart jeg elsker fredager?

Grosvenor etasjefat// Precious pumpkin lykt// RM lykt// Kobber lykt

På de 13årene jeg har vært sammen med mannen så har han jobbet borte. Stort sett har han vært borte på hverdagene og hjemme i helgene. Men ikke denne uken, nå kommer han ikke hjem før lørdagskvelden. For vet dere hva? Han har begynt på skift og får fri annenhver uke. OH HELLO LUKSUS! Det blri så bra for vår familie det♥ Mer pappatid, familietid, kjærstetid, fritid. Jeg gleder meg til å få hjelp med hverdagslige gjøremål og med jentene, men samtidig blir det så rart å ha han så mye hjemme. Jeg er vant til å legge opp min egen tid og ha TV for meg selv. Og ikke ha noe rot her hjemme, redd den trenden ryker nå. Hihi. Tror vi trenger litt innkjøring:)

Fredagsmys klem fra

Margit

-Velkommen inn i min verden: DRØMMEVERDEN-

Velkommen til Drømmeverden klær, interiør og kaffebar♥

I høst har vi pusset opp butikken, flyttet møbler, laget avdelinger, utsillinger og fått det så fint! Ja, nå er jeg så fornøyd og så stolt av butikken min. Min 3.baby dette her:)

Jeg har lovet dere bilder fra butikken etter at den ble pusset opp, så her kommer et bildedryss. Min verden som jeg bruker mye av tiden min på. Hvis jeg ikke er på jobb fysisk i butikken så er jeg alikevel på jobb. Mye av døgnet brukes til å tenke, føle, vurdere, bekymre og fikse ting for Drømmeverden. Det å drive butikk er en livsstil. Men herremin som jeg ELSKER jobben min♥

Jeg får ofte spørsmål om hvordan det er å drive butikk. Hva må til for å starte? Hvordan får man leverandører? Hvordan ditt og hvordan datt? Det har gitt meg en idè om å starte en ny spalte her på bloggen. En type butikkdrift A-Å hvor jeg gir erfaringer, tips, fakta osv. Hva tror dere? Da vil dere også få et mer innblikk i min hverdag og min arbeidsplass.

-interiør og stue avdelingen-
-Riviera Maison i hyllene-

-Litt fra barneavdelingen-

-Kjøkkenkroken-

-Lexington-

_Greengate-

-Klesavdelingen-
Det eneste jeg glemte å ta bilder av er badeavdelingen og soverom. Men det får komme etterhvert. Jeg liker å endelig ha fått åpnet opp butikken mye mer og fått delt opp i avdelinger. Så mye mer oversiktlig! Fargen på veggen heter Elegant og er virkleig elegant også. Varene kommer så fint frem. Nesten bildedryss fra butikken blir fra julebutikken♥

Takk for besøket og velkommen igjen♥

Klem fra frøken Drømmeverden

-My Precious-

Idag har jeg hatt fridag med en av de fineste i verden♥

Fridag for meg innebærer fortsatt en del jobbing, slik er det å være selvstendig. Oppgavene er bare litt forskjellig fra en dag i butikken, for det ligger så utrolig mye bak butikken som mange ikke ser. Vi dro ut tidlig og fikk unna mange ærender, som å kjøpe blomster til dekorering i butikken. Her hjemme bruker jeg mye tid på styling, bilder og miljøbilder til bloggen, nettbutikken og sosiale medier. Moro, men det må gjøres. Aller helst i dagslys. Marielle liker å hjelpe meg her hjemme. Hun retter på tepper, dytter på putene, koster, støvsuger og flytter på gjenstander (gjerne til andre steder). Snakk om å få interiørstyling inn med morsmelka da♥

Hun har lagt sin elsk på de nye lyktene fra Riviera Maison; precious pumpkin. Akkurat som kundene også har. (Vi er nesten utsolgt nå, men nye kommer inn i slutten av uken.) Marielle fant ut at den var super å henge på armen som en veske. Hun svingte den rundt så den blinket i lyset og studerte den nøye. Tilslutt brukte hun den som en kurv og maten meg med liksom-mat fra kurven. Jeg måtte le:) For en fantasi og for et temperament da jeg prøvde å ta den tilbake! 

Precious lyktene

Fine snuppa mi♥ Hun smiler mot kamera og sier: miiiil. Den siste tiden har hun begynt  prate så mye. Rettelse: hun har nesten hele livet snakket veldig MYE, men først nå er det ord som vi kan forstå. Nå har hun lært seg Au og Æsj. Under middagen idag kom det æsj fra henne flere ganger, og det mens hun spiste. Jeg og storesøster måtte le og da lo hun sammen med oss♥ #hverdagslykke

♥Gleder meg til ny dag på jobb imorgen♥

-Shades of blue-

God tirsdag til dere♥

Idag har jeg gjort noe veldig spennende på jobb! Jeg har blitt intervjuet om min historie og veien til Drømmeverden. Det skal brukes til noe gøy, jeg skal fortelle og vise mer senere. Jeg er så takknemlig for tiden. Det er så gøy når man får igjen for all svette, tårer og bekymringer man har ofret. Idag satte jeg meg ned å tenkte gjennom de 4 siste årene av mitt liv. Det har skjedd så mye! Nytt hus, et barn til, egen butikk, frieri, nye bekjentskaper, nye høyder er nådd? Ja, 4 innholdsrike år har det blitt siden jeg startet gårdsbutikken hjemme, og mye jobb. Mange kunder besøker butikken min, til og med langveisfra, og mange handler hos oss på nettbutikken. Vi pakker ut og pakker ned varer som aldri før. Tusen tusen takk for at dere følger meg og mitt, besøker butikken/nettbutikken, leser bloggen, lar dere bli inspirert og kommer med så mange hyggelige kommentarer.

Så mye positivt som skjer for tiden, tross i en idiotisk (!) rygg. Jeg kan love dere at det hjelper at livet smiler når man føler seg crap. Neste uke drar jeg en tur til Amsterdam og om 3 uker skal jeg og min kjære til London. Hurra for livet♥ og de blå nyansene. Jeg tviholder på blåtoner på kjøkken bittelitt til. Noen nye puter måtte jeg bare ha i samlingen min. Lyseblå og midnight blue velvet. Det passet så utrolig fint sammen med den blomstrete puten, og den blå løperen på bordet. Det skal ikke så mye til før man skaper en stemning. Tekstiler er min favoritt å innrede med♥

Lyseblå pute// Midnightblue pute// blomstrete pute// lyseblå løper// Rottingbrikker-RM// sølv lysestaker-RM


Jeg fikk julegardinene mine idag, herremin så fine! Så til dere som har forhåndbestilt juletekstilene-> de er allerede på vei til deg:) Vurderer å prøve-henge-de-opp imorgen, hva tror dere? Vil dere se?

Håper livet smiler til deg♥

Klem fra Margit

Det nærmer seg

 

 

 God mandag♥

Dette blir en hektisk uke i butikken. Vi får inn masse nye varer og skal lage julebutikk. Jeg er ikke noe for å lage jul i oktober med nisser, rødt og julekuler. Mange butikker har startet for lenge siden, men de om det. Jeg vil at mine kunder skal nyte denne fine tiden vi går i møte nå. Ja, faktisk den fineste høytiden i mine øyne♥

I år er det første julen i butikken med Riviera Maison. Det har vært min største favoritt innen juleartikler i mange år, så dette er stas. Faktisk synes jeg det har vært litt vanskelig å finne fin julepynt tidligere for innerst inne ville jeg veldig gjerne ha RM. Gud som jeg gleder meg. Julemusikk. juletre, pepperkaker og fine kunder. Jeg er så heldig. Jeg lover: gled dere til å se♥

Litt inspirasjon fra Riviera Maison sitt showrom i Nederland, da jeg var der i juni?.
Dette blir en hektsik uke på jobb. Desverre er jeg selv veldig redusert. Ryggen blir ikke noe bedre, den har blitt verre. Imorgen får jeg svar på om det er en prolaps eller ikke:/ Jeg har ikke tid til å ikke fungere optimalt nå. *krysser fingrene*

Klem fra Margit

-Farsdag-

God Søndag og farsdag♥

Hurra for alle de fine pappaene der ute! Heldige er vi som har en pappa. Jeg er veldig avhengig av pappaen min, selv i voksen alder. Jeg husker hvor stas jeg syens det var å få være med pappa rundt å besøke folk, hente noe eller bare suse rundt. Akkura slik min pappa liker. Alenetid med pappa var stas! Han har alltid jobbet mye så da var det ekstra stort å få tid alene. Jeg har lært mye av pappa, han er selv grûnder og har stått på i alle år. Han er også min egen "vaktmester". Han hjelper meg å hente møbler, henge opp, snekre og bære. Både her hjemme og i butikken. Han er tålmodig og veldig hjelpsom. God farsdag pappaen min♥

Idag skal vi feire mannen i huset. To små tupper sitter her så spent. Bordet er dekket, rundstykkene stekt, kaffen klar og gavene pakket inn. Og de har tegnet kort, stor som liten:) Han skal få sove til kl.09, da klarer jeg ikke holde igjen lenger. Begge jentene er pappajenter når han er hjemme i helgene. Det er så godt å se♥  


Lørdag er enten jobbedag for meg eller fri med familien. Igår dro jeg på shopping sammen med mammaen min, uten barna. Det har jeg ikke gjort på så lenge jeg kan huske. Faktisk er jeg så og si aldri på shopping lenger, ihvertfall ikke på kjøpesenter. Jeg gledet meg til å titte i butikker, handle til julekalender, litt til meg, litt til barna og gå på cafe. Kjøreturen var hyggelig, vi kjørte en annen vei og så mange fine store hus. (jeg liker å se på hus mens jeg kjører). Da vi kom frem til Gulskogen senteret var det KØØØØØ! Endelig fremme i parkeingshuset så var det FULT! Vi brukte en halvtime ekstra bare på å stå i kø og parkere, hvis ikke mer. Inne på senteret var det mye folk, altfor mange ekstrahjelper som ikke kan hjelpe deg og KØ. Vi utsatte cafe-besøket til vi begge var så sultne at vi måtte ha mat. Da var det litt mindre folk i kø, men sulten gnagde. Jeg fikk ordnet en del, men ikke så mye som jeg håpet. Tør ikke tenke på hvor mye folk det er på sentrene før jul. Jeg blir stresset av tanken! Nei, jeg sverger til å handle lokalt. God service, godt utvalg, ingen kø, god parkeringsmuligheter og hyggelige folk:) 

Ta ekstra vare på pappaene der ute idag♥

Margit

 

-WINTERLAND-

Noe så herlig å våkne til hvit bakke♥ 

Det var stor ståhei når eldstemann fant ut at snøen hadde medlt sin ankomst. Nå er det vinter, mamma! Ja, det er vel nå vi skal ønske den velkommen? Jeg er ikke kjempebegeistret når det kommer til vinter, det var jeg mer før. Sommeren er min store favoritt. Men det er koselig med snø. Liker at alt blir mye renere. Bare det ikke blri altfor kaldt, frysepinne som jeg er.

Når man fryser lett er det et must å ha en god vinterjakke. Jeg sverger til dunjakke med pelshette♥ Denne jakken fra V-collection er både varm og fin. Den er en klassisk jakke jeg kommer til å bruke like mye til hverdags som til fest. Love love love! Og med varme fine Mou sko er jeg skikkelig skodd for en fin vinter. Er du klar?

Parkas V-Collection // Mou sko


Vi Blogges!

Vinterklem fra Margit

-Kjøkkenfavoritter-

God kveld fra kjøkkenet♥

Da var oppvasken tatt, benkene vasket over og oppvaskmaskinen tømt. Jeg vet ikke med dere, men jeg bruker det meste av tiden her hjemme på kjøkkenet. Sett bortfra timene jeg tilbringer i sengen. Da gjelder det å ha det ryddig, praktisk og fint rundt seg. Jeg blir glad av orden og pene ting! Siden vårt kjøkken er veldig lyst med hvit innredning og hvite vegger synes jeg det luner opp litt med rotting. Jeg er så glad i den grålige rottingen fra Riviera Maison. I tillegg til å være fin er den også praktisk.

Jeg ønsker idag å vise dere et knippe av mine kjøkkenfavoritter. Hvis vi starter med kokesonen så må jeg bare anbefale krukken for kjøkkenutstyr. Jeg har nok av skuffer som kan romme kjøkkenredskapene, men det er noe med å ha stekespaden rett ved siden av når man kokkelerer! En annen favoritt jeg er så glad jeg oppdaget er den smale kurven med rom. Her har jeg plassert oljer, krydder, urter osv. Lett tilgjengelig og pent å se på= akkurat slik jeg liker det♥ Tekstilene fra Lexington har vært en favoritt siden jeg kjøpte mine første for 6år siden.

Av andre kurver så kan jeg ikke få rost kurven med 4 rom nok. Den står ved siden av vasken min og rommer oppvasksåpe, håndsåpe, kluter ol. Praktisk og pent. Rottingfatet kjøpte jeg for snart 6år siden og har fulgt meg hele veien. Jeg har flyttet det rundt i hele huset, men største parten av tiden har det stått på kjøkkenbenken. Jeg fyller det med krukker, lysestaker, blomster osv. Jeg liker å ha krukker i forskjellige størrelser som kan romme alt fra mel, kaffe, sukker, godis osv. Kitchen Utensils// Avlang rottingkurv// Rottingfat// Glasskrukke// Kurv med rom// Kjøkkentekstiler


Idag har jeg hatt innkjøp av vår/sommer klær fra et nytt merke hos oss i Drømmeverden. Gleder meg til å få dette i butikk allerede i januar. Det kommer så utrolig mye fint! Apropo fint, nå synes jeg butikken min er finere enn noen gang. Den er endelig blitt slik jeg har ønsket i lang tid nå. Oppussingen var så vellykket♥ Og med bare gode leverandører på laget er utvalget fantastisk. Jeg er så utrolig stolt av babyen min. Kanskje du vil være med på en rundtur? Jeg skal knipse bilder til dere, så kan jeg vise dere. 

Klem fra Margit

Precious Pumpkin

Hei og hopp!

Sier jeg som ligger rett ut på sofaen. Her er det ikke mye som tilsier hopp. Ryggen min blir ikke noe bedre, så det er vel bare å være tålmodig. Turbomamma er ikke flink til å slappe av eller være tålmodig. Jeg fikk en tablettkur fra legen idag så da er det bare å vente og se:)

Nå som jeg ligger rett ut her er det viktigere enn ellers at det er hyggelig rundt meg. En ny lykt som er helt superduperfin gjør noe med humøret. Jeg blir glad av fine ting! Flere som kjenner seg igjen der? Det er viktig å gjøre noe godt for seg selv. Jeg har laget meg en god kopp tea, tent masse lys og kjøpt meg et nytt interiørblad♥ Og farmen ruller i bakgrunnen. En fin onsdag!Riviera Maison lykt// drivved ramme// 

Mannen kom plutselig inn døren her, en kveld for tidlig. Så koselig! Selv om han drar igjen imorgen tidlig. Da skal jeg jammen meg sanke litt ekstra sympati:) 

God natt kjære leser♥

Margit

-JuleLukt-


God kveld til dere♥

Kveldene mine er hellige! Når jentene er lagt finner jeg frem macen og slenger meg ned i godstolen eller på sofaen. Vel og merke etter at kjøkkenet er ryddet, klær og leker er lagt bort og klesvasken er satt på. Da er det me-time. Jeg koser meg med blogging, mailer og nettbutikken. Noe varmt i koppen og tente lys, gjerne duftlys også. Nå er det vanlige  duftlyset byttet ut med julelukt. Jeg måtte bare teste det ut! En skikkelig innertier♥ Jeg sverger til duftlysene fra Durance. Lukten sprer seg i hele huset iløpet av kort tid, og alle luktene er rene og delikate. Ingen parfyme og falske lukter. Elsker Durance♥

Noen tips for en rygg som har slått seg helt vrang? Nå er jeg på fjerde dagen uten trening og jeg blir nesten sprø. Det har blitt en så stor del av livet mitt at jeg nesten får absistenser. Jeg beveger meg masse på jobben, men jeg elsker å svette. Ryggen min stivner helt om jeg sitter litt og skal reiser meg, eller om jeg står over lang tid. Det er så utrolig vondt, og jeg er så utålmodig. Tror jeg har fått en kink/strekk som går over snart. Krysser fingrene for at det ikke er en skiveprolaps, det passer veldig dårlig nå rett før jul? Grrrrr!Durance julelys // Fat kobber // telysholder kobber

Nyt kvelden videre!

Jeg slenger bena høyt og nyter lukten av jul♥

Margit

-Kjøkkentips-

Hei og hopp fra kjøkkenet♥

Kjøkkenet vårt er virkelig husets hjerte. Rommet i seg selv er stort med rom for mange. Vi har spisestuen på kjøkkenet og spiser de fleste måltidene her. I tillegg har vi en stor kjøkkenøy med barstol som er topp for en rask frokost, kontorjobbing eller lekser. Pernille liker å sitte der med leksene mens jeg lager mat, og lillesøster vil gjerne også opp for å tegne. Kjøkkenøy er noe av det smarteste med hele kjøkkenet vårt, Ikke bare er den fin å sette ved, men den er så deilig å bruke som arbeidsbenk. Den rommer mye og er midt i rommet. Eller arbeidstrekanten om man vil. Anbefales!

Jeg ELSKER kjøkkenet mitt♥ Ikke bare er det flott å se på. Jeg innrømmer gjerne at jeg har fått et kjøkken etter mine drømmer, ja alt jeg ønsket meg og litt til. For det er vel lov å være fornøyd med kjøkkenet sitt? Vel, noe av det beste ved kjøkkenet vårt er oppsettet og arbeidssonen. Det er ingenting jeg ville endret på. I en travel hverdag er det greit å ha et kjøkken som fungerer. Jeg vil gi dere noen kjøkkentips.

  • Arbeidstrekanten: hold vask, kjøleskap og stekesonen i nærheten av hverandre. Gjerne lag det som en trekant. 
  • Brødfjøl: lag plass til brødfjøl og brødboks rett ved kjøleskapet. 
  • Plasser oppvaskmaskin rett ved vasken. Gjerne på høyre side om du er høyrehendt.
  • kildesortering: har du plass må jeg anbefale kildesorteringsskuff. 
  • Du får bedre oversikt i store kjøpmannsskuffer enn skap, til f.eks tørrvarer/bakevarer.
  • Lag plass til skjærefjøl rett ved kokesonen, kjekt å skjære opp grønnsaker el.l mens man steker/koker.
  • stekeovn opp i høyden er godt
  • NOK benkplass, man kan nesten aldri få nok plass
  • plass til kaffemaskin, kaffetrakter, vannkoker osv om man liker dette
  • Har man plass så må jeg anbefale kjølehjørne på det sterkeste

Dette er noen av de punktene jeg er aller mest fornøyd med når det kommer til vårt kjøkken. Jeg har tegnet kjøkkenet selv så jeg føler det er veldig gjennomtenkt. Flere ganger satt jeg med tegningene og "latet" som jeg lagde mat, ryddet oppvask, bakte osv. På denne måten fikk jeg testet ut kjøkkenet før jeg satte det til produksjon. Det hjalp også på at dette er andre huset vi har bygget, og også det andre kjøkkenet vi har bestemt. Litt erfaringer dro jeg med meg fra første byggingen.

-kjøkkenøy til å kutte grønnsaker osv på, vis a vis kokesonen-

-Kaffekrok-

-Store kjøpmannsskuffer til tørrvarer og egen benk til baking-

-Brødboks rett ved kjølehjørnet, gjør hverdagen lettere-

-Kildesorteringsskuff under vasken og oppvaskmaskin til høyre-

♥Husets Hjerte♥Nå har jeg testet dette kjøkkenet i 2år, fortsatt like fornøyd og begeistret. Det koster en del å bygge et nytt kjøkken så bruk derfor god tid på planleggingen. Tegn kjøkken hos flere leverandører, dette gir deg mange gode ideer/tips og prisene kan variere.

Lykke Til!

Kjøkkenhilsen fra Margit

Hele Norge Baker bursdag!Vel overstått helg i de tusen hjem♥

Dette har vært en helg jeg har gledet meg til lenge. 40års lag, julefilm på kino, hjemmekos, rydde klart til vinter ute. Koselig med en helg fylt av sosiale begivenheter og hjemmelige sysler. Håper helgen deres også har vært fin?

Hvis dere skal se en julefilm denne førjulen på kino må jeg bare anbefale Karsten og Petras vidunderlige jul. Den var så fin. både for liten og stor. Jeg fikk julestemning, koste meg gjennom hele filmen og tårene rant et par ganger. Sutremor som jeg er:) Pernille sa nesten ikke et ord under hele filmen, hun ville også gjerne se den en gang til. Jeg blir gjerne med♥

40års laget til Anne Kat var så gøy! Masse fine taler, sang, god mat, et sinnsykt kakebord og mange fine folk. Desverre har jeg fått en kink i ryggen så det ødela litt for kvelden min. Å gå som en 90åring er ikke gøy, eller godt. Fortsatt er ikke ryggen bra, men nå klarer jeg ihvertfall å gå. Det går vel over:)Den popkorn kaka er noe av det beste jeg har smakt! Helene fra hele Norge baker hadde den med seg til bursdagen. Jeg hørte en liten mus viske at den skal Anne Kat bake. Tror jeg skal bestille den til kaffebaren i butikken. Ja, det skal jeg:) Noen som kommer å besøker cafeen vår da?

Jeg har endelig fått brukt litt ekstra tid på kjøkkenet denne helgen. Gøy å lage mat igjen som ikke er hverdagsmat. Idag ble det julemiddag, ja full pakke. Og julemusikk måtte til. Det er jo tross alt november. Det ble en del bilder på kjøkkenet idag, titt innom imorgen for å se.

Jeg er så klar for en ny uke, håper du er det samme. Hurra for mandag!

-Margit-


-Nyforelsket-


Jeg er så nyforelsket at jeg tar meg selv i å smile bredt♥

Ikke fordi jeg har byttet ut mannen i heimen, men et nytt bord har flyttet inn. (Dere husker kanskje at bordet jeg hadde tidligere solgte jeg til en kunde i sommer?) Det er så mye lettere å bytte ut interiør og møbler enn å skulle bytte mann. Ikke vil jeg bytte han ut heller♥ Men i min bransje så blir man inspirert på alle kanter og ønsker å fornye litt. I tillegg skal jeg ikke lyve om at det ville vært kjedelig for dere som titter innom her å sett de samme hver gang. Interiør er min passion, men også mitt levebrød. Gud så heldig jeg er:)

Jeg har nå funnet det perfekte bordet. Virkelig! I utgangspunktet så er bordet 70x70, men med 2 lemmer så har man jo så mange muligheter. Ihvertfall for meg som danser rundet med møblene etter humør. Om man kan kjøpe seg lykke så har jeg akkurat gjort det nå. 

1-2-3- og vips!Bordet er fra Drømmeverden og av merket Riveira Maison. For info eller bestilling send mail til post@drommeverden.no

 

Igår feiret vi flotte Anne Kat sin 40års dag. For en morsom kveld, god mat, fine folk og utrolig mye gode kaker. Det er vel ikke for ingenting at hun var med i Hele Norge Baker. Nå må vi hente de to søte små håpefulle. Vi skal på kino med klassen til Pernille. Karsten og Petras vidundelige jul. Gleder meg♥ Men først en kopp til med kaffe.

Lørdagsklem fra Margit