hits

desember 2013

Good bye 2013

Og Velkommen 2014!
Jeg er så klar for et nytt år som vil bli kjempespennende for vår del. 
Nytt år byr ofte på nyttårsforsetter for mange. 
Jeg har faktisk ikke så mange. Annet enn at jeg gleder meg til å lage meg en veldig strukturert hverdag. Vel, det må jeg rett og slett skal jeg rekke både 2 små, butikk, husarbeid, trening og hus i en gressenke tilværelse. 
Har du noen?

Godt Nytt ÅR til deg!

Nytt år, nye muligheter

God morgen NyttårsAften!
Tenk idag skriver vi den siste dagen i 2013. 
Dette har vært et fantastisk år med mye glede, men også et tøft år med mye frustrasjon og tårer.
 
 
2013 er et lykkens år for min familie. Vi var så heldige å bli foreldre til nok en nydelig pike, som kom 3uker før tiden og gjorde starten på 2013 ganske hektisk. Og siden har hun holdt liv i oss alle her hjemme ved å være i 110...Herlig liten frøken med steker meninger:)
2013 var også året hvor min kjære fridde til meg. Tenk at mannen som ikke skulle gifte seg snudde på flisa. Meget meget fornøyd med den!
 
 
2013 har også vært et tøft og utfordrende år for meg.
Det å drive butikk samtidig som man skal ha barn og ut i permisjon er ikke lett. Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg synes det har vært DRITTØFT. (unnskyld uttrykket, men det er sannheten). Ikke bare skal man følge opp bedriften, bestille varer, gjøre regnskap, svare på mail og følge opp leverandører. Men man skal også samtidig prøve å nyte den nyfødte, komme seg til hektene og finne en hverdagsrytme som passer familien. Heldigvis var jeg i kjempeform etter fødsel og var til og med på gave og interiørmessen da lillemor var 9dager gammel, sammen med henne selvfølgelig. Jeg føler at jeg  fant en "arbeidsrytme" ganske fort som passet meg og den lille. Hun sov og jeg jobbet. I tillegg har jeg sittet med macen i fanget stort sett hver kveld for å få ting unna.
Det er ikke bare det administrative jeg har bedrevet 2013 med. 
Sent i 2012 fikk jeg tilbud om et nytt lokale i Åmot sentrum. Etter en liten tenkepause var jeg overbevist, butikken skal flyttes til våren. Jeg må bare føde litt først:)
 
Og sånn gikk det til. Mellom amming, bleieskift og våkennetter fikk jeg ryddet, vasket og pusset opp lokale vi er i idag. Jeg angrer ikke, men hadde jeg hatt en snev av fornuft hadde jeg ikke tatt på meg den oppgaven. Lokale så ikke veldig bra ut ved overtakelse, men med min lille touch synes jeg det har blitt helt perfekt. Mannen mente det var mye som skulle til for å skremme meg, etter at han var på besøk i lokale første gang. Tihi...men han vet jeg har rett:)
 
Det har ikke vært lett å drive en butikk uten å fysisk være til stede der selv. 
Takket være helt fantastiske ansatte har dette gått overraskende bra! 
Jeg og ass.butikksjef har hatt mange telefonsamtaler underveis, dette har vært viktig for at jeg kunne holde meg oppdatert og holde driften igang. Vi har nærmest løst verdensproblemer:)

Tross i ganske full kontroll fra min side, flinke ansatte og nytt lokale har jeg flere netter ligget våken. Hvordan går egentlig butikken, har vi nok varer, for mye varer, kan regninger betales, lønn til ansatte, hva med markedsføring, nye ideer, nye merker, flytte om... Ja, i det hele tatt!
Etter en lang permisjon kan jeg nå se meg tilbake og tenke at jeg KLARTE DET!
Jeg har lønnet ansatte, varer kommer inn og flyr ut, ordre kommer inn i nettbutikken hver dag, kunder besøker Drømmeverden, kaffegjester sitter ofte i kaffebaren, antrekk prøves og kjøpes, og tallene øker for hver måned etter flytting..
Jeg er kjempestolt, Drømmeverden har overlevd og vel så det!
Nå ser jeg såååå frem til 2014.
Nytt år med mange nye spennende ting som skjer med Drømmeverden. 
Føste og en av de beste nyhetene er at vi får inn varer fra Riviera Maison om kort tid. Herremin som jeg gleder meg. Jeg satt å tittet på alle bildene jeg tok på RMs showroom i Nederland. Jeg bobler nesten over av inspirasjon og glede, nesten litt uvirkelig at de flotteste produktene kommer til min butikk.
Jeg har definitivt nådd ett MÅL for butikken!
RM har vært min favoritt i 6år, nå skal jeg få føre det i MIN butikk. 
 
Jeg vet at mange av dere kunder gleder dere med meg, og det er så stas å høre. Daglig har jeg kunder innom som spør etter og gleder seg. Det varmer mitt hjerte.
Dette kommer til å løfte butikken flere hakk!
Om en ukes tid begynner vi å gjøre om i butikken for å være klare for alle nyhetene som strømmer på fremover. Spennende tider med andre ord.
Nå har jeg "skravlet" meg bort igjen. Vaskebøtta og kalkunen venter, vi skal ha gjester her ikveld. En kopp til med kaffe så er jeg klar. Ungene er hos mamma noen timer til, mannen tar noen ærender og jeg er alene hjemme. Jeg skal sette på høy musikk og svinge moppen. 

Nyt den siste dagen i 2013 og
God Nytt År kjære leser!

Foto: bilder jeg tok i en RM butikk i Nederland. Kvelskos på kjøkkenet

Champagne kjøler og lykt fra Drommeverden.no
God kveld til deg!
Vi er hjemme igjen etter noen dager i winter wonderland. Tenk, bare en time kjøring hjemmefra er det 70cm snø og skikkelig julestemning. Med så mye snø måtte vi til fjells for å måke taket fritt for snø, og det er meldt mer snø til helgen. Også måtte storesnupp få teste julegaven sin, nytt slalomutstyr. 
Hun begynner å bli så flink!
Tallerkenhylle fra Drommeverden.no
Rart hvor deilig det er å komme hjem, selv etter bare noen dager hjemmefra. Nå skal jeg bare nyte de siste dagene med julehus og kos. Jeg gleder meg til å dra inn nye tekstiler, blomster, interiør og farge i hjemmet nå etter julen. Men samtidig blir det alltid så tomt når julen forsvinner ut.
Jeg bestemte meg allerede i november for å dra inn en helt ny farge (for meg) i hjemmet på nyåret. Planleggingen er i full gang!

Imorgen er det jobbedag for meg igjen. Vareopptelling står snart for tur så imorgen må jeg forberede litt. Også tyvstarter jeg salget imorgen. Kom gjerne innom og sikre deg noen godbiter, husk at det beste går først. 
Tenk bl.a herlige kvalitetsklær til gode rabatter, det er digg det:)
Etter jobb blir det en liten shopperunde på meg. Noen gaver skal byttes, jentene fikk litt dobbelt opp. Også fikk jeg penger til jul som brenner i lomma. Jentene skal sove hos mommo og bestefar imorgen så det betyr shopping helt ALENE og ingen som venter på meg hjemme. Bortsett fra mannen, men han finner jeg nok i garasjen. *METIME*
Fasett telysestaker TineK fra Drommeverden.no

Tenk imorgen er det nest siste dag i 2013. Jeg er klar som et egg for et nytt år!
Nyt mandagen!

Romjul

God Morgen!
Julen er herlig dere. 
Men også utfordrende og trist for noen. 
Jeg føler meg så heldig og takknemlig, det er ingen selvfølge å ha så mange fine mennesker rundt seg og kunne nyte en så fin jul som jeg gjør. 
Ta vare på deg og dine.
Vi har fått skikkelig julestemning etter et par dager på fjellet. 
Der var det masse snø og mer lavet ned når vi reiste hjem. Storesnupp koste seg veldig i akebakken. Lillemor krabbet rundt i snøen og frydet seg, ihvertfall helt til hun dro av seg votten og fikk kjenne skikkelig på snøen. Det var kaldt for vesla.
Det er ikke det samme å feire jul uten snø, men slik er det bare.  
Romjul for oss innebærer mest mulig kos og et rolig tempo. Hver morgen tar vi det med ro, gjerne med en kaffekopp og barnetv for jentene. Noen dager går vi i pysj helt til vi MÅ ut eller får besøk. Fantastisk deilig! 
Ellers føler jeg at vi dekker bord, spiser, rydder av og dekker til neste bordsetting. Ingen fare for å sulte her i huset:) 
Hva med dere, har dere en fin Romjul?
Veslemor synes det er ekstremt spennende med juletre og julekuler. Hun studerer, smaker på og rister kulene. Godt jeg ikke hang opp noe i glass i år:)

Idag venter en dag i butikken for meg. Og som jeg gelder meg!
Jeg er heldig som får jobbe med hobbyen min. 
Kanksje vi sees for litt romjulskos i Drømmeverden?

Romjulsklem fra

Vår Jul

God kveld!
Håper du også koser deg med dine, nyter fridagene, kjenner på stemningen og spiser altfor mye. Akkurat slik julen skal være. Jeg storkoser meg hjemme med mine beste, familie på besøk, god mat på bordet, julefilmer, bittelitt tid til å se i interiørblader og bare sitter å ser på jentene mine som koser seg med alle de nye lekene sine. 
Vi feirer julen hjemme, ikke mye som får flyttet på oss. Med to små synes vi det er deilig å tilbringe julen hjemme og lage VÅR jul. 
Julaften startet med julestrømpe, en brødskive i sofaen (helst før julestrømpa, om det går), juleTV og kos. Etterhvert starter jeg på nissegrøten og forbereder middagen. Innimellom slaga dekker jeg bordet.

Etter vi har spist nissegrøt er tiden inne for å få på seg finstasen, og deretter komme oss til kirken. Det må til for å skape den rette julestemningen og ringe julen inn. 
Vel hjemme igjen må jeg hive meg rundt og koke poteter og varme opp ribbe med tilbehør.
Kl.17 starter vi julekvelden med julemiddag, etterfulgt av riskrem og iskake. Etter en kjapp opprydding er tiden inne for å vente på nissen og se om han kommer med noen gaver:)
Til min 30års dag i sommer fikk jeg Hardangerduk av bestemor og bestefar, fantastisk fin!
Den er brodert av min bestemor, tenk å kunne dette... Hun lager de nydeligste skatter, og endelig er jeg eier av en. Takknemlig!
Det beste med julen er å tilbringe denne flotte tiden sammen med mine små gull!

       

Jeg vil ønske dere en fortsatt 
GOD JUL

Lillejulaften: Julefreden senker seg over Villa Drømmeverden

Hei på lille julaften!
Da står julen 2013 for døren og her har julefreden senket seg. 
Det hadde jeg nesten ikke trodd siden jeg jobbet til og med igår. Lange dager på jobb og lite tid til noe hjemme. Mye av forberedelsene gjorde jeg unna de to første ukene i desember, godt var det.
Nå sitter jeg i stolen uten altfor mye jeg MÅ gjøre. Lykke:)
Etter jeg kom hjem fra jobb igår satte mannen juletre inn i stuen. Men før han kom så langt måtte vi ommøblere hele stuen. Vi ønsket å ha juletre i samme kroken som ifjor, hvor lillemor nå har sin lekeplass. Dette skapte litt hodebry siden lekeplassen måtte flyttes. Etter noen runder rundt i stuen med møblene satte vi like greit sofagruppen og kosekroken med stoler sammen. Dette resulterte i en skikkelig stor og fin kosekrok!
Dette blir perfekt på julaften, alle kan sitte samlet med kaffe og julekaker/godis.
Nesten så jeg får lyst til å ha det slik etter jul også, men vi får se. 
Jeg har blitt stresset bare av tanken når kunder forteller at de blir 12, 14 16 eller flere på julaften. Igår telte jeg opp hvor mange vi blir her, ikke mindre enn 10stk. Men det har ikke stresset meg i det hele tatt. Snakk om å være distre:)
Litt mer rødt har sneket seg inn i stuen. Jo nærmere jul vi kommer jo mer har jeg lett etter julefølelsen. Da må rødt til skal jeg finne den. Ute er det grønt, solen skinner og fuglene kvitrer. Kanskje ikke så rart at julestemningen ikke kommer?
Nå skal vi pynte juletre, alle 4. Pernille har mast i hele dag, hun er helt over seg at forventning. Julen med barn er herlig!

Her kan dere se lekeplassen til veslemor, fint inngjerdet. Hun putter alt i munnen og er overalt. Nå føler vi oss litt mer trygge.
Jeg vil takke alle som har handlet i Drømmeverden nå til jul og i 2013, både i butikk og på nettbutikken. Jeg er så takknemlig og gleder meg til hver dag på jobb, og ikke minst til et nytt år hvor jeg er tilbake på jobb. Butikken ser nå ganske tom ut iforhold til starten av november, noe som viser at varene har strømmet ut denne julen. Fantastisk!
Jeg kan nå se frem til vareopptelling (som jeg hater) og masse nytt som kommer inn på nyåret. Ingenting er bedre enn det. 
Egentlig er det ganske kult å vite hva veldig mange får til jul iår, og jeg lover dere at det ligger mange fine gaver fra Drømmeverden under mange jultre i år! Både lokalt og rundt i Norges land. 
Fikk regning fra posten igår og den viser at vi har sendt mange pakker.
TUSEAN TAKK til alle mine kunder!
Her i Villa Drømmeverden blir det nå juletrepynting, gløgg og julemusikk.

GOD JUL mine lesere!
Nyt dagene sammen med de som betyr mest.

Vårt julekjøkken

God kveld fine lesere!
Idag har det vært full fres i butikken. Denne tiden er og blir den koseligste tiden å drive butikk. Stemningen er til å ta og føle på, kundene har (tro det eller ei) ekstra god tid og mange ønsker tips/råd. Og det ELSKER jeg! Det beste med å drive butikk med interiør og klær er når jeg får gi av meg selv og hjelpe kunden. Alt fra råd til "lett" oppussing av hjemmet, hvilke puter passer min stue, style fat...
Varene løper regelrett ut av butikken og jeg pakker inn så jeg har sår på hendene:)
Det er helt greit for denne frua er ikke spesielt glad i vareopptelling.
Hurra! 
Kjøkkenet vårt er ferdig pyntet og klart til å ta imot julegjester.
Det så ikke på langt nær så ryddig ut når jeg kom hjem fra jobb idag!
Middagen stod klar på bordet, og når mannen lager middag bruker han hele kjøkkenet. Jeg var skrubbsulten så da var det herlig å få middagen servert, så får jeg tåle å være litt turbo-rydder etterpå. 
Takk kjære:)
I år har jeg pyntet med litt mer rødt på kjøkkenet. Både mannen og Pernille synes vi manglet julestemning da jeg var ferdig med å pynte. Og jeg må si meg eneig, rødt gir en deilig julefølelse!
Pernille mener at jeg kan ønske meg røde lys til jul....hmm..da jeg burde ta et hint?
Hun jublet når den røde julestjernen ble satt i kjøkkenvinduet.
Etter at jeg solgte kjøkkenhyllen min til en kunde har veggen ved spisebordet vært så tom. Endelig har en ny tallerkenhylle kommet opp. Elsker å ha et nytt sted å pynte opp, bytte etter sesong og farge. Det er nå en hylle av samme slaget igjen i butikken. 

Tenk imorgen er det fredag og allerede 20.desember.
Bare 4 dager igjen til jul.

Herlige førjulstid!
Klem fra

PLEASE baby!

Hei Bloggen og til deg!
Sen oppdatering her, men nå går dagene i ett. Jeg kan tenke meg det ikke bare gjelder for meg? 
I utgangspunktet stresser jeg lite med julen. Den skal NYTES og ikke være et julehysteri. Desverre er det altfor mange som stresser ihjel julen, haster fra det ene til det andre. Jeg begynner tidlig i desember med å pynte, bake og tenke ut julegavene. Deretter prøver vi å stresse det hele ned og nyte alle forberedelsene. Her i huset er alt klart bortsett fra mathandelen som jeg gjør litt nærmere julaften (naturlig nok). Ja, også må jeg rydde, vaske og freshe opp huset på lille julaften. Mannen er nemlig hjemme i pappapermisjon... :)
                            
 Idag må jeg bare vise dere den nye buksa mi!
Vi har fått Please bukser i butikken nå. 
LYKKE!
Please buksen i leather look er så stilig. Den ser ut som skinnbukse, men er bomull. Derfor er den myk og behagelig på, nesten så den ikke kjennes.
Finnes  Her og genser med liten strass stjerne foran og stor bak  her
                      

                           

Har du ikke funnet den perfekte gaven?
Ta turen innom Drømmeverden så hjelper jeg deg:)
Åpent til kl.19.00 idag.

Ønsker deg en flott Torsdag, nyt denne flotte førjulstiden <3


Førjulsklem fra

Da var det slutt!

God morgen!
Idag er det en uke til jul. Er du i rute?
Vi skal ut å få unna de siste julegavene idag, og da er det meste på stell. Tross i juleforberedelser etter noter har jeg ikke den helt store julestemningen.. Håper den kommer rett rundt hjørnet.
Det er rart å tenke på at det snart er ett år siden lillemor kom til verden. 
Og igår var permisjonen min over sånn på skikkelig. Mannen er hjemme i pappapermisjon i julen og jeg skal jobbe en del. Snakk om å bli skikkelig kastet ut i det!
Jeg har jobbet mye gjennom hele dette året, men nå er permisjonen helt over. Eller det vil si at den var det for noen uker siden så jeg har allerede tyvstartet, men nå som mannen er hjemme føles det så over. Vi er heldige som har mulighet til å få så lang permisjon her i Norge, bare synd den fyker avsted..
Mange er ikke klare eller gruer seg til å begynne i jobb igjen. Jeg synes det var veldig godt, for nå kan jeg jobbe på jobb og ha fri når jeg kommer hjem. Det siste året har jeg småjobbet hele tiden og det er så slitsomt å aldri ha helt fri.

Igår var det konstant trafikk i butikken og varer løper ut! Herregud så moro, jeg er så takknemlig og glad for at kundene velger min butikk.
Uten dere ville Drømmeverden bare forblitt en drømmeverden.

Ønsker deg en fin desember, kun en uke igjen!


Hu hei hvor det går!

God kveld i natten!
Nå satte jeg meg endelig ordentlig ned etter en lang og fullstappet dag. Først nå kjente jeg at jeg var veldig sliten i kroppen.
Jeg som mange andre foreldre har sett på Lucia tog i barnehage (eller skole). Altfor tidlig oppe, men så koselig å se de små håpefulle:)
Det ble en lang og kjempetrivelig dag på jobb idag. Ingen tvil om at kundene er i full sving med julegavene. Varene flyr ut av butikk!
Pakket inn etter alle kunstens regler i hele dag jeg:)
Det er den absolutte koseligste tiden å drive butikk på nå, så det passet veldig godt å være tilbake etter permisjon nå. Jeg er heldig som får gjøre det jeg ELSKER!

Sliter fortsatt veldig med bekken og rygg, kjenner jeg begynner å bli skikkelig lei. På jobb må jeg bruke gode sko, og nå har jeg funnet en favoritt. Eskimo skoene fra Mou må være de beste vinterskoene å ha på føttene, kjennes ut som tøfler. De er varme, myke, gode på foten og skikkelig tøffe. 
 Mou sko finnes  her og  her

Jeg ønsker idag å få takke dere kunder som kommer langveis fra for å besøke Drømmeverden. Enten har dere hørt om butikken fra andre kjente eller lest om oss på nett. Kjenner jeg blir varm i hjerte! 

Ikveld er koffertene pakket. Jeg og mannen skal inn til Oslo imorgen, kjærsteweekend! Tihi..
Shopping, kafe, god mat og drikke, show og hotell. Skal bli deilig.
Det beste er at vi reiser sammen med et vennepar, koselig å være flere par på tur.
Vi skal se Latter på Latter, flere som har sett?

Nattaklem fra

Kundekveld i Drømmeverden!

God kveld til dere fininger!

Det finnes så mye kjærlighet der ute! 
Tusen tusen takk for så mange varmende kommentarer her, på facebook, mailer, sms og på gata. Dere er vel fantastiske!
Innlegget jeg postet tidligere idag var jeg veldig usikker på om jeg skulle skrive og dele med "gud og hvermann". Jeg liker ikke å dele for mye og være for privat her inne, men for de av dere som kjenner meg godt eller bare som dama bak disken i butikken vet at jeg er ærlig og snakker om det meste. Derfor ønsket jeg å dele det med alle mine lesere og kanskje vise andre hvor fort ting kan skje. Barna våre er de viktigste.
 

Imorgen skal vi holde kundekveld i butikken. 
Så bor du i nærheten eller ønsker å ta en langtur er du  ♥ lig  velkommen. 
Vi holder åpent spesielt for dere torsdag 12.desember kl.19-21. 
Det blir enkel servering, crazy tilbud og rabatter og tid for å være sosial i førjulstiden. Få unna julegavene, festantrekket, julepynten eller noe fint til deg selv etter stengetid i fred og ro. 
Disse kundekveldene pleier å være populære og SÅ koselige. 
Håper å se deg der!

Psst! Husfrua selv lover tilbud vi aldri kjører ellers, crazy crazy...
Følg oss på facebook og noe blir avslørt der før det braker løs imorgen.

Vi sees imorgen,
klem fra

Mammahjerte fikk seg et støkk!

God morgen kjære leser!
Som flere av dere sikkert har lagt merke til og gitt utrykk for så har det vært en liten stile periode fra meg. Og det er ikke uten grunn.
Søndag var planen min å poste et innlegg om viktigheten med lokal handel og sette pris på handelsstanden der du bor. Men plutselig ble ikke det så viktig lenger i mine øyne, faktisk kunne jeg ikke gitt mer f... i hele butikkdriften. For selvom butikken skal være mitt levebrød og jeg jobber beinhardt for det (egentlig altfor mye) så har jeg noe som er mye viktigere her i livet, nemlig barna og mannen min.

Søndag opplevde vi alle foreldres mareritt!
Vi var i full gang med å lime sammen vårt hjemmesnekra pepperkakehus, spilte julemusikk, hadde tent masse stearinlys og hadde 1/2 gris på kjøkkenbenken som skulle deles-pakkes-kverne og lage medisterkaker. Vi var godt igang og julestemningen kom krypende:)
Lille Marielle krabbet rundt i stue og kjøkken strålende fornøyd. 
Plutselig hørte jeg en brekningslyd og jeg løp til henne. Hun gulpet og brakk seg igjen, jeg skjønte fort at noe var galt og ropte på mannen. Jeg forsøkte å få fingrene inn i munnen hennes for å sjekke om hun hadde noe der, men ingenting der. Jeg skrek at hun må ha noe i halsen. Min kjære la henne i fanget sitt og forsøkte å få tak i det hun hadde bak i munn/hals. Hun kastet opp slim og blod. Da ringte jeg 113.
Det ble flere runder med slag mellom skulderbladene, oppkast og mer frustrasjon. Ingenting kom opp utenom oppkast, men gudskjelov gråt hun. Vi var livredde for at hun skulle slutte å gi lyd fra seg, eller bli blå. 
15 min senere kom brannvesen. De foretok seg ikke annet enn å observere henne mens vi ventet på ambulansen som måtte komme fra nabobygda da vår "lokale" ambulanse var på oppdrag. 
Endelig kom ambulansen tilslutt og de sjekket om de kunne se noe i munnen, tok puls, målte o2 opptak og diverse. De kunne opplyse om at luftambulanse kom om 6min. 
Luftambulansen?? Da synes jeg det ble veldig skummelt. Jeg hadde holdt meg rolig og kontrollert hele tiden, helt motsatt av hva jeg trodde jeg skulle. 
De beroliget meg med at de ønsket at legen med alt sitt utstyr skulle se på henne siden ingen visste hva hun hadde i halsen, og hun hadde god puls.  Legen kom og sjekket henne fort. Han sa at i reiser til sykehuset. Jeg og lillemor ble plassert i helikopteret og fikk den raskeste turen til Drammen noen sinne.
Hun roet seg ganske bra på turen og legen satt ved min side og passet på henne.
Vel fremme ble vi plassert i en ambulanse som kjørte oss til døren. Der ventet sikkert 8 personer klare til å hjelpe. Hun ble fort sjekket og en lege lyste inn i munnen hennes. Han kunne se noe langt bak der, og tok det ut. Jenta hadde svelget enden på en liten grankvist. Den var ganske lang og hadde ligget bak i svelget og litt opp i nesegangen. Det var nok derfor den ikke kom ut selv for den satt litt fast.
Vi ble lagt inn over natten for oppservasjon.
Takk og pris for at det gikk så bra som det gjorde!
Jeg tør ikke engang tenke på hva som kunne ha skjedd. Min skjønne, lille skapning.

Som mamma vil jeg alltid føle at jeg lever med hjerte utenfor kroppen. Ingenting kan måle seg med mine to vakre gull, som jeg er så uendelig glad i og samtidig så redd for. Hverdag, fest og moro kan snu så brått. Det gjelder å nyte øyeblikkene.
Om jeg ikke var nok hønemor før så er jeg blitt enda mer nå. Redd for alt og slipper ikke veslemor ute av synet. 
Faktisk er hun buret inne her hjemme, vi kjøpte lekegrind som kan fungere som stengsel. Nå er et stort hjørne i stuen gjort om til lekeplass for henne. Godt å vite at hun er så trygg som vi kan klare å få henne.

Nyt denne deilige desemberdagen og ta vare på dine kjære!

Vi har pyntet tre!

God Førjuls-lørdag!
Endelig tid til å sette seg ned og bare nyte. De siste dagene har flydd av sted.
Torsdag kveld blåste det så det ulte i veggene her, og selvfølgelig gikk strømmen. Da var det bare gå og legge seg, lite å finne på annet enn å lese med hodelykt:)

Igår hadde vi jentenes julebord. Alle lagde noen tapas retter hver som tilsammen utgjorde tidenes tapasbuffe! Herremin som jeg kunne forspist meg. En herlig kveld som jeg håper blir en tradisjon:)
     
Det er tydelig at julehandelen er igang for fult nå. Mange hyggelige kunder i butikken, og vi pakker varer for nettbutikken for fult nå. Dette er den beste tiden å drive butikk!

Jeg og Pernille har pyntet treet, som hun sier. Hun ønsker seg juletre i stuen nå like mye som mammaen. Ønsker meg et falskt juletre som vi kunne satt opp nå. Men den gikk ikke min kjære med på, her skal det være ekte vare! 
Jeg får prøve igjen neste år :)
Mannen sin tur til julebord idag. Jeg koser meg hjemme med 100vis av tente lys, skald pepsimax i glasset (favoritt!!) og skal nå snurre en julefilm.
Four Christmases, elsker den filmen!

Ønsker deg en deilig Lørdagskveld og nyt morgendagen!

TineK vase og juletrepynt fra Drommeverden.no

Juletradisjoner

God kveld fra godstolen!
Morgendagen forsvant bare, så nå henger jeg etter her. Mye å ordne både i hjemmet og med businessen nå før jul. Arbeidsledig blir jeg ikke.

Jeg fikk god hjelp av eldste jenta i år med julepyntingen. Hun ville pakke ut, plassere og bidra. Jeg kjente meg sånn igjen. Det fikk meg til å mimre og tenke....
Vi lever nå i en verden hvor mange kan kjøpe seg mye av det vi ønsker oss. Hvert år handler vi inn ny julepynt og gjerne fornyer og endre på stilen vår.
Mange kjøper ny eller lager ny adventsstake hvert år, alt etter hva årets trend er. Åja, jeg er en interiørblogger og driver en interiørbutikk så dette er min business. Alikevel er jeg stor fan av tradisjoner og bruk av det "gamle" også.

Husker så godt julepyntingen hjemme, jeg fikk være med mamma. Hvert år stod julenissene, snømenn, lysestaker og dorullnisser på samme sted. Jeg kunne pakke ut en snømann og huske at akkurat den skulle stå i nettopp den vinduskarmen. Det var tradisjon det!
Desverre tror jeg ikke jeg klarer å føre den tradisjonen videre til mine jenter. Mye fordi vi flytter om på møblene her hjemme, bytter ut og jeg liker å flytte på nipset. Men jeg skal uansett ikke bytte ut julepynten fra år til år bare fordi årets trend er sort, hvit, grønn, gull eller hva det måtte være.
Noe nytt kommer i hus hvert år, det er ikke til å unngå. Men jeg er også glad i mye av pynten jeg allerede har, rart hvordan det ikke blir jul uten...

Skifter du ut pynten og følger trendene?
Jeg MÅ ha noe rødt skal jeg få skikkelig julefølelse. Selv er jeg ikke en veldig rød person, men noen få nisser og røde tekstiler må inn. Sammen med sølv, glass, grått, hvitt, lin, røffe treprodukter og granbar har jeg en miks jeg liker og trives med. 
Nøtter, kaker og snop må stå fremme i julen. Jeg bruker det som en del av interiøret. 
Nisseparet som er salt og pepper MÅTTE stå på fatet for det gjorde det hos Mommo, sa frøkna her:)


Noen nyheter i nettbutikken er lagt ut nå.
2.etg trefat  her
Krukke med teksten SNOP  her


Ønsker deg en fin torsdag, spennende om det kommer snø imorgen!?
Håper på snø jeg:)

Fra hus til hjem

God kveld!
Noen av dere som har fått julestemning?
Igår var vi på julegrantenning med pepperkaker, gløgg og nisse. I tillegg spiste vi julemiddag og huset vårt er så og si ferdig julepyntet. Fortsatt klarer hverken jeg eller mannen å få helt den rette julestemningen. Lurer rett og slett på om det kan være snøen som daler ned som mangler...?
Huset vårt formes mer og mer til et hjem. Jeg synes ikke et hjem blir helt komplett før man får noe på veggene, og aller helst noe personlig. Ting tar tid her i heimen, kanskje mest fordi mor selv har "hull i veggen" vegring. Tenk om jeg angrer?

Jeg klarte endelig å bestemme meg og fikk vaktmestern (pappa) til å hjelpe meg siden vi har gipsvegger i stua. Bildelister er jo genialt, nå kan jeg endre og bytte akkurat som jeg vil! *Hurra*
Endelig kom de fine bildene av jentene mine opp, mine to hjerter. Og ELSK på den nye klokken min, noen få igjen  her.
Nå skal jeg lage en kopp kakao til meg og mannen, før vi skal få med oss Farmen.

Ønsker deg en flott kveld og nyt morgendagen!
Desember går så altfor fort.

1.desember Vi pynter til jul

Hei på dere!
Da skriver vi endelig 1.desember på kalenenderen og vi trer inn i den koseligste årstiden synes jeg.
Det er også 1.søndag i advet idag så her skal vi tenne det første lyset i alle 3 (!) adventsstakene. 
Ja da, det holder ikke bare med:)
Idag startet dagen litt utenom det vanlige. Vi våknet til et mørklagt hus, herregud så mørkt og skummelt alt blir da. Strømmen var så vidt tilbake et kvarter så jeg rakk å koke kaffe og lage egg. Takk og pris for kaffe! Alle planene måtte fort skrinlegges da det innebar å bruke strøm. Det er når strømmen er borte man ser hvor avhengig man er av den. Det er ikke stort som ikke trenger strøm.
Nå er det julegrantenning. 
Vi blogges!