hits

Villa Drømmeverden: Kjøkken

Plutselig liker jeg deg!


Hei 1.februar! Tenk at første måneden i 2017 allerede er over. Jeg synes det akkurat var jul og nyttår jeg. Det til tross så synes jeg vi har vært flinke til å nyte hverdagene og helgene. Vi har opplevd mye og det viser vel bare at man nyter livet♥

Nå som det nærmer seg vår og det blir lysere ute så drar jeg frem tekstiler og blomster som minner om vår her hjemme. Tulipaner dere, finnes det noe vakrere? Det er lite som gir mer vårfølelse enn tulipaner. Litt blå tekstiler har fått komme frem fra skapet. Blått er for meg en god blanding av vinter og vår. 
Denne tiden på året er egentlig finere enn jeg har tenkt over tidligere. Det er fortsatt mørkt og skumring tidlig på morningen, det er så deilig å sitte inne og jobbe i morgenkåpen med tente lys og en kaffekopp. Etterhvert kommer lyset og tar over. Det gir energi. Det beste må være at mørket ikke kommer før kvelden, da man er klar for igjen å tenne lys og holde seg inne. Fordelingen av lys og mørke er helt perfekt! Herremin plutselig likte jeg februar mye bedre, akkurat som et kinderegg jo!

Rett før lunsj idag tok jeg meg en løpetur ute. Det er så deilig å suge til seg den kjølige luften og alt lyset. Masse lys! Tenker du at det ikke er så godt å løpe ute om vinteren? Jeg anbefaler deg virklig å prøve det ut. Eller eventuelt gå en rask tur. Det finnes nesten ikke noe bedre enn å komme inn etter en slik tur. En dusj og pakke seg inn i varmt tøy. Lykke♥

NÅ koser jeg meg!


God morgen mandag! Jeg er veldig glad i mandager. En ny ubrukt uke står for tur, og den kan vi gjøre akkurat hva vi ønsker med. I skrivende stund ligger begge barna å sover. Jeg våknet med en liten kropp helt inntil meg i senga, hun ville ha pappa som er reist på jobb. Sovende barn er noe av det nydeligste jeg vet om, ihvertfall mine egne♥ 

Det nærmer seg skolestart og hverdag igjen. Denne uken må vi bruke på å komme tilbake til rutinene. Skolebussen går tross alt kl.07.20. Akkurat nå føles det veldig tidlig ut og nesten umulig. Begge jentene har sovet til kl.08 i ferien, minst. Men når vi er i hverdagsrytmen så går det veldig fint, og jeg liker å starte dagen tidlig. Noe av det beste jeg vet om er å stå opp før de andre, ta meg en kopp kaffe og skrive eller jobbe. Akkurat som idag. Alenetid er gull. Radioen spiller go´musikk og ute regner det. Jeg har tullet meg inn i et pledd for jeg turte ikke gå inn på badet, i frykt for å vekke minstemann som ligger i senga mi. Nå koser jeg meg!
Jeg gleder meg til å ta fatt på denne uken. Helgen ble ikke som planlagt med mange morsomme ting. Det er surt, men noen ganger må man bare lytte til kroppen. Jeg har ligget mer vannrett og sovet enn jeg har gjort det siste året. 

Ønsker deg en fin ny uke♥

Det jeg trenegr nå er en timeout!


Noen ganger må man bare koble av. Minutter, timer, dager og uker går i ett. Vi skriver mandag og før vi vet ordet av det så er det fredag. Morgen og kveld er vi på, tilgjengelig hele døgnet. Nesten. 

Oktober har vært en fin måned. Tiden har flydd altfor fort. Jeg føler det var igår jeg åpnet ny butikk. Nå er det altså gått en måned. Mandag til søndag har gått for å være de samme dagene. Nå trenger jeg en time-out fra alt. Flytting, butikk, nettbutikk, varebestillinger, blogg, trening, barn og hus. 

Nå reiser jeg til Amsterdam. Innkjøp av Riviera Maison vår og sommer står for tur. Herremin som jeg gleder meg. To dager borte er alt som skal til for denne kroppen. Bylivet, shopping, cafelivet, sove på hotell, spise frokost i fred, wining & dining og bare være meg. Gud det skal bli deilig♥
Annonselinker: Lexington logopute// Velvet pute-RM// Oxford pute-RM// jeans pute- RM//

AMSTERDAM here I Come:)

Vårt nye kjøkkenbord!


God morgen søndag♥ Endelig en morgen hvor vi kan ta det helt med ro. Ingenting vi skal rekke, ingen jobb og ingen planer. Vaskemaskin rusler og går, ungene ser på film og vi voksne nyter en kopp kaffe. En treg start på dagen er deilig, men jeg ville ikke hatt det slik hver dag. Da hadde det ikke vært så godt.

En sosial sirkel har vi fått oss på kjøkkenet. Jeg har lenge hatt lyst på rundt bord, hvor alle ser hverandre og sitter nærme hverandre. Vi har et stort spisebord i stuen for større samlinger. Bordet på kjøkkenet skal brukes til familiens måltider, men også til litt mindre sammenkomster. Det er faktisk plass til 8stk rundt bordet! Jeg elsker den røffe looken på bordet mot det ellers så elegante kjøkkenet vårt. Happy wife, happy life:)


//Bordet finnes her i nettbutikken//

Nå skal jeg dekke bordet litt ekstra hyggelig og servere frokost til mine. Jeg hørte et ønske om egg og bacon. Senere skal vi ut på familie-utflukt.

Lag deg en TOPP søndag!

Stødig som fjell!


God Lørdagskveld til deg♥ Her i huset er frua i veldig godt humør. Mens jeg kokkelerte en deilig lørdagsmiddag monterte mannen og mini nytt kjøkkenbord. Nå er endelg bordet med løse ben ute av huset. (sjekk ut snap: drommeverden) Det var bare gulv-fyll og ikke til bruk. Nå kan vi spise frokost på kjøkkenet igjen. Det er LYKKE det!

Håper dere har hatt en fin helg så langt? Jeg avsluttet arbeidsuken idag og er meget klar for en fri-søndag. De siste helgene har gått med til jobb så dette skal bli veldig godt. Fikse i heimen og være med familien. Mannen nevnte noe om høstopprydding ute imorgen. Iiiissjjj.. også jeg som tenkte å få ryddet i noen skap her hjemme. Vi får se:)

Jeg skal få tatt nye bilder i dagslys imorgen. Dag 6 er snart fullført av c9 programmet. Lørdag uten pepsi-max, vin eller søtsaker er helt ok. Egentlig ganske deilig. Det eneste jeg savner er den første kaffekoppen på morningen, men da tenker jeg at det helt sikkert er veldig bra med en liten pause. 


God Helg!

 

Pent, men helt ubrukelig!


God søndag fine folk♥ For ganske lenge siden flytte jeg spiesbordet vår ut i stua vår. Jeg ønsket å ha en egen spisestue i tillegg til spiseplass på kjøkkenet. Tidligere hadde vi bare spisestue på kjøkkenet. Bordet vi satte inn på kjøkkenet er et gammelt bord med vakre detaljer. Dette skulle bare stå her i en overgang til nytt bord. Vel, det er 8mnd siden. Midlertidig der altså:) Bordet er kjempeflott, men bena er løse og hele bordet risetr bare du ser på det. Shaky shaky! Jeg har hele denne tiden ønsket meg et bord fra Riviera Maison, men det har tatt tid å spare. Nå har jeg funnet et annet bord jeg også liker, så vi får se hvilken av de jeg velger. Flott blir det uansett og jeg gleder meg til å få en spiseplass som også fungerer. Ikke bare ser pen ut:)


Idag har vi hatt skikkelig familie dag. Over 2 timer i svømmehallen med jentene var gull. Gøy å se hvor trygge de er i vannet begge to. Eldstemann er mer under vann enn over og minstemor er skikkelig tøffing som hopper fra kanten og dykker under. Det ble en slapp ettermiddag, rart hvordan svømming tar på. Jeg fikk løpt meg en tur alene. Godt for kropp og sjel. Det er blitt omkjøringsvei her hvor vi bor. Det betyr mye mer trafikk enn hva vi er vant med, her er det vanligvis veldig stille på landet. Det er så synd at folk ikke tar hensyn til oss som ferdes langs veien. Opptil flere ganger opplevde jeg biler som passerte meg veldig velig nære. Neste tur tar jeg med meg en spiker i hånda. Haha! Skal vi se hvem som ler sist:) Neida. Joda.
Jeg er kjempeklar for nest siste uke i Drømmeverden på Tommy´s. Håper å se deg? Butikken er full av nyheter og salgsvarer!

Søndagsklem!

Kjøkkenprat!


God veld fine lesere! Så utrolig deilig vær det har vært idag! Det føles som sommeren titter innom en liten tur til. Det er nesten litt trist å jobbe inne nå og ikke få nyte solstrålene. Det hjelper på å kunne ha dørene på vid gap i butikken, kjenne varmen snike seg på.

Denne dagen har flydd av sted som de fleste dager. I disse dager jobber jeg mer enn vanlig og hodet er på høygir hele tiden. Det er så mye planlegging med den nye butikken og jeg prøver å få gjort mest mulig nå før flyttingen setter inn. Jeg kan ikke skjønne annet enn at butikken blir superbra! Når man jobber mye så føler jeg at jeg svikter litt på andre områder. Jeg har ikke tid til å bruke mye tid på kjøkkenet lenger, det er så synd. Det blir lite ferdigmat hos oss for jeg er ikke fan av det. Men løsningene blir ganske lette . Til helgen vil jeg sette av tid her inne! Mitt favorittrom i huset♥


Ikveld skal jeg finne senga veldig tidlig. Kroppen er så stiv og støl så nå gleder jeg meg til å synke ned i en myk seng. 

Har du en fin onsdag?

Avslapningshelg!


Hei lørdag og helg! Denne helgen føltes så etterlengtet. Noen travle uker er lagt bak meg med ekstra mye jobb, møter, avslutninger, fiksing hjemme og klargjøring til ferie. Det er ikke lite som skal legges til rette når man skal ta litt ferie. Som selvstendig næringsdrivende er det mye som skal på plass og gjøres ferdig før man kan koble av litt. Ihverfall om man ikke skal ha et berg av jobb når man kommer hjem. Heldigvis er det mange andre samarbeidspartnere som tar ferie på samme tid så det renner ihvertfall ikke inn med hundrevis av mail. Nå har jeg 1 uke igjen med jobb før jeg skal koble av i 2 uker. Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg kun var ansatt, men jeg vet at det er bare nå jeg ønsker det:)

Har dere en fin helg så langt? Jeg kobler av med familien min. 2 late dager med lek, is, sol og bare tid sammen. Og bena høyt når man trenger det. Eller slenge seg ned på sofaen. Her i huset er vi så glad i sofaen på kjøkkenet. Der er det plass for hvile. 
Rosa lexingtonpute// hvit pute platinum// hvitt pledd Riviera Maison// strikket beige pute// Lexington logopute


Vi skal kose oss med sommerens beste mat: reker og hvitvin. Mmmm. Vann i munnen! 

Lag deg en fin lørdagskveld! Margit

Oslo next!

God morgen til deg! Her er frokosten akkurat inntatt og jeg er klar for å vende nesen mot Oslo. Der blir det innkjøp, møter og fotokurs. Gleder meg virkelig til fotokurs med side2 gjengen, alt jeg kan lære er gull verdt. Det er moro med foto!

Jeg får fylle opp kaffekoppen og komme meg avgårde. Håper jeg slipper unna den verste køen. Hvis du vil følge meg idag så legg meg til på snap: drommeverden heter jeg der. 

Takk til alle som deler og tagger mulige ansatte på innlegget mitt igår. Håper det kommer mange bra søknader:)
Alle de fine rosa detaljene finner dere her.

Ønsker deg en super tirsdag! Og St.Hans, noen skal feire idag?

Skolefri og rosa kjøkken!


Fredag, skoleferie og sol! Kan det bli bedre? Jeg har riktignok ikke fri selv om det er skoleferie. Skulle tatt seg ut om butikken stengte i 8 uker. Men det er alikevel noe med skoleferie. Vi trenger ikke stresse så mye på morningen, ingen lekser, ingen aktiviteter og generelt en roligere hverdag. Det skal bli godt for store og små. Jeg husker følelsen av skolefri og siste skoledag. Vi koste oss med godteri, lekte ute, drakk brus og så kanskje en film. Kosedag på skolen. Så forbudt, men så deilig. Idag sendte jeg en veldig fornøyd frøken avgårde til skolen. Med smågodt og en flaske cola i sekken. Spent på hvor mye hun kommer hjem med, ofte er det bare det at det er lov som er det beste. Skoleferie betyr også at sommeren er ofisielt igang:)

Sommer betyr rosa på mitt kjøkken. Jeg elsker at det hele blir så hvitt og lyst. Mange ganger har jeg hatt lyst til å male veggene på kjøkkenet, men nå som det er sommer er jeg aller mest glad for hvite vegger. Clean! Sammen med rosa detaljer blir det skikklig sommer. Hurra for Sommer!

Fredagklem

 

Sofa på kjøkkenet er vinn-vinn!

Hei onsdag kveld, hu hei hvor det går! Denne uken kommer til å fly fort avgårde. Det var godt å være på jobb igjen. Mye å ta tak i etter påsken. Jeg koser meg sånn på jobb at det var en glede å være på plass igjen. Masse nye varer, hyggelige kunder og litt for mange fristelser. Lyst til å shoppe med meg alt hjem:) 

Det er ingen tvil om at hverdagen er igang for fult. Flere som merker det litt ekstra nå etter ferie? Vi må tidlig opp for å få eldste på skolen, det er ekstra tungt de første dagene. Vesla var ivrig på å komme seg tilbake i barnehagen, det er godt å se. Dagen går i ett med morgenrutiner, levering, trening, jobb, middag, lek og ikke minst lekser.

Mens eldstemann gjorde lekser på kjøkkenøya kunne jeg slenge meg litt nedpå sofaen. Fantastisk å ha sofa på kjøkkenet! Må være noe av den lureste ommøbleringen jeg har gjort her hjemme. Ihverfall synes jeg det enn så lenge (helt til jeg må ommøblere igjen). Pernille var ikke helt enig til å begynne med. Mamma, hvorfor skal vi ha stue på kjøkkenet? Det ser jo bare rart ut?. Vel vel. Jeg og vesla leste bok i sofaen mens storesøster gjorde lekser. Slik fikk jeg lekt med minste samtidig som jeg er tilgjengelig om hun største står fast med leksene. I hverdagen når mannen er bortreist på jobb så er det ikke så lett å være alene med begge. Spesielt i situasjoner som lekser for jentene er på så forskjellige stadier i livet. Minstemann blir utålmodig og masete om jeg bare hjelper eldste med leksene og eldstemann liker at jeg er i nærheten. Sofa på kjøkkenet er altså helt vinn-vinn♥

Beige/hvit pute-Lexington // Blå mønstret pute

Tidlig opp igjen imorgen så her må jeg bare hoppe i loppekassa. 

Nattaklem♥

Hvor skal jeg starte?

God morgen mandag♥ deilig med ny uke, selv om det for mange er siste feriedag. Jeg skal ha en blanding av fridag og arbeidsdag. Det er deilig å starte sånn smått med arbeidsoppgavene, slipper morgendagen å komme så busende på! Aller først skal jeg starte dagen her:

Jag har et stort behov nå for å gjøre om og fikse opp her hjemme. Litt usikker på hva jeg skal gjøre, men en liten plan har jeg. Veien blir alltid til mens jeg går når jeg holder på! Bordet på kjøkkenet er bare midlertidig. Det er et fint bord som vi brukte på vårt tidligere kjøkkent. Planen var å pusse det opp, men bena er så løse og høyden helt feil. Det er ikke godt å sitte med bordplata skvise ned i låra. De må ha hatt helt andre mål før? Jeg har et annet bord på ønskelisten, tror det ikke er så altfor langt unna.


Ellers skal vi holde på ute idag. Vi lager noe gøy ute for prinsessene våre. Ting begynner å falle på plass, dere skal få se. Håper du nyter den siste påskedagen, skal du noe spennende idag? Nå er virkelig våren her! Lysere tider er jeg helt klar for♥

Dere, det er fri frakt i nettbutikken ut dagen idag. Perfekt å shoppe på nett når det er ferie og man kan sitte i fred og ro hjemme i sofaen. Ta en titt her.

Margitklem♥

Ny farge på kjøkkenet?

Vel overstått påskeaften! Jeg synes det akkurat var onsdag og starten på en lang påskeferie foran oss. Straks er det søndag og helgeslutt. Skikkelig bomus med fri på mandag. Da skal jeg starte prosjektet mitt vårrengjrøing. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har ting og tang som ikke brukes lenger. Det samler seg opp i skuffer, skap og for ikke å snakke om bod/garasje. Litt usikkker på hvor jeg skal starte opp. En plan høres fornuftig ut:)Det er ikke så mye jeg savner her på fjellet. Men en ting er sikkert, jeg savner kjøkkent mitt. God plass, mye redskap, stor stekeovn, ja i dety hele tatt. Her til fjells lever vi litt mer primitivt og lager mat deretter. Nå gleder jeg meg til å kokkelere igjen. En deilig middag står for tur imorgen. 

Nå som påsken er på hell er virkelig våren igang. Det var en typsik veiskille for meg tidligere. Etter endt fjellpåske var det hjem til bar bakke, småsko og hoppestrikk. Nå skal kjøkkenet våres opp enda mer. Vurderer å bytte det blå ut med en ny farge. Rosa står høyt i kurs hos meg, så kanskje?

Hvilken farge liker du best nå?

Gleder meg til å ta kjøkkenbilder med det nye kamera. Det blir nok som natt og dag:)

Mange reiser hjem fra ferie imorgen søndag. Kjør pent og ta hensyn til andre, vi kommer ikke fortere hjem ved å være aggresive og egoister.

Margitklem♥

 

-Blue Kitchen-

Hei mandag? Fikk du kommet igang som planlagt idag? Jeg startet dagen halv seks idag, en time på spinning sykkelen før jeg vekket jentene. Nå begynner jeg virkelig å komme inn i en god morgenrutine. Den kan bare bli enda bedre nå som vi gåt mot lysere tider. Det gledes!

Igår skinte solen og laget så herlig stemning på kjøkkenet. Jeg fortet meg med styling, fikk frem litt nytt og knipset bilder før vi løp ut døren. Godt lys er viktig og gjør meg så glad. Den nydeligste blåfargen har inntatt kjøkkenet. Himmelblå vil jeg kalle den, minner meg om at våren er rett rundt hjørnet. Blått er så fint på kjøkkenet, jeg begynner å se hvorfor Ola Normann elsker blått på kjøkkenet.

Blå oppvasksåpe-Greengate// Rutet tøyserviett-Lexington// Stripet kjøkkenhåndkle-Lexington// Organizer kurv-RM// kitchen rollholder-RM//

Nå vil jeg egentlig bare slenge bena i sofaen og se på TV, men jeg har noen oppgaver hengende over meg. Deadline imorgen så da gjelder det å henge i.

Nyt kvelden dere♥

 

-Mammas hjørne-

Gratulerer med dagen alle mammaer♥

Det er ganske unikt å få en egen dag! Den dagen i året de fleste av oss får servert frokost, en koselig hilsen fra de små håpefulle og blir satt litt ekstra pris på. Det er også den dagen vi reflekterer litt ekstra over det å være mamma, og kjenner oss ekstra takknemmlige. Innimellom kan rollen som mamma føles ekstra tung, håpløs og utilstrekkelig. Men husk: ingen er en bedre mamma for dine barn enn deg selv♥

Jeg vil heller VÆRE en god mamma enn å prøve å fremstå som en god mamma. En sokk av hver en dag er ingen krise!

Nå har jeg laget meg et hjørne på kjøkkenet, en kosekrok. Det ble litt ekstra med plass etter at vi flyttet spisestuen ut i stuen. Jeg er veldig glad i kjøkkenet mitt, og nå kan jeg sitte her og bare nyte. Det mangler et lite bord, jeg har ingen steder å sette fra meg kaffe/tea koppen. Det må til om man skal krype opp i stolen under pleddet. Dette er også en sone fri for TV, god det også. 

Se hva som ble mitt før helga♥ Rosa! jeg har flere tepper, men det er ingen pledd som slår ullpleddene fra Lexington. De er ikke altfor tykke og stikker ikke slik mange ullpledd gjør. Dette er mer likt et mykt ullskjerf. Rosa må til i mammas hjørne:)

                                                                                                 

                                                            -Noen stjal plassen min-

Pledd-Lexington// Pute-Lexington// Trelykt-RM

Nå skal vi kles i ull hele gjengen, ut på tur:)

Søndagsklem fra Margit

-På Flyttefot-

Hei og hopp♥

Ja, jeg er interiørgal og elsker å gjøre om i heimen. Kanskje til mannens store fortvilelse. Han henger med så godt han kan. Jeg har flyttet om mye her i heimen, men stort sett innebærer det ikke så altfor store forandringer. Men idag, da er dagen skal jeg love dere! Nå skal det meste flyttes rundt på og jeg er så ivrig!

I skrivende stund har jeg faktisk 3 elektrikkere på besøk. Og her sitter jeg midt i hele flokken og blogger:) Nå skal takpunkter opp både på kjøkken og stue. Og litt annet småplukk. Da vi bygget for 2 år siden var jeg ikke sikker på hvor og hvordan lamper vi skulle ha. Mye av møblene var ikke planlagt heller så da er det ikke lett å bestemme seg. Idag er det fortsatt ikke lett å bestemme seg, og tro meg jeg har tenkt og tenkt. Problemet er jo at jeg flytter både sofa, spisestue, lenestoler og skjenker rundt ettersom jeg får nye ideer. Og da blir takpunktene feil uansett. Etter en prat med elektrikker (som er oppriktig oppgitt over meg?hihi) har vi kommet frem til en enkel og smart løsning. Jeg skal vise dere når det er ferdig installert. Når man bygger hus er det kjedelig å lage mange hull i taket så elektrikker la bare rør oppe på loftet som vi nå skal koble til. da blir det å borre hull i taket?..iiiikkk! 

Ikveld blir det bæring, skubbing og flytting av møbler i heimen. Så dette er siste gang dere ser spisestuen stående på dette stedet. Ihvertfall på de første ukene:) Jeg må bare finne en måte å få med meg mannen på denne flyttingen. Ellers blir det tungt. *tenke tenke*Ja, jeg er interiørgal og I LOVE IT♥ 

Tusen takk for ønsker fra dere til hva jeg skal blogge om. Bare å fortsette å komme med ønsker. Det er jo dere jeg blogger for:)

Ivrig klem fra Margit

-TON-I-TON-

Hei lørdag og god helg♥

Deilig å våkne opp til helg og kunne slenge rundt i pysjen. Ihvertfall for en liten stund. Jeg skal på jobb og jentene skal til nabo´n. Selv om jeg har jobbehelg er det fortsatt følelse av helg. Det er noe med det å slippe ut altfor tidlig, vekkeklokke, matpakker og styr. En hektisk uke er på hell og det er en god følelse. Første uke etter juleferie, mann på jobb og mye som skulle gjøres på jobb. Jeg klarte det med glans:) *klapp på skulderen*

Kjøkkenet vårt er nå vinterkledd. Isblå farge sammen med beige er griselekkert! Det ble fargeløst og tomt etter at julen ble kastet ut, men med den nye fargen og interiøret synes jeg det er kjempedeilig. Så rent og enkelt. Jeg elsker puter og synes de gjør så mye med interiøret. Det myker opp, skaper hygge og farge. En enkel måte å endre interiøret på etter sesong, gjerne sammen med blomster, lys og andre tekstiler. Vårt kjøkken har fått isblå puter, løper, kjøkkenhåndkle og blått Greengate servise i hylla. Det er ikke mer som skal til!

Isblå pute // Blomstret pute // dekkebrikker rotting // isblå løper

Her i heimen har vi stort sett møbler i lyst stoff. Mange spør meg hvordan vi kan ha det med små barn. Det er ikke noe problem om man tar visse forhåndsregler. De trenger ikke sitte å spise mat som blåbær, sjokolade, makrell i tomat, ketchup og mat som setter sterke flekker. Ellers går det meste bort! Ja, vi bruker møblene våre stor som små. Når vi spiser har jeg en våt klut ved min side til å vaske vesla underveis. 


Idag har jeg ukens treningsfrie dag og det er helt ok. Jeg er mer eller mindre støl fra topp til tå. Godt, men frustrerende å bevege seg:) Er du kommet igang med treningen da? 

Nei, nå skal de små her få frokost mens de ser på barne-tv. Det er helge-luksus det♥

Klem fra Margit

Vårt julekjøkken 2014


Tenk nå er dagen her♥

Dagen startet tidlig med julestrømpe og barneTV, akkurat slik det var da jeg var liten. Tusle rundt i pysjen og se på snekker Andersen. Jeg rakk en økt med spinning før jeg tok fatt i dagen. Siden har jeg tilbrakt tiden på kjøkkenet. Ribba står i ovnen og alt tilbehøret er klart. Nissegrøt var godt for liten og stor, restene blir til riskrem. Min absolutte favoritt!God Jul til deg og dine♥

Klem fra Margit

En tankevekker

God Morgen Fredag♥

Hva venter vi på? Klarer vi å leve i nuet?

Jeg fikk noe å tenke på her om dagen da jeg og storegull hadde kosedag. Det var så koselig det! Desverre altfor sjelden jeg og Pernille får tid alene, stort sett er vesla med oss. Vi hadde en fin samtale i bilen og mammehjerte sprakk nesten av stolthet! Hun er så liten, men alikevel så stor og klok. Vi hørte på julemusikk og hun ville ha meg til å oversette siden hun ikke kan så mye engelsk enda. Den ene sangen handlet om juletiden og advent. Hun undret seg om hva advent egentlig var, jeg forklarte at det var ventetiden frem til jul. Hun mente at med adventskalender så teller vi ned dager og venter på julaften. Da kom spørsmålet: Men mamme hvis vi venter på julaften hele advent, hva venter vi på resten av året da? Jeg ble ordknapp..

Ja, hva venter vi på resten av året? Om kort tid venter vi på lysere tider og våren, deretter sommer og ferie, så høst, deretter jul.. slik går året. Venter vi alltid på noe nytt, noe bedre, noe lysere, noe koseligere, en reise, en ferie, en fest, lønning, en ny baby, et bryllup. Jeg føler at vi ikke er så flinke til å leve i nuet for vi er alltid på vei et sted. Er du enig? 

Jeg pleier ikke å ha nyttårsforsetter, men i år skal jeg. Nå skal jeg bli flinkere til å glede meg over her og nå. Selvfølgelig skal jeg gelde meg til noe jeg skal i nærmeste fremtid, det må være lov. En gulrot i andre enden er bare sunt! Men ta vare på øyeblikkene som skjer rett foran nesa på deg. Kanskje noe for enhver å tenke over i en ellers så stresset verden?

Kjøkkenhylla har fått litt rødt påfyll av Greengate servise og en cookie jar//Riviera Maison  med pepperkaker


De siste dagene har jeg stresset meg gjennom arbeidsdagene. Det koker på jobb:) Tross i det har jeg satt av tid med jentene og familien min♥

Ikveld er det julebord med venninnegjengen. Det skal bli godt med litt venninne-påfyll etter noen uker som nesten bare har bestått av jobb, meg og mitt.

Ta vare på øyeblikkene!

Klem fra Margit

Velkommen desember!Da skriver vi 1.desember på kalenderen♥ Koseligste tiden på året!

Jeg ble ferdig med pakkekalenderen til begge jentene i siste liten igår kveld. Gavene kjøpte jeg tidlig i november. Alikevel ventet jeg til siste liten med å pakke de inn, er det mulig? Det jeg ikke tok med i beregningen i år var at det ikke var 24 pakker som skulle pakkes inn, men 48 (!) pakker. Jeg ble revet med og glemte litt av tiden, så da traff jeg puten sent. Pernille våknet kl.05.30 idag og vekket meg kjempeivrig. "Mamma, det er kommet adventskalender i stua!" Da var hele jobben glemt:)

Dagen startet med en deilig løpetur. Jeg var hjemme med en litt pjusk minstemor denne formiddagen før mannen kom hjem og tok over. Det var bare å komme seg på jobb og får ting gjort. Idag har vi pakket esker så teipen har sprutet. Så utrolig moro, men så mye jobb. Det er stas at ordrene hagler inn i nettbutikken. Tusen takk til dere alle! Fatet finnes her

Tenk at vi reiser til London på torsdag. Jeg blir nesten stresset av tanken. Bittelitt mye som skal være på plass innen den tid. Men som jeg gleder meg også. Bilder av en julepyntet London by florerer på Instagram, da kjenner jeg reisenervene komme skikkelig:)

Desember klem fra

Margit

Hvor har du vært hele mitt liv?

God mandagskveld♥

For en ukestart! Jeg dumpet akkurat ned i sofaen etter at dagen har gått i ett fra kl.06.15. Det var mye å ta igjen på jobben etter noen dager bortreist. Ikveld har jeg og skolejenta mi vært på spillkveld på skolen, bra tiltak for klassen! Etter kveldsstell, pakking av sekker, klesvask og andre huslige sysler så laget jeg meg en kopp tea og var klar for å ta kvelden. Og hva skjedde da? Jo, katta kasta opp i stua!!! ÆSj! Nå er alt vasket opp, jeg har brukket meg x-antall ganger, katta er kasta ut og jeg er klar for å se farmen. Puh!

Igår monterte mannen noe av det smarteste på kjøkkenet! At jeg ikke har funnet en så smart ting før? Ikke bare er den utrolig kjekk, men se så vakker den er og da! Jeg er så superfornøyd. Endelig kan jeg ha grytekluter rett ved stekeovnene og oppvaskhåndklær rett ved vasket. Og minstemor er like begeistret. Utrolig kjekk å henge i den og turne. Jeg håper og tror at det er moro noen dager før hun går lei:) Dekorstangen finnes her

Imorgen skal jeg i ilden igjen, styrketrening skal testes ut. Ryggen kjennes så mye bedre og er klar for nye utfordringer nå. Treningen forrige uke gikk over all forventning, deilig å være tilbake:) 

Ønsker deg en fin tirsdag♥

Klem fra Margit

-Jul på kjøkkenet-

God Tirsdag til deg♥

Idag startet dagen helt perfekt! Mannen har startet med sin føste friuke så da ble det pådekket frokostbord med levende lys. Vanligvis står jeg halvveis påkledd ved kjøkkenbenken og smører frokost til jentene og nistepakker, alt for å rekke bussen som går altfor tidlig. Det hjelper å være to i hverdagen, gud for en luksus! Etter frokost ble det en gåtur i skikkelig speed-tempo på meg. Du vet når bena går i kjapt tempo, armene svinger og blikket er helt stivt fremover? Sånn rett før du jogger. Jeg har så lyst til å jogge at det gjør helt vondt. Men jeg får høre på fagfolk og ta det i et stigende tempo så jeg får ryggen på plass igjen. Jeg vil ikke få de ryggsmertene en gang til!

Kjøkkenet vårt er pyntet litt til jul. Juletekstilene er så fiiiine! Gleder meg til å få opp adventsstjerne, adventsstaker og julepynt. Alt av interiør finner du her

Fortsatt fin ettermiddag og kveld til deg♥

Klem fra Margit

-Farsdag-

God Søndag og farsdag♥

Hurra for alle de fine pappaene der ute! Heldige er vi som har en pappa. Jeg er veldig avhengig av pappaen min, selv i voksen alder. Jeg husker hvor stas jeg syens det var å få være med pappa rundt å besøke folk, hente noe eller bare suse rundt. Akkura slik min pappa liker. Alenetid med pappa var stas! Han har alltid jobbet mye så da var det ekstra stort å få tid alene. Jeg har lært mye av pappa, han er selv grûnder og har stått på i alle år. Han er også min egen "vaktmester". Han hjelper meg å hente møbler, henge opp, snekre og bære. Både her hjemme og i butikken. Han er tålmodig og veldig hjelpsom. God farsdag pappaen min♥

Idag skal vi feire mannen i huset. To små tupper sitter her så spent. Bordet er dekket, rundstykkene stekt, kaffen klar og gavene pakket inn. Og de har tegnet kort, stor som liten:) Han skal få sove til kl.09, da klarer jeg ikke holde igjen lenger. Begge jentene er pappajenter når han er hjemme i helgene. Det er så godt å se♥  


Lørdag er enten jobbedag for meg eller fri med familien. Igår dro jeg på shopping sammen med mammaen min, uten barna. Det har jeg ikke gjort på så lenge jeg kan huske. Faktisk er jeg så og si aldri på shopping lenger, ihvertfall ikke på kjøpesenter. Jeg gledet meg til å titte i butikker, handle til julekalender, litt til meg, litt til barna og gå på cafe. Kjøreturen var hyggelig, vi kjørte en annen vei og så mange fine store hus. (jeg liker å se på hus mens jeg kjører). Da vi kom frem til Gulskogen senteret var det KØØØØØ! Endelig fremme i parkeingshuset så var det FULT! Vi brukte en halvtime ekstra bare på å stå i kø og parkere, hvis ikke mer. Inne på senteret var det mye folk, altfor mange ekstrahjelper som ikke kan hjelpe deg og KØ. Vi utsatte cafe-besøket til vi begge var så sultne at vi måtte ha mat. Da var det litt mindre folk i kø, men sulten gnagde. Jeg fikk ordnet en del, men ikke så mye som jeg håpet. Tør ikke tenke på hvor mye folk det er på sentrene før jul. Jeg blir stresset av tanken! Nei, jeg sverger til å handle lokalt. God service, godt utvalg, ingen kø, god parkeringsmuligheter og hyggelige folk:) 

Ta ekstra vare på pappaene der ute idag♥

Margit

 

-Kjøkkenfavoritter-

God kveld fra kjøkkenet♥

Da var oppvasken tatt, benkene vasket over og oppvaskmaskinen tømt. Jeg vet ikke med dere, men jeg bruker det meste av tiden her hjemme på kjøkkenet. Sett bortfra timene jeg tilbringer i sengen. Da gjelder det å ha det ryddig, praktisk og fint rundt seg. Jeg blir glad av orden og pene ting! Siden vårt kjøkken er veldig lyst med hvit innredning og hvite vegger synes jeg det luner opp litt med rotting. Jeg er så glad i den grålige rottingen fra Riviera Maison. I tillegg til å være fin er den også praktisk.

Jeg ønsker idag å vise dere et knippe av mine kjøkkenfavoritter. Hvis vi starter med kokesonen så må jeg bare anbefale krukken for kjøkkenutstyr. Jeg har nok av skuffer som kan romme kjøkkenredskapene, men det er noe med å ha stekespaden rett ved siden av når man kokkelerer! En annen favoritt jeg er så glad jeg oppdaget er den smale kurven med rom. Her har jeg plassert oljer, krydder, urter osv. Lett tilgjengelig og pent å se på= akkurat slik jeg liker det♥ Tekstilene fra Lexington har vært en favoritt siden jeg kjøpte mine første for 6år siden.

Av andre kurver så kan jeg ikke få rost kurven med 4 rom nok. Den står ved siden av vasken min og rommer oppvasksåpe, håndsåpe, kluter ol. Praktisk og pent. Rottingfatet kjøpte jeg for snart 6år siden og har fulgt meg hele veien. Jeg har flyttet det rundt i hele huset, men største parten av tiden har det stått på kjøkkenbenken. Jeg fyller det med krukker, lysestaker, blomster osv. Jeg liker å ha krukker i forskjellige størrelser som kan romme alt fra mel, kaffe, sukker, godis osv. Kitchen Utensils// Avlang rottingkurv// Rottingfat// Glasskrukke// Kurv med rom// Kjøkkentekstiler


Idag har jeg hatt innkjøp av vår/sommer klær fra et nytt merke hos oss i Drømmeverden. Gleder meg til å få dette i butikk allerede i januar. Det kommer så utrolig mye fint! Apropo fint, nå synes jeg butikken min er finere enn noen gang. Den er endelig blitt slik jeg har ønsket i lang tid nå. Oppussingen var så vellykket♥ Og med bare gode leverandører på laget er utvalget fantastisk. Jeg er så utrolig stolt av babyen min. Kanskje du vil være med på en rundtur? Jeg skal knipse bilder til dere, så kan jeg vise dere. 

Klem fra Margit

-Kjøkkentips-

Hei og hopp fra kjøkkenet♥

Kjøkkenet vårt er virkelig husets hjerte. Rommet i seg selv er stort med rom for mange. Vi har spisestuen på kjøkkenet og spiser de fleste måltidene her. I tillegg har vi en stor kjøkkenøy med barstol som er topp for en rask frokost, kontorjobbing eller lekser. Pernille liker å sitte der med leksene mens jeg lager mat, og lillesøster vil gjerne også opp for å tegne. Kjøkkenøy er noe av det smarteste med hele kjøkkenet vårt, Ikke bare er den fin å sette ved, men den er så deilig å bruke som arbeidsbenk. Den rommer mye og er midt i rommet. Eller arbeidstrekanten om man vil. Anbefales!

Jeg ELSKER kjøkkenet mitt♥ Ikke bare er det flott å se på. Jeg innrømmer gjerne at jeg har fått et kjøkken etter mine drømmer, ja alt jeg ønsket meg og litt til. For det er vel lov å være fornøyd med kjøkkenet sitt? Vel, noe av det beste ved kjøkkenet vårt er oppsettet og arbeidssonen. Det er ingenting jeg ville endret på. I en travel hverdag er det greit å ha et kjøkken som fungerer. Jeg vil gi dere noen kjøkkentips.

  • Arbeidstrekanten: hold vask, kjøleskap og stekesonen i nærheten av hverandre. Gjerne lag det som en trekant. 
  • Brødfjøl: lag plass til brødfjøl og brødboks rett ved kjøleskapet. 
  • Plasser oppvaskmaskin rett ved vasken. Gjerne på høyre side om du er høyrehendt.
  • kildesortering: har du plass må jeg anbefale kildesorteringsskuff. 
  • Du får bedre oversikt i store kjøpmannsskuffer enn skap, til f.eks tørrvarer/bakevarer.
  • Lag plass til skjærefjøl rett ved kokesonen, kjekt å skjære opp grønnsaker el.l mens man steker/koker.
  • stekeovn opp i høyden er godt
  • NOK benkplass, man kan nesten aldri få nok plass
  • plass til kaffemaskin, kaffetrakter, vannkoker osv om man liker dette
  • Har man plass så må jeg anbefale kjølehjørne på det sterkeste

Dette er noen av de punktene jeg er aller mest fornøyd med når det kommer til vårt kjøkken. Jeg har tegnet kjøkkenet selv så jeg føler det er veldig gjennomtenkt. Flere ganger satt jeg med tegningene og "latet" som jeg lagde mat, ryddet oppvask, bakte osv. På denne måten fikk jeg testet ut kjøkkenet før jeg satte det til produksjon. Det hjalp også på at dette er andre huset vi har bygget, og også det andre kjøkkenet vi har bestemt. Litt erfaringer dro jeg med meg fra første byggingen.

-kjøkkenøy til å kutte grønnsaker osv på, vis a vis kokesonen-

-Kaffekrok-

-Store kjøpmannsskuffer til tørrvarer og egen benk til baking-

-Brødboks rett ved kjølehjørnet, gjør hverdagen lettere-

-Kildesorteringsskuff under vasken og oppvaskmaskin til høyre-

♥Husets Hjerte♥Nå har jeg testet dette kjøkkenet i 2år, fortsatt like fornøyd og begeistret. Det koster en del å bygge et nytt kjøkken så bruk derfor god tid på planleggingen. Tegn kjøkken hos flere leverandører, dette gir deg mange gode ideer/tips og prisene kan variere.

Lykke Til!

Kjøkkenhilsen fra Margit

Lørdagsmorgen i heimen

God Lørdag morgen fine folk♥

Tusen takk for alle meldinger, tilbakemeldinger, spørsmål og bekymringer for min nymalte vegg. Til info så har han ikke kastet meg ut ihvertfall:) Hans begeistring og engasjement for den nymalte veggen uteble. Det skal sies at han har svært få meninger om interiøret her hjemme. Ja, oftest ser han ikke den nye puta, lykta, ja til og med ikke et nytt møbel. Men veggen så han. Tydelig! Han synes den var mørk, ikke stort mer. Faktisk mente han at den var sort! Jeg har så lyst til å male hele stua mørk, men da reagerte han fort og konsekvent med: NEI!

Det gjelder å velge sine kamper her i livet. Han så vel min store glede og overentusiasme over den fine veggen, så han valgte rett med å la det være:) Nå er nytt stuebord bestilt og noe fint fint til å henhge opp på veggen. Da var det bare å vente, jeg skulle gjerne hatt det idag.

Idag går turen til fjells. Jeg skal begynne å beise inni mini hytta vår og mannen er godt igang med å bygge den ut. Gleder meg til å se! Jeg har allerede samlet sammen mye stæsj som skal være med opp. Noe nytt er kjøpt, men jeg tenker å bruke en del av det jeg allerede har. (garasjen er full) Nå mangler vi sofa. Kanskje jeg skal se etter en brukt ektorp? Det tror jeg hadde vært noe. Nei, nå får superwoman vekke mannen sin med egg og bacon. Jeg var på bursdagsfest igår og stod opp med barna idag. Da er det vel lov å kalle seg superwoman? Hihi.. Det skal sies at han snekret og stod på i hele går. (og da blir denne frua så fornøyd)

 

Fjolls til Fjells!

Margit

-Dinner for Two-


God Søndag♥

Dagen så langt har vært så fin! Jeg har fått en god løpetur, fått unna masse kontorarbeid og gjort en del i huset. Jentene er vel fremme på fjellet og koser seg. Vesla har en tendens til å "gulpe" litt på lange kjøreturer. Noen som har tips mot reisesyke? Hun sitter vendt feil vei slik hun skal, og vi ønsker helst ikke å måtte snu henne.

Alene hjemme uten barn gir oss sjansen for å kose oss bare oss to! Idag blir det dinner for two. Kanskje vi snurrer en film etterpå? Det er lenge siden det. Jeg får legge opp maten her, mannen er snart klar for middag:) Han har en overraskelse til meg, jeg er spent!
Fortsatt fin Søndag til deg!

Margit

En er som en, to er som ti.

Jeg kan ikke få nok av dette pene fatet med sølvhåndtak...tenk at noen ting kan gjøre deg så happy...

Heisann på dere!
Fy som tiden flyr. Allerede onsdag kveld. 
Håper uken har vært fin så langt!?
Det ble stille fra denne kanten igår. Natten med en febersyk mini ble ganske tøff. Hun sov urolig, var varm og moren bekymret. På toppen av dette fikk storesøster mareritt og sov i korte perioder av gangen. Kort fortalt så havnet begge jentene i min seng.
Da ble det lite med søvn.
Vi fikk ofte høre før vi fikk barn nr.2 at "en er som en, to er som ti". 
Til tider må jeg innrømme at det faktisk stemmer. Er det ikke den ene så er det den andre, rart hvordan de klarer å time det der. Spørs om ikke søstrene sisters har et hemmelig språk:)
Nå er eldste jenta på overnattingstur med barnehagen. Hun er skolejente til høsten og denne turen er høydepunktet for de eldste i barnehagen. Hun var så spent!
Rart å bare ha et barn hjemme ikveld, plutselig fikk jeg mer kveld og huset er så stille.
Blir spennnende å få henne hjem imorgen, høre hvordan hun har hatt det.
Nå venter et par timer med kontorarbeid.  
Nå skal jeg bli ajour med alt så jeg kan ta langhelg med god samvittighet. 

Nyt kvelden videre dere!

Det er ikke så glamorøst...

For en dag dere!
Lørdagen startet ikke som andre lørdager pleier. Her pleier lørdagen å starte i rolig tempo med barne-Tv, litt lørdagsgodis for storesnuppa, melkeflaske på mini og kaffe på oss voksne. Og ganske ofte får jeg lov å sove litt lenger siden min kjære er mer A-menneske enn meg..

Idag lå jeg i senga etter at de andre hadde stått opp for å våkne ordentlig, klokken var bare 06.30..
Natta hadde vært veldig slitsom med mye nattevåk. Pernille er blitt forkjølet og hadde mye vondt, i tillegg var Marielle våken annenhver time uten at jeg vet helt hvorfor.
Før jeg visste ordet av det ropte Kristian på meg. "MARGIT, Hjelp meg!"
Tror jeg stod i senga før jeg tenkte.
Han kom løpende med mini, hun var uten bleie og inn på badet for de. 
Hun hadde bæsj på handa...
Da jeg kom ut i stua skjønte jeg hva som var på ferde. Marielle hadde fått løsnet bleien sin, fått tak i det hun hadde i bleien og plassert det fint oppå stuebordet. Yes da, fint oppå duken ved siden av lysfatet mitt. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte....:)
Det var bare å få på seg fillene og begynne vaskingen.
Og er det ikke unga så er det katta...
På onsdag hørte jeg brekningslyder fra stua og løp for å redde det som reddes kan.
Katta kastet opp oppå pallen, jeg dyttet han vekk og han kastet opp i en fin bue som traff en spisestol. 
Deretter ilte han ut på kjøkken, under spisebordet og kastet opp UNDER den nye dining sofaen. 
Takk og lov for at det!
Vel, oppå pallen lå det gudskjelov et pledd og spisestolen har avtagbart-trekk. Så ingen stor skade skjedde. Jeg stod på kne og tørket, vasket, skrubbet og brakk med...
Ved siden av stod Pernille og skrattlo hver gang jeg brakk meg. For et syn.

Whats next!?!
Jeg elsker utfordringer så jeg er klar. 
Etter noen uheldige episoder her hjemme har det blitt mye vasking og skrubbing så nå er det rent og fint her. I tillegg har pledd, stoltrekk, puter og diverse fått en runde i vaskemaskinen. Godt det og da.
Dagen idag ble lang, effektiv og innholdsrik. 
Faktisk har jeg fått vasket alle vinduene ute og inne idag. Det stod på ToDo listen min for neste uke, så deilig å krysse det av listen før uken har begynt. 
Slikt liker jeg:)
Jeg fikk noen kjempefine roser her om dagen, har du sett så nydelig farge?
De ble så delikate til det mørkeblå.

Bruk søndagen godt!

Nye krukker på kjøkkenet

Hei og hå!
Jeg føler jeg sier det samme hver uke, men nå er det jammen meg snart helg igjen. Fredag er min favorittdag! Først blir det jobb, fredag er en favoritt i butikken, alltid god stemning og masse koselige kunder. Deretter er det god mat og gullrekka på TV. Og hele helgen ligger forann oss, ubrukt. Så deilig!
Nå er vi virkelig klare for å ta fatt i våren her hjemme. Etter en dypdykk i skap og skuffer fant jeg ut at storesnupp har vokst ut av det meste iløpet av vinteren. (rart at det skjer hver vinter)
Da var det bare å skrive en liste og komme seg gjennom den.
Joggesko, gummistøvler, regntøy, pannebånd, vanter, vårjakke...og ikke minst klær!
Deilig å få alt på plass, men så utrolig moro å handle barneklær også:)
        

Som nevnt her om dagen har jeg fått en trang til å sortere, rydde og klargjøre når våren kommer.
Flere som føler for det?
Endelig har jeg funnet nye krukker til kjøkkenet!
 Serien jeg satte opp ved innflytting skulle bare stå her midlertidig. Jeg liker den serien jeg hadde veldig godt, men siden den er kremfarget passet den liksom aldri inn. Nå har jeg tatt inn en blanding av glass og sølv. Så enkelt og så delikat! Og sammen med rotting blir det helt meg.
Krukke med sølvlokk  her, 3etg krukker  her og rottingkurv  her
Alt er fra Riviera Maison, min absolutte favoritt i butikken.

Make your Friday the best day!

Nytt Spisebord? Vi selger vårt!

SOLGT!
God Fredagskveld!
For en gang skyld har vi ikke hatt en vanlig fredagskveld her hjemme. Det faste er god mat (gjerne pizza), pepsimax og gullrekka på TV. Ikveld ble det spiining på meg og ski på mannen. Etterfulgt av fuktfat og litt TV kos.
Moro med fordring:)

Idag kom det hele 6 MEGA stor paller til butikken. Ikke nok med at alt er litt mer tungvint i dette snøværet, men det å dra paller på dette føret er håpløst!
Lastebil sjåføren datt rett på rompa da han skulle dra den ene pallen mot lagerdøra:)
Så idag har vi BÆRT esker, møbler og paller som ekte mannfolk!
Rene julaften å åpne alle disse eskene!!!
Jeg har nå valgt å selge det store fine spisebordet vårt!
Noe for deg kanksje?
Bordet er hvitmalt, heltre (veier greit mye) og med kryssben.
Str 220x110cm
Send mail ved mer info eller intro. : drommeverden@hotmail.no

Enjoy!
And Happy Weekend!

Blanke ark og rent kjøkken!

Velkommen inn i husets Hjerte:
God mandagskveld!
Tenk nå er vi igang med årets første uke, det er deilig det. Gleder meg til lysere tider.
Idag har også vært starten på min nye hverdag. Mammapermisjon, pappapermisjon og juleferie er over. Jeg er igjen gressenke på ukedagene, nå i tillegg som arbeidende mamma. Min nye hverdag innebærer nå å levere to små på hvert sitt sted før jobben kaller og hente de etter jobb. Jeg begynte å jobbe før jul da min permisjon gikk ut, men da var det pappapermisjon her hjemme. Nå ligger alt i mine hender.
TURBOMAMMA is back!
Julegardinene er byttet ut, det røde byttet ut med beige, hvitt, grovt treverk og dus rosa. Elsker at kjøkkenet vårt ble så lyst, åpent og ryddig igjen. Det var koselig med julekjøkken, men alt til sin tid:)
Juleblomstene er kastet ut, nesten litt synd siden de fortsatt var like fine. Noen som tar vare på juleblomstene utover januar forresten? Jeg hadde så vondt for å kaste de ut.
Nye blomster er kjøpt inn. Jeg ELSKER blomster formet som hjerte, så valget falt naturlig nok på eføy i hjerteform. Og dere, pottene er fra Riviera Maison og kommer snart til Drømmeverden. Tenk at jeg har hatt mine i 4-5år alt, en skikkelig klassisker. Samme med rottingfatet på spisebordet, det kommer også. 
Jeg får mange spørsmål om kjøkkenet vårt, som forøvrig er mitt favorittrom og det rommet i huset jeg tilbringer mest tid. Innredningen er heltre malt i fargen bomull, samme farge har vi på vegger også. Jeg har tegnet innredningen selv og fått det produsert av et møbelsnekkerfirma i Estland. Det ligger veldig mye tanker, tid og mailing tur-retur bak. Alt i alt har det vært en stor jobb, litt gambling pga dårlig engelsk hos min kontaktperson og sjansespill på om vi ville få kjøkkenet slik vi ønsket. Men jeg kan ikke si annet enn at jeg er superfornøyd med tanke på det praktiske, kvalitet og det estetiske.
Happy wife, happy life:)
Takk for besøket og velkommen igjen!:)

Nå blir det Varg Veum på Tv og en kopp med noe varmt, godt plassert i sofaen med pleddet på.
*Husmorlykke*

Kvelskos på kjøkkenet

Champagne kjøler og lykt fra Drommeverden.no
God kveld til deg!
Vi er hjemme igjen etter noen dager i winter wonderland. Tenk, bare en time kjøring hjemmefra er det 70cm snø og skikkelig julestemning. Med så mye snø måtte vi til fjells for å måke taket fritt for snø, og det er meldt mer snø til helgen. Også måtte storesnupp få teste julegaven sin, nytt slalomutstyr. 
Hun begynner å bli så flink!
Tallerkenhylle fra Drommeverden.no
Rart hvor deilig det er å komme hjem, selv etter bare noen dager hjemmefra. Nå skal jeg bare nyte de siste dagene med julehus og kos. Jeg gleder meg til å dra inn nye tekstiler, blomster, interiør og farge i hjemmet nå etter julen. Men samtidig blir det alltid så tomt når julen forsvinner ut.
Jeg bestemte meg allerede i november for å dra inn en helt ny farge (for meg) i hjemmet på nyåret. Planleggingen er i full gang!

Imorgen er det jobbedag for meg igjen. Vareopptelling står snart for tur så imorgen må jeg forberede litt. Også tyvstarter jeg salget imorgen. Kom gjerne innom og sikre deg noen godbiter, husk at det beste går først. 
Tenk bl.a herlige kvalitetsklær til gode rabatter, det er digg det:)
Etter jobb blir det en liten shopperunde på meg. Noen gaver skal byttes, jentene fikk litt dobbelt opp. Også fikk jeg penger til jul som brenner i lomma. Jentene skal sove hos mommo og bestefar imorgen så det betyr shopping helt ALENE og ingen som venter på meg hjemme. Bortsett fra mannen, men han finner jeg nok i garasjen. *METIME*
Fasett telysestaker TineK fra Drommeverden.no

Tenk imorgen er det nest siste dag i 2013. Jeg er klar som et egg for et nytt år!
Nyt mandagen!

Mitt favorittrom!

God kveld kjære blogglesere!
Endelig dumpet jeg ned i godstolen etter å ha sittet noen timer med kontorjobb. Det merkes at vi går inn i den mest heltiske tiden for oss som driver butikk. Moro moro:)
Jeg gleder meg til å pynte huset til jul og henge opp julegardiner. Og for ikke å glemme adventsstjernene, det er så koselig det!

Imorgen er det planleggingsdag i bhg så da skal jeg ha begge jentene hjemme. Vi skal ha jentekosedag!
Faktisk så er det eldste jenta som skal få bestemme imorgen. Jeg spurte henne ikveld hva hun ville finne på imorgen, da fikk jeg til svar at hun skulle sove på det og svare meg imorgen.
Så da får vi se da:)
Jeg vurderer å selge spisebordet vi har på kjøkkenet. Det er i hvitmalt heltre, kjempetungt!
220x110cm så det rommer mange. Send mail til drommeverden@hotmail.no om du ønsker mer info eller er intr. 

Imorgen skal jeg avsløre en liten hemmelighet. Tihi:)

Nattinatt

Husets Hjerte!


Hei og Hopp!
Da er jeg vel hjemme igjen.  Deilig på tur, men gud hvor deilig det er å være hjemme hos mine hjerter igjen. Som småbarnsmamma er det viktig å komme seg litt vekk og savne de små, samle ny energi og glede seg til å komme hjem. Hverdagen som gressenke kan være slitsom og intens, det skal jeg ikke lyve om. Nå er jeg tilbake med ny giv:)
En helg uten jobb har gjort sitt til at jeg måtte catche opp i mail,ordre og annet pc-jobbing igår. Nå er jeg i mål og det føles godt. 
Kjøkkenet er hustes hjerte, ingen tvil om det. 
Her lager vi mat, spiser, tegner, jobber, ser på barne-TV og har gjester på besøk. 
Å bygge hus med kjøkken på ca.40kvm angrer jeg ikke på!
Alt i alt er dette både arbeidssone og sosialsone.
Huset er klargjort for høsten, både ute og inne. 
Jeg kjører på med mye interiør i jordfarger. Min favoritt er rotting, tekstiler i lin, kjeramikk, sølv og glass. Planen er å tilføre farge, alt er i hus og klart. Det eneste som mangler er de nye kjøkkenmøblene. Jeg solgte slagbenken for en stund siden, og siden har jeg manglet et møbel til å fylle med puter. 
For jeg elsker puter!
Butikken bugner nå av julevarer, herregud så mye fint som er kommet!
Jeg skal style til jul hjemme her denne uken, så skal dere få se. 
Gleder meg!
Det er jo under en måned igjen til jeg skal pynte huset for julen. Jeg skal nyte jul her hjemme hele desember. Tiden flyr jo avsted.
Når pynter du?
Neste uke skal jeg være med på noe kjempespennende, gleder meg som en unge. Jeg vil ikke røpe hemmligheten helt enda, men dere skal få være med. Det jeg kan si er at det vil ta butikken til nye høyder. Dette blir så bra.
En sen hilsen fra a mor som nå skal køye.
Det har vært en lang og flott kosedag med mine søte små.

Natta fra kjøkkenet

"NYE" Benkeplater- hvitoljet eik!

God Morgen på 1.nov!
Endelig er det blitt som jeg ønsket!
For noen uker siden skulle jeg olje benkeplatene våre som er av eik. Helt siden jeg oljet de for et år siden har jeg ikke vært helt fornøyd med fargen på benkeplatene. Jeg synes de var blitt for gule etter at jeg behandlet de med toppolje for benkeplater. De skulle være hvitoljet eik akkurat som gulvet vårt er.
 
Jeg gikk på med godt mot og startet prosessen. Dekorvoksen jeg kjøpte ville ikke sitte på platen, det ville ikke sette seg pga oljen jeg hadde lagt på ett år tidligere. Pappa kom med pussemaskin sent på kvelden, for jeg skulle få det til. Ja, jeg er STA når jeg bestemmer meg for noe!
Jeg pusset ned alle benkene med maskinen, og tror det endte med fin-fint støv i hele stue og kjøkken... Etter mye pussing kom jeg gjennom oljelaget. Etter nok en vaskerunde var benkene klare for behandling. Jeg brukte hvit dekorvoks, superenkel å påføre og man klarer ikke lage skjolder. Påføres med pensel og "vaskes" av med fille.
Den kvelden la jeg meg kl.02.00.
Dagen etter tok jeg ett strøk til. Resultatet ble akkurat som ønsket!
Nå matcher gulv og benk slik planen var i utgangspunktet. Nå elsker jeg kjøkkenet mitt enda mer. 
 
 
Håper dette kan hjelpe flere som ønsker seg hvitoljet eik. 
Før jeg startet den store prosessen sjekket jeg mye på nett, men fant veldig lite. 
Her er et førbilde:
 
Nå bærer det straks til fjells, bare noen timer jobbing i butikken først. Julen skal frem og vi skal kose oss på jobb. Har jeg sagt at jeg elsker jobben min?
 
Happy Weekend!
 
 

Kjøkkenet i Villa Drømmeverden!

HiPP HuRRa For FReDaG!
Her i Villa Drømmeverden har vi tatt helg og det med god samvittighet.
En meget effektiv uke er lagt bak oss, da er det deilig å ta helg:)
På torsdag våknet jeg av et enormt tordenvær!
Trodde nesten hele huset skulle rase sammen, og jeg som hater sånn uvær. Jeg hadde begge jentene inne hos meg siden de kom hjem kvelden før. Det var en liten trygghet siden mannen var på jobb. 
Rart ikke de våknet!
Selvfølgelig gikk nettet med her oppe på landet, så en dag uten nett var bare å forvente seg. Men det kan se ut til at modemet vårt også gikk dukken. 
Kjedelig, men det ordner seg over helgen:)
Viser frem kjøkkenet vårt som vi er så glade i.
Flere av dere etterspør bilder herfra og diverse info. 
Innredningen er i heltre og malt i fargen bomull. Benkeplaten er hvitoljet heltre eik.
Jeg har tegnet kjøkkenet slik jeg ønsket meg det, med inspirasjon fra diverse kataloger. Det er laget av en utenlansk møbelsnekker, etter utallige mailer, telefoner og bilder fra meg. 
Deretter importerte jeg det selv.
Mye jobb, men verdt det om du vil ta jobben og helst har litt erfaring innen import.
Jeg er super-duper fornøyd ihvertfall!
Og for et håndverk og kvalitet.

Nyheter ruller inn i butikken min for tiden, I will show you!
Og masse er på vei ut på nettet. 
Morro morro.

Ønsker deg og dine en fantastisk fredag og helg!
Noen som skal noe spennende denne helgen?

Det meste av interiør er fra Drømmeverden interiør

Husets hjerterom!

O' herlige torsdag!
Og snart helg igjen og mannen kommer hjem, herlig!
Noen som har fått med seg hvilken dag det er idag? Jepp, biff og blowjob day....jada..haha.
Må jo bare være et mannfolk som har funnet opp denne dagen siden vi kvinner har vår dag:)
Noen som lager biffmiddag idag, eller?
Nåvel, kjøkkenet er ihvertfall husets hjerterom.
Her tilbringer jeg masse tid, og sannelig liker de andre i huset seg her også. Vi kokkelerer, baker, tegner, skravler, spiser, spiller spill, fører regnskap/kontorarbeid and so on..
Jeg elsker kjøkkenet mitt!
Vi har en ganske åpen løsning til stua, bare den gamle mursteinsveggen som skiller av.
Dette gjør at jeg fint kan ha kontakt med de i stua når jeg kokkelerer, dette savnet jeg veldig i vårt forrige hus.  
Det som mangler på kjøkkenet nå er taklamper. Vi har bra med downlights i taket, men lys over spisebord og kjøkkenøy er ønskelig. Lurer på å henge 2stk industripendler over øya og en lysekrone eller noe over bordet.
Vanskelig valg!
Jeg har nå meldt meg på konkurransen hos Franciska med disse kjøkkenbildene.
Se alle bidragene her
 
Biff eller ikke, ha en fin fin kveld!

Gardiner, puter, det meste interiør, slagbenk, bord og Greengate servise fra butikken min Drømmeverden.

Sånn ble det

  God kveld!
Slagbenken ble ganske raskt flyttet videre på kjøkkenet. Ble ikke helt fornøyd med kosekroken ved murveggen, som aldri hadde blitt brukt..
Siden det fortsatt er vinter har jeg pyntet kjøkkenet med litt blått, nærmere bestemt himmelblå.
Den blå timen...
Jeg elsker pastellfarger, som snaaart flytter inn her. Må bare holde igjen litt siden jeg liker pastellfarger i vår og sommer sesongen, og da kan jeg fort bli lei om jeg starter allerede nå:)
 Jeg synes slagbenken gjør seg bedre inntil bordet, og da har den også en funksjon. Plutselig ble spisebordet mer cosy, det er ikke dumt!
Idag var mine foreldre og min bror med samboer samlet rundt bordet her til middag, så koselig på en hverdag. Burde vi gjøre oftere altså.
Tror nok spiseplassen blir værende slik...inntil jeg flytter rundt på møblene igjen.
Bordet har vi hatt stående andre veien inntil nå, deilig med en forandring. Og vi må bo oss inn slik at vi ser hva som fungerer. Kan være bordet blir snudd igjen litt nærmere sommeren for å få en større passasje frem til terrassedøren. Med et kjøkken på 40kvm har jeg litt plass å boltre meg på:)
 
Vi Blogges, tuddelidu!
Slagbenk, bord, kjøkkenhylle, puter/gardiner/løpere og alt interiør minus blomsterpotten fra Drømmeverden interiør. Stoler fra Ikea.

Flytter rundt!

 
God morgen!
Håper helgen har vært fin så langt?
Idag startet jeg morgenen tidlig med begge jentene. Mens storesnupp så film og lillesnupp tok en powernap romsterte jeg litt på kjøkkenet. Nå som jeg er mye hjemme og har tid til å fundere/tenke blir møbler og stæsj flyttet rundt.
Problemet er bare at jeg ikke klarer å bli enig med meg selv!
Flyttet slagbenken bort til mursteinsveggen.
Synes det ble en koselig krok, kanskje sitte her med en kopp tea og et blad? Kjenner jeg meg selv rett blir dette bare en fin krok å se på, jeg er altfor glad i sofaen..
Fortsatt i tvil om dette ble helt rett. Jeg får fotsette å flytte rundt, suprt med møbelknotter på møblene:)
Hva synes du?
Flere som liker å flytte rundt på ting?
 
Sol og blå himmel her idag, søndagen skal nytes.
ønsker deg en fin dag!

Julekjøkkenet i Villa Drømmeverden!

 
God Kveld og velkommen inn i mitt kjøkken!
Håper helgen har vært fin? Helgen vår gikk svusj forbi, med rakfisklag, overnatting hos familie i Oslo og nøtteknekkeren i Operaen for meg og lillemor.
Idag har jeg og lillemor kost oss med besøk av et par av mine venninner med små-snupper.
Nissegrøt, marsipan laging, julemusikk og masse skravling og barnelatter!
Tror det må bli en tradisjon:)
 
Kjøkkenet vårt har vært ferdig pyntet en stund til jul.
Det er her vi oppholder oss mest og storkoser oss!
Litt rødt, hvitt og natur er det som har fått prege julekjøkkenet vårt. Ikke for mye pynt, det skal fortsatt fungere som en "arbeidsplass".
Har flere bilder å vise dere, men nå må jeg løpe til prinsessa mi.
Hun har grått noen ganger ikveld og klager på øret sitt, redd hun er i ferd med å bli syk. Dette kan bli en lang natt, best å komme seg i seng. Mammahjerte liker ikke når man blir slik hjelspesløs:(
 
Vil du vinne fin julepute?
Meld deg på giveawayen under da vel!
 
Nattaklem  *krysser fingrene for lillegull*

Blå mandag..

 
Blått og beige får regjere på mitt kjøkken nå, VINTER!
God kveld bloggen!
Håper helgen har vært fin? Vi fikk middagsgjester igår, de hadde med medbrakt søndagsmiddag.
Så genialt! :)
 
Gleden var STOR da vi våknet til snø idag, en ivrig prinsesse som ville ut å leke i snøen. Skiene ble testet, akebrett hentet på låven og engler laget i snøen
Mor selv fikk nesten litt julestemning, herlig!
 
Halloween maraton er vel gjennomført på treningssenteret jeg jobber. Litt trist at jeg øyeblikkelig må legge instruktør-rollen på hyllen noen måneder. Nærmer meg 6mnd og siste trimester i svangerskapet
Ny linduk med røde striperMå bli min juleduk!
 
Min kjære PC ser ut til å ha tatt kvelden. Crapp!
Finnes det noe kjipere?
Får ta den med til vår lokale PC sjappe, se om de kan hjelpe meg med alt som er lagret på den av filer til jobben og alle bildene.
Kan se ut til å være laderen som har tatt kvelden, og laptoppen funker ikke uten strøm.
*krysser fingrene*
 
Noen som har erfaring med MAC? vurdere det opp mot en vanlig PC..
 
Vår gamle veteran laptop er fyrt opp, den funker...men gud så treg!
PC-trøbbel klem fra

Skjær i sjøen!

God kveld!
           
 Frua er nå alene hjemme, og prøver å nyte muligheten til å få gjort masse i nyhuset. Savner lillegull mye, men med mye å gjøre går det bra. Og hun STORKOSER seg på fjellet!
Jeg har fått pakket ut flere esker, flyttet møbler, vasket, kastet rusk og rask...
Gøy å få ting i orden! *smiler bredt*

Tallerkenhylla har jeg hatt i noen år og er en stor favoritt. Planen har vært i lang tid at den skulle henge over slagbenken, men da vi skulle henge den opp idag så jeg fort at det ikke passet...
Hyllen er laget av gjenbrukstre og er derfor slitt og sprukket, i tillegg har den har blitt litt gulere med årene.
Siden kjøkkeninnredningen og slagbenken er ren hvit uten sprekker og slitasje så tallerkenhyllen skitten ut iforhold.
Kjipt!


 Var inne på tanken at jeg skulle selge den og kjøpe en ny som er hvitere. Men siden jeg digger den så mye klarer jeg nok ikke å selge den. Kunne malt den hvit, men redd jeg ødelegger den kule patineringen. Tror jeg ikveld fant en ny vegg til den.
Så får jeg starte jakten på å finne noe nytt til kjøkkenet.

Noen tips til hva jeg kan henge på veggen over slagbenken?

Husets hjerte♥

Hei Bloggen! 
 Kjøkkenet er blitt mitt favorittrom i nyhuset!
Jeg har ikke vist bilder fra kjøkkenet etter at byggeprosessen var over. Innredningen har vært ferdig fra vi flyttet inn, men det har tatt litt tid å innrede. Fortsatt ikke helt ferdig, men klart nok til å vise frem rommet mitt.
Det aller beste med innredningen er ikke bare at den er akkurat slik jeg ønsket og elsker, men alt er blitt så praktisk. Jeg storkoser meg med matlaging der.

Dobbel porselensvask fra Ikea. Var spent på hvordan den hvite vasken skulle fungere i praksis, men den er like praktisk som den er pen!
Hvite subway fliser over vask og i grue fra megaflis.
Planen var å ha en stor lysekrone over kjøkkenøya, og taklamper av noe slag over spisebordet. 
Jeg klarer ikke å bestemme meg for hva jeg vil ha og om det blir for mye med lampe over øy og spisebord.
Hva tror du?
Ønsker meg to hvite industrilamper over bordet..

Innredningen er tegnet og designet av meg. 
Den er i heltre og malt i fargen bomull, samme som veggene.
Jeg har fått en møbelsnekker i utlandet til å lage det akkurat slik jeg ønsket!
Det har vært en lang og krevende prosess siden alt har gått via mail og bilder, og på engelsk.
Å importere møbler o.l fra utlandet er ikke å anbefale om man ikke kjenner til det fra før.

 Klem

Steike fine gardina!

Hei og Hopp!
Kjøkkenet har fått gardiner og blitt kledd i høstdrakt.
Jeg har "lunet" kjøkkenet ved å velge linfargede tekstiler. Det er ofte ikke så mye som skal til.
Høsten er tid for å gjøre det koselig i våre hjem, forberede oss på innetiden.

 Jeg elsker puter, pledd og masse levende lys
 Tekstilene er av serien monogram, fra butikken min  Drømmeverden interiør
Det meste av interiøret er også fra samme sted. Idag har prinsessa vår vært på tur med besteforeldrene, mens vi har jobbet. Rart å ha tid for seg selv etter jobb. Vi kokkelerte og jeg har testet boblekaret vårt for første gang, ikke så ille må jeg si.
Godt med en avslappende kveld!

Imorgen er det familiedag og fårikål-tid!Slagbenk

God morgen!


Da var helgen her igjen.
For min del blir det ikke så mye helg, imorgen har vi loppis på grendehuset hvor jeg bor. Hver kveld denne uken har vi brukt på å pakke ut lopper. For et HAV av lopper! Mange fine skatter også, kanskje jeg må ta noen snikbilder ikveld?

Jeg har fått noen spørsmål om slagbenken vår. Den er ny, men i gammel look. Den har stort rom under lokket, kjekt til spill og leker. Kjøpt via min butikk Drømmeverden.
Jeg har lenge ønsket meg slagbenk på kjøkkenet, tidligere hadde vi ikke plass. Deilig å fylle den med masse puter!
Nye høstputer og andre tekstiler er bestilt og kommer om noen dager. Da blir det HØST på kjøkkenet mitt!

God fredag til deg!

Loppis holdes på Gimle Grendehus, Vestre Sponevei, 3340 Åmot
Lørdag 1.september kl.10-15

Helt Hekta!

Opp til gleder, opp til sorge,
Opp og si God Morgen, Norge!
 Idag har jeg allerede tilbakelagt flere kilometer med løpeskoene. 
Finnes ingen bedre start på dagen!
Etterfulgt av en nytraktet kopp kaffe...mmmm..
 Løpeskoene har vært med overalt i sommer. Uansett hvor man ferierer kan man ta seg en løpetur. Jeg liker å stå opp tidlig, ta på meg fillene og komme meg ut før de andre våkner. Deilig å kjenne freden enten det er i skogen, langs vannet, på landeveien eller på fjellet. Kroppen kjenner at den lever, og våkner til liv. Er man heldig å kjenne solen varme i ansiktet er lykken komplett.
Ja, jeg er hekta!
Bildene er fra slagbenken på kjøkkenet. Jeg har brukt et Greengate  quilt-teppe i bunnen, en  pute fra Greengate, og den nydeligste himmelblå  pute med hjerte. Alt fra min butikk/nettbutikk.

Nå skal jeg lage en deilig frokost til familien som sover ennå!
Den skal nytes ute for her skinner solen.

Senere idag blir det middag og kake hos oss for jeg fyller år imorgen. 
Min kjære reiser på jobb igjen imorgen etter 5 uker hjemme, blir rart..

Hvordan liker du å starte dagen?


Kjøkkenkroken♥

God dag til dere♥

Kjøkkenet vårt er på god vei til å bli hjemmekoselig, endelig!
 Stolene våre er Henriksdag fra Ikea med lin/hvite trekk, ny slagbenk og bord fra butikken min (bestillingsvare)
Bak slagbenken skal min favoritt tallerkenhylle opp, men ting tar tid... 
Ihvertfall når jeg ikke klarer å fikse det selv! *smiler*
Puter, quilt-teppe og bordbrikker er også fra butikken min. 
Skikkelig sommerfølelse på kjøkkenet, priser sommeren så lenge den varer!
♥Sommer♥

For min del blir det fri-lørdag denne helgen, Jippi!
Da tar vi turen til Hallingmarken for å se på Vinni, stas for liten og stor. For ikke å snakke om popcorn, karuseller og lakris...Mmmm.

Deilig Torsdag, solen skinner over hele vårt langstrakte land idag?


 Min kjære jobber med terrasse og uteplass....skal bli godt!


My løvely kitchen!

Fredag eller fridag?
En herlig fredag er snart over. Med fridag for mange betyr det masse besøk i butikken.
Fantastisk!

Etter jobb har jeg tilbrakt tid i nyhuset. En god del små-maling og fikse ferdig. Imorgen etter jobb blir det litt vasking og rydding.
Huset er neeesten ferdig!
*Happy friday*

Kjøkkenet har kun noen smådetaljer igjen, som benkeplate på øy, lys under skapene og dør til kjølehjørnet.
Kommer i orden neste uke.
Vil du se?

Happy happy
-Margit-


Kjøkkenøy....

..er på vei opp!
 Den skal være min arbeidssone på kjøkkenet. God plass til å bake, skjære opp råvarer og avlaste oppvask o.l under matlagingen. Stor og god plass!
 I tillegg er benkeplaten forlenget på den ene langsiden, plass til et par barkrakker. Her kan vi nyte en rask frokost, ha hjemmekontor eller barna kan gjøre lekser ol mens jeg lager mat. 
Kjøkkenøya er altså kjøkkenets potet!
Fronten på øya har jeg kun tenkt på det estetiske!
Glasskap med lys og åpne hyller. 
Altså god plass til dill & dall!
Dette var kjøkkenstatus rett før helgen. Jeg vet at de er kommet enda nærmere målet ferdig kjøkken for vi var en tur innom huset idag. Fruen selv holdt på å gå i bakken! Gruen er kommet opp, samt vask, benkeplater og flere skap. 
Jeg er målløs!!!
Flere og nyere bilder kommer, men jeg kom ikke til med kamera idag. Siden vi er på oppløpssiden befant elektrikker, rørlegger og 2snekkere seg i huset idag. *LYKKE*

Tusen takk for hyggelige mail, kommentarer og ønsker om innlegg. Jeg kommer sterkerkere tilbake og skal besvare så godt jeg kan. Tenkte å besvare en del i fremtidige innlegg siden mange spør om det samme.

Velkommen til mange nye følgere!
Håper dere trives her i min rosa boble, også kalt Drømmeverden.

Mandagsklem fra

In the progress..

Sakte men sikkert ser jeg at det begynner å forme seg til et kjøkken.
 Og lite visste jeg at det skulle ta meg med storm!

MITT DRØMMEKJØKKEN!
Lite detaljer er satt opp enda. I hver ende skal vi ha pilastere og herregårdssokkel.
Store gode skuffer skal gi meg system!
Gruen er jeg sikker på blir fantastisk!
Underdelen er dratt litt frem og har pilastere på hver side. Vitrineskap ned på benk kommer på hver side.
Mannen skal bistå snekker til mandag for da skal den opp!

Hørt fra min kjære datter på snart 4:
Mamma, hvorfor skal vi ha dusj på kjøkkenet?
Jeg: Men lille gull det er kjøleskapet vårt. (kjølehjørne)
Lillemor: Men jeg kan jo gå inn i det!
Jeg: Jada, det er stort
Lillemor: Kan bo der jeg mamma og passe på maten.

Barn er fantastiske:)
Pyntehyllen min over vasken. 
Synes denne delen gir et landlig preg over et ellers så herskapelig kjøkken.
Jeg drømte om et landlig herskapskjøkken og det har jeg fått. Og mer til. *fnis*

Enda mer er satt opp idag så jeg må opp i helgen og se, bla øya.
I tillegg er garderobeskapet i hallen oppe. Og jeg er målløs!
Kommer fortløpende bilder her inne..

Hva synes du?

 Klem fra

Regndansen!

Endelig er uken her!
Ende-pilastere! 
 Kjøkkenet mitt er ferdig produsert.
Herregud som jeg gleder meg til det kommer!

Jeg har mottatt noen teaser bilder, som jeg deler med dere.
De FLOTTESTE detaljene!
Sjekk den flotte herregårdslisten på sokkelen:
Pilastere og endestykker. Og den flotteste herregårds sokkellist!
 Hylleknektene til hyllen over gruen. Disse skulle egentlig være uten utskjæringer, men jeg får se om jeg sender de i retur eller ikke. For de ser jo bare flotte ut da!
 Ja, nå er det pakket og sendes til oss!
*kiler i magen*
Tror dette er toppen av gruen..
Regnet i hele natt, og det små regner litt fortsatt. Men hvem bryr seg om det?
Nei, her danser vi regndansen. *smil fra øre til øre*
(sender noen bekymringstanker til teltet vårt på campingen.. håper det har holdt i regnværet! Krysser fingrene..)

Regndansklem fra
 
Som skal ha med lillemor på jobb i butikken idag siden det er plandag i bhg. Tvi-tvi:)

Kjøkkenet mitt!

Ble etter mye frem og tilbake ferdig med kjøkkentegningene slik jeg ville ha det, 
vil du se?
Vi har valgt et hvitt kjøkken i herregårdsstil med litt landlige detaljer. Dette er et heltre-kjøkken som blir laget akkurat slik vi vil ha det. Eneste måten jeg kunne få alle detaljene som jeg ønsket.
*krysser fingrene for at det blir slik jeg håper og tror*
Høyt oppe på min liste står:
-porselensvask
-grue-løsning
-vinduer over benk
-kjøkken-øy
-kryssprosser
og
herregårdslister.

Ja..også åpne hyller til å fylle med stæsj!

Vel, da må jo dette bare bli mitt drømmekjøkken. Gleder meg sånn til å bake, kokkelere og pynte på kjøkkenet mitt! Bare en 3-4uker igjen til det ankommer huset..
*Lykke*

Hva liker du best ved ditt kjøkken?

For ett år siden skrev jeg om mine kjøkkendrømmer her 

Klem fra

Vårt kjøkken!?!

Jeg gir dere en liten sneak-peak * bredt smil*
Skal sies at dette kjøkkenet ble tegnet for 1år (!) siden. Ja, vi (les:jeg) har jobbet med dette lenge. Da må det vel bli perfekt til slutt!?!

Kjøkkenet i Villa Drømmeverden blir riktignok ikke helt slik, siden vi har tegnet om huset sikkert 100(!) ganger det siste året. Men de fleste elementene her skal vi ha med (i en litt annen rekkefølge)
 
Tjolahopp
Liker du det?

Kort fortalt skal kjøkkenet vårt ha:
*Grueløsning med pilastere
*Vitrineskap (usikker på x-sprosser eller ruter, hva tror du?)
*Kjøkkenøy med barkrakker
*Lang benk uten overskap, vinduer over benk
*Kjølehjørnet
*Hvit dobbel porselensvask
*Åpen landlig hylle til husmoras småstæsj *Tihi*

Ja, det burde dekke det meste!
Det viktigste er jo at husfrua er fornøyd, ikke sant!? *smiler*
Viser de riktige tegningene når det engang kommer i mål.

Vi har mottatt siste tegningene fra arkitekt og kan si oss godt fornøyd. Lyst til å se?
Følg med!

God Lørdagsklem fra