hits

Villa Drømmeverden: hall

Bryllupslørdag!Hei Lørdag!
Idag er en lykkens dag. En av mine ansatte, eller tidligere blir det jo siden hun nå har begynt i en annen jobb, skal gifte seg. Vi stiller mannsterke fra Drømmeverden. Hun er veldig spesiell for meg siden vi har jobbet sammen i tykt og tynt i over 2 år. På den veien har hun vokst fra å være en liten knopp til en fult utsprunget blomst. For en progresjon hun har hatt! Det føles nesten som at det er datteren min som skal gifte seg. Tonje-mor jeg er så glad i deg♥ *husk å ta med klinex*

Her hjemme holder jeg på for fult. Jeg rydder, kaster, gjør om og styler. Denne helgen er jeg alene hjemme for mannen har tatt med seg jentene på campingen. Kjenner jeg er litt misunnelig på de. ENDELIG er det sol og strandvær der. Vi hadde ikke for mye av det i sommer. Men jeg skal kose meg i bryllup:) Rommet til Marielle står for tur, så jeg får hive meg rundt. Altfor mye baby-leker som skal bort der inne. Jeg rekker litt til før jeg må få på meg finstasen. 

Fin fin lørdag til deg♥

Og dere, jeg viser litt av prosessen her hjemme og litt annet på min snapstory: drommeverden. Legg meg til da vel:)

 

-Værsyk av smalltalk-

 

Hei og god tirsdag♥ Idag var en slik dag hvor man aller helst ville tre dyna over hodet igjen og bare ligge i senga og høre på regnet. Med to små i hus er det en dårlig idé. Selv om jeg hadde villet sove tror jeg sjansen for at de ville gjort det samme hadde vært liten. Skole, barnehage og jobb kalte også, så det ble med drømmen.

Jeg gidder sjelden å klage over været eller bry meg, men nå skal jeg ærlig innrømme at jeg blir litt preget. For vi er i juni måned eller? Hallo! Sommergarderoben min skriker etter å bli luftet, og humøret er alltid litt lettere når solen skinner. Vi som driver butikk er også avhengig av at de forskjellige årsitende skifter slik vi er vant med. Det er ikke like lett å selge sommertøy når det sprutregner og blåser surt. Heldigvis kan vi style hjemmet vårt sommerlig. Det hjelper på mitt humør:)

Hva snakker vi nordmenn om når vi skal smalltalke? Jo, VÆRET! Siden jeg driver i servicebransjen (les: butikk) så blir det mye smalltalk, altså snakk om været. Til vanlig går dette inn det ene øret og ut det andre. Men nå har jeg hørt om det kalde været i over en måned. Nå ønsker jeg meg trope varme så jeg kan høre om hvor varmt det er ute. Og det mens jeg jobber inneog ikke får så mye som en solstråle på meg:)

Ikveld skal jeg tenne masse lys og drikke noe varmt. Det er lov å nyte slike dager og gjøre det beste ut av det. Jeg er glad for alle pengene jeg sparer på uteblomster, hagen er fortsatt ikke plantet i år.

Regnværsklem fra Margit

 

-Velkommen Sommer og velkommen inn i vår hall-

Hei mandag og ny uke! Jeg anser meg ikke som værsyk, men nå kjenner jeg at jeg begynner å bli det. Velkommen juni, den første sommer-måneden. Men hei hvor er sommeren? Idag har det blåst nordavind fra alle kanter. Utenfor butikken fløy puter, pledd og klær helt vilt. Utemarkedet ble flyttet inn, varmepumpa slått på igjen og jeg varmet meg på kaffe mellom slagene. Nå ønsker jeg meg varme og sol mer enn noe annet. Lengter etter å gå i kjole og sandaler på jobb, sommer-garderoben min skriker etter å bli luftet.

Apropo garderobe. Jeg er så innmari glad i garderoben vi valgte å innrede gangen med. Den er tegnet av meg og laget av samme møbelsnekker som bygde kjøkkenet vårt. Ikke bare er den vakker å se på, men den er så super praktisk. Jeg elsker detaljene og at den er så lekker og herskapelig, akkurat slik jeg liker. Men den rommer mer enn du aner. Her samler vi alle skoene våre, jakker, uteklær, treningstøy, treningssko, sekker/bager og skuffene rommer alt av luer, votter, skjerf, solbriller, hjelmer og paraplyer. ALT på ett sted her altså. Da slipper vi å traske inn i huset for å hente noe på vei ut døren. Stapp inn og lukk døren! Perfekt for meg som ikke liker å ha masse fremme, som fort kan se rotete ut. 

Skal du bygge hus eller pusse opp? Da ville jeg gjort plass for en slik stor garderobe, jeg kan ikke få lovpriset vår nok!Jeg tror jeg må lage meg en kopp kakao og tulle meg inn i pleddet. Vinden suser ute og hadde det ikke vært for at det er så lyst ute så hadde jeg trodd det var høst. Ja, det skal jeg. Koselig er det lell♥

Margit♥

Ny kosemose-krok!

Hei og hopp, dagen har vært topp!
Håper din dag har vært like fin som min? Mange hyggelige julekunder i butikken, masse ordre i nettbutikken og en koselig ettermiddag med snuppemor. Adventsgave og julekongen på Barne-TV satte en fin avslutning på kvelden.
 
Plutselig fikk jeg en ekstra dose med energi etter at lillemor var lagt.
Hvor kom den fra? Ikke sett den siden jeg ble gravid...nesten.
Gjorde om i hallen og resultatet ble jeg så fornøyd med!
 
Fått meg en skikkelig kosekrok!
Ønsker en klokke over rottingsofaen, men denne på bildet skal tilbake til kjøkkenet. Den er ny i butikken, så jeg måtte bare teste den litt rundt.
Jeg hadde funnet den perfekte klokken, men endte opp med å selge den til en nettbutikkunde for vi var tomme. Gleder meg til nyheter i januar, finner jeg sikkert en som passer perfekt!
 
Puten er grå med sølv peacetegn, liker liker!
Finnes HER 
 
Herlig at little by little kommer i orden her hjemme, vi skaper et hjem!
 
Ha en kos kveld!
 
 

♥Fredag i heimen♥

God fredagskveld!
beste kvelden i uka er her, en ubrukt helg ligger foran oss.
Jeg fikk ryddet, vasket og shinet huset litt etter jobb idag. Finnes ikke noe bedre når en tar fatt på helga.

  Ikke hver dag hallen er så ryddig!
Synes jeg rydder og rydder hver dag, rydder snart rundt meg selv. Flere som kjenner seg igjen?

Jeg er kjempefornøyd med garderobeskapene i hallen. De er ekstra dype og rommer alt av jakker, sko, luer og votter (og en hel del til....) Prinsessa er veldig stolt av å ha egne skuffer så hun rydder flittig bort klærne sine. Kan være et tips til andre småbarnsforeldre.
      
 Garderoben har jeg tegnet og designet selv ved hjelp av litt inspirasjon her og der. De er bygget og tilpasset av møbelsnekker. Skapet i midten har hyller, mens de på hver side har garderobestang med hylle over.
 Store romslige skuffer er gull verdt!

 Min fantastiske rottingsofa står på motsatt side av garderoben. 
Kjekk for liten og stor ved av/på kledning.

Bena høyt, pepsimax i glasset og jeg er klar for Senkveld på TV!

O'herlige Fredag!
 
Keep Calm pute og juteteppe fra  Butikken Min

Kosesofa♥

God Lørdag!
En fantastisk uke er over!
Butikken er blitt som NY med ommøblering, ny innredning, masse nyheter og kjøpeglade kunder både i butikk og på nett. Tusen takk til dere ALLE!
Damenes Aften ble super på alle måter. Fått tilbakemelding fra flere kunder at de ønsker en ny aften snart, det kan jeg love dere:)
 
I hallen står et av mine favorittmøbler: en rotting sofa med høøøøy rygg!
Deilig å slenge rompa nedpå ved av/påkledning og en fryd for øyet. Så den på interiørmessa januar 2011 og måtte bestille den allerede da. Litt over ett år har den stått pakket inn på lager, spennende da den skulle åpnes. 
Love at first sight
I hallen mangler det mye. 
Et stort helspeil må på plass et sted, liker å speile meg før jeg skal ut døren. Ønsker meg et med drivved-ramme, vil matche sofaen godt. 
Over sofaen mangler det noe...kanskje en klokke?
Idag ble jeg og min kjære enige om å finne en knaggrekke til å ha rett innenfor inngangsdøren. Siden han liker å henge jakken på sofaryggen. Og det liker IKKE mor selv *smiler*
Ny pute med teksten Keep calm...finnes her

Fortsatt God Helg kjære leser!
 Sofaklem fra

Her skal det bli orden!

God kveld!
Håper dagen har vært flott?
 Garderobeskapet i hallen er ferdig montert!
Vi har totalt 6 dører og store dype skuffer. Her skal det bli orden i yttetøy, votter og luer. Blir sikkert plass til en hel del annet også, for disse skapene er gedigene!
*LYKKE*
 Nydelieg detaljer også her. Frua selv er super duper fornøyd for tiden. *smiler bredt*

Eneste skåret i gleden nå er en sår hals, stemme som kommer og går og øreverk! Jeg har hatt dott i øret siden flyreisen hjem fra Svalbard. Tips for å bli kvitt denne? Ja takk! :)

Bilder fra et snart ferdig kjøkken kommer. Jeg MÅ innom huset hver dag for å titte, drømme og klype meg selv i armen. Ja, for dette blir virkelig vårt drømmehjem. Endelig!

Vi har snart overlevd 2 år i gamlehuset (hvem skulle tro det??). Lørdag er det prinsessebursdag her hos oss. Ja, for det må være lilla, rosa og prinsesser- en meget bestemt ung pike. Kjenner jeg skulle ønske huset var ferdig til bursdagen, men her i gamlehuset kan barna bare leke og styre som de vil. Ingenting å være redd for...nesten. Jaja, det kommer flere anledninger:)

Alt som lå på høyre side her på bloggen ligger nå under innleggene. Jeg klarer ikke flytte de opp igjen. Hjelp!?

På tur!

God Morgen Norge!

Innom med en sneak peak fra garderoben i hallen. Den ble mye større, romsligerer og lekrere enn jeg håpet på!
Vi er i Tromsø på vei til Svalbard, gleder meg og er spent. Kommer med flere bilder bare jeg har nett;)

Klem

Orden i sakene!

Etter jobb idag har jeg småryddet hjemme.
Rart hvordan man bare kan gå å rydde og rydde her i heimen, føler jeg aldri blir ferdig..
Flere som har det slik?
Garderobeskapet til vår hall, kommer i fargen hvit.
Om kort tid håper jeg dette rydde-problemet vil bedre seg litt. 
I Gamlehuset som vi bor i nå har vi ikke nok skap, hyller, bodplass osv. I tillegg er det altfor mange ting som ikke har en fast plass, siden vi bor her midlertidig.
Jeg gleder meg stort til å få orden!

Vi har bestilt innebygget garderobeskap til hallen som skal romme yttertøy og sko. 
I tillegg får vi voksne et eget walk-in closet til våre klær/mine sko og vesker, og lillemor får garderobeskap på sitt rom.

Håper dette vil løse en del klesproblemer. *smiler*
Hvordan løser dere klesorganiseringen?


Nyter en deilig fredag i sofaen med PC i fanget og Gullrekka på TV

Klem fra

Det var en gang... (og give away!)


...som skal bli GRÅ!


Kollasj til gangen: Villa Drømmeverden
Jeg har fått sånn sans for grått!
I hallen og gangen skal vi ha fargen skumring på veggene. I hallen har vi kjøpt mørke-grå store fliser, mens i gangen blir det samme parkett som resten av huset. Garderobeskap er bestilt, hele 6skapdører får vi. Jippi!

For snart ett år siden kjøpte jeg en råtøff rottingsofa som skal få plass her. Godt å slenge rompa nedpå!

  
Gangen er på god vei!

Moro å bruke litt farger igjen, litt lei av hvitt-hvitt-hvitt (hvem skulle tro det?)

Er du grå?

HUSK! Give-awayen hos meg. Vinn nydelig LOVE putetrekk. Trekkes imorgen fredag kveld.
Meld deg på herOrden i hallen!

Hei og hopp!
Snekkerne våre er igang inne i huset vårt. Fremover nå vil det nok skje noen forandringer som jeg setter pris på, elsker å se at huset kommer seg nærmere og nærmere en bolig!

Igår fikk jeg godkjenning fra min kjære til å få tegnet flere innredninger til huset, og først ut er garderobeskapet i hallen. Den ene veggen skal dekkes med skap, 5 dører vil jeg tro. Litt usikker på om jeg ønsker speil siden jeg synes like dører gir et mer ryddig uttrykk. Jeg er avhengig av helfigur speil i hallen, men det får vi heller ha på motsatt vegg.
Unnskyldning til å ønske meg et flott speil også! *flirer*
Foto: Mamut.net

Skapene skal gå fra gulv til tak med fine lister rundt. Liker det lille ekstra med hjærneklosser og utskjæringer, men redd det blir litt too much?!
Uansett skal vi ha profilerte dører, herregårds sokkel- og taklist og "diamant" knotter i big size. Har noen fra Lisbeth Dahl i butikken jeg elsker!
Foto: Jh Interiør
Skapene skal romme ytterjakker, sko og luer/votter. Det vil si en blanding av hele skapdører, halvdører og skuffer. Vi bor idag midlertidig i gamlehuset hvor alt er kaos, esker og altfor lite skapplass. Etter å ha bodd slik over ett år, blir hovedtema i nyhuset ordning och reda!
Foto: Sigdal
Frua gleder seg til å få orden i kaoset. Og ikke minst blir det såå fint!

Har du et bra tips ift garderobeskap eller orden i hallen så setter jeg stor pris på det:)
 
Velkommen til nye følgere, håper dere vil trives:)

Fin dag videre ønsker jeg deg!

Lucky me!!

Idag ankom noe av det vakreste!

Bare se her:

Rotting sofa med ekstra høy rygg, creme farget madrass og puter.
Love it!


Sofaen på nært hold

Flott, ikke sant?
Beklager dårlig bilde tatt med mobilen på messen.

Denne herligheten skal få pryde hallen i Villa Drømmeverden!
Bare synd den må stå lagret en god stund....
Men tror jeg må åpne den opp imorgen bare for å tyvtitte litt. *smiler*

Snart helg igjen, folkens!

Klem Klem