hits

trening

På tide å ta grep?

Hei onsdag og midtuke! Hvordan går det med nyttårsforsettene? Nytt år med nye muligheter er ikke et ukjent utsagn. Eller hva med ny uke og nye muligheter. Jeg kjenner mange som starter på nytt hver mandag. På mandag skal jeg skjerpe meg, på mandag skal jeg begynne å trene, på mandag skal jeg begynne å legge meg tidligere, på mandag skal jeg legge om kostholdet.... Kjenner deg igjen? Jepp, jeg har vært der selv😅

Jeg husker så godt timen jeg hadde på Sats hver søndag. Like sliten, vondt i magen, kvalm og tung i kroppen. Hver søndag. Og jeg skal love deg at det var ikke fordi jeg hadde vært ute på byen kvelden før, men jeg hadde dykket dypt oppi godisbollen. I tilleg til en god del andre godsaker både fredag og lørdag. Det å stå foran som instruktør og trene en stor gruppe mennesker skal jeg love deg at ikke er moro med den formen. Jeg merket nok denne cheating dagen ekstra godt fordi jeg spiste veldig sunt og trente resten av uken. Men det skremte meg hvor mye innvirkning et dårlig kosthold hadde på kroppen min. Hvordan hadde formen vært om jeg hadde et slikt kosthold hver dag? Jo, jeg har testet det ut. En hel påske levde jeg skikkelig skikkelig usunt, og den følelsen jeg fikk i kroppen da vil jeg ikke ha igjen. Kroppen min hadde det ikke mye godt, og herremin så lat jeg ble. Jeg lengtet tilbake til hverdag, og rutiner igjen. Og det verste var at det var så vanskelig og tøft å begynne å trene igjen etter en slik uke. Snakk om å bryte ned kroppen. Så jeg skjønner at det er tøft å komme igang med en forandring.

Hvis kroppen vår får feil næring, blir for stillesittende og ikke blir tatt vare på så blir vi late, føler oss slitne, lei, tiltaksløse, hodepine osv. Det er ikke normalt å gå rundt å føle seg sliten hele tiden. Med mindre du er utbrent eller syk så burde det ringe en bjelle. Kroppen vår fungerer på samme måte som bilen vår. Vi er nøye på å ikke fylle bensin på en diesel bil, men er du like nøye med å fylle riktig næring i kroppen din? Det spørsmålet kan være greit å stille seg selv.

Men hva skal man spise? Trene? Og gjøre for å føle seg frisk, rask og full av energi? Jeg vet det er en jungel der ute, og mange starter opp med full giv på en mandag. "Idag skal jeg begynne å trene, spise sunt og få mer søvn." Låter kjent? Men allerede på onsdag så er man ute av det. For mange er det vanskelig å vite hvordan man skal komme igang, hva en skal spise og trene.

Jeg har nå hjulpet mange (inkludert meg selv) med å endre tankegang, få bort uvaner, få mer energi og få en bedre livsstil. Nøkkelen ligger i å planlegge! Og ha en klar plan. En konkret kostplan, aktivitetsplan og de rette verktøyene er et must har jeg erfart igjen og igjen. For å kicke kroppen igang og starte denne reisen så kan jeg ikke få fullrost C9 nok. Et 9 dagers program for å vaske ut gammel moro, nullstille seg selv og få bort uvanene. Etter endt 9 dager så er den naturlige veien videre programmet F15, som kommer i 3 nivåer og hver av de i del 1 og 2. Altså 6 forskjellige program a 15 dager, så her kan en leke seg i 90 dager og virkelig gjøre en forandring om en ønsker!

Du kan lese mer om C9 og F15 HER.

Jeg unner alle å føle seg friske, raske og fulle av energi🌟 Det motsatte er ikke noe ålreit. Veien frem kan være både bratt og lang, men så uendelig verdt det når en når toppen❤

På tide å bli sunnere, trene mer eller skape seg en ny livsstil?

//Reklame//


Jeg får stadig spørsmål om mine trenings- og matrutiner, både hva jeg trener og hva jeg spiser. Trening og en sunn livsstil har stått mitt hjerte nær i mange mange år. Jeg var hun som trente i fri-timene på skolen, trente etter skolen og i helgene. Den største grunnen for at jeg startet med trening var en rygg som ikke var god, den var stiv og vond i tidlig alder. Jeg fikk beskjed om å trene for å styrke den opp, og siden har det vært en viktig del av livet mitt. Den følelsen jeg får etter en treningsøkt er fantastisk! Og det er min egentid. Jeg føler at jeg tenker mye klarere når jeg er ute på løpetur, blir kreativ og løser problemer. I tillegg får jeg mer energi og overskudd. Nå trener jeg 3 styrkeøkter og 3 løpeturer i uken, denne kombinasjonen passer meg perfekt. Jeg spiser sunt, riktig og unner meg litt ekstra i helgene. Det gjelder å finne den rette balansen. Når jeg er ekstra flink og bevisst så kommer også resultatene, det gir også et ekstra kick:)

Programmet F15 er perfekt for deg som ønsker å komme igang med en sunnere livsstil. Mange ønsker å bli sunnere, trene mer, gå ned i vekt, spise riktig osv. Men det er vanskelig å komme igang uten veiledning og kunnskap. Det er bedre å få veiledning og hjelp enn å ikke komme igang i det hele tatt. Hvis man ønsker en endring, få resultater eller bli sunnere så må man jobbe for det, det gjelder både trening og kosthold. 


Programmet inneholder en treningsplan og en kostholdsplan. Det er fokus på sunn og god mat. Det følger med et hefte med mange deilige oppskrifter, mat hele familien kan spise. I tillegg så følger det med kosttilskudd og protein-shake, faktisk så er det bare disse produktene man betaler for og trenings- og kostholdsplan får man med på kjøpet. Hvor man vil trene velger man selv, enten det er på et treningssenter eller hjemme. Det følger med tilgang til treningsfilmer med både kardio og styrkeøvelser. Perfekt for de som er "låst" til hjemmet etter barna har lagt seg. 
F15 består av tre komplette kostholds- og treningsprogram. Du velger mellom programmene Beginner 1 & 2, Intermediate 1 & 2 og Advanced 1 & 2, avhengig av hvordan din aktive livsstil ser ut. Hvert program er altså inndelt i to nivåer, og hvert nivå er på 15 dager hver. Du kan enkelt velge å utføre bare nivå 1 eller begge nivåene for hvert program.

Velg F15 Beginner hvis følgende stemmer for deg:

 • Du har ikke begynt eller har nettopp begynt med treningen din
 • Du ønsker å få en veiledning i hvordan du skal tenke om kosthold og trening for å skape permanente livsstilsendringer
 • Du vil tydelig kunne måle og følge opp resultatene dine

Velg F15 Intermediate hvis følgende stemmer for deg:

 • Du er regelmessig aktiv, men ønsker å ta treningen til neste nivå
 • Du ønsker å få hjelp med å strukturere kostholdet, trening samt kroppsmål og vekt for å nå målene dine
 • Du ønsker å få en komplett veiledning i hvordan din aktive livsstil kan få positive permanente resultater

Velg F15 Advanced hvis følgende stemmer for deg:

 • Du presterer mye i treningen din
 • Du er ute etter nye, tøffe utfordringer
 • Du ønsker dypere kunnskap om hvordan kosthold, trening og helse henger sammen og påvirker resultatene dine

Jeg har selv hatt god nytte av disse programmene. Uansett hvilket nivå man er på så trenger man motivasjon, variasjon, råd og tips. Alle som ønsker å teste et av programmene får tilgang til en facebook side, og har også mulighet til å få veiledning av meg over nett. Etter 13år i bransjen så har jeg både erfaring og kunnskap jeg vil dele med mine kunder. Og det er selvfølgelig 90dagers fornøydhetsgaranti, enten fornøyd med programmet eller pengene tilbake:)

JUST DO IT!

Se mer HER eller send meg en mail mail@drommeverden.no

  


 

 

En sunnere hverdag!


Sommerferien er på hell, eller kanskje ferdig for de fleste. Late dager med venner og familie, god mat og drikke, ut av rutinene og masse hygge. Mange kjenner kanskje på at det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen med rutiner på alle områder. Ikke minst legge godteri, is, brus og usunn mat på hylla igjen. Det er kos når det står på, men godt å komme tilbake til en sunnere hverdag.

Nå har jeg jobbet på treningssenter de siste 12 årene. Det samme skjer hvert år. Salene fylles opp med kunder så fort ferien er ferdig. Mange starter å trene igjen for å trene av seg de ekstra kiloene de har lagt på seg i sommer, noen som kjenner seg igjen? Det er for all del helt OK å kose seg i ferien. Men herremin så deilig det er med hverdag og rutiner igjen. Alt til sin tid:) 

De fleste av oss vet hva som er sunn mat og ikke. Men i dagens samfunn når gulrot er sunt den ene dagen, og ikke sunt dagen etter så er det lett å bli forvirret. Vi vet også at vi må bruke mer energi enn vi putter i oss for å gå ned. Men det jeg har erfart i mange år er at de fleste synes det er vanskelig å vite hva de skal trene, hva de skal spise og sammensetningen. Det forstår jeg godt, for det synes jeg selv kan være vanskelig til tider. 

De fleste av oss som lever hektiske liv trenger en ferdig pakke for å komme igang. En enkel oversikt hvor det står hva vi skal spise, trene og hvilke råvarer som er bra for deg. Det siste året har jeg hjulpet mange med å få seg en kick start. Idag har jeg mange fornøyde kunder som har nådd forskjellige mål. Det gjør meg så glad! Jeg unner alle en sunn hverdag, god helse og en glad kropp!

-Deilig burger i glutefritt pitabrød er bare en av middagene man kan velge mellom på Fit-programmet. Sunn mat er deilig!-


Hele fit-programmet strekker seg over 69 dager. Først kjører man en kickstart på 9 dager, perfekt å vaske sommeren ut av kroppen! Deretter kan man fortsette med del 1 på 30 dager og del 2 på 30 dager, ettersom hva man ønsker seg og hvilke mål man har. Jeg har ikke tro på en quick-fix, det beste er en livsstils endring og gode vaner. 

Det er på tide å vaske sommeren ut av kroppen. Vil du høre mer om Fit programmet? Komme igang med en 9-dagers kickstart? send meg en mail margitshelse@gmail.com eller bestill HER.  Jeg sender over hele Norge og byr på frakten nå frem til 15.august.

På tide med en kickstart?

//Annonselink//


Vi ser det hvert år. Januar måned kommer og nyttårsforsettene står i kø, ja det samme gjør det på treningssentrene. Jeg begynte å jobbe som instruktør for 10år siden og det var alltid så moro å ha timer på nyåret. Timene var stappfulle og mange ganger var det venteliste. Etter 1-2 måneder så var mange falt av lasset desverre og når påsken var over så var det nesten bare de gamle traverne som kom tilbake. De som trente jevnt gjennom hele året. Mange setter seg for høye mål, starter med full iver og fullstendig uten kart og kompass. For er det noe jeg har lært etter flere år i denne bransjen så er det at folk trenger en konkret plan. Både når det kommer til kosthold og trening så trenger de fleste et program å følge. Dersom resultatene uteblir så faller de aller fleste av lasset også...

Siden august har jeg jobbet mye med et program som kalles F.I.T. og veiledet mange fornøyde kunder. Det består av en pakke som heter C9, F1 og F2, tilsammen utgjør dette en plan på 69 dager. C9 er programmet som på 9 dager skal hjelpe deg med å kickstarte din reise mot en sunnere og smalere deg. Her legger man grunnlaget for en sunnere livsstil. Det er enkelt å følge siden et komplett trening og kostholdsprogram står godt beskrevet i heftet som følger med. 

Jeg har selv testet C9 to ganger og er like fornøyd begge gangene. De første dagene var tunge og jeg hadde hodepine. Vondt skal vondt fordrives heter det vel? Siste gangen jeg gjennomførte C9 var rett etter jul, så da var det rett og slett som å vaske ut jula. Slitsomt de første dagene, men herremin så deilig etterpå. Jeg har aldri følt meg så energisk, frisk og ren før! Ikke bare føltes det godt, men som en liten bonus så mistet jeg 5kg og mange cm på kroppen. Etter disse 9 dagene så fortsatte jeg på F1. Mer muskler og styrke! Alt i alt så var jeg superfornøyd:)

Det er fortsatt en liten stund til sommer og sol, så hvorfor ikke komme igang nå? Jeg hjelper deg gjerne på veien. Ønsker du å bestille eller få mer info så kontakt meg: margitshelse@gmail.com eller kjøp det HER.

Hodepine, kaffetørst og hvilepuls!


Du vet du er avhengig av kaffe når hodepinen banker på døren i 11-tiden. Det kjennes som at pannelappen skal trykke seg ned i øya. Og det verker fra tinningen og ned i nakken. Du har mest lyst til å ta den kaffekoppen i håp om å få vekk smerten. Men det er det ikke snakk om! 

Dag 1 på Change 9 er ved veis ende. Kroppen kvitter seg med allskens shit etter jula og det merkes. Dundrende hodepine er et bevis på at alt jeg tilfører kroppen til vanlig ikke er det beste. Faktisk så får det meg til å tenke mer over hva som puttes i munnen. Hva godt gjør kaffe, sukker, salt osv for kroppen om det er slik den reagerer når det kuttes ut? 

Dag 1 og 2 på Change 9 innebærer lite mat. Dette for at alle produktene skal kunne gjøre jobben sin, og kroppen skal nullstilles. Jeg har ikke vært plaget med noen sult idag. Knasket bittelitt fra frilista og drukket masse vann. Jeg kjenner meg litt trøtt nå ikveld, men det er helt innafor. Gleder meg til reisen videre:)
Change 9 er supert for alle som vil kickstarte kroppen mot en sunnere og smalere seg. Jeg er igang, bli med du også da. Sjekk ut her, eller send en mail til margitshelse@gmail.com

Bli den beste utgaven av deg selv NÅ!


Hei mandag med nye muligheter♥ Idag GRIPER jeg muligheten mer enn noen gang. Starten på noe nytt, starten på prosjekt MEG. Jeg legger bak meg en tøff høst og jul. Tiden fra høstferien til jul føltes som en lang uke. Jeg har hatt altfor mye jobb og prosjekter på en og samme tid, noe som resulterer i en sliten kropp. Det kjentes både fysisk og psykisk. Juleferien brukte jeg på å tenke, analysere og finne svar. Jeg har kommet frem til at jeg skal sette meg selv mer i førersetet og ta vare på meg selv. Gjør man ikke det selv så gjør heller ingen andre det.

Det siste halvåret har jeg vært flink til å trene og spise sunt, men stress har vært en stor faktor også. Det var først da julen ringtes inn at kroppen min sa stopp og jeg kunne kjenne hvor sliten jeg var etter en hektisk periode. Jeg koste meg med julegodt, god mat og altfor mye pepsi-max. Nå er jeg hektet igjen, sødern og. Jeg som var blitt så flink. Resultatet etter julen er dårlig med energi, noen kilo ekstra og en tung kropp. Men NÅ er det nok! Idag tar jeg grep og starter på min FIT reise. Først skal jeg kickstarte kroppen med et 9 dagers program. Rett og slett for å restarte kroppen, nullstille den. Det skal bli godt å vaske ut jula en gang for alle♥

Vil du også bli med? JA!! Jeg viser vei og du kan følge på, tenk så moro å være flere:) Send meg en mail på margitshelse@gmail.com så forteller jeg mer:)


 

#Getforeverfit2016

Vi er en STOR gjeng som starter opp i Norge og scandinavia den 13.januar. Bli med du også! Tett oppfølging, egen facebook side, egen PT, og masse inspirasjon er en del av pakka. WoooHO!! Bli den beste utgaven av deg selv:)

Are you R.E.A.D.Y?


Vi skriver snart 2016 på kalenderen og jula er på hell for denne gang. Jula som er den fineste og koseligste høytiden vi har, synes jeg. Det er så mange tradisjoner og følelser forbundet med jula. Mange av tradisjonene er forbundet med mat og søtsaker. Det finnes vel ingen annen høytid hvor vi spiser så mye som vi gjør disse juledagene? Jeg kjenner at jeg gleder meg til lille julaften og de kommende dagene, for da er det greit å spise og spise. Hver dag er det et juleselskap som innebærer mat, god drikke, dessert og tilslutt kaker. Når vi kommer til 3.juedag, ja da er jeg klar for en forandring. Stappmett og uvel. Men som jeg pleier å si det er ikke det man spiser mellom jul og nyttår som teller, men det du putter i deg fra nyttår til jul:)

Nå gleder jeg meg til nytt år og nye muligheter. På lik linje med at jeg vasker ut jula her hjemme så ønsker jeg å vaske ut jula av kroppen. I januar skal jeg ta en ny runde med C9 og deretter Fit 1 og Fit 2, totalt blir det et program på 69dager. Jeg gleder meg til å komme igang!  I høst tok jeg en runde med C9, den kan du lese om her.

Hallo 2016, jeg er så klar for deg!

Vil du vite mer eller bestille? Kontakt meg på margitshelse@gmail.com


Tirsdag 5.januar er du hjertelig velkommen til en infokveld. Her får du vite det du trenger om programmet, jeg viser noen enkle treningsøvelser som kan gjøres hjemme og vi serverer litt diverse smaksprøver. Sees vi? Ta en titt på arrangementet her og meld deg gjerne på!

Are You READY??

 

 

 

 

-En skikkelg fresh start-

//Annonselink til egen butikk//


God mandag til deg♥ Og god morgen. Her startet dagen tidlig som vanlig. Skolejenta skal på skolen og vesla på barnehagen, men før det skal ungene kles og nistepakker smøres. Mens ungene spiser frokst pleier jeg å pakke sekkene klare, finne frem utetøy og legge alt klart i gangen. Selv tar jeg meg en jordbær-proterinsmoothie. Genialt når man skal bruke minuttene godt og få noe sunt og godt i magen. Jeg DIGGER den♥

For noen uker siden fullførte jeg et kickstart program som heter C9, dette har jeg skrevet om tidligere. Frokosten i dette programmet var akkurat denne shaken og siden har jeg fortsatt. Frisk smak og metter godt. Jeg har testet ut mange proterinshaker opp igjennom årene. Fy så mye vondt! Det ender med at jeg kjøper, men ikke bruker den opp. Ultra shaken fra Forever er god på smak, har en ok pris og mye protein. Jeg har her brukt den med vaniljesmak og tilsatt soyamelk og jordbær. En kjapp runde i blenderen og NYT♥Ultra Shake fra forever kan kjøpes HER, eller kom innom butikken min for der har jeg noen igjen på lager.

Ble du nysgjeriig på C9 programmet? Kommenter, legg igjen mailadressen din under her eller send meg en mail på post@drommeverden.no

Nå får jeg vekke barna og starte morgenrutinene. Jeg skal ta meg en løpetur før jobb. Det er den friskeste starten på uken:)

HAPPY M.O.N.D.A.Y!!!

 

 

-En skikkelg fresh start-

//Annonselink til egen butikk//


God mandag til deg♥ Og god morgen. Her startet dagen tidlig som vanlig. Skolejenta skal på skolen og vesla på barnehagen, men før det skal ungene kles og nistepakker smøres. Mens ungene spiser frokst pleier jeg å pakke sekkene klare, finne frem utetøy og legge alt klart i gangen. Selv tar jeg meg en jordbær-proterinsmoothie. Genialt når man skal bruke minuttene godt og få noe sunt og godt i magen. Jeg DIGGER den♥

For noen uker siden fullførte jeg et kickstart program som heter C9, dette har jeg skrevet om tidligere. Frokosten i dette programmet var akkurat denne shaken og siden har jeg fortsatt. Frisk smak og metter godt. Jeg har testet ut mange proterinshaker opp igjennom årene. Fy så mye vondt! Det ender med at jeg kjøper, men ikke bruker den opp. Ultra shaken fra Forever er god på smak, har en ok pris og mye protein. Jeg har her brukt den med vaniljesmak og tilsatt soyamelk og jordbær. En kjapp runde i blenderen og NYT♥Ultra Shake fra forever kan kjøpes HER, eller kom innom butikken min for der har jeg noen igjen på lager.

Ble du nysgjeriig på C9 programmet? Kommenter, legg igjen mailadressen din under her eller send meg en mail på post@drommeverden.no

Nå får jeg vekke barna og starte morgenrutinene. Jeg skal ta meg en løpetur før jobb. Det er den friskeste starten på uken:)

HAPPY M.O.N.D.A.Y!!!

 

 

En ny reise!


God kveld! Etter noen uker med ekstra mye jobbing både fysisk og psykisk er det nå tid for noe nytt. Med lange dager har det fort blitt litt enklere løsninger på matfronten. Jeg har gått for lenge uten mat og ofte ble det kjapp og enkel ferdigmat. Flere dager ble det en del søtsaker når blodsukkeret ble for lavt. Dette kan jeg altfor mye om så det er en skam å havne der selv. Men nå er det nok!

Denne uken kicker jeg igang med Change 9 programmet. Det er et 9 dagers program for å "vaske ut" gammel moro og etablere gode vaner igjen. En ny reise mot et sunnere og smalere meg! Programmet er enkelt å følge, effektivt og gir deg de verktøyene du trenger for å starte din forandring. Mange har gått ned flere kilo og cm på dette programmet. Jeg har solgt denne pakken til mange kunder og alle har vært så fornøyde. 

Dag 1 og 2 er de vanskeligste dagene. Det er da grunnlaget skal legges. Idag gjelder det å drikke masse vann, aloe vera gel og veldig lite mat. Jeg har en fri liste å velge fra bare. Sulten kjennes og jeg har veldig lyst på mat akkurat nå. Varm mat hadde vært digg! Men jeg er sta og skal gjennimføre dette, sulten eller ei. Det gjelder å ha litt selvdisiplin de første dagene, men det er jo så deilig etterpå. 

Har du lyst til å prøve? Jeg har flere C9 pakker på lager. Vil du vite mer så send mail til: post@drommeverden.no. Du kan bestille pakken her

Jeg skal dele prosessen med dere:)

Høsttrening i boks!

Sponset Innlegg

Høsten er her og det begynner å bli skarpere i luften. Været viser seg fra sin beste side i disse dager, men det blir veldig snart kjøligere. Da gjelder det å ha en god treningsjakke og lange tights. Shortsen kan legges på hylla for nå. Jeg elsker å løpe ute i all slags vær. Til og med i kuldegrader og snø. Det gjelder bare å kle seg etter forholdene. Akkurat nå står en ny løpejakke på ønskelista, sammen med litt nye farger. Jeg har akkurat kjøpt meg nye lilla sko som vil passe perfekt til denne lilla jakken. Min ønskeliste ser slik ut nå:

Alt har jeg funnet i nettbutikken til Gymgrossisten. Perfekt at Cuponation har en eklusiv kode som varer ut uke 36. Få 300,- i rabatt på kjøp over 1000,- hos Gymgrossisten. Det er jo en super deal! Jeg bestiller hjem ønskelista mi med engang. Har du sjekket ut Cuponation tidligere? Der finner du så mange bra rabattkoder for netthandel. Det lønner seg å sjekke de ut før du taster hjem noe. Alt fra hotell, klær, trening, leker ja i det hele tatt hele segmentet av nettbutikker. Sjekk ut Cuponation.


 

Jeg drar til fjells med mine. Kosebua vår er solgt så den må tømmes og gjøres klart for en ny familie. Litt leit, men samtidig ok. Akkurat nå er det ok med alt vi blir ferdige med. Så kan jeg konsentrere meg 100% med den nye butikken min. Jeg har en sånn ro i magen nå, alt er bestilt og bestemt. Drømmeverden kommer til å bli den fineste butikken, det er det ingen tvil om.

Klargjøring til høsten er det kanskje flere som skal idag? Jeg begynner med å klikke hjem litt nytt høst-treningstøy:)

FIN SØNDAG!

Slik ble jeg kvitt SØTSUGET!

inneholder annonselenker


God morgen tirsdag! Jeg har slitt litt med bloggen de siste dagene. Bildene har blitt lastet opp, men vist som error. Når ting ikke fungerer som det skal så blir jeg rådløs. Har ikke tid til sånt tull:)

Jeg er ekstremt glad i alt som er søtt. Daglig må jeg jobbe mot søtsuget som melder seg i tide og utide. Til tross for et sunt kosthold og trening melder søtsuget seg. Jeg spiser ofte og små måltider for å holde blodsukkeret i sjakk, men alikvel har jeg alltid lyst på noe. Etter at jeg nærmest kuttet ut karbohydrater for 3 år siden og innførte mer fett i kostholdet mitt merket jeg en liten forbedring. Men jeg har nok arvet søtsuget til min pappa. For de som kjenner han så vet dere at han er kjent for sin kjærlighet til sjokis:)

Jeg har testet det meste. Krom tabletter, pusse tennene når man er fysen, drikke masse vann, spise grønnsaker istedet, ja listen er lang. Jeg er ekstremt bestemt og målbevisst, så det er stort sett bare godis på lørdager selv om jeg har lyst på det hele tiden. Det er slitsomt, men man ikke kose seg hele tiden. Da er det ekstra deilig å ha funnet noe som endelig virker. Og det uten at jeg har gjort noe for det.

Tidlig i Sommer begynte jeg å drikke Argi+ og Aloe Vera Gel. Jeg ønsket å teste det ut av andre grunner og hadde ingen som helst anelse om hva det ville gjøre for meg. Ikke nok med at Argi+ gir meg masse energi og overskudd og Aloe Vera Gel gir meg balanse i kroppen og en glad mage. Men jeg har ikke hatt lyst på søtsaker de siste 3 ukene! Jeg merket ikke noe til dette de første ukene. Plutselig reagerte jeg på at søtsuget mitt var borte for 2 uker siden, da hadde jeg vært helt uten søtsug en uke allerede. Første helgen uten noe søtt var fantastisk! Jeg gjorde ikke noe efford selv engang, det bare var sånn. Nå er det 3 uker siden jeg har spist godteri og det til tross for at jeg har kjøpt masse smågodt i Sverige og hatt min månedtlige uke. Vanligvis er jeg helt maniac når jeg har veka. Dette er jo bare moro!
Jeg må varmt anbefale disse produktene til alle som har en kropp og en mage. Disse gjør så godt for meg. Hvem sier vel nei til mer overskudd, energi, bort med søtsug og en glad mage? Helsen og kroppen vår er viktig for å fungere i en travel hverdag. Jeg hadde ikke blitt forhandler og brukt tid på forever om jeg ikke var så fornøyd. Tid har jeg ikke nok av til å sløse bort på tull. Argi+ finner du her og Aloe Vera Gel finner du her. Jeg bruker boksen Vital 5 for da får jeg disse og mer til i en og samme pakke, finnes her.

Gjør noe godt for din helse! Tirsdagklem fra denne kanten

Slik får jeg masse energi!


Gooooo Morgen! Oppe og ikke gråter? 

For en deilig søndag dere. Frokost er inntatt og jeg skal ut å lufte meg. Jeg lever et ganske hekstisk liv med to små, mann, egen butikk og hjem. Det er mye planlegging og struktur som skal til for å få hverdagen til å gå opp. Med en mann som jobber borte så ligger mye av ansvaret på meg. Jeg trenger energi for å holde et godt tempo og et fokusert hode. I mange år har trening vært en fantastisk måte for meg å koble av og ikke minst samle energi. Sammen med et sunt kosthold gir det meg et bra utgangspunkt. 

Tidligere i Sommer kom jeg over Argi+ som er et kosttilskudd for oss med et aktivt liv. Har vi ikke alle det stort sett? Nå har jeg brukt dette hver morgen i over 1 månded og jeg har fått et helt nytt liv. Jeg har energi og overskudd i hverdagen, noe jeg tidligere ikke hadde da klokken passerte 19. På treningsfronten så kjenner jeg at jeg har mer energi enn før, noe som igjen vil gi meg resultater. Hver morgen våkner jeg uthvilt og til og med før vekkeklokka. Det er ikke vanlig for en slumrer som meg:)

På folkemunne blir Argi+ kalt "husmorspeed". Jeg kan skrive under på det! 
I feel like the beast!!!!!

Argi+ er bare ett av mange produkter hos Forever Living. Nå har jeg testet en del av deres sortiment og har valgt å bli forhandler selv. Nå ønsker jeg å tilby disse bra produktene til dere. Jeg kaster ikke bort tiden min på noe jeg ikke kan gå god for selv. Det at det er 90dagers fornøydhetsgaranti på produktene syens jeg også sier sitt.

Trenger du overskudd i hverdagen? Da kan jeg varmt anbefale Argi+ som du kan kjøpe her.

Den beste ukestarten!


Har du startet uken slik du liker? Eller snakker vi skikkelig BLÅmandag?

Jeg kicket igang uken med en langkjøring på spinningsykkelen i helt ok tempo. Bena er litt støle etter tøff styrketrening, så det passet godt. Greit å få løsnet opp litt.  Noe av det beste jeg vet er å svette skikkelig på morgenkvisten. Det gir meg en så god start og masse energi utover dagen. Anbefales! Også er det noe med mandag da. Hvor mange av oss har ikke tenkt tanken: jeg skal begynne til mandag. Det er en perfekt dag å starte på, så hvorfor ikke idag?

( Annonselinker) Nike shorts// Nike singlet                                        


 

Tusen takk for alle lykkeønskninger med den nye butikken. Jeg gleder meg utrolig mye og det virker det som dere gjør også. Så moro!:)

Jeg får sette meg ned sammen med småtuppene mine. Filmen Turbo står på for fult her. Tøff film, gleder meg til å se den ferdig:)

ENJOY your MONDAY!

DEN BESTE STARTEN


Hei Mandag! Ny uke, nye muligheter. Juli er et tilbakelagt kapittel, det er også all form for ferie for min del. Jeg har vært litt frem og tilbake mellom jobb og ferie, men noe ferie er det blitt. I begynnelsen av juli var jeg ganske dritlei jobben min og hadde mest lyst til å gi opp hele sjappa. Ferie har gitt meg så mye og det er en sann glede å være tilbake. Når man kommer på jobb og kjenner at smilet sitter løst, ahhh den følelsen. Jeg digger jobben og butikken min.  Nå er jeg kjempeklar for å gi jernet og gjøre dette til den beste høsten noen sinne! 

Mandag er den beste dagen å starte på nytt, en hel ny og ubrukt uke ligger foran oss. For meg er det ingen mandag uten trening. Selv om jeg avsluttet forrige uke med en god langkjøring må jeg igang igjen idag. Jeg har en energi uten like for tiden og føler meg så bra. Kroppen fungerer bedre enn noen gang! Mange av dere spør om det er en grunn til det. Og det er nok det. I tillegg til masse trening, sunt kosthold, nok søvn og lykkelige valg for mitt liv så har jeg også funnet vidundermiddelet. Mer om det i et eget innlegg. For dette må jeg dele med dere!

Kickstart uken med en god trenigsøkt du også. Det er jo så deilig når man er ferdig-trent!

Happy mandag, og smil til verden:)

Time to hit the GYM!


God morgen fine folk! Har dere sovet godt? Det har jeg, og det beste er at jeg våkner før klokken og er skikkelig uthvilt. En av grunnene til det er en aktiv livsstil og nok søvn. I tillegg er det en annen grunn, men mer om det om litt. I hele sommer har jeg trent på morningen, nesten hver dag og uten unntak. Det er så deilig å trene før dagen starter med alle dens planer og gjøremål. Ikke bare er det greit å få det unna, men det gir meg masse energi resten av dagen.

Det siste året har jeg fått skikkelig smaken på styrektrening, Jeg har trent jevnt med styrke på treningssenter de siste 10-15 årene, ja til og med før det var "in" for jenter. Jeg har ofte vært den eneste jenta foran speilet. Nå er jeg så glad for at det er flere jenter som har fått smaken på styrketrening. I januar 2014 hadde jeg en prolaps i ryggen som satte meg veldig ut av spill, på mange plan. Jeg fikk et treningsprogram for å styrke opp både rygg og resten av kroppen, dette var veldig lett-vekts trening. Jeg hatet det, men bet tenna sammen. Idag 1,5år senere er jeg sterkere enn noen gang. Gradvis har jeg økt vektene og fått mange nye øvelser. Jeg føler meg bedre enn på lenge! 

De to siste dagene har jeg kjørt styrketrening igjen, etter nesten 2 uker uten. Det har kun vært løpetrening og litt enkel styrke på ferie. Det var så deilig å kjenne styrke og litt smerte igjen:) Nå har jeg satt meg noen delmål utover høsten. Dette er rette tiden for å sette seg mål, kanskje du har noen mål også? Jeg vil dele litt mer trening med dere fremover. Alt fra øvelser, tips, treningsmote og kosthold. Kanksje dere også får se meg som instruktør i sal igjen? 

Jeg digger GIRLPOWER! Er du med? Send meg gjerne motiverende trenings-snaps, så kan vi motivere hverandre. Snap: drommeverden.

 

 

 

Sommerferie: Morgenøkt!

//Inneholder adlinks//


Jeg elsker å starte dagen med en treningsøkt! Sommerferie er intet unntak. Om man til hverdags ikke får til en treningsøkt på morningen, så er ferien en fin tid å teste det ut. Det er så deilig å svette og våkne på denne måten. Men det aller beste må være å ha hele dagen foran seg og vite at man er ferdig trent. #denfølelsen

For min del er den enkleste og beste treningen på ferie å løpe en tur. Gjerne etterfulgt av litt styrke. Her i vårt paradis har jeg den fineste utsikten på turen. Jeg har lagt opp en løype som inneholder både skogssti, landevei, kyststi og havneområde. En perfekt miks. Ja, også passerer jeg mange fine hus og hager som gir meg litt inspirasjon. På veien hjem stopper jeg innom baker´n og tar med ferskt brød til de som sover hjemme (mann og barn).

Jeg har funnet meg treningstøy som passer fint nå om sommeren. Litt lettere tøy er godt når det er varmt. Shortsen min er perfekt! Mange shortser på markedet er så innmari korte, og passer ikke meg som har passert 20år for lenge siden. Denne sorte shortsen med rosa tights under er perfekt, og ikke for kort! Finnes her. Matchende singlet med tilhørende sort treningsBH under finnes her.

Trener du på sommerferie? La meg høre fra deg i kommentarfeltet. Sammen kan vi inspirere hverandre:)


 

Tusen takk til alle fine hilsninger fra dere angående feriestengt neste uke. Det lettet veldig på den dårlige samvittigheten min. Vi skal kose oss med ferie og det håper jeg du også skal:)

Margit

Hold deg Fit i Sommer!

                                    

Det er sommer, solen steker og mange har ferie rett rundt hjørnet, eller kanskje ferien er igang? Ferien er en super tid for å trene. Tross i late dager er det så deilig å få til en liten treningsøkt, ihvertfall noen dager i uken. Mitt beste tips er å ta med deg treningsklær og sko i kofferten, og kom deg ut tidlig på trening. Da har du hele dagen foran deg. Den følelsen av å ha trent tidlig er så deilig!

Igår fikk jeg meg en løpetur, men fy så varmt det var! Da slo det meg at ingen av shortsene jeg har egner seg for dagslys. Det er på høy tid å få seg litt nytt sommer treningstøy. Løpetightsen jeg brukte igår dro jeg så langt opp på leggen som det var mulig, det var nesten så jeg ikke fikk blodgjennomstrømming. Er det mulig:) Denne fargerike shortsen og toppene skal jeg bestille meg. 


Det siste året har jeg trent en god del styrke. Etter skiveprolapsen i ryggen så måtte det til. Jeg fikk øvelser av fysioterapeut og etterhvert kunne jeg trene mer på egenhånd. Etterhvert så har styrken økt og jeg har fått nye treningsprogram på gymmen. Følelsen av å øke i styrke og kjenne at vektene blir lettere er fantastisk! Jeg har aldri vært så sterk som nå og det har jeg ikke tenkt til å kaste bort i sommer. Jeg har bestilt meg litt treningsutstyr så nå blir det styrketrening ute i det fri etter en god løpetur. 

 


Jeg har funnet alt hos Gymgrossisten. De har et skikkelig stort utvalg av treningstøy, treningsutstyr, protein-produkter, bakeprodukter osv osv. Alt du trenger for en sunn livsstil. De har et supertlbud nå: kjøp for minimum kr. 300 og få kr.100 i avslag. Tilbudet varer ut imorgen søndag, så her er det bare å hive seg rundt! Ta turen innom Cuponation for å finne rabattkode. (der finner du også utrolig mange andre supre rabattkoder)

Husk å pakke med treningssko og treningstøy så er du med meg? We can DO it!

Rosa klem fra Margit

Sunday is funday!


Or RUNday!

Søndag er den perfekte dagen for trening. For min del betyr søndag fridag og da har jeg bedre tid til annet enn jobb. På hverdager klarer jeg stort sett å få inn en treningsøkt, men det krever struktur og planlegging. Søndag har vi stort sett ingen store planer og jeg kan ta den løpeturen når det passer seg. Morgen, midt på dagen eller kvelden. De siste 2 årene har jeg vært skikkelig flink til å få til en langkjøring, nesten uten unntak. 

Tidligere hadde jeg et litt annet syn på søndag. Det var dagen for hvile og siste dagen før en ny uke. Oftest var det lettere å heller vente til mandag og skape en ny start da. Hadde vi igjen godteri fra lørdag så dyttet jeg gjerne innpå dette på kvelden, det var jo tross alt en ny start dagen etter. Flere som kjenner seg igjen?Nå som jeg har kommet meg inn i denne fine rytmen så kan jeg ikke se for meg noe annet. Faktisk blir jeg sur om jeg ikke får min Sunday Runday:) 

Litt styrke i hagen avsluttes med litt moro. En kan ikke ta seg selv for høytidlig!

Adlinks: Printed tights Nike (utsolgt, samme her) // Nike pro V-neck (annen farge her) // Favoritt løpesko her


Vi kom hjem fra campingen tidlig idag. Jentene forsvant i bursdag, noe som ga meg rom for å jobbe litt. Siste innspurt før ferie denne uken. Huset er vasket klart til ferie og snart alt av tøy. Mannen vasket alle 3 bilene (Olga fikk seg også en omgang idag). Rallybilen altså. En hel sandkasse er nå støvsuget jeg ut av bilen. Livet med barn. Ukens 6 og siste treningsøkt er tilbakelagt. Kvelden avsluttet vi med en biffmiddag for to etter at jentene var i seng. Ganske ok å spise hele måltidet sittende. Ingen som veltet et glass, manglet noe eller løp fra bordet før vi var ferdig. 

En søndag helt etter min smak!

Margit

 

-Morgenøkt-

God formiddag♥ Først må jeg få takke for mange engasjerte tilbakemeldinger på rydde-innlegget mitt. Godt å se at vi er mange som liker å ha det ryddig i heimen tross små barn. Jeg skal følge opp denne tråden fremover, del gjerne tips med meg i kommentarfeltet. Så kan det være ditt tips kommer med her inne:)


Morninger hvor jeg får til en morgenøkt før jobb er helt gull! Noen ganger kjører jeg cardio grytidlig, helst før ungene våkner. Andre ganger tar jeg en styrkeøkt på gymmen før jobb, det prøver jeg på 2-3 ganger i uken. Det betyr at jeg ikke rekker kontorjobbing før jeg jobber i butikken, men det tar jeg igjen iløpet av dagen eller hjemme på kvelden. Noen dager i uken blir det en treningsøkt på kvelden, men det er helt ok. En blanding er best synes jeg. Alt i alt er jeg aller mest glad i morgenøktene, det er så deilig å ha fri på kvelden. Og skulle det dukke opp noe spennende på kvelden så er det godt å være ferdig med treningen:)

Idag ble det ukas 2.styrkeøkt. To dager på rad med styrke er ikke det jeg pleier, og det er heller ikke det beste. Men jeg skal ut å reise i slutten av uken så da måtte det bli slik. Hver uke setter jeg opp en trenongsplan i hodet som jeg prøver å følge så godt det lar seg gjøre. Ofte blir den ganske lik fra uke til uke. Lager du treningsplan? 


Det ble nærmest en treningsøkt da jeg kom på jobb idag også. Mannen kom med henger og hjalp meg med å rydde lager og ute. Et hengerlass med paller som har samlet seg opp iløpet av viteren og masse papp. Lenge leve grûnderlivet:) Tusen takk for hjelpen min kjære♥

Imorgen drar jeg til Amsterdam/Riviera Maison showroom på innkjøp. Mye å gjøre før jeg er klar til å reise så jeg får hive meg rundt.

Nyt onsdag videre fine lesere!

Margitklem♥

-En god start på dagen-

God morgen♥

Morgenstund har gull i munn! Jeg har vært våken siden halv seks, det kjennes som en evighet allerede. Det man ikke rekker før kl er 12 rekker man ikke, har jeg hørt i mange år. Og det er faktisk noe i det. Jeg elsker å få ting unna tidlig så får man så mye mer ut av dagen. Dagen min startet med en time på spinningsykkelen med inetrvaller. Med meg hadde jeg en episode av Downton Abbey, perfekt treningsfølge:) At jeg ikke har tenkt på det før. Timen fløy unna på et blunk! Med musikk i ørene fikk jeg også fart på bena. Tidlig trening+en god serie å holde deg med selskap= Anbefales!

Etter en deilig dusj, stelling av barn, smøring av frokost/matpakker og levering på bussen hadde jeg fortsatt god tid. Jeg og lillemor koste oss med barnetv og blogging for min del. Vi tegnet, danset og lekte med duploen hennes. Harmonisk og koselig morgen for alle♥


Mitt tips til deg: stå opp tidligere enn vanlig og få mer ut av dagen. Og ikke minst litt ekstra tid! 

Det er viktig å skape gode hverdager, det er de det er flest av:)

Margit

-Rim i skjegget-

God søndag♥

Jeg vil bare titte innom for å si hei og fortsatt god jul. Vi koser oss veldig med juleferie i heimen. Dagene går med til kos, Tv titting, familiehygge, leking, utelek og spising. Akkurat slik juleferien skal være:) Det er så kos å se hvordan jentene våre leker sammen. Tross i 4 års alderforskjell får lillesøster være med på leken. Hun begynner å skjønne mye, prate og bidra med sitt. Og hun ser så opp til storesøster! *herlig*

Jeg for min del har akkurat gjennomført ukas 6 treningsøkt. Ja, det synes jeg det er lov å være fornøyd med! I juleferien er det godt å oppretteholde treningen. Man har gjerne tid og mulighet, innimellom alle selskapene og sofaslitingen:) Jeg for min del har senket skuldrene etter en tøff desember måned i butikken og har langfri. Hvis man er mye bortreist i julen anbefaler jeg å pakke med treningstøy og ta seg en løpetur. Løpe kan man gjøre overalt, på fjellet som i syden. Trening gir meg energi og det trenger jeg hele tiden i min hektiske hverdag. Uten trening og god struktur hadde jeg ikke kunnet ha så mange baller i luften på en gang:)

Skal du løpe ute nå som gradene har kommet seg over på minus siden må jeg bare anbefale en vintertights. Jeg har en fra Nike. Under har jeg ullundertøy og en vindjakke over. Med hansker, noe på hodet og gode løpesko er du klar. Hva med å begynne allerede imorgen? Ikveld er jeg alene hjemme. Juhu! Da blir det litt jobbing, dilling i heimen og kanskje en film på tv. 

Bilder fra vårt julehjem kommer♥

Klem fra denne kanten

Oppkast, usminket og ærlig!

Denne lørdagen kunne ikke startet bedre!
Lillemor sov til kl.08.30 (!) i senga sammen med meg. (vanligvis våkner hun 06-07 tiden)
 Så koselig å våkne til suttelydene fra smokken:)
Vi har vært alene siden igår og da fikk hun sove hos meg på morgenkvisten. Mannen og Pernillemor har vært på campingen og pakket sammen for iår. *snufs*
Men vi måtte innse at vi ikke har noen ledig helg før høstferien, og da er jo sommercampingen vel overstått.

Etter en deilig morgenstund sammen med vesla var det tid for å komme oss avgårde å gjøre dagens ærender. 5minutter hjemmefra hører jeg brekninger i baksetet og vesla rekker å spy 3 ganger før jeg får stoppet. Ungen, setet og kosekluten var full av spy. Heldigvis var jeg rett ved Drømmeverden så da ble det et stopp der for å vaske alt. Marielle var da i full fart igjen:)
Hun har kastet opp 3 ganger tidligere i sommer, men da på lange bilturer. Nå er det vel bare å innse at hun blir bilsyk. Hun sitter bakovervendt i bilen, slik som er anbefalt. De gangene jeg har snudd henne har hun vært så blid og fornøyd. Noen som har tips mot bilsyke hos små barn?
Er eneste mulighet å snu henne riktig vei?

Idag har jeg fått nytt trekk på TFK vogna. Ryggen legges ned eller settes opp ved hjelp av glidelåsen. Den ene glidelåsen vår har vært defekt fra starten av. Endelig kan hun sitte rett i ryggen:)
Marielle stortrives i vogna si, og elsker å være med på løpetur. Noe vi gjør titt og ofte. 
Jeg kjøpte vår TFK jogster twist på barnas hus i Krokstadelva. Ikke bare fikk vi nytt trekk idag, men de smurte den opp, strammet bremsen og tok en full service på den. Slik ekstraservice liker jeg!
Vognen er nå enda bedre å trille, den er lett som bare det. Jeg jogget med den igår og måtte ut igjen idag for å teste. Den kan enkelt navigeres med en hånd. Jeg kan ikke få fullrost TFK´n  nok! Ikke bare er den fin å løpe med, men den er også god til trilleturer, på shopping, byturer, og komforten ift barnet. 
(nei, renne vognen er IKKE sponset ei krone)

Usminket og svette etter en fin løpetur!

Hu hei hvor det går!


Haha…som vi lo når mannen skulle ta bilder av oss. Ufresh, svett og usminket stilte jeg opp. Skal jeg løpe? Uff, dette ble kleint. Og han knipset.
Er det så farlig da? Alt kan da ikke være på stell hele tiden! 


Enjoy the night!

Trening med småbarn!

Hei og Hopp!
Da var årets påskeferie på hell og den har vært fantastisk!
Vi avsluttet påsken med en skikkelig kose-seg-hjemme-og-fikse-dag. Store deler av dagen har jeg flydd rundt i bikini-overdel og oppbrettet kosebukse, solen har stekt.
Begge jentene har vært ute fra morgen til kveld, og sovnet før de traff puten ikveld.
Faktisk har vi terrassedøren åpen enda, og fugler kvitrer..
Dagen idag startet tidlig som vanlig, sånn er det å ha småbarn i hus.
Kort tid etter frokost og litt lek på gulvet var jeg og vesla ute på løpetur.
Idag ble løpeturen lengre enn den har vært til nå. Solen skinte, bena var lette og smertene i ryggen var ikke så intense. 
Fantasisk:)

TRENING!
Flere har spurt meg hvordan jeg får gjennomført trening med mitt hektiske liv. 
Idag vil jeg dele mine rutiner, tips og erfaringer. Med to små, butikk og en mann som er ukependler kan det fort bli lite rom for trening, men da gjelder det å prioritere. 
Dette gjelder for alle uansett livssituasjon. Det er snakk om og prioritere, for unnskydninger har vi alle nok av. Jeg elsker å trene og det er en stor del av mitt liv:) 

Treningssenter
Jeg liker godt å trene på treningssenter, både egentrening med kondisjon/ styrke og saltimer. Siden jeg er utdannet og jobber som salinstruktør har dette vært en stor del av mitt liv. Akkurat nå er det ikke mye jeg kan være med på pga prolapsen i ryggen, men snart....:)

På treningssenter med barnepass er det bare å bli med på saltimer eller ta deg en økt på egenhånd mens barnet koser seg på lekerommet. Er det ikke mulighet for barnepass er det alikevel håp.
Du kan sørge for å time treningen når barnet skal sove. Er det vanskelig (eller barnet ikke sover på dagtid) så ta barnet med på trening. La barnet leke i vognen, sitte i lekegrind, spise eller annen underholdning. Blir barnet utålmodig etterhvert så bruk barnet som vekt og la h*n være med.
  Babygym
Noen treningssenter har timer tilpasset mor og barn.
Jeg hadde babygym på senteret jeg jobber da Marielle var 7mnd. Første del av timen var konisjonstrening, da koste barna seg på treningsmattene med leker. Siste del var styrketrening hvor barna ble brukt som vekt.
Deilig og koselig trening:)

GåTur med vogn
Gå tur med barnevognen er både deilig og koselig. Her er det mulighet til å kjøre opp tempo eller velge en løype med ekstra bratte bakker for å få opp pulsen.
Tur kan man gå i all slags vær og uansett årstid. Begge jentene mine har kost seg veldig i vognen.
  Jogge med joggevogn
Ønsker man høyere puls, bedre treningseffekt og skikkelig svetting er jogging med vogn et bra alternativ. Dette er min desidert favoritt treningsform med barn.
Jeg elsker å jogge! 
Perfekt å ta en løpetur om man er hjemme med små barn, enten i permisjon eller på fridager. Hvis jeg har begge jentene hjemme en dag og mannen ikke er hjemme blir gjerne begge to med på tur. Når storegull sykler foran får mammaen virkelig trent for da går det unna:)
Hjemmetrening
Noen dager starter jeg dagen tidlig og tar meg en økt hjemme, før de små er våkne, Eller jeg tar en økt så fort de er i seng på kvelden. På Tv stua har vi en spinningsykkel, helt genialt!
Jeg skulle gjerne hatt en skikkelig treningsrom hjemme her med løpemølle, spinningsykkel, vekter og matte. Vi får se etterhvert.
Når man er alene med barna på hverdagene så gjelder det å være kreativ, planlegge og bruke det man har. Ved hjelp av joggevogn, spinningsykkel og et treningssenter får jeg trent like mye som før.
Hvis man er heldig å ha en mann som er hjemme hver kveld så er det bare å komme seg ut:)

Får jeg det til så får du også!

kanskje du har noen gode tips og ideer? Del det gjerne i kommentarfeltet!

Trening etter Fødsel!

Ny uke, nye muligheter!
Jeg har fått noen henvendelser fra lesere om hva, når og hvordan jeg har begynt å trene etter fødsel.
Trening er en stor del av mitt liv og har vært det i mange år. Jeg har jobbet som treningsinstruktør i rundt 10år innen aerobic, step, spinning, styrke og zumba. Tenkte å dele mine erfaringer med dere og litt treningslære.
 
Det er veldig individuelt når man kan begynne å trene etter en fødsel. Mange er ivrige på å komme i gang for å få tilbake kroppen sin. Dessverre tar det uansett en stund før kroppen finner tilbake formen, selv ved hjelp av trening. Kroppen har vært gjennom en stor påkjenning og den skal tilpasse seg de forandringene den har gjennomgått. I tillegg har magemusklene vært utstrekte over den voksende livmoren, blitt slappe og trenger tid til å tilpasse seg før du begynner å trene de for hardt. Jeg lærte en gang på NIH da jeg tok treningslære der at man skulle vente i 3mnd før man trente de rette magemusklene.
Trening etter fødsel er ikke bare godt for kropp og sinn, men kan faktisk redusere risikoen for fødselsdepresjon. Det er forskjell på oss når vi kan starte med trening, noen klarer å trene bare noen dager etter fødsel andre trenger flere uker. De som har gjennomgått en komplisert fødsel eller keisersnitt må naturlig nok ta tiden til hjelp.
 
Jeg anbefaler ikke å starte med tøff trening før etter i hvert fall 6uker. Kroppen har vært gjennom en fysisk krevende økt og trenger å komme seg, bla er bekkenet fortsatt "mykt". Det er bedre å ta tiden litt til hjelp, enn å få plager resten av livet!
Det aller beste er å starte med gåturer med barnevogna. Oppoverbakker med den kan være tøff nok i starten og man kan øke tempo etter hvert som man føler for det.
Nybakte mødre på treningssentre/saltimer o.l imponerer ikke meg!
 
Jeg startet med gåturer med barnevogn ca 2 uker etter fødsel. Siden jeg fødte i januar var det altfor kaldt å ta med babyen ut med engang, så det stoppet seg litt selv til å begynne med.
Forrige gang tok jeg første trilleturene noen dager etter fødsel.
Etter noen uker følte jeg meg skikkelig i siget og tok en laaang trilletur med mye oppoverbakker. Dagen etter klarte jeg nesten ikke komme meg ut av sengen eller gå, ryggen hadde slått seg vrang!
Tross i jevn trening frem til fødsel var ryggen og bekken svakt. Jeg fikk meg en lærepenge og fortsatte med moderate trilleturer.
6 uker etter fødsel begynte jeg med høyere tempo på gåturene mine.
Powerwalk med vogn er knall!
Etter et svangerskap og fødsel er kroppen svakere og trenger å bygge seg opp.
Styrketrening er noe jeg anbefaler alle. Dette gir seg også ekstra bonus i hverdagen. Tenk hvor mye man løfter baby, bilsete, vogn ut og inn av bilen, handleposer...
Husk å trene ryggen også! Og litt mage etter hvert..
 
Etter hvert som formen stiger kan man begynne å jogge, bli med på saltimer, raske skiturer, lagspil osv.. Jeg for min del skal etter hvert jogge med babis (bare hun blir stor nok). Vi kjøpte joggevogn da Pernille var liten, den ble masse brukt. Hun elsket å sitte i den og etter hvert som hun ble eldre skrek hun: "fortere, mamma, fortere! :) Siden man kan trene med barn har man heller ingen unnskyldning for å måtte ha barnevakt.
Og det viktigste etter fødsel: husk å gjennomføre knipe-øvelsene!
 
Nå er stuen ferdig vasket fra topp til tå og klar til barnedåp på søndag...da var det bare resten av huset igjen. Skal nok få tatt litt hver dag så kommer jeg i mål:)
Og ja, jeg ESLKER corall fargen nå, så fresht!
 
Ønsker deg en treningsglad tirsdag!!

Corall putene finnes i nettbutikken min under nyheter, kun noen få igjen.

Er du igang?

Vi skriver januar på kalenderen og det er den store måneden for trening! 
Kombinasjonen nytt år, nye muligheter og masse god mat i julen gjør at vi normenn strømmer til treningssentrene.

Jeg  har jobbet på SATS i mange år som instruktør, i tillegg til at jeg har vært medlemsrådgiver og resepsjonist. De fleste gruppetimene og treningssenteret er fult opp av motiverende medlemmer i januar og frem til påske, da faller desverre mange av.
Dette synes jeg er så synd!
Trening er ofte forbundet med slanking, men trening er så mye mer! Klart det er fantastisk å føle seg vel og komfortabel i egen kropp. 

Men den viktigste fordelen med trening er alle helsegevinstene:
 • Hyppig trening bedrer hvilepulsen, blodtrykket og pumpekapasiteten per hjerteslag.
 • En aktiv livsstil senker risiko for hjertesykdom med 45 prosent (!!)  
 • Trening holder blodårene myke og elastiske, og senker blodtrykket. Inaktive har 35 prosent større risiko for å utvikle høyt blodtrykk enn personer som trener regelmessig.
 • Diabetes påvirkes også i positiv retning av trening. Følsomheten for insulin øker, blodtrykket synker, kolesterolnivåer synker og vekten reduseres
 • Trening holder musklene elastiske, leddene myke og øker kalkholdigheten og styrken i skjelettet.
 • Ryggsmerter er en svært vanlig plage, og trening er svært viktig for å forebygge ryggsmerter.
 • Trening har positive effekter på forstoppelse, overvekt, muskelstyrke, reaksjonstid, humør og seksualliv. 
 En annen god grunn for å holde seg aktiv er om man planlegger barn. Et svangerskap og fødsel er stor påkjenning på kroppen, og da hjelper det på at man er i god form fra før av. Og hvem drømmer ikke om å smette rett inn i den gamle olabukse etter fødselen?

Dette burde være nok motivasjon til å holde en aktiv livsstil?
   
Og husk at alle monner drar, du trenger ikke trene hardt 5-6 ganger i uken.Alt er bedre enn ingenting!
Jevnlig moderat trening er en billig helseforsikring. 


Håper med dette å gi deg litt motivasjon til å komme igang:)

 
Treningsklem fra

Walk the walk...

Vil dere se hva jeg jobber med utenom å drive gårdsbutikken?!?
Isåfall ta en titt på videoen under.

(Jeg har knallrosa t-shirt og mikrofon)

Jeg jobbet tidligere som instruktør innen aerobic, spinning og styrke/pump på SATS, men jobber nå på et lokalt treningssenter siden nærmeste SATS er 30min unna. 
Vi startet opp med noe helt nytt i høst (vi vet ikke om andre som driver med det samme i Norge) som vi kaller walk. Kjempemoro og effektiv trening!
Vi går og bruker en del trinn inspirert fra aerobic på en tredemølle som ikke er elektrisk. 
Ser det ikke gøy ut? :)

Vurderer å skrive litt om trening, motivasjon og kosthold på bloggen, innimellom såklart, hva synes DU om det?

Imorgen blir det mer interiør!

Nå: Date med fruene... *kose deg*

 Tjolahopp!