hits

Outfits

Ny Sveis!


Hei Sveis!

Alt vel? Føler det er altfor lenge siden jeg har tittet innom her. Gårdsdagen forsvant helt i en lang arbeidsdag. Damenes aften igår i butikken var veldig koselig og vellykket. Det nærmest kokte, moro moro:) Iløpet av den lange arbeidsdagen fikk jeg fornyet meg selv litt. Det var så deilig og veldig på tide. Med mange prosjekter på hjemmebane og jobb har jeg ikke hatt noe tid til dette. Nå tok jeg meg tid. Det er noe med når håret er helt livløst og bare henger der. Svangerskapet har gjort sitt, jeg hadde nærmest bob UNDER det lange håret mitt. Jeg har nå vært så tøff som jeg nesten aldri før har vært. Håret mitt var langt nedpå ryggen, nå har jeg lang bob!

Det er veldig uvant med luft i nakken og lite hår å vaske. Men herremin så deilig! Jeg har fikset meg hos Vibeke på Liz Frisør. For å bestille time så ring 46885053. Jeg anbefaler på det varmeste. Hun er dyktig på klipp og farge. Endelig tilbake fra svangerskapspermisjon. Rart jeg har latt håret gro det siste året?


Ukas beste dag er her. Fredag er og blir favorittdagen min. Ingenting er som å slenge seg i sofaen etter en arbeidsuke. God mat og noe godt i glasset. Og kanksje det beste av alt: Nå ligger hele helgen foran oss! Skal du noe spennende? Jeg skal en tur til fjells og fikse opp litt mer. Møbler skal på plass, taket males, og kanksje rekker jeg å få på plass litt interiør. Det er jo tross alt det morsomste!

TODAY IS MY FAVORITE DAY

Sequins skjørt // Ulljakke // Today is? t-skjorte  (hele antrekket fra Barfota)

 

Nå som det er helg er det bare å få på seg paljettene! Eller sleng deg i sofaen med kosebuksa på.

GOD HELG!
fra Margit 

Barfota i Fjellheimen!

God mandagskveld og ny uke♥

Håper uken har startet bra? Min dag har flydd av sted med levering av barna, trening, jobb, hente barna, middag, turn og nå litt kveldsjobbing. Litt å ta igjen etter en helg på tur. Og høstdagene i butikken denne helgen var så bra, mye folk og røre. Når det blir en del å rydde og fikse opp etter helgen skjønner man at den har vært hektisk:) 

Denne helgen tilbrakte jeg i fjellheimen på Dagali sammen med mange fine frøkner♥ Det ble mye god mat og drikke, utendørs jacuzzi, rafting, skravling og utrolig mye latter. Slike helger lever jeg lenge på! Vi hadde utdrikningslag for en av frøknene i gjengen som skal gifte seg på selveste nyttårsaften. Når brura endte lørdagskvelden med å hoppe i boblekaret med klær på tenker jeg at kvelden var topp:)

Søndagsmorgenen våknet jeg tidlig og tok meg en løpetur da solen kom frem. Det ble en topptur rett bak hytta. Jeg gikk/løp til toppen og endte med blodsmak i munnen og melkesyre i bena. Men gud så deilig det var etterpå. Fin start på dagen før man skule sitte mange timer i bil. 

Fjellheimen er så vakker nå som den bader i grønt, gult, rødt og oransje. Det er bare å dra på seg anorakken og komme seg ut♥Barfota anorakk // Mou sko // Please bukse

 

Her ikveld er det bonderomatikk på skjermen, pledd og en kopp med varmt. Til tider så pinlig å se, men jeg klarer ikke la være:)

Klem fra

Margit

Teddy Bear!

Vi er kommet til september måned og da er virkelig høsten her.
Det finnes ikke noe bedre enn å tulle seg inn i deilige varme gensere og skjerf. Det gjelder å holde varmen selv om det blir kaldere ute.
"Teddy" stoff er så tøft og så utrolig bløtt. Jeg elsker den nye genseren fra by Timo. 
Finnes  her

Please jeansen er kommet i en ny mørk farge med lyse sømmer. Denne gangen er den ikke slitt, men helfarget. Den må bli med meg hjem til høstgarderoben! Finnes  Her
Eller til Praha i første omgang. Vi reiser dit allerede til torsdag. Jeg har jo ikke engang rukket å vente og glede meg, denne sensommeren har gått altfor fort.

Butikken blir så griselekker!
En litt mindre tenkt endring har blitt til total make-over for hele butikken. Det kommer nyheter på løpende bånd nå, vi rekker nesten ikke pakke det ut og få det ut i nettbutikken. Moro når kundene shopper fra eskene:)

Nettbutikken er oppdatert med nyhetene til Greengate, masse fint som er på plass. 
Glede!

Jeg har shoppet med meg noe deilig høstvarer hjem, nå skal stua høstes opp. Titter innom imorgen med bilder. So long!

China Blue!

God Søndag kveld!
Butikken fylles opp nå med høstvarer, den beste tiden når det kommer til interiør og klær. Deilig å pakke seg inn i strikk og myke plagg, det er viktig å ikke fryse. Det skal ikke jentene her i huset gjøre heller. Idag har jeg fått fikset garderoben til begge to med høst- og vinterklær. Nå kan bare snøen komme! (men helst ikke). Klær som er blitt for lite er nå pakket bort på loftet og noe "gammelt" er dratt frem. Kjekt at minstemor kan arve fra storesøster.
Deilig å være klar så tidlig på høsten. *klapp på skulderen*

By Timo er et av mine favorittmerker, alt er så flott med deilig kvalitet og fine detaljer. Nyhetene strømmer på nå og jeg går nesten i spinn. Toppen med blondehals har jeg ventet på siden innkjøpet i februar. Nå er den i butikk, lykke!
Se på de lekre detaljene. Og jakken som er silver coated er griselekker!
Jeg la den ut på insta da jeg fikk min, og den vekte oppsikt hos mange. Inni er den kjempesoft mens utenpå er den "malt" med metallfarge. Sammen med smale bukser og comfy ankelstøvletter er jeg klar for høsten:)


Ankelstøvlett-Debbie//  Jakke-By Timo//  Blondetopp-By Timo//  Bukse-By Timo

Imorgen er det skolestart for store, fine jenta mi.
Tenk at hun er blitt så stor… Mange sommerfugler som løper fritt både hos mor og datter. 

Ønsker deg en fin start på uken!
Håper ikke det blir noen BLÅ mandag:)


Søndagsklem fra

Out & About

Velkommen til Torsdag og snart helg!
Denne uken har vært så lang for en gang skyd. Ellers synes jeg at jeg bare skriver mandager og fredager i boken min, men at det bare er onsdagskveld nå er nesten ikke til å tro.
Kan være noe med alt det nye denne uken.

Minstemor har begynt i barnehagen og hun trives godt, dette går veien:)
Dagene her i huset starter alt for tidlig og går i ett. Akkurat nå skulle jeg ønske vi var to i hverdagen. Ikke bare blir det mye å holde styr på med de to små og hjemmet, men nå er det mye innkjøp, forberedelser, planlegging, fikse i butikken, sende varer osv i Drømmeverden. Denne tiden er hektisk, men veldig fin. Daglig kommer det inn så mye fine varer at jeg går nesten i spinn.Minna skjørt //  Piaf Blazer //  Harper bluse //  Debbie pumps

Skjørtet har jeg falt her for, se på de kule detaljene! At det er litt ull i det i tillegg paser fint for sesongen vi går i møte. Blazeren er super stretchy og kjennes ikke ut som en blazer, man blir ikke så oppstrammet:)

SUPER TORSDAG mine fine lesere!

Jeg kapitulerer i dette øyeblikk. 
Bena er slitne etter en lang dag og en god treningsøkt. 
zzzzz…..

Blooming Pink!

God morgen Torsdag!
Dagen igår forsvant før jeg rakk å titte innom. En aktiv og produktiv dag på jobb gikk unna i en fei, og jeg endte med å gå defra 2 timer etter stengetid. Deretter ble det er superbra styrkeøkt. Følelsen av at bein og armer dirrer når du går fra studio, deilig. Men dagen idag blir ikke så god kjenner jeg, har store problemer med å sette meg ned:)

Blusen jeg viser idag er bare så vakker!
Den har virkelig fått ben å gå på etter at jeg la ut et bilde på instagram. 
Florlett med høstens farge burgunder. Blondene er håndsydde, altså et lite kunstverk.
Skjørtet er også en flott høstnyhet, bare å få på seg strømpene når kulda setter inn.


        Jeg får komme meg på jobb. Idag kommer jentene mine hjem igjen, det blir kos:)

Grip Torsdagen!

Klem fra

Sommerbliss, Romantikk og bryllupsdag!

Love is in the air!
Sommer, sol og romantikk. Er ikke det ganske typisk sommer?
Lørdag var vi på hagefest hos venner med en herlig vennegjeng. Slike kvelder lever man lenge på. Nydelig grillmat, godt drikke, høy musikk, par-lek og latter ut i de sene nattetimer. Herlig! Med det flotte sommerværet vi har hatt den siste tiden nå så falt valget på en romantisk sommerkjole, og blomsterkans i håret for min del. Kjolen er av merket By TiMo som er mitt store favoritt merke i butikken min. Norsk design på sitt beste!
Kjolen er florlett med blonder og et lite slep bak. Denne bestilte jeg til meg da jeg var på innkjøp for snart 1år siden. Tanken var å bruke den på "dagen-før" i bryllupet vårt, men det er utsatt på ubestemt tid. Så da måtte den få lufte seg litt på lørdag
-PEACE & LOVE-
♥Romantic Dress ♥ 
//Finnes Her//

Idag er det 1år siden jeg var forlover for min venninne. De overrasket alle i sin datters dåp. 
Hurra for kjærligheten!
Gratulerer V & V

klem

Moteshow!

          

God Søndag i solen!
Vel blåst sommerstart i butikken denne helgen. Igår var det moteshow for flere butikker i Åmot. Og selvfølgelig var vi med. Jeg fikk ikke sett showet selv siden jeg jobbet i butikken. Da er det deilig å få en venninne til å ta bilder for meg. Takk for det vennen!
Modellene som gikk for meg var så FLINKE. Blir så stolt og glad jeg:)
Etter showet fikk jeg også se video, her var det smil, latter, slengkyss og high five. Supert!
Enkelt, lekent og naturlig. 
Rett etter avsluttet jobbhelg for vi avsted på sommerfest. Godt å få danset, ledd og vært med venner. Jeg er støl i magen idag, herregud for en herlig gjeng. Lo så jeg grein!

Skjørtet Renate viser her er så vakkert! Legg merke til de vakre detaljene. Finnes  HER
       

           
//Kimono kjole  Her//

           
//Gracia bukse  Her, Carissa blondetopp   Her//
           
//Filippa kjole  her//
           
//Corall shorts  her//
//Please shorts  Her//

//Bluse  her //

//Sunshine kjole  her//

Nyt denne vakre søndagen!

Beige, Please!

God Helg dere
Som lovet blir det noen outfit bilder idag. Denne gangen er det bilder av fine Marianne som jobber i butikken. Jeg fikk disse bildene tilsendt på mail, for en lyx! Moro når de ansatte tar litt bilder på jobb. Jeg bruker veldig mye tid på bloggen. Ta bilder, style, tenke ut bilder/tema, redigere og skrive. Da hjelper det å få servert bilder på gullfat!


          

Idag var finværet tilbake. Det er så herlig å våkne til sol og varme. Vi nærmest spratt opp alle mann, det var storejenta sin første dag på myk skolestart idag. Mamma og pappa var så stolte, men ingen tvil om at hun var enda mer stolt:)
Kaker og kaffe har fått bein å gå på i kaffebaren idag, herlig å se så mange fine kunder nyte go´været på terrassen utenfor. Imorgen er det meldt enda finere vær, da må jeg bare få anbefale dere en tur. Anne Kat´s deilige kaker og vår kaffe er lite som kan slå!
Vi er stolte av å kunne tilby Please Jeans til våre kunder.
Jeg digger disse buksene, kan bo i de. For ikke å snakke om den fine Please shortsen, ELSK!
Marianne viser her en beige Please bukse. Passer til alt!
                          
Håper dere skal nyte Pinsen og finne på masse sprell:)

Klem

Priser Sommeren!


GoD ManDag Alle Sammen!
En ny uke er igang, med mange nye muligheter. Har den startet bra for deg?
Jeg stod opp tidlig sammen med eldste frøkna og vi hadde en fin morgen sammen, passe på når lillesøster er på overnatting. Jeg flirer så av hva den jenta sier! Hun er så raus og vittig.
Igår laget vi blomsterbed sammen, det var så koselig!
Jeg spadde og hun løftet vekk gressplen, og heiet oss frem. Innimellom spade-takene måtte hun redde den ene marken, larven og insektet etter hverandre. Noen ganger glemmer jeg litt hvor stor og flink hun er. Hun imponerte veldig!
Søndag kveld ble det ikke noe innlegg. 
Jeg rakk å laste opp bildene så begynte det å lyne og tordne noe voldsomt. Vi pakket oss inn i pledd og så alt fra terrassen, fasinerende.
Egentlig er jeg litt redd, men når mannen er hjemme er det helt ok. 
Nesten litt romantisk:)
Capri joggebukse//  Sandal kilehæl-Debbie shoe//  Strandveske-Tine K

Nå er det bare å prise sommeren og nyte været. Idag har vi hatt nok en nydelig sommerdag her på østlandet. Krysser fingrene for at dette bare er starten.
Ikveld sitter jeg ute og nyter sommerkvelden. 
Fuglene kvitrer og jeg har kubbet meg inn i pleddet.

Husk å nyte hverdagene, det er de vi har flest av!

klem fra

Graphic chic!

God lørdagskveld!
Jeg slepte meg akkurat inn døren her etter en hel dag ute. Nå er det en liten pit-stop på sofaen før det er kvelden. Som jeg har kost meg ute idag! Flere som har kost seg på denne deilige sommerdagen?
Dagen startet med en tur på plantasjen og noen ærender. Jeg har handlet inn til vårt første blomsterbed. Det skal bli stas å få det på plass imorgen. Dette huset er det andre huset vi bygger og det vanskeligste med husbygging er hagen. Den er som et blank lerret. Ønsker meg grønne fingre og en dose hage forståelse:)
//  Filippa-kjole- Drømmeverden//

Kanskje noen er ute å lufter finstasen ikveld, eller skal i den nærmeste fremtiden?
Jeg tok noen bilder av fine Tonje i denne lekre kjolen, black & white. Den er så lekker!
Stilig mønster, bling-bling detaljer og tungt stoff som faller pent.   
Jeg måtte smile litt av livet jeg lever idag. 
Med to små i hus, betyr det også to små sjefer som "bestemmer over din tid". Man har egntid etter kl.20 for da er de små sjefene i seng. Er du heldig får du nyte et måltid i 2minutter før en av de trenger assistanse. Skal du på do er det ikke sikkert du får gå alene. Lørdagskveldene er ikke det de en gang var. Ikveld ble det en løpetur etterfulgt av hagearbeid. En stor kontrast til livet for 10år siden.
Men som jeg stortrives med et hurra-meg-rundt liv med to små og en stor:)
Og søndagene er ikke som de var før heller.... gudskjelov for det!

Til de av dere som nyter en kveld i sus og dus: enjoy the night!

Her i heimen er det klart for lalletid, det skal bli godt det.

I det coralle hjørnet!

GOD FREDAG!
Beste dagen i uken er her, synes det ikke er lenge siden forrige fredag og forberedelser til 17.mai. Ukene går altfor fort!
Fredag er min desidert favorittdag, hele helgen ligger foran oss. 
Har du noen spennende planer i helgen?
Hagesyslerier, festligheter, familiehygge eller kanskje ingen planer i det hele tatt?
Deilig sommervær idag, da må det litt lettere klær på kroppen.
Min coralle genser i lin er en stor favoritt i garderoben, brukes til så mye. Sammen med ankelbuksen er jeg klar for en ny dag på jobb. 
Ankelbukse Timo//  Corall genser Timo
God Helg alle Sammen!

Klem fra Marielle 
og

Sunshine!

Det nærmer seg 17.mai, er du klar?
Jeg er ofte ute i siste liten med å ordne klærne våre og forberede. Alt er klart i hodet mitt og på lister, men jeg liker å gjøre alt dagen/kvelden før. Men ikke i år!
Kanskje jeg begynner å bli voksen? 
Idag har jeg lagt frem alle klærne for den store dagen, funnet frem flagg/trompeter/vifter, handlet inn mat, blomster og organisert det jeg kan. Så deilig følelse det er!
Deilig å våkne til sol idag. 
Vesla finner jakke og lue så fort hun blir sluppet ut i hallen, hun elsker å være ute.
Typisk at gråværet og regn skulle komme akkurat når vi var klare for tur med joggevogna idag. Sta som jeg er lot jeg meg ikke stoppe av den grunn. Faktisk er det deilig å løpe i duskeregn. For en herlig lukt det blir ute, og luften blir så frisk. 
Jeg elsker denne fargerike singleten, samme som kjolen jeg viste igår. Fargene og bomullskvaliteten er fantastisk. Sammen med Please Jeans shorts blir det perfekt til sommeren!

Singlet finnes i nettbutikken  HER , Please shorts  HER, kilehæl sandal  HER
 Endelig er mannen hjemme i heimen igjen.
Da er vi snart klare for helg. En arbeidsdag igjen for min del. Fredag er den beste dagen i uken på jobb. Og imorgen tror jeg jammen meg det kommer masse deilige varer igjen. Lykke!

Nyt fredagen kjære lesere!

Over the Rainbow!

Happy Lille Lørdag!
Jeg er så glad det er lillelørdag og snart ukeslutt for gressenke tilværelsen. Dette har vært og blir litt av en uke. En av ungene har vært våkne før kl.06 denne uken og jeg sitter alltid å jobber mye på kveldene. Det gir tilsammen en sliten og trøtt mamma, at jeg ikke lærer! 
På jobb idag måtte vi bare ta noen bilder av denne flotte sommerkjolen. 
Den er jo bare til å bli glad av. Også så behagelig den er på, kunne ønske dere kunne få kjenne den deilige bomullskvaliteten. Den må være med hjem i shopping posen min.

Hippie Hippe Milkshake:)
Deilig at solen skinte igjen idag, det gir sånn energi og glede til folket.
Merker dere også det?

Ønsker du også en slik kjole?
Den finnes i butikken eller i nettbutikken  HER
De utrolig behagelige og fine kilehæl-sandalene finnes  HER


                   

Idag måtte minstejenta være med meg på jobb siden barnevakten var syk. Jeg fryktet at dette ville være helt håpløst siden hun er veldig aktiv, nysgjerrig og kjapp. Men tro det eller ei, det gikk veldig fint. Hun ble med på alt, fotoshoot også. Her ser du behind the scenes:)

Be colorful!

Jentekveld!

God Mandag!
 Ny uke med nye muligheter. Jeg kastet igang uken med en deilig treningsøkt, ingenting er som å svette litt kl.07 om morgenen. Etterfulgt av en deilig dusj og dagens første kaffekopp. Det er den beste koppen iløpet av dagen, men ingenting slår nytraktet kaffe etter morgentrening:)
Har din uke startet bra?
Dette er en spennende uke hvor mye skjer. 
Anne Kat jobber på spreng med å få kakebakeriet oppe og gå innen torsdag, gleder meg! Etter å ha ryddet butikken etter en hektisk helg gjorde vi likegreit om i butikken....igjen. Nå er kafè kroken blitt større inne, det trengs på regnfulle dager. Allerede før kakabakeriet er helt oppe og gå så har kaker og kaffe flydd ut av butikken. Nå har vi stor plass både ute og inne til alle kake-elskerne:)

Og dere!
Torsdag må dere holde av på kalenderen. Da arrangerer vi jentekveld i Åmot. Alle butikker som ønsker har åpent 18-21 kun for dere!
Det vil bli servering, tilbud, underholdning osv i sentrum. 
Sett igjen mann og barn hjemme og kom på jentekveld. Ta med deg venninne, mor, svigermor, nabo, kollega eller ta turen alene. Sosialt blir det uansett.
Jeg har bestilt fint vær til dere:)
Gode tilbud i Drømmeverden og mulighet for å kose seg med kaffe og kake ute eller inne. Og Kakabakeriet holder døren oppe så du kan titte inn, kanskje det også blir en smakebit?
Skjørt  DOTS//  Clutch // topp og smykker er også fra Drømmeverden

Håper vi sees på torsdag 18-21?


YES PLEeeeeeASE !!

Hipp Hurra For 1.mai!
Tenk at vi nå er i mai måned, synes det akkurat var 1.april jeg. Hvor ble egentlig april måned av? Det beste med mai er at vi nå er offisielt inne i sommer månedene, til tross for en tidlig sommerfeeling i år. 
Jeg er klar for Sommer:)
Hva er vel mer sommer enn en tøff denim shorts?
Jeg synes det er så vanskelig å finne en shorts som er fin på samtidig som den er komfortabel, riktig lengde og litt slitt i looken. Endelig har jeg funnet en!
Jeg bestilte denne for en stund siden og måtte bare dra den på meg da den kom inn døren i butikken. Ville vært krise om den ikke var noe fin på... Men jeg er totally in love!

(shortsen finnes   her og You are beautiful genser  her)

Mange av dere har allerede forhåndsbestilt Please shorts eller lysvasket bukse, de blir sendt ut imorgen eller holdt av. Resten legges ut for salg så her er det førstemann til mølla!
Ønsker du å holde av kan du sende sms til 90 16 70 37.


Da kan sommeren bare komme, Yes Pleeeese!

Dugnad

Titter fort innom igjen jeg:)
Håper dere har hatt en fantastisk tirsdag før påske? Eller kanskje du allerede har startet påskeferien?

Jeg er alene hjemme uten barn og det er nesten mer slitsomt enn å ha de hjemme.
Alene hjemme betyr mange flere arbeidstimer enn ellers og det merkes ikveld.
Etter stengetid i butikken idag har vi hatt dugnad. 
Vi er godt igang med å "pusse opp" terrassen og få den fin til bakeriet åpner. Det er stadig ting å få unna så det er bare å brette opp ermene. Godt man ikke vet arbeidsmengden før man starter et nytt prosjekt!
Hadde jeg visst slike ting før jeg hopper i det hadde jeg hverken hatt butikk eller nybygget hus. Når man ikke vet så hopper man i det med begge bena og godt mot:)
Den store terrassen utenfor butikken kommer til å bli enda finere enn den er idag, og det gledes:)
Vi håper å skape et nytt samlingspunkt i sentrum.

Etter noen lange dager nå så skal det bli deilig med påskeferie, men først en dag til på jobb.
Har du hjemme-påske eller farter gjennom Åmot på vei til Haglebu eller Eggedalsfjellet så stopp gjerne innom imorgen. Vi har deilige kaker fra Anne Kat, kaffe og masse nyheter både på interiør og klær.

Vi Blogges kjære leser:)

Siste innspurt!

God mandag!
Jeg må bare innom dere for å ønske alle en kjempefin mandag. 
Tusen tusen takk for alle delinger, lykkeønskninger og sms ang innlegget mitt igår. Dere er så søte og snille:)
Både jeg og Anne Kat er i ekstase og har gått med et bredt smil om munnen i lang tid, helt sprekkeferdige. Endelig er hemmeligheten ute. 
Da hjelper det STORT at dere liker og synes dette var helt tipp topp tommel opp.
For dette blir bra!
Endelig får Åmot sentrum det møtestedet alle etterspør.

Solen skinner og jeg er klar for å åpne dørene for dere kunder. 
Idag falt valget på litt farger. Det er sol og påske jo.
Genser  her og silkebukse  her.

Ta vare på denne flotte mandagen!
Uansett om du er på jobb, hjemme, fjellet, byen eller i utlandet.

JUMP for joy!

Da er tiden inne for å ønske dere god helg!
Fredagskvelden er her igjen og helgen ligger foran oss. 
Deilig!
Med det deilige vårværet vi har hatt idag så er det bare å hoppe av lykke.
Det har vært en så fin dag på jobb idag. Solen har skint om kapp med blide kunder. Fredager er flott på jobb, en av mine favorittdager. Folk har litt bedre tid enn ellers og smilet sitter litt løsere hos folk. Det skaper god stemning:)
Var ikke denne genseren stilig?
Ikke bare er den i min favorittfarge corall, men jeg liker så godt den flotte ryggen. 
Corallfarget  genser byTimo// Grått  skjørt// Snakeprint  Ballerina

Det blir veldig mye jobbing for tiden. Både butikken og nettbutikken vokser og det gir naturlig nok mer jobb. Men det er jo så MORO:) 
Ja, for når januar og februar viser 100% økning så er det lov til å være fornøyd!
Da er det moro å få tilbake regnskapet for 1.termin. 

Det skjer også noe veldig spennende med butikken akkurat nå. Jeg har en hemmelighet som jeg tenker å dele med dere på søndag. 
Spent? Dette blir så moro det!

Tusen takk til alle Drømmeverdens kunder både i butikk og på nett, 
uten dere hadde ikke dette vært mulig!

God helg!

Snart er tiden inne..

...for Sommergarderobe!
Etter å ha vært i sydligere strøk, var det litt stusselig å komme hjem til buksevær. Det er deilig at solen skinner og varmer ganske bra. Men nå er jeg skikkelig klar for sommer.
Tenk så deilig det er å fyke ut døren i bare shorts og t-shirt, eller en liten sommerkjole.
*Drømme*
                             
Corall  shorts // TiMo blondegenser
 

Butikken er full av lekre plagg og interiør nå. Jeg kom hjem til masse nyheter, så deilig!
Vi har fått enn en superfin shorts. Den har så fin passform, og det synes jeg ofte er mangelvare.
Begge fargene skal inn i min sommergarderobe:)
 
                               
 Khaki shorts // Silo bluse

Sandaler med korkhæl er så tøft!
Disse kan slenges med i kofferten og brukes til så mye...kjoler, shorts, skjørt, bukse. Eller sleng de over skulderen mens du trasker bortover en hvit strand...
Sandaler fra Debbie shoes.
 
Jeg fikk stylet med nye farger og laget litt tidlig sommer hjemme i går. Det ble så delikat, om det er lov å være fornøyd selv!?
Bilder kommer for de jeg tok i går ble for mørke, men fikk knipset noe nye i dag tidlig før jeg føk avgårde på jobb.
 
Nå er "lunsjen" over og jeg må jobbe litt igjen! 
 

Snake print

God mandag morgen!
Her er jeg tidlig oppe, fortsatt jetlagget.
Håper helgen har vært fin?
Vi avsluttet helgen med en dagstur til fjells, solen skinte og det var skikkelig påskevær. Nå krysser jeg fingrene for samme været i påsken, for det er jo ikke lenge til dere!
Nå er jeg kjempeklar for en ny uke og gleder meg til å komme tilbake på jobb, for nå er batteriene fulladet og jeg strutter av energi og ideer:)
Jeg kom på jobb med en mappe full av bilder som jente hadde tatt mens jeg var på tur. 
Fantastisk og sånn lyx a gitt.
Butikken er jo stappfull med nyheter nå så da passer det fint å vise dere.
Dyreprint er hottere enn hottest. Og når vi får inn et slikt skjørt med dyreprint og så supert snitt blir jeg super glad:)

skjørt  Kimmie// blondetopp  Carissa//  Sara Design snake klokke

Jippi, ny uke og nye muligheter!

Jeg må løpe på jobb:)

Ut på tur i Kimono!

Hei fra Flytoget!
Fantastisk verden vi bor i med nett snart over alt! Tiden jeg har på flytoget før jeg kommer til Gardermoen bruker jeg på jobb. Litt blogging, mailer og nettbutikken.
På østlandet er det vindfult, men deilig sol idag. Veldig fin tid hjemme, men nå ser jeg frem til å få sol på kroppen. Det kan denne vinterbleke huden trenge, og ikke minst påfyll av energi!
Det blir spennende å møte de andre bloggerne, og ikke minst oppleve Thailand siden jeg ikke har vært der før. Nå er avskjeden gjort med de hjemme, det er med blandede følelser jeg reiser. Jeg hater avskjeder! Flere som gjør det?
Barn er enkle sånn sett. Eldste snupp ga kos, vinket og løp inn i barnehagen. Jeg stod igjen med en klump i magen. Veslemor skjønner ingenting, og det er kanskje like greit. Hun gliste og vinket.
Gulla mine, som jeg kommer til å savne de!
For ikke å snakke om den fine mannen som er igjen hjemme med de små, han er bare best:)
Denne lekre kjolen er med i kofferten, elsker fargene på den!
Skal bli deilig å kaste strømpebuksa.
Og de nye ankelstøvlettene som akkurat kom inn i butikken er grisefine, og det beste av alt er at de kan man fint gå med en dag uten å få masse vonder. Skoene fra Debbie har så god lest.
Kimono  kjole By TiMo//  clutch // skinnjakke //  ankelstøvlett Debbie  

Vi blogges fra Thailand!
Herremin!

BlåMandag?

Har dere hatt en bra ukestart?
Jeg kan ikke klage. Våknet tidlig idag av minstefrøkna som var ferdig ladet og hadde ingen planer om å slappe av noe mer. Litt trøtt i gluggene akkurat da, men så godt det er å komme tidlig igang. Spesielt når det er mandag og ny uke!
Det er jo ikke til å skyve under en stol at tiden vi er inne i nå er så mye lettere, hva lyset gjør med oss altså.
Solen gjør meg så glad og energisk!
Flere som kjenner det? 
I år skal jeg tyvstarte litt med soling og ferie, det skal bli godt det. En tur er rett rundt hjørnet, og dere skal selvfølgelig få være med. Mer om det en av de nærmeste dagene.
Vi pakker opp nyheter hver dag i butikken nå. Det er så utrolig moro og jeg blir like forelsket hver gang. Rart det der, kanskje det har noe med at jeg har vært med å plukke det ut....?
Mørkeblått er veldig i vinden for tiden, og mer kommer det til høsten. Så nå kan man trygt invistere i noen deilige blå plagg og dra det med seg inn i neste sesong.
Denne klassiske mørkeblå blazeren har et så flott snitt. Jeg har ventet på blazeren og den fineste shimmer toppen siden vi var på innkjøp i august. Og ankelbuksen er allerede en stor favoritt, masse god stretch!:) 
Hele antrekket er fra vår favoritt By TiMi, norsk design på sitt beste.
Sorte  ankelstøvletter// Denim  ankelbukse// Marineblå  blazer// Shimmer  topp

Imorgen tirsdag er det kundekveld i butikken kl.19-21. 
Det er alltid så koselig med mye folk, sosialt, latter, servering og tilbud.
Har du lyst til å få med deg dette så er det bare å møte opp.
VELKOMMEN!

It´s WeeeeekenD!!!

Hipp Hipp!
Jobbfredagen er over, og jeg har inntatt sofaen. Jeg elsker fredager i butikken, kundene er i ekstra god stemning. Det er noe spesielt med fredager, flere som er enig?
En annen ting med fredager er at det er ekstra stas å pynte seg litt ekstra. 
It´s Friday, be edgy!
                    

Dyreprint er HOT HOT HOT!
Og denne buksen er min desiderte favoritt. Dress den opp eller ned, kul er den uansett.
Tonje viser her et skikkelig stilig antrekk, klar for å ta en tur ut.
Det er jo fredag!
Skinnjakke  her// Bukse  her// Sort topp  her// Ankelsko  her
                              

Mange som så den deilige sjokoladeostekaken vår bakerinne Anne Kat laget på søndag i Hele Norge Baker, og ble ukens mesterbaker med? Den deilige sjokoladeostekaken kom på døren til oss idag. Ikke rart alle porsjonsformene bare fløy ut igjen, den var sinnsykt god!

Happy Weekend!

Hurra for OSS!

Hurra for alle kvinner!
Tenk at vi kvinner har en egen dag, det har vi jammen meg fortjent. 
Håper alle mine kvinnelige lesere har hatt en fin fin dag.
Dagen kunne ikke startet bedre enn at solen skinte inn i stuen. 
Eller vent litt..det var ikke mye sol da jeg og veslemor stod opp 05.30. Dette er ikke noe vi har for vane for å gjøre, men idag ville hun absolutt ikke legge seg ned igjen og sove. Krysser fingrene for at det ikke blir dagligdags for jeg derimot var helt ødelagt..
Det var helt fantastisk å se solskinn igjen idag. 
Vi har lekt ute, funnet frem sykler og hatt solbriller på. 
Våren er så hjertelig velkommen nå kjenner jeg.
Akkurat som farger er, se på denne fargerike skjønne blusen. Spriter opp etthvert antrekk.
Vakre Marianne som jeg knipset noen bilder av rett før jeg dro hjem på fredag. Hun var å finne i butikken og tok seg av den mens jeg var i mammapermisjon. Ei skikkelig flott og flink dame som fortsatt er med på teamet nå som jeg er tilbake. 
Her har hun på seg ankel jeans fra By TiMo som er blitt en skikkelig favoritt. Kule detaljer og god stretch. 
                    
En annen favoritt er Angora jakken i marineblå som også er fra By TiMo. Den er så utrolig myk og deilig, slenger den utenpå nesten alt. Den skal være med meg lenge, og kjenner jeg meg selv rett bruker jeg den på sene sommerkvelder også. 
Alle bør ha en slik!
Bluse By TiMo//  Angorajakke By TiMo//  Ankelbukse By TiMo//  Ankelstøvlett Debbie

Nyt søndag, så er du klar for en fresh start på Mandag!

Spenning i hverdagen!

Da er det allerede torsdag og snart helg igjen, hu hei hvor det går!
Gårsdagen fløy bare forbi i lynfart; jobb, turn, trening og kveldsjobbing. Synes jeg snart bare har mandager og fredager jeg.
Uansett, det var en meget spennende dag på jobb igår!
Flere har fått med seg denne "Mr.Grey" og lurer på fortsettelsen... 
Som skrevet tidligere var han hos oss mandag og tirsdag, og når vi hadde glemt hele mannen gikk han plutselig forbi inngangsdøra til butikken på onsdag ettermiddag. Hjelpes som vi skvatt!
Og han kom fra terrassen vår og gikk ut på fortauet. Jeg var redd han hadde "bosatt" seg i et lite skur på siden av butikken....
Jeg ringte politiet, men de dro tomhendt hjem. 
En time senere kom han inn i butikken, iført hette på hodet og solbriller!
Han bestilte kakao og brownie og vi klarte å holde oss rolige. Jeg tok meg selv i å nynne, noe jeg gjør når det blir stillhet eller jeg er nervøs. 
Han oppfører seg veldig merkelig, titter rundt i butikken, små-ler og snakker igjen om god energi.. hele tiden iført hette og solbriller med speil. 
Tilslutt går han ut og vi puster lettet ut, trodde jeg skulle tisse i buksa.
Han sitter ute og nyter kake og kakao.
Jeg ringer politiet igjen og de kommer ganske raskt, men da er han igjen forduftet. 
Kort tid senere går han inn på senteret og politiet tar han.
Han blir anholdt!!!
Det viser seg at han har base i et garasjeanlegg i sentrum, der har han bodd noen dager.
Vi kan igjen kose oss på jobb, og legge dette bak oss. 
Det har vært skikkelig spenning i hverdagen.
Men det er fortsatt god energi i Åmot, det skal være sikkert!:)
Digger denne kule joggebuksa, litt baggy med smale ben!
Kan brukes både til hverdag og sofakos. 
Til buksen finnes det også genser om man vil ha et sett.
Grå  Joggegenser// Grå  joggebukse// Grå  Cardigan// Sort  Topp// sort  skjerf// debbie  ankelstøvlett

Idag og imorgen holder butikkene i Modum åpent til kl.20, gode tilbud i butikkene:)
Nrk filmer "da kork kom til bygda". 
Spennende!

Shades of Grey!

God tirsdag kveld!
Flere som sitter fast i soafen og titter på undeholdningskassa? Jeg har brukt kvelden på å legge inn flere nyheter i nettbutikken, og er nå klar for å glimte bort på Greys innimellom. Har fortsatt litt mer jobb igjen før det er natta og da er det supert med litt underholdning i bakgrunn. 
Ikveld vil jeg vise dere noen fine nyheter som er kommet inn i butikken. Det kommer som perler på snor nå!
Disse grå buksene er en drøm å ha på seg, strammer ingen steder:)
De er litt loose med lommer og strikk nederst. Tøff de opp med pumps eller ankelstøvletter.
Jeg har valgt å kalle de "shades of grey".
     
Vet dere, igår og idag har vi hatt en litt ekkel opplevelse på jobb.
En mann kom for å kose seg med en kakao igår. Han satt lenge ute ved et cafebord utenfor butikken, gikk en tur, kom tilbake, tittet inn i butikken, og etterhvert kjøpte seg en kakao til. Han satt å stirret på oss mens vi tok disse bildene. Han glante, reiste seg, glante litt til og jeg følte meg veldig teit der jeg gikk. Tenkte egentlig at han synes vi var rare som hadde fotoshoot:)
Rett før stenging kom han inn i butikken og spurte om jeg ville være med ut å spise. Jeg takket pent nei og kunne ønske det var et hull i gulvet bak disken. *uff og uff*

Idag kom han tilbake for å kjøpe kakao igjen. Jeg var ikke på jobb da, men mine ansatte kom i prat med han. Prøvde å finne ut hvor han kom fra og hvem han var. Han sa han kom fra Hønefoss, snakket mye om at det var dårlig energi der og flere som var ute etter han, men det var god energi hos oss. Og det bare ballet på seg med energi, høye makter og mye rart. Da han gikk låste de døren og ringte til politiet, for han var nok ikke helt ved sine fulle 5....
Jeg synes dette er skikkelig ekkelt og håper de fant ut av saken og slipper å se han på jobb igjen imorgen.. Det er ikke hyggelig å føle seg utrygg på jobb.
Hva tenker dere?
Bildene tok vi på jobb igår, se solen tittet frem på terassen vår.
Som jeg gleder meg til vårsolen begynner å varme skikkelig. Da håper vi på yrende liv her, akkurat som ifjor. Utenfor butikken har jeg en kjempediger terasse som er helt super til våre kaffekunder. Og da Anne Kat (vår bakerinne som forøvrig er en av deltagerne i Hele Norge Baker) kom med sin sinnsykt gode sjokoladekake ble det oppstandelse og liv! Gleder meg allerede.
Og denne sommeren kommer til å bli enda bedre, bare vente å se! Tihi...jeg har en hemmelighet på lur til våre kunder!
Grå  Bukse// Rosa  Singlet// hjerte  skjerf// sorte  pumps
Smykker og cardigan er også fra Drømmeverden.

Elsker grått og rosa sammen, så delikat!
Også piffer det opp og gir håp om lysere tider.

Ha en fin kveld!

VELKOMMEN VÅR!

Velkommen til Våren!
Om få minutter skriver vi 1.mars på blokka, hvor ble egentlig februar av?
Februar har vært en kontrastfylt måned. Fra høye brøytekanter til bar bakke. Ingen tvil om at våren var på vei. 
I tillegg har februar vært en SUPER måned for Drømmeverden. Ikke bare har vi kjempebra omsetning i butikken, men nettbutikken har solgt 4,5 ganger mer enn februar 2013. Faktisk har nettbutikken   salgsrekord i februar. 
Tenk det!
                 
 Jeg er både stolt og takknemlig. 
Stolt av hva jeg har klart å oppnå, ja for jeg kan faktisk gå med hevet hode og være det. Dette har kostet meg ufattelig mye tid, energi, sosialtliv og fritid. Dette hadde jeg ikke klart uten min kjære, mine nærmeste og mine fine ansatte:)
Takknemlig for at dere kunder velger Drømmeverden og liker det vi har å tilby.
Uten dere hadde selvfølgelig ikke dette målet vært nådd.
Tusen tusen takk!
Vi i Drømmeverden priser våren!
Butikken bugner av nyheter og vi pakker ut varer daglig. Reneste julaften. Varer flyr ut, og vi fyller på med nytt. Noen varer blir vi tomme for på bare noen dager, så det gjelder å hive seg rundt.
Farger er herlig nå, jeg har bestemt meg for å være colorful denne våren og sommeren.
SE bare på denne utrolig KULE buksa, i min favoritt farge:)
Og skinnjakken vi har gledet oss så mye til skulle komme er nå i butikk.
I utrolig deilig mykt skinn, jeg er bergtatt. Denne skal jeg bruke mye fremover. Til alt fra jeans, skjørt, kjole og shorts. Elsker slike plagg som passer til alt!
Corall  jeans// T-shirtmed strassfjær//  Skinnjakke // sorte  pumps
Nye sorte pumps fra Debbie. Igjen en kjempegod lest og passform, her tenker man ikke over at man går på høye hæler.

Da gjenstår det bare å si: 
God Helg til DEG!

Blossom flower!

God morgen kjære lesere!
Dagene med husmorferie flyr avgårde. Tenk, idag kommer jentene mine hjem igjen. Føles som de dro igår. Godt tiden har gått fort så savnet ikke er blitt for stort.
Mye av tiden er brukt på å ta igjen jobb som har hopet seg opp. Det merkes at butikken vokser, for det gjør min ToDo liste også..
Jeg er fortstat ikke helt i mål med mailboksen, den er desverre en evig kamp.
De siste dagene har snøen smeltet betraktelig, jeg føler våren er i anmarsj. Deilig!
Jeg er i skikkelig vårstemning nå, så da er det på med deilige blomsterbukser. Disse er i 100% silke, så behaglige på. Med en deilig jakke i angora kan jeg ikke be om mere:)
                


Tror jeg har helt glemt å fortelle dere!
Vi er blitt forhandler av de populære og fine Debbie shoes. Disse sorte ankelstøvlettene har jeg ventet på siden august. Igår kom de endelig og jeg måtte teste de ut. Med min vonde rygg begrenser det seg veldig akkurat nå til hva jeg kan og orker å gå med. 
Jeg har hørt at Debbie har god lest og passform, men disse var virkelig helt fantastiske!!!
Tross i høye hæler kjennes det ikke slik ut. Dette er de beste skoene jeg har hatt på foten. 
Etter en diskusjon med meg selv kom jeg frem til at disse må jeg shoppe meg:)
Angora Jakke by TiMo//  Silkebukse by TiMo//  Ankelstøvlett Debbie shoes//  Sara Design klokke

Det er midtuke, nyt dagen!
Smil til en fremmed! 


klem

Velkommen KJOLEUKE

Hei og hopp! Mandag er topp!
Da var uka kicket igang og mandagen på hell.
Denne uken startet vi noe nytt i Åmot. Alle ansatte og medlemmer av Åmot Handelsstand ble oppfordret til å kle seg i kjole/skjørt denne uken. Og vi i Drømmeverden er selvfølgelig med.
Kanskje du der hjemme også skal henge deg på?
For livet er mye morsommere med kjole på!!
Og noe som gjør dagen enda bedre nå for tiden er FARGER!
Min store favoritt denne våren er corall, noe så fresht.
Dere husker kanskje min elsk på corall puter og stæsj ifor sommer, og ja den lidenskapen er definitivt tilbake. 
Skjørtene fra by TiMo er en annen favoritt. Nå har jeg fått inn skjørtet i denne spreke fargen. Mange har fått nye hjem, men noen få er det fortsatt igjen. 
Dette må være det beste plagget jeg noensinne har eid!
 Skjørt  her, Genser  her, Sara Design klokke  her

Gjør hverdagen fargerik og GØY med kjole!

Black//White

Happy Valentinesday!!
Noen heldige der ute?
Håper alle får feiret dagen slik de ønsker, og tar litt ekstra hånd om de man bryr seg om.
Finnes det noe mer klassisk enn komboen sort og hvitt?
Alltid en fulltreffer, selv om det også er deilig med farger.
Black+white--> Keep it simple

Skjørt/by TiMo (utsolgt), genser/ by TiMo,  Lue / by TiMo,  Klokke / Sara Design, smykker er også fra butikken.
PEACE OUT!

Hjertelig hilsen

Privat Fotograf

Hei og Hopp!
Håper starten på uken har vært fin?
Mandag er en deilig dag. For meg betyr det starten på en ny uke, arbeidsdag, trening og kos med jentene mine. Vesla sov borte til idag så da ble det morgenkos med storegull. Deilig å ha god tid alene med henne. Rart å tenke på at for litt over ett år siden hadde vi bare henne (pluss en i magen da). 
I en hverdag alene med begge småjentene er det ikke alltid så lett å fokusere 100% på begge, da blir det mer 50/50 fokus på begge. De gangene jeg er alene med Pernille slår det meg hvor stor hun er blitt. Så mange vittige svar, spørsmål, undringer og ikke minst alt hun vet. Jeg tar meg i å flire mange ganger over noe av det hun sier. Fiffige kommentarer, så "voksne".
Idag har jeg testet ut en ny fotograf. 
Jeg begynte for en stund siden å bevege meg ut av "komfortsonen" og laget outfit bilder til dere lesere. Det har mange av dere gitt uttrykk for at dere har likt. Som oftest blir det bilder tatt i speilen, siden mannen er ute på jobb og jeg ikka har gått til innkjøp av stativ. 
Men idag fikk jeg en ny ide. Min store lille frøken Pernille kunne kanskje ta bilder?
Og det var en mer enn litt villig frøken som stilte opp som fotograf. Først så hun ikke noe i kamera, sa hun. Det var helt til jeg ba henne lukke det ene øyet. (vi har speilrefleks)
Deretter knipset hun i vei:)
Resultatet er ikke helt 110%, men greit nok. Øvelse gjør mester!
Ny tøff genser fra By TiMo  her og Please Jeans  her

Tilslutt et mobilbilde fra butikken. Skikkelig Laidback Comfy Monday idag!
Kan ikke få rost skoene fra Mou nok. De er varme, tøffe og utrolig behagelige. (og med forsterket hælkappe blir de gått skjevt)
Har noen igjen  her
Imorgen blir det interiør igjen. Vår er tema:)

Mandagsklem fra

Loose Dress

Hurra for mandag og ny uke!
Helgen fløy rett og slett fra meg. Jobb fredag og lørdag, feiring av veslemor på søndag. 
Og med bursdagsfeiring i heimen medfølger det en del forberedelser. 
Jeg baker alltid litt mer enn ett slag (kremt), vasker huset, rydder og pynter. Ikke bare er jeg en kontrollfreak, perfeksjonist og selverklært husmor, men jeg elsker å lage istand selskap!
Endelig er kjolen fra TiMo jeg har ventet på siden august i butikk. Digger at den er loose rundt midje og stram rund hofter/rompe. Også har den lommer i front, gjør den så kul.
Fargen er mørkegrå/antrasitt med sølvglitter. Pyntes opp eller ned. 
Igår var den bursdagskjole, idag fikk den bli med på jobb:)
Finnes noen igjen  Her 
Tilslutt et bilde av bursdagsjenta som fikk spise marsipankake for første gang, og alene..
(måtte le av bildet, jeg har faktisk ikke gått inn for å matche smekke og asjett)

Ikveld er jeg skikkelig sliten så her blir det tidlig kveld.
Bursdag tar jeg:)

Klem fra

THE skirt fra Ti-Mo!

God Søndag!
Da er huset rensket for julepynt, juletre, julekaker og julemat. Gruet meg noen dager for å ta ned jula, det er så koselig med alle lysene, pynten og ikke minst juletre. Jeg er en skikklig julejente:)
Nå som det er borte og nytt interiør og farger er på vei inn i hjemmet er jeg happy!
Så ryddig og lyst det ble her hjemme. *herlig*
Her med sort skjørt
Endelig er bestselger skjørtet fra Ti-Mo å finne i Drømmeverden (og i mitt klesskap). For en lykke!
Jeg har ventet på dette siden vi var på innkjøp i august.
Ti-Mo er et nytt merke for oss, men et godt etablert klesmerke i Norge. Norsk design på sitt beste. Jeg er så takknemlig og stolt av å kunne tilby mine kunder disse herlighetene. 
Her med antrasitt skjørt
Dette skjørtet er min favoritt!
Det passer alle, og med sin fine form og rysjer løfter og holder det inn både her og der. 
Vi har fått de inn i khaki, antrasitt, sort og marineblå.
Finnes  HER
Nei, nå må jeg vaske, rydde og style videre. Passe på mens lillemor sover:)

Ønsker deg en fin søndag!

Black Friday!

Happy Friday!
Så var det helg igjen og denne helgen tar jeg imot med store åpne armer. Vi trer inn i desember og nå venter mye kos fremover. Jeg gleder meg til å tenne det første lyset, til å gi storegull adventskalenderen, pynte pepperkakehuset vi bakte forrige helg og ikke minst julegrantenning.

Har du noen planer for 1.advent helgen?


Fine Tonje som jobber i Drømmeverden viser her et flott antrekk fra butikken.
Digger den buksa med kors på rompa!
Finnes i nettbutikken:  Bukse //  Topp // Cardigan har sølvskimmer ved åpningen og koster kun kr.399,- (kommer på nett etterhvert, kan bestilles på mail)

Buksen under av fra JustR med de fineste detaljer! Elsker når klærne har et bestemt uttrykk, et særpreg og ikke som hos "naboen". 

Idag har jeg kost meg på jobb. Fikset opp litt, kost meg med hyggelige kunder og pakket julegaver. Vi er allerede nå utsolgt for en del og vi er ikke i desember enda. Anbefaler dere alle å få unna julegaver og julepynt nå så man får det man virkleig vil ha. 
Husk: Vareutvslget er best nå hos de fleste:)

Ønsker deg en fantastisk julehelg!
Vi må ha noe julemat i helgen kjenner jeg. Ja det må vi:)


Ut på vift!

Hei igjen!
Da har denne dama vært ute på vift. Turen til Amsterdam var helt fantastisk!
Tross i at jeg måtte stå opp midt på natta for å kjøre til flyplassen ble dagen en av mine beste dager. Vi tilbrakte mange timer i showrommet til Riviera Maison. Det var rom på rom med nydelige produkter, tenk at mange av disse varene kommer til oss:)
Jeg kan love dere at butikken kommer til å fylles opp av disse flotte varene og vi er i ferd med å ta butikken til nye høyder.
                Ut på tur hadde jeg med meg den beste og flotteste buksen.
Ny bukse i militærgrønn farge med gull detaljer er min favoritt, sammen med ny blazer med gulltråder. Jeg elsker klær med det lille ekstra!
Bukse  her // jakke  her // Sara Design klokke  her

Idag har jeg fått alle adventskalender-gavene i hus. Nå gjenstår det bare å pakke de inn. Tror jeg må sette på julemusikk og lage meg en kopp med jule-te en kvelde denne uken. Godt med alt som er gjort.
I tillegg hadde det vært deilig med litt julestemning, nesten så jeg ønsker meg snø.. 
Vel, den kan vente til  1.advent når jeg tenker meg om.
Har du julestemning?
Ønsker deg en fin mandagskveld!
Her er bena høyt oppe og varm kakao i koppen etter en deilig spinning time.

Klem fra 

Shine like a star!

Hei og hopp!
Tenk at uken går mot helg allerede, jeg klarer ikke helt å bli fortrolig med at det bare er mandager og fredager nesten i min uke. De andre dagene forsvinner unna!

Be a star:


Jeg har forelsket meg helt i denne genseren med knallrosa stjerne!
Ikke bare er den skikkelig tøff, men den er så myk at jeg har ikke kjent noe lignende tidligere. Den inneholder mye alpakka ull så det er nok grunnen. Kunne ønske dere kunne kjenne hvor myk den er gjennom bloggen. Men så langt har ikke teknologien kommet:)
Mannen kom hjem tidlig idag, det er ikke ofte. Da ble det pannekake-middag laget av mann og barn, helt perfekt spør du meg. Bildene er fra tidligere idag, rett før jeg løp avgårde til ei venninne. Endelig fikk jeg klippet vekk hårtustene mine, jeg har mistet så mye hår etter svangerskap, fødsel og amming. Det var bare noen tynne lengder igjen. Deilig med en forandring og litt selvpleie:)
I ettermiddag lagde jeg eple-crisp siden vi har fått så mye epler. Nå er den ferdig og vi skal kose oss, bare jeg og mannen.

Ønsker deg en super torsdag!

Husk at det er 20% fredag og lørdag på nesten hele butikken i Åmot!
Kjøp julegaver nå:)

Genser finner du  HER

It`s Saturday, you should Sparkle!

Hurra for Lørdag!
Lite som minner om sparkling og champagne her i heimen ikveld, bortsett fra min nye genser:)
For de som har kjenner meg eller har fulgt meg en stund her inne, vet at jeg elsker glitter, strass og det som skinner. Det er vel noe med "Diamonds are a girls best friend".
Denne helgen har vi hatt høstdager i butikken.
Jeg har selv vært på jobb også, o g det gir meg så mye!
Siden jeg nå er i mammapermisjon får jeg ikke gjort så mye av det morsomme ved butikkdrift, nemlig det å hjelpe kunder og være i butikken. Jeg sitter mye med nettbutikken, mail, tall, bestillinger og regnskap. Så noen slike dager som vi har hatt nå gir meg masse ny giv til å stå på videre. Butikken har vært fylt med masse trivelige shopping-glade kunder. Klær og interiør har blitt revet ut av hyllene og kaffekroken inne og terassen ute har vært fylt med kaffekunder. Vår "bakerinne" leverte en fantastisk god sjokoladekake til disse høstdagene, og den fikk ben å gå på. Ble en snakkis blant kundene faktisk:)
Tusen takk til alle som har tatt turen innom oss denne helgen og ellers!
Veldig mange av dere er så flinke til å skryte av mine ansatte, hvor flott butikken er, så mye fint vi har, hvor mye inspirasjon dere får, hvor god kaffen og kakene er...
Er det rart jeg blir stolt av butikken min?!
Ja, for det er lov å være litt hønemor når man får så mye skryt av "babyen" sin.
Ikveld er bena høyt, pepsimax i glasset og pizzaen med min kjæres fantastiske kjøttboller fortært. 
Vi har sett på skal vi danse, vår 5-årings favoritt (og mammaens:)
Herlig lørdag!
Sparkling genser// HER, Støvletter//Drømmeverden interiør, Armbånd//DRømmeverden interiør, Veske//Christian Dior

Har du noen spennende planer denne helgen?
Have a sparkling weekend!


Sweet as candy!

Happy Monday!
Håper dere har hatt en fin start på uken?
Koselig besøk av ei venninne startet uken her i huset, koselig å skravle litt igjen. Det blir dessverre altfor lite tid til venninner, den som hadde hatt noen ekstra timer i døgnet.
Til helga er det bryllupsfest, gleder meg til å skravle med alle jentene igjen!
Etter lunsj fartet jeg ned i butikken. Siste rest fra gamlebutikken ble flyttet på lørdagskvelden, det skaper rot på det nye lageret. Jeg elsker orden og oversikt, blir stresset av rot og null oversikt. Jeg har fått opp kontoret mitt i butikken og organisert lageret. *klapp på skulder*
Jeg rett og slett elsker min baggy corall-fargede Bukse !!
Med nytt skjerf og et gammelt sølv-belte fra London ble det en ny outfit.
Skjerf, bukse og armbånd fra Drømmeverden interiør.
Mer nytt corall er blitt med meg hjem, så følg med!
 
Krysser fingrene for SOOOOL
 

Let's do it!

Hei Tirsdagkveld!
Dagen i dag startet kl.06 da lille solstråle lå i sengen sin og "skravlet". Fantastisk å høre på, selv om øynene egentlig ikke ville åpne seg. Siden har dagen gått i ett.
Egentlig veldig deilig å ha fått unna mange gjøremål før kl.10!
En av tingene på agendaen i dag var å bli intervjuet ift flyttingen av butikken min. Riktignok var det bare lokale TV, men det er fortsatt "ut av komfort-sonen" opplevelse.
Men all reklame er god reklame, så da får man bare hoppe i det med begge bena!
Har ikke vi fått inn den fresheste buksen i butikken?
Jeg har forelsket meg helt i corall denne sesongen, og denne buksen er intet unntak.
Blå himmel, solen varmer og stadig vekk sniker det seg litt sommerklær inn i garderoben min, rart det der altså:)
Alle klærne, vesken, skjerfen og skoene er fra Drømmeverden interiør.
 
 
Nå er det nattinatt:)