hits

putedilla

The sky is BLUE!


God morgen fredag! Eller formiddag blir vel det mest riktige. Men ferie er ferie.. Jeg vil bare innom for å vise dere noen bilder av de fineste putene jeg vet om. Denne deilige himmelblå fargen får jeg aldri nok av! Bildene er fra en leilighet vi stylet for salg. Og sjekk den fine sofaen fra Ikea med lysblått trekk a dere. Ønsker meg til campingen:)

Putene kan du nå få 30% på i vår nettbutikk HER.

Resten av gjengen står og tripper her. Vi skal fiske krabber i havna. Moro for unga og koselig for de voksne. 

Fin fin fredag til deg og dine!
 

Akkurat slik det skal være!!


Fredagen er her og den er så velkommen! I skrivende stund sitter jeg i sofaen på kjøkkenet og venter på at pizzaen skal bli klar. Hjemmelaget pizza er så godt! Og mannen lager verdens beste kjøttboller til topping, proppfull av hvitløk. Nam! Kanskje ikke det beste med tanke på at det er arbeidsdag for meg imorgen. Pytt pytt.

Kjøkkenet har fått en skikkelig touch av blått nå. Puter, pledd, telysholdere og blått service fra Greengate i hyllene. Jeg er blitt veldig glad i miksen med treverk, lin, blått og sølv. Røft og klassisk sammen. Kjøkkenet vårt er hvitt både når det kommer til innredning og vegger så litt farger gjør seg veldig her inne. 

Pute Paisley // Pute mønstret // Pute denim // Pledd
 

Nå lukter det nydelig og pizzaen kaller. Gleder meg til mat i magen, og et glass rødt til.

Nyt fredag kjære dere!

- CORALL og lysere tider-


Finnes det noe bedre enn de lyse dagene vi er så heldig å få nå? Jeg kjenner at energien stiger nå som lyset er her fra morgen til ettermiddag/kveld. Vi har mange store vinduer i stuen vår som gjør at rommet fylles med deilig dagslys. Ekstra godt å ta bilder når det er slikt lys. Jeg knipset noen bilder i helgen av spisestuen. Slik ser det ikke ut nå lenger. Fargen på veggen er nå mørkere og spisetuen er nå flyttet. På denne plassen ved vinduene står nå sofagruppen vår. Jeg elsker å sitte ved lyset♥

Jeg rett og slett ELSKER fargen rosa og corall! Min nye blomstrete pute i corall er en stor favoritt som jeg har ventet på. Da jeg så den på interiørmessa kjente jeg at den måtte bare bli en del av min putesamling. De lekre corall putene i velvet er også nye. Sammen med dekkebrikkene mine og kvistene med rosa blomster ble det helt komplett. Vår i stua♥


// Corall Pute// Blomstret corall Pute // Dekkebrikker // RM vase // 
 

Nyt Lille Lørdag videre! Siste kvelden alene denne uken så jeg skal snurre en skikkelig jentefilm♥

-Pink Bow Pillow-


God kveld tirsdag♥ De som har fulgt meg lenge vet at min store svakhet er ROSA. Jeg ble overlykkelig da jeg fikk vite at dette er årets farge. Woho! Det var tydelig å se på interiørmessa også, de fleste leverandørene hadde noe rosa i din kolleksjon. Jeg lover dere mye rosa fremover, itillegg til andre farger selvfølgelig. ikke alle liker rosa, men jeg ELSKER rosa. Spesielt litt dusty rosa som glir rett inn sammen med grått, lin og drivved♥

Her hjemme i Drømmeverden hjemmet har jeg fått sneket inn noen rosa detaljer. Siden vi skriver februar så er jeg ikke helt klar for de helt klare fargene. Pudder-skalaen er perfekt på denne årstiden. Noen nye puter, lys og blomster er alt som skal til for å skape litt vår i hjemmet. Og dere, SE den søte sløyfe puten da! Det gjør seg med forskjellige kvaliteter og former på putene. Jeg blander gjerne pels, strikk, lin, velour og mønster. 

Liker du Rosa?(Annonselenker) Sløyfe pute-RM // Strikkepute rosa-RM // Cambon beige pute-RM// 

 

Nå skal jeg slenge meg ned i sofaen blandt alle putene♥

 

-Shades of blue-

God tirsdag til dere♥

Idag har jeg gjort noe veldig spennende på jobb! Jeg har blitt intervjuet om min historie og veien til Drømmeverden. Det skal brukes til noe gøy, jeg skal fortelle og vise mer senere. Jeg er så takknemlig for tiden. Det er så gøy når man får igjen for all svette, tårer og bekymringer man har ofret. Idag satte jeg meg ned å tenkte gjennom de 4 siste årene av mitt liv. Det har skjedd så mye! Nytt hus, et barn til, egen butikk, frieri, nye bekjentskaper, nye høyder er nådd? Ja, 4 innholdsrike år har det blitt siden jeg startet gårdsbutikken hjemme, og mye jobb. Mange kunder besøker butikken min, til og med langveisfra, og mange handler hos oss på nettbutikken. Vi pakker ut og pakker ned varer som aldri før. Tusen tusen takk for at dere følger meg og mitt, besøker butikken/nettbutikken, leser bloggen, lar dere bli inspirert og kommer med så mange hyggelige kommentarer.

Så mye positivt som skjer for tiden, tross i en idiotisk (!) rygg. Jeg kan love dere at det hjelper at livet smiler når man føler seg crap. Neste uke drar jeg en tur til Amsterdam og om 3 uker skal jeg og min kjære til London. Hurra for livet♥ og de blå nyansene. Jeg tviholder på blåtoner på kjøkken bittelitt til. Noen nye puter måtte jeg bare ha i samlingen min. Lyseblå og midnight blue velvet. Det passet så utrolig fint sammen med den blomstrete puten, og den blå løperen på bordet. Det skal ikke så mye til før man skaper en stemning. Tekstiler er min favoritt å innrede med♥

Lyseblå pute// Midnightblue pute// blomstrete pute// lyseblå løper// Rottingbrikker-RM// sølv lysestaker-RM


Jeg fikk julegardinene mine idag, herremin så fine! Så til dere som har forhåndbestilt juletekstilene-> de er allerede på vei til deg:) Vurderer å prøve-henge-de-opp imorgen, hva tror dere? Vil dere se?

Håper livet smiler til deg♥

Klem fra Margit

-Pudderrosa husmorferie-

God Søndag kjære lesere!

For mange er høstferien igang. Kanskje er dere på fjellet og koser dere? Våre to søte små har jeg akkurat vinket avsted til fjells. De skal kose seg der noen dager mens jeg og mannen jobber. Så blir det fjelltur på oss mot helgen:) Da skal vi gjøre istand vårt krypinn. Alt er bedre enn ingenting:)

Huset er så stille uten barna. Jeg er veldig sjelden alene hjemme uten de. Nå kan jeg faktisk høre kjølehjørnet dure, gud for en irriterende lyd! Jeg har slengt meg ned på sofaen med en kaffekopp, det gjelder å nyte og gjøre ting jeg ikke får gjort ellers nå. Idag var sofaen veldig god, det merkes på kroppen at det har vært full rulle i 6dager. Denne uken blir ikke noe mindre stress, selv om barna er på ferie. Jeg har en to-do liste både hjemme og på jobb. Det skal bli godt å krysse av! Prosjektet vårt på jobb nærmer seg ferdig, dere skal få vite om kort tid hva det er:)

Pudderrosa har inntatt sofakroken. Jeg ELSKER rosa!


Pudderrosa pute // Menton fat RM// serviettholder RM // Linpute // Linløper 

Nå skal jeg hoppe i treningstøyet og komme meg ut på løpetur. Ukens 6 og siste treningsøkt. Det er deilig å være så godt igang. Kanskje du skal trene idag også? Det skal bli godt å klarne opp hodet litt før jeg har noen timer med kontorarbeid foran meg. Ikveld blir det date med mannen♥

Perfekt søndag♥

Klem fra Margit

 

Something Blue..

Something old, something new,
Something borrowed, something blue,
And a silver sixpence in her shoe

God Morgen Tirsdag!
Håper uken har startet bra. Mange har kanskje startet med ferie nå?
Fellesferien er godt igang, herlig. Det er så koselig at så mange av dere vil besøke Drømmeverden nå i ferien, mange kommer til og med langveis fra. Mange leser bloggen, og følger butikken på facebook. Det er ekstra hyggelig når dere slår av en prat:) Tusen takk!

Igår gikk dagen i ett fra morgen til kveld. Masse shoppelystne kunder både på nett og i butikken gjorde at arbeidsdagen gikk unna på 1-2-3. Jeg elsker jobben min!
Takket være dere kan jeg jobbe med det jeg elsker.
Nå har jeg og vesla vært ute på en tidlig løpetur, deilig start på dagen. Litt mat i magen nå så er jeg klar for å erobre dagen.

Litt mørkeblått har flyttet inn i stuen. 
Sammen med corall, hvitt og beige ble det en perfekt miks. 
Den nye puta med blomster passet så bra sammen med corall, som fortsatt er en innertier hos meg:)
Puten med blomster finnes her og mørkeblå volangpute her

Husk å titte innom nettbutikken eller butikken for salget som startet igår med et brak. Fortsatt noen godbiter igjen selvom mye gikk igår.

Nå er vesla klar for frokost så jeg får runde av her før hun får dilla:)

God tirsdag fra

Litt Glam i hverdag!

Hei Torsdagkveld!
Siste dagen før vi kan skrive helg, og denne gangen er det igjen langhelg. Skal bli deilig med pinse og fri med mine kjære. Skal du gjøre noe spennende i pinsen?
Vel, det er svært lite glam i min hverdag. Den består stort sett av rydding, oppvask, klesvask, og bleieskift. På jobb er det mye papirarbeid, fikse ting, vasking, PAPPESKER og pakking av varer. Helt perfekt i mine øyne:)
Men som mange av dere har fått med dere her inne så ELSKER jeg bling bling og det lille ekstra. Enten det er klær med den ekstra lille touchen eller interiør. Jeg elsker å blande grove tekstiler, drivved og rotting sammen med sølv, glass og bling bling! Det røffe møter det fine. Det vil veie opp for og utfylle hverandre. Akkurat som kjærlighet!

            


Jeg liker så godt kombinasjonen jeg har på kjøkkenet nå. Det røffe og grove bordet fra Riviera Maison (kan bestilles i Drømmeverden) sammen med alle de fine detaljene i sølv på bordet. I hjemmet vårt kjører jeg en fargeskala som er ganske dus og går i skalaen hvit, lin, lysegrått. Dette gir meg en fin mulighet til å bytte ut noen puter og detaljer for å skape et "nytt interiør".
En ny pute med sølv paljetter har fått plass i diningsofaen sammen med de mørkerosa putene som er en sommerfavoritt hos meg. Puten finnes  her.
Så du den store fine lykta? Ikke bare er den fin å se på, men den er så brukervennlig også. Den er i rustfritt stål og kan brukes i all slags vær. Min skal ut etterhvert, det er helt sikkert. Tro den skal få pryde utesalongen vår, eller kanskje inngangspartiet. Planen var å ta den ut idag, men når det øser ned så fristet det lite. Da får den pryde bordet inne litt til:)
Lykten finnes  her


           

Rosa puter  her 
Champagne kjøler  her

Jeg får vie litt tid til mannen som har kommet hjem etter endt arbeidsuke borte. Han serverte meg akkurat et glass med rødt, DET kaller jeg litt glam i hverdagen det!
Imorgen er det siste arbeidsdag før pinsehelg. Gleder meg!

Imorgen stikker jeg innom med noen fine outfit bilder!

Zic Zac

Håper uken har startet bra?
Jeg stod opp tidlig og startet dagen med en treningsøkt, svette skikkelig igang uken. Deretter ble det en skikkelig effektiv arbeidsdag. Elsker å gå hjem fra jobb og føle at dagen har vært effektiv, hyggelig og produktiv!
Husker dere jeg nevnte at det skulle ryddes og kastes på lørdag, med hjelp fra en gjeng unggutter. Vel, kort fortalt så kom aldri de så idag tok jeg saken i egne hender. Bokstavelig talt!
Vi har idag bært, kastet, ryddet og sjauet. Jeg har noen spennende prosjekter og ideer på gang i butikken så da er det bare å stå på. Og jeg har sagt det før: skal man ha noe gjort må man gjøre det selv!
Fy så sliten jeg var da dagen var over, kjente meg helt tom...nesten så jeg gikk i zic zac.
Apropo zic zac. 
Moro at dere også likte denne puten, min nye favoritt på kjøkkenet. Ingen tvil om at slike puter er skikkelig i vinden for tiden. Det skjønner jeg godt for de liver sånn opp en ellers så basic putesamling.
Ekstra moro synes jeg det var å se at en annen interiørblogger har stylet sin spisestue idag veldig likt som min. Bl.a med zic zac pute, mørkeblått, dobbel etasjefat og dekkebrikker. Min visjon med bloggen er jo å inspirere andre, så dette var gøy!
Vi er godt igang med å style og lage litt ekstra ute på terrassen utenfor butikken. Allerede i noen uker nå har bordene vært flittig brukt, koselig å ha kaffegjester. Enda flere sittegrupper, bord og stoler settes opp nå utover. Alle skal få en plass:)
Til kaffen kan du nyte deilig bakst fra Anne Kat. Hun er fortsatt med i Hele Norge Baker, nå er det kun 5(!) stykker igjen, og hun gjør det så bra. Spennende!
Nå skal jeg hente meg en kopp tea og fortsette kveldsjobbingen.

Nyt kvelden:)

Han forlot meg...

Ja, da sitter jeg her alene. 
Jeg er vant til å være alene, men helgen er ekstra koselig for da er mannen hjemme.
Men nå har han forlatt meg til fordel for a Olga.
Hun er av en eldre årgang, faktisk 73-modell. Bakpartiet hennes er sunket godt nedpå og hoftene er runde og brede. Hun er kritthvit, litt av ei kruttønne med ekstra krefter og høylytt.
Jeg er ikke lenger bare gressenke, men også rallyenke.
Mannen er i sluttfasen på byggingen av en MK1´er og jobber på for å bli ferdig. 
        
  Etasjefat og  champagnekjøler fra Riviera Maison// Drømmeverden

Jeg skal ærlig innrømme at jeg sturer ikke.
Her sitter jeg med hjemmebakt knekkebrød, deilig ost, rødvin og gullrekka på TV.
Vet å kose meg når jeg:)
Jeg klarer ikke å flytte det mørkeblå ut.....ikke enda. 
Pasteller, spesielt lyserosa, kommer kjenner jeg meg selv rett. 
Men nå har jeg piffet det blå opp med en skikkelig fin pute, eller to faktisk. 
Puten med zic zac mønster er så fin og gjør så mye ut av seg. Og en mørkeblå pute med volang effekt fikk bli med hjem.
Hva synes du?
Pute m volang //  Pute zic zac //   Sølv lysestake //  dekkebrikke //  -Drømmeverden

Fredag og helgen er kikket igang.
Jeg synes det akkurat var mandag og nå er ukens beste dag snart over. En hel ubrukt helg ligger forann oss, og den skal nytes.

GOD HELG kjære lesere!
Imorgen skal vi en tur på hagemessen i Lillestrøm. Vi har jo en hage som ikke er helt ferdig. Håper på masse inspirasjon. Og kamera er med selvfølgelig.

Skikkelig høstmys!

God høstkveld!
Ingen tvil om at høsten er ordentlig igang. Ja, faktisk er den kommet så langt at vi kanskje får snø snart. Personlig synes jeg snøen kan vente en stund til, da blir ikke vinteren så lang.
Det beste med høsten er at den gir meg en deilig følelse av innekos.
Jeg får en trang til å fylle hjemmet med saueskinn, puter, pledd, kongler og lys.
 
Jeg liker å fylle interiøret med lyng og matchende puter om høsten.
 Endelig kom de nydelige fløyelsputene i lilla og birdcage putene. Jeg går alltid og venter og venter på nyhetene etter innkjøp, det kommer aldri fort nok:) Ofte har jeg plassert nyheten i hjemmet mitt for lengst, i hodet ihvertfall.
Her om dagen flyttet jeg om i stuen. Tidligere hadde vi sofaene på hver side av det midterste vinduet, men jeg savnet å ha en kosekrok. Flyttet skjenken bak sofaen og fikk en sofa inntil veggen. Tenker å henge bilder på den kjedelige veggen. I kroken foran skjenken har vesla en lekekrok. 
Det har fungert greit helt til igår, da fikk hun opp den ene skuffen på skjenken og rotet ut alt...
Så vi får se!
Idag pakket jeg bilen full av tomflasker, glass, metall og papp. Er det mulig å ha så mye søppel?
Jeg har tenkt en stund på at spiskammerset måtte tømmes...det er bare det å få gjort det. Men idag kom lysten og da var det vare å smi mens jernet var varmt!
Etterpå var jeg så fornøyd, lykkefølelse altså.
(at jeg ikke gjorde det før)
interiørliste: 
lykter på fatet

Nyt høstkvelden kjære leser!
jeg skal prøve å få pusen vår til dyrlegen nå, og han er ikke glad i å kjøre bil...


Ukens podukt: Basic Puter!God Morgen!

Titter innom til dere lesere med en liten nyhet.
Jeg kommer til å kjøre ukens produkt innimellom, kanksje hver uke om det blir poppis. 
Ingen hemmelighet at jeg elsker puter! Jo flere jo bedre:)
Jeg har mange puter i sofaene våre, lenestoler, sofaen i hallen, på stoler, i senga, i kurver....ja overalt.
Det er en enkel måte å myke opp interiøret og lage et rom cozy og lunt. Tilfører man noen puter med farge har man kjapt og enkelt fornyet rommet.
Jeg har mange basic-puter som følger meg hele året, i tillegg har jeg noen puter etter sesong og uttrykk.

Ukens produkt på nett og i butikk er basic putene fra BonDep.
Putetrekk i lin i fargene beige, grå, koksgrå, dueblå, muldvarp.
Før 299,- Nå 199,-
 Finnes  HER i nettbutikken, sammen med mange andre puter.
(bl.a pute 4 og 5 i min sofa)

Ønsker deg en fin Tirsdag, 
vi pakker bagen og er snart klare for babycamp trening:)

In the House!


Hei og hopp!
Måtte bare innom for å vise dere noe som akkurat kom inn i butikk.
Nå bugner butikken av så mange fine puter, ja rett og slett en liten putehimmel.
Se de deilige putene i lilla-toner! 
Jeg må sikre meg noen, disse har jeg ventet lenge på og gledet meg til.

En serie med puter i blått er også kommet i hus. Hadde jeg fortsatt hatt slagbenken på kjøkkenet hadde jeg garantert kjørt blåtoner på kjøkkenet. Jeg venter på nye kjøkkenmøbler, kan de bare komme snart nå. Det er så mye fint i butikken nå at jeg blir helt vill, rart jeg ELSKER jobben min. 
Flere med putedille?

            

Nå skal nettbutikken jobbes med. Jeg endrer en del der inne, nye varer kommer ut og den skal bli enda bedre! Husk gratis frakt t.o.m imorgen onsdag. 

En fantastisk fin lampe fra Halvor Bakke er kommet inn, desverre  er ikke bildet bra nok. Denne er kjempestor og vakker!

Noen som har begynt å tenke på jul og julegaver?
Det skal jeg for det er nå butikkene har best utvalg fremover. I desember kan mye være utsolgt.

Koser meg under pleddet, med en kopp tea og nettbutikk-jobb. Perfekt tirsdag!
Håper du også nyter kvelden.


Madame Rabbit

God aften fra arbeidsplassen!

For en deilig dag. Etter en deilig morgen dro jeg og minstefrøkna på babycamp, trening for mor med barn som jeg har på Gym2000. Etter treningen er det kaffe, frukt og skravling med de andre mammaene, utrolig deilig og koselig på en gang:)
Fast etter treningen er en tur innom butikken min. Jeg har alltid ting som må hentes, leveres og fikses. Godt å få ting unna:)
Etter en snakk med mine ansatte har vi klekket ut noen flere smarte ideer, ting som må gjøres nå fremover og enda mer ommøblering. Herregud, for en flott arbeidsplass jeg har!
Vel hjemme var det bare å sette ideene til livs, elsker produktive dager.
Det kjipe med egen bedrift er uærlige mennesker, spesielt de som ikke skjønner forskjell på ditt og mitt. Noen har STJÅLET et par navy Mou sko str.38 fra butikken. 
Tenk å være så smålig??
Dette er veldig populære sko som kjendisene har tatt til sitt hjerte, både i inn og utland. De er kjempevarme og koster 1899,- 
Jeg kan skjønne at det er fristende å eie et slikt par sko, men har du ikke mulighet til å kjøpe de så ikke stjel fra andre. Jeg jobber hardt (til tider altfor mye) for å drive en butikk i dagens tøffe marked, og er faktisk avhengig av inntektene for å kunne overleve. Takket være DEG har jeg tapt mye penger.
Jeg har ganske sikre kilder på hvem det kan være, så hvis du ikke ønsker å bli anmeldt bør du gjøre opp for deg. For ja, jeg kommer til å anmelde alle tyverier i min butikk for jeg har ingen tolleranse for dette!
Vel, det var dagens tale:)
Miss Rabbit har flyttet inn, er hun ikke fin?
Jeg har "høstet" opp litt i hallen. Deilig å få litt jordfarger inn. 
Rabbit pute  HER og effect pute  HER
Pernille kom akkurat når jeg tar bilder i hallen og sier: "mamma, har du pyntet opp litt? Den puta der var skikkelig morsom. Ta et bilde av meg ved siden av."
Og da måtte jeg jo bare det:)


Ønsker deg en avslappende og deilig tirsdag kveld.