hits

Riviera Maison

Some XMAS inspo!


God morgen! Det nærmer seg tid for å pynte til jul. Jeg storgleder meg:) I butikken min er det masse julevarer og vi er skikkelig klare for julen 2015. Det er så mye fint, jeg må nok supplere med en del nytt i år også. Selv om vi har mange esker som fraktes ned fra loftet hvert år. Desverre er det ikke mye av det som får se dagens lys. Jeg er så dårlig på å kvitte meg med julepynt som vi ikke bruker. Mulig jeg må lukke øynene og bare få det vekk i år:)

Forrige uke var jeg på showrommet til Riviera Maison for å kjøpe inn spring/summer 2016. Jeg har tatt masse bilder, men desverre kan jeg ikke dele med dere. Altfor mange leverandører og kjeder kopierer RM over en lav sko, så kortene holder vi tett til brystet til the bitter end. Men jeg har masse bilder fra jeg var nedover denne våren. Så her kommer litt inspo på julen 2015:


Gleder du deg til julepyntingen setter inn?

Ha en fin fin onsdag♥

The Aspen House= høstmys!


God tirsdag kveld dere♥ Jeg kjenner jeg gleder meg over høsten med den crispe luften, friske fargene på trærne og litt rim på bakken på morningen. Ja, jeg småfryser når jeg går ut døren tidlig på morgenen, men det er litt kos også. Nå er det helt greit å kubbe seg til inne med tente lys, masse puter, pledd, skinn og noe varmt i koppen. Om kort tid blir det mer rim på trærne, det er noe av det vakreste som finnes! Men jeg er ikke helt klar for snø enda.

The Aspen House serien fra Riviera Maison traff meg rett i hjertet. Det er skikkelig høst og vinter for meg! Lekre lykter i tre og sølv, brun-beige tekstiler, pels, og kos. En skikkelig Cottage stil. Jeg får lyst til å slå meg ned her og nyte en varm kakao med masse krem. Tulle pelspleddet rundt meg og bare nyte. DET er høsten for meg♥


Bildene tok jeg på showrommet til Riviera Maison da jeg var der på innkjøp i April. Endelig er dette å finne i Drømmeverden, nå har jeg ventet lenge. Finner du noe du liker også? Og dere, jeg skal til Nederland igjen om et par uker. Da er det innkjøp av vår/sommer 16.

Nå venter et webinar før jeg skal treffe puta. Mini sov dårlig i ntt så jeg sitter her og gjesper:)

 

-Riviera Maison summerlook-

Dagen idag bare forsvant i en rasende fart, slik som de fleste dager. Trening, jobb og tilslutt feiring med store og små. Et etterpålag litt på sparket med gode venner er så utrolig koselig, men devserre altfor sjeldent. Ungene lekte så fint og vi voksne skravlet. Godt å bli kvitt litt kaker, det blir alltid så mye igjen.

Vet dere nå pakker vi ut de lekreste nyheter fra Riviera Maison. Vi snakker pasteller, skjell, sommer og sol. Og serien med acryl produkter som vinglass, boller, lemonadeglass, drikkeglass og champagnekjøler som er supert til utebruk eller på camping, i båten, på hytta. Ikke bare er det praktisk, men også fint. Til å være plast. Alt det nye kommer på løpende bånd ut i nettbutikken og butikken. Jeg ELSKER Riviera Maison.

Bildene tatt i Amsterdam får snakke for seg:)

Jeg gleder meg til å fylle posene og style her hjemme, gled dere:)

Nå må denne kroppen lades. Ny dag med jobb og utpakking imorgen. Hurra!

 

-Ut på tur-

God formiddag! Nå er jeg så uthvilt. Jeg sovnet med PC i fanget og halvveis ut i Orange is the new black episoden. Plutselig bråvåknet jeg av at det hørtes ut som at noen var inne på badet her. Helt i ørska stod jeg opp for å sjekke. Da skjønte jeg at det ikke var her, men på naborommet. Og jeg som trodde det ikke var noe naborom. Nachspiel nå, tenkte jeg? Uff?. Først hørtes det ut som de ommøblerte der inne før lydene gikk over til knirking og en jevn donkelyd. Du skjønner? Jeg gjemte hodet ned i puta og prøvde å sove. De ga seg ikke med det første for å si det sånn. Tilslutt sovnet jeg gudskjelov. 

Jeg våknet tidlig og spente på meg løpeskoene. Det er så mange fine hager og hus her. Jeg blir så inspirerte. Forresten! Jeg har delt noen på snap: drommeverden. Staksferdig med litt jobb, Amsterdam by venter. Denne gangen er kamera med. Deler bilder med dere senere, vakker by!

Noen sneak peak bilder fra showrommet til Riviera Maison. Der er det høst. Gleder meg til jordfarger, pels, rotting, lin, levende lys og masse masse fine nyheter♥ Men for all den, først skal vi prise sommeren. Nå er jeg klar for rosa rosa rosa og pasteller. Hva med deg?

Margitklem♥-Black Friday Night-

God kveld vakre lesere♥

Det siste døgnet har jeg jobbet utrolig mye så da blir desverre bloggen litt tilsidesatt. Men nå er masse viktig arbeid gjort og krysset av på lista. Lykke! Og idag pyntet vi juletreet i butikken. Sånn Riviera Maison style♥ Akkurat slik jeg liker.

Mye av julevarene har allerede fått nye eiere. Godsakene løper rett og slett ut av butikken. Det gjør meg så glad, stolt og fornøyd. Julegaver pakkes inn på løpende bånd og esker flyr avgårde med posten. Butikken bugner av varer, men nå er jeg nesten redd den er tom før jul. Skulle den være tom til jul så skal jeg ihvertfall ikke klage for vareopptelling må være noe av det kjedeligste med hele butikkdriften.

Ikke vent med julegavene, det er nå butikkene bugner av varer. Vi kicker igang juleshoppingen med Black Friday Night! Shop til you drop fra nå og ut lørdag. 20% på nesten hele nettbutikken. (gjelder for de som benytter seg av fraktmetode: fast frakt i Norge) Det er vel ikke så dumt? Ta en titt i nettbutikken her. 

Bruk rabattkode: blackfridayJeg har knipset noen bilder jeg skal vise dere imorgen. Så drop innom:)

Klem fra Margit

Tid for kjøkkenkos!

God morgen!

Gårdsdagen var en spennende dag. Jeg gikk fra innkjøp til innkjøp. Allerede neste uke vil vi få varer fra en ny interiør-leverandør. Noen varer butikken ikke har fra før. Det er med stor glede jeg ønsker dette velkommen:) Jeg skal avsløre iløpet av helgen til dere.

Butikken har mye varer fra Riviera Maison nå og flere paller er også på vei fra Nederland. Ikke rart dette er min favoritt, de har produkter til alle og enhver og til alle husets rom. Vi oppgraderer kjøkkenavdelingen i butikken for tiden. Mye er kommet og mer er på vei. Nå når høsten herjer ute er det ekstra kos å stelle på kjøkkenet. Desverre har jeg ikke så god tid til dette på hverdager, men elsker å kokkelere i helgene. Gjerne sammen med de små♥ Hvorfor ikke gjøre det i skikkelig Riviera Maison style?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg utfordrer deg til å ta kjøkkentjenesten denne helgen. Lag noe godt til deg selv og de du er glad i:)

 

God helg!

Margit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 måneder igjen til jul!

Hei og hopp!

Vet du hvilken dato det er idag? Jo, 24.september. Det vil si at det er 3 måneder igjen til jul! Jeg elsker julen og har allerde planlagt den en stund. Som butikkeier må vi være tidlig ute med å planlegge julen. Det er vår beste tid omsetningsmessig så da gjelder det å ha nok varer, og ikke minst riktige varer. Julevarene er stort sett bestilt for min del. Godt å slippe det midt oppi alt det andre.

 

I juni var jeg en tur i Nederland for å shoppe inn høst og jul fra Riviera Maison. Jeg besvimte nesten av alle de fine utstillingene. Tenk å få et snev av julestmning i juni da dere! Her kommer et knippe av bilder jeg tok på showrommet. Jeg lar de tale for seg. 

Rart jeg gleder meg?

Dette kommer til å bli den beste høsten og ikke minst julen i Drømmeverden. Jeg har de beste leverandørene med på laget! Jeg kan love en ting: her skal det bugne og butikken skal skinne:)

 

Imorgen drar jeg inn til Oslo for innkjøp. Siste klesinnkjøp for vår/sommer for denne gang, denne gangen skal jeg til Timo. En av mine favoritter♥ Etterpå går turen til en helt ny interiør leverandør som jeg er så glad for at skal bli en del av Drømmeverden. Dere kommer til å elske det!  Bilder kommer en av dagene tenker jeg:)

 

Nyt lille lørdag dere!

Margit

 

 

På Vei!

Hei fra sofakroken!
Denne helgen er så hjertelig velkommen. En uke med mye nytt og mange inntrykk går mot slutten og det skal bli godt å bremse ned litt. Og bare nyte.
Nyte familien min og at høsten er skikkelig på vei. Eller er den her alt? 
Ingen tvil om at denne uken har temperaturen fornadret seg. Skikkelig kaldt på kveldene og morningene. 

Jeg er veldig glad i høsten. Nå kan vi med god samvittighet krype opp i sofaen blant mange puter med et deilig pledd, en kopp med noe varmt og kanskje en god bok. For ikke å glemme levende lys! 
Jeg teller 22 tente lys nå, og det bare i stuen… 
Interiøret om høsten synes jeg er noe eget. Jeg elsker jo alt som går i lin og jordfarger, dette kommer skikkelig til rette nå. Sammen med drivved, rotting, saueskinn og lyng får dere min stil. Eller Drømmeverden stilen!

Min favoritt leverandør i butikken er Riviera Maison, noe jeg vet jeg ikke er alene om å synes. Eller hva? Disse varene flyr ut av butikk så det er ikke tvil om at dere også har trykket dette til deres bryst. Ikke bare har de utrolig mye fint, men man ser og merker at alt er så ordentlig og gjennomført. For ikke å snakke om klassisk. Rottingbrettet mitt fra RM er 6år gammelt, og jeg bruker det hele året rundt. Det kommer nå inn igjen til Drømmeverden. Tidlig neste uke kommer det endelig masse deilige produkter  fra RM, gleder meg:)Noen av de basic varene som kommer inn igjen er Something Else vasen, kitchen roll holder, rectangular rottingkurv (som jeg bruker inne i grua), rottingfat, champagnekjøler på stett, stort etasjefat i sølv, RM hurricane, rotting brikker….og i det hele tatt:)
Jeg legger det ut i nettbutikken nå, så pass på å sikre deg godbitene. Klikk  HER 

God Fredagskveld og helg mine lesere!

Throwback Thursday!

God Torsdagskveld!
Da er vi igang med sommerstart i butikken. Masse folk og liv, slikt kan man like. Gleder meg allerede til en lang dag på jobb imorgen. For de som ikke har fått det med seg så har vi Ta 3 betal for 2 på klær og sko i butikken denne helgen.
DET kan være verdt å få med seg:)

Idag var det sommeravslutning i barnehagen for snart skolefrøkna mi..
Vi skal forlate det trygge og bevege oss ut i det ukjente. Spennende og skummelt på en gang!
Vemodig for mammaen når hun fikk dikt og rose. Hun var stolt som en hane.

Tenk om en uke reiser jeg til Nederland. Besøk hos Rivera Maison sitt showroom venter. Der skal jeg kjøpe inn høst og jul. Det er nesten litt sånn klype seg i armen følelse. Jeg har i flere år elsket julekolleksjonen til R.M. Ingen over og ingen ved siden av. I år blir det å finne i Drømmeverden. Ja, det er rett og slett Drømmeverden det!
Jeg mimrer og slenger med noen bilder fra turen jeg hadde ned i November, kjøpte inn vår og sommer. 


Min favoritt innen interiør er Rivera Maison!
Hvilken er din favoritt?

Nyheter på plass!

Oh Happy Day!

Har starten på uken vært fin?
Jeg hadde en tregere start på uken enn vanlig. Et eller annet gjorde at klokken fløy mye fortere denne morgenen enn vanlig. Jeg klarte nesten ikke henge med. 
Deretter fløy mandagen bare avsted på jobb. Innimellom kunder fikk jeg fikset noen få ting, men ikke på langnær så mye som stod på min to-do liste. Godt det er en ny dag imorgen!
Masse fine nyheter og populære basisvarer fra Riviera Maison er endelig på lager igjen. Ingenting kan måle seg med Riviera Maison, min absolutte favoritt. God kvalitet til en grei pris. Varene er alltid i fine farger, utførelse og klassiske. Utrolig stolt at Drømmeverden er forhandler!
Finnes allerede  her

Imorgen står det styling på kalenderen her hjemme, nyheter skal opp og frem.
Vi blogges!


Orden på benken

For en herlig vinterdag det har vært idag!
Med solskinn, fin temperatur og glade barn ble det aking. Etter en god formiddag ute var det greit å nyte resten av dagen inne. Uten noen store planer eller gjøremål har jeg bare tatt helt fri og kost meg sammen med familien min. Utrolig deilig, men denne kroppen blir så fort rastløs...
Med OL på Tv, musikk i øra og rompa på sykkelsete fikk jeg meg en god spinningøkt på Tv stua. 
Håper din lørdag har vært like fin?
Endelig kom kurven og kjøkkenrullholderen fra Riviera Maison som jeg har ventet på siden jeg var i Nederland i november. Kurven brukes her til oppvasksåpe og håndsåpe fra Greengate, som forøvrig kommer inn i butikken igjen om noen dager. Kjøkkenhåndkle fra Lexington ligger klar til bruk. (eller helst til pynt her i huset)
Elsker å samle ting, det virker da mer ryddig og gir meg ro:)
Og se den FLOTTE tørkerullhoderen a! 
Kurv og tørkerullholder finnes  her

Jeg får komme meg i seng og håpe to søte små kryper opp i senga til meg imorgen tidlig:)
Hurra for morsdag alle mødre!

Klem fra 

Så ble det litt mer cosy


TGIF!
For et vær vi har hatt idag. 
Snøflak store som katter dalte ned fra himmelen og skapte litt av et kaos. Jeg brukte dobbel så lang tid hjem fra jobb, sporete veier, glatt, slaps og en del andre bilister på veien.
Egentlig skulle vi på fjellet denne helgen, men med slikt føre lot vi være. Vi tar ingen sjanser med verdens mest dyrebare last i bilen.
Fjelltur ble byttet ut med hjemmelaget pizza, masse stearinlys og OL åpning på TV. 
Deilig å bare lene seg tilbake og nyte. 
Som dere sikkert har fått med dere solgte vi spisebordet vi tidligere hadde på kjøkkenet. 
Inn flyttet den fineste skatten fra Rivera Maison!
Og det beste av alt: bordet har 2stk ileggsplater så det kan bli 1meter lenger ved behov. Det har jeg sett etter lenge og var hovedgrunnen for at vi byttet bord nå. Siden vi har spisestue og kjøkkenbord på ett og samme sted er vi avhengig av slike muligheter. 
Selv om jeg skal ikke legge skjul på at bordet er det flotteste jeg har sett også da!
Endelig er jeg lykkelig eier av en dining sofa as well.
Slagbenken solgte jeg i høst og har savnet å ha en kosekrok på kjøkkenet. 
Ikke bare er sofaen pen å se på, men det viktigste av alt så har den ekstremt god sittekomfort. Passe fast i setet siden man skal sitte ved et bord og passe god dybde. Har testet noen som enten er for lang i setet så man ikke når bak til ryggen eller for kort så man føler at man faller ut. 
Hele familien er kjempefornøyd!
Stolene har jeg lyst til å bytte ut også, og vet akkurat hva som skal inn. 3-5 stoler i samme stil som sofaen står på ønskelista. Bare det at vi har 8 stoler og jeg synes det er synd å måtte kvitte seg med disse. Ihvertfall de gangene vi har gjester. Kanskje de kan flytte inn på låven og fungere som ekstra stoler. *tenke ut noe smart*
Nå gjenstår bare taklampe og lamper over kjøkkenøya. 
Må bare flytte litt rundt på spisegruppa og finne ut nøyaktig hvor den skal stå.

Sofaen har vi nå på lager om du også ønsker deg en slik.
Den er 205cm lang og koster 9.999,-

Bordet er bestillingsvare. 
Vi kan bestille alle møblene fra Riviera Maison. Send gjerne en mail:drommeverden@hotmail.no for info.

Nyt helgen kjære dere!
Lev Livet Lykkelig
Produktliste:
Blå dekkebrikke  her
Vase fra R.M  her
Fasett telysestaker blå og grå  her
Blå puter finnes  her

En lykkens Dag!


Hurra for Lørdag og Happy Day!
Ja, nå er det lov å juble. 
Paller med Rivièra Maison er kommet til butikken. Jeg er i ekstase!
Disse varene var verdt å vente på. For noe smykker, med små finesser og gode kvalitet.
Flere enn meg som ELSKER merket? 


Her hjemme ommøbleres det, monterer, bærer og styler. 
Gleder meg til å vise dere!:)

Masse fint fra RM ligger i  Nettbutikken

Lørdagsklem fra

Riviera Maison Nederland-tur...Del2

God fredagskveld!
Feliz Navidad...feliz navidad.. flere enn meg som kjenner at julestemningen kommer smygende?
På min ønskeliste står dette vakre juleserviset fra Riviera Maison. Dette er utsolgt ellers hadde jeg rett og slett tatt det inn til butikken. Hvitt med sølvtekst.
Håper du også sitter godt fast i sofaen eller godstolen. 
Jeg elsker fredager!
Dagen starter alltid med frokost med min lille familie på 4, fin start på helgen. Deretter drar jeg på jobb og koser meg i butikken. Deilig å ha en fast jobbedag i permisjonstiden, mens far og datter koser seg hjemme. BUtikken har idag blitt stylet, og mer varer har kommet opp og frem. 
Dagen avsluttes med god mat, the voice og etterhvert litt metime sammen med macen.
Årets jul fra RM er rosa!
Kunne ikke passet denne frua bedre. 
Sølv, hvitt, lin og rosa...herre så kult...Men SÅ uaktuelt!
Prinsessa mi på 5år hadde nok digget det, men tror mannen i huset hadde blitt ganske oppgitt:)
Kommentar fra min side her: "kan vi ikke ha sånn vanlig jul a?"
*jeg må flire litt*
En annen ting som står på min ønskeliste...faktisk helt øverst:
Dette kjempetøffe bordet med nydelige ben og to ekstra plater.
Jeg skal selge kjøkkenbordet vårt og hadde bestilt nytt, men etter altfor lang venting har jeg avbestilt det fra leverandør (ikke RM altså). Det er grenser for hvor dårlig service man godtar. 
RM har de flotteste møblene med den beste kvaliten, ingen over eller vedsiden.


        

I helgen skal min kjære få hente ned jule-eskene fra loftet. Jeg skal se gjennom hva vi har og planlegge årets julehus. Egentlig er jeg klar for å pynte, men det ville vel vært galskap... men ikke si det til noen:)

Nyt helgen sammen med de som betyr mest for deg!

Klem fra

Riviera Maison Nederland-tur...del1

God onsdag folkens!
Jeg har ikke helt landet etter turen vår til Nederland og showrommet til Riviera Maison. Så utrolig mye fint å se på showrommet og jeg har tatt masse bilder, men desverre kan jeg ikke dele så mye derfra siden mye er nyheter som kommer til våren. Og det er ikke et ukjent fenomen at mange leverandører ønsker å kopiere RM. Sånn er det å være best og først:)

Idag skal jeg dele bilder fra en 3.etg Riviera Maison store i Lagen, Nederland. 
Jeg og ass.butikksjef Marianne gikk bare rundt å sa: se der a! Oi! Å herregud! 
Ja, vi var kommet til himmelen:)
Vi var som to virrete høner så det første vi gjorde var å sette oss ned med en kopp kaffe og bare se oss rundt. Deretter tok vi etasje for etasje. Tenk at butikken min skal etterhvert nå fylles opp med deilige varer fra RM. *klype seg i armen*
Vi tok med oss masse tips hjem i bagasjen. Slike turer og besøk er gull verdt for oss som driver egen butikk. Noen ganger stamper man litt for mye i sitt eget og kjører seg fast.
Drømmeverden skal bygges om på nyåret....igjen. Nye planer ble lagt i Nederland. Men nå skinner butikken fra sin beste side fullstappet av jul og julegaver! Men med nye varer og leverandører på nyåret trenger vi å bygge om, blir bra det også. 
Bordet er dekket for jul og nyttår!
Denne lykten kommer til oss, dobbel hurricane. En av mange lykter som kommer. Dekorer den etter sesong og anledning.

Flere bilder har jeg i ermet, kommer på løpende bånd. 

Så du noe du likte?

Klem fra

På tide å avsløre!

God morning!
Jeg har allerede vært oppe mange timer allerede, for å rekke et tidlig fly.
Nå er det dags for å avsløre min store hemmelighet. Jeg er i fullstendig ekstase!
Jeg er så utrolig heldig og får bli forhandler for mitt favoritt merke.

Tamtarata!

Jepp, vi skal begynne å selge de fantastisk flotte varene til Riviera Maison.
Herregud som jeg må klype meg i armen!!!
Liker du R.M?
                     
Og hvor jeg er på vei?
Jo, nå skal jeg ned til Amsterdam på Riviera Maison sit showroom. 
Jeg er så spent at jeg snart sprekker! Vi skal få se den nye kolleksjonen for vår og sommer 2014. 
*klype meg i armen*

Vel, som du sikkert skjønner så er dette veldig stort for "lille" meg og min butikk. Den skal nå løftes 100 hakk igjen. Halleluja!
Jeg må bare rope: JAAAAAA!!!

Kamera er med, jeg må løpe til flyet:)

See ya!

Innkjøp, shopping og på ønskelista

En liten tur innom før jeg tar kvelden etter en veldig lang dag:)
Idag gikk turen inn til Oslo på innkjøp av et nytt klesmerke. Herregud så mye fint som kommer!
Klærne er klassiske, trendy, gode materialer, fin passform og fine priser.
Hva mer kan man ønske seg? 

På vei hjem stoppet vi på Sandvika, med et obligatorisk besøk hos Riviera Maison. Med en egen interiørbutikk er det ikke mye jeg shopper av interiør andre steder, men her kan jeg ikke la være.
De hyggelige damene var i full sving med å style julebutikk, jeg følte jeg kom til himmelen.
Butikken kommer til å stråle når de er ferdig, og så utrolig mye fint!!!!
Dette stjerne etasjefatet står på min ønskeliste, sett noe så vakkert?

Vi i Drømmeverden feirer gulldager denne uken og kjører derfor TA 3 BETAL FOR 2 på klær og sko.
Ønsker du samme tilbudet i nettbutikken? Legg inn en ordre på 3 plagg så går jeg inn manuelt og endrer prisen til 0,- på det rimeligste plagget. God deal?
Gjelder frem til lørdag kl.15.00

Nattaklem fra