hits

Outfit

-Sunny Beaches-


Sunny Beaches altså! Ok, vi kan ikke skryte på oss altfor mye sol og strandvær her i Danmark. Men alt i alt så må vi være fornøyd. Danmark er et blåseland, sånn er det bare. Vi har hatt noen dager med deilig sol og det gjør godt. Men som jeg sa til de andre her på huset: hva forventer vi egentlig med flere, store vindmøller ute på odden her? Jepp, en del blåsevær må det da være.

Jeg snublet nærmest over denne T-shirten fra Ganni i en butikk da vi var ute på utflukt. Lucky me! Jeg har siklet på den en stund og vurdert å bestille den hjem i posten. Men nå slipper jeg det♥ Liker hvordan den er så lett og tynn i stoffet. Jeg er ikke så glad i tykke t-shirts.... Ny favoritt her altså:)
Nå er det pakking av bilen, ryddling av huset og vask som gjenstår. Idag reiser vi hjemover igjen. Men først venter en dag i Ålborg før vi skal på båten. Gleder meg til å se nok en by her i Danmark. Utrolig hva vi har fått til på en uke. En fantastisk fin uke med gode venner og fine barn er ved veis ende. Sommerminner!
 

-Klar for vår, kjip lunsj og høye hopp!


Hei lørdag! For et nydelig vær det er ute, måtte ut på en løpetur idag og jeg. Og været er helt på sin plass idag. Vi skal opp til Vikersundbakken og se på hopprenn, Raw Air. Også blir det kanskje en liten fest på oss, vi får se hva kvelden bringer. Flere som skal dit?

Igår ble en fredag helt etter min smak. Jeg shinet huset, fikk unger stelt, klesvask på G før kl var 08 på morningen! Deretter bar det rett ut på en løpetur. Denne energien kan jeg så gjerne bli venn med altså. Vi fartet litt hit og dit for å ordne masse igår, og det ble lunsj ute sammen med mannen. det skjer sånn ca aldri. Desverre så ble det en litt nedtur når maten kom, vi hadde bestilt kylling og bacon salat begge to. Og vet dere hva? Den ble servert med 3 (!) tynne, små kylling biter i hver skål. Det er det simpleste jeg har sett! Jeg sa fra at vi ønsket oss litt mer kylling, men det var ikke noe mer å hente der. Dit skal vi aldri mer. Kundeservice er så viktig i alle ledd. Det koster så lite å holde på kundene. I dette tilfelle noen flere kyllingbiter.

Hva synes du om den nye kåpen min? Jeg elsker snittet og mønsteret! Den er perfekt for sesongen nå, litt varm men ikke for varm. Været er jo ganske ustabilt . Da er det godt at den inneholder litt ull. Ønsker meg lys beige sko jeg kan kombinere til kåpen så er jeg all set for spring:) Det er noen få kåper igjen til svært redusert pris her. 
Nå får jeg hjelpe mannen her med å bli klar, få ungene avgårde og vi er klare for høye svev!

Sniker seg på!


Brrrrr! Og der kom kulda. Jeg synes det var koselig å våkne til frost på bakken og rim ute. Det som ikke er like koselig er rim på alle rutene på bilen. Kaldt å kjøre jentungen til bussen på morningen. Gleder meg til jeg får garasjeplass jeg. Vi har garasje i huset, men den er stappfull akkurat nå. Stort sett av mine eiendeler så da kan jeg ikke klage på noen andre:) Men hei, mannen bygger ny stor dobbelgarasje med 2.etg. Gleder meg til den er ferdig neste år!!

Det beste med denne kulden er å pakke seg inn i ull. Jeg elsker å gå med skjørt, strømpebukse og ulljakke eller ullgenser. Min nye jakke i lammeull skal virkelig bli flittig brukt nå. Supermyk! Finnes Her. Jada, jeg har ikke strømper på meg på bildet, men det er tatt før det ble så kaldt. Men nå er strømpene på. 

Ny episode med Frikjent. Jippi, så bra serie:)


 

FALL-ing in Love....


Åååå! Jeg har ønsket meg en pelsjakke lenge nå. Hvor fine er ikke de? Synes de piffer opp ethvert antrekk, enten det er kjole, skjørt eller bukse. Man blir straks litt mer pyntet. Jeg har blitt så glad i denne beige pelsjakken. Ikke bare er den fin og har en utrolig fin farge. Men det beste av alt er jo at den varmer. Jeg liker ikke å fryse, noe jeg lett gjør på denne tiden av året. Min nye favoritt♥ Finne Her.

FALL-ing in Love...Nå har jeg bakt noe som jeg tror blir bra. Det lukter ihvertfall godt her hjemme. Gleder meg til å smake og dele med dere om det blir godkjent.

Jeg får raske på og bli ferdig her før jeg skal hente ungene tidlig. Tirsdag er cheerleading dag for Pernille så da gjelder det å få i de litt mat før vi vender snuta mot Hokksund. Det er så moro å følge henne dit for de er så flinke. Stolt mamma:)
 

 

Petrol Fredag!


Hei Fredag! Her i huset går vi en rolig helg i møte. Jeg skal være alene hjemme med jentene siden mannen skal kjøre sitt siste rally for i år. Sa jeg rolig helg? Hmmm.. det gjenstår jo å se med de to små. Men i utgangspunktet har vi ikke de helt store planene:)

Når høsten banker på døren så elsker jeg lange cardiganer, skjørt og kjoler. Enkle, klassiske strikke kjoler er perfekt! De kan brukes både til hverdags og til hyggelig lag, alt ettersom hva man har til. Nå er det ikke lenge til jeg også må dra på meg strømpene under, men jeg tviholdt så lenge det gikk. Det er mye petrol denne høsten og jeg faller mer og mer for denne fargen. Den fremhever både blå, grønne og brune øyne. Perfekt for så og si alle da! Og kombinert med sort eller beige til så blir det ekstra lekkert. Kjole HER, skjerf HER.GOD HELG!

Ulljakke og frisk luft!


Nå er vi godt igang med september allerede og det vil si at høsten er her. De siste dagene har været vært helt topp og solen har varmet. Men det er alikevel et lite kaldt drag i luften. Selv elsker jeg høstlufta, så frisk og god! Det er tid for strikk og gode jakker. Jeg elsker lange jakker til ethvert antrekk♥

En ny favoritt har flyttet inn i garderoben. Nå bruker jeg den til skjørt og singlet siden solen varmer. Etterhvert som høsten kommer tydeligere frem blir denne fin sammen med bukse og langermet skjorte eller topp. Eller jeg kan ta på meg grovstrikket strømpebukse til dette antreket. Jakken som inneholder 50% lammeullfinnes HER.  Inni har jeg en topp med blonde som er både behagelig og fin, finnes HER. Nytt favoritt skjørt i sort med skråskjæringer som gir den perfekte silhuetten. Finnes HER. Jeg er superklar for høsten. Ja takk! Tulle seg inn i en god ulljakke og puste inn den friske luften.


 

Leanna Dress+ Cognac!


God morgen! Hvor ble helgen av? Vi har lagt to familiebursdager bak oss, mulig det har noe å si. Jeg hadde store planer om å begynne med noen prosjekter her hjemme, men fikk aldri begynt. Høsten har knapt begynt så jeg har god tid til å fullføre prosjekt-listen min:)


Jeg er så utrolig glad i den nye kjolen min. (Finnes HER) Den passer perfekt til høstens store farge cognac! Favoritt-jakken vår er kommet inn i cognac farge HER. Enn så lenge funker det med sandaler til, men jeg tenker å kjøpe meg et par ankelstøvletter i cognac fargen. Gjerne semsket. Det står høy på ønskelisten min ja! Kjolen kan også brukes med så mange forskjellige farger og skape forskjellige uttrykk. Elsker slike plagg altså♥

Marielle ville også smile, som hun kaller det. Hun finner frem kamera mitt stadig vekk, gir det til meg og vil smile. Foreløpig elsker hun å bli tatt bilder av, håper det fortetter. Legg merke til hvordan hun står med benet sitt, akkurat som meg. Noe sier meg at hun har observert meg før hun selv kom bort:)Nå får vi komme oss ut døren her. Marielle skal få være med meg på en løpetur i joggevogna. Hun elsker å få være med på tur. Idag skal hun litt senere i barnehagen for hun skal på sin aller første tannlege time. Det blir spennende! Vi har snakket mye om det, så gjenstår det å se om hun vil gape:)

God Tirsdag da dere!
 

-Leopard meets pink-


Hei Tirsdag! Det føles ut som jeg ikke har oppdatert dere på lenge, og det har jeg jo heller ikke. Hvor ble den siste tiden av? Vel, det har vært mye å gjøre klart både hjemme og på jobb før jeg kan gå ut i påskeferie. I helgen tok vi del 1 av påskeferien, og ikveld starter vi del 2. Jeg har vært hjemom en tur og jobbet mens barna fikk komme en tur til tanten min på miniferie. Mannen ble også med hjem, han så sitt snitt til å dulle med a Olga (rallybilen). Innimellom jobbing og siste innspurt fikk vi også til en date igår kveld. Når hadde vi det sist? Det er så lenge siden at jeg kan ikke engang huske det!

For de som har fulgt meg her på bloggen i flere år vet at jeg elsker rosa. Jeg trodde jeg skulle gå lei ettersom jeg nå har 2 prinsesser, men nei da. Leopard er en annen favoitt, jeg går aldri lei dyreprint. Det spriter opp et antrekk. Gleden var derfor stor på innkjøp da jeg fant denne leopard-blusen med rosa toner. Lykken er komplett med rosa blazer♥

Dyreprint bluse // Rosa BlazerJeg ville bare innom å hilse på før jeg skal avslutte arbeidsdagen om noen timer og kjøre til fjells. Vi skrives fra fjellet og fra den største og flotteste hytta. Jeg skal ta masse bilder. Late dager med mange fine folk. Gleder meg til å senke skuldrene♥

Påskeklem!

IIIIHHHHAAAA!


God morgen fra Sarpsborg♥  Denne helgen skal jeg rocke! Jeg er på et event med mange kollegaer, herremin så heldig jeg er. Denne helgen har jeg sett frem til lenge. Ikke det at jeg helt vet hva jeg går til, men de av mine kollegaer som har vært på dette før sier det er helt rått. Her snakker vi selvutvikling på høyt plan. Skal ikke se bort fra at jeg lærer meg å gi enda litt mer F.... For er det noe vi nordmenn trenger så er det jo det.

Gleder meg til å dele mer av helgen med dere. Kanskje jeg også skal dele noen tips:)
Ponco // Skjørt // 

 Jeg har fått teste ut gymmen her så nå er jeg mer enn klar for frokost. Hotellfrokost er det beste som finnes!

Nyt Lørdagen da dere. Og husk å fikse morsdagsgaven idag så du er klar til imorgen. I butikken min finnes det mange gaveideer for de som er i tvil:)

 

Be Colorful-

       
Er det ikke deilig med litt farger? Nå som våren nærmer seg så blir jeg så glad av farger. Elsker denne nye jakken i sterk corall farge. Den spriter opp ethvert antrekk, og tenk dere denne til sommeren da. Jeg skal begynne å bruke den allerede nå sammen med et litt mørkere antrekk, slik som jeg viser her. Så blir den med meg fremover mot sommeren:)

God morgen til deg♥ Idag blir det hjemmekontor på meg. Sammen med en litt pjusk veslemor. Jeg må jobbe litt innimellom, også må vi kose oss masse. Hun vil aller helst sitte oppå mammaen sin, skikkleig kosejente dette. Det skal jeg nyte til det fulle for denne tiden med de små går så altfor fort. Savner allerede tiden da hun var veldig liten, for ikke å snakke om babytiden. Naaawwww♥


Corall Blazer// Sort/hvit kjole// Sneakers

 

-LEOPARD DRESS-


Time-outen min ble litt lenger enn planlagt. Jeg fant ingen tid til å blogge de dagene jeg var i Amsterdam. På tur så ville jeg også nyte tiden best mulig. Spring & summer kolleksjonen til Riviera Maison er nå i boks. Herlige farger og fine nyheter, bare å glede seg. Men aller først skal førjulen nytes. Tiden fra nå og frem til jul synes jeg er noe av den beste tiden. Førjulskos♥

Et plagg jeg kommer til å bruke mye nå og fremover er leopard-kjolen i mohair. Akkurat passe varm, fantastisk myk og behagelig. Jeg tenker å bruke den med grove strømper og boots (som på bildet), sammen med leather pants, tynne strømper eller rett og slett til sofakos. Bruksmulighetene er så mange!
(annonselenke) Finnes HER i nettbutikken. 

Da gjenstår det å ønske deg en fin lørdagskveld!

Høstgarderoben i boks!


God morgen lørdag♥ Dagens luftetur er unnagjort. Det ble en økt med langkjøring, godt for kropp og sinn. Det beste etter en slik tur er en god kopp kaffe og en lang dusj. Jentene har vært oppe tidlig sammen med pappaen sin. Han gir de lørdagsgodis til Disney filmen. Ikke rart de vil stå opp med pappaen. Haha! Vi startet med lørdagsgodis på morningene allerede da Pernille var liten. Da har vi stort sett god tid og slipper å ha barn høye på sukker rett før sengetid. Vinn-vinn!

Det kjennes på luften at høsten er her. Jeg elsker å gjøre garderoben min klar for høst. Da blir det mye skjørt, kjoler, ull, skjerf og tøffe gensere. En av mine favoritter nå er denne strikke-genseren med grov struktur. Og i høstens farge Burgunder♥ Finnes her. Nå er det på høy tid å få garderoben til jentene klar for høst og kulde. Vi skal ut på en shoppingrunde og litt kos. Café besøk står øverst på lista til storegull, så da blir det slik♥

Ikveld får vi besøk av et vennepar. Det gledes!

Fin lørdag til deg!

-Navy & Stripes-


Jeg har falt mer og mer for blått det siste året. Både i hjemmet og når det kommer til klær. Det er både klassisk og elegant. Denne sommeren har jeg også brukt blått mye i garderoben, gjerne sammen med hvitt og jeans. Nå ruller det inn med nyheter i butikken min og det gledes at blått er en av høstens farger. Både når det kommer til klær og interiør. Dette går ofte hånd i hånd, trendene er like på disse to områdene. Gøy!

Denne buksen bestilte jeg meg da jeg var på innkjøp tidlig i vår, den ble prøvd under skjørtet jeg hadde på meg. Haha! Endelig er høstnyhetene her og jeg nærmest hoppet oppi esken. Buksen har skrå lommer i front som gir den et perfekt snitt, og ribbestoff på innsoden av lårene. Den er både pen og sporty, alt kommer ann på hva som brukes til. Her har jeg valgt å forlenge sommeren litt med striper og navy. Så comfy og så classy! Buksen finnes her.
Elva Pants// Laura Cardigan// Hvit sandal// t-shirt gammel


Dagen idag har løpt av sted. Jeg hentet barna litt tidligere enn jeg pleier siden Marielle har hatt tilvenning i ny barnehage denne uken. Det har gått så bra og det er moro å høre hvordan hun forteller og forklarer:) Hun snakker på ut og innpust nå, lille moroklumpen vår. Vel hjemme ble det en løpetur for meg og henne i vogna, da koser vi oss begge to. Pernille fikk være alene hjemme 1 time. Hun blir så stolt av å få være litt alene, hun begynner å bli litt vel stor for mamma sin del. Snart 2.klasse?. hvor blir tiden av? Regnet måtte jo komme tilbake på ettermiddagen. Da kledde jentene av seg og tok regndansen ute. De ELSKER å danse i regnet, godt vi bor for oss selv her på landet:)

Senga mi roper, ja og det gjør klesvasken også. Jeg får starte leggingen, rart hvor lang tid det tar fra jeg bestemmer meg for å legge meg til jeg faktisk er i seng. #husmor

Helgas Moteshow!


Hei mandag og ny uke!

Lørdag var det duket for årets Sommerstart i Åmot. Høydepunktet den dagen må nok være Moteshow! Drømmeverden var selvsagt på plass med masse fint til ung og voksen dame. Jeg lar bildene snakke for seg idag:)

Sommerkjole-TimoBlå dressjakke // hvit bukseBlå kjole

Rose blondebluse


Dyreprint sandaler

Jentene sitter helt utslitte foran Barne-Tv etter en lang dag ute. Sol og fint vær tar på for de små:) Så fort de er i seng skal jeg style hjemme her. Nyvasket hus= styling. Det er hverdagslykke det!

Mandagsklem

Black & lace

Dagene i Spania var så fine. De kan jeg leve lenge på. Når det står på som verst er det bare å lukke øynene og drømme seg tilbake. Ikke bare var det deilig å bare være oss to, men varmen savner jeg like mye. En liten pre-lufting av sommertøyet. Jeg gleder meg til sommer og sol jeg nå!

Sort er stilig også på sommeren. Jeg elsker den nye toppen min med sølv-, gull-ringer og strass. Elsker bling bling! Sammen med en sort blonde shorts ble det et perfekt ut å spise antrekk. Blonder er så vakkert, passer meg fint at det er mye av det denne sommeren. Toppen finnes her.

Gamlebyen Malaga var så vakker. En av verdens eldste byer som er verdt et besøk. Jeg vil gjerne tilbake. Gatene er steinbelagt, mange koselige tapasrestauranter, shopping gater, pene bygninger og mye kultur.Fin lørdag til deg! Jeg skal ha en skikkelig kosedag med mine to små. Ikveld kommer Kristian hjem, det skal bli godt:)

Ta gjerne turen innom nettbutikken min, nå kan du få 20% på alt fra Greengate ut søndag. Bruk rabattkode: ggsommer

Margit♥

Trøbbel i Paradis!

Da er vår mini ferie ved veis ende. Dagene har gått altfor fort!

Idag har ikke været vært så bra. Våkne opp til overskyet og duske regn, hva gir du meg? Denne dagen var satt av til bare kos og avslapping, eller til fri disposisjon som det så fint kalles. Planen var å ligge i vannrett stilling fra morgen til ettermiddag, men slik ble det ikke. Det er ikke lov å regne i paradis er det vel? Vi er vel alle av samme oppfatning: det regner aldri i syden? Vel, vel det var bare å brette opp ermene og ta imot dagen slik den kom. Å tusle langs strandpromenaden, titte i butikker, ta en matbit og bare kose seg med fine folk. Det er en deilig søndag det også:)

Siste kvelden er nå over og vi er klare for å køye. Bussen går kl. 05.00(!) imorgen. Greit med noen timer på øyet. Det har vært deilig med en liten ferie, men nå savner jeg senga mi. Fy så vonde senger det er her, og ingen dyne. Jeg elsker å sove med dyne! Den største gleden med å komme hjem må være de to små håpefulle. Noen dager uten de er mer enn nok. Mammahjerte gleder seg♥

Desverre er det ikke blitt så mye blogging, nettet her faller ut hele tiden og da går jeg lei. Jeg har flere bilder på lur. Kveldens outfit ble en deilig mønstret bukse og glitter topp. Buksen finnes her og toppen her.


Jeg har stylet om til sommer hjemme. Gleder meg til å vise dere imorgen. Nyt bonus-mandagen:)

-Moteshow-

Ikveld er jeg innom en liten tur for å ønske dere en fin kveld og vise dere noen bilder fra dagens moteshow. Jeg tok mange bilder, men kvaliteten ble ikke helt som ønsket. Tror jeg stilte inn kamera feil. Men antrekkene er så fine at jeg bare MÅ vise dere. Og modellene var så flinke. Det er så mye fint tøy i butikken min nå, her er en bitteliten del av det:

Mannen overrasket med å komme hjem tidlig idag. Møtte meg på jobb for å se om jeg trengte hjelp til noe♥ 

Middag inntatt og jeg sovnet sittende i stolen:) For en uke. Nå er jeg klar for en fridag, men først en god natts søvn.

Nattaklem

-Black & Gold-

Sort og gull er alltid en slager og så stilig. Jeg har funnet en ny favorittbukse som er like fin til hverdag som til penbruk. På forsiden har den et lekkert blankt støff og et mykt bomullsstoff bak, samt blankt beslag på lommene bak. Den er comfy og kan styles opp og ned. Jeg elsker slike plagg. Det er jo flest hverdager:)Sort bukse// cardigan gull 


Tidlig på´n idag. Møte før butikken kaller. Idag var det ekstremt vanskelig å stå opp, fy så trøtt. En litt slitsom natt gjør sitt. Jeg er så forkjølet og hoster til jeg nesten kaster opp til tider, i natt hostet jeg i ett fra kl.03.30. Skal det aldri slutte? I tillegg var jentene urolig så jeg måtte opp noen ganger for å legge de. Ikveld skal jeg møte senga ekstra tidlig. Håper dere er i form?

Snart helg klem fra Margit

-JEG ER FIN-God kveld fine lesere♥

Når slutter vi å synes at vi selv er fine og bra nok som vi er? En kommentar fra datteren fikk meg til å begynner å reflektere over det. Leseleksen hennes inneholdt ordet FIN. Da sier hun klart og selvsikkert: Mamma, jeg er FIN! Ja, du er den fineste jeg vet om, sa jeg.

Små barn er selvsikre når det kommer til seg selv og sine ferdigheter. Nå kan ikke jeg snakke for alle barn, men slik jeg opplever mine. De svinger seg rundt når kjolen/skjørtet kommer på og synes de er så fine. Titter i speilet og synes de er fine. Smilet går nesten helt rundt når de mestrer noe og klapper i hendene. Ingen bekymringer i livet og ingen "stygge" tanker om seg selv. Når forsvinner denne tankegangen?

Som tenåring kommer også gjerne usikkerheten og dårlig selvtillit. Noen er for store, for små, for høye, for lave, for kvisete, for tykke, for tynne. Ja, listen er lang. Vi går fra å være bekymringsløse barn som ser på seg selv som FIN til en tenåring med mange negative tanker. Jeg husker dette så godt selv. Med en høyde som bikker 180 prøvde jeg det jeg kunne å se lavere ut. Ryggen lut og knekk i knærne- lekkert! Jeg husker ikke helt når det snudde, men tror det var da jeg var på modellkurs. Der lærte vi å være stolte over høyden vår! Jeg rettet meg opp, og har i ettertid fått høre fra flere at jeg var hun med så strak rygg. 

Tenk om vi alle kunne være slik som små barn er. Være fornøyd med oss selv. Ikke fokusere på det som måtte være "feil". Jeg er så lei av å høre folk si at de har noen kilo for mye, for korte ben, for slappe armer, stygge knær og i det hele tatt. Det er så trist! Hvor ofte hører du et voksent menneske si: Jeg er FIN. Det er ikke greit å si at man selv er fin. Janteloven sier så. Gir du et kompliment til noen så prøver de bare å feie det vekk. Jeg synes vi skal gi hverandre flere komplimenter og ta de imot, ikke feie de vekk. 

Det er ikke bare det ytre som teller, men desverre så er det det som er roten til mye vondt. I dagens samfunn er det mye fokus på utseende og kropp. Jeg kjenner at jeg er spent på fremtiden og hva den vil bringe for mine to små. Hvordan skal vi prøve å styre barna i riktig retning og være fornøyd med seg selv? Å bygge opp en god selvtillit og gi mye ros hjemme tror jeg er viktig. Og selvfølgelig masse kjærlighet! 

Jeg er idag veldig fornøyd. Kroppen min er sterk, frisk og sunn. Den har båret frem to perfekte jenter og gjort den viktigste jobben i livet etter min mening. Trening holder kroppen i form, gir den gode følelsen og holder ryggen i sjakk. Vi har vel alle noe vi ikke er fornøyd med, men hvorfor kaste bort tid på å tenke på det? Nei, vi får være fornøyd med det vi har fått tildelt og gjøre det beste ut av det. 

"En får værra som en er når en itte vart som en sku. Inni er vi like både je og du!"

Jeg utfordrer deg: still deg foran speilet og si til deg selv JEG ER FIN!

Trykk liker under om du tar utfordringen:)

-Carpe Diem-Grip dagen og bruk den godt♥

Hei mandag♥ Jeg er så glad i mandager! En ny start og hele uken foran oss. Men det er viktig å få en god start på mandagen. Blåmandager er jeg ikke fan av:) Det beste jeg vet er å starte mandagen med en treningsøkt, kicke uken skikkelig igang.
Shorts-Uldahl// T-shirt- Minus//

Nå er straks arbeidsdagen over i butikken. Avsted for å hente mine små håpefulle, kjøre eldste på turn og spise middag. Ikveld har jeg full arbeidskveld med nettbutikken, da er det godt å ha gjort ferdig treningen tidlig før barna stod opp. Og sånn går no dagen:)

Håper du har en fin mandag♥

-Helt Blå-

Nå er vi skikkelig fjols til fjells:)

Deilig med noen dager fri, selv om været kunne vært bedre. Som de sier: "det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær". Nærmest snøstorm på fjellet så vi har kledd oss deretter. Utelek i snøen er moro for det. Ekstra godt for de små med vafler og kakao etter endt utelek. Mor selv ga seg ikke med det. Jeg kledde meg for snøstorm, ja nærmest for en tur over nordpolen. Deretter bar det ut på løpetur. Jeg ble overrasket over hvor deilig det var, ikke var det kaldt og bena gikk lett oppover. Det var helt til jeg skulle starte på veien hjemover. Herremin for en motvind og snøføyke! Snøen pisket i ansiktet nærmest som sandpapir. og jeg følte meg mistet pusten akkuart som et lite barn som blir blåst i ansiktet. Jeg kom tilbake med mascaraen nedi munnvika (dumt med sminke på tur ja) og snørr/slim helt ned på haka. Snakk om å se ut som en idrettsutøver a! Haha! Det skal sies at etter endt tur var det så verdt det og utrolig deilig. Krype nydusjet opp i sofaen med en kopp kakao, og være sånn godsliten. Tips til deg: ta alltid med joggesko på tur!

Været var helt motsatt tidligere i uken. Vi knipset noen bilder av dagens outfit på jobb. Min nye genser fra byTimo er et lite kunstverk. Nydelig strikk i en utrolig myk kvaitet. Sånn man aller helst bare vil kose med:) På siden har den en blonde. Alt i alt er den helt nydelig! 


Genser- By Timo

Imorgen tidlig bærer det tilbake til hverdagen. Godt med ferie, men også deilig å komme tilbake til hverdag og faste rutiner. Jeg passer best til det:)

Nattaklem fra her oppe i snøstormen

-Lekent og lett-Når det blir lysere ute har jeg en trang til å kle meg i lettere klær og mer farger. Pasteller er min favoritt, da aller helst rosa. Støvlettene byttes ut med nette sko, converse eller ankelstøvletter. Småsko på bar asfalt♥

Jeg viste denne buksen for kort tid siden på instagram (@drommeverden_no), men da sammen med grå ulljakke og topp. Nå har jeg byttet ulljakken ut med vårlig cardigan,  selvfølgelig rosa. Buksen er multicolored og kan matches med rosa, grå, blå, mint, corall, hvit, sort?.ja i det hele tatt det meste. Stilig, edgy og cofy på en gang. Alt etter hva man mikser den sammen med. Idag ville jeg være litt leken:) 

Da har jentene reist på en mini vinterferie og jeg flytter inn i butikken for noen dager. Nesten ihvertfall. Sånn er det å drive for seg selv, innimellom må man bare. Ingen gjør jobben for meg. Men for all del, jeg klager ikke! Dette er bare gøy- nå skal jeg gjøre ting jeg ikke kan. Litt som pippi. Tror kanskje jeg skal ta dere med på jobben. Ja, det tror jeg:)

Multi bukse// cardigan// lintopp

God fredagkveld til deg♥

-Bissi Bee-Uken min startet som den ofte gjør. En ny uke ligger foran meg med mange nye muligheter og mål. Noe av det første jeg gjør når jeg kommer på jobb er å lage meg en to-do liste for den kommende uken. Deretter tar jeg fatt på uken. Dagen løp av gårde og før jeg visste ordet av det var den over. Jeg kom i mål med mange oppgaver og brukte kvelden til å jobbe med nettbutikken. En ganske vanlig dag i mitt liv. Skikkelig bissi bee:)
Det nyeste i garderoben min er en nydelig strikkejakke i beige med gulltråder. Den passer til alt! Jeg liker plagg som kan brukes mye og har det lille ekstra. Litt glam er ikke meg imot. 
Jeg får drikke opp kaffen min og ta minstemann under armen. Turbomamma it is:)

-Bissi Monday-

Ble starten på uken slik du ønsket?

Min mandag har vært helt gull! Å legge seg kjempetidlig på en søndag er undervurdert. Jeg våknet halv seks, helt uthvilt og klar for en ny uke. Dagens treningsøkt ble gjennomført før barna våknet, det skal gjentas! En harmonisk morgen med barna før skole og jobb. Det kan jeg ikke skryte av at vi har hver morgen. Kremt..

Det er vinter ute, men butikken min oser av vår. Jeg elsker at det dumper inn masse deilige farger. Jeg er svak for blått, og denne dressjakken siktet jeg meg ut allerede på innkjøp. Det mønsteret er så vakkert. Denne blazeren har vi hatt flere sesonger nå, men i forskjellige farger og mønster. Den har så god stretch så man ikke føler seg så "stram" som man oftest gjør med dressjakke. Jeg har ikke vært så glad i dressjakker før jeg oppdaget disse.


Dressjakke Carmen// Lin t-shirt

En episode med Downton Abbey på Netflix nå så er det kvelden. Flere som ser på den serien? Herremin jeg er hektet! 

Klem fra Margit

-Marble Art-

God morgen til deg♥

Morgendagen fløy forbi i en fei. Vi startet den med å sove helt til halv ni, begge jentene og jeg. Det skal sies at eldstemann har vannkopper og lillemor var nok sliten etter feiring dagen før. Det var godt for alle å sove ut, men HALLO jeg var short med ihvertfall 2 timer hele dagen. Jobb, middag, trening og litt TV var det jeg rakk. Så idag stod vi opp tidlig og er back to normal. Jeg har fått trent, jobbet litt og vasket klær. Vi stresser ikke ut døren idag heller siden Pernille ikke skal på skolen. Litt tid til Barne-TV før dagen sarter helt. *hverdagslykke*


Ny favoritt har flyttet inn i garderoben min. En tøff kjole som jeg skal bruke både til hverdags og fest. Det er bare å bytte på tilbehøret. Januar betyr at vårklærne allerede er på plass eller på vei inn i butikkene. Det er så deilig med nytt og gjerne litt nye farger. Jakke i mintgrønn er til å spise opp- hurra for lysere tider:)

Kjole // Cardigan

En kopp til med kaffe så får vi komme oss avgårde, jobben kaller:)

Margit

Vil du bestemme?

Hei og hå!

Idag har jeg lyst til å bruke de fine leserene mine for alt de er verdt:) Som blogger kan man innimellom føle seg litt tom, usikker, forvirret, lite kreativ og kanskje litt "alene". Kanskje også kalt bloggesperre. Jeg er kommet til et punkt hvor jeg vil noe mer og gi mer av meg selv. Bloggen her startet som en hobby for min interiør-interresse og bygging av vårt drømmehjem. Som eier av interiørbutikken Drømmeverden ble det også navnet på bloggen, enkelt og greit. Jeg har mye å dele med dere på interiørfronten, både hjemmefra og på jobben. Men noen ganger føler jeg at jeg går i et spor og ikke kommer meg helt ut av det. Akkurat nå har jeg noen prosjekter her hjemme jeg vil dele med dere, og nye varer kommer på løpende bånd inn i butikken. De må selvfølgelig blogges om:)

Idag bruker jeg allerede mye tid på bloggen. Planlegging, Styling, ta bilder, skrive?ja det tar mye mer tid enn man tror. Jeg har funnet ut de siste månedene at jeg blir mer og mer glad i å blogge, og liker at det er en del av hverdagen min. Egentlig ønsker jeg å gi enda mer av meg selv på bloggen og bruke mer tid på den. Men da trenger jeg dere lesere. 

Hva vil du lese om og se bilder av her på bloggen?

Bloggen vil fortsatt være en interiørblogg i all hovedsak. Noe du ønsker/savner/har tips om ift interiør? I tillegg til å drive butikken er jeg jo småbarnsmamma, husmor, kjæreste, over gjennomsnittet opptatt av trening og kosthold, glad i å lage mat/bake, glad i mote og ellers en livsnyter med støv på hjernen. Tidligere har jeg blitt spurt om jeg vil dele mer om butikkdrift og trening. Er det noe? Fyr løs i kommentarfeltet kjære dere! (eller send en mail til post@drommeverden.no om du heller vil det)

Tips til faste spalter, tema, uke-innlegg så kom med det også.

Jeg er klar:) 

Margit

(klærne på bildene er på salg by the way)

All wrapped up!


God kveld fininger♥

Finnes det noe bedre enn å tulle seg inn i en stor, deilig jakke? Jeg ELSKER kombinasjonen strømper, skjørt, chunky knit og skjerf. Ny favoritt er jakken i teddy-stoff. Ikke bare er den trendy, men den er så soft og varm. Nå som det også blir kaldere finnes det ikke noe verre enn å fryse- jeg er en skikkelig frysepinne:)

Testet ut ny hyperwarm løpetights fra Nike idag. Jeg liker så godt å løpe ute på vinteren, men pleier å bli så kald på lårene. Det svir når jeg dusjer etterpå. Noen som kjenner seg igjen? Det slipper jeg nå, den tightsen gjorde underverker. Jippi! Jeg og minstemor hadde en koselig løpetur med joggevogna idag tidlig. Hun så både traktor, kuer og sauer:)

På tide å stupe ned i godstolen etter nok en lang arbeidsdag. Imorgen har jeg fridag, da skal hele to do lista for jul gjennomføres. Haha! 

Skjerf Timo // Teddyjakke Timo

klem fra Margit

Se på min lille Teddy...

Hurra for mandag og en fin ukestart♥

Jeg startet dagen hos kiropraktor. Har jeg sagt at ryggen er mye mye bedre? Ja, nesten tilbake til der jeg var. FOR en lettelse! Jeg var redd dette skulle bli langvarig, men neida. Nå er det bare opptreningen igjen for å komme tilbake til godformen:) Jeg er klar! Har uken deres startet bra?

Nå er teddy det hotteste på motefronten. Jeg har forelsket meg i denne stilige teddyvesten med høy hals. Og det beste av alt må jo være at den er såååå myk. Og den er god og varm siden den er laget av ull. Liker liker liker!Teddy Vest// Swing skjørt// Ankelstøvlett bianco

La det swinge la det rocken roll!

 

Imorgen skal jeg se om jeg rekker å ta bilder i dagslyset på kjøkkenet. Det er så koselig med julegardinene:)

Hepp og god kveld fra Margit

 


-WINTERLAND-

Noe så herlig å våkne til hvit bakke♥ 

Det var stor ståhei når eldstemann fant ut at snøen hadde medlt sin ankomst. Nå er det vinter, mamma! Ja, det er vel nå vi skal ønske den velkommen? Jeg er ikke kjempebegeistret når det kommer til vinter, det var jeg mer før. Sommeren er min store favoritt. Men det er koselig med snø. Liker at alt blir mye renere. Bare det ikke blri altfor kaldt, frysepinne som jeg er.

Når man fryser lett er det et must å ha en god vinterjakke. Jeg sverger til dunjakke med pelshette♥ Denne jakken fra V-collection er både varm og fin. Den er en klassisk jakke jeg kommer til å bruke like mye til hverdags som til fest. Love love love! Og med varme fine Mou sko er jeg skikkelig skodd for en fin vinter. Er du klar?

Parkas V-Collection // Mou sko


Vi Blogges!

Vinterklem fra Margit

A.S.A.P

God Onsdagkveld finfolk!

Jeg rakk aldri å titte innom igår. Dagen gikk i ett med jobb, barn og skolearrangement på kvelden. Da vi kom hjem landet jeg i sofaen og var helt utladet. Men idag var det en ny dag og energien tilbake. Utrolig hva en god natt søvn kan gjøre med:)

Idag har jeg kost meg hjemme med vesla. Koblet ut alt som har med jobb å gjøre, det var jammen på tide og så koselig. Denne høsten har til nå gått i ett, men noen ganger må vi bare stoppe opp og nyte. Jeg jobber flere timer i døgnet enn hva som er vanlig, og det merkes nå.  Marielle har blitt en skikkelig barnehage-jente. Hun har vokst så veldig siden hun begynte i høst. Nye ord kommer hver dag, gleder meg til å begynner å prate ordentlig. Hun skravler i ett sett, skjønner ikke hvem hun har det fra!?

Malekosten har fått svingt seg hjemme her idag. Gud så moro! Mens vesla sov fikk jeg unna noen prosjekter som har stått på min to-do liste. Gleder meg til å vise dere for dette ble virkelig bra:) Siden vi har malt og ordnet i butikken den siste måneden så har jeg fått tilbake malegleden som har vært borte ett års tid. Men nå er jeg igang igjen!!


Jeg elsker det nye skjørtet med skinn-look foran og sort stretch stoff bak! Det gir den rette kule skinn looken, men man slipper den ukomfortable følelsen. Sammen med min nye ulljakke med hette og tøffe detaljer fikk jeg den looken jeg var ute etter. Helsorte antrekk er tøft, spesielt om man velger forskjelige materialer. Sort Ulljakke // Seam skjørt // ASAP t-skjorte // sort ankelstøvlett

 

Imorgen stikker jeg innom med et titt på et av mine malingsprosjekter. Redd det ikke faller i god jord hos alle?. 

God torsdag!

Klem fra Margit

 

Nå skjer det ting!God Kveld♥ Håper dagen deres har vært fin? 

Vinden uler ute og regnet pisker mot vindu. Enda godt jeg ikke har rukket (eller funnet gnisten) å vaske vinduene, fysj så stygge de er. Vi har akkurat fått murt opp pynt rundt vinduene ute så det er også litt av grunnen. Vi har murhus og etter nesten 2år var det på tide å få rammet inn vinduene og få vekk det synlige byggeskummet. Det tar tid å bygge hus:)

Nå er Lexington ferdig pakket ut og inntatt Drømmeverden. Jeg har lyst på ALT! Nye håndklær, kjøkkentekstiler, puter, pledd, servise, sengetøy?.og ja noe nytt til jentene og. Vi har fått en så fin barnekrok i butikken nå. Jeg skal ta bilder så dere får se etterhvert. Butikken min bugner av så mye fint nå. Den siste tiden har det kommet så mye fint av interiør, klær, barneting, Lexington?.ja, o det hele tatt. Jeg jobber nå med en helt ny nettbutikk som kommer til å bli så delikat, oversiktilig og full av varer. Nå skal ALT ut på nett så dere alle kan shoppe de fine varene vi har. Som dere sikkert fortår så tar dette tid og er mye jobb siden hver artikkel skal legges inn. Sier fra når det nærmer seg jeg:)


Please Bukse // Ulljakke Barfota // Hvit skjorte V-Collection 

Digger den nye sorte please buksa mi♥ Den er i modellen 3B classic akkurat som de andre Please jeg har. Deilig med en sort litt penere bukse nå som vi går mot vintertider. Merker at jeg oftere tyr til sorte klær nå, men helst sammen med litt farger eller noe lysere til. 

♥God Natt♥

Margit

 

HØST

God kveld♥

håper dagen har vært fin? Jeg har krysset av mange ting på to-do listen min idag, for en effektiv dag! Jeg elsker å lage lister på alt, og deretter krysse av. Ingenting er som en liste som er fullstendig krysset ut! Idag hadde jeg første foreldresamtale på skolen, nå skjønner jeg virkelig hvor stor jenta vår er blitt. Rart at jeg ikke føler meg en dag eldre:) *smiler lurt*

Høsten er en fin garderobe tid, faktisk min favoritt. Det bugner av ullplagg, strikk, kjoler, skjerf og støvletter i butikkene. Nå kan man med god samvittighet kjøpe masse deilige plagg for sesongen er jo så lang, helt til påske. Er du ikke enig? Denne sesongen er det mye store ulljakker, gjerne over en kjole eller skjørt. Med noen grove strømper er man rustet for en kjølig dag. Jeg ELSKER denne moten! Ikke bare er det deilig å bevege seg i, men man føler seg også så fin. (les: kvinnelig) Kjole-minus // Kåper-minus // Ankelstøvletter-Debbie // skjerf-Tmo

 

Nå roper senga på meg. Idag sovnet jeg nesten til barne-TV. Ryggen verker mer enn vanlig ikveld, håper det gir seg til imorgen. Liker ikke at det nå føles som det går feil vei. Nå som jeg var så på gli! Godt jeg har så mye god hjelp rundt for å få meg frisk igjen♥

 

God natt klem fra

Margit

Fra det ene til det andre!


Hei fra Sofakroken♥

Nå var det deilig å dumpe ned i sofaen. Nok en dag har gått slag i slag. Dagen startet med et morgenmøte, selvfølgelig etter levering av begge barna på hvert sitt sted, før dagen på jobb startet. Jeg klarte å legge igjen laderen til macen hjemme så da uteble alt av PC aktivitet. Men dagen i butikken ble ikke lite produktiv av den grunn, nå er det mer enn nok å gjøre. Også så mye besøk idag og da, koselig på en mandag♥

Idag tidlig var det skikkelig kaldt og tåkete, følelsen av høst kom innover meg. Da er det kjempedeilig å pakke seg inn i en myk, stort ulljakke. Denne høsten har jeg kjøpt meg flere slike, og de brukes til alt! Jeg mikser de sammen med både bukser og skjørt eller kjoler. Perfekte når det er kjølig og kan lett åpnes eller taes av om solen skulle varme utover dagen. Akkurat som idag! Min grå teddyjakke har jeg allerede fått brukt mye, finnes her Er du også fan av Tees skjørtene fra TiMo? De er blitt en del av basis garderoben til veldig veldig mange, inkludert meg selv. Nå har sortimentet blitt utvidet ytteligere med en Tees kjole. Den er laget i en superdeilig bomullskvalitet som gjør den så comfy på kroppen. I siden har den drapering a la skjørtene. Så enkelt, men alikevel så brukervennlig. Den kan mikses med smykker, skjerf, store jakker, pumps, boots?ja alt etter bruk og ønske! Sleng på en grov strømpebukse og du er klar for sesongen vi har i vente:) Finnes her

// SKO Debbie // Angora skjerf Timo//

Dagen ble avsluttet med foreldremøte?.igjen. Nå merkes det at jeg har et barn på skolen og et i barnehage. Det gjelder å holde tunga rett i munnen, og A-planen tett til brystet:) Uken fikk ingen start med trening idag, rett og slett var det ikke rom for det. Godt jeg avsluttet uken igår med ukens 6.trening. Imorgen er det på´n igjen♥

 

Lucky Tirsdag alle sammen, lag en fin dag♥

Margit

 

 

Chess and Lace

God kveld! Tenk nå er det snart helg?igjen. 

Idag var vi mannsterke på jobb, så nå er butikken begynt å ta skikkelig form. Total ommøblering, ny farge, masse nye varer innen interiør og klær. Nå bugner det av godsaker, rart jeg elsker butikken min. Jeg skal få tatt noen nye bilder til dere snart, for nå fortjener den å vises frem. I tillegg har vi startet på et spennende prosjekt som vil gjøre alt komplett. Dere skal få se etterhvert. ♥

Vi har fått inn den fineste genseren jeg har sett! Offwhite blondegenser som er som en drøm. Sett noe så vakkert? Endelig kom også skjerfet fra Timo som jeg har ventet på siden innkjøp. Passer til så og si alt og blir med meg i hele vinter siden det er ull i det. Tulle seg inn♥ Supert til ulljakken min i bordoux også. 

 

Blondegenser By Timo //  Skjerf By Timo // skjørt By Timo // Sko Debbie

ENDELIG er mannebeinet kommet hjem igjen. Han har nesten ikke vært hjemme på 3uker. Sånn er det når han jobber og bor hjemmefra på hverdagene. Da blir det PC fri og sofadate♥

Freaky Friday!

Margit

 

Bordoux

God Tirsdag kjære lesere♥

Og velkommen til min nye blogg. Jeg er så stolt at jeg nå gliser fra øre til øre!

Herremin som livet smiler for tiden. Ny blogg, nyoppusset butikk, nyheter i alle kriker og kroker på jobb, to fine jenter og en flott mann. Jeg kan ikke ønske meg mer!           Eller jo, flere timer i døgnet hadde vært noe. Hver dag går jeg hjem fra jobb uten å føle meg ferdig og klar for å avslutte. Butikken og nettbutikken vokser og det samme gjør arbeidsoppgavene. Jeg liker ikke å føle at jeg ikke strekker til på alle plan. Ihvertfall ikke ovenfor mine kunder. Litt rusk her og der kan jeg tåle nå i disse oppussingstider og utpakking av nye varer, men ikke tanken på at mine kunder ikke får 110% fornøyd service. Men jeg lover, det jobber jeg med å få på plass. Tusen takk til dere som sender meg og mine ansatte gode ord, det varmer når man står på som verst.

Antrekket hjem fra Praha var comfy for en lang reise hjem, men alikevel er det viktig å føle seg fin:) Min kjære knipset noen bilder av meg utenfor hotellet. Jeg har virkelig flyttet inn i skjørtene fra ByTimo, noe alle bør ha i sin basis-garderobe. Med en varm og myk jakke til var jeg klar for det meste, varmt ute og kaldt på flyet. 

 


 
Jakke Bordoux- drommeverden.no // Bluse-drommeverden.no// skjørt- drommeverden.no

 

Fin fin kveld til deg!

Margit