hits

villa drømmeverden: stue

Møblene danser rundt!

Nå er det på tide å børste støv av interiør- interessen min! Jeg tror jeg har gått i hi det siste året. Etter at jeg la ned interiørbutikken for et drøyt år siden la jeg også et lokk på interiør galskapen min. Herremin jeg har jo vært interiørgal i hele mitt voksne liv!

Her i huset pleier møblene å danse rundt i stua. Spisebord, sofa, lenestoler, skjenker, skap og kjøkkenbord flyttes rundt og bytter plass. Vi har et stort kjøkken og en stor kvadratisk stue, så mulighetene er mange. Uttrykket blir så forskjellig hver gang. Nå har møblene stått stille i hele 2017... På tide å flytte sofaen bort til de store vinduene igjen? Jeg liker det når det blir mørkt ute. Da har vi mulighet til å få lyset inn den lille tiden det er lyst.

Skal ikke se bort fra at jeg hiver meg rundt og flytter om. Idag kom husbonden hjem fra jobb igjen så jeg får kanskje vente til han er reist igjen.. Jeg liker å jobbe i fred😊 Eller jeg kunne jo trengt den løftehjelpa da. Jeg får se om jeg får overtalt han!

Flytter du møblene rundt?

God natt fra sofakroken i hjørnet... Enn så lenge❤

He´s Back!


Goooo Morgen! Flere enn meg som fikk med seg at William kom tilbake i Skam igår? Snakk om at lykken er komplett da dere. Haha!! Jeg elsket sesongen med Noora og William, og siden da har jeg sett på sporadisk. Ved en tilfeldighet switcha jeg innom Nrk ikveld idet ungene hadde lagt seg. For en surprise! Nå er det verdt å begynne å se igjen altså. #ikkevoksen haha!
Men dere, igår tidlig tok jeg meg en løpetur i skogen. Plutselig møtte jeg på en flokk med kuer og kalver. Jeg ble redd, men listet meg forbi de. Deretter løp jeg til toppen og kom på at jeg måtte jo forbi de igjen på vei ned. Pulsen var meget høy! Men jeg kom meg forbi igjen og løp videre. Jeg innså at jeg er ganske redd kuer ja. Vel hjemme så spurte jeg Kristian og en kompis om kuer kan være farlige og om jeg burde være så redd som jeg er. De begge to sykler mye og har møtt på en del kuer. Da kunne kompisen fortelle om en fyr her i bygda som ble angrepet av ei ku da han var på joggetur. Samme området som jeg jobber i.  Neida, så da så. Jeg har kommet frem til at jeg får finne meg ei ny løype. Kuer altså!
Idag er det Summer Open for Pernille, Cheerleading oppvisning. Stas å se de ute på matta, de begynner å bli så flinke nå. Det er bare 2-3 oppvisninger i året så da er det ekstra stas. Marielle og jeg skal rett i bade-bursdag etterpå. Vil tro det er ei som er sliten ikveld:) Jeg har lyst til å bytte ut putene i stua i helga. Nå må rosa inn igjen. Favoritt!

Lag dere en fin fin lørdag! Og du, fikk du ikke med deg Skam så ta en titt på nettet, eller Nrk. ♥

Trenger du flere fredager?


God fredag til deg! Mange av dere har fulgt meg fra jeg startet å blogge for 6år siden. Herremin er det så lenge siden? Faktisk er det over 8 år siden, men de første årene blogget jeg helt anonym. Haha! Jeg har ikke tall for hvor mange ganger jeg har skrevet om fredager her på bloggen. Fredag har i mange år vært min favorittdag, starten på helgen og hele helgen foran seg. For ikke å snakke om hvor mange ganger jeg har skrevet på en onsdag eller torsdag at nå er det snart fredag og helg. Til tider følte jeg at jeg levde for fredager, den og helgen kunne ikke komme fort nok. Flere som kjenner seg igjen?

Hverdagen gikk i ett fra mandag til fredag. Jobb, unger, husarbeid, middag, lekser, aktiviteter, mer jobb, og sånn gikk dagene. Da endelig fredagen kom så landet jeg i sofaen som en sekk. Vel og merke etter en lang dag på jobb, mathandling, rydding av huset og mekking av pizza eller lignende. Jeg plantet meg selv i sofaen med bena høyt, gullrekka på TV og frydet meg over at helgen ENDELIG var her. Selvom jeg skulle jobbe lørdag ganske ofte, men det var mer kos enn jobb. Det var nesten som jeg tok et stort åndedrag på mandag morgen, den luften fordelte jeg gjennom uken og gikk nærmest på autopilot. Stadig vekk føltes det som jeg pustet gjennom et sugerør. Så fort fredagen og helgen kom så pustet jeg lettet ut, klappet meg selv på skulderen, krysset av nok en gjennomført uke og slang bena på bordet. ENDELIG FREDAG!


Kjenner du deg igjen?

Altfor mange bruker mer tid på å planlegge ferier og helger enn selve livet. Vi gleder oss til helga, til sommeren, til høstferien, til jul, til vinterferien, til... Er du flink nok til å nyte livet her og nå? Bare ved å surfe rundt på sosiale medier på fredager så ser du et stort antall av type "endelig fredag" innlegg. Jeg var en av de selv. Det er trist. Jobbe meg gjennom uken, nærmest holde pusten og heve glasset høyt på fredag. Ikke visste jeg at dagene som kom og gikk var selve livet. Livet ja, det vi har fått ETT av. Form det slik du vil. Det er flest hverdager så sørg for å nyte de godt. Ikke la mandag være som en altfor bratt oppoverbakke hvor du må bære sykkelen, hvorav tirsdag, onsdag og torsdag fortsetter som en evig lang bakke til toppen. Fredag, lørdag og søndag er en ren nedoverbakke med henda over hodet. 

Create a life with most fridays, saturdays and sundays! Nå bygger jeg meg et liv hvor hver dag skal føles som helg. Jeg vil ikke holde pusten gjennom uken og leve for helgene. Hver dag former jeg slik jeg vil, ihvertfall nesten. En del faste oppgaver som mamma har jeg. Men de føles ikke så "pliktoppfyllende" når resten av uken er så fri. Jeg har flest fredager, lørdager og søndager i mitt liv. Bare fordi jeg la skepsisen til side og grep en mulighet.

Har du behov for flere fredager i ditt liv? Jeg hjelper deg med å starte din egen hjemmebaserte business;) mail@drommeverden.no

God Fredag you all, det er jo endelig fredag! Haha!

-Snowday-

Hei fra snøfylte Spone! Idag våknet vi til et hvitkledd landskap. Tidligere i år ville jeg blitt veldig glad for dette, men ikke nå. Ikke i slutten av april... Uansett dagen startet litt sånn type forvirret med hvor er vinterskoene, hvor er hansker, vi har sommerdekk på begge bilene og har bussen vinterdekk? Kristian kom seg heller ingen steder idag tidlig så jeg sendte han bort til bussen sammen med Pernille, med oppgaven om å sjekke om bussen hadde vinterdekk. Hønemor da vettu:) Han synes det så ut til å være vinterdekk, men spurte sjåføren for å være sikker. Hvor sjåføren svarte: "Jeg er ikke helt sikker, er det noe spesielt du tenker på?" Altså, det må jo bare være dagens!! Er vi virkelig kommet så feil ut at sjåføren ikke tar ansvar for å sjekke det? Jeg mener, han er vel ansvarlig om uhellet skulle være ute? Her oppe på landet kom det ikke bare litt snø heller. Faktisk snør det fortsatt.

Jeg og lillemor har kost oss hjemme idag. Lek og jobb i skjønn forening. Kristian ble også hjemme frem til lunsj, da begynte det å smelte på veien her. Det er på slike dager jeg er ekstra fornøyd med å kunne jobbe hjemmefra. Ingen sjef jeg må ringe å be om nåde, ingen butikk jeg MÅ åpne eller dårlig samvittighet. Et møte med ei i teamet ble til et skype møte, Marielle har hjulpet med å pakke ordre og jeg har jobbet på Macén litt av og på ettersom hva Marielle gjør. Jobber jeg smart så trenger det ikke ta mye tid, det er det som er så perfekt. Mange av mine kollegaer bygger seg en business under paraplyen Forever mens de er hjemme med små barn. De starter gjerne opp mens de er i permisjon og bygger opp en business så de kan utsette barnehagestart uten at det går utover det økonomiske.  Perfekt <3


Til tross for snøvær så kan jeg ikke la være å smile. Dagen har vært både effektiv og fin til nå. Etter middag så har Marielle ytret at hun vil bake. Kanskje vi skal være litt crazy idag og bake. Ja, det gjør vi!

Håper du koser deg like mye, enten du er inne eller ute i snøværet. Eller kanskje det er sol der du bor?

 

Våryr og tid for en forandring!


Hei onsdag! De siste dagene har det virkelig blitt en endring her ute. All snø er borte, solen skinner og det er varmt i luften. Utrolig deilig å kjenne at nå går det riktig vei. Man blir jo helt våryr!

Når det blir vår ute så våkner virkelig min trang til å forandre her hjemme. Det er ikke så store forandringene som skal til. Ofte holder det med å bytte til ny farge på tekstiler og litt stæsj. Kan du tippe hvilken farge som har flyttet inn her nå? Jeg falt helt for denne krukken i blå-turkis og bare måtte ha den. Nå er den fylt med en trollhassel og påske-egg. Jeg klarer ikke å se meg mett på denne blåfargen mot veggfargen vi har i stuen. For en utrolig perfekt match!


Nå skal jeg lage meg litt lunsj og ringe en dame som vil vite mer om det å jobbe hjemmefra. Teamet vokser og vi er blitt en så fin gjeng. Slikt gir meg energi og glede♥
 

Litt snikk snakk!


Kvinnedagen♥ Noen av dere som har feiret den? Jeg har feiret den akkurat som alle andre dager med middagslaging, oppvask, pass og stell av unger:) 

Men dere, det er så utrolig deilig med solen som skinner ute om dagen. Og at dagene er lyse så lenge. Ingen tvil om at det er vår og at dagene er lengre. Jeg liker å jogge hele året, men nå som solen titter frem er det ekstra deilig. Det drypper fra takrennene og solen varmer. Jeg begynner å bli veldig klar for skikkelig vår. Den snøen har det aldri blitt noe ordentlig ut av denne vinteren så nå kan det like greit bli bar asfalt. Småsko på bar bakke. Åhhhh!

 


Jeg er godt igang med C9 programmet som jeg jobber med. Det er 9 dager med fokus på riktig mat, gode vaner og trening. Vekk med uvaner. Ja, rett og slett vaske vinteren ut av kroppen. En kickstart! De første dagene er ganske tøffe, men følelsen man våkner opp med på dag 3 er ubetalelig. Hei energi og følelse av en lettere kropp! Nå går det mye lettere og jeg ser frem til å komme i mål etter disse 9 dagene og deretter gå over på neste program som er på 15 dager. Det er så mye lettere å leve sunt når man har et håndfast program å følge:)

Nå skal jeg køye. Rikelig med søvn er viktig. Så godt natt!

Benker seg til!

God kveld! Regner med det er mange som har benket ned foran TV for å se finalen av farmen? Jeg har for en gang skyld fulgt med på hele sesongen. Det er ikke mye jeg ser på TV, men dette synes jeg har vært underholdning. Min venninne Marna var jo med så da måtte jeg følge med:)

Helgen vår har vært så fin. Vi har tilbragt det siste døgnet hos min venninne og hennes familie. Så utrolig koselig å se jentene våre leke sammen og knytte bånd. Det er ekstra koselig å sove over for da får vi voksne tid sammen etter at barna er lagt. Vi ble sittende oppe ganske lenge å skravle, litt å ta igjen. Men det er helt ok når det gir så mye energi og ikke skjer det så ofte heller. 

Nå blir det spennende å se hvem som vinner:) Lothepus er jammen meg litt av en skrue. Uten han hadde ikke denne sesongen vært så underholdene. 

Jeg er klar for en ny uke etter en fin helg! 
 

Våren sniker seg inn!


Hei torsdag! Hvor blir det av vinteren egentlig? Det er både kaldt, glatt og bittelitt snø ute. Men det er ikke mye å skryte av. Jeg kunne ønske meg masse snø som lavet ned og gjorde at vi kunne ake og gå på ski. Nå skal ikke jeg skryte på meg at jeg er helt Northug på ski. Men det er jammen meg bedre med snø enn sånn det er ute nå. Utrolig kjedelig for ungene. Uansett nå skulle ikke dette handle om været. 

Siden det er lite som minner om vinter ute så kjenner jeg at jeg tiltrekkes mer mot våren nå. Lette og friske tekstiler og farger. Er det flere som kjenner det? Jeg fant noen lyserosa puter som jeg bare måtte ha. De matchet de mønstrete putene jeg hadde fra før (de er fra Drømmeverden). Det kunne jo ikke matchet bedre enn dette! Og den rosa lykten min kom så fint frem. Har noen igjen av den i nettbutikken på salg HER. Egentlig tenkte jeg å vente til nærmere påske med å ta frem de rosa detaljene, men nå vet jeg ikke om jeg klarer å sette det bort igjen...

Har du sneket inn litt vår detaljer i heimen? Jeg må kjøpe meg en bukett med tulipaner igjen kjenner jeg. Elsker tulipaner på denne tiden♥

God torsdag til deg!

Mammapoeng i fleng!

Hei mandag og ny uke! Helgen har jeg brukt til å samle mammapoeng i fleng. Lørdag var det duket for jentedag med mine to små. Marielle fikk penger til bursdagen sin og de brant i lomma:) Så da ble det en liten shoppingtur hvor lekebutikken skulle utforskes. Deretter koste vi oss på cafe. Jentene mine vokser så fort. Utrolig koselig å sitte på cafe og skravle med de. Høre hvordan de tenker, føler og deres meninger. 

Siden vinteren uteblir så kjøpte vi skøyter til Marielle på vei hjem. Jubelen stod i taket da jeg overrasket de med tur til skøytebanen før vi dro hjem. Små barn, små gleder. Neste gang må jeg teste mine skøyter også. Tror det er 20år siden sist.... Kan bli farlig. Det var to slitne jenter etter en slik dag. Søndag tok vi en liten tur på skøytebanen igjen. De ville vise pappa. Deretter tilbragt vi nesten 3 timer i svømmehallen. Jeg er ikke så veldig fan av svømmehaller, men hva gjør man ikke for barna...? Jeg fikk faktisk svømt 1000m, så da ble jeg fornøyd også:) Begge jentene er så trygge i vannet. Hopper, kjører sklie, dykker og er ikke redd for vann. Godt å se og ikke minst se fremgangen for hver gang vi er i svømmehallen. 

Helgen har med andre ord vært en tid for å samle opp poeng på mammakontoen. Ikke at den var så tom fra før av, men jeg skal dra bort hele neste helg. Så da er jeg godt rustet for en Margit helg. Jeg skal fortelle dere mer om den. Herremin som jeg gleder meg!

Vi skal komme oss ut døren her og reise til helsestasjonen. Marielle er jo nå 4år så da er det tid for 4års kontroll. Lille store jenta mi!

Nakent

Dere altså, verdens beste lesere♥ Dagen idag har vært spesiell. Ikke bare har jeg valgt å åpne meg, noe som jeg har brukt tid på å føle meg klar for. Men med så mange koselige, varme og gode lesere så har det gått bra til nå. Vi er mange i samme båt, og det er både betryggende men også bekymringsfult. Betryggende for da føler jeg meg ikke så alene, men bekymringsfult for jeg lurer på hvor samfunnet er på vei. Jeg ønsker å dele mer med dere for å øke åpenheten rundt dette. Kanskje ikke så mange havner i samme felle som meg om det er mer kunnskap rundt dette? Jeg vet ikke. Det er skummelt å dele og åpne seg, nesten så jeg føler meg litt naken, men nå er det på høy tid.

Apropos naken. Er det flere som føler det blir litt naken i heimen når jula pakkes bort? Hos meg blir alt så beige og hvitt. Det er jo en miks jeg elsker, men siden vi har hatt en del rødt i tillegg her hjemme så må jeg nok venne meg av det. Jeg pusler på og fikser her hjemme så det blir nok bra tilslutt:) Vi skal ha bursdag for vesla her til helga så jeg må bli ferdig til det. Interiør og pusling her hjemme gir meg energi og en god følelse. Det er viktig♥


Flere som følger med på Farmen? Gud for et spetakkel, men man må jo få det med seg:)

En anderledes mandag!


Det er mandagen sin det! Jeg er glad i mandager, starten på en ny uke. Ny uke, nye muligheter. Hver uke starter jeg med en god plan for hele uken. Jeg elsker lister og planer. Skal man få noe gjort må man ha en plan:) Forskjellen på idag og andre uker var at alt måtte unna på en dag, altså idag. Jeg reiser til Spania imorgen tidlig. Det er ganske mye som skal på stell både for meg, businessen, ungene og huset før jeg reiser. Og for første gang er alle punktene på listen min krysset ut, på bare en dag. Herremin så deilig! 

NÅ tar jeg ferie med god samvittighet. Dette har vært en gulrot for meg lenge. Sommeren min ble ikke som planlagt og egentlig ganske kjip. Det å legge ned en butikk var ikke gjort på 1-2-3. Jeg valgte å avbryte ferien min for å få det unna. Det angrer jeg ikke på, selvom det var kjedelig der og da. Nå som alt har roet seg litt mer og alt er på stell så tar jeg en velfortjent husmor-tur. Ja, jeg skal reise vekk fra hus, barn og mann i noen dager. Sol, sommer, latter, god mat og drikke venter meg sammen med to flotte damer. Bena høyt og hvilepuls♥


Noen bilder av den nye sofa kroken. Jeg mangler noe på veggene, I know. Det er så mye enklere å innrede og style hos andre. Jeg vet hva jeg vil ha, men så var det dette med denne ommøbleringen da. På den mørke veggen pleier vi å ha TV. Ønsker meg både et speil, malerier og bilder. Vi får se:) 

Hjemme Best!


God kveld! Det har vel aldri vært bedre å komme inn døren hjemme enn idag. Fredag tok jeg med meg jentene ned på campingen. Kristian skulle komme ned på lørdag sammen med Olga (rallybil-berta si:) så vi dro i forveien. Natt til lørdag våknet jeg av en liten jente som hadde kastet opp i senga si. Sengetøy og pysj måtte vaskes, ja og ungen da. Det er kjedelig nok med oppkast i senga hjemme, men på camping er det enda verre... Det ble ikke mye søvn den natta.

Utover dagen på lørdag begynte det å komme begge veier. Hun har egentlig sluttet med bleie, men da kom den fort på igjen! Det var lite aktuelt å reise hjemover, jeg var redd hva som ville skje på vei hjem. Dessuten virket det som hun ble friskere utover kvelden. Natt til lørdag var vi igang igjen. Lille snuppa var så flink og tapper♥

Vaskemaskinen min var så utrolig savnet i helga. Noe av det første jeg gjorde da vi kom hjem var å kjøre igang pressa. Og jentungen fikk en god dusj. Det var tydelig at hun synes det var deilig:) Til vanlig er det kjempedeilig å være på camping, men denne helgen har vært alt annet enn avslappende. Jeg har virkelig savnet hjemmet vårt, og alle hjelpemidler vi kanskje tar for gitt i hverdagen. Men hei! Vi hadde kjempefint vær på lørdag da. Jeg har blitt solbrent på brystet og skuldrene. Siden vesla var syk var vi mye inne, så jeg glemte å smøre meg en gang til utover dagen da jeg fikk sittet litt ute i solen. *Lærepenge!*


Nå har jeg tent lys og koser meg i sofakroken:) Jeg er så glad i corall fargen som spriter opp stuen!

Jeg forandrer på alt!


Hvor ble helgen av? Jo, blant malingskoster og maskeringstape. Jeg har MALT stua vår♥

Det er ett år siden jeg kjøpte malingen for jeg likte fargen så godt på lillemor sitt rom. Men etter det har jeg ikke tatt meg tid, eller bestemt meg 100%. Hvorfor gjorde jeg det ikke før? Det ble jo så fint og lunt. Tidligere hadde vi hvit lin på veggene, men jeg har hele tiden synes at fargen har vært bittelitt for grå i kveldslyset. På samme tid har jeg likt fargen så godt. For å få fargen til å gli litt bedre sammen med alle møblene våre som er i lin så valgte jeg fargen Marrakech. Det ble så lunt og listene ble så flott markert. Nei nå er a mor fornøyd:)

Da stuen var ferdig malt så satte jeg hele familien igang, stor som liten. Vi flyttet om på sofagruppen og spisestuen. Dette ga mersmak for unga! Full musikk og de hjap til med å løfte og flytte. Ja, og hoppe litt i sofaen. Noe de ikke får lov til ellers. De gærne har det godt♥


Hva har dere brukt helgen til?

Klem fra sofakroken:)
 

Jeg kan kjenne på stillheten!


God morgen mandag! Hver morning her i huset er full av faste rutiner, en kamp mot klokka og alt avhenger av humøret til barna. Sikkert akkurat det samme som hos alle andre barnefamilier. Men ikke idag, neida. Jeg våknet av mg selv, før klokka, til et helt stille og tomt hus. Barna dro på vinterferie igår. Bare tid til meg selv. Sminke meg uten å ha en 3åring som vil prøve alt, sitte ned å spise frokost, se på God morgen Norge, blogge litt og nyte en varm kopp tea. Noen ganger er det helt Ok med en liten forandring:)

Corall pute// Blomstrete pute// beige pute med tekst

Igår kveld begynte jeg på et prosjekt her hjemme. Moro:) Gleder meg til å vise dere. Nå bærer det på jobb. Idag skal jeg kose meg med å stæsje med alle nyhetene og gjøre om i butikken. Jeg har pyntet med så fine nye puter hjemme her også, V.Å.R!!!  Ikveld skal vi gjøre store endringer i butikken. Håper det blir bra. 
 

Helge-luksus!


God søndagskveld♥ Det føles som at jeg ikke har vært på jobb på veldig lenge. De helgene jeg har fri lørsdag så blir helgen så veldig lang. Føles nesten ut som en kort ferie. Det er skikkelig luksus-følelse det!

Jeg har i all hovedsak tilbragt helgen med min lille familie. Mine to små gir meg så mye glede, ja og litt hodebry også da. Alt er jo tross alt ikke så rosenrødt med små barn. Men stort sett er det bare kos. Ekstra tid med de gjør at jeg ser hvor fort de vokser til. Plutselig ser jeg hvor små-voksen, reflektert og klok min skolejente har blitt. Hun har forandret seg fra et barn til en stor skolejente på kort tid. Ting er barnslig, mamma seriøst! (gleder meg til tenårene:) Lille snupp er ikke lenger en uselvstendig "baby" lenger. Hun klarer sjøl, snakker som en foss og fortelle oss hva hun tenker. Jentene mine vokser så fort♥

Tiden sammen med baran er gull verdt. Håper du også har kost deg med dine, eller noen andre du er glad i♥

Sofa tjeneste før jeg er klar for en ny uke!

24.10: 2 MND TIL JUL!!!!


Har du også dumpet ned i en god sofa, eller er du ute å rocker på dansegulvet kanksje? Ikveld smakte godstolen ekstra godt. Mannen er ute på vift så jeg nyter tiden helt alene. Jeg innrømmer det gjerne: en dag alene med to aktive barn kan slite ut en gråstein. Ihvertfall når dagen blir tilbragt på?...

Ja, jeg er nesten flau over å innrømme hva vi har brukt lørdagen til. Shopping! Og ikke hvor som helst, men på Sandvika Storsenter. At det går an! Jeg ville gjerne ha en skikkelig jentedag med jentene mine og spurte om storesøster hadde noen ønske. Shopping og kafè ønsket hun. Akkurat hva mammaen også liker:) Jeg elsker shopping, men er ikke så veldig begeistret for kjøpesenter. Masse folk, de samme butikkene på alle sentrene, kø for å parkere, kør for å betale, sjelden den gode servicen?.ja listen er lang. Men siden vi alikevel skulle vært på en lekebutikk med godt utvalg så måtte vi til byen. Jeg har ikke vært på Sandvika siden før jul ifjor og tenkte at dit kunne vi dra. Haha!! 

For et kaos! Også med to barn på slep da! Vi fikk handlet det vi skulle på lekebutikken, julekjoler til snuppene og noen julegaver faktisk. Jeg må få unna julegaver innen 1.des ihvertfall så det er bare å begynne. Etter det er det bare jobb for min del, og julekos. Resten av gavene regner jeg med å finne i de lokale butikkene som jeg bruker så langt det lar seg gjøre. Mulig jeg tar meg en tur til Oslo før jul, bare for å se på de julepyntede gatene. Men senter håper jeg at jeg slipper. 


I stua vår har det flyttet inn en del nyheter fra Drømmeverden. Ta gjerne en titt i nettbutikken, de ligger det masse nytt! Sjekk Her.

God Helg videre dere♥

Tilbake til normalen!


God Morgen Fredag♥ Ukens beste dag. Denne helgen gleder jeg meg veldig mye til. Den siste tiden har bestått av veldig mye jobb, utrolig hvordan man holder ut når man står midt oppi det. Det skal bli godt med en frihelg. Eller 100% fri blir det ikke, for jeg har igjen litt opprydding i det gamle butikklokale. Det blir helgens lille dugad. Og lørdag skal jeg i bursdag og ut med de beste jentene, hæla i taket. DET er lenge siden det!

Endelig har jeg fått fikset opp litt her hjemme igjen. Den siste tiden har det blitt satt til side så nå trengte jeg noe nytt! Burgunder-lilla puter fikk innta sofaen igjen, min favoritt på denne tiden. Perfekt sammen med gammelrosa og lyng. Jeg var så heldig å få en nydelig bukett fra min sponsor i Forever Living her om dagen og den matchet perfekt til putene♥ 

Høst burgunder sammen med pels, skinn, lin, mose, drivved, sølv, tepper og masse lys så er man der. 
Burgunder pute// Classic hurricane// pelspledd-RM

Nå gleer jeg meg til å dra på jobb. Idag er det en uke siden den nye Drømmeverden åpnet, FOR en morsom uke det har vært♥ Tusen takk til alle som besøker oss i butikk og på nett. Og når jeg får besøk av folk langveisfra eller lesere av bloggen min så blir jeg utrolig ydmyk, tusen tusen takk♥ 

God fredag!

Velkommen til høsten!


Idag skriver vi 1.september og vi kan ønske høsten velkommen. Etter en fantastisk august med masse deilig sol er det helt ok å gå videre. Jeg liker høsten og det den står for. Ekstra frisk luft ute, masse fine farger i naturen, mørkere på kveldene og tid for innekos. Det finnes ikke noe bedre enn å tulle seg inn i pleddet med en kopp tea, masse tente lys og et av høstens program på TV. Ja, eller macen i fanget med litt småjobbing for min del. Jeg klarer ikke å bare se på TV:)

Hva er høst for deg?Imorgen onsdag skal vi ha kundekveld i butikken kl.18.30. For å gjøre en forandring på kundekvelden så har jeg invitert Torunn fra Forever Living. Hun har lang fartstid i firma og det hun ikke vet er ikke verdt å vite:) Hun vil fortelle om bl.a Aloe Vera, C9, Argi+ osv. Jeg har selv testet mye av disse produktene og kan sterkt anbefale de! Håper vi sees til en real helsekveld i Drømmeverden? Kommenter gjerne i kommentarfeltet, det setter jeg stor pris på.

Tirsdagklem fra denne kanten

wining-dining


Happy Lørdag! Mannen er kommet hjem og alle hjerter gleder seg. Noe av det jeg har sett veldig frem til var en å spise middag sammen med. Det blir ikke helt det samme med hverdagsmiddagene sammen med to små. Alle med småbarn vet nok hva jeg snakker om:) Alt til sin tid og alt med sin sjarm, men nå var jeg klar for en å spise middag sammen med. Tente lys, vin i glasset, biff på grillen og den gode samtalen. I´m all in♥Corall brikker// Vase RM// Free drinks pute (nå på SALG)// Ramatuelle pute//


Noen bildet fra spisestuen vår som jeg er så innmari glad i. Elsker miksen av det røffe mot det søte, ispedd litt farger. Enn så lenge beholder jeg corall fargen. Den holdt på å ryke tidligere denne uken, men så kom jo sommeren tilbake. Solen lyste så flott inn vinduene her tidligere idag. Ikveld har jeg en date med mannen i go´sofaen ute. Vin, armkrok og musikk. Det gjelder å nyte de få sommerkveldene vi har. 

Og dere! Rosene kjøpte jeg for 10dager siden på Rema1000, og de er like fine om ikke finere enn da de var nye. Sånt kan jeg like:)

Da gjenstår det bare å si: Happy Lørdagskveld!

M.Y.S.


Regnet pisker mot vinduene, lysene er tent og jeg har krøpet opp i godstolen. De siste dagene synes jeg luften har vært kald og crispy. Skikkelig ren luft. Er høsten kommet? Ikke vet jeg, men om den har det er det helt ok. Jeg gleder meg til høst og innekos♥

Denne høsten vet jeg blir helt sinnsyk! Jeg skal ta dere med på tidenes reise. Håper dere gleder dere like mye som meg? Det er så mye spennende som skjer at jeg nesten bobler over:)

Stuen er kledd for høst i beige-toner. Min all-time favorite. 
Pledd RM// Pute med metall-trykk// Lykt RM

Takk for alle som gleder seg over nyheten om større butikk og nye lokaler. Jeg storgleder meg, og gruer meg bittelitt til flyttingen?. En skikkelig tøff jobb, men verdt det tilslutt.

God natt!

Hjemme alene for en kveld

God lillelørdag til deg! Det har vært så deilig å være på ferie, men det er jammen meg enda bedre å komme hjem igjen. Nå rmannen er inne i sin 4.uke hjemme og ungene likeså så kan det være en utfordring for de fleste. Vi har hatt mange fine dager sammen og opplevd mye. Men jeg skal ikke lyve å si at det er helt faktastisk å sitte helt alene i stuen akkurat nå! Mannen er ute på vift (noe bilrelatert såklart) og ungene sover. Jeg har tent masse lys, fylt glasset med kald pepsi-max (lov idag) og smurt inn magen med wrapping og ansiktet med maske. Hverdagslykke på en vanlig onsdag:)

Dagen startet med en styrkeøkt, godt å pumpe litt igjen. Det ble proteinpannekaker til frokost, oppskrift kommer imorgen. Hele huset fikk smake på vaskefilla og klær vasket. Alt dette før klokken rundet 12.30. Jeg har så mye energi for tiden, jeg elsker det! Trening, sunt kosthold og bra med søvn er oppskriften. I tillegg til noe helt supert som jeg skal dele med dere om litt. Dette er noe alle husmødre må ha, vi skal jo levere på mange plan. 

Nyt kvelden videre!

Jeg har fult opp med planlegging av så mye spennende for tiden at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne nesten. Veldig snart skal jeg dele med dere:)

Klem fra hun som fyller år imorgen:)

Mykje lys og mykje varme!

 


God kveld i stua! Mange som har brent i peisen denne helgen? Det ser slik ut på facebook. Kanskje ikke så rart med tanke på det regnfallet vi har hatt denne helgen og lite som minner om at vi er i slutten av juli. For meg er juli en varm og fin måned. Idag våknet vi til at det bøttet ned. Jeg sparket meg selv ut døren for å få unna ukens 6 og siste treningsøkt. Der og da skjønte jeg ikke helt hva jeg drev med, men etter endt løpetur var jeg så fornøyd. Jeg følte meg så frisk og rask, det er deilig å løpe i regnvær. Det aller beste må være den dusjen etterpå og pakke seg inn i varme klær, etterfulgt av en god frokost. Mmmm? Søndagsmorninger altså <3

Med to små og et par utålmodige foreldre kan slike regnfulle dager bli litt av en utfordring. En halvtime ute kan ofte være nok, både for store og små. Vi pakket badetøy og dro til badeland. Begge jentene var nærmest elektriske! Mor selv er ikke altfor begeistret for slike felles bad, men hva gjør man ikke for ungene. Jeg er så tøysete når det kommer til lo og hår som svømmer rundt på gulvet overalt der inne. Jeg lukket øynene og koste meg med de små. Begge jentene er så tøffe i vannet, moro å se. Etter over 4timer var vi helt utslitte alle mann:) 

Dobbel hurricane// Tau lys// St.Barths stor pute// St.Barths beige pute// Rottinglykt liten// Rottinglykt stor// Classic Hurricane


Her om dagen byttet jeg om i stuen igjen. Jeg gikk tilbake til jordfarger: beige, hvit, brun og drivved. Måtte bare teste det ut! Mulig det er følelsen av høst som tok meg i et svakt øyeblikk. Det blir en egen ro over sofakroken synes jeg. Rosa og corall er ikke tatt helt bort enda, men mulig det forsvinner mer og mer. Nå fremover er det lunere stil, mer tekstiler og tente lys som gjelder. Hva synes dere?

Varme klemmer herfra! 

Et nytt kapittel venter!


Hei fredag kveld! Lysene er tent og jeg har slengt meg ned i godstolen etter en effektiv og aktiv dag. Jeg startet dagen med en løpetur i deilig solskinn, det var godt å kjenne at solen varmet så tidlig på morgenen. Dagen på jobb bare fløy avsted. Etter jobb ventet et spennende møte. Dette har jeg ventet en god stund på.

Nå sitter jeg her med mange tanker og sommerfugler i magen. Samtidig har jeg en indre ro. Jeg har jobbet, tenkt og brukt mye tid på dette den siste tiden. Nå er avgjørelsen tatt og jeg er klar! Denne høsten blir spennende, slitsom og en av de beste. Herremin som jeg gleder meg til å fortelle dere. Desverre må dere vente til neste uke før jeg kan avsløre noe. Jeg er klar, og du skal få være med!

Som om ikke dette er nok. Igår startet jeg opp med noe nytt og spennende. Jeg skal lære, teste og bli mer erfaren før jeg skal introdusere dere for det. Jeg er heldig som skal få oppleve og være med på så mye spennende fremover. Lucky wife, lucky life:)


Jeg vet at det er kjedelig at jeg ikke kan si så stort mer akkurat nå, men samtidig er det ganske gøy å være hemmelighetsfull. Det aller beste med dette er at jeg har så mye spennende å vise, fortelle og dele med dere fremover. Jeg skal levere!

Over og ut:)

Sommertid


Fridagene flyr av sted, allerede torsdag over. Jeg synes hverdagene går fort, men ferien kjennes ut som går enda fortere. Vi nyter late dager som vi tar slik de kommer. Jeg jobber litt på macen og trener, ellers er dagene ganske frie og late. Akkurat slik ferie skal være. Jentene leker godt sammen, stort sett hele tiden. Gøy å se de knytte så sterke bånd. Lillesøster henger med så godt hun kan og storesøster forklarer og hjelper til.

Huset vårt har en gjennomgående rød tråd av sommer. Når jeg tenker meg om så er mye av det rosa:) Som her i stuen hvor jeg har spritet opp det hvite og beige med lyserosa. Jeg er så glad i denne serien fra Riviera Maison. Perfekt sommer-look! 


Free drinks pute// lyserosa pute// rosa potte// rosa lys// Good Food brikke

Det er fortsatt ikke for sent å pynte opp med rosa inne eller ute. Vi har jo såvidt begynt på sommeren:)

Over og ut! Margit

 

For en uke! Har dere det sånn?


Dette har vært en sinnsyk uke på alle måter! Uken hvor mannen er borte på jobb er alltid ekstra hektisk, denne uken har ikke vært noe unntak. Jeg føler at jeg konstant kjemper mot klokken for å rekke alt iløpet av en dag. Morgenstell, levere barn, trening, jobb, hente barn, middag, lekser, aktiviteter, kveldsstell, kveldsmat, jobb og natta. I tillegg så sniker det seg inn noen ekstra møter, ting vi MÅ og ekstra aktivitere. Det gjelder å holde hodet akkurat over vann så man får puste.

Tidsklemma er noe det fleste av oss opplever, enten vi har barn eller ikke, driver eget firma eller er ansatt. Vi er alltid på vei til noe. Ikveld skal jeg?imorgen skal jeg?nå må jeg løpe for jeg skal? Kjenner deg igjen? Som gründer, mamma, huseier og kone føler jeg at jeg ikke strekker til slik jeg ønsker på alle plan. Hvordan får dere andre til alt som kreves av oss? Og med kreves så tenker jeg mest på det vi krever av oss selv, og samfunnet forøvrig også. Ja, vi stiller for store krav til oss selv, men de er ikke så lett å bare senke. Jeg elsker å ha mange baller i luften, men nå er jeg klar for å lande mange av de. 

Jeg jobber og planlegger noe som opptar mye av mitt hode og min ekstra tid, som jeg egentlig ikke har. Men om jeg får det til så blir det så innmari bra, det bare vet jeg! Magefølelsen er på plass og da stemmer det. Jeg har i hele mitt voksne liv fulgt magefølelsen, og det har gitt meg opplevelser jeg ikke angrer på. For meg er det rikitg! 


Rm classic Hurricane// La plage telysholder// corall puter

Jeg trenger tips: Hvordan klarer dere å få kabalen til å gå opp? #desperat

Nå er jeg klar for å lande etter en lang arbeidsuke! Venninnebesøk skal bli så koselig ikveld. Jeg har forresten noe spennende å komme med imorgen. Så følg med:)

Løtrdagsklem

-Ramatuelle Summer-Været og temperaturen kan bare bli bedre. Nå tror jeg det går riktig vei. Dagene blir lysere og dagene blir lengre. Det føles som om dagene blir lengre. Jeg elsker denne årstiden. Og om kort tid kan vi virkleig skilte oss med sommer. Min absolutte favoritt?

Så fort vi nærmer oss juni måned må jeg ha rosa i hjemmet. Det finnes ikke noe mer sommerlig enn det. Nå mangler jeg bare en stor bukett med pioner så er alt på stell. Jeg er forelsket i den sommerlige og fine serien Ramtuelle Summer fra Riviera Maison. Første gang jeg så denne var i november da jeg var på innkjøp hos RM i Nederland. Siden da har jeg ventet. Nå er ventetiden over, og den er endelig i hus. Den er like fin i stuen, ved spisestuen eller ute på terrassen. Enn så lenge har jeg innredet med den i stuen, men tror det flytter ut etterhvert.
Free Drinks pute// rosa pute// rosa kubbelys// rosa krukke// Dekkebrikke// telysholder m skjell// servietter

Jeg er klar for Sommer, er du?

 

 

-Sommer i spisestuen-

God morgen? Fridag for de fleste idag. Da kan man ikke klage. Mai måned er en så fin måned, men desverre går den altfor fort. Mulig alle de røde dagene bidrar til den følelsen. 


Jeg har sagt det mange ganger før, men det kan ikke gjentsas for ofte:) Jeg ELSKER fargen corall. Enten det gjelder på klær eller interiør. Hele livet har jeg vært veldig svak for rosa, men det siste året har jeg falt mer og mer for corall. Rosa er fortsatt favoritt, men coralle er jo en variant av rosa så. 

Det er ikke så mye som skal til for å skape et nytt uttrykk i interiøret. Jeg bytter ut noen ting, tekstiler og blomster. Gjerne etter sesong. Nå som det er mai måned vil jeg ha mer farge og gjerne innen rosa sjiktet. Her hjemme har vi møbler i linfarget stoff og drivved treverk, som tilsammen gir en enkel og ren base å jobbe med. Tilføy noen fargede puter, brikker, telysholdere og blomster. VOILA!Noe av interiøret som er brukt: Strikket corall pute// Zic Zac pute// Corall dekkebrikke// RM hurricane// Corall lykt// Sølv boller// Double Hurricane

 Vi er klare for en langhelg her i heimen, og avslutter med fullspekket 17.mai. Jeg er klar for roadtrip og har med masse fint stæsj i bilen. Litt styling med nye sommer farger. Dere skal få se:)

Jeg har fått tak i en kjempegod oppskrift på en kake som er perfekt til 17.mai. Den er super på flere måter, titt innom senere så deler jeg.

Tut og kjør!

 

-Noen morninger altså og vår nye sofakrok-

Når dagen starter dårslig så kan det bare bli bedre, ikke sant? Jeg våknet før klokken idag, allikevel jobbet klokken imot oss idag. Det kan ha noe med at Pernille ikke vill ha på antrekket jeg hadde lagt frem for hun ville ha kjole, Marielle ville heller leke med storesøsters Askepott-barbie enn å bli skiftet på og jeg var nesten tom for kaffe. Akkurat nok til å lage 1,5kopp, men jeg fant det først ut da jeg hadde fylt opp med masse vann i kaffetraktern. Pokker! Jeg må ha kaffe, men etter mye styr ble det en kopp med morning-gold. Pernille fikk ha på seg kjole og Marielle fikk leke med Askepott mens jeg skiftet på henne. Noen ganger er det greit å gi etter. Jeg velger mine kamper:)

Vi løp til bussen og rakk den med grei margin. Puh! Vi reddet inn dagen. Flere som har noen morninger som er mer utfordrende enn andre? Akkurat nå teller jeg ned timer til mannen kommer hjem, imorgen kveld. Nok en uke som gressenke med jobb, skole og barnehage er straks reddet i havn♥


Ukens 4 treningsøkt er lagt bak meg. Igår tok jeg treningsfri for ryggen min sa nesten takk for seg. Jeg tok muskelavslappende og la meg vannrett igår kveld, det så ut til å redde ryggen denne gangen. En styrkeøkt tilpasset min rygg så ut til å gjøre underverker for meg idag. Da krysser jeg fingrene.

For noen uker siden flyttet vi den ene sofaen inn på kjøkkenet. Da gjenstår det en sofa og to stoler i stua som tilsammen lager en god sofakrok. Nå bruker vi stolene mer enn før. Mulig det er fordi TV´n står rett fremfor de:) Det er perfekt å ha en firkantet stue samt stoler og sofaer i samme serie. Det gir meg mange muligheter til å flytte om. 

Corall pute// Mønstret corall pute// corall lykt// 

Imorgen er det moteshow på terrassen til butikken min Drømmeverden kl.14. Sees vi?

God helg da dere♥

Jeg har bildet av et kjempefint kjøkken liggende som jeg har fått lov til å se vise dere. Klikk innom senere for å se.

Margitklem♥

Palmesøndag

Å du deilige søndagskveld♥ Har du husket å stille klokken frem idag? Hvis ikke er det jammen på tide.

Hvordan er det mulig at en dag som i utgangspunktet mister en time føles så lang? Jo, man står opp grytidlig og har ingen planer!

Denne søndagen har vært en utrolig lang og innholdsrik dag. Faktisk har hele helgen vært lang og gitt meg rom for å samle energi. Nesten synd jeg har en mini arbeidsuke foran meg, det er lenge siden jeg har følt meg så opplagt for ny uke. Uansett, nå vet jeg hva jeg skal gjøre en annen helg jeg trenger å samle energi og er sliten. Minst mulig planer!

Jeg og ungene hadde påskeverkested mens mannen pisket sammen vaffelrøre. Det er så deilig med åpen stue og kjøkken løsning. Vi satt ved spisestuebordet og mannen på kjøkkenet, full kontroll:) Jeg slang deretter sammen en liten røre fri for hvetemel også, tok det vi hadde og slumpet sammen. De ble så GODE! En liten finpuss på oppskriften så skal jeg dele den med dere. Enkle og sunne, hva mer kan en ønske seg?

En grå og regntung dag ble til en solrik søndag med påskestemning. Perfekt med en løpetur i solskinnet♥ 

Velkommen Mandag! Er du klar for påskeferie?

Margitklem

En første gang for alt

Hei søndagskveld♥

Da kan jeg ikke lenger si at jeg aldri har hatt barn med omgangssyken. Noe av det værste en kan ha i hus! Bilsyken til Marielle viste seg å være omgangssyken. Æsj. Det er vel en første gang for alt. Nå har jeg snart vært mamma i 7år så det var ikke uforventet at trenden måtte snu. Denne helgen har ikke bare klær, pledd, sengetøy, bamser og alt i den kategorien fått seg en vask. Rart når man først begynner, da blir jeg bitt av basillen ihvertfall. Vinduer er vasket inne og ute, kildesorteingsskuffen på kjøkkenet, vaskerommet, skuffer og skap. Denne helgen har jeg vasket mer enn på lenge. Håndvask har fått seg en ny dimesjon, viktig med god håndhygiene!

Ingenting er som å dumpe ned i sofaen etter en slik helg for oss småbarnsforeldre:) Sofakroken er nå skikkelig vårlig, jeg ELSKER det! Jeg er en skikkelig rosadame, men de siste årene har jeg falt pladask for corall. Det er så fresh sammen med den beige paletten vi har her hjemme. Jeg har sagt det mange ganger før, men en god ting kan ikke gjentas for ofte. Hold en enkel fargepalett hjemme og tilsett noen elementer i en farge/tema etter sesong. En enkel og rimelig måte å fornye på:)
Corall strikkepute// corall mønstret pute// Corall telysholder// Corall lyslykt// Corall dekkebrikke// Lexington logopute// 

Jeg er klar for en ny uke og skal gi bånn GASS! Mye som skjer på jobben og jeg skal igang med nytt treningsprogram. Det blir moro! Krysser fingrene for at alt går bra her på hjemmebane for denne uken er det klart for å være gressenke igjen.

Margitklem♥

-Bordet er dekket-Helgene er tid for ekstra kos, god mat og tid sammen med de du er glad i. Jeg liker å lage god mat og dekke bordet litt ekstra selv om det bare er "oss" her hjemme. Det er litt hyggeligere å sitte ved et bord og nyte et godt måltid om det er lagt litt ekstra i utformingen. Ofte er det ikke så mye ekstra som skal til annet enn noen fine boller, former, kurver, sausnebb. Ja det meste utenom kjelene rett på bordet. 

Jeg har to favoritter når det kommer til dekketøy som boller og annet tilbehør: Riviera Maison og Greengate. Den første er litt mer klassisk, enkel og tøff mens den sistnevnte er mer romantisk, fargerik, og søt. Sammen er de kjempekule! Idag ble det en god dose med dekketøy fra Riviera Maison. Der finner jeg så mye kjekt kjøkkenutstyr og ting man ofte trenger. Oliven krukken er helt super til fetaost. Det er hull i øsa som følger med. Jeg er ikke glad i fetaost-glassene, det renner olje nedover glasset. Flere som misliker det?

Baguette bowl// Salt kvern// pepper kvern// Olives jar// Home trivet// Fransk bolle// RM vinglass// 

Jeg er så glad i den fine Baguett bollen! Like fin til frokost som til middag.

Imorgen skal vi i barnedåp. Jeg har lagt frem klærne til alle 4. Det er ordentlig deilig! Slippe alt stress imorgen og bare nyte en lat morgen. Skjorta til mannen er ferdig strøket. Jeg kan ikke fordra å stryke. Faktisk har jeg utsatt det lengst mulig idag, da er det trist å se at det tar bare noen minutter når jeg først gjør det. Note to myself! Uansett nå er alt klart og det kan virkelig anbefales. 

Håper du dekker bordet litt ekstra imorgen, det er jo tross alt søndag♥

-Vår i Luften-Mild luft, bar asfalt, det drypper fra takrenna, det er LYST lenge♥

Jeg elsker å kjenne at energien nesten sprekker i kroppen. Et ekstra gir setter inn og smilet sitter løst. Idag har jeg virkelig kjent på følelsen av vår, og jeg er nok ikke den eneste. Tenk nå er det ikke lenge igjen til 1.mars og vi kan si at det er vår!

Idag tok jeg med Marielle ut på løpetur før klokken var 09. Solen tittet frem, asfalten var bar mange steder og flere steder rant vannet. Herremin det var deilig! Det boblet nærmest inni meg, og svetten rant. Det har det nesten ikke gjort i hele vinter. Jeg har blitt varm, men ikke så veldig svett. Vel hjemme var det bare å ta for seg skafferiet. Ut med papir/papp, tomflasker, glass og metall. Fylte opp bilen og rett i søpla. Mannen skal bygge noe i skafferiet til helga og da er ikke jeg sen med å gjøre klart, det var dealen:) 


Med en fornemmelse av vår måtte jeg style om stuen til skikkelig vår. Jeg synes det er så deilig med rene, duse farger nå før pasteller og mer farge kommer inn i heimen. Innerst inne vil jeg nok ha rosa allerede nå, men siden det er min ultimate sommerfarge får det vente. Noen duse rosa lys er helt innafor:)

Mitt beste interiørråd når det kommer til sesong og de ulike årstidene så må det være tekstiler. Bruk et knippe puter i duse farger, gjerne med forskjellig tekstur eller mønster. Disse kan være din base gjennom året. Min base består av puter i beige og hvitt. Tilsett et par puter etter sesong eller årstid. Da blir uttrykket helt forskjellig. Eksempler kan være rødt til jul, corall til sommeren, burgunder/lilla til høsten. Med blomster, kubbelys og noen telysholdere/lykt i samme farge som putene så har man den rette stemningen. Det er en rimelig måte å endre i heimen uten å blakke seg helt. Jeg liker å ha en clean base når det kommer til veggfarge, farge på møbler og det meste av tekstilene. Gøy å leke seg etter årstid, sesong og humør♥

Puter fra venstre: Lin med metalltrykk// Blomstret m metall// zic zac- Lexington// Strikket hvit// Diamant- Lexington// Linpute med sølveffekt// Annet interiør: Rottingkurv- Riviera Maison// Logopute-Lexington// Vase-Riviera Maison// Double Hurricane- Riviera Maison// zic zac Lattekopp

Idag har jeg tilsatt pute nr.3 og 5, Lexington logoputen, friske tulipaner og rosa kubbelys. Det andre er en del av basen min. Faktisk blir disse nye putene en del av basen min fremover også, beige og hvitt!

Ungene sover, teakoppen er laget og jeg skal "flytte inn" i nettbutikken. Den fylles opp daglig og ordrene strømmer på. Hard work pays off. *tusen takk*

Titt innom imorgen for mer inspirasjon♥

Lets Fake it!

Ja, hvorfor ikke?

Jeg har valgt meg navnet Drømmeverden. Eller faktisk var det mannens ide da jeg skulle åpne butikken for 4 år siden. Jeg digget navnet da og gjør det fortsatt, flere ganger i uken får jeg høre fra kunder at butikken har et så fint navn. Det er stas! Drømmeverden har blitt meg og ER meg. Ikke bare er butikken unik og helt meg siden jeg har håndplukket alt, har jeg ikke trua kommer det ikke inn døra. Men denne bloggen med samme navn er meg, og en stor del av min hverdag.

Jeg lever i min rosa boble og den vises her på bloggen. Det betyr ikke at mitt liv og hverdag er en dans på roser. Bloggen viser min drømmeverden, resten egner seg ikke på trykk:) Mange spør om det alltid er så rent, ryddig og perfekt hjemme hos oss. Det er det selvfølgelig ikke! Men jeg inspireres ikke av rotete hjem, derfor vises jeg ikke slike bilder her. Det er MIN blogg. Når det er sagt så må jeg innrømme at hjemmet vårt stort sett er rent og ryddig. Mor selv rydder litt hele tiden så det ikke hoper seg opp. Jeg kan ikke fordra å reise hjemmefra når oppvasken står på benken. Støv på hjernen kan man vel kalle det:)

Jeg prøver ikke å fake min hverdag, men det er viktig å skille mellom å by på seg selv og privatliv.  Butikken er en stor del av min hverdag og mitt liv. Jeg ønsker nå å dele mer av denne biten med dere. Da tenker jeg ikke bare på alle de fine varene, men selve driften. Oppturer, nedturer, feiltrinn, gode valg osv. Jeg er stolt av å være en grûnder som turte å ta en sjanse og følge min drøm. Jeg skapte min Drømmeverden! Kanskje jeg kan inspirere andre til å følge sin drøm? 


Så over til overskriften. Jeg må ha friske blomster i hus, gjerne nye hver uke. Blomster er en stor del av interiøret og skaper en god stemning. Hortensia er en av mine favoritter, ihvertfall på denne tiden av året og utover sommeren. Desverre dreper jeg den etter kort tid. Nå har jeg løst det problemet, fake it is. Eller silkeblomst som det heter, for all del ikke plastikk. Jeg har lett lenge etter en som ser ekte ut, endelig kan jeg si mission completed. Perfekte å ha i vinduene også når solen begynner å varme litt for mye og kverker det som er.

Hortensia // Double Hurricane-RM // Rosa pute- Lexington// Rosa pledd- Lexington// 

Jeg gleder meg til å ta dere med på jobb etterhvert. Gjør du?

Jeg har laget en ny runde med knekkebrød. Håper å få tatt noen bilder imorgen, så titt innom for oppskrift:)

-Full oversikt-

God morgen♥

Jeg står på farten her for å komme igang med dagen. Neste stopp er interiømessen på Lillestrøm. Det blir et par dager med inspirasjon, innkjøp og moro. Gleder meg til å bli proppfull av inspirasjon og se hva leverandørene kan tilby denne våren og høsten. For min del er mye av innkjøpene allerede gjort for våren, men litt sommer skal jeg alltid få plass til. Det blir Gøy å se alle nyhetene, og farger! Jeg er så klar for farger nå. 

Flere har spurt om oversiktsbilder av stuen vår etter ommøbleringen. Jeg har knipset noen bilder som viser hvor sofa og spisestue er plassert. Denne gangen er jeg så utrolig fornøyd med valgene jeg har tatt her hjemme. Jeg tar meg selv i å trives litt ekstra i stuen og kjøkkenet. Tidligere føltes stuen litt for åpen og luftig, akkuart som vi manglet litt møbler. Nå er det perfekt♥

Jeg må huke inn vesle trultemor her og få på henne yttertøy. Hun skal i barnehagen og jeg får starte på veien innover.

Kaffe i koppen, radio og en pose med nøtter. Jeg er klar for roadtrip:)

Happy Friday go god helg til deg♥

Margit

-Endelig spisestue-

Hei i snøstormen♥

Dagens treningsøkt ble en løpetur i snøføyka med joggevogna. Marielle sov så søtt langt nedi vogna, godt tullet inn. Jeg derimot løp med snø rett i ansiktet, friskt og godt. På veien var det halvveis brøytet så det ble en skikkelig treningsøkt. Turen ble ekstra langt siden ikke alle veier er brøytet og vogna var ekstra tung på dette føret. Vel hjemme var jeg gjennomsvett og armene dirret. Tungt å pushe en 2-åring+ vogn fremover og oppover. Super start på dagen♥


Mange av dere har etterspurt bilder av spisestua vår etter ommøbleringen. Idag var det endelig fint lys og alt på plass. Jeg har lenge vurdert å flytte spisestuen fra kjøkkenet og inn i stuen. Moro å se om det er en løsning vi liker. Jeg synes spisestue-sofaen kom mer til sin rett her inne, og mot den elegante tapeten. Den har forsvunnet helt tidligere da TV´n stod der og et vitrineslap. Nå har vi endelig spisestue og egen spiseplass på kjøkkenet!

Jeg har savnet to spiseplasser innimellom. Spesielt til jul, selskaper og tilstelninger. Jeg har til nå ikke fått pyntet bordet når vi skal ha selskap før noen timer før. Men nå kan jeg pynte spisestuen klar dagen før om jeg vi, og alikevel ha spisemulighet på kjøkkenet. Det skal jeg få testet ut allerede til helgen. Vi skal feire Marielle på søndag. Idag har jeg handlet inn og fikset det meste til bursdagen. Jeg kommer hjem lørdag kveld fra innkjøpsmesse. Da skal jeg pynte bordet og se hver gang vi møtes samtidig:) Nå er det filmtid med jentene mine♥ Litt hverdagskos er ekstra stas. Husk at det er flest hverdager!

Klem fra Margit

-Full rotering-

God søndag?

Denne uken har det skjedd mye på hjemmebane. Møblene her fått en fullstendig rotering. Nå kan jeg si meg ferdig med ommøbleringen. Det har tatt noen dager, men det gjelder å ikke skremme mannen helt. Vi har fått en ny sofakrok, her stod det en skjenk og lenestoler tidligere. Rett ovenfor sofagruppe står nå TV´n. Mannen synes det var tipp topp med mørk vegg bak TV´n. Godt han ble glad for noe også:)

Jeg er så utrolig fornøyd med at vi valgte kvadratisk stue da vi tegnet huset. Det gir så mange muligheter for ommøblering. Og jeg ELSKER jo endringer i heimen! Ved å flytte på møbler skaper du nye miljøer og uttrykk uten at det koster deg noen ting. I tillegg har jeg så mange muligheter siden jeg valgte å kjøpe 2stk sofa og 2stk lenestoler i samme serie. De kan settes sammen på mange måter. Se forskjellige sammensetninger her her her her

Noen som ser at jeg har fått opp en flott lampe? Den har ligget på vent i 1,5år. Jeg har ikke klart å bestemme meg for hvordan vi skulle løse det med takpunkter, og siden jeg flytter om så ofte var det en utfordring. Nå har jeg fått en skinne så jeg kan flytte lampa i takt med flyttingen. Nå er også gardiner kommet opp. Disse tilhører kjøkkenet og skal tilbake bare jeg finner noen til stua. Det tar tid å bo seg til:) 
Idag fyller bestemor 80ÅR- hipp hurra! Nå blir det selskap for store og små. Krysser fingrene for at  minstemor ikke blir bilsyk. Jeg er beredt med skift, håndklær, papir, platposer og i det hele tatt. 

Tusen takk for alle gratulasjoner til Marielle. Det er ikke stort hun skjønner av dette. Hun var en ivrig hjelper på kjøkkenbenken da vi bakte kake. Og da hun fikk gaver hoppet hun opp og ned og ropte: "bippi, bippi!" Hun skal feires med stort selskap neste helg:)

Jeg får flytte den svette kroppen min inn i dusjen så vi kommer oss avgårde. Gjør dette til en fin søndag♥

Margit

-Lønn for strevet-Da fikk jeg lurt mannen til å hjelpe meg med ommøblering i heimen:)

Jeg bakte knekkebrød og satte de i ovnen mens vi gjorde om. Vi løftet, skubbet, synset og støvsugde. Mannen var mest opptatt av å støvsuge TV´n, merkelig nok:) Nå er det meste flyttet om hjemme i stua og kjøkkenet. Ikveld fyker spisestua ut fra kjøkkenet. Vi må ta det litt i puljer.

Etter endt arbeid ble det deilige knekkebrød og ost. Jeg lager knekkebrød uten mel, bare frø/nøtter. De blir så sprø og gode, kanskje jeg burde dele oppskrift med dere? Jeg må bake nye om noen dager for her går de unna.

Flere nye bilder skal jeg ta når flyttingen er ferdig. 

God torsdag kveld til deg♥

 

-Vinterkledd-

Har dere hatt en fin helg? Jeg synes det akkurat var fredag og helgestart. 

Så deilig å se masse snø ute. Jeg hadde egentlig gitt opp håpet om skikkelig vinter, men endelig kom det. Jentene har lekt ute i snøen og kost seg. Faktisk fikk vesla ski igår og de ble testet ut idag. Ikke så langt hun kom, men hun ville ikke ta de av seg. Jeg synes hun er flink til å ikke være fylt 2 år engang. Eller hun fyller 2 år til lørdag. Tenk det, tiden går så altfor fort! Husker veldig godt dagen vi kom hjem fra sykehuset. Det var nesten 30 minus ute og masse snø. Vi var så bekymret for å ta med oss den lille bylten ut fra sykehuset siden det var så kaldt. Lille skatten vår♥

Det er ikke bare landskapet ute som er kledd i vinter. Her hjemme er også hjemmet vårt vinterkledd. Litt blått har inntatt stuen også, det er så fint sammen med jordtonene. En liten touch av treverk og metaller så er vi der. Jeg elsker miksen av fint mot røft! Egentlig fikk sofakroken en følelse av cottage. Det er perfekt nå som det er innesesong og kose-seg-inne-vær. Det nye tilskuddet i putesamlingen er en rutet ullpute i blått og brunt. Passet perfekt! 

Rutet ullpute // mørkeblå volangpute // Blomstret shimmerpute

Etter en skikkelig avslappende søndag er jeg klar for en ny uke. Det har vært deilig å lade batteriene skikkelig. Formen har ikke vært helt der idag. Skikkelig tiltaksløs, men det er lov innimellom. Stort sett går det i 110 både hjemme og på jobb. Tidlig kvelden idag så er jeg nok der imorgen:)

Søndagsklem fra Margit

Helt på tampen!

Jeg vil bare titte innom idag for å ønske alle mine fine lesere 

GODT NYTT ÅR♥

2014 har på mange plan vært et flott år. Mye har skjedd med småjentene mine, de vokser til. Skole for Pernille og barnehagestart for Marielle. Selv har jeg kommet meg gjennom enorme ryggsmerter/prolaps til en god form. Butikken har vokst enormt i 2014, moro etter bare 4år. Mye hardt arbeid har gitt resultater. Jeg fikk avtale med Nettavisen på bloggen min, utrolig stas. Ja, jeg kan ramse opp i det uendelige:)

Tross i et godt år gleder jeg meg veldig til et nytt år. Det er noe med blanke ark og et helt ubrukt år foran oss. Jeg har satt meg klare mål for butikken, dere kan glede dere! Når jeg ser hvilket effekt masse hardt arbeid gir så gir det meg energi til å gi enda mer. Nye ideer og spalter er allerede planlagt for bloggen. Jeg ønsker å vise litt mer enn bare interiør her inne. Har du ønsker/tips så del med meg! Når det kommer til hjemmet vårt har jeg allerede nye planer der, både ute og inne. Dere skal få være med på ferden. Og kanskje det blir bryllup i 2015 også, den som følger med får se:)Dagen tilbringes i bryllup. Dette blir en fin nyttårsaften.

Lenge leve kjærligheten♥

Nyttårsklem fra Margit

-Jul i Stua-

God kveld til dere♥

En deilig juleferie har vært avbrutt av et par arbeidsdager nå. Helt ok med et lite avbrekk. Butikken er nå ryddet, stæsjet, og julen er tatt bort fra hyllene. Noe julevarer er igjen, nå på salg. Godt så lenge det varte, men deilig å få litt nytt i hyllene. Ekstra moro er det å se så mange kunder innom på disse romjulsdagene. Jeg som var redd jeg skulle bli alene på jobb nærmest:) 

Her hjemme får julen bli litt til. Herremin som jeg koser meg med alle lysene, den lune atmosfærer og juletre. Til helgen er det nok på tide å få julen vekk. Godt å rydde opp før det nye året starter for fult på mandag igjen. Når hiver dere ut julen?

Jeg har så mange planer for interiøret her hjemme allerede! Faktisk tror jeg en ommøblering står på planen allerede til helgen. Det er noen ting jeg bare må teste ut. Har jeg først fått noe for meg så må det prøves ut. Litt nytt interiør og kanskje en ny farge må inn når julen går ut. Det blir alltid så tomt i huset etter jul. Ønsker meg lamper i vinduene i stuen. Det slår meg hvert år hvor koselig det er med julestjerne/adventsstake i vinduene. Ja, nye lamper skal testes ut:)

Imorgen gifter en venninne seg med sin fine mann. Gleder meg til å få ta del i deres dag♥  Selskapet skal holdes på toppen av Verdens største hoppbakke, Vikersund bakken. Tenk det blir spesielt når klokken blir 24.00. Se utover et hav av fyrverkeri. Anne Kat som har kakebakeri i min butikk har laget en nydelig bryllupskake. Jeg fikk et lite glimt av noen detaljer idag.  Kamera lades nå, det skal med:) 

Jeg får køye!

Margit

-Søndagskos-


God 3.søndag i advent♥

Idag våknet jeg av en varm, liten klump som lå helt inntil meg. Vesle søtnosen sov ved siden av meg♥ Mannen må ha hentet henne inn på morgenkvisten uetn at jeg hørte, snakk om å sove godt! Plutselig kom storesøster også og da var lykken komplett. Det varte ikke så lenge før vi måtte opp, film på morgenkvisten ventet. Jentene elsker å se film sammen med pappaen i helgene, jeg får knapt lov å være med:) For min del passet det da bra med en løpetur. Så deilig å starte dagen sånn, men herremin så redd jeg var der ute i mørten. Livredd for å møte på ville dyr:)

Vi har vært på juletrefangst i skogen utenfor huset vårt. Det var stor stas for de små! Så søte der de gikk rundt i skogen hånd i hånd, storesøster passet på lillesøster♥ Herlig å se søskenkjærligheten blomstre. Måtte den bare vare. Apropo søsken, lillebror har bursdag idag. Hipp hipp hurra! Straks skal jeg avsted på jobb og deretter blir det bursdag. Kosesøndag på alle plan♥


Noen har flyttet inn hos oss, mer om det siden. Nå kan ihvertfall julen bare begynne:)

En liten cowboystrekk så bærer det på jobb, kanskje vi sees?

Fin fin søndag til deg!

Margit

Stemning i stua

God kveld kjære lesere♥

Jeg elsker stemningen i stua nå! Masse tente lys, rødt, adventsstjerne, nisser, puter og pledd. Det eneste som mangler er juletreet. Det kommer opp rett før julaften siden min kjære insisterer på EKTE edelgran. Jeg skulle gjerne hatt stort, falskt juletre som kunne stått oppe nå. Ja, jeg liker lukten av ekte tre, men tiden det er oppe er så kort. Juletre eller ikke, stemningen er til å ta og føle på her hjemme nå. JUL♥

Jeg slet litt med pyntingen i år. I utgangspunktet prøvde jeg å pynte med bare granbar, sølv, lin, rotting, nisser i duse farger og masse lys. Akkurat slik jeg liker det rent interiørmessig. Det ble helt feil og skapte ingen julefølelse, så da var det bare å sprette opp alle juleeskene. Nå har en del rødt flyttet inn i nesten hele huset, ja til og med på do:) Jeg er veldig kresen på julenisser, det er svært få jeg liker. De få som kommer gjennom nåløyet er nå oppe. 

Ifjor prøvde jeg å pynte med lite rødt og nisser. Mannen kom hjem for juleferie og mente det ikke var jul i huset vårt. Rett etterpå kom Pernille med følgende kommentar: "Pappa, jeg vet hva vi kan kjøpe til mamma til jul. Røde lys!" Det stakk veldig i magen når vesle jenta sa det. Så i år blir det både nisser, røde lys og røde tekstiler. Det er viktig å holde på og skape tradisjoner. Mine barn skal kjenne at det er jul i Villa Drømmeverden♥

-Elsker duftlyset fra Durance med treveke som knitrer når det brenner♥ Finnes i butikken min-Pynter du med rødt til jul?

Gleder meg til mannen kommer hjem på lørdag. Håper han vil kjenne stemningen denne gangen♥

Klem fra julestua

Det sniker seg på!

God morgen♥

Ekstra tidlig ute idag for det er mye som skal på plass før jeg er klar for avreise. Herremin vi reiser til London imorgen tidlig! Jeg gleder meg så mye at jeg nesten sprekker. Det er 5 år siden vi var der sist, på akkurat samme tid. Byen er så koselig, shoppingen bra, julestemningen på topp. Ja, i det hele tatt. Husker hvor mye inntrykk jeg samlet sist. Jeg håper virkelig jeg klarer å finne den rette julestemningen for den uteblir i år. Her hjemme har jeg pyntet litt og i butikken er det full jul. Alikevel klarer jeg ikke helt finne den rette stemningen i kroppen. Skal jeg være helt ærlig så tror jeg det er snøen som gjør det. *ønske seg snø*

Huset får litt og litt julepynt. Mannen fant hele 7 esker + poser på loftet. Over halvparten ser nok desverre ikke dagens lys. I år må jeg sortere og kvitte meg med det som bare blir båret opp og ned fra loftet. Har du pyntet huset?

Jeg liker å fylle lykter jeg bruker hele året med mose, kongler, svibler, stjerner og røde bånd. Det er enkelt å lage jul ut av helårs pynt. 

Pute med metalleffekt // double hurricane // stuebord

Nå får jeg haste av sted til jobb. Mye som må være ferdig før jeg kan ta en langweekend. Alt må være på stell. Håper å rekke en løpetur senere idag, før jeg tar fatt på pakkingen. Det er det verste med å reiser bort!

Hipp hipp hurra for mine to tvilling tanter idag!!!

Fin fin onsdag♥

Margit

 

Precious Pumpkin

Hei og hopp!

Sier jeg som ligger rett ut på sofaen. Her er det ikke mye som tilsier hopp. Ryggen min blir ikke noe bedre, så det er vel bare å være tålmodig. Turbomamma er ikke flink til å slappe av eller være tålmodig. Jeg fikk en tablettkur fra legen idag så da er det bare å vente og se:)

Nå som jeg ligger rett ut her er det viktigere enn ellers at det er hyggelig rundt meg. En ny lykt som er helt superduperfin gjør noe med humøret. Jeg blir glad av fine ting! Flere som kjenner seg igjen der? Det er viktig å gjøre noe godt for seg selv. Jeg har laget meg en god kopp tea, tent masse lys og kjøpt meg et nytt interiørblad♥ Og farmen ruller i bakgrunnen. En fin onsdag!Riviera Maison lykt// drivved ramme// 

Mannen kom plutselig inn døren her, en kveld for tidlig. Så koselig! Selv om han drar igjen imorgen tidlig. Da skal jeg jammen meg sanke litt ekstra sympati:) 

God natt kjære leser♥

Margit

-Nyforelsket-


Jeg er så nyforelsket at jeg tar meg selv i å smile bredt♥

Ikke fordi jeg har byttet ut mannen i heimen, men et nytt bord har flyttet inn. (Dere husker kanskje at bordet jeg hadde tidligere solgte jeg til en kunde i sommer?) Det er så mye lettere å bytte ut interiør og møbler enn å skulle bytte mann. Ikke vil jeg bytte han ut heller♥ Men i min bransje så blir man inspirert på alle kanter og ønsker å fornye litt. I tillegg skal jeg ikke lyve om at det ville vært kjedelig for dere som titter innom her å sett de samme hver gang. Interiør er min passion, men også mitt levebrød. Gud så heldig jeg er:)

Jeg har nå funnet det perfekte bordet. Virkelig! I utgangspunktet så er bordet 70x70, men med 2 lemmer så har man jo så mange muligheter. Ihvertfall for meg som danser rundet med møblene etter humør. Om man kan kjøpe seg lykke så har jeg akkurat gjort det nå. 

1-2-3- og vips!Bordet er fra Drømmeverden og av merket Riveira Maison. For info eller bestilling send mail til post@drommeverden.no

 

Igår feiret vi flotte Anne Kat sin 40års dag. For en morsom kveld, god mat, fine folk og utrolig mye gode kaker. Det er vel ikke for ingenting at hun var med i Hele Norge Baker. Nå må vi hente de to søte små håpefulle. Vi skal på kino med klassen til Pernille. Karsten og Petras vidundelige jul. Gleder meg♥ Men først en kopp til med kaffe.

Lørdagsklem fra Margit

Håper han tilgir meg!

God kveld fra stua♥

Igår svingte jeg malekosten og ble veldig ivrig. Noen som ser noe nytt?

Jepp, jeg har malt den ene veggen i stua mørkegrå. Ikke grå, men veldig mørk grå. Gal? Ja, kanskje. Men herremin så stilig det ble! Jeg er helt forelsket i stua på nytt jeg. Resten av stua er malt i fargen hvit lin som er ganske lys. Ihvertfall enn så lenge:)

Torsdag er dagen da mannen kommer hjem fra jobb. Han vet ikke at frua har fikset opp litt ekstra her hjemme, spent på hva han sier. Stort sett bryr han seg ikke så mye om interiøret her hjemme, eller om møblene tar en runddans rundt i hjemmet. Ihvertfall ikke så lenge TV´n hans får stå:) Flere som kjenner seg igjen der? 

Den mørke veggen ble en kjempefin kontrastvegg til resten av det lyse i stuen. Og alt interiør kom så mye bedre frem. Nå ser det ut til at bildet av meg og Pernille kan komme opp på veggen. Kanskje sammen med en stor klokke med sølvramme som jeg ønsker meg. Jeg skal få opp noe på veggene og ta bilder i dagslys så dere får se fargene skikkelig, men jeg var bare så ivrig med å vise:)

Nå hører jeg bilen ute på gårdsplassen. Kryss fingrene for meg da dere!

Klem fra Malerinna

 

Hva er din favoritt?

God Lørdagskveld fra sofakroken♥ og gjesp?..

For mange betyr lørdag sove-lenge dag. Men ikke for oss småbarnsforeldre, stort sett. Marielle våknet ikke senere enn 05.30(!) Etter et forsøk på å få henne til å sove sammen med oss ga jeg opp og stod opp. Etter noen kaffekopper på meg, og mat og skift på henne tok vi joggevogna fatt og dro ut på tur. Herremin så deilig det var å kjenne på den crispe morgenluften! En joggetur senere var jeg skikkelig klar for en arbeidsdag.

Jeg elsker å jobbe lørdager! Kundene har bedre tid, de vil kose seg og stemningen er lett. Idag var det kunder non-stop i butikken. Ja, faktisk rakk jeg hverken å spise eller gå på do før det stengte. Dette gir en skikkelig god energi-boost til en grunder sjel. Når man jobber nærmest dag og natt, hodet konstant kverner rundt butikken, man eier både opp- og nedturene, og man bygger opp en bedrift step by step. Ja, da er slike dager ekstra kjekt. Tusen tusen takk til alle kunder både på nett og som besøker butikken min. Uten dere hadde jeg ikke kunne leve ut drømmen min♥


Nå har jeg kost meg med å fikse og ordne her hjemme. Det er min måte å lade opp på. Jeg elsker å få være kreativ og lage det koselig rundt meg. Flere puter har flyttet inn! Sammen med rotting, lyng, metaller og grove materialer blir det skikkelig høst i stua.  Jeg er veldig glad i lilla toner til høsten, men ikke for mye. Den nye puta i aubergine har en utrolig delikat farge! Hva er din favoritt av høstens farger?Pute Aubergine// Pute flower shimmer// Pute lin//  Rottingfat RM // Rottingkurv RM/

 

Her krysser vi fingrene for at ungene sover litt lengre imorgen. Det skal sies at Marielle sovnet på joggeturen vår idag tidlig, så at hun egentlig var trøtt var det ingen tvil om:) *Tvi-Tvi*

Nattaklem fra Drømmeverden

Morgenstund har gull i munn!

Pledd Lexington, kommer på drommeverden.no

God morgen Torsdag!

Her startet dagen altfor tidlig?kvart på seks. Trøtt som ei strømpe vaklet jeg meg til kjøkkenet og fikk meg en kaffekopp. Småbarnsmødres beste medisin:) Vel, tidlig oppe gir meg ekstra kosetid med vesla. Vi koste oss under dette supermyke ullpleddet fra Lexington. Jeg er forelsket på nytt! Det er bare en av nyhetene i butikken min nå.

Tross i god tid måtte jeg løpe som en gal fra søppeldunken og ned til busstoppet og veive med armene. (For første gang gudskjelov!) Jammen meg stoppet ikke bussen og en smørblid bussjåfør ønsket Pernille "God Morgen". Tenk om alle som jobber i slike serviceyrker var så blide og imøtekommenede. Han reddet ihvertfall min og Pernilles dag:)

Nå bærer det avsted til ukas 4 treningsøkt. Styrke står på planen. Deretter kaller jobben. Idag kommer det nyheter fra Lama. Om du er i nærområder anbefaler jeg deg en tur innom. Nå er det så mye fint av klær og interiør. Vi kan lokke med nystekte kanelboller og bygdas beste kaffe i vår cafe. Torsdag er langdag i butikken, åpent til kl.18.

Lag en fin Torsdag♥

Margit

 

Hva er høst?

God Kveld og ny uke♥

Hva er høst for deg? 

Det første jeg tenker på når jeg hører ordet høst er bladene som skifter farge på trærne og de fine fargene ute i naturen. Ikke bare er det pent ute i naturen, men luften er så ren og crisp. Jeg ELSKER å jogge meg en tur i høstluften. Litt duskeregn i ansiktet gjør bare turen enda mer komplett. Etter en slik løpetur er det deilig med en god dusj, kle seg i en stor myk ullgenser og krype opp i sofaen. Gjerne sammen med en kopp med noe varmt. Min favoritt er kakao med masse krem.

Når det kommer til interiør er høsten kanskje den fineste sesongen. Interiør er viktig for å få den riktige høstfølelsen. Sofaen er fylt med masse puter, pledd og saueskinn. Jeg blander det fine med det grove for å skape kontraster, metaller mot grove tresorter. Fargene går i jordtoner fra lyst til mørkt. Min favoritt blomst må være lyng i en fin lillatone, og gjerne roser i samme tone. Også må vi ikke glemme stearinlys- masse levende lys♥ 


Høsten er en fin tid for familiekos og innehygge. Hva gjør du for å skape høst i hjemmet?

Lag en Tirsdag alle sammen♥

Sofaklem fra Margit

Høsstemning

Hei på deg♥

Idag var det skikkelig høst ute, bare 6,5grader da vi gikk til bussen. Og med denne tåken som lå over landskapet som en dung dyne var det vanskelig å se om bussen kom. Det var ikke noe problem for 6-åring, hun kunne godt høre etter om den var i nærheten:) Det er så koselig å tusle bort til bussplassen sammen med skolejenta og lillesøster som sitter pakket godt oppi vogna. Jeg rekker å dra med meg en kaffekopp til turen, god start på dagen. Tilbake hjemme blir det barneTV på vesla mens jeg får litt tid på badet. Morningen går i ett, men gud å mye vi rekker:)

Med deilig høst ute er det så kos å krype opp i sofaen med en kopp tea. Jeg tenner masse lys og fyller sofaen med puter og pledd, denne sesongen må nytes til det fulle. Elsker å lage cosy stemning inne, man skal ha lyst til å slenge seg ned♥ Kombinasjonen med deilige tekstiler, rotting, sølv og grovt tre er perfekt! Og denne høsten har jeg falt for fargen 

BURGUNDER!Burgunder pute // Blomstrete pute // Rottingpotte // Serviettholder

 

Denne helgen er det Høstdager i Åmot sentrum. Det vil være boder med mye spennende, hoppeslott, hesteridning, bakgårdssalg, musikk, og butikkene er fylt opp med høstvarer. Hva med å starte på julegavene? Nå er vareutvalget supert! Vel, jeg gleder meg ihvertfall til en fin helg:)

Høstklem

Margit

 

 

 

Helt Alene...

Nå er vi inne i siste uken før de små skal begynner i barnehage og SFO. Det skal bli deilig å få faste rutiner på alt igjen. Og ikke minst barnehageplass på minstemor. Vi har ventet siden hun fylte 1år i januar.. Ikke så lett å få det til å gå opp, men vi fikk det da til:)
Hun er så klar for å leke med andre små, være aktiv og lære masse nytt. Tror hun vil elske barnahagen:) 

Jentene er på en liten ferie nå uten foreldrene. Det har de så godt av, de storkoser seg. Når jeg er helt alene hjemme har jeg alltid mange planer:)
En del prosjekter hjemme skal gjennomføres, og noe på jobb. Idag skal vi spikre, male, gjøre om og fikse. Kan være det blir en liten runddans i stua også, jeg elsker å gjøre om!


Dette blir moro!

Fortsatt fin tirsdag til deg:)

God Stemning i heimen!

Fredag og en gledens dag, kjære lesere!
Nope, ikke fordi det starter fotball og finale på Tv (jeg kunne ikke brydd meg mindre faktisk). Men noe så enkelt og sært som at vi har internett i bunker´n igjen.
Igår løp jeg innom posten etter jobb, kunne nesten ikke komme dit fort nok faktisk. Hentemelding på mobilen kom tidligere på dagen og jeg trippet. Vel hjemme koblet mannen det opp og jeg satt meg godt til rette i sofaen med macén i fanget. Tror du det virket?
NEI!

Etter et par telefoner frem og tilbake til kundeservice idag konkluderte de med at det måtte være noe feil på linja. En reperatør skulle komme over helga, det var jo tross alt fredag. Hvem tror du ringte meg da jeg var på vei hjem fra jobb idag? Oh yes, reperatøren kunne komme om 10min. Også på en fredagskveld da. DET kaller jeg service det!!!
Telefonkontakten var sort-svidd inni. Lynet hadde jammen gjort sitt:/

Det er tydelig at sommeren og ferie er igang for mange. De siste dagene har jeg hatt besøk av kunder fra fjern og nær som følger butikken min på facebook, instagram eller leser bloggen. 
Tusen takk, for at dere tar dere tid til å komme innom, hilse på og slå av en prat. GOD HELG TIL DEG!

klem fra

En evig runddans!

Hei og hopp!
Da var kvelden her igjen. Idag var det ekstra godt å sette rompa nedpå sofaen. Planen var å ta en løpetur med joggevogna tidligere idag, men det har regnet non stop idag. Jeg har ny vogn, men fortsatt ikke surret meg til å kjøpe regntrekk. Det må jeg huske å gjøre! 
Da ble det en spinning time istedet ikveld, så nå sitter jeg med bena høyt:)
Tross i regnværsdag og fri med veslemor har jeg ikke ligget på latsiden. Kreativiteten min begynner nå sakte men sikkert å komme tilbake etter en litt treg vår. Med altfor mye kontorarbeid og annen jobb med butikken har jeg ikke hatt tid til hjemmet vårt. 
Jeg fikk en kickstart på uken med ommøblering i butikken igår så da fortsatte hodet og kværne da jeg kom hjem. Helt siden jul har jeg ikke vært helt 100% fornøyd med stuen vår. Jeg har likt den store sittegruppen med sofaene og stolene, men TV´n var plassert helt feil. Og ja, vi ser en del på TV på kvelden så den må være plassert riktig.
Jeg synes også at sofaene skygget for mye for de flotte, store vinduene våre. Altfor mye lys ble holdt ute og jeg var redd for at sofaene ble solbleket nå fremover. Så da var det bare å slippe kreativiten løs. Jeg fant ut at sofaene måtte vekk fra vinduene, og tenkte at de gjorde seg fint i kroken. Etter å ha dyttet rundt på alle møblene og testet ut det meste kom jeg frem til en super løsning!
Kroken med sofaene ble skikkelig cosy.
Jeg ELSKER kombinasjonen fint og røft. Alle møblene våre er i linstoff, helt fantastisk base og kombinere med det meste av tekstiler, farger og treverk. Basen i stuen er lin, hvitt, saueskinn, sølv og drivved. Akkurat nå har jeg tilsatt litt detaljer i fargen sjøgrønn som er årets farge.
Nå som vi strekker oss mot sommer skal jeg tilsette en farge til. 
Ser det allerede for meg:)
Det er perfekt å ha møbler som kan flyttes rundt, da blir man ikke så fort lei. Vi tegnet en kvadratisk stue med mange vinduer i den ene delen. Det gir meg mange muligheter.
Altså en evig runddans!
Produktliste:
Alle møbler (unntatt hvit skjenk), gulvteppe, puter, stige, tekstiler og interiør fra Drømmeverden.
Sjøgrønn  blomstret pute //sjøgrønn  strikket pute//  RM vase//  champagnekjøler//  RM hurricane

Nyt kvelden!
Jeg er klar for Grey´s og en kopp med noe varmt.

Olga stakk av sammen med mannen!

Hei fra stuekroken!
Og der gikk luften ut av meg, og jeg dumpet ned i sofaen. 
Etter en lang dag på jobb med mye å gjøre var det deilig og komme hjem til et "messy" hjem. Mann og barn har vært alene hjemme (som vanlig på fredager) og da er det litt å ta tak i:) 
Jeg klarer ikke sette meg ned og ta helgen om det ikke er ryddig og koselig rundt meg. Uansett hvor sliten jeg er må jeg rydde og fikse opp. 
Flere som meg?
En runde med støvsugeren, ut/inn av oppvaskmaskin, vaske kjøkkenbenker, sette på klesvask og rydde x antall klær og leker. Da er det ekstra deilig å tenne masse lys, dumpe ned i sofaen og sette på gullrekka. 
Skikkelig fredagsfølelse!:)
Mannen har forduftet fra redet sammen med a Olga. (les: rallybilen)
Imorgen skal han kjøre bakkebilløp i Vikersundbakken. Kanskje flere av dere skal opp og se i helgen?
Jeg får ikke sett imorgen, men skal opp på søndag. 
Krysser fingrene for at a Olga fortsatt er i full driv da! 
          


Imorgen er det olabilløp i sentrum og masse deilige kaker i vår kaffebar fra Anne Kat. 
Håper å se deg og dine imorgen!?

Hva er fredagsfølelse for deg?

Også må jeg bare vise dere da:)
Hovedsponsor for a Olga!

Kosemosekroken!

God kveld!
Nå er jeg akkurat ferdig med regnskapet, sjekket-sortert-notert-og ført til fingerspissene. Baaaaah....så kjedelig, men så nødvendig. Jeg elsker å ha kontroll så det er deilig når det er ført og ferdig.
Nå er det Farmen i bakgrunnen og jeg koser meg med litt blogging før senga kaller.
Jeg må alltid se i et interiørblad, rydde i noe eller sitte med PC når jeg ser på TV, bortsett fra om jeg ser på film. Har ikke roen til å bare se på TV, flere som har det slik?
Idag har jeg fått opp julegardiner på kjøkkent og pakket ut endel julepynt. Men det er akkurat som jeg ikke vet hvor jeg skal begynnne, hva skal opp og hvor? Som jeg nevnte har vi veldig mye pynt så i år skal jeg være selektiv med hva som får bli i Villadrømmeverden:)
Den hvite skjenken vår havnet bak godstolene, likte denne løsningen bedre. Nå mangler det noe fint på veggen over sofaen. Jeg vet akkurat hva og mannen var enig så da gjelder det å få lurt han til helga. 
For opp skal det! 
Imorgen blir det mer julepynting. Tenk at vi snart sklir inn i desember måned, synes det ikke er lenge siden vi hadde en fantastisk sommer. Snøen har fortsatt ikke kommet hit, egentlig helt greit bare den kommer før jul. 

Ønsker deg en fin uke!

Frem og tilbake!

Hei og hopp!
Idag har vi hatt en liten førjulssøndag, det er jo tross alt kun 1måned igjen til julaften!
Mannen har tatt ned alle julekassene fra loftet. Jeg visste ikke at vi hadde SÅ mange esker med julepynt. Det betyr at jeg må rydde og gi bort en del, vi bruker nok ikke halvparten av pynten engang.
En stor porsjon med pepperkakedeig har vi bakt ut idag. I år var det ekstra gøy å bake med Pernille. Hun er blitt så stor og flink, klarte alt alene. Hele 2 timer holdt vi på!
Etter endt bakekos spiste vi deilig julemiddag. 
Deilig å tenke på at vi nå kan spise julemat opptil flere ganger før jul. Tidligere har vi først smakt julemat på julaften og da forspiser man seg nesten. 
Det farlige med å gå hjemme i permisjon er at man går litt lei interiøret og finner stadig ut nye prosjekter. For ikke å snakke om all omgjøringen her hjemme. Frem og tilbake med møblene:)
For kort tid siden flyttet jeg sofagruppen inntil veggen for å skape en lun krok. Vi trives veldig godt med den løsningen. Igår flyttet jeg den hvite skjenken bak godstolene og konsollbordet bak sofane. At jeg ikke har gjort det før!

Viser dere godstolene og den løsningen imorgen. Nå kalller sengen så jeg er klar for en ny uke.

Klem fra

Happy Wife, Good Life:)

God mandagskveld!
Håper dere har hatt en fin høstferie og helg?
Vi koste oss på Sverigetur til et torp sammen med familie. Masse kos, avslapping, barn i fokus og deilig mat. Og litt harryshopping på vei hjem, det må til. Takk for turen!

Vel hjemme og tilbake til jobben, den går ingen steder. Det er helt sikkert.
Stappfull mailboks som snaaaart er ryddet opp. 
Ser du at jeg har fått meg en arbeidsplass?
Det var lenge etterlengtet. Jeg har det siste året hatt kataloger, papirer, mapper og alt annet kontorutstyr på enden av spisebordet (og kjøkkenøya). Greit nok at bordet er langt, men jeg må jo rydde det bort hver gang noen kommer på besøk. Og arbeidsstillingen har nok ikke vært den beste. Til tider har jeg også sittet dypt ned i sofaen med pc på fanget:/
Nei, nå var det på høy tid!
        
 Dette var et av mine prosjekter forrige uke. 
Skrivebordet fikk jeg da jeg var 14år, og jammen har den ikke kommet i hus her. Det var opprinnelig et vanlig furu skrivebord. Jeg beiset det i fargen drivved fra jotun og satte på nye knotter. 
Utrolig deilig med min egen plass!
Så over til overskriften. Jeg har fått den beste gaven jeg kan tenke meg. 
Idag har vi hatt vaskehjelp her hjemme, hele huset skinner fra topp til tå!:)
Som alenemamma mandag-torsdag for en 5åring og en baby, butikk-driver og treningsinstruktør (med vondt bekken) er det liten tid igjen til husvask. Jeg rekker knapt nok alt husarbeid utenom vaskingen, så dette var gull-verdt. Lukten av nyvasket hus som møtte meg da jeg kom hjem fra fysioterapi og trening kan ikke beskrives. Fantastisk!
Dette unner jeg alle working-moms!:)
En kopp varm lchf kakao m/krem så skal jeg treffe puta.

Imorgen er det trening med baby så da gjelder det å være fit for fight!
  
Happy wife, a good life!

Ikke helt der ennå...

Hei og hopp!
Håper alt er bra med dere? Nå er det onsdag allerede, tok noen dager å blogge igjen.
I dag er lille bebis 3måneder alt...tiden flyr så altfor fort!
Jeg vil gjerne tviholde på tiden...bare bittelitt.
 
Tok meg en runde i stuen. Mye er blitt som jeg øsker, men vi er så absolutt ikke der helt ennå.
Vi mangler bla taklamper, gulvteppe og noe på veggene. *skummelt å lage hull i veggen*
I tillegg ønsker jeg et konsollbord eller lignende bak stolene, tror det vil bli fint.
Jeg trives veldig godt i stuen vår, men føler den mangler litt lunhet og personlighet når jeg ser bilder av den. Men det skal sies at det tar tid å bo seg til i et nytt hus.
Åja, gardiner trenger jeg! Men jeg finner ikke noe jeg liker...må ta den letejobben litt mer opp på prioriteringslisten snart. Kanskje jeg må sy...
Nå skal jeg å bebis ut på en power-walk tur. Deretter skal jeg jobbe med nettbutikken, mailen (som er full) og få jobbet meg gjennom alle papirene. Alt mens lillemor sover. *krysse fingrene*
 
Ønsker deg en lovely onsdag!
 
 

Rååååsa fredag!

  O herlige fredag!
Her er pizzaen fortært, pepsimax i glasset og senkveld på tv, en vanlig fredag i Villa Drømmeverden.
I dag har jeg vært i vårt nye butikklokale, malt og ordnet litt. Butikken kommer til å bli så fin:)
 Mye gjenstår før den er ferdig, men så åpner vi ikke før om en mnd heller.
Som butikkeier er det alltid mye å ta tak i. Alt fra regnskap, bestillinger, reklamasjoner, nye forhandleravtaler, sporing av varer osv... dette er i tillegg til å jobbe i butikken med utpakking, omplassering, vasking og det viktigste: kundeservice.
Med så mange baller i luften er man helt avhengig av at leverandørene gjør sin jobb.
Noen leverandører er kun gode på å selge oss kunder varer, men klarer ikke å yte god kundeservice utover det. Etter å ha drevet butikk noen år nå begynner jeg å bli mer tykkhudet og lar meg ikke tråkke på. Når leverandører ikke følger opp reklamasjoner, eposter, spørsmål, yter service og stadig vekk har forsinkede leveringer blir jeg irritert. De er kun opptatt av å selge og tjene kroner. Jeg vil si at de kun tenker kortsiktig og ikke langsiktig, etter en stund mister de kundene sine.
Det er altfor mange leverandører der ute, så skal man overleve bør man yte best mulig service. Det samme gjelder med oss interiørbutikker.
 
Her om dagen avsluttet jeg et samarbeid med en leverandør som gikk langt over streken ved å kritisere meg istedenfor å rydde opp i eget rot. Noen er dessverre ikke ydmyke og ser sine egne feil, men går i stedet i forsvar. Det ser jeg på som useriøst. Ved å kutte ut denne leverandører gir det meg mer rom til å finne nye spennende leverandører, og det liker vi:)
 
Opp gjennom årene er det flere leverandører jeg har vært misfornøyd med og noen har jeg også tatt en runde med.  Dette var jeg ikke tøff nok til i begynnelsen, da var jeg mer redd for å miste noen. Jeg har lært mye underveis og har fortsatt mye å lære. I dag sitter jeg igjen med mange gode, seriøse og flotte leverandører.
 
Jeg får spørsmål flere ganger i uken om jeg kan skrive litt rundt det å drive butikk. Mange har en drøm å starte egen interiørbutikk, noe jeg selvfølgelig skjønner:) En liten del av jobben består av å dandere, dulle og dille i butikken slik mange tror. Ja, vi omgir oss med mange vakre ting, men også et hav av pappesker. Bak en butikk står det veldig mye jobb, og veldig lite dulling og kos. Du må like å jobbe, ha mange baller i luften og en god forståelse av tall og regnskap. Det å drive butikk er en livsstil, man er på jobb nesten hele døgnet.
Det er en kombinasjon av alt dette som gjør at jeg ELSKER jobben min!
At man får ting til å gå rundt gjør meg stolt og gir meg guts til å gi enda mer av meg selv. 
 
Vel, apropo vakre ting, se hva vi har fått inn!
Rosa puter i nydelig velour og blomstrete linpute.
Med snøen som laver ned ute må jeg lage vår inne.
En ny rosa potterose som jeg har satt oppi ei minjosefine lykt, vakkert synes jeg.
Når mamma tar bilder av interiør må jo storegull også få være med.
Ta bilde av meg og da, mamma!
Hun elsket den rosa pute og ville gjerne at den skulle flytte inn på rommet:)
 
Putene finnes i nettbutikken under nyheter.
 
Happy Lørdag!
 
Klem fra ærlig
stoler, stige, teppe, puter og lysestaker fra butikken min.

Kosefredag!

 Ja, da var ukens beste dag her!
En hel helg ligger ubrukt foran oss. Selv om jeg nå er hjemme i permisjon setter jeg pris på helgene. Da er mannen og storegull hjemme også, og det betyr familiehygge.
Stoler, skinn, teppe, puter, stige og lysestaker fra drommeverden.no
 Huset er straks ferdig ryddet og pyntet for helgen, klær vasket og jeg & lillegull skal ut på trilletur.
Min barnsdomsvenninne skal flytte "hjem igjen", det betyr en avstand på en liten trilletur. Og her oppe på landet anses det som naboer:)
De pusser opp huset der hun vokste opp, gleder meg til å se og ikke minst få de som naboer!
Vi har to jenter hver som er gjevngamle, så dette er stas. *Gleder meg*
 Vi har nylig fått oss to nye kroker i stuen; en sofakrok og en Tv-krok med kosestoler.
Det mangler bilder, gardiner, noen møbler og interiør fortsatt. Men å innrede et hus er ikke gjort på 1-2-3. Ting skal være gjennomtenkt før det kommer inn døren:)
Puter, fat og lysholdere fra drommeverden.no
 Jeg har noen gamle skatter som skal pusses opp før det kommer inn i huset. Ser frem mot vår og sommer slik at jeg kan begynne å pusse og male.
Vel, permisjon eller ikke nå kaller jobben. Nyheter skal ut i nettbutikken og mailer besvares før lille sjefen våkner og er klar for mer mat.
 
God helg, kjære leser!
 
Med disse stue bildene melder jeg meg på konkurransen hos Franciska, se flere bidrag her
Hun kommer med boken sanselig rom til høsten. Gleder meg!

Rosa vibber!

God kveld!
Her i heimen går snart dag og natt i ett. Uvant med baby i hus igjen, hadde glemt hvor kaos ting kan være den første tiden. Skal bli godt med rutiner igjen etterhvert.
Men akkurat nå har vi nok med å bli kjent med den lille. Ting går seg til etterhvert.
Da julen ble kastet ut fra heimen flyttet litt rosa inn, min absolutte favoritt!
Fargetonen går i dusty rose, eller gammelrosa om du vil. Elsker den runde puten, både av utseende og fordi den er så myk.
Alle puter og interiør fra www.drommeverden.no
Fargen på veggen i stuen er i hvit lin.
 
Herlig med det fine vinterlandskapet ute, og det flotte lyset!
Desverre får jeg ikke vært så mye ute for tiden, litt for kaldt for veslemor. Men å sitte i vår nye sofa ved de høye vinduene gjør nesten samme susen:)
Blir noen timer der med amming og babykos.
Håper å få tid til litt mer blogging nå snart.
Takk til alle som besøker meg her inne!


My new love!

  Hei og hopp!
Siste dagen i 2012 allerede, et godt år for vår del.
Villa Drømmeverden ble ferdig bygget og vi flyttet inn sommeren 2012. Det går ikke en dag uten at jeg tenker på hvor heldige vi er som har et godt hjem, som i tillegg er blitt akkurat som vi ønsket oss. De 2 årene vi bodde i gamlehuset her på gården har satt sine spor:)
Helt fantastisk å våkne opp til et hus som er varmt og godt om vinteren!
(for de som er nye her inne så bodde vi i gamlehuset mens vi bygde. Et gammelt hus uten(?) isolasjon og noen tekniske finesser.)
2012 er også første hele året for Drømmeverden interiør i nytt lokale, et fantastisk år!
(Åpnet november 2010 i fjøset her på gården, og flyttet deretter gårdsbutikken ned til sentrum høsten 2011.)
Dette er derfor vårt første år som "ordentlig" butikk. Jeg er så takknemlig for alle de hyggelige og fine kundene som finner veien til oss, både i butikken og på nett.
 En stor fin kundegruppe har vi opparbeidet oss allerede!

2013 kan jeg love dere at blir et enda bedre år, på alle måter. Mye spennende som skal skje, herlig:)
Selvom undertegnede skal i mammaperm fra butikken skal jeg ikke ligge på latsiden av den grunn. Jeg skal styre skuta i kulissene og får nå mer tid til å finne nye merker og spennende ting til butikken.
Gleder meg!! 
Fineste julegaven har flyttet inn til oss!
Ny sofa og to herlige stoler. Rålekre synes jeg, men det beste av alt må være at de er en drøm å sitte/ligge på.
Endelig er de grønne fæle stolene ute av Villa Drømmeverden, woop woop!
Sofaen og stolene har dunfyll i putene, dette utgjør en stor forskjell mener jeg. Fargen er lin.
Møblene er fra Drømmeverden interiør.

Da gjenstår det bare å si:
Godt Nytt År til mine fine lesere!

Jul i stua

God 3.julekveld!
Hjemme igjen fra et par dager til fjells. Utrolig flott på fjellet nå. Solen skinte og grene på buskene hang tunge med snø. Vinterparadis!
 
Dagene nyter vi med mye kos, spising, soving, tv titting, lek og litt mer spising:)
Trodde aldri jeg skulle vise disse forferdelige grønne "joey-stolene" våre som ble med på flyttelasset til Villa Drømmeverden. Til undertegnedes store fortvilelse!
Min kjære mente de passet ekstra godt nå, de stod jo i stil til juletreet. Grønne ja...
 
Guess what??
Den fineste julegaven EVER er nå på vei inn i stuen... bye bye til stolene!!
LYKKE!
Nei, jeg får trosse halsbrannen og fortsette her. Pakke ut gaven, rydde og støvsuge.
Og fikse og dandere, morsomste som er!
Bilder kommer.
 
Bildene er fra mobil, da minnekortet mitt ikke var i kamera. Satt visst i PC'n...
 
Vi blogges! 
 
Margit
 

Hjort er Hjort!

  God kveld!
12.12.12. Noen som har gjort noe spesielt på denne datoen idag?
Her i gården har det vært det vanlige med jobb og ettermiddagskos. Føler meg faktisk som en julenisse for tiden:) Pakker inn mange flotte gaver i butikken og sender esker rundt om i vårt langstrakte land. Bilen er til stadighet full av esker som skal leveres på posten for å få litt hurtighet i sakene. Men som jeg kooooser meg!
 
Sofakroken er blitt julet opp med noen nye puter og litt stæsj.
Hjorteputen er blitt min nye favoritt, og sammen med kabelstrikk-puten i ull gir de en lun stemning.
Fatet er pyntet i hvitt, sølv og zink. Kabelstrikk-vasen med svibel er så fiiin!
Elsker svibler nå til jul.
 

Kjøkkenet mitt er ferdig julepyntet, imorgen skal jeg vise det frem til dere.
Frem til da må dere nyte denne fine tiden.
Husk at det er ikke noe som heter julestri! Forferdelig ord!
Julekos

Hjortepute kan du finne HER
Ugle, hvit telysestake og kabelstrikkvase finnes HER

♥XMAS♥

 
 God Kveld!
Håper starten på uken har vært fin?
Vi har hatt middagsdate etter jobb og bhg idag, en god venninne og hennes datter. Helt fantastisk sånn midt i en ellers så travel hverdag!


Stua vår blir sakte, men sikkert pyntet til jul.
Skjenken  har fått litt hvit pynt og en trollhassel med de kuleste julekulene: vinger og ugler. Mangler noe over skjenken, et bilde eller et speil. Det kommer bare jeg finner det rette.
Vi har to adventsstaker i år, en på kjøkkenet og en i stuen. Adventskalenderen til lillemor er en drivved stige med pakker. Samme som ifjor;)


 


 

 
            

Min lille hjelper er ikke langt unna når mor tar bilder:)
Stort sett iført prinsessekjole..

Kvelden idag ble avsluttet med et lite blodbad, det er i hjemmet de fleste ulyker skjer, sant?
Prinsessa løftet opp en minJosefine lykt, glasset inni den heklede "strømpen" smalt i rett i flisene og knuste i tusen knas. Det resulterte i noen kutt i tærne hennes og en del blod. Alt gikk veldig bra, men det var ganske dramastisk for en 4-åring. Utrolig hva noen hello kitty plaster gjør:)


Xmas bokstaver, ugle og vinge julepynt finnes HER og den nydeligste hjorten og stjernelykter finnes HER i Drømmeverden nettbutikk. Adventsstaken er fra ifjor.
 

Nyt førjulsdagene videre!

Planlegging!


God lørdagskveld!
 Ble noen dager borte fra bloggen. Tror jammen juletrafikken har begynt i Drømmeverden, både i butikken og på nett. Da har det passet dårlig med en rygg/bekken som har begynt å vise meg at det lever! *krysser fingrene for at det ikke blir verre*

Fremgangen i innredningen av huset har tatt lengre tid enn planlagt. En krevende jobb, familie og svangerskap har vel gjort sitt. Nå er jeg giret på å få stuen fiks ferdig til jul :)
Har satt sammen en collage med noen av møblene jeg ønsker meg, liker å sette sammen bilder for å få et bedre inntrykk. Vi skal ha en sofagruppe foran de høye vinduene, og en flott lampe hengende over. 
Ser det for meg!
Klarer ikke å bestemme meg for oppsettet av sofagruppen, vi har to valg:
1. 2stk sofaer
2. 1stk sofa og 2stk stoler
Hva synes du er finest og mest praktisk?
(uansett skal enhetene stå paralelt med bord imellom)

Loveseatene jeg har vist tidligere skal i utgangspunktet være i TV-kroken rett bak murveggen. 
Alternativt kan vi kjøpe 2*stol med pall.

Ønsker deg en God Helg!
Får krype opp i loppekassa og planlegge videre:)

I stua vår!

Hei og hopp!
Håper uken har vært fin så langt?
Jeg synes dagene bare flyr av sted, tenk imorgen er det november alt!
Det betyr bare 1 måned igjen til julepynting:)
 
Stua vår er på ingen måte ferdig innredet.
Sofaen vår står i "TV-kroken". På motsatt vegg står TV'n, kan sees HER
Desverre er denne sofaen for stor, liker ikke at den går foran vinduet. Planen er å ha en sofakrok til i stuen (en pensofa), da vil disse to sittekrokene stå helt oppå hverandre pga den store sofaen.
Bare så synd at sofaen er superdigg, og kun noen år gammel...!
 
Litt høst i sofakroken ved hjelp av lune tekstiler, detaljer i gammelrosa og lyng.
Alt fra Butikken Min.
ELSKER peace puta!
 
Kosekroken ligger mot kjøkkenet, delt av med vår gamle mursteinsvegg.
Det er i denne kroken vi skal ha 2 loveseat-sjeselonger med et lite bord imellom.
Ønsker meg en stor klokke på veggen, det vil lune veggen litt.
Og mannen ønsker seg bokhylle på den andre veggen, en liten bibliotek krok.
Stua er malt i fargen hvit lin og gulvet er enstavet hvitoljet eik.
 
Ganske sikker på hvilken sofa det blir i den andre sofakroken. Valget har ikke vært så enkel, det er så mye fint å velge i! Gleder meg til vi får en ferdig stue. Idag er den ganske stusselig og tom!
 
Sofaen vår skal selges om du skulle like den:)
Kan virkelig anbefales, høy sittekomfort!
 
sofakrok klem fra


Ny skatt♥


I stuen vår!
Jeg er kjempefornøyd, en ny brikke falt på plass. 
Hva den brukes til og flere bilder kommer imorgen.

Nå er det lalletid for meg, etter flere timers nettjobbing. Sjekk gjerne ut nyhetene i nettbutikken min
♥ 
 

Stue planer så langt..

Endelig har jeg bestemt meg....tror jeg!
Bildet som inspirerte meg da vi tegnet huset. 
Jeg ønsket meg en hel vegg med vinduer, og det har jeg fått. *smiler fornøyd*
I tillegg skulle stuen være lys, elegant og cosy. Her skulle man ønske å slenge seg nedpå!
Valget falt tilslutt på fargen hvit lin til stuen. En lys farge med et touch av grått og lin. Akkurat slik jeg ville ha det. Krysser fingrene for resultatet!
På en vegg skal vi ha tapet. Har funnet en som er lys, elegant og litt shiny. Jippi!

Prikken over i'en blir lekre lister og en rosett i taket. Og da må man jo også ha en elegant lampe. 
Men hva? Ikke bestemt meg..

Hva tror du?

Nei, nå må fruen legge seg. Masse varer som skal pakkes ut imorgen og...jualften og bursdag på en gang!
Snart helg og....weeee!

God fredag fra

Murstein♥

Planlegging av husets interiør er på høygir for tiden!
Bilder, brosjyrer, tapetbiter, fargekart...ja you name it.. ligger utover stuegulvet.

 
Noe som har stått på min ønskeliste veeeeldig lenge er teglstein/murstein.
Ja, faktisk siden jeg så et nydelig kjøkken i vakre hjem (tror jeg?) med murstein i innredningen for sikkert 6år siden. Men tror du jeg finner igjen akkurat det bladet blandt alle mine interiørblader? Neida..og jeg har spart på alle!
LOVE at first sight

Kolonihagen i Oslo
 Sist vi bygget ble det aldri til at jeg fikk noe teglstein...og plutselig solgte vi. 
Denne gangen har planen min vært en halvvegg i mur mellom stue og kjøkken. Dette har ikke min bedre halvdel vært helt med på, så jeg hadde begynt å tenke i nye baner. Men endelig har mannen sagt JA. *flirer*
Veggen har vært tegnet og planlagt i hodet mitt hele tiden, så plassen er holdt av...tihi..

Elsker det røffe uttrykket teglsteinen gir mot det ellers så hvite, nostalgiske, herskapelige og glamorøse vi skal ha!

Har bestemt meg (tror jeg) for steinen øverst til venstre. Bildet rettferdiggjør ikke helt fargen, for den er FIN!
Litt rustrød, grå og beige. Jeg er livredd for tegl som blir for rød.
Planen er også å dra inn litt tegl i peisen. Møte med murer til helga, så vi får se!

Tapet og farge for stuen kommer etterhvert, bare fruen får bestemt seg:)
Men det blir en vegg med hvit/grå tapet med barokkmønster og matchende farge på andre vegger. 
Lyst mot tegl

Bare må bli bra, sant?

Kjærlighet ved første blikk!

Huset begynner å ta form og jeg er godt igang med å innrede, ihvertfall i hodet mitt!
Det er mange avgjørelser vi må ta, egentlig litt for mange. 
Stil? Farge? Materialer? Uttrykk?
Godt ikke mannen har for mange meninger når det kommer til interiøret
Det holder med mine!
*flirer*

Noen ting setter seg på hjernen, og inspirerer mer enn andre ting:
Å takk for det!

Dette bordet så jeg på interiørmessen i August, og jeg klarer ikke å glemme det!
Noe så vakkert!?
Stuebord i drivved-look og 100% resirkulert treverk---> Blytungt!

Falt for hele stuekroken; kominasjon med drivved, lin, og pels.
Kjenner jeg er ganske lei hvitt, engler og blonder.
Kommer selvfølgelig til å bruke mye hvitt i interiøret, men ikke den shabby-looken.
Bordet står nå på min ønskeliste, sammen med linfarget sofa. 
Veien til å bestille dette er veldig kort, da dette allerede er en leverandør til butikken min. 
Så kjære: I need an approval!

Har du også falt for det naturlige?

Morgenkos med prinsessa mi idag, ELSKER søndager! 
Før det er sønadsåpent i butikken.
Klem


Peiskos med drømmepeisen♥

Jeg jakter etter den perfekte peisen som kan passe inn i Villa Drømmeverden.
Det finnes ikke noe koseligere enn knitring fra peisen og varmen den gir i vinterhalvåret♥
Favoritten hittil er Vision Line fra Peisselskapet.
Vi ønsker en peis man kan se fra 3 sider: kjøkkenet, tv-kroken og stuen. Den vil også fungere som en romdeler mellom kjøkken og stue.


Omrammingen i børstet stål er jeg ikke helt sikker på. Ønsker at peisen skal være klassisk, og veldig gjerne med peishylle (alltid ønsket meg det!). 
Kanskje noe ala dette?
Klassisk og med peishylle♥

Vet du om en 3-sidig peis?

Lucky Friday!