hits

november 2015

FOR en dag!BLACK FRIDAY!!!

For en fantastisk dag på jobb idag! Det har gått i ett fra dørene åpnet til vi stengte kl.19. Langåpnet med andre ord. En periode var jeg både tørr i munnen og magen skrek etter mat. Det er ikke fritt frem for å spise og drikke når man vil om man jobber i butikk. Desverre ikke så sunt, men det går en gang i blandt. Utrolig mye folk ute på shopping i Åmot idag. Takk for at dere velger å handle lokalt. Det setter vi små lokale bedrifter så uendelig stor pris på! Uten dere så vil ikke de fine butikkene bestå og vi vil få et dødt sentrum. Så Tusen Takk! 

Desverre har rabattkoden for nettbutikken ikke fungert optimalt idag. Altfor stor pågang. Jeg slenger koden ut her: blackfriday15. Nå skal den virke og jeg lar den stå helt til lørdag kl.14. Høres det ok ut? Koden gir deg 20% på masse varer som greengate, barneartikler, klær, sko, julevarer?. Ja, shop til you drop:)

Kvelden ble ikke som planlagt!


Varm kakao i koppen og kroppen gleder seg til  å sette rompa nedpå sofaen. Et fint program begynner snart på TV og bloggen venter på å bli oppdatert.  Minstemor skriker fra rommet. Jeg setter fra meg koppen og tusler inn. Sikkert rota bort smokken sin igjen. Lukta slår i mot meg. Jeg brekker meg, men må komme meg bort til senga hennes. Der står hun og tviholder seg i sprinkelsenga. Hun hyler og roper vil ikke vil ikke. Senga, ungen og gulvet er fylt med oppkast. Hun står i sitt eget oppkast! En brekningslyd og jeg nærmest kaster ungen ut av senga for å ta henne med på badet. Hun spyr på gulvet? 

Slik ble min kveld igår. Jeg hater virkelig oppkast! Er det noe jeg er dårlig på så er det nettopp det. Mora og ungen brekker seg om hverandre, jeg klarer ikke lukta. Marielle ble dusja, senga skifta på og gulvene vasket (sterilisert!). Natta ble en veksling mellom soving og vasking. Jeg sov på rommet hennes så jeg kunne assistere så godt som mulig. Det er så trist når ungene er syke, det er jo så lite man får gjort. Stakars liten♥

Mammahjerte mitt ble så stolt at det nesten sprakk igår♥ Hver gang hun måtte kaste opp ropte hun på meg og jeg røsket tak i bøtta. Hun stod helt stille og gjorde seg ferdig. Jeg ble så imponert! vesle jenta mi. Idag har hun bare vært litt redusert, men ikke kastet opp noe mer. Jeg har vært hjemme på dagen med henne og vi har bare kost oss. Det finnes ikke noe bedre enn en liten kropp som kryper inntil deg på sofaen♥Nå koser jeg meg på TV stua. Der har jeg endelig fått ryddet ut alt rot (søppel), ommøblert, laget kontor-krok og ikke minst sofa-krok. Jeg er så glad i tapeten jeg valgte der inne. Ser ut som drivved. Desverre har den vært gjemt bak masse rot, men nå kom den endelig til sin rett. Godt med en stue nr. 2 når mannen skal se på fotball eller jentene har med venninner hjem. KOS!

Julefoto og teamwork!


Hvert år er jeg ute i siste listen med å ta bilder til julekort. Men ikke i år nei! I helgen fikk jeg tatt mange fine bilder av jentene mine både sammen og hver for seg. Begge har på seg en mørkeblå kjole med glitter og matchende hårbånd. Dette var helt innafor hos begge to for det er jo nesten Frost. Alt skal være Frost i hjemmet vårt for tiden.

Vesla var så utrolig stolt av kjolen sin og satt eksemplarisk på stolen, eller stod om hun fikk beskjed om det:) Et lite tips er å la små barn holde en leke i hånden, eller en julekule som vi brukte. Det tar fokuset litt bort fra det de faktisk skal gjøre. Om de sitter stille, stort sett ihvertfall.


 

Ikveld får jeg besøk av det fine teamet mitt i Forever og min sponsor Torun. Teamet er blitt ganske stort på kort tid, det er stor stas. Vi skal snakke business og kose oss med skravling. Teamwork er gull! Vi ønsker oss alltid flere medlemmer i teamet. Lyst til å bli med eller vil bare ha litt info? Send meg en mail: post@drommeverden.no

Happy Tirsdag! Og pass dere på glattisen! Jeg gruer meg litt for å kjøre hjem fra jobb, men men. Hjem må jeg:)

Årets Farge!


ENDELIG! Årets farge 2016 er ROSA dere. Halleluja! Det falt i god jord hos denne rosa-jenta her:)

Fargerike har kåret fargen ROSA som årets farge

Ifjor var årets farge orange, året før var det sjøgrønn.  I samarbeid med det internasjonale trendbyrået Nelli Rodi, Fargerikes 120 butikker, betraktinger av Europas største interiørmesser og refleksjoner fra samtiden vi lever i - er rosa utropt til å være Årets Farge 2016. I en tid hvor en kan få alt laget maskinelt, blir det myke, det nære, varme, det som er håndlaget og selve håndverket, viktigere og viktigere. Rosa representerer det myke og behagelige. Den føyer seg vakkert inn i våre hjem og gir en naturlig varme. Det en ingen annen farge som får deg til å føle deg så flott som rosa. Og det er ingen annen farge som kan gi en så stor luksusfølelses som rosa.

Jeg kunne gjerne pyntet med rosa hele året, sommer som vinter. Men jeg har forsøkt å bruke en del andre farger. Det har fungert greit det, men rosa er og blir min favoritt! 

Hva synes du om at Rosa er årets farge?Prøvemiddag: It´s Christmas Time


God kveld og hei til deg! Hatt en fin helg? Denne helgen har jeg vært HELT offline, veldig uvant og nesten så jeg har hatt absinenser. Men så godt også. Nå bobler jeg over av ideer og tanker igjen. Noen ganger er det ikke så mye som skal til:)

Vi har hatt en skikkelig familie helg. Lørdag dro vi ut i skogen med sekken full av godsaker. Tente bål, grillet pøler og lekte gjemsel. Ganske mye spennende å finne på ute i skogen for de små. En rot som ser ut som en stol, klatre i trær, hytte under et tre, se om vannet er fryst til is. Fantasien er det ikke noe å si noe på! Da vi kom tilbake begynte jeg å rydde på Tv stua. Et evig prosjekt det der. Det var så fult av alt mulig der inne så det var nesten ikke mulig å komme seg inn. Og selvfølgelig måtte jeg ommøblere. Haha! Typisk meg, men nå er det mer koselig der inne enn noen gang. Ikke helt ferdig, men det blir klart i god tid før jul. Det var mitt mål også.

Vi har spist årest første julemiddag i helga. NAM! Full pakke med ribbe, julepølse og medisterkaker med alt av tilbehør. Da måtte jeg selvfølgelig også dekke et julebord. Vi leker ikke prøvemiddag halvveis nei. Med julemusikk i bakgrunnen, de gode juleluktene og rødt på bordet så kom julestemningen snikende. Desember: Jeg er klar for deg♥
It´s christmas kule// stjerne telysholder stor og liten// Rm vase // Brun pumpkin lykt//


 

Deilig å avslutte helgen med ukas 6. treningsøkt. Det ble en god løpetur ute i solskinn og -5grader. Det rev i kinna og pusten, men for en frisk opplevelse! Anbefaler alle å trene ute selv om det er vinter. Kle deg godt med ull innerst, noe på hender og hode så er du godt rustet. 

Jeg er klar for en ny fin uke!

Katta er ute av sekken!

God kveld til deg♥ Husker du jeg fortalte for en stund tilbake at jeg skulle være med på noe spennende? Nå kan jeg endelig fortelle dere Jeg er en av 5 bloggere som har fått bidra i boken Jukse-supermamma. Det er så stas! 

Her ser dere coveret på boken og en kort info om boken:

JukseSuperMamma ? hvordan overleve mammalivet!

Dagens mammaer møter utrolig mange forventninger, alt skal være supert og perfekt til enhver tid. Vi ønsker å slå et slag for at du ikke trenger å gjøre det alle andre gjør, eller det du tror forventes av deg! I boka vår JukseSuperMamma har vi samlet tips og idèer til travle mammaer, vi toucher innom alt fra det å gå gravid til å arrangere barnebursdag. Det er også et eget kapittel med profilerte bloggeres beste mammatips. Med en god porsjon humor og ironi er dette en lettlest feel-good-bok, den perfekte gave til alle mammaer!

I dagens samfunn har tid blitt en mangelvare, det er hvordan vi velger å bruke tiden sammen med barna som teller. Hvordan kan man rekke over alt? Svaret er enkelt: Vi jukser såklart!

♥Tone & Elisabeth


Det er lansering av boken 30.nov. Du kan forhåndsbestille boken her og vil du komme på lanseringsfesten så ta en titt her. Jeg gleder meg til å se det ferdige eksemplaret:) 


 

Alenemamma-uken er akkurat over. Her kom mannen inn døren. Godt å være to om hus, hjem og barn. Igår var jeg i Oslo på innkjøp nesten hele dagen. Herremin det kommer mye fint i butikken i 2016 også. Akkurat nå står butikken litt på hodet, det kom mange paller med varer igjen. Vet egentlig ikke helt hvor jeg skal gjøre av alt. Men en ting vet jeg: nå er utvalget på topp og det bugner av flotte varer♥

Klem

 

Ikke årets mor?


Den nye uka er igang og her i huset startet den bra. Ingen stress, sure barn eller sur mamma. Litt ekstra tid på morningen gjør underverker! 

Jeg og minstemor var alene etter jobb og barnehage idag. Bursdag og turntrening på Pernille så hun var hjemme rett før leggetid. Middagslaging til kun meg og Marielle er ikke høyest på lista mi. Det er svært sjeldent en stille og koselig stund rundt middagsbordet med henne tilstedet. Hun klatret helst opp og ned, spiser ikke, vil gå fra bordet og griser. Det skjer nesten daglig, bortsett fra de få gangene hun får servert pølse. Ja, eller når hun får fiskepudding hos Mommo. Jeg kjenner jeg blir lett irritert og oppgitt hver dag. Mye av tiden går med på å sette henne tilbake på stolen, be henne spise, forsøke å mate eller ta henne med vekk fra bordet til skammekroken. Det er hverdagslig å spise kald mat. Hun har vært slik siden hun begynte å spise vanlig mat. Middag er ikke noe for henne.

Derfor var valget lett idag. Jeg var ikke i humør til å kokkelere og lot derfor "sjefen" bestemme. Hun ville ha knekkebrød med ost. Osten måtte være gul:) Ja, da ble det det til middag idag. Jeg får neppe medaljen for Årets Mamma, men det bryr jeg meg 0 om. Vi hadde en av de fineste stundene rundt bordet. Mamma og Marielle, sa hun mange ganger. Jeg fikk kos, vi satt rett ved siden av hverandre og hun spiste opp ALT før hun takket for maten. Først da gikk hun fra bordet og satte asjetten ved oppvaskmaskinen. Det ble ingen varmmat, men FOR et fint måltid vi hadde♥

Hva tenker du, må middag være middag?


Kjøkkenrullholder-RM // kurv-RM // oppvaskhåndkle-Greengate // 

 

Klem,er på en mandag

Vil redselen ta livet fra meg?


Idag tenner jeg masse lys. Lys for ofrene, familiene deres og alt det grusomme. Det føles så nære selv om det er et stykke unna. Redselen biter i meg. Hva blir det neste? Jeg fatter ikke at noen mennesker kan være så onde og foreta seg slike handlinger. Vi kan ikke alle være enige, men vold løser ingenting. Uskyldige mennesker som møter døden. Jeg blir uvel! Hvilken verden er det vi lever i? Hvilken verden er det jeg har født to barn til?

Redselen biter i meg. Vi kan ikke la være å leve, men alikevel. Jeg kjenner jeg ikke liker tanken på å oppholde meg eller noen fra min familie på et sted med masse mennesker. Skal vi gå rundt å være redde? Da vil vi jo ikke oppleve det livet har å by på.

Akkurat nå kjenner jeg at jeg er ekstra glad for å bo midt utpå landet. Det gjør meg ikke tryggere, men jeg føler meg tryggere.

Håper alle mine fine lesere tenner et lys ikveld♥ #prayforparis 

Some XMAS inspo!


God morgen! Det nærmer seg tid for å pynte til jul. Jeg storgleder meg:) I butikken min er det masse julevarer og vi er skikkelig klare for julen 2015. Det er så mye fint, jeg må nok supplere med en del nytt i år også. Selv om vi har mange esker som fraktes ned fra loftet hvert år. Desverre er det ikke mye av det som får se dagens lys. Jeg er så dårlig på å kvitte meg med julepynt som vi ikke bruker. Mulig jeg må lukke øynene og bare få det vekk i år:)

Forrige uke var jeg på showrommet til Riviera Maison for å kjøpe inn spring/summer 2016. Jeg har tatt masse bilder, men desverre kan jeg ikke dele med dere. Altfor mange leverandører og kjeder kopierer RM over en lav sko, så kortene holder vi tett til brystet til the bitter end. Men jeg har masse bilder fra jeg var nedover denne våren. Så her kommer litt inspo på julen 2015:


Gleder du deg til julepyntingen setter inn?

Ha en fin fin onsdag♥

Jeg klarte ikke å la være, nå er jeg hekta!

//sponset behandling//


Jeg hadde bestemt meg for å ikke teste det ut. Innerst inne så visste jeg hva som ville skje.  Jeg elsker enkle og bra løsninger, da er jeg solgt! Men så bød sjansen seg og jeg klarte ikke å la være. Nå må jeg bare inrømme det: jeg er hekta! Hekta på vippeextensions!!

Det er nå litt over en uke siden jeg la meg ned på benken, kjempespent! Og bittelitt redd. Jeg har hørt noen skrekkhistorier om infeksjon på øye, vonde vipper og skader på øynene. Men jeg visste før jeg la meg ned at jeg var i hendene på en av de beste. Selve prosessen med å sette på vippene var ikke vond eller ubehagelig. Nesten så jeg sovnet faktisk:) Første blikket i speilet og jeg var solgt! Så utrolig ekte og fint. Det som har overrasket meg mest er at jeg ikke kjenner de. Livet er blitt så utrolig mye enkelere, nå er jeg nesten klar til å fly ut døren med en gang jeg har stått opp. Perfekt for mitt hekstiske liv:)

Vippene har jeg fått satt på hos flinke Malene. Hun er utrolig dyktig og holder også kurs i vipper. I tillegg er hun make-up artist og negldesigner. Hun driver egen salong som du finner her.  Jeg digger unge og flinke grûnderkvinner!!! Bestill deg en time allerede idag da vel:)♥I´m in love with my false lashes♥

Helge-luksus!


God søndagskveld♥ Det føles som at jeg ikke har vært på jobb på veldig lenge. De helgene jeg har fri lørsdag så blir helgen så veldig lang. Føles nesten ut som en kort ferie. Det er skikkelig luksus-følelse det!

Jeg har i all hovedsak tilbragt helgen med min lille familie. Mine to små gir meg så mye glede, ja og litt hodebry også da. Alt er jo tross alt ikke så rosenrødt med små barn. Men stort sett er det bare kos. Ekstra tid med de gjør at jeg ser hvor fort de vokser til. Plutselig ser jeg hvor små-voksen, reflektert og klok min skolejente har blitt. Hun har forandret seg fra et barn til en stor skolejente på kort tid. Ting er barnslig, mamma seriøst! (gleder meg til tenårene:) Lille snupp er ikke lenger en uselvstendig "baby" lenger. Hun klarer sjøl, snakker som en foss og fortelle oss hva hun tenker. Jentene mine vokser så fort♥

Tiden sammen med baran er gull verdt. Håper du også har kost deg med dine, eller noen andre du er glad i♥

Sofa tjeneste før jeg er klar for en ny uke!

-LEOPARD DRESS-


Time-outen min ble litt lenger enn planlagt. Jeg fant ingen tid til å blogge de dagene jeg var i Amsterdam. På tur så ville jeg også nyte tiden best mulig. Spring & summer kolleksjonen til Riviera Maison er nå i boks. Herlige farger og fine nyheter, bare å glede seg. Men aller først skal førjulen nytes. Tiden fra nå og frem til jul synes jeg er noe av den beste tiden. Førjulskos♥

Et plagg jeg kommer til å bruke mye nå og fremover er leopard-kjolen i mohair. Akkurat passe varm, fantastisk myk og behagelig. Jeg tenker å bruke den med grove strømper og boots (som på bildet), sammen med leather pants, tynne strømper eller rett og slett til sofakos. Bruksmulighetene er så mange!
(annonselenke) Finnes HER i nettbutikken. 

Da gjenstår det å ønske deg en fin lørdagskveld!

Det jeg trenegr nå er en timeout!


Noen ganger må man bare koble av. Minutter, timer, dager og uker går i ett. Vi skriver mandag og før vi vet ordet av det så er det fredag. Morgen og kveld er vi på, tilgjengelig hele døgnet. Nesten. 

Oktober har vært en fin måned. Tiden har flydd altfor fort. Jeg føler det var igår jeg åpnet ny butikk. Nå er det altså gått en måned. Mandag til søndag har gått for å være de samme dagene. Nå trenger jeg en time-out fra alt. Flytting, butikk, nettbutikk, varebestillinger, blogg, trening, barn og hus. 

Nå reiser jeg til Amsterdam. Innkjøp av Riviera Maison vår og sommer står for tur. Herremin som jeg gleder meg. To dager borte er alt som skal til for denne kroppen. Bylivet, shopping, cafelivet, sove på hotell, spise frokost i fred, wining & dining og bare være meg. Gud det skal bli deilig♥
Annonselinker: Lexington logopute// Velvet pute-RM// Oxford pute-RM// jeans pute- RM//

AMSTERDAM here I Come:)

-MIDNIGHT POISON-

//Sponset behandling//


Det er snart tid for julebord, festligheter og jul. Tiden fremover nå går alltid så fort, den beste tiden forutenom sommeren synes jeg. Mine lilla negler er byttet ut med midnight blue med glitter. En festsesong verdig altså! Jeg har aldri vært så dristig med neglene mine før som jeg er nå. Tidligere hadde jeg fransk hver eneste gang. Nå ELSKER jeg farger? 

Dette er andre gangen jeg legger negler hos Bare Deg og jeg er strålende fornøyd! De lilla neglene mine holdt i 5 uker (!) før jeg tok refill, og det gjennomgikk en skikkelig flyttesjau med butikken. Det kaller jeg Veldig god kvalitet! Hvis du tenker at nå er det på høy tid med negler til høysesongen eller kanskje du leter etter en ny negldesigner? jeg anbefaler Marianne hos Bare Deg på det varmeste. En flott dame både på innsiden og utsiden? (Sjekk facebook siden eller ring for bestilling 988 10 292)


 Før vi flyttet hjem igjen til Modum for 5 år siden så jobbet jeg på Hovedkontoret til Parfums Christian Dior. En utrolig spennende jobb som jeg aldri ville vært foruten. Jeg lærte av de beste og vokste med jobben. Hadde jeg ikke startet egen butikk og skapt min egen drømmejobb så ville jeg gjerne startet der igjen. Hvert år på nyåret dro hele teamet på Kick-off. Et år besøkte vi Tunisia, fra denne turen har jeg så mange surrealistiske opplevelser. En av de var en tur ut i Sahara ørkenen. Vi kjørte store, hvite jeeps ut i ørkenen. Her kjørte vi på snowboard på sanddynene, firehjuling og red på kameler. Da det begynte å bli mørkere så ble vi geleidet til et åpent område hvor det var tent hundrevis av lys i hvite papirposer og dekket opp til middag og fest. Vi koste oss med god mat, drikke og underholdning. Da klokken nærmet seg midnatt så satte de opp et DIGERT lerret, alle fikk en slik papir-luktestikk og musikken dundret. Reklamefilmen for Midnight Poisen vistes på skjermen. ALT dette midt ute i ørkenen! SURREALISTISK! Det er en kveld jeg aldri vil glemme. Er det rart jeg elsket jobben min♥Her er reklamefilmen til Midnight Poisen:


Natta fra denne kanten:)

 

-En skikkelg fresh start-

//Annonselink til egen butikk//


God mandag til deg♥ Og god morgen. Her startet dagen tidlig som vanlig. Skolejenta skal på skolen og vesla på barnehagen, men før det skal ungene kles og nistepakker smøres. Mens ungene spiser frokst pleier jeg å pakke sekkene klare, finne frem utetøy og legge alt klart i gangen. Selv tar jeg meg en jordbær-proterinsmoothie. Genialt når man skal bruke minuttene godt og få noe sunt og godt i magen. Jeg DIGGER den♥

For noen uker siden fullførte jeg et kickstart program som heter C9, dette har jeg skrevet om tidligere. Frokosten i dette programmet var akkurat denne shaken og siden har jeg fortsatt. Frisk smak og metter godt. Jeg har testet ut mange proterinshaker opp igjennom årene. Fy så mye vondt! Det ender med at jeg kjøper, men ikke bruker den opp. Ultra shaken fra Forever er god på smak, har en ok pris og mye protein. Jeg har her brukt den med vaniljesmak og tilsatt soyamelk og jordbær. En kjapp runde i blenderen og NYT♥Ultra Shake fra forever kan kjøpes HER, eller kom innom butikken min for der har jeg noen igjen på lager.

Ble du nysgjeriig på C9 programmet? Kommenter, legg igjen mailadressen din under her eller send meg en mail på post@drommeverden.no

Nå får jeg vekke barna og starte morgenrutinene. Jeg skal ta meg en løpetur før jobb. Det er den friskeste starten på uken:)

HAPPY M.O.N.D.A.Y!!!

 

 

-En skikkelg fresh start-

//Annonselink til egen butikk//


God mandag til deg♥ Og god morgen. Her startet dagen tidlig som vanlig. Skolejenta skal på skolen og vesla på barnehagen, men før det skal ungene kles og nistepakker smøres. Mens ungene spiser frokst pleier jeg å pakke sekkene klare, finne frem utetøy og legge alt klart i gangen. Selv tar jeg meg en jordbær-proterinsmoothie. Genialt når man skal bruke minuttene godt og få noe sunt og godt i magen. Jeg DIGGER den♥

For noen uker siden fullførte jeg et kickstart program som heter C9, dette har jeg skrevet om tidligere. Frokosten i dette programmet var akkurat denne shaken og siden har jeg fortsatt. Frisk smak og metter godt. Jeg har testet ut mange proterinshaker opp igjennom årene. Fy så mye vondt! Det ender med at jeg kjøper, men ikke bruker den opp. Ultra shaken fra Forever er god på smak, har en ok pris og mye protein. Jeg har her brukt den med vaniljesmak og tilsatt soyamelk og jordbær. En kjapp runde i blenderen og NYT♥Ultra Shake fra forever kan kjøpes HER, eller kom innom butikken min for der har jeg noen igjen på lager.

Ble du nysgjeriig på C9 programmet? Kommenter, legg igjen mailadressen din under her eller send meg en mail på post@drommeverden.no

Nå får jeg vekke barna og starte morgenrutinene. Jeg skal ta meg en løpetur før jobb. Det er den friskeste starten på uken:)

HAPPY M.O.N.D.A.Y!!!

 

 

-GruveTur-


FamilieSøndag♥ Nå er familiekontoen fylt opp igjen. Jeg synes hverdagene flyr av sted med jobb, små barn, trening og aktiviteter. Da blir det ikke tid til ekstra familekos. Idag har vi tilbragt formiddagen på Blaafarveværket Koboltgruvene, bare noen få km i luftlinje fra der vi bor. Vi er heldige som har et sånt fint anlegg i nærheten! I tillegg til skog, tjern og bygdelivet:) 

Ungene lekte på lekeplasse, knuste stein, gikk på stylter og i tillegg ble vi med på guidet gruvetur. Den tok en times tid og jeg var veldig spent på om dette var noe for barna, spesielt hun minste. Men det gikk over all forventning. Det er også mulighet til å ta med barnavogn inn der. Vi angret litt på at ikke vi gjorde det, men hun gikk mye av turen selv. Etter endt gruvetur ventet varme vafler.

Nå er jeg kjempeklar for en ny uke. Mye spennende på gang denne uken, så dette blir gøy!

Vårt nye kjøkkenbord!


God morgen søndag♥ Endelig en morgen hvor vi kan ta det helt med ro. Ingenting vi skal rekke, ingen jobb og ingen planer. Vaskemaskin rusler og går, ungene ser på film og vi voksne nyter en kopp kaffe. En treg start på dagen er deilig, men jeg ville ikke hatt det slik hver dag. Da hadde det ikke vært så godt.

En sosial sirkel har vi fått oss på kjøkkenet. Jeg har lenge hatt lyst på rundt bord, hvor alle ser hverandre og sitter nærme hverandre. Vi har et stort spisebord i stuen for større samlinger. Bordet på kjøkkenet skal brukes til familiens måltider, men også til litt mindre sammenkomster. Det er faktisk plass til 8stk rundt bordet! Jeg elsker den røffe looken på bordet mot det ellers så elegante kjøkkenet vårt. Happy wife, happy life:)


//Bordet finnes her i nettbutikken//

Nå skal jeg dekke bordet litt ekstra hyggelig og servere frokost til mine. Jeg hørte et ønske om egg og bacon. Senere skal vi ut på familie-utflukt.

Lag deg en TOPP søndag!