hits

desember 2014

Helt på tampen!

Jeg vil bare titte innom idag for å ønske alle mine fine lesere 

GODT NYTT ÅR♥

2014 har på mange plan vært et flott år. Mye har skjedd med småjentene mine, de vokser til. Skole for Pernille og barnehagestart for Marielle. Selv har jeg kommet meg gjennom enorme ryggsmerter/prolaps til en god form. Butikken har vokst enormt i 2014, moro etter bare 4år. Mye hardt arbeid har gitt resultater. Jeg fikk avtale med Nettavisen på bloggen min, utrolig stas. Ja, jeg kan ramse opp i det uendelige:)

Tross i et godt år gleder jeg meg veldig til et nytt år. Det er noe med blanke ark og et helt ubrukt år foran oss. Jeg har satt meg klare mål for butikken, dere kan glede dere! Når jeg ser hvilket effekt masse hardt arbeid gir så gir det meg energi til å gi enda mer. Nye ideer og spalter er allerede planlagt for bloggen. Jeg ønsker å vise litt mer enn bare interiør her inne. Har du ønsker/tips så del med meg! Når det kommer til hjemmet vårt har jeg allerede nye planer der, både ute og inne. Dere skal få være med på ferden. Og kanskje det blir bryllup i 2015 også, den som følger med får se:)Dagen tilbringes i bryllup. Dette blir en fin nyttårsaften.

Lenge leve kjærligheten♥

Nyttårsklem fra Margit

-Jul i Stua-

God kveld til dere♥

En deilig juleferie har vært avbrutt av et par arbeidsdager nå. Helt ok med et lite avbrekk. Butikken er nå ryddet, stæsjet, og julen er tatt bort fra hyllene. Noe julevarer er igjen, nå på salg. Godt så lenge det varte, men deilig å få litt nytt i hyllene. Ekstra moro er det å se så mange kunder innom på disse romjulsdagene. Jeg som var redd jeg skulle bli alene på jobb nærmest:) 

Her hjemme får julen bli litt til. Herremin som jeg koser meg med alle lysene, den lune atmosfærer og juletre. Til helgen er det nok på tide å få julen vekk. Godt å rydde opp før det nye året starter for fult på mandag igjen. Når hiver dere ut julen?

Jeg har så mange planer for interiøret her hjemme allerede! Faktisk tror jeg en ommøblering står på planen allerede til helgen. Det er noen ting jeg bare må teste ut. Har jeg først fått noe for meg så må det prøves ut. Litt nytt interiør og kanskje en ny farge må inn når julen går ut. Det blir alltid så tomt i huset etter jul. Ønsker meg lamper i vinduene i stuen. Det slår meg hvert år hvor koselig det er med julestjerne/adventsstake i vinduene. Ja, nye lamper skal testes ut:)

Imorgen gifter en venninne seg med sin fine mann. Gleder meg til å få ta del i deres dag♥  Selskapet skal holdes på toppen av Verdens største hoppbakke, Vikersund bakken. Tenk det blir spesielt når klokken blir 24.00. Se utover et hav av fyrverkeri. Anne Kat som har kakebakeri i min butikk har laget en nydelig bryllupskake. Jeg fikk et lite glimt av noen detaljer idag.  Kamera lades nå, det skal med:) 

Jeg får køye!

Margit

-Rim i skjegget-

God søndag♥

Jeg vil bare titte innom for å si hei og fortsatt god jul. Vi koser oss veldig med juleferie i heimen. Dagene går med til kos, Tv titting, familiehygge, leking, utelek og spising. Akkurat slik juleferien skal være:) Det er så kos å se hvordan jentene våre leker sammen. Tross i 4 års alderforskjell får lillesøster være med på leken. Hun begynner å skjønne mye, prate og bidra med sitt. Og hun ser så opp til storesøster! *herlig*

Jeg for min del har akkurat gjennomført ukas 6 treningsøkt. Ja, det synes jeg det er lov å være fornøyd med! I juleferien er det godt å oppretteholde treningen. Man har gjerne tid og mulighet, innimellom alle selskapene og sofaslitingen:) Jeg for min del har senket skuldrene etter en tøff desember måned i butikken og har langfri. Hvis man er mye bortreist i julen anbefaler jeg å pakke med treningstøy og ta seg en løpetur. Løpe kan man gjøre overalt, på fjellet som i syden. Trening gir meg energi og det trenger jeg hele tiden i min hektiske hverdag. Uten trening og god struktur hadde jeg ikke kunnet ha så mange baller i luften på en gang:)

Skal du løpe ute nå som gradene har kommet seg over på minus siden må jeg bare anbefale en vintertights. Jeg har en fra Nike. Under har jeg ullundertøy og en vindjakke over. Med hansker, noe på hodet og gode løpesko er du klar. Hva med å begynne allerede imorgen? Ikveld er jeg alene hjemme. Juhu! Da blir det litt jobbing, dilling i heimen og kanskje en film på tv. 

Bilder fra vårt julehjem kommer♥

Klem fra denne kanten

-XMAS TABLE-

God første juledag♥

Vi hadde en fin julaften igår. God mat, ungene koste seg, julenissen kom og pakker ble åpnet. Til tider litt midt kaos i stuen under pakkeåpningen, men det er sånn det skal være med mange små:) Veslemor var så sliten når hun nærmet seg slutten på sine gaver at hun frivillig tok på seg Ludvig pysjen. Og sovnet idet jeg la henne i sengen♥

Pernille fikk skøyter til jul og de måtte testes idag. Hun tok det ganske fort og synes det var så moro. Neste gang må mammaen også gå på skøyter. Iiiikkkk! Har ikke hatt skøyter på bena siden jeg var tenåring, men jeg må prøve. Det var mange kalde ute idag så det ble en kort tur. Alikevel dristet jeg meg ut på en løpetur rett før middag. Litt rim i skjegget gjør ikke noe:) Det var en frisk tur, men så deilig å klarne hodet og la tankene fly.Restemiddag er fortært, Flåklypa har rullet på skjermen og sofaen er inntatt. Jeg elsker julen♥ Det beste må være at det fortsatt er mange fine juledager igjen.

Fortsatt fin jul tll deg og dine♥

Margit

Vårt julekjøkken 2014


Tenk nå er dagen her♥

Dagen startet tidlig med julestrømpe og barneTV, akkurat slik det var da jeg var liten. Tusle rundt i pysjen og se på snekker Andersen. Jeg rakk en økt med spinning før jeg tok fatt i dagen. Siden har jeg tilbrakt tiden på kjøkkenet. Ribba står i ovnen og alt tilbehøret er klart. Nissegrøt var godt for liten og stor, restene blir til riskrem. Min absolutte favoritt!God Jul til deg og dine♥

Klem fra Margit

I tradisjonen tro

God lillejulaften kjære lesere!

Idag er huset vasket, juletreet pyntet og vi er klare for jul. Jentene var med å pyntet treet, en koselig tradisjon. Det ble litt dansing innimellom slaga siden julemusikken stod på for fult. Først var treet kledd i sølv og glitter, men jeg måtte gi etter for de rød kulene. 3 mot 1 funket dårlig:)Nå skal vi starte julen skikkelig. Snart banker det på døren, vi skal kose oss med mølje slik vi pleier lille julaften. Før det blir hovmester´n og alt det vanlige på TV skjermen. Og en smakebit på julekakene. O´du herlige jul♥

Nyt kvelden og juletiden sammen med dine kjære. God jul til deg som titter innom♥

Håper å komme innom imorgen med bilder fra julehuset vårt.

Juleklem fra Margit

-Julekos-

Nå banker snart julen på døren♥

Hvert år lager vi pepperkaker og pepperkakehus. Dette begynte vi med før vi fikk barn, så det er en lang tradisjon. Oppskriften er den samme som mamma bruker, de beste pepperkakene! Det er så koselig å pynte huset sammen med ungene. Her i huset har vi ikke et perfekt pepperkakehus pyntet etter alle kunstens regler. Nei, dette er hjemmelaget, skjevt og pyntet av små barnehender♥

Det er første gang Marielle får vært med skikkelig på pyntingen. Ifjor knuste hun huset:) I år kunne jeg ta på melis og hun plasserte godisen. Og en god del gikk rett i munnen. Haha! Akkurat slik det skal være. Pernile var veldig nøye på hvilke farger hun satte sammen og hvor det ble plassert. Følte meg litt igjen der gitt.Tenk imorgen er det lille julaften! Gleder meg sånn til jul♥

Klem fra Margit

Jentenes julebord

Fredag var det duket for årets julebord med jentene. Strengt tatt er vi vel damer hele gjengen, men for oss er vi jentegjengen:) Vi samles nærme jul for førjulskos med tapas. I år var det igjen altfor mye god mat, akkurat slik det skal være. Vi tar med en rett hver som er avtalt på forhånd så vi ikke ender opp med det samme alle sammen. En slik kveld er gull verdt! For meg gir det så mye energi og glede. Kose seg sammen, skravle, og ikke minst le. Var nærmest støl i magen dagen etter!

Dagene går snart i ett for min del. Lange dager på jobb, mye å gjøre og juleforberedelser på hjemmebane. Butikken nærmest "tømmes" nå før jul. Ja, jeg er helt overveldet. Jeg valgte i år og ta en skikkelig sjanse med å handle inn interiør, klær og julevarer til jeg nærmest ble kvalm. Og tenk nå er kjempestore deler av det borte. Varetellingen i år kommer til å bli en lek! (forøvrig det kjedeligste jeg vet). Den siste uken har vi hatt en omsetningen tilnærmet en vanlig måned, bare i butikk. Dette har jeg jobbet så hardt for i 4 år nå. Tenk at så mange liker konseptet mitt. *klype seg i armen*Imorgen er siste arbeidsdag i butikken for min del. Nettbutikken har døgnåpent og jeg blir sittende bak spakene der frem til julaften, men da tar jeg helt fri. Kroppen verker, kaldsvetter og korsryggen er stiv. Tror den prøevr å snakke til meg, men jeg må holde ut noen timer til. En tur til kiropraktor imorgen så holder ryggen litt til tenker jeg. Nå skal det bli godt med jueferie. Gleder meg til julefreden senker seg over Villa Drømmeverden.

Natta klem fra

Margit♥

En tankevekker

God Morgen Fredag♥

Hva venter vi på? Klarer vi å leve i nuet?

Jeg fikk noe å tenke på her om dagen da jeg og storegull hadde kosedag. Det var så koselig det! Desverre altfor sjelden jeg og Pernille får tid alene, stort sett er vesla med oss. Vi hadde en fin samtale i bilen og mammehjerte sprakk nesten av stolthet! Hun er så liten, men alikevel så stor og klok. Vi hørte på julemusikk og hun ville ha meg til å oversette siden hun ikke kan så mye engelsk enda. Den ene sangen handlet om juletiden og advent. Hun undret seg om hva advent egentlig var, jeg forklarte at det var ventetiden frem til jul. Hun mente at med adventskalender så teller vi ned dager og venter på julaften. Da kom spørsmålet: Men mamme hvis vi venter på julaften hele advent, hva venter vi på resten av året da? Jeg ble ordknapp..

Ja, hva venter vi på resten av året? Om kort tid venter vi på lysere tider og våren, deretter sommer og ferie, så høst, deretter jul.. slik går året. Venter vi alltid på noe nytt, noe bedre, noe lysere, noe koseligere, en reise, en ferie, en fest, lønning, en ny baby, et bryllup. Jeg føler at vi ikke er så flinke til å leve i nuet for vi er alltid på vei et sted. Er du enig? 

Jeg pleier ikke å ha nyttårsforsetter, men i år skal jeg. Nå skal jeg bli flinkere til å glede meg over her og nå. Selvfølgelig skal jeg gelde meg til noe jeg skal i nærmeste fremtid, det må være lov. En gulrot i andre enden er bare sunt! Men ta vare på øyeblikkene som skjer rett foran nesa på deg. Kanskje noe for enhver å tenke over i en ellers så stresset verden?

Kjøkkenhylla har fått litt rødt påfyll av Greengate servise og en cookie jar//Riviera Maison  med pepperkaker


De siste dagene har jeg stresset meg gjennom arbeidsdagene. Det koker på jobb:) Tross i det har jeg satt av tid med jentene og familien min♥

Ikveld er det julebord med venninnegjengen. Det skal bli godt med litt venninne-påfyll etter noen uker som nesten bare har bestått av jobb, meg og mitt.

Ta vare på øyeblikkene!

Klem fra Margit

All wrapped up!


God kveld fininger♥

Finnes det noe bedre enn å tulle seg inn i en stor, deilig jakke? Jeg ELSKER kombinasjonen strømper, skjørt, chunky knit og skjerf. Ny favoritt er jakken i teddy-stoff. Ikke bare er den trendy, men den er så soft og varm. Nå som det også blir kaldere finnes det ikke noe verre enn å fryse- jeg er en skikkelig frysepinne:)

Testet ut ny hyperwarm løpetights fra Nike idag. Jeg liker så godt å løpe ute på vinteren, men pleier å bli så kald på lårene. Det svir når jeg dusjer etterpå. Noen som kjenner seg igjen? Det slipper jeg nå, den tightsen gjorde underverker. Jippi! Jeg og minstemor hadde en koselig løpetur med joggevogna idag tidlig. Hun så både traktor, kuer og sauer:)

På tide å stupe ned i godstolen etter nok en lang arbeidsdag. Imorgen har jeg fridag, da skal hele to do lista for jul gjennomføres. Haha! 

Skjerf Timo // Teddyjakke Timo

klem fra Margit

-Its almost Christmas-

Vær hilset kjære lesere♥

Forrige uke ble jeg spurt av Side 2/nettavisen om jeg ville dekke et julebord og gi mine beste tips når det kommer til pynting av bordet. Jeg elsker å bruke granbar når jeg skal lage julebord. Stort sett legger jeg det midt på bordet og pynter med julekuler innimellom og mange telysholdere. Midt på liker jeg å ha blomster, gjerne røde tullipaner. Det er jul det! For å skape et mer elegant bord bruker jeg dekkebrikker, servietter og serviettringer. Gleder meg til å pynte bordet på julaften♥

Startet dagen altfor tidlig idag. Fikk gjennomført en god spinningøkt før jeg vekket jentene og fikk dagen var igang. Nå merker jeg at jeg har vært på jobb i 10 timer idag. Full rulle og knapt 5 minutter på rompa kjennes i bena. Alle butikkene i Åmot har langåpent denne uken folkens. Legg julehandelen til koselige sentrum, uten for mye kjas og mas. Fri parkering, godt utvalg og vi pakker inn gavene for deg. 

Gold kuler// Dekkebrikke sett // Vinkjøler // telysholder sølv //

Ikveld blir det tidlig i seng kjenner jeg. Tusen takk til alle som tar seg tid til å legge igjen kommentarer her inne. Jeg leser hver og en, koser meg med alle. Det gir meg glede til å blogge. Jeg har noen nye spalter og litt annet på gang her på bloggen. Det vil jeg komme med på nyåret når jeg har litt mer tid.

 

Klem fra Margit

 

Vinneren av 2stk god jul lykter:

mette

13.12.2014 kl.00:15

Er i rute ,, blir jul hos meg med de fine te lyse stakene.

Bloggen din er så koselig ♥
Send en mail på post@drommeverden.no 

-Søndagskos-


God 3.søndag i advent♥

Idag våknet jeg av en varm, liten klump som lå helt inntil meg. Vesle søtnosen sov ved siden av meg♥ Mannen må ha hentet henne inn på morgenkvisten uetn at jeg hørte, snakk om å sove godt! Plutselig kom storesøster også og da var lykken komplett. Det varte ikke så lenge før vi måtte opp, film på morgenkvisten ventet. Jentene elsker å se film sammen med pappaen i helgene, jeg får knapt lov å være med:) For min del passet det da bra med en løpetur. Så deilig å starte dagen sånn, men herremin så redd jeg var der ute i mørten. Livredd for å møte på ville dyr:)

Vi har vært på juletrefangst i skogen utenfor huset vårt. Det var stor stas for de små! Så søte der de gikk rundt i skogen hånd i hånd, storesøster passet på lillesøster♥ Herlig å se søskenkjærligheten blomstre. Måtte den bare vare. Apropo søsken, lillebror har bursdag idag. Hipp hipp hurra! Straks skal jeg avsted på jobb og deretter blir det bursdag. Kosesøndag på alle plan♥


Noen har flyttet inn hos oss, mer om det siden. Nå kan ihvertfall julen bare begynne:)

En liten cowboystrekk så bærer det på jobb, kanskje vi sees?

Fin fin søndag til deg!

Margit

Det koker!

Denne fredagskvelden kom "just in time" kjenner jeg. Nå koker det i hodet mitt og på jobb. Herremin så moro at det strømmer på med kunder i butikken og ordrene kommer som perler på en snor i nettbutikken. Desverre betyr det at jeg blir hengende etter på noen plan, men i løpet av helga håper jeg å komme a jour. Venter du svar på mail så er det rett rundt hjørnet. Dette er en fredagskveld litt utenom det vanlige. Jeg skal jobbe hele helgen og mannen er fortsatt på jobb. Men fredag er fredag, rart det der. Jeg elsker fredager:) Og nå gleder jeg meg til en helg i butikken hvor det kommer til å koke enda mer. Men vi er rustet så ingen fare. Jeg har jo de beste ansatte!

Ikveld overgikk jeg meg selv. Listen med to do før julaften er så og si den samme hos meg som hos de fleste andre, til tross for at jeg jobber mye i desember. Jeg har bakt serinakaker ikveld, og da snakker vi dobbel porsjon. Ikke mindre enn 80(!) stykker. Det er mannens favoritt så jeg vet de går med. Jeg var ikke helt klar over at det ble så mange, glemte å lese hvor mange en porsjon tilsvarte. Ja ja, nå bør han bli fornøyd. Han kommer hjem imorgen kveld, gleder meg♥

Tenk idag er vi halvveis til julaften. 12 dager igjen. Hvor er de dagene blitt av? Vel, idag vil jeg gi bort 2stk av telysholderen dere ser på bildet med God jul på. Legg igjen en kommentar under her. Jeg vil høre om du er i rute til jul? 
Snakk om at det koker. Jeg glemte å publisere vinneren av dekkebrikkene med servietter fra Riviera Maison. Vinneren er:

Gentiana

09.12.2014 kl.00:13

åhh, jeg ønsker meh gjerne dette sette 😍😍😍☺️☺️☺️
 Gratulerer! Send meg en mail på post@drommeverden.no.
Tones Jul ruller over skjermen og rødvinsglasset står ved min side. Perfekt!
Klem fra Margit

Stemning i stua

God kveld kjære lesere♥

Jeg elsker stemningen i stua nå! Masse tente lys, rødt, adventsstjerne, nisser, puter og pledd. Det eneste som mangler er juletreet. Det kommer opp rett før julaften siden min kjære insisterer på EKTE edelgran. Jeg skulle gjerne hatt stort, falskt juletre som kunne stått oppe nå. Ja, jeg liker lukten av ekte tre, men tiden det er oppe er så kort. Juletre eller ikke, stemningen er til å ta og føle på her hjemme nå. JUL♥

Jeg slet litt med pyntingen i år. I utgangspunktet prøvde jeg å pynte med bare granbar, sølv, lin, rotting, nisser i duse farger og masse lys. Akkurat slik jeg liker det rent interiørmessig. Det ble helt feil og skapte ingen julefølelse, så da var det bare å sprette opp alle juleeskene. Nå har en del rødt flyttet inn i nesten hele huset, ja til og med på do:) Jeg er veldig kresen på julenisser, det er svært få jeg liker. De få som kommer gjennom nåløyet er nå oppe. 

Ifjor prøvde jeg å pynte med lite rødt og nisser. Mannen kom hjem for juleferie og mente det ikke var jul i huset vårt. Rett etterpå kom Pernille med følgende kommentar: "Pappa, jeg vet hva vi kan kjøpe til mamma til jul. Røde lys!" Det stakk veldig i magen når vesle jenta sa det. Så i år blir det både nisser, røde lys og røde tekstiler. Det er viktig å holde på og skape tradisjoner. Mine barn skal kjenne at det er jul i Villa Drømmeverden♥

-Elsker duftlyset fra Durance med treveke som knitrer når det brenner♥ Finnes i butikken min-Pynter du med rødt til jul?

Gleder meg til mannen kommer hjem på lørdag. Håper han vil kjenne stemningen denne gangen♥

Klem fra julestua

-God Morgen fra Badet-

God morgen♥

Onsdag og midtuke allerede. Jeg er klar for en ny dag etter å få hatt 10minutter alene på badet før jeg vekket barna. DET er hverdagsluksus på høyt plan. Vanligvis er det de som vekker meg, gjerne bittelitt før klokka ringer. På denne tiden av året er jeg så treg til å stå opp, jeg trenger ekstra lang tid på å våkne. Klokka slumrer x antall ganger før jeg våkner, men da er det jo greit å ha levende vekkerklokker:)

Idag skal julemusikk spilles for fult her hjemme. Jeg må finne den rette stemningen og pynte ferdig til jul. Vekk med altfor mye annet interiør og frem med julepynten. Mannen tok ned ikke mindre enn 7 esker fra loftet. Nå skal jeg gå gjennom alt og gi bort det vi ikke bruker, for det er mye. Men først skal jeg ha hjemmekontor. Nå skal jeg bli a jour før jeg legger fra meg macen.


 

Dagens luke i adventskalenderen er åpnet og inneholder ett baderomssett fra Riviera Maison. En såpepumpe og en tannbørstekopp. Dette kan bli ditt ved å legge igjen en kommetar under her. Idag vil jeg at dere skal hjelpe meg med bloggingen fremover, hva liker du å lese om her på bloggen? Kanskje du til og med har noen nye blogginnlegg tips til meg? 

Vi blogges senere, kanskje med et julepyntet hus?:)

Nå må jeg starte arbeidsdagen!

klem fra Margit

Klar for ny (L)UKE

God Mandagskveld til deg♥

Da er vi tilbake på norsk jord og hverdagslivet ble regelrett slengt i ansiktet på meg. Utpakking av kofferter, klesvask, rydding av hus, og klargjøring til ny uke. Første dag tilbake på jobb var hektisk, men så koselig:) Jeg er ikke helt a jour med jobben, men det håper jeg å bli imorgen. Det var så deilig å se igjen de to små jentene mine. Godt å reise på tur, men enda bedre å komme hjem igjen.

De siste dagene i London ble bloggfrie, litt frivillig og litt ufrivillig. Macen min ble tom for strøm og jeg hadde ikke med meg adapter. I tillegg var det godt å legge den litt til side når jeg alikevel "måtte". Nå henger vi litt igjen på adventskalenderen, men det tar vi igjen:)

Luke 8 er åpnet og der befinner det seg ett dekkesett fra Riviera Maison. Settet inneholder: 2 stk dekkebrikker med teksten merry christmas, 2stk røde servietter og 2stk serviettringer.

Fortell meg hva du ønsker deg fra Drømmeverden i kommentarfeltet og jeg trekker en vinner imorgen kveld.Vinner av 2stk juletrær i glass er:

Pethra kerschbaumer

05.12.2014 kl.09:27

Eg berre elsker bloggen , huset og bildene dine! Du er klart et bevis på at allt går bare du er beredd at satse!! Kos deg i London🎅og selvfølgelig ville eg blitt kjempeglad for at vinne disse nydelige juletrer🎄
Klem fra Margit

London gjennom mobilen

God morgen♥

Noen bilder Fra London gjennom mobilen. Er overveldet over alt lyset og pynten her. Så koselig!

Hotellet vårt ligger rett ved Trafalgar square, perfekt beliggenhet. Rommene er helt greie, men det er ikke varme på badet. Brr! Treningsrommet er utforsket og nå skal vi teste frokosten. Klar for en ny dag i London by♥

Alt vel hjemme? Kommet snø?

Ha en fin fredag, det skal vi:)

Klem fra Margit

Adventskalender: Luke 4

God kveld fra London♥

Her er julestemningen til å ta og føle på. Idag har vi ikke gjort mye shopping, men bare trasket rundt i gatene og kjent på stemningen. Det er så mye vakre lyssettinger her. Gatene er så flott pyntet, for ikke å snakke om utstillingsvinduene. I LOVE London♥

Ikveld fikk vi med oss tenningen av juletreet på Trafalgar square. Med julesanger og kor fikk jeg skikkelig julestemning. Og når "Ja, vi elsker" strømmet utover høyttalerne fikk jeg gåsehud. Vakkert!

Bedre sent enn aldri kommer åpningen av luke 4. Idag gir jeg bort 2stk sølv juletre i glass. De er så utrolig nydelige. Desverre viser ikke bildene hvor vakre de er, Tenk å dekke julebordet med disse? Inntil da skal de får pryde mitt julefat. Vil du vinne? Let me know! Skriv i kommentarfeltet.Tusen takk for at dere delte så fine tanker med meg rundt hva dere liker med julen. Jeg er så enig med dere alle! Hver og en kommentar er lest og jeg kunne kjenne julegleden helt hit. Så igjen tusen takk♥
stikk innom imorgen for litt London bilder:)
klem fra meg 

Vinner av juleduftlys fra Durance har min kjære akkurat trukket ut her:

Mari R G

04.12.2014 kl.09:09

Det beste med julen er tiden sammen med venner og familie, alle samles og vi koser oss sammen! :) Førjulstemningen og ventetiden er også en favoritt, alle de forventningsfulle barna og alle de fine tradisjonene :) Og for ikke å glemme det å glede hverandre å kjøpe personlige gaver til de man er glad i, DET er koselig det! :)

Adventskalender: Luke 3

God kveld fra garderoben♥

Jeg pakker og prøver klær. Alltid i sist liten med pakkingen, men det vet jeg jo. De gangene jeg har pakket dager før avreise så glemmer jeg alltid så mye. Så da må det bli slik:) 

Ny desember dag er snart over og ny luke skal åpnes. Luke 3 inneholder et deilig juleduftlys fra Durance. Lukten holy er skikkelig nydelig! Nå lukter det deilig i hele huset vårt, ja faktisk helt inn i garderoberommet:) 

Idag vil jeg stille et spørsmål: hva liker du best med julen? Skriv det i kommentarfeltet under her så er du med i trekningen.Mange ville ha den fine julekirken. Til de av dere som ikke vinner denne gangen så finnes den i butikken og nettbutikken.

Vinneren av julekirken er trukket og ble:

 

Kristine:

Tjo hei;-)

Stemmer nok at mange er innom daglig, for det er jeg!

Du er en inspirasjon i min interiør verden og det er like hyggelig å lese innleggene dine daglig og ta i bruk dine fantastiske tips og styling.

Savner innlegg de dagene du ikke får tid til bloggen så fortsett med det du er dyktig PÅ - interiør.

Så skal jeg bli flinkere til å legge igjen kommentarer.

Så på du er rå;-)

Hilsen trofast leser;)

 

Tusen takk for så mange fine kommentarer, jeg er helt overveldet. Nå er det virkelig moro å jobbe med bloggen♥

God natt fra Margit med London-sommerfugler i magen:)

Det sniker seg på!

God morgen♥

Ekstra tidlig ute idag for det er mye som skal på plass før jeg er klar for avreise. Herremin vi reiser til London imorgen tidlig! Jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker. Det er 5 år siden vi var der sist, på akkurat samme tid. Byen er så koselig, shoppingen bra, julestemningen på topp. Ja, i det hele tatt. Husker hvor mye inntrykk jeg samlet sist. Jeg håper virkelig jeg klarer å finne den rette julestemningen for den uteblir i år. Her hjemme har jeg pyntet litt og i butikken er det full jul. Alikevel klarer jeg ikke helt finne den rette stemningen i kroppen. Skal jeg være helt ærlig så tror jeg det er snøen som gjør det. *ønske seg snø*

Huset får litt og litt julepynt. Mannen fant hele 7 esker + poser på loftet. Over halvparten ser nok desverre ikke dagens lys. I år må jeg sortere og kvitte meg med det som bare blir båret opp og ned fra loftet. Har du pyntet huset?

Jeg liker å fylle lykter jeg bruker hele året med mose, kongler, svibler, stjerner og røde bånd. Det er enkelt å lage jul ut av helårs pynt. 

Pute med metalleffekt // double hurricane // stuebord

Nå får jeg haste av sted til jobb. Mye som må være ferdig før jeg kan ta en langweekend. Alt må være på stell. Håper å rekke en løpetur senere idag, før jeg tar fatt på pakkingen. Det er det verste med å reiser bort!

Hipp hipp hurra for mine to tvilling tanter idag!!!

Fin fin onsdag♥

Margit

 

Adventskalender: Luke 2

Hei og hopp♥

Håper det har vært en fin tirsdag? Jeg startet dagen med litt småjobbing før jeg fikk inn en styrkeøkt på gymmen. Så utrolig deilig å være tilbake der jeg var, ingen ryggsmerter og masse energi. Ryggen har plaget meg et år, noen dager mer enn andre. Veien tilbake har vært kjedelig, lang og kjip. Kanskje dere vil lese om min vei tilbake fra prolaps til nå en dag?

Jeg blir så glad når jeg får ting gjort! Flere som meg? Herremin for en effektiv dag fra morgen til kveld. Full rulle i butikken, nettbutikken og her hjemme. Veldig mange av mine oppgaver på to do listen er krysset av, det må til skal man ut å reise på torsdag. Til og med lageret er ryddet:) Det hoper seg opp med pappesker. Egentlig kunne jeg bygget meg et papphus!


2.desember og luken må åpnes. Premien idag er en utrolig nydelig julekirke. Noen som vil vinne den? Da må du legge igjen en kommentar under innlegget her så trekker jeg en ny vinner imorgen kveld når ny luke åpnes.

Vil dere vite hvem som vant kobber fatet i luke 1?

Her er vinneren:

Hei!

For en fin blogg og nydelig hus du har 😉 "Ramlet" over bloggen din for et par mnd siden og er innom flere ganger om dagen 👍

Så gøy med kalender - må prøve lykken 😃

Ha en fin dag!

Mvh

Mona


Tusen tusen takk for så mange fine kommentarer og hilsninger her igår. Ble helt rørt jeg! Alle kommentarene ble lest høyt idag og en vinner trukket.  Jeg ser at mange er innom her daglig, men svært få legger igjen spor etter seg så dette var ekstra stas! Dette gir meg energi til å fortsette med bloggen.

Klem fra en fornøyd Margit

Adventskalender: Luke 1

Desember er julekalender♥

Adventskalender er ofte de små søte som får. Men hva med oss voksne? Vi liker jo også å få fine gaver!?

Jeg kicker igang Drømmeverdens julekalender. Håper du vil være med. Første luke er åpnet og bak den skjuler det seg et avlangt fat i kobber farge. Perfekt å lage en juledekorasjon på. Det du må gjøre for å være med er å legge igjen en kommentar under her. Husk å skrive navnet ditt om kommentaren er anonym, slik at jeg finner deg om du vinner. Jeg trekker en vinner imorgen kveld når neste luke åpner. 

Del gjerne innlegget med dine venner på instagram, facebook eller lignende:)

 

Velkommen desember!Da skriver vi 1.desember på kalenderen♥ Koseligste tiden på året!

Jeg ble ferdig med pakkekalenderen til begge jentene i siste liten igår kveld. Gavene kjøpte jeg tidlig i november. Alikevel ventet jeg til siste liten med å pakke de inn, er det mulig? Det jeg ikke tok med i beregningen i år var at det ikke var 24 pakker som skulle pakkes inn, men 48 (!) pakker. Jeg ble revet med og glemte litt av tiden, så da traff jeg puten sent. Pernille våknet kl.05.30 idag og vekket meg kjempeivrig. "Mamma, det er kommet adventskalender i stua!" Da var hele jobben glemt:)

Dagen startet med en deilig løpetur. Jeg var hjemme med en litt pjusk minstemor denne formiddagen før mannen kom hjem og tok over. Det var bare å komme seg på jobb og får ting gjort. Idag har vi pakket esker så teipen har sprutet. Så utrolig moro, men så mye jobb. Det er stas at ordrene hagler inn i nettbutikken. Tusen takk til dere alle! Fatet finnes her

Tenk at vi reiser til London på torsdag. Jeg blir nesten stresset av tanken. Bittelitt mye som skal være på plass innen den tid. Men som jeg gleder meg også. Bilder av en julepyntet London by florerer på Instagram, da kjenner jeg reisenervene komme skikkelig:)

Desember klem fra

Margit