hits

Villa Drømmeverden: bad

Jeg er alene!


Hjemmespa <3 Ikveld er det duket for hjemmespa. Husker du jeg nevnte at jeg må lære meg å slappe av igjen? De siste årene har jeg ikke hatt ro til å sitte i boblekaret vårt. Det var alltid noe annet jeg burde gjøre så badet mitt varte sånn ca 10min. Jeg gledet meg sånn til å få badekar i huset da vi bygget, men nå 4år etter så kan jeg vel telle på en hånd hvor mange ganger jeg har brukt det.

Nå er ungene på ferie, mannen reist på jobb og jeg er alene hjemme. Lysene er tent, det lukter lavendel fra badesaltet og rolig musikk fyller rommet. Snart skal jeg lene meg tilbake og sette på boblene, og la tankene fly. Hårkur i håret og ansiktsmasken er på. Etterpå gelder jeg meg til å smøre meg inn i favoritt lotion min. Den gir meg en følelse av luksus og lukter helt fantastisk! Vil tro jeg kommer til å sove som et barn i natt. Et steg nærmere på veien for å finne igjen gleden ved å slappe av♥

Kaster inn håndkle!Jeg er ikke den som vanligvis gir opp og kaster inn håndkle. Men nå er det nok! Ihvertfall for denne gangen. 

Jeg har sett frem til sommerferie lenge nå. Det skal bli godt å roe ned, få sol på kroppen, ha tid med familien og lande alle baller. Men jeg er ikke flink på å ha ferie har jeg funnet ut. Aller best er jeg når jeg har mange baller i luften, mange tanker i hodet, stålkontroll på rutinene og noe å gjøre hele tiden. Vi har hatt 2 dager med ferie og jeg er allerede utålmodig. Idag vender vi snuta hjemover fra campingen.

Du vet når du ikke vet hva du skal finne på, kroppen er rastløs og du ikke finner roen. Slik har jeg det. Det har ingenting med de rundt meg å gjøre eller campingen for den saks skyld. Nei, jeg er rett og slett DRITTLEI av dette sommerværet. Jeg som lovte meg selv å ikke snakke om været eller la det påvirke meg. Jeg har altså latt meg påvirke. Igår var det stort sett skyet, det blåste katter og hunder og til tider regnet det. Og det på campingen. Det er aldri dårlig vær i paradis, ihvertfall var det alltid bikinivær der når jeg var liten. 

Nå blir det noen dager hjemme. Passer meg egentlig fint. Jeg har ett par baller i luften som jeg vil få landet før jeg kan ta helt ferie. Det blir altså litt jobb på meg noen dager så prøver vi å ta ferie igjen neste uke. da ønsker jeg meg tropesommer. OK?


Gleder meg til et bad og litt hjemmespa når vi kommer hjem. Det er ikke så gæli at det ikke er godt for noe:)

Klem fra værsyke Margit

-Sommerlig på badet-Hei og god mandagskveld? Det var godt å komme igang med ny uke. Vesla sov til kl.08.30 idag. Det har vel nesten aldri skjedd! Jeg rakk da en god time med spinning før hun våknet, skikkelig svettefest i stua. God morgen Norge på skjermen (som jeg ikke fikk med meg:) og god musikk på øra. Et supert alternativ til småbarnsforeldre, eller de som liker hjemmetrening. Det var en super start på mandagen for min del. 

Dere, jeg har gjort det sommerlig på badet vårt! Dette er hovedbadet som er tilknyttet soverommet vårt.  Sammen med walk-in closet utgjør dette vår lille foreldre-avdeling, eller "hotell-suite" som jeg liker å tenke. En drøm som kom i oppfyllelse der altså. Vi har innredet badet i rolige og klassiske farger. Det er brukt samme flis på alle vegger og gulv, men i hele 5 forskjellige størrelser, det gir et fint spill. Innredningen er laget av samme møbelsnekker som kjøkken, garderobe og vaskeromsinnredningen vår. Det gir en fin rød tråd i hele huset, i tillegg til at jeg har valgt farger i samme skala i alle rom. Jeg ELSKER badet vårt?

Som jeg har sagt mange ganger før, men et godt tips kan ikke gjentas for ofte. Tenk på et rom som et ensfarget lerret og fyll det opp med noen fargede elementer. Velg vegger, møbler og tekstiler i en rolig skala, da har du et enkelt lerret å jobbe med. Jeg har brukt hvitt, beige og drivved som varige elementer på badet. Da er det ikke så mye som skal til for å lage det sommerlig på badet. Jeg har valgt rosa, selvsagt:) Noen håndklær, blomst, kubbelys og duftlys i rosa gjør sitt. P!NK LOVE?


Duftlys// Såpestykke// rosa håndklær// brune håndklær// rottinglykt liten RM// rottinglykt stor RM// Avlang rotting kurv

Jeg har forelsket meg totalt i sommerens duftlys fra Durance! Pion og red berries, det må du teste ut her. 

Nå skal jeg slenge meg på sofaen sammen med mannen. Servere litt kjeks og ost, eller knekkebrød for min del. Det er tross alt bare mandag:)

Margit♥

Vi trengte en slik dag!Noen dager kommer man bare ikke igang. Idag har vært en slik dag. Våknet kl.09.30. Ikke fått med meg hva som har skjedd utenfor soverommets fire vegger. Mannen og barna koste seg med film i stua. Jeg velger å tro at jeg trengte den søvnen:)

Dagen så ut til å bli en som forsvinner mellom fingrene dine, uten mål og mening. Jeg liker ikke slike dager. Det beste jeg vet er å se tilbake på dagen og tenke at dette var en fin dag. Jeg tok meg selv i nakken og fikk meg opp fra sofaen. Her må noe gjøres enten jeg vil eller ikke. 

Begge barna lekte så fint på rommet til Pernille. Barbie dukker med tilbehør overalt. Jeg ryddet i skapene på badet, det er ikke gjort siden vi flyttet inn her. Det var på tide med en rufs. Innimellom slagene fikk jeg være med på leken, flette barbie og pusle puslespill. Koselig med litt inne aktivitet mens vi ventet på bedre vær. 

Jeg fikk meg en deilig løpeøkt i solskinnet. Godt å klarne hodet, det er min form for terapi. Mange tanker i hodet som skal settes i riktig rekkefølge, slik får jeg unna mest mulig jobb i best mulig rekkefølge. Jeg laget en superdigg middag etterpå. Tenker å dele den med dere til uken.

Vi trengte en slik dag. Det er godt innimellom♥ Jeg er klar for en ny uke. Håper du er det samme. Og dere imorgen kommer det bilder fra et nystylet bad.

Margit

Husmor Pampering!

Hei i luken!

Lillelørdag og greier alt, håper uken så langt har vært bra? For min del har timene bare løpt av sted, og det gledes at veldig mange av planene mine for uken er vel gjennomført. Jeg tror det er påskeferien som er i sikte som biter meg litt i rompa. mye skal på plass før jeg kan ta ferie og da gjelder det å ligge foran skjema. I år gleder jeg meg ekstra til ferie, det skal bli deilig å koble av jobben og bare være sammen med familie og venner. Tiden fra jul til nå har bare forsvunnet, trekk pusten og heng deg på. #den følelsen.

Ikveld har husmor spa stått på planen. Eller brannslukking vil jeg kalle det. Med 2 små, butikk og altfor få timer i døgnet så blir det lite tid til egenpleie. Jeg er ikke desverre ikke priviligert med full pampering i salong, den luksusen lar jeg andre ta seg av. (skulle ønske det var meg men..) Men at jeg ikke lærer snart! Alltid i siste liten og dagen før det gjeder. Mor skal på jubileumsfest imorgen. Nettavisen/side2 fyller 10år og det skal feires. Gleder meg til å møte mange i side2, bloggere og ansatte. Tjohoo!Jeg ELSKER håndklærne fra Lexington. Har du ikke testet de? Da må jeg bare få anbefale de. Kjempekvalitet, de kan vaskes og vaskes år etter år. Og det viktigste av alt de er myke og tørker faktisk kroppen. Jeg kan ikke fordra håndklær som ikke trekker til seg fuktighet. Stort utvalg her.


Nei, på tide å skrubbe av seg dette klisset i ansiktet og slukke duftlysene. Dette har jeg ikke tid til. Kofferten skal pakkes og jeg har en del mail å sende. #back2reality

Margitklem♥

In heaven

God morgen♥

Jeg ville bare innom og ønske dere god morgen. Hver gang jeg er ute å reiser så savner jeg badet hjemme. Det er noe eget med å ha alt på et sted. Og savnet til mannen og de to små er stort. Liker ikke være borte fra de. Det er ikke stort jeg rekker å oppdatere her når jeg er på reise, men jeg må jo si hei:) Innkjøp av Riviera Maison er som å være in heaven! Så gøy å ha noe å glede seg til på nyåret, og utover våren. Men først skal vi nyte den beste tiden på året. Nemlig julen og ventetiden.

I butikken pakkes det ut varer så pappen bokstavelig talt flyr. Det bugner av varer der, må anbefale alle som har mulighet til å ta turen innom om å gjøre det. Det er så mye fint der nå. Tenk at jeg snart har drevet i 4år nå. Da må det feires:)

Håper å komme innom med spennende bilder ikveld:)

Klem fra Margit

 

1-2-3: Lunt på badet

 

God kveld?

Igår viste jeg dere en fin miks av mine badefavoritter. Nå har de flyttet inn på hovedbadet vårt og skaper en lun stemning. I sommer hadde jeg en del hvitt på badet sammen med noen detaljer i turkis. Nå som det er høst og innetid er badet fylt opp med detaljer i jordfarger og rotting. Badet i seg selv går i lys beige på fliser og hvit innredning, altså et ganske rent og enkelt lerret å jobbe med. Her kan jeg enkelt bytte farger på detaljer for å skape følelsen av årstiden vi er inne i. En slik forandring er enkel, ganske rimelig og gjort på 1-2-3?


RM Rottingkurv med rom// Lexington håndklær- Drømmeverden//  RM rotting blomsterpotte// sølvlysestaker- DrømmeverdenNå er sofa i hus som skal til fjells. Jeg fikk tak i brukt Ektorp, krysser fingrene for at den passer inn. Til helga skal jeg opp og fikse, gleder meg sånn til å style der oppe. Vi snakker cottage stil. Nå har jeg det meste klart i hodet mitt. Det eneste vi mangler nå er bord til sofaen, men det får vente. Det kan være greit å måle litt.

Imorgen skal jeg endelig få litt tid til meg selv. Det har det vært svært lite tid til i det siste med oppussing av butikk, mye jobb, barnehage og skolestart og ja.. Kanskje blir det en ganske stor forandring, hjelpes! Dere skal få se:)

Husk Damenes Aften i Åmot imorgen torsdag 18-21! Gode tilbud, sosialt og supergod stemning. Ihvertfall hos oss:)

Ha det på badet!

Badefavoritter

God Tirsdag♥

Da er uken godt igang og jeg er fornøyd med uken så langt. Dagene flyr av sted på jobb. God trafikk og shoppinglystne kunder er gøy. Nye varer pakkes ut og butikken fylles opp. Imorgen må jeg shoppe litt:) Forte meg før alle godbitene flyr ut. Nå sitter jeg å jobber med den nye nettbutikken. Den FYLLES opp med så mye fint, gleder meg til å lansere den!


Nå som det er høst ønsker vi å gjøre det lunt og skape stemning hjemme. Ingenting er som å krype opp i sofaen med masse tente lys mens regnet pisker mot vinduet. Vi fyller sofaen med puter, pledd og saueskinn. På denne årstiden er det like koselig å legge seg i badekaret med deilge oljer, en god bok og et glass rødt. Og selvfølgelig mange tente lys. Jeg har samlet mine favoritter til badet som hjelper deg med å gjøre det lunt og koselig. Hvorfor ikke skape litt høst på badet også?

Rotting kurv-Riviera Maison// Badesett- Riviera Maison// Duftpinner- Durance// Toalettrullholder- Riviera Maison// Knagg- Riviera Maison// Laundry kurv- Artwood// Håndklær- Lexington. Alt er hentet fra Drømmeverden

Jeg har skapt høst og stemning på badet. Ta en titt innom igjen for å se.

Klem fra Margit

 

Sommer på badet!

God ettermiddag ♥ Idag har jeg ryddet og fikset litt opp på badet. Det finnes ikke noe bedre enn å få system og ordren. Og badet er blitt sommerklart!
Noen nye hvite detaljer kom inn, se så lyst og delikat alt plutselig ble.
Den nye baderomsserien til Rivera Maison er endelig i butikk, den har jeg siklet på siden jeg så den på showrommet i november. Badesettet inneholder pumpeflaske for såpe og tannbørste holder. Jeg valgte å bruke den til sminkekostene mine, deilig å ha de lett tilgjengelig. 
Settet passet perfekt så da må jeg nok shoppe et sett til mannen også. 
Badesettet kan shoppes  her
Det hvite fatet og lyktet er sommernyheter fra R.M. 
Egentlig tenkte jeg å bruke det ute, men jeg måtte teste det ut på badet først. 
Fatet passet perfekt mellom vaskene!
Deilig og ikke minst mer ryddig å samle krukker, flasker og småtteri på et fat. 
Happy Island  Fat og Happy Island  lanterne
Sist, men ikke minst. Endelig er den griselekre toalettrullholderen i butikken.
Jeg har inntil nå samlet rullene i en kurv. Det har vært en midlertidig løsning som varte i 2år...  
Nå er alle fornøyd; mannen slapp å lage hull i veggen til en holder og jeg slapp å ha en kurv som bare samler støv og tomme ruller. Vinn-vinn:)
Ikveld skal jeg tappe i badekaret og boble meg gjennom kvelden. DET er etterlengtet. 
Rygg, nakke og skulder er så stive og støle for tiden. Kanskje et deilig bad vil hjelpe.
Bare jeg klarer å sitte litt lengre enn 10min da, er så rastløs av meg.
Nyt Tirsdagen videre kjære leser!

Velkommen inn: Badet vårt!

Tittei!!
Jeg henger så vidt med i svingene for tiden kjenner jeg. Lovte dere bilder av badet vårt igår, men dagen forsvant rett forann meg. Men jeg rakk å vaske vinduene utvendig, fy så møkkete de var. Da gjenstår bare innsiden før det blir helt bra. 
Igår kveld hadde styret i Åmot Handelsstand møte her hjemme. Godt for meg å slippe barnevakt, det er ikke alltid så lett. Men SÅ mye spennende 2014 skal by på. Vi er en fin og kreativ gjeng, så nå skal det skje mye bra i Åmot fremover. Bare å henge med dere!
Hovedbadet i huset har vi innenfor vårt soverom, og sammen med walk-in closet utgjør det vår lille hotell suite. Dette stod høyt på ønskelista da vi skulle bygge huset, og etter mange utkast til tegninger klarte vi få det til. 
Helt super løsning synes vi.
Badet ønsket vi at skulle gi en følelse av velvære og spa, i en ellers så hektisk hverdag. Med lune og duse farger, boblekar og dobbelvask synes jeg vi har skapt den riktige følelsen. Og med deilige interiørprodukter må det bare bli bra:)
Det eneste jeg ønsker meg er mer tid, tid til å nyte og utnytte meg av boblekaret litt oftere. 
Nytt smykkestativ fra Riviera Maison har flyttet inn. Der henger jeg de smykkene jeg bruker til hverdags. Dekorativt og lett tilgjengelig.
Finnes  her
På veggene og gulvet har vi samme flis, men i forskjellig fasong og størrelse. Favoritten må være "mursteinsveggen" bak boblekaret. Her mangler vi en hylle på veggen, men jeg har ikke funnet den rette enda. Fylle den med lys og annet stæsj. Så koselig de få gangene jeg ligger i boblekaret:)
Prikken over ién på badet er mosaikk stripen i dusjen. Rennende vann kaller jeg den. 
Med flott sollys som strømmer inn gir det et flott fargespill. Den blågrønne fargen har jeg tatt opp igjen i noen interiørsaker på badet. 
Fantastisk farge til et bad!
Et tips til deg som skal pusse opp eller bygge et bad er å velge en nøytral farge på flisene. Det er enkelt å gi nytt liv til et nøytralt bad i form av fargerike håndklær, lysestaker, såper, stearinlys, blomster o.l. 
Velger du i tillegg en flis i forskjellige størrelser gir du spill og liv til veggene uten å måtte bruke masse mønster og farger. 
Jeg ELSKER badet vårt og ville ikke gjort noe anerledes!
Idag har solen varmet skikkelig!
Så utrolig gøy med liv og røre i butikken og ikke minst på terrassen utenfor. Vi satte ut mange bord og det har sittet folk der i hele dag. Kost seg med kaffe og Anne Kat´s deilige kaker. Mange av dere følger kanskje med på Hele Norge Baker? Hurra for bakerinnen vår som ble ukens mesterbaker. Det er jo det vi sier, hun baker fantastiske kaker!

Denne turbomammaen er helt kaputt etter jobb, utelek med de små og trening. En stygg hodepine meldte sin ankomst, så jeg skal snart finne senga. Må bare se ferdig han Truls:)

Nyt Kvelden!

System i sakeneHappy Monday!
Da har vi kicket uken igang etter en fantastisk helg. For et deilig vær vi har hatt de siste dagene, det gjør meg så innmari happy og ikke minst så energifull.
Med lysere dager og varme i luften kommer også trangen til å fornye, rydde og organisere.
I helgen fikk jeg gjort en del her hjemme, og mer skal gjøres fremover. Siden jeg er et listemenneske er allerede en lang liste skrevet for ToDo´s som skal gjøres her hjemme denne våren. Det er ikke noen kjempestore prosjekter siden huset er ferdig bygget, malt osv. Men det er noen møbler som skal ut, noe nytt som skal inn og noen smarte løsninger som skal lages. Med et familie medlem til merkes det er behov for mer oppbevaringsplass og ikke minst system.
Jeg elsker system!:)
Derfor har denne fine kurven fra Riviera Maison også fått flytte inn på badet. Noen husker kanskje at jeg har samme kurv bak kokeplaten i kjøkkengrua?
Deilig å samle alt på ett sted!
Duftlyset fra Durance med treveke knitrer når det brenner, stemning:) Badesalt er et must her i huset, vi liker å bade i boblekaret og badeskum funker dårlig da.... Begge i duften Cotton Flower som lukter så deilig å rent. 

Badesalt  her // Duftlys  her// Rottingkurv  her// Krukke  her
Vil du se mer fra badet vårt?
Følg med imorgen.

Vi "Snakkes" imorgen.


Ta deg et bad

God Søndag!
Vi er vel hjemme etter et apr fine dager på fjellet, vi har ordnet med "kosebua" vår.
Jeg blir litt for engasjert og glemmer litt at jeg skal ta vare på ryggen og bekken. Styrer på og kjenner det veldig godt dagen etter. 
Da vi kom hjem og alt var pakket ut sier min kjære: ta deg et bad, jeg har satt på varmt vann.
Da hadde jeg jo ikke noe valg:)
Mitt første bad i boblekaret, vi har jo bare bodd i huset litt over 1år.....kremt
Levende lys er et must når man først skal ta seg et bad. Og deilig badesalt!
Jeg lette lenge etter badesalt eller badeolje, men det var ikke noen butikker som hadde. Da bestilte jeg inn Durance sitt til butikken siden jeg allerede har mye av det andre av deres utvalg i butikken. Og det angrer jeg ikke på, fantastisk deilig. Vi bruker cotton flower, min favoritt.
(flasken ser tom ut, men den er halvfull)
Nybadet og avslappet er jeg klar som et egg for en ny uke.
Håper du er det samme!?

søndagsklem fra

En dag...

...skal jeg unne meg tid her:)
Nå kjennes det at vi er tilbake i hverdagen og ferien er over for nå. Jeg er egentlig i permisjon, men noen ganger føles det ikke slik. Med egen bedrift kan man ikke ta seg helt permisjon...dessverre.
Men gud hvor moro jeg har det og!
 Ny leverandør har vi fått oss, NYHETER.
Jeg elsker NYHETER!
Varene sendes fra de denne uken, så veldig snart er de å finne i butikken.
 
Kroppen skriker etter å legge seg. En meget effektiv dag og kveld er over, rakk aldri å slenge rompa nedpå sofaen for å slappe av litt.
I morgen fyller denne kroppen 30 ÅR! Weee!
Men ingen alder for å måtte roe ned tempoet.
Turbomamma it is.
 
I morgen skal jeg ut å lufte meg.
Mannen er på jobb igjen så da må jeg feire på min måte:)
 
Natti natt
 
Til info: fliser fra Bella fliser og interiør i Lier.

Godt å dusje igjen!

God sommerdag!
Da er vi vel hjemme etter 3uker på farten. Vi har for det meste vært på campingen vår, der storkoser stor og liten seg. Det har vært syden-feeling i flere uker, endelig kom sommeren. Dagene har gått i lek, moro, bading, sandstrand, sand over alt (!), sol, is og grilling.
Etter bare et par timer hjemme sier storesnupp: "nå vil jeg tilbake til campingen, og lekeplassen....og alle vennene mine der..."
Vi er nok ikke helt ferdig for i år nei!
Noe av det jeg har savnet aller mest ved å være hjemmefra må være badet vårt.
Dusj-anlegget på campingen er helt ok, men ingenting slår en deilig dusj hjemme!
Jeg orker ikke dusje rett på gulvet i fellesdusjer, så nå var det deilig å dusje uten flip-flopper:)
Vel, det er mye som skal fikses her hjemme nå og klær skal vaskes. Jeg hater å pakke ut...men må vel bare hoppe i det.
Nå skal jeg ned i butikken min å snuse, titte og fikse.
Savnet butikken min!
 
Deilig å være tilbake!
Jeg har mye å vise og blogge om fremover, litt godt med en liten (uplanlagt) pause også.
Ikke så lett når nettet har vært så ustabil.
 
 

Vårt eget SPA!

NIB's utfordring denne måneden er bad.
Her er mitt bidrag:
 
Da vi bygget huset ønsket vi et bad som ikke bare var praktisk, men også ga en avslappende følselse i en ellers hektisk hverdag.
Vi valgte fliser i en dus varm farge for å gi ro til rommet. Flisene på gulv og vegger er samme flisen, men i forskjellige størrelser for å gi litt spill til rommet.
 Den store hvite innredningen med to servanter og høye glasskap gir et herskapelig uttrykk til badet, en touch av luksus. Badet er tilknyttet masterbedrom og skal gi oss en følelse av å være på hotell.  
Ingenting er mer avslappende enn å være på et fint hotell!
Største forskjellen her er vel at ingen kommer å vasker her og bytter håndklær. *smiler*


 
Mosaikk fliser og detaljer i sjøblått gir følelsen av klart, blått vann.
Elsker denne fargen på badet, minner meg om det nydelige vannet i sydligere strøk! 
    


Her er alt lagt til rette for at man skal:
RELAX!
 
Levende lys og duftlys synes jeg er et must på badet.
Tenn lysene, fyll badekaret med deilig olje og sleng deg oppi!
Skal ærlig innrømme at boblekaret min kjære insisterte på ikke er så verst alikevel.
 
 
Alle bidragene kan du se her
Utrolig mange fine bad der ute, masse inspirasjon for de som skal pusse opp/bygge hus.
 
 
 
Ha det på badet:)


Turquish sjøgrønn!

God Ettermiddag!
Håper dagen har vært fin så langt♥
Kjenner jeg ønsker meg skikkelig sommervær nå, flere som gjør det?Ny blomst med den fineste blå-grønne krakkelerte potten som matcher glassmosaikken vi har i dusjen!
Finnes HER og HER (på salg!)
Blomsten er en krysning av en type myrt, som liker å stå litt varmt og fuktig; perfekt til badet!
Kan også tørke ut litt, perfekt! Kan jeg gi den en skvett vann i ny og ne.
Ønsker meg flere sjøgrønne detaljer på badet, får komme etterhvert:)
ELSKER den fargen ♥

 Idag blir det barnebursdag på lillemor før vi alle tre skal i familiebursdag.
Mmmm, elsker bursdager!

Nei, nå kaller pakkelageret! Masse pakker som skal ut hver dag i nettbutikken. Og det er så gøy!
Tusen takk til alle dere som bestiller eller stikker innom butikken  min♥

 Klem

Endelig...Back on Track!

Det er ubeskrivelig deilig å være på nett igjen!
Vi har vel aldri tenkt over hvor "avhengig" vi er av internett før vi er uten i laaaang tid..

Siden sist har vi flyttet, levert gamlehuset og kommet oss bittelitt i orden i Drømmehjemmet vårt!
Vil du bli med inn i rommet for velvære og RELAX ?

En viktig del av dette rommet må være boblekaret; hverdagens mulighet for avslapping.
(jeg har desverre ikke rukket å teste karet, men det har mine to kjære og de er fornøyde)
Vi valgte å bygge boblekaret inn slik at det skulle blendes mer inn med resten.
Jeg synes det fort kan bli et negativt blikkfang, og i noen tilfeller på kanten til harry..
Overgangen fra badet i gamlehuset med betonggulv, et lite servantskap og vaskemaskinen plassert der er STOR. Luksus å tusle fra soverommet inn i et lyst, flislagt bad med dobbelvask og boltreplass.
LYKKE!
Speilreflekskamera er lokalisert, internett i boks og en god del av flyttelasset er pakket ut.
Det betyr at jeg er klar å vise dere mer av huset, prosjekter (husbygging tar tid..) og butikken min!

So long..
Ta fatt på en ny uke og la den bli noe positivt!

Klem

Foreldresonen!

 Hei og Hopp!

 Hovedbadet er completed!
Jeg synes løsningen med å flislegge boblekaret ble lekkert. Ønske mitt var et badekar med løveføtter, men nå angrer jeg ikke på at min kjære fikk bestemme her. Får trøste meg med at jeg slipper å vaske under karet. *smiler*


 Innredningen er montert og listet inn. Skal bli deilig med så mye skapplass!
Sokkelen under skapene var for kort. Istedenfor å vente på en ny laget snekkeren og murer'n en sokkel av treverk som ble flislagt. Da holder sen seg også bedre ift vann ol. 
Smart løsning gutter! Soverommet vårt. Fant ikke bilde av veggen til ventre som har samme tapet, men med mønster.
 Prikken over i'en!

 Fargen på tapeten er tilnærmet marrakesh, og med små sølvstriper. 
En veldig behagelig farge.
Åpningen lengst unna er til walk-in, døren til badet er nærmest.

Flere bilder kommer uten alt ROTET!

Siste uke i gamle huset er ikke feil nå! (forhåpentligvis)
Gladklem fra
 
Nei, nå må jeg tilbake til pakkingen. Har jeg sagt at det er noe av det værste jeg vet? Godt jeg har et nytt hus i vente, det gir motivasjon. Giret opp til 5.gir jeg:)

17.mai forberedelser og litt fra badet!

Hei igjen!
To innlegg idag, det er ikke likt meg. (I wish!)
Da har jeg vasket bil, shina huset, bakt kake, klipt plen, laget mat, strøket skjorter osv..
HAHA! Nei, i år tar vi det helt med ro!
Mannen er på jobb så det blir bare meg og prinsessa. Det skal sies at klærne er klare og bilen vasket (takk til regnet som kom en time etterpå..) 
Jeg har ei som gleder seg stort til 17.Mai, tog og is-spising.
Vi skal nok kose oss, tross regnværet! (som er spådd..)
 Hovedbadet som ligger innenfor vårt soverom går mot straks ferdig! *LYKKE*
Dere er sikkert lei av alle elsker ditt og datt her på bloggen. Men jeg må bare si: hittil ELSKER jeg alt ved nyhuset vårt ! 

I helgen starter jeg med forberdelser til flytting. Snekkern har satt inn dør til vårt soverm (som avtalt:)
Walk-in garderobe, hovedbad og soverommet vårt skal være ferdig på fredag slik at jeg kan starte vasking og bittelitt innflytting her. Ingenting gleder meg mer!

Gratulerer med dagen imorgen alle sammen!
 

Oppe før solen!


Slik blir det ofte når min kjære endelig er hjemme igjen. 
Jeg sover stort sett dårlig første natten og når en liten kropp kommer tildlig på morgenkvisten for å ligge inntil pappaen sin blir det lite søvn.
Vi er så glade for å ha han hjemme igjen!
 Hovebadet er ferdig flislagt, jeg er super fornøyd!
Og den turkise glassmosaikken ble virkelig prikken over i'en.
Vi har brukt samme flis på hele badet, men i 5 forskjellige størrelser, med fugemasse i fargen jasmin.

Eller nei, "mursteinsveggen" ble prikken over i'en!
Flott ble det med en kontrastvegg selv om den er holdt i samme flisene. 
Jeg har allerede fått en del henvendelser ift flisene jeg har valgt. De kommer fra Bella fliser & interiør Drammen. Henvend til min blogg så vet de hvilke fliser det gjelder. 
Flotte italienske fliser!

Feltet med mindre metrofliser kommer mellom vask og speil.

Jepp, da var badet ferdig flislagt. 
Rørlegger starter idag, han skal gjøre seg ferdig med hele huset nå. Et par uker bruker han vel.
Boblekar skal monteres idag.

Boblekar ja, jeg må hive meg rundt! Det skal fraktes fra låven og opp på huset....hadde jeg nesten glemt!

Vi nærmer oss en slutt på byggeprosessen, så mye som har skjedd den siste tiden. 
Vil du se?

Følg med videre!

God dag fra

Badet vårt skrider frem!

God Torsdag til deg!
Håper dagen har vært fin så langt?

Hovedbadet vårt som ligger innenfor vårt soverom er på god vei fremover.
Vil du se litt av fremgangen?

Ta en titt: 

Mursteinsveggen var jeg veldig spent på. Den ser ut til å bli flottere enn anntatt!
Boblekaret kommer i hjørnet og skal bygges inn i fliser, dokassen skal også flislegges.

Partiet med mursteinsfliser midt på veggen kommer mellom vasken og speilet. 
Håper og tror det blir kult!
Vi har valgt store stående fliser på de resterende veggene, og inni dusjnisjen.

Og en sneak-peak på mine fantastiske (og ikke rent billige..) turkise mosaikk-fliser:
(dusj blandebatteriet kommer her)

Flere bilder kommer etterhvert som badet vårt former seg mer!
Hittil er jeg veldig fornøyd. *smiler*
Dette blir rene luksus spa iforhold til badet i gamlehuset vi bor i nå.

Klem fra
Gjestebadet er også på vei opp. Må få tatt noen bilder:)

Bella bella, loves bella!

Hovedbadet vårt er i boks! Tror dette vil bli mitt favoritt tilfluktssted.
Flisene på veggen vil være stående 30x60 flis, samt 30x30 flis på gulvet. Innredningen blir ikke helt slik, men det er denne som lå i tegneprogrammet.
Boblekaret og toalettet får mosaikk flis rundt seg. Og sjekk den kule bakveggen! Ser ut som mursteinsvegg. Alle flisene er samme flis, men i forskjellig størrelse.

Prikken over i'en på badet blir den turkise flisen inni dusjnisjen.
Sett noe så stilig?

Skikkelig SPA feeling *fornøyd husfru*
Flisene vi har valgt er italienske og nye i sortimentet. Moro med noe som er nytt og ikke alle har.

Tusen takk for super service og hjelp hos  Bella fliser i Lier.
Skal du pusse opp eller bygge vil jeg anbefale en tur dit. Stort utvalg, god service og fine utstillinger!

Nyt Fastelavnens søndagen alle søte!


I did it!

Da er hovedbadet valgt. Jeg fant de lekreste flisene og med verdens beste hjelp ser det ut til at jeg fant the IT. Måtte jo en italiener til! Super dyktig service, innspill og i tillegg får jeg det tegnet før selve valget skal bli tatt.
Jeg fant en serie med lys beige italienske fliser som kom i utallige størrelser.
Tanken er å bruke fliser i 30x30, 30x60, 10x10 (mosaikk) og 7,5x15 subway-fliser.
Dette vil gi et flott spill uten å måtte bruke masse farger og mønster.
Elsker at serien dekker subway-fliser behovet mitt også!
Holdt på å dåne da jeg så denne turkise mosaikk flisen!
Og med en sånn fantastisk flott hjelp så skal han tegne denne mosaikken inn på badet vårt. Bare bittelitt, for den var ikke billig...
DET er spa-følelse det!
(har sett noe lignende på et spa-hotell engang og ikke glemt det)
 Gleder meg til å få tegningene!

Ønsker deg en fantastisk glad valetines dag!

Klem fra ikke-frustrert mer

Ha det på badet!

Ja det skal vi!

Dårlig mobilbilde (uten alle delene)Innredning til hovedbadet er kjøpt, badet som ligger i forbindelse med vårt soverom.  Helt etter vår (les: min!) stil!
Den består av hel porselensplate med to vasker og skap under, vitrineskap på hver side, stort speil og lyslist øverst. Alt innrammet med lister og nydelige profiler. *smiler*
Ser frem mot masse skapplass!
Dagen idag har jeg kost meg med jenta mi, mandager er VÅR dag! Høstgarderoben hennes er blitt oppdatert, nå er vi klare for kjøligere dager og etterhvert snø... selvom jeg ikke ser frem mot vinter.
Er DU klar for høsten?

Min kjære har igjen reist på jobb, gressenke tilværelsen er igang igjen. 
 Fin fin uke til dere alle, imorgen venter paller med Greengate på meg i butikken. WEEE!

 

Kraner.....anyone?

Noe jeg egentlig ikke tenke så mye over sist vi bygde var utseende på kranene, både til kjøkken og bad. Når jeg tenker etter tror jeg rørlegger bare monterte det han mente var bra...
Men denne gangen har jeg en veldig klar mening. *smiler*

Kjøkkenkranen skal være av denne nostalgiske typen, med ettgreps håndtak. (til hvit porselensvask)
Problemet er bare at jeg ikke finner en leverandør av en slik type kran, som i tillegg er godkjent. Noen som vet?På badet blir det også en kran av den nostalgiske typen, men de fleste er to-greps. Synes det er så upraktisk..
Fra Mora


Er derfor på leting etter 1-greps som dette, men helst med grep i hvitt. 
Vet du om en som denne, som i tillegg er godkjent (og helst ikke for dyr)?
Fra Crolla
I dusjen kunne jeg tenke meg noe i denne sjangeren, men igjen har vi problemet med varmt og kaldt vann da. Må finne noe mer praktisk..

Fra Mora
Tilslutt har vi badekaret, eller boblekaret (sorry, kjære). Jeg ønsker meg badekar med løveføtter, men må nok vike for mannen som ønsker seg boblekar. Denne gangen får det fornuftige gå fremfor det vakre. *smiler* Men man kan vel sprite opp et boblekar med en flott kran av noe slag? 
Det må jeg sjekke opp!
Fra Mora
Gode tips til kjøkken, bad, dusj og badekar kraner taes imot med takk!

Vi skal om kort tid ha møte med rørlegger og da må alle detaljer være spikret! Huhei hvor det går!

Lillelørdag klem fra