hits

desember 2016

Takknemlig, klart for noe nytt og Happy new year!


Hei fra fjellheimen! Noen som ser hvor jeg er? (Hint: se bak meg) Tenk at det er siste dagen i 2016. Julen, romjulen og nyttårsaften er snart historie. Vi har hatt en så innmari fin tid. Masse tid sammen, god mat, tid til avslapning, lek og moro. Akkurat slik det skal være! 

2016 har gitt meg mye glede og sorger. Oppoverbakkene har vært bratte, slettene fine og nedoverbakkene tunge. Dette året har jeg lært meg selv å kjenne på både godt og vondt. Tror dette er året jeg har vokst mest på det personlige planet. Jeg har tatt valg som har vært vanskelig, men også veldig viktig. Når alt kommer til alt så er det familie og de rundt meg som betyr mest. Jeg er takknemlig for alt jeg har i livet mitt♥

Når jeg tenker meg om så gjør det ikke noe om vi setter lokk på hele 2016. Det som har vært har vært, nå gjelder det å se fremover. Jeg gleder meg til å ta fatt på 2017. Nye utfordringer som skal taes tak i. Jeg har mange muligheter og kan forme 2017 akkurat slik jeg vil. Er ikke det fantastisk? Flere som gleder seg til å starte på det nye året?

Vi i familien har opplevd mye fint sammen og minnene er samlet i hjertet♥

Kjære leser; Godt Nytt År til deg! Lag dere en fin kveld og start 2017 med blanke ark!

Glitter og fjas i hallen!


Hei fra fjellheimen! Vi skal nyte romjulen til fjells sammen med venner. Nå er alle juleselskapene unnagjort og vi skal bare senke skuldrene. Ute er det klart, litt kaldt og det kan se ut som solen vil titte imellom. Tror alpinbakken kaller:)

Viser noen bilder fra hallen som er julepyntet. Julen har gått så fort at jeg føler vi ikke har fått nyte pynten hjemme helt ut. Men den står jo der når vi kommer hjem. Det eneste er at da er jeg klar for å starte det nye året uten julepynt. I-landproblemer altså:)

Håper dere nyter romjulen! Bare noen dager igjen i 2017.

Vår jul


Hei romjul! Nå er julaften vel overstått og romjulen godt igang. Vi hadde en så fin julaften, store og små. Hele dagen ble brukt til å se på juleprogrammer på Tv, spise julegrøt, sette ut grøt til nissen og leke. Så var det tid for å dresse seg opp og ta turen til kirken. Julen ringte inn.
Julaften feiret vi hos min bror og svigerinne sammen med familie. Deilig mat og god stemning. Ekstra sats at nissen kom på besøk! Marielle er ikke så glad i nissen og hopper opp på armen min så fort hun ser nissen. Så når første pakke ble ropt opp til henne så var jeg forberedt på å bli med henne bort. Men neida, vesle jenta gikk bort alene. Mammahjerte bobler av sånt♥
Til og med bilde av jentene mine sammen med Nissen! 

Nå bærer det avsted til fjells og 2.dags brunsj-lunsj-middag. Vi begynner tidlig og fortsetter ut dagen. Ingen fare for å legge seg mett der oppe. Jeg fikk lagt inn en joggetur igår, så utrolig deilig! sol og god temperatur. Ta en tur for meg idag om du har mulighet. Anbefales altså!

Fortsatt fin jul til deg♥

-Julaften-


J.U.L.A.F.T.E.N♥ Endelig er dagen her. Ungene nærmest gnistrer. Strømpene var fylt opp med godterier og ny pysj. Og under juletreet ligger det masse pakker, de venter på å bli pakket opp. Ikke bare har nissen vært her i natt, men han har også flyttet inn. En magisk liten dør er satt fast på veggen her, med stige ned og en liten postkasse. Oppi der var det et brev til jentene her. Herremin så utrolig gøy for liten og stor♥

Igår dekket jeg bordet her hjemme for møljelag. Vi skal ikke feire julaften hjemme i år så da måtte jeg bare pynte litt ekstra for lille-julaften. Er så koselig å dekke bord! Til jul bruker jeg å pynte med granbar midt på bordet. Innimellom der legger jeg julekuler eller annet pynt, blomster og telysholdere. Ganske enkelt og stemningsfylt. Kanskje du kan få litt inspirasjon til kveldens bord eller til romjulen.GOD JUL til deg og dine. Nyt noen fredfylte dager og ta vare på hverandre♥

Same Procedure as last year!


Lille julaften♥ Nå er det duket for møljelag her i heimen. Jeg elsker mølje! Flere som spiser det i julen? Vet det er en tradisjon her i Drammens området, men kanskje flere steder og? Bordet er dekket, lysene tent og ungene nybadet. Vi gleder oss til å senke skuldrene helt og ta innover oss julen. 

Kjøkkenet her i Villa Drømmeverden er pyntet opp med rødt til julen, tradisjon er tradisjon. Jeg har alltid hatt litt rødt på kjøkkenet og ikke så mye i stuen. Men i år er det mer rødt i hele huset. Skal ta dere med på en rød jakt tenkte jeg. Til og med rødt på soverommet i år. Woho!:) Jeg setter frem rødt servise, røde tekstiler og røde lys på kjøkkenet. Ikke så mye nisser og julepynt egentlig. Ja, og julegardiner da. Nå har vi hatt jul her inne i hele desember og som jeg har kost meg. 


Hvitt, rotting, lin, rødt, ruter og svibler hånd i hånd. Jeg ELSKER det! Idag viser jeg kun den ene delen av kjøkkenet. Og tro meg jeg har tatt så mye bilder her hjemme idag. Jeg skal dele med dere i hele romjulen. Nå ankommer straks gjestene og vi skal spise oss mette og gode. Ja, og se på Grevinnen og Hovmesteren. Same procedure as last year♥

God lille julaften til deg. Ta vare på hverandre i julen♥

It´s Christmas Time!


Da starter juleferien i Villa Drømmeverden! Jeg er helt ajour med alt både på jobb og privaten. *Klapp på skuldra* Nå skal vi senke skuldrene, legge bort vekkeklokka og nyte tiden sammen. Og kjenner jeg oss rett så blir det mye god mat, drikke og kos. Nå skal jeg og mannen hente ungene så de også kan starte juleferien sin. Idag har vi jobbet side om side her hjemme med hjemmekontor. 

Nå kicker vi igang den beste tiden på året. Kan nesten ikke vente. Å jul med din glede♥

Tid til å nyte julen!


Julen er i ferd med å senke seg her i Villa Drømmeverden. Kakene er i boks, juletreet er pyntet, julekortene er sendt, gavene er pakket inn og det er bare 2 dager igjen på skolen for Pernille. Alt er på stell og det er ikke lille julaften før om noen dager, den er ny for meg. Jeg vet jeg har gjentatt meg selv snart i hele desember, men jeg nyter førjulen til de grader!

Julen har også gitt meg tid til å tenke og reflektere over ting. Et år går fort og det føles nesten ut som julen ifjor bare var for noen uker siden. Jeg får vondt i magen. Tempoet på både meg og til varene som fløy ut av butikken min ifjor var ekstremt høyt. Jeg jobbet fra tidlig om morningen (vi snakker i 06-draget) til sene kvelden i hele desember. Før butikken åpnet pakket jeg ordre i nettbutikken og etter at jeg kom hjem fra butikken så svarte jeg på mail osv. Totalt hadde jeg 1 fridag til å få unna julegavene på. Tallene ga meg rus for å holde koken oppe.

Når jeg tenker tilbake på de siste årene og juletiden så blir jeg uvel. Rett og slett kvalm. For all del alt var tilsynelatende på stell da også, for det er slik jeg er. Jeg bakte et kakeslag på kvelden i ny og ne. Julekortene ble bestilt i hu og hast midt på natta. Vi bakte pepperkaker sammen etter jobb en lørdag og pyntet de før jeg skulle på jobb igjen søndag. Så lenge jeg planla alt til punkt og prikke for meg og familien så gitt det akkurat. Og ingen merket at alt ble skviset inn der JEG hadde litt ledig tid. Alt vi måtte og "burde" gjøre før jul rakk vi akkurat. Men nøt jeg det? Jeg kan si at det gjorde jeg ikke. For alt dette kom oppå alt annet stress jeg hadde på jobben. For meg ble det mer en plikt å skulle krysse av tingene på julelista mi. Jeg holdt pusten frem til lille julaften kl.18, for da gjenstod det bare å handle inn maten til jula etter jobb, levere de siste julekortene, pynte juletre og forberede maten til julaften. Jeg landet litt utpå julaften, sank sammen som en potetsekk. Å jul med din glede!

I år kan jeg med hånden på hjertet si at jeg STORKOSER meg og jeg er tilstedet for meg selv og familien min. Denne uken har vi hatt juleverksted, pakket inn pakker sammen, tegnet med de nye tusjene fra julekalenderen, lest eventyr og bakt. Bare fordi vi hadde ekstra tid. Jeg elsker julen og endelig kan jeg også nyte den igjen. Det har vært et viktig verdivalg for meg. 

Jeg håper du nyter førjulstiden og ikke ser på den som stress. Da kan jeg anbefale deg å se om du lever livet ditt slik du ønsker♥

Jula skal være rød!

Hei Mandagskveld!

Tenk at det snart er jul da dere. Denne førjulstiden har vært så fin samtidig som den har gått så fort. Jeg har kost meg hver dag med noe julerelatert. Ikveld pakket vi inn julegavene her hjemme. Pernille pakket inn gaver fra seg selv og fra oss, helt alene. Hallo, hvor ble den lille jenta mi av? En liten reality check der for mor selv. Veslemor Marielle hjalp meg med å klippe bånd og sette på tape. Perfekt team der altså. Hver alder har sin sjarm. Nå er det ekstra kos med baking, innpakking, lage juleting, pynte juletre og mye mer siden jeg får så god hjelp. Det er ekstra julekos♥

Igår kveld pyntet vi juletreet i stua. Så nå kan julen bare komme. Jeg nyter utsikten av det flotte treet vårt. Håper det aldri må kastes ut. (joda, jeg vet jeg blir lei i januar). Og lukten er jo bare det beste. ELSKER lukten av juletre, derfor forblir det ekte tre her i huset. Selvom interiørentuiasten i meg skriker at falsk-juletre er så fiiiint! 

I år har jeg ekstra mye rødt i interiøret her hjemme. Det gleder mannen ekstra, håper jeg!? Han mener julen skal være rød, men lurer på om han egentlig har sett det? Det er ikke mye han får med seg av dill og dall her hjemme, men om jeg flytter TV´n. Ja, da våkner han til ja. Hoho:)Nå skal jeg slenge meg ned i stolen her blandt alle putene mine. Lykke! Julefilm står på planen ikveld. Jeg tyvstarter litt på jula jeg. Tror ikke mannen blir så lei seg om jeg ser en av filmene uten han. Eller hva Kristian? Vi har fortsatt mange filmer igjen kjære♥

Julestemning i Oslo


God kveld søndag! Da har vi den siste uken vært gjennom to juletrefester, juleavslutning cheerleading. julelunsj, jentenes julebord, bursdag, låvesalg og tilslutt Putti Plutti Pott. Jeg sitter helt kaputt i sofaen etter denne uken og er egentlig klar for senga, men må jo ha med meg finalen i Farmen! Heia Laila:)

Igår hadde vi en kjempefin dag i Oslo. Vi startet dagen med Putti Plutti Pott, da kom virkelig julestemningen. Begge jentene satt helt stille og så på med store øyne. Og sang med. Etterpå beveget vi oss til Karl Johan, tittet litt i butikker og spiste middag. Jeg bare må en tur innom Steen & Strøm i julen. Fantastisk senter som gir meg god stemning. Husker så godt den julen jeg jobbet på standen til Dior, julekos! 

Marielle digger den snakkende Elgen:)
Vi måtte innom Vinter Wonderland igjen på Karl Johan. Både store og små liker seg her, mye forskjellige å se på. Og smake:) Julestemning som er perfekt for en jule-entuiast  som meg:)

Nå er jeg klar for en ny uke med litt mindre på planen♥

Slik kommer man seg gjennom julestria!


Hei og hå! Er du en av de som nesten ikke puster med magen i desember? Det er måneden for julebord, juleshopping, julebaking, julefester, avslutninger, juleverksted osv. For de fleste så går dagene i ett fra morgen til kveld, det gjelder å holde pusten og henge med i svingene. Eller, det å holde pusten er ikke noe jeg anbefaler, men jeg vet mange føler det slik. Når dagen er over så lander man på sofaen eller i senga med et dunk. Noen som kjenner seg igjen? Jeg ELSKER desmber selvom man skal rekke over mye. Hver dag prøver jeg å nyte og legge alt til rette for at det skal gå så smertefritt som mulig. Det kreves mye av oss, og kanskje litt ekstra av oss mammaer/damer for å holde alt på stell?

For 1,5 år siden kjøpte jeg min første boks med Argi+ og jeg kjente med engang at dette var akkurat det jeg trengte. Ikke bare i julen, men året gjennom. Jeg har valgt å kalle den "husmorspeed på boks", for det er nettopp det den er. Jeg merket med engang at jeg ikke hadde den "down" perioden rett etter jobb, du vet når du er tung i kroppen og vil bare legge deg litt ned på sofaen? Søvnen min ble bedre om natten. Jeg våknet lettere i kroppen og trengte ikke slumre 4 ganger før jeg stod opp. Og jeg presterte bedre på trening. Alt i alt ga den meg mer overskudd. Nettopp det de fleste av oss trenger akkurat nå!
Argi+ er et kosttilskudd med vitaminer og L-arginin. Anbefaler deg å google L-arginin, så skjønner du hva jeg mener:) Argi+ er et av de produktene jeg selger mest av og en av mine favoritter selv. Ikke så rart siden den gjør hverdagen min bedre? Du kan lese mer eller bestille Argi+ HER. Eller send en mail margitshelse@gmail.com. Det er 90dagers fornøydhetsgaranti så hvorfor ikke prøve?

På en uke har vi 2 juletrefester, cheerleading avslutning, bursdag, julelunsj, låvesalg og julebord. Tar meg en ekstra dose Argi+ jeg. SKÅL!

Snekker Andersen og Julenissen!


For noen uker siden var vi på kino med Marielle og Pernille. Vi hadde gledet oss en stund til å se Snekker Andersen og Julenissen på kino. Jentene lyste opp hver gang de så reklamen på TV eller på bremykt smørpakka her hjemme. Jeg gledet meg minst like mye:)


Jeg elsker at filmen er laget i typisk Prøysen stil. Alt bra klær, hus, bil, kjøkken ja alt er nostalgisk og gammeldags. Det gjør at alt blir så koselig, synes jeg. Du merker at de har god tid, gleder seg over julematen og det er ikke overflod av pakker. Helt etter min smak!

Filmen har en koselig story som de aller fleste av oss kjenner. Vi må ihvertfall se Snekker Andersen hver julaften morgen. Skuespillerene i filmen er flinke og jeg liker så godt at de snakker "totning". Det gjør den ekstra koselig.  


Har du ikke sett filmen på kino enda? Jeg anbefaler den sterkt! Filmen er like fin for både store og små. Julestemning i høysete♥

Kjære Lillebror!

En desemberdag i 1986 skulle jeg bli storesøster. Jeg husker jeg satt hjemme, ventet og ventet. Den julen skulle jeg få den beste julegaven. Jeg elsket å leke med dukker så det å få en ekte dukke ville bli helt fantastisk! Tenk idag er det 30 år siden jeg fikk en liten lillebror!
Jeg fant fort ut at det ikke bare var stas å få en lillebror. Han fikk mye oppmerksomhet og jeg hadde vært alene om den i 3,5år. Da er overgangen brå. Jeg likte ikke alltid å være sammen med han, spesielt ikke på bilder. Han var bra nok når vi hadde besøk, for da ble jeg sjalu om noen andre skulle holde han. Herremin han var jo tross alt MIN lillebror.Etterhvert som han ble større så fant jeg på mye rart. Han passet perfekt oppi en gul vaskebalje som jeg kjørte han rundt i hjemme. Morten begynte å gå tidlig, knapt 11 mnd gammel. Og siden da har det vært full fart. Han var overalt og gjorde alt:) Det var ikke sjelden han løp fra den ene enden til den andre enden i hjørnesofaen. Full fart! Til og med når han syklet var det kun full fart som gjaldt. Den ene gangen han syklet så bena gikk som trommestikker så løp jeg etter for å stoppe han. Det var fortsatt litt is på bakken og han velta. Brukket krageben... Innimellom synes jeg han bare var i veien. En gang jeg hadde laget et flott prinsesseslott i sandkassa så doza han over og alt ble ødelagt. Jeg ble så irritert at jeg dyttet han vekk. Brukket arm... Beklager for to brudd brodern, men innimellom var du en pain in the ass :)

Til tross for det så var du ganske nydelig også da! Spesielt nydelig var du de gangen du fikk på deg arve-tøy. Det er kanskje ikke bare bare å være nummer to når nummer en er jente... Du har alltid kledd rosa♥


Nå er du blitt stor, og rager meg en høy gang når det gjelder høyde. (og jeg er 180!) Du er godt satt med (snart) kone, ei lita tulle, gård og stasjonsvogn. Du hjelper pappa med å styre skuta på bilverkstedet med stø hånd. Jeg er veldig glad i deg og kjempestolt av deg! Så var det vel ikke så gæli å få ei lita bror alikevel da. 


HIPP HIPP HURRA for deg lillebror, Morten! 

Sunnere julesnacks: Drømmeverdens fløtekarameller


NAM♥ 

Endelig har jeg klart det! Herved må jeg få presentere verdens beste karameller. De er myke, smakfulle og av den sunne typen. Jeg ELSKER karameller og har forsøkt å lage de rette karamellene i flere år nå. Disse er perfekte å nyte ved siden av en kaffe, til og med en liten bit hver dag er ok:)

Drømmeverdens Fløtekarameller (lavkarbo) : 

4dl kremfløte ♥ 80g sukrin ♥ 25g fibersirup ♥ 20g meierismør ♥ 1/2 ts vanilje pulver 

Bland alt i en kjele, la det småkoke i ca 40min på middels varme. Rør i kjelen ved jevne mellomrom, oftere de første 15min. Røren blir etterhvert karamell-brun og ganske tykk. Hell røren i en form på 15x20cm. Sett formen i kjøleskapet og la det stivne. Skjær opp i passe biter og nyyyyyt!

Kjenner du noen som liker karameller? Del oppskriften da vel:)

12.12


Hei Mandag! Tenk at det er under to uker igjen til jul, vi er faktisk halvveis på adventskalenderen.Jeg tviholder på denne tiden som er igjen, for jeg vil at den skal vare lengst mulig.  Nesten som barseltiden, hvor babyen vokser altfor fort og man plutselig er tilbake på jobb. Nei, nå nytes førjulstiden til det fulle her! 

En kontrast til at jeg ikke vil at tiden skal gå så fort er at jeg sitter å jobber litt med 2017. Jeg lager en plan og setter opp drømmer. For at dette skal få plass så må noe vike. Sånn er det alltid. Sier man ja til noe så må man si nei til noe annet. Fremover skal jeg dele litt mer med dere. Det er godt å kunne ha noe å glede seg til etter jul også. For selvom denne tiden nå er så fantastisk så må man ikke glemme at den tar slutt. 
Nå skal jeg ta bilder av karamellene jeg har laget. Det vil si runde to med karameller. Jeg rakk ikke å ta bilder av de første, for når familien fikk smaken av de så fikk de seg en real karamell:) Ikke bare er de sinnsykt gode, men de er også sunne. Halleluja:) Oppskrift kommer i neste innlegg.

So Long, nyt førjulen! Med eller uten en karamell:)

Å jul med din glede!


Hei og hå! Her går tiden unna, vil tro det gjør det hos flere? Denne førjulstiden er så koselig. Nå kan vi krysse av julegaveshopping, juletrefest, julebakst, julefilm og julefoto av på listen. Nå er det straks klar for julemat og deretter julekos med venner. Jeg bare nyter denne tiden til det fulle. Vi stresser ikke med alle gjøremålene, men tar det som vi har lyst og tid til hver dag. Ingen har godt av å stresse seg gjennom førjulen. Husk at den skal nytes♥
Gleder meg til ribbe middag, det lukter helt himmelsk her. Barnevaktene får servert deilig mat før de tar med ungene så vi får en kveld med barnefri. Vinn- vinn spør du meg♥

Å jul med din glede!

Ærlighet varer lengst!


Tenk at vi er godt ut i 2.adventsuke og bare 17.dager igjen til jul! Er du i rute? Jeg har tatt julen veldig med ro i år. Noen gaver er i hus og noen kaker. Vi skal bake litt mer til helgen, men helt ærlig så trenger vi ikke noen overflod. Vi kaster kaker hvert år for det går ikke all verden. Ellers er huset pyntet, bortsett fra juletreet som kommer opp rett før jul. I tradisjonen tro. Det er deilig å bare nyte desember så godt som mulig er. Det er jo det førjulstiden handler om♥

Jeg holder på med å skrive en del innlegg til dere som jeg skal poste når jeg er klar. Denne høsten har det vært ekstra vanskelig å blogge, det er også grunnen til at jeg ikke har postet hver dag. I tillegg til en annen viktig grunn. Når man holder tilbake noe så blir alt litt vanskelig. Jeg er en veldig ærlig person som stort sett ikke legger noe imellom. Og det meste kan snakkes om. Det har mange av mine kunder i butikken merket, de legger ut om det meste og jeg bidrar der jeg har noe å bidra med. Vi har snakket om fødsel, svangerskapsplager, våre svakheter, mannfolk-problemer, unger, familieproblemer, sykdommer, overvekt, samliv og jeg vet ikke hva. Ofte var jeg en hobby-psykolog. Jeg har lett for å prate med folk og de åpner seg lett for meg. Det er noe av det jeg savner med å drive butikken faktisk. Tilliten jeg skapte til mine kunder. Jeg vet at ærlighet varer lengst så derfor ønsker jeg å dele noe med dere så fort jeg er klar:)

Og dere, imorgen torsdag er det låvesalg igjen. Masse masse fint til en rimelig penge. Det er vel ikke dumt nå før jul? Åpent 11-18.  Adressen er: jareveien 92, 3340 Åmot. Låven vegg i vegg med Jahr Bilservice. Håper å se deg:)
 

Deilige mandag og Verdens beste Proteinrundstykker!


Hei mandag og ny uke! Jeg er blitt så glad i mandager, nå ligger en helt ny uke foran oss. Så lenge man gjør ting man liker og trives med så er mandager velkomne. Tidligere var jeg ikke så glad i mandager, den gangen alt var en kamp etter klokken. Tiden før jeg ble grunder. Alt avhenger også av hvordan innstilling man har. Tenker man at uff, nå er det lenge til helg. Ja, da bør man gjøre noe med tankesettet sitt eller kanskje endre kurs når det gjelder jobb. Det er trist om man bare går og teller ned til helg. For det er flere hverdager enn helg. La oss gjøre mandag til en BRA dag dere:)

Mandag er for mange starten på noe nytt og dagen for å starte fresht. Så hva passer vel bedre enn en oppskrift på verdens beste Protein rundstykker? Disse har jeg bakt jevnt i ett år nå, saftige og mettende. Og ikke minst sunne!

4 egg ♥ 400g cottage cheese ♥ 400g havregryn ♥ 2ts bakepulver

Bland alt i en bolle. Bruk stavmikser og kjør alt til en ganske glatt masse. Deigen blir litt klissete. Rull de til rundstykker og stek de i ca 15min på 200 grader. Oppskriften gir 12-14 stk. Jeg lager stort sett dobbel oppskrift og fryser de ned. Geniale å ta opp på morningen så er de klare til lunsj. Perfekte i ta med i veska på farten. Mandager er også deilig for vi har ingen aktivitet etter barnehage og skole. Det gir oss ekstra tid til lekser (for nesten hele uka), leking, kos og barne-TV. Her har vi sett på snøfall, Nrk sin julekalender. Litt usikker på om den falt helt i smak, vi må nok se noen episoder til før vi kan uttale oss. For meg er skomaker´n favoritten:) 
 

Når en pepperkaker baker...


Hei søndag kveld og 2.søndag i advent! Vi har hatt en så fin førjulshelg. Pepperkake baking, gløgg, mølje, julefilm og familieselskap er bare noe av det har helgen har inneholdt. Vi baker alltid pepperkaker første helgen i desember, for en koselig tradisjon. Jeg smeller sammen verdens beste deig fredag kveld og vi baker lørdag, same procedure as last year:)
Ekstra stas å ha med Marielle i år. Endelig har hun knekt koden med kjevling og stikke ut kaker. Den ivrigste av de alle var henne. Hun koste seg så veldig og var siste mann til å forlate bordet♥

Jeg lovte dere å dele Verdens beste pepperkake oppskrift med dere:

♥2dl Vann ♥ 1 dl sirup ♥ 5dl sukker ♥ 2ss kanel ♥ 1ss ingefær ♥ 1ss nellik (Alt varmes i en kjele)

♥300g margarin ♥ 1ss natron (tilsett smøret litt etter litt i kjelen) 

Alt i kjelen avkjøles

♥900g hvetemel  tilsettes til deigen blir fin. Sett deigen i kjøleskap til dagen etter.

Stekes på 170 grader i ca.10 min 

 

Tilbake til der alt startet!


God lørdag dere! Torsdag var det duket for Låvesalg for Drømmeverden. Fjøset var fylt opp med mange godbiter av ymse slag. Alt fra klær, Greengate, lys/servietter, sko, blomster, smykker, barneting og masse interiør. Det strømmet på med folk hele dagen, god stemning altså. Det var ekstra gøy å høre at folk fant så mye fint og var overrasket over at det ikke bare var "rask" som var på salg. 

Ekstra koselig var det å se igjen så mange av dere gode gamle kunder fra butikk-tiden. Mange har fulgt meg helt fra starten i fjøset. Ja, for det var nettopp her alt startet. Tenk at det er 6år siden jeg åpnet den lille butikken i fjøset. Og etter det ble det mange flyttinger og større lokaler. Selvom det var veldig koselig å jobbe i butikk igjen så savner jeg ikke det å drive butikk. Alt det ekstra rundt som de fleste ikke ser tar mye tid. Det var lange dager og alltid noe å gjøre. Nå etter låvesalget har jeg vært helt skutt, snakk om å vandre rundt som en zombie. Skal jeg være helt ærlig så skjønner jeg ikke hvordan jeg fikk til alt da jeg drev butikken. For da var slike dager hverdagslig!
Takk til alle dere som tok turen! Det var mange som fikk med seg mange godbiter hjem. Og alt til halv pris eller mer. Det har kommet melding fra flere som ikke fikk kommet denne dagen. Tanken er å kjøre mer Låvesalg, for det er fortsatt masse fint igjen. Kanskje allerede den kommende uken. Følg med her, facebook eller instagram for mer info.

Trykk gjerne liker om dere vil ha mer Låvesalg!

God lørdag til deg og dine♥