hits

desember 2015

Happy New Year!

Hei Nyttårsaften og hei fine leser♥

Nå er tiden inne for å takke for året 2015. Et år som jeg ser tilbake på med masse glede og en del tunge stunder. Opp og ned turer er en del av livet, er det ikke? 

2016 skal bli et enda bedre år på alle måter! Er du klar til å bli med? En del endringer vil skje her på bloggen, håper dere vil like det. 

Nå skal vi avgårde og feire nyttår venner, gleder oss!

Happy New Year til deg♥

Takk for NÅ!

God kveld♥ Vi skriver April 2015 på kalenderen og jeg begynte å leke med tanken. En skummel tanke. Jeg hadde jobbet meg opp fra bunnen til en solid grunn, for meg var denne jobben og prosessen en viktig del av det hele. Ville jeg klare det? Kunne jeg klare å skape noe eget, alene? Dette ønsket har lenge ligget i magen og en dag tok jeg sats. Jeg begynte å leke med tanken om at nå var denne prosessen ferdig og jeg var fornøyd med det. Eller var jeg det?

Våren 2015 begynte jeg å bli lei, sliten og irritert. Altfor mange arbeidstimer gikk med til noe som hadde vokst seg opp, men der stoppet det. Businessen var god, men lønna var ræva. Jeg var klar for å få igjen for alle timene. Faktisk tjente jeg dobbelt så mye den dagen jeg var ferdig utdannet økonom og startet i min første jobb som nyutdannet. Jeg lekte med tanken: NÅ er det nok, takk for meg. Jeg kan jobbe i en vanlig jobb 8-16 og tjene dobbelt så mye, om ikke mer. HALLO!? Hvem vil ikke det? Prosessen var i gnag i hodet mitt. Helt til jeg fikk tilbudet om å flytte butikken. Store, fine lokaler i et godt etablert mini-senter. Skal jeg gi meg nå? Det ble mange våkenetter foran PC med budsjetter og kalkyler. Hvor mye må inn for å få det til? Hvor stort varelager må jeg ha? Spørsmålene var mange. Tilslutt sa det bare PANG. Jeg måtte prøve det ut, ellers ville jeg angre. 

På tampen av 2010 startet jeg Drømmeverden interiør. En drøm som jeg hadde hatt veldig lenge. På tampen av 2015 har jeg fått til noe jeg ikke hadde den fjerneste anelse om! 5 år tok det meg, og 3 flyttinger. Hver gang til nye lokaler med dobbel størrelse. Jeg har gått fra 30kvm til 200+kvm. De 3 siste månedene har vært helt sinnsyke. Varer flyr ut både i butikk og nettbutikk. Paller på paller med varer kommer inn, mer enn jeg noensinne har kjøpt inn. Omløpshastigheten på varene har aldri vært kjappere. Idag fikk jeg tallene for desember og jeg holdt på å svime av! Og enda har vi igjen årets siste omsetningsdag.

Jeg har ikke klart dette alene. Dette hadde ikke gått uten alle DERE. Lojale kunder. Vi i Drømmeverden jobber hele tiden med å tilby den beste kundeservicen, de beste varene, den beste inspirasjonen og den beste atmosfæren. Men vet dere hva? 2016 skal vi ROCKE! Det er ingen grunn til å legge seg nedpå å hvile nå, vi kan alltid bli enda bedre. Om man lener seg bakpå og tenker at dette er bra nok så vil man tape. Da vil toget passere før man aner.

Jeg har planene klare for 2016. Vi skal få en enda bedre butikk, større utvalg, den beste nettbutikken og den beste handleopplevelsen! 

Tusen tusen takk for 2015! Dere er BEST!

 

Are you R.E.A.D.Y?


Vi skriver snart 2016 på kalenderen og jula er på hell for denne gang. Jula som er den fineste og koseligste høytiden vi har, synes jeg. Det er så mange tradisjoner og følelser forbundet med jula. Mange av tradisjonene er forbundet med mat og søtsaker. Det finnes vel ingen annen høytid hvor vi spiser så mye som vi gjør disse juledagene? Jeg kjenner at jeg gleder meg til lille julaften og de kommende dagene, for da er det greit å spise og spise. Hver dag er det et juleselskap som innebærer mat, god drikke, dessert og tilslutt kaker. Når vi kommer til 3.juedag, ja da er jeg klar for en forandring. Stappmett og uvel. Men som jeg pleier å si det er ikke det man spiser mellom jul og nyttår som teller, men det du putter i deg fra nyttår til jul:)

Nå gleder jeg meg til nytt år og nye muligheter. På lik linje med at jeg vasker ut jula her hjemme så ønsker jeg å vaske ut jula av kroppen. I januar skal jeg ta en ny runde med C9 og deretter Fit 1 og Fit 2, totalt blir det et program på 69dager. Jeg gleder meg til å komme igang!  I høst tok jeg en runde med C9, den kan du lese om her.

Hallo 2016, jeg er så klar for deg!

Vil du vite mer eller bestille? Kontakt meg på margitshelse@gmail.com


Tirsdag 5.januar er du hjertelig velkommen til en infokveld. Her får du vite det du trenger om programmet, jeg viser noen enkle treningsøvelser som kan gjøres hjemme og vi serverer litt diverse smaksprøver. Sees vi? Ta en titt på arrangementet her og meld deg gjerne på!

Are You READY??

 

 

 

 

Litt Kjøkkenprat!

Hei fra Kjøkkenet! Benkene er vasket, oppvasket tatt og ryddet bort. Jeg må fikse på kjøkkenet før jeg kan ta kvelden hver dag, det er så kjedelig å stå opp til rotetete benker og oppvask. Det beste er å bare hive seg over jobben så blir det koseligere når man står opp:)

Det har vært fantastisk med flere dager sammenhengende fridager. Jeg trengte det nå etter en sinnsyk høst og jul på jobb. Det har vært veldig mye jobb, men fy så utrolig moro! Salget i butikken har økt veldig veldig mye siden flytting og nettbutikken gjør det også bra. Ingenting er bedre enn det. Med økt salg gir det også mye mere jobb. Mer jobb enn jeg klarer. Jeg pleier aldri å ha nyttårsforsetter, men i år skal jeg komme med ett. Utfordringen til meg selv er hvordan jeg skal løse dette på best mulig måte. Jeg er bare en person som ikke har hverken flere timer enn andre eller kan klone meg selv. Det er mye jobb å styre butikk, nettbutikk, facebook, blogg, mail og instagram. Tilslutt så vil det ikke gå rundt og noen av delene vil bli halvveis. De siste mnd har jeg følt at jeg kun driver med brannslukking. Jeg må se hva som gir penger i kassa og hva jeg må trappe ned på. Kunder forventer at det skal svares på alle kanalene, og til enhver tid. Noen kanaler må prioriteres og andre ikke. Jeg må legge hodet i bløt og snøre sammen nøstet:)Nok kjøkkenprat for idag. Velkommen tilbake:)

 

-Tablesetting for Xmas-


I julen beveger vi oss ofte fra bordsetting til bordsetting. Vi feirer lille julaften, julaften, 1.dag, 2.dag, juleselskaper og nyttår. Utrolig hyggelig å samle forskjellige mennesker til forskjellige menyer. Masse god mat og drikke, gode samtaler og masse hygge. Noen jeg setter ekstra stor pris på i julen er borddekkingen. Jeg elsker å dandere, pynte og ikke minst planlegge. Veldig ofte bruker jeg granbar eller annet midt på bordet sammen med levende lys og stæsj. Til min manns store fortvilelse. Han mener vi ikke har plass til maten og knapt nok asjettene. Haha! Han har rett, men det er jo så fint♥
Golden Forest hurricane S// Golden Forest hurricane M// kubbelys-RM // 

Mannen fikset granbar til meg fra skogen bak huset. Disse klippet jeg opp i lange lengder og la på langs bortover bordet. Deretter plasserte jeg telysholdere, lysestaker og julekuler litt her og der som det passet. Min nye lykt som her fungerer som vase er så lekkert! Liker at det er noe nytt, ikke bare klart glass. Den store bruker jeg her til blomster og den mindre til lys. Jeg kjøpte røde roser og brukte granbar rundt. Det er jul det! I år har jeg en del detaljer i gyllent, før har det alltid vært sølv. Serviset mitt som jeg begynte å få deler til allerede som 16åring er Porsgunn Porselen sitt Bondeservise. Det er gullkant på servise så derfor passet det ekstra med gylne detaljer. Servise brukes bare til jul så det er blitt mitt juleservise:)

Fortsatt fin jul til deg!

Klem fra stappmett

 

 

Julekjøkkenet vårt!


God morgen♥ Vi er tidlig på´n idag, som alle andre dager. Slik er livet med små barn. Litt kos i sofaen med barne-Tv og kaffe for min del. Ungene har fått litt i skåla si, det er jo tross akt lørdag. Ja, de har fått med seg at det er lørdag midt oppi juleferien. Jeg selv klarer nesten ikke å holde styr på dagene:)

Idag viser jeg bilder fra julekjøkkenet vårt. Jeg har tatt bort noe av de vanlige pyntetingene der inne og byttet det ut med noe rødt. Vi har aller mest rødt på kjøkkenet, jeg liker miksen av hvitt og rødt. Litt landlig nostalgi♥ Noen røde tekstiler, litt rødt i hylla med servise og granbar så er man der. Ja, også noen juleblomster. Jeg elsker å bruke blomster i interiøret. 


Rødt kjøkkenhåndkle-Lexington// Beige og rødt servise- Greengate// Brødboks// Tørkerullholder // Rottingkurv// (Annonselinker)

Vi skal i tradisjon tro i 2.juledags selskap til Nesbyen- dette har vært hvert år fra jeg kan huske. Koselig med tradisjoner!

Nyt 2.juledag og skap fine minner♥

(Neste del av julekjøkkenet kommer senere)

Julaften 2015


Åååå god 1.juledag! Vi hadde en så utrolig fin julaften igår. Akkurat etter tradisjonene. Dagen startet med julestrømpe, jule-Tv og en kaffe i sofakroken. Deretter gikk det slag i slag med julefrokost, 3 nøtter til Askepott og litt lek. Julegrøt kl.12 må til og i tradisjon tro fikk også nissen på låven en skål fra ungene:) Det er så koselig å feire denne dagen med barn. Jeg lever dagen litt gjennom de. Da jeg var liten ELSKET jeg julaften så utrolig mye, etterhvert som jeg ble større ble ikke spenningen like stor selv om det fortsatt var en fin dag. Når jeg fikk barn så fikk jeg oppleve den samme spenningen gjennom de♥

                                                                                                                   -The Chef-

                                                                                                -Julenissen dukket også opp-
Maten ble godt mottatt, ungene klarte nesten ikke å sitte ved bordet, nissen kom og ungene fikk så utrolig mye fint. Det gjorde vi også. Klær måtte prøves, leker måtte taes i bruk og nytt Sofia sengetøy måtte testes ut på gulvet:) Akkurat slik det skal være!

Håper du og dine har en fin jul♥

Lille Julaften


Hei i Natten! Her er alt som det pleier. Jeg styrer på til langt på kveld dagen før dagen. Vi har i tradisjon tro spist mølje på lille julaften. Også har vi såklart sett på kvelden før kvelden og hovmester´n. Da er alt som det pleier. Så fort gjestene var dratt og alle mine var i seng så starter mor med sitt. Jeg jobber så bra på kvelden, skikkelig nattemenneske. Flere som har det slik?

Rød saus er laget av solbærsaft fra hagen, strømpene henger klare, gavene er pent plassert under treet og nå skal jeg dekke ferdig bordet. Da kan jeg våkne i morgen til et ryddig hus hvor det meste er på stell. Selve julemiddagen står igjen, men den tar jeg litt innimellom all kosen imorgen. Mye lager seg jo selv:) 


Denne sofaen på kjøkkenet har ikke fått mye oppmerksomhet i det siste. I julen skal jeg kose meg her med en ny bok jeg har fått. Jeg leser så og si aldri bøker, faktisk så kan jeg ikke huske sist. Tiden strekker aldri til for slike ting. Men nå, ja da skal jeg:)

God jul til deg og dine!

 

 

Nå har je vaska gølvet og vi har pønta tre!


Hei på bitte-lille-julaften! Noe av det koseligste med julen er juletre. Jeg ELSKER juletre med masse lys og fin pynt. Det er så koselig å sette på juletre på morningen når det fortsatt er mørkt ute. Stemning♥ Igår pynta vi treet vårt. Små og store bidrar med sitt. Julemusikk, gløgg og pepperkaker må være med. Begge jentene fikk sette på stjernen på toppen, hver sin tur. Jeg har ønsket meg kunstig juletre innimellom. De er så perfekte og da kunne vi pyntet det tidlig i desember. Men ingenting slår lukten av granbar! Så her i huset har vi en ordentlig edelgran:)


En 12 timers arbeidsdag er over. Jeg koser meg sånn på jobb at dagen fyker unna i en fei. Det samme gjør varene i butikken. Det er så gøy at så mange ønsker seg gaver fra Drømmeverden! Helt i ekstase jeg. Fantastisk!
Nå har jeg vasket gulvene i huset her. Så da kan man vel si seg klar til å feire jul. Bare en liten arbeidsdag igjen.

Jeg har knipset bilder av julekjøkkenet mitt. Titt innom senere så deler jeg de med dere.

 

 

Voksesmerter og TrollKrem!


Flere kvelder de siste ukene har Marielle våknet med urolige ben og smerter. Hun er så lei seg, og nesten utrøstelig. Au mamma, Au! Jeg har tatt henne på fanget, trøstet, og spurt hva det er. Først trodde jeg hun hadde drømt, men hun peker på bena sine. Da gjenkjenner jeg det, dette er akkurat som storesøster. Mange netter har jeg sittet å massert bena og ofte gitt storesøster smertestillende. Marielle får jeg knapt nok i smertestillende så det utelukker seg selv. Den første kvelden jeg sitter slik å masserer husker jeg hva min sponsor fortalte meg i sommer. Trollkremen! Jeg løper inn på badet etter Heat lotion, en aloe vera basert krem for vondter og verker. Jeg bruker den selv ofte på korsryggen, skuldre og nakke. Fantastisk!

Jeg masserer inn bena til Marielle med Heat lotion, eller Trollkrem som jeg og barna kaller det. Hun ligger på ryggen i senga si, jeg masserer og etter kort tid sovner hun. Det blir med den ene gangen den natta. Neste natt hun våkner med voksesmerter så gjør jeg akkurat det samme. Tredje natta hun våkner så spør hun selv etter kremen. Dette er nærmest luksus, jeg må opp kun en gang per natt. På den tiden Pernille hadde samme type voksesmerter fløy jeg oppe hver time. 

Rart vi kaller det Trollkrem?

(Annonselink) Kunne du tenke deg å prøve den ut på dine barn? Eller på dine egne vondter og smerter? Eller mot kalde føtter? Aloe Heat lotion finnes HER, eller kom innom meg i butikken min. 


Nå er det siste innpurt i butikken. Kjempemoro med denne julehandelen som går over all forventning! Butikken nærmest tømmes nå før jul. Etter jobb idag kunne jeg krysse av julemat-handelen og pynting av juletre. Nå skal jeg pakke inn de siste gavene. Ja, da er vi jammen meg klare for jul her i huset. Gleder meg stort♥

 

Min nøkkel til en effektiv hverdag!


God morgen♥ Her i huset har vi vært oppe mange timer allerede. Litt kos i sofakroken med barna-Tv før vi spiste god søndagsfrokost. Alle tusler rundt i pysjen enda, akkurat slik en søndag skal være. Jeg skal øyeblikkelig ta med meg minstemor ut på en løpetur så hun får hvilen sin. Etterpå blir det litt jobb i butikken for meg og eldstemann. Hun er alltid med meg på jobb siste søndagen før jul. Litt julekos♥

Det har gått litt hurra meg rundt i noen uker nå. Fortsatt har jeg mye på timeplanen før jeg tar juleferie, men det hjelper å ha full oversikt. Jeg er ajour med alt som må gjøres før jul, det eneste som gjenstår er julemathandlingen og pynting av juletre. Handlingen kunne jeg vært foruten, men pyntingen blir bare kos♥


Jeg finner en indre ro når alt er i orden og på stell. En Todo-liste ble satt opp for 2 uker siden, jeg liker å sortere tankene mine. Nå er frysern ryddet, gammel mat kastet og all isen på kantene er fjernet. Husvask, klesvask og annen vask er i rute. Tomme flasker er pantet, Tv stuen er ryddet og det er også alle rom. Det er mye lettere å fokusere om man har fått unna ting som har hengt på skuldrene en stund og det er orden. Både hjemme og på jobb har jeg full kontroll, det er gull verdt for meg. Jeg har det så mye bedre med meg selv om jeg har fått unna alt som "plager" meg. Faktisk er jeg 10kg lettere!

Orden rundt meg gir orden i hodet! 

2.etg fat// Dobbel Hurricane// Sølvtrær store og små// RM vase

Jeg er over gjennomsnittet glad i å ha det ryddig rundt meg og vite hvor alle ting befinner seg. Jeg klarer ikke orden-i-rotet metoden. Nei, jeg må ta en rufs innimellom med å sortere i skuffer, kaste det vi ikke trenger, vaske kjøleskapet, legge bort for små klær osv. For meg er dette nøkkelen til et effektivt liv. Jeg har alltid mange baller i luften, mange gjøremål og mye ansvar både på jobb og hjemme. Orden er min nøkkel til suksess! (og en indre glede:)

Flere som føler det slik?

-X.M.A.S-


God kveld i de mange julehjem♥ Mange som har tatt juleferie allerede? Jeg har min siste arbeidsdag lille julaften. Vi har åpent på julaften, men da måtte jeg ta meg fri. Fult hus her hjemme så da blir jeg å finne ved grytene fra morningen av. Mannen kom hjem nå til helga og han har juleferie. 2,5 uke med ferie! Bittelitt misunnelig kjenner jeg, men dette er min arbeidsmåned. Det er så utrolig gøy og koselig å jobbe akkurat nå. Det er noe spesielt med jula i butikk♥

Jeg koser meg veldig hjemme på kveldene for tiden. Julehus er magisk! Hver kveld tenner jeg masse lys, må ha juleduftlys også, drikker jule-te og ser gjerne en julefilm eller et juleprogram på TV. Eller bare setter på litt julemusikk. Denne tiden er magisk og jeg venter hele året på juletiden. Det er den gode kombinasjonen av lukter, stemning og kos. Ååååå som jeg koser meg hjemme og på jobb♥

Hva gir deg den gode julestemningen?

 

HONEY, it´s snow outside!


Jippi! Julestemning på topp! Idag våknet vi til et hvitt lag ute, snøen er endelig her. Ungene var helt i hundre, mammaen også forøvrig. Kan vi finne frem skiene nå, mamma? Nåvel, det kom ikke så mye, men litt er bedre enn ingenting.

Dere idag er det 1 uke igjen til julaften. En liten uke. Den skal nytes til det fulle. Hele året går jeg å venter litt på julen. For jeg er en skikklig julejente. Elsker ALT ved julen. Til og med frokosten min lager jeg litt julete:) En skikkelig arbeidsfrokost bestående av havregrøt med kanel og honning oppå. Ja, også en klementin ved siden av, det må til. Jeg har fått dilla på honning i det siste. Brukes til mat og i drikker. Jeg er ikke så glad i den tykke honningen til å ha på brødskiva, men jeg liker den som er mer rennende på flaske. Forever Bee Honey er favoritten♥ 

Deilig, mørk ravfarget honning som vi henter fra verdens mest ettertraktede honningprodusenter i Nord-Spanias fjellområder. Takket være sitt høge fruktoseinnhold har honningen lavere GI enn vanlig sukker. Det gjør den til et bedre alternativ til søtning av drikker og bakverk.

Vil du også prøve denne honningen, ha mer info om den eller bestille så send meg en mail post@drommeverden.no. Jeg har den på lager:)Jeg vil ønske deg en fin torsdag. En ny dag i butikken venter, det er kos det! Julestemning i verdens beste interiørbutikk!

 

 

Tid sammen med barna!


God kveld! Julestemningen har begynt å krype innover meg. I år har det tatt lengre tid enn tidligere, om jeg husker riktig ihvertfall. Grønn desember har ikke hjulpet på, men nå som det er minusgrader og frost på bakken blir det mer julete. Idag har jeg hatt min siste fridag før jul. De siste gavene er i hus og jeg er i rute. 

Etter skole og barnehage har vi hatt skikkelig julekos her hjemme. Vi har bakt litt og laget marsipan. Jentene storkoste seg. Det er dette julen handler om, tid og opplevelser med de som betyr noe. Jeg jobber mye og har begrenset med tid sammen med barna. Er det ikke sånn med de fleste av oss? Den tiden vi har sammen etter jobb, skole og barnehage er gull verdt. Det er ikke hvor mye tid man har sammen som teller, men det man gjør ut av den tiden man har sammen som teller!

Hverdagslykke♥

Lang dag og beslutningsvegring!


God kveld til deg! Eller god natt... 12 timers arbeidsdag er ferig, check! Masse folk innom butikken idag, mange pakker sendt hjem med fornøyde kunder, masse på to do lista mi gjort. Ja, jeg er veldig fornøyd med dagen:)

Imorgen har jeg fri, ja faktisk den siste fridagen før julaften. Jeg vil så mye, har mye på lista og må få gjort mye. Egentlig vet jeg ikke hvor jeg skal starte. Du vet når du har så mye å gjøre at du ikke vet hvor du skal begynne? Slik føler jeg det nå. Da er mitt tips til meg selv å skrive ned en To Do liste- jeg elsker lister! Jeg vet ihvertfall at jeg må få unna de siste gavene som gjenstår. Også vil jeg trene en skikkelig god økt før jeg begynner dagen. Jeg skal skrive en liste og deretter ta fatt på den. Lurt!

Jeg stikker innom igjen imorgen.

God Natt 

 

Adventskosen er viktig!


God kveld til deg! Dagen går mot slutten og jeg sitter nå med rompa godt plassert i sofaen med et mykt pelspledd over bena og en kopp varm kakao i hånden. Barna sover søtt i sengene sine etter å ha fått med seg både Julekongen og Skomakergata, sistnevnte er favoritten. Tro det eller ei. Nostalgi for mor selv, jeg elsker den musikken. Det får meg til å huske adventstiden som liten. Gleden ved å åpne kalenderene mine hver kveld, ja jeg hadde flere. Pakke-kalender, sjokolade kalender og Skomakergata-kalender med et bilde fra dagens episode. Noen som husker de? Å advent; ventetiden og kosen. Jeg husker at jeg gledet meg over hver dag med ny luke. 

Nå som jeg er blitt voksen og mamma selv så er det stas å se gleden hos barna. Pakke og sjokolade hver kveld er skikkelig stas. Ja, vi åpner kalenderene hver kveld for da har vi bedre tid og kan glede oss mer over pakkene. Ungene ser på julekalenderen på TV, åpner pakken og spise skololaden sin. Skikkelig kos:) Jeg prøver å nyte hver dag nå mot julaften, tiden flyr altfor fort. Hver dag skal jeg gjøre noe hyggelig og noe som gir meg julestemning. Idag er det julefilm som gjelder. 12 dates of Chrismas, eller noe i den duren. Kanskje det blir en ny julefilm på lista mi? Jeg ELSKER julefilmer og har en liten liste jeg må gjennom før jul. Til mannens store fortvilelse, det er ikke akkurat hans favoritt filmer. Haha!

Årets adventsstake består av et lysfat med hvite kubbelys, julekuler, granbar med sølvskimmer og en fantastisk fin engel jeg bare MÅTTE kjøpe meg i Sverige♥

-Juleklemmer-

 

Jeg overlevde!


God morgen mandag! Deilig med en ny uke igjen. Jeg har akkurat lagt bak meg en uke som inneholdt 2 juletrefester, 2 julebord, en bursdag og en dag med sykdom. Ja, jeg blir nesten anpusten bare ved tanken. Jeg overlevde så vidt:) Nå skal det bli deilig med en ny uke uten de helt store planene. Det blir en del jobbing på meg, men utover det er det ikke mye på tapeten.

Igår koste vi oss skikkelig med adventskos i heimen. Hele 3 kakeslag kom i bokser og vi laget medisterkaker i skikkelig tradisjonen tro. Vi kvernet opp 6-7kg med svinekjøtt til medisterdeig, deretter mikset jeg den til medistefarse. Det er ingen fare for å gå tom for medisterkaker med det første. Siden vi lager de 100% fra bunnen så vet vi akkurat hva de inneholder. Hos oss spises det medisterkaker hele året, regner med at vi har helt frem til neste jul nå:)

Fredag var det duket for årets jente-julebord. Vi lager diverse tapasretter og får tilsammen et tapasbord uten like! Jeg kunne rullet fra bordet. Haha! Bordet var så nydelig dekket med natur-tema. Ekorn, kongler, små trær og levende lys. Tips til julebord her altså!

Er dere i rute til jul?

Jeg har bestemt meg for å gjøre en koselig juleting hver dag frem til jul- alt fra å se en julefilm til å bake, pakke inn gaver, spise et jule måltid osv. Det er bare 10dager igjen til julaften og de dagene skal nytes♥

Xmas-love

 

 

Min JULESPEED!

//inneholder annonselenke//


Energien, kroppen og hodet er ikke helt i vater etter at jeg lå i vannrett stilling en HEL dag. Men det kommer seg. Jeg er så vant til at kroppen virker som den skal og farten går i 110 nærmest hele dagen fra tidlig til sent. Idag hadde jeg min andre dag på jobb denne uken og da merket jeg at tempoet stiger og begynner å komme seg. Ja, for det MÅ det nå som juleshoppinga er igang for fult. Både på nett og i butikk. Kommer vi til å ha varer igjen til jul? Det kommer stadig vekk påfyll og nyheter også, men mye går ut. Bra for meg som hater vareopptelling til nyttår! Haha:)

I disse tider er jeg avhengig av å fungere som jeg skal og ha et godt tempo. Jeg trenger overskudd. Desember er en måned som er koselig, ja faktisk den koseligste måneden. Men det er også den måneden vi skal mest. Juleavslutninger, juleshopping, julevasken, julegavene, julebaksten, lutefisk-lag, pinnekjøtt-lag, julebord, gløgg-kos, ja hva er det vi ikke skal rekke iløoet av desember? Og aller helst skal alt dette rekkes FØR 24.des. Og innimellom alt dette så skal vi rekke å ta litt vare på oss selv og alle de hverdagslige gjøremålene åre. Ja, også for å ikke glemme jobben vår også da. For min del er dette MIN arbeidsmåned, det er nå det virkelig gjelder. 

I sommer testet jeg ut Argi+ for første gang. Det tok ikke lang tid før jeg kjente en kjempeeffekt! Siden har jeg brukt dette hver dag. Jeg skjønner godt at denne røde boksen blir kalt "Husmorspeed på boks". Vi mødre trenger dette:) Du kan lese mer om Argi+ Her og her.


Tusen takk Argi+ for at du har gjort livet mitt enklere♥ 

Anbefaler deg å teste ut Argi+. Det er 90dagers fornøydhetsgaranti, så hvorfor ikke prøve? Du kan bestille HER, eller send mail med spørsmål/info til post@drommeverden.no, eller kom innom butikken min og snakk med meg:) 

God kveld!

 

Jeg er nede for telling!


BAAAHHHH!!! Dagen blir helt snudd på hodet når man våkner på morningen og skjønner at kroppen ikke er slik den skal. Idag var en slik dag. Jeg fikk karret meg inn på badet og forstod fort at der skulle jeg bli. En god stund. Jeg er så å si aldri syk (kan ikke huske sist), og jeg er skikkelig dårlig på å være syk. Da går jeg helt ned for telling!

Pernille måtte stelle seg selv og gjorde det med glans. Kanskje på tide at hønemor slipper opp litt? Jeg fikk skiftet på Marielle på en eller annen måte. Rart hva man får til når man må. Dette er baksiden med å være alene på hverdagene med begge jentene, ingen hjelp å hente fra mannen. Begge ferdig skiftet og klare for frokost. Jeg skjærte opp brød, fant frem pålegg og bare måtte slenge meg ned på sofaen. SMART med sofa på kjøkkenet altså!:) Pernille laget frokost til seg selv og lillesøster. "Pernille lage mat meg", sa hun stolt. De satt ved bordet og koste seg, jeg lå rett ved og bare observerte. Marielle måtte til stadighet bort å kose meg på håret og Pernille spurte gjentatte ganger om jeg trengte noe eller om hun skulle finne et pledd til meg. Rart jeg av stolt av disse TO? ♥

En dag nede for telling og alt er kaos for meg. Jeg er så avhengig av struktiur, rutiner og konkrete planer for å rekke alt i hverdagen. Jeg er i mye bedre form nå, og er klar for jobb igjen imorgen. Nå har jeg laget meg liste for å ta igjen det tapte og ikke glemme noe imorgen. Min mandag starter imorgen:) 

En dag på sofaen er mer enn nok. Gudskjelov at det ikke varte lenger. Og dere! Jeg fikk den nye macen min idag. Gleder meg til å flytte alt over på den og jobbe fra den. Min gamle mac fungerer fortsatt, men den ble veldig treg og fotoprogrammet sluttet å virke. Denne gangen kjøpte jeg ny før den gamle krasjet helt. Weeee!!

Har dere hatt en fin start på uken?

Dreams Do come true?..


Det er en uke siden jeg entret et nytt nivå her i livet. Jeg liker å sette meg mål og jobbe meg strukturert og målrettet mot det målet. Denne gangen nådde jeg målet MYE tidligere enn jeg trodde var mulig. Jeg har derfor valgt å kjenne litt på gleden og bare nyte det litt alene. Men nå er tiden inne for å skrike det ut:

MANAGER! Jeg er blitt manager i Forever Living. I august begynte jeg så smått som forhandler fordi jeg selv likte produktene og snakket ivrig med venner, kjente og kunder i butikken om disse fantastiske produktene jeg hadde testet. Jeg solgte bra og etterhvert introduserte jeg denne business muligheten til flere. På kort tid er vi blitt en fin gjeng som kaller oss Team Dream. Mange av disse snakker jeg med daglig og de er også blitt gode venner:)

Jeg hadde ingen store planer da jeg startet i Forever Living. Butikken min tar veldig mye tid, tanker og min energi, ja den er en livsstil og en stor business. Jeg har derfor ikke mye tid å legge i andre ting. Men med gode produkter som nærmest selger seg selv og mye moro på veien så går salget av seg selv. Jeg jobber litt med Forever hver dag og jobber strategisk. Jobben jeg har lagt ned alene og sammen med teamet har gjort at jeg har blitt Manager. Nå er jeg kommet meg opp til et leder-nivå og det gir meg også en fin inntekt ved siden av jobben jeg har i butikken. For det å drive butikk er desverre ingen gullgruve.

Jeg er så stolt, ydmyk og glad for hvor jeg er kommet idag. Men dette er bare begynnelsen. Jeg vil hjelpe flere med å få sin egen business i Forever og vi ønsker flere kollegaer i Team Dream. Ser du etter en deltidsjobb, heltidsjobb eller karriere? Ønsker du å jobbe når du vil og fra hvor du vil? Ønsker du mer frihet? Bilbonus og reiser? Alt du trenger er litt tid hver dag. Og kan jeg så kan DU! Jeg står klar til å hjelpe deg mot dine mål. Send meg en mail til post@drommeverden.no.

-SMIL-

 

 

-Girlander & Stars-


Her sitter vi fortsatt i koseklærne. En rolig søndag morgen er alle forunt. En frokost med det lille ekstra er akkurat unnagjort og nå ser vi på julekongen fra igår. Vi kom hjem sent fra Sverige, så da tar vi det igjen nå. En liten kropp sitter ved siden av meg, så utrolig kos. Aldri aldri bli stor!

For første gang føler jeg at mursteinsveggen vår har blitt akkurat slik jeg liker til jul. Girlander & stars! Hvorfor har jeg ikke tenkt på det før? Jeg kjøpte en lang girlander ifjor som jeg brukte på et stort fat, men siden jeg solgte det fatet til en smådesperat kunde så hadde jeg plutselig denne til overs. Den havnet på murstiensveggen av ren tilfeldighet, men her blir den. Jeg elsker komboen av mur, grønt og levende lys!


Pepperkake-baking står for tur hos oss. Jeg laget verdens beste pepperkakedeig klar igår kveld. Vi skal lage små kaker og årets pepperkakehus.

Julemusikk, gløgg og kos med familien står for tur♥

NYT hver førjulsdag, denne tiden flyr altfor fort!

Seasons Greetings!


Hei alle sammen! Endelig er desember igang og heimen er pyntet til årets koseligste høytid. Eller jeg er ikke 100% ferdig enda. Med en veldig etterlengtet fridag på onsdag så satte jeg hele huset på huet. Alt av interiør fjernet jeg fra stue og kjøkken, fant frem all julepynten og startet på scratch. FOR et kaos, men jeg må gjøre det slik for å klare å fjerne noe av alt det fine jeg har fremme. 

TIPS! Fjern  en del av pynten din for å få plass til julepynten. Ellers blir det fort overfylt og kaos.

De rutete putene kjøpte jeg for et par år siden. Egentlig stod de for tur til å skiftes ut denne julen for jeg fikk det ikke stil å stemme. Men en ny pute i samlingen løste det glatt. Min nye pute fra Lexington setter prikken over ién. Jeg elsker en touch av den amerikanske christmas feelingen. Ikke for mye, men litt av det. Denne ullputen er akkurat passe amerikansk. Seasons Greetings! Finnes i nettbutikken HER. 


Igår kveld var jeg og mannen på julekonsert. Fantastisk bra av Amazing Wannabees! Det er også mulighet idag, så hiv deg rundt. (sjekk kulturhuset Modum). Julestemningen kom snikende. Deilig følelse. Resten av helgen skal vi bare gjøre juleforberedelser:)

Vi starter lørdagen med en tur til harryland. Innkjøp av godsaker til jul. Mannen storgleder seg (NOT), men dette var faktisk hans idé. I mange år har vi pleid å kjøpe en halv gris til jul, men i år kunne jeg velge mellom gris eller harrytur. Valget ble enkelt. Også så moro for unga. De skal til nam-nam land:)

Brooom Broom

Jeg dreit i ALT og valgte barna mine


Hei Desember! Endelig er vi kommet inn i den koseligste måneden i året. Jeg elsker kosen med levende lys, tradisjoner, baking, pynting, tid sammen og masse kos♥

Søndag våknet jeg ganske sent (jepp, bursdagfest dagen før) og med en liten form for panikk. Jeg HATER å sove bort dagene for jeg har alltid mange planer. Denne dagen var intet unntak. Huset skulle pyntes ferdig, ungene var ikke hjemme så jeg skulle få unna masse. Kanskje til og med bake litt? Nei, det var bare å kaste seg rundt. Da ringer telefonen og jeg får en invitasjon til å dra på åpen julegård. Sammen med barna mine. Jeg hadde jobbet lenge fredag og jobbet lørdag før det bar på bursdag. Altså hadde det vært minimalt med tid sammen med barna den helgen. Jeg gikk gjennom to-do lista mi. Den var lang, en fridag ville ikke korte den ned veldig mye. Samvittigheten min tok meg, jeg er født med altfor mye samvittighet. Dobbel dose! 

Jeg rev to-do lista mi i to og kastet den i søpla. Det ble en kjempefin dag sammen med de som betyr mest for meg. Julestemningen banket også på. To glade, ivrige og forventningsfulle jenter som fikk masse tid sammen med mammaen sin- det er det som betyr mest♥ 

Ikke la julevasken, pyntingen, bakingen, julekort-skriving, jule ditt og jule datt ødelegge denne fine førjulstiden. Det aller viktigste er tiden sammen med de som betyr mest. Den tiden får du ikke igjen♥


Ikke visste jeg at dagene som gikk forbi var selve LIVET♥

Nyt tiden og la hver dag bli så bra at du ikke vil at den skal ta slutt!